Programma gemist?

Sinds een aantal tijdens decennia uit gebruikt de uit harde kern van uit de Ajax-supporters de geuzennaam 'Joden'. met Dit op lokt bij de tegenpartij reacties uit op tv tijdens die antisemitisch zijn of naar overkomen, al een dan niet zo van bedoeld.Meer Sinds een aantal op tv decennia gebruikt het de harde kern van de uit Ajax-supporters de geuzennaam 'Joden'. tijdens in Dit lokt bij in de tegenpartij reacties op uit die antisemitisch naar zijn of overkomen, al op tv dan niet zo bedoeld, en tijdens die van door veel joden naar als zeer van kwetsend worden ervaren. Moet je op tv het gebruik van deze tijdens geuzennaam in in bijvoorbeeld spreekkoren met verbieden of toestaan? naar En waar van komt de associatie van Ajax uit met door joden eigenlijk vandaan? een In deze documentaire wordt een uitgebreid, tijdens het gevarieerd beeld gegeven over de achtergronden het van deze in kwestie. op Zowel joodse Ajax-supporters, bestuurders, naar Amsterdammers en in Israƫlische Ajax-fans, als niet-joodse een Ajax-supporters, bestuurders op en tegenstanders komen aan het een woord.Minder

14:00,Sinds een op aantal op decennia gebruikt de harde kern met van de Ajax-supporters de op tv geuzennaam 'Joden'. Dit een lokt op reacties uit in bij de tegenpartij, het die antisemitisch zijn een of overkomen, al dan door niet zo van bedoeld.

september 2021
08-05-2016 14:55

Ajax! Joden! Amsterdam!

Ajax! Joden! Amsterdam! - Ajax! Joden! Amsterdam!

Sinds een aantal decennia gebruikt de harde kern van de Ajax-supporters de geuzennaam 'Joden'. Dit lokt bij de tegenpartij reacties uit die antisemitisch zijn of overkomen, al dan niet zo bedoeld.Meer Sinds een aantal decennia gebruikt de h...

25-08-2013 14:00

Zo 25 aug 2013

Ajax! Joden! Amsterdam! - Zo 25 aug 2013

14:00,Sinds een aantal decennia gebruikt de harde kern van de Ajax-supporters de geuzennaam 'Joden'. Dit lokt reacties uit bij de tegenpartij, die antisemitisch zijn of overkomen, al dan niet zo bedoeld.

Ajax! Joden! Amsterdam! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ajax! Joden! Amsterdam! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ajax! Joden! Amsterdam! bij Ajax! Joden! Amsterdam! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ajax! Joden! Amsterdam!. Heb je een uitzending van Ajax! Joden! Amsterdam! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ajax! Joden! Amsterdam! gemist

Sinds een aantal decennia gebruikt de harde kern van de Ajax-supporters de geuzennaam 'Joden'. Dit lokt reacties uit bij de tegenpartij, die antisemitisch zijn of overkomen, al dan niet zo bedoeld, en die door veel Joden als zeer kwetsend worden ervaren. Moet je het gebruik van deze geuzennaam in b.v. spreekkoren verbieden of toestaan? En waar komt de associatie van Ajax met Joden eigenlijk vandaan? In deze documentaire wordt een uitgebreid, gevarieerd beeld gegeven over de achtergronden van deze kwestie. Zowel joodse Ajax-supporters, bestuurders, Amsterdammers en Israƫlische Ajax-fans, als niet-Joodse Ajax-supporters, bestuurders en tegenstanders komen aan het woord.

Uitzending gemist van Ajax! Joden! Amsterdam!? Hier kun je alle uitzendingen van Ajax! Joden! Amsterdam! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-05-2016 om 14:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!