Programma gemist?

21:55,Jarenlang belde Giel op tv Beelen door in de ochtendshow uit op de radio op tv naar zijn uit Gielmobiel zonder te in weten wie hij aan de lijn op naar kreeg. Frank Evenblij en op de televisie gaan verder, naar met zijn eigen speciale tijdens in Gielmobiel.

mei 2021
12-08-2013 21:55

Ma 12 aug 2013

De Gielmobiel - Ma 12 aug 2013

21:55,Jarenlang belde Giel Beelen in de ochtendshow op de radio naar zijn Gielmobiel zonder te weten wie hij aan de lijn kreeg. Frank Evenblij en de televisie gaan verder, met zijn eigen speciale Gielmobiel.

De Gielmobiel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gielmobiel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gielmobiel bij De Gielmobiel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gielmobiel. Heb je een uitzending van De Gielmobiel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gielmobiel gemist

Iedere ochtend is het voor Giel Beelen de vraag wie-o-wie toch zijn Gielmobiel heeft... en opneemt. Frank Evenblij brengt het populaire radio-item naar de televisie en springt na het telefoontje zijn mobiele tv-studio in om de mysterieuze beller op te zoeken. Lukt het hem om nog diezelfde avond een compleet en veelzeggend tv-portret af te leveren?

Uitzending gemist van De Gielmobiel? Hier kun je alle uitzendingen van De Gielmobiel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-08-2013 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!