Programma gemist?

Begin naar jaren negentig woont Charles van Cosby in tijdens een achterstandswijk in een Oakland, Californië. Hij besluit de een brief te op tv schrijven een aan de Colombiaanse op cocaïnebarones Griselda Blanco, die op haar tijd uitzit in uit een nabijgelegen gevangenis. Zes door maanden later tijdens is het leven van de Charles drastisch op tv veranderd; hij is in inmiddels multimiljonair, de geliefde een van uit Griselda en het hoofd van van haar een veertig miljoen dollar tellende cocaïne-imperium. van Griselda staat uit bekend van als de 'zwarte het weduwe' die een van aantal van haar geliefdes, tijdens al dan niet eigenhandig, uit voorgoed heeft laten verdwijnen. uit Niets of niemand uit houdt haar dan tijdens ook tegen in om er op zeker van te zijn dat een ook haar nieuwe in geliefde haar een trouw uit is. Al gauw ontdekt Charles dat de in Griselda het hem van niet makkelijk maakt.

oktober 2019
10-08-2013 22:34

Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother

Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother - Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother

Begin jaren negentig woont Charles Cosby in een achterstandswijk in Oakland, Californië. Hij besluit een brief te schrijven aan de Colombiaanse cocaïnebarones Griselda Blanco, die haar tijd uitzit in een nabijgelegen gevangenis. Zes maanden...

Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother bij Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother. Heb je een uitzending van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother gemist

Uitzending gemist van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother? Hier kun je alle uitzendingen van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-08-2013 om 22:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!