Programma gemist?

Liveverslag. op tv Op zaterdagmiddag 4 juni is tijdens het weer van zover, de het grootste christelijke feestje met van Nederland: de EO-Jongerendag. Deze door dag komen tienduizenden op tv jongeren tijdens bijeen in GelreDome, tijdens Arnhem. Presentatie: Manuel van Venderbos.

Liveverslag. naar Op zaterdagmiddag 4 juni is op tv tijdens het weer zover, in het grootste christelijke feestje de van Nederland: de EO-Jongerendag. Deze naar dag uit komen tienduizenden jongeren een bijeen in de GelreDome, Arnhem. Presentatie: Manuel door Venderbos.

Liveverslag het van het van grootste christelijke feestje van Nederland: tijdens de op tv EO-Jongerendag op 5 juni 2010, waar de ruim van 30.000 jongeren bijeen komen met in GelreDome, Arnhem. Freedom het is here een is het thema met van dit met jaar, Tiemen Westerduin zal op tv hierover spreken. Speciaal op een op tv deze 36e EO-Jongerendag maakt de Australische de op tv worshipsensatie, Hillsong Untited, op zijn opwachting. Drie Jaar geleden gaven met ze een nog een concert in een van in uitverkocht Olympisch stadion in Amsterdam. Andere op de internationale bands die optreden naar zijn Leeland, Hawk Nelson op tv en Newworldson. Van uit eigen tijdens bodem komt gospelartiest Kees uit Kraayenoord. Hij leidt het de samenzang. de Presentatie: Manuel Venderbos, Klaas op Kruistum.

Liveverslag van met het tijdens grootste christelijke feestje van Nederland: de de EO-Jongerendag op 5 met juni 2010, waar op de ruim 30.000 jongeren bijeen komen in op tv GelreDome, Arnhem. op tv Freedom is here op tv is naar het thema van dit jaar, tijdens Tiemen Westerduin zal hierover door spreken. Speciaal op van tijdens deze 36e EO-Jongerendag maakt de Australische naar worshipsensatie, Hillsong tijdens Untited, zijn opwachting. Drie op tv Jaar geleden uit gaven ze nog de een concert in de een uitverkocht door Olympisch stadion het in Amsterdam. Andere door internationale bands die tijdens optreden zijn Leeland, door Hawk Nelson en Newworldson. het Van eigen bodem met komt gospelartiest naar Kees Kraayenoord. Hij leidt de samenzang. naar Presentatie: Manuel Venderbos, van uit Klaas Kruistum.

september 2021
04-06-2011 16:05

Aflevering 16

EO Jongerendag - Aflevering 16

Liveverslag. Op zaterdagmiddag 4 juni is het weer zover, het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag. Deze dag komen tienduizenden jongeren bijeen in GelreDome, Arnhem. Presentatie: Manuel Venderbos.

04-06-2011 13:05

Aflevering 15

EO Jongerendag - Aflevering 15

Liveverslag. Op zaterdagmiddag 4 juni is het weer zover, het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag. Deze dag komen tienduizenden jongeren bijeen in GelreDome, Arnhem. Presentatie: Manuel Venderbos.

05-06-2010 16:10

Aflevering 14

EO Jongerendag - Aflevering 14

Liveverslag van het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag op 5 juni 2010, waar ruim 30.000 jongeren bijeen komen in GelreDome, Arnhem. Freedom is here is het thema van dit jaar, Tiemen Westerduin zal hierover spreke...

05-06-2010 12:00

Aflevering 12

EO Jongerendag - Aflevering 12

Liveverslag van het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag op 5 juni 2010, waar ruim 30.000 jongeren bijeen komen in GelreDome, Arnhem. Freedom is here is het thema van dit jaar, Tiemen Westerduin zal hierover spreke...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

EO Jongerendag - Bekijk hier alle afleveringen

De EO-Jongerendag is een jaarlijks terugkerend evenement in Nederland waarbij christelijke jongeren afkomstig uit diverse kerken met elkaar zingen (voorheen onder begeleiding van de (inmiddels gestopte) Ronduit Praiseband), bidden en naar t...

EO Jongerendag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van EO Jongerendag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van EO Jongerendag bij EO Jongerendag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van EO Jongerendag. Heb je een uitzending van EO Jongerendag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

EO Jongerendag gemist

De EO-Jongerendag is een jaarlijks terugkerend evenement in Nederland waarbij christelijke jongeren afkomstig uit diverse kerken met elkaar zingen (voorheen onder begeleiding van de (inmiddels gestopte) Ronduit Praiseband), bidden en naar toespraken luisteren. Ook treden er christelijke artiesten uit binnen- en buitenland op. Buiten het stadion waar het evenement wordt gehouden is een informatiemarkt waar allerlei (christelijke) organisaties zich presenteren en waar christelijke gadgets verkocht worden. Het evenement wordt georganiseerd door de Evangelische Omroep.

Uitzending gemist van EO Jongerendag? Hier kun je alle uitzendingen van EO Jongerendag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 04-06-2011 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!