Programma gemist?

De jonge Richard tijdens en van Jennifer zitten diep in de naar schulden. met Jennifer kreeg naar in haar jeugd alles wat ze op tv maar wilde, en op leerde op daardoor niet wat de waarde uit naar van geld is. En Richard groeide op tv op in op tv een gezin met schulden. op tv Ze een 'vergeten' iedere maand hun met vaste tijdens lasten te betalen. op tv Als ze de uit huur nog een maand niet in betalen, kunnen ze op in uit straat komen te met staan.

Kees het en Silvia zijn opgegeven door door de hun dochter, Esther. Zij maakt zich naar ernstige zorgen over in de financiële van situatie tijdens van haar ouders. van De schoonheidssalon van Silvia trekt te een in weinig klanten en naar de schulden blijven maar oplopen. het Kees en de Silvia kunnen hun rekeningen door niet meer uit betalen en Kees is de bang voor loonbeslag, in waardoor hij op zijn baan kwijt zal raken. naar het Kunnen Kees en op Silvia het tij keren uit of is op het te laat?

Mark en Marieke op tv zijn beiden 27 een en hebben de grote schulden. het De geboorte met van hun tweeling heeft op tot hoge kosten door geleid. Doordat Marks van salaris is van gehalveerd, kunnen ze met niet meer rondkomen. Met tijdens de financiële hulp van op tv Mariekes ouders proberen uit ze de touwtjes aan een elkaar te met knopen. Als het naar financiële plaatje compleet tijdens wordt in gemaakt, blijkt dat hun uitgaven op buitensporig hoog zijn. John op tv vindt daarom naar dat de ze diep door het stof met moeten de om het tij het te keren.

Gertjan in en Margriet zoeken dringend in hulp. op Ze zijn van middelbare uit leeftijd en hebben uit in de het loop van hun jarenlange huwelijk een tijdens torenhoge schuld de opgebouwd. van Door het mislukken van een aantal van ondernemingen zijn uit ze in grote een financiële van problemen geraakt. Ze komen niet naar meer rond en met Margriet zit futloos van en door werkeloos thuis. De grootste pijn zit naar 'm in een het grote lening een aan hun eigen zoon, op die de verhoudingen een het in de familie op scherp hebben tijdens de gezet.

Marjolein en Nick in hebben extreem op hoge met studieschulden en werken zich door de hoge uitgaven steeds verder in tijdens in de nesten. op Tot overmaat van ramp dreigt het in naar jonge gezinnetje binnen een paar op tv dagen het huis uitgezet door door te worden. En dat naar terwijl Marjolein hoogzwanger is! de Het naar drama is compleet met als ook de bezorgde moeder van een Marjolein het gedrag op tv van het van tweetal niet op tv langer accepteert.

Marcel en uit Anke naar zijn twaalf jaar op tv gelukkig samen, maar met hun geluk wordt overschaduwd door tijdens grote geldproblemen. De hypotheek op tv is de al maanden niet een betaald en een naar gedwongen verkoop een dreigt. Als troost wordt er te op tv veel geld uitgegeven het aan eten het en de barbiepoppenverzameling op tv van Anke, en dat met maakt de situatie in alleen op tv maar erger. Om de uit de schulden te van komen, moet uit alles op alles worden op gezet. Maar zijn met ze hiertoe uit bereid?

Ruud een en Jolande zijn naar dertig jaar naar getrouwd, maar door de ernstige op financiële een problemen staat hun huwelijk op springen. in Ruud is uit vijf jaar geleden een de winkel in begonnen als op tv lijstenmaker. Hij heeft geen in kaas gegeten van van ondernemen en de in winkel lijdt alleen maar tijdens verlies. Jolande is een de in wanhoop nabij. Door de koppigheid en van trots van Ruud op tv staan ze een aan uit de rand van de afgrond. Om een uit van de schulden te op tv komen, moet er op tv meer geld naar binnenkomen. Wat betekent dit voor Ruud een de en zijn winkel?

Kees tijdens en Silvia het zijn opgegeven door de hun dochter, Esther. Zij naar maakt zich ernstige zorgen door over een de financiële situatie op van haar ouders. De schoonheidssalon uit van een Silvia trekt te weinig op tv klanten en van de schulden blijven maar oplopen. de Kees en in Silvia kunnen hun met rekeningen niet in meer betalen en in Kees is bang voor loonbeslag, waardoor uit hij zijn op tv baan kwijt zal raken. door Kunnen Kees en tijdens Silvia van het tij keren of het is het te tijdens laat?

De jonge Richard tijdens en Jennifer de zitten diep in een de schulden. Jennifer een kreeg in tijdens haar jeugd alles op wat ze maar van wilde, en leerde daardoor niet uit wat de op waarde van geld op is. het En Richard groeide op in een tijdens gezin met in schulden. Ze 'vergeten' de iedere maand hun op vaste lasten te betalen. in Als ze uit de huur nog uit een maand niet op betalen, kunnen met ze op straat met komen te tijdens staan.

Richard uit en Jennifer zijn piepjong en op een zitten al diep in de in schulden. naar Jennifer kreeg in het haar jeugd alles op tv wat ze maar de wilde, en leerde daardoor op niet wat de een waarde van geld is. En in op Richard groeide op in het een gezin met het schulden, dus op tv ook hij kreeg niet naar het goede tijdens voorbeeld. Ze 'vergeten' iedere maand hun op vaste een lasten te betalen, maar door geven in plaats het daarvan hun geld met van bakken in uit aan op dingen die ze met niet nodig hebben. Inmiddels hebben met ze al op twee maanden hun huur van niet betaald. naar Als ze de huur nog naar een op maand niet betalen, kunnen een ze op straat komen een te staan. op Dit jonge, onwetende in stel moet het wakker worden geschud voordat met het te laat de is!

Richard naar en Jennifer met zijn piepjong en zitten al naar diep in naar de schulden. op tv Jennifer kreeg in een haar jeugd alles wat ze in maar wilde, en leerde het daardoor niet wat tijdens uit de waarde van geld is. door En Richard naar groeide op in op een gezin met uit schulden, dus ook op hij kreeg niet het goede de voorbeeld. het Ze 'vergeten' iedere maand een hun vaste lasten te van op betalen, maar geven in plaats het daarvan hun geld met het bakken uit uit aan het dingen die ze tijdens niet nodig hebben. uit Inmiddels hebben ze al de twee maanden op hun huur niet betaald. Als tijdens ze de huur tijdens nog een maand niet door betalen, kunnen ze in op tijdens straat komen te uit staan. Dit jonge, van onwetende stel tijdens moet wakker worden geschud voordat het met te van laat is!

Kees op tv en Silvia zijn opgegeven door op hun dochter, van Esther. in Zij maakt zich ernstige zorgen over het de financiële situatie op tv het van haar ouders. De schoonheidssalon van van Silvia tijdens trekt te weinig klanten met en het de schulden blijven maar oplopen. Kees van en Silvia kunnen naar hun een rekeningen niet tijdens meer betalen en door Kees is bang voor tijdens loonbeslag, waardoor hij de zijn baan kwijt door zal raken. Kunnen Kees in en Silvia het tijdens tij keren of is op het te met laat?

Kees en Silvia naar op tv zijn opgegeven door hun dochter, het Esther. Zij maakt de zich ernstige tijdens zorgen over de financiële uit situatie uit van haar ouders. tijdens De schoonheidssalon van Silvia uit trekt te weinig klanten en de de het schulden blijven de maar oplopen. Kees en van Silvia kunnen hun rekeningen naar niet meer betalen uit en Kees tijdens is bang voor loonbeslag, de waardoor hij zijn een baan kwijt zal raken. het Kunnen Kees en op Silvia het tij tijdens keren of is op het naar te laat?

Ruud en Jolande door door zijn dertig jaar getrouwd, maar door met de het ernstige financiële problemen staat hun op tv huwelijk op springen. tijdens Ruud is vijf op jaar naar geleden een winkel begonnen met als lijstenmaker. Hij heeft uit met geen kaas gegeten van ondernemen en op tv van de winkel lijdt alleen maar het verlies. in Jolande is de naar wanhoop nabij. Door de koppigheid en de een trots van Ruud staan ze op aan de rand van naar de afgrond. Om in een uit de schulden met te komen, moet er van meer geld naar binnenkomen. Wat betekent dit voor Ruud door en op tv zijn winkel?

Ruud op en Jolande op tv zijn dertig jaar getrouwd, uit maar door de ernstige financiële met op tv problemen staat hun met huwelijk op springen. Ruud een is vijf jaar door geleden een winkel begonnen tijdens als op tv lijstenmaker. Hij heeft geen kaas op gegeten het van ondernemen en de winkel lijdt van alleen maar verlies. een tijdens Jolande is de wanhoop nabij. op Door de koppigheid en met trots van Ruud door staan tijdens ze aan de rand van de met de afgrond. Om tijdens uit de schulden op tv te komen, moet er meer uit geld binnenkomen. Wat het betekent dit voor het Ruud en zijn uit winkel?

september 2019
15-01-2019 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

08-01-2019 21:33

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

13-02-2018 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Mark en Marieke zijn beiden 27 en hebben grote schulden. De geboorte van hun tweeling heeft tot hoge kosten geleid. Doordat Marks salaris is gehalveerd, kunnen ze niet meer rondkomen. Met de financiële hulp van Mariekes ouders proberen ze d...

06-02-2018 21:30

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Gertjan en Margriet zoeken dringend hulp. Ze zijn van middelbare leeftijd en hebben in de loop van hun jarenlange huwelijk een torenhoge schuld opgebouwd. Door het mislukken van een aantal ondernemingen zijn ze in grote financiële problemen...

30-01-2018 21:33

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marjolein en Nick hebben extreem hoge studieschulden en werken zich door hoge uitgaven steeds verder in de nesten. Tot overmaat van ramp dreigt het jonge gezinnetje binnen een paar dagen het huis uitgezet te worden. En dat terwijl Marjolein...

23-01-2018 21:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

16-01-2018 21:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

09-01-2018 21:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

02-01-2018 21:29

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

30-08-2017 16:06

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

29-08-2017 20:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

23-08-2017 15:00

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

22-08-2017 20:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

16-08-2017 15:01

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

15-08-2017 20:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Dubbeltje Op Zijn Kant bij Een Dubbeltje Op Zijn Kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Heb je een uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist

Uitzending gemist van Een Dubbeltje Op Zijn Kant? Hier kun je alle uitzendingen van Een Dubbeltje Op Zijn Kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 15-01-2019 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord