Programma gemist?

Britt en naar Ymke proberen met Carice van Houten te met spreken te in krijgen, maar die in heeft daar weinig zin het in. Dus in gaan ze maar naar op door het zoek naar Matthijs van Nieuwkerk. Ze van ondervragen tijdens Dries Roelvink over zijn angsten naar op en fobieën en overvallen Ralf Mackenbach op thuis. Eva Jinek met wordt aan door de tand op tv gevoeld, omdat ze wel in erg vaak op in de roddelbladen staat. tijdens Eddy Zoëy mag uitleggen op waarom hij door niet meer op een televisie te naar zien is.

Entertainmentprogramma waarin met de nieuwbakken gossip ladies het Britt & Ymke op op zoek gaan door naar de feiten naar het achter de smeuïge roddels die dagelijks de over onze met Nederlandse tijdens sterren opduiken.

Britt en een Ymke onderzoeken waarom door Paul Turner opgepakt met is in Duitsland en de ze met vragen aan Fred van Leer van het wat er mis is met zijn van in neus. Ze zetten van ook de achtervolging in op Geert het Hoes en voelen in Tygo met Gernandt aan de op tv tand over zijn vrijgezellenstatus én een zijn verleden door met Patty Brard. op Aan van Marco Borsato vragen ze waarom de zijn kinderen niet de mogen meedoen aan uit 'The voice een of Holland'. En ze door willen weten waarom Johan door Derksen de en Wilfred Genee van miljoenen laten het liggen.

Britt met en Ymke willen Gordon, die tijdens uit wederom vrijgezel is, een hart onder een de riem uit steken. Verder confronteren op ze Henk Schiffmacher met door op de roddels die over hem uit en Rosalie met van Breemen in de met media zijn verschenen. door De meiden gaan ook van op het ziekenbezoek bij de grieperige van Ben Saunders. Ymke overvalt naar Humberto Tan, uit omdat hij is van uitgeroepen tot meest begeerde een naar minnaar van Nederland. Irene Moors reageert van op de de roddel dat op zij een workaholic tijdens is en met haar kinderen nooit ziet. Zangsensatie door Rinus wil doorbreken in uit Duitsland en krijgt door van daarbij hulp van een Britt en Ymke.

Britt en Ymke uit gaan achter met clown Bassie aan, van die volgens de het media geld heeft achtergehouden. naar Bridget Maasland wordt tijdens thuis overvallen om met te checken met of het van klopt dat ze de op tv vraagprijs van tijdens haar woning drastisch door heeft moeten verlagen. Britt het doet een mee aan de op tv Amsterdam City Swim en Thijs door Willekes praat over zijn het massagenachtmerrie. een En Britt en Ymke met doen met Jody Bernal op tv op waar iedereen van de droomt: ze rijden hem omver, een gooien hem van grote in hoogte naar beneden het en schoppen en op naar slaan hem.

Barbie door is overspannen en dat tijdens vinden Britt en Ymke op tv zielig. Daarom gaan op tv ze met een op ontspannende op tv verrassing langs bij tijdens de realityster. Wil van Michael Boogerd naar echt niet trouwen met zijn van mooie geliefde of stiekem met toch wel? op Dennis Weening doet op tv de kandidaten in op tv zijn programma's van het alles aan, maar op tv hoe stoer is met de presentator zelf in eigenlijk? De dames van gaan ook in nog langs uit bij zanger Jaap Reesema, die in tijdens zijn het vrije tijd pizzabakker op tv is.

In de Volendam gaan Britt & Ymke door uit op zoek naar tijdens de Big 5. Wat doet Simon uit Keizer 's ochtends een vroeg bij een Kees uit Tol? Nikkie Plessen schijnt iets aan op tv naar haar kin te hebben verbouwd. De uit met meiden gaan bij haar langs, maar met daar naar zit La Plessen van niet op te wachten. van Beau van Erven door Dorens zou het jarenlang geen een belasting hebben betaald en de meiden op een halen alles uit naar de kast om hem vanuit de uit SBS6-toren naar naar beneden te op krijgen.

Britt en Ymke uit confronteren op Jort Kelder de met zijn uitspraken op tv over een mogelijke van zwangerschap. Ze helpen naar Tony Star, bekend van 'Oh in Oh Cherso', op aan een nieuw en het stoer een imago en voelen Wendy in van Dijk aan de op tv tand door over haar opname in een afkickkliniek. de De meiden de maken zich in zorgen over Quintis Ristie op tv en gaan bij het hem langs van om te kijken uit wat hem zo uit depressief maakt.

Het uit thema is met BN'er zijn en BN'er met blijven. Britt van en Ymke zijn een als realitysterren beroemd geworden en in doorgaans verdwijnen realitysterren in redelijk snel weer tijdens van de een beeldbuis. Dat willen de meiden uit natuurlijk op tv voorkomen! Ze lopen een op tv dag mee op naar de redactie van door 'RTL op tv Boulevard'. Hun voornaamste doel is om uit tijdens vrienden te worden een met Albert Verlinde. naar Ook gaan ze op naar bezoek bij Robin op Zijlstra. Na met zijn deelname aan onder meer 'Idols' tijdens het en een rol in 'GTST' met verdween met hij weer van de door buis. Hoe kan dat het toch? Hennie op Huisman is te op tv gast in op de studio. Na een op tv succesvolle carrière is hij in uit de vergetelheid het geraakt. Hoe denkt van hij terug in de in picture met te komen?

Britt op tv & Ymke willen de ontdekken hoe zij hun carrière in kunnen verbreden. in Veel op tv presentatoren en acteurs de wagen de sprong naar het de muziekstudio. in En andersom zijn er zangers in die een tijdens serieuze poging wagen om het te acteren of presenteren. een een De dames onderzoeken of ze hun van carrière op tv kunnen verbreden richting op tv de muziek. het Ze gaan thuis door op bezoek bij Thomas Berge. Hij met de vertelt over het artiestenleven en van neemt van de meiden mee naar de muziekstudio. het Verder gaan ze op tv op tv bij Peter Beense langs in zijn naar Amsterdamse kroeg en van nemen door ze een nieuwe YouTube-videoclip door op met zanger tijdens Rinus op tv en zijn Debora.

Het thema van is geld. Hoe in word je naar rijk als BN'er? En met wat van als straks hun contract een bij RTL met niet meer wordt op verlengd? Hoe stellen ze uit hun financiële toekomst zeker? met Daarvoor op gaan ze naar de de grootste schnabbelaar van Nederland: uit Dries Roelvink. Daarnaast tijdens leren op ze van Fatima Moreiro de op Melo uit pokeren en mogen ze met de een door officieel pokertoernooi meedoen. Van door Jasmine Sendar het horen ze hoe het op tv haar is vergaan nadat hij een tv-contract niet meer een werd verlengd. tijdens René van op der Gijp is te gast de in de met studio.

Het met thema is 'eten'. met Je lichaam is als van BN'er je visitekaartje, op tv dus daar van moet je goed voor zorgen. naar En daar schuilt het een probleem, door want Britt met leeft dagelijks door op snacks. Bij een een diëtist hoort Britt een wat de risico's zijn van in haar eetgedrag. het Chef-kok Herman den Blijker met vertelt in zijn tijdens restaurant in Rotterdam een over goede de voeding. In de op tv studio vertelt op René Froger in over zijn gewichtsproblemen waar hij al van heel met lang mee kampt. Britt & tijdens tijdens Ymke brengen ook een door bezoek aan de Voedselbank waar door uit René ambassadeur van op tv is.

Het thema in is: imago. Britt in & Ymke ontdekken in in door hoeverre hun imago belangrijk is voor op hen als naar BN'ers. Moeten de ze hun imago veranderen tijdens om tijdens 'erbij te horen'? met Wie bepaalt of je in een goed imago hebt op tv of niet? Met styliste een op tv Manon Meijers gaan ze shoppen in met op een luxueuze winkel en van het Bastiaan van Schaik horen een ze hoe uit belangrijk op kleding kan zijn. uit Ook brengen de dames een bezoek door aan door Wilma Nanninga van Privé, die door vanuit haar op positie op tv imago's van BN'ers kan maken uit of breken. Xander de naar de Buisonjé vertelt hen hoe op tv je je uit kunt herstellen van de imagoschade.

Thema: uit Playboy. Britt en Ymke tijdens gaan een op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig in hoofdredacteur de van de tijdens Playboy, om uit te zoeken in waarom Britt op er wel instaat en Ymke met niet gevraagd wordt. een Ze tijdens praten met met seksbom Ellen ten in Damme die er bewust het voor heeft gekozen het om zich niet naakt tijdens te laten fotograferen van voor een het blad. En in de studio naar uit praten ze met Lieke van Lexmond. het Zij de is zo populair, dat van ze de er zelfs voor heeft met gekozen om er twee van keer in te staan. door het Waarom kiest zij ervoor een om zich zo bloot te een in geven?

Thema: relaties. Britt de en Ymke het gaan bij een singlecoach door op bezoek op om te onderzoeken hoe van door zij een geschikte man op tv aan de haak naar kunnen slaan. Ze het praten met de populaire de GTST-hunk Ruud Feltkamp het en ze met proberen Estelle Cruijff het te spreken te krijgen, tijdens aangezien haar het liefdesleven op dit naar moment zo in de belangstelling van staat. Britt een en Ymke gaan de naar het feest van in Jackies bachelorette van list, waar zij door allebei instaan. met Zullen zij van uitgeroepen worden tot de meest naar fel begeerde vrijgezellen tijdens van Nederland? En door in de studio op praten ze uiteindelijk met tijdens Gordon. met Als er iemand een tumultueus in liefdesleven in tijdens de schijnwerpers op leidt, is een hij het wel.

juli 2019
31-12-2017 16:31

Afl. 8

Britt & Ymke - Afl. 8

Britt en Ymke proberen Carice van Houten te spreken te krijgen, maar die heeft daar weinig zin in. Dus gaan ze maar naar op zoek naar Matthijs van Nieuwkerk. Ze ondervragen Dries Roelvink over zijn angsten en fobieën en overvallen Ralf Mack...

24-12-2017 16:07

Afl. 7

Britt & Ymke - Afl. 7

Entertainmentprogramma waarin de nieuwbakken gossip ladies Britt & Ymke op zoek gaan naar de feiten achter de smeuïge roddels die dagelijks over onze Nederlandse sterren opduiken.

17-12-2017 16:12

Afl. 6

Britt & Ymke - Afl. 6

Britt en Ymke onderzoeken waarom Paul Turner opgepakt is in Duitsland en ze vragen aan Fred van Leer wat er mis is met zijn neus. Ze zetten ook de achtervolging in op Geert Hoes en voelen Tygo Gernandt aan de tand over zijn vrijgezellenstat...

10-12-2017 16:14

Afl. 5

Britt & Ymke - Afl. 5

Britt en Ymke willen Gordon, die wederom vrijgezel is, een hart onder de riem steken. Verder confronteren ze Henk Schiffmacher met de roddels die over hem en Rosalie van Breemen in de media zijn verschenen. De meiden gaan ook op ziekenbezoe...

03-12-2017 16:18

Afl. 4

Britt & Ymke - Afl. 4

Britt en Ymke gaan achter clown Bassie aan, die volgens de media geld heeft achtergehouden. Bridget Maasland wordt thuis overvallen om te checken of het klopt dat ze de vraagprijs van haar woning drastisch heeft moeten verlagen. Britt doet ...

26-11-2017 16:28

Afl. 3

Britt & Ymke - Afl. 3

Barbie is overspannen en dat vinden Britt en Ymke zielig. Daarom gaan ze met een ontspannende verrassing langs bij de realityster. Wil Michael Boogerd echt niet trouwen met zijn mooie geliefde of stiekem toch wel? Dennis Weening doet de kan...

19-11-2017 16:30

Afl. 2

Britt & Ymke - Afl. 2

In Volendam gaan Britt & Ymke op zoek naar de Big 5. Wat doet Simon Keizer 's ochtends vroeg bij Kees Tol? Nikkie Plessen schijnt iets aan haar kin te hebben verbouwd. De meiden gaan bij haar langs, maar daar zit La Plessen niet op te wacht...

12-11-2017 16:33

Afl. 1

Britt & Ymke - Afl. 1

Britt en Ymke confronteren Jort Kelder met zijn uitspraken over een mogelijke zwangerschap. Ze helpen Tony Star, bekend van 'Oh Oh Cherso', aan een nieuw en stoer imago en voelen Wendy van Dijk aan de tand over haar opname in een afkickklin...

15-10-2017 16:08

Afl. 8

Britt & Ymke - Afl. 8

Het thema is BN'er zijn en BN'er blijven. Britt en Ymke zijn als realitysterren beroemd geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel weer van de beeldbuis. Dat willen de meiden natuurlijk voorkomen! Ze lopen een dag mee op ...

08-10-2017 16:05

Afl. 7

Britt & Ymke - Afl. 7

Britt & Ymke willen ontdekken hoe zij hun carrière kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs wagen de sprong naar de muziekstudio. En andersom zijn er zangers die een serieuze poging wagen om te acteren of presenteren. De dames onderz...

01-10-2017 16:05

Afl. 6

Britt & Ymke - Afl. 6

Het thema is geld. Hoe word je rijk als BN'er? En wat als straks hun contract bij RTL niet meer wordt verlengd? Hoe stellen ze hun financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar de grootste schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. Daar...

24-09-2017 16:01

Afl. 5

Britt & Ymke - Afl. 5

Het thema is 'eten'. Je lichaam is als BN'er je visitekaartje, dus daar moet je goed voor zorgen. En daar schuilt een probleem, want Britt leeft dagelijks op snacks. Bij een diëtist hoort Britt wat de risico's zijn van haar eetgedrag. Chef-...

17-09-2017 16:02

Afl. 4

Britt & Ymke - Afl. 4

Het thema is: imago. Britt & Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN'ers. Moeten ze hun imago veranderen om 'erbij te horen'? Wie bepaalt of je een goed imago hebt of niet? Met styliste Manon Meijers gaan ze shopp...

10-09-2017 15:59

Afl. 3

Britt & Ymke - Afl. 3

Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy, om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heef...

03-09-2017 16:06

Afl. 2

Britt & Ymke - Afl. 2

Thema: relaties. Britt en Ymke gaan bij een singlecoach op bezoek om te onderzoeken hoe zij een geschikte man aan de haak kunnen slaan. Ze praten met de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle Cruijff te spreken te krijgen,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Britt & Ymke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke bij Britt & Ymke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke. Heb je een uitzending van Britt & Ymke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke gemist

Uitzending gemist van Britt & Ymke? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord