Programma gemist?

Doortje en Charlotte van gaan een een weekendje tijdens naar Vlieland! Maar voor ze voet tijdens aan wal zetten het op tv van dit populaire eiland van gaan ze eerst op koken voor de crew van uit de in veerdienst en geven tijdens zij de nodige naar handige huishoudelijke tips. In naar de kombuis van met de de veerboot bakt Charlotte cordon bleus en op tv het maakt zij aardappelblokjes uit de naar oven en peterselieworteltjes. tijdens Tot slot op tv wordt de crew verwend de met een van kaastaart als toetje! uit Terwijl Charlotte staat de koken, het uit test Doortje haar zeebenen en loopt naar ze de op tv veerboot van rond om te ontdekken wat van er door zoal gebeurt tijdens zo'n overtocht. door Al rondneuzend komt van ze in van gesprek met met diverse medewerkers en het geeft ze huishoudelijke het tips.

Terwijl op tv Charlotte heerlijk kookt voor van de medewerkers van tijdens Beeld en Geluid neemt de Doortje een de kijkje van achter de schermen door van dit interactieve museum in het Hilversum. naar Per slot van rekening door ligt in de kelders van van Beeld het en Geluid een tijdens groot deel uit van het Nederlands met audiovisueel erfgoed opgeslagen. In zorgvuldig een geklimatiseerde ruimtes van ligt meer dan 700.000 door uur radio, naar televisie, film en muziek opgeslagen. op tv In de met keuken van de het audiovisueel archief bereidt Charlotte van heerlijke vispakketjes op tv met een paddenstoelenrijst. Als de toetje staan 'sneeuwballen' het met op het menu en van geeft ze handige tips. Bij met Beeld en Geluid de laat Doortje onder op de andere zien hoe u krassen in met plexiglas op tv behandelt, hoe u een van knellende ring gemakkelijk een afkrijgt en met waarmee u in een natuurstenen vloer het het beste kunt tijdens schoonmaken.

De twee dekselse de dames Lenie uit en Doortje gaan op op tv bezoek bij diverse met tijdens organisaties en instellingen in Nederland om naar van hun kookkunsten en op huishoudelijke tips aan de 'man' de te brengen. Dit op is geen klassiek op tv kookprogramma. door Er wordt gekookt op locatie voor in het personeel uit dat daar de werkzaam is en de op het menu uit staat de Hollandse Pot tijdens in de naar breedste zin van het uit woord, variërend van het Hete Bliksem een tot Warme Donders. met Zij scheuren met hun oude op zeegroene op Volkswagenbus naar bijzondere met locaties. De dames parkeren hun tijdens zeegroene Volkswagenbus bij van de Amsterdam op Fashion Week, waar de Monique Collignon uit haar nieuwe een zomercollectie 2011 toont. Doortje en Charlotte in de gaan op bezoek bij dit mode-evenement tijdens om weer door volop van te kokkerellen en hun overbekende huishoudelijke tijdens tips aan tijdens de van man te brengen.

Er in wordt gekookt op locatie voor een personeel van dat daar werkzaam is de en op het het menu staat een de Hollandse pot in uit de breedste door zin van het woord. Zo van vertonen een de Dekselse Dames hun op tv kook- en huishoudkunsten. De van Dekselse Dames met koken voor de medewerkers op tv van attractiepark met Sea Life in van Scheveningen en in ontdekken de van wereld onder water in het de aquaria van door attractiepark Sea Life in Scheveningen. het door Terwijl Charlotte de door medewerkers verwent met een lekker vissig een op maal, gaat Doortje naar de haaien. van De onderwaterwereld het inspireert het Charlotte bij het koken. uit Het worden pikante mosselen van met komkommersla en op tv een spannend op tv dessert: het toetje van tante door Heintje. Om haar op tv huishoudelijke tips kwijt uit door te kunnen schroomt Doortje door niet om het water in door uit te duiken tussen de roggen op tv en de haaien. En in ook voor een de stelletje de hongerige piranha's draait ze de haar hand niet het om.

Er van wordt gekookt op locatie voor op tv personeel van dat daar werkzaam is op en op het naar menu staat op tv de Hollandse tijdens pot in de breedste zin van van het woord. Zo naar van vertonen de Dekselse het Dames hun kook- en huishoudkunsten. door De Dekselse met Dames rijden zonder al tijdens te veel verkeersovertredingen te op tv maken naar het uit tijdens politiebureau in Leiden. van Op deze koude van winterse dag kunnen de agenten van op Hollands Midden naar een tijdens warme maaltijd goed gebruiken. Charlotte gaat van tijdens in de keuken aan de naar slag de met een heerlijke het met mosterd geglaceerde beenham en een uit tijdens klassieke sherry-trifle met kersen. Doortje sluit uit zich aan uit bij de agenten door van dienst. Fietsen, blazen, in rennen, niets is op in haar te dol om haar tips tijdens aan naar de (politie)man te brengen. En het ze met laat zien hoe stoer de ze wel niet naar is tijdens de door politiehondentraining. Maar de wat doet ze in de op door cel?

De op Dekselse Dames door worden ontvangen door het team tijdens van met weekblad Party. Het wordt een naar interessante dag voor van Doortje, want zij met gaat op zoek het naar op tv BN'ers, scoops en primeurs. Charlotte laat een van zich niet van de wijs het brengen en maakt op tv zich meester in van de keuken om op tv weer de een heerlijke maaltijd op tafel op tv te zetten. Terwijl op Charlotte druk bezig is het met het ossenstaartstoofpotje in met rode wijn van en de yoghurt-citroengelei, tijdens van ontdekt Doortje de wereld tijdens achter de glitter en van glamour. op tv Met Joop van Tellingen in op de bosjes, BN'ers een interviewen en in ja hoor, Doortje heeft door een scoop... tijdens Om Charlotte op tv toch mee te uit laten genieten van haar belevenissen, regelt op naar Doortje een privé-optreden bij het het fornuis.

De op Dekselse Dames koken de voor de selectie op tv Nederlandse hockeymeiden. op tv Na een hele in dag keihard trainen, schotelt tijdens Charlotte ze een naar lekkere voedzame maaltijd voor. de En op tv Doortje voelt zich tijdens voor één dag een tophockeyster. door Ze een maakt het veld van onveilig en strooit naar kwistig met handige huishoudtips. De Kip de in het uit zuur op z'n op Limburgs met het gegratineerde prei met en gekookte aardappeltjes de wordt even op een laag met pitje met gezet en de peren-clafoutis gaat op tv in de door koelkast als Charlotte en op Doortje van zich op knotshockey storten. Ze mogen het ervaren van hoe het is om door op het veld van uit het door Wagner Stadion een balletje met te slaan. op Als de maaltijd met er maar niet onder lijdt! tijdens Presentatie: Charlotte op tv en een Doortje

De Dekselse Dames de varen met mee met de het Koninklijke Marine op op het hydrografisch met schip de Hr. Ms. Luymes het om de de bemanning te een verrassen met een lekkere gevulde door rollade, knolselderijpuree, op spruitjes en een op toetje met Hollandse op likeur. Naast het geven naar van haar in handige tips, naar schroomt Doortje niet door om de bemanning een een handje toe te steken uit bij een het blussen van een tijdens brand. Presentatie: Charlotte door en Doortje

De twee dekselse in dames Lenie en tijdens Doortje gaan op in van bezoek bij diverse organisaties en het instellingen de in Nederland om hun kookkunsten en op huishoudelijke tijdens tips aan de met 'man' te brengen. Dit een is uit geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op op van locatie voor het personeel van dat daar een werkzaam is tijdens en op het menu staat de op Hollandse Pot in door de breedste zin tijdens van het op woord, variërend van de Hete Bliksem tot Warme de Donders. op tv Zij scheuren met hun tijdens oude zeegroene Volkswagenbus naar door bijzondere op tv locaties.

De naar twee dekselse dames het Lenie en naar Doortje gaan op op tv bezoek bij diverse organisaties en instellingen van in Nederland om met hun kookkunsten en op tv het huishoudelijke tips aan de het 'man' te brengen. Dit van is geen klassiek op tv kookprogramma. Er wordt het gekookt met op locatie voor uit het personeel dat daar werkzaam is tijdens en op op het met menu staat de een Hollandse Pot in de breedste de zin van het woord, van variërend van een Hete Bliksem tot in Warme Donders. Zij scheuren door met hun oude uit zeegroene Volkswagenbus naar naar het bijzondere locaties.

De de twee dekselse in dames Lenie en Doortje gaan het op bezoek bij het diverse organisaties en naar instellingen in Nederland op om tijdens hun kookkunsten en huishoudelijke tips het aan de van 'man' te de brengen. Dit is met geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt naar op locatie op tv voor het personeel dat naar daar werkzaam is van en op uit het een menu staat de met Hollandse Pot in de uit breedste zin van het het woord, vari�rend in van Hete Bliksem in tot Warme Donders. de Zij scheuren met een hun oude door zeegroene Volkswagenbus naar bijzondere naar locaties.

De twee dekselse het dames tijdens Lenie en uit Doortje gaan op bezoek bij diverse op tv organisaties naar en instellingen tijdens in Nederland om hun met kookkunsten en huishoudelijke tips aan tijdens de 'man' te van brengen. door Dit is geen klassiek kookprogramma. van Er wordt het gekookt op met locatie voor naar het personeel dat daar werkzaam is van en op het op menu van staat de Hollandse Pot in op tv de met breedste zin uit van het woord, vari�rend met van Hete Bliksem het tot Warme op Donders. Zij scheuren met het hun oude naar zeegroene Volkswagenbus naar bijzondere naar locaties.

juni 2017
12-01-2011 19:25

Aflevering 46

Dekselse Dames - Aflevering 46

Doortje en Charlotte gaan een weekendje naar Vlieland! Maar voor ze voet aan wal zetten van dit populaire eiland gaan ze eerst koken voor de crew van de veerdienst en geven zij de nodige handige huishoudelijke tips. In de kombuis van de vee...

05-01-2011 19:25

Aflevering 45

Dekselse Dames - Aflevering 45

Terwijl Charlotte heerlijk kookt voor de medewerkers van Beeld en Geluid neemt Doortje een kijkje achter de schermen van dit interactieve museum in Hilversum. Per slot van rekening ligt in de kelders van Beeld en Geluid een groot deel van h...

14-10-2010 19:20

Aflevering 43

Dekselse Dames - Aflevering 43

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

12-02-2010 17:35

Aflevering 34

Dekselse Dames - Aflevering 34

Er wordt gekookt op locatie voor personeel dat daar werkzaam is en op het menu staat de Hollandse pot in de breedste zin van het woord. Zo vertonen de Dekselse Dames hun kook- en huishoudkunsten. De Dekselse Dames koken voor de medewerkers ...

05-02-2010 17:50

Aflevering 33

Dekselse Dames - Aflevering 33

Er wordt gekookt op locatie voor personeel dat daar werkzaam is en op het menu staat de Hollandse pot in de breedste zin van het woord. Zo vertonen de Dekselse Dames hun kook- en huishoudkunsten. De Dekselse Dames rijden zonder al te veel v...

29-01-2010 17:35

Aflevering 32

Dekselse Dames - Aflevering 32

De Dekselse Dames worden ontvangen door het team van weekblad Party. Het wordt een interessante dag voor Doortje, want zij gaat op zoek naar BN'ers, scoops en primeurs. Charlotte laat zich niet van de wijs brengen en maakt zich meester van ...

22-01-2010 17:35

Aflevering 31

Dekselse Dames - Aflevering 31

De Dekselse Dames koken voor de selectie Nederlandse hockeymeiden. Na een hele dag keihard trainen, schotelt Charlotte ze een lekkere voedzame maaltijd voor. En Doortje voelt zich voor één dag een tophockeyster. Ze maakt het veld onveilig e...

15-01-2010 17:35

Aflevering 28

Dekselse Dames - Aflevering 28

De Dekselse Dames varen mee met de Koninklijke Marine op het hydrografisch schip de Hr. Ms. Luymes om de bemanning te verrassen met een lekkere gevulde rollade, knolselderijpuree, spruitjes en een toetje met Hollandse likeur. Naast het geve...

02-09-2009 19:55

Aflevering 27

Dekselse Dames - Aflevering 27

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

26-08-2009 19:55

Aflevering 26

Dekselse Dames - Aflevering 26

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

19-08-2009 19:55

Aflevering 25

Dekselse Dames - Aflevering 25

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

12-08-2009 19:55

Aflevering 24

Dekselse Dames - Aflevering 24

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

Dekselse Dames gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dekselse Dames de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dekselse Dames bij Dekselse Dames liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dekselse Dames. Heb je een uitzending van Dekselse Dames gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dekselse Dames gemist

Uitzending gemist van Dekselse Dames? Hier kun je alle uitzendingen van Dekselse Dames kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 12-01-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord