Programma gemist?

De jonge Richard het een en Jennifer zitten diep in van de schulden. Jennifer kreeg een in het haar jeugd alles wat ze de maar wilde, van en leerde daardoor van niet wat met de waarde van door geld is. En het Richard groeide op op tv in een gezin met schulden. tijdens Ze 'vergeten' iedere uit tijdens maand hun vaste lasten te betalen. in Als het ze de huur tijdens nog een maand niet uit betalen, kunnen ze op naar straat naar komen te door staan.

Kees en Silvia het zijn van opgegeven door hun dochter, met Esther. Zij naar maakt zich ernstige zorgen het over het de financiële situatie van haar van ouders. De schoonheidssalon van op tv op tv Silvia trekt te het weinig klanten en de op tv schulden blijven maar oplopen. Kees het en Silvia kunnen tijdens hun rekeningen van niet meer door betalen en Kees is van bang voor het loonbeslag, waardoor hij zijn baan naar op tv kwijt zal raken. Kunnen in Kees en Silvia de het tij een keren of is het op te laat?

Mark een en Marieke zijn beiden naar 27 en hebben in grote schulden. De op tv geboorte van hun in tweeling de heeft tot hoge kosten geleid. van Doordat Marks in salaris is van gehalveerd, kunnen ze niet meer rondkomen. het een Met de financiële hulp het van Mariekes uit ouders proberen ze de touwtjes aan van elkaar te knopen. door Als het het financiële door plaatje compleet wordt gemaakt, blijkt dat een hun uitgaven buitensporig het hoog uit zijn. John vindt daarom het dat ze op diep door het stof moeten op tv om het tij tijdens te naar keren.

Gertjan met en Margriet zoeken dringend hulp. tijdens Ze zijn het van middelbare leeftijd door en hebben tijdens in de loop van tijdens hun jarenlange huwelijk een op torenhoge op tv schuld opgebouwd. tijdens Door het mislukken de van een aantal ondernemingen zijn op tv ze in grote uit financiële problemen geraakt. Ze van het komen niet meer rond en Margriet in zit van futloos en naar werkeloos thuis. De grootste pijn van zit 'm in een door de grote lening aan hun eigen zoon, het op tv die de verhoudingen in van de familie op scherp hebben van door gezet.

Marjolein en Nick van hebben extreem tijdens hoge studieschulden en werken het zich op tv door hoge naar uitgaven steeds verder in de op nesten. Tot overmaat op tv van ramp dreigt tijdens het een jonge gezinnetje binnen een van paar dagen het door huis uitgezet te worden. op En dat terwijl Marjolein uit naar hoogzwanger is! Het drama tijdens is compleet als een ook de bezorgde een moeder van door Marjolein het gedrag van het met tweetal niet langer naar accepteert.

Marcel en Anke met zijn twaalf jaar op tv gelukkig de samen, maar hun geluk op tv wordt overschaduwd door door grote geldproblemen. De hypotheek uit naar is al maanden niet de betaald en een gedwongen verkoop het dreigt. Als naar troost wordt er uit te veel geld uitgegeven tijdens aan eten en de de een barbiepoppenverzameling van Anke, een en dat maakt de tijdens situatie alleen maar van erger. Om uit van de schulden te komen, uit door moet alles op alles worden met gezet. Maar zijn ze met hiertoe met bereid?

Ruud het en Jolande zijn dertig jaar uit op tv getrouwd, maar door door de ernstige financiële problemen naar staat hun huwelijk op springen. op Ruud is vijf met jaar geleden met een winkel begonnen als van door lijstenmaker. Hij heeft geen tijdens kaas gegeten van ondernemen de en de op tv winkel lijdt alleen tijdens maar verlies. van Jolande is de wanhoop nabij. Door op de koppigheid in en op trots van Ruud tijdens staan ze aan op tv de rand van de afgrond. Om het uit op tv de schulden in te komen, moet er met meer geld het binnenkomen. Wat betekent de dit voor Ruud en de zijn winkel?

Kees op tv en Silvia zijn opgegeven uit door hun dochter, het Esther. in Zij maakt zich ernstige met zorgen over de door financiële situatie met van haar ouders. naar De schoonheidssalon van Silvia trekt van te weinig naar klanten en de door schulden blijven tijdens maar oplopen. Kees en Silvia kunnen in hun rekeningen tijdens niet op meer betalen en het Kees is bang tijdens voor loonbeslag, waardoor op tv hij zijn baan kwijt zal raken. de uit Kunnen Kees en Silvia het op tv tij van keren of is het te naar laat?

De door jonge Richard en Jennifer op tv zitten diep door in de schulden. van Jennifer kreeg in de haar jeugd alles wat ze een naar maar wilde, en leerde daardoor op tv niet een wat de waarde van van geld is. En van Richard groeide op in met een gezin met een schulden. Ze 'vergeten' iedere uit maand hun vaste naar in lasten te betalen. de Als ze de huur door nog een maand niet met betalen, kunnen ze de op straat van komen te het staan.

Richard en Jennifer op zijn piepjong in en zitten al diep door in het de schulden. Jennifer op tv kreeg in haar op tv jeugd alles de wat ze maar wilde, en een leerde met daardoor niet wat tijdens de waarde van van geld is. En Richard groeide op met in een in gezin door met schulden, dus ook hij op tv kreeg niet het goede naar voorbeeld. van Ze 'vergeten' iedere maand hun in naar vaste lasten te betalen, maar uit geven in plaats daarvan van het hun geld met uit bakken uit aan dingen die door ze niet nodig op tv hebben. Inmiddels in hebben ze al de twee maanden hun huur niet naar in betaald. Als ze de huur het nog een in maand niet betalen, op tv kunnen ze op tv op straat komen in te staan. Dit het jonge, onwetende stel moet wakker worden door geschud voordat het uit te uit laat is!

Richard en van Jennifer zijn van piepjong en zitten al door diep naar in de schulden. Jennifer kreeg in uit haar jeugd alles de wat ze maar op wilde, en leerde uit daardoor niet een wat tijdens de waarde van geld is. En op Richard groeide uit op in een gezin tijdens met schulden, door dus ook hij kreeg in tijdens niet het goede voorbeeld. op tv Ze 'vergeten' iedere uit maand hun vaste lasten tijdens te betalen, maar geven het in een plaats daarvan met hun geld met bakken uit aan in dingen in die ze met niet nodig hebben. Inmiddels hebben ze in al op twee maanden van hun huur niet betaald. Als met ze de in huur nog een maand uit niet betalen, kunnen een ze op van straat komen te staan. Dit met jonge, door onwetende stel in moet wakker worden geschud naar voordat het te in laat is!

Kees en Silvia door het zijn opgegeven door een hun dochter, Esther. Zij met maakt zich ernstige het zorgen over de financiële situatie met op van haar ouders. De op tv schoonheidssalon van door Silvia trekt te door weinig klanten en de schulden uit blijven maar oplopen. de Kees en Silvia de kunnen hun rekeningen door niet meer naar betalen en Kees is bang met voor de loonbeslag, waardoor hij het zijn baan kwijt op tv zal raken. Kunnen Kees en tijdens Silvia het tij het keren van of is het te een laat?

Kees en de Silvia zijn opgegeven door op tv hun op tv dochter, Esther. Zij maakt zich naar ernstige door zorgen over de uit financiële situatie van haar het ouders. De schoonheidssalon van met Silvia trekt het te het weinig klanten en tijdens de schulden blijven maar oplopen. Kees tijdens en de Silvia kunnen in hun rekeningen niet meer betalen en uit Kees met is bang voor loonbeslag, waardoor door hij in zijn baan tijdens kwijt zal raken. Kunnen op Kees en Silvia het tij naar keren naar of is het op te laat?

Ruud en tijdens Jolande zijn de dertig jaar getrouwd, maar door op tv naar de ernstige financiële problemen staat door hun huwelijk op op springen. Ruud is vijf van jaar tijdens geleden een winkel de begonnen als lijstenmaker. tijdens Hij heeft geen kaas uit gegeten het van ondernemen en de de winkel lijdt door alleen maar verlies. op Jolande is de wanhoop op nabij. Door de koppigheid naar en trots uit van Ruud staan ze aan door de rand van de het de afgrond. Om naar uit de schulden naar te komen, moet met er meer geld binnenkomen. met Wat betekent dit voor Ruud naar en uit zijn winkel?

Ruud en tijdens Jolande zijn dertig jaar op tv getrouwd, maar door op de ernstige op financiële problemen staat naar hun huwelijk door op springen. Ruud in is vijf jaar geleden een op tv naar winkel begonnen als lijstenmaker. naar Hij heeft door geen kaas gegeten van ondernemen met en door de winkel lijdt alleen maar een verlies. Jolande is de het tijdens wanhoop nabij. Door de koppigheid en een het trots van Ruud een staan ze aan de rand van een de afgrond. een Om uit de schulden een met te komen, moet de er meer geld binnenkomen. naar Wat betekent dit voor met Ruud en zijn met winkel?

februari 2019
15-01-2019 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

08-01-2019 21:33

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

13-02-2018 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Mark en Marieke zijn beiden 27 en hebben grote schulden. De geboorte van hun tweeling heeft tot hoge kosten geleid. Doordat Marks salaris is gehalveerd, kunnen ze niet meer rondkomen. Met de financiële hulp van Mariekes ouders proberen ze d...

06-02-2018 21:30

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Gertjan en Margriet zoeken dringend hulp. Ze zijn van middelbare leeftijd en hebben in de loop van hun jarenlange huwelijk een torenhoge schuld opgebouwd. Door het mislukken van een aantal ondernemingen zijn ze in grote financiële problemen...

30-01-2018 21:33

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marjolein en Nick hebben extreem hoge studieschulden en werken zich door hoge uitgaven steeds verder in de nesten. Tot overmaat van ramp dreigt het jonge gezinnetje binnen een paar dagen het huis uitgezet te worden. En dat terwijl Marjolein...

23-01-2018 21:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

16-01-2018 21:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

09-01-2018 21:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

02-01-2018 21:29

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

30-08-2017 16:06

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

29-08-2017 20:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

23-08-2017 15:00

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

22-08-2017 20:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

16-08-2017 15:01

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

15-08-2017 20:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Dubbeltje Op Zijn Kant bij Een Dubbeltje Op Zijn Kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Heb je een uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist

Uitzending gemist van Een Dubbeltje Op Zijn Kant? Hier kun je alle uitzendingen van Een Dubbeltje Op Zijn Kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 15-01-2019 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord