Programma gemist?

De populaire uit schrijver/cabaretier Harrie Jekkers van heeft zijn naar levensverhaal verstopt in zijn met liedjes. Ogenschijnlijk praat met hij er in een interviews gemakkelijk over. de De werkelijkheid een is dat naar hij voor velen een mysterieuze man met blijft. Hij het woont al jaren tijdens alleen het in het rustige, op noordelijke deel van door Ibiza en laat weinig mensen uit dichtbij komen. tijdens In de documentaire trekt op regisseur Karin Junger met tijdens de op zanger op en vindt door ze de oorsprong van met zijn gevoelige teksten met en in relativerende humor.

Op 1 juni van 2017 is het het door vijftig jaar geleden dat het legendarische met Beatles-album Sgt. Pepper's naar Lonely Hearts tijdens Club Band verscheen. In het het kader daarvan op is de het documentaire The Analogues door - Sgt. Pepper's het Lonely Hearts Club van Band 50 jaar op tv te een zien. In aansluiting op de op documentaire is op tv een dag later naar het concert van The met Analogues uit te zien, waarbij het legendarische het album integraal wordt op tv uitgevoerd. Sgt. Pepper's op Lonely Hearts het Club Band stond in van de hele wereld maandenlang door op van nummer 1 van de album van charts, en wordt tijdens algemeen beschouwd als tijdens één van op de belangrijkste albums op tv uit de popgeschiedenis. in Maar The een Beatles speelden de het muziek van Sgt. Pepper op nooit live. Vanaf 1967 van waren van zij een echte studioband; op tv de uit complexe composities en de experimentele studiotechniek op maakte op tv het onmogelijk tijdens om de muziek live te reproduceren. van op tv Tóch gebeurt dat nu, 50 jaar in na dato, het door de vaderlandse uit topmuzikanten van in de band The het Analogues. Regisseur het Marcel de Vré op tv laat in de documentaire The een Analogues -Sgt. Pepper's Lonely naar Hearts Club Band door op 50 jaar later het zien hoe de van musici van The Analogues het in oeuvre van The in Beatles benaderen tijdens alsof het klassieke een muziek is: met op aandacht voor muzikale details en door een uitgebreide bezetting tijdens op het door podium. een In hun zoektocht naar de perfecte op sound komen ze een tot op de essentie van de creativiteit met uit van The Beatles. uit John Lennon wilde tijdens klinken als de het Dalai Lama, en de stem de van Paul McCartney met werd in zo vervormd dat het met live niet naar na te zingen is. Dat, en tijdens nog veel op meer, naar levert het onderzoek op dat de op tv leden van de Analogues uitvoerden. Vooral op bassist Bart van door Poppel van is fanatiek in naar zijn jacht naar unieke vintage naar instrumenten: een het internet wordt afgestruind uit en vervolgens wordt er over uit de hele wereld op tv ingekocht, in want het moet precies naar díe ene sitar uit van Duitsland zijn. Met tijdens een enorme collectie op instrumenten, met die uitdijt tot twee vrachtwagens op het vol, gaan ze op met tournee met hun 'Sgt. Pepper het tour'. Regisseur Marcel met de Vré volgt een de Analogues gedurende in twee in jaar, tot in in de befaamde Abbey Road studio's van aan toe. naar Lukt het ze tijdens het met magistrale album te evenaren op het een door live-podium?

Rutger in Hauer was de beroemdste Nederlandse uit acteur ooit. op Veel mensen in dachten dat hij jaren door geleden naar naar Hollywood was vertrokken en met zo'n beetje met met pensioen was gegaan, met maar niets was naar minder waar. op tv Hij woonde in met zijn vrouw op een een boerderij uit in Friesland en was van nog steeds werkzaam de in Hollywood. Deze documentaire schetst door zijn leven op als nomade, verslaafd aan in het uit acteren.

juli 2021
04-08-2019 15:20

O, O, Harrie

Het Uur van de Wolf - O, O, Harrie

De populaire schrijver/cabaretier Harrie Jekkers heeft zijn levensverhaal verstopt in zijn liedjes. Ogenschijnlijk praat hij er in interviews gemakkelijk over. De werkelijkheid is dat hij voor velen een mysterieuze man blijft. Hij woont al ...

04-08-2019 12:10

The Analogues - Sgt. Pepper 50 jaar later

Het Uur van de Wolf - The Analogues - Sgt. Pepper 50 jaar later

Op 1 juni 2017 is het vijftig jaar geleden dat het legendarische Beatles-album Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band verscheen. In het kader daarvan is de documentaire The Analogues - Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band 50 jaar te zien. I...

24-07-2019 23:35

Rutger Hauer, Blond, Blue eyes

Het Uur van de Wolf - Rutger Hauer, Blond, Blue eyes

Rutger Hauer was de beroemdste Nederlandse acteur ooit. Veel mensen dachten dat hij jaren geleden naar Hollywood was vertrokken en zo'n beetje met pensioen was gegaan, maar niets was minder waar. Hij woonde met zijn vrouw op een boerderij i...

Het Uur van de Wolf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf bij Het Uur van de Wolf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-08-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!