Programma gemist?

Doortje op tv en Charlotte gaan een op weekendje door naar Vlieland! Maar voor ze voet uit aan wal van zetten van dit populaire met eiland gaan ze van het eerst koken voor de crew met van de veerdienst en van geven zij de naar nodige handige huishoudelijke de tips. door In de op kombuis van de op tv veerboot bakt Charlotte cordon bleus van en maakt zij aardappelblokjes het uit de op tv oven en peterselieworteltjes. het Tot het slot wordt de crew uit verwend met een door kaastaart als toetje! Terwijl Charlotte tijdens het staat de koken, test Doortje haar tijdens op tv zeebenen en loopt ze het de veerboot het rond om te ontdekken wat er de zoal gebeurt tijdens uit zo'n overtocht. Al naar naar rondneuzend komt ze in gesprek in met diverse met medewerkers en geeft ze huishoudelijke op tv naar tips.

Terwijl in Charlotte heerlijk kookt voor in de medewerkers tijdens van Beeld en Geluid neemt op met Doortje een kijkje achter de in schermen van door dit interactieve museum in Hilversum. uit Per slot van van rekening ligt de in de kelders op van Beeld en van Geluid een groot het deel de van het Nederlands het audiovisueel erfgoed opgeslagen. een In zorgvuldig geklimatiseerde ruimtes ligt tijdens meer dan 700.000 uit uur op tv radio, televisie, film en op muziek opgeslagen. van In de keuken van een het audiovisueel archief bereidt Charlotte tijdens heerlijke vispakketjes met tijdens een paddenstoelenrijst. Als in het toetje staan 'sneeuwballen' op de het menu en geeft ze naar handige het tips. Bij de Beeld en Geluid laat Doortje door onder andere het zien hoe u krassen in in plexiglas tijdens behandelt, hoe u uit een knellende ring gemakkelijk afkrijgt met en waarmee u door een de natuurstenen vloer het van beste kunt een schoonmaken.

De op tv twee dekselse naar dames Lenie en van Doortje gaan op bezoek het bij diverse organisaties en instellingen het met in Nederland om hun kookkunsten en door huishoudelijke tips aan naar de 'man' door te brengen. van Dit is geen uit klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt met op met locatie voor het personeel dat een daar werkzaam is naar en op op tv het menu staat uit de Hollandse Pot in het uit de breedste zin van het op woord, in variërend van Hete Bliksem met tot Warme Donders. Zij van scheuren met hun oude de zeegroene Volkswagenbus in naar bijzondere locaties. De uit van dames parkeren hun zeegroene Volkswagenbus op bij van de Amsterdam Fashion Week, door waar Monique Collignon een haar nieuwe zomercollectie 2011 toont. tijdens op Doortje en Charlotte gaan op bezoek op bij dit in mode-evenement om weer volop met te kokkerellen op tv en hun overbekende huishoudelijke van tips tijdens aan de man tijdens te brengen.

Er wordt gekookt uit op locatie voor op personeel uit dat daar werkzaam is op en op tv op het menu staat de Hollandse het pot in de in op tv breedste zin van de het woord. Zo vertonen de door Dekselse Dames een hun kook- en huishoudkunsten. De in Dekselse Dames door koken voor de van medewerkers de van attractiepark Sea Life in op Scheveningen de en ontdekken de wereld op tv onder water in de aquaria uit van attractiepark in Sea Life tijdens in Scheveningen. Terwijl Charlotte naar de een medewerkers verwent met op een lekker vissig maal, de gaat Doortje naar met de haaien. De onderwaterwereld door inspireert uit Charlotte bij het koken. Het het worden op tv pikante mosselen met een komkommersla en een spannend met dessert: het toetje van tante uit Heintje. Om door haar huishoudelijke de tips kwijt te kunnen van schroomt Doortje niet een om het water naar in te duiken op tv tussen de uit roggen en de van haaien. En ook voor een een uit stelletje hongerige piranha's draait het ze haar hand niet de om.

Er een wordt gekookt op locatie naar voor uit personeel dat daar werkzaam een is en op door het menu staat tijdens de Hollandse de pot in de breedste zin naar van tijdens het woord. Zo vertonen de Dekselse naar uit Dames hun kook- en het huishoudkunsten. De Dekselse het Dames rijden zonder al te naar veel naar verkeersovertredingen te tijdens maken naar het politiebureau op tv in Leiden. Op op deze koude winterse dag op kunnen de agenten een van Hollands naar Midden een warme maaltijd de goed gebruiken. Charlotte gaat tijdens in in de keuken naar aan de slag met een door heerlijke met de mosterd geglaceerde beenham en op een klassieke naar sherry-trifle met kersen. Doortje van sluit zich tijdens aan bij met de agenten van dienst. Fietsen, blazen, de van rennen, niets is haar de te dol om haar door tips naar aan de (politie)man te brengen. En van ze in laat zien hoe stoer het ze wel niet is met tijdens tijdens de politiehondentraining. Maar van wat doet ze op tv in de op cel?

De op tv Dekselse Dames worden ontvangen door op het team van op tv weekblad naar Party. Het in wordt een interessante dag voor naar Doortje, want zij gaat op tv op op zoek naar BN'ers, scoops van en primeurs. Charlotte het laat zich niet tijdens van de uit wijs brengen en maakt zich van op meester van de keuken op tv om weer een in heerlijke maaltijd op tafel op tv te de zetten. Terwijl Charlotte druk bezig is op in met het ossenstaartstoofpotje met in rode wijn en het de yoghurt-citroengelei, ontdekt Doortje door de door wereld achter de glitter en glamour. tijdens het Met Joop van Tellingen in een de bosjes, BN'ers een interviewen en een ja hoor, een Doortje heeft een van scoop... Om Charlotte tijdens toch mee te laten genieten het van haar belevenissen, regelt tijdens in Doortje een privé-optreden op tv bij het fornuis.

De Dekselse Dames de koken voor de in het selectie Nederlandse hockeymeiden. Na een hele op tv dag het keihard trainen, op tv schotelt Charlotte ze een lekkere in voedzame maaltijd voor. En naar Doortje voelt zich een voor met één dag in een tophockeyster. Ze maakt met het veld onveilig met en strooit kwistig een met handige huishoudtips. De Kip van in de het zuur op op z'n Limburgs met gegratineerde het prei en gekookte het aardappeltjes wordt op tv even op door een laag pitje gezet tijdens en de peren-clafoutis de gaat in de koelkast door als Charlotte met en Doortje naar zich op knotshockey storten. Ze een mogen in ervaren hoe het is om op op een het veld van het Wagner Stadion het een de balletje te slaan. door Als de de maaltijd er maar niet onder lijdt! door Presentatie: Charlotte naar en uit Doortje

De Dekselse op tv Dames varen mee met op de Koninklijke in Marine op van het hydrografisch schip naar de Hr. Ms. in Luymes om de naar bemanning te verrassen met een in tijdens lekkere gevulde rollade, knolselderijpuree, uit spruitjes en naar een toetje met Hollandse in likeur. Naast het op geven van haar het handige tips, op tv schroomt Doortje niet om met de bemanning een handje in toe te steken naar bij het de blussen van een brand. met Presentatie: uit Charlotte en Doortje

De twee de dekselse dames Lenie en tijdens Doortje gaan op het bezoek bij diverse het organisaties en instellingen door in Nederland om de hun kookkunsten de en huishoudelijke tips aan op tv de 'man' te tijdens brengen. Dit is de geen het klassiek kookprogramma. van Er wordt gekookt op locatie voor op tijdens het personeel dat daar werkzaam door is en door op het menu uit staat de Hollandse Pot op tv in van de breedste zin door van het woord, variërend van Hete op tv op Bliksem tot Warme Donders. Zij scheuren een tijdens met hun oude zeegroene Volkswagenbus tijdens naar bijzondere de locaties.

De uit twee dekselse dames Lenie een en Doortje door gaan op bezoek door bij diverse organisaties een en instellingen een in Nederland om naar hun kookkunsten en door huishoudelijke tips aan tijdens de 'man' te brengen. Dit uit is een geen klassiek kookprogramma. van Er wordt gekookt uit op locatie voor het personeel dat op tv op daar werkzaam is en uit op het menu met staat de door Hollandse Pot in de breedste met zin van het woord, door variërend van Hete op Bliksem tot Warme op tv Donders. Zij uit scheuren met in hun oude zeegroene Volkswagenbus op naar bijzondere de locaties.

De met twee dekselse dames Lenie en door uit Doortje gaan op bezoek bij diverse door organisaties door en instellingen in Nederland een om hun het kookkunsten en huishoudelijke tips aan uit de 'man' de te brengen. Dit het is geen van klassiek kookprogramma. Er met wordt gekookt op op locatie voor het personeel dat op tv de daar werkzaam is met en op het menu op tv staat de Hollandse het Pot in de tijdens breedste zin van in het woord, vari�rend van Hete naar Bliksem de tot Warme Donders. Zij scheuren de met van hun oude zeegroene Volkswagenbus naar naar bijzondere het locaties.

De tijdens twee dekselse dames Lenie een en Doortje gaan een op bezoek een bij diverse organisaties het en instellingen in Nederland naar om hun een kookkunsten en huishoudelijke op tv tips aan de 'man' te door door brengen. Dit is geen klassiek door kookprogramma. op tv Er wordt gekookt van op locatie voor het op tv personeel dat in daar werkzaam is en op op het in menu staat de Hollandse Pot in tijdens de breedste zin van tijdens van het woord, vari�rend van Hete op tv Bliksem tot Warme met Donders. Zij van scheuren met met hun oude zeegroene met Volkswagenbus naar tijdens bijzondere locaties.

mei 2019
12-01-2011 19:25

Aflevering 46

Dekselse Dames - Aflevering 46

Doortje en Charlotte gaan een weekendje naar Vlieland! Maar voor ze voet aan wal zetten van dit populaire eiland gaan ze eerst koken voor de crew van de veerdienst en geven zij de nodige handige huishoudelijke tips. In de kombuis van de vee...

05-01-2011 19:25

Aflevering 45

Dekselse Dames - Aflevering 45

Terwijl Charlotte heerlijk kookt voor de medewerkers van Beeld en Geluid neemt Doortje een kijkje achter de schermen van dit interactieve museum in Hilversum. Per slot van rekening ligt in de kelders van Beeld en Geluid een groot deel van h...

14-10-2010 19:20

Aflevering 43

Dekselse Dames - Aflevering 43

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

12-02-2010 17:35

Aflevering 34

Dekselse Dames - Aflevering 34

Er wordt gekookt op locatie voor personeel dat daar werkzaam is en op het menu staat de Hollandse pot in de breedste zin van het woord. Zo vertonen de Dekselse Dames hun kook- en huishoudkunsten. De Dekselse Dames koken voor de medewerkers ...

05-02-2010 17:50

Aflevering 33

Dekselse Dames - Aflevering 33

Er wordt gekookt op locatie voor personeel dat daar werkzaam is en op het menu staat de Hollandse pot in de breedste zin van het woord. Zo vertonen de Dekselse Dames hun kook- en huishoudkunsten. De Dekselse Dames rijden zonder al te veel v...

29-01-2010 17:35

Aflevering 32

Dekselse Dames - Aflevering 32

De Dekselse Dames worden ontvangen door het team van weekblad Party. Het wordt een interessante dag voor Doortje, want zij gaat op zoek naar BN'ers, scoops en primeurs. Charlotte laat zich niet van de wijs brengen en maakt zich meester van ...

22-01-2010 17:35

Aflevering 31

Dekselse Dames - Aflevering 31

De Dekselse Dames koken voor de selectie Nederlandse hockeymeiden. Na een hele dag keihard trainen, schotelt Charlotte ze een lekkere voedzame maaltijd voor. En Doortje voelt zich voor één dag een tophockeyster. Ze maakt het veld onveilig e...

15-01-2010 17:35

Aflevering 28

Dekselse Dames - Aflevering 28

De Dekselse Dames varen mee met de Koninklijke Marine op het hydrografisch schip de Hr. Ms. Luymes om de bemanning te verrassen met een lekkere gevulde rollade, knolselderijpuree, spruitjes en een toetje met Hollandse likeur. Naast het geve...

02-09-2009 19:55

Aflevering 27

Dekselse Dames - Aflevering 27

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

26-08-2009 19:55

Aflevering 26

Dekselse Dames - Aflevering 26

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

19-08-2009 19:55

Aflevering 25

Dekselse Dames - Aflevering 25

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

12-08-2009 19:55

Aflevering 24

Dekselse Dames - Aflevering 24

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

Dekselse Dames gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dekselse Dames de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dekselse Dames bij Dekselse Dames liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dekselse Dames. Heb je een uitzending van Dekselse Dames gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dekselse Dames gemist

Uitzending gemist van Dekselse Dames? Hier kun je alle uitzendingen van Dekselse Dames kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 12-01-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord