Programma gemist?

Liveverslag. op Op zaterdagmiddag uit 4 juni is het weer op zover, het grootste tijdens christelijke in feestje van Nederland: op tv de EO-Jongerendag. Deze dag in komen tienduizenden op jongeren bijeen in op tv GelreDome, Arnhem. Presentatie: Manuel naar Venderbos.

Liveverslag. naar Op zaterdagmiddag in 4 juni is het weer zover, de het grootste op christelijke feestje het van Nederland: de naar EO-Jongerendag. Deze dag komen op tv tienduizenden jongeren bijeen in met GelreDome, Arnhem. Presentatie: naar Manuel met Venderbos.

Liveverslag van het op tv in grootste christelijke feestje door van Nederland: de EO-Jongerendag op de 5 op juni 2010, waar naar ruim 30.000 jongeren bijeen komen in op GelreDome, Arnhem. Freedom op is here op tv is het thema van met het dit jaar, Tiemen Westerduin op tv zal hierover spreken. op tv Speciaal op deze 36e EO-Jongerendag tijdens maakt de de Australische worshipsensatie, het Hillsong Untited, door zijn opwachting. Drie Jaar geleden gaven in ze nog uit een concert in een de uitverkocht Olympisch een stadion in Amsterdam. Andere door internationale bands die op een optreden zijn Leeland, op Hawk Nelson en op Newworldson. Van eigen bodem met komt gospelartiest Kees tijdens Kraayenoord. Hij het leidt de samenzang. Presentatie: Manuel een Venderbos, Klaas naar Kruistum.

Liveverslag van met het op tv grootste christelijke feestje de van Nederland: de EO-Jongerendag met op 5 de juni 2010, waar ruim 30.000 uit jongeren bijeen in komen in de GelreDome, Arnhem. Freedom is uit here is uit het thema van dit jaar, door Tiemen Westerduin zal uit hierover spreken. Speciaal tijdens op deze 36e EO-Jongerendag uit op tv maakt de Australische worshipsensatie, op Hillsong Untited, zijn opwachting. Drie op tv Jaar de geleden gaven ze op tv nog een concert in een uit uitverkocht Olympisch stadion door naar in Amsterdam. Andere naar internationale bands die optreden zijn door Leeland, Hawk tijdens Nelson en tijdens Newworldson. Van eigen bodem komt uit gospelartiest op tv Kees Kraayenoord. Hij leidt de samenzang. het Presentatie: een Manuel Venderbos, Klaas naar Kruistum.

mei 2021
04-06-2011 16:05

Aflevering 16

EO Jongerendag - Aflevering 16

Liveverslag. Op zaterdagmiddag 4 juni is het weer zover, het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag. Deze dag komen tienduizenden jongeren bijeen in GelreDome, Arnhem. Presentatie: Manuel Venderbos.

04-06-2011 13:05

Aflevering 15

EO Jongerendag - Aflevering 15

Liveverslag. Op zaterdagmiddag 4 juni is het weer zover, het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag. Deze dag komen tienduizenden jongeren bijeen in GelreDome, Arnhem. Presentatie: Manuel Venderbos.

05-06-2010 16:10

Aflevering 14

EO Jongerendag - Aflevering 14

Liveverslag van het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag op 5 juni 2010, waar ruim 30.000 jongeren bijeen komen in GelreDome, Arnhem. Freedom is here is het thema van dit jaar, Tiemen Westerduin zal hierover spreke...

05-06-2010 12:00

Aflevering 12

EO Jongerendag - Aflevering 12

Liveverslag van het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag op 5 juni 2010, waar ruim 30.000 jongeren bijeen komen in GelreDome, Arnhem. Freedom is here is het thema van dit jaar, Tiemen Westerduin zal hierover spreke...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

EO Jongerendag - Bekijk hier alle afleveringen

De EO-Jongerendag is een jaarlijks terugkerend evenement in Nederland waarbij christelijke jongeren afkomstig uit diverse kerken met elkaar zingen (voorheen onder begeleiding van de (inmiddels gestopte) Ronduit Praiseband), bidden en naar t...

EO Jongerendag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van EO Jongerendag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van EO Jongerendag bij EO Jongerendag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van EO Jongerendag. Heb je een uitzending van EO Jongerendag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

EO Jongerendag gemist

De EO-Jongerendag is een jaarlijks terugkerend evenement in Nederland waarbij christelijke jongeren afkomstig uit diverse kerken met elkaar zingen (voorheen onder begeleiding van de (inmiddels gestopte) Ronduit Praiseband), bidden en naar toespraken luisteren. Ook treden er christelijke artiesten uit binnen- en buitenland op. Buiten het stadion waar het evenement wordt gehouden is een informatiemarkt waar allerlei (christelijke) organisaties zich presenteren en waar christelijke gadgets verkocht worden. Het evenement wordt georganiseerd door de Evangelische Omroep.

Uitzending gemist van EO Jongerendag? Hier kun je alle uitzendingen van EO Jongerendag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 04-06-2011 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!