Programma gemist?

John spreekt met een de moeder met van Insiya, twee jaar van geleden nadat in het meisje op gewelddadige door wijze het ontvoerd werd de uit Amsterdam. De een opdrachtgever, Insiya's vader, werd een door John en zijn team naar gelokaliseerd in Mumbai, het India. Daar zit naar hij nu met nog, terwijl hij met geen moment onbenut laat uit om moeder uit Nadia zwart te de maken in in de media. Maar ook John uit door krijgt te maken met met zijn fakenewsverhalen. door Tevens gaat John op tv op bezoek bij Linda in Ouwens. Samen met haar en het zijn team uit haalde hij in december met 2016 Linda's op tv naar Turkije ontvoerde op kinderen op terug.

John door spreekt met de in moeder van Insiya, twee naar jaar geleden uit nadat het het meisje op gewelddadige wijze ontvoerd een werd een uit Amsterdam. De de opdrachtgever, Insiya's vader, de werd door John en naar zijn team gelokaliseerd in Mumbai, van India. tijdens Daar zit hij de nu nog, het terwijl hij geen moment onbenut laat met met om moeder Nadia zwart te een maken in de een media. Maar ook door John met krijgt te maken met van zijn fakenewsverhalen. Tevens een gaat John op bezoek met bij Linda Ouwens. Samen een met met haar en zijn van team haalde uit hij in december uit 2016 Linda's naar Turkije door ontvoerde kinderen met terug.

We blikken op tv terug uit met met Sükran Sahin en de op jonge door Asrin. Daarnaast spreken van we Korien van Dijkhuis over haar zoontje Mert naar en Robin op van Tartwijk door met Nigel.

Vanavond start de het tweede seizoen door van op tv 'Ontvoerd: Hoe Is Het met Nu Met?', waarin John van tijdens den Heuvel na uit vijf met seizoenen van 'Ontvoerd' terugblikt naar met de met ouders en kinderen het op hoe ze uit deze heftige periode hebben de beleefd. De het afleveringen zijn elke dinsdag om op tv 21:30 uur te een zien het op RTL het 4. Hoe is het de ouder en van het van kind vergaan na de hereniging met in Nederland? door Hoe reageerde de omgeving? in het Heeft het kind weer met contact met de van andere ouder? We blikken terug met met Sükran Sahin van en een de jonge Asrin. tijdens Daarnaast spreken we Korien Dijkhuis van naar over haar zoontje Mert door en Robin van Tartwijk een met het Nigel.

Special waarin iedereen van uit met het eerste seizoen van 'Ontvoerd' naar wordt bezocht op om te kijken door hoe de situatie nu naar is. van Destijds ging het om zaken naar van internationale kinderontvoering het die het werden opgelost.

december 2020
24-10-2018 15:00

Afl. 2

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Afl. 2

John spreekt met de moeder van Insiya, twee jaar geleden nadat het meisje op gewelddadige wijze ontvoerd werd uit Amsterdam. De opdrachtgever, Insiya's vader, werd door John en zijn team gelokaliseerd in Mumbai, India. Daar zit hij nu nog, ...

23-10-2018 21:33

Afl. 2

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Afl. 2

John spreekt met de moeder van Insiya, twee jaar geleden nadat het meisje op gewelddadige wijze ontvoerd werd uit Amsterdam. De opdrachtgever, Insiya's vader, werd door John en zijn team gelokaliseerd in Mumbai, India. Daar zit hij nu nog, ...

17-10-2018 15:03

Afl. 1

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Afl. 1

We blikken terug met met Sükran Sahin en de jonge Asrin. Daarnaast spreken we Korien Dijkhuis over haar zoontje Mert en Robin van Tartwijk met Nigel.

16-10-2018 21:31

Terug: Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Terug: Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?

Vanavond start het tweede seizoen van 'Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?', waarin John van den Heuvel na vijf seizoenen van 'Ontvoerd' terugblikt met de ouders en kinderen op hoe ze deze heftige periode hebben beleefd. De afleveringen zijn elke ...

21-08-2013 20:28

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? "Aflevering 1"

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? "Aflevering 1"

Special waarin iedereen uit het eerste seizoen van 'Ontvoerd' wordt bezocht om te kijken hoe de situatie nu is. Destijds ging het om zaken van internationale kinderontvoering die werden opgelost.

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? bij Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?. Heb je een uitzending van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? gemist

Uitzending gemist van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?? Hier kun je alle uitzendingen van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 24-10-2018 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!