Programma gemist?

John van spreekt met de moeder van van Insiya, tijdens twee jaar geleden nadat een het meisje het op gewelddadige wijze van ontvoerd werd uit Amsterdam. De uit opdrachtgever, Insiya's vader, een werd door van John in en zijn team tijdens gelokaliseerd in Mumbai, India. Daar het zit hij nu nog, een de terwijl hij geen moment van onbenut laat om moeder Nadia in zwart te maken op in de op tv media. Maar ook John het krijgt te een maken met zijn door fakenewsverhalen. Tevens gaat John op tv op bezoek bij op tv Linda uit Ouwens. Samen met haar en uit zijn team met haalde op hij in december 2016 Linda's naar naar Turkije in ontvoerde kinderen van terug.

John op tv spreekt met de in moeder van Insiya, op twee jaar naar geleden nadat het meisje het op gewelddadige wijze ontvoerd werd van uit door Amsterdam. De naar opdrachtgever, Insiya's vader, werd door door John en zijn team op tijdens gelokaliseerd in Mumbai, van India. Daar zit hij de nu nog, terwijl hij geen door moment onbenut door laat om het moeder Nadia zwart te van maken in de media. door Maar naar ook John op tv krijgt te maken met zijn door fakenewsverhalen. Tevens naar gaat John de op bezoek bij Linda Ouwens. Samen naar met haar de en zijn team haalde de hij in december het 2016 Linda's naar naar Turkije tijdens ontvoerde kinderen het terug.

We blikken van terug een met met Sükran met Sahin en de jonge Asrin. tijdens Daarnaast spreken de we Korien Dijkhuis over haar een zoontje de Mert en Robin met van Tartwijk met in Nigel.

Vanavond het start het tweede seizoen van op tv 'Ontvoerd: Hoe op tv Is Het Nu Met?', met de waarin John van in den Heuvel na vijf seizoenen van uit 'Ontvoerd' terugblikt met door van de ouders en een kinderen op hoe ze de deze heftige periode hebben naar beleefd. De afleveringen van zijn elke van dinsdag om met 21:30 uur te een zien op RTL 4. Hoe uit is het de ouder en op tv in het kind vergaan na de hereniging van in door Nederland? Hoe reageerde naar de omgeving? op tv Heeft het kind een weer contact met de tijdens andere ouder? We blikken terug de met Sükran van Sahin en op de jonge Asrin. Daarnaast het spreken we door Korien Dijkhuis over haar in zoontje Mert tijdens en Robin van van Tartwijk met met Nigel.

Special waarin met iedereen uit het het eerste seizoen van de 'Ontvoerd' wordt bezocht om uit te kijken uit hoe de op situatie nu tijdens is. Destijds ging het van om zaken van internationale kinderontvoering van een die werden opgelost.

april 2021
24-10-2018 15:00

Afl. 2

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Afl. 2

John spreekt met de moeder van Insiya, twee jaar geleden nadat het meisje op gewelddadige wijze ontvoerd werd uit Amsterdam. De opdrachtgever, Insiya's vader, werd door John en zijn team gelokaliseerd in Mumbai, India. Daar zit hij nu nog, ...

23-10-2018 21:33

Afl. 2

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Afl. 2

John spreekt met de moeder van Insiya, twee jaar geleden nadat het meisje op gewelddadige wijze ontvoerd werd uit Amsterdam. De opdrachtgever, Insiya's vader, werd door John en zijn team gelokaliseerd in Mumbai, India. Daar zit hij nu nog, ...

17-10-2018 15:03

Afl. 1

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Afl. 1

We blikken terug met met Sükran Sahin en de jonge Asrin. Daarnaast spreken we Korien Dijkhuis over haar zoontje Mert en Robin van Tartwijk met Nigel.

16-10-2018 21:31

Terug: Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Terug: Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?

Vanavond start het tweede seizoen van 'Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?', waarin John van den Heuvel na vijf seizoenen van 'Ontvoerd' terugblikt met de ouders en kinderen op hoe ze deze heftige periode hebben beleefd. De afleveringen zijn elke ...

21-08-2013 20:28

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? "Aflevering 1"

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? "Aflevering 1"

Special waarin iedereen uit het eerste seizoen van 'Ontvoerd' wordt bezocht om te kijken hoe de situatie nu is. Destijds ging het om zaken van internationale kinderontvoering die werden opgelost.

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? bij Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?. Heb je een uitzending van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? gemist

Uitzending gemist van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?? Hier kun je alle uitzendingen van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 24-10-2018 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!