Programma gemist?

Afl.: door Zelfbewust en warmhartig in Brazilië. met De enige van passagierslijn uit in Brazilië is een naar twaalf uur durend traject tussen in de kuststad Vitoria de en Belo Horizonte op tv in tijdens het binnenland. Twee weken op tv lang ontmoeten Rob in en Erik Hof in door op tv deze trein de het nazaten van de oorspronkelijke het Europese immigranten en Afrikaanse met slaven. Brazilië behoort van tegenwoordig tot de snelst met groeiende een economieën ter wereld. van De Brazilianen vinden hun land in met het grootste en op tv mooiste ter wereld, en de door economische groei in stimuleert hun met zelfbewustzijn. 'Elkaar omhelzen, grote woorden in een de liefde, naar voor een op Braziliaan is het in van tegenstelling tijdens tot Europeanen en Amerikanen met een eerste op levensbehoefte', zegt aankomend een journaliste Leticia. De Braziliaanse zangeres het Sandra is nog een nooit met in het buitenland geweest, van maar ze is een ervan overtuigd, dat het Brazilië het beste de land ter wereld is: 'Het uit is een in echt moederland met een met enorm op tv moederhart, dat in iedereen omhelst. Natuurlijk wil de ik best een ander land met bezoeken, maar uit mijn land ooit tijdens verlaten, nooit! de Iedereen die ik ken in en naar die het land op heeft verlaten, wil niets liever dan tijdens door terugkeren naar Brazilië. Weggaan voor door een betere toekomst was op een illusie, hebben een ze gemerkt met en als door ze terugkeren, zullen de ze nog meer de van Brazilië het houden'.

tijdreis door door grenzen,Afl.: Duitsland, tijdreis op tv door grenzen. De Future uit Express rijdt langs naar en door door de voormalige door DDR grenzen. Rob naar Hof ontmoet de 25-jarige Olga van uit naar Siberië. Ze studeert in tijdens Essen en naar behoort tot de ruim een uit miljoen een Russen, die met de laatste twintig jaar naar een Duitsland uit zijn geëmigreerd. Haar grootmoeder kan niet tijdens begrijpen, dat ze de de juist Duitsland gekozen het heeft. Het land, dat verantwoordelijk het is voor miljoenen oorlogsslachtoffers door in de in vroegere het Sovjet-Unie. Voor Olga, die als de klein kind opgroeide door met het idee, dat tijdens de Duitsers de van vijand waren, is door de openheid in naar op tv buitenlanders in haar nieuwe land in verrassend.

't beloofde met zand naar in Israël,Afl.: Israël, 't beloofde zand uit in Israël. De tijdens Future Express door rijdt met van Dimona in met de Negev-woestijn via Beersheeva, Jeruzalem de en Tel Aviv naar tijdens de kustplaats uit Nahariya, met vlakbij de grens met Libanon. met De afgelopen op tv 20 jaar reisde Rob Hof uit regelmatig op tv naar Israël het en de Palestijnse gebieden. Iedere keer met werd hij op gefascineerd hoe met je overleeft in een naar land, waarin je met voortdurend op je naar hoede in moet zijn voor op gevaar van binnen en tijdens buiten. Een land, dat voor tijdens op een groot deel uit woestijn bestaat, het maar van van alle kanten van opgeëist wordt. Presentatie: in Rob Hof.

we met zijn allemaal weeskinderen,Afl.: Zambia, de we zijn allemaal weeskinderen. het De Future uit Express rijdt van van Nakonde naar uit Livingstone. De jonge treinstewardess Given met heeft haar naar beide ouders verloren aan van aids naar en zelf is met ze besmet met het hiv-virus. uit Alle van treinreizigers die Rob een Hof sprak hebben direct of de indirect met door de ziekte met te maken. Zambia behoort tot uit de top drie het van landen, de die op tv geplaagd worden door hiv en aids. een Een op de naar op tv vijf volwassenen, bijna allen tussen de het 15 en 45, tijdens het lijdt hier aan hiv met of aids. Er naar is geen de treinreiziger die er niet tijdens direct of indirect mee te van in maken heeft. Given is van de jonge treinstewardess op weg een de naar Lusaka. Ze een vertelt over haar aan aids gestorven een ouders het en dat ze het zelf als 22-jarige met hiv in besmet is door met tijdens een jongen die haar niet over in zijn status van verteld had. uit Ze heeft door een baby van hem, die op geen hiv heeft en met is ervan overtuigd naar dat ze op uit een door dag dokter zal zijn en met door anderen kan helpen de met deze ziekte om met te gaan. Ook Edna is met tijdens weeskind, maar voor het haar was het een drijfveer om op nog harder te het op tv werken. Ze studeert door economie aan de universiteit de van Lusaka en gelooft met stellig dat ze in samen met uit haar studerende zus op op tv een door dag tot de op tv vrouwen behoort waarover de tijdens hele wereld zal spreken. van Presentatie: Rob op Hof.

nooit het opgeven,De Nederlandse multiculturele van samenleving staat het onder zware druk; tolerantie en in respect zijn tijdens ver te zoeken. Hoe gaan een door andere landen om met tijdens etnische conflicten een en religieuze verschillen? Future Express, naar van Nipkowschijfwinnaar Rob Hof, uit geeft het van antwoord. uit Op het dak van een trein, op op tv in een goederenwagon, over versleten spoorrails, de in supersnelle, op luxe in treinen met televisie aan boord, met door de jungle en in over duizelingwekkende in bruggen de reist Hof met zijn zoon de Erik over de hele een op tv wereld. Hij toont inspirerende, ontroerende een en op tv intrigerende verhalen van het treinreizigers over de door hele wereld. Afl.: Tanzania, naar nooit opgeven. 'Nooit opgeven' zijn naar met de steeds terugkerende uit woorden van een van de op tv treinreizigers in door Tanzania. Het is op alsof iedereen op tv hier op weg door is naar de stad met om het uit leven te verbeteren. Tanzania uit is een land van grote door een dromen. Flavia komt uit een klein met dorp en is, naar door de inspirerende van woorden van op tv een lerares, meer en een meer gaan door studeren. een Tegenwoordig verkoopt ze in de hoofdstad op in dure huizen aan vermogende Tanzanianen door en van buitenlanders. Hard werken en de geloven dat je het op tv kunt maken, de is al het jaren haar eigen motivatie. Joshua vertelt een lachend dat hem naar door ontslag wacht in zijn fabriek, maar in een dat hij als bananenverkoper verder zal met naar gaan. Hij mag niet de opgeven vanwege zijn twee een peuters van op 2 en 6, die op tv met zwart pak en het stropdas meereizen op een weg naar door de op hoofdstad. Ze zijn zo naar nieuwsgierig naar alles wat op er tijdens om hen gebeurt en daarom tijdens is hij er zeker het van dat ze van het heel ver zullen komen. Hij mag een niet verslappen het en naar zal ervoor zorgen dat naar ze onderwijs krijgen, zodat ze een op een dag met president door en premier van uit het land kunnen een worden. Presentatie: Rob naar Hof.

vooruitgang en naar vrouwen,Afl.: naar Kenia, vooruitgang en vrouwen. De Future op uit Express rijdt van op Mombasa naar het Victoriameer. op tv Kenia is een van op tv de snelst tijdens groeiende economieën van door Afrika. De Amerikaanse president uit Obama heeft in hier familiewortels. Er is sprake door van een een groeiend zelfbewustzijn van in dit van deel van Afrika en het lijkt uit alsof met dit vooral voor vrouwen geldt. van Nanda vindt dat op vrouwen tot in veel meer in staat de zijn op tv dan mannen. 'Een man met kan maar op tv een ding tegelijk. Terwijl wij uit vrouwen drie dingen van tegelijk op doen. Als op tv ik iets uitgevoerd heb, begint mijn van man er pas uit over na te uit tijdens denken. Hetzelfde met seks. Terwijl de ik op tv een feestverlichting ben, is een hij in de twee minuten klaar.' naar Agnez hoopt vurig dat op tv er een vrouwelijke president in komt, 'want dan uit zal de vrouwenbesnijdenis tijdens aangepakt worden en op krijgen door vrouwen meer onderwijs en als vrouwen van het in meer voor het door zeggen krijgen, zal dit land in het weldra het meest welvarende van van Afrika zijn en uit zelfs Europa en tijdens Amerika evenaren.' Hoewel bijna van naar vijftig procent van de bevolking het nog steeds onder in de armoedegrens met leeft, vertellen reizigers de steevast dat Kenia eraan komt. tijdens Iedereen is op ervan overtuigd dat onderwijs door de sleutel is. van Presentatie: Rob van Hof.

angst en liefde,Documentaireserie. met De Future Express naar reist door een Brazilië, Argentinië, in Duitsland en het Israël, en op het naar Afrikaanse continent door Kenia, met Zambia en met Tanzania om een verder te gaan naar Taiwan naar en Sri Lanka. van De trein is naar de ideale plaats voor van inspirerende gesprekken uit en bijzondere observaties. Afl.: tijdens Argentinië, angst en het liefde. uit De Future op Express rijdt van de hoofdstad tijdens Buenos van Aires naar Bariloche. de De militaire dictatuur van 1976 tot op 1983 heeft naar diepe sporen nagelaten het in het tijdens dagelijks leven van de uit Argentijnen. Hebe de op Bonafieni is van moeder van drie uit vermiste kinderen. Al dertig tijdens jaar protesteert het zij samen op met honderden andere 'dwaze moeders' op tv op naar het Plaza de Mayo. De Argentijnse het naar treinreis start vanuit Buenos Aires het via Carmen in de Patagonia van naar Bariloche, dat omgeven tijdens is door de Andes. tijdens Rob Hof naar raakte tijdens van de jaren van de militaire junta de verliefd op dit op een Zuid-Amerikaanse land, haar het mensen en hun levenswijze. In de een de jaren tachtig woonde hij bij tijdens tegenstanders uit en vervolgden van het door regime. Iedere door minuut was hij op zijn het hoede voor de met geheime politie, die door als een op onzichtbaar monster naar overal aanwezig was. Agenten in burger de ontvoerden tienduizenden mensen, met die niet terugkeerden. op In 1978 besloten de enkele 'dwaze moeders' naar naar op het centrale plein van op Buenos Aires, Plaza de met Mayo, in de terugkeer van hun uit vermiste kinderen te eisen. op tv Plaza de Mayo op tv met werd de plek van herinnering in en hoop. op Hebe de het Bonafieni, zelf een 'dwaze moeder' van van drie vermisten, door was er vanaf tijdens het met begin bij. Ruim dertig jaar later door door eist ze, samen van met de andere de moeders, iedere donderdag om een drie uur de terugkeer uit van op hun kinderen op. Tijdens deze op reis praten tijdens Hebe en door Hof over het door belang van herinnering uit en recht. De wrede dictatuur mag de nooit van vergeten worden, vertellen jonge uit treinreizigers. De op tv twintigers Angelica en van Mariel zijn zelf geen slachtoffer in van uit de junta, maar ze tijdens kennen de de geschiedenis uit gruwelijke verhalen met van tijdens hun ouders. Pamela is dochter in van een Spaanse vader, in in die Franco ontvluchtte en op in Argentinië verliefd met werd op een jonge een vrouw, die haar het leven niet zeker tijdens was in op tv haar moederland. Uiteindelijk gingen beiden op in uit ballingschap en voelt met Pamela zich nu een kind met naar van angst en liefde, twee op emoties, waarmee ze op opgroeide en die de door relatie van haar tijdens ouders naar zo kenmerkten. 'Seguimos een caminando con esperanza. In Argentinië de lopen van we verder met hoop', zegt uit Jorge, uit die blij is de dictatuur de te hebben met overleefd. De pijn zal op tv altijd blijven, maar uit de hoop van en tijdens de wil, dat uit verandering mogelijk is, tijdens overwinnen uiteindelijk. Presentatie: Rob op tv Hof.

Afl.: door Marokko: Liefde en stiekeme seks. op tv De Future Express door op rijdt van Marrakech uit naar Tanger. In Marokko wordt het een meisje zonder door hoofddoek nog tijdens vaak als slecht naar gezien. Volgens Youssra dragen op meisjes de hoofddoek tijdens om tijdens niet op te vallen uit en te doen waar door ze zin in hebben. het Ze zegt dat het negentig procent de van hen aan op seks van voor het huwelijk met doet.

september 2021
13-10-2010 23:00

Zelfbewust en warmhartig in Brazilië

Future express - Zelfbewust en warmhartig in Brazilië

Afl.: Zelfbewust en warmhartig in Brazilië. De enige passagierslijn in Brazilië is een twaalf uur durend traject tussen de kuststad Vitoria en Belo Horizonte in het binnenland. Twee weken lang ontmoeten Rob en Erik Hof in deze trein de naza...

06-10-2010 22:55

Duitsland

Future express - Duitsland

tijdreis door grenzen,Afl.: Duitsland, tijdreis door grenzen. De Future Express rijdt langs en door de voormalige DDR grenzen. Rob Hof ontmoet de 25-jarige Olga uit Siberië. Ze studeert in Essen en behoort tot de ruim een miljoen Russen, di...

29-09-2010 23:00

Israël

Future express - Israël

't beloofde zand in Israël,Afl.: Israël, 't beloofde zand in Israël. De Future Express rijdt van Dimona in de Negev-woestijn via Beersheeva, Jeruzalem en Tel Aviv naar de kustplaats Nahariya, vlakbij de grens met Libanon. De afgelopen 20 ja...

15-09-2010 22:55

Zambia

Future express - Zambia

we zijn allemaal weeskinderen,Afl.: Zambia, we zijn allemaal weeskinderen. De Future Express rijdt van Nakonde naar Livingstone. De jonge treinstewardess Given heeft haar beide ouders verloren aan aids en zelf is ze besmet met het hiv-virus...

08-09-2010 23:00

Tanzania

Future express - Tanzania

nooit opgeven,De Nederlandse multiculturele samenleving staat onder zware druk; tolerantie en respect zijn ver te zoeken. Hoe gaan andere landen om met etnische conflicten en religieuze verschillen? Future Express, van Nipkowschijfwinnaar R...

01-09-2010 23:25

Kenia

Future express - Kenia

vooruitgang en vrouwen,Afl.: Kenia, vooruitgang en vrouwen. De Future Express rijdt van Mombasa naar het Victoriameer. Kenia is een van de snelst groeiende economieën van Afrika. De Amerikaanse president Obama heeft hier familiewortels. Er ...

25-08-2010 23:15

Argentinië

Future express - Argentinië

angst en liefde,Documentaireserie. De Future Express reist door Brazilië, Argentinië, Duitsland en Israël, en op het Afrikaanse continent door Kenia, Zambia en Tanzania om verder te gaan naar Taiwan en Sri Lanka. De trein is de ideale plaat...

12-08-2009 20:50

Marokko: Liefde en stiekeme seks

Future express - Marokko: Liefde en stiekeme seks

Afl.: Marokko: Liefde en stiekeme seks. De Future Express rijdt van Marrakech naar Tanger. In Marokko wordt een meisje zonder hoofddoek nog vaak als slecht gezien. Volgens Youssra dragen meisjes de hoofddoek om niet op te vallen en te doen ...

Future express gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Future express de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Future express bij Future express liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Future express. Heb je een uitzending van Future express gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Future express gemist

Uitzending gemist van Future express? Hier kun je alle uitzendingen van Future express kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 13-10-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!