Programma gemist?

Afl.: in Zelfbewust en warmhartig in Brazilië. van De tijdens enige passagierslijn in Brazilië door is een twaalf uit uur durend traject door tussen de kuststad Vitoria op tv en Belo op Horizonte in het tijdens binnenland. naar Twee weken lang ontmoeten Rob en op Erik een Hof in deze trein de het nazaten van uit de oorspronkelijke Europese uit immigranten en Afrikaanse tijdens slaven. Brazilië behoort in tegenwoordig tot tijdens de snelst groeiende de economieën ter wereld. De Brazilianen door het vinden hun land het tijdens grootste en mooiste ter wereld, het en door de economische groei stimuleert de hun zelfbewustzijn. 'Elkaar naar omhelzen, grote woorden in met de liefde, voor van een Braziliaan in is op tv het in tegenstelling tot Europeanen het en een Amerikanen een eerste levensbehoefte', naar zegt aankomend journaliste Leticia. De op Braziliaanse zangeres Sandra in is nog in nooit met in het buitenland op geweest, maar ze met is ervan overtuigd, dat Brazilië een het beste tijdens land ter wereld is: 'Het op tv tijdens is een echt moederland met tijdens een enorm moederhart, met dat iedereen omhelst. Natuurlijk een wil ik op tv best een een ander land een bezoeken, maar mijn land ooit verlaten, uit nooit! door Iedereen die ik ken en op tv die in het land heeft verlaten, de wil niets met liever dan de terugkeren naar Brazilië. Weggaan voor tijdens een betere toekomst een was een illusie, een hebben ze gemerkt en op op als ze terugkeren, het zullen ze nog meer van Brazilië op in houden'.

tijdreis door grenzen,Afl.: door naar Duitsland, tijdreis door grenzen. met De Future Express rijdt in langs en door de de het voormalige DDR grenzen. Rob Hof ontmoet uit de 25-jarige Olga tijdens uit Siberië. op tv Ze studeert in Essen naar en tijdens behoort tot in de ruim een miljoen Russen, door die de door laatste twintig jaar op tv naar Duitsland zijn geëmigreerd. naar Haar grootmoeder kan niet naar in begrijpen, dat ze juist Duitsland met gekozen heeft. door Het land, dat verantwoordelijk een is voor miljoenen oorlogsslachtoffers door door in de vroegere naar Sovjet-Unie. Voor Olga, die als klein de kind in opgroeide met het idee, dat van tijdens de Duitsers de vijand waren, is op de naar openheid naar buitenlanders in haar tijdens nieuwe land uit verrassend.

't naar beloofde zand het in Israël,Afl.: Israël, 't beloofde het zand in Israël. tijdens De Future Express rijdt in van Dimona tijdens in de tijdens Negev-woestijn via Beersheeva, op Jeruzalem en op tv Tel Aviv naar de kustplaats Nahariya, de vlakbij het de grens met op tv Libanon. De afgelopen 20 jaar een reisde Rob het Hof regelmatig naar Israël het en de Palestijnse naar de gebieden. Iedere keer werd hij gefascineerd in hoe je op tv overleeft in een in land, waarin door je voortdurend uit op je hoede moet zijn voor de gevaar een van binnen en buiten. Een tijdens land, dat een voor een in groot deel uit in woestijn bestaat, maar met van alle kanten een opgeëist wordt. Presentatie: uit Rob Hof.

we zijn uit allemaal weeskinderen,Afl.: in Zambia, we door zijn allemaal weeskinderen. De tijdens Future Express rijdt van met Nakonde naar Livingstone. het De jonge treinstewardess Given uit heeft naar haar beide ouders verloren naar aan door aids en zelf is op ze besmet met het op hiv-virus. Alle treinreizigers op tv die de Rob Hof sprak hebben op tv direct of indirect op tv met de ziekte te in maken. Zambia het behoort tot de door top drie door van landen, die geplaagd worden door de hiv en aids. met Een op de uit een vijf volwassenen, bijna allen tussen tijdens de 15 met en 45, lijdt hier de aan hiv of aids. de Er is geen een treinreiziger die uit er niet direct tijdens of indirect in mee te maken heeft. naar Given is uit de jonge naar treinstewardess op weg naar Lusaka. door Ze vertelt tijdens over haar aan aids met gestorven ouders en tijdens dat met ze zelf als 22-jarige met hiv met de besmet is door een jongen die op tv op haar niet over zijn op status verteld het had. Ze heeft een baby van de hem, die een geen door hiv heeft en is ervan overtuigd het dat ze op een een dag dokter tijdens zal zijn door en anderen kan helpen naar met deze ziekte met om te gaan. de de Ook Edna is weeskind, maar het voor haar was het het een van drijfveer om nog harder te een werken. met Ze studeert economie naar aan de universiteit uit van Lusaka en gelooft het stellig van dat ze samen met haar uit studerende de zus op een in dag tot de vrouwen behoort uit waarover de hele de wereld zal in spreken. Presentatie: met Rob Hof.

nooit tijdens opgeven,De Nederlandse multiculturele door samenleving staat onder zware druk; een tolerantie naar en respect door zijn ver te door zoeken. Hoe gaan het andere landen om met etnische het conflicten tijdens en religieuze verschillen? Future Express, van een Nipkowschijfwinnaar van Rob Hof, geeft het het antwoord. het Op het dak door van een trein, het in een goederenwagon, een over versleten spoorrails, in supersnelle, het luxe treinen met televisie met aan boord, uit door de tijdens jungle en over duizelingwekkende bruggen tijdens op reist Hof met van zijn zoon Erik over de de hele wereld. het Hij toont inspirerende, ontroerende in en intrigerende verhalen van van treinreizigers over de door hele de wereld. Afl.: Tanzania, nooit uit opgeven. het 'Nooit opgeven' zijn uit de steeds terugkerende woorden van een het op van de treinreizigers in de Tanzania. Het is op alsof iedereen hier op weg op is naar van de stad om de het leven te de verbeteren. met Tanzania is een land van een grote dromen. uit Flavia komt uit een klein op dorp een en is, door de inspirerende op tv woorden van van een lerares, meer in en meer gaan uit studeren. Tegenwoordig naar verkoopt ze in een de hoofdstad van dure huizen aan vermogende Tanzanianen en de buitenlanders. van Hard werken en door geloven dat je het naar kunt naar maken, is al de jaren haar eigen motivatie. een Joshua vertelt lachend dat van hem ontslag wacht het in de zijn fabriek, maar dat met hij als het bananenverkoper verder zal de gaan. Hij mag niet opgeven op tv vanwege zijn twee uit peuters van 2 en een 6, die de met zwart pak en een stropdas meereizen in op weg naar met de hoofdstad. uit Ze zijn de zo nieuwsgierig naar in alles wat er een om hen gebeurt op tv en daarom is uit hij er zeker van dat ze door heel op ver zullen komen. Hij op tv mag niet de verslappen en zal de ervoor zorgen dat ze op tv onderwijs krijgen, zodat van ze op een met dag president in en premier van naar het land kunnen worden. door Presentatie: Rob op tv Hof.

vooruitgang door en vrouwen,Afl.: Kenia, vooruitgang en uit vrouwen. op tv De Future Express het rijdt van Mombasa naar het op Victoriameer. Kenia is op tv een van van de snelst groeiende naar economieën van Afrika. van De Amerikaanse president Obama in heeft hier familiewortels. van Er tijdens is sprake tijdens van een groeiend zelfbewustzijn op tv in dit deel van Afrika uit en het lijkt het alsof dit in vooral voor vrouwen de geldt. Nanda naar vindt dat het vrouwen tot veel meer in van staat zijn dan mannen. naar 'Een man op kan maar een ding naar uit tegelijk. Terwijl wij in vrouwen drie dingen tegelijk doen. Als de ik tijdens iets uitgevoerd heb, begint uit mijn man de er pas met over na te op tv denken. Hetzelfde met seks. Terwijl door ik een feestverlichting ben, een is hij een in twee minuten klaar.' de Agnez hoopt vurig uit dat er een tijdens naar vrouwelijke president komt, 'want dan zal de de op vrouwenbesnijdenis aangepakt het worden en krijgen op vrouwen meer onderwijs door en als vrouwen de het meer voor het zeggen krijgen, van zal dit land naar weldra het uit meest welvarende met van Afrika zijn en zelfs de Europa en een Amerika evenaren.' Hoewel bijna naar vijftig op tv procent van de een bevolking nog op steeds onder de uit armoedegrens leeft, vertellen reizigers steevast dat het Kenia eraan komt. met Iedereen is de ervan naar overtuigd dat onderwijs de sleutel is. in Presentatie: het Rob Hof.

angst en tijdens liefde,Documentaireserie. De Future Express in reist door Brazilië, op Argentinië, Duitsland en uit Israël, en de op het Afrikaanse continent door het door Kenia, Zambia en Tanzania om in op verder te gaan naar het Taiwan en Sri met Lanka. De trein is een de ideale plaats voor in inspirerende gesprekken tijdens en bijzondere observaties. Afl.: in Argentinië, angst en tijdens liefde. De Future naar op Express rijdt van de hoofdstad Buenos tijdens Aires van naar Bariloche. de De militaire dictatuur van 1976 naar tot 1983 heeft op diepe sporen van nagelaten in het op tv dagelijks leven van de Argentijnen. door de Hebe de Bonafieni is tijdens moeder van drie vermiste uit kinderen. Al dertig jaar op protesteert zij uit samen van met honderden andere 'dwaze moeders' op op op tv het Plaza de Mayo. De Argentijnse de treinreis de start vanuit uit Buenos Aires via Carmen de Patagonia door naar het Bariloche, dat omgeven is door van een de Andes. Rob van Hof raakte tijdens de tijdens jaren van tijdens de militaire junta verliefd op met dit Zuid-Amerikaanse land, haar op mensen van en hun levenswijze. In de de jaren uit tachtig woonde door hij bij tegenstanders en vervolgden van van het regime. naar Iedere minuut was een hij op zijn hoede op tv van voor de geheime politie, die op als op tv een onzichtbaar monster overal aanwezig was. in Agenten op in burger ontvoerden tienduizenden mensen, met uit die niet terugkeerden. In op 1978 besloten naar enkele 'dwaze moeders' op tv op het centrale plein in van Buenos Aires, Plaza de door met Mayo, de terugkeer van een hun vermiste kinderen de te eisen. Plaza een de Mayo werd de op plek naar van herinnering en de hoop. Hebe de tijdens Bonafieni, zelf een 'dwaze moeder' van van drie met vermisten, was op er vanaf het een begin bij. Ruim dertig een jaar later eist uit ze, samen met de door andere moeders, iedere een donderdag om drie uur met de tijdens terugkeer van hun kinderen op. in naar Tijdens deze reis uit praten Hebe en Hof over het met naar belang van herinnering en op recht. De wrede op dictatuur mag naar nooit vergeten worden, de vertellen jonge treinreizigers. De twintigers Angelica de en Mariel zijn op tv uit zelf geen slachtoffer van de het junta, maar een ze kennen de geschiedenis uit uit gruwelijke verhalen uit van van hun ouders. Pamela is dochter van een een Spaanse vader, op op die Franco ontvluchtte de en in Argentinië verliefd een werd op een jonge naar vrouw, die haar het leven niet zeker was de met in haar moederland. Uiteindelijk gingen de beiden in op tv ballingschap en voelt Pamela naar zich nu een door kind van in angst en liefde, in twee emoties, waarmee ze opgroeide van en van die de relatie van de haar ouders zo naar kenmerkten. 'Seguimos de caminando con esperanza. met In Argentinië lopen we verder naar met hoop', zegt een de Jorge, die blij een is de dictatuur te van hebben overleefd. in De pijn zal altijd blijven, op maar de hoop en door in de wil, dat verandering mogelijk naar is, overwinnen uiteindelijk. Presentatie: door tijdens Rob Hof.

Afl.: in Marokko: Liefde en stiekeme seks. tijdens De een Future Express rijdt van naar Marrakech naar naar Tanger. In Marokko wordt een met meisje zonder hoofddoek met van nog vaak als slecht gezien. Volgens het Youssra door dragen meisjes de hoofddoek om op niet op op te vallen en een te tijdens doen waar ze zin in een hebben. Ze zegt dat een naar negentig procent van hen aan het seks uit voor het huwelijk het doet.

mei 2020
13-10-2010 23:00

Zelfbewust en warmhartig in Brazilië

Future express - Zelfbewust en warmhartig in Brazilië

Afl.: Zelfbewust en warmhartig in Brazilië. De enige passagierslijn in Brazilië is een twaalf uur durend traject tussen de kuststad Vitoria en Belo Horizonte in het binnenland. Twee weken lang ontmoeten Rob en Erik Hof in deze trein de naza...

06-10-2010 22:55

Duitsland

Future express - Duitsland

tijdreis door grenzen,Afl.: Duitsland, tijdreis door grenzen. De Future Express rijdt langs en door de voormalige DDR grenzen. Rob Hof ontmoet de 25-jarige Olga uit Siberië. Ze studeert in Essen en behoort tot de ruim een miljoen Russen, di...

29-09-2010 23:00

Israël

Future express - Israël

't beloofde zand in Israël,Afl.: Israël, 't beloofde zand in Israël. De Future Express rijdt van Dimona in de Negev-woestijn via Beersheeva, Jeruzalem en Tel Aviv naar de kustplaats Nahariya, vlakbij de grens met Libanon. De afgelopen 20 ja...

15-09-2010 22:55

Zambia

Future express - Zambia

we zijn allemaal weeskinderen,Afl.: Zambia, we zijn allemaal weeskinderen. De Future Express rijdt van Nakonde naar Livingstone. De jonge treinstewardess Given heeft haar beide ouders verloren aan aids en zelf is ze besmet met het hiv-virus...

08-09-2010 23:00

Tanzania

Future express - Tanzania

nooit opgeven,De Nederlandse multiculturele samenleving staat onder zware druk; tolerantie en respect zijn ver te zoeken. Hoe gaan andere landen om met etnische conflicten en religieuze verschillen? Future Express, van Nipkowschijfwinnaar R...

01-09-2010 23:25

Kenia

Future express - Kenia

vooruitgang en vrouwen,Afl.: Kenia, vooruitgang en vrouwen. De Future Express rijdt van Mombasa naar het Victoriameer. Kenia is een van de snelst groeiende economieën van Afrika. De Amerikaanse president Obama heeft hier familiewortels. Er ...

25-08-2010 23:15

Argentinië

Future express - Argentinië

angst en liefde,Documentaireserie. De Future Express reist door Brazilië, Argentinië, Duitsland en Israël, en op het Afrikaanse continent door Kenia, Zambia en Tanzania om verder te gaan naar Taiwan en Sri Lanka. De trein is de ideale plaat...

12-08-2009 20:50

Marokko: Liefde en stiekeme seks

Future express - Marokko: Liefde en stiekeme seks

Afl.: Marokko: Liefde en stiekeme seks. De Future Express rijdt van Marrakech naar Tanger. In Marokko wordt een meisje zonder hoofddoek nog vaak als slecht gezien. Volgens Youssra dragen meisjes de hoofddoek om niet op te vallen en te doen ...

Future express gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Future express de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Future express bij Future express liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Future express. Heb je een uitzending van Future express gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Future express gemist

Uitzending gemist van Future express? Hier kun je alle uitzendingen van Future express kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 13-10-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!