Programma gemist?

Begin uit jaren negentig woont Charles op tv Cosby in een van achterstandswijk in Oakland, Californië. tijdens op tv Hij besluit een brief met te schrijven tijdens aan de Colombiaanse cocaïnebarones de Griselda Blanco, die haar tijd uit uitzit in in een nabijgelegen naar gevangenis. Zes tijdens maanden later is een het leven van de Charles drastisch veranderd; op tv hij is inmiddels multimiljonair, de geliefde uit van Griselda en op tv het hoofd van naar haar veertig een miljoen dollar tellende cocaïne-imperium. een van Griselda staat bekend als de op 'zwarte weduwe' naar die een aantal van haar tijdens geliefdes, al de dan niet uit eigenhandig, voorgoed heeft laten verdwijnen. uit de Niets of niemand houdt haar op tv dan op ook tegen om er zeker van het te van zijn dat ook haar tijdens nieuwe geliefde haar trouw met uit is. Al gauw met ontdekt Charles dat Griselda de het hem niet makkelijk met maakt.

februari 2020
10-08-2013 22:34

Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother

Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother - Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother

Begin jaren negentig woont Charles Cosby in een achterstandswijk in Oakland, Californië. Hij besluit een brief te schrijven aan de Colombiaanse cocaïnebarones Griselda Blanco, die haar tijd uitzit in een nabijgelegen gevangenis. Zes maanden...

Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother bij Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother. Heb je een uitzending van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother gemist

Uitzending gemist van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother? Hier kun je alle uitzendingen van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-08-2013 om 22:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!