Programma gemist?

John door spreekt met van de moeder van Insiya, twee jaar een geleden nadat op tv het meisje op op gewelddadige wijze ontvoerd op werd uit in Amsterdam. De op opdrachtgever, Insiya's vader, werd door John het op en zijn team gelokaliseerd door in Mumbai, India. Daar tijdens zit in hij nu nog, in terwijl hij geen moment onbenut laat in het om moeder Nadia zwart met te maken in op de media. de Maar ook John de krijgt te maken met de zijn fakenewsverhalen. Tevens gaat de John op tv op bezoek bij met Linda Ouwens. Samen met haar het en zijn team van haalde hij uit in december 2016 Linda's naar met op tv Turkije ontvoerde kinderen op tv terug.

John op spreekt met op de moeder van een Insiya, twee jaar in geleden nadat het meisje op gewelddadige op tv met wijze ontvoerd werd een uit Amsterdam. De opdrachtgever, Insiya's vader, door werd de door John en zijn team uit gelokaliseerd in naar Mumbai, India. Daar zit de op tv hij nu nog, terwijl tijdens hij geen moment onbenut laat naar op tv om moeder Nadia zwart te maken tijdens in de media. met Maar het ook John krijgt te maken op met naar zijn fakenewsverhalen. Tevens gaat tijdens John het op bezoek bij Linda het Ouwens. Samen met haar en de zijn team in haalde met hij in december 2016 van Linda's naar met Turkije ontvoerde kinderen de terug.

We blikken op tv terug met met op tv Sükran Sahin en de op met jonge Asrin. Daarnaast spreken we naar Korien Dijkhuis over haar met zoontje Mert en op Robin van Tartwijk de naar met Nigel.

Vanavond start met het tweede seizoen van met 'Ontvoerd: Hoe van Is op Het Nu Met?', waarin John op tv van den uit Heuvel na vijf seizoenen een van 'Ontvoerd' terugblikt met naar tijdens de ouders en kinderen op hoe naar de ze deze heftige periode hebben van beleefd. De afleveringen zijn door elke dinsdag om tijdens met 21:30 uur te zien op RTL door 4. Hoe is het tijdens van de ouder en naar het kind vergaan in na de hereniging in Nederland? Hoe met reageerde met de omgeving? de Heeft het kind van weer contact met de andere ouder? van We blikken terug uit met Sükran Sahin het en in de jonge Asrin. Daarnaast spreken van we uit Korien Dijkhuis over haar de zoontje Mert en Robin door van Tartwijk met op tv met Nigel.

Special in waarin iedereen van uit het eerste op seizoen van 'Ontvoerd' wordt bezocht de om op te kijken hoe de situatie van nu is. Destijds ging met tijdens het om zaken tijdens van internationale kinderontvoering die werden op opgelost.

juli 2021
24-10-2018 15:00

Afl. 2

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Afl. 2

John spreekt met de moeder van Insiya, twee jaar geleden nadat het meisje op gewelddadige wijze ontvoerd werd uit Amsterdam. De opdrachtgever, Insiya's vader, werd door John en zijn team gelokaliseerd in Mumbai, India. Daar zit hij nu nog, ...

23-10-2018 21:33

Afl. 2

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Afl. 2

John spreekt met de moeder van Insiya, twee jaar geleden nadat het meisje op gewelddadige wijze ontvoerd werd uit Amsterdam. De opdrachtgever, Insiya's vader, werd door John en zijn team gelokaliseerd in Mumbai, India. Daar zit hij nu nog, ...

17-10-2018 15:03

Afl. 1

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Afl. 1

We blikken terug met met Sükran Sahin en de jonge Asrin. Daarnaast spreken we Korien Dijkhuis over haar zoontje Mert en Robin van Tartwijk met Nigel.

16-10-2018 21:31

Terug: Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Terug: Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?

Vanavond start het tweede seizoen van 'Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?', waarin John van den Heuvel na vijf seizoenen van 'Ontvoerd' terugblikt met de ouders en kinderen op hoe ze deze heftige periode hebben beleefd. De afleveringen zijn elke ...

21-08-2013 20:28

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? "Aflevering 1"

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? "Aflevering 1"

Special waarin iedereen uit het eerste seizoen van 'Ontvoerd' wordt bezocht om te kijken hoe de situatie nu is. Destijds ging het om zaken van internationale kinderontvoering die werden opgelost.

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? bij Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?. Heb je een uitzending van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? gemist

Uitzending gemist van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?? Hier kun je alle uitzendingen van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 24-10-2018 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!