Programma gemist?

00:00,Verslag Filemon Wesselink de en naar Tim Hofman reizen naar naar de Achterhoek en door storten zich drie een dagen in tijdens de feestende op tv en motorrijdende bende. Muziek: Go Back een To The de Zoo, een The Opposites, Don Diablo, Kensington van e.a.

januari 2021
29-07-2013 00:00

Ma 29 jul 2013

BNN Presents De Zwarte Cross - Ma 29 jul 2013

00:00,Verslag Filemon Wesselink en Tim Hofman reizen naar de Achterhoek en storten zich drie dagen in de feestende en motorrijdende bende. Muziek: Go Back To The Zoo, The Opposites, Don Diablo, Kensington e.a.

BNN Presents De Zwarte Cross gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BNN Presents De Zwarte Cross de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BNN Presents De Zwarte Cross bij BNN Presents De Zwarte Cross liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BNN Presents De Zwarte Cross. Heb je een uitzending van BNN Presents De Zwarte Cross gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BNN Presents De Zwarte Cross gemist

Verslag. Filemon Wesselink en Tim Hofman reizen naar de Achterhoek voor het gezelligste festival van Nederland: De Zwarte Cross! Gezamenlijk storten ze zich drie dagen in deze feestende en motorrijdende bende om er in één daverende show verslag van te doen. Met muziek van o.a. Go Back To The Zoo, The Opposites, Don Diablo en Kensington. Presentatie: Filemon Wesselink, Tim Hofman.

Uitzending gemist van BNN Presents De Zwarte Cross? Hier kun je alle uitzendingen van BNN Presents De Zwarte Cross kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-07-2013 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!