Programma gemist?

De met altijd nieuwsgierige reporter Kuifje koopt de op op een markt een prachtig modelschip met met in de naam De Eenhoorn. door Hij blijkt op tv niet de de enige geïnteresseerde te zijn in met het model, omdat het de aanwijzingen in naar een verborgen schat de schijnt de te bevatten. Na aanvankelijk geweigerd uit te uit hebben om het model te verkopen, op tv wordt van Kuifje samen met zijn trouwe met hond Bobbie ontvoerd in van door de kwaadaardige op tv Sakharine en meegenomen op in een oud vrachtschip naar Marokko. met met Tijdens die reis weet Kuifje de met hulp in in te schakelen van de van op ietwat beschonken kapitein Haddock, waarna ze in door samen met viervoeter Bobbie weten te op tv ontsnappen. Gezamenlijk de gaan ze tijdens op zoek naar het geheim door van De in Eenhoorn, dat de ze op een spannende zoektocht naar over de naar hele wereld brengt, de met in hun kielzog op tv de gevaarlijke Sakharine van en zijn op tv handlangers.

juli 2021
29-08-2013 20:32

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn - De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn

De altijd nieuwsgierige reporter Kuifje koopt op een markt een prachtig modelschip met de naam De Eenhoorn. Hij blijkt niet de enige geïnteresseerde te zijn in het model, omdat het aanwijzingen naar een verborgen schat schijnt te bevatten. ...

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn bij De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn. Heb je een uitzending van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn gemist

Uitzending gemist van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn? Hier kun je alle uitzendingen van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-08-2013 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!