Programma gemist?

John op tv spreekt met de naar moeder van met Insiya, twee jaar geleden nadat naar het meisje door op gewelddadige wijze in ontvoerd werd uit Amsterdam. de De opdrachtgever, Insiya's uit vader, werd door John de en zijn met team op tv gelokaliseerd in Mumbai, India. Daar zit in hij nu nog, op terwijl tijdens hij geen de moment onbenut laat om moeder door Nadia met zwart te maken in het de media. Maar ook van John krijgt het te maken met zijn op fakenewsverhalen. in Tevens gaat John op bezoek bij door in Linda Ouwens. Samen de met haar en tijdens zijn team haalde hij in december in 2016 Linda's naar in Turkije ontvoerde kinderen op tv naar terug.

John spreekt het met met de moeder van Insiya, twee het jaar naar geleden nadat het een meisje op gewelddadige op wijze ontvoerd werd in uit Amsterdam. De opdrachtgever, naar Insiya's vader, werd door door John en zijn de team gelokaliseerd in naar Mumbai, India. Daar naar zit tijdens hij nu nog, uit terwijl hij geen moment van onbenut laat om een moeder Nadia op zwart te maken een in de media. Maar van ook John krijgt een te maken met zijn van fakenewsverhalen. Tevens tijdens gaat John door op bezoek bij Linda Ouwens. Samen door met haar en het zijn een team haalde hij door in december 2016 Linda's op naar Turkije ontvoerde de kinderen door terug.

We blikken in terug met van met Sükran Sahin door en de naar jonge Asrin. Daarnaast spreken op we Korien Dijkhuis over tijdens haar zoontje Mert van en Robin van Tartwijk van met in Nigel.

Vanavond start het naar tweede van seizoen van een 'Ontvoerd: Hoe Is Het Nu de Met?', waarin John van in den Heuvel na uit uit vijf seizoenen van 'Ontvoerd' terugblikt door met de van ouders en kinderen het op hoe ze deze tijdens heftige periode hebben beleefd. een De op tv afleveringen zijn elke dinsdag een om 21:30 uur te een zien op RTL tijdens 4. Hoe is het het de ouder uit en het kind vergaan met na de hereniging van in Nederland? Hoe de reageerde uit de omgeving? Heeft het op tv kind op weer contact met de andere uit ouder? We blikken terug door met Sükran met Sahin en de jonge naar op Asrin. Daarnaast spreken we Korien in Dijkhuis over op tv haar zoontje Mert in en Robin van met Tartwijk met de Nigel.

Special waarin uit iedereen uit uit het eerste seizoen van naar 'Ontvoerd' een wordt bezocht om te kijken hoe door tijdens de situatie nu is. het Destijds ging het om de zaken het van internationale kinderontvoering die werden de opgelost.

augustus 2020
24-10-2018 15:00

Afl. 2

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Afl. 2

John spreekt met de moeder van Insiya, twee jaar geleden nadat het meisje op gewelddadige wijze ontvoerd werd uit Amsterdam. De opdrachtgever, Insiya's vader, werd door John en zijn team gelokaliseerd in Mumbai, India. Daar zit hij nu nog, ...

23-10-2018 21:33

Afl. 2

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Afl. 2

John spreekt met de moeder van Insiya, twee jaar geleden nadat het meisje op gewelddadige wijze ontvoerd werd uit Amsterdam. De opdrachtgever, Insiya's vader, werd door John en zijn team gelokaliseerd in Mumbai, India. Daar zit hij nu nog, ...

17-10-2018 15:03

Afl. 1

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Afl. 1

We blikken terug met met Sükran Sahin en de jonge Asrin. Daarnaast spreken we Korien Dijkhuis over haar zoontje Mert en Robin van Tartwijk met Nigel.

16-10-2018 21:31

Terug: Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Terug: Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?

Vanavond start het tweede seizoen van 'Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?', waarin John van den Heuvel na vijf seizoenen van 'Ontvoerd' terugblikt met de ouders en kinderen op hoe ze deze heftige periode hebben beleefd. De afleveringen zijn elke ...

21-08-2013 20:28

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? "Aflevering 1"

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? "Aflevering 1"

Special waarin iedereen uit het eerste seizoen van 'Ontvoerd' wordt bezocht om te kijken hoe de situatie nu is. Destijds ging het om zaken van internationale kinderontvoering die werden opgelost.

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? bij Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?. Heb je een uitzending van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? gemist

Uitzending gemist van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?? Hier kun je alle uitzendingen van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 24-10-2018 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!