Programma gemist?

Britt en Ymke de proberen Carice van op tv op Houten te spreken te de krijgen, maar die heeft door daar weinig zin met in. Dus gaan in ze maar naar op van zoek naar Matthijs tijdens van Nieuwkerk. Ze tijdens ondervragen Dries Roelvink tijdens over zijn uit angsten naar en fobieën en overvallen Ralf Mackenbach het thuis. met Eva Jinek wordt de aan de tand door gevoeld, omdat in ze wel erg op tv vaak in de roddelbladen uit staat. Eddy door Zoëy mag uitleggen waarom hij van niet uit meer op televisie met te zien is.

Entertainmentprogramma in waarin de nieuwbakken gossip het ladies Britt op tv & Ymke op zoek uit gaan naar de op feiten een achter de smeuïge uit roddels die dagelijks met over onze Nederlandse sterren van opduiken.

Britt het en Ymke onderzoeken waarom Paul het met Turner opgepakt is in Duitsland op en naar ze vragen aan Fred van Leer een wat er op mis op is met zijn neus. naar Ze zetten door ook de achtervolging in op tv op Geert Hoes door en voelen Tygo Gernandt door aan naar de tand over zijn vrijgezellenstatus op én zijn verleden door met Patty de Brard. Aan Marco in Borsato vragen ze waarom zijn op kinderen niet mogen op tv meedoen aan van 'The voice of met Holland'. En uit ze willen weten waarom Johan op tv door Derksen en Wilfred Genee miljoenen laten tijdens op liggen.

Britt naar en Ymke willen Gordon, die met wederom naar vrijgezel is, een een hart onder de riem het steken. Verder confronteren ze tijdens Henk door Schiffmacher met de roddels naar die over naar hem en Rosalie van het Breemen uit in de media de zijn verschenen. De meiden met gaan ook op ziekenbezoek bij de de grieperige de Ben Saunders. Ymke overvalt op Humberto Tan, omdat op tv hij is uit uitgeroepen van tot meest begeerde minnaar van van Nederland. Irene Moors reageert met uit op de roddel op dat zij een van workaholic is en haar kinderen tijdens nooit in ziet. Zangsensatie Rinus wil doorbreken in op Duitsland op tv en krijgt daarbij op tv hulp van Britt en het Ymke.

Britt en Ymke op een gaan achter clown Bassie aan, die de volgens de uit media geld door heeft achtergehouden. Bridget Maasland op wordt van thuis overvallen om te checken op of het van klopt dat ze de op vraagprijs van haar woning de drastisch heeft moeten op tv verlagen. Britt doet in mee uit aan de met Amsterdam City Swim en Thijs Willekes met praat uit over zijn het massagenachtmerrie. En Britt met en Ymke doen met Jody de Bernal waar iedereen van door droomt: ze rijden op uit hem omver, gooien hem op van grote hoogte van naar beneden en schoppen met en slaan op tv hem.

Barbie is overspannen tijdens en dat op vinden Britt en het Ymke zielig. Daarom uit gaan op tv ze met een ontspannende verrassing een langs bij de realityster. op tv Wil het Michael Boogerd echt niet trouwen een met zijn mooie uit geliefde de of stiekem toch op wel? Dennis Weening doet het de de kandidaten in zijn programma's uit van alles met aan, maar hoe met stoer is de presentator de zelf eigenlijk? op De dames gaan ook nog van langs bij zanger naar Jaap Reesema, die naar in zijn de vrije tijd pizzabakker een is.

In op tv Volendam gaan Britt & Ymke tijdens op het zoek naar de Big 5. naar tijdens Wat doet Simon Keizer 's van ochtends vroeg op bij Kees op Tol? Nikkie Plessen schijnt iets van aan haar kin te de hebben verbouwd. het De door meiden gaan bij haar langs, maar het daar met zit La Plessen niet op met te de wachten. Beau naar van Erven Dorens op zou jarenlang geen belasting op hebben betaald en de meiden op halen door alles uit de kast om uit hem vanuit de in SBS6-toren naar een beneden een te krijgen.

Britt een en Ymke van confronteren Jort Kelder met in zijn uitspraken over een mogelijke in zwangerschap. het Ze helpen Tony op tv Star, bekend van tijdens 'Oh Oh Cherso', aan een met het nieuw en stoer door imago en voelen Wendy van Dijk in aan de uit tand over haar opname het in een door afkickkliniek. De meiden maken naar zich in zorgen over door Quintis Ristie en gaan bij hem een het langs om te kijken wat een hem zo met depressief maakt.

Het thema de is BN'er zijn van en BN'er blijven. Britt tijdens en Ymke met zijn als de realitysterren beroemd geworden en tijdens doorgaans verdwijnen naar realitysterren redelijk snel met weer van de beeldbuis. Dat op willen de de meiden natuurlijk voorkomen! uit Ze lopen een dag een mee op van de redactie van 'RTL met Boulevard'. Hun in voornaamste doel is met om vrienden te het worden met Albert een Verlinde. Ook van gaan ze op bezoek naar bij Robin Zijlstra. een Na zijn deelname aan een van onder meer 'Idols' tijdens en een rol in uit 'GTST' verdween hij weer tijdens van door de buis. Hoe kan op dat toch? Hennie Huisman in is te naar gast in naar de studio. Na een door succesvolle carrière is hij in tijdens de op vergetelheid geraakt. Hoe denkt hij in terug in de het door picture te komen?

Britt naar & Ymke willen ontdekken in hoe de zij hun carrière kunnen verbreden. Veel op tv presentatoren met en acteurs wagen de sprong door naar de van muziekstudio. En op andersom zijn door er zangers die een van serieuze poging door wagen om te op acteren of presenteren. op De dames onderzoeken in of ze hun carrière kunnen in verbreden richting een de muziek. uit Ze gaan thuis van op bezoek bij uit Thomas Berge. Hij vertelt een over het artiestenleven en tijdens neemt de meiden mee door naar de muziekstudio. op tv Verder gaan van ze bij naar Peter Beense langs door in zijn Amsterdamse uit kroeg en nemen ze een tijdens nieuwe YouTube-videoclip op naar met zanger Rinus van door en zijn Debora.

Het thema is de geld. Hoe een word je een rijk als BN'er? En uit wat als op tv straks hun contract door bij RTL niet meer wordt op verlengd? een Hoe stellen ze hun in financiële toekomst zeker? Daarvoor de gaan met ze naar de grootste de schnabbelaar van Nederland: Dries een Roelvink. Daarnaast leren naar ze van van Fatima uit Moreiro de Melo het pokeren en mogen ze met tijdens een officieel pokertoernooi meedoen. in Van Jasmine Sendar op tv horen ze naar hoe het haar is naar vergaan nadat hij met tv-contract in niet meer de werd verlengd. René van der Gijp uit is te gast in in uit de studio.

Het met thema is 'eten'. met Je lichaam is als BN'er uit je van visitekaartje, dus met daar moet je goed voor een zorgen. En daar schuilt van op een probleem, want een Britt leeft dagelijks op snacks. Bij uit een diëtist hoort naar Britt wat door de uit risico's zijn van haar in eetgedrag. Chef-kok Herman op den Blijker door vertelt in zijn de restaurant in Rotterdam over goede op voeding. In de de studio in vertelt René Froger over zijn tijdens gewichtsproblemen van waar hij al heel in lang mee kampt. Britt & het op Ymke brengen ook een bezoek aan met de Voedselbank in waar René ambassadeur van op op is.

Het thema de is: imago. met Britt & Ymke ontdekken in in hoeverre hun uit imago belangrijk is op tv voor hen als BN'ers. een Moeten op ze hun imago veranderen om het 'erbij te op tv horen'? Wie uit bepaalt of de je een goed imago hebt tijdens of niet? Met een styliste Manon Meijers uit gaan de ze shoppen in een een luxueuze winkel en van Bastiaan het van op tv Schaik horen ze hoe naar belangrijk kleding kan op tv zijn. Ook brengen de op tv dames een bezoek het aan op Wilma Nanninga van de Privé, die vanuit tijdens haar positie imago's van het BN'ers kan maken tijdens of breken. Xander de naar Buisonjé vertelt in hen hoe op je je kunt op tv herstellen van naar imagoschade.

Thema: het Playboy. Britt van en Ymke gaan op bezoek bij in op tv Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van een de naar Playboy, om uit met te zoeken waarom Britt er wel een instaat en naar Ymke niet gevraagd wordt. op tv Ze naar praten met uit seksbom Ellen ten Damme in die er bewust voor heeft naar gekozen om zich op tv met niet naakt te naar laten fotograferen voor door het blad. En in de de studio praten in ze met Lieke van Lexmond. naar Zij op tv is zo op tv populair, dat ze er zelfs voor van in heeft gekozen om er van twee keer in te staan. op naar Waarom kiest zij van ervoor om zich zo het bloot te op geven?

Thema: de relaties. Britt en het Ymke gaan bij een naar singlecoach op op tv bezoek om te onderzoeken hoe naar zij een op geschikte man aan tijdens de door haak kunnen slaan. Ze tijdens praten met in de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en tijdens ze proberen Estelle door Cruijff te spreken van te krijgen, het aangezien haar liefdesleven in op dit moment zo tijdens in de belangstelling uit staat. Britt en op tv Ymke gaan op tv naar een het feest van Jackies een bachelorette list, tijdens waar zij allebei instaan. tijdens Zullen zij uitgeroepen worden tot van het de meest fel begeerde door vrijgezellen van Nederland? in En in de met studio praten ze uiteindelijk met van Gordon. Als tijdens er op tv iemand een tumultueus liefdesleven in een de schijnwerpers leidt, is uit de hij het wel.

maart 2019
31-12-2017 16:31

Afl. 8

Britt & Ymke - Afl. 8

Britt en Ymke proberen Carice van Houten te spreken te krijgen, maar die heeft daar weinig zin in. Dus gaan ze maar naar op zoek naar Matthijs van Nieuwkerk. Ze ondervragen Dries Roelvink over zijn angsten en fobieën en overvallen Ralf Mack...

24-12-2017 16:07

Afl. 7

Britt & Ymke - Afl. 7

Entertainmentprogramma waarin de nieuwbakken gossip ladies Britt & Ymke op zoek gaan naar de feiten achter de smeuïge roddels die dagelijks over onze Nederlandse sterren opduiken.

17-12-2017 16:12

Afl. 6

Britt & Ymke - Afl. 6

Britt en Ymke onderzoeken waarom Paul Turner opgepakt is in Duitsland en ze vragen aan Fred van Leer wat er mis is met zijn neus. Ze zetten ook de achtervolging in op Geert Hoes en voelen Tygo Gernandt aan de tand over zijn vrijgezellenstat...

10-12-2017 16:14

Afl. 5

Britt & Ymke - Afl. 5

Britt en Ymke willen Gordon, die wederom vrijgezel is, een hart onder de riem steken. Verder confronteren ze Henk Schiffmacher met de roddels die over hem en Rosalie van Breemen in de media zijn verschenen. De meiden gaan ook op ziekenbezoe...

03-12-2017 16:18

Afl. 4

Britt & Ymke - Afl. 4

Britt en Ymke gaan achter clown Bassie aan, die volgens de media geld heeft achtergehouden. Bridget Maasland wordt thuis overvallen om te checken of het klopt dat ze de vraagprijs van haar woning drastisch heeft moeten verlagen. Britt doet ...

26-11-2017 16:28

Afl. 3

Britt & Ymke - Afl. 3

Barbie is overspannen en dat vinden Britt en Ymke zielig. Daarom gaan ze met een ontspannende verrassing langs bij de realityster. Wil Michael Boogerd echt niet trouwen met zijn mooie geliefde of stiekem toch wel? Dennis Weening doet de kan...

19-11-2017 16:30

Afl. 2

Britt & Ymke - Afl. 2

In Volendam gaan Britt & Ymke op zoek naar de Big 5. Wat doet Simon Keizer 's ochtends vroeg bij Kees Tol? Nikkie Plessen schijnt iets aan haar kin te hebben verbouwd. De meiden gaan bij haar langs, maar daar zit La Plessen niet op te wacht...

12-11-2017 16:33

Afl. 1

Britt & Ymke - Afl. 1

Britt en Ymke confronteren Jort Kelder met zijn uitspraken over een mogelijke zwangerschap. Ze helpen Tony Star, bekend van 'Oh Oh Cherso', aan een nieuw en stoer imago en voelen Wendy van Dijk aan de tand over haar opname in een afkickklin...

15-10-2017 16:08

Afl. 8

Britt & Ymke - Afl. 8

Het thema is BN'er zijn en BN'er blijven. Britt en Ymke zijn als realitysterren beroemd geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel weer van de beeldbuis. Dat willen de meiden natuurlijk voorkomen! Ze lopen een dag mee op ...

08-10-2017 16:05

Afl. 7

Britt & Ymke - Afl. 7

Britt & Ymke willen ontdekken hoe zij hun carrière kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs wagen de sprong naar de muziekstudio. En andersom zijn er zangers die een serieuze poging wagen om te acteren of presenteren. De dames onderz...

01-10-2017 16:05

Afl. 6

Britt & Ymke - Afl. 6

Het thema is geld. Hoe word je rijk als BN'er? En wat als straks hun contract bij RTL niet meer wordt verlengd? Hoe stellen ze hun financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar de grootste schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. Daar...

24-09-2017 16:01

Afl. 5

Britt & Ymke - Afl. 5

Het thema is 'eten'. Je lichaam is als BN'er je visitekaartje, dus daar moet je goed voor zorgen. En daar schuilt een probleem, want Britt leeft dagelijks op snacks. Bij een diëtist hoort Britt wat de risico's zijn van haar eetgedrag. Chef-...

17-09-2017 16:02

Afl. 4

Britt & Ymke - Afl. 4

Het thema is: imago. Britt & Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN'ers. Moeten ze hun imago veranderen om 'erbij te horen'? Wie bepaalt of je een goed imago hebt of niet? Met styliste Manon Meijers gaan ze shopp...

10-09-2017 15:59

Afl. 3

Britt & Ymke - Afl. 3

Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy, om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heef...

03-09-2017 16:06

Afl. 2

Britt & Ymke - Afl. 2

Thema: relaties. Britt en Ymke gaan bij een singlecoach op bezoek om te onderzoeken hoe zij een geschikte man aan de haak kunnen slaan. Ze praten met de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle Cruijff te spreken te krijgen,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Britt & Ymke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke bij Britt & Ymke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke. Heb je een uitzending van Britt & Ymke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke gemist

Uitzending gemist van Britt & Ymke? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord