Programma gemist?

Doortje de en Charlotte uit gaan een weekendje naar naar Vlieland! Maar voor het ze voet aan een wal zetten van dit populaire een eiland uit gaan ze een eerst koken voor de van crew van de veerdienst en een geven zij in de nodige handige op tv huishoudelijke tips. In de naar kombuis van uit de veerboot de bakt Charlotte cordon bleus de en maakt zij de aardappelblokjes uit uit de oven en naar peterselieworteltjes. Tot slot wordt de een crew verwend het met een op kaastaart als uit toetje! Terwijl Charlotte tijdens staat de koken, naar test Doortje haar zeebenen en in loopt van ze de veerboot rond door om te in ontdekken wat er zoal gebeurt naar tijdens van zo'n overtocht. Al rondneuzend komt ze op naar in gesprek met diverse medewerkers en op geeft naar ze huishoudelijke op tv tips.

Terwijl op Charlotte heerlijk kookt voor met de de medewerkers van Beeld tijdens en Geluid neemt Doortje een op kijkje achter de schermen uit van dit interactieve uit in museum in Hilversum. Per slot van een rekening ligt in van de kelders de van de Beeld en Geluid een groot een deel uit van het Nederlands audiovisueel erfgoed opgeslagen. in In een zorgvuldig geklimatiseerde op tv ruimtes ligt meer een dan 700.000 uur radio, televisie, film naar en muziek opgeslagen. op In de een keuken van het audiovisueel van archief bereidt Charlotte naar de heerlijke vispakketjes met een tijdens paddenstoelenrijst. Als op toetje staan 'sneeuwballen' op het tijdens menu van en geeft ze handige tips. Bij de Beeld en de Geluid laat op tv Doortje onder andere tijdens zien hoe de u krassen in plexiglas behandelt, hoe in u naar een knellende ring gemakkelijk van afkrijgt op tv en waarmee u een natuurstenen vloer een het beste kunt door met schoonmaken.

De twee dekselse een dames naar Lenie en met Doortje gaan op bezoek het bij diverse organisaties en met instellingen in Nederland om in hun uit kookkunsten en huishoudelijke tips aan door tijdens de 'man' te brengen. Dit het is geen van klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt de uit op locatie voor het personeel in dat daar werkzaam is de en op met het menu een staat de Hollandse met Pot in de breedste zin uit van het met woord, variërend uit van Hete Bliksem een tot Warme Donders. Zij scheuren van met hun oude in een zeegroene Volkswagenbus naar bijzondere locaties. in De dames parkeren hun een van zeegroene Volkswagenbus bij door de Amsterdam Fashion Week, naar waar Monique Collignon haar nieuwe naar op zomercollectie 2011 toont. de Doortje en Charlotte gaan uit op bezoek op bij dit mode-evenement om het weer volop te kokkerellen en met hun overbekende huishoudelijke het in tips aan de de man te brengen.

Er wordt gekookt op op de locatie voor personeel dat uit daar met werkzaam is en op de het menu staat de Hollandse de pot in de de de breedste zin van het woord. Zo door door vertonen de Dekselse Dames hun met kook- op tv en huishoudkunsten. De Dekselse Dames koken de uit voor de medewerkers van attractiepark Sea in het Life in Scheveningen en van ontdekken de wereld onder water tijdens in in de aquaria van attractiepark Sea de Life in op Scheveningen. Terwijl Charlotte met de medewerkers verwent tijdens met een met lekker vissig maal, naar gaat Doortje een naar de haaien. De onderwaterwereld inspireert de Charlotte door bij het koken. Het worden in pikante de mosselen met door komkommersla en een op tv spannend dessert: het toetje van met tante Heintje. Om in haar huishoudelijke tips kwijt op tv te kunnen naar schroomt tijdens Doortje niet om het water in in te duiken naar tussen op de roggen en de op haaien. En ook door voor een stelletje van hongerige piranha's draait ze door haar op tv hand niet om.

Er op wordt gekookt op locatie voor naar in personeel dat daar werkzaam is en op tv op het uit menu door staat de Hollandse pot in de de breedste het zin van het woord. een Zo vertonen de door Dekselse op tv Dames hun kook- en uit huishoudkunsten. De Dekselse Dames op tv rijden zonder op tv al te veel verkeersovertredingen te het tijdens maken naar het het politiebureau in Leiden. Op de deze koude winterse dag een kunnen de agenten van op met Hollands Midden een warme maaltijd op tv goed in gebruiken. Charlotte gaat in de op tv keuken aan de door slag met op een heerlijke met mosterd in geglaceerde van beenham en een het klassieke sherry-trifle met kersen. Doortje naar sluit zich in aan bij de agenten van van dienst. Fietsen, van blazen, rennen, op tv niets is tijdens haar te dol om haar een tips aan de (politie)man tijdens een te brengen. En ze laat op tv zien hoe stoer op tv ze wel uit niet is tijdens de naar politiehondentraining. Maar een wat doet ze in van de een cel?

De met Dekselse Dames worden ontvangen door een het het team van van weekblad Party. Het tijdens wordt een interessante door dag voor Doortje, want op tv zij gaat op op zoek naar van BN'ers, scoops en primeurs. Charlotte naar laat zich niet van naar tijdens de wijs brengen en maakt het zich meester van naar de op keuken om weer een heerlijke naar maaltijd op tafel tijdens te in zetten. Terwijl Charlotte op druk bezig is met van het ossenstaartstoofpotje met rode op tv wijn in en de yoghurt-citroengelei, ontdekt Doortje van de wereld een achter de glitter en glamour. door Met Joop van tijdens Tellingen in de in bosjes, BN'ers interviewen op tv en ja hoor, op Doortje heeft een de scoop... Om Charlotte van toch een mee te laten op tv genieten van haar een belevenissen, regelt Doortje op tv een privé-optreden bij een het fornuis.

De Dekselse van Dames koken voor op de selectie Nederlandse uit hockeymeiden. op Na een hele dag uit keihard trainen, schotelt Charlotte met ze een lekkere een voedzame maaltijd voor. van En Doortje tijdens voelt zich voor één dag uit tijdens een tophockeyster. Ze maakt het van veld onveilig tijdens en strooit het kwistig met handige huishoudtips. De Kip door in het naar zuur van op z'n Limburgs een met gegratineerde prei en in gekookte aardappeltjes wordt even in op een laag pitje in gezet op en de het peren-clafoutis gaat in de koelkast als het Charlotte en het Doortje zich op knotshockey door uit storten. Ze mogen van ervaren hoe het is om op door het veld het van in het Wagner Stadion een balletje te uit van slaan. Als de maaltijd de er maar door niet onder lijdt! Presentatie: een Charlotte en uit Doortje

De Dekselse Dames in varen mee tijdens met de Koninklijke door Marine op van het hydrografisch schip de Hr. naar Ms. Luymes om door naar de bemanning te verrassen met van een van lekkere gevulde rollade, knolselderijpuree, spruitjes de en een in toetje met Hollandse tijdens likeur. Naast het het geven van met haar handige tips, in schroomt Doortje niet in om de bemanning een handje toe een naar te steken bij het blussen van een een brand. Presentatie: van Charlotte en van Doortje

De naar twee dekselse van dames Lenie en de Doortje gaan op het bezoek bij diverse door organisaties en instellingen in een Nederland om van hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan van de 'man' op tv te brengen. Dit uit is van geen klassiek kookprogramma. Er wordt tijdens gekookt tijdens op locatie voor het personeel uit dat daar werkzaam van is en in op het tijdens menu staat de Hollandse Pot tijdens in de door breedste zin van met het woord, variërend van naar Hete Bliksem tot een Warme Donders. met Zij scheuren met hun door oude zeegroene Volkswagenbus naar naar bijzondere tijdens locaties.

De twee een dekselse dames Lenie en op Doortje door gaan op bezoek tijdens bij diverse organisaties en instellingen het in op Nederland om hun naar kookkunsten en huishoudelijke tijdens tips aan de met 'man' te brengen. Dit is op tv geen klassiek tijdens kookprogramma. Er met wordt gekookt met op locatie voor het personeel uit dat daar naar werkzaam is en op tv op het menu staat de tijdens Hollandse Pot in in de op tv breedste zin van het op woord, variërend van een Hete door Bliksem tot Warme Donders. van Zij scheuren met hun van oude zeegroene Volkswagenbus naar in bijzondere in locaties.

De twee de dekselse dames Lenie en met Doortje in gaan op bezoek bij met diverse organisaties en instellingen op tv in Nederland om naar met hun kookkunsten en het huishoudelijke tips aan de naar 'man' te brengen. Dit is tijdens geen klassiek tijdens kookprogramma. in Er wordt gekookt op tv op locatie voor het personeel de dat daar door werkzaam is en op op tv het menu staat door de Hollandse van Pot in de op breedste zin van het uit woord, vari�rend op tv van Hete Bliksem tot Warme naar Donders. Zij scheuren een met in hun oude zeegroene Volkswagenbus van naar bijzondere in locaties.

De in twee dekselse dames Lenie en de Doortje gaan op de bezoek bij op tv diverse organisaties en op instellingen in Nederland naar om hun door kookkunsten en huishoudelijke tips in aan de het 'man' te brengen. Dit is tijdens geen klassiek kookprogramma. naar in Er wordt gekookt op van locatie voor het naar personeel dat daar werkzaam is een op en op het menu staat de naar een Hollandse Pot in de het breedste zin de van het woord, vari�rend van in Hete Bliksem de tot Warme in Donders. Zij scheuren met een hun oude zeegroene Volkswagenbus naar een tijdens bijzondere locaties.

februari 2021
12-01-2011 19:25

Aflevering 46

Dekselse Dames - Aflevering 46

Doortje en Charlotte gaan een weekendje naar Vlieland! Maar voor ze voet aan wal zetten van dit populaire eiland gaan ze eerst koken voor de crew van de veerdienst en geven zij de nodige handige huishoudelijke tips. In de kombuis van de vee...

05-01-2011 19:25

Aflevering 45

Dekselse Dames - Aflevering 45

Terwijl Charlotte heerlijk kookt voor de medewerkers van Beeld en Geluid neemt Doortje een kijkje achter de schermen van dit interactieve museum in Hilversum. Per slot van rekening ligt in de kelders van Beeld en Geluid een groot deel van h...

14-10-2010 19:20

Aflevering 43

Dekselse Dames - Aflevering 43

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

12-02-2010 17:35

Aflevering 34

Dekselse Dames - Aflevering 34

Er wordt gekookt op locatie voor personeel dat daar werkzaam is en op het menu staat de Hollandse pot in de breedste zin van het woord. Zo vertonen de Dekselse Dames hun kook- en huishoudkunsten. De Dekselse Dames koken voor de medewerkers ...

05-02-2010 17:50

Aflevering 33

Dekselse Dames - Aflevering 33

Er wordt gekookt op locatie voor personeel dat daar werkzaam is en op het menu staat de Hollandse pot in de breedste zin van het woord. Zo vertonen de Dekselse Dames hun kook- en huishoudkunsten. De Dekselse Dames rijden zonder al te veel v...

29-01-2010 17:35

Aflevering 32

Dekselse Dames - Aflevering 32

De Dekselse Dames worden ontvangen door het team van weekblad Party. Het wordt een interessante dag voor Doortje, want zij gaat op zoek naar BN'ers, scoops en primeurs. Charlotte laat zich niet van de wijs brengen en maakt zich meester van ...

22-01-2010 17:35

Aflevering 31

Dekselse Dames - Aflevering 31

De Dekselse Dames koken voor de selectie Nederlandse hockeymeiden. Na een hele dag keihard trainen, schotelt Charlotte ze een lekkere voedzame maaltijd voor. En Doortje voelt zich voor één dag een tophockeyster. Ze maakt het veld onveilig e...

15-01-2010 17:35

Aflevering 28

Dekselse Dames - Aflevering 28

De Dekselse Dames varen mee met de Koninklijke Marine op het hydrografisch schip de Hr. Ms. Luymes om de bemanning te verrassen met een lekkere gevulde rollade, knolselderijpuree, spruitjes en een toetje met Hollandse likeur. Naast het geve...

02-09-2009 19:55

Aflevering 27

Dekselse Dames - Aflevering 27

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

26-08-2009 19:55

Aflevering 26

Dekselse Dames - Aflevering 26

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

19-08-2009 19:55

Aflevering 25

Dekselse Dames - Aflevering 25

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

12-08-2009 19:55

Aflevering 24

Dekselse Dames - Aflevering 24

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

Dekselse Dames gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dekselse Dames de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dekselse Dames bij Dekselse Dames liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dekselse Dames. Heb je een uitzending van Dekselse Dames gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dekselse Dames gemist

Uitzending gemist van Dekselse Dames? Hier kun je alle uitzendingen van Dekselse Dames kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 12-01-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!