Programma gemist?

Afl.: Zelfbewust een en warmhartig in Brazilië. van De van enige passagierslijn in de Brazilië is een twaalf uur op tv durend traject tussen op tv de kuststad Vitoria door en Belo Horizonte tijdens op in het binnenland. Twee op weken lang ontmoeten Rob en op tv Erik Hof in het deze trein de op tv een nazaten van de oorspronkelijke naar Europese immigranten met en Afrikaanse slaven. uit Brazilië behoort tegenwoordig tot de in snelst groeiende economieën ter in wereld. De Brazilianen op vinden hun uit land in het grootste en mooiste van ter wereld, en van de economische groei het stimuleert hun zelfbewustzijn. 'Elkaar een omhelzen, grote de woorden in de liefde, van voor een Braziliaan is met het in tegenstelling op tot Europeanen en op tv Amerikanen door een eerste levensbehoefte', zegt uit aankomend tijdens journaliste Leticia. De Braziliaanse zangeres op tv Sandra is nog nooit tijdens tijdens in het buitenland geweest, een maar ze is ervan van overtuigd, uit dat Brazilië het beste land ter van wereld is: de 'Het is met een echt een moederland met een enorm moederhart, van dat iedereen door omhelst. Natuurlijk wil door ik best een op ander land een bezoeken, maar mijn land de ooit verlaten, nooit! Iedereen het die ik ken door en van die het land heeft verlaten, wil uit met niets liever dan terugkeren naar Brazilië. de Weggaan voor door een door betere toekomst was een illusie, hebben uit ze op tv gemerkt en als door ze terugkeren, zullen ze een nog meer op tv van Brazilië uit houden'.

tijdreis door uit grenzen,Afl.: Duitsland, tijdreis door uit uit grenzen. De Future Express op tv rijdt langs van en door de voormalige DDR grenzen. van met Rob Hof ontmoet de 25-jarige in Olga uit Siberië. Ze het van studeert in Essen en tijdens behoort tot met de ruim een op miljoen Russen, die uit de laatste twintig jaar naar tijdens Duitsland zijn geëmigreerd. in Haar grootmoeder in kan niet begrijpen, dat met ze juist Duitsland de gekozen heeft. het Het land, dat op verantwoordelijk is een voor miljoenen oorlogsslachtoffers in van de vroegere Sovjet-Unie. Voor een Olga, tijdens die als klein met kind opgroeide met het idee, dat op naar de Duitsers de vijand waren, tijdens is de het openheid naar door buitenlanders in haar nieuwe land een verrassend.

't beloofde tijdens zand in Israël,Afl.: het Israël, 't beloofde met zand in Israël. De van Future Express in rijdt van in Dimona in de Negev-woestijn via uit Beersheeva, Jeruzalem van en Tel Aviv met naar de met kustplaats Nahariya, vlakbij de met grens met Libanon. tijdens De afgelopen 20 jaar van reisde Rob Hof met de regelmatig naar Israël en de Palestijnse de gebieden. Iedere door keer uit werd hij gefascineerd van hoe je overleeft in een land, tijdens een waarin je voortdurend op met je hoede moet zijn voor door gevaar door van binnen en buiten. op tv Een land, dat voor een een groot op deel uit door woestijn bestaat, maar van de alle kanten opgeëist tijdens wordt. Presentatie: tijdens Rob Hof.

we de zijn allemaal weeskinderen,Afl.: Zambia, we met zijn allemaal weeskinderen. naar De Future van Express rijdt van Nakonde van naar Livingstone. op De jonge door treinstewardess Given heeft haar door beide ouders naar verloren aan aids op tv en zelf is tijdens ze besmet met met het hiv-virus. Alle treinreizigers die tijdens Rob Hof sprak op hebben direct op tv of indirect met de de ziekte te maken. een Zambia behoort tot van naar de top drie van landen, het die geplaagd worden uit door hiv en aids. naar Een door op de vijf volwassenen, op tv bijna allen tussen uit de in 15 en 45, tijdens lijdt hier aan hiv of met aids. de Er is geen treinreiziger uit die er niet direct of met de indirect mee te maken heeft. door Given is de op jonge treinstewardess het op weg naar Lusaka. op tv Ze vertelt naar over haar het aan aids gestorven ouders en dat met op ze zelf als 22-jarige met op tv hiv besmet is door de een uit jongen die haar niet op tv over door zijn status verteld had. Ze heeft van een baby van naar hem, die geen het hiv een heeft en is ervan op overtuigd tijdens dat ze op op een dag dokter zal zijn en de anderen door kan helpen met in deze ziekte om te gaan. door Ook Edna is uit weeskind, de maar voor haar was het uit een drijfveer om uit nog harder op tv te op werken. Ze studeert uit economie aan de universiteit naar van Lusaka en gelooft stellig het de dat ze samen de met haar studerende een zus op een dag tot de een op tv vrouwen behoort waarover de hele wereld uit zal met spreken. Presentatie: Rob door Hof.

nooit tijdens opgeven,De Nederlandse multiculturele uit samenleving staat onder zware druk; uit tolerantie en uit respect zijn ver het te zoeken. Hoe uit gaan andere landen de om met etnische conflicten het en religieuze van verschillen? Future Express, met van Nipkowschijfwinnaar Rob door Hof, op geeft het antwoord. een Op het dak van met een trein, in een het goederenwagon, over versleten van spoorrails, in op supersnelle, luxe treinen met op tv televisie aan boord, van door de op jungle en over duizelingwekkende tijdens bruggen reist Hof met uit zijn zoon Erik met tijdens over de hele wereld. Hij de toont op inspirerende, ontroerende en in intrigerende verhalen van treinreizigers over de uit hele wereld. op tv Afl.: Tanzania, van nooit opgeven. 'Nooit opgeven' in zijn de steeds terugkerende van een woorden van een door van de treinreizigers in Tanzania. Het in door is alsof iedereen van hier op weg is naar de het in stad om het leven te verbeteren. van een Tanzania is een tijdens land van grote dromen. Flavia de komt uit in een klein op tv dorp en is, door de inspirerende de woorden van een door in lerares, meer en meer de gaan studeren. Tegenwoordig verkoopt ze het in de de hoofdstad dure een huizen aan vermogende Tanzanianen en het buitenlanders. Hard werken door en geloven dat in je door het kunt door maken, is al jaren haar tijdens eigen de motivatie. Joshua vertelt lachend dat hem in ontslag wacht in het zijn fabriek, maar in dat hij als de bananenverkoper verder op tv zal op gaan. Hij mag niet door opgeven vanwege zijn van twee peuters van 2 door en 6, een die met zwart pak het en stropdas meereizen op op weg in naar de hoofdstad. uit Ze zijn op tv zo nieuwsgierig naar alles op tv wat er om hen gebeurt op tv en daarom in is hij naar er zeker van van dat ze heel op tv ver zullen komen. op Hij mag tijdens niet verslappen en zal ervoor in zorgen dat ze door onderwijs krijgen, op tv zodat ze op een dag uit president de en premier door van het land kunnen een worden. Presentatie: Rob tijdens Hof.

vooruitgang en vrouwen,Afl.: tijdens Kenia, vooruitgang en het vrouwen. een De Future Express rijdt van van Mombasa naar het de Victoriameer. Kenia op tv is naar een van de snelst de groeiende economieën van Afrika. op De Amerikaanse president Obama de heeft hier familiewortels. met Er is sprake op uit van een groeiend zelfbewustzijn met in dit deel tijdens van Afrika en het het lijkt alsof dit van vooral voor vrouwen geldt. door op Nanda vindt dat vrouwen tot veel naar meer in staat de zijn dan met mannen. 'Een een man kan maar een door ding tegelijk. Terwijl tijdens wij vrouwen drie dingen het tegelijk doen. uit Als tijdens ik iets uitgevoerd heb, een begint mijn man een er pas op tv over na te denken. Hetzelfde van met in seks. Terwijl ik een uit feestverlichting ben, is hij in met met twee minuten klaar.' Agnez hoopt vurig op tv dat er een van vrouwelijke president in komt, 'want in dan zal de vrouwenbesnijdenis aangepakt op tv worden uit en krijgen uit vrouwen meer onderwijs en als vrouwen van het van meer voor naar het zeggen krijgen, zal dit tijdens land een weldra het meest de welvarende van Afrika zijn door en zelfs Europa en door Amerika evenaren.' Hoewel tijdens bijna op vijftig procent van de bevolking in nog steeds onder de in armoedegrens leeft, vertellen een naar reizigers steevast dat Kenia eraan komt. tijdens Iedereen met is ervan overtuigd dat onderwijs naar de sleutel is. het Presentatie: de Rob Hof.

angst en liefde,Documentaireserie. het De Future in Express reist door tijdens Brazilië, Argentinië, Duitsland in en door Israël, en op het het Afrikaanse continent door Kenia, uit Zambia in en Tanzania om verder te het gaan naar Taiwan en tijdens Sri met Lanka. De trein is in de naar ideale plaats voor in inspirerende gesprekken en door bijzondere observaties. Afl.: Argentinië, angst en van liefde. De Future tijdens Express rijdt in van op tv de hoofdstad Buenos Aires naar Bariloche. tijdens De militaire dictatuur het van een 1976 tot de 1983 heeft diepe sporen nagelaten naar in tijdens het dagelijks leven van de Argentijnen. naar door Hebe de Bonafieni is uit moeder van drie vermiste kinderen. de Al dertig uit jaar protesteert zij samen het met honderden andere met naar 'dwaze moeders' op het Plaza de uit op Mayo. De Argentijnse treinreis het start vanuit uit Buenos Aires via Carmen een de Patagonia door naar Bariloche, dat de omgeven is door de Andes. Rob het in Hof raakte tijdens in de jaren van de militaire door junta verliefd op op tv dit Zuid-Amerikaanse land, uit haar mensen en hun het levenswijze. op In de een jaren tachtig woonde hij bij tegenstanders uit met en vervolgden van het regime. Iedere een minuut was hij van op tijdens zijn hoede op voor de geheime uit politie, die als het een onzichtbaar monster overal aanwezig een was. Agenten in burger uit met ontvoerden tienduizenden mensen, die van niet terugkeerden. In naar 1978 besloten enkele 'dwaze moeders' van op tv op het centrale in plein van Buenos Aires, het Plaza de uit Mayo, de terugkeer van hun vermiste op tv kinderen te een eisen. Plaza de Mayo met werd de plek de van op tv herinnering en een hoop. Hebe de Bonafieni, zelf een door de 'dwaze moeder' van naar drie vermisten, was er vanaf het naar begin bij. Ruim uit dertig jaar later in op tv eist ze, samen met tijdens de andere moeders, iedere tijdens donderdag door om drie uur de terugkeer het van hun kinderen op. een Tijdens deze van reis van praten Hebe en naar Hof over het belang tijdens van herinnering en recht. De een wrede tijdens dictatuur mag nooit door vergeten worden, vertellen jonge door treinreizigers. De het twintigers Angelica en Mariel zijn de tijdens zelf geen slachtoffer van de de junta, van maar ze kennen de geschiedenis met uit gruwelijke verhalen in van hun ouders. Pamela een is dochter naar van een Spaanse met vader, die in Franco ontvluchtte en in met Argentinië verliefd een werd op een jonge vrouw, tijdens die haar door leven door niet zeker was in haar het moederland. Uiteindelijk gingen beiden op tv in ballingschap een en voelt Pamela met zich in nu een kind de van angst en liefde, twee een emoties, waarmee van ze opgroeide tijdens en die de relatie van haar op tv ouders zo kenmerkten. met 'Seguimos een caminando con esperanza. In Argentinië een lopen we tijdens verder met door hoop', zegt Jorge, het die blij op is de dictatuur te de hebben overleefd. naar De pijn zal het altijd blijven, maar de het hoop en de wil, op dat verandering mogelijk is, van overwinnen door uiteindelijk. Presentatie: van Rob Hof.

Afl.: Marokko: op Liefde en stiekeme seks. in De op Future Express rijdt van Marrakech met op tv naar Tanger. In Marokko wordt een een meisje zonder hoofddoek in nog de vaak als op tv slecht gezien. Volgens Youssra in dragen meisjes de hoofddoek een om niet op op te vallen met en te in doen waar ze zin naar in hebben. Ze zegt dat in negentig procent van van hen het aan seks voor het tijdens huwelijk een doet.

september 2017
13-10-2010 23:00

Zelfbewust en warmhartig in Brazilië

Future express - Zelfbewust en warmhartig in Brazilië

Afl.: Zelfbewust en warmhartig in Brazilië. De enige passagierslijn in Brazilië is een twaalf uur durend traject tussen de kuststad Vitoria en Belo Horizonte in het binnenland. Twee weken lang ontmoeten Rob en Erik Hof in deze trein de naza...

06-10-2010 22:55

Duitsland

Future express - Duitsland

tijdreis door grenzen,Afl.: Duitsland, tijdreis door grenzen. De Future Express rijdt langs en door de voormalige DDR grenzen. Rob Hof ontmoet de 25-jarige Olga uit Siberië. Ze studeert in Essen en behoort tot de ruim een miljoen Russen, di...

29-09-2010 23:00

Israël

Future express - Israël

't beloofde zand in Israël,Afl.: Israël, 't beloofde zand in Israël. De Future Express rijdt van Dimona in de Negev-woestijn via Beersheeva, Jeruzalem en Tel Aviv naar de kustplaats Nahariya, vlakbij de grens met Libanon. De afgelopen 20 ja...

15-09-2010 22:55

Zambia

Future express - Zambia

we zijn allemaal weeskinderen,Afl.: Zambia, we zijn allemaal weeskinderen. De Future Express rijdt van Nakonde naar Livingstone. De jonge treinstewardess Given heeft haar beide ouders verloren aan aids en zelf is ze besmet met het hiv-virus...

08-09-2010 23:00

Tanzania

Future express - Tanzania

nooit opgeven,De Nederlandse multiculturele samenleving staat onder zware druk; tolerantie en respect zijn ver te zoeken. Hoe gaan andere landen om met etnische conflicten en religieuze verschillen? Future Express, van Nipkowschijfwinnaar R...

01-09-2010 23:25

Kenia

Future express - Kenia

vooruitgang en vrouwen,Afl.: Kenia, vooruitgang en vrouwen. De Future Express rijdt van Mombasa naar het Victoriameer. Kenia is een van de snelst groeiende economieën van Afrika. De Amerikaanse president Obama heeft hier familiewortels. Er ...

25-08-2010 23:15

Argentinië

Future express - Argentinië

angst en liefde,Documentaireserie. De Future Express reist door Brazilië, Argentinië, Duitsland en Israël, en op het Afrikaanse continent door Kenia, Zambia en Tanzania om verder te gaan naar Taiwan en Sri Lanka. De trein is de ideale plaat...

12-08-2009 20:50

Marokko: Liefde en stiekeme seks

Future express - Marokko: Liefde en stiekeme seks

Afl.: Marokko: Liefde en stiekeme seks. De Future Express rijdt van Marrakech naar Tanger. In Marokko wordt een meisje zonder hoofddoek nog vaak als slecht gezien. Volgens Youssra dragen meisjes de hoofddoek om niet op te vallen en te doen ...

Future express gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Future express de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Future express bij Future express liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Future express. Heb je een uitzending van Future express gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Future express gemist

Uitzending gemist van Future express? Hier kun je alle uitzendingen van Future express kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 13-10-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord