Programma gemist?

Sinds een aantal de decennia gebruikt de het harde van kern van de Ajax-supporters de in geuzennaam 'Joden'. Dit in lokt een bij de tegenpartij reacties uit een die antisemitisch zijn op tv of overkomen, al van dan niet zo naar bedoeld.Meer Sinds een in aantal op tv decennia gebruikt de harde kern tijdens van van de Ajax-supporters de geuzennaam in 'Joden'. Dit lokt met bij de tegenpartij de reacties uit die tijdens antisemitisch zijn of het overkomen, al dan niet van op tv zo bedoeld, en tijdens die door veel joden als zeer met kwetsend worden ervaren. op tv op tv Moet je het gebruik van deze van geuzennaam in met bijvoorbeeld spreekkoren verbieden of de toestaan? in En waar komt de de associatie van van Ajax met joden het eigenlijk vandaan? In de deze documentaire wordt een van uitgebreid, gevarieerd uit beeld gegeven over de achtergronden in van deze kwestie. door Zowel uit joodse Ajax-supporters, op tv bestuurders, Amsterdammers en Israëlische Ajax-fans, tijdens als niet-joodse Ajax-supporters, in bestuurders uit en tegenstanders komen aan het op tv woord.Minder

14:00,Sinds door een aantal decennia gebruikt de van harde op tv kern van de Ajax-supporters de tijdens geuzennaam tijdens 'Joden'. Dit lokt reacties uit naar het bij de tegenpartij, uit die antisemitisch zijn of uit overkomen, al dan niet naar zo de bedoeld.

mei 2020
08-05-2016 14:55

Ajax! Joden! Amsterdam!

Ajax! Joden! Amsterdam! - Ajax! Joden! Amsterdam!

Sinds een aantal decennia gebruikt de harde kern van de Ajax-supporters de geuzennaam 'Joden'. Dit lokt bij de tegenpartij reacties uit die antisemitisch zijn of overkomen, al dan niet zo bedoeld.Meer Sinds een aantal decennia gebruikt de h...

25-08-2013 14:00

Zo 25 aug 2013

Ajax! Joden! Amsterdam! - Zo 25 aug 2013

14:00,Sinds een aantal decennia gebruikt de harde kern van de Ajax-supporters de geuzennaam 'Joden'. Dit lokt reacties uit bij de tegenpartij, die antisemitisch zijn of overkomen, al dan niet zo bedoeld.

Ajax! Joden! Amsterdam! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ajax! Joden! Amsterdam! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ajax! Joden! Amsterdam! bij Ajax! Joden! Amsterdam! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ajax! Joden! Amsterdam!. Heb je een uitzending van Ajax! Joden! Amsterdam! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ajax! Joden! Amsterdam! gemist

Sinds een aantal decennia gebruikt de harde kern van de Ajax-supporters de geuzennaam 'Joden'. Dit lokt reacties uit bij de tegenpartij, die antisemitisch zijn of overkomen, al dan niet zo bedoeld, en die door veel Joden als zeer kwetsend worden ervaren. Moet je het gebruik van deze geuzennaam in b.v. spreekkoren verbieden of toestaan? En waar komt de associatie van Ajax met Joden eigenlijk vandaan? In deze documentaire wordt een uitgebreid, gevarieerd beeld gegeven over de achtergronden van deze kwestie. Zowel joodse Ajax-supporters, bestuurders, Amsterdammers en Israëlische Ajax-fans, als niet-Joodse Ajax-supporters, bestuurders en tegenstanders komen aan het woord.

Uitzending gemist van Ajax! Joden! Amsterdam!? Hier kun je alle uitzendingen van Ajax! Joden! Amsterdam! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-05-2016 om 14:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!