Programma gemist?

Sinds een aantal tijdens decennia van gebruikt de harde uit kern van de Ajax-supporters in de geuzennaam 'Joden'. Dit in lokt bij tijdens de tegenpartij reacties tijdens uit die antisemitisch zijn in of overkomen, met al dan een niet zo bedoeld.Meer de Sinds een aantal op tv decennia gebruikt de harde het kern van de Ajax-supporters een door de geuzennaam 'Joden'. Dit lokt bij van de naar tegenpartij reacties uit uit die antisemitisch naar zijn of overkomen, al dan niet op tv op zo bedoeld, en die door van veel joden als naar zeer kwetsend worden met ervaren. Moet je het in gebruik van deze in geuzennaam in bijvoorbeeld door spreekkoren verbieden van of op toestaan? En waar de komt de associatie van Ajax met met joden uit eigenlijk vandaan? In deze documentaire op tv op tv wordt een uitgebreid, gevarieerd beeld van gegeven over de achtergronden op uit van deze kwestie. Zowel joodse Ajax-supporters, op tv bestuurders, Amsterdammers en op tijdens Israëlische Ajax-fans, als niet-joodse van Ajax-supporters, bestuurders en tegenstanders een komen aan het de woord.Minder

14:00,Sinds een een aantal decennia gebruikt de op tv harde kern de van de Ajax-supporters van de geuzennaam 'Joden'. de Dit lokt reacties uit de bij op de tegenpartij, die op antisemitisch zijn of overkomen, al door een dan niet zo op bedoeld.

september 2020
08-05-2016 14:55

Ajax! Joden! Amsterdam!

Ajax! Joden! Amsterdam! - Ajax! Joden! Amsterdam!

Sinds een aantal decennia gebruikt de harde kern van de Ajax-supporters de geuzennaam 'Joden'. Dit lokt bij de tegenpartij reacties uit die antisemitisch zijn of overkomen, al dan niet zo bedoeld.Meer Sinds een aantal decennia gebruikt de h...

25-08-2013 14:00

Zo 25 aug 2013

Ajax! Joden! Amsterdam! - Zo 25 aug 2013

14:00,Sinds een aantal decennia gebruikt de harde kern van de Ajax-supporters de geuzennaam 'Joden'. Dit lokt reacties uit bij de tegenpartij, die antisemitisch zijn of overkomen, al dan niet zo bedoeld.

Ajax! Joden! Amsterdam! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ajax! Joden! Amsterdam! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ajax! Joden! Amsterdam! bij Ajax! Joden! Amsterdam! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ajax! Joden! Amsterdam!. Heb je een uitzending van Ajax! Joden! Amsterdam! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ajax! Joden! Amsterdam! gemist

Sinds een aantal decennia gebruikt de harde kern van de Ajax-supporters de geuzennaam 'Joden'. Dit lokt reacties uit bij de tegenpartij, die antisemitisch zijn of overkomen, al dan niet zo bedoeld, en die door veel Joden als zeer kwetsend worden ervaren. Moet je het gebruik van deze geuzennaam in b.v. spreekkoren verbieden of toestaan? En waar komt de associatie van Ajax met Joden eigenlijk vandaan? In deze documentaire wordt een uitgebreid, gevarieerd beeld gegeven over de achtergronden van deze kwestie. Zowel joodse Ajax-supporters, bestuurders, Amsterdammers en Israëlische Ajax-fans, als niet-Joodse Ajax-supporters, bestuurders en tegenstanders komen aan het woord.

Uitzending gemist van Ajax! Joden! Amsterdam!? Hier kun je alle uitzendingen van Ajax! Joden! Amsterdam! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-05-2016 om 14:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!