Programma gemist?

Het thema is: naar imago. Britt & tijdens op tv Ymke ontdekken in hoeverre het hun imago op belangrijk is voor hen als naar BN'ers. Moeten een ze hun imago veranderen in om 'erbij te horen'? op tv Wie bepaalt of met je naar een goed de imago hebt of een niet? Met styliste Manon Meijers gaan uit ze met shoppen in een luxueuze door winkel het en van Bastiaan van Schaik horen op tv ze hoe belangrijk met met kleding kan zijn. Ook brengen de op tv door dames een bezoek de aan Wilma Nanninga van Privé, door die vanuit haar positie in imago's van door BN'ers kan maken of door breken. Xander door de Buisonjé vertelt hen een hoe naar je je kunt herstellen tijdens van uit imagoschade.

Thema: op tv Playboy. Britt en Ymke op tv gaan uit op bezoek bij door Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de de de Playboy, om uit te zoeken de waarom Britt er naar wel van instaat en Ymke niet op tv gevraagd wordt. Ze het praten met seksbom in Ellen ten van Damme die er bewust voor heeft met gekozen door om zich op niet naakt te een laten fotograferen voor het het blad. En in tijdens de studio door praten ze met Lieke de van Lexmond. de Zij is zo populair, dat met ze er naar zelfs voor heeft gekozen om uit in er twee keer in een te staan. Waarom kiest zij het het ervoor om zich zo bloot te op in geven?

Thema: uit relaties. Britt en tijdens Ymke gaan bij van een singlecoach op bezoek door om te onderzoeken hoe tijdens zij een het geschikte de man aan de haak kunnen slaan. de Ze door praten met de populaire op GTST-hunk Ruud tijdens Feltkamp en ze proberen op Estelle in Cruijff te spreken van te krijgen, aangezien haar liefdesleven op met dit door moment zo in de belangstelling door staat. Britt op tv en tijdens Ymke gaan naar het feest door van Jackies bachelorette het list, waar op zij allebei instaan. Zullen in zij uitgeroepen worden tot tijdens de meest een fel begeerde met vrijgezellen van Nederland? En in naar de studio door praten ze tijdens uiteindelijk met Gordon. op Als er iemand een door tumultueus liefdesleven in de tijdens schijnwerpers leidt, door is naar hij het wel.

Het thema in is: onervaren. Hoe maak uit je in een goed tv-programma? Wie op tv bepaalt dat? Hoe in wordt je een met goede uit interviewer en wat een komt daar allemaal uit bij kijken? Britt & op tv Ymke overvallen René uit van der een Gijp. Daarnaast zetten de dames alles uit op op alles om het Matthijs van Nieuwkerk als het gast binnen door te halen en praten zij met op tv tv-professor Bert van naar der Veer en tijdens talkshowhost door Peter van een der Vorst. In de studio ontvangt naar een het duo de moeder met van de talkshows: Catherine een Keyl.

Entertainmentprogramma tijdens waarin de nieuwbakken gossip ladies naar op tv Britt & Ymke op zoek gaan uit naar de feiten tijdens achter de uit smeuïge roddels die dagelijks tijdens door over onze Nederlandse sterren de opduiken.

Entertainmentprogramma waarin de in nieuwbakken tijdens gossip ladies Britt in & Ymke op zoek gaan op tv door naar de feiten achter de de smeuïge roddels die dagelijks door met over onze Nederlandse sterren de opduiken.

Entertainmentprogramma tijdens waarin de op nieuwbakken gossip ladies Britt & Ymke door op zoek gaan in naar de de feiten met achter de smeuïge roddels die uit dagelijks over onze Nederlandse op tv sterren naar opduiken.

Britt en in Ymke confronteren Henk Schiffmacher op met de in roddels die in over hem op en Rosalie van Breemen in de met media in zijn verschenen. tijdens Ook overvalt Ymke de Humberto Tan, omdat hij het is uitgeroepen tot de meest door de begeerde minnaar van naar Nederland. Zij wil tevens weten tijdens wat tijdens de negatieve publiciteit rondom zijn programma met met hem op tv doet. van Irene Moors reageert op de de roddel dat zij het een workaholic is op en haar kinderen de nooit ziet. een Loretta Schrijver door schijnt levensmoe te zijn in en zangsensatie Rinus wil doorbreken in naar in Duitsland. Britt en Ymke door besluiten hem tijdens hierbij te helpen. Verder met fact-checken Britt door en Ymke roddels bij de Kim-Lian tijdens en Gerard Joling en doet de echt modemeisje met Maria Tailor in mee aan `CeleBritty Jump´. De door dames door gaan ook nog even langs bij op de in opnieuw vrijgezelle op Gordon om hem een hart in onder naar de riem steken en ze bezoeken naar op een grieperige Ben van Saunders.

Entertainmentprogramma de waarin de een nieuwbakken gossip ladies Britt & Ymke van op de zoek gaan naar van de feiten achter de smeuïge in roddels die dagelijks door een over onze Nederlandse sterren met opduiken.

Entertainmentprogramma waarin de een op nieuwbakken gossip ladies door Britt & Ymke op zoek gaan een door naar de feiten achter de een smeuïge van roddels die dagelijks over onze Nederlandse door uit sterren opduiken.

Entertainmentprogramma op waarin de op tv nieuwbakken gossip ladies Britt & Ymke tijdens met op zoek gaan naar naar de feiten achter de smeuïge naar naar roddels die dagelijks over een onze Nederlandse sterren een opduiken.

Britt & met Ymke doen een het poging om Sterretje, naar ook het bekend als Tony, van zijn tijdens imago in als feestbeest af te helpen. Hij van naar heeft er genoeg van in en wil van dat men hem ziet zoals hij met is: een stoere in jongen. De van dames testen door dat door hem op in vier een kilometer hoogte uit een vliegtuig te in gooien; met naar parachute uiteraard. op Verder voelt het van duo Fajah Lourens, Chantal op Janzen, de Jort Kelder en van Quintis Ristie aan de tand over met berichten die over een hen in de van media zijn door verschenen. door In het onderdeel met CeleBritty Jump overvalt Britt de BN´ers met de vraag met om met de een paard te springen. naar Dit keer is dat op Paul naar Turner, entertainer in van hart en nieren. een Ymke onderwerpt op haar beurt het de van mannen van in LA The Voices aan met een restyling.

september 2017
17-09-2017 16:02

Afl. 4

Britt & Ymke - Afl. 4

Het thema is: imago. Britt & Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN'ers. Moeten ze hun imago veranderen om 'erbij te horen'? Wie bepaalt of je een goed imago hebt of niet? Met styliste Manon Meijers gaan ze shopp...

10-09-2017 15:59

Afl. 3

Britt & Ymke - Afl. 3

Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy, om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heef...

03-09-2017 16:06

Afl. 2

Britt & Ymke - Afl. 2

Thema: relaties. Britt en Ymke gaan bij een singlecoach op bezoek om te onderzoeken hoe zij een geschikte man aan de haak kunnen slaan. Ze praten met de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle Cruijff te spreken te krijgen,...

27-08-2017 16:01

Afl. 1

Britt & Ymke - Afl. 1

Het thema is: onervaren. Hoe maak je een goed tv-programma? Wie bepaalt dat? Hoe wordt je een goede interviewer en wat komt daar allemaal bij kijken? Britt & Ymke overvallen René van der Gijp. Daarnaast zetten de dames alles op alles om Mat...

15-10-2013 21:28

Afl. 8

Britt & Ymke - Afl. 8

Entertainmentprogramma waarin de nieuwbakken gossip ladies Britt & Ymke op zoek gaan naar de feiten achter de smeuïge roddels die dagelijks over onze Nederlandse sterren opduiken.

08-10-2013 21:30

Afl. 7

Britt & Ymke - Afl. 7

Entertainmentprogramma waarin de nieuwbakken gossip ladies Britt & Ymke op zoek gaan naar de feiten achter de smeuïge roddels die dagelijks over onze Nederlandse sterren opduiken.

01-10-2013 21:27

Afl. 6

Britt & Ymke - Afl. 6

Entertainmentprogramma waarin de nieuwbakken gossip ladies Britt & Ymke op zoek gaan naar de feiten achter de smeuïge roddels die dagelijks over onze Nederlandse sterren opduiken.

24-09-2013 21:28

Afl. 5

Britt & Ymke - Afl. 5

Britt en Ymke confronteren Henk Schiffmacher met de roddels die over hem en Rosalie van Breemen in de media zijn verschenen. Ook overvalt Ymke Humberto Tan, omdat hij is uitgeroepen tot de meest begeerde minnaar van Nederland. Zij wil teven...

17-09-2013 21:29

Britt & Ymke "Aflevering 4"

Britt & Ymke - Britt & Ymke "Aflevering 4"

Entertainmentprogramma waarin de nieuwbakken gossip ladies Britt & Ymke op zoek gaan naar de feiten achter de smeuïge roddels die dagelijks over onze Nederlandse sterren opduiken.

10-09-2013 21:28

Britt & Ymke "Aflevering 3"

Britt & Ymke - Britt & Ymke "Aflevering 3"

Entertainmentprogramma waarin de nieuwbakken gossip ladies Britt & Ymke op zoek gaan naar de feiten achter de smeuïge roddels die dagelijks over onze Nederlandse sterren opduiken.

03-09-2013 21:31

Britt & Ymke "Aflevering 2"

Britt & Ymke - Britt & Ymke "Aflevering 2"

Entertainmentprogramma waarin de nieuwbakken gossip ladies Britt & Ymke op zoek gaan naar de feiten achter de smeuïge roddels die dagelijks over onze Nederlandse sterren opduiken.

27-08-2013 21:31

Britt & Ymke "Aflevering 1"

Britt & Ymke - Britt & Ymke "Aflevering 1"

Britt & Ymke doen een poging om Sterretje, ook bekend als Tony, van zijn imago als feestbeest af te helpen. Hij heeft er genoeg van en wil dat men hem ziet zoals hij is: een stoere jongen. De dames testen dat door hem op vier kilometer hoog...

Britt & Ymke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke bij Britt & Ymke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke. Heb je een uitzending van Britt & Ymke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke gemist

Uitzending gemist van Britt & Ymke? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 17-09-2017 om 16:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord