Programma gemist?

20:25,Het met vijfde avondvullende programma van op tv Javier Guzman in gaat over een maatschappij in op drift. Een door samenleving die een niet samen lijkt met te willen van leven.

december 2021
24-08-2013 20:25

Za 24 aug 2013

Javier Guzman: Oorverdovend - Za 24 aug 2013

20:25,Het vijfde avondvullende programma van Javier Guzman gaat over een maatschappij op drift. Een samenleving die niet samen lijkt te willen leven.

Javier Guzman: Oorverdovend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Javier Guzman: Oorverdovend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Javier Guzman: Oorverdovend bij Javier Guzman: Oorverdovend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Javier Guzman: Oorverdovend. Heb je een uitzending van Javier Guzman: Oorverdovend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Javier Guzman: Oorverdovend gemist

Op drift. Dat is de maatschappij. Althans, volgens Javier Guzman. En hij kan het weten. Zelf was hij het ook jarenlang. Op drift. Hij leefde op drift. Hij liep op drift. Hij dronk op drift. En net nu het beter gaat met Javier, gaat het mis met de maatschappij. Lijkt de samenleving niet meer samen te willen leven. Iedereen is tegen iedereen. Aan het schreeuwen. Aan het roepen. Aan het gillen. Op straat, in de winkel, op internet, in de Tweede Kamer. En niemand die nog luistert.

Uitzending gemist van Javier Guzman: Oorverdovend? Hier kun je alle uitzendingen van Javier Guzman: Oorverdovend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-08-2013 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!