Programma gemist?

De op populaire schrijver/cabaretier naar Harrie Jekkers heeft zijn levensverhaal de verstopt in zijn liedjes. het op tv Ogenschijnlijk praat hij een er in interviews gemakkelijk over. De naar werkelijkheid is dat de hij naar voor velen door een mysterieuze man blijft. van Hij woont met al jaren alleen in het op rustige, noordelijke uit deel van Ibiza en laat door de weinig mensen dichtbij komen. uit In de documentaire trekt door regisseur door Karin Junger met de uit zanger op en vindt ze in de oorsprong van van tijdens zijn gevoelige teksten en relativerende op tv humor.

Op naar 1 juni 2017 is de het op tv vijftig jaar geleden dat van het legendarische een Beatles-album Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club uit Band verscheen. naar In het op kader daarvan is de documentaire naar The Analogues van - Sgt. de Pepper's Lonely Hearts Club tijdens Band uit 50 jaar te op tv zien. In aansluiting van op de documentaire is een een dag later het in concert van The de Analogues te in zien, waarbij het legendarische album naar integraal wordt op uitgevoerd. Sgt. Pepper's tijdens Lonely Hearts Club door Band stond in de de hele wereld van maandenlang op door nummer 1 van de op album charts, op en wordt algemeen beschouwd door als één de van de belangrijkste albums uit in in de popgeschiedenis. Maar The Beatles speelden een op de muziek van de Sgt. Pepper nooit live. op Vanaf 1967 waren zij een van op echte studioband; de complexe composities en het de van experimentele studiotechniek maakte op het onmogelijk het om de muziek de live te reproduceren. Tóch gebeurt in dat uit nu, 50 jaar na met dato, door de vaderlandse in topmuzikanten uit van de band The Analogues. met Regisseur Marcel met de Vré laat de in de in documentaire The Analogues -Sgt. naar Pepper's Lonely Hearts uit Club Band 50 jaar later een de zien hoe de musici van The van Analogues met het oeuvre uit van The Beatles met benaderen alsof het klassieke muziek het is: naar met aandacht voor een muzikale details en een uit uitgebreide bezetting door op het podium. In hun zoektocht een naar de perfecte in sound tijdens komen ze tot de essentie uit van uit de creativiteit van The Beatles. tijdens een John Lennon wilde tijdens klinken als de Dalai naar Lama, en de stem van door Paul McCartney werd met het zo vervormd dat het het live niet na te zingen in is. een Dat, en nog naar veel meer, levert het op tv onderzoek op tijdens dat de leden van uit Analogues uitvoerden. op tv Vooral bassist het Bart van Poppel is fanatiek naar in op tv zijn jacht naar unieke vintage instrumenten: een van het internet wordt afgestruind en het vervolgens wordt met er over op tv de hele wereld ingekocht, op tv want het moet precies tijdens díe ene sitar uit een Duitsland zijn. in Met een enorme uit collectie instrumenten, die een uitdijt tot naar twee vrachtwagens vol, gaan tijdens ze op tournee door met hun 'Sgt. Pepper door tour'. op Regisseur Marcel de Vré volgt tijdens de Analogues gedurende een twee jaar, tot van de in de befaamde Abbey Road door studio's aan naar toe. Lukt het ze het op magistrale met album te evenaren op het naar met live-podium?

Rutger uit Hauer was op de beroemdste Nederlandse acteur met ooit. Veel mensen met dachten dat hij een jaren geleden naar Hollywood in was vertrokken op en zo'n beetje met pensioen van was gegaan, maar tijdens niets in was minder een waar. Hij woonde met zijn vrouw uit op in een boerderij in Friesland en van was nog van steeds werkzaam het in Hollywood. Deze door documentaire schetst zijn leven uit als nomade, een verslaafd aan het de acteren.

januari 2021
04-08-2019 15:20

O, O, Harrie

Het Uur van de Wolf - O, O, Harrie

De populaire schrijver/cabaretier Harrie Jekkers heeft zijn levensverhaal verstopt in zijn liedjes. Ogenschijnlijk praat hij er in interviews gemakkelijk over. De werkelijkheid is dat hij voor velen een mysterieuze man blijft. Hij woont al ...

04-08-2019 12:10

The Analogues - Sgt. Pepper 50 jaar later

Het Uur van de Wolf - The Analogues - Sgt. Pepper 50 jaar later

Op 1 juni 2017 is het vijftig jaar geleden dat het legendarische Beatles-album Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band verscheen. In het kader daarvan is de documentaire The Analogues - Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band 50 jaar te zien. I...

24-07-2019 23:35

Rutger Hauer, Blond, Blue eyes

Het Uur van de Wolf - Rutger Hauer, Blond, Blue eyes

Rutger Hauer was de beroemdste Nederlandse acteur ooit. Veel mensen dachten dat hij jaren geleden naar Hollywood was vertrokken en zo'n beetje met pensioen was gegaan, maar niets was minder waar. Hij woonde met zijn vrouw op een boerderij i...

Het Uur van de Wolf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf bij Het Uur van de Wolf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-08-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!