Programma gemist?

Begin jaren het negentig woont Charles het Cosby in het een achterstandswijk in tijdens Oakland, Californië. Hij besluit een van brief in te schrijven een aan de Colombiaanse cocaïnebarones Griselda Blanco, naar die in haar tijd uitzit in tijdens een tijdens nabijgelegen gevangenis. Zes van maanden later is de het leven van de Charles drastisch veranderd; hij is van inmiddels multimiljonair, de geliefde uit van Griselda de en door het hoofd van haar veertig miljoen tijdens dollar tellende cocaïne-imperium. het Griselda staat het bekend als de 'zwarte met het weduwe' die een aantal van door haar geliefdes, uit al dan met niet eigenhandig, voorgoed heeft laten verdwijnen. in Niets of in niemand het houdt haar dan ook met tegen om er zeker van uit te zijn het dat de ook haar nieuwe door geliefde haar trouw is. op Al gauw ontdekt Charles dat een met Griselda het hem niet met makkelijk maakt.

oktober 2020
10-08-2013 22:34

Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother

Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother - Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother

Begin jaren negentig woont Charles Cosby in een achterstandswijk in Oakland, Californië. Hij besluit een brief te schrijven aan de Colombiaanse cocaïnebarones Griselda Blanco, die haar tijd uitzit in een nabijgelegen gevangenis. Zes maanden...

Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother bij Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother. Heb je een uitzending van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother gemist

Uitzending gemist van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother? Hier kun je alle uitzendingen van Cocaine Cowboys II: Hustlin' With The Godmother kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-08-2013 om 22:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!