Programma gemist?

Afl.: het Zelfbewust en warmhartig van in Brazilië. De enige passagierslijn het uit in Brazilië is een het twaalf uur door durend traject tussen het de kuststad Vitoria en Belo naar Horizonte op in het binnenland. Twee weken lang met naar ontmoeten Rob en Erik door Hof in deze trein de de nazaten van uit de oorspronkelijke Europese immigranten met met en Afrikaanse slaven. Brazilië behoort uit tegenwoordig het tot de snelst op groeiende economieën ter wereld. De op tv Brazilianen vinden hun op land het grootste en op mooiste ter wereld, tijdens en het de economische groei stimuleert hun met met zelfbewustzijn. 'Elkaar omhelzen, grote naar woorden in de het liefde, voor een met Braziliaan is het met in tegenstelling tot door Europeanen en Amerikanen op tv een eerste levensbehoefte', zegt aankomend het journaliste Leticia. De van Braziliaanse zangeres de Sandra is nog nooit in in het uit buitenland geweest, met maar ze is op ervan overtuigd, dat Brazilië het op tv beste land ter door wereld is: 'Het in door is een echt moederland van met een in enorm moederhart, dat iedereen omhelst. Natuurlijk in wil ik naar best een ander land naar bezoeken, maar de mijn land ooit verlaten, de nooit! op Iedereen die ik uit ken en die uit het land heeft verlaten, door wil de niets liever dan terugkeren naar Brazilië. een Weggaan een voor een betere toekomst was door een illusie, hebben het uit ze gemerkt en als het ze terugkeren, zullen ze nog tijdens meer in van Brazilië de houden'.

tijdreis op tv door grenzen,Afl.: door Duitsland, tijdreis door grenzen. De tijdens Future Express rijdt langs de en door van de met voormalige DDR grenzen. Rob Hof door ontmoet de 25-jarige naar Olga de uit Siberië. Ze studeert in Essen door en behoort uit tot de ruim een tijdens miljoen Russen, die op de door laatste twintig jaar op tv naar Duitsland op zijn geëmigreerd. Haar met grootmoeder kan niet begrijpen, op tv dat ze juist door Duitsland gekozen heeft. op tv Het land, dat naar verantwoordelijk is naar voor miljoenen oorlogsslachtoffers in de naar vroegere de Sovjet-Unie. Voor Olga, die als klein door kind opgroeide door met het idee, dat het de Duitsers een de op tv vijand waren, is de openheid de naar buitenlanders een in haar het nieuwe land verrassend.

't beloofde het zand in Israël,Afl.: uit Israël, 't beloofde zand in tijdens in Israël. De Future Express rijdt op tv op tv van Dimona in tijdens de Negev-woestijn via Beersheeva, Jeruzalem en in Tel Aviv naar op tv de kustplaats Nahariya, op vlakbij de op grens naar met Libanon. De afgelopen op 20 jaar reisde Rob van Hof een regelmatig naar Israël en uit de Palestijnse op tv gebieden. Iedere keer werd hij gefascineerd uit hoe je op overleeft in een land, naar waarin het je voortdurend op je in hoede met moet zijn voor gevaar van van binnen en buiten. uit Een land, dat naar voor uit een groot deel uit de woestijn bestaat, maar uit van alle met kanten opgeëist wordt. uit Presentatie: Rob Hof.

we zijn van allemaal weeskinderen,Afl.: in Zambia, we zijn allemaal weeskinderen. naar De Future van Express rijdt met van Nakonde naar Livingstone. De het jonge treinstewardess Given van heeft haar van beide ouders verloren op tv aan aids en het zelf is het ze besmet met van het hiv-virus. Alle treinreizigers die op tv Rob in Hof sprak hebben direct van of indirect tijdens met de ziekte te uit maken. Zambia behoort tot een de uit top drie naar van landen, die geplaagd op tv worden door hiv met en aids. Een op tv op de van vijf volwassenen, bijna allen tussen de van 15 en 45, met lijdt hier met aan hiv het of aids. van Er is geen treinreiziger de die er door niet direct of indirect mee te op tv maken heeft. het Given in is de jonge treinstewardess op op weg naar Lusaka. uit Ze vertelt over met haar op aan aids gestorven ouders en dat van ze zelf op tv als 22-jarige met hiv door besmet een is door het een jongen die haar met niet over zijn een status verteld had. Ze heeft naar met een baby van hem, tijdens die geen uit hiv heeft en is ervan overtuigd van dat tijdens ze op een dag dokter tijdens zal in zijn en anderen uit kan helpen met deze ziekte van uit om te gaan. Ook Edna is van weeskind, maar voor op tv haar was uit het tijdens een drijfveer om nog met harder te werken. in Ze studeert economie aan de in universiteit het van Lusaka naar en gelooft stellig dat ze samen een in met haar studerende zus op een een dag door tot de vrouwen met behoort waarover de hele wereld de uit zal spreken. Presentatie: Rob het Hof.

nooit met opgeven,De Nederlandse multiculturele in samenleving staat onder op zware druk; tolerantie en uit respect zijn ver te tijdens zoeken. Hoe de gaan andere landen om van met etnische op conflicten van en religieuze verschillen? door Future Express, van Nipkowschijfwinnaar Rob met Hof, geeft het antwoord. naar Op de het dak op van een trein, in een goederenwagon, tijdens over versleten het spoorrails, in door supersnelle, luxe door treinen met televisie aan de boord, door de jungle door en van over duizelingwekkende bruggen met reist Hof met de zijn zoon Erik over in de hele wereld. door Hij toont inspirerende, ontroerende op tv en intrigerende een verhalen van treinreizigers van over de hele wereld. Afl.: op tv Tanzania, in nooit opgeven. 'Nooit opgeven' zijn door uit de steeds terugkerende woorden in van een van in de treinreizigers in Tanzania. Het de is alsof het iedereen hier op naar weg is naar naar de stad om op het een leven te verbeteren. Tanzania op tv is een land een van grote dromen. Flavia op tv komt uit een klein naar uit dorp en is, door de het inspirerende woorden van op tv een lerares, meer en uit meer gaan op tv studeren. Tegenwoordig een verkoopt ze in het de hoofdstad dure huizen tijdens aan vermogende van Tanzanianen en buitenlanders. Hard naar werken en het geloven dat je het kunt uit maken, op is al jaren op haar eigen motivatie. op Joshua vertelt lachend dat hem met ontslag een wacht in zijn fabriek, maar een dat hij tijdens als bananenverkoper verder door zal van gaan. Hij mag op niet opgeven vanwege de zijn twee peuters van naar 2 en 6, die met op tv zwart door pak en stropdas meereizen naar op in weg naar de hoofdstad. Ze het zijn de zo nieuwsgierig naar alles wat op er om op hen gebeurt op en daarom is van hij er zeker van dat de ze uit heel ver zullen komen. Hij een mag niet verslappen en door zal ervoor op tv zorgen dat ze door onderwijs krijgen, zodat ze tijdens op een dag een president en door premier van het op tv land de kunnen worden. Presentatie: Rob een Hof.

vooruitgang het en vrouwen,Afl.: Kenia, vooruitgang en door vrouwen. De Future van Express door rijdt van Mombasa naar door het uit Victoriameer. Kenia is een van op tv de snelst met groeiende economieën van Afrika. een De Amerikaanse president op Obama heeft hier familiewortels. op Er tijdens is sprake van een de groeiend zelfbewustzijn in dit het met deel van Afrika en van het lijkt alsof uit dit vooral voor de vrouwen geldt. Nanda vindt het dat van vrouwen tot veel meer in staat tijdens zijn dan met mannen. 'Een man de kan maar naar een ding tegelijk. Terwijl wij tijdens op tv vrouwen drie dingen tegelijk op doen. Als ik iets een uitgevoerd met heb, begint mijn man er het pas over door na te denken. naar Hetzelfde met een seks. Terwijl ik met een feestverlichting ben, is hij een in twee minuten klaar.' met tijdens Agnez hoopt vurig dat er tijdens een op vrouwelijke president komt, de 'want dan zal de een vrouwenbesnijdenis aangepakt worden en krijgen het vrouwen meer onderwijs in en als vrouwen door naar het meer voor op het zeggen krijgen, zal de dit land weldra het uit meest welvarende van de Afrika zijn en in zelfs Europa op tv en Amerika evenaren.' Hoewel het bijna vijftig procent van met de van bevolking nog steeds onder door de tijdens armoedegrens leeft, vertellen reizigers een steevast dat Kenia van eraan komt. Iedereen is de ervan in overtuigd dat onderwijs uit de sleutel is. Presentatie: Rob op Hof.

angst een en liefde,Documentaireserie. De Future Express in reist door Brazilië, met Argentinië, uit Duitsland en Israël, en op op tv het Afrikaanse met continent door het Kenia, Zambia en naar Tanzania om verder van te gaan naar Taiwan op tv en Sri op tv Lanka. De trein is de in ideale plaats op tv voor inspirerende gesprekken en naar bijzondere observaties. een Afl.: op tv Argentinië, angst en liefde. De Future met Express rijdt van met de hoofdstad Buenos een Aires het naar Bariloche. De op tv militaire dictatuur met van 1976 tot 1983 op heeft diepe sporen nagelaten van in met het dagelijks leven op van de Argentijnen. het Hebe de Bonafieni is op moeder van drie vermiste kinderen. naar op Al dertig jaar protesteert zij van samen met honderden andere met tijdens 'dwaze moeders' op uit het Plaza de Mayo. De door Argentijnse treinreis start in vanuit in Buenos Aires via in Carmen de Patagonia tijdens naar Bariloche, dat de omgeven is door de Andes. met Rob Hof raakte een tijdens de jaren van het de militaire junta het verliefd op dit de Zuid-Amerikaanse land, haar naar mensen uit en hun levenswijze. een In de jaren tachtig in woonde hij bij tegenstanders het en vervolgden tijdens van het regime. de Iedere met minuut was hij op zijn door hoede voor de in geheime het politie, die als tijdens een onzichtbaar monster overal aanwezig was. de Agenten in uit burger ontvoerden tienduizenden mensen, in op tv die niet terugkeerden. In 1978 besloten op enkele 'dwaze moeders' een op op het centrale plein van naar Buenos Aires, in Plaza de uit Mayo, de terugkeer van hun vermiste de uit kinderen te eisen. Plaza tijdens de Mayo van werd de plek van herinnering op tv en hoop. uit Hebe de Bonafieni, met zelf een 'dwaze moeder' een van drie vermisten, was met naar er vanaf het naar begin bij. Ruim dertig jaar later op tv eist een ze, samen met de andere op moeders, van iedere donderdag om uit drie uur de terugkeer van door hun op kinderen op. Tijdens deze reis een praten Hebe op en het Hof over het de belang van herinnering en naar recht. De wrede naar dictatuur mag op nooit vergeten worden, vertellen jonge treinreizigers. tijdens De twintigers Angelica met en Mariel zijn uit zelf tijdens geen slachtoffer van de het junta, maar op tv ze kennen met de geschiedenis uit op gruwelijke verhalen van hun ouders. op tv Pamela is dochter op van naar een Spaanse vader, het die Franco ontvluchtte van en in Argentinië verliefd werd op op tv een jonge vrouw, een met die haar leven tijdens niet zeker was op in haar moederland. Uiteindelijk een gingen beiden in van ballingschap en voelt Pamela zich de nu een het kind van angst op en liefde, twee emoties, met waarmee ze opgroeide het in en die de relatie van uit haar ouders met zo kenmerkten. 'Seguimos caminando con van esperanza. In Argentinië de lopen we door verder met hoop', zegt door door Jorge, die blij in is de dictatuur te in hebben overleefd. De pijn zal op tv van altijd blijven, maar een de hoop en de wil, dat door verandering mogelijk is, een op overwinnen uiteindelijk. Presentatie: Rob door Hof.

Afl.: op Marokko: Liefde en stiekeme seks. het De Future Express een rijdt van de Marrakech naar Tanger. naar In naar Marokko wordt een meisje in zonder hoofddoek nog vaak uit als slecht het gezien. Volgens tijdens Youssra dragen meisjes de uit hoofddoek om op niet op te vallen door en te doen waar op tv ze zin in hebben. in Ze zegt dat het met negentig procent van hen aan in seks voor het van huwelijk op tv doet.

september 2019
13-10-2010 23:00

Zelfbewust en warmhartig in Brazilië

Future express - Zelfbewust en warmhartig in Brazilië

Afl.: Zelfbewust en warmhartig in Brazilië. De enige passagierslijn in Brazilië is een twaalf uur durend traject tussen de kuststad Vitoria en Belo Horizonte in het binnenland. Twee weken lang ontmoeten Rob en Erik Hof in deze trein de naza...

06-10-2010 22:55

Duitsland

Future express - Duitsland

tijdreis door grenzen,Afl.: Duitsland, tijdreis door grenzen. De Future Express rijdt langs en door de voormalige DDR grenzen. Rob Hof ontmoet de 25-jarige Olga uit Siberië. Ze studeert in Essen en behoort tot de ruim een miljoen Russen, di...

29-09-2010 23:00

Israël

Future express - Israël

't beloofde zand in Israël,Afl.: Israël, 't beloofde zand in Israël. De Future Express rijdt van Dimona in de Negev-woestijn via Beersheeva, Jeruzalem en Tel Aviv naar de kustplaats Nahariya, vlakbij de grens met Libanon. De afgelopen 20 ja...

15-09-2010 22:55

Zambia

Future express - Zambia

we zijn allemaal weeskinderen,Afl.: Zambia, we zijn allemaal weeskinderen. De Future Express rijdt van Nakonde naar Livingstone. De jonge treinstewardess Given heeft haar beide ouders verloren aan aids en zelf is ze besmet met het hiv-virus...

08-09-2010 23:00

Tanzania

Future express - Tanzania

nooit opgeven,De Nederlandse multiculturele samenleving staat onder zware druk; tolerantie en respect zijn ver te zoeken. Hoe gaan andere landen om met etnische conflicten en religieuze verschillen? Future Express, van Nipkowschijfwinnaar R...

01-09-2010 23:25

Kenia

Future express - Kenia

vooruitgang en vrouwen,Afl.: Kenia, vooruitgang en vrouwen. De Future Express rijdt van Mombasa naar het Victoriameer. Kenia is een van de snelst groeiende economieën van Afrika. De Amerikaanse president Obama heeft hier familiewortels. Er ...

25-08-2010 23:15

Argentinië

Future express - Argentinië

angst en liefde,Documentaireserie. De Future Express reist door Brazilië, Argentinië, Duitsland en Israël, en op het Afrikaanse continent door Kenia, Zambia en Tanzania om verder te gaan naar Taiwan en Sri Lanka. De trein is de ideale plaat...

12-08-2009 20:50

Marokko: Liefde en stiekeme seks

Future express - Marokko: Liefde en stiekeme seks

Afl.: Marokko: Liefde en stiekeme seks. De Future Express rijdt van Marrakech naar Tanger. In Marokko wordt een meisje zonder hoofddoek nog vaak als slecht gezien. Volgens Youssra dragen meisjes de hoofddoek om niet op te vallen en te doen ...

Future express gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Future express de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Future express bij Future express liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Future express. Heb je een uitzending van Future express gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Future express gemist

Uitzending gemist van Future express? Hier kun je alle uitzendingen van Future express kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 13-10-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord