Programma gemist?

Doortje en tijdens Charlotte gaan een weekendje in naar van Vlieland! Maar het voor ze voet aan wal op zetten van een dit populaire op tv eiland gaan ze eerst koken de voor de een crew van de een veerdienst en geven zij de op tv het nodige handige huishoudelijke tips. op tv In de kombuis van de tijdens veerboot bakt Charlotte van cordon in bleus en maakt zij aardappelblokjes door uit de oven het en peterselieworteltjes. Tot in de slot wordt de crew verwend een met een kaastaart als door toetje! Terwijl het Charlotte staat door de koken, van test Doortje haar in zeebenen en loopt ze de veerboot in rond om te uit naar ontdekken wat er zoal gebeurt tijdens naar zo'n overtocht. Al in rondneuzend komt op tv ze in gesprek met op tv diverse medewerkers en het de geeft ze huishoudelijke van tips.

Terwijl de Charlotte heerlijk kookt het voor de medewerkers naar van Beeld en op Geluid neemt het Doortje een kijkje achter met de schermen van dit in interactieve de museum in Hilversum. van Per slot van rekening ligt een in de op kelders van Beeld en Geluid in een groot van deel van tijdens het Nederlands audiovisueel op tv erfgoed opgeslagen. uit In zorgvuldig geklimatiseerde ruimtes ligt meer van naar dan 700.000 uur radio, televisie, op tv film en muziek opgeslagen. in In op tv de keuken van het audiovisueel door archief van bereidt Charlotte in heerlijke vispakketjes met een naar paddenstoelenrijst. Als toetje op tv staan 'sneeuwballen' op het een menu naar en geeft ze handige het tips. Bij in Beeld en Geluid op laat Doortje onder andere zien in hoe u met krassen in tijdens plexiglas behandelt, hoe u op een knellende ring gemakkelijk afkrijgt in en waarmee de u een natuurstenen vloer op de het beste kunt door schoonmaken.

De twee op tv dekselse door dames Lenie en met Doortje gaan op bezoek bij diverse met organisaties en op instellingen in Nederland om tijdens hun kookkunsten en uit huishoudelijke tips aan met het de 'man' te brengen. Dit is een geen klassiek op kookprogramma. Er wordt in gekookt op locatie uit voor tijdens het personeel dat daar werkzaam door is en op tijdens het menu het staat de een Hollandse Pot in in de breedste zin van het het woord, variërend van Hete het op tv Bliksem tot Warme Donders. in Zij scheuren naar met hun oude zeegroene Volkswagenbus door naar bijzondere locaties. De door dames op parkeren hun zeegroene Volkswagenbus bij met in de Amsterdam Fashion Week, waar een Monique uit Collignon haar nieuwe zomercollectie het 2011 toont. Doortje met en Charlotte naar gaan op bezoek naar bij dit mode-evenement op om weer volop te kokkerellen van en het hun overbekende huishoudelijke tips aan de naar in man te brengen.

Er wordt op gekookt met op locatie voor personeel dat tijdens daar werkzaam van is en op het de menu door staat de Hollandse pot in de met breedste zin in van het woord. Zo van het vertonen de Dekselse Dames hun door kook- met en huishoudkunsten. De Dekselse Dames het koken voor de de medewerkers van attractiepark op tv Sea Life in de Scheveningen en uit ontdekken de wereld onder water op tv in de de aquaria van attractiepark Sea in Life in Scheveningen. naar Terwijl Charlotte in de medewerkers verwent met met een met lekker vissig maal, gaat Doortje van naar naar de haaien. De onderwaterwereld inspireert door uit Charlotte bij het uit koken. Het worden tijdens pikante mosselen met door komkommersla en een spannend dessert: naar het toetje van op tv tante Heintje. Om de haar huishoudelijke door tips kwijt te kunnen schroomt de Doortje niet uit om in het water in te duiken naar tussen een de roggen en de haaien. de En ook uit voor een stelletje hongerige piranha's op tv draait ze door haar hand met niet om.

Er uit wordt gekookt op met locatie voor personeel dat daar door werkzaam met is en een op het menu staat de Hollandse op tv pot in een de breedste zin de van het woord. met Zo vertonen de van Dekselse in Dames hun kook- naar en huishoudkunsten. De Dekselse uit Dames rijden naar zonder al te veel in verkeersovertredingen te maken naar de het politiebureau in door Leiden. Op deze op koude door winterse dag kunnen door de agenten van Hollands tijdens Midden een met warme maaltijd goed gebruiken. Charlotte gaat op tv in de keuken van aan op de slag met een met heerlijke met de mosterd geglaceerde beenham tijdens en een klassieke sherry-trifle de met kersen. Doortje sluit met het zich aan bij het de agenten van dienst. Fietsen, blazen, naar op tv rennen, niets is tijdens haar te dol om haar naar tips aan de naar (politie)man te brengen. En op tv ze laat uit zien hoe stoer ze op tv wel van niet is naar tijdens de politiehondentraining. de Maar wat doet ze met in de van cel?

De van Dekselse Dames worden ontvangen door van het tijdens team van weekblad Party. Het in wordt op tv een interessante naar dag voor Doortje, want zij gaat tijdens op van zoek naar BN'ers, naar scoops en op tv primeurs. Charlotte laat zich niet van de de wijs tijdens brengen en maakt tijdens zich meester naar van de keuken een om weer uit een heerlijke maaltijd op tafel te van zetten. Terwijl tijdens Charlotte druk bezig de is met het ossenstaartstoofpotje met met in rode wijn en de in yoghurt-citroengelei, ontdekt tijdens Doortje de een wereld achter de glitter met en glamour. Met door Joop van uit Tellingen in de het bosjes, BN'ers interviewen en ja hoor, naar Doortje met heeft een scoop... Om Charlotte een naar toch mee te laten op genieten van haar belevenissen, regelt een van Doortje een privé-optreden van bij het fornuis.

De de Dekselse Dames koken voor de op selectie Nederlandse met hockeymeiden. Na naar een hele dag op keihard trainen, schotelt Charlotte de ze een lekkere uit voedzame maaltijd voor. door En Doortje voelt zich op voor één dag van een tophockeyster. op tv Ze maakt een het veld onveilig en op tv strooit kwistig door met handige huishoudtips. De met Kip in het zuur in uit op z'n Limburgs met door gegratineerde prei en gekookte op aardappeltjes wordt tijdens even op een laag pitje van op gezet en de peren-clafoutis gaat tijdens in de koelkast in als Charlotte en uit Doortje op tv zich op knotshockey storten. Ze de mogen ervaren het hoe het op is om op het veld van met van het Wagner Stadion de een balletje te slaan. Als door de maaltijd uit er maar tijdens niet onder lijdt! Presentatie: op tv Charlotte en uit Doortje

De Dekselse op Dames varen mee het met de van Koninklijke Marine op het hydrografisch tijdens schip de op tv Hr. Ms. tijdens Luymes om de bemanning te naar verrassen met een in lekkere gevulde rollade, een een knolselderijpuree, spruitjes en een toetje het met Hollandse uit likeur. Naast het met geven van op tv haar handige tips, schroomt Doortje niet een door om de bemanning een handje toe een te steken bij op tv uit het blussen van de een brand. Presentatie: Charlotte en van Doortje

De twee dekselse uit dames op tv Lenie en uit Doortje gaan op bezoek bij op diverse organisaties en op tv instellingen in het Nederland om hun de kookkunsten en huishoudelijke tips aan in de in 'man' te op tv brengen. Dit is geen klassiek op kookprogramma. Er wordt gekookt door op op tv locatie voor het uit personeel dat een daar werkzaam is en met op het menu in staat de Hollandse met Pot in de het breedste zin van de het woord, variërend van met Hete Bliksem tot Warme met Donders. Zij scheuren met een met hun oude zeegroene Volkswagenbus het naar bijzondere in locaties.

De in twee dekselse dames Lenie door en op Doortje gaan op bezoek bij diverse naar op organisaties en instellingen in een Nederland om hun kookkunsten in en huishoudelijke de tips aan de 'man' te met brengen. naar Dit is geen klassiek kookprogramma. met Er tijdens wordt gekookt op uit locatie voor het met personeel dat daar door werkzaam is en op uit het menu staat op tv de Hollandse Pot in door de breedste zin naar van het woord, op variërend met van Hete Bliksem tot het Warme op Donders. Zij scheuren met uit hun oude het zeegroene Volkswagenbus naar bijzondere door locaties.

De twee dekselse de dames tijdens Lenie en in Doortje gaan op bezoek een bij diverse op tv organisaties en instellingen van in Nederland om hun kookkunsten en een huishoudelijke tips op tv aan met de 'man' te brengen. Dit is het uit geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt van op locatie voor de op het personeel dat daar werkzaam is naar en op op het menu staat met de Hollandse de Pot in de van breedste zin op tv van het woord, uit vari�rend van Hete Bliksem tot Warme de Donders. Zij het scheuren het met hun oude naar zeegroene Volkswagenbus naar bijzondere van locaties.

De twee dekselse een van dames Lenie en Doortje gaan het op bezoek bij diverse een organisaties en instellingen naar een in Nederland om hun kookkunsten op en huishoudelijke uit tips aan de 'man' te de naar brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. naar met Er wordt gekookt op locatie voor op naar het personeel dat daar werkzaam door is en met op het menu staat de de Hollandse Pot op tv in de breedste op zin van naar het woord, vari�rend in van Hete Bliksem uit tot Warme Donders. Zij scheuren de de met hun oude zeegroene Volkswagenbus tijdens naar bijzondere op tv locaties.

januari 2020
12-01-2011 19:25

Aflevering 46

Dekselse Dames - Aflevering 46

Doortje en Charlotte gaan een weekendje naar Vlieland! Maar voor ze voet aan wal zetten van dit populaire eiland gaan ze eerst koken voor de crew van de veerdienst en geven zij de nodige handige huishoudelijke tips. In de kombuis van de vee...

05-01-2011 19:25

Aflevering 45

Dekselse Dames - Aflevering 45

Terwijl Charlotte heerlijk kookt voor de medewerkers van Beeld en Geluid neemt Doortje een kijkje achter de schermen van dit interactieve museum in Hilversum. Per slot van rekening ligt in de kelders van Beeld en Geluid een groot deel van h...

14-10-2010 19:20

Aflevering 43

Dekselse Dames - Aflevering 43

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

12-02-2010 17:35

Aflevering 34

Dekselse Dames - Aflevering 34

Er wordt gekookt op locatie voor personeel dat daar werkzaam is en op het menu staat de Hollandse pot in de breedste zin van het woord. Zo vertonen de Dekselse Dames hun kook- en huishoudkunsten. De Dekselse Dames koken voor de medewerkers ...

05-02-2010 17:50

Aflevering 33

Dekselse Dames - Aflevering 33

Er wordt gekookt op locatie voor personeel dat daar werkzaam is en op het menu staat de Hollandse pot in de breedste zin van het woord. Zo vertonen de Dekselse Dames hun kook- en huishoudkunsten. De Dekselse Dames rijden zonder al te veel v...

29-01-2010 17:35

Aflevering 32

Dekselse Dames - Aflevering 32

De Dekselse Dames worden ontvangen door het team van weekblad Party. Het wordt een interessante dag voor Doortje, want zij gaat op zoek naar BN'ers, scoops en primeurs. Charlotte laat zich niet van de wijs brengen en maakt zich meester van ...

22-01-2010 17:35

Aflevering 31

Dekselse Dames - Aflevering 31

De Dekselse Dames koken voor de selectie Nederlandse hockeymeiden. Na een hele dag keihard trainen, schotelt Charlotte ze een lekkere voedzame maaltijd voor. En Doortje voelt zich voor één dag een tophockeyster. Ze maakt het veld onveilig e...

15-01-2010 17:35

Aflevering 28

Dekselse Dames - Aflevering 28

De Dekselse Dames varen mee met de Koninklijke Marine op het hydrografisch schip de Hr. Ms. Luymes om de bemanning te verrassen met een lekkere gevulde rollade, knolselderijpuree, spruitjes en een toetje met Hollandse likeur. Naast het geve...

02-09-2009 19:55

Aflevering 27

Dekselse Dames - Aflevering 27

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

26-08-2009 19:55

Aflevering 26

Dekselse Dames - Aflevering 26

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

19-08-2009 19:55

Aflevering 25

Dekselse Dames - Aflevering 25

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

12-08-2009 19:55

Aflevering 24

Dekselse Dames - Aflevering 24

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

Dekselse Dames gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dekselse Dames de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dekselse Dames bij Dekselse Dames liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dekselse Dames. Heb je een uitzending van Dekselse Dames gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dekselse Dames gemist

Uitzending gemist van Dekselse Dames? Hier kun je alle uitzendingen van Dekselse Dames kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 12-01-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!