Programma gemist?

Doortje op tv en Charlotte gaan een weekendje een naar Vlieland! Maar van voor ze voet door aan wal uit zetten van dit populaire van eiland gaan ze op tv eerst uit koken voor de crew door van de veerdienst tijdens en uit geven zij de nodige handige een huishoudelijke tips. in In de kombuis de van de veerboot in bakt Charlotte cordon bleus met en tijdens maakt zij aardappelblokjes uit uit de oven en op peterselieworteltjes. Tot door slot wordt de crew verwend op met een tijdens kaastaart als toetje! Terwijl Charlotte tijdens naar staat de koken, test door Doortje haar zeebenen tijdens en loopt ze naar de veerboot rond van om te ontdekken een wat er zoal gebeurt tijdens een zo'n overtocht. op Al rondneuzend komt de ze in gesprek met tijdens diverse medewerkers en van geeft ze op huishoudelijke het tips.

Terwijl op tv Charlotte heerlijk kookt met voor de van medewerkers van Beeld een en Geluid neemt Doortje een kijkje uit achter door de schermen van dit in interactieve de museum in Hilversum. uit Per slot van rekening het ligt in de kelders van van Beeld door en Geluid een tijdens groot deel van het uit Nederlands tijdens audiovisueel erfgoed opgeslagen. In zorgvuldig naar geklimatiseerde ruimtes met ligt meer door dan 700.000 uur radio, televisie, in film en op muziek opgeslagen. In de de keuken van op het audiovisueel archief bereidt Charlotte uit heerlijke vispakketjes in met een met paddenstoelenrijst. Als naar toetje staan 'sneeuwballen' op het in menu uit en geeft ze handige uit tips. Bij Beeld de en Geluid laat Doortje met onder door andere zien hoe uit u krassen in plexiglas behandelt, op hoe u op een knellende ring gemakkelijk een afkrijgt door en waarmee u een natuurstenen een vloer het het beste kunt naar schoonmaken.

De twee de dekselse dames Lenie op tv en Doortje gaan naar op bezoek bij tijdens diverse op organisaties en instellingen van in Nederland om hun tijdens kookkunsten en huishoudelijke tips aan op tv de 'man' met te op tv brengen. Dit is geen klassiek op kookprogramma. Er wordt gekookt een op de locatie voor van het personeel dat daar het werkzaam is en de op het op menu staat de Hollandse Pot in op tv de breedste door zin op tv van het woord, variërend van een Hete Bliksem tot van Warme Donders. Zij scheuren op met naar hun oude zeegroene Volkswagenbus naar in bijzondere locaties. op De dames parkeren hun uit zeegroene Volkswagenbus tijdens bij uit de Amsterdam Fashion Week, door waar Monique van Collignon haar nieuwe zomercollectie 2011 de toont. Doortje door en Charlotte gaan de op bezoek bij dit mode-evenement in om weer het volop te het kokkerellen en hun overbekende naar huishoudelijke tips aan de naar man te met brengen.

Er op wordt gekookt tijdens op locatie voor personeel door dat daar werkzaam is naar en op het menu naar staat de de Hollandse pot uit in de breedste zin van op door het woord. Zo met vertonen de Dekselse in Dames hun kook- en huishoudkunsten. op De een Dekselse Dames koken voor de medewerkers naar de van attractiepark Sea naar Life in Scheveningen en ontdekken de van wereld in onder water in de met aquaria van het attractiepark Sea Life een in Scheveningen. Terwijl Charlotte tijdens de het medewerkers verwent met een lekker in vissig maal, naar gaat Doortje naar de haaien. op tv De onderwaterwereld inspireert een Charlotte naar bij het koken. Het door worden pikante mosselen door met komkommersla en op een spannend dessert: het op toetje van tante op tv tijdens Heintje. Om haar uit huishoudelijke tips kwijt te kunnen schroomt het Doortje niet om een het water het in door te duiken tussen de roggen door en op tv de haaien. En ook voor in een een stelletje hongerige piranha's in draait ze haar hand niet met om.

Er op wordt gekookt op locatie in voor personeel met dat daar werkzaam is en naar op naar het menu staat de met Hollandse pot in de een breedste met zin van het woord. Zo van vertonen de door Dekselse Dames hun op tv kook- en huishoudkunsten. van De uit Dekselse Dames rijden zonder door al te veel verkeersovertredingen op tv te met maken naar het politiebureau in van Leiden. Op deze koude het op tv winterse dag kunnen de de agenten van Hollands Midden een op tv warme maaltijd tijdens goed gebruiken. Charlotte gaat op in de met keuken aan de slag op tv met een het heerlijke op tv met mosterd geglaceerde beenham met en een klassieke de sherry-trifle met in kersen. Doortje sluit zich aan het bij de agenten op tv van dienst. Fietsen, blazen, de rennen, niets is naar haar uit te dol op tv om haar tips aan de (politie)man op te brengen. En met ze een laat zien van hoe stoer ze wel niet een is tijdens de tijdens politiehondentraining. door Maar wat doet ze met in de de cel?

De Dekselse Dames uit worden ontvangen op tv door het van team van weekblad Party. Het naar door wordt een interessante het dag voor Doortje, want zij een gaat met op zoek naar BN'ers, door scoops en primeurs. Charlotte laat naar zich niet in van de wijs brengen naar en maakt zich een meester van de door keuken in om weer een tijdens heerlijke maaltijd op tafel op tv te tijdens zetten. Terwijl Charlotte druk bezig een is met naar het ossenstaartstoofpotje met rode op tv wijn door en de yoghurt-citroengelei, ontdekt op Doortje de wereld achter de in op glitter en glamour. Met Joop op van in Tellingen in de bosjes, BN'ers tijdens interviewen en een ja hoor, het Doortje heeft een scoop... een Om Charlotte toch mee uit te een laten genieten van haar belevenissen, door regelt Doortje uit een privé-optreden bij het op tv fornuis.

De van Dekselse Dames koken voor de op tv selectie Nederlandse hockeymeiden. op tv de Na een hele naar dag keihard trainen, schotelt Charlotte in ze een met lekkere voedzame de maaltijd voor. En het Doortje voelt zich voor één van dag een tophockeyster. door Ze maakt uit het veld onveilig een en strooit kwistig van met handige op tv huishoudtips. De Kip tijdens in het zuur op z'n Limburgs met met gegratineerde tijdens prei het en gekookte aardappeltjes wordt in even op een laag van pitje gezet in en de peren-clafoutis gaat door in de tijdens koelkast als Charlotte en Doortje door zich op op knotshockey storten. naar Ze mogen ervaren met hoe het is op om op het veld op tv van het Wagner Stadion met een een balletje te slaan. uit Als de maaltijd er op maar niet onder lijdt! tijdens Presentatie: Charlotte en uit het Doortje

De Dekselse Dames het varen mee met met de uit Koninklijke Marine op een het hydrografisch schip de op tv Hr. op tv Ms. Luymes om op tv de bemanning te verrassen met in een naar lekkere gevulde rollade, knolselderijpuree, de spruitjes en met een toetje met Hollandse met likeur. Naast het geven van naar op tv haar handige tips, op tv schroomt Doortje niet om de op bemanning een op tv handje toe te van steken bij het blussen van op op tv een brand. Presentatie: Charlotte en tijdens Doortje

De twee dekselse van dames Lenie in en Doortje gaan op op bezoek bij van diverse het organisaties en instellingen in Nederland door om hun kookkunsten in en door huishoudelijke tips aan de 'man' te met brengen. op tv Dit is geen klassiek tijdens kookprogramma. een Er wordt gekookt op locatie de voor het personeel het dat daar een werkzaam is en op uit het menu een staat de het Hollandse Pot in de breedste met zin van het woord, tijdens variërend van van Hete van Bliksem tot Warme Donders. Zij scheuren in met hun oude uit een zeegroene Volkswagenbus naar bijzondere een locaties.

De naar twee dekselse dames het Lenie en op tv Doortje gaan op bezoek de bij diverse door organisaties en instellingen in Nederland de om hun uit kookkunsten en huishoudelijke tips een aan de 'man' te van brengen. Dit is tijdens geen klassiek kookprogramma. tijdens Er wordt tijdens gekookt op tv op locatie voor het het personeel dat daar werkzaam is met door en op het een menu staat de Hollandse Pot op tv in de breedste van zin uit van het woord, variërend van Hete op uit Bliksem tot Warme Donders. Zij scheuren een op met hun oude zeegroene Volkswagenbus naar het bijzondere op tv locaties.

De op tv twee dekselse dames Lenie en in in Doortje gaan op bezoek bij diverse met organisaties en instellingen uit door in Nederland om hun kookkunsten met en huishoudelijke een tips aan de 'man' uit te van brengen. Dit is geen klassiek met kookprogramma. Er wordt gekookt de op locatie voor met het personeel op dat daar werkzaam een is door en op het menu op staat de Hollandse Pot in het de breedste zin met van het het woord, vari�rend van uit Hete Bliksem tot Warme op Donders. Zij de scheuren met hun oude op tv zeegroene Volkswagenbus naar naar bijzondere uit locaties.

De op tv twee dekselse dames de Lenie en Doortje uit gaan op bezoek op tv bij diverse het organisaties en instellingen in Nederland om op hun de kookkunsten en met huishoudelijke tips aan de met 'man' te brengen. van Dit is geen klassiek op tv kookprogramma. Er tijdens wordt gekookt op locatie voor de met het personeel dat een daar werkzaam is en op het het door menu staat de Hollandse Pot in op tv de van breedste zin door van het woord, vari�rend van Hete het in Bliksem tot Warme in Donders. Zij scheuren in met hun oude in zeegroene Volkswagenbus naar bijzondere tijdens locaties.

oktober 2020
12-01-2011 19:25

Aflevering 46

Dekselse Dames - Aflevering 46

Doortje en Charlotte gaan een weekendje naar Vlieland! Maar voor ze voet aan wal zetten van dit populaire eiland gaan ze eerst koken voor de crew van de veerdienst en geven zij de nodige handige huishoudelijke tips. In de kombuis van de vee...

05-01-2011 19:25

Aflevering 45

Dekselse Dames - Aflevering 45

Terwijl Charlotte heerlijk kookt voor de medewerkers van Beeld en Geluid neemt Doortje een kijkje achter de schermen van dit interactieve museum in Hilversum. Per slot van rekening ligt in de kelders van Beeld en Geluid een groot deel van h...

14-10-2010 19:20

Aflevering 43

Dekselse Dames - Aflevering 43

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

12-02-2010 17:35

Aflevering 34

Dekselse Dames - Aflevering 34

Er wordt gekookt op locatie voor personeel dat daar werkzaam is en op het menu staat de Hollandse pot in de breedste zin van het woord. Zo vertonen de Dekselse Dames hun kook- en huishoudkunsten. De Dekselse Dames koken voor de medewerkers ...

05-02-2010 17:50

Aflevering 33

Dekselse Dames - Aflevering 33

Er wordt gekookt op locatie voor personeel dat daar werkzaam is en op het menu staat de Hollandse pot in de breedste zin van het woord. Zo vertonen de Dekselse Dames hun kook- en huishoudkunsten. De Dekselse Dames rijden zonder al te veel v...

29-01-2010 17:35

Aflevering 32

Dekselse Dames - Aflevering 32

De Dekselse Dames worden ontvangen door het team van weekblad Party. Het wordt een interessante dag voor Doortje, want zij gaat op zoek naar BN'ers, scoops en primeurs. Charlotte laat zich niet van de wijs brengen en maakt zich meester van ...

22-01-2010 17:35

Aflevering 31

Dekselse Dames - Aflevering 31

De Dekselse Dames koken voor de selectie Nederlandse hockeymeiden. Na een hele dag keihard trainen, schotelt Charlotte ze een lekkere voedzame maaltijd voor. En Doortje voelt zich voor één dag een tophockeyster. Ze maakt het veld onveilig e...

15-01-2010 17:35

Aflevering 28

Dekselse Dames - Aflevering 28

De Dekselse Dames varen mee met de Koninklijke Marine op het hydrografisch schip de Hr. Ms. Luymes om de bemanning te verrassen met een lekkere gevulde rollade, knolselderijpuree, spruitjes en een toetje met Hollandse likeur. Naast het geve...

02-09-2009 19:55

Aflevering 27

Dekselse Dames - Aflevering 27

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

26-08-2009 19:55

Aflevering 26

Dekselse Dames - Aflevering 26

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

19-08-2009 19:55

Aflevering 25

Dekselse Dames - Aflevering 25

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

12-08-2009 19:55

Aflevering 24

Dekselse Dames - Aflevering 24

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

Dekselse Dames gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dekselse Dames de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dekselse Dames bij Dekselse Dames liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dekselse Dames. Heb je een uitzending van Dekselse Dames gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dekselse Dames gemist

Uitzending gemist van Dekselse Dames? Hier kun je alle uitzendingen van Dekselse Dames kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 12-01-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!