Programma gemist?

Liveverslag. Op tijdens zaterdagmiddag in 4 juni is het weer zover, van het uit grootste christelijke door feestje van Nederland: de de EO-Jongerendag. Deze dag komen door tienduizenden in jongeren bijeen in GelreDome, Arnhem. uit Presentatie: Manuel uit Venderbos.

Liveverslag. Op zaterdagmiddag een tijdens 4 juni is het weer zover, op het het grootste christelijke feestje in van Nederland: van de EO-Jongerendag. Deze dag komen tienduizenden op jongeren bijeen in tijdens uit GelreDome, Arnhem. Presentatie: met Manuel Venderbos.

Liveverslag van tijdens het door grootste christelijke feestje van Nederland: op tv de EO-Jongerendag op 5 de juni 2010, waar uit op tv ruim 30.000 jongeren bijeen komen in het GelreDome, Arnhem. door Freedom met is here is het thema de van met dit jaar, Tiemen Westerduin zal hierover tijdens spreken. Speciaal op tv op met deze 36e EO-Jongerendag uit maakt de Australische op worshipsensatie, Hillsong Untited, zijn opwachting. Drie door Jaar van geleden gaven ze van nog een concert in een de het uitverkocht Olympisch stadion in in Amsterdam. Andere internationale bands die van met optreden zijn Leeland, Hawk op Nelson en uit Newworldson. Van eigen bodem door komt gospelartiest Kees van Kraayenoord. Hij leidt de van samenzang. Presentatie: Manuel Venderbos, door Klaas naar Kruistum.

Liveverslag tijdens van het grootste christelijke van feestje van Nederland: in de op tv EO-Jongerendag op 5 juni 2010, waar de ruim 30.000 jongeren uit bijeen door komen in op tv GelreDome, Arnhem. Freedom is here is in van het thema van op tv dit jaar, Tiemen Westerduin naar zal hierover spreken. Speciaal op op een deze 36e EO-Jongerendag maakt tijdens de Australische worshipsensatie, op tv Hillsong Untited, zijn opwachting. het Drie Jaar geleden gaven in ze nog uit een op tv concert in een uitverkocht Olympisch in stadion in Amsterdam. van Andere internationale door bands die optreden naar zijn Leeland, Hawk op Nelson en Newworldson. tijdens Van eigen de bodem komt gospelartiest Kees met Kraayenoord. Hij leidt de het samenzang. Presentatie: Manuel uit Venderbos, Klaas met Kruistum.

oktober 2019
04-06-2011 16:05

Aflevering 16

EO Jongerendag - Aflevering 16

Liveverslag. Op zaterdagmiddag 4 juni is het weer zover, het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag. Deze dag komen tienduizenden jongeren bijeen in GelreDome, Arnhem. Presentatie: Manuel Venderbos.

04-06-2011 13:05

Aflevering 15

EO Jongerendag - Aflevering 15

Liveverslag. Op zaterdagmiddag 4 juni is het weer zover, het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag. Deze dag komen tienduizenden jongeren bijeen in GelreDome, Arnhem. Presentatie: Manuel Venderbos.

05-06-2010 16:10

Aflevering 14

EO Jongerendag - Aflevering 14

Liveverslag van het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag op 5 juni 2010, waar ruim 30.000 jongeren bijeen komen in GelreDome, Arnhem. Freedom is here is het thema van dit jaar, Tiemen Westerduin zal hierover spreke...

05-06-2010 12:00

Aflevering 12

EO Jongerendag - Aflevering 12

Liveverslag van het grootste christelijke feestje van Nederland: de EO-Jongerendag op 5 juni 2010, waar ruim 30.000 jongeren bijeen komen in GelreDome, Arnhem. Freedom is here is het thema van dit jaar, Tiemen Westerduin zal hierover spreke...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

EO Jongerendag - Bekijk hier alle afleveringen

De EO-Jongerendag is een jaarlijks terugkerend evenement in Nederland waarbij christelijke jongeren afkomstig uit diverse kerken met elkaar zingen (voorheen onder begeleiding van de (inmiddels gestopte) Ronduit Praiseband), bidden en naar t...

EO Jongerendag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van EO Jongerendag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van EO Jongerendag bij EO Jongerendag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van EO Jongerendag. Heb je een uitzending van EO Jongerendag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

EO Jongerendag gemist

De EO-Jongerendag is een jaarlijks terugkerend evenement in Nederland waarbij christelijke jongeren afkomstig uit diverse kerken met elkaar zingen (voorheen onder begeleiding van de (inmiddels gestopte) Ronduit Praiseband), bidden en naar toespraken luisteren. Ook treden er christelijke artiesten uit binnen- en buitenland op. Buiten het stadion waar het evenement wordt gehouden is een informatiemarkt waar allerlei (christelijke) organisaties zich presenteren en waar christelijke gadgets verkocht worden. Het evenement wordt georganiseerd door de Evangelische Omroep.

Uitzending gemist van EO Jongerendag? Hier kun je alle uitzendingen van EO Jongerendag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 04-06-2011 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!