Programma gemist?

De met populaire schrijver/cabaretier Harrie Jekkers de heeft zijn levensverhaal met verstopt in zijn liedjes. tijdens op tv Ogenschijnlijk praat hij er het in interviews gemakkelijk over. De tijdens werkelijkheid is van dat hij het voor velen een het mysterieuze man blijft. Hij op woont al op jaren alleen in het het rustige, noordelijke deel van de Ibiza en laat in weinig op mensen dichtbij komen. In de het documentaire op tv trekt regisseur Karin Junger met naar de het zanger op en in vindt ze de met oorsprong van zijn gevoelige uit teksten tijdens en relativerende humor.

Op door 1 juni 2017 is door het vijftig jaar op geleden dat het legendarische op Beatles-album Sgt. tijdens Pepper's Lonely Hearts Club de Band verscheen. het In het uit kader daarvan is de documentaire in The Analogues van - Sgt. Pepper's Lonely met Hearts Club Band met 50 jaar uit te met zien. In aansluiting op in de documentaire tijdens is een dag later het van concert van de The Analogues te zien, tijdens waarbij het legendarische album op integraal wordt uitgevoerd. in Sgt. op tv Pepper's Lonely Hearts van Club Band stond in de op tv hele wereld maandenlang naar op nummer door 1 van een de album charts, tijdens en wordt algemeen van beschouwd als één van uit de belangrijkste albums uit naar de naar popgeschiedenis. Maar The Beatles van speelden de het muziek van Sgt. Pepper van nooit live. Vanaf 1967 op het waren zij een echte studioband; de het complexe composities en met de experimentele studiotechniek met maakte in het onmogelijk de om de muziek in live te reproduceren. op tv Tóch gebeurt dat nu, 50 jaar op na dato, door een de vaderlandse de topmuzikanten van de band uit The met Analogues. Regisseur Marcel de Vré met laat in de in van documentaire The Analogues een -Sgt. Pepper's Lonely Hearts door Club Band 50 jaar tijdens later tijdens zien hoe de musici van uit The Analogues uit het oeuvre van The tijdens Beatles benaderen alsof op het klassieke muziek een is: met aandacht voor van op tv muzikale details en een uitgebreide met bezetting naar op het podium. uit In hun zoektocht uit naar de perfecte sound komen door ze tot met de essentie van de met creativiteit van The het Beatles. John de Lennon wilde klinken als de het Dalai door Lama, en de stem de van Paul McCartney op tv werd zo vervormd van dat het op live niet de na te zingen is. tijdens Dat, en nog naar veel meer, levert het onderzoek in op dat de het leden op van Analogues uitvoerden. Vooral het bassist met Bart van Poppel is van fanatiek in zijn jacht naar op unieke vintage instrumenten: op tv het internet met wordt afgestruind op en vervolgens wordt uit er over de de hele wereld in ingekocht, want het een moet precies díe ene sitar tijdens uit Duitsland de zijn. Met een enorme van collectie instrumenten, die tijdens uitdijt in tot twee vrachtwagens vol, gaan op tv ze op tournee met de hun 'Sgt. naar Pepper tour'. Regisseur Marcel naar van de Vré volgt van de Analogues gedurende twee jaar, tot op door in de befaamde het Abbey Road studio's van aan toe. Lukt het ze het naar magistrale album uit te evenaren uit op het in live-podium?

Rutger Hauer was naar de beroemdste tijdens Nederlandse op acteur ooit. Veel mensen op dachten dat hij jaren geleden in naar Hollywood met was vertrokken en met zo'n op beetje met pensioen op was gegaan, maar niets was op tv minder waar. tijdens Hij woonde met zijn vrouw het op tijdens een boerderij in Friesland en een tijdens was nog steeds werkzaam de in Hollywood. Deze documentaire schetst het zijn van leven als op nomade, verslaafd aan het door acteren.

januari 2020
04-08-2019 15:20

O, O, Harrie

Het Uur van de Wolf - O, O, Harrie

De populaire schrijver/cabaretier Harrie Jekkers heeft zijn levensverhaal verstopt in zijn liedjes. Ogenschijnlijk praat hij er in interviews gemakkelijk over. De werkelijkheid is dat hij voor velen een mysterieuze man blijft. Hij woont al ...

04-08-2019 12:10

The Analogues - Sgt. Pepper 50 jaar later

Het Uur van de Wolf - The Analogues - Sgt. Pepper 50 jaar later

Op 1 juni 2017 is het vijftig jaar geleden dat het legendarische Beatles-album Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band verscheen. In het kader daarvan is de documentaire The Analogues - Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band 50 jaar te zien. I...

24-07-2019 23:35

Rutger Hauer, Blond, Blue eyes

Het Uur van de Wolf - Rutger Hauer, Blond, Blue eyes

Rutger Hauer was de beroemdste Nederlandse acteur ooit. Veel mensen dachten dat hij jaren geleden naar Hollywood was vertrokken en zo'n beetje met pensioen was gegaan, maar niets was minder waar. Hij woonde met zijn vrouw op een boerderij i...

Het Uur van de Wolf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf bij Het Uur van de Wolf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-08-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!