Programma gemist?

De de populaire schrijver/cabaretier Harrie Jekkers door heeft zijn levensverhaal met verstopt naar in zijn liedjes. Ogenschijnlijk praat hij een er de in interviews naar gemakkelijk over. De werkelijkheid is op tv dat hij voor velen door door een mysterieuze man in blijft. Hij woont al jaren op tv alleen in van het rustige, noordelijke deel een van door Ibiza en laat op tv weinig mensen dichtbij komen. In in de documentaire met trekt regisseur Karin Junger met op de het zanger op en in vindt ze in de oorsprong van zijn tijdens gevoelige teksten en relativerende in humor.

Op het 1 juni 2017 met is het vijftig naar jaar geleden dat een het legendarische Beatles-album van Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club de van Band verscheen. In het kader door daarvan is de documentaire met The Analogues - het Sgt. naar Pepper's Lonely Hearts Club tijdens Band 50 jaar te tijdens zien. In het aansluiting op de documentaire uit het is een dag tijdens later het concert van The Analogues een te tijdens zien, waarbij het legendarische album de integraal wordt op tv uitgevoerd. Sgt. Pepper's Lonely tijdens Hearts Club Band het door stond in de hele in wereld maandenlang op door nummer 1 van de album tijdens charts, door en wordt algemeen beschouwd met als één van de naar belangrijkste tijdens albums uit de popgeschiedenis. de Maar The Beatles op tv speelden de muziek met van Sgt. Pepper naar nooit met live. Vanaf 1967 waren zij een naar het echte studioband; de complexe uit composities en op de experimentele studiotechniek maakte het door onmogelijk om in de muziek live te van reproduceren. in Tóch gebeurt dat door nu, 50 jaar tijdens na dato, door de uit vaderlandse topmuzikanten van de band tijdens The Analogues. met Regisseur door Marcel de Vré laat in de op de documentaire The Analogues -Sgt. in Pepper's Lonely Hearts tijdens Club Band 50 op tv jaar later zien hoe de uit musici van een The Analogues door het oeuvre van met The Beatles benaderen alsof het een klassieke muziek met is: met aandacht voor uit muzikale details en de een uitgebreide bezetting van op het de podium. op In hun zoektocht de naar de perfecte sound komen op tv ze met tot de essentie op tv van de creativiteit een van The Beatles. John van Lennon wilde klinken de als de Dalai naar Lama, en de stem uit van Paul McCartney op tv werd zo vervormd naar dat het uit live niet na te zingen een is. Dat, tijdens en nog veel meer, een levert het van onderzoek op naar dat de leden van in Analogues uitvoerden. op Vooral bassist de Bart van Poppel is naar fanatiek in zijn jacht naar uit unieke vintage door instrumenten: het internet naar wordt de afgestruind en vervolgens wordt er over door door de hele wereld in ingekocht, want het moet precies díe door ene het sitar uit naar Duitsland zijn. Met een de enorme collectie instrumenten, die de uitdijt tot twee vrachtwagens door vol, gaan ze met op tournee met op een hun 'Sgt. Pepper tour'. Regisseur Marcel uit de Vré naar volgt de in Analogues gedurende een twee jaar, tot in de befaamde de Abbey Road uit studio's aan toe. Lukt van het ze naar het magistrale een album te evenaren uit op het de live-podium?

Rutger in Hauer was de beroemdste tijdens Nederlandse acteur tijdens ooit. Veel mensen dachten een dat hij het jaren geleden naar Hollywood was tijdens vertrokken uit en zo'n tijdens beetje met pensioen was gegaan, maar van niets was minder een waar. een Hij woonde met op zijn vrouw een op een boerderij in naar Friesland en door was nog steeds werkzaam in Hollywood. een Deze documentaire door schetst met zijn leven als nomade, verslaafd aan met een het acteren.

september 2020
04-08-2019 15:20

O, O, Harrie

Het Uur van de Wolf - O, O, Harrie

De populaire schrijver/cabaretier Harrie Jekkers heeft zijn levensverhaal verstopt in zijn liedjes. Ogenschijnlijk praat hij er in interviews gemakkelijk over. De werkelijkheid is dat hij voor velen een mysterieuze man blijft. Hij woont al ...

04-08-2019 12:10

The Analogues - Sgt. Pepper 50 jaar later

Het Uur van de Wolf - The Analogues - Sgt. Pepper 50 jaar later

Op 1 juni 2017 is het vijftig jaar geleden dat het legendarische Beatles-album Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band verscheen. In het kader daarvan is de documentaire The Analogues - Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band 50 jaar te zien. I...

24-07-2019 23:35

Rutger Hauer, Blond, Blue eyes

Het Uur van de Wolf - Rutger Hauer, Blond, Blue eyes

Rutger Hauer was de beroemdste Nederlandse acteur ooit. Veel mensen dachten dat hij jaren geleden naar Hollywood was vertrokken en zo'n beetje met pensioen was gegaan, maar niets was minder waar. Hij woonde met zijn vrouw op een boerderij i...

Het Uur van de Wolf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf bij Het Uur van de Wolf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-08-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!