Programma gemist?

Marcel door en Anke zijn de twaalf jaar gelukkig op samen, maar hun geluk wordt een overschaduwd door grote door naar geldproblemen. De hypotheek op is al maanden het niet betaald en van een gedwongen verkoop dreigt. van Als troost wordt er te op veel een geld uitgegeven aan eten en het in de barbiepoppenverzameling van Anke, en tijdens dat maakt de situatie uit op tv alleen maar erger. Om uit met de schulden te op tv komen, met moet alles op alles worden de gezet. Maar zijn ze het in hiertoe bereid?

Marcel naar en Anke zijn naar twaalf jaar gelukkig samen, een maar hun geluk uit wordt overschaduwd door naar grote geldproblemen. De een hypotheek is al maanden uit het niet betaald en een de gedwongen verkoop dreigt. Als met troost wordt het er te tijdens veel geld uitgegeven aan eten door en de barbiepoppenverzameling van tijdens Anke, en dat met maakt naar de situatie alleen het maar erger. Om uit de van tijdens schulden te komen, moet alles naar op alles worden gezet. op Maar de zijn ze uit hiertoe bereid?

Door ziekte en naar baanverlies op tv hebben Jeroen en Heidi grote op schulden door opgebouwd. Hun oplossing daarvoor bracht een hen zelfs nog met meer in een de naar problemen. Bij iedere financiële tegenslag in leenden tijdens ze steeds weer geld. tijdens Het roer moet op drastisch om. Dat gaat in zo goed dat ze in zichzelf genomineerd van hebben voor hun eigen het 'Een Dubbeltje in Op Zijn Kant'- een trofee.

Door in ziekte en baanverlies hebben op Jeroen en Heidi op tv grote een schulden opgebouwd. Hun oplossing door daarvoor bracht hen door zelfs nog meer naar in de problemen. Bij op tv iedere financiële tegenslag uit leenden ze steeds weer de geld. Het roer uit uit moet drastisch om. Dat gaat uit zo goed dat de ze zichzelf op tv genomineerd hebben met voor hun eigen 'Een Dubbeltje Op naar op Zijn Kant'- trofee.

Vicky en Andre met zijn ten in einde tijdens raad. Hun leven wordt op beheerst door geldproblemen. in Ze zijn zelfs afhankelijk van op tv van de voedselbank. Door alle ellende staat naar hun relatie naar onder druk en lopen de de in emoties hoog op. De van dochter in van Vicky kan het niet door meer aanzien en luidt tijdens op tv de noodklok.

Vicky en tijdens Andre zijn het ten einde de raad. Hun leven wordt beheerst door tijdens een geldproblemen. Ze zijn zelfs afhankelijk een van de voedselbank. Door het alle ellende in staat in hun relatie onder druk en lopen in op tv de emoties hoog op. De de dochter van Vicky kan door het niet van meer aanzien door en luidt de het noodklok.

Nicole van en Maurice zijn pas 24 in en 28 jaar, het maar leven de al met jarenlang in de schulden. Deurwaarders met lopen af en aan naar en het er hangt ze de zelfs een gijzeling boven het de het hoofd. Nicole doet haar best, maar door Maurice tijdens maakt er een het potje van. Hij in heeft geen in besef van de ernst van de de uit situatie.

Nicole in en Maurice zijn pas een 24 en 28 jaar, van maar leven al door het jarenlang in de schulden. door Deurwaarders lopen af door en aan en er een hangt op tv ze zelfs een gijzeling boven het uit hoofd. Nicole doet op tv haar best, door maar Maurice op tv maakt er een potje van. van Hij in heeft geen besef van de met ernst van tijdens de door situatie.

Rosacarmen en een Herman een zitten tot over hun oren de in uit de schulden. Maar tijdens het is niet alleen een een chaos qua financiën, ook naar in huis is op tv het een enorme tijdens puinhoop van dankzij hun verzamelwoede. De oplossing met lijkt simpel: in het verkopen de van hun spullen. Maar een zodra er naar een opkoper naar in beeld komt, wordt het bij op Herman zwart door voor de naar ogen.

Rosacarmen en Herman het zitten op tv tot over naar hun oren in het de schulden. Maar het is niet de alleen een tijdens chaos uit qua financiën, ook in huis door is het een enorme een puinhoop dankzij op hun verzamelwoede. het De oplossing lijkt simpel: naar het van verkopen van hun spullen. Maar zodra van er naar een opkoper in beeld komt, op tv wordt het het bij Herman zwart voor met de een ogen.

Marjolein tijdens en Nick hebben extreem hoge op studieschulden en uit werken zich op door hoge uitgaven tijdens steeds verder in de op tv nesten. Tot het overmaat van op ramp dreigt het in jonge gezinnetje binnen een op tv paar dagen het huis met uitgezet te worden. tijdens En door dat terwijl Marjolein hoogzwanger is! Het met drama uit is compleet als door ook de bezorgde moeder uit van Marjolein het gedrag de van het het tweetal niet met langer accepteert.

Deze de zomer herhaalt tijdens RTL 4 afleveringen door van Een Dubbeltje op tv op zijn Kant. een In dit programma staan gezinnen en met tijdens huishoudens centraal die tijdens financieel in zwaar weer een verkeren. Door een gebrek uit aan een overzicht in de met administratie en het ontbreken van door inzicht van in de eigen inkomsten en door uitgaven lopen op betalingsachterstanden op en worden van schulden uit alsmaar groter. Met de hulp van tijdens John Williams uit en Annemarie het van Gaal komt er weer op duidelijkheid en structuur van in de financiele van huishouding. van Samen met een team van deskundigen uit een zorgt John ervoor naar dat er zicht in komt op een schuldenvrij leven. In de deze aflevering zien naar we Marjolein en Nick. in Zij tijdens hebben extreem hoge studieschulden en door werken op zich door hoge uitgaven steeds op tv verder op tv in de nesten. Tot overmaat op van ramp dreigt op het jonge met gezinnetje binnen tijdens een paar de dagen het huis uitgezet te op worden, en dat terwijl met Marjolein hoogzwanger met is. Het drama het is compleet wanneer ook op de op tv bezorgde moeder van Marjolein het op tv gedrag van tijdens het tweetal niet op langer in accepteert.

Desmond en in Carola op tv zitten in de door schulden door verkeerde beslissingen in met het verleden. Tot Carola op tv van twee jaar geleden haar baan kwijtraakte, door konden naar ze precies rondkomen. Sinds zij een in een de WW zit, moeten op zij de het eindjes aan elkaar knopen. Deze naar maand stopt naar de in WW-uitkering van Carola echter in en dan zijn de gevolgen de niet te overzien. het Ze op tv denken zuinig te leven, maar van de al snel blijkt dat zij hun met vakantiegeld uit en een flinke belastingteruggave van uitgeven aan. En uit waarom vindt de Carola al op tv twee jaar geen in werk? Wat de achterliggende reden uit ook het is, Carola moet met snel aan de het bak om te voorkomen dat zij een en de hun zoontje binnenkort door op straat naar komen te staan.

Richard uit en Jennifer zijn piepjong het en met zitten al diep in de schulden. in Jennifer kreeg in de haar jeugd alles van in wat ze maar wilde en op leerde naar daardoor niet wat de waarde door van geld is. En op Richard groeide door op in een het gezin met de schulden, dus ook het hij kreeg niet het goede van voorbeeld. Ze 'vergeten' naar iedere maand hun een vaste lasten tijdens te betalen, maar van geven een in plaats daarvan hun op geld met naar bakken uit aan dingen tijdens die ze niet nodig hebben. het Inmiddels uit hebben ze al het twee maanden een hun huur niet betaald. Als ze een de naar huur nog een maand niet van betalen, kunnen op ze op straat komen de te een staan. Dit de jonge, onwetende stel moet wakker tijdens worden geschud uit voordat het te laat in is!

Kees op en Silvia zijn opgegeven met door hun dochter Esther. uit Zij maakt zich op ernstige zorgen op tv over de financiële situatie de van haar ouders. het De schoonheidssalon uit van van Silvia trekt te weinig het klanten. Hierdoor lopen de schulden uit verder op op en ontstaat er onderling uit veel stress. Toch door het blijven zij maar investeren in de met hoop meer uit klanten tijdens te trekken. Kees en Silvia in kunnen hun door rekeningen niet meer betalen en van Kees is tijdens bang voor loonbeslag, het waardoor hij het zijn baan kwijt zal raken. in Kunnen met Kees en van Silvia het tij keren of is door het tijdens te laat?

juni 2021
09-08-2017 15:01

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

08-08-2017 20:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

02-08-2017 15:01

Afl. 8

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 8

Door ziekte en baanverlies hebben Jeroen en Heidi grote schulden opgebouwd. Hun oplossing daarvoor bracht hen zelfs nog meer in de problemen. Bij iedere financiële tegenslag leenden ze steeds weer geld. Het roer moet drastisch om. Dat gaat ...

01-08-2017 20:32

Afl. 8

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 8

Door ziekte en baanverlies hebben Jeroen en Heidi grote schulden opgebouwd. Hun oplossing daarvoor bracht hen zelfs nog meer in de problemen. Bij iedere financiële tegenslag leenden ze steeds weer geld. Het roer moet drastisch om. Dat gaat ...

26-07-2017 15:03

Afl. 4

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 4

Vicky en Andre zijn ten einde raad. Hun leven wordt beheerst door geldproblemen. Ze zijn zelfs afhankelijk van de voedselbank. Door alle ellende staat hun relatie onder druk en lopen de emoties hoog op. De dochter van Vicky kan het niet mee...

25-07-2017 20:32

Afl. 4

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 4

Vicky en Andre zijn ten einde raad. Hun leven wordt beheerst door geldproblemen. Ze zijn zelfs afhankelijk van de voedselbank. Door alle ellende staat hun relatie onder druk en lopen de emoties hoog op. De dochter van Vicky kan het niet mee...

19-07-2017 15:01

Afl. 3

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 3

Nicole en Maurice zijn pas 24 en 28 jaar, maar leven al jarenlang in de schulden. Deurwaarders lopen af en aan en er hangt ze zelfs een gijzeling boven het hoofd. Nicole doet haar best, maar Maurice maakt er een potje van. Hij heeft geen be...

18-07-2017 20:32

Afl. 3

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 3

Nicole en Maurice zijn pas 24 en 28 jaar, maar leven al jarenlang in de schulden. Deurwaarders lopen af en aan en er hangt ze zelfs een gijzeling boven het hoofd. Nicole doet haar best, maar Maurice maakt er een potje van. Hij heeft geen be...

12-07-2017 15:01

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Rosacarmen en Herman zitten tot over hun oren in de schulden. Maar het is niet alleen een chaos qua financiën, ook in huis is het een enorme puinhoop dankzij hun verzamelwoede. De oplossing lijkt simpel: het verkopen van hun spullen. Maar z...

11-07-2017 20:32

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Rosacarmen en Herman zitten tot over hun oren in de schulden. Maar het is niet alleen een chaos qua financiën, ook in huis is het een enorme puinhoop dankzij hun verzamelwoede. De oplossing lijkt simpel: het verkopen van hun spullen. Maar z...

05-07-2017 15:02

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marjolein en Nick hebben extreem hoge studieschulden en werken zich door hoge uitgaven steeds verder in de nesten. Tot overmaat van ramp dreigt het jonge gezinnetje binnen een paar dagen het huis uitgezet te worden. En dat terwijl Marjolein...

04-07-2017 20:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Deze zomer herhaalt RTL 4 afleveringen van Een Dubbeltje op zijn Kant. In dit programma staan gezinnen en huishoudens centraal die financieel in zwaar weer verkeren. Door een gebrek aan overzicht in de administratie en het ontbreken van inz...

27-10-2015 21:29

Afl. 8

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 8

Desmond en Carola zitten in de schulden door verkeerde beslissingen in het verleden. Tot Carola twee jaar geleden haar baan kwijtraakte, konden ze precies rondkomen. Sinds zij in de WW zit, moeten zij de eindjes aan elkaar knopen. Deze maan...

20-10-2015 21:33

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg n...

06-10-2015 21:32

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten. Hierdoor lopen de schulden verder op en ontstaat er o...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Dubbeltje Op Zijn Kant bij Een Dubbeltje Op Zijn Kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Heb je een uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist

Uitzending gemist van Een Dubbeltje Op Zijn Kant? Hier kun je alle uitzendingen van Een Dubbeltje Op Zijn Kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 15-01-2019 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!