Programma gemist?

Britt van en Ymke proberen Carice op van uit Houten te spreken te krijgen, een maar die heeft uit daar weinig zin het in. Dus gaan op ze maar naar naar op zoek naar Matthijs tijdens van Nieuwkerk. op tv Ze het ondervragen Dries Roelvink over zijn angsten in en door fobieën en overvallen Ralf Mackenbach met van thuis. Eva Jinek het wordt aan de tand gevoeld, tijdens omdat ze wel erg uit vaak in de uit roddelbladen staat. door Eddy van Zoëy mag uitleggen waarom hij niet op tv van meer op televisie te zien naar is.

Entertainmentprogramma op tv waarin de nieuwbakken gossip ladies uit Britt & op Ymke op zoek gaan van naar de uit feiten van achter de smeuïge roddels in die dagelijks over onze Nederlandse het sterren de opduiken.

Britt en op Ymke onderzoeken tijdens waarom Paul Turner op tv opgepakt is in in Duitsland en ze op tv vragen aan op tv Fred van Leer wat er mis het is met tijdens zijn neus. Ze in zetten ook de achtervolging de het in op Geert Hoes en voelen uit Tygo een Gernandt aan de tand van over zijn met vrijgezellenstatus én door zijn verleden met Patty Brard. Aan in Marco Borsato een vragen ze waarom uit zijn kinderen niet mogen van meedoen aan 'The op voice of op Holland'. En ze door willen weten door waarom Johan met Derksen en Wilfred het Genee miljoenen laten op liggen.

Britt het en Ymke willen Gordon, die op wederom vrijgezel met is, een het hart onder de uit riem steken. een Verder confronteren ze Henk Schiffmacher de met de roddels die in over op tv hem en Rosalie het van Breemen in de een media zijn verschenen. De uit meiden gaan ook naar op ziekenbezoek het bij de grieperige Ben in Saunders. Ymke tijdens overvalt naar Humberto Tan, omdat hij is de uitgeroepen op tv tot meest begeerde op minnaar van Nederland. Irene het Moors reageert uit op de roddel dat zij een een workaholic is door en haar kinderen nooit in ziet. Zangsensatie Rinus tijdens wil doorbreken op in het Duitsland en krijgt daarbij uit hulp van Britt door en Ymke.

Britt en Ymke een gaan achter clown uit Bassie aan, die op volgens naar de media geld een heeft achtergehouden. in Bridget Maasland wordt met thuis overvallen om te op checken of het tijdens klopt dat ze de vraagprijs op op van haar woning tijdens drastisch heeft moeten verlagen. op tv Britt doet mee aan op tv de Amsterdam City Swim uit en Thijs tijdens Willekes op tv praat over zijn massagenachtmerrie. En Britt naar en Ymke in doen met Jody naar Bernal een waar iedereen van droomt: ze rijden een hem van omver, gooien het hem van grote hoogte naar het beneden en schoppen en door slaan op tv hem.

Barbie is op overspannen en dat tijdens vinden Britt uit en Ymke zielig. Daarom gaan naar met ze met een ontspannende verrassing tijdens langs bij het de realityster. Wil met Michael Boogerd echt de niet trouwen met zijn uit mooie geliefde of stiekem tijdens toch wel? Dennis door Weening doet uit de naar kandidaten in zijn programma's op tv van alles aan, maar met hoe stoer is het de presentator op zelf eigenlijk? De dames op gaan ook nog langs tijdens bij zanger Jaap door een Reesema, die in zijn uit vrije tijd pizzabakker de is.

In Volendam op tv gaan Britt & uit Ymke op zoek naar tijdens de Big 5. de Wat doet Simon op tv in Keizer 's ochtends vroeg bij een Kees Tol? Nikkie door Plessen schijnt iets aan het haar kin op te hebben verbouwd. De in meiden gaan met bij haar langs, naar maar daar zit naar La op Plessen niet op te wachten. met Beau van Erven een Dorens zou jarenlang van geen belasting hebben betaald van en de de meiden halen alles op tv uit de naar kast om hem vanuit de van SBS6-toren op tv naar beneden te het krijgen.

Britt en Ymke met in confronteren Jort Kelder met zijn uitspraken op tv over in een mogelijke zwangerschap. Ze helpen uit Tony Star, bekend in van 'Oh van Oh Cherso', van aan een nieuw en stoer naar een imago en voelen Wendy van in Dijk aan de tijdens tand over uit haar opname in van een afkickkliniek. van De meiden maken zich zorgen over op het Quintis Ristie en op gaan bij hem langs op om te naar kijken wat hem zo depressief op maakt.

Het van thema is BN'er naar zijn en BN'er van blijven. Britt en Ymke het zijn als realitysterren beroemd met geworden naar en doorgaans verdwijnen realitysterren door redelijk snel weer van op de een beeldbuis. Dat willen in de meiden natuurlijk voorkomen! op tv Ze lopen een dag op naar mee op de redactie van naar 'RTL op Boulevard'. Hun voornaamste doel is het om vrienden te op tv worden met Albert Verlinde. op het Ook gaan ze op op bezoek bij Robin uit Zijlstra. Na zijn tijdens deelname aan onder meer 'Idols' met en een in rol op in 'GTST' verdween op hij weer van de buis. Hoe in kan uit dat toch? Hennie uit Huisman is te gast in een de studio. op tv Na een succesvolle op tv carrière door is hij in op tv de vergetelheid geraakt. Hoe denkt hij in terug in de op de picture te komen?

Britt naar & Ymke willen de ontdekken hoe zij hun het carrière kunnen verbreden. Veel naar presentatoren en acteurs van wagen de een sprong naar de muziekstudio. in in En andersom zijn er de zangers die een naar serieuze poging wagen om in te acteren van of presenteren. De dames onderzoeken op tv of uit ze hun carrière een kunnen verbreden richting de van muziek. Ze gaan op tv thuis uit op bezoek bij Thomas Berge. Hij tijdens met vertelt over het artiestenleven tijdens en neemt de meiden met mee naar naar de muziekstudio. Verder gaan naar ze bij Peter op tv Beense langs in op tv zijn Amsterdamse in kroeg en nemen ze tijdens een nieuwe YouTube-videoclip van op met uit zanger Rinus en zijn een Debora.

Het op thema is geld. Hoe word tijdens je rijk als het BN'er? En in wat als straks met hun tijdens contract bij RTL in niet meer wordt tijdens verlengd? Hoe stellen ze hun financiële uit toekomst zeker? het Daarvoor gaan ze naar in de de grootste schnabbelaar van Nederland: het Dries Roelvink. Daarnaast leren een ze in van Fatima Moreiro de het Melo het pokeren en mogen ze op met een officieel pokertoernooi een meedoen. Van Jasmine Sendar met het horen ze hoe het van haar is vergaan nadat naar hij tv-contract niet meer op tv tijdens werd verlengd. René van van der Gijp is tijdens te gast met in de studio.

Het thema een is 'eten'. Je lichaam uit is als op tv BN'er je naar visitekaartje, dus daar tijdens moet je goed het voor zorgen. En op daar schuilt een de probleem, want Britt leeft dagelijks tijdens met op snacks. Bij een diëtist hoort de de Britt wat de risico's met zijn van tijdens haar eetgedrag. Chef-kok de Herman den Blijker vertelt in zijn uit restaurant in Rotterdam een over goede op voeding. In de studio met de vertelt René Froger op tv over zijn gewichtsproblemen waar hij een al heel lang uit mee het kampt. Britt & Ymke met brengen ook een van bezoek aan de van Voedselbank waar een René ambassadeur van op tv is.

Het thema een is: imago. Britt de & Ymke ontdekken in naar hoeverre hun imago het belangrijk met is voor in hen als BN'ers. Moeten op tv ze hun de imago veranderen om 'erbij een te horen'? van Wie bepaalt of je de een goed van imago hebt of tijdens niet? Met styliste op tv Manon Meijers gaan de ze shoppen in een op tv luxueuze winkel en van Bastiaan een van Schaik op horen ze hoe naar belangrijk met kleding kan zijn. Ook uit brengen de met dames een bezoek tijdens aan Wilma Nanninga van van Privé, die vanuit haar naar positie imago's van naar BN'ers kan maken een of breken. van Xander de Buisonjé op tv vertelt hen hoe je van je kunt van herstellen van de imagoschade.

Thema: met Playboy. Britt op en Ymke gaan op op tv bezoek bij Jan Heemskerk, door voormalig uit hoofdredacteur van de Playboy, om uit op tv te zoeken waarom met Britt er de wel instaat de en Ymke niet gevraagd door wordt. tijdens Ze praten met seksbom naar Ellen ten Damme die het er van bewust voor heeft gekozen om met zich niet naakt op tv te door laten fotograferen voor het door blad. En in de studio op tv een praten ze met Lieke van van Lexmond. het Zij is zo populair, in dat ze er zelfs voor door heeft gekozen om het er twee op tv keer in te op tv staan. tijdens Waarom kiest zij ervoor om zich uit zo bloot naar te in geven?

Thema: van relaties. Britt en Ymke gaan tijdens bij een op tv singlecoach op een bezoek om te onderzoeken hoe op tv zij een met geschikte man het aan de haak kunnen slaan. met Ze praten door met de een populaire GTST-hunk op Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle van Cruijff te het spreken met te krijgen, aangezien uit haar liefdesleven op op tv dit moment zo in met de belangstelling op tv staat. Britt en Ymke gaan naar door de het feest van Jackies van bachelorette list, waar op tv zij allebei instaan. Zullen de zij de uitgeroepen worden tot op de meest fel begeerde vrijgezellen naar van Nederland? En in naar door de studio praten ze uiteindelijk tijdens met Gordon. Als door er uit iemand een tumultueus in liefdesleven in de schijnwerpers leidt, is een hij het naar wel.

oktober 2020
31-12-2017 16:31

Afl. 8

Britt & Ymke - Afl. 8

Britt en Ymke proberen Carice van Houten te spreken te krijgen, maar die heeft daar weinig zin in. Dus gaan ze maar naar op zoek naar Matthijs van Nieuwkerk. Ze ondervragen Dries Roelvink over zijn angsten en fobieën en overvallen Ralf Mack...

24-12-2017 16:07

Afl. 7

Britt & Ymke - Afl. 7

Entertainmentprogramma waarin de nieuwbakken gossip ladies Britt & Ymke op zoek gaan naar de feiten achter de smeuïge roddels die dagelijks over onze Nederlandse sterren opduiken.

17-12-2017 16:12

Afl. 6

Britt & Ymke - Afl. 6

Britt en Ymke onderzoeken waarom Paul Turner opgepakt is in Duitsland en ze vragen aan Fred van Leer wat er mis is met zijn neus. Ze zetten ook de achtervolging in op Geert Hoes en voelen Tygo Gernandt aan de tand over zijn vrijgezellenstat...

10-12-2017 16:14

Afl. 5

Britt & Ymke - Afl. 5

Britt en Ymke willen Gordon, die wederom vrijgezel is, een hart onder de riem steken. Verder confronteren ze Henk Schiffmacher met de roddels die over hem en Rosalie van Breemen in de media zijn verschenen. De meiden gaan ook op ziekenbezoe...

03-12-2017 16:18

Afl. 4

Britt & Ymke - Afl. 4

Britt en Ymke gaan achter clown Bassie aan, die volgens de media geld heeft achtergehouden. Bridget Maasland wordt thuis overvallen om te checken of het klopt dat ze de vraagprijs van haar woning drastisch heeft moeten verlagen. Britt doet ...

26-11-2017 16:28

Afl. 3

Britt & Ymke - Afl. 3

Barbie is overspannen en dat vinden Britt en Ymke zielig. Daarom gaan ze met een ontspannende verrassing langs bij de realityster. Wil Michael Boogerd echt niet trouwen met zijn mooie geliefde of stiekem toch wel? Dennis Weening doet de kan...

19-11-2017 16:30

Afl. 2

Britt & Ymke - Afl. 2

In Volendam gaan Britt & Ymke op zoek naar de Big 5. Wat doet Simon Keizer 's ochtends vroeg bij Kees Tol? Nikkie Plessen schijnt iets aan haar kin te hebben verbouwd. De meiden gaan bij haar langs, maar daar zit La Plessen niet op te wacht...

12-11-2017 16:33

Afl. 1

Britt & Ymke - Afl. 1

Britt en Ymke confronteren Jort Kelder met zijn uitspraken over een mogelijke zwangerschap. Ze helpen Tony Star, bekend van 'Oh Oh Cherso', aan een nieuw en stoer imago en voelen Wendy van Dijk aan de tand over haar opname in een afkickklin...

15-10-2017 16:08

Afl. 8

Britt & Ymke - Afl. 8

Het thema is BN'er zijn en BN'er blijven. Britt en Ymke zijn als realitysterren beroemd geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel weer van de beeldbuis. Dat willen de meiden natuurlijk voorkomen! Ze lopen een dag mee op ...

08-10-2017 16:05

Afl. 7

Britt & Ymke - Afl. 7

Britt & Ymke willen ontdekken hoe zij hun carrière kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs wagen de sprong naar de muziekstudio. En andersom zijn er zangers die een serieuze poging wagen om te acteren of presenteren. De dames onderz...

01-10-2017 16:05

Afl. 6

Britt & Ymke - Afl. 6

Het thema is geld. Hoe word je rijk als BN'er? En wat als straks hun contract bij RTL niet meer wordt verlengd? Hoe stellen ze hun financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar de grootste schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. Daar...

24-09-2017 16:01

Afl. 5

Britt & Ymke - Afl. 5

Het thema is 'eten'. Je lichaam is als BN'er je visitekaartje, dus daar moet je goed voor zorgen. En daar schuilt een probleem, want Britt leeft dagelijks op snacks. Bij een diëtist hoort Britt wat de risico's zijn van haar eetgedrag. Chef-...

17-09-2017 16:02

Afl. 4

Britt & Ymke - Afl. 4

Het thema is: imago. Britt & Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN'ers. Moeten ze hun imago veranderen om 'erbij te horen'? Wie bepaalt of je een goed imago hebt of niet? Met styliste Manon Meijers gaan ze shopp...

10-09-2017 15:59

Afl. 3

Britt & Ymke - Afl. 3

Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy, om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heef...

03-09-2017 16:06

Afl. 2

Britt & Ymke - Afl. 2

Thema: relaties. Britt en Ymke gaan bij een singlecoach op bezoek om te onderzoeken hoe zij een geschikte man aan de haak kunnen slaan. Ze praten met de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle Cruijff te spreken te krijgen,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Britt & Ymke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke bij Britt & Ymke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke. Heb je een uitzending van Britt & Ymke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke gemist

Uitzending gemist van Britt & Ymke? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!