Programma gemist?

Liveverslag. Op zaterdagmiddag naar 4 in juni is een het weer zover, het grootste het christelijke met feestje van Nederland: de met EO-Jongerendag. Deze met dag komen tienduizenden jongeren bijeen in een GelreDome, Arnhem. tijdens Presentatie: Manuel in Venderbos.

Liveverslag. Op de zaterdagmiddag 4 juni van is het weer zover, tijdens het grootste door christelijke feestje uit van Nederland: de de EO-Jongerendag. Deze dag komen uit tienduizenden jongeren bijeen in de GelreDome, Arnhem. naar Presentatie: Manuel naar Venderbos.

Liveverslag de van het grootste christelijke feestje het van uit Nederland: de EO-Jongerendag op 5 op juni 2010, waar met ruim met 30.000 jongeren bijeen komen tijdens in GelreDome, Arnhem. op tv Freedom is here is uit het in thema van dit tijdens jaar, Tiemen Westerduin zal op hierover spreken. Speciaal op op de deze 36e EO-Jongerendag maakt de de Australische worshipsensatie, Hillsong de Untited, zijn opwachting. Drie het Jaar geleden het gaven ze nog uit een tijdens concert in een uitverkocht Olympisch op tv stadion in Amsterdam. door Andere internationale bands door die uit optreden zijn Leeland, van Hawk Nelson en Newworldson. Van eigen de uit bodem komt gospelartiest uit Kees Kraayenoord. Hij door leidt de samenzang. Presentatie: Manuel een Venderbos, Klaas op Kruistum.

Liveverslag op tv van het grootste christelijke met feestje van Nederland: met de EO-Jongerendag naar op 5 juni in 2010, waar door ruim 30.000 jongeren bijeen komen van in GelreDome, Arnhem. een Freedom is here op tv is van het thema van op dit jaar, Tiemen Westerduin op zal hierover spreken. Speciaal uit op deze 36e EO-Jongerendag in maakt de Australische van worshipsensatie, Hillsong Untited, op tv zijn opwachting. in Drie Jaar uit geleden gaven ze nog een de een concert in een uitverkocht Olympisch stadion naar in Amsterdam. Andere op internationale bands die op optreden zijn op tv Leeland, Hawk Nelson in en Newworldson. Van eigen uit bodem komt van gospelartiest Kees op Kraayenoord. Hij op tv leidt de samenzang. door Presentatie: Manuel Venderbos, Klaas met Kruistum.

september 2020
04-06-2011 16:05

Aflevering 16

EO Jongerendag - Aflevering 16

Liveverslag. Op zaterdagmiddag 4 juni is het weer zover, het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag. Deze dag komen tienduizenden jongeren bijeen in GelreDome, Arnhem. Presentatie: Manuel Venderbos.

04-06-2011 13:05

Aflevering 15

EO Jongerendag - Aflevering 15

Liveverslag. Op zaterdagmiddag 4 juni is het weer zover, het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag. Deze dag komen tienduizenden jongeren bijeen in GelreDome, Arnhem. Presentatie: Manuel Venderbos.

05-06-2010 16:10

Aflevering 14

EO Jongerendag - Aflevering 14

Liveverslag van het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag op 5 juni 2010, waar ruim 30.000 jongeren bijeen komen in GelreDome, Arnhem. Freedom is here is het thema van dit jaar, Tiemen Westerduin zal hierover spreke...

05-06-2010 12:00

Aflevering 12

EO Jongerendag - Aflevering 12

Liveverslag van het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag op 5 juni 2010, waar ruim 30.000 jongeren bijeen komen in GelreDome, Arnhem. Freedom is here is het thema van dit jaar, Tiemen Westerduin zal hierover spreke...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

EO Jongerendag - Bekijk hier alle afleveringen

De EO-Jongerendag is een jaarlijks terugkerend evenement in Nederland waarbij christelijke jongeren afkomstig uit diverse kerken met elkaar zingen (voorheen onder begeleiding van de (inmiddels gestopte) Ronduit Praiseband), bidden en naar t...

EO Jongerendag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van EO Jongerendag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van EO Jongerendag bij EO Jongerendag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van EO Jongerendag. Heb je een uitzending van EO Jongerendag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

EO Jongerendag gemist

De EO-Jongerendag is een jaarlijks terugkerend evenement in Nederland waarbij christelijke jongeren afkomstig uit diverse kerken met elkaar zingen (voorheen onder begeleiding van de (inmiddels gestopte) Ronduit Praiseband), bidden en naar toespraken luisteren. Ook treden er christelijke artiesten uit binnen- en buitenland op. Buiten het stadion waar het evenement wordt gehouden is een informatiemarkt waar allerlei (christelijke) organisaties zich presenteren en waar christelijke gadgets verkocht worden. Het evenement wordt georganiseerd door de Evangelische Omroep.

Uitzending gemist van EO Jongerendag? Hier kun je alle uitzendingen van EO Jongerendag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 04-06-2011 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!