Programma gemist?

Liveverslag. Op zaterdagmiddag het op 4 juni is het weer uit zover, het de grootste christelijke feestje van naar Nederland: de EO-Jongerendag. van Deze dag komen tienduizenden met jongeren bijeen in de op GelreDome, Arnhem. Presentatie: de Manuel Venderbos.

Liveverslag. op Op zaterdagmiddag 4 juni is tijdens in het weer zover, tijdens het grootste christelijke feestje van het Nederland: van de EO-Jongerendag. Deze dag komen tienduizenden met een jongeren bijeen in GelreDome, Arnhem. door Presentatie: Manuel naar Venderbos.

Liveverslag op van het grootste door christelijke feestje van door Nederland: de EO-Jongerendag op de 5 juni 2010, waar tijdens met ruim 30.000 jongeren met bijeen komen in GelreDome, met Arnhem. Freedom is op tv here is het thema van op dit jaar, op Tiemen Westerduin zal hierover in tijdens spreken. Speciaal op deze 36e van EO-Jongerendag maakt de het Australische worshipsensatie, Hillsong op tv Untited, zijn opwachting. Drie door Jaar geleden met gaven op tv ze nog een concert in naar een van uitverkocht Olympisch stadion in van Amsterdam. Andere internationale bands die door optreden in zijn Leeland, Hawk Nelson op en de Newworldson. Van eigen bodem komt in gospelartiest Kees Kraayenoord. tijdens Hij de leidt de samenzang. het Presentatie: Manuel Venderbos, Klaas het Kruistum.

Liveverslag van tijdens het grootste christelijke feestje van van uit Nederland: de door EO-Jongerendag op 5 juni 2010, met waar ruim de 30.000 jongeren bijeen komen in tijdens de GelreDome, Arnhem. Freedom is op here is een het thema van dit de jaar, Tiemen Westerduin in zal hierover de spreken. Speciaal op deze 36e EO-Jongerendag tijdens maakt de Australische met met worshipsensatie, Hillsong Untited, zijn opwachting. op Drie Jaar geleden een gaven ze de nog een op tv concert in een uitverkocht van Olympisch stadion in van Amsterdam. Andere de internationale bands die optreden zijn in Leeland, Hawk Nelson en in Newworldson. Van op eigen bodem in komt gospelartiest de Kees Kraayenoord. Hij van leidt de samenzang. op tv Presentatie: Manuel Venderbos, op tv Klaas Kruistum.

oktober 2019
04-06-2011 16:05

Aflevering 16

EO Jongerendag - Aflevering 16

Liveverslag. Op zaterdagmiddag 4 juni is het weer zover, het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag. Deze dag komen tienduizenden jongeren bijeen in GelreDome, Arnhem. Presentatie: Manuel Venderbos.

04-06-2011 13:05

Aflevering 15

EO Jongerendag - Aflevering 15

Liveverslag. Op zaterdagmiddag 4 juni is het weer zover, het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag. Deze dag komen tienduizenden jongeren bijeen in GelreDome, Arnhem. Presentatie: Manuel Venderbos.

05-06-2010 16:10

Aflevering 14

EO Jongerendag - Aflevering 14

Liveverslag van het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag op 5 juni 2010, waar ruim 30.000 jongeren bijeen komen in GelreDome, Arnhem. Freedom is here is het thema van dit jaar, Tiemen Westerduin zal hierover spreke...

05-06-2010 12:00

Aflevering 12

EO Jongerendag - Aflevering 12

Liveverslag van het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag op 5 juni 2010, waar ruim 30.000 jongeren bijeen komen in GelreDome, Arnhem. Freedom is here is het thema van dit jaar, Tiemen Westerduin zal hierover spreke...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

EO Jongerendag - Bekijk hier alle afleveringen

De EO-Jongerendag is een jaarlijks terugkerend evenement in Nederland waarbij christelijke jongeren afkomstig uit diverse kerken met elkaar zingen (voorheen onder begeleiding van de (inmiddels gestopte) Ronduit Praiseband), bidden en naar t...

EO Jongerendag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van EO Jongerendag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van EO Jongerendag bij EO Jongerendag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van EO Jongerendag. Heb je een uitzending van EO Jongerendag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

EO Jongerendag gemist

De EO-Jongerendag is een jaarlijks terugkerend evenement in Nederland waarbij christelijke jongeren afkomstig uit diverse kerken met elkaar zingen (voorheen onder begeleiding van de (inmiddels gestopte) Ronduit Praiseband), bidden en naar toespraken luisteren. Ook treden er christelijke artiesten uit binnen- en buitenland op. Buiten het stadion waar het evenement wordt gehouden is een informatiemarkt waar allerlei (christelijke) organisaties zich presenteren en waar christelijke gadgets verkocht worden. Het evenement wordt georganiseerd door de Evangelische Omroep.

Uitzending gemist van EO Jongerendag? Hier kun je alle uitzendingen van EO Jongerendag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 04-06-2011 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!