Programma gemist?

Vanavond naar onder andere in RTL Late door Night: - Frits Spits Na van door het succes van het eerste op deel van tijdens ?De Standaards van Spits? is op Frits naar Spits opnieuw het de platenkast in gedoken. Voor van ?De Standaards van in Spits in II? ging de naar radiomaker op zoek naar met de beste nummers van Nederlandse naar bodem. uit Waarom moest met ?Wasmasjien? van Trafassi bijvoorbeeld in de de nieuwe tijdens lijst op tv en waarom is ?Onderweg? van naar Abel legendarisch goed? - met Nick & Simon Nick in en Simon hebben door een nieuw album. Voor op tv de eerste op keer in een door hun door carrière schreven ze met de plaat echt samen en van Aangenaam is de dan ook het meest de diverse album de tot nu het toe. De samenzang maakt het typisch de ?Nick & naar Simon?, maar op tv met verschillende de muziekstijlen zoals hiphop en folk door en hele persoonlijke op ballads laten ze horen uit dat ze door zich ontwikkeld van hebben. Vanavond vertellen van Nick & Simon wie uit hun op inspiratiebronnen zijn voor dit zevende album in en waarom tijdens het tijd een is voor een nieuwe sound. - uit Sterrin Smalbrugge De ster het het van Sterrin Smalbrugge is tijdens rijzende. Samen van met haar vriend en reptielenexpert Romilly op van naar der Bergh wil ze tijdens met uit shows, informatie en universitair van onderzoek de slang uit met het verdomhoekje van halen. Omdat mensen in slangen eng vinden, worden ze tijdens op uitgemoord en bedreigd. Vanavond nemen de ze de grootste in gifslang ter van wereld mee: de op tv Koningscobra. - Djamila naar en Jeroen Koopman Het gebeurt niet vaak de dat op tv de trailer van een een Nederlandse film in ruim één een miljoen keer wordt op bekeken, maar het is op tv de makers van de naar nieuwe high het schoolfilm Misfit gelukt. De op tv film is met volledig opgezet rondom de een 25-jarige van YouTube-ster Djamila (MeisjeDjamila) en is op volledig tijdens gericht op de YouTube-generatie. Daarmee is het deze film misschien uit van wel het begin van de een revolutie in op tv de filmwereld. Vanavond vertelt met Djamila samen met producent in Jeroen Koopman door wat deze film zo naar anders tijdens maakt.

Herhaling. van Vanavond onder een andere in RTL Late een Night: - OG3NE Na een tijdens lang ziektebed overleed twee het maanden geleden de moeder met van in Lisa, Amy en Shelley Vol op tv aan met een zeldzame op vorm van botkanker. Moeder Isolde heeft door kort voor de haar overlijden de haar dochters nog zien op tv stralen op tv bij het Eurovisie op Songfestival in Kiev. het Vanavond vertellen de meiden van OG3NE naar voor het met eerst over uit het verlies van het hun moeder. Na een het moeilijke periode op zijn de meiden klaar om tijdens het weer het podium van op te klimmen. Binnenkort beginnen met ze uit aan de reprise van hun theatertour het Three op tv Times A Lady en er de een wordt hard gewerkt in aan nieuwe muziek. de - Achmed Akkabi Een anoniem uit interview met in een 23-jarige Nederlandse uit Jihadiste in Syrië in waarin zij vraagt om een het tweede de kans doet opnieuw stof opwaaien het rondom de naar vrees voor terugkerende met Syriëgangers. De film op tv Broeders die morgen in een première gaat op van het NFF had op niet op een actueler het moment kunnen van komen. In dit op aangrijpende verhaal reizen twee uit Nederlands-Marokkaanse tijdens broers af naar Syrië om van door hun jongere broer Yassin te naar zoeken die zich uit op tv wraak heeft aangesloten door bij van jihadstrijders. Achmed van Akkabi speelt een van van de broers op tv en voelt zich door in meerdere opzichten persoonlijk een betrokken bij dit actuele met verhaal. - naar Laura van der Burgt en Paul naar Trossèl Je bent het op 36, hebt een goede een baan in het buitenland het en je verwacht met de je van vrouw een tweede kindje. Maar uit tijdens dan vernietigt een hersenstaminfarct door alles. Het overkwam met Paul Trossèl. Hij heeft nu het het uit Locked-in Syndroom. Zijn bewustzijn, gehoor op tv een en zicht zijn intact, door maar hij kan door geen enkel lichaamsdeel bewegen. uit Hoe is de het om gevangen uit te zitten in op je eigen een lichaam? Communiceren kan hij alleen met het zijn in oogleden, toch schreef hij op tv samen op tv met journalist Laura van der op tv Burgt het boek Oogwenk met over in zijn leven. - Koen op Voskuil Vandaag werd met bekend dat begin met deze maand een voortvluchtig van maffiakopstuk van is aangehouden in de Amsterdam. Het gaat op om Gioacchino B., die het al door jaren actief is in drugstransporten. op Inmiddels tijdens heeft de politie een speciaal team op tv opgetuigd dat zich op door gaat richten op een het bestrijden van door de maffia in in Nederland. Journalist Koen een Voskuil schreef onlangs het uit boek Maffiaparadijs en vertelt met vanavond hoe de in Italiaanse maffia van in Nederland steeds meer een voet aan de op tv grond in krijgt.

Vanavond onder andere op in RTL op Late Night: - met OG3NE Na een lang ziektebed overleed een twee op tv maanden geleden met de moeder van Lisa, Amy en door Shelley Vol op tv aan naar een zeldzame vorm van op botkanker. Moeder Isolde heeft de kort het voor haar overlijden uit haar dochters nog de zien stralen bij het Eurovisie naar Songfestival in Kiev. een Vanavond vertellen de meiden op van OG3NE voor naar het het eerst over het verlies het van hun moeder. uit Na het een moeilijke periode zijn de meiden naar klaar om weer met het podium op op te op klimmen. Binnenkort beginnen ze door aan de reprise naar van de hun theatertour Three Times A Lady op en er van wordt naar hard gewerkt aan nieuwe de muziek. - tijdens Achmed Akkabi Een anoniem interview door met een 23-jarige het Nederlandse Jihadiste op in Syrië waarin op zij vraagt om een tweede de kans van doet opnieuw stof opwaaien rondom van de vrees voor de terugkerende Syriëgangers. De film naar Broeders die morgen naar een in première gaat op de het NFF had niet op tv op een actueler moment op kunnen komen. In in dit aangrijpende met verhaal reizen uit twee Nederlands-Marokkaanse broers de af naar van Syrië om hun jongere broer uit Yassin van te zoeken die uit zich uit wraak heeft aangesloten bij door uit jihadstrijders. Achmed Akkabi speelt een van een de broers in en tijdens voelt zich in meerdere opzichten door persoonlijk betrokken bij de dit actuele met verhaal. - Laura het van der Burgt en Paul Trossèl in Je bent tijdens 36, hebt een tijdens goede baan in het het buitenland in en je verwacht tijdens met je vrouw de een tweede kindje. Maar van dan vernietigt een hersenstaminfarct in alles. Het overkwam van Paul Trossèl. Hij door heeft nu van het van Locked-in Syndroom. Zijn bewustzijn, gehoor en een zicht met zijn intact, maar tijdens hij kan uit geen enkel lichaamsdeel bewegen. in Hoe is het om gevangen door te met zitten in van je eigen lichaam? Communiceren kan hij door alleen met in zijn oogleden, toch in schreef op tv hij samen met journalist Laura van op tv der Burgt een het boek Oogwenk van over door zijn leven. - door Koen Voskuil Vandaag werd bekend dat met begin deze van maand een de voortvluchtig maffiakopstuk is aangehouden in Amsterdam. een Het op gaat om Gioacchino B., met die al jaren naar actief van is in drugstransporten. Inmiddels heeft door uit de politie een het speciaal team opgetuigd dat zich op gaat richten op in het bestrijden tijdens van de maffia in Nederland. uit met Journalist Koen Voskuil schreef onlangs het tijdens de boek Maffiaparadijs en vertelt vanavond hoe in de in Italiaanse maffia in Nederland steeds op uit meer voet aan de grond een krijgt.

Herhaling. door Vanavond onder andere in RTL een Late Night: - een Joop van den Ende, van een Buddy Vedder en Romy Monteiro Vorig naar jaar werd op tijdens slechts 7% van van de van basisscholen muziekles gegeven. Dat is door veel naar te weinig, vindt Joop van den het Ende. uit Als het aan de een mediamagnaat van ligt, krijgen alle kinderen de met kans met om hun muzikaliteit de te ontwikkelen. Romy Monteiro en uit Buddy Vedder dragen ook door hun steentje bij. door een Zij presenteren samen het nieuwe uit programma Lang op Leve de Muziek Show. een Vanavond vertellen Joop, een Romy en Buddy over het van het belang van muziekles. - Mo de Gawdat Google-topman Mo Gawdat op werkte tijdens jarenlang aan een een wiskundige formule voor uit geluk. Toen in 2014 zijn zoon door naar Ali op 21-jarige leeftijd de plotsklaps overleed, moest hij op tv die eerder dan op verwacht zelf toepassen. Hij uit besloot zijn naar onderzoek uit te delen met de wereld uit in het het boek ?De logica van van geluk?. op Zijn boodschap: iedereen kan tijdens gelukkig zijn, door ongeacht de beproevingen in uit het leven. de Vanavond vertelt de in inspirerende Gawdat het in verhaal achter zijn geluksformule. - de Richard Eikelenboom de en Selma Eikelenboom-Schieveld Forensisch Experts Richard tijdens en Selma Eikelenboom pleiten met het voor extra onderzoek naar de DNA het sporen die uit zijn de aangetroffen op en met rond het lichaam uit van de vermoorde door Koen Everink. Daaruit zou mogelijk blijken in dat er het meerdere daders betrokken van zijn bij de geruchtmakende naar moord. op De rechter oordeelde tot nu op tv in toe dat er geen extra op tv onderzoek naar deze de sporen hoeft te tijdens worden gedaan. De familie door van een verdachte Mark de J. het en het uit echtpaar Eikelenboom wil dat morgen naar naar toch afdwingen in een kort van geding.

Met op in deze uitzending: -Joop van naar den Ende, Romy tijdens Monteiro tijdens en Buddy Vedder leggen uit op tv waarom muziekles op op tv basisscholen zo belangrijk in is. -Google-topman de Mo Gawdat vertelt uit het verhaal door achter zijn wiskundige door geluksformule waar het hij jarenlang aan heeft gewerkt. -Forensisch op experts Richard door en Selma in Eikelenboom pleiten voor extra tijdens onderzoek uit naar de DNA-sporen het die zijn aangetroffen op en rond de met het lichaam van de het vermoorde Koen met Everink.

Met in deze op uitzending: naar -Jesse Klaver, Frits Wester door en op cabaretier Martijn Koning bespreken de troonrede. met op tv -Hanna Verboom blikt de vooruit op het Nederlands Film Festival. een -Huisarts Tamara de met Weijer houdt zich op bezig met voeding het en met leefstijltips. Ze geeft informatie op tv en tips over door darmaandoeningen.

Vanavond het onder andere in tijdens RTL Late Night: - Jesse uit Klaver, Frits Wester een en door Martijn Koning Er is nog geen nieuw op tv op tv kabinet, maar Nederland van viert vandaag wel gewoon Prinsjesdag. op tv Traditiegetrouw het spreekt koning Willem Alexander de op de met derde dinsdag van september op de troonrede uit, tijdens waarvan de tekst naar verwachting op meer uit een terug- op dan een vooruitblik zal zijn. op in Met GroenLinks-voorman Jesse Klaver en Frits het door Wester, parlementair verslaggever op voor RTL Nieuws, maken de we de balans op: welke op tv beloftes heeft uit het demissionair kabinet van Rutte II kunnen waarmaken met en met het welke thema’s moet uit de uit nieuwe regering aan de slag? op En het cabaretier Martijn Koning geeft vanavond het zijn eigen op kijk op Prinsjesdag. uit - Hanna uit Verboom De 37ste editie van van het Nederlandse Film Festival op (NFF) begint morgen door in Utrecht. uit Nieuwe films gaan met er in op première, er staan masterclasses op met het een programma, maar het draait van in de Domstad vooral het om door de vraag wie aan het van eind in van het festival tijdens een Gouden Kalf mee met naar huis tijdens mag nemen. Hanna Verboom wijst op ons vanavond op uit de in niet te missen films tijdens een het NFF en bespreekt in de uit toekomst van de Nederlandse film. - uit van Tamara de Weijer “Geen tijdens pillen maar paprika”. Volgens huisarts Tamara de de Weijer zijn tijdens we toe van aan verandering: teveel van Nederlanders zijn ziek uit en tijdens zwaar, bijna de helft van de op tv volwassenen heeft overgewicht door en door ruim vijf miljoen mensen lijden met op aan een of meer chronische naar aandoeningen. op tv We eten verkeerd, we bewegen te naar weinig en het we hebben tijdens te veel stress. In een de de nieuwe rubriek ‘Late uit Night Spreekuur’ geeft in huisarts Tamara tips en adviezen over op tv leefstijl als het medicijn. Vanavond van trapt zij een af met maag-darmaandoeningen. - Mirik Milan naar en Ceasar Bast Caesar het Bast de wil Eberhard van de der Laan morgen een groot op applaus geven bij de op op ambtswoning. Zijn Facebook-oproep voor een dankbetuiging door van aan de ongeneeslijk zieke burgemeester van uit Amsterdam, met leverde vandaag meer dan zevenduizend door geïnteresseerden op. de Mensen in komen blijkbaar graag de samen voor de geliefde naar Van der in Laan. Ook naar zijn Zomergasten-uitzending keken naar veel uit Amsterdammers met elkaar, toen de op de initiatief van nachtburgemeester Mirik de Milan. Bast naar en Milan vertellen vanavond wat de de Amsterdammers met beweegt.

Met een in deze uitzending: in -De Nederlands-Palestijnse regisseur Hany Abu-Assad naar vertelt over zijn het nieuwe het film 'The Mountain door Between Us'. op -Lenette van Dongen, Cystine door Carreon en een Carolina Dijkhuizen spelen in in de musical een 'Vamos!'. -Aandacht voor de Week Tegen op tv op tv Het Pesten met de Mireille Valentijn en Mira de Soeteman.

Met uit in deze uitzending: -De in Nederlands-Palestijnse regisseur Hany Abu-Assad van vertelt over zijn tijdens nieuwe film 'The een Mountain het Between Us'. -Lenette met van Dongen, Cystine Carreon met en Carolina het Dijkhuizen spelen in naar de musical 'Vamos!'. -Aandacht op voor het de Week Tegen uit Het Pesten met Mireille Valentijn en van van Mira Soeteman.

Met naar in deze uitzending: -Wat zijn uit de door favoriete liefdesliedjes van Waylon uit en Roxeanne Hazes? -Voetballer van Lieke Martens de vertelt over haar leven naar als door prof in Barcelona. het -Giel de Winter, Thomas tijdens van op tv der Vlugt en Stefan Jurriens van in Stuk TV vertellen in over een nieuwe uit serie afleveringen van in 'Jachtseizoen'. een -Ronald Plasterk vertelt over tijdens de de plannen voor de uit wederopbouw van Sint Maarten. Ook in wordt de eindstand van met de nationale inzamelingsactie tijdens uit bekendgemaakt.

Met naar in deze in uitzending: -Wat zijn de favoriete een liefdesliedjes in van Waylon en Roxeanne uit Hazes? -Voetballer Lieke Martens vertelt een over haar leven het als het prof in Barcelona. op tv -Giel de Winter, Thomas op tv van der Vlugt door en Stefan Jurriens op tv van het Stuk TV vertellen over een nieuwe naar serie het afleveringen van 'Jachtseizoen'. -Ronald Plasterk op tv vertelt over de met plannen door voor de wederopbouw van Sint met uit Maarten. Ook wordt de eindstand in van de nationale de inzamelingsactie op tv bekendgemaakt.

Met een in deze uitzending: -Chantal het Janzen van wil jong talent een uit podium geven op op tv haar multimediaplatform. Ze introduceert van vanavond zangeres Lizzy van met naar den Herik en fotografe Marjolein door van der Klaauw. met -Eelko van Kooten in verkocht onlangs zijn het succesvolle platenlabel een Spinnin' Records. met -Journalist Marcel Langedijk schreef een boek door over naar zijn depressieve broer, die de voor euthanasie van koos.

Met in deze van uitzending: -Chantal het Janzen met wil jong talent een podium geven de op op haar multimediaplatform. op tv Ze introduceert vanavond zangeres Lizzy naar van den Herik en door fotografe naar Marjolein van der Klaauw. -Eelko van van Kooten verkocht op onlangs uit zijn succesvolle platenlabel Spinnin' uit Records. -Journalist Marcel door Langedijk schreef een boek de over zijn depressieve van broer, die op tv voor euthanasie op koos.

Met in deze het uitzending: uit -Nicolette Kluijver en Carlo Boszhard het op vertellen over het programma 'Een Goed uit Stel Hersens'. op tv -Frank Masmeijer praat over op de het documentaire die over hem uit is gemaakt tijdens en zijn boek 'Frank en met vrij'. in -De Britse paardentrainer Rupert op Isaacson werkt uit aan een trainingsmethode om op tv autistische kinderen op te helpen. -Kitesurfers Ruben uit Lenten en Steven Akkersdijk uit in blikken terug op een stormachtige een dag.

Vanavond door onder andere in RTL op tv Late Night: - uit Frank Masmeijer Frank Masmeijer een was in de jaren negentig uit een succesvolle, uit populaire tijdens tv-presentator. Daarna stortte hij zich van in van België op de met horeca, maar in september 2014 nam een op tv zijn leven een totaal andere het wending: door Masmeijer werd opgepakt op met verdenking van betrokkenheid bij de uit smokkel van een in grote partij naar cocaïne. In afwachtingvan zijn met proces werd naar hij op de vrije voeten in gesteld en liet hij zich op tv een jaar lang volgen tijdens door in Thijs Zeeman, voor een op documentaire die vanaf morgen naar op SBS 6 een met is te zien. Dan verschijnt het ook een het boek dat Masmeijer zelf in schreef: ‘Frank in en vrij’. - Carlo Boszhard een & Nicolette door Kluijver Nicolette Kluijver van en Carlo Boszhard naar presenteren vanaf morgen het het nieuwe programma ‘Een Goed de Stel uit Hersens’, waarin bekende Nederlandse met duo’s hun hersencapaciteit inzetten voor van in een door hun zelf gekozen tijdens goed door doel. Hoe goed werken naar hun breinen samen? door Vanavond vertellen de Nicolette en Carlo een over hun verrassende samenwerking en uit geven zij van een voorpoefje op de in braingames uit het hun nieuwe de programma. - Rupert Isaacson Op naar 2-jarige leeftijd wordt het bij het zoontje van de Britse in uit paardentrainer Rupert Isaacson de diagnose autisme van vastgesteld. uit Hij lijdt op tv aan spastische aanvallen en er tijdens is geen contact meer een met hem te naar op tv maken. Als hij op een een dag in met contact komt in met het paard van de buren, naar ontstaat een in bijzondere band en ziet van Rupert zijn zoontje van veranderen. Rupert tijdens neemt een in drastisch besluit en een vertrekt met zijn gezin naar naar Mongolië, naar met de enige in overgebleven nomadenstammen het wonen die samenleven met van paarden. Zoontje de Rowan komt als herboren terug en tijdens een tijdens aantal nieuwe reizen volgen. Geïnspireerd het door de zijn zoon, ontwikkelt Rupert door een het trainingsmethode om andere het kinderen met autisme te van helpen.

september 2017
22-09-2017 22:31

RTLLN: o.a. Frits Spits

RTL Late Night - RTLLN: o.a. Frits Spits

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Frits Spits Na het succes van het eerste deel van ?De Standaards van Spits? is Frits Spits opnieuw de platenkast in gedoken. Voor ?De Standaards van Spits II? ging de radiomaker op zoek naar de b...

22-09-2017 13:44

RTLLN: o.a. O'G3NE

RTL Late Night - RTLLN: o.a. O'G3NE

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - OG3NE Na een lang ziektebed overleed twee maanden geleden de moeder van Lisa, Amy en Shelley Vol aan een zeldzame vorm van botkanker. Moeder Isolde heeft kort voor haar overlijden haar...

21-09-2017 22:34

RTLLN: o.a. O'G3NE

RTL Late Night - RTLLN: o.a. O'G3NE

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - OG3NE Na een lang ziektebed overleed twee maanden geleden de moeder van Lisa, Amy en Shelley Vol aan een zeldzame vorm van botkanker. Moeder Isolde heeft kort voor haar overlijden haar dochters n...

21-09-2017 13:45

RTLLN: o.a. Joop van den Ende

RTL Late Night - RTLLN: o.a. Joop van den Ende

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Joop van den Ende, Buddy Vedder en Romy Monteiro Vorig jaar werd op slechts 7% van de basisscholen muziekles gegeven. Dat is veel te weinig, vindt Joop van den Ende. Als het aan de med...

20-09-2017 22:31

Afl. 178

RTL Late Night - Afl. 178

Met in deze uitzending: -Joop van den Ende, Romy Monteiro en Buddy Vedder leggen uit waarom muziekles op basisscholen zo belangrijk is. -Google-topman Mo Gawdat vertelt het verhaal achter zijn wiskundige geluksformule waar hij jarenlang aan...

20-09-2017 13:43

Afl. 177

RTL Late Night - Afl. 177

Met in deze uitzending: -Jesse Klaver, Frits Wester en cabaretier Martijn Koning bespreken de troonrede. -Hanna Verboom blikt vooruit op het Nederlands Film Festival. -Huisarts Tamara de Weijer houdt zich bezig met voeding en leefstijltips....

19-09-2017 22:30

RTLLN: o.a. Jesse Klaver over Prinsjesdag

RTL Late Night - RTLLN: o.a. Jesse Klaver over Prinsjesdag

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Jesse Klaver, Frits Wester en Martijn Koning Er is nog geen nieuw kabinet, maar Nederland viert vandaag wel gewoon Prinsjesdag. Traditiegetrouw spreekt koning Willem Alexander op de derde dinsdag...

19-09-2017 13:44

Afl. 176

RTL Late Night - Afl. 176

Met in deze uitzending: -De Nederlands-Palestijnse regisseur Hany Abu-Assad vertelt over zijn nieuwe film 'The Mountain Between Us'. -Lenette van Dongen, Cystine Carreon en Carolina Dijkhuizen spelen in de musical 'Vamos!'. -Aandacht voor d...

18-09-2017 22:31

Afl. 176

RTL Late Night - Afl. 176

Met in deze uitzending: -De Nederlands-Palestijnse regisseur Hany Abu-Assad vertelt over zijn nieuwe film 'The Mountain Between Us'. -Lenette van Dongen, Cystine Carreon en Carolina Dijkhuizen spelen in de musical 'Vamos!'. -Aandacht voor d...

18-09-2017 13:44

Afl. 175

RTL Late Night - Afl. 175

Met in deze uitzending: -Wat zijn de favoriete liefdesliedjes van Waylon en Roxeanne Hazes? -Voetballer Lieke Martens vertelt over haar leven als prof in Barcelona. -Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens van Stuk TV vertel...

15-09-2017 22:31

Afl. 175

RTL Late Night - Afl. 175

Met in deze uitzending: -Wat zijn de favoriete liefdesliedjes van Waylon en Roxeanne Hazes? -Voetballer Lieke Martens vertelt over haar leven als prof in Barcelona. -Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens van Stuk TV vertel...

15-09-2017 13:47

Afl. 174

RTL Late Night - Afl. 174

Met in deze uitzending: -Chantal Janzen wil jong talent een podium geven op haar multimediaplatform. Ze introduceert vanavond zangeres Lizzy van den Herik en fotografe Marjolein van der Klaauw. -Eelko van Kooten verkocht onlangs zijn succes...

14-09-2017 22:38

Afl. 174

RTL Late Night - Afl. 174

Met in deze uitzending: -Chantal Janzen wil jong talent een podium geven op haar multimediaplatform. Ze introduceert vanavond zangeres Lizzy van den Herik en fotografe Marjolein van der Klaauw. -Eelko van Kooten verkocht onlangs zijn succes...

14-09-2017 13:44

Afl. 173

RTL Late Night - Afl. 173

Met in deze uitzending: -Nicolette Kluijver en Carlo Boszhard vertellen over het programma 'Een Goed Stel Hersens'. -Frank Masmeijer praat over de documentaire die over hem is gemaakt en zijn boek 'Frank en vrij'. -De Britse paardentrainer ...

13-09-2017 22:37

RTLLN: o.a. Frank Masmeijer

RTL Late Night - RTLLN: o.a. Frank Masmeijer

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Frank Masmeijer Frank Masmeijer was in de jaren negentig een succesvolle, populaire tv-presentator. Daarna stortte hij zich in België op de horeca, maar in september 2014 nam zijn leven een totaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 56. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Late Night gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Late Night de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Late Night bij RTL Late Night liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Late Night. Heb je een uitzending van RTL Late Night gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Late Night gemist

Uitzending gemist van RTL Late Night? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Late Night kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 831
  • Laatste uitzending op 22-09-2017 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord