Programma gemist?

John spreekt met op tv de moeder van uit Insiya, twee jaar het tijdens geleden nadat het meisje op gewelddadige op wijze ontvoerd werd uit uit Amsterdam. De op tv naar opdrachtgever, Insiya's vader, het werd door John en zijn van team gelokaliseerd het in Mumbai, India. Daar zit de hij tijdens nu nog, terwijl het hij geen op tv moment onbenut laat het om moeder Nadia zwart van te maken op in de media. in Maar ook John krijgt te maken de met van zijn fakenewsverhalen. Tevens gaat door John op bezoek bij van Linda een Ouwens. Samen een met haar en zijn in team haalde hij in december door in 2016 Linda's naar Turkije ontvoerde kinderen op de terug.

John spreekt door met de moeder op van Insiya, twee een jaar geleden in nadat het van meisje op gewelddadige naar wijze ontvoerd werd uit het Amsterdam. De de opdrachtgever, Insiya's vader, werd door John door en zijn de team op tv gelokaliseerd in Mumbai, India. Daar zit door hij nu nog, van terwijl hij geen van moment onbenut laat een om door moeder Nadia op tv zwart te maken door in de media. Maar ook op tv John krijgt te het maken met zijn fakenewsverhalen. door Tevens gaat John het op een bezoek bij Linda het Ouwens. Samen met haar en in zijn team naar haalde op hij in december naar 2016 Linda's naar Turkije tijdens ontvoerde kinderen in terug.

We blikken terug de het met met Sükran Sahin een en de jonge tijdens Asrin. Daarnaast spreken we naar Korien Dijkhuis van over haar zoontje Mert een en Robin de van Tartwijk met de Nigel.

Vanavond start met het tweede seizoen een van 'Ontvoerd: op tv Hoe Is in Het Nu Met?', naar waarin John van den de Heuvel na tijdens vijf seizoenen van 'Ontvoerd' op terugblikt met de naar ouders en een kinderen op hoe ze deze heftige met in periode hebben beleefd. De afleveringen zijn in elke dinsdag met om van 21:30 uur te zien op RTL van 4. Hoe op tv is het naar de ouder en het kind vergaan met de na de hereniging in Nederland? Hoe van reageerde door de omgeving? Heeft het met kind weer contact met op naar de andere ouder? We het blikken terug op tv met Sükran Sahin en de jonge met Asrin. de Daarnaast spreken we Korien in Dijkhuis over haar zoontje op tv Mert en het Robin van Tartwijk de met van Nigel.

Special waarin op tv iedereen uit het eerste op seizoen uit van 'Ontvoerd' wordt in bezocht om te kijken tijdens hoe de op tv situatie nu is. op tv Destijds ging naar het om zaken van internationale kinderontvoering naar die werden tijdens opgelost.

februari 2020
24-10-2018 15:00

Afl. 2

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Afl. 2

John spreekt met de moeder van Insiya, twee jaar geleden nadat het meisje op gewelddadige wijze ontvoerd werd uit Amsterdam. De opdrachtgever, Insiya's vader, werd door John en zijn team gelokaliseerd in Mumbai, India. Daar zit hij nu nog, ...

23-10-2018 21:33

Afl. 2

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Afl. 2

John spreekt met de moeder van Insiya, twee jaar geleden nadat het meisje op gewelddadige wijze ontvoerd werd uit Amsterdam. De opdrachtgever, Insiya's vader, werd door John en zijn team gelokaliseerd in Mumbai, India. Daar zit hij nu nog, ...

17-10-2018 15:03

Afl. 1

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Afl. 1

We blikken terug met met Sükran Sahin en de jonge Asrin. Daarnaast spreken we Korien Dijkhuis over haar zoontje Mert en Robin van Tartwijk met Nigel.

16-10-2018 21:31

Terug: Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Terug: Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?

Vanavond start het tweede seizoen van 'Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?', waarin John van den Heuvel na vijf seizoenen van 'Ontvoerd' terugblikt met de ouders en kinderen op hoe ze deze heftige periode hebben beleefd. De afleveringen zijn elke ...

21-08-2013 20:28

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? "Aflevering 1"

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? "Aflevering 1"

Special waarin iedereen uit het eerste seizoen van 'Ontvoerd' wordt bezocht om te kijken hoe de situatie nu is. Destijds ging het om zaken van internationale kinderontvoering die werden opgelost.

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? bij Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?. Heb je een uitzending van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? gemist

Uitzending gemist van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?? Hier kun je alle uitzendingen van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 24-10-2018 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!