Programma gemist?

Britt en op tv Ymke proberen de Carice van Houten uit te spreken naar te krijgen, maar die de heeft daar weinig zin tijdens in. Dus met gaan ze maar naar een op zoek naar op Matthijs van uit Nieuwkerk. Ze ondervragen Dries door Roelvink over uit zijn angsten en fobieën naar en overvallen Ralf Mackenbach uit van thuis. Eva Jinek een wordt aan de tand gevoeld, omdat van ze wel erg op tv met vaak in de roddelbladen staat. het Eddy Zoëy mag de uitleggen waarom door hij niet in meer op televisie te met zien is.

Entertainmentprogramma van waarin de naar nieuwbakken gossip ladies Britt & het Ymke op zoek een gaan naar de naar feiten achter de smeuïge door door roddels die dagelijks tijdens over onze Nederlandse sterren op opduiken.

Britt op tv en Ymke onderzoeken waarom door Paul Turner op tv opgepakt is in Duitsland en het ze vragen een aan Fred van met Leer wat op tv er mis is met zijn een tijdens neus. Ze zetten ook de het achtervolging in in op Geert tijdens Hoes en voelen Tygo de Gernandt aan de tand over in een zijn vrijgezellenstatus én naar zijn verleden met door Patty Brard. Aan Marco Borsato vragen tijdens ze waarom door zijn kinderen niet mogen in meedoen tijdens aan 'The voice of Holland'. het uit En ze willen weten waarom het Johan het Derksen en Wilfred van Genee miljoenen laten de liggen.

Britt op tv en Ymke willen Gordon, die tijdens naar wederom vrijgezel is, een hart in onder het de riem steken. Verder confronteren ze van de Henk Schiffmacher met de de roddels die over hem en uit Rosalie van Breemen met in de uit media zijn naar verschenen. De meiden gaan ook tijdens op ziekenbezoek uit bij de grieperige tijdens Ben door Saunders. Ymke overvalt Humberto Tan, omdat op op tv hij is uitgeroepen door tot meest begeerde minnaar tijdens van Nederland. naar Irene Moors reageert tijdens op de roddel dat naar zij een workaholic de is en door haar kinderen nooit ziet. Zangsensatie Rinus op tv met wil doorbreken in in Duitsland en krijgt daarbij hulp het van op tv Britt en Ymke.

Britt en een Ymke gaan achter clown tijdens Bassie op aan, die volgens de met media geld heeft achtergehouden. door Bridget van Maasland wordt thuis overvallen op tv om te checken uit of de het klopt dat ze de van vraagprijs van haar de woning met drastisch heeft moeten verlagen. een Britt doet door mee aan de Amsterdam City op Swim en Thijs op tv Willekes praat over zijn met massagenachtmerrie. En met Britt en de Ymke doen met in Jody Bernal waar uit iedereen van droomt: ze rijden van tijdens hem omver, gooien een hem van grote in hoogte naar beneden en schoppen in en slaan in hem.

Barbie tijdens is overspannen naar en dat vinden Britt en Ymke de zielig. Daarom gaan een ze met een uit een ontspannende verrassing langs bij de met realityster. van Wil Michael Boogerd echt niet trouwen de op met zijn mooie van geliefde of stiekem toch wel? Dennis de Weening doet de in kandidaten in zijn uit programma's van op alles aan, maar met hoe stoer is uit de van presentator zelf eigenlijk? De dames het gaan ook nog uit langs in bij zanger Jaap een Reesema, die in zijn vrije tijdens tijd pizzabakker van is.

In Volendam op gaan Britt & Ymke op tv op zoek naar naar de Big van 5. Wat doet Simon een Keizer de 's ochtends vroeg op bij Kees tijdens Tol? Nikkie Plessen van schijnt iets aan haar het kin te van hebben verbouwd. De meiden gaan bij een naar haar langs, maar daar zit door La Plessen niet tijdens op te wachten. Beau de van een Erven Dorens zou jarenlang op geen belasting hebben het betaald en de meiden naar naar halen alles uit de op kast om hem vanuit de tijdens SBS6-toren naar met beneden te op tv krijgen.

Britt van en Ymke in confronteren Jort Kelder een met zijn uitspraken over in een mogelijke zwangerschap. het Ze helpen Tony Star, bekend in van 'Oh Oh de door Cherso', aan een in nieuw en stoer imago en voelen in op Wendy van Dijk aan met de tand op over haar opname in een afkickkliniek. met De van meiden maken zich zorgen uit over Quintis de Ristie en gaan bij hem het uit langs om te kijken met wat hem zo uit depressief maakt.

Het in thema is een BN'er zijn en in BN'er blijven. Britt de en Ymke zijn als realitysterren beroemd een van geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk van snel in weer van de in beeldbuis. Dat willen uit de meiden door natuurlijk voorkomen! Ze met lopen een dag naar mee op de redactie van 'RTL de Boulevard'. uit Hun voornaamste doel is van om vrienden in te worden met Albert Verlinde. op met Ook gaan ze op tijdens bezoek bij Robin Zijlstra. Na van zijn deelname aan van een onder meer 'Idols' en een rol met in het 'GTST' verdween naar hij weer van de in buis. Hoe kan dat het toch? een Hennie Huisman is te gast in tijdens de studio. Na de een succesvolle het carrière is hij naar in de vergetelheid geraakt. de Hoe de denkt hij tijdens terug in de picture tijdens te komen?

Britt in & Ymke willen ontdekken hoe het zij hun in carrière op tv kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs met wagen de van sprong naar de muziekstudio. op En andersom zijn het er zangers op die een tijdens serieuze poging wagen om de te acteren van of presenteren. De dames in onderzoeken het of ze hun door carrière kunnen verbreden richting van de muziek. Ze van gaan thuis op bezoek bij de Thomas Berge. Hij het van vertelt over het uit artiestenleven en neemt de meiden de mee naar de muziekstudio. naar Verder door gaan ze bij Peter Beense uit langs in de zijn van Amsterdamse kroeg en uit nemen ze een nieuwe YouTube-videoclip op de uit met zanger Rinus en in zijn Debora.

Het thema is uit van geld. Hoe word op je rijk als BN'er? En wat in als straks tijdens hun het contract bij RTL niet op meer wordt verlengd? Hoe stellen door op tv ze hun financiële de toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar van de grootste schnabbelaar de van Nederland: Dries van Roelvink. naar Daarnaast leren ze van Fatima in Moreiro de Melo van pokeren en mogen met de ze met een officieel pokertoernooi meedoen. uit Van Jasmine uit Sendar horen ze van hoe het haar van is vergaan nadat hij met tv-contract met niet meer werd verlengd. tijdens René van der het Gijp is te naar gast in de naar studio.

Het de thema is met 'eten'. Je lichaam is als op BN'er je de visitekaartje, dus een daar moet je goed een voor zorgen. En daar schuilt het een uit probleem, want Britt leeft dagelijks het op snacks. Bij uit een diëtist op hoort Britt wat naar de risico's zijn een van haar de eetgedrag. Chef-kok Herman den Blijker de vertelt in zijn het restaurant op in Rotterdam een over goede voeding. In een de studio vertelt René Froger een in over zijn gewichtsproblemen waar hij in al heel lang tijdens mee op kampt. Britt & Ymke brengen ook op tv met een bezoek aan de Voedselbank de waar een René ambassadeur van de is.

Het uit thema is: imago. Britt & op Ymke ontdekken in een hoeverre van hun imago belangrijk is het voor hen met als BN'ers. op tv Moeten ze hun een imago veranderen om 'erbij op tv te horen'? Wie bepaalt een of je uit een goed imago hebt of met het niet? Met styliste Manon Meijers met gaan ze op tv shoppen in een luxueuze winkel naar en van tijdens Bastiaan van Schaik horen een ze hoe belangrijk op tv in kleding kan zijn. Ook brengen door de met dames een bezoek aan Wilma door Nanninga van tijdens Privé, die in vanuit haar positie imago's naar van BN'ers kan maken of door door breken. Xander de Buisonjé vertelt hen de hoe je op je door kunt herstellen van met imagoschade.

Thema: Playboy. tijdens Britt en Ymke op gaan in op bezoek bij van Jan Heemskerk, voormalig op tv hoofdredacteur van de de Playboy, om uit uit te zoeken waarom uit Britt er wel instaat en Ymke in niet op tv gevraagd wordt. een Ze praten met het seksbom Ellen ten op Damme die er bewust naar voor heeft gekozen het om zich niet naakt een te laten fotograferen voor het het blad. En met in de door studio praten ze met met Lieke een van Lexmond. Zij is zo van populair, door dat ze in er zelfs voor heeft gekozen om een er in twee keer door in te staan. in Waarom kiest zij ervoor om zich door zo bloot te in door geven?

Thema: relaties. Britt op tv en Ymke gaan een bij een op tv singlecoach op bezoek op tv om te in onderzoeken hoe zij een op geschikte man aan de op tv haak kunnen slaan. uit Ze uit praten met de populaire van GTST-hunk Ruud Feltkamp en van ze proberen op Estelle Cruijff te spreken een te krijgen, door aangezien haar liefdesleven met op dit de moment zo een in de belangstelling een staat. Britt en Ymke gaan naar op het feest van door Jackies in bachelorette list, waar naar zij allebei instaan. Zullen tijdens zij naar uitgeroepen worden tot de meest fel van begeerde vrijgezellen van op Nederland? En uit in een de studio praten ze uiteindelijk met in uit Gordon. Als er iemand een de tumultueus liefdesleven door in de naar schijnwerpers leidt, is hij het het wel.

januari 2019
31-12-2017 16:31

Afl. 8

Britt & Ymke - Afl. 8

Britt en Ymke proberen Carice van Houten te spreken te krijgen, maar die heeft daar weinig zin in. Dus gaan ze maar naar op zoek naar Matthijs van Nieuwkerk. Ze ondervragen Dries Roelvink over zijn angsten en fobieën en overvallen Ralf Mack...

24-12-2017 16:07

Afl. 7

Britt & Ymke - Afl. 7

Entertainmentprogramma waarin de nieuwbakken gossip ladies Britt & Ymke op zoek gaan naar de feiten achter de smeuïge roddels die dagelijks over onze Nederlandse sterren opduiken.

17-12-2017 16:12

Afl. 6

Britt & Ymke - Afl. 6

Britt en Ymke onderzoeken waarom Paul Turner opgepakt is in Duitsland en ze vragen aan Fred van Leer wat er mis is met zijn neus. Ze zetten ook de achtervolging in op Geert Hoes en voelen Tygo Gernandt aan de tand over zijn vrijgezellenstat...

10-12-2017 16:14

Afl. 5

Britt & Ymke - Afl. 5

Britt en Ymke willen Gordon, die wederom vrijgezel is, een hart onder de riem steken. Verder confronteren ze Henk Schiffmacher met de roddels die over hem en Rosalie van Breemen in de media zijn verschenen. De meiden gaan ook op ziekenbezoe...

03-12-2017 16:18

Afl. 4

Britt & Ymke - Afl. 4

Britt en Ymke gaan achter clown Bassie aan, die volgens de media geld heeft achtergehouden. Bridget Maasland wordt thuis overvallen om te checken of het klopt dat ze de vraagprijs van haar woning drastisch heeft moeten verlagen. Britt doet ...

26-11-2017 16:28

Afl. 3

Britt & Ymke - Afl. 3

Barbie is overspannen en dat vinden Britt en Ymke zielig. Daarom gaan ze met een ontspannende verrassing langs bij de realityster. Wil Michael Boogerd echt niet trouwen met zijn mooie geliefde of stiekem toch wel? Dennis Weening doet de kan...

19-11-2017 16:30

Afl. 2

Britt & Ymke - Afl. 2

In Volendam gaan Britt & Ymke op zoek naar de Big 5. Wat doet Simon Keizer 's ochtends vroeg bij Kees Tol? Nikkie Plessen schijnt iets aan haar kin te hebben verbouwd. De meiden gaan bij haar langs, maar daar zit La Plessen niet op te wacht...

12-11-2017 16:33

Afl. 1

Britt & Ymke - Afl. 1

Britt en Ymke confronteren Jort Kelder met zijn uitspraken over een mogelijke zwangerschap. Ze helpen Tony Star, bekend van 'Oh Oh Cherso', aan een nieuw en stoer imago en voelen Wendy van Dijk aan de tand over haar opname in een afkickklin...

15-10-2017 16:08

Afl. 8

Britt & Ymke - Afl. 8

Het thema is BN'er zijn en BN'er blijven. Britt en Ymke zijn als realitysterren beroemd geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel weer van de beeldbuis. Dat willen de meiden natuurlijk voorkomen! Ze lopen een dag mee op ...

08-10-2017 16:05

Afl. 7

Britt & Ymke - Afl. 7

Britt & Ymke willen ontdekken hoe zij hun carrière kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs wagen de sprong naar de muziekstudio. En andersom zijn er zangers die een serieuze poging wagen om te acteren of presenteren. De dames onderz...

01-10-2017 16:05

Afl. 6

Britt & Ymke - Afl. 6

Het thema is geld. Hoe word je rijk als BN'er? En wat als straks hun contract bij RTL niet meer wordt verlengd? Hoe stellen ze hun financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar de grootste schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. Daar...

24-09-2017 16:01

Afl. 5

Britt & Ymke - Afl. 5

Het thema is 'eten'. Je lichaam is als BN'er je visitekaartje, dus daar moet je goed voor zorgen. En daar schuilt een probleem, want Britt leeft dagelijks op snacks. Bij een diëtist hoort Britt wat de risico's zijn van haar eetgedrag. Chef-...

17-09-2017 16:02

Afl. 4

Britt & Ymke - Afl. 4

Het thema is: imago. Britt & Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN'ers. Moeten ze hun imago veranderen om 'erbij te horen'? Wie bepaalt of je een goed imago hebt of niet? Met styliste Manon Meijers gaan ze shopp...

10-09-2017 15:59

Afl. 3

Britt & Ymke - Afl. 3

Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy, om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heef...

03-09-2017 16:06

Afl. 2

Britt & Ymke - Afl. 2

Thema: relaties. Britt en Ymke gaan bij een singlecoach op bezoek om te onderzoeken hoe zij een geschikte man aan de haak kunnen slaan. Ze praten met de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle Cruijff te spreken te krijgen,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Britt & Ymke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke bij Britt & Ymke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke. Heb je een uitzending van Britt & Ymke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke gemist

Uitzending gemist van Britt & Ymke? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord