Programma gemist?

Liveverslag. door Op zaterdagmiddag 4 juni van is door het weer zover, het grootste op tv christelijke het feestje van Nederland: de EO-Jongerendag. Deze van dag in komen tienduizenden jongeren door bijeen in het GelreDome, Arnhem. Presentatie: Manuel door Venderbos.

Liveverslag. Op zaterdagmiddag op tv op 4 juni is het weer zover, door het grootste op christelijke feestje van de Nederland: de EO-Jongerendag. Deze door dag komen tienduizenden een jongeren bijeen van in GelreDome, in Arnhem. Presentatie: Manuel tijdens Venderbos.

Liveverslag door van het de grootste christelijke feestje van Nederland: op tv de EO-Jongerendag op 5 door juni 2010, waar tijdens uit ruim 30.000 jongeren bijeen komen in door GelreDome, Arnhem. Freedom op is in here is naar het thema van dit jaar, Tiemen met met Westerduin zal hierover spreken. Speciaal op van deze 36e EO-Jongerendag met maakt de van Australische met worshipsensatie, Hillsong Untited, zijn door opwachting. Drie Jaar geleden in gaven ze nog met een concert een in een uitverkocht Olympisch stadion op tv in in Amsterdam. Andere internationale een bands die optreden zijn op tv Leeland, een Hawk Nelson en Newworldson. naar Van eigen bodem komt met gospelartiest in Kees Kraayenoord. Hij van leidt de samenzang. Presentatie: tijdens Manuel Venderbos, Klaas het Kruistum.

Liveverslag door van het grootste christelijke feestje op van Nederland: de tijdens EO-Jongerendag uit op 5 juni de 2010, waar ruim 30.000 naar jongeren bijeen op tv komen in GelreDome, Arnhem. tijdens Freedom met is here is het thema van tijdens dit jaar, Tiemen tijdens met Westerduin zal hierover spreken. Speciaal op in door deze 36e EO-Jongerendag maakt de door Australische worshipsensatie, Hillsong in Untited, zijn opwachting. het Drie Jaar met geleden gaven ze nog een van concert naar in een uitverkocht een Olympisch stadion naar in Amsterdam. Andere in internationale bands die van optreden zijn Leeland, van Hawk Nelson en Newworldson. Van door eigen bodem uit komt gospelartiest op Kees Kraayenoord. Hij leidt de samenzang. op Presentatie: Manuel Venderbos, op naar Klaas Kruistum.

januari 2021
04-06-2011 16:05

Aflevering 16

EO Jongerendag - Aflevering 16

Liveverslag. Op zaterdagmiddag 4 juni is het weer zover, het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag. Deze dag komen tienduizenden jongeren bijeen in GelreDome, Arnhem. Presentatie: Manuel Venderbos.

04-06-2011 13:05

Aflevering 15

EO Jongerendag - Aflevering 15

Liveverslag. Op zaterdagmiddag 4 juni is het weer zover, het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag. Deze dag komen tienduizenden jongeren bijeen in GelreDome, Arnhem. Presentatie: Manuel Venderbos.

05-06-2010 16:10

Aflevering 14

EO Jongerendag - Aflevering 14

Liveverslag van het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag op 5 juni 2010, waar ruim 30.000 jongeren bijeen komen in GelreDome, Arnhem. Freedom is here is het thema van dit jaar, Tiemen Westerduin zal hierover spreke...

05-06-2010 12:00

Aflevering 12

EO Jongerendag - Aflevering 12

Liveverslag van het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag op 5 juni 2010, waar ruim 30.000 jongeren bijeen komen in GelreDome, Arnhem. Freedom is here is het thema van dit jaar, Tiemen Westerduin zal hierover spreke...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

EO Jongerendag - Bekijk hier alle afleveringen

De EO-Jongerendag is een jaarlijks terugkerend evenement in Nederland waarbij christelijke jongeren afkomstig uit diverse kerken met elkaar zingen (voorheen onder begeleiding van de (inmiddels gestopte) Ronduit Praiseband), bidden en naar t...

EO Jongerendag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van EO Jongerendag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van EO Jongerendag bij EO Jongerendag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van EO Jongerendag. Heb je een uitzending van EO Jongerendag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

EO Jongerendag gemist

De EO-Jongerendag is een jaarlijks terugkerend evenement in Nederland waarbij christelijke jongeren afkomstig uit diverse kerken met elkaar zingen (voorheen onder begeleiding van de (inmiddels gestopte) Ronduit Praiseband), bidden en naar toespraken luisteren. Ook treden er christelijke artiesten uit binnen- en buitenland op. Buiten het stadion waar het evenement wordt gehouden is een informatiemarkt waar allerlei (christelijke) organisaties zich presenteren en waar christelijke gadgets verkocht worden. Het evenement wordt georganiseerd door de Evangelische Omroep.

Uitzending gemist van EO Jongerendag? Hier kun je alle uitzendingen van EO Jongerendag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 04-06-2011 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!