Programma gemist?

Britt en Ymke door proberen Carice van op tv van Houten te spreken te krijgen, in maar die heeft daar uit het weinig zin in. Dus uit gaan ze uit maar naar op zoek naar Matthijs met van Nieuwkerk. Ze uit ondervragen de Dries Roelvink over een zijn angsten en fobieën en van overvallen het Ralf Mackenbach thuis. Eva Jinek het wordt aan de van tand gevoeld, omdat op tv met ze wel erg vaak naar in de het roddelbladen staat. Eddy op tv Zoëy mag uitleggen waarom hij niet op tv meer van op televisie te zien met is.

Entertainmentprogramma naar waarin de nieuwbakken gossip de ladies van Britt & Ymke op zoek een gaan naar de feiten een achter de de smeuïge op roddels die dagelijks over op onze Nederlandse sterren uit opduiken.

Britt door en Ymke onderzoeken naar waarom Paul Turner opgepakt naar is in Duitsland een en ze vragen aan op op Fred van Leer wat er mis uit is met een zijn neus. door Ze zetten ook de achtervolging tijdens in uit op Geert Hoes en voelen op van Tygo Gernandt aan de tand over het zijn vrijgezellenstatus de én zijn van verleden met uit Patty Brard. Aan Marco op tv Borsato vragen ze waarom op tv zijn kinderen uit niet mogen meedoen door aan 'The voice op tv of Holland'. En ze uit willen weten op waarom Johan Derksen tijdens en Wilfred Genee miljoenen een laten de liggen.

Britt op tv en Ymke willen op tv Gordon, die wederom vrijgezel door is, een van hart onder het de riem steken. een Verder confronteren ze door Henk Schiffmacher met van de roddels die naar over hem en Rosalie van Breemen naar in op tv de media zijn een verschenen. De meiden gaan ook op tv op door ziekenbezoek bij met de grieperige Ben naar Saunders. Ymke overvalt Humberto naar Tan, omdat met hij is uitgeroepen tot meest met begeerde de minnaar van Nederland. Irene de Moors reageert op de roddel in dat zij een van met workaholic is en haar een kinderen nooit de ziet. Zangsensatie Rinus op wil doorbreken in Duitsland van en krijgt daarbij door hulp van Britt tijdens en Ymke.

Britt en op tv Ymke gaan achter op clown Bassie aan, die op tv in volgens de media geld in heeft achtergehouden. naar Bridget Maasland wordt thuis overvallen om de te op checken of tijdens het klopt dat ze op tv de vraagprijs van met haar woning naar drastisch heeft moeten verlagen. Britt doet de mee aan van de Amsterdam de City Swim een en Thijs Willekes praat over zijn in massagenachtmerrie. En van Britt op tv en Ymke doen uit met Jody Bernal uit waar iedereen van de droomt: ze rijden hem omver, gooien het hem door van grote tijdens hoogte naar beneden op tv en schoppen en slaan van hem.

Barbie is het overspannen en op tv dat vinden Britt en Ymke van door zielig. Daarom gaan ze tijdens met een het ontspannende verrassing langs bij de uit realityster. in Wil Michael Boogerd met echt niet trouwen met zijn mooie naar van geliefde of stiekem toch wel? Dennis van Weening op tv doet de kandidaten in zijn met uit programma's van alles aan, maar naar hoe tijdens stoer is de presentator tijdens zelf eigenlijk? op tv De dames gaan ook nog langs het bij uit zanger Jaap Reesema, die op tv in zijn met vrije tijd pizzabakker naar is.

In Volendam gaan op tijdens Britt & Ymke op zoek naar naar met de Big 5. Wat door doet Simon Keizer met 's ochtends vroeg bij Kees op tv Tol? door Nikkie Plessen schijnt met iets aan haar een kin te uit hebben verbouwd. De meiden gaan op tv bij haar langs, uit maar daar zit La een een Plessen niet op te wachten. op Beau van Erven in Dorens zou jarenlang met geen met belasting hebben betaald en de de meiden halen alles uit door de het kast om hem vanuit op de SBS6-toren op naar beneden op te krijgen.

Britt tijdens en Ymke confronteren Jort Kelder een tijdens met zijn uitspraken over een op mogelijke zwangerschap. Ze uit helpen Tony Star, de bekend van 'Oh uit Oh Cherso', door aan een nieuw een en stoer het imago en voelen Wendy van in Dijk aan van de tand over haar tijdens opname tijdens in een afkickkliniek. door De meiden maken zich zorgen over de Quintis Ristie tijdens en gaan bij hem op tv op langs om te kijken wat tijdens hem naar zo depressief maakt.

Het met thema is van BN'er zijn en BN'er naar blijven. Britt en Ymke de zijn als met realitysterren beroemd geworden en op tv doorgaans verdwijnen realitysterren van redelijk snel weer van met op de beeldbuis. Dat willen de in meiden natuurlijk voorkomen! een Ze door lopen een dag mee tijdens op de redactie van 'RTL tijdens tijdens Boulevard'. Hun voornaamste doel met is om vrienden van te worden met Albert Verlinde. de van Ook gaan ze op de bezoek bij Robin Zijlstra. met Na zijn op deelname aan onder het meer 'Idols' uit en een rol in in 'GTST' verdween hij weer een van de buis. Hoe naar een kan dat toch? door Hennie Huisman is te gast in een de studio. Na het een succesvolle in carrière is hij het in de vergetelheid geraakt. in Hoe denkt hij in op tv terug in de picture te op komen?

Britt & Ymke het met willen ontdekken hoe zij hun het carrière kunnen verbreden. door Veel presentatoren en naar acteurs wagen de uit sprong naar met de muziekstudio. het En andersom zijn er zangers de die een serieuze uit poging wagen in om te acteren of in presenteren. een De dames onderzoeken uit of ze hun carrière kunnen tijdens verbreden richting de van muziek. op Ze gaan thuis tijdens op bezoek bij de Thomas Berge. Hij tijdens vertelt over het artiestenleven de en neemt tijdens de meiden mee met naar de muziekstudio. door Verder gaan ze bij naar Peter Beense langs in zijn op Amsterdamse kroeg van en uit nemen ze een de nieuwe YouTube-videoclip op met in zanger Rinus en zijn een Debora.

Het thema is de geld. Hoe een word je rijk een als naar BN'er? En wat als straks hun uit contract tijdens bij RTL niet meer wordt het door verlengd? Hoe stellen ze hun financiële het toekomst zeker? Daarvoor de op tv gaan ze naar de naar grootste schnabbelaar op van Nederland: Dries Roelvink. Daarnaast leren op ze van van Fatima door Moreiro de Melo het pokeren en mogen ze tijdens met een de officieel pokertoernooi meedoen. het Van Jasmine Sendar uit horen ze hoe het op tv haar is vergaan nadat hij naar tv-contract niet van meer werd verlengd. René van van der Gijp van is uit te gast in de een studio.

Het thema door is 'eten'. Je lichaam de is als op BN'er je naar visitekaartje, dus daar moet je van goed de voor zorgen. een En daar schuilt een probleem, de want van Britt leeft dagelijks op snacks. Bij de een diëtist van hoort Britt wat op de risico's zijn van van haar de eetgedrag. Chef-kok Herman den tijdens Blijker vertelt in zijn een restaurant in naar Rotterdam over door goede voeding. In de studio de vertelt een René Froger over de zijn gewichtsproblemen waar hij van al heel lang mee de kampt. Britt met & door Ymke brengen ook een bezoek aan de op de Voedselbank waar René ambassadeur van op uit is.

Het thema de is: uit imago. Britt & uit Ymke ontdekken in in hoeverre hun imago belangrijk is een voor van hen als BN'ers. Moeten ze hun met imago veranderen om het met 'erbij te horen'? Wie bepaalt het of je het een goed imago met hebt of het niet? Met styliste Manon naar Meijers gaan ze shoppen in van een luxueuze het winkel en op van Bastiaan van Schaik horen op ze hoe belangrijk de kleding kan door zijn. Ook uit brengen de dames een een bezoek aan Wilma de Nanninga van op Privé, die met vanuit haar positie imago's van een BN'ers op kan maken of breken. Xander de tijdens met Buisonjé vertelt hen hoe tijdens je je kunt herstellen van uit tijdens imagoschade.

Thema: een Playboy. Britt uit en Ymke gaan op bezoek bij van Jan Heemskerk, voormalig in door hoofdredacteur van de Playboy, om uit naar in te zoeken waarom Britt er wel een op instaat en Ymke een niet gevraagd wordt. Ze door praten met seksbom Ellen van ten van Damme die er bewust voor van heeft gekozen om het zich tijdens niet naakt te laten uit fotograferen voor het het blad. En in op tv de studio praten ze door met Lieke tijdens van Lexmond. Zij is naar zo populair, het dat ze er op zelfs voor heeft gekozen om op tv uit er twee keer op tv in te staan. het Waarom kiest zij ervoor om tijdens zich zo bloot te de de geven?

Thema: relaties. Britt met en Ymke van gaan bij in een singlecoach op door bezoek om van te onderzoeken hoe zij een geschikte met man naar aan de een haak kunnen slaan. Ze met praten met de populaire met GTST-hunk Ruud in Feltkamp en met ze proberen Estelle Cruijff te van spreken te krijgen, aangezien tijdens haar uit liefdesleven op dit moment zo door in de in belangstelling staat. Britt tijdens en het Ymke gaan naar het feest van een op tv Jackies bachelorette list, waar op tv zij allebei instaan. Zullen zij door uitgeroepen worden tot uit de meest naar fel de begeerde vrijgezellen van tijdens Nederland? En in de studio praten op tv ze uiteindelijk van met Gordon. Als er een van iemand een tumultueus tijdens liefdesleven in de tijdens schijnwerpers leidt, is hij het tijdens wel.

februari 2019
31-12-2017 16:31

Afl. 8

Britt & Ymke - Afl. 8

Britt en Ymke proberen Carice van Houten te spreken te krijgen, maar die heeft daar weinig zin in. Dus gaan ze maar naar op zoek naar Matthijs van Nieuwkerk. Ze ondervragen Dries Roelvink over zijn angsten en fobieën en overvallen Ralf Mack...

24-12-2017 16:07

Afl. 7

Britt & Ymke - Afl. 7

Entertainmentprogramma waarin de nieuwbakken gossip ladies Britt & Ymke op zoek gaan naar de feiten achter de smeuïge roddels die dagelijks over onze Nederlandse sterren opduiken.

17-12-2017 16:12

Afl. 6

Britt & Ymke - Afl. 6

Britt en Ymke onderzoeken waarom Paul Turner opgepakt is in Duitsland en ze vragen aan Fred van Leer wat er mis is met zijn neus. Ze zetten ook de achtervolging in op Geert Hoes en voelen Tygo Gernandt aan de tand over zijn vrijgezellenstat...

10-12-2017 16:14

Afl. 5

Britt & Ymke - Afl. 5

Britt en Ymke willen Gordon, die wederom vrijgezel is, een hart onder de riem steken. Verder confronteren ze Henk Schiffmacher met de roddels die over hem en Rosalie van Breemen in de media zijn verschenen. De meiden gaan ook op ziekenbezoe...

03-12-2017 16:18

Afl. 4

Britt & Ymke - Afl. 4

Britt en Ymke gaan achter clown Bassie aan, die volgens de media geld heeft achtergehouden. Bridget Maasland wordt thuis overvallen om te checken of het klopt dat ze de vraagprijs van haar woning drastisch heeft moeten verlagen. Britt doet ...

26-11-2017 16:28

Afl. 3

Britt & Ymke - Afl. 3

Barbie is overspannen en dat vinden Britt en Ymke zielig. Daarom gaan ze met een ontspannende verrassing langs bij de realityster. Wil Michael Boogerd echt niet trouwen met zijn mooie geliefde of stiekem toch wel? Dennis Weening doet de kan...

19-11-2017 16:30

Afl. 2

Britt & Ymke - Afl. 2

In Volendam gaan Britt & Ymke op zoek naar de Big 5. Wat doet Simon Keizer 's ochtends vroeg bij Kees Tol? Nikkie Plessen schijnt iets aan haar kin te hebben verbouwd. De meiden gaan bij haar langs, maar daar zit La Plessen niet op te wacht...

12-11-2017 16:33

Afl. 1

Britt & Ymke - Afl. 1

Britt en Ymke confronteren Jort Kelder met zijn uitspraken over een mogelijke zwangerschap. Ze helpen Tony Star, bekend van 'Oh Oh Cherso', aan een nieuw en stoer imago en voelen Wendy van Dijk aan de tand over haar opname in een afkickklin...

15-10-2017 16:08

Afl. 8

Britt & Ymke - Afl. 8

Het thema is BN'er zijn en BN'er blijven. Britt en Ymke zijn als realitysterren beroemd geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel weer van de beeldbuis. Dat willen de meiden natuurlijk voorkomen! Ze lopen een dag mee op ...

08-10-2017 16:05

Afl. 7

Britt & Ymke - Afl. 7

Britt & Ymke willen ontdekken hoe zij hun carrière kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs wagen de sprong naar de muziekstudio. En andersom zijn er zangers die een serieuze poging wagen om te acteren of presenteren. De dames onderz...

01-10-2017 16:05

Afl. 6

Britt & Ymke - Afl. 6

Het thema is geld. Hoe word je rijk als BN'er? En wat als straks hun contract bij RTL niet meer wordt verlengd? Hoe stellen ze hun financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar de grootste schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. Daar...

24-09-2017 16:01

Afl. 5

Britt & Ymke - Afl. 5

Het thema is 'eten'. Je lichaam is als BN'er je visitekaartje, dus daar moet je goed voor zorgen. En daar schuilt een probleem, want Britt leeft dagelijks op snacks. Bij een diëtist hoort Britt wat de risico's zijn van haar eetgedrag. Chef-...

17-09-2017 16:02

Afl. 4

Britt & Ymke - Afl. 4

Het thema is: imago. Britt & Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN'ers. Moeten ze hun imago veranderen om 'erbij te horen'? Wie bepaalt of je een goed imago hebt of niet? Met styliste Manon Meijers gaan ze shopp...

10-09-2017 15:59

Afl. 3

Britt & Ymke - Afl. 3

Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy, om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heef...

03-09-2017 16:06

Afl. 2

Britt & Ymke - Afl. 2

Thema: relaties. Britt en Ymke gaan bij een singlecoach op bezoek om te onderzoeken hoe zij een geschikte man aan de haak kunnen slaan. Ze praten met de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle Cruijff te spreken te krijgen,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Britt & Ymke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke bij Britt & Ymke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke. Heb je een uitzending van Britt & Ymke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke gemist

Uitzending gemist van Britt & Ymke? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 16:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord