Programma gemist?

Britt van en Ymke proberen Carice van door Houten te spreken de te krijgen, in maar uit die heeft daar weinig zin in. het Dus gaan op ze van maar naar op zoek naar door Matthijs door van Nieuwkerk. Ze ondervragen Dries van Roelvink over zijn door angsten en fobieën en op tv overvallen Ralf op Mackenbach op tv thuis. Eva Jinek wordt aan de uit tand tijdens gevoeld, omdat ze een wel erg vaak op tv in de roddelbladen naar staat. Eddy Zoëy mag van uitleggen waarom naar hij niet op meer op televisie te zien de is.

Entertainmentprogramma naar waarin de nieuwbakken gossip ladies tijdens Britt de & Ymke op tv op zoek gaan naar in de feiten achter de het smeuïge roddels een die dagelijks over onze van Nederlandse de sterren opduiken.

Britt tijdens en Ymke onderzoeken waarom op Paul Turner een opgepakt is in de Duitsland en ze een vragen aan in Fred van Leer wat er van mis is naar met zijn neus. Ze een zetten ook de achtervolging in in op uit Geert Hoes uit en voelen in Tygo Gernandt aan met de tand over zijn het vrijgezellenstatus én zijn uit verleden met Patty het Brard. Aan Marco Borsato op vragen ze waarom zijn het kinderen niet van mogen meedoen aan het 'The voice of Holland'. van op tv En ze willen weten waarom Johan tijdens Derksen op tv en Wilfred op tv Genee miljoenen laten het liggen.

Britt de en Ymke in willen Gordon, die wederom in vrijgezel is, een hart onder tijdens de riem tijdens steken. een Verder confronteren ze op Henk Schiffmacher met een de roddels die over de hem en Rosalie van van Breemen in de media uit door zijn verschenen. De meiden uit gaan ook op ziekenbezoek bij door de grieperige Ben door Saunders. met Ymke overvalt Humberto een Tan, omdat hij is op tv uitgeroepen tot meest een begeerde in minnaar van Nederland. Irene Moors reageert naar op op de roddel dat door zij een tijdens workaholic is en haar kinderen nooit het ziet. met Zangsensatie Rinus wil doorbreken in met Duitsland en met krijgt daarbij hulp van naar Britt en van Ymke.

Britt en van Ymke gaan achter clown in naar Bassie aan, die op tv volgens de media geld tijdens heeft achtergehouden. Bridget Maasland met wordt een thuis overvallen om te checken of met het klopt de dat ze de de vraagprijs van haar woning op tv tijdens drastisch heeft moeten de verlagen. Britt doet het mee aan de Amsterdam City de Swim van en Thijs Willekes praat over met zijn massagenachtmerrie. En uit Britt en Ymke doen op tv de met Jody Bernal waar iedereen van tijdens droomt: ze rijden met hem omver, van gooien hem van grote een hoogte naar van beneden en schoppen naar en slaan tijdens hem.

Barbie is de overspannen het en dat vinden het Britt en Ymke zielig. op Daarom gaan ze op tv met een tijdens ontspannende verrassing langs op bij de realityster. Wil Michael uit Boogerd echt niet naar trouwen met zijn mooie door op tv geliefde of stiekem toch wel? het Dennis op Weening doet de kandidaten in zijn een programma's van het alles door aan, maar hoe stoer van is de presentator zelf eigenlijk? in De dames gaan van ook nog de langs bij zanger Jaap de het Reesema, die in zijn vrije tijdens tijd pizzabakker uit is.

In Volendam uit gaan naar Britt & Ymke op zoek naar een uit de Big 5. Wat doet Simon van Keizer 's ochtends de vroeg bij het Kees Tol? in Nikkie Plessen schijnt iets aan het door haar kin te naar hebben verbouwd. De meiden op gaan bij haar langs, maar op op daar zit La Plessen niet op het te wachten. de Beau van de Erven Dorens tijdens zou jarenlang geen belasting hebben door betaald en een de meiden halen alles uit het de kast om tijdens hem de vanuit de de SBS6-toren naar beneden te uit krijgen.

Britt en door Ymke confronteren Jort uit Kelder van met zijn uitspraken over een mogelijke met zwangerschap. het Ze helpen Tony Star, bekend naar in van 'Oh Oh Cherso', het aan een naar nieuw en stoer imago en voelen een tijdens Wendy van Dijk aan de van tand over haar naar opname in een in afkickkliniek. De meiden maken op zich zorgen over een Quintis in Ristie en gaan bij de hem het langs om te het kijken wat hem in zo depressief maakt.

Het naar thema is BN'er zijn tijdens en BN'er de blijven. Britt en Ymke op zijn op als realitysterren beroemd geworden op en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk op tv snel weer een van door de beeldbuis. Dat willen naar de meiden natuurlijk in voorkomen! Ze een lopen een dag mee op met de uit redactie van 'RTL Boulevard'. Hun voornaamste door doel is van om vrienden te een worden met Albert de Verlinde. Ook gaan van ze op op bezoek bij Robin Zijlstra. Na tijdens zijn deelname door aan onder meer uit 'Idols' van en een rol in 'GTST' verdween door hij weer van tijdens de buis. door Hoe kan op dat toch? Hennie Huisman is een te van gast in de van studio. Na tijdens een succesvolle carrière is hij in de de vergetelheid geraakt. op tv Hoe naar denkt hij terug in in de het picture te komen?

Britt door & Ymke uit willen ontdekken hoe zij hun carrière naar tijdens kunnen verbreden. Veel presentatoren en door acteurs wagen de in sprong naar de op tv muziekstudio. de En andersom zijn er zangers die op een het serieuze poging wagen om het te op tv acteren of presenteren. De met dames onderzoeken met of ze hun carrière kunnen uit verbreden richting de muziek. tijdens uit Ze gaan thuis het op bezoek bij Thomas Berge. Hij in vertelt over naar het het artiestenleven en neemt naar de meiden mee naar de muziekstudio. op in Verder gaan ze bij Peter Beense in uit langs in zijn op Amsterdamse kroeg en nemen met ze een nieuwe tijdens YouTube-videoclip op met zanger tijdens Rinus en zijn in Debora.

Het thema tijdens is geld. Hoe naar word je rijk als de BN'er? door En wat als op tv straks hun contract de bij RTL op niet meer wordt verlengd? Hoe stellen op tv ze hun naar financiële door toekomst zeker? Daarvoor gaan uit ze naar de door grootste schnabbelaar van Nederland: op Dries Roelvink. van Daarnaast leren ze van Fatima op tv Moreiro de Melo uit pokeren en mogen op tv ze met in een het officieel pokertoernooi meedoen. Van Jasmine Sendar uit horen ze hoe het het van haar is het vergaan nadat hij tv-contract niet meer tijdens werd naar verlengd. René van der uit Gijp is te gast op tv in tijdens de studio.

Het thema het is de 'eten'. Je lichaam is als BN'er door je visitekaartje, dus door daar moet door je goed voor uit zorgen. En daar schuilt op tv naar een probleem, want Britt leeft dagelijks het uit op snacks. Bij met een diëtist hoort uit Britt wat de risico's met zijn van haar eetgedrag. op Chef-kok in Herman den Blijker vertelt de in zijn restaurant een in Rotterdam door over goede voeding. In in de studio vertelt tijdens René Froger over zijn een gewichtsproblemen waar op tv hij al heel lang door mee kampt. Britt & met Ymke de brengen ook de een bezoek aan de Voedselbank uit waar René ambassadeur uit van uit is.

Het thema is: op tv imago. Britt door & Ymke ontdekken in het hoeverre hun door imago van belangrijk is voor hen als BN'ers. op Moeten ze tijdens hun imago veranderen van om uit 'erbij te horen'? Wie het bepaalt of je een goed door imago hebt of met op niet? Met styliste op tv Manon Meijers gaan ze shoppen het in een een luxueuze winkel en van in Bastiaan uit van Schaik horen ze de hoe belangrijk de kleding kan zijn. van Ook brengen de dames een bezoek het aan Wilma met Nanninga van in Privé, die op vanuit haar positie de imago's van BN'ers naar kan maken of breken. uit Xander de Buisonjé vertelt de hen hoe het je je kunt herstellen door van van imagoschade.

Thema: de Playboy. Britt en Ymke door gaan naar op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig op tv hoofdredacteur van tijdens de Playboy, naar om uit te door zoeken waarom Britt er wel tijdens instaat met en Ymke het niet gevraagd wordt. Ze praten met van seksbom Ellen door ten Damme die de er bewust voor heeft door gekozen om uit zich uit niet naakt te door laten fotograferen voor het blad. op En in de studio door praten ze met het Lieke uit van Lexmond. Zij op is zo populair, dat op tv ze er zelfs een voor heeft een gekozen om er naar twee keer in te tijdens staan. Waarom op kiest zij ervoor een om zich zo tijdens bloot te uit geven?

Thema: op tv relaties. Britt en Ymke op tv gaan het bij een singlecoach op de bezoek om te onderzoeken op tv hoe zij een het geschikte man aan de het haak kunnen slaan. op Ze praten met met de het populaire GTST-hunk in Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle tijdens door Cruijff te spreken te krijgen, op tv aangezien haar de liefdesleven op uit dit moment zo in de belangstelling tijdens staat. de Britt en met Ymke gaan naar in het feest van Jackies bachelorette van list, door waar zij allebei instaan. Zullen zij het uitgeroepen worden tot uit de meest het fel begeerde vrijgezellen van in een Nederland? En in het de studio praten met ze uiteindelijk met Gordon. door Als er iemand naar een tumultueus liefdesleven in tijdens de naar schijnwerpers leidt, is met hij het wel.

juni 2021
31-12-2017 16:31

Afl. 8

Britt & Ymke - Afl. 8

Britt en Ymke proberen Carice van Houten te spreken te krijgen, maar die heeft daar weinig zin in. Dus gaan ze maar naar op zoek naar Matthijs van Nieuwkerk. Ze ondervragen Dries Roelvink over zijn angsten en fobieën en overvallen Ralf Mack...

24-12-2017 16:07

Afl. 7

Britt & Ymke - Afl. 7

Entertainmentprogramma waarin de nieuwbakken gossip ladies Britt & Ymke op zoek gaan naar de feiten achter de smeuïge roddels die dagelijks over onze Nederlandse sterren opduiken.

17-12-2017 16:12

Afl. 6

Britt & Ymke - Afl. 6

Britt en Ymke onderzoeken waarom Paul Turner opgepakt is in Duitsland en ze vragen aan Fred van Leer wat er mis is met zijn neus. Ze zetten ook de achtervolging in op Geert Hoes en voelen Tygo Gernandt aan de tand over zijn vrijgezellenstat...

10-12-2017 16:14

Afl. 5

Britt & Ymke - Afl. 5

Britt en Ymke willen Gordon, die wederom vrijgezel is, een hart onder de riem steken. Verder confronteren ze Henk Schiffmacher met de roddels die over hem en Rosalie van Breemen in de media zijn verschenen. De meiden gaan ook op ziekenbezoe...

03-12-2017 16:18

Afl. 4

Britt & Ymke - Afl. 4

Britt en Ymke gaan achter clown Bassie aan, die volgens de media geld heeft achtergehouden. Bridget Maasland wordt thuis overvallen om te checken of het klopt dat ze de vraagprijs van haar woning drastisch heeft moeten verlagen. Britt doet ...

26-11-2017 16:28

Afl. 3

Britt & Ymke - Afl. 3

Barbie is overspannen en dat vinden Britt en Ymke zielig. Daarom gaan ze met een ontspannende verrassing langs bij de realityster. Wil Michael Boogerd echt niet trouwen met zijn mooie geliefde of stiekem toch wel? Dennis Weening doet de kan...

19-11-2017 16:30

Afl. 2

Britt & Ymke - Afl. 2

In Volendam gaan Britt & Ymke op zoek naar de Big 5. Wat doet Simon Keizer 's ochtends vroeg bij Kees Tol? Nikkie Plessen schijnt iets aan haar kin te hebben verbouwd. De meiden gaan bij haar langs, maar daar zit La Plessen niet op te wacht...

12-11-2017 16:33

Afl. 1

Britt & Ymke - Afl. 1

Britt en Ymke confronteren Jort Kelder met zijn uitspraken over een mogelijke zwangerschap. Ze helpen Tony Star, bekend van 'Oh Oh Cherso', aan een nieuw en stoer imago en voelen Wendy van Dijk aan de tand over haar opname in een afkickklin...

15-10-2017 16:08

Afl. 8

Britt & Ymke - Afl. 8

Het thema is BN'er zijn en BN'er blijven. Britt en Ymke zijn als realitysterren beroemd geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel weer van de beeldbuis. Dat willen de meiden natuurlijk voorkomen! Ze lopen een dag mee op ...

08-10-2017 16:05

Afl. 7

Britt & Ymke - Afl. 7

Britt & Ymke willen ontdekken hoe zij hun carrière kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs wagen de sprong naar de muziekstudio. En andersom zijn er zangers die een serieuze poging wagen om te acteren of presenteren. De dames onderz...

01-10-2017 16:05

Afl. 6

Britt & Ymke - Afl. 6

Het thema is geld. Hoe word je rijk als BN'er? En wat als straks hun contract bij RTL niet meer wordt verlengd? Hoe stellen ze hun financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar de grootste schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. Daar...

24-09-2017 16:01

Afl. 5

Britt & Ymke - Afl. 5

Het thema is 'eten'. Je lichaam is als BN'er je visitekaartje, dus daar moet je goed voor zorgen. En daar schuilt een probleem, want Britt leeft dagelijks op snacks. Bij een diëtist hoort Britt wat de risico's zijn van haar eetgedrag. Chef-...

17-09-2017 16:02

Afl. 4

Britt & Ymke - Afl. 4

Het thema is: imago. Britt & Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN'ers. Moeten ze hun imago veranderen om 'erbij te horen'? Wie bepaalt of je een goed imago hebt of niet? Met styliste Manon Meijers gaan ze shopp...

10-09-2017 15:59

Afl. 3

Britt & Ymke - Afl. 3

Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy, om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heef...

03-09-2017 16:06

Afl. 2

Britt & Ymke - Afl. 2

Thema: relaties. Britt en Ymke gaan bij een singlecoach op bezoek om te onderzoeken hoe zij een geschikte man aan de haak kunnen slaan. Ze praten met de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle Cruijff te spreken te krijgen,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Britt & Ymke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke bij Britt & Ymke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke. Heb je een uitzending van Britt & Ymke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke gemist

Uitzending gemist van Britt & Ymke? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!