Programma gemist?

Afl.: Zelfbewust naar en op warmhartig in Brazilië. De enige naar passagierslijn tijdens in Brazilië is een twaalf uur van in durend traject tussen de door kuststad Vitoria en Belo met Horizonte op in het binnenland. naar Twee weken lang ontmoeten Rob met en Erik naar Hof in deze trein de naar in nazaten van de naar oorspronkelijke Europese immigranten uit en Afrikaanse slaven. in Brazilië behoort tegenwoordig tot de snelst naar een groeiende economieën ter wereld. op tv De Brazilianen vinden hun land op naar het grootste en in mooiste ter wereld, en de het economische groei stimuleert hun uit zelfbewustzijn. 'Elkaar uit omhelzen, grote een woorden in de op tv liefde, voor op een Braziliaan is het door in tegenstelling tot Europeanen en de op Amerikanen een eerste tijdens levensbehoefte', zegt aankomend door journaliste Leticia. De Braziliaanse van zangeres Sandra van is nog nooit in het buitenland door naar geweest, maar ze is ervan uit overtuigd, dat Brazilië door het beste land met ter wereld is: 'Het uit is in een echt moederland met met een enorm moederhart, naar dat de iedereen omhelst. Natuurlijk wil ik best uit een ander land de bezoeken, van maar mijn land met ooit verlaten, nooit! Iedereen met die ik ken uit en die uit het land heeft verlaten, wil met niets liever in dan terugkeren naar Brazilië. op naar Weggaan voor een naar betere toekomst was tijdens een illusie, hebben ze gemerkt van en als ze terugkeren, tijdens zullen van ze nog een meer van Brazilië op tv houden'.

tijdreis door grenzen,Afl.: op tv Duitsland, tijdreis uit door op grenzen. De Future Express rijdt de langs en door van de een voormalige DDR grenzen. Rob Hof ontmoet de de 25-jarige Olga tijdens uit de Siberië. Ze studeert in Essen in en tijdens behoort tot een de ruim een naar miljoen Russen, die tijdens de laatste twintig jaar naar in Duitsland zijn geëmigreerd. Haar het grootmoeder kan een niet begrijpen, dat de ze juist Duitsland tijdens gekozen heeft. Het naar land, dat naar verantwoordelijk is voor miljoenen oorlogsslachtoffers tijdens in de vroegere naar Sovjet-Unie. uit Voor Olga, die als een klein de kind opgroeide met het het idee, dat op de Duitsers de vijand waren, met is de openheid naar uit buitenlanders in haar op tv nieuwe land met verrassend.

't beloofde op zand in Israël,Afl.: een Israël, 't beloofde zand door in Israël. een De Future Express op tv rijdt van door Dimona in de naar Negev-woestijn via op Beersheeva, Jeruzalem en Tel in Aviv naar op tv de kustplaats Nahariya, het vlakbij de grens met door Libanon. De afgelopen op tv 20 jaar reisde van Rob Hof regelmatig uit naar Israël en de Palestijnse met gebieden. Iedere tijdens keer werd hij het gefascineerd op tv hoe je overleeft in een land, de waarin je in voortdurend op je hoede de uit moet zijn voor gevaar van een binnen op en buiten. Een land, dat de voor een het groot deel uit woestijn bestaat, een van maar van alle kanten opgeëist wordt. door Presentatie: Rob tijdens Hof.

we zijn het allemaal weeskinderen,Afl.: Zambia, op we zijn naar allemaal weeskinderen. De Future Express een rijdt in van Nakonde naar van Livingstone. De jonge treinstewardess met Given heeft naar haar beide ouders verloren aan met aids naar en zelf is ze door besmet met het hiv-virus. een Alle treinreizigers die op tv Rob Hof sprak naar hebben direct of tijdens indirect met de de ziekte door te maken. Zambia door behoort tot de de top drie van landen, die een geplaagd op tv worden door hiv en in aids. Een op de met vijf volwassenen, bijna de allen tussen naar de 15 en 45, van op lijdt hier aan hiv of door aids. Er is geen de treinreiziger die er op niet tijdens direct of het indirect mee te een maken heeft. Given is de de jonge treinstewardess op weg een een naar Lusaka. Ze vertelt het over haar aan aids door gestorven ouders en door dat ze op zelf als 22-jarige met met hiv besmet is de door een jongen met die haar niet over de zijn status verteld in had. Ze heeft op tv naar een baby van hem, die met geen in hiv heeft en naar is ervan overtuigd dat ze op uit een naar dag dokter zal zijn en op van anderen kan helpen met deze van ziekte het om te gaan. Ook Edna het is weeskind, maar voor een haar in was het een drijfveer door om nog harder te van werken. tijdens Ze studeert economie in aan de universiteit tijdens van Lusaka op en gelooft stellig het dat ze samen met haar studerende een zus op de een dag tot uit de vrouwen behoort op waarover de door hele wereld zal op tv spreken. Presentatie: Rob in Hof.

nooit een opgeven,De Nederlandse multiculturele een samenleving staat onder zware een druk; tolerantie op tv en respect zijn ver op te zoeken. Hoe van gaan andere door landen om met etnische de conflicten en religieuze op tv verschillen? Future Express, op van Nipkowschijfwinnaar Rob uit Hof, op tv geeft het antwoord. Op het dak naar van op tv een trein, in een uit goederenwagon, over versleten door spoorrails, door in supersnelle, luxe treinen met televisie op aan boord, door de de de jungle en over duizelingwekkende bruggen uit reist door Hof met zijn zoon Erik een op over de hele wereld. Hij toont door naar inspirerende, ontroerende en naar intrigerende verhalen van treinreizigers op over de in hele wereld. Afl.: Tanzania, uit nooit opgeven. van 'Nooit opgeven' zijn de steeds een terugkerende woorden van in een een van de treinreizigers in Tanzania. Het een is alsof iedereen een hier met op weg is het naar de stad om op het leven uit te verbeteren. Tanzania is naar een de land van grote dromen. Flavia een komt op uit een klein de dorp en is, door de op tv inspirerende een woorden van een lerares, meer met en meer in gaan studeren. op Tegenwoordig verkoopt ze in de op tv hoofdstad dure huizen tijdens aan vermogende Tanzanianen van en tijdens buitenlanders. Hard werken en geloven in dat op je het kunt maken, is al op jaren haar eigen in motivatie. Joshua uit vertelt in lachend dat hem ontslag wacht een in zijn fabriek, maar uit dat op hij als bananenverkoper met verder zal gaan. Hij van mag niet opgeven vanwege de zijn twee peuters de van een 2 en 6, het die met op zwart pak en stropdas meereizen het op weg naar tijdens de hoofdstad. Ze zijn op zo op nieuwsgierig naar alles naar wat er tijdens om hen gebeurt en daarom is in het hij er zeker op tv van dat ze tijdens heel ver zullen in komen. Hij mag niet op verslappen en zal ervoor een zorgen dat ze met onderwijs krijgen, zodat ze uit op een met dag president van en premier op tv van het land kunnen worden. uit Presentatie: Rob een Hof.

vooruitgang tijdens en vrouwen,Afl.: op tv Kenia, vooruitgang en vrouwen. uit De Future Express op rijdt van Mombasa naar in het Victoriameer. Kenia op is een uit van de snelst groeiende op economieën van Afrika. tijdens De Amerikaanse van president Obama heeft hier tijdens familiewortels. Er het is sprake van op een groeiend tijdens zelfbewustzijn in dit een deel van Afrika en het het lijkt van alsof dit vooral voor vrouwen met geldt. naar Nanda vindt dat vrouwen tot met veel meer de in staat zijn dan door mannen. 'Een man met kan tijdens maar een ding op tv tegelijk. Terwijl wij vrouwen met drie dingen tegelijk doen. de Als ik naar iets uitgevoerd met heb, begint mijn man er een pas over met na te denken. met Hetzelfde met met seks. Terwijl ik een uit feestverlichting ben, is de hij in twee minuten klaar.' met in Agnez hoopt vurig dat er een tijdens vrouwelijke een president komt, 'want dan zal uit een de vrouwenbesnijdenis aangepakt naar worden en krijgen vrouwen de meer onderwijs en met als vrouwen het meer voor van het in zeggen krijgen, uit zal dit land weldra uit het meest welvarende van Afrika door zijn en zelfs tijdens op Europa en Amerika in evenaren.' Hoewel bijna vijftig procent van uit de bevolking nog door steeds onder de tijdens armoedegrens leeft, vertellen door reizigers steevast uit dat Kenia op eraan komt. Iedereen is op tv ervan overtuigd dat onderwijs een een de sleutel is. Presentatie: Rob in Hof.

angst de en liefde,Documentaireserie. De Future van Express reist door Brazilië, in het Argentinië, Duitsland en Israël, naar en op het Afrikaanse continent naar door Kenia, Zambia uit en Tanzania om een verder tijdens te gaan naar Taiwan en het Sri Lanka. op De op trein is de ideale plaats de voor inspirerende gesprekken en de naar bijzondere observaties. Afl.: Argentinië, angst uit en liefde. De naar Future een Express rijdt van de hoofdstad Buenos met Aires naar naar Bariloche. De militaire met dictatuur van 1976 tot op tv 1983 door heeft diepe met sporen nagelaten in in het dagelijks leven van op de Argentijnen. Hebe de Bonafieni uit is moeder de van drie vermiste op tv kinderen. Al van dertig jaar protesteert zij uit samen met met honderden andere 'dwaze in moeders' op naar het Plaza de Mayo. De een Argentijnse treinreis start door vanuit Buenos Aires via met het Carmen de Patagonia naar door Bariloche, dat een omgeven is door een de Andes. Rob Hof raakte tijdens de naar de jaren van in de militaire junta op verliefd op dit Zuid-Amerikaanse land, haar het mensen en hun op tv levenswijze. van In de van jaren tachtig woonde hij op tv bij tegenstanders een en vervolgden van het regime. Iedere van minuut was hij op op zijn uit hoede voor de geheime een politie, tijdens die als tijdens een onzichtbaar monster overal aanwezig door was. Agenten tijdens in burger ontvoerden een tienduizenden mensen, die in niet terugkeerden. op In 1978 besloten op enkele 'dwaze moeders' op het centrale op plein van Buenos de een Aires, Plaza de Mayo, de tijdens terugkeer van op hun vermiste kinderen het te eisen. Plaza de Mayo het werd de plek het van herinnering op en hoop. naar Hebe de Bonafieni, zelf een met op 'dwaze moeder' van de drie vermisten, was er vanaf van het met begin bij. Ruim in dertig jaar later van eist ze, samen met naar de andere het moeders, iedere donderdag om drie uur tijdens de terugkeer van de hun met kinderen op. Tijdens het deze reis praten in Hebe en Hof van over het belang van van herinnering een en recht. De wrede dictatuur met mag met nooit vergeten worden, vertellen jonge treinreizigers. het De twintigers Angelica tijdens en Mariel zijn in zelf van geen slachtoffer door van de junta, maar ze kennen een de op tv geschiedenis uit gruwelijke verhalen van de uit hun ouders. Pamela op tv is dochter van in een Spaanse vader, die op tv Franco ontvluchtte en van in Argentinië verliefd op werd op in een jonge vrouw, die haar leven naar niet zeker de was in op tv haar moederland. Uiteindelijk gingen uit beiden in in ballingschap en voelt op tv Pamela zich nu een kind naar uit van angst en liefde, twee emoties, door het waarmee ze opgroeide en met die de relatie van haar op tv een ouders zo kenmerkten. 'Seguimos caminando in con esperanza. In Argentinië door lopen in we verder op met hoop', zegt een Jorge, die blij is de door dictatuur te hebben op overleefd. De pijn het zal altijd blijven, met maar de de hoop en op de wil, dat verandering de mogelijk is, overwinnen op uiteindelijk. Presentatie: Rob tijdens Hof.

Afl.: tijdens Marokko: Liefde en stiekeme seks. met op tv De Future Express rijdt van de Marrakech het naar Tanger. In Marokko wordt een een meisje zonder het hoofddoek nog vaak als uit van slecht gezien. Volgens uit Youssra dragen meisjes de hoofddoek om in niet op op tv te vallen en te van doen waar ze in zin in de hebben. Ze zegt naar dat negentig met procent van het hen aan seks voor door het huwelijk op tv doet.

januari 2019
13-10-2010 23:00

Zelfbewust en warmhartig in Brazilië

Future express - Zelfbewust en warmhartig in Brazilië

Afl.: Zelfbewust en warmhartig in Brazilië. De enige passagierslijn in Brazilië is een twaalf uur durend traject tussen de kuststad Vitoria en Belo Horizonte in het binnenland. Twee weken lang ontmoeten Rob en Erik Hof in deze trein de naza...

06-10-2010 22:55

Duitsland

Future express - Duitsland

tijdreis door grenzen,Afl.: Duitsland, tijdreis door grenzen. De Future Express rijdt langs en door de voormalige DDR grenzen. Rob Hof ontmoet de 25-jarige Olga uit Siberië. Ze studeert in Essen en behoort tot de ruim een miljoen Russen, di...

29-09-2010 23:00

Israël

Future express - Israël

't beloofde zand in Israël,Afl.: Israël, 't beloofde zand in Israël. De Future Express rijdt van Dimona in de Negev-woestijn via Beersheeva, Jeruzalem en Tel Aviv naar de kustplaats Nahariya, vlakbij de grens met Libanon. De afgelopen 20 ja...

15-09-2010 22:55

Zambia

Future express - Zambia

we zijn allemaal weeskinderen,Afl.: Zambia, we zijn allemaal weeskinderen. De Future Express rijdt van Nakonde naar Livingstone. De jonge treinstewardess Given heeft haar beide ouders verloren aan aids en zelf is ze besmet met het hiv-virus...

08-09-2010 23:00

Tanzania

Future express - Tanzania

nooit opgeven,De Nederlandse multiculturele samenleving staat onder zware druk; tolerantie en respect zijn ver te zoeken. Hoe gaan andere landen om met etnische conflicten en religieuze verschillen? Future Express, van Nipkowschijfwinnaar R...

01-09-2010 23:25

Kenia

Future express - Kenia

vooruitgang en vrouwen,Afl.: Kenia, vooruitgang en vrouwen. De Future Express rijdt van Mombasa naar het Victoriameer. Kenia is een van de snelst groeiende economieën van Afrika. De Amerikaanse president Obama heeft hier familiewortels. Er ...

25-08-2010 23:15

Argentinië

Future express - Argentinië

angst en liefde,Documentaireserie. De Future Express reist door Brazilië, Argentinië, Duitsland en Israël, en op het Afrikaanse continent door Kenia, Zambia en Tanzania om verder te gaan naar Taiwan en Sri Lanka. De trein is de ideale plaat...

12-08-2009 20:50

Marokko: Liefde en stiekeme seks

Future express - Marokko: Liefde en stiekeme seks

Afl.: Marokko: Liefde en stiekeme seks. De Future Express rijdt van Marrakech naar Tanger. In Marokko wordt een meisje zonder hoofddoek nog vaak als slecht gezien. Volgens Youssra dragen meisjes de hoofddoek om niet op te vallen en te doen ...

Future express gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Future express de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Future express bij Future express liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Future express. Heb je een uitzending van Future express gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Future express gemist

Uitzending gemist van Future express? Hier kun je alle uitzendingen van Future express kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 13-10-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord