Programma gemist?

Doortje en Charlotte naar gaan naar een weekendje op tv naar Vlieland! Maar voor uit ze voet naar aan wal zetten van dit met populaire eiland op gaan ze eerst koken tijdens voor de naar crew van de de veerdienst en geven uit zij de nodige uit handige huishoudelijke tips. In de het kombuis van de een veerboot op tv bakt Charlotte cordon bleus tijdens en maakt zij het aardappelblokjes uit de oven het met en peterselieworteltjes. Tot slot wordt de tijdens crew met verwend met de een kaastaart als toetje! een Terwijl Charlotte staat de van koken, uit test Doortje haar het zeebenen en loopt ze de veerboot naar een rond om te ontdekken wat uit er zoal gebeurt tijdens het van zo'n overtocht. Al rondneuzend komt de ze door in gesprek met diverse medewerkers op tv en geeft ze op huishoudelijke uit tips.

Terwijl Charlotte op heerlijk het kookt voor de een medewerkers van Beeld en Geluid het neemt Doortje een in kijkje tijdens achter de schermen van naar dit interactieve museum in Hilversum. op tv uit Per slot van rekening ligt in op tv de kelders van op tv Beeld en op tv Geluid een uit groot deel van uit het Nederlands audiovisueel met erfgoed opgeslagen. In zorgvuldig uit geklimatiseerde ruimtes ligt meer het dan van 700.000 uur radio, tijdens televisie, film en muziek met opgeslagen. In een de keuken met van het audiovisueel archief een bereidt Charlotte heerlijke vispakketjes met tijdens een paddenstoelenrijst. Als uit toetje in staan 'sneeuwballen' op het menu met het en geeft ze handige tips. Bij in Beeld en Geluid de laat Doortje met onder andere zien hoe uit u krassen op in plexiglas behandelt, tijdens hoe u een in knellende ring gemakkelijk afkrijgt van van en waarmee u een met natuurstenen vloer het beste op kunt door schoonmaken.

De twee dekselse op dames Lenie en het Doortje gaan op naar bezoek bij diverse in uit organisaties en instellingen in Nederland de om het hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan op tv de naar 'man' te brengen. uit Dit is geen tijdens klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt een op van locatie voor het op personeel dat daar in werkzaam is in en op het menu op tv staat de Hollandse uit Pot in de breedste zin door van het woord, de variërend een van Hete Bliksem tot Warme een tijdens Donders. Zij scheuren met hun in oude zeegroene Volkswagenbus naar tijdens door bijzondere locaties. De dames tijdens parkeren hun zeegroene tijdens Volkswagenbus bij in de Amsterdam Fashion Week, naar waar Monique Collignon haar nieuwe van zomercollectie tijdens 2011 toont. Doortje en Charlotte op tv gaan op in bezoek bij op dit mode-evenement op tv om weer volop te kokkerellen het en hun op tv overbekende huishoudelijke tips aan de uit man een te brengen.

Er een wordt gekookt op locatie door voor personeel tijdens dat daar werkzaam is en naar op het menu naar staat de de Hollandse pot van in de breedste zin van op het woord. van Zo tijdens vertonen de Dekselse Dames in hun kook- en huishoudkunsten. De het Dekselse Dames koken in voor met de medewerkers van naar attractiepark Sea Life op in Scheveningen en ontdekken de een wereld onder water op tv door in de aquaria een van attractiepark Sea Life de in Scheveningen. Terwijl Charlotte de door tijdens medewerkers verwent met een lekker vissig door maal, op gaat Doortje naar uit de haaien. De onderwaterwereld op tv inspireert Charlotte bij het een koken. Het de worden pikante mosselen uit met komkommersla in en een spannend naar dessert: het toetje van tante op de Heintje. Om haar huishoudelijke het tips kwijt te tijdens kunnen schroomt Doortje niet in om het water de in te op duiken tussen de naar roggen en de op haaien. En in ook voor een stelletje hongerige de piranha's draait van ze haar hand niet tijdens om.

Er het wordt gekookt het op locatie voor personeel met dat daar werkzaam is en met uit op het menu staat de naar Hollandse pot in de op breedste een zin van naar het woord. Zo vertonen de Dekselse het Dames van hun kook- en naar huishoudkunsten. De Dekselse Dames de rijden zonder met al te veel verkeersovertredingen de te tijdens maken naar het politiebureau in Leiden. op tv Op deze koude tijdens een winterse dag kunnen van de agenten van naar Hollands Midden een de warme maaltijd goed gebruiken. Charlotte in gaat in de keuken met aan de met slag met een naar heerlijke met mosterd geglaceerde met beenham en met een klassieke sherry-trifle met tijdens kersen. door Doortje sluit zich aan een bij de agenten van van naar dienst. Fietsen, blazen, uit rennen, niets is het haar te dol om de haar tips aan de op (politie)man te brengen. En met ze laat op tv zien het hoe stoer ze naar wel niet is uit tijdens de politiehondentraining. Maar wat doet op tv ze de in de tijdens cel?

De naar Dekselse Dames de worden ontvangen door het team van op tv op weekblad Party. Het een wordt een interessante dag voor Doortje, in want zij met gaat van op zoek naar op BN'ers, scoops en op tv primeurs. Charlotte laat op tv zich niet van met de wijs brengen en maakt zich op meester van de naar keuken de om weer een heerlijke maaltijd door van op tafel te zetten. Terwijl van Charlotte druk bezig is door met op tv het ossenstaartstoofpotje met rode het wijn en met de yoghurt-citroengelei, ontdekt Doortje met de wereld op achter de glitter en door glamour. op tv Met Joop van Tellingen in de uit bosjes, BN'ers uit interviewen en op tv ja hoor, met Doortje heeft een scoop... een Om Charlotte toch tijdens mee te in laten genieten van haar de belevenissen, regelt Doortje door een privé-optreden bij het naar fornuis.

De Dekselse het Dames koken de voor de selectie Nederlandse op hockeymeiden. Na een hele de tijdens dag keihard trainen, schotelt Charlotte ze tijdens een het lekkere voedzame maaltijd voor. op En Doortje voelt zich tijdens voor naar één dag een tophockeyster. Ze met maakt het in veld onveilig en op strooit kwistig met handige met door huishoudtips. De Kip in het met zuur in op z'n Limburgs met gegratineerde door prei en gekookte aardappeltjes uit wordt even van op een laag pitje een gezet door en de in peren-clafoutis gaat in de koelkast als op tv Charlotte het en Doortje in zich op knotshockey op storten. Ze mogen ervaren hoe de het is naar om op door het veld van het op tv Wagner Stadion een balletje op te op tv slaan. Als de maaltijd naar er maar niet het onder lijdt! Presentatie: Charlotte met en van Doortje

De een Dekselse Dames de varen mee met de tijdens Koninklijke Marine van op het hydrografisch schip de Hr. de op tv Ms. Luymes om de bemanning te in verrassen met de een een lekkere gevulde rollade, met knolselderijpuree, spruitjes en een toetje met tijdens Hollandse met likeur. Naast het geven van uit een haar handige tips, schroomt Doortje niet van een om de bemanning een handje toe naar te door steken bij het blussen de van een brand. Presentatie: tijdens de Charlotte en Doortje

De op tv twee dekselse dames een Lenie en Doortje gaan op een van bezoek bij diverse organisaties het en instellingen in Nederland op tv om hun kookkunsten en uit huishoudelijke een tips aan de de 'man' te brengen. Dit is met geen op klassiek kookprogramma. Er wordt op gekookt op op locatie voor het de personeel dat daar werkzaam is de en op op tv het menu staat de de Hollandse met Pot in de naar breedste zin van het van woord, variërend van het Hete door Bliksem tot Warme Donders. van Zij scheuren met hun oude door zeegroene met Volkswagenbus naar bijzondere van locaties.

De van twee dekselse uit dames Lenie en Doortje gaan de op bezoek het bij diverse organisaties en in instellingen uit in Nederland om hun de kookkunsten en huishoudelijke tips het aan de 'man' het te brengen. op Dit is naar geen klassiek kookprogramma. Er wordt een gekookt op uit locatie voor het personeel het dat daar werkzaam een is en op in het menu staat de naar Hollandse Pot op in tijdens de breedste zin van het woord, naar variërend van op Hete Bliksem tot Warme een Donders. Zij tijdens scheuren met hun oude door zeegroene Volkswagenbus naar uit bijzondere uit locaties.

De twee dekselse tijdens van dames Lenie en Doortje gaan op op de bezoek bij diverse de organisaties en instellingen in de Nederland om hun kookkunsten het en huishoudelijke tips een aan door de 'man' te een brengen. Dit is met geen klassiek kookprogramma. Er wordt tijdens gekookt uit op locatie voor het naar personeel dat daar werkzaam in is en op het uit menu staat een de tijdens Hollandse Pot in tijdens de breedste zin de van het woord, vari�rend op tv van Hete Bliksem tot Warme door een Donders. Zij scheuren met hun oude in zeegroene Volkswagenbus naar op bijzondere in locaties.

De twee dekselse tijdens dames in Lenie en Doortje gaan uit op bezoek bij diverse door organisaties in en instellingen in Nederland door om tijdens hun kookkunsten en het huishoudelijke tips aan de 'man' te op van brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. uit Er wordt door gekookt op tijdens locatie voor uit het personeel dat tijdens daar werkzaam is en op uit het menu staat de de Hollandse Pot in tijdens een de breedste zin van het woord, het vari�rend van een Hete Bliksem een tot Warme Donders. van Zij scheuren met hun oude in zeegroene Volkswagenbus een naar bijzondere het locaties.

juni 2021
12-01-2011 19:25

Aflevering 46

Dekselse Dames - Aflevering 46

Doortje en Charlotte gaan een weekendje naar Vlieland! Maar voor ze voet aan wal zetten van dit populaire eiland gaan ze eerst koken voor de crew van de veerdienst en geven zij de nodige handige huishoudelijke tips. In de kombuis van de vee...

05-01-2011 19:25

Aflevering 45

Dekselse Dames - Aflevering 45

Terwijl Charlotte heerlijk kookt voor de medewerkers van Beeld en Geluid neemt Doortje een kijkje achter de schermen van dit interactieve museum in Hilversum. Per slot van rekening ligt in de kelders van Beeld en Geluid een groot deel van h...

14-10-2010 19:20

Aflevering 43

Dekselse Dames - Aflevering 43

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

12-02-2010 17:35

Aflevering 34

Dekselse Dames - Aflevering 34

Er wordt gekookt op locatie voor personeel dat daar werkzaam is en op het menu staat de Hollandse pot in de breedste zin van het woord. Zo vertonen de Dekselse Dames hun kook- en huishoudkunsten. De Dekselse Dames koken voor de medewerkers ...

05-02-2010 17:50

Aflevering 33

Dekselse Dames - Aflevering 33

Er wordt gekookt op locatie voor personeel dat daar werkzaam is en op het menu staat de Hollandse pot in de breedste zin van het woord. Zo vertonen de Dekselse Dames hun kook- en huishoudkunsten. De Dekselse Dames rijden zonder al te veel v...

29-01-2010 17:35

Aflevering 32

Dekselse Dames - Aflevering 32

De Dekselse Dames worden ontvangen door het team van weekblad Party. Het wordt een interessante dag voor Doortje, want zij gaat op zoek naar BN'ers, scoops en primeurs. Charlotte laat zich niet van de wijs brengen en maakt zich meester van ...

22-01-2010 17:35

Aflevering 31

Dekselse Dames - Aflevering 31

De Dekselse Dames koken voor de selectie Nederlandse hockeymeiden. Na een hele dag keihard trainen, schotelt Charlotte ze een lekkere voedzame maaltijd voor. En Doortje voelt zich voor één dag een tophockeyster. Ze maakt het veld onveilig e...

15-01-2010 17:35

Aflevering 28

Dekselse Dames - Aflevering 28

De Dekselse Dames varen mee met de Koninklijke Marine op het hydrografisch schip de Hr. Ms. Luymes om de bemanning te verrassen met een lekkere gevulde rollade, knolselderijpuree, spruitjes en een toetje met Hollandse likeur. Naast het geve...

02-09-2009 19:55

Aflevering 27

Dekselse Dames - Aflevering 27

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

26-08-2009 19:55

Aflevering 26

Dekselse Dames - Aflevering 26

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

19-08-2009 19:55

Aflevering 25

Dekselse Dames - Aflevering 25

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

12-08-2009 19:55

Aflevering 24

Dekselse Dames - Aflevering 24

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

Dekselse Dames gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dekselse Dames de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dekselse Dames bij Dekselse Dames liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dekselse Dames. Heb je een uitzending van Dekselse Dames gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dekselse Dames gemist

Uitzending gemist van Dekselse Dames? Hier kun je alle uitzendingen van Dekselse Dames kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 12-01-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!