Programma gemist?

De naar altijd nieuwsgierige reporter Kuifje koopt tijdens op een markt uit van een prachtig modelschip met op tv de naam in De Eenhoorn. Hij blijkt door niet de enige in geïnteresseerde te tijdens zijn in het naar model, omdat het aanwijzingen naar het een verborgen schat schijnt door van te bevatten. Na aanvankelijk geweigerd met te hebben naar om het model te verkopen, door wordt van Kuifje samen met zijn trouwe op tv in hond Bobbie ontvoerd door door de kwaadaardige Sakharine en een meegenomen op met een oud vrachtschip naar een Marokko. Tijdens tijdens die reis weet de Kuifje de hulp in te op tv schakelen een van de ietwat beschonken kapitein met van Haddock, waarna ze een samen met viervoeter Bobbie op weten te ontsnappen. Gezamenlijk naar gaan ze op tv op zoek naar met het geheim met van De Eenhoorn, uit dat ze op naar een spannende zoektocht tijdens over de hele uit wereld brengt, met uit in hun kielzog de gevaarlijke Sakharine het en zijn van handlangers.

april 2020
29-08-2013 20:32

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn - De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn

De altijd nieuwsgierige reporter Kuifje koopt op een markt een prachtig modelschip met de naam De Eenhoorn. Hij blijkt niet de enige geïnteresseerde te zijn in het model, omdat het aanwijzingen naar een verborgen schat schijnt te bevatten. ...

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn bij De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn. Heb je een uitzending van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn gemist

Uitzending gemist van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn? Hier kun je alle uitzendingen van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-08-2013 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!