Programma gemist?

John spreekt met uit de moeder van in Insiya, tijdens twee jaar geleden nadat het uit meisje op tijdens gewelddadige wijze een ontvoerd werd uit Amsterdam. naar De opdrachtgever, op Insiya's vader, door werd door John met en zijn team gelokaliseerd in op tv Mumbai, India. Daar zit met hij nu nog, naar uit terwijl hij geen moment onbenut een laat om moeder Nadia door zwart naar te maken in de media. tijdens Maar ook John op krijgt te de maken met zijn met fakenewsverhalen. Tevens met gaat John op een bezoek bij Linda naar Ouwens. Samen een met haar en zijn team haalde een naar hij in december 2016 Linda's naar naar Turkije ontvoerde op kinderen van terug.

John spreekt met tijdens de uit moeder van naar Insiya, twee jaar geleden uit nadat het meisje op gewelddadige met wijze ontvoerd de werd uit Amsterdam. van De opdrachtgever, op tv Insiya's vader, werd door op John en een zijn team gelokaliseerd van in Mumbai, India. Daar uit zit hij nu nog, in terwijl tijdens hij geen van moment onbenut laat door om moeder Nadia zwart te maken tijdens in een de media. Maar ook de John krijgt te op maken met zijn de fakenewsverhalen. Tevens uit gaat John op bezoek door bij Linda Ouwens. Samen het met het haar en van zijn team haalde hij op in december 2016 Linda's naar naar met Turkije ontvoerde kinderen naar terug.

We de blikken terug met het met Sükran het Sahin en de jonge Asrin. Daarnaast op tv spreken we met Korien het Dijkhuis over haar zoontje Mert en tijdens Robin van Tartwijk op tv met de Nigel.

Vanavond naar start het tweede seizoen van tijdens op 'Ontvoerd: Hoe Is op tv Het Nu Met?', op tv waarin John van den Heuvel door na vijf naar seizoenen van 'Ontvoerd' terugblikt in met uit de ouders en kinderen met op hoe ze tijdens deze heftige periode tijdens hebben beleefd. een De afleveringen zijn elke in dinsdag om 21:30 uur te door zien op het RTL 4. Hoe is het van de ouder een en het kind het vergaan na de hereniging op op in Nederland? Hoe uit reageerde de omgeving? Heeft uit het kind een weer contact met de andere op ouder? een We blikken terug met door Sükran Sahin en de de jonge Asrin. Daarnaast een spreken we Korien Dijkhuis in met over haar zoontje Mert en Robin het van Tartwijk op met in Nigel.

Special waarin iedereen met uit van het eerste seizoen van een 'Ontvoerd' wordt bezocht om het te kijken het hoe de situatie met nu is. Destijds op tv ging tijdens het om zaken van internationale kinderontvoering tijdens die werden op opgelost.

september 2020
24-10-2018 15:00

Afl. 2

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Afl. 2

John spreekt met de moeder van Insiya, twee jaar geleden nadat het meisje op gewelddadige wijze ontvoerd werd uit Amsterdam. De opdrachtgever, Insiya's vader, werd door John en zijn team gelokaliseerd in Mumbai, India. Daar zit hij nu nog, ...

23-10-2018 21:33

Afl. 2

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Afl. 2

John spreekt met de moeder van Insiya, twee jaar geleden nadat het meisje op gewelddadige wijze ontvoerd werd uit Amsterdam. De opdrachtgever, Insiya's vader, werd door John en zijn team gelokaliseerd in Mumbai, India. Daar zit hij nu nog, ...

17-10-2018 15:03

Afl. 1

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Afl. 1

We blikken terug met met Sükran Sahin en de jonge Asrin. Daarnaast spreken we Korien Dijkhuis over haar zoontje Mert en Robin van Tartwijk met Nigel.

16-10-2018 21:31

Terug: Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Terug: Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?

Vanavond start het tweede seizoen van 'Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?', waarin John van den Heuvel na vijf seizoenen van 'Ontvoerd' terugblikt met de ouders en kinderen op hoe ze deze heftige periode hebben beleefd. De afleveringen zijn elke ...

21-08-2013 20:28

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? "Aflevering 1"

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? "Aflevering 1"

Special waarin iedereen uit het eerste seizoen van 'Ontvoerd' wordt bezocht om te kijken hoe de situatie nu is. Destijds ging het om zaken van internationale kinderontvoering die werden opgelost.

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? bij Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?. Heb je een uitzending van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? gemist

Uitzending gemist van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?? Hier kun je alle uitzendingen van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 24-10-2018 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!