Programma gemist?

Doortje en naar Charlotte op gaan een weekendje naar Vlieland! naar Maar voor ze met voet aan wal in zetten van dit populaire met eiland gaan ze uit het eerst koken voor de op crew van naar de veerdienst en geven in zij de nodige door handige huishoudelijke tips. In door de kombuis van de het veerboot in bakt Charlotte cordon bleus de en maakt zij aardappelblokjes een met uit de oven en peterselieworteltjes. met Tot slot wordt de van crew verwend op tv met een kaastaart als uit toetje! Terwijl Charlotte uit op tv staat de koken, een test Doortje haar zeebenen en naar loopt ze op tv de veerboot rond het om te tijdens ontdekken wat er zoal gebeurt van tijdens zo'n overtocht. uit Al rondneuzend komt ze met in het gesprek met diverse een medewerkers en geeft ze huishoudelijke door van tips.

Terwijl Charlotte heerlijk uit kookt voor in de medewerkers op van Beeld in en Geluid neemt Doortje een kijkje uit het achter de schermen van dit interactieve naar museum een in Hilversum. Per slot naar van het rekening ligt in de kelders van in de Beeld en Geluid een van groot deel van het Nederlands door naar audiovisueel erfgoed opgeslagen. In zorgvuldig geklimatiseerde op tv de ruimtes ligt meer dan 700.000 uur een radio, een televisie, film tijdens en muziek opgeslagen. In de keuken een van met het audiovisueel archief bereidt de Charlotte naar heerlijke vispakketjes met de een paddenstoelenrijst. Als toetje staan met 'sneeuwballen' op op het menu en geeft tijdens ze handige tips. Bij een Beeld de en Geluid laat Doortje onder de andere naar zien hoe u door krassen in plexiglas op tv behandelt, hoe u een knellende naar tijdens ring gemakkelijk afkrijgt en waarmee u van een natuurstenen vloer op tv de het beste kunt op schoonmaken.

De twee dekselse met dames met Lenie en Doortje naar gaan op bezoek bij van diverse organisaties op en instellingen in Nederland door om op tv hun kookkunsten en huishoudelijke tips de aan de de 'man' te naar brengen. Dit is geen van klassiek kookprogramma. de Er wordt gekookt op in locatie voor het de personeel dat daar in werkzaam is en de op het menu staat een de Hollandse Pot het in in de breedste zin van het naar woord, variërend de van Hete op tv Bliksem tot Warme Donders. in Zij scheuren in met hun oude zeegroene op tv Volkswagenbus naar bijzondere locaties. de De in dames parkeren hun zeegroene Volkswagenbus het bij de de Amsterdam Fashion Week, waar Monique uit tijdens Collignon haar nieuwe zomercollectie met 2011 toont. Doortje met en Charlotte met gaan op bezoek bij dit met mode-evenement om weer volop uit te kokkerellen en de hun door overbekende huishoudelijke tips met aan de het man te brengen.

Er door wordt gekookt op naar locatie voor uit personeel dat daar werkzaam op tv is en een op het menu met staat de Hollandse pot de in de van breedste zin van het woord. Zo van vertonen de de Dekselse met Dames hun kook- en het huishoudkunsten. De Dekselse naar Dames koken voor de medewerkers van van een attractiepark Sea de Life in Scheveningen en ontdekken uit de in wereld onder water in de van aquaria van een attractiepark Sea Life met in Scheveningen. Terwijl Charlotte door de medewerkers op tv verwent met een lekker het vissig maal, gaat op tv Doortje naar de de haaien. uit De onderwaterwereld inspireert de Charlotte bij het koken. op Het worden pikante met mosselen met komkommersla en uit een spannend met dessert: het toetje van tante op tv Heintje. Om haar de huishoudelijke tips kwijt het de te kunnen schroomt Doortje niet om van het water in het te de duiken tussen uit de roggen en de haaien. En door ook voor een een stelletje met hongerige piranha's draait ze met haar hand niet tijdens om.

Er een wordt gekookt op op locatie voor in personeel dat daar werkzaam is en de op het tijdens menu een staat de Hollandse pot door in de breedste zin van het het woord. Zo het vertonen de Dekselse van Dames het hun kook- en huishoudkunsten. De door Dekselse tijdens Dames rijden zonder al naar te veel verkeersovertredingen op tv te maken met naar het politiebureau in Leiden. van Op deze koude uit winterse dag met kunnen de op tv agenten van de Hollands Midden een warme op tv maaltijd goed op gebruiken. Charlotte gaat in het de keuken aan de slag van met een door heerlijke met mosterd het geglaceerde de beenham en een klassieke sherry-trifle met door kersen. Doortje met sluit de zich aan bij de in agenten van dienst. Fietsen, uit blazen, rennen, door niets is haar door te dol om haar op tv tips tijdens aan de (politie)man tijdens te brengen. En ze laat zien de hoe de stoer ze in wel niet is tijdens de politiehondentraining. op Maar wat met doet ze een in de naar cel?

De Dekselse op Dames worden op ontvangen door het team de van weekblad Party. Het van een wordt een interessante dag op voor Doortje, want zij met gaat op zoek de naar de BN'ers, scoops en primeurs. Charlotte een laat zich naar niet van de de wijs brengen en maakt de zich meester van door de keuken om door weer met een heerlijke maaltijd op tafel te het zetten. Terwijl een Charlotte door druk bezig is met met het ossenstaartstoofpotje met rode door wijn uit en de yoghurt-citroengelei, ontdekt de Doortje de wereld achter de van glitter en glamour. het naar Met Joop van Tellingen in de naar bosjes, BN'ers tijdens interviewen en ja hoor, in Doortje heeft een in tijdens scoop... Om Charlotte toch mee uit te op laten genieten van haar belevenissen, regelt met Doortje een op privé-optreden bij het op fornuis.

De naar Dekselse Dames koken voor de door selectie Nederlandse hockeymeiden. de Na een in hele tijdens dag keihard trainen, de schotelt Charlotte ze een lekkere voedzame van maaltijd voor. En van Doortje naar voelt zich op tv voor één dag een tophockeyster. Ze tijdens maakt van het veld in onveilig en strooit op kwistig met handige huishoudtips. De Kip tijdens in het een zuur op z'n op tv Limburgs tijdens met gegratineerde prei en gekookte door aardappeltjes wordt even op met een laag met pitje gezet en de op tv van peren-clafoutis gaat in uit de koelkast als Charlotte van en Doortje in zich op knotshockey uit storten. Ze mogen ervaren hoe in het is naar om op op tv het veld van door het Wagner Stadion een balletje te het slaan. de Als de met maaltijd er maar niet onder lijdt! tijdens op Presentatie: Charlotte en door Doortje

De Dekselse tijdens Dames varen mee met door de Koninklijke tijdens Marine op het op hydrografisch schip de door Hr. van Ms. Luymes om de bemanning het te verrassen op met een lekkere gevulde rollade, naar op knolselderijpuree, spruitjes en een toetje een met Hollandse tijdens likeur. Naast het geven naar van de haar handige tips, schroomt Doortje niet op tv op tv om de bemanning een van handje toe te steken een bij van het blussen van een een brand. Presentatie: door Charlotte en Doortje

De uit twee dekselse tijdens dames Lenie en Doortje gaan op op tv van bezoek bij diverse organisaties en een instellingen in Nederland tijdens om met hun kookkunsten en huishoudelijke de tips aan de met 'man' te brengen. van Dit is geen klassiek van kookprogramma. Er van wordt gekookt op op locatie voor in het personeel dat naar daar werkzaam is en op het op menu staat tijdens de Hollandse Pot op tv in de de breedste zin van het woord, de variërend uit van Hete Bliksem op tv tot Warme de Donders. Zij scheuren met hun naar oude zeegroene Volkswagenbus naar uit bijzondere op tv locaties.

De de twee dekselse dames met Lenie en Doortje gaan op de bezoek het bij diverse organisaties en naar instellingen de in Nederland om hun kookkunsten en op tv huishoudelijke het tips aan de 'man' te met brengen. het Dit is naar geen klassiek kookprogramma. Er met wordt gekookt op locatie de voor het personeel tijdens dat door daar werkzaam is en op het naar menu in staat de Hollandse Pot in door de breedste naar zin van uit het woord, variërend van Hete naar Bliksem tot Warme naar Donders. Zij een scheuren met tijdens hun oude zeegroene Volkswagenbus naar een van bijzondere locaties.

De het twee dekselse dames het Lenie en Doortje gaan op tv op bezoek bij met diverse organisaties en van instellingen in naar Nederland om hun het kookkunsten en huishoudelijke tips aan met de de 'man' te brengen. op tv Dit is geen met klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt het op een locatie voor het personeel het dat de daar werkzaam is en op het het menu tijdens staat de Hollandse Pot door in op de breedste zin van het woord, een vari�rend op tv van Hete uit Bliksem tot Warme Donders. naar Zij scheuren met van hun oude zeegroene Volkswagenbus van naar met bijzondere locaties.

De twee dekselse naar het dames Lenie en Doortje gaan uit op op tv bezoek bij diverse organisaties een en instellingen in Nederland een om hun naar kookkunsten en huishoudelijke tips aan door de 'man' te in een brengen. Dit is geen klassiek met kookprogramma. Er een wordt gekookt een op locatie voor het de personeel dat daar werkzaam is het naar en op het menu staat van de Hollandse Pot in de de naar breedste zin van het woord, een vari�rend van Hete op tv Bliksem naar tot Warme Donders. Zij met scheuren het met hun oude zeegroene Volkswagenbus naar op tv bijzondere een locaties.

oktober 2017
12-01-2011 19:25

Aflevering 46

Dekselse Dames - Aflevering 46

Doortje en Charlotte gaan een weekendje naar Vlieland! Maar voor ze voet aan wal zetten van dit populaire eiland gaan ze eerst koken voor de crew van de veerdienst en geven zij de nodige handige huishoudelijke tips. In de kombuis van de vee...

05-01-2011 19:25

Aflevering 45

Dekselse Dames - Aflevering 45

Terwijl Charlotte heerlijk kookt voor de medewerkers van Beeld en Geluid neemt Doortje een kijkje achter de schermen van dit interactieve museum in Hilversum. Per slot van rekening ligt in de kelders van Beeld en Geluid een groot deel van h...

14-10-2010 19:20

Aflevering 43

Dekselse Dames - Aflevering 43

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

12-02-2010 17:35

Aflevering 34

Dekselse Dames - Aflevering 34

Er wordt gekookt op locatie voor personeel dat daar werkzaam is en op het menu staat de Hollandse pot in de breedste zin van het woord. Zo vertonen de Dekselse Dames hun kook- en huishoudkunsten. De Dekselse Dames koken voor de medewerkers ...

05-02-2010 17:50

Aflevering 33

Dekselse Dames - Aflevering 33

Er wordt gekookt op locatie voor personeel dat daar werkzaam is en op het menu staat de Hollandse pot in de breedste zin van het woord. Zo vertonen de Dekselse Dames hun kook- en huishoudkunsten. De Dekselse Dames rijden zonder al te veel v...

29-01-2010 17:35

Aflevering 32

Dekselse Dames - Aflevering 32

De Dekselse Dames worden ontvangen door het team van weekblad Party. Het wordt een interessante dag voor Doortje, want zij gaat op zoek naar BN'ers, scoops en primeurs. Charlotte laat zich niet van de wijs brengen en maakt zich meester van ...

22-01-2010 17:35

Aflevering 31

Dekselse Dames - Aflevering 31

De Dekselse Dames koken voor de selectie Nederlandse hockeymeiden. Na een hele dag keihard trainen, schotelt Charlotte ze een lekkere voedzame maaltijd voor. En Doortje voelt zich voor één dag een tophockeyster. Ze maakt het veld onveilig e...

15-01-2010 17:35

Aflevering 28

Dekselse Dames - Aflevering 28

De Dekselse Dames varen mee met de Koninklijke Marine op het hydrografisch schip de Hr. Ms. Luymes om de bemanning te verrassen met een lekkere gevulde rollade, knolselderijpuree, spruitjes en een toetje met Hollandse likeur. Naast het geve...

02-09-2009 19:55

Aflevering 27

Dekselse Dames - Aflevering 27

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

26-08-2009 19:55

Aflevering 26

Dekselse Dames - Aflevering 26

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

19-08-2009 19:55

Aflevering 25

Dekselse Dames - Aflevering 25

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

12-08-2009 19:55

Aflevering 24

Dekselse Dames - Aflevering 24

De twee dekselse dames Lenie en Doortje gaan op bezoek bij diverse organisaties en instellingen in Nederland om hun kookkunsten en huishoudelijke tips aan de 'man' te brengen. Dit is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie ...

Dekselse Dames gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dekselse Dames de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dekselse Dames bij Dekselse Dames liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dekselse Dames. Heb je een uitzending van Dekselse Dames gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dekselse Dames gemist

Uitzending gemist van Dekselse Dames? Hier kun je alle uitzendingen van Dekselse Dames kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 12-01-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord