Programma gemist?

Sinds een door aantal een decennia gebruikt de harde kern op van de op Ajax-supporters de geuzennaam op tv 'Joden'. Dit lokt bij het de tegenpartij reacties door uit die antisemitisch zijn op een of overkomen, al dan een niet zo van bedoeld.Meer Sinds een aantal decennia door gebruikt de harde kern tijdens van de de Ajax-supporters de het geuzennaam 'Joden'. de Dit lokt bij de naar tegenpartij reacties tijdens uit die antisemitisch zijn of overkomen, de al dan niet de zo bedoeld, uit en naar die door veel joden als zeer tijdens het kwetsend worden ervaren. uit Moet je het de gebruik van deze tijdens geuzennaam in bijvoorbeeld spreekkoren tijdens verbieden of toestaan? En waar naar komt de associatie een van van Ajax met joden eigenlijk door vandaan? uit In deze documentaire wordt een op tv uitgebreid, gevarieerd door beeld gegeven op over de achtergronden van deze kwestie. de Zowel joodse Ajax-supporters, op bestuurders, Amsterdammers en naar een Israƫlische Ajax-fans, als niet-joodse Ajax-supporters, bestuurders uit en tijdens tegenstanders komen aan van het woord.Minder

14:00,Sinds een aantal een decennia in gebruikt de tijdens harde kern van de Ajax-supporters in de geuzennaam een 'Joden'. Dit in lokt reacties uit bij de van tegenpartij, die antisemitisch zijn uit of de overkomen, al door dan niet zo door bedoeld.

oktober 2021
08-05-2016 14:55

Ajax! Joden! Amsterdam!

Ajax! Joden! Amsterdam! - Ajax! Joden! Amsterdam!

Sinds een aantal decennia gebruikt de harde kern van de Ajax-supporters de geuzennaam 'Joden'. Dit lokt bij de tegenpartij reacties uit die antisemitisch zijn of overkomen, al dan niet zo bedoeld.Meer Sinds een aantal decennia gebruikt de h...

25-08-2013 14:00

Zo 25 aug 2013

Ajax! Joden! Amsterdam! - Zo 25 aug 2013

14:00,Sinds een aantal decennia gebruikt de harde kern van de Ajax-supporters de geuzennaam 'Joden'. Dit lokt reacties uit bij de tegenpartij, die antisemitisch zijn of overkomen, al dan niet zo bedoeld.

Ajax! Joden! Amsterdam! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ajax! Joden! Amsterdam! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ajax! Joden! Amsterdam! bij Ajax! Joden! Amsterdam! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ajax! Joden! Amsterdam!. Heb je een uitzending van Ajax! Joden! Amsterdam! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ajax! Joden! Amsterdam! gemist

Sinds een aantal decennia gebruikt de harde kern van de Ajax-supporters de geuzennaam 'Joden'. Dit lokt reacties uit bij de tegenpartij, die antisemitisch zijn of overkomen, al dan niet zo bedoeld, en die door veel Joden als zeer kwetsend worden ervaren. Moet je het gebruik van deze geuzennaam in b.v. spreekkoren verbieden of toestaan? En waar komt de associatie van Ajax met Joden eigenlijk vandaan? In deze documentaire wordt een uitgebreid, gevarieerd beeld gegeven over de achtergronden van deze kwestie. Zowel joodse Ajax-supporters, bestuurders, Amsterdammers en Israƫlische Ajax-fans, als niet-Joodse Ajax-supporters, bestuurders en tegenstanders komen aan het woord.

Uitzending gemist van Ajax! Joden! Amsterdam!? Hier kun je alle uitzendingen van Ajax! Joden! Amsterdam! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-05-2016 om 14:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!