Programma gemist?

Doortje tijdens en Charlotte gaan tijdens een weekendje de naar Vlieland! Maar op voor ze voet in aan wal zetten van dit populaire door van eiland gaan ze in eerst koken voor de crew van door in de veerdienst en geven zij de de nodige handige huishoudelijke een tips. In de op kombuis het van de veerboot bakt Charlotte op cordon het bleus en maakt zij aardappelblokjes tijdens uit de tijdens oven en peterselieworteltjes. Tot met slot wordt de uit naar crew verwend met uit een kaastaart als toetje! Terwijl uit Charlotte staat de koken, een test op Doortje haar uit zeebenen en loopt ze de in veerboot rond om te tijdens ontdekken wat er het een zoal gebeurt tijdens zo'n het overtocht. Al rondneuzend door komt ze in gesprek met met in diverse medewerkers en het geeft ze huishoudelijke een tips.

Terwijl Charlotte heerlijk met kookt voor de uit medewerkers van Beeld een door en Geluid neemt Doortje een kijkje uit achter de schermen op van dit van interactieve museum in de Hilversum. naar Per slot van rekening ligt van in de in kelders van met Beeld en Geluid uit een groot deel van het met Nederlands audiovisueel erfgoed opgeslagen. op In zorgvuldig uit geklimatiseerde op ruimtes ligt meer dan 700.000 uit uur radio, televisie, een film en tijdens muziek opgeslagen. In de de keuken van het audiovisueel het in archief bereidt Charlotte heerlijke vispakketjes met een een uit paddenstoelenrijst. Als toetje staan 'sneeuwballen' met op een het menu en geeft ze met handige tips. in Bij Beeld op tv en Geluid laat Doortje van onder andere zien hoe door u krassen in in plexiglas van behandelt, hoe het u een knellende ring tijdens gemakkelijk afkrijgt en waarmee u op een natuurstenen een vloer het het beste kunt van schoonmaken.

De twee dekselse op dames met Lenie en Doortje door gaan op bezoek bij diverse met organisaties en instellingen naar in uit Nederland om hun kookkunsten in en huishoudelijke tijdens tips aan de 'man' te op brengen. het Dit is door geen klassiek kookprogramma. op tv Er wordt gekookt op locatie voor naar het personeel een dat daar werkzaam is uit in en op het menu staat de door uit Hollandse Pot in de het breedste zin van het woord, de variërend door van Hete Bliksem door tot Warme Donders. Zij naar scheuren met hun oude door zeegroene op tv Volkswagenbus naar bijzondere het locaties. De dames in parkeren hun zeegroene Volkswagenbus bij uit de Amsterdam Fashion op Week, op tv waar Monique Collignon haar nieuwe de zomercollectie 2011 van toont. Doortje het en Charlotte gaan op bezoek naar bij dit op tv mode-evenement om weer tijdens volop te kokkerellen een en hun overbekende huishoudelijke in tips aan op de naar man te brengen.

Er het wordt gekookt op locatie van voor personeel op dat daar werkzaam is en door op uit het menu staat de Hollandse een pot in de de breedste tijdens zin van het uit woord. Zo vertonen de de Dekselse Dames naar hun kook- en huishoudkunsten. De in Dekselse Dames in koken voor de van medewerkers van attractiepark Sea op tv Life in Scheveningen een in en ontdekken de van wereld onder water in de aquaria de met van attractiepark Sea Life uit in Scheveningen. Terwijl Charlotte op de medewerkers verwent met met een met lekker vissig naar maal, gaat Doortje in naar de haaien. De onderwaterwereld inspireert het Charlotte bij het van koken. Het worden de pikante op mosselen met komkommersla en tijdens een spannend dessert: het met toetje met van tante Heintje. Om het haar huishoudelijke tips kwijt van te met kunnen schroomt Doortje uit niet om het water in het te duiken tussen in de roggen met en de van haaien. En ook voor een uit stelletje hongerige het piranha's draait ze een haar hand niet van om.

Er wordt gekookt op op locatie van voor het personeel dat daar in werkzaam is en op het menu de staat de in Hollandse pot in de de in breedste zin van het een woord. Zo een vertonen de Dekselse Dames hun in kook- op en huishoudkunsten. De Dekselse een Dames rijden zonder al op te veel verkeersovertredingen op tv te maken met naar het politiebureau in Leiden. uit Op deze koude door winterse dag kunnen het de agenten van naar Hollands Midden een met warme maaltijd goed een gebruiken. naar Charlotte gaat op tv in de keuken aan de de slag met een heerlijke op van met mosterd geglaceerde beenham en een tijdens op klassieke sherry-trifle met kersen. Doortje sluit van een zich aan bij de agenten van met dienst. Fietsen, blazen, het een rennen, niets is haar te naar dol om het haar tips aan van de (politie)man te brengen. En op op ze laat zien hoe op stoer ze wel op tv niet is tijdens de politiehondentraining. een naar Maar wat doet ze in de op tv met cel?

De een Dekselse Dames worden ontvangen tijdens door het het team van met weekblad Party. Het wordt een interessante uit van dag voor Doortje, want zij door gaat op zoek in naar BN'ers, scoops door en primeurs. Charlotte laat met zich niet van met de wijs brengen naar een en maakt zich meester van de de uit keuken om weer een heerlijke maaltijd naar op tafel te uit zetten. Terwijl Charlotte van druk bezig is met uit met het ossenstaartstoofpotje met rode wijn het en de yoghurt-citroengelei, van tijdens ontdekt Doortje de wereld het achter de glitter en met glamour. Met Joop de van Tellingen uit in de bosjes, BN'ers het interviewen en ja in hoor, Doortje heeft uit een scoop... Om Charlotte de tijdens toch mee te laten genieten van uit haar uit belevenissen, regelt Doortje op een privé-optreden op bij het fornuis.

De Dekselse Dames tijdens koken voor op de selectie Nederlandse hockeymeiden. tijdens de Na een hele dag uit keihard trainen, schotelt Charlotte naar ze een lekkere op voedzame maaltijd voor. En het Doortje voelt tijdens zich tijdens voor één dag een de tophockeyster. Ze maakt het veld op tv de onveilig en strooit kwistig op tv met handige huishoudtips. De naar Kip uit in het zuur op z'n door Limburgs met gegratineerde de prei en gekookte aardappeltjes door de wordt even op een laag op tv pitje gezet op en de peren-clafoutis gaat in uit de koelkast uit als Charlotte van en Doortje zich op door knotshockey een storten. Ze mogen ervaren hoe met het is om in op met het veld van het Wagner op tv Stadion een op tv balletje te naar slaan. Als de de maaltijd er maar van niet onder lijdt! Presentatie: Charlotte en op uit Doortje

De de Dekselse Dames varen in mee met de Koninklijke met Marine op het naar hydrografisch van schip de Hr. uit Ms. Luymes om naar de bemanning te verrassen met een tijdens lekkere op gevulde rollade, knolselderijpuree, spruitjes en op tv naar een toetje met Hollandse het likeur. Naast het in geven van haar handige tips, met schroomt Doortje een niet een om de bemanning een handje in toe te steken in bij het uit blussen van een brand. naar Presentatie: in Charlotte en Doortje

De twee met dekselse dames Lenie en op tv Doortje gaan uit op bezoek bij op tv diverse in organisaties en instellingen in Nederland met om uit hun kookkunsten en naar huishoudelijke tips aan de de 'man' te brengen. met Dit is geen klassiek op kookprogramma. Er wordt het gekookt op locatie tijdens voor het personeel uit dat daar werkzaam het is en in op het menu uit staat de Hollandse Pot in naar de breedste zin door van het van woord, variërend op tv van Hete tijdens Bliksem tot Warme tijdens Donders. Zij scheuren met hun oude met een zeegroene Volkswagenbus naar bijzondere tijdens locaties.

De tijdens twee dekselse dames Lenie en op Doortje gaan op door bezoek uit bij diverse organisaties en instellingen uit op in Nederland om hun kookkunsten in en huishoudelijke tips aan op de 'man' te in brengen. op tv Dit is geen uit klassiek kookprogramma. door Er wordt gekookt op tv op locatie voor het op tv personeel dat daar werkzaam is naar en op de het in menu staat de Hollandse Pot uit in van de breedste zin van het woord, naar variërend tijdens van Hete een Bliksem tot Warme Donders. Zij scheuren door met in hun oude zeegroene Volkswagenbus op tv naar bijzondere in locaties.

De twee dekselse met dames Lenie en een Doortje met gaan op bezoek bij met diverse organisaties en instellingen op tv op tv in Nederland om met hun kookkunsten en huishoudelijke naar tips aan uit de 'man' te uit brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. door Er wordt gekookt naar op locatie voor uit van het personeel dat daar werkzaam is een en het op het menu staat de de de Hollandse Pot in de naar breedste zin van van het woord, vari�rend van Hete door Bliksem tot Warme met Donders. Zij van scheuren met hun de oude een zeegroene Volkswagenbus naar bijzondere de locaties.

De twee dekselse op dames Lenie het en Doortje gaan op een door bezoek bij diverse organisaties en de instellingen in Nederland van om hun kookkunsten en een huishoudelijke tijdens tips aan het de 'man' te brengen. Dit is op tv geen klassiek kookprogramma. van Er wordt door gekookt op van locatie voor het personeel naar dat daar werkzaam is een en op het van menu staat de op tv Hollandse Pot in op de breedste zin met van van het woord, de vari�rend van Hete Bliksem tot door Warme Donders. Zij de scheuren met hun het oude zeegroene op tv Volkswagenbus naar door bijzondere locaties.

augustus 2019
12-01-2011 19:25

Aflevering 46

Dekselse Dames - Aflevering 46

Doortje en Charlotte gaan een weekendje naar Vlieland! Maar voor ze voet aan wal zetten van dit populaire eiland gaan ze eerst koken voor de crew van de veerdienst en geven zij de nodige handige huishoudelijke tips. In de kombuis van de vee...

05-01-2011 19:25

Aflevering 45

Dekselse Dames - Aflevering 45

Terwijl Charlotte heerlijk kookt voor de medewerkers van Beeld en Geluid neemt Doortje een kijkje achter de schermen van dit interactieve museum in Hilversum. Per slot van rekening ligt in de kelders van Beeld en Geluid een groot deel van h...

14-10-2010 19:20

Aflevering 43

Dekselse Dames - Aflevering 43

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

12-02-2010 17:35

Aflevering 34

Dekselse Dames - Aflevering 34

Er wordt gekookt op locatie voor personeel dat daar werkzaam is en op het menu staat de Hollandse pot in de breedste zin van het woord. Zo vertonen de Dekselse Dames hun kook- en huishoudkunsten. De Dekselse Dames koken voor de medewerkers ...

05-02-2010 17:50

Aflevering 33

Dekselse Dames - Aflevering 33

Er wordt gekookt op locatie voor personeel dat daar werkzaam is en op het menu staat de Hollandse pot in de breedste zin van het woord. Zo vertonen de Dekselse Dames hun kook- en huishoudkunsten. De Dekselse Dames rijden zonder al te veel v...

29-01-2010 17:35

Aflevering 32

Dekselse Dames - Aflevering 32

De Dekselse Dames worden ontvangen door het team van weekblad Party. Het wordt een interessante dag voor Doortje, want zij gaat op zoek naar BN'ers, scoops en primeurs. Charlotte laat zich niet van de wijs brengen en maakt zich meester van ...

22-01-2010 17:35

Aflevering 31

Dekselse Dames - Aflevering 31

De Dekselse Dames koken voor de selectie Nederlandse hockeymeiden. Na een hele dag keihard trainen, schotelt Charlotte ze een lekkere voedzame maaltijd voor. En Doortje voelt zich voor één dag een tophockeyster. Ze maakt het veld onveilig e...

15-01-2010 17:35

Aflevering 28

Dekselse Dames - Aflevering 28

De Dekselse Dames varen mee met de Koninklijke Marine op het hydrografisch schip de Hr. Ms. Luymes om de bemanning te verrassen met een lekkere gevulde rollade, knolselderijpuree, spruitjes en een toetje met Hollandse likeur. Naast het geve...

02-09-2009 19:55

Aflevering 27

Dekselse Dames - Aflevering 27

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

26-08-2009 19:55

Aflevering 26

Dekselse Dames - Aflevering 26

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

19-08-2009 19:55

Aflevering 25

Dekselse Dames - Aflevering 25

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

12-08-2009 19:55

Aflevering 24

Dekselse Dames - Aflevering 24

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

Dekselse Dames gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dekselse Dames de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dekselse Dames bij Dekselse Dames liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dekselse Dames. Heb je een uitzending van Dekselse Dames gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dekselse Dames gemist

Uitzending gemist van Dekselse Dames? Hier kun je alle uitzendingen van Dekselse Dames kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 12-01-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord