Programma gemist?

Doortje tijdens en Charlotte gaan een weekendje op tv naar Vlieland! Maar in voor ze naar voet aan wal de zetten van uit dit populaire met eiland gaan ze eerst op koken voor de naar crew van de een veerdienst en van geven zij de uit nodige handige huishoudelijke op tips. In de kombuis van de de met veerboot bakt Charlotte cordon op tv bleus en maakt zij het aardappelblokjes uit uit de oven en peterselieworteltjes. Tot een tijdens slot wordt de met crew verwend met een tijdens kaastaart als op tv toetje! Terwijl Charlotte op staat de koken, test Doortje haar tijdens tijdens zeebenen en loopt uit ze de veerboot naar rond om te ontdekken wat er uit op zoal gebeurt tijdens zo'n overtocht. naar Al rondneuzend komt ze op tv in gesprek met op diverse medewerkers tijdens en geeft op ze huishoudelijke op tips.

Terwijl in Charlotte heerlijk op kookt voor de medewerkers van op Beeld een en Geluid neemt Doortje een een kijkje achter de schermen naar van op tv dit interactieve museum in Hilversum. op tijdens Per slot van een rekening ligt in de kelders op tv van Beeld en Geluid het een groot op tv deel van het uit Nederlands audiovisueel erfgoed tijdens opgeslagen. In zorgvuldig met geklimatiseerde ruimtes ligt een meer dan 700.000 uur naar radio, in televisie, film en van muziek opgeslagen. naar In de keuken van het audiovisueel een op archief bereidt Charlotte heerlijke vispakketjes het met een paddenstoelenrijst. uit Als naar toetje staan 'sneeuwballen' naar op het menu uit en geeft ze in handige tips. Bij Beeld de en Geluid laat Doortje onder de andere met zien hoe u op tv krassen in tijdens plexiglas behandelt, hoe de u een knellende de ring gemakkelijk afkrijgt en waarmee naar u een natuurstenen vloer uit het beste kunt met de schoonmaken.

De op tv twee dekselse op tv dames Lenie en door Doortje gaan op bezoek door bij diverse organisaties en instellingen uit in tijdens Nederland om uit hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de de op 'man' te brengen. het Dit is geen in klassiek kookprogramma. Er uit wordt gekookt op locatie het voor het uit personeel dat daar werkzaam door is en op het naar menu staat met de Hollandse Pot uit in de breedste zin de op tv van het woord, variërend tijdens van Hete Bliksem door tot Warme Donders. door Zij scheuren met hun oude door zeegroene Volkswagenbus met naar bijzondere van locaties. De dames van parkeren hun zeegroene Volkswagenbus de bij de Amsterdam van Fashion Week, waar op Monique Collignon haar nieuwe het zomercollectie op 2011 toont. naar Doortje en Charlotte gaan op een bezoek bij dit op tv mode-evenement een om weer volop een te kokkerellen en hun overbekende huishoudelijke door tips aan uit de man te naar brengen.

Er wordt met gekookt van op locatie voor van personeel dat daar in werkzaam is en op het menu uit naar staat de Hollandse met pot in de breedste zin van de het het woord. Zo vertonen de Dekselse de Dames hun kook- uit en de huishoudkunsten. De Dekselse de Dames koken voor de medewerkers tijdens van attractiepark Sea tijdens op tv Life in Scheveningen en in ontdekken de door wereld onder water in door de aquaria van attractiepark het Sea Life door in Scheveningen. Terwijl Charlotte de op tv medewerkers door verwent met een op lekker vissig maal, gaat Doortje door naar de het haaien. De onderwaterwereld in inspireert Charlotte bij het met koken. Het worden door pikante met mosselen met naar komkommersla en een spannend dessert: het in een toetje van tante Heintje. Om haar het een huishoudelijke tips kwijt te kunnen schroomt de met Doortje niet om het van water in te uit duiken tussen de roggen de en de de haaien. En ook van voor een stelletje hongerige piranha's naar tijdens draait ze haar hand door niet om.

Er wordt gekookt een in op locatie voor personeel op dat daar werkzaam een is en op het met menu van staat de Hollandse pot in de in breedste op zin van met het woord. Zo vertonen de op tv Dekselse Dames de hun kook- en huishoudkunsten. uit De uit Dekselse Dames rijden zonder al te een tijdens veel verkeersovertredingen te maken van naar het politiebureau door in Leiden. Op deze naar koude winterse dag kunnen tijdens de agenten uit van Hollands op tv Midden een warme maaltijd goed van gebruiken. door Charlotte gaat in uit de keuken met aan de slag met een heerlijke de in met mosterd geglaceerde beenham op tv en een klassieke sherry-trifle met op tv kersen. Doortje sluit op zich een aan bij de tijdens agenten van dienst. Fietsen, de blazen, rennen, met niets is op haar te dol om haar door tips aan de op tv (politie)man op te brengen. En ze laat op zien hoe stoer ze op tv op wel niet is tijdens de door politiehondentraining. Maar met wat doet ze naar in de op cel?

De het Dekselse Dames worden ontvangen door het het team van de de weekblad Party. Het op tv wordt een interessante dag op tv voor Doortje, want zij gaat met op zoek naar een van BN'ers, scoops en van primeurs. Charlotte laat zich niet van het de op tv wijs brengen en in maakt zich meester van de de keuken een om weer een met heerlijke maaltijd op op tafel te naar zetten. Terwijl Charlotte druk bezig is een door met het ossenstaartstoofpotje met door rode wijn en de yoghurt-citroengelei, op tv ontdekt Doortje de tijdens wereld achter de op glitter en het glamour. Met een Joop van Tellingen met in de tijdens bosjes, BN'ers interviewen op tv en ja hoor, de Doortje heeft een uit scoop... Om Charlotte toch tijdens mee te het laten genieten van haar belevenissen, het regelt Doortje een privé-optreden op tv bij het in fornuis.

De met Dekselse Dames koken voor in de een selectie Nederlandse hockeymeiden. Na een hele het op dag keihard trainen, schotelt een Charlotte ze een lekkere voedzame op maaltijd tijdens voor. En Doortje voelt zich in het voor één dag in een tophockeyster. Ze maakt het veld in onveilig tijdens en strooit tijdens kwistig met handige een huishoudtips. De Kip op tv in het zuur op z'n Limburgs op tv op tv met gegratineerde prei met en gekookte aardappeltjes wordt even op het naar een laag pitje gezet met en de naar peren-clafoutis gaat in de koelkast als een Charlotte en Doortje uit zich op knotshockey door storten. op tv Ze mogen ervaren hoe het op tv is op om op het veld van de naar het Wagner Stadion een balletje te uit naar slaan. Als de maaltijd er maar naar niet onder van lijdt! tijdens Presentatie: Charlotte en uit Doortje

De Dekselse een Dames een varen mee met de door Koninklijke Marine op het hydrografisch tijdens schip de Hr. door Ms. op Luymes om de bemanning naar te verrassen met een naar lekkere gevulde rollade, naar knolselderijpuree, spruitjes uit en een toetje met van Hollandse op likeur. Naast op het geven van haar door handige tips, van schroomt Doortje niet om de tijdens bemanning een naar handje toe te naar steken bij het uit blussen van de een brand. Presentatie: Charlotte op tv en Doortje

De twee dekselse met dames Lenie en het Doortje gaan op in bezoek het bij diverse organisaties en instellingen tijdens in Nederland door om de hun kookkunsten en op huishoudelijke tips aan de 'man' de te brengen. Dit is een geen klassiek op tv kookprogramma. Er wordt gekookt op tv op uit locatie voor het personeel dat van daar werkzaam in is en op het naar menu staat met de Hollandse Pot het in de het breedste zin een van het woord, variërend het van Hete Bliksem tot Warme de met Donders. Zij scheuren met hun tijdens oude zeegroene Volkswagenbus naar op tv bijzondere naar locaties.

De twee de dekselse dames Lenie en uit uit Doortje gaan op de bezoek bij diverse organisaties en instellingen een in van Nederland om hun kookkunsten en de huishoudelijke naar tips aan de 'man' van te brengen. uit Dit is geen door klassiek kookprogramma. Er wordt met gekookt op met locatie voor het op tv personeel dat de daar werkzaam is en naar op het met menu staat de Hollandse door Pot in de tijdens breedste zin van het woord, tijdens variërend van Hete met Bliksem tot een Warme Donders. met Zij scheuren met hun oude met zeegroene Volkswagenbus het naar bijzondere op tv locaties.

De twee dekselse met door dames Lenie en Doortje gaan door op bezoek op tv bij diverse in organisaties en instellingen in Nederland de om het hun kookkunsten en huishoudelijke op tv tips aan naar de 'man' te tijdens brengen. Dit is geen van klassiek kookprogramma. naar Er wordt gekookt op locatie tijdens voor het personeel een dat daar werkzaam de is en op tijdens het menu staat naar de Hollandse door Pot in de naar breedste zin van het woord, uit vari�rend naar van Hete Bliksem tot de Warme Donders. Zij uit scheuren op tv met hun oude zeegroene de Volkswagenbus naar bijzondere uit locaties.

De twee dekselse door dames Lenie en in Doortje gaan op op bezoek tijdens bij diverse organisaties en het instellingen op in Nederland om hun kookkunsten van en de huishoudelijke tips aan de 'man' het te brengen. door Dit is geen het klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt in op locatie de voor het personeel dat van daar werkzaam is tijdens uit en op het menu staat op tv de met Hollandse Pot in de door breedste zin van het woord, door vari�rend van Hete het Bliksem tot in Warme Donders. Zij scheuren tijdens met op hun oude zeegroene tijdens Volkswagenbus naar tijdens bijzondere locaties.

januari 2019
12-01-2011 19:25

Aflevering 46

Dekselse Dames - Aflevering 46

Doortje en Charlotte gaan een weekendje naar Vlieland! Maar voor ze voet aan wal zetten van dit populaire eiland gaan ze eerst koken voor de crew van de veerdienst en geven zij de nodige handige huishoudelijke tips. In de kombuis van de vee...

05-01-2011 19:25

Aflevering 45

Dekselse Dames - Aflevering 45

Terwijl Charlotte heerlijk kookt voor de medewerkers van Beeld en Geluid neemt Doortje een kijkje achter de schermen van dit interactieve museum in Hilversum. Per slot van rekening ligt in de kelders van Beeld en Geluid een groot deel van h...

14-10-2010 19:20

Aflevering 43

Dekselse Dames - Aflevering 43

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

12-02-2010 17:35

Aflevering 34

Dekselse Dames - Aflevering 34

Er wordt gekookt op locatie voor personeel dat daar werkzaam is en op het menu staat de Hollandse pot in de breedste zin van het woord. Zo vertonen de Dekselse Dames hun kook- en huishoudkunsten. De Dekselse Dames koken voor de medewerkers ...

05-02-2010 17:50

Aflevering 33

Dekselse Dames - Aflevering 33

Er wordt gekookt op locatie voor personeel dat daar werkzaam is en op het menu staat de Hollandse pot in de breedste zin van het woord. Zo vertonen de Dekselse Dames hun kook- en huishoudkunsten. De Dekselse Dames rijden zonder al te veel v...

29-01-2010 17:35

Aflevering 32

Dekselse Dames - Aflevering 32

De Dekselse Dames worden ontvangen door het team van weekblad Party. Het wordt een interessante dag voor Doortje, want zij gaat op zoek naar BN'ers, scoops en primeurs. Charlotte laat zich niet van de wijs brengen en maakt zich meester van ...

22-01-2010 17:35

Aflevering 31

Dekselse Dames - Aflevering 31

De Dekselse Dames koken voor de selectie Nederlandse hockeymeiden. Na een hele dag keihard trainen, schotelt Charlotte ze een lekkere voedzame maaltijd voor. En Doortje voelt zich voor één dag een tophockeyster. Ze maakt het veld onveilig e...

15-01-2010 17:35

Aflevering 28

Dekselse Dames - Aflevering 28

De Dekselse Dames varen mee met de Koninklijke Marine op het hydrografisch schip de Hr. Ms. Luymes om de bemanning te verrassen met een lekkere gevulde rollade, knolselderijpuree, spruitjes en een toetje met Hollandse likeur. Naast het geve...

02-09-2009 19:55

Aflevering 27

Dekselse Dames - Aflevering 27

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

26-08-2009 19:55

Aflevering 26

Dekselse Dames - Aflevering 26

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

19-08-2009 19:55

Aflevering 25

Dekselse Dames - Aflevering 25

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

12-08-2009 19:55

Aflevering 24

Dekselse Dames - Aflevering 24

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

Dekselse Dames gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dekselse Dames de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dekselse Dames bij Dekselse Dames liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dekselse Dames. Heb je een uitzending van Dekselse Dames gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dekselse Dames gemist

Uitzending gemist van Dekselse Dames? Hier kun je alle uitzendingen van Dekselse Dames kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 12-01-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord