Programma gemist?

De jonge door Richard en Jennifer zitten op tv diep door in de schulden. het Jennifer kreeg met in haar jeugd alles wat uit ze maar wilde, uit en leerde daardoor op tv niet wat van de waarde door van geld is. En Richard groeide op tv op in een met gezin met het schulden. Ze 'vergeten' in iedere maand hun vaste op tv tijdens lasten te betalen. Als een ze de huur nog een op tv maand niet tijdens betalen, kunnen ze op op tv straat komen op tv te het staan.

Kees en Silvia van zijn opgegeven door in tijdens hun dochter, Esther. Zij maakt van zich ernstige zorgen over tijdens de op financiële situatie uit van haar ouders. De met schoonheidssalon van Silvia trekt te de weinig klanten met en de schulden blijven naar maar naar oplopen. Kees in en Silvia kunnen hun rekeningen niet tijdens meer betalen uit en Kees een is bang voor loonbeslag, op tv waardoor hij zijn een baan kwijt zal van raken. Kunnen Kees met en Silvia het een tij keren of een is het het te laat?

Mark uit en Marieke zijn beiden 27 de in en hebben grote schulden. uit De geboorte een van hun tweeling heeft tot de hoge het kosten geleid. Doordat Marks in salaris is naar gehalveerd, kunnen ze niet meer op tv rondkomen. Met de een financiële door hulp van Mariekes ouders proberen op tv ze de touwtjes aan naar elkaar te knopen. op Als op het financiële plaatje uit compleet wordt gemaakt, van blijkt dat hun uitgaven uit buitensporig het hoog zijn. John vindt daarom dat uit ze in diep door het het stof moeten het om het tij tijdens te keren.

Gertjan en tijdens Margriet zoeken dringend van hulp. Ze zijn met van middelbare leeftijd en het hebben in de op loop van tijdens hun jarenlange naar huwelijk een torenhoge schuld opgebouwd. met Door uit het mislukken van een met aantal ondernemingen zijn ze door in de grote financiële problemen geraakt. Ze door komen niet meer in rond en Margriet naar zit futloos en met werkeloos thuis. uit De grootste de pijn zit de 'm in een de grote lening aan hun eigen zoon, in die de verhoudingen tijdens in de de familie op door scherp hebben tijdens gezet.

Marjolein een en Nick hebben extreem hoge op studieschulden en de werken zich op tv door hoge door uitgaven steeds verder in de nesten. de Tot overmaat tijdens van ramp naar dreigt het tijdens jonge gezinnetje binnen een paar op tv dagen met het huis uitgezet te worden. een En dat terwijl de Marjolein hoogzwanger is! een Het in drama is compleet als ook op tv de bezorgde moeder van uit Marjolein in het gedrag op van het tweetal niet langer uit accepteert.

Marcel in en Anke naar zijn twaalf jaar de gelukkig samen, maar hun geluk de wordt overschaduwd in door grote geldproblemen. De hypotheek de is al maanden van niet door betaald en een gedwongen verkoop het dreigt. Als troost uit wordt met er te veel geld een uitgegeven aan op tv eten en de barbiepoppenverzameling uit van naar Anke, en dat maakt de het situatie alleen maar uit erger. Om de uit de schulden te in komen, moet op tv alles op alles worden gezet. met tijdens Maar zijn ze hiertoe in bereid?

Ruud en de Jolande zijn naar dertig jaar getrouwd, maar door door de ernstige financiële in door problemen staat hun huwelijk op springen. de uit Ruud is vijf jaar tijdens geleden een op winkel begonnen als lijstenmaker. Hij op tv heeft geen kaas met gegeten van ondernemen uit en van de winkel lijdt een alleen maar verlies. Jolande is de het wanhoop nabij. Door door door de koppigheid en trots naar van Ruud staan ze op tv aan de rand het van een de afgrond. Om het uit de schulden te komen, uit moet er meer geld met binnenkomen. Wat betekent door dit voor door Ruud en zijn door winkel?

Kees een en Silvia zijn opgegeven van door hun dochter, Esther. de Zij de maakt zich ernstige zorgen naar over de van financiële situatie van haar ouders. van De door schoonheidssalon van Silvia trekt uit te weinig klanten een en de schulden blijven op maar tijdens oplopen. Kees de en Silvia kunnen tijdens hun rekeningen niet meer in betalen en Kees is de bang voor op loonbeslag, waardoor hij zijn de baan kwijt zal van raken. Kunnen uit Kees en Silvia het met tij de keren of is het naar te laat?

De jonge Richard uit en met Jennifer zitten diep in met de schulden. Jennifer kreeg een in de haar jeugd alles de wat ze maar van wilde, en leerde de daardoor niet wat de de waarde tijdens van geld is. En Richard op groeide een op in een gezin met met schulden. het Ze 'vergeten' iedere maand hun vaste van lasten van te betalen. Als ze op tv de huur nog een de maand het niet betalen, kunnen het ze op straat komen te uit het staan.

Richard in en Jennifer door zijn piepjong en het zitten al diep in het de schulden. Jennifer op tv kreeg in haar jeugd alles door wat uit ze maar een wilde, en leerde daardoor in niet wat de waarde het van geld met is. En naar Richard groeide op in een van gezin met schulden, dus het ook uit hij kreeg het niet het goede voorbeeld. Ze het 'vergeten' op tv iedere maand hun het vaste lasten te betalen, maar geven op tv in plaats daarvan de hun geld een met naar bakken uit aan dingen van die ze niet nodig naar hebben. Inmiddels hebben het ze al twee met maanden tijdens hun huur niet door betaald. Als ze naar de huur nog een maand niet in betalen, kunnen ze het op straat komen de te staan. door Dit jonge, van onwetende stel moet door wakker worden geschud voordat in het te tijdens laat is!

Richard op tv en Jennifer zijn door piepjong en zitten van al diep in de schulden. van Jennifer met kreeg in haar jeugd alles de wat ze maar op tv het wilde, en leerde daardoor niet wat door de waarde van naar geld in is. En door Richard groeide op op tv in een gezin met schulden, dus een ook het hij kreeg niet het goede het voorbeeld. Ze op tv 'vergeten' iedere maand op tv hun vaste lasten te van betalen, maar uit geven in plaats op daarvan hun geld tijdens met bakken een uit aan dingen die de ze niet nodig hebben. door Inmiddels de hebben ze al het twee maanden het hun huur niet betaald. op tv Als ze de huur nog uit een maand de niet betalen, kunnen ze uit op straat het komen te staan. Dit van een jonge, onwetende stel moet van wakker worden geschud voordat op tv het te laat in is!

Kees in en Silvia het zijn opgegeven door hun dochter, van Esther. Zij maakt zich het ernstige tijdens zorgen over de financiële situatie op tv in van haar ouders. van De schoonheidssalon van Silvia trekt uit te weinig naar klanten en de schulden uit blijven maar oplopen. uit Kees op en Silvia kunnen naar hun rekeningen niet meer een betalen en Kees is bang van voor loonbeslag, uit waardoor hij zijn op tv baan kwijt zal raken. het Kunnen met Kees en Silvia door het tij keren of is een het te het laat?

Kees van en Silvia uit zijn opgegeven door hun dochter, Esther. door Zij maakt op tv zich ernstige zorgen van over de door financiële situatie van haar ouders. door uit De schoonheidssalon van Silvia trekt door te weinig klanten en van de schulden blijven op maar oplopen. uit Kees naar en Silvia kunnen hun door rekeningen niet meer betalen naar en Kees het is bang voor loonbeslag, met waardoor hij zijn baan tijdens kwijt zal raken. uit Kunnen Kees en van Silvia met het tij keren of een is het te naar laat?

Ruud naar en Jolande zijn dertig jaar naar getrouwd, op maar door door de ernstige financiële problemen staat de hun uit huwelijk op springen. Ruud in is vijf jaar van geleden een winkel begonnen een als lijstenmaker. naar Hij heeft geen kaas de gegeten van ondernemen en een de winkel lijdt van alleen naar maar verlies. Jolande is in de wanhoop uit nabij. Door de tijdens koppigheid en trots door van Ruud staan ze aan door de het rand van naar de afgrond. Om uit op tv de schulden te komen, moet de er naar meer geld van binnenkomen. Wat betekent dit voor Ruud met en het zijn winkel?

Ruud en Jolande naar zijn dertig jaar met in getrouwd, maar door de het ernstige financiële problemen staat op hun huwelijk uit op springen. Ruud is de vijf een jaar geleden een winkel begonnen als van van lijstenmaker. Hij heeft geen kaas naar gegeten naar van ondernemen en de in winkel lijdt alleen maar verlies. in op Jolande is de wanhoop nabij. Door een de naar koppigheid en trots op van Ruud het staan ze aan de rand van door de door afgrond. Om uit de naar schulden te komen, in moet er meer geld op binnenkomen. Wat op betekent dit voor Ruud van door en zijn winkel?

juli 2021
15-01-2019 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

08-01-2019 21:33

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

13-02-2018 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Mark en Marieke zijn beiden 27 en hebben grote schulden. De geboorte van hun tweeling heeft tot hoge kosten geleid. Doordat Marks salaris is gehalveerd, kunnen ze niet meer rondkomen. Met de financiële hulp van Mariekes ouders proberen ze d...

06-02-2018 21:30

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Gertjan en Margriet zoeken dringend hulp. Ze zijn van middelbare leeftijd en hebben in de loop van hun jarenlange huwelijk een torenhoge schuld opgebouwd. Door het mislukken van een aantal ondernemingen zijn ze in grote financiële problemen...

30-01-2018 21:33

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marjolein en Nick hebben extreem hoge studieschulden en werken zich door hoge uitgaven steeds verder in de nesten. Tot overmaat van ramp dreigt het jonge gezinnetje binnen een paar dagen het huis uitgezet te worden. En dat terwijl Marjolein...

23-01-2018 21:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

16-01-2018 21:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

09-01-2018 21:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

02-01-2018 21:29

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

30-08-2017 16:06

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

29-08-2017 20:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

23-08-2017 15:00

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

22-08-2017 20:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

16-08-2017 15:01

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

15-08-2017 20:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Dubbeltje Op Zijn Kant bij Een Dubbeltje Op Zijn Kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Heb je een uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist

Uitzending gemist van Een Dubbeltje Op Zijn Kant? Hier kun je alle uitzendingen van Een Dubbeltje Op Zijn Kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 15-01-2019 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!