Programma gemist?

De uit hoofdgast is door iemand die met een vraag of op tv probleem rondloopt en de die van daarmee een stap verder uit geholpen wil van worden. Herman Wegter met bezoekt de uit gast thuis en in vraagt van wie hij het hulp wil: naar van een dominee, een coach het of liever van toch van een ervaringsdeskundige. Ze tijdens bekijken een filmpje tijdens van de in deskundige, tijdens waarop die iets tijdens uit zijn eigen ervaring vertelt door en een concrete tip een geeft. Met door die tip gaan op tv Herman en de tijdens gast aan een de slag. Zou naar het werken? Ondertussen door zoekt Mirjam uit Bouwman uit of een er meer mensen zijn die met het op dit probleem zitten en hoe zij op tv het naar aanpakken. Afl.: Annelies. 'Ik op ben een dertiger met met een druk leven: in in ik ben getrouwd met Kees, we naar hebben een het tweeling van vijf, ik het heb een door baan voor het 20 uur per in week en ik wil heel van graag ook op tv mijn sociale een contacten bijhouden. Maar ik naar kom het tijd en energie in te kort om mijn huishouden van op orde te brengen met en te houden. uit Als ik door van plan ben iets op tv op naar te ruimen in huis, het dan begin ik tijdens er wel aan, het maar doordat ik teveel van dingen tegelijk te in wil doen, op verlies een ik 't overzicht en naar maak ik naar het niet af. een En daar baal ik in van. Ik door heb moeite met plannen, opruimen een en doorzetten. Misschien wil het ik ook met wel teveel. in Hebben jullie tips voor me'? een Met deze vraag naar van Annelies uit begint het het. Herman Wegter gaat tijdens bij haar op naar bezoek en op heeft tips van op een dominee, een coach en door een ervaringsdeskundige bij zich. op Een van van de tips die Annelies naar krijgt, is om door een met de hulp van een professional tijdens organizer een de rommelkamer in haar huis het op tijdens te ruimen. Zo leert ze tijdens bijvoorbeeld het om direct op tv bij het opruimen naar al te beslissen het wat er met de spullen van moet gebeuren: in de naar vuilnisbak, van naar de de kringloop of bewaren. door Ondertussen gaat Mirjam Bouwman op tijdens zoek naar van mensen die net door als Annelies moeite hebben met naar plannen, opruimen en het op doorzetten.

Afl.: Karianne. het Ik ben Karianne, getrouwd van met uit Andries en samen hebben we uit een uit prachtige dochter van van 2, Silja. Al in mijn het kindertijd heb een ik van veel lichamelijke klachten, maar pas op het mijn 23e werd van fibromyalgie (een op vorm van tijdens reuma) geconstateerd. Ik werkte op met tijdens veel plezier als leidster in op een kinderdagverblijf, maar op tv door de tijdens altijd aanwezige pijn een en hevige vermoeidheid heb ik van dat helaas moeten op opgeven. Dankzij de wilskracht en een levenslust doe ik nog een altijd uit zoveel mogelijk zelf. Maar ook al naar ben tijdens ik een heel positief de en blij van mens, er zijn ook het momenten dat ik het uit moeilijk vind om met ziek te in zijn. Toen ik mijn het uit baan moest opgeven bijvoorbeeld. Of als in ik niet zelf in met naar Silja naar de speeltuin op kan. En daarom de is mijn vraag: hoe met kan op tv ik toch zoveel mogelijk de uit op tv mijn leven halen als mijn naar lichaam het laat met afweten? Karianne de is de gast en een hoopt het een stap verder te komen. tijdens Herman door Wegter gaat bij met Karianne op bezoek Hij op heeft een dvd met tips van van de een dominee, op een coach en een ervaringsdeskundige naar bij zich. op tv Karianne gaat aan de slag tijdens het met haar creativiteit en muzikaliteit met naar aan tijdens het eind een bijzonder in geslaagd resultaat! Ondertussen door vraagt uit Mirjam Bouwman op straat aan van mensen of uit zij iemand in kennen met vergelijkbare klachten in als Karianne van en hoe zij daar mee in om gaan. Presentatie: Herman op Wegter, Mirjam door Bouwman.

De hoofdgast is het iemand die van met een vraag of op tv probleem de rondloopt en die van daarmee een de stap verder geholpen wil door worden. Herman Wegter een bezoekt de gast de thuis en een vraagt van wie het hij hulp wil: van een dominee, door met een coach of liever in toch van een een ervaringsdeskundige. Ze bekijken door een filmpje van van de deskundige, op waarop die iets van uit zijn eigen in ervaring vertelt en een concrete tip op tv geeft. het Met die tip in gaan Herman en de de gast het aan de slag. Zou het werken? in het Ondertussen zoekt Mirjam Bouwman de uit of het er meer mensen zijn die met een uit dit probleem zitten en van hoe zij op het aanpakken.

Afl.: Jolien. met Ik ben er op tv sinds een poosje achter van dat ik uit een een depressieve stoornis heb. Hierdoor op tv heb ik met moeilijke tijden achter uit de rug, maar op de het moment gaat op tv het goed het met me. De uit laatste tijd denk ik veel het na op over God. Ik van ben christelijk opgevoed door maar ik ben al in heel lang niet naar een tijdens kerk een geweest en naar ik durf ook van niet zo goed. op tv Ik ken ook een geen mensen van mijn leeftijd door die in God geloven. het de Soms heb ik ook het idee het dat door geloven niet goed in het naar naar plaatje past van een een hippe jonge meid. Ik wil op tv ontzettend op tv graag weer iets opbouwen uit met God en in door contact op komen met mensen van mijn de leeftijd die ook in gelovig zijn. op Hoe doe ik de dat? Ook deze week tijdens hebben een van drietal in deskundigen zich over op tv deze vraag gebogen. in Herman Wegter komt bij Jolien met uit de tijdens tips van een naar dominee, een van coach en een met ervaringsdeskundige die Jolien op tv willen helpen. Jolien wil tijdens graag weer uit contact met God. Ze in krijgt als uit tip om God een brief te met schrijven waarin een ze al door haar vragen, uit gedachten en moeiten aan God met kwijt uit kan. Deze brief mag de creatieve tijdens Jolien verwerken van in een een schilderij. Samen met een kunstenares Wilma een wordt de brief een verwerkt in een prachtig schilderij. op tv Mirjam vraagt op straat door of mensen op een zoek zijn op tv naar God en of in met geloven maakt dat iemand saai uit en de niet hip is. in Presentatie: Herman Wegter, Mirjam door Bouwman.

De hoofdgast uit is iemand die met naar een met vraag of probleem in rondloopt en die daarmee met een met stap verder geholpen wil de worden. Herman Wegter bezoekt de in in gast thuis en vraagt naar van wie hij een hulp wil: van een dominee, het een coach of naar met liever toch van een ervaringsdeskundige. het Ze bekijken een op filmpje van in de deskundige, waarop die iets het uit het zijn eigen het ervaring vertelt en op tv een concrete tip door geeft. Met die tip gaan tijdens Herman en de gast op tv aan de slag. het Zou tijdens het werken? Ondertussen zoekt Mirjam de Bouwman op tv uit of er meer door mensen zijn een die met dit probleem zitten een en van hoe zij het aanpakken. van Afl.: Fokeline. op Ik heb door mijn jeugd uit geleerd met om voor iedereen te zorgen tijdens uit en cijferde mijzelf helemaal weg in het op tv mijn relatie. Voor de door buitenkant leek van het of alles perfect en uit geweldig in was, maar op een gegeven de moment werd met het mij met allemaal te veel. Uiteindelijk heb een ik met vier maanden geleden besloten met mijn relatie te beëindigen tijdens en voor mijzelf tijdens te op tv kiezen. Dit hield door in dat ik weer in thuis bij uit mijn ouders ging wonen. Ik begin naar dus door als het ware uit helemaal opnieuw nu en naar dat naar vind ik moeilijk. Ik weet niet op tv goed door waar ik moet op beginnen met het oppakken van uit mijn leven. naar Ik met weet dat het op nu tijd voor mij het is, ik ben het waard met maar waar moet de ik beginnen? Ik van de hoop dat jullie mij een stapje in tijdens op weg kunnen helpen. Herman de Wegter gaat naar met de tips naar van een dominee, een coach, tijdens in en een ervaringsdeskundige naar Fokeline. uit Na een moeilijke door jeugd en een van lastige relatie met is ze naar haarzelf kwijtgeraakt. Fokeline zorgt graag in voor anderen maar vind naar het moeilijk om op tv met goed voor zichzelf te zorgen. een Herman op tv hoopt haar met de tips uit van tijdens deskundigen een klein stapje verder te op in helpen. Fokeline krijgt uit als tip om haar innerlijk de op een naar foto te laten zetten. Ze uit wordt de hierbij begeleid door een coach. tijdens met Zo leert ze wie ze het mag zijn. Er door volgt een uit fotosessie met een van bijzonder resultaat. Mirjam peilt op in straat of met er meer mensen zijn de die uit zichzelf wel de eens kwijtgeraakt zijn. Ze vraagt de wat hun toen geholpen een op heeft.

De door hoofdgast is van iemand die met een vraag het of probleem rondloopt het en tijdens die daarmee een stap verder op geholpen in wil worden. Herman Wegter met bezoekt de gast thuis de en op tv vraagt van wie hij hulp wil: met van een van dominee, een coach naar of liever naar toch van een ervaringsdeskundige. Ze door bekijken door een filmpje van de het deskundige, waarop die iets de uit uit zijn eigen ervaring vertelt en de het een concrete tip geeft. Met op die tip gaan Herman het en de de gast aan een de slag. Zou het werken? met tijdens Ondertussen zoekt Mirjam Bouwman op tv uit of er in meer mensen zijn op die met een dit probleem zitten en hoe een zij het naar aanpakken. Afl.: Anouk. op tv 'Ik ben de een perfectionistische controlefreak. door Ik heb graag alles op orde in en in de tijdens hand. Deze eigenschappen in zijn helemaal door goed op ontwikkeld in de periode naar van zeven jaar dat in ik op mij naar zelf woonde. Inmiddels ben het uit ik getrouwd en op we hebben twee in zonen. Nog steeds ben van ik bezig met alles in bij op tv te houden. Ik kan pas rustig het zitten en in ontspannen wanneer alles door klaar is. En dat op tv is het een dus nooit. het En wanneer ik door het wel eens het doe, blijft altijd een het knagend gevoel door dat ik nog genoeg het te doen heb. een Hebben jullie tips een voor mij van hoe ik in 'de boel, de op boel kan laten?' Anouk komt uit er alleen door niet meer uit. Herman op tv Wegter gaat bij haar tijdens langs op tv met een tip van op tv een dominee, met een coach en een een ervaringsdeskundige die Anouk op tv graag met willen helpen. Anouk kan door tijdens het vele 'moeten' in op haar de leven niet goed van haar van een kinderen genieten. In deze tijdens aflevering krijgt uit ze als tip door om te leren genieten van door haar uit kinderen. Dat doet ze samen op tv met een creatief de therapeut. Ze gaat aan uit de slag, samen in met haar met zoons Ties en door Seger. Anouk geniet van op op tv haar twee mannetjes en een van het een prachtige resultaat.

Mijn een man heeft een burnout door en in probeert al vijf tijdens jaar het huishouden te op doen. Hij probeert het tijdens heel goed te doen, een maar op tv vindt het heel lastig een om ergens te de beginnen en door een bepaalde regelmaat tijdens te vinden. Hij denkt een dat de hij vijf keer per week het de badkamer moet schoonmaken, uit maar dit hoeft in natuurlijk niet met en het stofzuigen naar blijft liggen. een Hij wordt door er heel onrustig van met en dat is niet goed in voor naar zijn ziekte en de chaos uit in zijn een hoofd. op tv Kunnen jullie mij en mijn man op helpen tijdens om rust in ons huis tijdens uit te krijgen? Herman op tv Wegter heeft deze brief van van Hilde ontvangen met en gaat deze week bij op ze een op bezoek. Hij door heeft een dvd met tips van van een uit dominee, tijdens een coach en een naar ervaringsdeskundige bij zich. Zij tijdens hebben naar zich gebogen over het tijdens probleem van Gerard en het Hilde met en hopen dat door ze het echtpaar met tijdens hun tips een stap vooruit met uit kunnen helpen. In de uit uitzending krijgt Gerard op onder andere de opdracht om het de een trimparcours te lopen. op Hier blijkt naar dat Gerard de lat uit altijd erg hoog legt. Therapeut in een René de Boer door praat met hem over naar het op de van juiste manier verdelen van je naar uit energie. Ondertussen vraagt Mirjam Bouwman op in straat aan mensen door of van zij weten wat de een burnout precies van is.

Met deze de vraag een van Marieke begint de uitzending tijdens van Hoedoejijdat.nu tijdens deze week. door Herman Wegter gaat in bij haar op bezoek en heeft met tips bij de zich van een dominee, door een op coach en met een ervaringsdeskundige. Deze deskundigen van hebben zich gebogen over de op vraag het van Marieke en hopen in haar met op tv hun tips het een stap vooruit te in helpen. Een van van de tips tijdens die Marieke krijgt, is om met de verantwoordelijkheden, die op tv ze vroeger op zich naar uit genomen heeft, op naar een symbolische manier neer te leggen van waar ze horen. van Daarna naar ervaart ze hoe het is op om nieuwe, tijdens spannende dingen te door doen. Ondertussen met onderzoekt Mirjam Bouwman of uit er meer mensen een zijn, die door het moeilijk tijdens vinden om te een dromen over de toekomst en in een eigen leven in op op te bouwen.

Met deze een vraag van Annelies in begint de uitzending van op tv van Hoedoejijdat.nu deze week. Herman Wegter gaat de bij haar met op bezoek en een heeft tips een van een dominee, een coach het in en een ervaringsdeskundige bij zich. Een op tv van van de tips met die Annelies krijgt, is om met van de de hulp van een professional organizer op naar een rommelkamer in haar huis van op te de ruimen. Zo leert van ze bijvoorbeeld om direct uit bij het opruimen de al te beslissen op tv wat er tijdens met de spullen op moet gebeuren: in tijdens de vuilnisbak, naar de tijdens kringloop op tv of bewaren. Ondertussen gaat Mirjam Bouwman van op zoek naar naar door mensen die net als Annelies moeite met de hebben met plannen, opruimen het en doorzetten...

In Hoedoejijdat.nu gaat naar Herman Wegter deze de week door op bezoek bij de Jan. Een vriendelijk ogende zestiger van en een opa van zes kleinkinderen. door Door tijdens vreselijke ervaringen uit zijn jeugd uit vertrouwt het Jan niets en op niemand. Een dominee, een in coach en een ervaringsdeskundige hebben van zich gebogen over tijdens zijn vraag. tijdens Herman Wegter heeft met een dvd met hun een tips bij van zich en hoopt dat op tv Jan naar hiermee een stap door vooruit geholpen van wordt.

Met deze de vraag van van Lineke begint de uitzending van uit Hoedoejijdat.nu deze week. het Herman Wegter gaat op bij haar op het bezoek. op Hij heeft tips van de een dominee, een coach op tv en het een ervaringsdeskundige de bij zich. Deze deskundigen hebben zich op gebogen over de een vraag een van Lineke en hopen van haar met hun door tips een stap uit vooruit van te kunnen helpen. op tv Een van de opdrachten uit die Lineke de krijgt, is om mee te door doen aan de het cursus `Vrienden maken uit kun je leren¿ uit van uit het Rode Kruis. Daar leert ze op onder door andere om door te vragen tijdens naar en meer van het zichzelf te laten zien uit in een gesprek. met Ondertussen gaat Mirjam Bouwman in op straat op zoek in naar mensen een die ook de neiging het door hebben om conflicten uit naar de weg te op tv gaan.

Met deze vraag uit van van Mirjam begint Hoedoejijdat.nu deze het week. op tv Herman Wegter gaat bij haar met op bezoek. Hij op tv heeft tips van een tijdens dominee, een coach op en een tijdens ervaringsdeskundige bij zich. Deze in deskundigen tijdens hebben zich op gebogen over de op vraag van Mirjam en tijdens hopen haar met naar hun adviezen op een stap vooruit te kunnen helpen. op In de uitzending van wordt tijdens Mirjam in een avontuurlijke door situatie gebracht waarin het anderen afhankelijk zijn van naar haar besluiten en met waar ze mag naar leren dat met het niet erg de is om fouten te de maken. door Ondertussen gaat Mirjam Bouwman het op straat op het zoek naar mensen die met ook de neiging op hebben om conflicten het uit de weg het op te gaan.

Met deze vraag op tv van van Kim begint naar Hoedoejijdat.nu. Zij is de van gast van tijdens deze aflevering en hoopt naar in het door programma een stap verder te op komen. in Herman Wegter gaat bij haar een op bezoek en met heeft op een dvd met tips van een in dominee, een coach in en een ervaringsdeskundige met bij zich. In van de uitzending krijgt van naar Kim onder andere een op tv boodschap van de veroorzaker van van het met ongeluk en gaat ze terug in de naar de plek des onheils. met Ondertussen gaat Mirjam op Bouwman op straat op tijdens zoek naar op tv mensen tijdens die ook de neiging hebben op tv om conflicten naar uit de weg te het gaan.

Tegenwoordig houd ik op in een op groep met liever mijn mond. En als van ik iets wil met zeggen,denk ik van er eerst in tien keer over na. Als in ik uiteindelijk wel iets de zeg, komt naar het er boos op tv of tijdens bot uit. Mijn leidinggevende op het naar werk viel op het ook op. op tv Een assertiviteitstraining door heeft iets geholpen. Toch blijf de ik de erg op mijn de hoede. Ik zeg in eigenlijk alleen maar door het hoognodige. Inmiddels een ben ik 35 van jaar. Hoe kan ik naar hier de nog uit komen? Deze op week gaat Herman Wegter op met bezoek op bij Simone. een Hij heeft tips van een door dominee, een coach en tijdens in een ervaringsdeskundige bij met zich. Deze deskundigen hebben zich gebogen tijdens over de vraag op met van Simone en hopen haar met met hun adviezen met een stap naar vooruit te kunnen helpen. op In de door uitzending krijgt Simone uit onder andere hulp van een door een creatief therapeut. Verder krijgt ze de de opdracht om op met wel hele opvallende in manier in een statement te maken met dat ze er mag uit de zijn. Ondertussen gaat Mirjam van Bouwman op straat op van zoek van naar mensen die ook de neiging het hebben met om conflicten uit de weg in op tv te gaan.

Ik ben Corina, de een getrouwd met Piet op en samen hebben we twee naar kinderen: Robin naar van 19 en Eline van het het 14 jaar. Mijn vraag van aan jullie tijdens heeft te maken op met Robin. Hij heeft door ADHD en is een van jongen met naar een sterke met eigen wil. Hij heeft erg veel van naar moeite met regels en houdt met op tv naar niemand rekening.Onze zoektocht naar de het juiste aanpak door duurt al jaren. Ik naar vind uit het heel moeilijk om grenzen van te stellen. Met als op tv gevolg dat tijdens Robin steeds tijdens de grenzen opzoekt de en er van overheen gaat. Daardoor is er eigenlijk het altijd een een gespannen op tv sfeer in huis tijdens en hebben we veel strijd op en heftige discussies. van Kunnen jullie me van hierbij helpen? het Herman Wegter gaat van deze week op bezoek door bij Corina. Hij heeft in tips naar van een dominee, een coach tijdens en een tijdens ervaringsdeskundige van bij zich. Deze deskundigen hebben zich het gebogen over op de met vraag van Corina in en hopen haar met met hun adviezen een stap naar vooruit te kunnen in helpen. Corina van krijgt onder andere door de opdracht op tv om samen met een acteur in vier op tv huisregels op te stellen het en een rollenspel te spelen door door waarin haar standvastigheid wordt getest. Ondertussen naar gaat Mirjam Bouwman een in op straat op zoek naar mensen de die ook in de neiging hebben om tijdens met conflicten uit de weg naar te gaan. Kijk uit ook op de internetsite www.hoedoejijdat.nu. op uit Daar kun je filmpjes met zien met ervaringen van anderen. de Allerlei het vragen over onderwerpen als eenzaamheid, een bidden, vergeving naar en het zelfbeeld komen aan de orde. het Wie de weet, helpt dat jou ook een op stap op verder!

november 2017
18-11-2010 00:30

Annelies

Hoedoejijdat.nu - Annelies

De hoofdgast is iemand die met een vraag of probleem rondloopt en die daarmee een stap verder geholpen wil worden. Herman Wegter bezoekt de gast thuis en vraagt van wie hij hulp wil: van een dominee, een coach of liever toch van een ervarin...

28-10-2010 00:00

Karianne

Hoedoejijdat.nu - Karianne

Afl.: Karianne. Ik ben Karianne, getrouwd met Andries en samen hebben we een prachtige dochter van 2, Silja. Al in mijn kindertijd heb ik veel lichamelijke klachten, maar pas op mijn 23e werd fibromyalgie (een vorm van reuma) geconstateerd....

21-10-2010 23:55

Aflevering 58

Hoedoejijdat.nu - Aflevering 58

De hoofdgast is iemand die met een vraag of probleem rondloopt en die daarmee een stap verder geholpen wil worden. Herman Wegter bezoekt de gast thuis en vraagt van wie hij hulp wil: van een dominee, een coach of liever toch van een ervarin...

14-10-2010 00:00

Jolien

Hoedoejijdat.nu - Jolien

Afl.: Jolien. Ik ben er sinds een poosje achter dat ik een depressieve stoornis heb. Hierdoor heb ik moeilijke tijden achter de rug, maar op het moment gaat het goed met me. De laatste tijd denk ik veel na over God. Ik ben christelijk opgev...

07-10-2010 00:00

Fokeline

Hoedoejijdat.nu - Fokeline

De hoofdgast is iemand die met een vraag of probleem rondloopt en die daarmee een stap verder geholpen wil worden. Herman Wegter bezoekt de gast thuis en vraagt van wie hij hulp wil: van een dominee, een coach of liever toch van een ervarin...

30-09-2010 00:05

Anouk

Hoedoejijdat.nu - Anouk

De hoofdgast is iemand die met een vraag of probleem rondloopt en die daarmee een stap verder geholpen wil worden. Herman Wegter bezoekt de gast thuis en vraagt van wie hij hulp wil: van een dominee, een coach of liever toch van een ervarin...

23-09-2010 00:00

Aflevering 54

Hoedoejijdat.nu - Aflevering 54

Mijn man heeft een burnout en probeert al vijf jaar het huishouden te doen. Hij probeert het heel goed te doen, maar vindt het heel lastig om ergens te beginnen en een bepaalde regelmaat te vinden. Hij denkt dat hij vijf keer per week de ba...

16-09-2010 00:15

Aflevering 53

Hoedoejijdat.nu - Aflevering 53

Met deze vraag van Marieke begint de uitzending van Hoedoejijdat.nu deze week. Herman Wegter gaat bij haar op bezoek en heeft tips bij zich van een dominee, een coach en een ervaringsdeskundige. Deze deskundigen hebben zich gebogen over de ...

09-09-2010 00:05

Aflevering 52

Hoedoejijdat.nu - Aflevering 52

Met deze vraag van Annelies begint de uitzending van Hoedoejijdat.nu deze week. Herman Wegter gaat bij haar op bezoek en heeft tips van een dominee, een coach en een ervaringsdeskundige bij zich. Een van de tips die Annelies krijgt, is om m...

18-07-2010 00:00

Aflevering 52

Hoedoejijdat.nu - Aflevering 52

In Hoedoejijdat.nu gaat Herman Wegter deze week op bezoek bij Jan. Een vriendelijk ogende zestiger en opa van zes kleinkinderen. Door vreselijke ervaringen uit zijn jeugd vertrouwt Jan niets en niemand. Een dominee, een coach en een ervarin...

11-07-2010 00:45

Aflevering 51

Hoedoejijdat.nu - Aflevering 51

Met deze vraag van Lineke begint de uitzending van Hoedoejijdat.nu deze week. Herman Wegter gaat bij haar op bezoek. Hij heeft tips van een dominee, een coach en een ervaringsdeskundige bij zich. Deze deskundigen hebben zich gebogen over de...

04-07-2010 00:20

Aflevering 51

Hoedoejijdat.nu - Aflevering 51

Met deze vraag van Mirjam begint Hoedoejijdat.nu deze week. Herman Wegter gaat bij haar op bezoek. Hij heeft tips van een dominee, een coach en een ervaringsdeskundige bij zich. Deze deskundigen hebben zich gebogen over de vraag van Mirjam ...

27-06-2010 00:20

Aflevering 50

Hoedoejijdat.nu - Aflevering 50

Met deze vraag van Kim begint Hoedoejijdat.nu. Zij is de gast van deze aflevering en hoopt in het programma een stap verder te komen. Herman Wegter gaat bij haar op bezoek en heeft een dvd met tips van een dominee, een coach en een ervaring...

20-06-2010 00:00

Aflevering 49

Hoedoejijdat.nu - Aflevering 49

Tegenwoordig houd ik in een groep liever mijn mond. En als ik iets wil zeggen,denk ik er eerst tien keer over na. Als ik uiteindelijk wel iets zeg, komt het er boos of bot uit. Mijn leidinggevende op het werk viel het ook op. Een assertivit...

13-06-2010 23:50

Aflevering 48

Hoedoejijdat.nu - Aflevering 48

Ik ben Corina, getrouwd met Piet en samen hebben we twee kinderen: Robin van 19 en Eline van 14 jaar. Mijn vraag aan jullie heeft te maken met Robin. Hij heeft ADHD en is een jongen met een sterke eigen wil. Hij heeft erg veel moeite met re...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hoedoejijdat.nu gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hoedoejijdat.nu de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hoedoejijdat.nu bij Hoedoejijdat.nu liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hoedoejijdat.nu. Heb je een uitzending van Hoedoejijdat.nu gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hoedoejijdat.nu gemist

Uitzending gemist van Hoedoejijdat.nu? Hier kun je alle uitzendingen van Hoedoejijdat.nu kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 18-11-2010 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord