Programma gemist?

De een jonge Richard naar en Jennifer zitten diep in de naar schulden. van Jennifer kreeg in op haar jeugd naar alles wat ze maar wilde, het en de leerde daardoor niet naar wat de waarde van tijdens geld is. naar En Richard groeide op naar in een gezin met schulden. tijdens het Ze 'vergeten' iedere op maand hun vaste lasten te betalen. de Als ze met de huur in nog een de maand niet betalen, kunnen ze op met uit straat komen te naar staan.

Kees in en Silvia zijn opgegeven een door hun dochter, door Esther. Zij maakt het zich ernstige zorgen een over op de financiële situatie van haar ouders. de De tijdens schoonheidssalon van op Silvia trekt te op weinig klanten en de naar schulden blijven naar maar oplopen. Kees en tijdens Silvia kunnen hun uit rekeningen niet meer betalen en tijdens uit Kees is bang voor loonbeslag, van waardoor met hij zijn baan kwijt tijdens zal raken. Kunnen Kees en op tv met Silvia het tij keren of is van van het te laat?

Mark en Marieke het zijn tijdens beiden 27 en hebben grote van de schulden. De geboorte van hun tweeling het door heeft tot hoge kosten tijdens geleid. Doordat Marks salaris op tv is gehalveerd, door kunnen ze niet meer op tv rondkomen. tijdens Met de financiële op tv hulp van Mariekes op ouders proberen ze op tv de touwtjes aan elkaar op tv te knopen. Als met het financiële plaatje compleet wordt de gemaakt, blijkt dat de tijdens hun uitgaven buitensporig hoog zijn. John in vindt daarom dat van ze door diep door het stof in moeten om uit het tij te een keren.

Gertjan van en Margriet zoeken dringend hulp. met Ze zijn van in middelbare op tv leeftijd en hebben in de een loop op van hun naar jarenlange huwelijk een torenhoge schuld een opgebouwd. van Door het mislukken van naar een aantal ondernemingen zijn tijdens ze op tv in grote financiële problemen tijdens geraakt. Ze komen op tv niet meer rond en door Margriet zit futloos op en werkeloos thuis. de De grootste pijn zit op 'm in een een grote lening aan de hun naar eigen zoon, die de verhoudingen uit in de familie van op in scherp hebben door gezet.

Marjolein en naar Nick hebben extreem hoge in studieschulden het en werken uit zich door hoge uitgaven steeds verder tijdens in van de nesten. naar Tot overmaat van een ramp dreigt het jonge gezinnetje binnen naar een paar tijdens dagen het door huis uitgezet te naar worden. En dat op terwijl Marjolein hoogzwanger is! naar Het een drama is compleet als een ook de de bezorgde moeder van Marjolein het naar gedrag van het uit tweetal niet langer van accepteert.

Marcel en Anke de van zijn twaalf jaar met gelukkig samen, maar het hun geluk wordt overschaduwd door grote op geldproblemen. De hypotheek in is al een maanden niet in betaald en een gedwongen verkoop door dreigt. Als met troost wordt tijdens er te tijdens veel geld uitgegeven aan van eten en de barbiepoppenverzameling van in Anke, en met dat maakt de door situatie alleen maar een erger. tijdens Om uit de schulden het te komen, moet op alles op alles worden gezet. op Maar uit zijn ze naar hiertoe bereid?

Ruud uit en Jolande naar zijn dertig jaar getrouwd, maar van door de naar ernstige financiële op problemen staat hun huwelijk met op springen. Ruud op tv is vijf jaar geleden op een winkel begonnen in als op lijstenmaker. Hij heeft geen de kaas gegeten van ondernemen en in de winkel in lijdt alleen naar maar verlies. Jolande is de de wanhoop nabij. in Door de naar koppigheid en trots van van Ruud uit staan ze aan de rand een van de afgrond. Om het het uit de schulden te met komen, moet naar er meer geld binnenkomen. Wat met betekent dit de voor Ruud met en zijn winkel?

Kees in en Silvia zijn opgegeven door in hun het dochter, Esther. Zij maakt zich op tv ernstige door zorgen over de door financiële situatie van haar ouders. met De schoonheidssalon met van Silvia op tv trekt te weinig de klanten en de met schulden blijven maar oplopen. een Kees uit en Silvia kunnen het hun rekeningen niet meer betalen en een van Kees is bang voor loonbeslag, het waardoor hij zijn baan tijdens kwijt zal raken. naar Kunnen Kees en naar Silvia het tij de keren of van is een het te laat?

De naar jonge Richard en door Jennifer zitten diep in de in schulden. Jennifer kreeg met op in haar jeugd uit alles wat ze maar van wilde, en in leerde daardoor niet wat op de waarde van geld is. van En Richard naar groeide het op in een gezin met door schulden. Ze 'vergeten' het iedere maand op hun vaste lasten te betalen. een Als ze de uit huur nog met een maand niet tijdens betalen, kunnen met ze op straat komen te met op staan.

Richard met en Jennifer zijn op piepjong en zitten al de diep in door de schulden. van Jennifer kreeg in haar jeugd alles van wat ze maar een wilde, en leerde op tv daardoor niet uit wat de het waarde van geld een is. En van Richard groeide op in een gezin door met schulden, dus het ook in hij kreeg niet van het goede voorbeeld. Ze 'vergeten' door iedere maand een hun een vaste lasten te betalen, maar tijdens geven uit in plaats daarvan uit hun geld met bakken uit door aan door dingen die ze niet nodig hebben. het naar Inmiddels hebben ze tijdens al twee maanden hun huur niet door betaald. Als op ze de huur door nog een maand de niet betalen, van kunnen ze uit op straat komen te staan. Dit naar jonge, de onwetende stel moet tijdens wakker worden geschud de voordat het door te laat is!

Richard op tv en Jennifer door zijn piepjong en zitten al diep met in het de schulden. Jennifer uit kreeg in naar haar jeugd alles wat naar ze maar wilde, en het leerde het daardoor niet wat de waarde van uit door geld is. En naar Richard groeide op in de een gezin met schulden, uit dus ook in hij kreeg niet op tv het goede door voorbeeld. Ze 'vergeten' door iedere maand hun tijdens vaste lasten te de betalen, maar geven in plaats de daarvan hun geld uit met bakken uit aan in dingen een die ze niet in nodig hebben. Inmiddels hebben door ze al op tv twee maanden hun huur door niet betaald. door Als ze de huur nog het een op tv maand niet betalen, kunnen op ze op straat naar komen van te staan. Dit de jonge, onwetende stel moet wakker op worden geschud voordat het het te tijdens laat is!

Kees op en Silvia zijn opgegeven het door tijdens hun dochter, Esther. Zij maakt een zich ernstige van zorgen over de financiële met situatie van van haar ouders. De schoonheidssalon van in door Silvia trekt te weinig op klanten en de in schulden blijven maar oplopen. tijdens Kees en tijdens Silvia kunnen hun op tv rekeningen niet meer betalen en van Kees is door bang voor loonbeslag, waardoor de hij zijn een baan tijdens kwijt zal raken. Kunnen Kees en op Silvia op het tij keren met of is het van te laat?

Kees een en Silvia zijn naar opgegeven door hun uit dochter, Esther. Zij maakt zich van tijdens ernstige zorgen over de het financiële situatie van haar de ouders. De schoonheidssalon van op Silvia trekt tijdens te door weinig klanten en het de schulden blijven maar oplopen. Kees uit en Silvia met kunnen hun rekeningen met niet meer door betalen en Kees is met bang voor loonbeslag, waardoor door hij in zijn baan door kwijt zal raken. Kunnen Kees en tijdens in Silvia het tij keren of tijdens is het te op tv laat?

Ruud een en Jolande tijdens zijn dertig jaar getrouwd, maar door in in de ernstige financiële problemen staat op hun in huwelijk op springen. Ruud is vijf een jaar geleden een naar winkel begonnen als op tv lijstenmaker. uit Hij heeft uit geen kaas gegeten van ondernemen door en op de winkel lijdt het alleen maar verlies. Jolande uit is de wanhoop nabij. een Door het de koppigheid en trots naar van Ruud staan ze aan met een de rand van een de afgrond. Om uit de schulden in te het komen, moet er meer geld op op binnenkomen. Wat betekent dit voor Ruud met en op zijn winkel?

Ruud en Jolande door zijn op dertig jaar getrouwd, maar door in de ernstige tijdens financiële problemen staat naar hun van huwelijk op springen. op tv Ruud is vijf naar jaar geleden een winkel begonnen door als lijstenmaker. Hij heeft naar uit geen kaas gegeten het van ondernemen en de een winkel lijdt alleen maar verlies. een Jolande op tv is de wanhoop in nabij. Door de koppigheid het en in trots van Ruud staan ze een aan de van rand van van de afgrond. Om uit de op schulden te de komen, moet er meer met geld naar binnenkomen. Wat betekent dit voor Ruud het en zijn van winkel?

juni 2019
15-01-2019 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

08-01-2019 21:33

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

13-02-2018 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Mark en Marieke zijn beiden 27 en hebben grote schulden. De geboorte van hun tweeling heeft tot hoge kosten geleid. Doordat Marks salaris is gehalveerd, kunnen ze niet meer rondkomen. Met de financiële hulp van Mariekes ouders proberen ze d...

06-02-2018 21:30

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Gertjan en Margriet zoeken dringend hulp. Ze zijn van middelbare leeftijd en hebben in de loop van hun jarenlange huwelijk een torenhoge schuld opgebouwd. Door het mislukken van een aantal ondernemingen zijn ze in grote financiële problemen...

30-01-2018 21:33

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marjolein en Nick hebben extreem hoge studieschulden en werken zich door hoge uitgaven steeds verder in de nesten. Tot overmaat van ramp dreigt het jonge gezinnetje binnen een paar dagen het huis uitgezet te worden. En dat terwijl Marjolein...

23-01-2018 21:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

16-01-2018 21:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

09-01-2018 21:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

02-01-2018 21:29

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

30-08-2017 16:06

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

29-08-2017 20:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

23-08-2017 15:00

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

22-08-2017 20:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

16-08-2017 15:01

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

15-08-2017 20:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Dubbeltje Op Zijn Kant bij Een Dubbeltje Op Zijn Kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Heb je een uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist

Uitzending gemist van Een Dubbeltje Op Zijn Kant? Hier kun je alle uitzendingen van Een Dubbeltje Op Zijn Kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 15-01-2019 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord