Programma gemist?

De altijd een nieuwsgierige reporter Kuifje een koopt tijdens op een markt een prachtig het modelschip met de een naam De Eenhoorn. Hij van op tv blijkt niet de enige geïnteresseerde tijdens te zijn de in het model, in omdat het van aanwijzingen naar een verborgen schat schijnt door te bevatten. een Na tijdens aanvankelijk geweigerd te hebben om het de model te op tv verkopen, op wordt Kuifje samen met zijn trouwe de hond op tv Bobbie ontvoerd door tijdens de kwaadaardige van Sakharine en meegenomen op een een oud vrachtschip naar Marokko. naar door Tijdens die reis weet Kuifje in de hulp in te uit schakelen van de van ietwat beschonken kapitein een Haddock, waarna ze op samen met viervoeter het Bobbie naar weten te op tv ontsnappen. Gezamenlijk gaan ze op tijdens zoek naar het het geheim van De Eenhoorn, uit een dat ze op van een spannende zoektocht over de het hele wereld brengt, de met in hun kielzog door naar de gevaarlijke Sakharine en de zijn handlangers.

december 2019
29-08-2013 20:32

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn - De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn

De altijd nieuwsgierige reporter Kuifje koopt op een markt een prachtig modelschip met de naam De Eenhoorn. Hij blijkt niet de enige geïnteresseerde te zijn in het model, omdat het aanwijzingen naar een verborgen schat schijnt te bevatten. ...

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn bij De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn. Heb je een uitzending van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn gemist

Uitzending gemist van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn? Hier kun je alle uitzendingen van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-08-2013 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!