Programma gemist?

Britt en op Ymke proberen de Carice van Houten te spreken een te krijgen, met maar die heeft daar de weinig zin het in. Dus op tv gaan ze maar naar op door zoek naar Matthijs op van Nieuwkerk. Ze uit ondervragen Dries op Roelvink op over zijn angsten in en fobieën en uit overvallen Ralf Mackenbach thuis. tijdens Eva Jinek wordt aan de met tand gevoeld, uit omdat ze wel tijdens erg vaak in de uit het roddelbladen staat. Eddy op Zoëy mag uitleggen waarom door hij niet een meer op televisie de te zien is.

Entertainmentprogramma een waarin de nieuwbakken gossip ladies op tv op Britt & Ymke op uit zoek gaan naar de feiten naar achter op de smeuïge roddels op tv die dagelijks over onze door Nederlandse sterren in opduiken.

Britt door en Ymke onderzoeken waarom Paul het Turner opgepakt is op tv in Duitsland en naar ze vragen uit aan Fred van van Leer wat er van mis het is met zijn neus. Ze zetten op ook de achtervolging naar in op Geert het op Hoes en voelen Tygo Gernandt het aan de tijdens tand over het zijn vrijgezellenstatus én zijn verleden met van Patty Brard. Aan op Marco naar Borsato vragen ze door waarom zijn kinderen niet mogen in meedoen uit aan 'The met voice of Holland'. En tijdens ze willen weten door waarom Johan Derksen door en Wilfred Genee miljoenen laten op met liggen.

Britt de en Ymke willen Gordon, die de in wederom vrijgezel is, de een hart onder de van riem steken. Verder in confronteren ze in Henk Schiffmacher met de roddels die op de over hem en Rosalie op tv van Breemen van in de media de zijn verschenen. De meiden gaan ook een op ziekenbezoek met bij de grieperige Ben tijdens een Saunders. Ymke overvalt Humberto Tan, de omdat een hij is uitgeroepen tot meest op tv begeerde het minnaar van Nederland. Irene Moors reageert met een op de roddel dat zij een tijdens workaholic met is en haar kinderen door nooit ziet. Zangsensatie op tv Rinus wil uit doorbreken in Duitsland en tijdens krijgt daarbij uit hulp van Britt en de Ymke.

Britt en Ymke naar gaan in achter clown Bassie aan, naar die volgens de tijdens media geld het heeft achtergehouden. tijdens Bridget Maasland wordt thuis overvallen naar om een te checken of het op tv klopt dat ze van de vraagprijs van haar woning op de drastisch heeft moeten tijdens verlagen. Britt doet mee aan de met Amsterdam City tijdens Swim naar en Thijs Willekes een praat over zijn massagenachtmerrie. door En Britt en Ymke doen met met Jody Bernal naar waar iedereen uit van droomt: ze het rijden hem omver, gooien het hem door van grote hoogte naar het beneden en uit schoppen en slaan de hem.

Barbie is de overspannen en dat vinden naar Britt op en Ymke zielig. het Daarom gaan naar ze met een ontspannende verrassing langs tijdens bij de realityster. uit de Wil Michael Boogerd op tv echt niet trouwen met zijn van mooie uit geliefde of stiekem toch wel? een Dennis Weening van doet de kandidaten in op zijn programma's van alles het aan, op maar hoe stoer is de de presentator naar zelf eigenlijk? met De dames gaan ook nog in langs bij tijdens zanger Jaap Reesema, die naar in zijn de vrije tijd pizzabakker de is.

In de Volendam gaan het Britt & Ymke op zoek een naar het de Big 5. Wat doet naar Simon Keizer door 's ochtends vroeg bij door Kees Tol? Nikkie de Plessen schijnt iets aan een haar in kin te hebben een verbouwd. De op tv meiden gaan bij haar langs, uit maar daar zit La door Plessen niet op in te uit wachten. Beau van Erven Dorens in zou jarenlang op geen belasting hebben betaald een en de een meiden op tv halen alles uit de kast om met uit hem vanuit de SBS6-toren naar naar beneden uit te krijgen.

Britt op en Ymke confronteren Jort naar Kelder met zijn uitspraken op over een door mogelijke zwangerschap. Ze met helpen een Tony Star, bekend op van 'Oh Oh Cherso', een aan een nieuw van en stoer imago naar en voelen Wendy van het Dijk aan de met tand over naar haar opname naar in een afkickkliniek. De meiden maken naar zich zorgen over op Quintis Ristie en het gaan bij hem het langs om te naar kijken wat door hem uit zo depressief maakt.

Het tijdens thema is BN'er door zijn en BN'er tijdens blijven. Britt met en Ymke zijn als realitysterren beroemd in geworden en tijdens doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk de snel weer op van met de beeldbuis. Dat willen de in meiden natuurlijk voorkomen! met Ze lopen een een dag op tv mee op de redactie van door 'RTL Boulevard'. Hun voornaamste tijdens in doel is om vrienden te worden tijdens met met Albert Verlinde. Ook gaan tijdens ze op bezoek van bij Robin Zijlstra. uit Na zijn deelname van aan onder meer 'Idols' een en een een rol in een 'GTST' verdween op hij weer van de op tv buis. Hoe op tv kan dat toch? van Hennie Huisman is te gast uit in de studio. tijdens Na een succesvolle carrière op is hij tijdens in de vergetelheid uit geraakt. Hoe denkt hij uit terug het in de picture te het komen?

Britt naar & Ymke naar willen ontdekken hoe naar zij hun carrière kunnen verbreden. met Veel presentatoren door en acteurs wagen de uit sprong naar de in muziekstudio. En andersom op zijn er zangers die op een serieuze poging naar wagen de om te acteren of presenteren. door De dames met onderzoeken op tv of ze hun carrière kunnen van verbreden richting naar de muziek. Ze gaan thuis op op bezoek bij het Thomas tijdens Berge. Hij vertelt over het van artiestenleven en neemt door de meiden uit mee naar tijdens de muziekstudio. Verder gaan de ze bij Peter Beense de het langs in zijn tijdens Amsterdamse kroeg en nemen naar ze een de nieuwe YouTube-videoclip op het met zanger Rinus en zijn met Debora.

Het thema is op geld. Hoe word op met je rijk als naar BN'er? En wat als straks op hun contract bij tijdens RTL niet meer wordt een verlengd? Hoe in stellen ze door hun financiële een toekomst zeker? Daarvoor op tv gaan ze naar de grootste de schnabbelaar van Nederland: Dries tijdens een Roelvink. Daarnaast leren het ze van Fatima Moreiro de de Melo pokeren en uit mogen ze met uit een officieel pokertoernooi van meedoen. Van van Jasmine Sendar horen door ze hoe tijdens het haar is de vergaan nadat hij in tv-contract niet meer werd het verlengd. René met van der Gijp is te een gast in de de studio.

Het thema naar is tijdens 'eten'. Je lichaam is uit als BN'er je visitekaartje, de dus daar moet van je goed naar voor zorgen. En een daar schuilt een tijdens probleem, want Britt leeft door dagelijks op snacks. uit Bij een op diëtist hoort Britt tijdens wat de risico's tijdens zijn van het haar eetgedrag. Chef-kok Herman een den Blijker vertelt in in zijn het restaurant in Rotterdam door over goede voeding. In tijdens de studio vertelt René de Froger over zijn gewichtsproblemen een waar tijdens hij al heel lang mee op kampt. Britt door & in Ymke brengen ook een bezoek aan tijdens de Voedselbank naar waar René ambassadeur van op door is.

Het thema is: van imago. uit Britt & Ymke ontdekken in de de hoeverre hun imago belangrijk is door voor hen als uit BN'ers. Moeten ze tijdens hun imago tijdens veranderen om op tv 'erbij te horen'? Wie het bepaalt of je een uit goed imago hebt van of met niet? Met styliste Manon Meijers op tv gaan ze shoppen op tv in een luxueuze met winkel en van uit Bastiaan van Schaik in horen tijdens ze hoe belangrijk kleding kan op tv zijn. Ook brengen de het dames een bezoek uit aan Wilma uit Nanninga op van Privé, die vanuit haar het positie met imago's van BN'ers het kan maken of breken. Xander op de met Buisonjé vertelt hen op hoe je je de kunt herstellen van met imagoschade.

Thema: Playboy. Britt op tv en Ymke gaan met op met bezoek bij Jan een Heemskerk, voormalig op hoofdredacteur van de Playboy, om op uit te zoeken de waarom Britt van er wel instaat naar en Ymke niet gevraagd door wordt. Ze van praten met seksbom Ellen ten van Damme naar die er bewust van voor heeft gekozen met om zich niet naakt een te laten fotograferen naar voor het blad. En met de in de studio in praten ze met van Lieke van Lexmond. Zij is zo naar op populair, dat ze er de zelfs voor heeft gekozen om naar er naar twee keer in op tv te staan. Waarom op tv kiest zij ervoor om zich het zo bloot een te uit geven?

Thema: relaties. door Britt en de Ymke gaan van bij een singlecoach op bezoek om van te onderzoeken het hoe zij een op tv geschikte man aan de het het haak kunnen slaan. Ze praten met van de populaire het GTST-hunk Ruud Feltkamp door en ze proberen door Estelle Cruijff door te spreken te door krijgen, aangezien haar liefdesleven op tijdens dit moment zo op in de belangstelling naar staat. Britt op tv en tijdens Ymke gaan naar uit het feest van Jackies bachelorette naar list, waar van zij allebei instaan. Zullen zij op tv uitgeroepen worden de tot de meest fel met begeerde vrijgezellen naar van Nederland? het En in de studio een praten tijdens ze uiteindelijk met Gordon. Als op tv er iemand een naar tumultueus liefdesleven in in de schijnwerpers leidt, een is hij het een wel.

maart 2021
31-12-2017 16:31

Afl. 8

Britt & Ymke - Afl. 8

Britt en Ymke proberen Carice van Houten te spreken te krijgen, maar die heeft daar weinig zin in. Dus gaan ze maar naar op zoek naar Matthijs van Nieuwkerk. Ze ondervragen Dries Roelvink over zijn angsten en fobieën en overvallen Ralf Mack...

24-12-2017 16:07

Afl. 7

Britt & Ymke - Afl. 7

Entertainmentprogramma waarin de nieuwbakken gossip ladies Britt & Ymke op zoek gaan naar de feiten achter de smeuïge roddels die dagelijks over onze Nederlandse sterren opduiken.

17-12-2017 16:12

Afl. 6

Britt & Ymke - Afl. 6

Britt en Ymke onderzoeken waarom Paul Turner opgepakt is in Duitsland en ze vragen aan Fred van Leer wat er mis is met zijn neus. Ze zetten ook de achtervolging in op Geert Hoes en voelen Tygo Gernandt aan de tand over zijn vrijgezellenstat...

10-12-2017 16:14

Afl. 5

Britt & Ymke - Afl. 5

Britt en Ymke willen Gordon, die wederom vrijgezel is, een hart onder de riem steken. Verder confronteren ze Henk Schiffmacher met de roddels die over hem en Rosalie van Breemen in de media zijn verschenen. De meiden gaan ook op ziekenbezoe...

03-12-2017 16:18

Afl. 4

Britt & Ymke - Afl. 4

Britt en Ymke gaan achter clown Bassie aan, die volgens de media geld heeft achtergehouden. Bridget Maasland wordt thuis overvallen om te checken of het klopt dat ze de vraagprijs van haar woning drastisch heeft moeten verlagen. Britt doet ...

26-11-2017 16:28

Afl. 3

Britt & Ymke - Afl. 3

Barbie is overspannen en dat vinden Britt en Ymke zielig. Daarom gaan ze met een ontspannende verrassing langs bij de realityster. Wil Michael Boogerd echt niet trouwen met zijn mooie geliefde of stiekem toch wel? Dennis Weening doet de kan...

19-11-2017 16:30

Afl. 2

Britt & Ymke - Afl. 2

In Volendam gaan Britt & Ymke op zoek naar de Big 5. Wat doet Simon Keizer 's ochtends vroeg bij Kees Tol? Nikkie Plessen schijnt iets aan haar kin te hebben verbouwd. De meiden gaan bij haar langs, maar daar zit La Plessen niet op te wacht...

12-11-2017 16:33

Afl. 1

Britt & Ymke - Afl. 1

Britt en Ymke confronteren Jort Kelder met zijn uitspraken over een mogelijke zwangerschap. Ze helpen Tony Star, bekend van 'Oh Oh Cherso', aan een nieuw en stoer imago en voelen Wendy van Dijk aan de tand over haar opname in een afkickklin...

15-10-2017 16:08

Afl. 8

Britt & Ymke - Afl. 8

Het thema is BN'er zijn en BN'er blijven. Britt en Ymke zijn als realitysterren beroemd geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel weer van de beeldbuis. Dat willen de meiden natuurlijk voorkomen! Ze lopen een dag mee op ...

08-10-2017 16:05

Afl. 7

Britt & Ymke - Afl. 7

Britt & Ymke willen ontdekken hoe zij hun carrière kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs wagen de sprong naar de muziekstudio. En andersom zijn er zangers die een serieuze poging wagen om te acteren of presenteren. De dames onderz...

01-10-2017 16:05

Afl. 6

Britt & Ymke - Afl. 6

Het thema is geld. Hoe word je rijk als BN'er? En wat als straks hun contract bij RTL niet meer wordt verlengd? Hoe stellen ze hun financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar de grootste schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. Daar...

24-09-2017 16:01

Afl. 5

Britt & Ymke - Afl. 5

Het thema is 'eten'. Je lichaam is als BN'er je visitekaartje, dus daar moet je goed voor zorgen. En daar schuilt een probleem, want Britt leeft dagelijks op snacks. Bij een diëtist hoort Britt wat de risico's zijn van haar eetgedrag. Chef-...

17-09-2017 16:02

Afl. 4

Britt & Ymke - Afl. 4

Het thema is: imago. Britt & Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN'ers. Moeten ze hun imago veranderen om 'erbij te horen'? Wie bepaalt of je een goed imago hebt of niet? Met styliste Manon Meijers gaan ze shopp...

10-09-2017 15:59

Afl. 3

Britt & Ymke - Afl. 3

Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy, om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heef...

03-09-2017 16:06

Afl. 2

Britt & Ymke - Afl. 2

Thema: relaties. Britt en Ymke gaan bij een singlecoach op bezoek om te onderzoeken hoe zij een geschikte man aan de haak kunnen slaan. Ze praten met de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle Cruijff te spreken te krijgen,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Britt & Ymke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke bij Britt & Ymke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke. Heb je een uitzending van Britt & Ymke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke gemist

Uitzending gemist van Britt & Ymke? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!