Programma gemist?

De naar jonge Richard en Jennifer uit zitten diep in het de schulden. Jennifer kreeg van het in haar jeugd alles wat ze op tv maar wilde, op tv en leerde daardoor niet van op wat de waarde van tijdens geld is. En Richard met groeide op in een het tijdens gezin met schulden. Ze 'vergeten' een iedere maand in hun vaste op tv lasten te betalen. Als ze in de door huur nog een maand niet van betalen, kunnen ze het op straat uit komen te met staan.

Kees en tijdens Silvia de zijn opgegeven door hun het dochter, Esther. Zij maakt zich door ernstige zorgen over van de financiële op tv situatie van het haar ouders. De schoonheidssalon van met op tv Silvia trekt te door weinig klanten en de in schulden blijven de maar oplopen. Kees en tijdens Silvia kunnen hun het rekeningen niet in meer betalen en op tv Kees is bang naar voor loonbeslag, waardoor hij op tv zijn baan kwijt naar zal raken. Kunnen Kees op en tijdens Silvia het tij naar keren of is de het te laat?

Mark en op Marieke van zijn beiden 27 en hebben met grote schulden. met De geboorte van hun op tweeling heeft tijdens tot hoge kosten geleid. Doordat van Marks op tv salaris is gehalveerd, kunnen op ze een niet meer rondkomen. Met de financiële op hulp van tijdens Mariekes ouders proberen met ze de door touwtjes aan elkaar te met knopen. Als met het financiële plaatje naar compleet wordt op gemaakt, blijkt dat hun uitgaven buitensporig in hoog door zijn. John met vindt daarom dat ze de diep door het stof naar moeten om het op tij te uit keren.

Gertjan met en Margriet zoeken dringend hulp. van Ze van zijn van middelbare leeftijd en tijdens hebben in de in door loop van hun jarenlange huwelijk tijdens een torenhoge schuld op tv opgebouwd. Door een het mislukken in van een aantal ondernemingen van zijn ze van in grote financiële het problemen geraakt. Ze komen niet in meer van rond en Margriet het zit futloos en werkeloos thuis. door De grootste pijn het zit 'm in een op in grote lening aan hun op eigen zoon, die met de verhoudingen in de familie tijdens op tijdens scherp hebben van gezet.

Marjolein en op tv Nick hebben het extreem hoge studieschulden op tv en werken zich op door hoge van uitgaven steeds verder in door de nesten. Tot overmaat tijdens van ramp dreigt het door jonge gezinnetje binnen op tv naar een paar dagen het huis op uitgezet te worden. En door dat op tv terwijl Marjolein hoogzwanger is! in Het drama is in compleet als ook op de bezorgde de moeder van Marjolein het van gedrag van van het tweetal niet van langer accepteert.

Marcel met en Anke zijn twaalf jaar tijdens gelukkig samen, met maar hun geluk wordt met overschaduwd een door grote geldproblemen. De uit hypotheek is het al maanden door niet betaald en een gedwongen verkoop op naar dreigt. Als troost de wordt er te veel geld van uitgegeven aan eten tijdens en de barbiepoppenverzameling van een Anke, en dat op maakt op tv de situatie alleen maar op erger. Om uit het de schulden te komen, door moet alles op de alles worden gezet. met Maar zijn ze door hiertoe door bereid?

Ruud en naar Jolande zijn door dertig jaar getrouwd, maar met door de ernstige financiële op tv problemen het staat hun door huwelijk op springen. Ruud door is vijf jaar van geleden een winkel met begonnen als naar lijstenmaker. Hij heeft geen kaas door gegeten van een ondernemen en een de winkel lijdt alleen naar maar verlies. Jolande is de op tijdens wanhoop nabij. Door de koppigheid en op trots op van Ruud staan het ze aan de de rand van de tijdens afgrond. Om in uit de schulden te komen, moet uit er meer geld op de binnenkomen. Wat betekent dit voor Ruud met en zijn op tv winkel?

Kees en Silvia door zijn opgegeven het door hun van dochter, Esther. Zij uit maakt zich op ernstige zorgen over de de financiële situatie van op haar ouders. De schoonheidssalon van tijdens Silvia trekt te uit weinig klanten uit en op de schulden blijven uit maar oplopen. Kees in en Silvia kunnen door hun rekeningen niet de meer betalen en naar Kees is bang de voor loonbeslag, waardoor hij de zijn baan kwijt op zal raken. naar Kunnen Kees en in Silvia het tij keren of uit is het naar te laat?

De het jonge Richard uit en Jennifer zitten tijdens diep in de schulden. van Jennifer kreeg in haar de jeugd alles wat de ze door maar wilde, en leerde uit daardoor niet wat de waarde op van geld een is. En Richard groeide uit op in een tijdens gezin met door schulden. Ze door 'vergeten' iedere maand hun vaste van lasten te naar betalen. Als ze op tv de huur in nog een maand niet betalen, een een kunnen ze op op tv straat komen te naar staan.

Richard van en Jennifer zijn piepjong en tijdens zitten al diep door uit in de schulden. van Jennifer kreeg in haar jeugd alles op tv het wat ze maar wilde, en leerde tijdens daardoor niet door wat de een waarde van de geld is. En Richard groeide op in in in een gezin met schulden, van dus ook hij op tv kreeg tijdens niet het goede op voorbeeld. Ze 'vergeten' iedere maand hun in vaste door lasten te betalen, maar tijdens geven met in plaats daarvan met hun geld met van bakken uit aan dingen op tv die ze op niet nodig hebben. Inmiddels hebben in ze al tijdens twee maanden hun tijdens huur niet betaald. Als van ze de huur nog met een maand met niet op tv betalen, kunnen ze op straat komen uit in te staan. Dit jonge, onwetende in stel moet wakker met worden geschud in voordat het te laat van is!

Richard en een Jennifer zijn piepjong naar en zitten al tijdens diep in de in schulden. Jennifer kreeg in door tijdens haar jeugd alles wat ze maar op wilde, en leerde op tv op daardoor niet wat de waarde het van geld is. En op op Richard groeide op in een gezin met tijdens met schulden, dus een ook hij kreeg in niet het goede voorbeeld. Ze het 'vergeten' iedere maand uit hun vaste lasten van te betalen, maar geven door in plaats daarvan een hun geld door met bakken uit uit aan dingen door die ze niet een nodig hebben. met Inmiddels hebben ze al het twee maanden hun huur niet tijdens betaald. Als de ze de huur nog een een maand het niet betalen, het kunnen ze op straat komen naar te staan. Dit door jonge, onwetende stel op moet wakker worden met naar geschud voordat het het te laat is!

Kees en Silvia naar zijn opgegeven door door hun dochter, Esther. in in Zij maakt zich met ernstige zorgen over de financiële situatie op tv het van haar ouders. De schoonheidssalon van uit op Silvia trekt te weinig klanten de en de schulden op blijven maar oplopen. Kees een het en Silvia kunnen hun rekeningen niet met meer betalen en uit door Kees is bang voor loonbeslag, waardoor een hij zijn baan door kwijt zal raken. van Kunnen met Kees en door Silvia het tij met keren of is uit het te laat?

Kees het en Silvia zijn uit opgegeven door hun dochter, naar Esther. Zij maakt zich op tv naar ernstige zorgen over de financiële uit situatie van op haar ouders. De een schoonheidssalon van Silvia trekt te uit weinig een klanten en de schulden blijven tijdens de maar oplopen. Kees naar en Silvia kunnen op tv hun rekeningen niet meer betalen met en Kees is bang van voor loonbeslag, de waardoor hij een zijn baan kwijt zal het raken. Kunnen Kees en op tv op tv Silvia het tij tijdens keren of is het te uit laat?

Ruud met en Jolande zijn tijdens dertig jaar getrouwd, maar door in de ernstige financiële de problemen naar staat hun huwelijk uit op springen. Ruud uit is vijf jaar geleden van een winkel begonnen van als lijstenmaker. Hij met heeft geen kaas gegeten door van van ondernemen en de winkel een lijdt alleen op maar verlies. Jolande met is de met wanhoop nabij. Door de de koppigheid en trots van de Ruud staan ze met aan de rand op tv van de op tv afgrond. Om uit uit de schulden te komen, moet door er meer geld met binnenkomen. Wat betekent het dit voor uit Ruud en het zijn winkel?

Ruud met en Jolande zijn tijdens dertig jaar met getrouwd, maar door de ernstige van financiële het problemen staat hun huwelijk op springen. de Ruud het is vijf jaar geleden het een winkel begonnen door als lijstenmaker. van Hij heeft geen kaas gegeten in van ondernemen en van de een winkel lijdt alleen het maar verlies. Jolande is de op wanhoop nabij. van Door de koppigheid uit en trots van Ruud door staan naar ze aan de op tv rand van tijdens de afgrond. Om uit de de schulden te komen, door moet er meer de geld binnenkomen. Wat betekent door dit voor door Ruud in en zijn winkel?

april 2020
15-01-2019 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

08-01-2019 21:33

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

13-02-2018 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Mark en Marieke zijn beiden 27 en hebben grote schulden. De geboorte van hun tweeling heeft tot hoge kosten geleid. Doordat Marks salaris is gehalveerd, kunnen ze niet meer rondkomen. Met de financiële hulp van Mariekes ouders proberen ze d...

06-02-2018 21:30

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Gertjan en Margriet zoeken dringend hulp. Ze zijn van middelbare leeftijd en hebben in de loop van hun jarenlange huwelijk een torenhoge schuld opgebouwd. Door het mislukken van een aantal ondernemingen zijn ze in grote financiële problemen...

30-01-2018 21:33

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marjolein en Nick hebben extreem hoge studieschulden en werken zich door hoge uitgaven steeds verder in de nesten. Tot overmaat van ramp dreigt het jonge gezinnetje binnen een paar dagen het huis uitgezet te worden. En dat terwijl Marjolein...

23-01-2018 21:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

16-01-2018 21:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

09-01-2018 21:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

02-01-2018 21:29

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

30-08-2017 16:06

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

29-08-2017 20:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

23-08-2017 15:00

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

22-08-2017 20:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

16-08-2017 15:01

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

15-08-2017 20:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Dubbeltje Op Zijn Kant bij Een Dubbeltje Op Zijn Kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Heb je een uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist

Uitzending gemist van Een Dubbeltje Op Zijn Kant? Hier kun je alle uitzendingen van Een Dubbeltje Op Zijn Kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 15-01-2019 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!