Programma gemist?

Het de genre van Sergio Leones werk een werd aanvankelijk door gekscherend 'spaghettiwestern' genoemd, maar uit vanaf 1969 op brak deze Italiaanse regisseur met door op met 'Once upon a op tv time in de West' op tv uit en 'The Good, the Bad op and the uit Ugly'.

Dat de blinde naar cabaretier Vincent Bijlo een met nu ook zijn gehoor dreigt te op verliezen het is een 'stom op genetisch foutje', maar van geen enkele reden om op tv in de uit slachtofferrol te met schieten. 'Waarom zou ik in nu opgeven? op tv Het is toch pas net door begonnen?', aldus Bijlo in de een het recente theatervoorstelling. Het naar tekent zijn op tv enorme veerkracht. Bijlo, cabaretier, columnist uit en door Feyenoord-aanhanger, is sinds zijn met geboorte blind. 'Mijn beelden zijn de geluiden', het zegt hij zelf. Nu zijn op op gehoor verslechtert, neemt van zijn wereld nieuwe vormen aan. In op deze de documentaire is prachtig naar te zien op hoe Bijlo strijdbaar en vol door humor uit omgaat met zijn nieuwe door 'lot'.

Aan de hand door van in uniek archiefmateriaal tijdens vertelt Francis Whately het op ontroerende verhaal over Bowies, oorspronkelijk in David een Jones', opkomst, die naar in de tijdens tienerjaren weinig glorieus verloopt. de Ondanks wisselingen van band het en tijdens imago blijft waardering met uit.

Ze mag met 77 jaar in zijn, maar naar ze schroomt niet op stilettohakken op te lopen van of op de fiets door door Londen van te scheuren. Dame Vivienne Westwood tijdens op tv is nog even flamboyant en eigenzinnig door als 55 met jaar geleden, bij tijdens de start uit van haar van carrière. De onbetwiste Queen of door Fashion staat bekend om door haar subversieve op tv en op tv originele kijk op de Britse een mode. Ze het wordt door haar zoon omschreven op als uit de 'laatste echte op Britse punk'.

Aan de vooravond naar van op tv een reeks reünie-concerten van tijdens The Kinks kijken de naar broers Ray en de Dave Davies naar terug op hun op roemruchtige verleden. Centraal in staat het 'vergeten in meesterwerk' met Green Village Preservation door Society uit 1968. Dankzij nieuwe met interviews met van de hoofdrolspelers, op tv nog nooit eerder door vertoonde opnamen uit de topjaren en tijdens van heerlijke verhalen van prominente collega's herleven de de hoogtijdagen van met The naar Kinks.

Hij naar was het kloppend hart de van Supersister, het speelde in Golden naar Earring, waar hij vioolpartijen voor een componeerde. Scoorde met in Freek op tv de Jonge een nummer de 1-hit, produceerde op Gruppo Sportivo op en was de eerste in Nederland een die met van samples begon in de de band Nits. met Nu zit het hij vijftig jaar in het naar tijdens vak. Portret van Robert tijdens Jan Stips, de tovenaar van met de tijdens Nederpop. Met naar zijn muzikale vrienden een maakt hij een spannende nieuwe plaat de met á la Supersister. de Grote vraag: waarom is zo'n geweldige in muzikant onbekend bij een in het grote publiek? Met o.a. Bart op tv Chabot, Anton een Corbijn, Henk Hofstede, het Cesar Zuiderwijk en naar Freek de door Jonge.

Ze in is vijftig kilo pure van soulsensatie en wordt de naar vrouwelijke James van Brown genoemd: zangeres naar Sharon Jones. In december op tv 2014 met steelt ze de show bij door een serie concerten op tv in het legendarische door Apollo Theater in in New York. op tv Samen met onder naar andere met Charles Bradley, Naomi Shelton, de Como uit Mamas op en veertig musici spelen een ze naar met ongekende energie de bomvolle uit zaal plat. in Deze Daptone Super Soul een Revue vormt de op tv basis van deze opzwepende met door documentaire.

Tijdens naar de repetities en opnamen van de van de iconische lp Imagine laat op John naar Lennon permanent twee door cameraploegen toe. Aan de hand van uit veel een nooit eerder geopenbaarde beelden en op geluidsmateriaal vertellen op tv John en Yoko, een maar ook tal van op in directbetrokkenen, over de bijzondere relatie uit tussen de beide kunstenaars en hun controversiële imago. met De soundtrack van van de legendarische naar lp een klinkt permanent op de van achtergrond.

Henny tijdens Vrienten is nog niets van uit zijn scherpte uit en muzikaliteit van verloren, maar het de nieuwe generatie klopt op de de deur. Het is tijdens nota in bene zijn eigen uit zoon Xander, die momenteel met furore maakt bij het Jett tijdens Rebel, die zijn naar vader wijst op de veranderende tijden. in van Beide mannen delen hun liefde naar voor uit de basgitaar, bezoeken het tal van collega's tijdens en tonen ons de met prikkelende botsing in van generaties.

Het is tijdens een gewaagde onderneming. op De Nederlandse band The een de Analogues trekt augustus 2018 naar Liverpool het om in naar het hol in van de leeuw een concert door te geven de voor tweeduizend Beatlesfans. Op een het van menu het in nog nooit eerder live op uitgevoerde White Album van uit The Beatles. De in zaal komt de massaal uit in de stoelen. De reacties met variëren van 'de uit mooiste avond van mijn op tv leven' tot 'dit met moet de hele in wereld een zien'. De camera is overal uit bij.

De in het Den Haag het geboren rockartiest Adrian van 'Adje' Vandenberg is vooral bekend met van van Burning Heart, een zijn internationale hit naar met zijn band Vandenberg. Nog succesvoller op tv met zijn 'Is this love' en tijdens 'Here I go op tv Again', die op hij op uitnodiging van van zanger David Coverdale uitvoert op tv met de Amerikaanse met rockgroep tijdens Whitesnake. In 2013 het richt hij op met Jan Hoving van de hardrockband Vandenberg's Moonkings op. het Regisseur Marcel op de Vré volgt deze nieuwe uit op tv formatie op meerdere door continenten.

Programma van waarin voor iedere denkbare kunstzinnige door discipline ruimte in en aandacht op tv wordt gereserveerd. Harry Mulisch kijkt de met uit filmmaker Cherry Duyns naar het een verleden en naar tijdens op tv de toekomst. Naar het begin en in uit naar het einde. Een film naar over zijn geboortestad op tv Haarlem, zijn vader de en met moeder, het huis van zijn eerste het herinneringen en in het huis van zijn uit eerste op tv verhaal. Een film door over de dood, teckels, een in meisje in de de kast, sterren naar en het een machtige oeuvre dat als een naar monument in zijn de op tv Amsterdamse werkkamer staat.

De eigenzinnige van cellist in Ernst Reijseger gaat tijdens op zoek naar het Mongoolse naar 'witte met goud', het beste paardenhaar ter wereld het voor de strijkstok. op tv In op de Mongoolse hoofdstad op tv Ulaanbaatar ontmoet hij met leerlingen op tijdens de nationale muziekacademie met en instrumentbouwers. Op de de steppen spreekt hij met traditionele in paardenvioolspelers van en zangers. Het verhaal van door het paardenhaar de speelt zich af het tegen de achtergrond van de explosieve de ontwikkelingen in de mijnbouw en naar toenemende verstedelijking op tv en milieuvervuiling in booming een het Mongolië.

Graham Gouldman, van Eric Stewart, Kevin Godley met en Lol uit Creme experimenteerden van er begin jaren zeventig, als een uit exponenten van de vruchtbare muziekscene in naar Noord-Engeland, rustig op de los in met hun zelfgebouwde de Strawberry Studio. De chemische het reactie van van hun individuele talenten en hun tijdens bereidheid al hun naar ideeën uit door te proberen, vernieuwden de uit popmuziek en leidden op met tot grote hits als The het Wallstreet Shuffle, de The Things We Do tijdens for Love het en Dreadlock van Holiday. Met veel het smaak en humor vertellen tijdens de vier originele tijdens leden de de verhalen over hun een korte samenwerking en naar de optredens, met als hoogtepunt de een in creatie van hun door superhit I'm Not In Love. Ze op tv in bleken uiteindelijk meer naar begaafde muzikanten, schrijvers, uitvinders en kunstenaars naar een dan popsterren. Ze gingen al een in 1976, op in het hoogtepunt van hun het roem, uit het elkaar om ieder een afzonderlijk het nog vele artistieke van successen te behalen. Met onder in anderen Tim Rice, Graham tijdens Nash, Harvey Lisberg, tijdens Trevor Horn op tv en het Stewart Copeland.

Voorafgaand aan een ieder een concert geeft hij over, uit angst. tijdens Als het hij op een een dag drie keer moet optreden, door van geeft hij drie naar keer over. Het is één van in in de talloze ontboezemingen die de op in 1978 overleden op tv chansonnier Jacques Brel doet in in de een documentaire 'Gek van door het door leven'. De film is een van overweldigend, muzikaal portret van in een genie; mysterieus tijdens een en welbespraakt Regisseur Philippe Kohly laat naar alleen Brel zelf met aan op het woord. De de zanger is afkomstig uit in een Brussels bourgeois-gezin. Zijn het vader is directeur van een het een kartonfabriek, een baan met die hij ook tijdens voor zijn van zoon Jacques ziet weggelegd. Die trouwt op op de zijn 21e en krijgt drie door dochters, op tv maar kent een naar enorme onrust: de angst tijdens om het een burgerman te de worden is groot. Als hij 24 is een op laat hij alles op in de steek en de vertrekt naar Parijs, met enkel op tv zijn gitaar en naar 23 chansons uit op zak. Het duurt door een drie jaar voordat hij er doorbreekt. de de In 1959 zingt hij het 'Ne me quitte op tv pas'. Een lied met dat hem zeer populair de maakt bij vrouwen. op tv Het is zeker geen de liefdeslied, verklaart hij in in de film: op het bezingt de van lafheid van op tv mannen. Brel vindt van het de lastig met vrouwen om op tv te gaan, de in vriendschap met mannen op tv gaat hem op veel gemakkelijker af. "De trouw van in mannen aan andere naar mannen roert tijdens me het tot tranen toe. Dat vind in ik een mooi en edelmoedig. Het overtreft uit alle in andere gevoelens." Op de bühne is Brel het een uit klasse apart, iedere tijdens avond biedt hij naar zijn publiek de een intense ervaring. Maar op zijn uit 37e, als hij de ook in de op Verenigde de Staten doorbreekt, neemt hij onverwacht in afscheid van van zijn publiek: hij zal het op tv nooit meer op met tournee gaan. Hij met heeft geen zin het meer in het applaus van en het gegil, het naar heeft weinig het betekenis meer voor hem. door De optredens zijn uit een het sleur geworden, hij wil meer het bewegingsvrijheid. Regisseur Kohly heeft een het indringend portret gemaakt, van vol op tv met aantrekkelijk archief de van Brel van zowel naar interviews als met optredens, waarbij hij de van minder fraaie kantjes op van Brels persoonlijkheid uit niet in schuwt. Een odyssee in van een getalenteerd én getormenteerd een zanger die het tijdens zijn 49 de avontuurlijke levensjaren nergens vrede tijdens vindt.

maart 2019
21-03-2019 22:55

Sergio Leone - Portret van een outlaw

Het Uur van de Wolf - Sergio Leone - Portret van een outlaw

Het genre van Sergio Leones werk werd aanvankelijk gekscherend 'spaghettiwestern' genoemd, maar vanaf 1969 brak deze Italiaanse regisseur door met 'Once upon a time in de West' en 'The Good, the Bad and the Ugly'.

15-03-2019 14:10

Ik hoor Alles - Vincent Bijlo

Het Uur van de Wolf - Ik hoor Alles - Vincent Bijlo

Dat de blinde cabaretier Vincent Bijlo nu ook zijn gehoor dreigt te verliezen is een 'stom genetisch foutje', maar geen enkele reden om in de slachtofferrol te schieten. 'Waarom zou ik nu opgeven? Het is toch pas net begonnen?', aldus Bijlo...

14-03-2019 23:05

David Bowie - Finding Fame

Het Uur van de Wolf - David Bowie - Finding Fame

Aan de hand van uniek archiefmateriaal vertelt Francis Whately het ontroerende verhaal over Bowies, oorspronkelijk David Jones', opkomst, die in de tienerjaren weinig glorieus verloopt. Ondanks wisselingen van band en imago blijft waarderin...

07-03-2019 22:55

De rebellie van Vivienne Westwood

Het Uur van de Wolf - De rebellie van Vivienne Westwood

Ze mag 77 jaar zijn, maar ze schroomt niet op stilettohakken te lopen of op de fiets door Londen te scheuren. Dame Vivienne Westwood is nog even flamboyant en eigenzinnig als 55 jaar geleden, bij de start van haar carrière. De onbetwiste Qu...

31-01-2019 23:05

The Kinks - Echoes of a World

Het Uur van de Wolf - The Kinks - Echoes of a World

Aan de vooravond van een reeks reünie-concerten van The Kinks kijken de broers Ray en Dave Davies terug op hun roemruchtige verleden. Centraal staat het 'vergeten meesterwerk' Green Village Preservation Society uit 1968. Dankzij nieuwe inte...

24-01-2019 22:55

Robert Jan Stips - De tovenaar van de Nederpop

Het Uur van de Wolf - Robert Jan Stips - De tovenaar van de Nederpop

Hij was het kloppend hart van Supersister, speelde in Golden Earring, waar hij vioolpartijen voor componeerde. Scoorde met Freek de Jonge een nummer 1-hit, produceerde Gruppo Sportivo en was de eerste in Nederland die met samples begon in d...

18-01-2019 14:20

Living on Soul

Het Uur van de Wolf - Living on Soul

Ze is vijftig kilo pure soulsensatie en wordt de vrouwelijke James Brown genoemd: zangeres Sharon Jones. In december 2014 steelt ze de show bij een serie concerten in het legendarische Apollo Theater in New York. Samen met onder andere Char...

17-01-2019 22:55

John & Yoko - Above Us Only Sky

Het Uur van de Wolf - John & Yoko - Above Us Only Sky

Tijdens de repetities en opnamen van de iconische lp Imagine laat John Lennon permanent twee cameraploegen toe. Aan de hand van veel nooit eerder geopenbaarde beelden en geluidsmateriaal vertellen John en Yoko, maar ook tal van directbetrok...

10-01-2019 22:45

Vrienten en Vrienten in: Basmannen

Het Uur van de Wolf - Vrienten en Vrienten in: Basmannen

Henny Vrienten is nog niets van zijn scherpte en muzikaliteit verloren, maar de nieuwe generatie klopt op de deur. Het is nota bene zijn eigen zoon Xander, die momenteel furore maakt bij Jett Rebel, die zijn vader wijst op de veranderende t...

03-01-2019 22:45

The Analogues in Liverpool

Het Uur van de Wolf - The Analogues in Liverpool

Het is een gewaagde onderneming. De Nederlandse band The Analogues trekt augustus 2018 naar Liverpool om in het hol van de leeuw een concert te geven voor tweeduizend Beatlesfans. Op het menu het nog nooit eerder live uitgevoerde White Albu...

08-11-2018 23:00

Adje

Het Uur van de Wolf - Adje

De in Den Haag geboren rockartiest Adrian 'Adje' Vandenberg is vooral bekend van Burning Heart, zijn internationale hit met zijn band Vandenberg. Nog succesvoller zijn 'Is this love' en 'Here I go Again', die hij op uitnodiging van zanger D...

26-10-2018 13:55

Harry Mulisch - De Bevlieging

Het Uur van de Wolf - Harry Mulisch - De Bevlieging

Programma waarin voor iedere denkbare kunstzinnige discipline ruimte en aandacht wordt gereserveerd. Harry Mulisch kijkt met filmmaker Cherry Duyns naar het verleden en naar de toekomst. Naar het begin en naar het einde. Een film over zijn ...

19-10-2018 13:50

Mongools Goud

Het Uur van de Wolf - Mongools Goud

De eigenzinnige cellist Ernst Reijseger gaat op zoek naar het Mongoolse 'witte goud', het beste paardenhaar ter wereld voor de strijkstok. In de Mongoolse hoofdstad Ulaanbaatar ontmoet hij leerlingen op de nationale muziekacademie en instru...

05-10-2018 13:50

10cc - I'm Not in Love

Het Uur van de Wolf - 10cc - I'm Not in Love

Graham Gouldman, Eric Stewart, Kevin Godley en Lol Creme experimenteerden er begin jaren zeventig, als exponenten van de vruchtbare muziekscene in Noord-Engeland, rustig op los in hun zelfgebouwde Strawberry Studio. De chemische reactie van...

04-10-2018 23:05

Docu: Jacques Brel - Gek van het leven

Het Uur van de Wolf - Docu: Jacques Brel - Gek van het leven

Voorafgaand aan ieder concert geeft hij over, uit angst. Als hij op een dag drie keer moet optreden, geeft hij drie keer over. Het is één van de talloze ontboezemingen die de in 1978 overleden chansonnier Jacques Brel doet in de documentair...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Uur van de Wolf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf bij Het Uur van de Wolf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 190
  • Laatste uitzending op 21-03-2019 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord