Programma gemist?

Begin jaren negentig in woont de Charles Cosby in de een achterstandswijk in Oakland, een Californië. Hij besluit een tijdens brief te tijdens schrijven aan de de Colombiaanse cocaïnebarones Griselda uit Blanco, die haar op tv tijd uitzit in in een door nabijgelegen gevangenis. Zes maanden op tv later is het leven op van Charles in drastisch veranderd; hij naar is inmiddels multimiljonair, de geliefde de van Griselda op en het tijdens hoofd van naar haar veertig miljoen door dollar tellende cocaïne-imperium. op Griselda staat bekend als de 'zwarte op weduwe' die met een aantal van haar op tv geliefdes, al de dan niet eigenhandig, voorgoed van de heeft laten verdwijnen. Niets of uit niemand houdt haar van dan ook van tegen om er uit zeker van te door zijn dat ook haar nieuwe een geliefde haar trouw tijdens door is. Al gauw ontdekt Charles op dat de Griselda het hem op niet makkelijk maakt.

juli 2021
10-08-2013 22:34

Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother

Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother - Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother

Begin jaren negentig woont Charles Cosby in een achterstandswijk in Oakland, Californië. Hij besluit een brief te schrijven aan de Colombiaanse cocaïnebarones Griselda Blanco, die haar tijd uitzit in een nabijgelegen gevangenis. Zes maanden...

Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother bij Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother. Heb je een uitzending van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother gemist

Uitzending gemist van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother? Hier kun je alle uitzendingen van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-08-2013 om 22:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!