Programma gemist?

John tijdens spreekt met de moeder van de Insiya, twee op tv jaar de geleden nadat het meisje op op tv gewelddadige wijze ontvoerd werd een uit Amsterdam. De op opdrachtgever, uit Insiya's vader, werd op door John en zijn van team van gelokaliseerd in Mumbai, India. Daar het zit hij nu nog, van terwijl hij tijdens geen op tv moment onbenut laat om moeder Nadia op tv zwart te maken uit naar in de media. Maar een ook John krijgt te van maken op met zijn fakenewsverhalen. van Tevens gaat John op tijdens bezoek bij Linda Ouwens. Samen naar met naar haar en zijn team haalde naar hij in december een uit 2016 Linda's naar Turkije ontvoerde kinderen in door terug.

John op tv spreekt met de moeder in van Insiya, naar twee jaar geleden nadat met het meisje het op gewelddadige met wijze ontvoerd werd uit de Amsterdam. De een opdrachtgever, Insiya's vader, werd door John door en het zijn team gelokaliseerd in in Mumbai, India. een Daar zit op tv hij nu nog, terwijl een hij geen moment door onbenut laat om naar moeder Nadia zwart te maken naar in de de media. het Maar ook John krijgt te van maken met zijn op tv fakenewsverhalen. op tv Tevens gaat John door op bezoek bij met Linda Ouwens. Samen met haar de en op tv zijn team haalde hij in december tijdens 2016 op tv Linda's naar Turkije met ontvoerde kinderen door terug.

We in blikken terug in met met Sükran met Sahin en de jonge met Asrin. Daarnaast spreken we Korien op Dijkhuis over uit haar zoontje in Mert en Robin met van Tartwijk met in Nigel.

Vanavond start het in tweede seizoen van op 'Ontvoerd: Hoe op tv Is Het Nu in Met?', waarin tijdens John van den de Heuvel na door vijf seizoenen van 'Ontvoerd' door terugblikt met de uit ouders en kinderen het op hoe een ze deze heftige periode de hebben beleefd. De het afleveringen zijn elke dinsdag met om 21:30 uur te de zien op RTL op 4. Hoe door is het de ouder en naar het kind vergaan een het na de hereniging in op tv Nederland? Hoe reageerde de in omgeving? Heeft het kind van uit weer contact met de andere van ouder? op We blikken terug met Sükran met Sahin en de jonge door Asrin. uit Daarnaast spreken we Korien Dijkhuis uit in over haar zoontje Mert en het Robin van Tartwijk naar met de Nigel.

Special door waarin iedereen een uit het eerste het seizoen van 'Ontvoerd' wordt naar bezocht om met te kijken hoe de situatie van nu is. Destijds ging in het op om zaken van internationale van kinderontvoering die werden uit opgelost.

december 2019
24-10-2018 15:00

Afl. 2

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Afl. 2

John spreekt met de moeder van Insiya, twee jaar geleden nadat het meisje op gewelddadige wijze ontvoerd werd uit Amsterdam. De opdrachtgever, Insiya's vader, werd door John en zijn team gelokaliseerd in Mumbai, India. Daar zit hij nu nog, ...

23-10-2018 21:33

Afl. 2

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Afl. 2

John spreekt met de moeder van Insiya, twee jaar geleden nadat het meisje op gewelddadige wijze ontvoerd werd uit Amsterdam. De opdrachtgever, Insiya's vader, werd door John en zijn team gelokaliseerd in Mumbai, India. Daar zit hij nu nog, ...

17-10-2018 15:03

Afl. 1

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Afl. 1

We blikken terug met met Sükran Sahin en de jonge Asrin. Daarnaast spreken we Korien Dijkhuis over haar zoontje Mert en Robin van Tartwijk met Nigel.

16-10-2018 21:31

Terug: Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Terug: Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?

Vanavond start het tweede seizoen van 'Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?', waarin John van den Heuvel na vijf seizoenen van 'Ontvoerd' terugblikt met de ouders en kinderen op hoe ze deze heftige periode hebben beleefd. De afleveringen zijn elke ...

21-08-2013 20:28

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? "Aflevering 1"

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? "Aflevering 1"

Special waarin iedereen uit het eerste seizoen van 'Ontvoerd' wordt bezocht om te kijken hoe de situatie nu is. Destijds ging het om zaken van internationale kinderontvoering die werden opgelost.

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? bij Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?. Heb je een uitzending van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? gemist

Uitzending gemist van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?? Hier kun je alle uitzendingen van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 24-10-2018 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!