Programma gemist?

De populaire in schrijver/cabaretier Harrie Jekkers de heeft zijn op levensverhaal verstopt in door zijn liedjes. tijdens Ogenschijnlijk praat hij er een in interviews gemakkelijk uit over. De werkelijkheid het is dat hij voor door velen door een mysterieuze man blijft. Hij woont de al jaren de alleen in het rustige, op tv noordelijke deel van tijdens Ibiza op en laat weinig een mensen dichtbij komen. In op tv de documentaire een trekt regisseur naar Karin Junger met van de zanger op en vindt van ze de oorsprong van op tv zijn gevoelige de teksten en relativerende naar humor.

Op op tv 1 juni uit 2017 is het een vijftig jaar geleden dat het op tv legendarische Beatles-album Sgt. Pepper's de Lonely Hearts in Club een Band verscheen. In het het kader daarvan is de documentaire een The Analogues - de Sgt. Pepper's Lonely naar Hearts Club uit Band 50 het jaar te zien. In de aansluiting op de documentaire het door is een dag in later het concert van de The Analogues te het zien, waarbij met het legendarische album de integraal wordt uitgevoerd. Sgt. Pepper's een Lonely Hearts Club Band naar stond in de in hele wereld maandenlang het op nummer in 1 van de album op tv charts, het en wordt algemeen beschouwd het als een één van de naar belangrijkste albums uit de popgeschiedenis. uit Maar The Beatles naar speelden de met muziek van Sgt. op Pepper nooit live. een Vanaf 1967 waren de zij een echte studioband; de op tv complexe composities en een van de experimentele studiotechniek maakte het onmogelijk door van om de muziek live te op reproduceren. uit Tóch gebeurt dat de nu, 50 jaar na door dato, door de in vaderlandse topmuzikanten met van de band The Analogues. Regisseur met Marcel op tv de Vré laat in de in documentaire tijdens The Analogues -Sgt. Pepper's Lonely van Hearts Club uit Band door 50 jaar later zien hoe de op musici van The met Analogues het oeuvre met van The Beatles het met benaderen alsof het klassieke muziek is: uit op tv met aandacht voor muzikale details een en een in uitgebreide bezetting op het naar podium. In hun op tv zoektocht naar op de perfecte sound komen tijdens ze tot de het essentie van de creativiteit door met van The Beatles. naar John Lennon wilde op tv klinken als de een Dalai Lama, en de stem tijdens van Paul McCartney werd op tv naar zo vervormd dat de het live niet na het te zingen is. Dat, van en nog veel meer, een levert het onderzoek een naar op dat de tijdens leden van Analogues door uitvoerden. Vooral bassist Bart op tv van Poppel is op fanatiek in zijn jacht in naar unieke vintage op instrumenten: het internet naar wordt in afgestruind en vervolgens een wordt er over de hele op wereld ingekocht, want het in naar moet precies díe de ene sitar uit Duitsland door zijn. Met een enorme door collectie instrumenten, door die uitdijt tot twee vrachtwagens op tv vol, door gaan ze op tournee naar met hun door 'Sgt. Pepper naar tour'. Regisseur Marcel de de Vré volgt de Analogues gedurende met twee door jaar, tot tijdens in de befaamde Abbey tijdens Road studio's tijdens aan toe. Lukt het het ze het magistrale album te op tv met evenaren op het met live-podium?

Rutger de Hauer was de beroemdste Nederlandse de acteur op ooit. Veel mensen dachten dat tijdens naar hij jaren geleden naar Hollywood was op vertrokken en zo'n op beetje door met pensioen was naar gegaan, maar niets een was minder waar. Hij naar woonde met zijn met vrouw op een naar boerderij in Friesland en een was nog steeds op werkzaam uit in Hollywood. in Deze documentaire schetst zijn op leven als nomade, verslaafd met aan het naar acteren.

mei 2020
04-08-2019 15:20

O, O, Harrie

Het Uur van de Wolf - O, O, Harrie

De populaire schrijver/cabaretier Harrie Jekkers heeft zijn levensverhaal verstopt in zijn liedjes. Ogenschijnlijk praat hij er in interviews gemakkelijk over. De werkelijkheid is dat hij voor velen een mysterieuze man blijft. Hij woont al ...

04-08-2019 12:10

The Analogues - Sgt. Pepper 50 jaar later

Het Uur van de Wolf - The Analogues - Sgt. Pepper 50 jaar later

Op 1 juni 2017 is het vijftig jaar geleden dat het legendarische Beatles-album Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band verscheen. In het kader daarvan is de documentaire The Analogues - Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band 50 jaar te zien. I...

24-07-2019 23:35

Rutger Hauer, Blond, Blue eyes

Het Uur van de Wolf - Rutger Hauer, Blond, Blue eyes

Rutger Hauer was de beroemdste Nederlandse acteur ooit. Veel mensen dachten dat hij jaren geleden naar Hollywood was vertrokken en zo'n beetje met pensioen was gegaan, maar niets was minder waar. Hij woonde met zijn vrouw op een boerderij i...

Het Uur van de Wolf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf bij Het Uur van de Wolf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-08-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!