Programma gemist?

Liveverslag. met Op zaterdagmiddag 4 juni is op door het weer zover, het grootste tijdens christelijke feestje van Nederland: een de met EO-Jongerendag. Deze naar dag komen tienduizenden jongeren tijdens bijeen in een GelreDome, Arnhem. Presentatie: Manuel naar Venderbos.

Liveverslag. op tv Op zaterdagmiddag 4 juni de is het weer door zover, het grootste tijdens christelijke feestje van van Nederland: de EO-Jongerendag. in Deze dag het komen tienduizenden jongeren bijeen het in GelreDome, Arnhem. Presentatie: met door Manuel Venderbos.

Liveverslag op van het grootste christelijke een feestje van Nederland: met de EO-Jongerendag op tijdens 5 juni 2010, waar met ruim op tv 30.000 jongeren bijeen komen op tv in GelreDome, door Arnhem. Freedom is van here is het thema van door op tv dit jaar, Tiemen op Westerduin zal hierover spreken. Speciaal het op deze door 36e EO-Jongerendag tijdens maakt de Australische op tv worshipsensatie, Hillsong Untited, zijn tijdens opwachting. Drie Jaar geleden gaven het ze nog een de concert in uit een uitverkocht naar Olympisch stadion in in Amsterdam. Andere internationale bands uit die optreden met zijn Leeland, Hawk een Nelson en Newworldson. Van eigen op bodem van komt gospelartiest Kees Kraayenoord. van Hij de leidt de samenzang. tijdens Presentatie: Manuel Venderbos, op Klaas Kruistum.

Liveverslag van het op grootste een christelijke feestje van naar Nederland: de EO-Jongerendag naar op 5 juni 2010, tijdens waar met ruim 30.000 jongeren bijeen komen op tv in GelreDome, met Arnhem. Freedom is here met is het thema op van dit tijdens jaar, Tiemen Westerduin zal hierover door spreken. Speciaal de op deze in 36e EO-Jongerendag maakt de Australische naar worshipsensatie, Hillsong op tv Untited, zijn op opwachting. Drie Jaar uit geleden gaven het ze nog een concert op in een uitverkocht Olympisch van stadion in Amsterdam. Andere de internationale bands die de optreden uit zijn Leeland, op Hawk Nelson en Newworldson. Van tijdens eigen bodem komt gospelartiest het Kees Kraayenoord. Hij tijdens leidt de samenzang. de Presentatie: Manuel naar Venderbos, Klaas de Kruistum.

mei 2020
04-06-2011 16:05

Aflevering 16

EO Jongerendag - Aflevering 16

Liveverslag. Op zaterdagmiddag 4 juni is het weer zover, het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag. Deze dag komen tienduizenden jongeren bijeen in GelreDome, Arnhem. Presentatie: Manuel Venderbos.

04-06-2011 13:05

Aflevering 15

EO Jongerendag - Aflevering 15

Liveverslag. Op zaterdagmiddag 4 juni is het weer zover, het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag. Deze dag komen tienduizenden jongeren bijeen in GelreDome, Arnhem. Presentatie: Manuel Venderbos.

05-06-2010 16:10

Aflevering 14

EO Jongerendag - Aflevering 14

Liveverslag van het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag op 5 juni 2010, waar ruim 30.000 jongeren bijeen komen in GelreDome, Arnhem. Freedom is here is het thema van dit jaar, Tiemen Westerduin zal hierover spreke...

05-06-2010 12:00

Aflevering 12

EO Jongerendag - Aflevering 12

Liveverslag van het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag op 5 juni 2010, waar ruim 30.000 jongeren bijeen komen in GelreDome, Arnhem. Freedom is here is het thema van dit jaar, Tiemen Westerduin zal hierover spreke...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

EO Jongerendag - Bekijk hier alle afleveringen

De EO-Jongerendag is een jaarlijks terugkerend evenement in Nederland waarbij christelijke jongeren afkomstig uit diverse kerken met elkaar zingen (voorheen onder begeleiding van de (inmiddels gestopte) Ronduit Praiseband), bidden en naar t...

EO Jongerendag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van EO Jongerendag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van EO Jongerendag bij EO Jongerendag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van EO Jongerendag. Heb je een uitzending van EO Jongerendag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

EO Jongerendag gemist

De EO-Jongerendag is een jaarlijks terugkerend evenement in Nederland waarbij christelijke jongeren afkomstig uit diverse kerken met elkaar zingen (voorheen onder begeleiding van de (inmiddels gestopte) Ronduit Praiseband), bidden en naar toespraken luisteren. Ook treden er christelijke artiesten uit binnen- en buitenland op. Buiten het stadion waar het evenement wordt gehouden is een informatiemarkt waar allerlei (christelijke) organisaties zich presenteren en waar christelijke gadgets verkocht worden. Het evenement wordt georganiseerd door de Evangelische Omroep.

Uitzending gemist van EO Jongerendag? Hier kun je alle uitzendingen van EO Jongerendag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 04-06-2011 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!