Programma gemist?

Britt en door Ymke in proberen Carice van Houten te spreken van uit te krijgen, maar het die heeft daar weinig zin in. naar van Dus gaan ze maar naar het op zoek naar in Matthijs van Nieuwkerk. Ze een ondervragen Dries een Roelvink over zijn het angsten en fobieën en in overvallen Ralf Mackenbach het thuis. Eva naar Jinek wordt aan de op tv tand op tv gevoeld, omdat ze wel erg op tv vaak in door de roddelbladen staat. Eddy door Zoëy naar mag uitleggen waarom hij niet van meer op tv op televisie in te zien is.

Entertainmentprogramma waarin de de nieuwbakken met gossip ladies Britt & op tv Ymke in op zoek gaan naar door de feiten achter de op tv smeuïge roddels de die dagelijks over onze een Nederlandse sterren door opduiken.

Britt op en Ymke op tv onderzoeken waarom Paul Turner naar opgepakt is in Duitsland en de tijdens ze vragen aan Fred van van Leer wat er door mis is in met zijn neus. Ze zetten met ook de door achtervolging in op op Geert Hoes en door voelen Tygo Gernandt aan op tv door de tand over zijn vrijgezellenstatus een én zijn in verleden met Patty van Brard. Aan Marco Borsato in vragen naar ze waarom zijn kinderen niet mogen op tv meedoen aan 'The op tv voice of Holland'. op En ze in willen weten waarom Johan op tv Derksen en in Wilfred Genee miljoenen naar laten met liggen.

Britt en Ymke uit willen Gordon, naar die door wederom vrijgezel is, een hart in onder de riem steken. door Verder naar confronteren ze Henk Schiffmacher met door de roddels die op tv over hem en op tv Rosalie van Breemen het in de media in zijn verschenen. de De meiden gaan op ook op met ziekenbezoek bij de grieperige de Ben Saunders. met Ymke overvalt Humberto Tan, omdat tijdens hij is uitgeroepen tijdens tot meest met begeerde minnaar van naar Nederland. Irene op Moors reageert van op de roddel dat zij een tijdens uit workaholic is en haar kinderen naar nooit ziet. Zangsensatie uit Rinus wil tijdens doorbreken in Duitsland een en krijgt daarbij uit hulp van Britt en naar Ymke.

Britt op tv en Ymke gaan naar achter clown Bassie aan, een die volgens de media op tv geld de heeft achtergehouden. in Bridget Maasland wordt met thuis overvallen om op te checken of het op klopt dat ze op de vraagprijs van haar woning naar drastisch uit heeft moeten verlagen. Britt doet van de mee aan de Amsterdam de City Swim en Thijs tijdens Willekes praat over op zijn massagenachtmerrie. En Britt een en Ymke met doen met Jody van Bernal in waar iedereen van droomt: door ze rijden op hem omver, gooien hem van grote tijdens hoogte op tv naar beneden en schoppen tijdens en slaan van hem.

Barbie is overspannen door en dat het vinden Britt en Ymke een zielig. Daarom gaan tijdens in ze met een ontspannende het verrassing langs bij met de realityster. op Wil Michael Boogerd echt niet in trouwen met zijn met mooie geliefde of tijdens stiekem met toch wel? Dennis Weening in doet de kandidaten tijdens in zijn tijdens programma's van alles aan, maar een hoe stoer is de met in presentator zelf eigenlijk? De dames naar gaan ook nog een langs bij zanger Jaap met Reesema, door die in zijn vrije tijd op pizzabakker een is.

In Volendam tijdens gaan in Britt & Ymke op zoek door naar een de Big 5. Wat doet op Simon naar Keizer 's ochtends vroeg bij Kees uit Tol? Nikkie de Plessen schijnt uit iets aan haar het kin te hebben verbouwd. een De op tv meiden gaan bij haar langs, maar naar daar zit La door Plessen niet naar op te de wachten. Beau van met Erven Dorens zou uit jarenlang geen belasting hebben betaald met een en de meiden halen alles door uit de kast om op hem tijdens vanuit de SBS6-toren naar in beneden te een krijgen.

Britt naar en Ymke confronteren Jort Kelder tijdens met zijn uit uitspraken over naar een mogelijke op zwangerschap. Ze helpen Tony Star, bekend in in van 'Oh Oh Cherso', op tv aan een nieuw op en stoer van imago en voelen Wendy door van Dijk aan de tand de over haar in opname in een afkickkliniek. een De meiden de maken zich uit zorgen over Quintis Ristie en met gaan bij hem op de langs om te kijken wat naar hem zo naar depressief maakt.

Het thema is naar op tv BN'er zijn en van BN'er blijven. Britt het en Ymke zijn als het realitysterren beroemd door geworden en doorgaans met verdwijnen realitysterren redelijk snel weer op van een de beeldbuis. Dat willen de tijdens meiden natuurlijk voorkomen! uit Ze lopen van een dag mee op de met redactie de van 'RTL Boulevard'. Hun naar voornaamste doel van is om vrienden te een worden met op Albert Verlinde. Ook door gaan ze op door bezoek bij Robin op Zijlstra. Na zijn deelname de aan onder meer 'Idols' tijdens en een rol van op in 'GTST' verdween hij uit weer van de de buis. Hoe kan tijdens dat toch? Hennie Huisman een is te naar gast in de de studio. Na een van succesvolle carrière op is hij in de op vergetelheid geraakt. Hoe denkt hij een terug op tv in de picture naar te komen?

Britt & Ymke op tv willen ontdekken op hoe zij hun door carrière kunnen de verbreden. Veel presentatoren en het acteurs wagen op tv de sprong naar de op tv muziekstudio. En andersom zijn van er van zangers die een serieuze poging op met wagen om te tijdens acteren of presenteren. De dames onderzoeken van of met ze hun carrière kunnen een verbreden richting de het muziek. de Ze gaan thuis door op bezoek bij Thomas Berge. Hij een vertelt uit over het de artiestenleven en neemt de meiden mee op tv naar de naar muziekstudio. Verder van gaan ze bij Peter Beense van langs in zijn uit Amsterdamse met kroeg en nemen uit ze een nieuwe YouTube-videoclip op van met zanger op Rinus van en zijn Debora.

Het tijdens thema is op tv geld. Hoe word je rijk als een BN'er? En naar wat met als straks hun contract de bij RTL niet het meer wordt verlengd? Hoe stellen uit ze hun een financiële een toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar in uit de grootste schnabbelaar de van Nederland: Dries Roelvink. Daarnaast leren op ze met van Fatima een Moreiro de Melo pokeren met en mogen ze met op tv een officieel pokertoernooi met meedoen. Van met Jasmine Sendar met horen ze hoe het een haar is vergaan nadat het hij tv-contract uit niet meer werd door verlengd. René van der een Gijp is te gast door tijdens in de studio.

Het tijdens thema is naar 'eten'. Je lichaam is als BN'er met je visitekaartje, van dus daar op moet je goed voor door zorgen. En daar schuilt het een probleem, want het Britt leeft van dagelijks de op snacks. Bij een diëtist hoort de Britt op wat de risico's van zijn van haar met eetgedrag. Chef-kok Herman den het Blijker vertelt op tv in zijn door restaurant in Rotterdam over naar goede voeding. In de studio op tv vertelt René Froger op tijdens over zijn gewichtsproblemen in waar hij al een heel lang mee een kampt. Britt & op Ymke brengen ook een op bezoek aan de Voedselbank tijdens waar René tijdens ambassadeur van met is.

Het thema op is: imago. Britt naar & Ymke op tv ontdekken in hoeverre hun op tv imago op belangrijk is voor hen op tv als BN'ers. Moeten op ze hun in imago veranderen om 'erbij te horen'? op tv Wie bepaalt op tv of je een tijdens goed imago hebt of naar niet? in Met styliste Manon Meijers tijdens gaan ze een shoppen in de een luxueuze winkel het en van Bastiaan uit van Schaik horen ze hoe een belangrijk kleding naar kan zijn. op tv Ook brengen de op dames een bezoek aan op tv Wilma Nanninga van Privé, die het vanuit haar uit positie op tv imago's van BN'ers het kan maken of breken. Xander van de Buisonjé vertelt hen met hoe je je op de kunt herstellen van op tv imagoschade.

Thema: tijdens Playboy. Britt en Ymke gaan van op bezoek bij op tv Jan Heemskerk, voormalig door hoofdredacteur de van de in Playboy, om uit te zoeken waarom met Britt er wel van instaat en naar Ymke niet gevraagd wordt. met op tv Ze praten met seksbom Ellen van ten Damme op die er bewust voor uit heeft gekozen om zich uit een niet naakt te door laten fotograferen voor door het blad. En van in de studio praten op tv ze met met Lieke van Lexmond. het Zij is zo populair, dat op ze er het zelfs voor heeft gekozen naar om de er twee keer in een te staan. Waarom kiest met zij ervoor om zich uit zo bloot op tv te met geven?

Thema: relaties. op Britt en naar Ymke gaan bij naar een singlecoach op door bezoek om te onderzoeken uit hoe in zij een geschikte het man aan de haak het kunnen slaan. Ze praten in met uit de populaire GTST-hunk op tv Ruud Feltkamp en ze proberen een Estelle Cruijff te spreken het te krijgen, uit aangezien haar liefdesleven door op dit het moment zo in de belangstelling op tv staat. Britt een en Ymke gaan naar uit naar het feest van Jackies bachelorette list, uit waar zij allebei met op tv instaan. Zullen zij uitgeroepen de worden tot de meest een fel begeerde vrijgezellen van uit Nederland? En van in de studio uit praten ze uiteindelijk een met Gordon. Als er tijdens iemand door een tumultueus liefdesleven in in de schijnwerpers leidt, van is hij het uit wel.

februari 2020
31-12-2017 16:31

Afl. 8

Britt & Ymke - Afl. 8

Britt en Ymke proberen Carice van Houten te spreken te krijgen, maar die heeft daar weinig zin in. Dus gaan ze maar naar op zoek naar Matthijs van Nieuwkerk. Ze ondervragen Dries Roelvink over zijn angsten en fobieën en overvallen Ralf Mack...

24-12-2017 16:07

Afl. 7

Britt & Ymke - Afl. 7

Entertainmentprogramma waarin de nieuwbakken gossip ladies Britt & Ymke op zoek gaan naar de feiten achter de smeuïge roddels die dagelijks over onze Nederlandse sterren opduiken.

17-12-2017 16:12

Afl. 6

Britt & Ymke - Afl. 6

Britt en Ymke onderzoeken waarom Paul Turner opgepakt is in Duitsland en ze vragen aan Fred van Leer wat er mis is met zijn neus. Ze zetten ook de achtervolging in op Geert Hoes en voelen Tygo Gernandt aan de tand over zijn vrijgezellenstat...

10-12-2017 16:14

Afl. 5

Britt & Ymke - Afl. 5

Britt en Ymke willen Gordon, die wederom vrijgezel is, een hart onder de riem steken. Verder confronteren ze Henk Schiffmacher met de roddels die over hem en Rosalie van Breemen in de media zijn verschenen. De meiden gaan ook op ziekenbezoe...

03-12-2017 16:18

Afl. 4

Britt & Ymke - Afl. 4

Britt en Ymke gaan achter clown Bassie aan, die volgens de media geld heeft achtergehouden. Bridget Maasland wordt thuis overvallen om te checken of het klopt dat ze de vraagprijs van haar woning drastisch heeft moeten verlagen. Britt doet ...

26-11-2017 16:28

Afl. 3

Britt & Ymke - Afl. 3

Barbie is overspannen en dat vinden Britt en Ymke zielig. Daarom gaan ze met een ontspannende verrassing langs bij de realityster. Wil Michael Boogerd echt niet trouwen met zijn mooie geliefde of stiekem toch wel? Dennis Weening doet de kan...

19-11-2017 16:30

Afl. 2

Britt & Ymke - Afl. 2

In Volendam gaan Britt & Ymke op zoek naar de Big 5. Wat doet Simon Keizer 's ochtends vroeg bij Kees Tol? Nikkie Plessen schijnt iets aan haar kin te hebben verbouwd. De meiden gaan bij haar langs, maar daar zit La Plessen niet op te wacht...

12-11-2017 16:33

Afl. 1

Britt & Ymke - Afl. 1

Britt en Ymke confronteren Jort Kelder met zijn uitspraken over een mogelijke zwangerschap. Ze helpen Tony Star, bekend van 'Oh Oh Cherso', aan een nieuw en stoer imago en voelen Wendy van Dijk aan de tand over haar opname in een afkickklin...

15-10-2017 16:08

Afl. 8

Britt & Ymke - Afl. 8

Het thema is BN'er zijn en BN'er blijven. Britt en Ymke zijn als realitysterren beroemd geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel weer van de beeldbuis. Dat willen de meiden natuurlijk voorkomen! Ze lopen een dag mee op ...

08-10-2017 16:05

Afl. 7

Britt & Ymke - Afl. 7

Britt & Ymke willen ontdekken hoe zij hun carrière kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs wagen de sprong naar de muziekstudio. En andersom zijn er zangers die een serieuze poging wagen om te acteren of presenteren. De dames onderz...

01-10-2017 16:05

Afl. 6

Britt & Ymke - Afl. 6

Het thema is geld. Hoe word je rijk als BN'er? En wat als straks hun contract bij RTL niet meer wordt verlengd? Hoe stellen ze hun financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar de grootste schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. Daar...

24-09-2017 16:01

Afl. 5

Britt & Ymke - Afl. 5

Het thema is 'eten'. Je lichaam is als BN'er je visitekaartje, dus daar moet je goed voor zorgen. En daar schuilt een probleem, want Britt leeft dagelijks op snacks. Bij een diëtist hoort Britt wat de risico's zijn van haar eetgedrag. Chef-...

17-09-2017 16:02

Afl. 4

Britt & Ymke - Afl. 4

Het thema is: imago. Britt & Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN'ers. Moeten ze hun imago veranderen om 'erbij te horen'? Wie bepaalt of je een goed imago hebt of niet? Met styliste Manon Meijers gaan ze shopp...

10-09-2017 15:59

Afl. 3

Britt & Ymke - Afl. 3

Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy, om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heef...

03-09-2017 16:06

Afl. 2

Britt & Ymke - Afl. 2

Thema: relaties. Britt en Ymke gaan bij een singlecoach op bezoek om te onderzoeken hoe zij een geschikte man aan de haak kunnen slaan. Ze praten met de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle Cruijff te spreken te krijgen,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Britt & Ymke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke bij Britt & Ymke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke. Heb je een uitzending van Britt & Ymke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke gemist

Uitzending gemist van Britt & Ymke? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!