Programma gemist?

Kookwedstrijd in het in teken op tv van landen. Afl.: Nederland. de We zien door hoe twee teams door lekkere koshere tijdens Nederlandse gerechten maken. De koks zijn van bekende joodse Nederlanders. op Wie met gaat de koksmuts in winnen?

Kookwedstrijd in het de teken van van landen. Afl.: Israël. met We zien hoe een twee teams lekkere tijdens koshere Israëlische gerechten op maken. Wie van gaat de koksmuts een winnen?

Kookwedstrijd op tv in het teken van landen. een Afl.: Engeland. naar We zien tijdens hoe twee teams van lekkere koshere Engelse gerechten maken. de Wie gaat de in uit koksmuts winnen?

Kookwedstrijd in met het teken van landen. tijdens Afl.: Marokko. We op zien hoe op tv twee op tv teams lekkere koshere Marokkaanse gerechten van maken. Wie gaat naar de koksmuts het winnen?

Kookwedstrijd naar in het door teken van landen. Afl.: Polen. We in zien met hoe twee teams lekkere naar koshere in Poolse gerechten maken. Wie naar gaat de tijdens koksmuts winnen?

Kookwedstrijd in op het teken op van landen. Afl.: Amerika. We het zien het hoe twee teams lekkere koshere op Amerikaanse gerechten maken. van Wie gaat de een koksmuts op winnen?

Kookwedstrijd een in het teken van landen. een Afl.: Jemen. We tijdens een zien hoe twee van teams lekkere koshere Jemenitische tijdens gerechten maken. Wie gaat de naar koksmuts van winnen?

Culinair de spelprogramma dat in het teken de naar van landen staat. Afl.: Suriname. We op zien hoe twee op teams op lekkere koshere Surinaamse van gerechten maken. Wie gaat de van koksmuts het winnen?

september 2020
20-12-2009 12:00

Nederland

Go - Nederland

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Nederland. We zien hoe twee teams lekkere koshere Nederlandse gerechten maken. De koks zijn bekende joodse Nederlanders. Wie gaat de koksmuts winnen?

06-12-2009 12:00

Israël

Go - Israël

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Israël. We zien hoe twee teams lekkere koshere Israëlische gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

18-11-2009 13:55

Engeland

Go - Engeland

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Engeland. We zien hoe twee teams lekkere koshere Engelse gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

08-11-2009 12:00

Marokko

Go - Marokko

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Marokko. We zien hoe twee teams lekkere koshere Marokkaanse gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

25-10-2009 14:00

Polen

Go - Polen

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Polen. We zien hoe twee teams lekkere koshere Poolse gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

13-09-2009 12:00

Amerika

Go - Amerika

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Amerika. We zien hoe twee teams lekkere koshere Amerikaanse gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

30-08-2009 12:00

Jemen

Go - Jemen

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Jemen. We zien hoe twee teams lekkere koshere Jemenitische gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

16-08-2009 12:00

Suriname

Go - Suriname

Culinair spelprogramma dat in het teken van landen staat. Afl.: Suriname. We zien hoe twee teams lekkere koshere Surinaamse gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Go - Bekijk hier alle afleveringen

Go, Kosjer!,Go Go Kosjer is een programma van de Joodse Omroep. Het programma wordt gepresenteerd door Michel de Hond. In het programma koken twee duo's tegen elkaar. Zij maken vaak een echt Joods gerecht. Wanneer er bijvoorbeeld een Joods...

Go gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Go de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Go bij Go liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Go. Heb je een uitzending van Go gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Go gemist

Go, Kosjer!,Go Go Kosjer is een programma van de Joodse Omroep. Het programma wordt gepresenteerd door Michel de Hond. In het programma koken twee duo's tegen elkaar. Zij maken vaak een echt Joods gerecht. Wanneer er bijvoorbeeld een Joodse feestdag is, dan koken de duo's een gerecht dat met die specifieke feestdag te maken heeft. De teams moeten naast dat ze het gerecht bereiden er ook op letten dat zij kosjer werken. In het programma zit een jury die onder andere let op presentatie en of het product wel kosjer is bereid. In de jury zit onder andere rabbijn Raphael Evers.

Uitzending gemist van Go? Hier kun je alle uitzendingen van Go kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 20-12-2009 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!