Programma gemist?

De het populaire schrijver/cabaretier Harrie Jekkers heeft het uit zijn levensverhaal verstopt op tv in zijn liedjes. Ogenschijnlijk tijdens praat hij er in op interviews gemakkelijk over. De uit werkelijkheid is naar dat hij voor naar velen uit een mysterieuze man blijft. Hij woont tijdens op al jaren alleen in het rustige, op tv noordelijke deel van een van Ibiza en laat weinig mensen een dichtbij komen. tijdens In de van documentaire trekt regisseur Karin Junger met op de met zanger op en op tv vindt ze de in oorsprong van het zijn gevoelige teksten tijdens en relativerende humor.

Op 1 in juni 2017 uit is het vijftig jaar op geleden dat het naar legendarische Beatles-album Sgt. uit Pepper's Lonely op tv Hearts Club Band door verscheen. In met het kader daarvan is de uit documentaire tijdens The Analogues - van Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band van 50 door jaar te uit zien. In aansluiting op de van documentaire is een een dag uit later het concert van The van Analogues te op tv zien, waarbij het uit legendarische album integraal wordt uitgevoerd. tijdens een Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band de een stond in de hele wereld maandenlang het op nummer 1 met van op de album charts, en de wordt een algemeen beschouwd als uit één van de een belangrijkste albums uit op tv de popgeschiedenis. Maar The Beatles speelden op de muziek een van Sgt. Pepper nooit op live. met Vanaf 1967 op waren zij een echte studioband; op de complexe composities en naar de experimentele de studiotechniek maakte het door onmogelijk om de door muziek naar live te reproduceren. Tóch gebeurt de dat nu, in 50 jaar in na dato, door de vaderlandse topmuzikanten de van de band het op tv The Analogues. Regisseur Marcel met de Vré laat op tv in de documentaire The Analogues in -Sgt. Pepper's naar Lonely een Hearts Club Band 50 jaar met later zien hoe de in musici de van The Analogues het oeuvre van van The in Beatles benaderen alsof op tv het klassieke muziek is: van met in aandacht voor muzikale details de en een uitgebreide bezetting van op op tv het podium. In hun op zoektocht naar het de perfecte sound komen ze van de tot de essentie met van de creativiteit op tv van The Beatles. John Lennon in wilde het klinken als de Dalai Lama, en uit de stem van met Paul McCartney door werd zo tijdens vervormd dat het op tv live niet na te zingen met is. Dat, en van nog een veel meer, levert het onderzoek naar op door dat de leden van Analogues uit uitvoerden. door Vooral bassist uit Bart van Poppel is fanatiek naar in het zijn jacht naar unieke vintage in instrumenten: op het internet wordt afgestruind door en vervolgens op tv wordt er over de hele een wereld ingekocht, want tijdens het moet het precies díe ene sitar uit het Duitsland uit zijn. Met een enorme door collectie instrumenten, die op uitdijt tot twee vrachtwagens in met vol, gaan ze op tournee met met hun met 'Sgt. Pepper in tour'. Regisseur Marcel de Vré volgt een de Analogues gedurende een twee jaar, tot met in in de befaamde met Abbey Road studio's aan toe. van Lukt het ze het tijdens magistrale op album te evenaren door op het met live-podium?

Rutger in Hauer was de beroemdste Nederlandse een tijdens acteur ooit. Veel mensen dachten in dat hij van jaren geleden naar Hollywood van was door vertrokken en zo'n beetje met uit pensioen was gegaan, maar met niets was minder op op tv waar. Hij woonde met zijn op tv vrouw op een boerderij op op in Friesland en was het nog steeds werkzaam uit in Hollywood. op tv Deze documentaire schetst zijn leven als uit nomade, verslaafd door aan het het acteren.

mei 2021
04-08-2019 15:20

O, O, Harrie

Het Uur van de Wolf - O, O, Harrie

De populaire schrijver/cabaretier Harrie Jekkers heeft zijn levensverhaal verstopt in zijn liedjes. Ogenschijnlijk praat hij er in interviews gemakkelijk over. De werkelijkheid is dat hij voor velen een mysterieuze man blijft. Hij woont al ...

04-08-2019 12:10

The Analogues - Sgt. Pepper 50 jaar later

Het Uur van de Wolf - The Analogues - Sgt. Pepper 50 jaar later

Op 1 juni 2017 is het vijftig jaar geleden dat het legendarische Beatles-album Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band verscheen. In het kader daarvan is de documentaire The Analogues - Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band 50 jaar te zien. I...

24-07-2019 23:35

Rutger Hauer, Blond, Blue eyes

Het Uur van de Wolf - Rutger Hauer, Blond, Blue eyes

Rutger Hauer was de beroemdste Nederlandse acteur ooit. Veel mensen dachten dat hij jaren geleden naar Hollywood was vertrokken en zo'n beetje met pensioen was gegaan, maar niets was minder waar. Hij woonde met zijn vrouw op een boerderij i...

Het Uur van de Wolf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf bij Het Uur van de Wolf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-08-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!