Programma gemist?

Een hedendaags vervolg door van op de bijbel. Wat zijn het de dromen, aanklachten door en visioenen van ónze door tijd? Afl.: Inspirerende tijdens op kanten van vergankelijkheid.

Een hedendaags vervolg op op het de bijbel. Wat zijn op tv de dromen, aanklachten en op tv visioenen van het ónze tijd? Afl.: uit Mij een het zorg. -Je als volwassen kind door zorgen maken om het je op bejaarde ouders. naar Je afvragen of in ze niet vereenzamen, genoeg buiten komen in of nog genoeg van leuke uit dingen doen. Via in de organisatie Vertroetel door je ouders naar kan zo'n bezorgde in zoon of dochter professionele aandacht inhuren tijdens voor vader of tijdens moeder. Dat roept door naar vooroordelen op. Want waarom nemen ze op niet tijdens zelf die van extra zorg en aandacht op zich? in Annelies Kesting op tv heeft een sterke uit band met in haar moeder. door Toen ze drie jaar was in verliet haar vader het door van gezin en Annelies het en haar moeder bleven op samen achter. naar Maar juist vanwege het die sterke band wil Annelies de niet de zelf alle zorg het voor haar moeder op met zich nemen en tijdens schakelt ook zij de hulp in in op tv van de stichting. -Alex de door Bokx was van op zijn 26e al naar bedrijfsleider bij met Joop door Braakhekke. Daarna had van hij zijn eigen evenementenbedrijf van met grote van bekende klanten als Mart Visser tijdens en l'Oréal. naar Organiseren zit hem in het op bloed en dat van met komt goed van tijdens pas nu hij tien jaar met later tien het pleegkinderen onder zijn hoede heeft. door Pleegkinderen die naar hij een de goed leven wil geven met en wil leren op om voor op zichzelf te zorgen. een En die net het zo lang bij hem het kunnen blijven wonen tot van op ze klaar zijn om uit de te vliegen een en op eigen benen te het staan. -Berend Voslamber uit is expert Grauwe met Ganzen. Een man door die van zijn uit hobby zijn de beroep heeft gemaakt met en uit bijna dagelijks met zijn telescoop en een in notitieboekje de polder op tv intrekt. De Grauwe Gans van is een van op tv de meest zorgzame op vogels die er is; uit ze nemen pleegkinderen onder uit hun hoede en een trekken een met leven lang met in elkaar een op. Als een van beide sterft, naar overlijdt op ook de andere naar partner vaak kort uit daarna. Niets menselijks lijkt de op Grauwe Gans in dus in vreemd.

Een hedendaags het vervolg op de bijbel. met Wat zijn van de dromen, aanklachten van en visioenen van ónze op tv door tijd? Afl.: Vergeving of tijdens vergiffenis.

Een naar hedendaags vervolg op de bijbel. tijdens van Wat zijn de op tv dromen, aanklachten en uit visioenen van ónze tijd? -De triatleet in Gregor op Stam was diverse tijdens malen Nederlands kampioen en door eenmaal Europees op kampioen op de Lange Afstand. het met Onlangs trad hij in de de openbaarheid over de de drijfveer op achter zijn sportieve door prestaties: hij werd jarenlang met seksueel misbruikt. De met woede en frustratie daarover uit waren op tv de brandstof waarop hij liep. Nu van geeft van Gregor trainingen en runningtherapie de aan mensen die kampen door op tv met een depressie met of een burn-out. Sport om te op tv kunnen overleven: het de is een je gegund. -De 24-jarige naar Naomi de naar Jong lijdt sinds haar vijftiende naar de aan de vermoeidheidsziekte op ME. Dit heeft tot gevolg het dat ze uit hooguit één dag per week van kan besteden op aan werk. Om een dat werk goed te de kunnen doen moet in ze het heel selectief zijn met tijdens andere bezigheden. Zo in gaat het ze niet uit door en spreekt ze 's avonds tijdens niet af met het vrienden. Als ze de thuis is in moet ze veel rusten. Naomi tijdens heeft er met voor een gekozen om die ene dag per van uit week te werken met kinderen het in een Asielzoekers in Centrum. Als vrijwilliger voor met tijdens de stichting Vrolijkheid uit gunt ze haar spaarzame op energie aan kinderen uit uit Afghanistan, in Irak en Somalië. -Na de zijn bezoek als jongetje aan door het het Rijksmuseum wist Gregor Simoons het op tv zeker: naar hij wilde lijstenmaker worden. Nu het op naar zijn 38e levert hij het lijsten aan het een Rijksmuseum, de Hermitage een in Petersburg, aan de kunsthandelaren en rijke van Arabieren. Het een gaat dan niet om zo een maar met een lijstje, maar om in kostbare uit lijsten met ornamenten. Om zo'n lijst het te een maken heeft met een lijstenmaker een mal nodig. naar Die mallen worden vaak een van geslacht op met geslacht zorgvuldig bewaakt, uit zijn heel exclusief op en bijzonder op tv kostbaar. Wim in de Jong wiens de lijstenmakerbedrijf al drie van generaties op de Oudezijdsvoorburgwal door in Amsterdam zetelt, in bezit uit dergelijke kostbare mallen. door Met zijn pensioen in het tijdens vooruitzicht zoekt van hij iemand om ze aan naar op toe te vertrouwen. Dit een moet wel iemand zijn van voor wie de het liefde op voor het ambacht belangrijker is tijdens dan het tijdens geld.

Een hedendaags vervolg van op op tv de bijbel. Wat zijn door de dromen, op tv aanklachten en visioenen van ónze naar tijd? De op Verbeelding. Verwerking van op beelden. Beelden helpen tijdens bij verwerking. Beelden oproepen de gebeurt constant tijdens letterlijk in op de kunst; door film en van fotografie. En uit figuurlijk in ons op tv hoofd. Beelden de helpen ons door de werkelijkheid vorm te geven. op Het gaat uit om de kracht de van het beeld. Drie op tv verhalen over beelden die met troost geven, op beelden die de met fantasie prikkelen op en beelden die je een langzaam in maar zeker ook kwijt kunt met raken. -Hannes in Wallrafen was een tijdens begenadigd fotograaf, op tot hij vijf op tv jaar geleden door een erfelijke ziekte het nagenoeg tijdens blind werd. Nu verkent op hij de uit wereld van op het geluid. Wat betekent het om het zo op radicaal het roer op tv te moeten omgooien? uit Wat betekent door het als er tijdens geen nieuwe beelden meer op uit je netvlies door verschijnen? Kan geluid naar het beeld vervangen? -Joe tijdens Baele in is een verhalenverteller, tijdens een hedendaagse troubadour, die het met zijn paard uit en wagen de dorpen met en met steden in Vlaanderen aandoet. Met met zijn vertellingen, levensverhalen tijdens voor jong en een oud, brengt hij uit in de met hoofden van zijn publiek, beelden uit tot leven. de -De Stichting Make a naar Memory is in een initiatief van vakfotografen. op tv Met hun camera een tijdens bieden zij ouders en familie van door van ernstig zieke of pas in overleden kinderen troost, door foto's door te naar maken van van hun kind. Een verhaal het van ouders in die recent hun te vroeg geboren het baby verloren op tv en van de fotograaf van die de tijdens foto's door nam.

Een hedendaags vervolg door op de een bijbel. Wat op zijn de de dromen, aanklachten en visioenen van ónze naar tijd? in EigenWijzen: drie portretten van op tv mensen die zich inzetten van door voor de buitenwereld, door uiting door te naar geven aan de tijdens eigen binnenwereld. Zo tijdens bouwde Wim Vos naar een eigen VOC-schip en van wil hij in Europa binnenkort zwerfvuilvrij naar hebben, stelt priester en kunstenaar Gilliet de zijn huis en naar zijn in beeldwerken ter beschikking en naar ontvangt Barbara Stok vandaag in de Stripschapprijs in voor het het, als stripverhaal, in beeld brengen op tv van haar persoonlijke tijdens door beslommeringen.

oktober 2019
31-10-2009 19:05

Inspirerende kanten van vergankelijkheid

Het 3e Testament - Inspirerende kanten van vergankelijkheid

Een hedendaags vervolg op de bijbel. Wat zijn de dromen, aanklachten en visioenen van ónze tijd? Afl.: Inspirerende kanten van vergankelijkheid.

24-10-2009 19:00

Mij een zorg

Het 3e Testament - Mij een zorg

Een hedendaags vervolg op de bijbel. Wat zijn de dromen, aanklachten en visioenen van ónze tijd? Afl.: Mij een zorg. -Je als volwassen kind zorgen maken om je bejaarde ouders. Je afvragen of ze niet vereenzamen, genoeg buiten komen of nog g...

17-10-2009 19:00

Vergeving of vergiffenis

Het 3e Testament - Vergeving of vergiffenis

Een hedendaags vervolg op de bijbel. Wat zijn de dromen, aanklachten en visioenen van ónze tijd? Afl.: Vergeving of vergiffenis.

10-10-2009 19:05

Aflevering 59

Het 3e Testament - Aflevering 59

Een hedendaags vervolg op de bijbel. Wat zijn de dromen, aanklachten en visioenen van ónze tijd? -De triatleet Gregor Stam was diverse malen Nederlands kampioen en eenmaal Europees kampioen op de Lange Afstand. Onlangs trad hij in de openba...

03-10-2009 19:00

Aflevering 58

Het 3e Testament - Aflevering 58

Een hedendaags vervolg op de bijbel. Wat zijn de dromen, aanklachten en visioenen van ónze tijd? De Verbeelding. Verwerking van beelden. Beelden helpen bij verwerking. Beelden oproepen gebeurt constant letterlijk in de kunst; door film en f...

26-09-2009 19:05

Aflevering 57

Het 3e Testament - Aflevering 57

Een hedendaags vervolg op de bijbel. Wat zijn de dromen, aanklachten en visioenen van ónze tijd? EigenWijzen: drie portretten van mensen die zich inzetten voor de buitenwereld, door uiting te geven aan de eigen binnenwereld. Zo bouwde Wim V...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het 3e Testament gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het 3e Testament de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het 3e Testament bij Het 3e Testament liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het 3e Testament. Heb je een uitzending van Het 3e Testament gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het 3e Testament gemist

Uitzending gemist van Het 3e Testament? Hier kun je alle uitzendingen van Het 3e Testament kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 04-05-2010 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!