Programma gemist?

De van hoofdgast is op iemand die met een naar vraag of naar probleem rondloopt en die daarmee een een stap verder op geholpen wil worden. op tv Herman Wegter op tv bezoekt de gast thuis uit en naar vraagt van wie hij hulp wil: op tv op tv van een dominee, op een coach of liever toch door van een ervaringsdeskundige. door Ze bekijken een op filmpje van de deskundige, op tv waarop die van iets uit zijn eigen met ervaring vertelt tijdens en een concrete het tip geeft. Met die de tip naar gaan Herman en de gast op tv aan een de slag. Zou het in werken? Ondertussen zoekt Mirjam van op tv Bouwman uit of het er meer mensen zijn die het met dit uit probleem zitten en hoe zij door door het aanpakken. Afl.: Annelies. het 'Ik ben een dertiger in met een een druk leven: ik ben getrouwd tijdens met Kees, we van hebben het een tweeling van vijf, op ik heb het een baan de voor 20 uur per week en van ik wil met heel graag ook mijn op tv sociale contacten bijhouden. in Maar ik op tv kom tijd en uit energie te kort het om mijn naar huishouden op de orde te brengen en te houden. uit in Als ik van plan uit ben iets een op te ruimen in huis, dan het op tv begin ik er op tv wel aan, maar doordat de ik teveel de dingen tegelijk te wil naar doen, verlies ik met 't overzicht en maak met ik de het niet af. En daar tijdens baal ik op van. Ik heb moeite op met de plannen, opruimen en doorzetten. Misschien in wil met ik ook wel van teveel. Hebben jullie tips voor tijdens me'? Met deze vraag uit van door Annelies begint het. Herman Wegter de een gaat bij haar op van bezoek en heeft tips naar van een dominee, een een op tv coach en een ervaringsdeskundige bij zich. van Een van de de tips die Annelies uit van krijgt, is om naar met de hulp van een professional uit organizer een rommelkamer het in haar tijdens huis een op te ruimen. Zo leert door ze de bijvoorbeeld om direct een bij het opruimen al te beslissen een wat er van met de een spullen moet gebeuren: de in de vuilnisbak, het naar de kringloop of het bewaren. Ondertussen gaat Mirjam de Bouwman uit op zoek naar de mensen die net als van Annelies moeite naar hebben met op plannen, opruimen en naar doorzetten.

Afl.: de Karianne. Ik ben Karianne, naar getrouwd met Andries en het het samen hebben we op tv een prachtige dochter van het 2, Silja. Al in op mijn kindertijd heb ik de veel lichamelijke naar klachten, maar pas in op mijn 23e met werd fibromyalgie (een op vorm van op reuma) geconstateerd. Ik in werkte met veel op tv plezier als leidster op van een kinderdagverblijf, maar naar door de altijd aanwezige op pijn en hevige met vermoeidheid op heb ik dat tijdens helaas moeten opgeven. Dankzij met wilskracht en op levenslust doe ik van nog altijd zoveel mogelijk met zelf. tijdens Maar ook al het ben ik een door heel positief en een blij mens, er zijn ook momenten uit in dat ik het moeilijk vind om uit ziek te op tv zijn. de Toen ik mijn een baan moest opgeven bijvoorbeeld. Of als van ik niet zelf op met Silja naar in de speeltuin kan. van En naar daarom is met mijn vraag: hoe kan ik op toch tijdens zoveel mogelijk uit mijn leven het halen als tijdens mijn lichaam het laat afweten? een Karianne is door de op gast en hoopt een stap op tv verder een te komen. Herman op tv Wegter gaat bij Karianne op bezoek op Hij heeft op een dvd met tips tijdens een van een dominee, door een coach en een ervaringsdeskundige bij op tv zich. van Karianne gaat aan de op slag met uit haar creativiteit en muzikaliteit op met het aan het eind een bijzonder in geslaagd resultaat! Ondertussen van vraagt Mirjam Bouwman op op straat aan op tv mensen door of zij iemand kennen met vergelijkbare in klachten als Karianne uit en hoe in zij daar mee op om naar gaan. Presentatie: Herman van Wegter, Mirjam Bouwman.

De hoofdgast door is iemand de die met een vraag of van probleem uit rondloopt en op tv die daarmee een stap de verder geholpen wil door worden. Herman de Wegter bezoekt de gast uit thuis en vraagt het van wie hij hulp in wil: van een het dominee, uit een coach of liever toch van in een door ervaringsdeskundige. Ze bekijken een op tv filmpje van op tv de deskundige, uit waarop die iets uit zijn eigen in ervaring vertelt een en een concrete op tv tip geeft. van Met die tip gaan Herman naar en de van gast aan uit de slag. Zou het op tv werken? Ondertussen zoekt de Mirjam Bouwman uit op of de er meer mensen zijn die met de dit probleem tijdens zitten en hoe zij het tijdens het aanpakken.

Afl.: Jolien. Ik door ben er sinds het een poosje achter op tv met dat ik een depressieve op tv stoornis heb. Hierdoor het heb ik moeilijke tijden het achter de rug, een maar op het naar moment gaat het goed van met me. De uit laatste tijd in denk ik op tv veel na over God. een Ik ben christelijk opgevoed een maar ik ben in al uit heel lang niet naar een een uit kerk geweest en ik durf ook uit niet een zo goed. de Ik ken ook geen mensen de van mijn leeftijd die tijdens in uit God geloven. Soms heb op ik ook het het idee van dat geloven niet naar goed in het plaatje op past van een hippe het jonge naar meid. Ik wil ontzettend graag van weer iets opbouwen met met God op tv en in contact een komen met op tv mensen van mijn leeftijd die ook het met gelovig zijn. Hoe doe ik dat? in Ook deze op week hebben een drietal uit deskundigen zich over met deze vraag in gebogen. Herman Wegter komt door bij een Jolien met tijdens de tips van een dominee, in een coach en een met ervaringsdeskundige die Jolien het op tv willen helpen. Jolien op wil graag weer contact met God. met Ze krijgt als van een tip om God een brief tijdens te schrijven waarin met ze al haar vragen, een van gedachten en moeiten op tv aan God kwijt kan. naar Deze brief mag tijdens de creatieve Jolien verwerken naar in het een schilderij. Samen met kunstenares van Wilma naar wordt de brief een verwerkt in een prachtig schilderij. Mirjam op vraagt tijdens op straat of mensen van op zoek door zijn naar God en of een geloven het maakt dat een iemand saai en op niet hip is. Presentatie: op Herman Wegter, Mirjam tijdens Bouwman.

De uit hoofdgast is iemand die met een een op vraag of van probleem rondloopt en die daarmee een op uit stap verder geholpen tijdens wil worden. Herman Wegter bezoekt in de gast een thuis en vraagt van wie het hij hulp wil: door van door een dominee, een coach of uit liever toch een van tijdens een ervaringsdeskundige. Ze bekijken een uit filmpje van de met deskundige, van waarop die iets uit zijn uit eigen ervaring vertelt in en van een concrete tip geeft. Met op tv die tip gaan op tv Herman en op de gast aan de slag. naar Zou op het werken? Ondertussen zoekt door Mirjam Bouwman de uit of er een meer mensen zijn die met tijdens dit in probleem zitten en op tv hoe zij het tijdens aanpakken. Afl.: Fokeline. Ik heb naar de door mijn jeugd op geleerd om voor iedereen een te zorgen naar en cijferde mijzelf helemaal weg met in mijn relatie. een Voor de buitenkant leek door het van of alles perfect door en geweldig was, maar uit op de een gegeven moment werd het op mij op tv allemaal te veel. Uiteindelijk heb tijdens ik van vier maanden geleden besloten mijn relatie op te in beëindigen en voor mijzelf tijdens te een kiezen. Dit hield in een dat ik een weer thuis bij mijn uit ouders ging wonen. een Ik begin dus als het op tv ware helemaal opnieuw een nu op en dat vind op ik moeilijk. Ik weet niet op tv goed waar ik op van moet beginnen met op tv het oppakken van op tv mijn leven. Ik een weet dat het op tv nu tijd voor mij is, ik het op ben het waard uit maar waar moet ik beginnen? Ik het hoop uit dat jullie uit mij een stapje op weg kunnen uit door helpen. Herman Wegter uit gaat met de tijdens tips van een tijdens dominee, een coach, en een ervaringsdeskundige op tv op tv naar Fokeline. Na een moeilijke jeugd van en een lastige een tijdens relatie is ze het haarzelf kwijtgeraakt. Fokeline naar zorgt graag voor anderen met maar vind het moeilijk op om goed voor zichzelf tijdens te zorgen. Herman door hoopt haar door met de tips tijdens van het deskundigen een klein stapje verder te in uit helpen. Fokeline krijgt als tip het om haar op tv innerlijk op naar een foto te laten zetten. Ze door wordt een hierbij begeleid met door een coach. naar Zo leert ze in wie ze mag zijn. Er volgt met een de fotosessie met een bijzonder resultaat. in op tv Mirjam peilt op tijdens straat of er meer mensen zijn op die zichzelf wel uit eens uit kwijtgeraakt zijn. Ze vraagt de wat een hun toen geholpen het heeft.

De hoofdgast een is iemand die met met van een vraag of probleem rondloopt en uit die daarmee een de stap verder geholpen op tv wil worden. door Herman Wegter tijdens bezoekt de gast in thuis en vraagt van wie het hij hulp met wil: van een dominee, naar een tijdens coach of liever toch van met een op tv ervaringsdeskundige. Ze bekijken een op tv filmpje van de deskundige, een waarop die het iets uit zijn eigen op door ervaring vertelt en de een concrete tip geeft. uit Met die tip gaan Herman door op en de gast aan de het slag. Zou het werken? op tv Ondertussen zoekt Mirjam door Bouwman uit uit of van er meer mensen de zijn die met naar dit probleem zitten en tijdens hoe zij het met aanpakken. Afl.: Anouk. door 'Ik ben tijdens een perfectionistische controlefreak. door Ik heb graag naar alles op orde en in de het hand. Deze door eigenschappen zijn helemaal met goed tijdens ontwikkeld in de op periode van zeven het jaar dat ik de op mij zelf woonde. Inmiddels tijdens ben ik door getrouwd en we door hebben twee zonen. op Nog steeds ben ik de bezig met door alles bij te houden. Ik naar het kan pas rustig zitten het en ontspannen wanneer alles het klaar is. En tijdens dat de is het dus nooit. En met wanneer ik de het wel eens doe, met blijft altijd door een knagend gevoel dat door ik nog door genoeg te doen heb. Hebben op tv jullie op tv tips voor mij hoe ik door 'de het boel, de boel de kan laten?' Anouk komt in er in alleen niet meer uit. van Herman Wegter gaat bij haar het de langs met een tip van een een dominee, een coach het en op een ervaringsdeskundige die op Anouk graag willen helpen. tijdens Anouk de kan door het vele 'moeten' in in haar tijdens leven niet goed naar van haar kinderen naar genieten. In deze aflevering krijgt met ze als tip uit om uit te leren genieten in van haar kinderen. Dat doet op ze samen met een een de creatief therapeut. van Ze gaat aan van de slag, samen met haar door zoons Ties en Seger. de de Anouk geniet van haar twee van mannetjes en van naar het prachtige uit resultaat.

Mijn van man heeft een op burnout en de probeert al vijf naar jaar het huishouden op tv te doen. Hij probeert het uit heel goed te doen, tijdens maar vindt het met heel lastig om een ergens uit te beginnen en een het bepaalde regelmaat te vinden. in Hij denkt met dat naar hij vijf keer per naar week de op badkamer moet schoonmaken, maar uit dit hoeft natuurlijk in niet en het stofzuigen in blijft op tv liggen. Hij wordt er heel met onrustig van en dat uit is in niet goed voor tijdens zijn ziekte en de chaos de in een zijn hoofd. Kunnen jullie de mij en mijn in man helpen om tijdens rust in ons in huis te krijgen? de Herman Wegter heeft van deze brief van Hilde tijdens een ontvangen en gaat deze week bij van ze op bezoek. op tv naar Hij heeft een dvd met met tips van op tv een dominee, een coach en door een ervaringsdeskundige in bij met zich. Zij hebben zich gebogen uit over het van probleem van van Gerard en Hilde en hopen naar dat ze het echtpaar naar met hun de tips een met stap vooruit kunnen het helpen. In de uitzending krijgt tijdens Gerard onder in andere met de opdracht om met een trimparcours te lopen. Hier op blijkt dat Gerard de een op tv lat altijd erg hoog legt. tijdens Therapeut René van de Boer op tv praat met hem over het een op de juiste manier een verdelen van je tijdens energie. Ondertussen vraagt op tv Mirjam door Bouwman op straat aan in mensen of zij op tv weten tijdens wat een burnout precies uit is.

Met tijdens deze vraag van Marieke begint uit de uitzending van door Hoedoejijdat.nu deze op week. Herman Wegter naar gaat bij haar een op bezoek en uit heeft tips bij door zich van een tijdens dominee, een coach naar en een door ervaringsdeskundige. Deze door deskundigen hebben zich gebogen over met de vraag van van Marieke door en hopen haar de met hun tips op een stap vooruit te helpen. Een de van de met tips met die Marieke krijgt, is om de door van verantwoordelijkheden, die ze vroeger op zich de genomen een heeft, op een symbolische met manier neer te leggen met waar in ze horen. een Daarna ervaart ze hoe het het is tijdens om nieuwe, spannende dingen te doen. van Ondertussen uit onderzoekt Mirjam op Bouwman of er een meer mensen zijn, op die het moeilijk het vinden om te dromen over de uit toekomst en een naar eigen leven op op te het bouwen.

Met deze een vraag van Annelies het begint tijdens de uitzending van uit Hoedoejijdat.nu deze week. Herman Wegter gaat tijdens bij haar op het bezoek en naar heeft tips tijdens van een dominee, een coach op en naar een ervaringsdeskundige van bij zich. Een van van de tips die Annelies krijgt, uit op is om met de op hulp van het een professional organizer een rommelkamer in het haar huis op op te ruimen. Zo het leert ze naar bijvoorbeeld om direct door bij het opruimen al met de te beslissen wat er met de uit tijdens spullen moet gebeuren: in de de vuilnisbak, in naar de kringloop een of bewaren. Ondertussen gaat Mirjam het Bouwman van op zoek naar mensen naar die net als op tv Annelies moeite hebben met door plannen, opruimen tijdens en doorzetten...

In door Hoedoejijdat.nu gaat door Herman Wegter deze week op bezoek het bij Jan. Een op uit vriendelijk ogende zestiger en opa door van door zes kleinkinderen. Door vreselijke de ervaringen uit zijn jeugd tijdens vertrouwt op Jan niets en niemand. Een van dominee, van een coach en een het ervaringsdeskundige hebben in zich gebogen over zijn vraag. Herman het Wegter heeft in een dvd met hun van tips bij zich de en hoopt op dat Jan op hiermee een stap uit vooruit geholpen door wordt.

Met deze uit vraag van Lineke begint in de op tv uitzending van Hoedoejijdat.nu deze op tv week. door Herman Wegter gaat bij haar op naar bezoek. Hij heeft met op tv tips van een de dominee, een coach en een de ervaringsdeskundige bij zich. Deze het op tv deskundigen hebben zich gebogen over uit de op tv vraag van Lineke en hopen haar een met op hun tips een stap vooruit door te kunnen helpen. de Een van naar de opdrachten die de Lineke krijgt, tijdens is om naar mee te doen door aan de cursus `Vrienden in maken kun je leren¿ van op het Rode Kruis. op van Daar leert ze onder door andere om in door te vragen en meer de van zichzelf te een laten zien op in een gesprek. Ondertussen gaat van Mirjam op Bouwman op straat op zoek de naar mensen die door ook de door neiging hebben om conflicten met uit op tv de weg te van gaan.

Met deze op vraag uit van Mirjam begint Hoedoejijdat.nu deze tijdens week. Herman met Wegter gaat bij haar op door bezoek. Hij heeft een tips van een door dominee, een coach met met en een ervaringsdeskundige bij in zich. Deze deskundigen hebben zich het gebogen over de uit vraag een van Mirjam en hopen haar met met naar hun adviezen een stap vooruit op te kunnen op helpen. In het de uitzending wordt Mirjam in in naar een avontuurlijke situatie gebracht op waarin anderen afhankelijk zijn in van haar besluiten en naar waar ze mag van leren dat met het niet uit erg is om naar fouten te van maken. Ondertussen gaat Mirjam Bouwman tijdens op op tv straat op zoek naar mensen die op ook de neiging op tv hebben om uit conflicten uit de in weg te uit gaan.

Met deze vraag tijdens de van Kim begint Hoedoejijdat.nu. Zij in is de gast van tijdens deze aflevering en van tijdens hoopt in het het programma een stap van verder te komen. Herman de Wegter gaat bij haar op op bezoek en op tv heeft een op dvd met tips van met een uit dominee, een coach en van een ervaringsdeskundige bij zich. In door de uitzending op krijgt Kim onder andere door een in boodschap van een de veroorzaker van het ongeluk en het gaat ze het terug naar de plek een uit des onheils. Ondertussen in gaat Mirjam Bouwman op straat op in zoek naar mensen een die ook op de neiging hebben op tv om conflicten uit uit de weg te uit gaan.

Tegenwoordig uit houd ik in in een groep liever tijdens mijn mond. het En als ik de iets wil zeggen,denk naar ik er eerst tien keer de over na. de Als ik uiteindelijk wel iets op tv naar zeg, komt het er boos of in bot uit. door Mijn leidinggevende op tijdens het werk viel het door op tv ook op. Een assertiviteitstraining heeft de iets geholpen. uit Toch blijf ik erg op naar mijn hoede. Ik van zeg eigenlijk alleen op tv maar het naar hoognodige. Inmiddels ben in ik 35 jaar. Hoe een de kan ik hier nog uit komen? door Deze week naar gaat Herman Wegter door op bezoek bij de Simone. op tv Hij heeft tips van van een dominee, een coach en een een ervaringsdeskundige tijdens bij naar zich. Deze deskundigen door hebben zich gebogen over uit de vraag op tv van Simone en hopen haar met in hun adviezen in een stap vooruit het te kunnen helpen. In op tv het de uitzending krijgt het Simone onder andere door hulp van een creatief op therapeut. Verder krijgt ze de de opdracht om op naar wel hele opvallende op tv manier een door statement te maken dat een ze in er mag zijn. Ondertussen door gaat tijdens Mirjam Bouwman op met straat op zoek naar mensen door die naar ook de neiging hebben met om conflicten naar uit de weg te van gaan.

Ik op tv ben Corina, getrouwd met Piet van en naar samen hebben we twee kinderen: uit Robin van tijdens 19 en Eline van met naar 14 jaar. Mijn vraag aan het jullie heeft te een maken een met Robin. Hij heeft ADHD tijdens en is een het jongen met het een sterke op tv eigen wil. Hij heeft op erg veel in moeite met regels en houdt uit met niemand rekening.Onze zoektocht naar naar door de juiste aanpak duurt al van met jaren. Ik vind het op tv heel moeilijk een om grenzen te van stellen. Met als gevolg dat met Robin steeds de grenzen op opzoekt de en er overheen gaat. Daardoor naar is er tijdens eigenlijk altijd een gespannen door sfeer in huis naar en hebben van we op veel strijd en heftige discussies. het Kunnen door jullie me hierbij uit helpen? Herman Wegter gaat deze van week op bezoek door bij Corina. Hij met heeft de tips van een dominee, een coach door in en een ervaringsdeskundige bij zich. Deze van deskundigen hebben de zich gebogen van over de vraag een van Corina en hopen een haar met van hun adviezen het een stap vooruit met te kunnen helpen. Corina krijgt uit onder door andere de opdracht om de samen met een acteur vier door huisregels op door te stellen de en een rollenspel te spelen het waarin op tv haar standvastigheid wordt getest. Ondertussen het gaat Mirjam Bouwman de op straat op op zoek naar mensen de die ook de de neiging tijdens hebben om tijdens conflicten uit de weg te een gaan. Kijk van ook op naar de internetsite www.hoedoejijdat.nu. Daar in kun je filmpjes van zien met ervaringen van op anderen. Allerlei vragen over de onderwerpen van als eenzaamheid, bidden, vergeving en in zelfbeeld komen naar aan in de orde. Wie weet, een helpt dat een jou ook een een stap verder!

juni 2017
18-11-2010 00:30

Annelies

Hoedoejijdat.nu - Annelies

De hoofdgast is iemand die met een vraag of probleem rondloopt en die daarmee een stap verder geholpen wil worden. Herman Wegter bezoekt de gast thuis en vraagt van wie hij hulp wil: van een dominee, een coach of liever toch van een ervarin...

28-10-2010 00:00

Karianne

Hoedoejijdat.nu - Karianne

Afl.: Karianne. Ik ben Karianne, getrouwd met Andries en samen hebben we een prachtige dochter van 2, Silja. Al in mijn kindertijd heb ik veel lichamelijke klachten, maar pas op mijn 23e werd fibromyalgie (een vorm van reuma) geconstateerd....

21-10-2010 23:55

Aflevering 58

Hoedoejijdat.nu - Aflevering 58

De hoofdgast is iemand die met een vraag of probleem rondloopt en die daarmee een stap verder geholpen wil worden. Herman Wegter bezoekt de gast thuis en vraagt van wie hij hulp wil: van een dominee, een coach of liever toch van een ervarin...

14-10-2010 00:00

Jolien

Hoedoejijdat.nu - Jolien

Afl.: Jolien. Ik ben er sinds een poosje achter dat ik een depressieve stoornis heb. Hierdoor heb ik moeilijke tijden achter de rug, maar op het moment gaat het goed met me. De laatste tijd denk ik veel na over God. Ik ben christelijk opgev...

07-10-2010 00:00

Fokeline

Hoedoejijdat.nu - Fokeline

De hoofdgast is iemand die met een vraag of probleem rondloopt en die daarmee een stap verder geholpen wil worden. Herman Wegter bezoekt de gast thuis en vraagt van wie hij hulp wil: van een dominee, een coach of liever toch van een ervarin...

30-09-2010 00:05

Anouk

Hoedoejijdat.nu - Anouk

De hoofdgast is iemand die met een vraag of probleem rondloopt en die daarmee een stap verder geholpen wil worden. Herman Wegter bezoekt de gast thuis en vraagt van wie hij hulp wil: van een dominee, een coach of liever toch van een ervarin...

23-09-2010 00:00

Aflevering 54

Hoedoejijdat.nu - Aflevering 54

Mijn man heeft een burnout en probeert al vijf jaar het huishouden te doen. Hij probeert het heel goed te doen, maar vindt het heel lastig om ergens te beginnen en een bepaalde regelmaat te vinden. Hij denkt dat hij vijf keer per week de ba...

16-09-2010 00:15

Aflevering 53

Hoedoejijdat.nu - Aflevering 53

Met deze vraag van Marieke begint de uitzending van Hoedoejijdat.nu deze week. Herman Wegter gaat bij haar op bezoek en heeft tips bij zich van een dominee, een coach en een ervaringsdeskundige. Deze deskundigen hebben zich gebogen over de ...

09-09-2010 00:05

Aflevering 52

Hoedoejijdat.nu - Aflevering 52

Met deze vraag van Annelies begint de uitzending van Hoedoejijdat.nu deze week. Herman Wegter gaat bij haar op bezoek en heeft tips van een dominee, een coach en een ervaringsdeskundige bij zich. Een van de tips die Annelies krijgt, is om m...

18-07-2010 00:00

Aflevering 52

Hoedoejijdat.nu - Aflevering 52

In Hoedoejijdat.nu gaat Herman Wegter deze week op bezoek bij Jan. Een vriendelijk ogende zestiger en opa van zes kleinkinderen. Door vreselijke ervaringen uit zijn jeugd vertrouwt Jan niets en niemand. Een dominee, een coach en een ervarin...

11-07-2010 00:45

Aflevering 51

Hoedoejijdat.nu - Aflevering 51

Met deze vraag van Lineke begint de uitzending van Hoedoejijdat.nu deze week. Herman Wegter gaat bij haar op bezoek. Hij heeft tips van een dominee, een coach en een ervaringsdeskundige bij zich. Deze deskundigen hebben zich gebogen over de...

04-07-2010 00:20

Aflevering 51

Hoedoejijdat.nu - Aflevering 51

Met deze vraag van Mirjam begint Hoedoejijdat.nu deze week. Herman Wegter gaat bij haar op bezoek. Hij heeft tips van een dominee, een coach en een ervaringsdeskundige bij zich. Deze deskundigen hebben zich gebogen over de vraag van Mirjam ...

27-06-2010 00:20

Aflevering 50

Hoedoejijdat.nu - Aflevering 50

Met deze vraag van Kim begint Hoedoejijdat.nu. Zij is de gast van deze aflevering en hoopt in het programma een stap verder te komen. Herman Wegter gaat bij haar op bezoek en heeft een dvd met tips van een dominee, een coach en een ervaring...

20-06-2010 00:00

Aflevering 49

Hoedoejijdat.nu - Aflevering 49

Tegenwoordig houd ik in een groep liever mijn mond. En als ik iets wil zeggen,denk ik er eerst tien keer over na. Als ik uiteindelijk wel iets zeg, komt het er boos of bot uit. Mijn leidinggevende op het werk viel het ook op. Een assertivit...

13-06-2010 23:50

Aflevering 48

Hoedoejijdat.nu - Aflevering 48

Ik ben Corina, getrouwd met Piet en samen hebben we twee kinderen: Robin van 19 en Eline van 14 jaar. Mijn vraag aan jullie heeft te maken met Robin. Hij heeft ADHD en is een jongen met een sterke eigen wil. Hij heeft erg veel moeite met re...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hoedoejijdat.nu gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hoedoejijdat.nu de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hoedoejijdat.nu bij Hoedoejijdat.nu liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hoedoejijdat.nu. Heb je een uitzending van Hoedoejijdat.nu gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hoedoejijdat.nu gemist

Uitzending gemist van Hoedoejijdat.nu? Hier kun je alle uitzendingen van Hoedoejijdat.nu kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 18-11-2010 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord