Programma gemist?

De uit altijd nieuwsgierige het reporter Kuifje koopt op een uit markt een prachtig modelschip een naar met de naam De Eenhoorn. een Hij blijkt naar niet de enige geïnteresseerde te door tijdens zijn in het model, omdat tijdens het aanwijzingen naar uit een verborgen schat een schijnt te bevatten. Na van aanvankelijk geweigerd op tv te hebben om het op uit model te verkopen, wordt Kuifje samen het met zijn trouwe een hond Bobbie door ontvoerd door de op kwaadaardige het Sakharine en meegenomen op een een oud vrachtschip naar Marokko. naar Tijdens uit die reis weet Kuifje de een hulp een in te schakelen van de het ietwat uit beschonken kapitein Haddock, waarna van ze de samen met viervoeter Bobbie een weten te ontsnappen. Gezamenlijk gaan door ze op door zoek naar het geheim uit van De van Eenhoorn, op tv dat ze op een van spannende zoektocht over de met hele wereld brengt, van met in in hun kielzog de gevaarlijke met Sakharine door en zijn handlangers.

augustus 2020
29-08-2013 20:32

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn - De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn

De altijd nieuwsgierige reporter Kuifje koopt op een markt een prachtig modelschip met de naam De Eenhoorn. Hij blijkt niet de enige geïnteresseerde te zijn in het model, omdat het aanwijzingen naar een verborgen schat schijnt te bevatten. ...

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn bij De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn. Heb je een uitzending van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn gemist

Uitzending gemist van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn? Hier kun je alle uitzendingen van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-08-2013 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!