Programma gemist?

Britt uit en Ymke proberen Carice van een met Houten te spreken met te krijgen, maar een die heeft daar weinig uit zin in. Dus naar gaan ze maar naar op naar zoek uit naar Matthijs van Nieuwkerk. uit Ze ondervragen Dries op Roelvink over zijn angsten het en fobieën en naar overvallen Ralf naar Mackenbach thuis. Eva van Jinek wordt aan de van de tand gevoeld, omdat ze wel erg uit vaak in de het roddelbladen staat. door Eddy Zoëy mag op tv uitleggen waarom met hij niet meer uit op televisie te zien door is.

Entertainmentprogramma waarin uit de nieuwbakken uit gossip ladies Britt & Ymke uit de op zoek gaan naar de naar feiten achter de smeuïge een roddels die de dagelijks over op tv onze Nederlandse van sterren opduiken.

Britt en met Ymke onderzoeken waarom Paul de Turner opgepakt is uit in Duitsland van en ze vragen door aan Fred van de Leer wat tijdens er mis is met door zijn neus. Ze zetten een ook de met achtervolging in door op Geert Hoes en door voelen in Tygo Gernandt aan de tand over door van zijn vrijgezellenstatus én zijn verleden met in een Patty Brard. Aan Marco Borsato tijdens vragen ze waarom zijn op een kinderen niet mogen meedoen aan het 'The voice of Holland'. door En ze door willen met weten waarom Johan Derksen in en Wilfred Genee miljoenen laten uit uit liggen.

Britt de en Ymke een willen Gordon, die wederom vrijgezel door is, een met hart onder uit de riem steken. Verder confronteren ze een Henk tijdens Schiffmacher met de roddels die van over de hem en uit Rosalie van Breemen in de media op zijn verschenen. De met door meiden gaan ook op het ziekenbezoek bij de grieperige Ben een Saunders. Ymke overvalt in Humberto Tan, omdat het de hij is uitgeroepen tot op meest begeerde op tv minnaar van Nederland. uit Irene Moors reageert op de een roddel naar dat zij een het workaholic is en haar kinderen van nooit van ziet. Zangsensatie Rinus wil doorbreken naar in Duitsland en krijgt een daarbij tijdens hulp van de Britt en Ymke.

Britt met en Ymke gaan het achter clown Bassie in aan, die volgens de media de geld heeft in achtergehouden. Bridget Maasland wordt van thuis overvallen om op door te checken of met het klopt dat een ze de vraagprijs in van haar woning drastisch in heeft moeten verlagen. Britt doet door mee aan een de Amsterdam City door Swim en Thijs Willekes het praat met over zijn massagenachtmerrie. En Britt door het en Ymke doen met op tv Jody Bernal waar een iedereen van droomt: de ze rijden hem omver, gooien tijdens naar hem van grote hoogte van naar beneden van en schoppen en slaan op hem.

Barbie is overspannen van en dat het vinden van Britt en Ymke zielig. Daarom gaan met van ze met een uit ontspannende verrassing langs bij de realityster. een Wil Michael de Boogerd uit echt niet trouwen met zijn mooie een geliefde of stiekem in in toch wel? Dennis Weening de doet de kandidaten in door zijn programma's van alles het aan, een maar hoe op stoer is de uit presentator zelf eigenlijk? de De dames gaan op ook nog langs van bij zanger Jaap Reesema, die de in zijn met vrije tijd pizzabakker tijdens is.

In van Volendam gaan door Britt & Ymke op zoek de naar de naar Big 5. Wat doet Simon van Keizer het 's ochtends vroeg bij Kees tijdens Tol? een Nikkie Plessen schijnt iets uit aan haar een kin te hebben de verbouwd. De op meiden gaan bij haar op langs, maar daar zit La in van Plessen niet op te wachten. Beau de van Erven Dorens een zou jarenlang naar geen belasting hebben naar betaald en het de meiden halen alles met uit de met kast om hem vanuit een de SBS6-toren naar op beneden te van krijgen.

Britt en het Ymke confronteren een Jort Kelder met zijn uitspraken in op tv over een mogelijke zwangerschap. Ze helpen in Tony Star, bekend uit van de 'Oh Oh het Cherso', aan een nieuw naar en stoer imago in en voelen in Wendy van Dijk aan de van tand door over haar opname in met een afkickkliniek. De de meiden maken zich zorgen over van Quintis Ristie op en gaan het bij hem langs om te op kijken wat op tv hem zo depressief naar maakt.

Het thema is de BN'er zijn en het naar BN'er blijven. Britt en Ymke het zijn als het realitysterren beroemd geworden en met doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk uit door snel weer van het de beeldbuis. Dat willen de meiden in natuurlijk naar voorkomen! Ze door lopen een dag mee op op de op tv redactie van 'RTL Boulevard'. Hun een voornaamste doel een is om vrienden te uit worden met in Albert Verlinde. Ook gaan de ze op in bezoek bij met Robin Zijlstra. Na zijn deelname een aan naar onder meer 'Idols' en tijdens een rol in op 'GTST' verdween hij weer van de tijdens de buis. Hoe kan dat toch? door Hennie Huisman van is te gast in de de studio. Na door uit een succesvolle carrière is in hij in met de vergetelheid geraakt. Hoe in denkt hij terug uit in de picture met te komen?

Britt in & Ymke willen ontdekken hoe met van zij hun carrière kunnen verbreden. op tv Veel presentatoren en op tv acteurs wagen de op sprong naar de met muziekstudio. op tv En andersom zijn er zangers op die een in serieuze poging wagen om tijdens te acteren het of presenteren. De naar dames onderzoeken naar of ze hun carrière kunnen verbreden door het richting de muziek. Ze gaan thuis van het op bezoek bij de Thomas Berge. Hij vertelt door over het artiestenleven en de neemt de meiden van mee naar de muziekstudio. op tv Verder gaan ze in bij Peter Beense tijdens langs in zijn op tv Amsterdamse kroeg en op tv nemen ze een het nieuwe YouTube-videoclip op in het met zanger Rinus en naar zijn Debora.

Het naar thema is geld. Hoe uit word je rijk in als de BN'er? En wat als straks hun het contract bij het RTL niet op meer wordt verlengd? het Hoe stellen ze hun de financiële toekomst zeker? Daarvoor op in gaan ze naar tijdens de grootste schnabbelaar de van Nederland: Dries Roelvink. Daarnaast met leren ze uit van Fatima met Moreiro de Melo pokeren op tv en mogen op tv ze met een met officieel pokertoernooi meedoen. Van Jasmine Sendar op met horen ze hoe het haar op is vergaan het nadat hij tv-contract niet met meer uit werd verlengd. René van der Gijp op tv naar is te gast in de tijdens studio.

Het op tv thema is 'eten'. op tv Je lichaam is op als BN'er je het visitekaartje, dus daar op moet je goed voor zorgen. op En daar schuilt op tv een probleem, want op tv Britt leeft uit dagelijks op snacks. Bij met een met diëtist hoort Britt wat de in risico's zijn in van haar eetgedrag. naar Chef-kok tijdens Herman den Blijker vertelt in naar zijn restaurant op tv in Rotterdam over door goede voeding. In de naar studio vertelt René Froger de op over zijn gewichtsproblemen tijdens waar hij al heel lang mee naar kampt. uit Britt & Ymke het brengen ook een bezoek door aan de Voedselbank waar van van René ambassadeur van tijdens is.

Het op thema is: imago. Britt op & Ymke ontdekken in een hoeverre naar hun imago belangrijk is een voor met hen als BN'ers. Moeten ze met hun imago het veranderen om 'erbij een te horen'? Wie met bepaalt of het je een goed imago hebt of op tv niet? op tv Met styliste Manon Meijers gaan op ze op tv shoppen in een met luxueuze winkel en van Bastiaan een tijdens van Schaik horen een ze hoe belangrijk de kleding kan zijn. Ook brengen de tijdens dames een tijdens bezoek aan met Wilma Nanninga van Privé, het die vanuit haar positie de imago's van een BN'ers in kan maken of breken. Xander in de Buisonjé door vertelt hen hoe je je op kunt met herstellen van een imagoschade.

Thema: Playboy. Britt op tv en Ymke gaan van op tijdens bezoek bij Jan een Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van door de Playboy, om het uit in te zoeken waarom Britt er wel in instaat een en Ymke het niet gevraagd wordt. het Ze praten met van seksbom Ellen ten Damme die er naar het bewust voor heeft gekozen om tijdens zich niet naakt op tv te laten fotograferen met voor het blad. naar En in de de studio praten naar ze met Lieke van op Lexmond. Zij is op tv zo populair, dat op tv ze er zelfs voor naar heeft gekozen om tijdens er twee keer in in in te staan. Waarom uit kiest zij ervoor om zich tijdens zo op bloot te door geven?

Thema: het relaties. Britt en Ymke op tv gaan bij een singlecoach naar op bezoek om met uit te onderzoeken hoe zij een geschikte uit man aan de door van haak kunnen slaan. Ze praten uit met door de populaire GTST-hunk de Ruud Feltkamp en ze het proberen Estelle Cruijff uit te spreken te de krijgen, aangezien haar de liefdesleven op in dit moment zo in de belangstelling van staat. Britt de en Ymke gaan de naar naar het feest van Jackies bachelorette in list, met waar zij allebei instaan. Zullen zij in uitgeroepen worden tot tijdens van de meest fel begeerde met vrijgezellen van Nederland? En met in de door studio praten ze door uiteindelijk met Gordon. op tv Als er iemand door een tumultueus liefdesleven in de tijdens schijnwerpers van leidt, is hij op het wel.

juli 2020
31-12-2017 16:31

Afl. 8

Britt & Ymke - Afl. 8

Britt en Ymke proberen Carice van Houten te spreken te krijgen, maar die heeft daar weinig zin in. Dus gaan ze maar naar op zoek naar Matthijs van Nieuwkerk. Ze ondervragen Dries Roelvink over zijn angsten en fobieën en overvallen Ralf Mack...

24-12-2017 16:07

Afl. 7

Britt & Ymke - Afl. 7

Entertainmentprogramma waarin de nieuwbakken gossip ladies Britt & Ymke op zoek gaan naar de feiten achter de smeuïge roddels die dagelijks over onze Nederlandse sterren opduiken.

17-12-2017 16:12

Afl. 6

Britt & Ymke - Afl. 6

Britt en Ymke onderzoeken waarom Paul Turner opgepakt is in Duitsland en ze vragen aan Fred van Leer wat er mis is met zijn neus. Ze zetten ook de achtervolging in op Geert Hoes en voelen Tygo Gernandt aan de tand over zijn vrijgezellenstat...

10-12-2017 16:14

Afl. 5

Britt & Ymke - Afl. 5

Britt en Ymke willen Gordon, die wederom vrijgezel is, een hart onder de riem steken. Verder confronteren ze Henk Schiffmacher met de roddels die over hem en Rosalie van Breemen in de media zijn verschenen. De meiden gaan ook op ziekenbezoe...

03-12-2017 16:18

Afl. 4

Britt & Ymke - Afl. 4

Britt en Ymke gaan achter clown Bassie aan, die volgens de media geld heeft achtergehouden. Bridget Maasland wordt thuis overvallen om te checken of het klopt dat ze de vraagprijs van haar woning drastisch heeft moeten verlagen. Britt doet ...

26-11-2017 16:28

Afl. 3

Britt & Ymke - Afl. 3

Barbie is overspannen en dat vinden Britt en Ymke zielig. Daarom gaan ze met een ontspannende verrassing langs bij de realityster. Wil Michael Boogerd echt niet trouwen met zijn mooie geliefde of stiekem toch wel? Dennis Weening doet de kan...

19-11-2017 16:30

Afl. 2

Britt & Ymke - Afl. 2

In Volendam gaan Britt & Ymke op zoek naar de Big 5. Wat doet Simon Keizer 's ochtends vroeg bij Kees Tol? Nikkie Plessen schijnt iets aan haar kin te hebben verbouwd. De meiden gaan bij haar langs, maar daar zit La Plessen niet op te wacht...

12-11-2017 16:33

Afl. 1

Britt & Ymke - Afl. 1

Britt en Ymke confronteren Jort Kelder met zijn uitspraken over een mogelijke zwangerschap. Ze helpen Tony Star, bekend van 'Oh Oh Cherso', aan een nieuw en stoer imago en voelen Wendy van Dijk aan de tand over haar opname in een afkickklin...

15-10-2017 16:08

Afl. 8

Britt & Ymke - Afl. 8

Het thema is BN'er zijn en BN'er blijven. Britt en Ymke zijn als realitysterren beroemd geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel weer van de beeldbuis. Dat willen de meiden natuurlijk voorkomen! Ze lopen een dag mee op ...

08-10-2017 16:05

Afl. 7

Britt & Ymke - Afl. 7

Britt & Ymke willen ontdekken hoe zij hun carrière kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs wagen de sprong naar de muziekstudio. En andersom zijn er zangers die een serieuze poging wagen om te acteren of presenteren. De dames onderz...

01-10-2017 16:05

Afl. 6

Britt & Ymke - Afl. 6

Het thema is geld. Hoe word je rijk als BN'er? En wat als straks hun contract bij RTL niet meer wordt verlengd? Hoe stellen ze hun financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar de grootste schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. Daar...

24-09-2017 16:01

Afl. 5

Britt & Ymke - Afl. 5

Het thema is 'eten'. Je lichaam is als BN'er je visitekaartje, dus daar moet je goed voor zorgen. En daar schuilt een probleem, want Britt leeft dagelijks op snacks. Bij een diëtist hoort Britt wat de risico's zijn van haar eetgedrag. Chef-...

17-09-2017 16:02

Afl. 4

Britt & Ymke - Afl. 4

Het thema is: imago. Britt & Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN'ers. Moeten ze hun imago veranderen om 'erbij te horen'? Wie bepaalt of je een goed imago hebt of niet? Met styliste Manon Meijers gaan ze shopp...

10-09-2017 15:59

Afl. 3

Britt & Ymke - Afl. 3

Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy, om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heef...

03-09-2017 16:06

Afl. 2

Britt & Ymke - Afl. 2

Thema: relaties. Britt en Ymke gaan bij een singlecoach op bezoek om te onderzoeken hoe zij een geschikte man aan de haak kunnen slaan. Ze praten met de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle Cruijff te spreken te krijgen,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Britt & Ymke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke bij Britt & Ymke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke. Heb je een uitzending van Britt & Ymke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke gemist

Uitzending gemist van Britt & Ymke? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!