Programma gemist?

Afl.: door Zelfbewust en warmhartig in Brazilië. de De enige van passagierslijn in naar Brazilië is een twaalf uur met durend op traject tussen de van kuststad Vitoria op tv en Belo Horizonte in het door binnenland. Twee op weken lang het ontmoeten Rob en Erik Hof in een deze in trein de nazaten van op tv de oorspronkelijke met Europese immigranten en Afrikaanse van slaven. de Brazilië behoort tegenwoordig tot de de snelst in groeiende economieën ter een wereld. De Brazilianen vinden hun land van het tijdens grootste en mooiste ter wereld, in en de economische door groei stimuleert op tv hun zelfbewustzijn. 'Elkaar door omhelzen, grote woorden het in op de liefde, voor een met Braziliaan is het in tegenstelling een op tv tot Europeanen en Amerikanen een eerste van tijdens levensbehoefte', zegt aankomend in journaliste Leticia. De uit Braziliaanse zangeres Sandra is nog met nooit in het buitenland de geweest, maar ze het met is ervan overtuigd, met dat Brazilië het uit beste land ter wereld is: op tv 'Het is een het echt moederland uit met een enorm op tv moederhart, dat iedereen in omhelst. Natuurlijk wil op ik best een naar ander land bezoeken, maar mijn op land ooit verlaten, van nooit! Iedereen tijdens die ik van ken en die het een land door heeft verlaten, wil niets de liever dan terugkeren naar een Brazilië. Weggaan de voor een op betere toekomst was een illusie, hebben met ze gemerkt de en als ze door terugkeren, zullen ze naar nog op meer van Brazilië met houden'.

tijdreis in door grenzen,Afl.: Duitsland, tijdreis in door grenzen. De Future op Express rijdt de langs en door door de voormalige door DDR grenzen. een Rob Hof ontmoet de 25-jarige Olga tijdens uit het Siberië. Ze studeert in in Essen en uit behoort tot de op tv ruim een een miljoen Russen, die de uit laatste twintig jaar naar Duitsland uit zijn geëmigreerd. Haar met grootmoeder de kan niet begrijpen, dat ze de juist door Duitsland gekozen heeft. Het op tv land, dat tijdens verantwoordelijk is de voor miljoenen oorlogsslachtoffers in de vroegere van Sovjet-Unie. Voor de Olga, die op tv als klein met kind opgroeide met het idee, een dat de Duitsers door de vijand door waren, is naar de openheid naar buitenlanders tijdens in haar nieuwe door land verrassend.

't beloofde zand het in tijdens Israël,Afl.: Israël, 't beloofde zand een in Israël. een De op Future Express rijdt van Dimona in in de Negev-woestijn op tv via Beersheeva, Jeruzalem op tv en Tel van Aviv naar de kustplaats Nahariya, de vlakbij de op grens de met Libanon. De afgelopen naar 20 jaar uit reisde Rob Hof regelmatig naar Israël van en de Palestijnse uit met gebieden. Iedere keer met werd hij gefascineerd hoe je overleeft de in een tijdens land, in waarin je voortdurend op van je hoede het moet zijn voor gevaar van binnen tijdens en buiten. Een tijdens van land, dat voor van een groot deel uit met woestijn bestaat, maar van alle een kanten in opgeëist wordt. Presentatie: Rob door Hof.

we met zijn allemaal weeskinderen,Afl.: Zambia, van we zijn in allemaal weeskinderen. tijdens De Future Express rijdt van Nakonde in naar Livingstone. De door jonge treinstewardess naar Given heeft in haar beide een ouders verloren aan met aids en zelf is ze de besmet met het door hiv-virus. een Alle treinreizigers die Rob Hof sprak in hebben direct of tijdens uit indirect met de ziekte te maken. tijdens tijdens Zambia behoort tot de top uit drie door van landen, die het geplaagd worden door hiv en aids. door Een de op de vijf volwassenen, uit bijna allen de tussen de 15 en 45, uit lijdt een hier aan in hiv of aids. Er de is geen treinreiziger uit die er niet direct het of indirect door mee te maken heeft. de Given is door de jonge treinstewardess op weg naar naar door Lusaka. Ze vertelt over uit haar aan op aids gestorven ouders en dat uit ze van zelf als 22-jarige met naar hiv besmet het is door een jongen het die haar niet de over zijn naar status verteld had. Ze heeft een een tijdens baby van hem, die door geen het hiv heeft en is ervan naar overtuigd tijdens dat ze op een uit dag dokter uit zal zijn en anderen kan helpen een met deze ziekte op tv om door te gaan. Ook Edna van is weeskind, maar op tv voor tijdens haar was het tijdens een drijfveer om nog harder in te werken. Ze de studeert economie op aan de universiteit van van Lusaka en gelooft stellig op dat ze de samen met haar door studerende het zus op een naar dag tot de vrouwen behoort op tv waarover de op hele wereld zal spreken. Presentatie: in Rob op tv Hof.

nooit in opgeven,De Nederlandse multiculturele op samenleving staat onder zware druk; naar de tolerantie en respect door zijn ver te een zoeken. Hoe gaan andere landen om de met etnische een conflicten en het religieuze verschillen? Future Express, tijdens van Nipkowschijfwinnaar Rob een Hof, geeft de het antwoord. Op het dak een van op tv een trein, in een met goederenwagon, over versleten op tv spoorrails, in naar supersnelle, luxe treinen op tv met televisie aan boord, van door de jungle een en over in duizelingwekkende bruggen in reist Hof met zijn zoon een Erik over de hele uit door wereld. Hij toont inspirerende, ontroerende en op tv intrigerende in verhalen van treinreizigers over het de hele op tv wereld. Afl.: Tanzania, nooit opgeven. de 'Nooit in opgeven' zijn de steeds terugkerende een woorden van op tv een van de in treinreizigers in Tanzania. Het het met is alsof iedereen hier op weg naar is naar de door stad door om het leven te verbeteren. het Tanzania is een de op land van grote dromen. Flavia tijdens komt uit tijdens een klein dorp en is, in in door de inspirerende van woorden van een lerares, uit meer en meer een gaan studeren. het Tegenwoordig verkoopt ze in de in hoofdstad dure door huizen aan op vermogende Tanzanianen en buitenlanders. Hard werken op en geloven dat het je het kunt in maken, is al het jaren van haar eigen motivatie. Joshua naar vertelt lachend dat hem met ontslag wacht in een zijn fabriek, uit maar dat hij tijdens als bananenverkoper verder in zal gaan. tijdens Hij mag een niet opgeven vanwege zijn met twee peuters van van 2 en 6, die op met zwart pak op en stropdas de meereizen op op weg naar de hoofdstad. Ze het zijn zo nieuwsgierig naar de op alles wat er om hen gebeurt de en daarom is op hij er zeker door de van dat ze door heel ver zullen komen. Hij naar mag niet verslappen en naar zal uit ervoor zorgen dat in ze onderwijs krijgen, zodat door ze op in een dag president tijdens en premier van de het land kunnen in worden. Presentatie: Rob in Hof.

vooruitgang en vrouwen,Afl.: uit Kenia, vooruitgang en de vrouwen. in De Future Express rijdt op tv van Mombasa naar het op tv in Victoriameer. Kenia is een van de in door snelst groeiende economieën van een Afrika. De Amerikaanse president op Obama heeft hier familiewortels. op tv Er de is sprake van op een groeiend zelfbewustzijn in dit een deel van Afrika naar op en het lijkt alsof tijdens dit vooral voor vrouwen geldt. op tv Nanda met vindt dat vrouwen tot veel tijdens meer op tv in staat zijn dan mannen. op in 'Een man kan op maar een ding tegelijk. Terwijl in wij vrouwen op tv drie dingen tegelijk doen. Als uit door ik iets uitgevoerd heb, begint met mijn man door er pas over na te van denken. een Hetzelfde met het seks. Terwijl ik een van feestverlichting ben, is uit hij in twee minuten klaar.' een Agnez hoopt de vurig dat er een uit vrouwelijke een president komt, 'want dan zal de de door vrouwenbesnijdenis aangepakt worden en krijgen een vrouwen meer onderwijs op en naar als vrouwen het het meer voor op tv het zeggen krijgen, zal dit land tijdens weldra het meest met welvarende van Afrika naar zijn uit en zelfs Europa van en Amerika evenaren.' Hoewel de bijna vijftig procent van het uit de bevolking nog steeds op onder de armoedegrens leeft, vertellen op tv reizigers steevast dat naar door Kenia eraan komt. Iedereen is in ervan overtuigd door dat onderwijs de sleutel is. het naar Presentatie: Rob Hof.

angst de en liefde,Documentaireserie. De de Future Express reist een door Brazilië, een Argentinië, Duitsland en Israël, en met op het Afrikaanse in continent door op Kenia, Zambia en met Tanzania om verder te op tv gaan een naar Taiwan en Sri in Lanka. De trein is door de ideale op tv plaats voor inspirerende gesprekken door en bijzondere observaties. een Afl.: Argentinië, in angst en uit liefde. De Future Express rijdt op tv van de hoofdstad op tv Buenos op tv Aires naar Bariloche. door De militaire dictatuur van uit 1976 tot 1983 heeft tijdens diepe uit sporen nagelaten in op tv het dagelijks leven van de het Argentijnen. Hebe de van Bonafieni is moeder van met drie vermiste kinderen. met Al dertig jaar het protesteert zij samen door met door honderden andere 'dwaze moeders' op op het met Plaza de op tv Mayo. De Argentijnse uit treinreis start vanuit Buenos Aires via tijdens Carmen de Patagonia met naar door Bariloche, dat omgeven het is door de in Andes. Rob Hof raakte tijdens van op tv de jaren van de door militaire junta naar verliefd op dit met Zuid-Amerikaanse land, haar mensen en van hun levenswijze. In de naar jaren tachtig door woonde hij bij tegenstanders de het en vervolgden van het een regime. Iedere minuut was hij op tv met op zijn hoede voor de de geheime politie, die naar als een onzichtbaar monster op tv overal aanwezig naar was. in Agenten in burger ontvoerden in tienduizenden mensen, die niet terugkeerden. het de In 1978 besloten enkele 'dwaze een moeders' op het centrale een met plein van Buenos uit Aires, Plaza de Mayo, de met terugkeer van het hun vermiste kinderen te eisen. in Plaza het de Mayo werd de met plek van herinnering en van van hoop. Hebe de van Bonafieni, zelf een 'dwaze moeder' van in tijdens drie vermisten, was er vanaf het van op begin bij. Ruim dertig door jaar later een eist ze, samen het met de andere van moeders, iedere donderdag om op tv drie uur de terugkeer van een hun het kinderen op. Tijdens deze met reis naar praten Hebe en Hof over van het belang van herinnering in en recht. De van wrede dictatuur van mag naar nooit vergeten worden, vertellen met jonge treinreizigers. De van twintigers Angelica tijdens en Mariel zijn de zelf geen slachtoffer van de uit junta, maar ze kennen van de de geschiedenis uit gruwelijke verhalen de van hun ouders. Pamela op is dochter van op tv een Spaanse de vader, die Franco ontvluchtte naar en in door Argentinië verliefd werd door op een jonge naar vrouw, in die haar leven niet zeker van was in haar moederland. in Uiteindelijk een gingen beiden in ballingschap van en voelt tijdens Pamela zich nu een kind van naar van angst en liefde, twee emoties, uit met waarmee ze opgroeide op tv en die de relatie tijdens van haar ouders zo de kenmerkten. het 'Seguimos caminando con in esperanza. In Argentinië de lopen we verder van met hoop', zegt Jorge, die het blij is met de dictatuur te hebben overleefd. op tv De pijn zal naar altijd blijven, op tv maar tijdens de hoop en de wil, dat op tv verandering mogelijk tijdens is, overwinnen uiteindelijk. door Presentatie: Rob van Hof.

Afl.: in Marokko: Liefde en de stiekeme seks. De Future tijdens Express rijdt de van Marrakech naar Tanger. In van Marokko wordt een een uit meisje zonder hoofddoek nog vaak het als slecht gezien. Volgens uit Youssra op tv dragen meisjes de op tv hoofddoek om niet op de te vallen en naar te doen uit waar ze naar zin in hebben. Ze zegt dat met negentig van procent van hen op aan seks voor het huwelijk een uit doet.

mei 2021
13-10-2010 23:00

Zelfbewust en warmhartig in Brazilië

Future express - Zelfbewust en warmhartig in Brazilië

Afl.: Zelfbewust en warmhartig in Brazilië. De enige passagierslijn in Brazilië is een twaalf uur durend traject tussen de kuststad Vitoria en Belo Horizonte in het binnenland. Twee weken lang ontmoeten Rob en Erik Hof in deze trein de naza...

06-10-2010 22:55

Duitsland

Future express - Duitsland

tijdreis door grenzen,Afl.: Duitsland, tijdreis door grenzen. De Future Express rijdt langs en door de voormalige DDR grenzen. Rob Hof ontmoet de 25-jarige Olga uit Siberië. Ze studeert in Essen en behoort tot de ruim een miljoen Russen, di...

29-09-2010 23:00

Israël

Future express - Israël

't beloofde zand in Israël,Afl.: Israël, 't beloofde zand in Israël. De Future Express rijdt van Dimona in de Negev-woestijn via Beersheeva, Jeruzalem en Tel Aviv naar de kustplaats Nahariya, vlakbij de grens met Libanon. De afgelopen 20 ja...

15-09-2010 22:55

Zambia

Future express - Zambia

we zijn allemaal weeskinderen,Afl.: Zambia, we zijn allemaal weeskinderen. De Future Express rijdt van Nakonde naar Livingstone. De jonge treinstewardess Given heeft haar beide ouders verloren aan aids en zelf is ze besmet met het hiv-virus...

08-09-2010 23:00

Tanzania

Future express - Tanzania

nooit opgeven,De Nederlandse multiculturele samenleving staat onder zware druk; tolerantie en respect zijn ver te zoeken. Hoe gaan andere landen om met etnische conflicten en religieuze verschillen? Future Express, van Nipkowschijfwinnaar R...

01-09-2010 23:25

Kenia

Future express - Kenia

vooruitgang en vrouwen,Afl.: Kenia, vooruitgang en vrouwen. De Future Express rijdt van Mombasa naar het Victoriameer. Kenia is een van de snelst groeiende economieën van Afrika. De Amerikaanse president Obama heeft hier familiewortels. Er ...

25-08-2010 23:15

Argentinië

Future express - Argentinië

angst en liefde,Documentaireserie. De Future Express reist door Brazilië, Argentinië, Duitsland en Israël, en op het Afrikaanse continent door Kenia, Zambia en Tanzania om verder te gaan naar Taiwan en Sri Lanka. De trein is de ideale plaat...

12-08-2009 20:50

Marokko: Liefde en stiekeme seks

Future express - Marokko: Liefde en stiekeme seks

Afl.: Marokko: Liefde en stiekeme seks. De Future Express rijdt van Marrakech naar Tanger. In Marokko wordt een meisje zonder hoofddoek nog vaak als slecht gezien. Volgens Youssra dragen meisjes de hoofddoek om niet op te vallen en te doen ...

Future express gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Future express de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Future express bij Future express liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Future express. Heb je een uitzending van Future express gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Future express gemist

Uitzending gemist van Future express? Hier kun je alle uitzendingen van Future express kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 13-10-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!