Programma gemist?

De tijdens jonge Richard en Jennifer van zitten diep in op de van schulden. Jennifer kreeg in haar een jeugd op tv alles wat ze maar wilde, en tijdens leerde daardoor niet op wat in de waarde van op tv geld is. naar En Richard groeide op in een naar gezin op met schulden. Ze van 'vergeten' iedere maand hun vaste het lasten te van betalen. Als ze in de huur nog naar een de maand niet betalen, kunnen in ze op straat komen te uit naar staan.

Kees en Silvia naar zijn naar opgegeven door hun dochter, tijdens Esther. door Zij maakt zich ernstige zorgen in over de van financiële situatie met van haar ouders. De schoonheidssalon van de Silvia trekt op te weinig klanten en van de schulden blijven tijdens maar oplopen. op Kees en Silvia op tv kunnen hun tijdens rekeningen niet meer een betalen en Kees de is bang voor loonbeslag, waardoor in hij zijn op tv baan kwijt zal raken. tijdens een Kunnen Kees en een Silvia het tij van keren of is het te het laat?

Mark van en Marieke tijdens zijn beiden 27 en door hebben grote schulden. De geboorte door op van hun tweeling heeft tot met hoge kosten geleid. op Doordat de Marks salaris is gehalveerd, met kunnen ze niet tijdens meer rondkomen. Met de financiële naar hulp van naar Mariekes ouders proberen ze op met de touwtjes aan in elkaar te knopen. op tv Als het financiële plaatje het compleet wordt gemaakt, blijkt dat naar hun uit uitgaven buitensporig hoog op tv zijn. John vindt op daarom dat ze diep tijdens door het stof moeten op om het tij uit te uit keren.

Gertjan en Margriet met het zoeken dringend hulp. naar Ze zijn van middelbare leeftijd en een hebben in de op loop uit van hun jarenlange in huwelijk een torenhoge schuld opgebouwd. naar Door het mislukken een van met een aantal het ondernemingen zijn ze tijdens in grote financiële problemen geraakt. met Ze komen de niet meer rond van en Margriet zit met futloos en van werkeloos thuis. De grootste pijn van zit 'm in de een grote lening uit aan hun eigen zoon, op tv die de verhoudingen door naar in de familie op van scherp hebben door gezet.

Marjolein en een Nick hebben extreem naar hoge studieschulden en werken naar zich door hoge van uitgaven steeds verder door van in de nesten. tijdens Tot overmaat van op tv ramp dreigt het jonge gezinnetje binnen met een met paar dagen het het huis uitgezet te worden. op tv En dat terwijl door Marjolein hoogzwanger is! van Het in drama is compleet de als ook de bezorgde moeder van op Marjolein het uit gedrag van naar het tweetal een niet langer accepteert.

Marcel en Anke uit zijn twaalf jaar tijdens gelukkig samen, maar het hun geluk naar wordt op overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek door is met al maanden niet door betaald en een gedwongen naar verkoop dreigt. Als uit troost wordt er op te veel geld in uitgegeven aan eten en van de met barbiepoppenverzameling van Anke, en dat naar maakt de situatie naar alleen naar maar erger. tijdens Om uit de schulden te komen, door moet alles op tv op alles worden van gezet. naar Maar zijn ze hiertoe op bereid?

Ruud en op Jolande zijn dertig in jaar getrouwd, het maar door de met ernstige financiële een problemen staat hun huwelijk naar op springen. Ruud van is vijf jaar geleden de een de winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft door geen kaas de gegeten van op ondernemen en de winkel lijdt uit alleen uit maar verlies. Jolande de is de wanhoop nabij. door Door de koppigheid en een trots met van Ruud staan ze van aan de rand van van de door afgrond. Om uit de schulden door het te komen, moet door er meer geld binnenkomen. uit Wat betekent dit voor in Ruud en een zijn winkel?

Kees en uit Silvia het zijn opgegeven door hun dochter, Esther. in op Zij maakt zich ernstige tijdens zorgen over een de financiële situatie van haar ouders. uit De schoonheidssalon tijdens van Silvia door trekt te weinig klanten de en de met schulden blijven maar oplopen. met Kees en Silvia kunnen tijdens hun rekeningen naar niet door meer betalen en een Kees is bang op tv voor loonbeslag, waardoor hij zijn baan in in kwijt zal raken. in Kunnen Kees en Silvia het van tij keren in of is het het te laat?

De jonge Richard een tijdens en Jennifer zitten diep in tijdens de schulden. Jennifer kreeg met naar in haar jeugd alles wat ze tijdens maar wilde, en een leerde in daardoor niet wat op tv de waarde van geld tijdens is. En in Richard groeide op in door een gezin naar met schulden. Ze uit 'vergeten' iedere maand hun vaste op uit lasten te betalen. Als ze naar de huur nog uit een maand de niet betalen, kunnen de ze op straat komen tijdens te een staan.

Richard in en Jennifer zijn piepjong en uit in zitten al diep het in de schulden. van Jennifer kreeg in haar jeugd door alles een wat ze maar wilde, met en leerde met daardoor niet wat de waarde van op geld een is. En Richard groeide een op het in een gezin met tijdens schulden, dus het ook hij kreeg niet het goede het voorbeeld. Ze een 'vergeten' in iedere maand hun op tv vaste lasten te betalen, naar maar geven in van plaats daarvan hun geld met met tijdens bakken uit aan dingen die in ze niet in nodig hebben. Inmiddels hebben in ze tijdens al twee maanden hun tijdens huur niet betaald. op Als ze de huur op nog een van maand niet betalen, kunnen ze de op uit straat komen in te staan. Dit jonge, onwetende stel op naar moet wakker worden door geschud voordat het uit te laat is!

Richard en op tv Jennifer zijn piepjong en van in zitten al diep in een de schulden. Jennifer kreeg in de haar op jeugd alles de wat ze maar van wilde, en leerde daardoor niet de wat de op tv waarde van geld door is. En Richard groeide naar op in met een gezin met van schulden, dus ook op tv hij kreeg niet het goede een voorbeeld. Ze 'vergeten' de iedere maand naar hun vaste lasten te op betalen, maar geven met in plaats daarvan met hun geld met de bakken uit aan een dingen naar die ze niet nodig op hebben. Inmiddels hebben tijdens ze door al twee maanden hun tijdens huur niet betaald. Als een ze de huur nog van een maand niet het tijdens betalen, kunnen ze op door straat komen te staan. een Dit jonge, onwetende de stel op tv moet wakker worden geschud met voordat het te van laat is!

Kees en Silvia het zijn opgegeven door op hun dochter, Esther. de Zij maakt door zich ernstige zorgen uit over de financiële het situatie van haar ouders. van De op schoonheidssalon van Silvia trekt het te op weinig klanten en de schulden de blijven maar oplopen. op Kees en Silvia kunnen door hun rekeningen niet op tv meer op tv betalen en Kees op tv is bang voor naar loonbeslag, waardoor hij zijn baan in uit kwijt zal raken. Kunnen het Kees en met Silvia het tij het keren of is het naar te laat?

Kees naar en Silvia zijn opgegeven door van hun dochter, Esther. van het Zij maakt zich ernstige in zorgen over een de financiële situatie een van haar ouders. De schoonheidssalon van de Silvia op tv trekt te weinig klanten door en de schulden blijven het maar op tv oplopen. Kees en het Silvia kunnen hun rekeningen met niet meer betalen en naar Kees is bang in voor loonbeslag, waardoor het hij zijn baan de de kwijt zal raken. Kunnen Kees van en Silvia op het tij keren of op is het te door laat?

Ruud en een Jolande zijn dertig jaar op getrouwd, maar het door de ernstige financiële door van problemen staat hun huwelijk door op springen. Ruud is het vijf jaar het geleden een winkel begonnen als een de lijstenmaker. Hij heeft tijdens geen kaas gegeten naar van ondernemen en op de winkel lijdt alleen de maar verlies. Jolande uit is de wanhoop nabij. het Door de in koppigheid en naar trots van Ruud uit staan ze aan de op tv rand van een de afgrond. Om uit de schulden tijdens te op komen, moet er meer geld de binnenkomen. Wat door betekent dit de voor Ruud en zijn het winkel?

Ruud naar en Jolande zijn de dertig jaar de getrouwd, maar door de door ernstige financiële problemen staat het hun tijdens huwelijk op springen. op tv Ruud is vijf jaar geleden een een winkel begonnen als van lijstenmaker. met Hij heeft geen kaas uit gegeten van met ondernemen en de de winkel lijdt alleen op tv maar verlies. op tv Jolande is de wanhoop op tv nabij. Door met de koppigheid en trots van Ruud uit staan ze aan de de uit rand van de afgrond. Om op uit de schulden het te komen, van moet op tv er meer geld binnenkomen. Wat betekent naar dit op tv voor Ruud en zijn naar winkel?

november 2020
15-01-2019 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

08-01-2019 21:33

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

13-02-2018 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Mark en Marieke zijn beiden 27 en hebben grote schulden. De geboorte van hun tweeling heeft tot hoge kosten geleid. Doordat Marks salaris is gehalveerd, kunnen ze niet meer rondkomen. Met de financiële hulp van Mariekes ouders proberen ze d...

06-02-2018 21:30

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Gertjan en Margriet zoeken dringend hulp. Ze zijn van middelbare leeftijd en hebben in de loop van hun jarenlange huwelijk een torenhoge schuld opgebouwd. Door het mislukken van een aantal ondernemingen zijn ze in grote financiële problemen...

30-01-2018 21:33

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marjolein en Nick hebben extreem hoge studieschulden en werken zich door hoge uitgaven steeds verder in de nesten. Tot overmaat van ramp dreigt het jonge gezinnetje binnen een paar dagen het huis uitgezet te worden. En dat terwijl Marjolein...

23-01-2018 21:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

16-01-2018 21:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

09-01-2018 21:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

02-01-2018 21:29

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

30-08-2017 16:06

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

29-08-2017 20:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

23-08-2017 15:00

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

22-08-2017 20:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

16-08-2017 15:01

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

15-08-2017 20:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Dubbeltje Op Zijn Kant bij Een Dubbeltje Op Zijn Kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Heb je een uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist

Uitzending gemist van Een Dubbeltje Op Zijn Kant? Hier kun je alle uitzendingen van Een Dubbeltje Op Zijn Kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 15-01-2019 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!