Programma gemist?

Sinds tijdens een aantal op decennia gebruikt de harde kern van een de het Ajax-supporters de op tv geuzennaam 'Joden'. Dit lokt bij de het tegenpartij reacties uit naar die antisemitisch met zijn of overkomen, door al dan niet naar zo op tv bedoeld.Meer Sinds een aantal decennia gebruikt het met de harde kern van van de Ajax-supporters de geuzennaam 'Joden'. op tv Dit lokt naar bij de tegenpartij reacties van uit die door antisemitisch zijn tijdens of overkomen, al dan op niet door zo bedoeld, en die een door veel joden een als zeer kwetsend worden ervaren. het Moet je tijdens het gebruik van deze door op geuzennaam in bijvoorbeeld spreekkoren verbieden of door op tv toestaan? En waar komt de associatie een van het Ajax met joden eigenlijk naar vandaan? In deze documentaire met wordt een op tv uitgebreid, door gevarieerd beeld gegeven van over de achtergronden van deze kwestie. op tv naar Zowel joodse Ajax-supporters, bestuurders, het Amsterdammers en Israëlische op tv Ajax-fans, als niet-joodse Ajax-supporters, bestuurders met en tegenstanders het komen aan het tijdens woord.Minder

14:00,Sinds een het aantal decennia gebruikt op de harde kern van van op de Ajax-supporters de het geuzennaam 'Joden'. Dit lokt reacties naar uit van bij de tegenpartij, de die antisemitisch zijn de of overkomen, al dan niet zo met op bedoeld.

mei 2021
08-05-2016 14:55

Ajax! Joden! Amsterdam!

Ajax! Joden! Amsterdam! - Ajax! Joden! Amsterdam!

Sinds een aantal decennia gebruikt de harde kern van de Ajax-supporters de geuzennaam 'Joden'. Dit lokt bij de tegenpartij reacties uit die antisemitisch zijn of overkomen, al dan niet zo bedoeld.Meer Sinds een aantal decennia gebruikt de h...

25-08-2013 14:00

Zo 25 aug 2013

Ajax! Joden! Amsterdam! - Zo 25 aug 2013

14:00,Sinds een aantal decennia gebruikt de harde kern van de Ajax-supporters de geuzennaam 'Joden'. Dit lokt reacties uit bij de tegenpartij, die antisemitisch zijn of overkomen, al dan niet zo bedoeld.

Ajax! Joden! Amsterdam! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ajax! Joden! Amsterdam! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ajax! Joden! Amsterdam! bij Ajax! Joden! Amsterdam! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ajax! Joden! Amsterdam!. Heb je een uitzending van Ajax! Joden! Amsterdam! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ajax! Joden! Amsterdam! gemist

Sinds een aantal decennia gebruikt de harde kern van de Ajax-supporters de geuzennaam 'Joden'. Dit lokt reacties uit bij de tegenpartij, die antisemitisch zijn of overkomen, al dan niet zo bedoeld, en die door veel Joden als zeer kwetsend worden ervaren. Moet je het gebruik van deze geuzennaam in b.v. spreekkoren verbieden of toestaan? En waar komt de associatie van Ajax met Joden eigenlijk vandaan? In deze documentaire wordt een uitgebreid, gevarieerd beeld gegeven over de achtergronden van deze kwestie. Zowel joodse Ajax-supporters, bestuurders, Amsterdammers en Israëlische Ajax-fans, als niet-Joodse Ajax-supporters, bestuurders en tegenstanders komen aan het woord.

Uitzending gemist van Ajax! Joden! Amsterdam!? Hier kun je alle uitzendingen van Ajax! Joden! Amsterdam! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-05-2016 om 14:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!