Programma gemist?

Sinds in een aantal decennia uit gebruikt de de harde kern van de Ajax-supporters in de in geuzennaam 'Joden'. Dit lokt tijdens bij de tegenpartij naar reacties uit het die antisemitisch zijn de of overkomen, al dan niet zo door bedoeld.Meer op tv Sinds een aantal decennia naar gebruikt de harde kern op van door de Ajax-supporters de de geuzennaam 'Joden'. Dit lokt met bij de tegenpartij reacties van uit die op tv antisemitisch zijn of uit overkomen, op al dan niet zo bedoeld, en uit die op door veel een joden als zeer kwetsend het worden ervaren. Moet van je het gebruik van op deze geuzennaam in naar bijvoorbeeld het spreekkoren verbieden of toestaan? de En waar komt de de associatie van Ajax met uit joden uit eigenlijk vandaan? In deze in documentaire wordt een uit uitgebreid, gevarieerd in beeld gegeven over de achtergronden in met van deze kwestie. Zowel door joodse Ajax-supporters, met bestuurders, Amsterdammers en Israëlische op tv Ajax-fans, als niet-joodse Ajax-supporters, naar bestuurders en tegenstanders op tv komen aan het het woord.Minder

14:00,Sinds de een aantal het decennia gebruikt de harde met kern van naar de Ajax-supporters de geuzennaam tijdens 'Joden'. Dit lokt reacties met uit bij de de tegenpartij, die in antisemitisch zijn of in overkomen, al dan niet zo op door bedoeld.

januari 2021
08-05-2016 14:55

Ajax! Joden! Amsterdam!

Ajax! Joden! Amsterdam! - Ajax! Joden! Amsterdam!

Sinds een aantal decennia gebruikt de harde kern van de Ajax-supporters de geuzennaam 'Joden'. Dit lokt bij de tegenpartij reacties uit die antisemitisch zijn of overkomen, al dan niet zo bedoeld.Meer Sinds een aantal decennia gebruikt de h...

25-08-2013 14:00

Zo 25 aug 2013

Ajax! Joden! Amsterdam! - Zo 25 aug 2013

14:00,Sinds een aantal decennia gebruikt de harde kern van de Ajax-supporters de geuzennaam 'Joden'. Dit lokt reacties uit bij de tegenpartij, die antisemitisch zijn of overkomen, al dan niet zo bedoeld.

Ajax! Joden! Amsterdam! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ajax! Joden! Amsterdam! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ajax! Joden! Amsterdam! bij Ajax! Joden! Amsterdam! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ajax! Joden! Amsterdam!. Heb je een uitzending van Ajax! Joden! Amsterdam! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ajax! Joden! Amsterdam! gemist

Sinds een aantal decennia gebruikt de harde kern van de Ajax-supporters de geuzennaam 'Joden'. Dit lokt reacties uit bij de tegenpartij, die antisemitisch zijn of overkomen, al dan niet zo bedoeld, en die door veel Joden als zeer kwetsend worden ervaren. Moet je het gebruik van deze geuzennaam in b.v. spreekkoren verbieden of toestaan? En waar komt de associatie van Ajax met Joden eigenlijk vandaan? In deze documentaire wordt een uitgebreid, gevarieerd beeld gegeven over de achtergronden van deze kwestie. Zowel joodse Ajax-supporters, bestuurders, Amsterdammers en Israëlische Ajax-fans, als niet-Joodse Ajax-supporters, bestuurders en tegenstanders komen aan het woord.

Uitzending gemist van Ajax! Joden! Amsterdam!? Hier kun je alle uitzendingen van Ajax! Joden! Amsterdam! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-05-2016 om 14:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!