Programma gemist?

21:21,Tijdens in 3JS Live in concert, deze in keer nog met van Jaap de tijdens Witte, willen de tijdens heren graag naar met hun vele fans delen op waar de inspiratie van voor een bepaalde liedjes vandaan van is gekomen.

20:40,Tijdens in 3JS Live tijdens in concert, deze keer nog met door Jaap de Witte, naar willen tijdens de heren graag met van hun vele op tv fans delen op tv waar de inspiratie voor bepaalde liedjes de vandaan uit is gekomen.

oktober 2021
18-06-2014 21:21

Wo 18 jun 2014

3JS Live in concert - Wo 18 jun 2014

21:21,Tijdens 3JS Live in concert, deze keer nog met Jaap de Witte, willen de heren graag met hun vele fans delen waar de inspiratie voor bepaalde liedjes vandaan is gekomen.

14-08-2013 20:40

Wo 14 aug 2013

3JS Live in concert - Wo 14 aug 2013

20:40,Tijdens 3JS Live in concert, deze keer nog met Jaap de Witte, willen de heren graag met hun vele fans delen waar de inspiratie voor bepaalde liedjes vandaan is gekomen.

3JS Live in concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3JS Live in concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3JS Live in concert bij 3JS Live in concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3JS Live in concert. Heb je een uitzending van 3JS Live in concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3JS Live in concert gemist

Na zes jaar en drie succesvolle landelijke theatertours kijken Jaap Kwakman, Jan Dulles en Jaap de Witte nog altijd met veel plezier terug naar de tijd voordat ze als 3JS met hun Nederlandstalige liedjes vanuit Volendam het land in trokken. Ruim tien jaar lang speelden de heren in allerlei Volendamse dijkkroegen op hun akoestische gitaren nummers van hun eigen, vaak Engelse, Ierse en Amerikaanse helden. Dat waren bands en singer-songwriters uit de goeie ouwe tijd, toen er op de radio nog ruimte was voor echt goeie liedjes en fraaie gitaarsolo's nog werden gewaardeerd. Deze muzikale bagage is voor de 3JS altijd van onschatbare waarde geweest en is duidelijk terug te horen in hun repertoire. Tijdens 3JS Live in concert, deze keer nog met Jaap de Witte, willen de heren graag met hun vele fans delen waar de inspiratie voor bepaalde liedjes vandaan is gekomen. Naast hun eigen repertoire wordt de kijker getrakteerd op een aantal juweeltjes uit 80 jaar muziekgeschiedenis.

Uitzending gemist van 3JS Live in concert? Hier kun je alle uitzendingen van 3JS Live in concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-06-2014 om 21:21 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!