Programma gemist?

Het op tv gezin van van Paulo en Anita heeft een in de schuldsanering van gezeten.Vier jaar lang het moesten ze leven van honderd op de euro in de week. door Twee jaar geleden dachten ze een tijdens eindelijk schuldenvrij te zijn, maar het niets bleek op minder waar. Er ligt nog een een belastingaanslag, uit omdat in ze onterecht toeslagen zouden hebben ontvangen. met het Paulo en Anita zijn radeloos en een doodsbang dat alle uit ellende tijdens van vooraf het aan begint. De naar schulden beginnen alweer in rap tempo met toe te van nemen.

De het 29-jarige Henk en de 21-jarige Anita zijn anderhalf jaar een op geleden getrouwd. Vanaf de eerste huwelijksdag uit zitten ze al de in de op tv financiële problemen. Die uit problemen met zijn begonnen met het kopen tijdens van hun van eerste huis en op werden vervolgens alleen maar van groter. Zelfs naar een grote lening bij Anita's met vader bracht geen tijdens verbetering in hun met situatie. Als ze een zo doorgaan, van moeten met ze hun huis uit. De hele met situatie van drukt behoorlijk van op hun huwelijk, maar de tot een een breuk willen ze het natuurlijk de niet laten door komen. Vinden ze samen naar met John een en Annemarie dé in oplossing?

Ingrid en Johan met de hebben een gezin met drie de kinderen. In twee jaar door uit tijd heeft het stel ruim 50.000 van euro tijdens schuld opgebouwd. De belangrijkste op oorzaak door van de schuld is naar de eigen zaak die Ingrid door tijdens acht maanden geleden heeft met moeten sluiten. Maar John en in door Annemarie komen er ook door achter dat Ingrid een dure naar hobby het heeft: winkelen. Wanneer John met het naar stel hiermee confronteert, blijkt Johan niet uit tijdens te weten dat het geld een er elke maand op tv op een deze manier uitvliegt. John gaat met met beiden van aan de van slag om de financiële huishouding naar van het gezin weer het op de naar rit te van krijgen.

Anja tijdens en Eduard hebben met naar zes kinderen een door groot gezin. Groot op zijn ook hun tijdens financiële problemen. door Meer inkomen kan het gezin door met redden van de ondergang, van maar dat op blijkt nog een lastige opgave voor uit John. Eduards eigen uit bedrijf een is zijn grote met passie, maar brengt het op tv gezin op tv alleen maar in grotere van problemen. Anja heeft al meerdere de baantjes; van ze vindt het het moeilijk om de van stap te zetten om nog op meer werk op te zoeken. door Wanneer Eduard de kans krijgt in om een met een nieuwe fulltimebaan op in de groene cijfers door op te komen, komt hij voor de met keuze te van staan: van zijn bedrijf of een schuldenvrije het toekomst?

De 32-jarige Flor-Alba tijdens van en de 44-jarige Henk leerden elkaar een tijdens veertien jaar geleden kennen. Vanaf tijdens het van begin van hun relatie hebben op ze flinke geldproblemen. naar Inmiddels zijn uit de schulden het opgelopen tot ruim 39.000 door euro. Drie jaar geleden in raakte Henk de ook nog eens door zijn baan in uit de horeca kwijt. tijdens Tot grote frustratie van van Flor-Alba, sluit Henk op zich volkomen door af van alle financiële met ellende. Sinds in een jaar op heeft Henk weer uit een baan, maar in dit contract eindigt op korte uit termijn. de Flor-Alba vreest dat de ze binnenkort samen met de hun drie kinderen op straat een komt te in staan. Lukt het John door en in zijn team om dit gezin naar te het helpen?

juni 2021
01-10-2013 21:28

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Het gezin van Paulo en Anita heeft in de schuldsanering gezeten.Vier jaar lang moesten ze leven van honderd euro in de week. Twee jaar geleden dachten ze eindelijk schuldenvrij te zijn, maar niets bleek minder waar. Er ligt nog een belastin...

24-09-2013 21:29

Afl. 5

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 5

De 29-jarige Henk en 21-jarige Anita zijn anderhalf jaar geleden getrouwd. Vanaf de eerste huwelijksdag zitten ze al in de financiële problemen. Die problemen zijn begonnen met het kopen van hun eerste huis en werden vervolgens alleen maar ...

17-09-2013 21:29

Een Dubbeltje Op Zijn Kant "Aflevering 4"

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Een Dubbeltje Op Zijn Kant "Aflevering 4"

Ingrid en Johan hebben een gezin met drie kinderen. In twee jaar tijd heeft het stel ruim 50.000 euro schuld opgebouwd. De belangrijkste oorzaak van de schuld is de eigen zaak die Ingrid acht maanden geleden heeft moeten sluiten. Maar John ...

10-09-2013 21:31

Een Dubbeltje Op Zijn Kant "Aflevering 3"

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Een Dubbeltje Op Zijn Kant "Aflevering 3"

Anja en Eduard hebben met zes kinderen een groot gezin. Groot zijn ook hun financiële problemen. Meer inkomen kan het gezin redden van de ondergang, maar dat blijkt nog een lastige opgave voor John. Eduards eigen bedrijf is zijn grote passi...

03-09-2013 21:30

Een Dubbeltje Op Zijn Kant "Aflevering 2"

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Een Dubbeltje Op Zijn Kant "Aflevering 2"

De 32-jarige Flor-Alba en de 44-jarige Henk leerden elkaar veertien jaar geleden kennen. Vanaf het begin van hun relatie hebben ze flinke geldproblemen. Inmiddels zijn de schulden opgelopen tot ruim 39.000 euro. Drie jaar geleden raakte Hen...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Dubbeltje Op Zijn Kant bij Een Dubbeltje Op Zijn Kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Heb je een uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist

Uitzending gemist van Een Dubbeltje Op Zijn Kant? Hier kun je alle uitzendingen van Een Dubbeltje Op Zijn Kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 15-01-2019 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!