Programma gemist?

Afl.: door Zelfbewust en warmhartig op tv in Brazilië. De enige passagierslijn met in met Brazilië is een door twaalf uur een durend traject tussen de het kuststad Vitoria op tv en Belo Horizonte de in het binnenland. Twee weken het lang ontmoeten Rob tijdens en Erik in Hof in deze trein op tv de nazaten een van de oorspronkelijke Europese het immigranten en door Afrikaanse slaven. Brazilië van behoort tegenwoordig tot op de snelst groeiende van economieën ter wereld. De naar Brazilianen uit vinden hun land in het grootste en van mooiste ter wereld, en het de economische groei op stimuleert hun zelfbewustzijn. 'Elkaar omhelzen, door grote woorden in naar de liefde, in voor een tijdens Braziliaan is het in tegenstelling met tot uit Europeanen en Amerikanen het een eerste levensbehoefte', naar zegt aankomend journaliste van Leticia. De Braziliaanse zangeres een Sandra de is nog nooit de in het buitenland geweest, de maar ze is op tv ervan overtuigd, dat door Brazilië het beste land van ter wereld is: 'Het naar is een naar echt moederland met een de enorm moederhart, dat een iedereen omhelst. Natuurlijk een van wil ik best een ander een land bezoeken, maar mijn op tv land ooit op tv verlaten, nooit! Iedereen in die ik op ken en die het land een heeft van verlaten, wil niets liever naar dan terugkeren naar met Brazilië. tijdens Weggaan voor een tijdens betere toekomst was het een illusie, hebben ze gemerkt een en als in ze terugkeren, tijdens zullen ze nog meer van op Brazilië de houden'.

tijdreis door door grenzen,Afl.: de Duitsland, tijdreis door grenzen. van De Future Express rijdt langs op en door uit de voormalige DDR grenzen. het Rob door Hof ontmoet naar de 25-jarige Olga uit de Siberië. Ze studeert in Essen het naar en behoort tot naar de ruim een miljoen op Russen, die de laatste twintig met jaar in naar Duitsland uit zijn geëmigreerd. Haar grootmoeder kan niet van begrijpen, dat ze met juist door Duitsland gekozen heeft. met Het land, dat verantwoordelijk is de voor miljoenen op oorlogsslachtoffers van in de vroegere van Sovjet-Unie. Voor Olga, die een als klein kind opgroeide de met het idee, door dat naar de Duitsers de vijand waren, is de de uit openheid naar buitenlanders een in haar tijdens nieuwe land verrassend.

't de beloofde zand op tv in Israël,Afl.: Israël, 't beloofde het zand tijdens in Israël. De Future Express rijdt op tv uit van Dimona in de Negev-woestijn de via van Beersheeva, Jeruzalem en Tel Aviv uit naar de kustplaats door Nahariya, op tv vlakbij de grens met met Libanon. De uit afgelopen 20 jaar reisde Rob Hof de regelmatig naar Israël met en van de Palestijnse gebieden. Iedere keer het in werd hij gefascineerd hoe je overleeft van in een land, tijdens waarin je voortdurend op tv op je hoede de moet zijn voor uit uit gevaar van binnen en van buiten. Een de land, dat voor een een groot deel uit uit woestijn bestaat, maar van alle op tv kanten opgeëist een wordt. naar Presentatie: Rob Hof.

we het zijn allemaal naar weeskinderen,Afl.: Zambia, we een zijn allemaal weeskinderen. De Future Express met rijdt van Nakonde de naar Livingstone. De op jonge treinstewardess tijdens Given heeft uit haar beide ouders verloren in aan aids en zelf uit is door ze besmet met van het hiv-virus. Alle treinreizigers van die Rob Hof door sprak naar hebben direct of indirect van met de ziekte naar te maken. het Zambia behoort tot de top drie uit van in landen, die geplaagd worden door de hiv het en aids. op tv Een op de vijf volwassenen, bijna tijdens allen tussen uit de op tv 15 en 45, lijdt hier aan een hiv of aids. het Er is geen in treinreiziger die er de niet direct uit of indirect door mee te maken heeft. Given tijdens uit is de jonge treinstewardess op met weg naar Lusaka. Ze van vertelt op over haar aan met aids gestorven ouders in en dat ze zelf naar als 22-jarige met tijdens hiv besmet door is door een jongen die uit haar door niet over zijn status verteld uit had. een Ze heeft een baby tijdens van hem, die geen in hiv heeft op tv en tijdens is ervan overtuigd dat ze naar op een de dag dokter uit zal zijn en tijdens anderen kan helpen met deze op tv ziekte om te op gaan. Ook Edna in is weeskind, maar voor een een haar was het een drijfveer de om nog harder te in werken. Ze op studeert door economie aan de universiteit van van Lusaka en gelooft het stellig dat ze samen de met haar studerende van de zus op een dag naar tot de vrouwen behoort waarover een de op hele wereld zal spreken. een Presentatie: Rob een Hof.

nooit de opgeven,De Nederlandse multiculturele samenleving een staat van onder zware druk; tolerantie in en respect zijn door ver te naar zoeken. Hoe gaan door andere landen om met etnische een conflicten op tv en religieuze verschillen? met Future Express, van Nipkowschijfwinnaar Rob tijdens Hof, geeft een het antwoord. Op het dak tijdens van een trein, uit in een goederenwagon, de door over versleten spoorrails, in supersnelle, op luxe treinen met televisie op tv aan boord, door een tijdens de jungle en over duizelingwekkende door bruggen reist op Hof met zijn zoon uit Erik met over de hele tijdens wereld. Hij toont inspirerende, het ontroerende en intrigerende uit verhalen van met treinreizigers over de hele uit wereld. Afl.: Tanzania, op nooit opgeven. door 'Nooit opgeven' zijn de steeds terugkerende uit woorden van van een op tv van de treinreizigers in Tanzania. van Het is in alsof iedereen met hier op weg is naar de op tv stad om in het een leven te verbeteren. Tanzania met is een land van van grote dromen. Flavia de komt de uit een klein dorp en is, het naar door de inspirerende woorden van een het lerares, meer en door naar meer gaan studeren. Tegenwoordig verkoopt ze het in door de hoofdstad dure tijdens huizen aan vermogende Tanzanianen van en buitenlanders. het Hard werken en de geloven dat tijdens je het kunt maken, is van al jaren uit haar eigen motivatie. door Joshua vertelt van lachend dat hem ontslag wacht in met zijn een fabriek, maar uit dat hij als bananenverkoper verder uit zal gaan. in Hij mag niet opgeven vanwege door op tv zijn twee peuters op tv van 2 en in 6, die met zwart het pak en stropdas meereizen uit op weg naar door de hoofdstad. Ze de zijn zo nieuwsgierig naar van alles wat er op tv om hen met gebeurt uit en daarom is hij er zeker tijdens van dat ze een heel ver op zullen komen. naar Hij mag de niet verslappen en zal ervoor zorgen in dat ze met onderwijs krijgen, in zodat ze de op een dag de president en premier van het op land kunnen naar worden. Presentatie: Rob een Hof.

vooruitgang en op vrouwen,Afl.: Kenia, vooruitgang en door vrouwen. De Future door een Express rijdt van de Mombasa naar het door Victoriameer. Kenia is een van de het snelst uit groeiende economieën van een Afrika. De Amerikaanse met president Obama heeft hier familiewortels. tijdens Er is sprake met van uit een groeiend een zelfbewustzijn in dit deel van Afrika op en het van lijkt een alsof dit vooral voor vrouwen van geldt. Nanda vindt de dat vrouwen tot veel van meer in staat in zijn dan door mannen. 'Een man kan naar maar een een ding van tegelijk. Terwijl wij op tv vrouwen drie dingen op tegelijk doen. Als ik iets uit uitgevoerd heb, begint met mijn man er pas de over na het te denken. Hetzelfde op met seks. Terwijl het ik een feestverlichting op ben, in is hij in twee door minuten klaar.' met Agnez hoopt vurig dat de er een in vrouwelijke president komt, 'want dan op tv zal de op tv vrouwenbesnijdenis aangepakt worden en het krijgen vrouwen meer onderwijs van en als uit vrouwen het meer voor in de het zeggen krijgen, zal dit van land weldra de het meest welvarende naar van Afrika zijn en naar zelfs Europa en Amerika tijdens evenaren.' Hoewel bijna uit vijftig procent door van de het bevolking nog steeds onder de de armoedegrens leeft, vertellen in reizigers steevast dat met van Kenia eraan komt. Iedereen is ervan een overtuigd dat onderwijs het de tijdens sleutel is. Presentatie: Rob de Hof.

angst in en liefde,Documentaireserie. op tv De Future Express reist door Brazilië, naar Argentinië, Duitsland het en Israël, en een op in het Afrikaanse continent door Kenia, naar Zambia en met Tanzania om verder te naar gaan naar naar Taiwan en Sri Lanka. De tijdens trein naar is de ideale plaats tijdens voor inspirerende gesprekken van en bijzondere naar observaties. Afl.: Argentinië, angst en uit liefde. tijdens De Future in Express rijdt van de hoofdstad Buenos een Aires naar Bariloche. naar De naar militaire dictatuur van 1976 tijdens tot 1983 door heeft diepe sporen nagelaten in tijdens een het dagelijks leven van de Argentijnen. uit Hebe de een Bonafieni is moeder van uit drie vermiste kinderen. op tv Al dertig de jaar protesteert uit zij samen met honderden andere naar door 'dwaze moeders' op het Plaza de op naar Mayo. De Argentijnse treinreis start de vanuit Buenos Aires via tijdens Carmen de Patagonia uit naar Bariloche, uit dat omgeven is door door de Andes. door Rob Hof raakte in tijdens de jaren op van de militaire met junta het verliefd op dit Zuid-Amerikaanse land, door haar mensen en met hun een levenswijze. In de van jaren tachtig woonde uit hij bij tegenstanders en uit vervolgden van de het regime. Iedere minuut met was hij op zijn hoede op voor de geheime in politie, van die als een op tv onzichtbaar monster overal aanwezig op was. Agenten uit in burger ontvoerden tienduizenden tijdens mensen, die tijdens niet terugkeerden. naar In 1978 besloten enkele door 'dwaze moeders' op uit het centrale plein van naar Buenos Aires, Plaza met de van Mayo, de terugkeer van hun vermiste op tv kinderen naar te eisen. op Plaza de Mayo werd de plek van van naar herinnering en door hoop. Hebe de Bonafieni, zelf een naar de 'dwaze moeder' van drie vermisten, was uit er vanaf van het begin de bij. Ruim dertig op tv jaar later eist naar ze, samen met van de andere moeders, iedere donderdag tijdens om drie uur door de terugkeer het van op tv hun kinderen op. Tijdens deze door reis praten de Hebe en Hof over met het belang van herinnering door de en recht. De wrede in dictatuur mag nooit vergeten op tv worden, vertellen op jonge treinreizigers. een De twintigers Angelica en Mariel uit zijn zelf in geen slachtoffer naar van de junta, maar ze op tv kennen met de geschiedenis uit in gruwelijke verhalen van van hun ouders. Pamela is dochter van door een Spaanse vader, op tv die Franco op tv ontvluchtte en naar in Argentinië de verliefd werd op een jonge vrouw, een die de haar leven tijdens niet zeker was in haar op moederland. Uiteindelijk gingen het beiden in ballingschap het en voelt door Pamela zich door nu een kind van angst en het naar liefde, twee emoties, waarmee door ze opgroeide een en die de relatie van op haar ouders zo met kenmerkten. 'Seguimos de caminando con naar esperanza. In Argentinië lopen met we verder met hoop', zegt een in Jorge, die blij het is de dictatuur op tv te hebben overleefd. De pijn door zal altijd blijven, maar in met de hoop en de de wil, dat met verandering mogelijk is, overwinnen uiteindelijk. met Presentatie: Rob van Hof.

Afl.: van Marokko: Liefde en stiekeme de seks. uit De Future Express rijdt naar van Marrakech naar Tanger. In in Marokko wordt naar een tijdens meisje zonder hoofddoek nog vaak een als slecht gezien. Volgens naar Youssra dragen uit meisjes de hoofddoek in om niet naar op te tijdens vallen en te het doen waar ze zin het in hebben. Ze zegt dat de negentig procent van uit een hen aan seks voor door het huwelijk op tv doet.

januari 2021
13-10-2010 23:00

Zelfbewust en warmhartig in Brazilië

Future express - Zelfbewust en warmhartig in Brazilië

Afl.: Zelfbewust en warmhartig in Brazilië. De enige passagierslijn in Brazilië is een twaalf uur durend traject tussen de kuststad Vitoria en Belo Horizonte in het binnenland. Twee weken lang ontmoeten Rob en Erik Hof in deze trein de naza...

06-10-2010 22:55

Duitsland

Future express - Duitsland

tijdreis door grenzen,Afl.: Duitsland, tijdreis door grenzen. De Future Express rijdt langs en door de voormalige DDR grenzen. Rob Hof ontmoet de 25-jarige Olga uit Siberië. Ze studeert in Essen en behoort tot de ruim een miljoen Russen, di...

29-09-2010 23:00

Israël

Future express - Israël

't beloofde zand in Israël,Afl.: Israël, 't beloofde zand in Israël. De Future Express rijdt van Dimona in de Negev-woestijn via Beersheeva, Jeruzalem en Tel Aviv naar de kustplaats Nahariya, vlakbij de grens met Libanon. De afgelopen 20 ja...

15-09-2010 22:55

Zambia

Future express - Zambia

we zijn allemaal weeskinderen,Afl.: Zambia, we zijn allemaal weeskinderen. De Future Express rijdt van Nakonde naar Livingstone. De jonge treinstewardess Given heeft haar beide ouders verloren aan aids en zelf is ze besmet met het hiv-virus...

08-09-2010 23:00

Tanzania

Future express - Tanzania

nooit opgeven,De Nederlandse multiculturele samenleving staat onder zware druk; tolerantie en respect zijn ver te zoeken. Hoe gaan andere landen om met etnische conflicten en religieuze verschillen? Future Express, van Nipkowschijfwinnaar R...

01-09-2010 23:25

Kenia

Future express - Kenia

vooruitgang en vrouwen,Afl.: Kenia, vooruitgang en vrouwen. De Future Express rijdt van Mombasa naar het Victoriameer. Kenia is een van de snelst groeiende economieën van Afrika. De Amerikaanse president Obama heeft hier familiewortels. Er ...

25-08-2010 23:15

Argentinië

Future express - Argentinië

angst en liefde,Documentaireserie. De Future Express reist door Brazilië, Argentinië, Duitsland en Israël, en op het Afrikaanse continent door Kenia, Zambia en Tanzania om verder te gaan naar Taiwan en Sri Lanka. De trein is de ideale plaat...

12-08-2009 20:50

Marokko: Liefde en stiekeme seks

Future express - Marokko: Liefde en stiekeme seks

Afl.: Marokko: Liefde en stiekeme seks. De Future Express rijdt van Marrakech naar Tanger. In Marokko wordt een meisje zonder hoofddoek nog vaak als slecht gezien. Volgens Youssra dragen meisjes de hoofddoek om niet op te vallen en te doen ...

Future express gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Future express de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Future express bij Future express liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Future express. Heb je een uitzending van Future express gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Future express gemist

Uitzending gemist van Future express? Hier kun je alle uitzendingen van Future express kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 13-10-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!