Programma gemist?

23:25),Documentaire David een Bond wil weten hoeveel met persoonlijke op informatie over hem uit is opgenomen in op de digitale bestanden op van de overheid en naar privéorganisaties en hij op tv vraagt zich de af wat er de met die informatie op tv gebeurt.

mei 2021
08-08-2013 23:25

VPRO Import: Erasing David (do 8 aug 2013

Erasing David - VPRO Import: Erasing David  (do 8 aug 2013

23:25),Documentaire David Bond wil weten hoeveel persoonlijke informatie over hem is opgenomen in de digitale bestanden van de overheid en privéorganisaties en hij vraagt zich af wat er met die informatie gebeurt.

Erasing David gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erasing David de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erasing David bij Erasing David liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erasing David. Heb je een uitzending van Erasing David gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erasing David gemist

VPRO Import

Uitzending gemist van Erasing David? Hier kun je alle uitzendingen van Erasing David kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-08-2013 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!