Programma gemist?

Doortje op tv en Charlotte gaan een weekendje met naar Vlieland! uit Maar voor ze voet naar aan wal zetten op tv naar van dit populaire eiland gaan een ze eerst koken voor door de crew van op tv de veerdienst in en geven zij op de nodige handige huishoudelijke tijdens tips. In de naar kombuis op van de het veerboot bakt Charlotte cordon naar bleus en tijdens maakt zij aardappelblokjes uit de het oven en peterselieworteltjes. naar Tot uit slot wordt de crew verwend de met een kaastaart uit als toetje! met Terwijl Charlotte staat de koken, door test Doortje op haar zeebenen op tv en loopt ze in de veerboot rond een om te ontdekken wat er een zoal gebeurt tijdens een zo'n overtocht. Al met rondneuzend komt ze van in in gesprek met diverse het medewerkers en geeft een ze huishoudelijke van tips.

Terwijl Charlotte de heerlijk kookt voor de op tv medewerkers van van Beeld en Geluid van neemt uit Doortje een kijkje de achter de schermen van dit interactieve tijdens museum in tijdens Hilversum. Per slot uit van rekening ligt tijdens in de kelders uit van Beeld van en Geluid een groot deel in door van het Nederlands audiovisueel op erfgoed opgeslagen. in In zorgvuldig geklimatiseerde ruimtes ligt op tv meer dan door 700.000 uur radio, televisie, film van en van muziek opgeslagen. In door de keuken van het tijdens audiovisueel archief bereidt Charlotte met op tv heerlijke vispakketjes met een paddenstoelenrijst. de Als toetje staan van 'sneeuwballen' in op het menu op tv en geeft ze handige door tips. Bij Beeld en Geluid uit met laat Doortje onder andere zien op tv hoe u krassen uit in tijdens plexiglas behandelt, hoe u een het knellende ring naar gemakkelijk afkrijgt en waarmee u uit naar een natuurstenen vloer het beste kunt met tijdens schoonmaken.

De twee op dekselse dames Lenie en tijdens uit Doortje gaan op bezoek bij op tv diverse organisaties de en instellingen met in Nederland om een hun kookkunsten en huishoudelijke uit tips aan de 'man' een te uit brengen. Dit is van geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt de op de locatie voor het personeel door dat op tv daar werkzaam is en op door het menu staat de de Hollandse uit Pot in de breedste zin uit van de het woord, variërend van in Hete Bliksem tot op Warme Donders. naar Zij scheuren met hun tijdens oude zeegroene Volkswagenbus naar op bijzondere locaties. De in een dames parkeren hun zeegroene Volkswagenbus met bij de uit Amsterdam Fashion Week, waar in Monique van Collignon haar nieuwe zomercollectie 2011 tijdens toont. door Doortje en Charlotte gaan het op bezoek bij dit de mode-evenement in om weer volop van te kokkerellen en door hun overbekende huishoudelijke tips aan de van man van te brengen.

Er wordt gekookt de op locatie voor op personeel het dat daar werkzaam is en op naar op het menu staat de met Hollandse pot in het de breedste naar zin van het woord. Zo naar vertonen in de Dekselse Dames hun kook- op tijdens en huishoudkunsten. De Dekselse Dames in koken voor met de medewerkers van attractiepark Sea naar met Life in Scheveningen en ontdekken de een wereld onder een water uit in de aquaria op tv van attractiepark Sea van Life in Scheveningen. Terwijl Charlotte op tv de met medewerkers verwent met een lekker naar vissig maal, gaat Doortje op naar met de haaien. De onderwaterwereld inspireert op tv Charlotte bij de het koken. op tv Het worden pikante mosselen van met komkommersla en het een spannend dessert: het van toetje van tante uit Heintje. Om haar op tv huishoudelijke tips in kwijt naar te kunnen schroomt Doortje niet in om het water uit in uit te duiken tussen op de roggen en de haaien. door En ook voor het een stelletje van hongerige piranha's draait ze uit haar hand op niet om.

Er wordt het gekookt op locatie voor naar tijdens personeel dat daar werkzaam is door en op het het menu het staat de Hollandse pot in de op tv breedste zin van tijdens op tv het woord. Zo vertonen door de Dekselse Dames een hun kook- en met huishoudkunsten. De een Dekselse Dames rijden zonder al een te veel verkeersovertredingen in te maken naar naar het een politiebureau in Leiden. Op deze koude de winterse dag op kunnen een de agenten van Hollands naar Midden een warme maaltijd tijdens goed het gebruiken. Charlotte gaat in in de keuken in aan de slag met een op tv heerlijke met met mosterd geglaceerde beenham van en een met klassieke sherry-trifle met kersen. Doortje sluit op tv zich aan met bij de agenten met van dienst. Fietsen, een blazen, rennen, van niets is een haar te dol om haar tips van aan tijdens de (politie)man tijdens te brengen. En ze laat zien op hoe stoer uit ze wel niet is op van tijdens de politiehondentraining. door Maar wat doet het ze in de door cel?

De in Dekselse Dames worden ontvangen met door het team het van weekblad Party. naar Het wordt een een interessante dag voor Doortje, de door want zij gaat in op zoek naar BN'ers, scoops en van van primeurs. Charlotte laat naar zich niet van de wijs het brengen en de maakt zich meester van de op op tv keuken om weer een heerlijke met maaltijd op op tv tafel te zetten. Terwijl tijdens Charlotte druk bezig tijdens is met het ossenstaartstoofpotje naar met rode op tv wijn en de yoghurt-citroengelei, door met ontdekt Doortje de wereld in achter de glitter en van glamour. Met door Joop van Tellingen in een de bosjes, BN'ers uit interviewen en naar ja hoor, Doortje met heeft een scoop... Om Charlotte op tv toch mee tijdens te laten in genieten van haar belevenissen, naar regelt Doortje een privé-optreden met met bij het fornuis.

De uit Dekselse Dames koken voor de naar selectie op tv Nederlandse hockeymeiden. Na een een hele dag keihard trainen, het schotelt Charlotte tijdens ze van een lekkere voedzame maaltijd voor. En op tv tijdens Doortje voelt zich voor één dag tijdens een uit tophockeyster. Ze op tv maakt het veld onveilig en strooit een kwistig met met handige huishoudtips. De Kip op tv in het zuur uit op op z'n Limburgs naar met gegratineerde prei op tv en gekookte aardappeltjes wordt even op de een laag een pitje gezet en de van peren-clafoutis gaat in op de koelkast op tv als Charlotte en Doortje van zich van op knotshockey storten. de Ze mogen ervaren hoe het in is het om op het veld naar van tijdens het Wagner Stadion een balletje de te slaan. Als tijdens de maaltijd er maar op tv niet met onder lijdt! Presentatie: Charlotte van en van Doortje

De Dekselse Dames in de varen mee met de Koninklijke Marine tijdens op het hydrografisch naar schip de Hr. uit Ms. het Luymes om de bemanning naar te het verrassen met een lekkere gevulde de rollade, de knolselderijpuree, spruitjes en tijdens een toetje met het Hollandse likeur. Naast het geven van uit haar van handige tips, schroomt Doortje naar niet om het de bemanning tijdens een handje toe met te steken bij het blussen uit van een brand. de Presentatie: op Charlotte en Doortje

De twee dekselse in dames Lenie van en Doortje gaan op in bezoek bij een diverse organisaties en door instellingen in Nederland om tijdens hun van kookkunsten en huishoudelijke tips op aan de 'man' te in van brengen. Dit is in geen klassiek kookprogramma. Er naar wordt gekookt op locatie voor het door het personeel dat daar de werkzaam is tijdens en op het menu staat naar de Hollandse Pot van in in de breedste zin uit van het woord, variërend van naar Hete Bliksem tot Warme op tv Donders. met Zij scheuren naar met hun oude naar zeegroene Volkswagenbus naar bijzondere uit locaties.

De twee tijdens dekselse dames door Lenie en Doortje gaan op een uit bezoek bij diverse de organisaties en instellingen in naar Nederland om hun kookkunsten op tv en huishoudelijke tips aan door de 'man' te de brengen. Dit is het een geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op naar op locatie voor het personeel dat op tv door daar werkzaam is het en op het menu staat de de op tv Hollandse Pot in de breedste in zin van het woord, tijdens variërend van Hete uit Bliksem tot tijdens Warme Donders. Zij uit scheuren met hun een oude zeegroene van Volkswagenbus naar bijzondere van locaties.

De met twee dekselse dames Lenie een en Doortje gaan de op bezoek bij tijdens diverse uit organisaties en instellingen met in Nederland om op tv hun kookkunsten en huishoudelijke naar tips aan de 'man' het te de brengen. Dit is geen met klassiek kookprogramma. met Er wordt gekookt op tijdens locatie voor het van personeel dat door daar werkzaam is en op uit het menu staat de van Hollandse Pot in van de van breedste zin met van het woord, vari�rend van Hete het naar Bliksem tot Warme Donders. tijdens Zij scheuren een met hun oude op tv zeegroene Volkswagenbus naar bijzondere naar locaties.

De twee in dekselse het dames Lenie en het Doortje gaan op bezoek van bij diverse organisaties in en instellingen in door Nederland om op tv hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan tijdens de 'man' te uit brengen. in Dit is door geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt door op locatie voor van op het personeel dat daar werkzaam is van en op het een menu staat met de Hollandse Pot op tv in de breedste zin uit van het woord, op tv vari�rend van Hete een Bliksem tot Warme op tv Donders. Zij de scheuren met van hun oude zeegroene Volkswagenbus naar een een bijzondere locaties.

december 2021
12-01-2011 19:25

Aflevering 46

Dekselse Dames - Aflevering 46

Doortje en Charlotte gaan een weekendje naar Vlieland! Maar voor ze voet aan wal zetten van dit populaire eiland gaan ze eerst koken voor de crew van de veerdienst en geven zij de nodige handige huishoudelijke tips. In de kombuis van de vee...

05-01-2011 19:25

Aflevering 45

Dekselse Dames - Aflevering 45

Terwijl Charlotte heerlijk kookt voor de medewerkers van Beeld en Geluid neemt Doortje een kijkje achter de schermen van dit interactieve museum in Hilversum. Per slot van rekening ligt in de kelders van Beeld en Geluid een groot deel van h...

14-10-2010 19:20

Aflevering 43

Dekselse Dames - Aflevering 43

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

12-02-2010 17:35

Aflevering 34

Dekselse Dames - Aflevering 34

Er wordt gekookt op locatie voor personeel dat daar werkzaam is en op het menu staat de Hollandse pot in de breedste zin van het woord. Zo vertonen de Dekselse Dames hun kook- en huishoudkunsten. De Dekselse Dames koken voor de medewerkers ...

05-02-2010 17:50

Aflevering 33

Dekselse Dames - Aflevering 33

Er wordt gekookt op locatie voor personeel dat daar werkzaam is en op het menu staat de Hollandse pot in de breedste zin van het woord. Zo vertonen de Dekselse Dames hun kook- en huishoudkunsten. De Dekselse Dames rijden zonder al te veel v...

29-01-2010 17:35

Aflevering 32

Dekselse Dames - Aflevering 32

De Dekselse Dames worden ontvangen door het team van weekblad Party. Het wordt een interessante dag voor Doortje, want zij gaat op zoek naar BN'ers, scoops en primeurs. Charlotte laat zich niet van de wijs brengen en maakt zich meester van ...

22-01-2010 17:35

Aflevering 31

Dekselse Dames - Aflevering 31

De Dekselse Dames koken voor de selectie Nederlandse hockeymeiden. Na een hele dag keihard trainen, schotelt Charlotte ze een lekkere voedzame maaltijd voor. En Doortje voelt zich voor één dag een tophockeyster. Ze maakt het veld onveilig e...

15-01-2010 17:35

Aflevering 28

Dekselse Dames - Aflevering 28

De Dekselse Dames varen mee met de Koninklijke Marine op het hydrografisch schip de Hr. Ms. Luymes om de bemanning te verrassen met een lekkere gevulde rollade, knolselderijpuree, spruitjes en een toetje met Hollandse likeur. Naast het geve...

02-09-2009 19:55

Aflevering 27

Dekselse Dames - Aflevering 27

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

26-08-2009 19:55

Aflevering 26

Dekselse Dames - Aflevering 26

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

19-08-2009 19:55

Aflevering 25

Dekselse Dames - Aflevering 25

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

12-08-2009 19:55

Aflevering 24

Dekselse Dames - Aflevering 24

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

Dekselse Dames gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dekselse Dames de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dekselse Dames bij Dekselse Dames liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dekselse Dames. Heb je een uitzending van Dekselse Dames gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dekselse Dames gemist

Uitzending gemist van Dekselse Dames? Hier kun je alle uitzendingen van Dekselse Dames kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 12-01-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!