Programma gemist?

Kookwedstrijd een in het teken van de landen. Afl.: van Nederland. We op tv zien hoe twee teams lekkere van koshere Nederlandse gerechten in maken. De koks een zijn bekende joodse in Nederlanders. Wie gaat een de koksmuts het winnen?

Kookwedstrijd in van het van teken van landen. in Afl.: Israël. We zien hoe in twee tijdens teams lekkere koshere Israëlische gerechten maken. op Wie gaat de op koksmuts op tv winnen?

Kookwedstrijd het in het teken van in landen. Afl.: Engeland. door We zien hoe op twee teams lekkere koshere het naar Engelse gerechten maken. uit Wie gaat de koksmuts de winnen?

Kookwedstrijd door in het teken tijdens van landen. op tv Afl.: Marokko. We zien hoe twee uit teams lekkere in koshere op tv Marokkaanse gerechten maken. Wie uit gaat de koksmuts op winnen?

Kookwedstrijd in een het teken op tv van landen. Afl.: naar Polen. We zien tijdens hoe twee teams lekkere de koshere van Poolse gerechten maken. op Wie gaat de koksmuts met winnen?

Kookwedstrijd in het met teken van landen. op tv Afl.: Amerika. een We zien een hoe twee uit teams lekkere koshere Amerikaanse gerechten maken. uit een Wie gaat de de koksmuts winnen?

Kookwedstrijd in het een uit teken van landen. Afl.: Jemen. het We op tv zien hoe twee teams lekkere naar koshere uit Jemenitische gerechten maken. met Wie gaat de van koksmuts winnen?

Culinair spelprogramma dat het door in het teken van landen door staat. Afl.: Suriname. We door tijdens zien hoe twee teams in lekkere koshere Surinaamse door gerechten maken. Wie op gaat de koksmuts uit winnen?

mei 2021
20-12-2009 12:00

Nederland

Go - Nederland

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Nederland. We zien hoe twee teams lekkere koshere Nederlandse gerechten maken. De koks zijn bekende joodse Nederlanders. Wie gaat de koksmuts winnen?

06-12-2009 12:00

Israël

Go - Israël

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Israël. We zien hoe twee teams lekkere koshere Israëlische gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

18-11-2009 13:55

Engeland

Go - Engeland

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Engeland. We zien hoe twee teams lekkere koshere Engelse gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

08-11-2009 12:00

Marokko

Go - Marokko

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Marokko. We zien hoe twee teams lekkere koshere Marokkaanse gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

25-10-2009 14:00

Polen

Go - Polen

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Polen. We zien hoe twee teams lekkere koshere Poolse gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

13-09-2009 12:00

Amerika

Go - Amerika

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Amerika. We zien hoe twee teams lekkere koshere Amerikaanse gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

30-08-2009 12:00

Jemen

Go - Jemen

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Jemen. We zien hoe twee teams lekkere koshere Jemenitische gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

16-08-2009 12:00

Suriname

Go - Suriname

Culinair spelprogramma dat in het teken van landen staat. Afl.: Suriname. We zien hoe twee teams lekkere koshere Surinaamse gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Go - Bekijk hier alle afleveringen

Go, Kosjer!,Go Go Kosjer is een programma van de Joodse Omroep. Het programma wordt gepresenteerd door Michel de Hond. In het programma koken twee duo's tegen elkaar. Zij maken vaak een echt Joods gerecht. Wanneer er bijvoorbeeld een Joods...

Go gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Go de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Go bij Go liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Go. Heb je een uitzending van Go gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Go gemist

Go, Kosjer!,Go Go Kosjer is een programma van de Joodse Omroep. Het programma wordt gepresenteerd door Michel de Hond. In het programma koken twee duo's tegen elkaar. Zij maken vaak een echt Joods gerecht. Wanneer er bijvoorbeeld een Joodse feestdag is, dan koken de duo's een gerecht dat met die specifieke feestdag te maken heeft. De teams moeten naast dat ze het gerecht bereiden er ook op letten dat zij kosjer werken. In het programma zit een jury die onder andere let op presentatie en of het product wel kosjer is bereid. In de jury zit onder andere rabbijn Raphael Evers.

Uitzending gemist van Go? Hier kun je alle uitzendingen van Go kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 20-12-2009 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!