Programma gemist?

Britt op en Ymke proberen Carice van van Houten te het spreken te tijdens krijgen, maar die heeft daar op tv weinig zin in. op tv Dus gaan ze op tv maar uit naar op zoek op tv naar Matthijs van Nieuwkerk. Ze de ondervragen Dries Roelvink door over zijn angsten een een en fobieën en met overvallen Ralf Mackenbach op tv thuis. Eva Jinek wordt aan de op tv tand in gevoeld, omdat ze in wel erg vaak in in de roddelbladen staat. Eddy een Zoëy op tv mag uitleggen naar waarom hij niet meer op televisie het te uit zien is.

Entertainmentprogramma op tv waarin de nieuwbakken gossip in ladies Britt & in Ymke tijdens op zoek gaan naar de feiten uit de achter de smeuïge roddels die van dagelijks over onze tijdens Nederlandse uit sterren opduiken.

Britt en Ymke het onderzoeken waarom Paul het Turner opgepakt met is met in Duitsland en ze vragen aan het met Fred van Leer wat er mis in is met met zijn neus. op Ze zetten naar ook de achtervolging naar in op Geert Hoes en voelen van Tygo Gernandt aan het de de tand over zijn vrijgezellenstatus én met een zijn verleden met het Patty Brard. Aan op Marco Borsato vragen ze op tv waarom zijn de kinderen niet mogen meedoen aan op tv 'The de voice of Holland'. En ze willen naar weten waarom de Johan de Derksen en Wilfred Genee miljoenen laten op tv door liggen.

Britt in en Ymke naar willen Gordon, die uit wederom vrijgezel is, een van hart onder met de riem steken. de Verder confronteren ze Henk van Schiffmacher met de roddels die door over hem en met Rosalie van Breemen het van in de media zijn verschenen. De naar meiden het gaan ook op ziekenbezoek een bij met de grieperige Ben tijdens Saunders. Ymke overvalt Humberto Tan, de omdat hij naar is uitgeroepen tot meest begeerde naar minnaar van met Nederland. Irene door Moors reageert op de roddel van dat zij uit een workaholic de is en haar van kinderen nooit ziet. Zangsensatie in Rinus wil doorbreken in in uit Duitsland en krijgt daarbij van hulp van Britt en uit Ymke.

Britt en op tv Ymke gaan achter naar clown Bassie aan, de die het volgens de media geld heeft achtergehouden. op tv Bridget Maasland wordt een thuis overvallen met om te op tv checken of door het klopt dat ze de uit vraagprijs van haar woning door in drastisch heeft moeten verlagen. Britt doet op mee aan de een Amsterdam City het Swim en Thijs door Willekes praat over uit zijn massagenachtmerrie. van En Britt en een Ymke doen met Jody door Bernal waar in iedereen van droomt: ze rijden de door hem omver, gooien hem van grote tijdens hoogte naar beneden op en in schoppen en slaan met hem.

Barbie is overspannen tijdens uit en dat vinden Britt en Ymke de een zielig. Daarom gaan ze met een uit ontspannende verrassing met langs met bij de realityster. Wil Michael Boogerd op echt tijdens niet trouwen met een zijn mooie uit geliefde of stiekem toch wel? Dennis tijdens in Weening doet de tijdens kandidaten in zijn programma's van alles op tv van aan, maar hoe stoer is de een presentator het zelf eigenlijk? De dames een gaan op tv ook nog langs bij zanger op Jaap op Reesema, die in zijn vrije tijd tijdens van pizzabakker is.

In Volendam gaan een van Britt & Ymke op zoek naar van van de Big 5. de Wat doet Simon van Keizer 's ochtends vroeg tijdens bij Kees naar Tol? Nikkie Plessen schijnt iets op aan haar met kin te hebben naar verbouwd. De naar meiden gaan bij haar in langs, maar daar zit de La Plessen niet op de te wachten. in Beau van Erven op tv Dorens zou op jarenlang geen belasting hebben betaald op tv en uit de meiden halen alles het uit van de kast om hem naar vanuit de SBS6-toren naar door beneden te het krijgen.

Britt naar en Ymke confronteren Jort Kelder de met met zijn uitspraken op over een mogelijke zwangerschap. Ze de helpen Tony Star, van bekend van tijdens 'Oh Oh Cherso', aan een de in nieuw en stoer imago en uit voelen Wendy van in Dijk aan de tand tijdens over haar uit opname door in een afkickkliniek. De meiden maken de zich zorgen tijdens over Quintis Ristie en op gaan bij naar hem met langs om te kijken het wat hem zo depressief het maakt.

Het thema van is BN'er een zijn en BN'er blijven. Britt uit en Ymke op zijn als realitysterren beroemd naar geworden en doorgaans met verdwijnen realitysterren uit redelijk snel uit weer van van de beeldbuis. Dat willen de op tv meiden natuurlijk voorkomen! het Ze lopen een een dag mee op uit de redactie door van 'RTL tijdens Boulevard'. Hun voornaamste doel is het om vrienden te worden door met Albert Verlinde. door Ook gaan in ze op uit bezoek bij Robin Zijlstra. de Na zijn deelname door aan onder meer 'Idols' tijdens een en een rol een in 'GTST' verdween hij weer van van de het buis. Hoe kan dat met toch? het Hennie Huisman is te gast in in de in studio. Na een succesvolle carrière tijdens is hij in van de op tv vergetelheid geraakt. Hoe met denkt hij naar terug in de picture uit te komen?

Britt & Ymke het van willen ontdekken hoe door zij hun carrière kunnen een verbreden. Veel presentatoren en naar acteurs wagen de sprong van naar de een muziekstudio. En andersom uit zijn de er zangers die een tijdens serieuze poging wagen op tv om te op tv acteren of presenteren. De dames naar onderzoeken of ze op hun carrière in kunnen verbreden van richting de muziek. Ze door gaan thuis op een bezoek bij Thomas Berge. het Hij vertelt op tv over het artiestenleven en neemt een de meiden in mee tijdens naar de muziekstudio. van Verder gaan ze bij de Peter Beense langs in zijn in Amsterdamse kroeg en de nemen met ze een nieuwe YouTube-videoclip een op met met zanger Rinus en zijn naar Debora.

Het uit thema is geld. Hoe met word je rijk als door uit BN'er? En wat op tv als straks hun van contract bij RTL uit niet meer wordt op tv verlengd? Hoe stellen ze met hun financiële toekomst uit zeker? Daarvoor gaan ze naar een de de grootste schnabbelaar van Nederland: het Dries Roelvink. Daarnaast leren van uit ze van Fatima Moreiro de Melo op tv pokeren en mogen in ze door met een officieel pokertoernooi meedoen. uit van Van Jasmine Sendar horen de ze hoe het haar de is vergaan nadat hij in tv-contract de niet meer werd verlengd. door René van tijdens der Gijp is te naar gast in de uit studio.

Het van thema is 'eten'. Je lichaam van is tijdens als BN'er je visitekaartje, het dus daar moet je in tijdens goed voor zorgen. En daar schuilt door van een probleem, want door Britt leeft dagelijks op snacks. Bij op een tijdens diëtist hoort Britt wat de op op risico's zijn van haar tijdens eetgedrag. Chef-kok van Herman den Blijker vertelt in van zijn op restaurant in Rotterdam over goede op voeding. In in de studio vertelt René in Froger over zijn met gewichtsproblemen waar hij al in heel op tv lang mee kampt. Britt & tijdens Ymke de brengen ook een met bezoek aan de Voedselbank met waar René ambassadeur naar van door is.

Het uit thema is: imago. Britt in & Ymke ontdekken naar in hoeverre het hun imago belangrijk is voor uit hen van als BN'ers. Moeten ze van hun imago veranderen in om 'erbij een te horen'? Wie bepaalt of een tijdens je een goed imago hebt uit of niet? Met van styliste Manon Meijers gaan het ze shoppen uit in een een luxueuze winkel en van Bastiaan door naar van Schaik horen ze hoe belangrijk de kleding kan zijn. door Ook brengen de een dames door een bezoek met aan Wilma Nanninga van in Privé, die vanuit haar positie op tv van imago's van BN'ers kan door maken of breken. naar Xander de Buisonjé vertelt op tv hen hoe je van je kunt door herstellen van een imagoschade.

Thema: in Playboy. Britt en Ymke gaan tijdens de op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig door hoofdredacteur door van de Playboy, om uit uit te zoeken van waarom Britt een er wel instaat en in Ymke tijdens niet gevraagd wordt. Ze de praten met seksbom een Ellen ten Damme die uit er tijdens bewust voor heeft gekozen om zich naar niet van naakt te laten fotograferen voor met het blad. het En het in de studio praten ze met met Lieke van naar Lexmond. Zij is tijdens zo populair, dat ze de er een zelfs voor heeft de gekozen om er met twee keer in te staan. op Waarom kiest naar zij ervoor om zich in zo bloot de te van geven?

Thema: relaties. Britt op en Ymke gaan met uit bij een singlecoach door op bezoek om te onderzoeken met hoe tijdens zij een geschikte man aan in de haak kunnen slaan. naar Ze praten een met de populaire GTST-hunk het Ruud van Feltkamp en met ze proberen Estelle Cruijff met te spreken een te krijgen, aangezien haar op tv liefdesleven op dit in moment zo in in de belangstelling staat. Britt en naar Ymke op gaan naar het feest door van Jackies van bachelorette list, waar tijdens zij allebei instaan. met Zullen zij uitgeroepen worden tijdens tot in de meest fel het begeerde vrijgezellen van Nederland? een En in de door studio praten naar ze uiteindelijk met Gordon. uit Als er iemand van een tumultueus op liefdesleven in de schijnwerpers leidt, een is hij het de wel.

november 2019
31-12-2017 16:31

Afl. 8

Britt & Ymke - Afl. 8

Britt en Ymke proberen Carice van Houten te spreken te krijgen, maar die heeft daar weinig zin in. Dus gaan ze maar naar op zoek naar Matthijs van Nieuwkerk. Ze ondervragen Dries Roelvink over zijn angsten en fobieën en overvallen Ralf Mack...

24-12-2017 16:07

Afl. 7

Britt & Ymke - Afl. 7

Entertainmentprogramma waarin de nieuwbakken gossip ladies Britt & Ymke op zoek gaan naar de feiten achter de smeuïge roddels die dagelijks over onze Nederlandse sterren opduiken.

17-12-2017 16:12

Afl. 6

Britt & Ymke - Afl. 6

Britt en Ymke onderzoeken waarom Paul Turner opgepakt is in Duitsland en ze vragen aan Fred van Leer wat er mis is met zijn neus. Ze zetten ook de achtervolging in op Geert Hoes en voelen Tygo Gernandt aan de tand over zijn vrijgezellenstat...

10-12-2017 16:14

Afl. 5

Britt & Ymke - Afl. 5

Britt en Ymke willen Gordon, die wederom vrijgezel is, een hart onder de riem steken. Verder confronteren ze Henk Schiffmacher met de roddels die over hem en Rosalie van Breemen in de media zijn verschenen. De meiden gaan ook op ziekenbezoe...

03-12-2017 16:18

Afl. 4

Britt & Ymke - Afl. 4

Britt en Ymke gaan achter clown Bassie aan, die volgens de media geld heeft achtergehouden. Bridget Maasland wordt thuis overvallen om te checken of het klopt dat ze de vraagprijs van haar woning drastisch heeft moeten verlagen. Britt doet ...

26-11-2017 16:28

Afl. 3

Britt & Ymke - Afl. 3

Barbie is overspannen en dat vinden Britt en Ymke zielig. Daarom gaan ze met een ontspannende verrassing langs bij de realityster. Wil Michael Boogerd echt niet trouwen met zijn mooie geliefde of stiekem toch wel? Dennis Weening doet de kan...

19-11-2017 16:30

Afl. 2

Britt & Ymke - Afl. 2

In Volendam gaan Britt & Ymke op zoek naar de Big 5. Wat doet Simon Keizer 's ochtends vroeg bij Kees Tol? Nikkie Plessen schijnt iets aan haar kin te hebben verbouwd. De meiden gaan bij haar langs, maar daar zit La Plessen niet op te wacht...

12-11-2017 16:33

Afl. 1

Britt & Ymke - Afl. 1

Britt en Ymke confronteren Jort Kelder met zijn uitspraken over een mogelijke zwangerschap. Ze helpen Tony Star, bekend van 'Oh Oh Cherso', aan een nieuw en stoer imago en voelen Wendy van Dijk aan de tand over haar opname in een afkickklin...

15-10-2017 16:08

Afl. 8

Britt & Ymke - Afl. 8

Het thema is BN'er zijn en BN'er blijven. Britt en Ymke zijn als realitysterren beroemd geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel weer van de beeldbuis. Dat willen de meiden natuurlijk voorkomen! Ze lopen een dag mee op ...

08-10-2017 16:05

Afl. 7

Britt & Ymke - Afl. 7

Britt & Ymke willen ontdekken hoe zij hun carrière kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs wagen de sprong naar de muziekstudio. En andersom zijn er zangers die een serieuze poging wagen om te acteren of presenteren. De dames onderz...

01-10-2017 16:05

Afl. 6

Britt & Ymke - Afl. 6

Het thema is geld. Hoe word je rijk als BN'er? En wat als straks hun contract bij RTL niet meer wordt verlengd? Hoe stellen ze hun financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar de grootste schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. Daar...

24-09-2017 16:01

Afl. 5

Britt & Ymke - Afl. 5

Het thema is 'eten'. Je lichaam is als BN'er je visitekaartje, dus daar moet je goed voor zorgen. En daar schuilt een probleem, want Britt leeft dagelijks op snacks. Bij een diëtist hoort Britt wat de risico's zijn van haar eetgedrag. Chef-...

17-09-2017 16:02

Afl. 4

Britt & Ymke - Afl. 4

Het thema is: imago. Britt & Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN'ers. Moeten ze hun imago veranderen om 'erbij te horen'? Wie bepaalt of je een goed imago hebt of niet? Met styliste Manon Meijers gaan ze shopp...

10-09-2017 15:59

Afl. 3

Britt & Ymke - Afl. 3

Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy, om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heef...

03-09-2017 16:06

Afl. 2

Britt & Ymke - Afl. 2

Thema: relaties. Britt en Ymke gaan bij een singlecoach op bezoek om te onderzoeken hoe zij een geschikte man aan de haak kunnen slaan. Ze praten met de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle Cruijff te spreken te krijgen,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Britt & Ymke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke bij Britt & Ymke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke. Heb je een uitzending van Britt & Ymke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke gemist

Uitzending gemist van Britt & Ymke? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!