Programma gemist?

Begin jaren een negentig woont van Charles Cosby in een uit achterstandswijk in Oakland, een Californië. Hij de besluit een brief te een schrijven aan de Colombiaanse in cocaïnebarones Griselda op tv Blanco, die haar tijd een uitzit in naar een nabijgelegen op tv gevangenis. Zes maanden later op is het leven op van Charles drastisch veranderd; naar hij is op inmiddels de multimiljonair, de geliefde een van Griselda en het hoofd tijdens van haar veertig miljoen uit tijdens dollar tellende cocaïne-imperium. Griselda staat met bekend als het de 'zwarte weduwe' die een een van aantal van haar geliefdes, van al dan niet eigenhandig, naar voorgoed op tv heeft laten verdwijnen. Niets of niemand op tv houdt haar de dan ook een tegen om er naar zeker van in te zijn dat ook naar haar nieuwe geliefde haar trouw de is. Al de gauw ontdekt in Charles dat op Griselda het hem niet makkelijk uit maakt.

juli 2020
10-08-2013 22:34

Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother

Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother - Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother

Begin jaren negentig woont Charles Cosby in een achterstandswijk in Oakland, Californië. Hij besluit een brief te schrijven aan de Colombiaanse cocaïnebarones Griselda Blanco, die haar tijd uitzit in een nabijgelegen gevangenis. Zes maanden...

Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother bij Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother. Heb je een uitzending van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother gemist

Uitzending gemist van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother? Hier kun je alle uitzendingen van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-08-2013 om 22:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!