Programma gemist?

Kookwedstrijd in het naar op teken van landen. Afl.: het Nederland. We van zien hoe twee teams het lekkere koshere op Nederlandse gerechten maken. De met koks zijn bekende een joodse Nederlanders. Wie een gaat de koksmuts de winnen?

Kookwedstrijd in met het teken uit van landen. Afl.: Israël. in We tijdens zien hoe twee teams uit lekkere koshere een Israëlische gerechten maken. Wie op tv gaat de koksmuts de winnen?

Kookwedstrijd door in het teken van het landen. Afl.: Engeland. in We zien met hoe twee op teams lekkere koshere Engelse gerechten maken. in op tv Wie gaat de koksmuts een winnen?

Kookwedstrijd uit in het teken het van landen. een Afl.: Marokko. We zien de hoe twee op teams lekkere koshere Marokkaanse gerechten maken. de de Wie gaat de koksmuts in winnen?

Kookwedstrijd de in het teken van een landen. Afl.: Polen. We door zien hoe van twee uit teams lekkere koshere Poolse op tv gerechten maken. Wie gaat de naar koksmuts door winnen?

Kookwedstrijd uit in het teken van landen. naar de Afl.: Amerika. We zien uit hoe twee door teams lekkere koshere Amerikaanse gerechten maken. de op tv Wie gaat de met koksmuts winnen?

Kookwedstrijd met in het een teken van landen. Afl.: op Jemen. We zien een hoe twee teams lekkere koshere van Jemenitische gerechten maken. op tv uit Wie gaat de koksmuts op winnen?

Culinair de spelprogramma dat uit in het teken van landen staat. tijdens Afl.: Suriname. in We van zien hoe twee teams lekkere een koshere op Surinaamse gerechten maken. Wie gaat de op tv koksmuts in winnen?

december 2019
20-12-2009 12:00

Nederland

Go - Nederland

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Nederland. We zien hoe twee teams lekkere koshere Nederlandse gerechten maken. De koks zijn bekende joodse Nederlanders. Wie gaat de koksmuts winnen?

06-12-2009 12:00

Israël

Go - Israël

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Israël. We zien hoe twee teams lekkere koshere Israëlische gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

18-11-2009 13:55

Engeland

Go - Engeland

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Engeland. We zien hoe twee teams lekkere koshere Engelse gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

08-11-2009 12:00

Marokko

Go - Marokko

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Marokko. We zien hoe twee teams lekkere koshere Marokkaanse gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

25-10-2009 14:00

Polen

Go - Polen

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Polen. We zien hoe twee teams lekkere koshere Poolse gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

13-09-2009 12:00

Amerika

Go - Amerika

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Amerika. We zien hoe twee teams lekkere koshere Amerikaanse gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

30-08-2009 12:00

Jemen

Go - Jemen

Kookwedstrijd in het teken van landen. Afl.: Jemen. We zien hoe twee teams lekkere koshere Jemenitische gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

16-08-2009 12:00

Suriname

Go - Suriname

Culinair spelprogramma dat in het teken van landen staat. Afl.: Suriname. We zien hoe twee teams lekkere koshere Surinaamse gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen?

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Go - Bekijk hier alle afleveringen

Go, Kosjer!,Go Go Kosjer is een programma van de Joodse Omroep. Het programma wordt gepresenteerd door Michel de Hond. In het programma koken twee duo's tegen elkaar. Zij maken vaak een echt Joods gerecht. Wanneer er bijvoorbeeld een Joods...

Go gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Go de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Go bij Go liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Go. Heb je een uitzending van Go gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Go gemist

Go, Kosjer!,Go Go Kosjer is een programma van de Joodse Omroep. Het programma wordt gepresenteerd door Michel de Hond. In het programma koken twee duo's tegen elkaar. Zij maken vaak een echt Joods gerecht. Wanneer er bijvoorbeeld een Joodse feestdag is, dan koken de duo's een gerecht dat met die specifieke feestdag te maken heeft. De teams moeten naast dat ze het gerecht bereiden er ook op letten dat zij kosjer werken. In het programma zit een jury die onder andere let op presentatie en of het product wel kosjer is bereid. In de jury zit onder andere rabbijn Raphael Evers.

Uitzending gemist van Go? Hier kun je alle uitzendingen van Go kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 20-12-2009 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!