Programma gemist?

Mark en naar Marieke zijn naar beiden 27 door en hebben grote schulden. De naar geboorte van hun tweeling een heeft tot hoge in kosten geleid. Doordat uit Marks uit salaris is met gehalveerd, kunnen ze niet meer een rondkomen. Met de door financiële hulp uit van Mariekes ouders de proberen ze met de touwtjes aan het elkaar te knopen. naar Als het financiële plaatje compleet een wordt gemaakt, door blijkt dat hun uitgaven buitensporig een hoog een zijn. John vindt daarom dat op tv ze diep door op het stof tijdens moeten het om het tij te in keren.

Gertjan en Margriet naar zoeken dringend op hulp. Ze zijn van naar middelbare leeftijd op en hebben in in de loop van hun tijdens jarenlange huwelijk het een torenhoge schuld naar opgebouwd. in Door het mislukken van een van aantal ondernemingen zijn van ze in grote financiële met problemen geraakt. Ze het komen niet een meer het rond en Margriet zit op tv futloos en werkeloos op thuis. De uit grootste pijn zit 'm in een in grote door lening aan hun eigen zoon, naar die de verhoudingen in met in de familie op scherp op hebben met gezet.

Marjolein en Nick door hebben extreem hoge het studieschulden en werken van zich het door hoge uitgaven naar steeds verder in de met nesten. Tot uit overmaat van ramp dreigt op het jonge van gezinnetje binnen een uit paar dagen met het huis uitgezet te worden. tijdens En dat terwijl van Marjolein hoogzwanger in is! Het op drama is compleet als ook op tv de bezorgde de moeder van Marjolein het door gedrag van het tweetal tijdens niet door langer accepteert.

Marcel en tijdens Anke zijn twaalf op jaar gelukkig samen, maar op tv met hun geluk wordt overschaduwd op door grote in geldproblemen. De hypotheek is al op tv maanden niet betaald de en een gedwongen op verkoop dreigt. Als in troost wordt er te in veel met geld uitgegeven aan de eten en in de barbiepoppenverzameling van tijdens Anke, en dat maakt met de situatie alleen door maar erger. naar Om uit de schulden te met komen, moet alles op door alles worden naar gezet. van Maar zijn ze in hiertoe bereid?

Ruud en een Jolande zijn dertig een jaar getrouwd, tijdens maar door de ernstige de financiële problemen staat met hun van huwelijk op springen. door Ruud is vijf jaar geleden een op tv op winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft uit geen kaas gegeten op van ondernemen en in de winkel met lijdt met alleen maar verlies. Jolande het is de in wanhoop nabij. Door de met koppigheid en op tv trots van Ruud een staan ze aan een de rand van de afgrond. Om met het uit de schulden tijdens te komen, moet er op meer geld binnenkomen. Wat tijdens betekent dit voor Ruud tijdens en zijn door winkel?

Kees en door Silvia zijn een opgegeven door hun dochter, Esther. op Zij maakt zich van ernstige zorgen over op tv de op tv financiële situatie van het haar ouders. De schoonheidssalon van tijdens Silvia uit trekt te weinig door klanten en de schulden blijven op tv maar oplopen. Kees van en Silvia kunnen tijdens hun rekeningen niet met meer betalen en uit Kees is bang in voor loonbeslag, een waardoor uit hij zijn baan uit kwijt zal raken. uit Kunnen Kees en tijdens Silvia het tij keren of is het het te het laat?

De een jonge Richard en Jennifer zitten op tv diep in de door door schulden. Jennifer kreeg in haar op tv jeugd alles door wat ze maar wilde, door en leerde een daardoor niet in wat de waarde van geld een is. En Richard groeide van naar op in een gezin van met schulden. tijdens Ze 'vergeten' iedere maand hun vaste een lasten te betalen. naar Als door ze de huur door nog een maand niet de betalen, tijdens kunnen ze op straat tijdens komen te tijdens staan.

Richard en Jennifer op zijn piepjong op en zitten al diep van in tijdens de schulden. Jennifer kreeg tijdens in een haar jeugd alles wat op ze maar wilde, met en leerde op tv daardoor niet wat de waarde tijdens van op tv geld is. En Richard groeide op in in op een gezin met met schulden, dus ook in hij kreeg niet naar het goede voorbeeld. Ze 'vergeten' een iedere van maand hun vaste lasten te de een betalen, maar geven in plaats daarvan van hun geld naar met bakken uit op tv aan dingen het die ze niet nodig op hebben. Inmiddels hebben ze tijdens in al twee maanden hun huur niet het de betaald. Als ze de op huur nog een maand van niet van betalen, kunnen ze op straat op tv komen door te staan. Dit jonge, onwetende stel met op moet wakker worden geschud voordat op het te laat een is!

Richard van en Jennifer zijn piepjong tijdens en zitten al uit diep door in de schulden. met Jennifer kreeg in haar jeugd alles op wat ze de maar de wilde, en leerde daardoor niet het wat de waarde van van met geld is. En Richard groeide op op een in een gezin met schulden, dus de in ook hij kreeg niet het goede tijdens voorbeeld. Ze door 'vergeten' iedere met maand hun vaste lasten te op met betalen, maar geven in plaats op tv daarvan hun naar geld met bakken uit door aan tijdens dingen die ze uit niet nodig hebben. tijdens Inmiddels hebben ze al twee maanden het hun huur niet naar betaald. Als het ze de huur nog het een maand niet naar betalen, kunnen ze het op straat komen in te staan. Dit in jonge, onwetende stel de uit moet wakker worden op geschud voordat het te laat het is!

Kees en Silvia tijdens zijn opgegeven door door hun dochter, naar Esther. Zij maakt zich de ernstige het zorgen over de in financiële situatie van haar van ouders. de De schoonheidssalon van Silvia trekt op te weinig klanten uit en de schulden blijven naar maar de oplopen. Kees een en Silvia kunnen hun rekeningen niet een meer in betalen en Kees is bang door in voor loonbeslag, waardoor hij zijn in baan kwijt door zal raken. de Kunnen Kees en Silvia op tv het tij keren of is het op het te laat?

Kees en Silvia een zijn opgegeven op tv door door hun dochter, Esther. Zij maakt uit zich ernstige zorgen over tijdens de financiële van situatie van op haar ouders. De schoonheidssalon van van Silvia trekt het te van weinig klanten en de met schulden blijven tijdens maar oplopen. Kees en Silvia door kunnen een hun rekeningen niet meer naar betalen en van Kees is bang voor loonbeslag, op tv waardoor hij zijn baan door kwijt op zal raken. uit Kunnen Kees en Silvia het tij een keren de of is het naar te laat?

Ruud en een Jolande tijdens zijn dertig jaar tijdens getrouwd, maar door het de ernstige financiële problemen staat hun tijdens huwelijk op tijdens springen. Ruud is vijf tijdens jaar uit geleden een winkel begonnen een als lijstenmaker. Hij heeft tijdens op geen kaas gegeten van ondernemen en met in de winkel lijdt alleen maar verlies. op Jolande is de het het wanhoop nabij. Door de koppigheid en een trots in van Ruud van staan ze aan de rand op tv van door de afgrond. Om uit de schulden op te komen, moet op er meer door geld binnenkomen. een Wat betekent dit voor Ruud de van en zijn winkel?

Ruud naar en Jolande zijn dertig jaar tijdens getrouwd, maar op tv door de ernstige een financiële problemen staat tijdens hun huwelijk op springen. uit Ruud is vijf tijdens jaar geleden een van winkel begonnen op tv als lijstenmaker. Hij heeft door geen een kaas gegeten van het ondernemen en de op tv winkel lijdt alleen maar verlies. door Jolande is de van wanhoop nabij. Door door de koppigheid door en trots de van Ruud op staan ze aan de rand tijdens van de met afgrond. Om uit door de schulden een te komen, moet er meer met geld binnenkomen. tijdens Wat betekent dit voor tijdens Ruud en zijn naar winkel?

Marcel door en Anke zijn twaalf jaar naar gelukkig een samen, maar hun geluk wordt uit overschaduwd het door grote tijdens geldproblemen. De hypotheek uit is al maanden niet betaald en door een van gedwongen verkoop van dreigt. Als troost een wordt er te veel geld op tv uitgegeven aan eten en tijdens de barbiepoppenverzameling van tijdens Anke, op en dat maakt de uit situatie door alleen maar erger. Om een uit de in schulden te komen, de moet alles op alles van worden gezet. Maar zijn in ze hiertoe een bereid?

Marcel naar en Anke zijn de twaalf jaar gelukkig samen, een maar hun geluk het wordt overschaduwd met door grote geldproblemen. De tijdens hypotheek is al maanden tijdens niet betaald de en een op tv gedwongen verkoop dreigt. op Als troost wordt in er te met veel geld uitgegeven aan tijdens eten en de met barbiepoppenverzameling van Anke, en dat tijdens maakt de situatie in alleen maar op erger. Om uit in de schulden te van komen, van moet alles op alles worden de gezet. Maar zijn van ze hiertoe met bereid?

december 2018
13-02-2018 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Mark en Marieke zijn beiden 27 en hebben grote schulden. De geboorte van hun tweeling heeft tot hoge kosten geleid. Doordat Marks salaris is gehalveerd, kunnen ze niet meer rondkomen. Met de financiële hulp van Mariekes ouders proberen ze d...

06-02-2018 21:30

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Gertjan en Margriet zoeken dringend hulp. Ze zijn van middelbare leeftijd en hebben in de loop van hun jarenlange huwelijk een torenhoge schuld opgebouwd. Door het mislukken van een aantal ondernemingen zijn ze in grote financiële problemen...

30-01-2018 21:33

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marjolein en Nick hebben extreem hoge studieschulden en werken zich door hoge uitgaven steeds verder in de nesten. Tot overmaat van ramp dreigt het jonge gezinnetje binnen een paar dagen het huis uitgezet te worden. En dat terwijl Marjolein...

23-01-2018 21:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

16-01-2018 21:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

09-01-2018 21:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

02-01-2018 21:29

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

30-08-2017 16:06

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

29-08-2017 20:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

23-08-2017 15:00

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

22-08-2017 20:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

16-08-2017 15:01

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

15-08-2017 20:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

09-08-2017 15:01

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

08-08-2017 20:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Dubbeltje Op Zijn Kant bij Een Dubbeltje Op Zijn Kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Heb je een uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist

Uitzending gemist van Een Dubbeltje Op Zijn Kant? Hier kun je alle uitzendingen van Een Dubbeltje Op Zijn Kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 13-02-2018 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord