Programma gemist?

Afl.: door Zelfbewust en warmhartig in Brazilië. het De enige passagierslijn naar met in Brazilië is een door twaalf uur durend traject tussen op tv de kuststad op tv Vitoria en Belo Horizonte het in het binnenland. in Twee weken het lang de ontmoeten Rob en Erik het Hof in deze uit trein de nazaten van van de oorspronkelijke Europese op tv immigranten van en Afrikaanse slaven. Brazilië behoort tegenwoordig naar door tot de snelst de groeiende economieën ter wereld. De in Brazilianen vinden hun land van het grootste een en in mooiste ter wereld, en een de economische groei stimuleert hun naar zelfbewustzijn. 'Elkaar omhelzen, de tijdens grote woorden in naar de liefde, voor een Braziliaan uit is het in tegenstelling tijdens tijdens tot Europeanen en Amerikanen het een eerste levensbehoefte', zegt de aankomend journaliste Leticia. De naar Braziliaanse een zangeres Sandra is het nog nooit in het buitenland de geweest, maar met ze is ervan overtuigd, in dat Brazilië het de de beste land ter wereld is: 'Het op tv tijdens is een echt een moederland met een het enorm moederhart, dat iedereen met omhelst. Natuurlijk wil ik een best op een ander land in bezoeken, maar mijn naar land ooit verlaten, nooit! Iedereen die het ik met ken en die het een land heeft naar verlaten, wil niets liever dan de terugkeren naar Brazilië. de Weggaan naar voor een tijdens betere toekomst was een illusie, het hebben de ze gemerkt en een als ze terugkeren, zullen ze nog uit meer met van Brazilië op houden'.

tijdreis door tijdens grenzen,Afl.: Duitsland, met tijdreis door grenzen. De een Future naar Express rijdt langs en door tijdens de op voormalige DDR grenzen. Rob Hof ontmoet het de een 25-jarige Olga een uit Siberië. Ze door studeert in Essen en behoort op tot de ruim tijdens een naar miljoen Russen, die de laatste tijdens twintig jaar naar Duitsland van zijn geëmigreerd. Haar op grootmoeder kan niet het uit begrijpen, dat ze op tv juist Duitsland gekozen heeft. op tv Het land, dat verantwoordelijk in is met voor miljoenen oorlogsslachtoffers in de op vroegere op tv Sovjet-Unie. Voor Olga, tijdens die als klein van kind opgroeide met het idee, dat uit de Duitsers uit de een vijand waren, is de openheid een naar buitenlanders in in haar nieuwe land een verrassend.

't beloofde in zand in in Israël,Afl.: Israël, 't beloofde op zand in Israël. in De door Future Express rijdt van Dimona in het de Negev-woestijn de via Beersheeva, Jeruzalem en door Tel Aviv naar in de kustplaats een Nahariya, vlakbij de op grens met het Libanon. De afgelopen 20 jaar de reisde Rob Hof het regelmatig naar Israël tijdens door en de Palestijnse door gebieden. Iedere keer werd naar hij gefascineerd hoe tijdens je overleeft in een land, uit waarin van je voortdurend op het je hoede moet de zijn voor gevaar van door binnen en een buiten. Een land, dat uit voor een groot naar deel uit woestijn tijdens bestaat, maar van alle naar kanten opgeëist wordt. van naar Presentatie: Rob Hof.

we naar zijn allemaal weeskinderen,Afl.: door Zambia, we op zijn allemaal weeskinderen. De Future door Express tijdens rijdt van Nakonde naar Livingstone. uit De jonge treinstewardess naar Given heeft haar beide op door ouders verloren aan een aids en zelf is met ze besmet met het hiv-virus. een naar Alle treinreizigers die Rob Hof sprak het in hebben direct of indirect met de op met ziekte te maken. tijdens Zambia behoort tot op de top drie van landen, van die geplaagd van worden door hiv en aids. op tv Een de op de vijf naar volwassenen, bijna een allen tussen de de 15 en 45, lijdt hier aan in het hiv of aids. Er van is geen het treinreiziger die er niet direct uit of de indirect mee te maken heeft. op Given is de jonge het treinstewardess op weg op naar door Lusaka. Ze vertelt over haar met aan aids een gestorven ouders met en dat ze een zelf als 22-jarige met op tv hiv het besmet is door een jongen in die haar tijdens niet over zijn status verteld van had. Ze uit heeft van een baby van hem, die geen door een hiv heeft en is ervan een overtuigd dat ze een op het een dag dokter zal door zijn en anderen de kan helpen met deze ziekte de om op te gaan. Ook Edna op is weeskind, maar in voor haar was het op tv op tv een drijfveer om het nog harder te werken. Ze studeert naar economie aan de door universiteit van uit Lusaka op en gelooft stellig dat ze op samen met haar het studerende zus op een door uit dag tot de vrouwen behoort waarover het het de hele wereld zal spreken. Presentatie: uit Rob op tv Hof.

nooit van opgeven,De Nederlandse multiculturele samenleving staat op tv naar onder zware druk; tolerantie tijdens en respect zijn ver te een zoeken. een Hoe gaan andere landen de om met van etnische conflicten uit en religieuze verschillen? op Future Express, van Nipkowschijfwinnaar Rob Hof, naar geeft het antwoord. van de Op het dak van een trein, op tv in een met goederenwagon, over uit versleten spoorrails, met in supersnelle, luxe treinen met het televisie tijdens aan boord, door de jungle en op tv over duizelingwekkende bruggen uit reist Hof met naar van zijn zoon Erik op over de hele wereld. Hij toont uit het inspirerende, ontroerende en intrigerende verhalen op van treinreizigers in over de hele wereld. in Afl.: Tanzania, tijdens nooit opgeven. 'Nooit opgeven' op tv zijn de steeds op terugkerende tijdens woorden van een van de op treinreizigers in Tanzania. in Het is alsof iedereen door hier de op weg is naar de door stad om het op tv leven te tijdens verbeteren. in Tanzania is een land op van grote dromen. Flavia komt in uit een klein op dorp en van is, door de inspirerende op tv woorden uit van een lerares, naar meer en meer gaan studeren. met Tegenwoordig uit verkoopt ze in uit de hoofdstad uit dure huizen aan vermogende Tanzanianen en een door buitenlanders. Hard werken en met geloven dat je het uit kunt maken, het is al jaren het haar eigen motivatie. tijdens Joshua vertelt lachend het dat hem de ontslag wacht in de zijn fabriek, maar dat met hij als bananenverkoper verder naar zal gaan. Hij een mag niet tijdens opgeven vanwege zijn twee een peuters van 2 het en 6, die met met zwart in pak en stropdas meereizen op het weg naar de op met hoofdstad. Ze zijn tijdens zo nieuwsgierig naar van alles wat er om door hen gebeurt op en daarom is hij tijdens er zeker van door dat ze tijdens heel ver zullen komen. Hij mag in niet verslappen in en zal ervoor door zorgen dat uit ze onderwijs krijgen, zodat ze uit tijdens op een dag president met en premier van het land een kunnen worden. Presentatie: met op tv Rob Hof.

vooruitgang en vrouwen,Afl.: van Kenia, vooruitgang en tijdens vrouwen. De door Future uit Express rijdt van Mombasa naar het met in Victoriameer. Kenia is een van door de van snelst groeiende economieën van Afrika. De door Amerikaanse president Obama op heeft de hier familiewortels. een Er is sprake van naar een groeiend zelfbewustzijn in dit in deel van een Afrika en het met lijkt alsof dit uit vooral voor vrouwen van geldt. Nanda vindt naar dat in vrouwen tot veel meer uit in staat zijn dan het mannen. 'Een man kan in door maar een ding tegelijk. Terwijl wij met vrouwen drie van dingen tegelijk uit doen. Als de ik iets uitgevoerd heb, begint mijn op man er pas een over met na te denken. tijdens Hetzelfde met seks. Terwijl ik naar een met feestverlichting ben, is op tv hij in naar twee minuten klaar.' Agnez naar hoopt vurig dat op tv er een naar vrouwelijke president komt, 'want dan het zal de vrouwenbesnijdenis op tv aangepakt worden en van krijgen vrouwen meer een onderwijs en als vrouwen naar het meer voor met het zeggen van krijgen, zal dit land uit weldra door het meest welvarende door van Afrika naar zijn en zelfs op tv Europa en Amerika evenaren.' Hoewel een bijna vijftig op tv procent van de bevolking uit nog steeds onder de tijdens de armoedegrens leeft, vertellen reizigers steevast op tv dat het Kenia eraan komt. Iedereen is door ervan overtuigd op dat onderwijs de sleutel is. uit Presentatie: Rob naar Hof.

angst de en liefde,Documentaireserie. De Future met Express reist met door Brazilië, Argentinië, Duitsland en met Israël, tijdens en op het in Afrikaanse continent door naar Kenia, Zambia het en Tanzania om verder in te gaan naar Taiwan uit en Sri Lanka. met De door trein is de ideale plaats uit voor inspirerende gesprekken naar en het bijzondere observaties. Afl.: Argentinië, angst en de liefde. de De Future Express naar rijdt van de tijdens hoofdstad Buenos uit Aires naar Bariloche. De militaire in dictatuur van met 1976 tot 1983 heeft uit diepe op sporen nagelaten in in het dagelijks leven van de Argentijnen. van Hebe van de Bonafieni tijdens is moeder van drie met vermiste kinderen. Al uit dertig jaar protesteert tijdens zij samen met honderden andere in 'dwaze moeders' op tijdens het Plaza op tv de Mayo. De Argentijnse uit treinreis start vanuit op tv uit Buenos Aires via Carmen de Patagonia een naar Bariloche, door dat omgeven is door naar de met Andes. Rob Hof raakte tijdens tijdens de jaren van door tijdens de militaire junta verliefd op dit op Zuid-Amerikaanse land, haar tijdens mensen en hun tijdens met levenswijze. In de van jaren tachtig woonde hij bij tegenstanders het uit en vervolgden van het regime. Iedere het minuut was op hij op zijn in hoede voor op tv de geheime politie, het die als een onzichtbaar monster het overal aanwezig was. tijdens Agenten in burger met ontvoerden tienduizenden met mensen, die door niet terugkeerden. op In 1978 besloten in enkele 'dwaze moeders' op op het centrale plein uit van Buenos Aires, Plaza de het tijdens Mayo, de terugkeer van hun vermiste op kinderen de te eisen. uit Plaza de Mayo werd een de plek van herinnering en van met hoop. Hebe de uit Bonafieni, zelf een 'dwaze door moeder' van drie vermisten, was op naar er vanaf het begin door bij. Ruim dertig jaar later van eist ze, samen van met de andere het van moeders, iedere donderdag om drie met uur de tijdens terugkeer van hun kinderen het op. Tijdens deze naar reis praten Hebe en van Hof over door het belang van de herinnering en recht. naar De wrede dictatuur tijdens mag nooit vergeten met worden, op tv vertellen jonge treinreizigers. tijdens De twintigers Angelica en het Mariel zijn zelf geen van slachtoffer van een de junta, maar ze met kennen naar de geschiedenis uit gruwelijke verhalen van van hun ouders. door Pamela is dochter van op tv een in Spaanse vader, die Franco tijdens ontvluchtte en in tijdens Argentinië verliefd werd op met een jonge vrouw, een het die haar leven niet zeker naar was in haar moederland. op tv Uiteindelijk gingen beiden uit in de ballingschap en voelt Pamela zich van nu een kind op tv met van angst en van liefde, twee emoties, waarmee de ze opgroeide het en die de relatie van haar van ouders op tv zo kenmerkten. met 'Seguimos caminando con esperanza. In de Argentinië lopen op we verder met met hoop', zegt Jorge, die blij uit is uit de dictatuur te van hebben overleefd. De pijn van zal het altijd blijven, maar de in hoop en de wil, een dat een verandering mogelijk is, overwinnen uiteindelijk. een Presentatie: Rob van Hof.

Afl.: Marokko: in Liefde en stiekeme op tv seks. De Future Express door rijdt in van Marrakech naar Tanger. In uit Marokko wordt een met in meisje zonder hoofddoek nog vaak als door slecht gezien. Volgens in Youssra dragen in meisjes de hoofddoek om door niet door op te in vallen en te doen waar in ze zin het in hebben. Ze het zegt dat negentig procent van op hen aan seks uit voor in het huwelijk de doet.

mei 2019
13-10-2010 23:00

Zelfbewust en warmhartig in Brazilië

Future express - Zelfbewust en warmhartig in Brazilië

Afl.: Zelfbewust en warmhartig in Brazilië. De enige passagierslijn in Brazilië is een twaalf uur durend traject tussen de kuststad Vitoria en Belo Horizonte in het binnenland. Twee weken lang ontmoeten Rob en Erik Hof in deze trein de naza...

06-10-2010 22:55

Duitsland

Future express - Duitsland

tijdreis door grenzen,Afl.: Duitsland, tijdreis door grenzen. De Future Express rijdt langs en door de voormalige DDR grenzen. Rob Hof ontmoet de 25-jarige Olga uit Siberië. Ze studeert in Essen en behoort tot de ruim een miljoen Russen, di...

29-09-2010 23:00

Israël

Future express - Israël

't beloofde zand in Israël,Afl.: Israël, 't beloofde zand in Israël. De Future Express rijdt van Dimona in de Negev-woestijn via Beersheeva, Jeruzalem en Tel Aviv naar de kustplaats Nahariya, vlakbij de grens met Libanon. De afgelopen 20 ja...

15-09-2010 22:55

Zambia

Future express - Zambia

we zijn allemaal weeskinderen,Afl.: Zambia, we zijn allemaal weeskinderen. De Future Express rijdt van Nakonde naar Livingstone. De jonge treinstewardess Given heeft haar beide ouders verloren aan aids en zelf is ze besmet met het hiv-virus...

08-09-2010 23:00

Tanzania

Future express - Tanzania

nooit opgeven,De Nederlandse multiculturele samenleving staat onder zware druk; tolerantie en respect zijn ver te zoeken. Hoe gaan andere landen om met etnische conflicten en religieuze verschillen? Future Express, van Nipkowschijfwinnaar R...

01-09-2010 23:25

Kenia

Future express - Kenia

vooruitgang en vrouwen,Afl.: Kenia, vooruitgang en vrouwen. De Future Express rijdt van Mombasa naar het Victoriameer. Kenia is een van de snelst groeiende economieën van Afrika. De Amerikaanse president Obama heeft hier familiewortels. Er ...

25-08-2010 23:15

Argentinië

Future express - Argentinië

angst en liefde,Documentaireserie. De Future Express reist door Brazilië, Argentinië, Duitsland en Israël, en op het Afrikaanse continent door Kenia, Zambia en Tanzania om verder te gaan naar Taiwan en Sri Lanka. De trein is de ideale plaat...

12-08-2009 20:50

Marokko: Liefde en stiekeme seks

Future express - Marokko: Liefde en stiekeme seks

Afl.: Marokko: Liefde en stiekeme seks. De Future Express rijdt van Marrakech naar Tanger. In Marokko wordt een meisje zonder hoofddoek nog vaak als slecht gezien. Volgens Youssra dragen meisjes de hoofddoek om niet op te vallen en te doen ...

Future express gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Future express de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Future express bij Future express liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Future express. Heb je een uitzending van Future express gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Future express gemist

Uitzending gemist van Future express? Hier kun je alle uitzendingen van Future express kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 13-10-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord