Programma gemist?

Doortje en Charlotte met gaan een weekendje op naar Vlieland! Maar naar voor met ze voet aan uit wal zetten van van dit populaire eiland door gaan ze eerst koken tijdens voor de crew van op tv de veerdienst naar en geven zij de in nodige handige met huishoudelijke tips. In de tijdens kombuis van de op tv veerboot naar bakt Charlotte op cordon bleus en het maakt zij aardappelblokjes uit uit de oven en peterselieworteltjes. met Tot slot op tv wordt de de crew verwend met een kaastaart als van toetje! Terwijl Charlotte de staat de koken, een test Doortje haar door zeebenen en naar loopt ze naar de veerboot rond op tv om te het ontdekken wat er zoal gebeurt op tijdens zo'n overtocht. Al in rondneuzend tijdens komt ze in gesprek met in diverse medewerkers en op tv geeft ze door huishoudelijke tijdens tips.

Terwijl van Charlotte heerlijk kookt voor de het medewerkers tijdens van Beeld en een Geluid neemt in Doortje een kijkje achter de met schermen van dit met interactieve museum in Hilversum. op tv Per slot met van rekening ligt een in op de kelders van Beeld met en Geluid een op groot deel van het met Nederlands audiovisueel erfgoed opgeslagen. het naar In zorgvuldig geklimatiseerde ruimtes ligt meer tijdens dan 700.000 een uur radio, tijdens televisie, film en muziek van opgeslagen. In de op keuken van op tv het audiovisueel archief het bereidt Charlotte heerlijke vispakketjes door met een het paddenstoelenrijst. Als toetje staan in 'sneeuwballen' het op het menu in en geeft ze handige tips. van Bij Beeld en op tv Geluid laat Doortje onder tijdens andere het zien hoe u krassen in van op plexiglas behandelt, hoe u een van knellende ring gemakkelijk op tv afkrijgt op tv en waarmee u een natuurstenen vloer op het beste kunt tijdens een schoonmaken.

De twee dekselse tijdens dames op Lenie en Doortje gaan op uit de bezoek bij diverse op tv organisaties en instellingen in Nederland om op hun kookkunsten het en huishoudelijke het tips aan de uit 'man' te brengen. naar Dit is naar geen klassiek kookprogramma. Er de wordt gekookt op een locatie voor naar het personeel dat daar van werkzaam is en op het een menu staat een de Hollandse Pot tijdens in de breedste het zin van tijdens het woord, variërend van Hete door Bliksem tot Warme tijdens Donders. Zij op scheuren met met hun oude door zeegroene Volkswagenbus naar in bijzondere locaties. De dames met parkeren hun de zeegroene Volkswagenbus bij uit de Amsterdam Fashion Week, waar op tv Monique Collignon haar met nieuwe uit zomercollectie 2011 toont. Doortje en Charlotte in op tv gaan op bezoek bij dit uit mode-evenement om weer volop met te kokkerellen het en tijdens hun overbekende huishoudelijke op tips aan de met man te brengen.

Er het wordt gekookt op in locatie voor personeel dat daar op tv werkzaam naar is en op het het menu staat uit de Hollandse pot in met de breedste zin van het het naar woord. Zo vertonen de Dekselse het Dames hun tijdens kook- en huishoudkunsten. in De Dekselse Dames in koken voor de medewerkers uit een van attractiepark Sea naar Life in Scheveningen en ontdekken de door wereld onder water uit in de aquaria naar van op attractiepark Sea Life door in Scheveningen. Terwijl Charlotte op de medewerkers verwent met in een lekker vissig op maal, gaat Doortje van naar de op tv haaien. De naar onderwaterwereld inspireert Charlotte met bij het koken. Het worden van op pikante mosselen met komkommersla en op een spannend de dessert: het toetje van tijdens tante Heintje. Om haar uit huishoudelijke tips kwijt met te kunnen schroomt de tijdens Doortje niet om het water het in te duiken naar tussen de roggen en tijdens de haaien. een En ook voor een de stelletje op tv hongerige piranha's draait het ze haar hand naar niet om.

Er een wordt gekookt een op locatie voor personeel uit dat daar op werkzaam is en op een het menu staat de de Hollandse pot uit in de het breedste zin van het woord. naar Zo vertonen de Dekselse tijdens Dames hun kook- van en huishoudkunsten. in De Dekselse Dames rijden een zonder in al te veel naar verkeersovertredingen te maken naar het naar politiebureau in Leiden. met Op deze van koude naar winterse dag kunnen de agenten de van Hollands door Midden een warme maaltijd door goed gebruiken. Charlotte gaat op tv in het de keuken aan de van slag op tv met een heerlijke met mosterd geglaceerde met in beenham en een van klassieke sherry-trifle met kersen. Doortje sluit een zich aan bij op tv de de agenten van naar dienst. Fietsen, blazen, rennen, niets in is haar het te dol om haar tips door aan met de (politie)man naar te brengen. En ze laat zien tijdens hoe stoer ze het wel niet op is tijdens de het politiehondentraining. Maar wat het doet door ze in de tijdens cel?

De een Dekselse Dames in worden ontvangen door het een team van op weekblad Party. Het wordt een interessante door van dag voor Doortje, want zij een gaat op zoek naar van tijdens BN'ers, scoops en primeurs. op tv Charlotte laat door zich niet van naar de wijs brengen en maakt zich op tv meester van van de keuken om weer van een heerlijke in maaltijd in op tafel te zetten. Terwijl tijdens Charlotte druk bezig is in met het ossenstaartstoofpotje op tv met uit rode wijn tijdens en de yoghurt-citroengelei, ontdekt Doortje de op tv wereld uit achter de glitter en op glamour. van Met Joop van Tellingen in de naar bosjes, BN'ers uit interviewen op tv en ja hoor, Doortje heeft een door scoop... van Om Charlotte toch mee naar te laten genieten het van van haar belevenissen, regelt uit Doortje een privé-optreden bij het tijdens fornuis.

De op tv Dekselse Dames koken voor tijdens de selectie door Nederlandse hockeymeiden. naar Na een hele op tv dag keihard trainen, op schotelt Charlotte ze naar een lekkere voedzame maaltijd voor. En in Doortje naar voelt zich op tv voor één dag een tophockeyster. Ze met het maakt het veld van onveilig en strooit kwistig van met handige huishoudtips. De uit Kip in het zuur de op z'n op Limburgs met gegratineerde in prei en gekookte uit aardappeltjes wordt even van op een laag pitje van gezet en op tv de peren-clafoutis op gaat in de uit koelkast als Charlotte en met Doortje zich het op knotshockey storten. Ze tijdens mogen ervaren hoe het naar is om op op tijdens het veld van het Wagner op tv Stadion een balletje te het slaan. Als de op tv een maaltijd er maar niet in onder lijdt! Presentatie: naar Charlotte en naar Doortje

De het Dekselse Dames in varen mee met de Koninklijke het Marine op het tijdens hydrografisch schip de het Hr. Ms. Luymes een om van de bemanning te verrassen met naar een lekkere gevulde rollade, op tv tijdens knolselderijpuree, spruitjes en een toetje door met naar Hollandse likeur. Naast het in geven van haar handige tips, uit schroomt Doortje niet uit om de bemanning op tv een handje met toe te steken op tv bij het naar blussen van een een brand. Presentatie: Charlotte en met Doortje

De uit twee dekselse dames Lenie een en Doortje gaan op tv op bezoek bij diverse van organisaties en van instellingen in Nederland om met hun kookkunsten uit en op tv huishoudelijke tips aan de 'man' te een brengen. Dit is naar geen het klassiek kookprogramma. Er het wordt gekookt op locatie door voor door het personeel dat daar werkzaam is van en op uit het menu staat van de Hollandse Pot in een de met breedste zin de van het woord, variërend uit van Hete tijdens Bliksem tot Warme Donders. Zij scheuren tijdens met uit hun oude zeegroene Volkswagenbus naar op op bijzondere locaties.

De van twee dekselse dames een Lenie en Doortje een gaan op bezoek in bij diverse organisaties met en instellingen in Nederland uit om van hun kookkunsten en huishoudelijke tips in aan de 'man' uit te brengen. met Dit is op tv geen klassiek kookprogramma. uit Er wordt gekookt op naar locatie voor het personeel met dat daar op werkzaam is en van op het menu het staat de Hollandse in Pot in met de breedste zin van het woord, uit variërend van op tv Hete Bliksem tot Warme op Donders. Zij scheuren uit met hun oude het zeegroene in Volkswagenbus naar bijzondere een locaties.

De door twee dekselse naar dames Lenie en Doortje tijdens gaan op bezoek bij door diverse organisaties en instellingen van in van Nederland om hun kookkunsten en op tv van huishoudelijke tips aan de 'man' te tijdens brengen. Dit op is geen klassiek kookprogramma. op tv Er door wordt gekookt op met locatie voor het personeel op dat een daar werkzaam is het en op het uit menu staat de Hollandse op tv Pot in de de breedste zin van het naar woord, vari�rend van in Hete Bliksem tot Warme in Donders. Zij scheuren door met hun op oude zeegroene door Volkswagenbus naar bijzondere door locaties.

De in twee dekselse dames op tv Lenie en Doortje gaan op uit bezoek van bij diverse de organisaties en instellingen in Nederland de om hun van kookkunsten en huishoudelijke tips op tv aan van de 'man' te brengen. op Dit is geen klassiek kookprogramma. de Er wordt gekookt de op locatie voor door het met personeel dat daar werkzaam is op tv en de op het menu staat met de Hollandse in Pot in in de breedste zin van het woord, van vari�rend tijdens van Hete Bliksem tot op Warme Donders. Zij het scheuren de met hun oude op tv zeegroene Volkswagenbus naar bijzondere tijdens locaties.

juli 2020
12-01-2011 19:25

Aflevering 46

Dekselse Dames - Aflevering 46

Doortje en Charlotte gaan een weekendje naar Vlieland! Maar voor ze voet aan wal zetten van dit populaire eiland gaan ze eerst koken voor de crew van de veerdienst en geven zij de nodige handige huishoudelijke tips. In de kombuis van de vee...

05-01-2011 19:25

Aflevering 45

Dekselse Dames - Aflevering 45

Terwijl Charlotte heerlijk kookt voor de medewerkers van Beeld en Geluid neemt Doortje een kijkje achter de schermen van dit interactieve museum in Hilversum. Per slot van rekening ligt in de kelders van Beeld en Geluid een groot deel van h...

14-10-2010 19:20

Aflevering 43

Dekselse Dames - Aflevering 43

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

12-02-2010 17:35

Aflevering 34

Dekselse Dames - Aflevering 34

Er wordt gekookt op locatie voor personeel dat daar werkzaam is en op het menu staat de Hollandse pot in de breedste zin van het woord. Zo vertonen de Dekselse Dames hun kook- en huishoudkunsten. De Dekselse Dames koken voor de medewerkers ...

05-02-2010 17:50

Aflevering 33

Dekselse Dames - Aflevering 33

Er wordt gekookt op locatie voor personeel dat daar werkzaam is en op het menu staat de Hollandse pot in de breedste zin van het woord. Zo vertonen de Dekselse Dames hun kook- en huishoudkunsten. De Dekselse Dames rijden zonder al te veel v...

29-01-2010 17:35

Aflevering 32

Dekselse Dames - Aflevering 32

De Dekselse Dames worden ontvangen door het team van weekblad Party. Het wordt een interessante dag voor Doortje, want zij gaat op zoek naar BN'ers, scoops en primeurs. Charlotte laat zich niet van de wijs brengen en maakt zich meester van ...

22-01-2010 17:35

Aflevering 31

Dekselse Dames - Aflevering 31

De Dekselse Dames koken voor de selectie Nederlandse hockeymeiden. Na een hele dag keihard trainen, schotelt Charlotte ze een lekkere voedzame maaltijd voor. En Doortje voelt zich voor één dag een tophockeyster. Ze maakt het veld onveilig e...

15-01-2010 17:35

Aflevering 28

Dekselse Dames - Aflevering 28

De Dekselse Dames varen mee met de Koninklijke Marine op het hydrografisch schip de Hr. Ms. Luymes om de bemanning te verrassen met een lekkere gevulde rollade, knolselderijpuree, spruitjes en een toetje met Hollandse likeur. Naast het geve...

02-09-2009 19:55

Aflevering 27

Dekselse Dames - Aflevering 27

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

26-08-2009 19:55

Aflevering 26

Dekselse Dames - Aflevering 26

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

19-08-2009 19:55

Aflevering 25

Dekselse Dames - Aflevering 25

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

12-08-2009 19:55

Aflevering 24

Dekselse Dames - Aflevering 24

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

Dekselse Dames gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dekselse Dames de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dekselse Dames bij Dekselse Dames liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dekselse Dames. Heb je een uitzending van Dekselse Dames gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dekselse Dames gemist

Uitzending gemist van Dekselse Dames? Hier kun je alle uitzendingen van Dekselse Dames kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 12-01-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!