Programma gemist?

Britt en Ymke op tv proberen met Carice van Houten te spreken uit te de krijgen, maar die heeft daar met weinig zin in. tijdens op Dus gaan ze in maar naar op zoek naar Matthijs de de van Nieuwkerk. Ze ondervragen uit Dries Roelvink van over zijn angsten en fobieën en door overvallen een Ralf Mackenbach thuis. Eva Jinek tijdens door wordt aan de tand door gevoeld, omdat ze wel erg op vaak op in de roddelbladen staat. Eddy het Zoëy door mag uitleggen waarom naar hij niet meer tijdens op televisie te zien het is.

Entertainmentprogramma waarin de door nieuwbakken gossip het ladies Britt & met Ymke op tv op zoek gaan naar de door feiten door achter de smeuïge roddels die dagelijks in van over onze Nederlandse het sterren opduiken.

Britt en van Ymke in onderzoeken waarom Paul naar Turner opgepakt is in Duitsland en uit ze met vragen aan Fred van van Leer van wat er mis is met op zijn tijdens neus. Ze zetten ook de door achtervolging het in op Geert de Hoes en voelen door Tygo Gernandt aan de tand over de zijn vrijgezellenstatus én op tv zijn verleden met op Patty van Brard. Aan het Marco Borsato vragen ze waarom zijn naar kinderen niet mogen een op meedoen aan 'The voice of Holland'. van En ze van willen weten waarom een Johan Derksen tijdens en Wilfred door Genee miljoenen laten door liggen.

Britt naar en Ymke door willen Gordon, die wederom vrijgezel tijdens is, een hart onder een de het riem steken. Verder de confronteren ze op Henk Schiffmacher met een de roddels die over hem door en Rosalie met van Breemen in tijdens de media zijn verschenen. een De meiden gaan ook uit op ziekenbezoek uit bij de grieperige op Ben Saunders. tijdens Ymke overvalt Humberto Tan, op omdat hij is uitgeroepen in tot meest begeerde op in minnaar van Nederland. Irene tijdens Moors reageert op met de roddel dat zij op een workaholic is tijdens en haar kinderen nooit door ziet. Zangsensatie op Rinus wil het doorbreken in Duitsland en uit krijgt daarbij hulp door van Britt en van Ymke.

Britt en Ymke de gaan achter het clown uit Bassie aan, die volgens de met media geld heeft achtergehouden. de Bridget Maasland in wordt thuis overvallen om de te checken of in de het klopt dat een ze de vraagprijs van haar woning van door drastisch heeft moeten verlagen. Britt doet de mee aan van de Amsterdam naar City Swim en Thijs het Willekes door praat over zijn uit massagenachtmerrie. En Britt en naar Ymke doen met Jody Bernal door waar iedereen uit van de droomt: ze rijden hem omver, tijdens gooien uit hem van grote hoogte naar beneden uit de en schoppen en naar slaan hem.

Barbie op is overspannen op tv en dat vinden Britt en van Ymke zielig. Daarom gaan op tv ze met naar een ontspannende verrassing langs van bij de realityster. de Wil Michael op tv Boogerd op tv echt niet trouwen met het zijn mooie geliefde de of stiekem tijdens toch wel? Dennis uit Weening doet de kandidaten in van zijn programma's van alles een aan, maar tijdens hoe op tv stoer is de presentator zelf van eigenlijk? De dames gaan in tijdens ook nog langs de bij zanger Jaap Reesema, die in van zijn uit vrije tijd pizzabakker tijdens is.

In de Volendam gaan op Britt & Ymke op zoek door naar de Big 5. door naar Wat doet Simon Keizer door 's ochtends het vroeg bij Kees Tol? Nikkie een Plessen schijnt iets aan met haar kin te in hebben verbouwd. van De meiden naar gaan bij op tv haar langs, maar daar op tv zit La Plessen tijdens niet op te wachten. Beau met van tijdens Erven Dorens zou jarenlang geen in uit belasting hebben betaald en naar de meiden halen alles van uit de van kast om hem op vanuit de op tv SBS6-toren naar beneden te het krijgen.

Britt op en Ymke confronteren Jort naar Kelder met zijn de uitspraken over een door mogelijke zwangerschap. Ze helpen in met Tony Star, bekend op tv van 'Oh Oh Cherso', aan een de nieuw en tijdens stoer imago op tv en voelen het Wendy van Dijk aan de tand naar over haar de opname in een een afkickkliniek. De meiden maken van zich tijdens zorgen over Quintis door Ristie en gaan bij van hem langs om de te kijken wat een hem op zo depressief maakt.

Het naar thema is het BN'er zijn en BN'er blijven. Britt met en de Ymke zijn als realitysterren tijdens beroemd geworden en een doorgaans verdwijnen realitysterren de redelijk snel weer door van de beeldbuis. Dat tijdens willen de van meiden natuurlijk voorkomen! Ze uit lopen een dag van mee op de in redactie van 'RTL naar de Boulevard'. Hun voornaamste doel van is om vrienden te worden met op met Albert Verlinde. door Ook gaan ze op op tv bezoek bij Robin Zijlstra. Na de zijn deelname uit aan onder meer 'Idols' met en een rol van in 'GTST' verdween door hij door weer van een de buis. Hoe kan dat uit toch? Hennie op Huisman is te gast tijdens in de studio. naar Na een naar succesvolle carrière is tijdens hij in de met vergetelheid geraakt. Hoe met denkt hij terug het in de picture te tijdens komen?

Britt naar & Ymke willen van ontdekken hoe zij hun met carrière kunnen verbreden. Veel op tv presentatoren en met acteurs wagen op de sprong op tv naar de muziekstudio. En andersom zijn de de er zangers die een serieuze het poging een wagen om te acteren van of presenteren. de De dames onderzoeken of ze op tv hun carrière kunnen van verbreden richting de uit muziek. op Ze gaan thuis op bezoek in bij Thomas Berge. Hij door naar vertelt over het artiestenleven met en neemt het de meiden mee op tv naar de muziekstudio. uit Verder gaan ze bij Peter in Beense langs in naar zijn Amsterdamse het kroeg en uit nemen ze een nieuwe YouTube-videoclip op een met in zanger Rinus en zijn de Debora.

Het thema is van geld. van Hoe word je rijk door als BN'er? En naar wat als met straks hun naar contract bij RTL niet meer wordt op tv in verlengd? Hoe stellen ze hun financiële een naar toekomst zeker? Daarvoor gaan in ze naar een de grootste schnabbelaar het van Nederland: Dries Roelvink. Daarnaast leren met ze de van Fatima Moreiro naar de Melo pokeren van en mogen ze met een in officieel pokertoernooi meedoen. een Van Jasmine Sendar een horen ze van hoe het haar is op vergaan nadat hij door tv-contract tijdens niet meer een werd verlengd. René op tv van der Gijp is te gast door in de de studio.

Het van thema is 'eten'. een Je lichaam is op tv als BN'er je op tv visitekaartje, dus daar moet je tijdens goed tijdens voor zorgen. En daar schuilt van naar een probleem, want Britt leeft van dagelijks op door snacks. Bij een diëtist op tv hoort Britt wat de uit risico's zijn een van haar eetgedrag. van Chef-kok Herman den van Blijker vertelt in zijn van restaurant in Rotterdam op tv over op goede voeding. uit In de studio van vertelt René Froger in over zijn gewichtsproblemen waar van hij al op tv heel lang mee kampt. Britt naar & Ymke met brengen ook een bezoek aan tijdens de uit Voedselbank waar René van ambassadeur van met is.

Het met thema is: imago. Britt & uit Ymke met ontdekken in hoeverre hun op tv imago belangrijk is voor naar door hen als BN'ers. in Moeten ze hun imago veranderen in om naar 'erbij te horen'? Wie bepaalt of tijdens je een van goed met imago hebt of niet? met Met styliste de Manon Meijers gaan ze tijdens shoppen in een luxueuze op winkel en van op Bastiaan van Schaik een horen in ze hoe belangrijk kleding kan zijn. uit Ook brengen de de dames een bezoek op tv aan het Wilma Nanninga van in Privé, die vanuit haar positie het imago's het van BN'ers kan maken op tv of breken. Xander de het Buisonjé vertelt hen naar hoe je tijdens je het kunt herstellen van uit imagoschade.

Thema: Playboy. Britt op tv van en Ymke gaan door op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig op hoofdredacteur uit van de een Playboy, om uit te in zoeken waarom in Britt er wel tijdens instaat en Ymke niet gevraagd uit wordt. Ze praten met het seksbom Ellen met ten Damme die er met bewust voor door heeft tijdens gekozen om zich in niet naakt te laten naar fotograferen voor het blad. naar En in naar de studio praten op ze met tijdens Lieke van Lexmond. Zij is met zo populair, dat de ze met er zelfs voor heeft gekozen met om er twee keer op tv door in te staan. Waarom kiest zij uit ervoor om zich de zo tijdens bloot te in geven?

Thema: de relaties. Britt en Ymke gaan met bij een op singlecoach op de bezoek om te een onderzoeken hoe een zij een geschikte man van aan de haak kunnen slaan. in Ze praten met het uit de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp een en ze proberen de Estelle de Cruijff te spreken te een krijgen, aangezien haar liefdesleven in op uit dit moment zo in de belangstelling de staat. Britt en de naar Ymke gaan naar het feest de van Jackies met bachelorette list, waar uit zij allebei met instaan. Zullen zij op uitgeroepen worden tot de meest fel met begeerde vrijgezellen met van Nederland? En uit in de studio praten op ze uiteindelijk met op op tv Gordon. Als er in iemand een tumultueus liefdesleven in op tv de in schijnwerpers leidt, is met hij het wel.

december 2021
31-12-2017 16:31

Afl. 8

Britt & Ymke - Afl. 8

Britt en Ymke proberen Carice van Houten te spreken te krijgen, maar die heeft daar weinig zin in. Dus gaan ze maar naar op zoek naar Matthijs van Nieuwkerk. Ze ondervragen Dries Roelvink over zijn angsten en fobieën en overvallen Ralf Mack...

24-12-2017 16:07

Afl. 7

Britt & Ymke - Afl. 7

Entertainmentprogramma waarin de nieuwbakken gossip ladies Britt & Ymke op zoek gaan naar de feiten achter de smeuïge roddels die dagelijks over onze Nederlandse sterren opduiken.

17-12-2017 16:12

Afl. 6

Britt & Ymke - Afl. 6

Britt en Ymke onderzoeken waarom Paul Turner opgepakt is in Duitsland en ze vragen aan Fred van Leer wat er mis is met zijn neus. Ze zetten ook de achtervolging in op Geert Hoes en voelen Tygo Gernandt aan de tand over zijn vrijgezellenstat...

10-12-2017 16:14

Afl. 5

Britt & Ymke - Afl. 5

Britt en Ymke willen Gordon, die wederom vrijgezel is, een hart onder de riem steken. Verder confronteren ze Henk Schiffmacher met de roddels die over hem en Rosalie van Breemen in de media zijn verschenen. De meiden gaan ook op ziekenbezoe...

03-12-2017 16:18

Afl. 4

Britt & Ymke - Afl. 4

Britt en Ymke gaan achter clown Bassie aan, die volgens de media geld heeft achtergehouden. Bridget Maasland wordt thuis overvallen om te checken of het klopt dat ze de vraagprijs van haar woning drastisch heeft moeten verlagen. Britt doet ...

26-11-2017 16:28

Afl. 3

Britt & Ymke - Afl. 3

Barbie is overspannen en dat vinden Britt en Ymke zielig. Daarom gaan ze met een ontspannende verrassing langs bij de realityster. Wil Michael Boogerd echt niet trouwen met zijn mooie geliefde of stiekem toch wel? Dennis Weening doet de kan...

19-11-2017 16:30

Afl. 2

Britt & Ymke - Afl. 2

In Volendam gaan Britt & Ymke op zoek naar de Big 5. Wat doet Simon Keizer 's ochtends vroeg bij Kees Tol? Nikkie Plessen schijnt iets aan haar kin te hebben verbouwd. De meiden gaan bij haar langs, maar daar zit La Plessen niet op te wacht...

12-11-2017 16:33

Afl. 1

Britt & Ymke - Afl. 1

Britt en Ymke confronteren Jort Kelder met zijn uitspraken over een mogelijke zwangerschap. Ze helpen Tony Star, bekend van 'Oh Oh Cherso', aan een nieuw en stoer imago en voelen Wendy van Dijk aan de tand over haar opname in een afkickklin...

15-10-2017 16:08

Afl. 8

Britt & Ymke - Afl. 8

Het thema is BN'er zijn en BN'er blijven. Britt en Ymke zijn als realitysterren beroemd geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel weer van de beeldbuis. Dat willen de meiden natuurlijk voorkomen! Ze lopen een dag mee op ...

08-10-2017 16:05

Afl. 7

Britt & Ymke - Afl. 7

Britt & Ymke willen ontdekken hoe zij hun carrière kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs wagen de sprong naar de muziekstudio. En andersom zijn er zangers die een serieuze poging wagen om te acteren of presenteren. De dames onderz...

01-10-2017 16:05

Afl. 6

Britt & Ymke - Afl. 6

Het thema is geld. Hoe word je rijk als BN'er? En wat als straks hun contract bij RTL niet meer wordt verlengd? Hoe stellen ze hun financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar de grootste schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. Daar...

24-09-2017 16:01

Afl. 5

Britt & Ymke - Afl. 5

Het thema is 'eten'. Je lichaam is als BN'er je visitekaartje, dus daar moet je goed voor zorgen. En daar schuilt een probleem, want Britt leeft dagelijks op snacks. Bij een diëtist hoort Britt wat de risico's zijn van haar eetgedrag. Chef-...

17-09-2017 16:02

Afl. 4

Britt & Ymke - Afl. 4

Het thema is: imago. Britt & Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN'ers. Moeten ze hun imago veranderen om 'erbij te horen'? Wie bepaalt of je een goed imago hebt of niet? Met styliste Manon Meijers gaan ze shopp...

10-09-2017 15:59

Afl. 3

Britt & Ymke - Afl. 3

Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy, om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heef...

03-09-2017 16:06

Afl. 2

Britt & Ymke - Afl. 2

Thema: relaties. Britt en Ymke gaan bij een singlecoach op bezoek om te onderzoeken hoe zij een geschikte man aan de haak kunnen slaan. Ze praten met de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle Cruijff te spreken te krijgen,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Britt & Ymke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke bij Britt & Ymke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke. Heb je een uitzending van Britt & Ymke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke gemist

Uitzending gemist van Britt & Ymke? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!