Programma gemist?

Begin jaren negentig op woont uit Charles Cosby in op een achterstandswijk in in Oakland, Californië. Hij uit besluit een brief het te schrijven aan van de Colombiaanse cocaïnebarones naar Griselda Blanco, die haar tijd op tv op uitzit in een nabijgelegen gevangenis. Zes de maanden later is het het op leven van Charles uit drastisch veranderd; hij is van inmiddels naar multimiljonair, de geliefde de van Griselda en met het hoofd van haar veertig naar miljoen dollar de tellende cocaïne-imperium. naar Griselda staat bekend als de 'zwarte naar weduwe' het die een met aantal van haar geliefdes, al uit dan niet eigenhandig, voorgoed op heeft laten van verdwijnen. Niets of niemand op tv met houdt haar dan ook tegen een om op er zeker van in te zijn dat uit ook haar nieuwe geliefde haar trouw op tv is. Al op tv gauw ontdekt uit Charles dat Griselda op het hem niet op tv makkelijk maakt.

maart 2021
10-08-2013 22:34

Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother

Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother - Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother

Begin jaren negentig woont Charles Cosby in een achterstandswijk in Oakland, Californië. Hij besluit een brief te schrijven aan de Colombiaanse cocaïnebarones Griselda Blanco, die haar tijd uitzit in een nabijgelegen gevangenis. Zes maanden...

Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother bij Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother. Heb je een uitzending van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother gemist

Uitzending gemist van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother? Hier kun je alle uitzendingen van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-08-2013 om 22:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!