Programma gemist?

De altijd nieuwsgierige het reporter Kuifje koopt in uit op een markt een in prachtig modelschip met op tv de naam De Eenhoorn. op tv Hij blijkt niet de tijdens enige geïnteresseerde te de zijn in uit het model, omdat op tv het aanwijzingen door naar een met verborgen schat schijnt te bevatten. een Na aanvankelijk geweigerd te op tv hebben om een het model het te verkopen, wordt van Kuifje samen met zijn trouwe in het hond Bobbie ontvoerd het door de kwaadaardige Sakharine en meegenomen tijdens op door een oud vrachtschip de naar Marokko. Tijdens die reis door van weet Kuifje de het hulp in te schakelen in van de ietwat van beschonken kapitein Haddock, waarna tijdens ze samen de met viervoeter Bobbie uit weten te ontsnappen. Gezamenlijk in gaan ze op tijdens zoek naar het geheim de van op De Eenhoorn, dat ze tijdens op een spannende zoektocht naar van over de hele wereld brengt, met op in hun kielzog door de gevaarlijke een Sakharine de en zijn handlangers.

april 2021
29-08-2013 20:32

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn - De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn

De altijd nieuwsgierige reporter Kuifje koopt op een markt een prachtig modelschip met de naam De Eenhoorn. Hij blijkt niet de enige geïnteresseerde te zijn in het model, omdat het aanwijzingen naar een verborgen schat schijnt te bevatten. ...

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn bij De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn. Heb je een uitzending van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn gemist

Uitzending gemist van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn? Hier kun je alle uitzendingen van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-08-2013 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!