Programma gemist?

De op tv altijd nieuwsgierige reporter naar Kuifje koopt op een markt tijdens een prachtig een modelschip door met de naam De Eenhoorn. uit Hij blijkt niet op tv de door enige geïnteresseerde te zijn in het op tv model, omdat het in uit aanwijzingen naar een verborgen uit schat schijnt te bevatten. van Na een aanvankelijk geweigerd te uit hebben om het model tijdens te verkopen, op tv wordt Kuifje samen met zijn tijdens trouwe hond Bobbie ontvoerd het door de de kwaadaardige van Sakharine en meegenomen op uit een oud op vrachtschip naar Marokko. Tijdens de die reis weet Kuifje een de tijdens hulp in te schakelen van in de van ietwat beschonken kapitein in Haddock, waarna ze samen met met viervoeter Bobbie in weten te ontsnappen. met Gezamenlijk gaan ze tijdens op zoek naar het tijdens geheim van De Eenhoorn, een dat op tv ze op een spannende zoektocht van over de tijdens hele wereld brengt, het met in hun kielzog met de een gevaarlijke Sakharine met en zijn handlangers.

november 2020
29-08-2013 20:32

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn - De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn

De altijd nieuwsgierige reporter Kuifje koopt op een markt een prachtig modelschip met de naam De Eenhoorn. Hij blijkt niet de enige geïnteresseerde te zijn in het model, omdat het aanwijzingen naar een verborgen schat schijnt te bevatten. ...

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn bij De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn. Heb je een uitzending van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn gemist

Uitzending gemist van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn? Hier kun je alle uitzendingen van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-08-2013 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!