Programma gemist?

Afl.: Zelfbewust in en warmhartig de in Brazilië. De de enige passagierslijn in met Brazilië is een twaalf tijdens uur durend traject tussen op tv de door kuststad Vitoria en Belo Horizonte met in het binnenland. naar Twee van weken lang ontmoeten het Rob en Erik Hof in van van deze trein de nazaten van de een oorspronkelijke op tv Europese immigranten en Afrikaanse op slaven. op Brazilië behoort tegenwoordig tot in de snelst groeiende het economieën ter wereld. De Brazilianen van vinden hun land op het grootste en in mooiste ter het wereld, en van de economische tijdens groei stimuleert hun zelfbewustzijn. naar 'Elkaar omhelzen, grote woorden door in de liefde, voor tijdens de een Braziliaan is het in tijdens tegenstelling tot met Europeanen en Amerikanen een eerste door levensbehoefte', op tv zegt aankomend journaliste Leticia. De de Braziliaanse zangeres een Sandra is nog uit nooit in het door buitenland geweest, maar ze van is ervan overtuigd, het door dat Brazilië het beste land ter op tv op tv wereld is: 'Het is een echt op moederland met met een enorm naar moederhart, dat iedereen van omhelst. Natuurlijk wil ik best in een ander met land bezoeken, maar mijn het land op tv ooit verlaten, nooit! Iedereen met die met ik ken en op tv die het land op heeft verlaten, wil door niets liever dan de terugkeren naar Brazilië. Weggaan voor op een betere toekomst was naar een illusie, hebben van ze gemerkt en in als met ze terugkeren, met zullen ze nog meer van van Brazilië tijdens houden'.

tijdreis door door grenzen,Afl.: van Duitsland, tijdreis door grenzen. naar De Future op tv Express rijdt langs en op tv door de voormalige DDR grenzen. op Rob het Hof ontmoet de 25-jarige Olga de uit op Siberië. Ze studeert in Essen door en naar behoort tot de tijdens ruim een miljoen een Russen, die de in laatste twintig jaar van naar Duitsland uit zijn geëmigreerd. Haar in grootmoeder kan niet begrijpen, dat naar ze uit juist Duitsland gekozen heeft. Het land, het dat verantwoordelijk is een voor op tv miljoenen oorlogsslachtoffers in op de vroegere naar Sovjet-Unie. Voor Olga, die het als klein door kind opgroeide met in het idee, dat op de Duitsers de vijand waren, is op de openheid naar op buitenlanders de in haar nieuwe land de verrassend.

't het beloofde zand in op Israël,Afl.: Israël, 't beloofde zand naar in door Israël. De Future door Express rijdt van Dimona op tv in de Negev-woestijn via in Beersheeva, Jeruzalem en een het Tel Aviv naar de kustplaats Nahariya, op tv naar vlakbij de grens met de Libanon. De afgelopen van 20 jaar met reisde Rob Hof regelmatig naar Israël in en de Palestijnse de uit gebieden. Iedere keer in werd hij gefascineerd door hoe je overleeft in tijdens een land, waarin je voortdurend de op de je hoede moet uit zijn voor gevaar van met binnen en buiten. op Een met land, dat voor een groot deel de uit woestijn bestaat, tijdens maar het van alle een kanten opgeëist wordt. de Presentatie: Rob Hof.

we uit zijn allemaal weeskinderen,Afl.: door Zambia, we zijn allemaal de weeskinderen. van De Future Express rijdt van Nakonde door naar uit Livingstone. De jonge de treinstewardess Given heeft haar het beide ouders verloren aan tijdens aids en met zelf is ze uit besmet met de het hiv-virus. Alle treinreizigers door die Rob het Hof sprak met hebben direct of op indirect met de ziekte te tijdens maken. Zambia behoort het tot op tv de top drie van landen, die uit geplaagd worden van door met hiv en aids. Een op de de op vijf volwassenen, bijna allen in tussen de 15 en naar 45, lijdt uit hier aan tijdens hiv of aids. Er de is geen treinreiziger uit die er niet direct of op tv op indirect mee te maken heeft. Given het is tijdens de jonge door treinstewardess op weg naar op tv Lusaka. Ze vertelt over haar in aan aids in gestorven ouders en op tv dat ze zelf op als 22-jarige met met hiv besmet is van door op tv een jongen die haar niet op tv over zijn status in verteld het had. Ze heeft een baby van van hem, met die geen hiv heeft en op tv is door ervan overtuigd dat tijdens ze op een een dag dokter zal zijn en op anderen kan op tv helpen met deze ziekte de om te het gaan. Ook Edna tijdens is weeskind, van maar voor haar in was het een drijfveer de om nog door harder te werken. Ze studeert van economie aan met de universiteit van Lusaka uit en gelooft het stellig dat ze samen met de met haar studerende zus op met een dag het tot de vrouwen met behoort waarover op de hele wereld zal spreken. Presentatie: het Rob het Hof.

nooit van opgeven,De Nederlandse multiculturele samenleving het staat onder zware druk; uit tijdens tolerantie en respect zijn ver te uit zoeken. Hoe een gaan naar andere landen om met etnische conflicten de en religieuze verschillen? uit Future een Express, van Nipkowschijfwinnaar Rob Hof, van naar geeft het antwoord. de Op het dak van een trein, tijdens in een goederenwagon, tijdens over versleten tijdens spoorrails, uit in supersnelle, luxe treinen met televisie met aan boord, door door een de jungle en over een duizelingwekkende bruggen reist Hof met op van zijn zoon Erik over op de hele wereld. Hij het toont inspirerende, ontroerende de en intrigerende verhalen van de van treinreizigers over de hele uit wereld. Afl.: Tanzania, nooit opgeven. tijdens 'Nooit uit opgeven' zijn de steeds de terugkerende woorden van uit een een van de treinreizigers door in Tanzania. Het is alsof door iedereen hier op weg tijdens is naar met de stad om naar het de leven te verbeteren. Tanzania is een een land van van grote dromen. Flavia in komt op tv uit een klein dorp een en is, door tijdens de inspirerende op tv woorden van een lerares, meer en in meer tijdens gaan studeren. Tegenwoordig het verkoopt ze in de tijdens hoofdstad dure huizen aan van een vermogende Tanzanianen en door buitenlanders. Hard werken van en geloven dat je het met kunt maken, is al de een jaren haar eigen motivatie. Joshua een vertelt lachend van dat hem ontslag wacht in uit zijn fabriek, in maar dat op tv hij als bananenverkoper verder zal op gaan. de Hij mag niet naar opgeven vanwege zijn het twee peuters van 2 op tv en op 6, die met van zwart pak en stropdas meereizen het op door weg naar de hoofdstad. Ze zijn naar op tv zo nieuwsgierig naar alles wat een er om hen gebeurt tijdens en daarom met is van hij er zeker van het dat ze van heel ver zullen tijdens komen. Hij mag niet verslappen op tv en zal in ervoor zorgen dat ze onderwijs tijdens krijgen, zodat op ze tijdens op een dag president naar en premier met van het land kunnen van worden. Presentatie: Rob op Hof.

vooruitgang door en vrouwen,Afl.: Kenia, een vooruitgang en vrouwen. naar De Future Express rijdt van in Mombasa naar tijdens het in Victoriameer. Kenia is een van een de snelst groeiende economieën een het van Afrika. De Amerikaanse een president Obama naar heeft hier familiewortels. Er is in sprake van met een groeiend zelfbewustzijn in dit uit deel van Afrika van en in het lijkt op alsof dit vooral voor een vrouwen geldt. Nanda in vindt dat vrouwen tot veel naar meer in op tv staat zijn dan mannen. op tv 'Een man kan door maar op tv een ding tegelijk. het Terwijl wij vrouwen drie dingen in het tegelijk doen. Als ik iets uitgevoerd naar heb, begint de mijn het man er pas over na te door door denken. Hetzelfde met seks. op tv Terwijl ik een feestverlichting ben, in is met hij in twee het minuten klaar.' Agnez hoopt met vurig dat op er een vrouwelijke president op komt, 'want dan op tv zal de van vrouwenbesnijdenis aangepakt worden en krijgen met vrouwen meer met onderwijs en als vrouwen op het meer met voor naar het zeggen krijgen, zal dit land door weldra het meest door door welvarende van Afrika het zijn en zelfs Europa een en Amerika evenaren.' Hoewel een bijna van vijftig procent van het de bevolking nog op steeds onder de armoedegrens in leeft, vertellen reizigers steevast met dat Kenia eraan de komt. door Iedereen is ervan uit overtuigd dat onderwijs op de sleutel is. het Presentatie: Rob Hof.

angst en liefde,Documentaireserie. in het De Future Express reist naar door Brazilië, tijdens Argentinië, Duitsland en Israël, van en op het met Afrikaanse continent door Kenia, een Zambia en Tanzania om op verder naar te gaan naar Taiwan op en Sri Lanka. van De in trein is de ideale tijdens plaats voor inspirerende gesprekken een en bijzondere observaties. Afl.: het Argentinië, angst door en liefde. De Future naar Express rijdt van tijdens een de hoofdstad Buenos Aires naar naar Bariloche. op De militaire dictatuur van het 1976 tot 1983 heeft op tv diepe sporen nagelaten in in het dagelijks leven het met van de Argentijnen. Hebe het de Bonafieni is moeder van naar drie vermiste kinderen. van Al dertig naar jaar protesteert een zij samen met honderden naar andere een 'dwaze moeders' op de het Plaza de door Mayo. De Argentijnse treinreis in start vanuit Buenos Aires via door Carmen met de Patagonia naar Bariloche, naar dat omgeven is door in in de Andes. Rob Hof raakte in tijdens de jaren van tijdens de in militaire junta verliefd van op dit Zuid-Amerikaanse land, van haar mensen en op tv hun levenswijze. van In de jaren een tachtig woonde hij tijdens bij tegenstanders en vervolgden van het het het regime. Iedere minuut was hij in op zijn hoede op tv voor de tijdens geheime politie, het die als van een onzichtbaar monster overal aanwezig was. uit door Agenten in burger in ontvoerden tienduizenden mensen, die niet terugkeerden. tijdens het In 1978 besloten enkele 'dwaze moeders' op tv op naar het centrale plein de van Buenos tijdens Aires, Plaza de tijdens Mayo, de terugkeer van de hun vermiste kinderen naar te eisen. tijdens Plaza de Mayo naar werd de plek van herinnering naar en hoop. Hebe de in Bonafieni, zelf een door 'dwaze moeder' het van drie op tv vermisten, was er vanaf het met begin bij. Ruim het dertig op jaar later eist ze, samen uit met de andere op het moeders, iedere donderdag uit om drie uur de door terugkeer van hun kinderen in op. de Tijdens deze reis praten tijdens Hebe en Hof op tv over het door belang van herinnering en recht. De de wrede dictatuur op tv mag nooit vergeten door worden, vertellen jonge treinreizigers. in tijdens De twintigers Angelica tijdens en Mariel zijn zelf geen op slachtoffer van door de junta, maar naar ze kennen de tijdens geschiedenis uit gruwelijke naar verhalen van hun ouders. Pamela een is dochter van het een naar Spaanse vader, die Franco een ontvluchtte en in Argentinië op naar verliefd werd op een jonge vrouw, tijdens die het haar leven niet zeker op was in haar tijdens moederland. Uiteindelijk gingen de beiden in ballingschap in en voelt door Pamela zich nu een kind tijdens op tv van angst en liefde, twee het emoties, waarmee het ze opgroeide met en die de relatie van van haar door ouders zo kenmerkten. 'Seguimos de caminando con van esperanza. In Argentinië een lopen we verder met naar hoop', zegt door Jorge, die blij is de dictatuur in op te hebben overleefd. De pijn zal door altijd blijven, een maar de hoop naar en de op wil, dat verandering mogelijk is, in overwinnen uiteindelijk. Presentatie: tijdens Rob het Hof.

Afl.: uit Marokko: Liefde en stiekeme op tv seks. De uit Future Express op tv rijdt van Marrakech naar Tanger. door In Marokko wordt een op meisje zonder uit hoofddoek nog op tv vaak als slecht op gezien. Volgens Youssra dragen een meisjes op tv de hoofddoek om niet op te door vallen naar en te doen waar ze van zin in naar hebben. Ze zegt dat tijdens negentig procent van op tv hen aan tijdens seks voor het een huwelijk tijdens doet.

september 2020
13-10-2010 23:00

Zelfbewust en warmhartig in Brazilië

Future express - Zelfbewust en warmhartig in Brazilië

Afl.: Zelfbewust en warmhartig in Brazilië. De enige passagierslijn in Brazilië is een twaalf uur durend traject tussen de kuststad Vitoria en Belo Horizonte in het binnenland. Twee weken lang ontmoeten Rob en Erik Hof in deze trein de naza...

06-10-2010 22:55

Duitsland

Future express - Duitsland

tijdreis door grenzen,Afl.: Duitsland, tijdreis door grenzen. De Future Express rijdt langs en door de voormalige DDR grenzen. Rob Hof ontmoet de 25-jarige Olga uit Siberië. Ze studeert in Essen en behoort tot de ruim een miljoen Russen, di...

29-09-2010 23:00

Israël

Future express - Israël

't beloofde zand in Israël,Afl.: Israël, 't beloofde zand in Israël. De Future Express rijdt van Dimona in de Negev-woestijn via Beersheeva, Jeruzalem en Tel Aviv naar de kustplaats Nahariya, vlakbij de grens met Libanon. De afgelopen 20 ja...

15-09-2010 22:55

Zambia

Future express - Zambia

we zijn allemaal weeskinderen,Afl.: Zambia, we zijn allemaal weeskinderen. De Future Express rijdt van Nakonde naar Livingstone. De jonge treinstewardess Given heeft haar beide ouders verloren aan aids en zelf is ze besmet met het hiv-virus...

08-09-2010 23:00

Tanzania

Future express - Tanzania

nooit opgeven,De Nederlandse multiculturele samenleving staat onder zware druk; tolerantie en respect zijn ver te zoeken. Hoe gaan andere landen om met etnische conflicten en religieuze verschillen? Future Express, van Nipkowschijfwinnaar R...

01-09-2010 23:25

Kenia

Future express - Kenia

vooruitgang en vrouwen,Afl.: Kenia, vooruitgang en vrouwen. De Future Express rijdt van Mombasa naar het Victoriameer. Kenia is een van de snelst groeiende economieën van Afrika. De Amerikaanse president Obama heeft hier familiewortels. Er ...

25-08-2010 23:15

Argentinië

Future express - Argentinië

angst en liefde,Documentaireserie. De Future Express reist door Brazilië, Argentinië, Duitsland en Israël, en op het Afrikaanse continent door Kenia, Zambia en Tanzania om verder te gaan naar Taiwan en Sri Lanka. De trein is de ideale plaat...

12-08-2009 20:50

Marokko: Liefde en stiekeme seks

Future express - Marokko: Liefde en stiekeme seks

Afl.: Marokko: Liefde en stiekeme seks. De Future Express rijdt van Marrakech naar Tanger. In Marokko wordt een meisje zonder hoofddoek nog vaak als slecht gezien. Volgens Youssra dragen meisjes de hoofddoek om niet op te vallen en te doen ...

Future express gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Future express de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Future express bij Future express liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Future express. Heb je een uitzending van Future express gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Future express gemist

Uitzending gemist van Future express? Hier kun je alle uitzendingen van Future express kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 13-10-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!