Programma gemist?

Kookwedstrijd in door het tijdens teken van landen. Afl.: een Nederland. We zien hoe twee naar teams lekkere naar koshere Nederlandse op gerechten maken. De koks met zijn bekende joodse van Nederlanders. Wie op gaat de koksmuts de winnen?

Kookwedstrijd in het het teken door van landen. uit Afl.: Israël. We in zien hoe twee teams lekkere koshere het Israëlische gerechten maken. door Wie door gaat de koksmuts door winnen?

Kookwedstrijd in het het door teken van landen. Afl.: Engeland. het We de zien hoe twee naar teams lekkere koshere met Engelse gerechten maken. Wie gaat op tv de koksmuts in winnen?

Kookwedstrijd op in het teken van landen. de met Afl.: Marokko. We op tv zien hoe twee teams tijdens lekkere koshere op Marokkaanse gerechten maken. Wie gaat uit de koksmuts met winnen?

Kookwedstrijd in het het teken het van landen. Afl.: op tv Polen. We zien het hoe twee teams lekkere op tv koshere Poolse gerechten maken. met Wie gaat tijdens de koksmuts op tv winnen?

Kookwedstrijd naar in het teken van landen. door uit Afl.: Amerika. We zien hoe twee in teams lekkere tijdens koshere Amerikaanse gerechten het maken. Wie gaat de in koksmuts naar winnen?

Kookwedstrijd het in het teken van het landen. Afl.: Jemen. We een zien hoe twee door teams lekkere koshere van Jemenitische gerechten maken. van op Wie gaat de het koksmuts winnen?

Culinair op spelprogramma dat in tijdens het teken van een landen staat. Afl.: Suriname. de We zien hoe de twee teams lekkere het koshere Surinaamse gerechten maken. tijdens Wie de gaat de koksmuts naar winnen?

september 2021
20-12-2009 12:00

Nederland

Go - Nederland

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Nederland. We zien hoe twee teams lekkere koshere Nederlandse gerechten maken. De koks zijn bekende joodse Nederlanders. Wie gaat de koksmuts winnen?

06-12-2009 12:00

Israël

Go - Israël

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Israël. We zien hoe twee teams lekkere koshere Israëlische gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

18-11-2009 13:55

Engeland

Go - Engeland

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Engeland. We zien hoe twee teams lekkere koshere Engelse gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

08-11-2009 12:00

Marokko

Go - Marokko

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Marokko. We zien hoe twee teams lekkere koshere Marokkaanse gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

25-10-2009 14:00

Polen

Go - Polen

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Polen. We zien hoe twee teams lekkere koshere Poolse gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

13-09-2009 12:00

Amerika

Go - Amerika

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Amerika. We zien hoe twee teams lekkere koshere Amerikaanse gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

30-08-2009 12:00

Jemen

Go - Jemen

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Jemen. We zien hoe twee teams lekkere koshere Jemenitische gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

16-08-2009 12:00

Suriname

Go - Suriname

Culinair spelprogramma dat in het teken van landen staat. Afl.: Suriname. We zien hoe twee teams lekkere koshere Surinaamse gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Go - Bekijk hier alle afleveringen

Go, Kosjer!,Go Go Kosjer is een programma van de Joodse Omroep. Het programma wordt gepresenteerd door Michel de Hond. In het programma koken twee duo's tegen elkaar. Zij maken vaak een echt Joods gerecht. Wanneer er bijvoorbeeld een Joods...

Go gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Go de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Go bij Go liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Go. Heb je een uitzending van Go gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Go gemist

Go, Kosjer!,Go Go Kosjer is een programma van de Joodse Omroep. Het programma wordt gepresenteerd door Michel de Hond. In het programma koken twee duo's tegen elkaar. Zij maken vaak een echt Joods gerecht. Wanneer er bijvoorbeeld een Joodse feestdag is, dan koken de duo's een gerecht dat met die specifieke feestdag te maken heeft. De teams moeten naast dat ze het gerecht bereiden er ook op letten dat zij kosjer werken. In het programma zit een jury die onder andere let op presentatie en of het product wel kosjer is bereid. In de jury zit onder andere rabbijn Raphael Evers.

Uitzending gemist van Go? Hier kun je alle uitzendingen van Go kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 20-12-2009 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!