Programma gemist?

De in altijd nieuwsgierige reporter een Kuifje koopt een op een markt een prachtig in modelschip een met de naam in De Eenhoorn. Hij het blijkt niet de enige geïnteresseerde te van zijn in het de uit model, omdat het aanwijzingen naar een in verborgen schat naar schijnt te bevatten. tijdens Na aanvankelijk geweigerd te uit hebben op tv om het de model te verkopen, wordt Kuifje de samen met zijn trouwe van een hond Bobbie ontvoerd het door de kwaadaardige Sakharine van en meegenomen op een oud uit op tv vrachtschip naar Marokko. uit Tijdens die reis weet Kuifje uit de hulp in te de het schakelen van de ietwat beschonken kapitein op een Haddock, waarna ze samen met door viervoeter Bobbie met weten te ontsnappen. Gezamenlijk gaan met een ze op zoek naar het op tv geheim van het De Eenhoorn, naar dat ze op een spannende met zoektocht over de het hele wereld naar brengt, met in met hun kielzog de gevaarlijke door Sakharine en zijn tijdens handlangers.

mei 2021
29-08-2013 20:32

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn - De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn

De altijd nieuwsgierige reporter Kuifje koopt op een markt een prachtig modelschip met de naam De Eenhoorn. Hij blijkt niet de enige geïnteresseerde te zijn in het model, omdat het aanwijzingen naar een verborgen schat schijnt te bevatten. ...

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn bij De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn. Heb je een uitzending van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn gemist

Uitzending gemist van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn? Hier kun je alle uitzendingen van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-08-2013 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!