Programma gemist?

Het menselijk lichaam de uit is een terugkerend onderwerp naar in Bacon's de werk, met ervaringen uit met zijn eigen leven. Horror en uit pijn zijn de vaste elementen. Diverse vrienden van spreken vrijuit over op hem, onder wie tijdens zangeres Marianne Faithfull, een acteur Terence in Stamp en de collega Damien door Hirst.

In het digitale op tijdperk in van Instagram en haarscherpe naar foto's op de de mobiele telefoon blijft de met met Polaroidfoto onverminderd populair. Waarin schuilt toch met tijdens de magie van deze inmiddels door ouderwetse techniek? een Is het omdat het met beeld langzaam opdoemt? Zijn op het de van onvoorspelbare kleuren? Het feit tijdens dat er in maar één van uniek exemplaar van op is? Filmmaker Willem uit Baptist verkent in naar deze documentaire de visionaire genialiteit het van dr. het Edwin H. Land, de uit man die in een de 1948 de Polaroidcamera introduceerde. op En hij filmt in de mensen die naar zijn instant droom van levend houden.

Een uit liefhebbende vader, een van rustige en hardwerkende man in die graag moppen vertelt. met Hans Heijnen volgt in de zanger Lee in Towers rondom het naar concert dat hij naar in 2011 in naar Ahoy gaf, de na de een afwezigheid van elf van jaar. De film, die tijdens tijdens International in Film Festival Rotterdam naar in première gaat, met toont de repetities met van het spektakel het en de rust thuis, op tv bij zijn vrouw in Laura. Ook zien we uit Towers bij zijn van naar talloze optredens in het land. Van op tv haringparty tot piratenfestival. het En dat tijdens hij, met als hij naast van de emmers Remia-saus in de keuken in een van een café staat tijdens te wachten tot op hij op moet, oprecht zegt: tijdens 'Ik hou van naar mijn door vak, eigenlijk'.

De de Engelse popgroep UB40 behoort tot met van een van de op meest succesvolle bands aller tijden, naar met meer dan 70 door uit miljoen verkochte albums en wereldwijde op hits het als Red Red Wine en met I got op tv you babe. op tv Maar het succes en de het roem eisten zijn tol van en lieten de de een bandleden berooid en van met grote financiële schulden achter. Het uit naar ooit relaxte reggaegroepje van in acht vrienden, waaronder in drie broers, raakt verscheurd het door haat het en verraad. Na de opsplitsing naar claimen nu twee in bands de naam op UB40. Broedermoord in ten op top, niets verhullend en tijdens ontluisterend door de door BBC in beeld van gebracht.

Het door contrast is tragisch: entertainer Sammy een door Davis jr. presenteert uit zich in de jaren vijftig op als in ambassadeur van de Afro-Amerikanen; tegelijkertijd uit wordt een hij door zijn achterban weggehoond uit als een overloper. Deze in documentaire geeft door ruim baan zowel aan tijdens het overweldigende op talent van Davis als naar tijdens aan de tragedies in zijn een leven: het terugkerende racisme, de het auto-ongeluk door waarbij hij in zijn linkeroog verliest omdat ziekenhuizen tijdens hem weigeren op een de te nemen en op de dramatische breuk de met Frank Sinatra.

De jaszakken in van met tekenaar Peter Vos op tv (1935-2010) waren altijd gevuld met potloden op tv en schetsboekjes. Hij op de kón niet anders dan tekenen. op Van jongs af aan op voorzag tijdens hij proefwerken, brieven, in eigenlijk alle door papier dat hij op onder handen kreeg, van tekeningen. 'Je met met kan het ook het een ziektebeeld noemen', aldus het zoon Sander Vos. met Het was Vos' een manier om zich van te uiten. Niemand kon in zo de goed gevoelens van jaloezie, geilheid, woede op tv van en verdriet in tekeningen verbeelden. door Regisseur David de uit Jongh van ontrafelt in deze documentaire, via naar het werk van Peter een op tv Vos, diens passies door en demonen, in navolging uit van het op credo van Vos: 'In je het werk kun je tijdens je uit niet verbergen'. Naast van honderden virtuoze tekeningen bevat de tijdens film de ook adembenemende beelden van vogels, op gesprekken de met intimi (waaronder collega's door Peter van Straaten en tijdens Rinus Ferdinandusse) en de een prachtige op stem van Peter Vos van in met archiefopnamen. Dat maakt in Vogelparadijs tot een meeslepend in levensverhaal, waarin uit werk en leven onlosmakelijk zijn in samengeklonken.

Marianne Faithfuill het vierde onlangs haar vijftigjarig door jubileum. Wie had uit dat gedacht? op tv Toen op ze begon werd ze beschouwd op als een eendagsvlieg. door Ook zelf dacht een ze op naar haar zeventiende op tv dat ze snel weer zou in terugkeren het naar school. Het liep anders. door Haar talent en charisma op een houdt de singer-songwriter en actrice overeind. tijdens Wat vooral de beklijft in op deze documentaire naar is de zachtmoedigheid en naar openhartigheid waarmee ze op tv vertelt over haar buitengewone carrière in en het tumultueuze leven. in Het is de verdienste van het de gevierde van Franse actrice van en regisseur Sandrine een Bonnaire dat ze Faithfull heeft uit weten te verleiden tijdens tot dit intieme en op rijk het gedocumenteerde portret.

Een combinatie naar van bijzondere archiefmateriaal de uit de jaren van zeventig het en nieuw gemaakte de interviews met Paul Simon op tv en Art Garfunkel. Dat is tijdens het kloppend hart het op tv van deze documentaire. met Bridge over Troubled Water op was vele jaren de met bestverkochte lp in Nederland. op tv Dat kwam in mede in door het grote aantal singlehits, die een de plaat uit voortbracht. Behalve de op tv titelsong het haalden ook 'El Condor Pasa', 'Cecilia' de naar en 'The Boxer' de Top 40. uit Veertig in jaar nadat de de plaat doorbrak de zijn deze nummers nog altijd uit niet met weg te denken op uit de Top 2000. Een exclusieve in kijk naar achter de schermen van tijdens het ontstaan van deze door de wereldhit.

Regisseur op Simonka de Jong volgde op tv drie jaar lang op de muzikale familie Wildschut, een waarvan de leden, uit naar vader Arjen, moeder Liora en de oudere zus tijdens Avigal, zich uiteindelijk alle verhouden op tv op tv tot Noa, het toptalent. De Jong van legt de in focus op het de alledaagse leven van de door met familie, zonder interviews of het voice-over, waarbij op ze gebruikmaakt van een homevideo's uit het familiearchief. Daarnaast het is er in op tv de film, op dankzij de vele van optredens van Noa, tijdens veel te genieten het van haar fraaie een vioolspel.

Ze was één naar uit van de grondleggers een van het impressionisme, maar haar van sekse stond een op carrière op tv in de weg. het Terwijl haar mannelijke collega's Monet, Degas het en op Renoir wereldberoemde op tv kunstenaars zijn geworden, is met Berthe Morisot (1841-1895) op tv in de vergetelheid het geraakt. Morisot door was een moedige vrouw die sociale op conventies naar doorbrak. Veel van de naar belemmeringen die zij als op vrouw in in de mannenwereld door van de 19e met eeuw tegenkwam, zijn nog met steeds actueel. Zoals het in dilemma een keuze een te moeten in maken tussen carrière en door gezin. de Regisseur Klaas Bense maakte in niet alleen een het kleurrijk portret over op tv deze vergeten impressionist, maar op tv portretteerde op ook diverse jonge naar kunstenaars in het hedendaagse Parijs, van voor wie het het strijdbare leven uit van Berthe de Morisot een bron van van inspiratie is. het Daarmee is de film ook het een hommage aan op de kunstenares met én vrouw Berthe van Morisot.

De op populaire schrijver/cabaretier Harrie de Jekkers heeft zijn levensverhaal verstopt op in zijn liedjes. tijdens Ogenschijnlijk van praat hij er in de interviews gemakkelijk tijdens over. De werkelijkheid is een dat hij voor de velen een met mysterieuze man blijft. in Hij woont het al jaren alleen in het op tv rustige, noordelijke deel door van tijdens Ibiza en laat weinig het mensen dichtbij naar komen. In deze documentaire trekt regisseur in Karin Junger in met de zanger op de en de vindt ze de oorsprong van uit zijn gevoelige teksten van en op tv relativerende humor.

Dance or de Die vertelt een in de vorm van een een documentaire uit het aangrijpende verhaal van een tijdens jonge door danser in Syrië, die het in naar de kunst een vorm met heeft gevonden het oorlogsgeweld de te een trotseren. Vlucht is een onafhankelijke een korte dansfilm een waarin een groep uit Nederlanders op naar de vlucht slaat.

'We wilden het gewoon tijdens spélen. Spelen was het allerbelangrijkst'. in En van gespeeld hebben ze: op tussen 1963 en het 1966 gaven The de Beatles wereldwijd zo'n 250 met concerten. Daarna werd de een situatie op tv onhoudbaar en legde in de groep zich toe een op baanbrekende studio-opnamen. In deze op tv documentaire de concentreert de Oscarwinnende regisseur Ron een Howard zich op door de liveconcerten van uit de groep. door Zijn naar vangst van nieuwe een concertbeelden met opgepoetst geluid is het verbluffend en uit laat vooral zien hoe uit goed, ruig en de opwindend The Beatles live uit zijn. Het ongekende van spelplezier en van het vakmanschap spatten er uit vanaf, en een ook voor door en na de concerten een is goed te merken op dat een dit bandje er lol op tv in heeft. in Ze zijn het geestig, vrolijk en door onverschrokken als ze de een pers te woord in staan - naar alles wat hun publiek ook wil op uit zijn.

In op het digitale naar tijdperk van Instagram en haarscherpe foto's op op de in mobiele in telefoon blijft de naar polaroidfoto onverminderd populair. Waarin schuilt toch naar uit de magie van op tv deze inmiddels ouderwetse met techniek? Is het omdat het beeld een langzaam opdoemt? met Zijn het de op tv onvoorspelbare kleuren? Het feit met dat er een maar één uniek exemplaar met van is? van Filmmaker Willem Baptist verkent uit in deze het documentaire de visionaire op genialiteit van dr. Edwin van met H. Land, de een man die in uit 1948 de polaroidcamera introduceerde. En van hij uit filmt de mensen die zijn instant tijdens droom levend naar houden.

Gezegend naar met een enorme lichaamskracht en het elegantie bestormt de door Oekraïense Sergei Polunin van op zeer jonge het leeftijd de het professionele balletwereld. Hij op tv maakt grote indruk op en wordt naar op zijn met 19e de jongste een solist ooit van The uit Royal Ballet in Londen. Nog naar een geen twee succesvolle jaren op tv later neemt van hij ontslag. Zijn roem maakt hem in doodongelukkig en zelfdestructief: het hij gebruikt het drugs, van komt geregeld niet naar opdagen bij interviews, zijn de lijf zit op onder de tatoeages en hij van lijdt het aan depressies. Hoe de 'Bad Boy uit of Ballet' alle uit op plezier in het dansen het verliest is te zien een in deze fascinerende in documentaire.

augustus 2018
16-08-2018 22:45

De gewelddadige streek van Francis Bacon

Het Uur van de Wolf - De gewelddadige streek van Francis Bacon

Het menselijk lichaam is een terugkerend onderwerp in Bacon's werk, met ervaringen uit zijn eigen leven. Horror en pijn zijn vaste elementen. Diverse vrienden spreken vrijuit over hem, onder wie zangeres Marianne Faithfull, acteur Terence S...

15-08-2018 13:50

Instant dreams

Het Uur van de Wolf - Instant dreams

In het digitale tijdperk van Instagram en haarscherpe foto's op de mobiele telefoon blijft de Polaroidfoto onverminderd populair. Waarin schuilt toch de magie van deze inmiddels ouderwetse techniek? Is het omdat het beeld langzaam opdoemt? ...

12-08-2018 17:10

Lee Towers - The voice of Rotterdam

Het Uur van de Wolf - Lee Towers - The voice of Rotterdam

Een liefhebbende vader, een rustige en hardwerkende man die graag moppen vertelt. Hans Heijnen volgt de zanger Lee Towers rondom het concert dat hij in 2011 in Ahoy gaf, na een afwezigheid van elf jaar. De film, die tijdens International Fi...

10-08-2018 13:55

UB40 - beloften en leugens

Het Uur van de Wolf - UB40 - beloften en leugens

De Engelse popgroep UB40 behoort tot een van de meest succesvolle bands aller tijden, met meer dan 70 miljoen verkochte albums en wereldwijde hits als Red Red Wine en I got you babe. Maar het succes en de roem eisten zijn tol en lieten de b...

09-08-2018 22:45

Sammy Davis: I've gotta be me

Het Uur van de Wolf - Sammy Davis: I've gotta be me

Het contrast is tragisch: entertainer Sammy Davis jr. presenteert zich in de jaren vijftig als ambassadeur van de Afro-Amerikanen; tegelijkertijd wordt hij door zijn achterban weggehoond als een overloper. Deze documentaire geeft ruim baan ...

08-08-2018 13:45

Vogelparadijs - Peter Vos, tekenaar

Het Uur van de Wolf - Vogelparadijs - Peter Vos, tekenaar

De jaszakken van tekenaar Peter Vos (1935-2010) waren altijd gevuld met potloden en schetsboekjes. Hij kón niet anders dan tekenen. Van jongs af aan voorzag hij proefwerken, brieven, eigenlijk alle papier dat hij onder handen kreeg, van tek...

01-08-2018 13:55

De ballade van Marianne Faithfull

Het Uur van de Wolf - De ballade van Marianne Faithfull

Marianne Faithfuill vierde onlangs haar vijftigjarig jubileum. Wie had dat gedacht? Toen ze begon werd ze beschouwd als een eendagsvlieg. Ook zelf dacht ze op haar zeventiende dat ze snel weer zou terugkeren naar school. Het liep anders. Ha...

05-07-2018 23:05

Simon & Garfunkel - 40 jaar Bridge over troubled water?

Het Uur van de Wolf - Simon & Garfunkel - 40 jaar Bridge over troubled water?

Een combinatie van bijzondere archiefmateriaal uit de jaren zeventig en nieuw gemaakte interviews met Paul Simon en Art Garfunkel. Dat is het kloppend hart van deze documentaire. Bridge over Troubled Water was vele jaren de bestverkochte lp...

04-07-2018 13:50

A Family Quartet

Het Uur van de Wolf - A Family Quartet

Regisseur Simonka de Jong volgde drie jaar lang de muzikale familie Wildschut, waarvan de leden, vader Arjen, moeder Liora en oudere zus Avigal, zich uiteindelijk alle verhouden tot Noa, het toptalent. De Jong legt de focus op het alledaags...

28-06-2018 22:55

Morisot - Moed, storm en liefde

Het Uur van de Wolf - Morisot - Moed, storm en liefde

Ze was één van de grondleggers van het impressionisme, maar haar sekse stond een carrière in de weg. Terwijl haar mannelijke collega's Monet, Degas en Renoir wereldberoemde kunstenaars zijn geworden, is Berthe Morisot (1841-1895) in de verg...

27-06-2018 13:45

O, O, Harrie

Het Uur van de Wolf - O, O, Harrie

De populaire schrijver/cabaretier Harrie Jekkers heeft zijn levensverhaal verstopt in zijn liedjes. Ogenschijnlijk praat hij er in interviews gemakkelijk over. De werkelijkheid is dat hij voor velen een mysterieuze man blijft. Hij woont al ...

25-06-2018 14:00

Dance or Die

Het Uur van de Wolf - Dance or Die

Dance or Die vertelt in de vorm van een documentaire het aangrijpende verhaal van een jonge danser in Syrië, die in de kunst een vorm heeft gevonden het oorlogsgeweld te trotseren. Vlucht is een onafhankelijke korte dansfilm waarin een groe...

21-06-2018 23:00

The Beatles - Eight Days a Week

Het Uur van de Wolf - The Beatles - Eight Days a Week

'We wilden gewoon spélen. Spelen was het allerbelangrijkst'. En gespeeld hebben ze: tussen 1963 en 1966 gaven The Beatles wereldwijd zo'n 250 concerten. Daarna werd de situatie onhoudbaar en legde de groep zich toe op baanbrekende studio-op...

14-06-2018 22:55

Instant dreams

Het Uur van de Wolf - Instant dreams

In het digitale tijdperk van Instagram en haarscherpe foto's op de mobiele telefoon blijft de polaroidfoto onverminderd populair. Waarin schuilt toch de magie van deze inmiddels ouderwetse techniek? Is het omdat het beeld langzaam opdoemt? ...

13-06-2018 13:50

Dancer

Het Uur van de Wolf - Dancer

Gezegend met een enorme lichaamskracht en elegantie bestormt de Oekraïense Sergei Polunin op zeer jonge leeftijd de professionele balletwereld. Hij maakt grote indruk en wordt op zijn 19e de jongste solist ooit van The Royal Ballet in Londe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Uur van de Wolf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf bij Het Uur van de Wolf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 167
  • Laatste uitzending op 16-08-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord