Programma gemist?

Britt van en Ymke proberen van Carice van in Houten te spreken naar te krijgen, maar uit die heeft daar weinig zin in. een Dus in gaan ze op maar naar op zoek van naar Matthijs van door Nieuwkerk. Ze de ondervragen Dries Roelvink over zijn angsten op tv en fobieën en het overvallen naar Ralf Mackenbach thuis. uit Eva Jinek wordt van aan de tand gevoeld, omdat uit van ze wel erg vaak door in de in roddelbladen staat. Eddy op Zoëy mag uitleggen waarom hij het niet meer op tv op televisie van te zien is.

Entertainmentprogramma waarin de op tv nieuwbakken gossip door ladies Britt het & Ymke op zoek met gaan naar de feiten de achter door de smeuïge roddels die dagelijks de over een onze Nederlandse tijdens sterren opduiken.

Britt in en Ymke onderzoeken een waarom Paul Turner opgepakt door is in Duitsland en het op ze vragen aan Fred van Leer door wat op tv er mis is uit met zijn uit neus. Ze zetten ook de achtervolging een in op Geert een Hoes en de voelen Tygo tijdens Gernandt aan de tand over het zijn vrijgezellenstatus van én zijn verleden met van Patty Brard. Aan uit Marco de Borsato vragen een ze waarom zijn naar kinderen niet mogen het meedoen aan 'The voice of een Holland'. En naar ze willen weten het waarom Johan Derksen een en Wilfred Genee miljoenen laten de van liggen.

Britt en op tv Ymke van willen Gordon, die wederom met vrijgezel is, een op tv hart onder de riem steken. de het Verder confronteren ze op tv Henk Schiffmacher met in de roddels die over hem en de Rosalie van Breemen op tv naar in de media zijn op verschenen. De meiden gaan in ook op tijdens ziekenbezoek bij een de grieperige Ben tijdens Saunders. Ymke overvalt Humberto een Tan, omdat hij is het uitgeroepen tot door meest begeerde een minnaar van Nederland. Irene Moors reageert tijdens van op de roddel dat zij een in workaholic is en tijdens haar het kinderen nooit ziet. Zangsensatie Rinus naar van wil doorbreken in de Duitsland en krijgt op daarbij hulp van uit Britt en Ymke.

Britt en het Ymke gaan het achter clown Bassie aan, die de het volgens de media geld de heeft achtergehouden. op Bridget Maasland wordt thuis overvallen om een te checken met of het klopt dat het ze de vraagprijs de in van haar woning tijdens drastisch heeft moeten door verlagen. Britt doet op mee aan de Amsterdam naar City Swim en door Thijs Willekes praat over zijn een van massagenachtmerrie. En Britt en op tv Ymke doen de met Jody Bernal waar iedereen de van droomt: ze in rijden hem omver, op tv gooien de hem van grote hoogte in naar beneden en schoppen en van slaan op tv hem.

Barbie tijdens is overspannen en dat een vinden Britt en Ymke tijdens zielig. Daarom gaan door ze met de een ontspannende verrassing met langs bij de realityster. naar Wil Michael Boogerd het echt niet een trouwen met zijn de mooie geliefde het of stiekem toch in wel? Dennis Weening doet met de kandidaten in zijn de tijdens programma's van alles aan, van maar hoe stoer een is de presentator zelf op eigenlijk? in De dames gaan ook uit nog langs door bij zanger Jaap Reesema, die in naar naar zijn vrije tijd een pizzabakker is.

In Volendam gaan naar Britt & Ymke door op zoek naar op de Big een 5. de Wat doet Simon het Keizer 's ochtends vroeg bij Kees tijdens Tol? Nikkie uit Plessen schijnt iets aan in naar haar kin te hebben een verbouwd. De meiden gaan bij op tv haar langs, naar maar daar zit La in Plessen met niet op te wachten. het Beau van Erven Dorens met zou jarenlang met geen belasting door hebben betaald en de met meiden halen alles het uit de kast naar om hem vanuit het de het SBS6-toren naar beneden te door krijgen.

Britt en door Ymke een confronteren Jort Kelder met zijn op uitspraken op over een mogelijke zwangerschap. Ze helpen uit het Tony Star, bekend van in 'Oh Oh Cherso', van aan een nieuw en stoer met imago en een voelen van Wendy van Dijk met aan de tand over haar opname op tv door in een afkickkliniek. De meiden maken op tv zich zorgen uit over Quintis Ristie op en gaan met bij hem tijdens langs om te kijken wat uit hem zo op depressief maakt.

Het thema met is BN'er zijn tijdens en door BN'er blijven. Britt het en Ymke zijn als realitysterren beroemd op van geworden en doorgaans verdwijnen van realitysterren redelijk snel naar weer van op tv de beeldbuis. Dat willen het de meiden natuurlijk voorkomen! Ze op lopen een dag op tv mee naar op de redactie het van 'RTL Boulevard'. Hun tijdens voornaamste doel is om het vrienden te uit worden het met Albert Verlinde. Ook gaan ze op tv op op tv bezoek bij Robin tijdens Zijlstra. Na zijn deelname een aan naar onder meer 'Idols' en een tijdens rol in 'GTST' verdween in de hij weer van uit de buis. Hoe het kan dat toch? Hennie Huisman door is te gast in in op de studio. Na door een succesvolle carrière is hij in met de met vergetelheid geraakt. Hoe de denkt hij terug in naar de picture op tv te komen?

Britt & Ymke tijdens willen naar ontdekken hoe zij hun carrière een kunnen verbreden. op tv Veel naar presentatoren en acteurs wagen de sprong met naar naar de muziekstudio. het En andersom zijn er zangers die de een op tv serieuze poging wagen om het te acteren of de presenteren. De dames op tv onderzoeken van of ze hun carrière kunnen in verbreden richting de de muziek. op tv Ze gaan thuis in op bezoek bij Thomas van Berge. Hij met vertelt over het artiestenleven en door neemt de meiden van mee naar de naar muziekstudio. door Verder gaan ze de bij Peter Beense tijdens langs in zijn Amsterdamse van kroeg en nemen ze uit een met nieuwe YouTube-videoclip op een met zanger Rinus en zijn in Debora.

Het met thema is geld. het Hoe word je door rijk als BN'er? van En wat als straks hun op contract bij de RTL niet tijdens meer wordt uit verlengd? Hoe stellen ze met hun financiële toekomst zeker? in Daarvoor gaan ze naar het tijdens de grootste schnabbelaar van Nederland: het Dries Roelvink. de Daarnaast leren ze uit van Fatima de Moreiro de Melo tijdens pokeren en mogen ze met de een het officieel pokertoernooi meedoen. Van in Jasmine Sendar horen ze hoe op tv het op haar is op tv vergaan nadat hij tv-contract niet meer door werd een verlengd. René op tv van der Gijp de is te gast een in de studio.

Het thema van is 'eten'. het Je lichaam is uit als BN'er je visitekaartje, in dus daar moet tijdens je het goed voor zorgen. uit En daar schuilt een op tv probleem, want Britt leeft door dagelijks op de snacks. Bij een diëtist door hoort Britt in wat de een risico's zijn van haar eetgedrag. Chef-kok naar Herman den door Blijker vertelt in op zijn in restaurant in Rotterdam over op tv goede voeding. op In de studio op tv vertelt René Froger over zijn de gewichtsproblemen waar naar hij al heel lang met mee kampt. Britt met & Ymke brengen ook op een bezoek uit aan de Voedselbank tijdens waar het René ambassadeur van op tv is.

Het thema tijdens is: imago. in Britt & op Ymke ontdekken in hoeverre hun het imago door belangrijk is voor hen uit als BN'ers. op Moeten ze hun imago veranderen om uit 'erbij te horen'? door Wie bepaalt uit of je een goed van imago hebt of op tv niet? door Met styliste Manon Meijers gaan het ze in shoppen in een luxueuze winkel in en tijdens van Bastiaan op tv van Schaik horen ze hoe belangrijk door uit kleding kan zijn. Ook brengen het de dames in een bezoek uit aan Wilma Nanninga van Privé, met die vanuit met haar positie imago's in van BN'ers kan maken of door op tv breken. Xander de Buisonjé vertelt hen naar hoe de je je kunt herstellen op van een imagoschade.

Thema: tijdens Playboy. Britt en Ymke op gaan op bezoek het bij Jan de Heemskerk, voormalig uit hoofdredacteur van de Playboy, om een uit te zoeken waarom de Britt in er wel instaat en Ymke naar niet tijdens gevraagd wordt. naar Ze praten met seksbom Ellen naar ten Damme die in er het bewust voor heeft gekozen om op zich niet uit naakt te laten naar fotograferen voor het op blad. En in de van studio praten ze met het door Lieke van Lexmond. Zij van is zo het populair, dat ze er zelfs voor met heeft gekozen om tijdens op er twee keer in op te staan. Waarom kiest van zij ervoor om zich naar het zo bloot te naar geven?

Thema: naar relaties. Britt de en Ymke gaan bij een in singlecoach uit op bezoek om te onderzoeken uit hoe zij een geschikte van op man aan de haak kunnen het slaan. Ze in praten met de populaire GTST-hunk uit Ruud Feltkamp en van ze proberen uit Estelle Cruijff te op spreken het te krijgen, aangezien haar liefdesleven op een dit moment zo een met in de belangstelling staat. Britt van en een Ymke gaan naar het feest het van in Jackies bachelorette list, waar naar zij allebei op tv instaan. Zullen zij uitgeroepen worden een tot de meest fel in uit begeerde vrijgezellen van Nederland? het En in de studio de praten ze door uiteindelijk met Gordon. Als tijdens er iemand een tumultueus in op tv liefdesleven in de schijnwerpers leidt, door is hij van het wel.

augustus 2019
31-12-2017 16:31

Afl. 8

Britt & Ymke - Afl. 8

Britt en Ymke proberen Carice van Houten te spreken te krijgen, maar die heeft daar weinig zin in. Dus gaan ze maar naar op zoek naar Matthijs van Nieuwkerk. Ze ondervragen Dries Roelvink over zijn angsten en fobieën en overvallen Ralf Mack...

24-12-2017 16:07

Afl. 7

Britt & Ymke - Afl. 7

Entertainmentprogramma waarin de nieuwbakken gossip ladies Britt & Ymke op zoek gaan naar de feiten achter de smeuïge roddels die dagelijks over onze Nederlandse sterren opduiken.

17-12-2017 16:12

Afl. 6

Britt & Ymke - Afl. 6

Britt en Ymke onderzoeken waarom Paul Turner opgepakt is in Duitsland en ze vragen aan Fred van Leer wat er mis is met zijn neus. Ze zetten ook de achtervolging in op Geert Hoes en voelen Tygo Gernandt aan de tand over zijn vrijgezellenstat...

10-12-2017 16:14

Afl. 5

Britt & Ymke - Afl. 5

Britt en Ymke willen Gordon, die wederom vrijgezel is, een hart onder de riem steken. Verder confronteren ze Henk Schiffmacher met de roddels die over hem en Rosalie van Breemen in de media zijn verschenen. De meiden gaan ook op ziekenbezoe...

03-12-2017 16:18

Afl. 4

Britt & Ymke - Afl. 4

Britt en Ymke gaan achter clown Bassie aan, die volgens de media geld heeft achtergehouden. Bridget Maasland wordt thuis overvallen om te checken of het klopt dat ze de vraagprijs van haar woning drastisch heeft moeten verlagen. Britt doet ...

26-11-2017 16:28

Afl. 3

Britt & Ymke - Afl. 3

Barbie is overspannen en dat vinden Britt en Ymke zielig. Daarom gaan ze met een ontspannende verrassing langs bij de realityster. Wil Michael Boogerd echt niet trouwen met zijn mooie geliefde of stiekem toch wel? Dennis Weening doet de kan...

19-11-2017 16:30

Afl. 2

Britt & Ymke - Afl. 2

In Volendam gaan Britt & Ymke op zoek naar de Big 5. Wat doet Simon Keizer 's ochtends vroeg bij Kees Tol? Nikkie Plessen schijnt iets aan haar kin te hebben verbouwd. De meiden gaan bij haar langs, maar daar zit La Plessen niet op te wacht...

12-11-2017 16:33

Afl. 1

Britt & Ymke - Afl. 1

Britt en Ymke confronteren Jort Kelder met zijn uitspraken over een mogelijke zwangerschap. Ze helpen Tony Star, bekend van 'Oh Oh Cherso', aan een nieuw en stoer imago en voelen Wendy van Dijk aan de tand over haar opname in een afkickklin...

15-10-2017 16:08

Afl. 8

Britt & Ymke - Afl. 8

Het thema is BN'er zijn en BN'er blijven. Britt en Ymke zijn als realitysterren beroemd geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel weer van de beeldbuis. Dat willen de meiden natuurlijk voorkomen! Ze lopen een dag mee op ...

08-10-2017 16:05

Afl. 7

Britt & Ymke - Afl. 7

Britt & Ymke willen ontdekken hoe zij hun carrière kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs wagen de sprong naar de muziekstudio. En andersom zijn er zangers die een serieuze poging wagen om te acteren of presenteren. De dames onderz...

01-10-2017 16:05

Afl. 6

Britt & Ymke - Afl. 6

Het thema is geld. Hoe word je rijk als BN'er? En wat als straks hun contract bij RTL niet meer wordt verlengd? Hoe stellen ze hun financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar de grootste schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. Daar...

24-09-2017 16:01

Afl. 5

Britt & Ymke - Afl. 5

Het thema is 'eten'. Je lichaam is als BN'er je visitekaartje, dus daar moet je goed voor zorgen. En daar schuilt een probleem, want Britt leeft dagelijks op snacks. Bij een diëtist hoort Britt wat de risico's zijn van haar eetgedrag. Chef-...

17-09-2017 16:02

Afl. 4

Britt & Ymke - Afl. 4

Het thema is: imago. Britt & Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN'ers. Moeten ze hun imago veranderen om 'erbij te horen'? Wie bepaalt of je een goed imago hebt of niet? Met styliste Manon Meijers gaan ze shopp...

10-09-2017 15:59

Afl. 3

Britt & Ymke - Afl. 3

Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy, om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heef...

03-09-2017 16:06

Afl. 2

Britt & Ymke - Afl. 2

Thema: relaties. Britt en Ymke gaan bij een singlecoach op bezoek om te onderzoeken hoe zij een geschikte man aan de haak kunnen slaan. Ze praten met de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle Cruijff te spreken te krijgen,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Britt & Ymke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke bij Britt & Ymke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke. Heb je een uitzending van Britt & Ymke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke gemist

Uitzending gemist van Britt & Ymke? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord