Programma gemist?

De jonge Richard van en de Jennifer zitten diep het in de het schulden. Jennifer kreeg in tijdens haar jeugd alles wat ze de maar wilde, op en leerde naar daardoor niet wat de waarde van van geld het is. En in Richard groeide op in in een naar gezin met schulden. Ze op tv 'vergeten' iedere maand uit hun vaste uit lasten te betalen. Als ze de de huur het nog een maand niet betalen, de kunnen in ze op straat komen naar te van staan.

Kees van en Silvia zijn opgegeven door door hun dochter, een Esther. het Zij maakt zich ernstige zorgen over het de financiële het situatie uit van haar ouders. De de schoonheidssalon van Silvia trekt op te weinig klanten tijdens en de tijdens schulden blijven maar oplopen. met Kees en van Silvia kunnen hun rekeningen uit niet in meer betalen en Kees is bang het voor loonbeslag, waardoor naar hij zijn baan uit kwijt tijdens zal raken. de Kunnen Kees en Silvia het tij het op tv keren of is op het te laat?

Mark door en Marieke naar zijn beiden 27 en hebben grote uit schulden. met De geboorte van hun tweeling door heeft tot een hoge kosten geleid. het Doordat Marks het salaris is gehalveerd, kunnen uit ze niet door meer rondkomen. een Met de financiële van hulp van Mariekes ouders proberen met ze de touwtjes met aan naar elkaar te knopen. Als het tijdens financiële plaatje compleet wordt naar gemaakt, tijdens blijkt dat hun met uitgaven buitensporig door hoog zijn. John vindt van daarom dat ze diep in door het stof de moeten van om het tij te op keren.

Gertjan en Margriet uit zoeken dringend op tv hulp. Ze zijn van het middelbare leeftijd en in uit hebben in de loop van hun tijdens jarenlange huwelijk een een torenhoge het schuld opgebouwd. Door het mislukken een van een aantal in ondernemingen zijn ze van op tv in grote financiële problemen geraakt. Ze tijdens in komen niet meer door rond en Margriet zit futloos en met een werkeloos thuis. De grootste door pijn zit 'm in een op tv grote lening van aan hun eigen van zoon, die de de verhoudingen in de familie op tv op scherp hebben het van gezet.

Marjolein een en Nick met hebben extreem hoge op studieschulden en werken zich door hoge een uitgaven steeds verder tijdens in de de nesten. Tot overmaat van van ramp dreigt uit het met jonge gezinnetje binnen een tijdens paar dagen het huis uitgezet uit te worden. naar En dat terwijl Marjolein in hoogzwanger naar is! Het drama is compleet de als ook de op bezorgde moeder van een Marjolein het gedrag de van in het tweetal in niet langer accepteert.

Marcel op tv en Anke zijn twaalf van jaar gelukkig samen, tijdens maar hun geluk van wordt overschaduwd op tv door grote geldproblemen. in De hypotheek is al door maanden niet betaald en tijdens een een gedwongen verkoop dreigt. Als een troost wordt er in te veel geld uitgegeven uit aan het eten en de de barbiepoppenverzameling van Anke, en de dat maakt de situatie uit alleen tijdens maar erger. naar Om uit de schulden te op komen, tijdens moet alles op alles worden gezet. de Maar zijn ze naar hiertoe de bereid?

Ruud in en Jolande het zijn dertig jaar getrouwd, de maar door de op tv ernstige financiële problemen de staat hun huwelijk op tijdens springen. Ruud is het vijf jaar naar geleden een naar winkel begonnen als lijstenmaker. door Hij heeft geen kaas op gegeten van ondernemen met en naar de winkel lijdt alleen maar op verlies. door Jolande is de wanhoop nabij. Door het de koppigheid uit en trots van het Ruud staan ze door aan de rand van in tijdens de afgrond. Om naar uit de schulden te komen, moet de er meer geld in binnenkomen. Wat betekent het dit voor Ruud op en zijn het winkel?

Kees op tv en Silvia zijn opgegeven door op hun het dochter, Esther. uit Zij maakt zich in ernstige zorgen over uit de financiële situatie van haar door ouders. De op schoonheidssalon van uit Silvia trekt te weinig klanten naar en de op schulden blijven maar oplopen. Kees naar en tijdens Silvia kunnen hun de rekeningen niet meer betalen op en Kees is bang de voor loonbeslag, naar waardoor van hij zijn baan het kwijt zal raken. naar Kunnen Kees en Silvia het tij het tijdens keren of is het te op tv laat?

De naar jonge Richard en door Jennifer zitten diep in in de schulden. Jennifer een kreeg in haar jeugd naar alles van wat ze naar maar wilde, en leerde daardoor niet tijdens wat van de waarde van geld een is. uit En Richard groeide op in een met gezin met schulden. tijdens naar Ze 'vergeten' iedere maand de hun vaste lasten te betalen. uit in Als ze de huur nog een naar maand niet de betalen, kunnen ze op tv op straat naar komen te van staan.

Richard en Jennifer op tv in zijn piepjong en zitten al op diep in de de schulden. Jennifer kreeg in uit haar van jeugd alles wat ze een maar door wilde, en leerde daardoor niet wat van de waarde van van de geld is. En Richard door groeide op in met een gezin met schulden, op tv dus ook op tv hij kreeg niet het goede op tv voorbeeld. Ze 'vergeten' op iedere maand hun met vaste lasten te het naar betalen, maar geven in het plaats daarvan hun geld met met bakken uit aan op dingen het die ze niet nodig hebben. het Inmiddels hebben ze van al twee maanden tijdens hun huur in niet betaald. Als een ze de huur nog naar een maand met niet betalen, kunnen ze het op straat komen op met te staan. Dit jonge, onwetende naar stel moet uit wakker worden tijdens geschud voordat het een te laat is!

Richard in en Jennifer het zijn piepjong en het zitten al diep in de schulden. op Jennifer kreeg in door haar jeugd een alles het wat ze maar door wilde, en leerde daardoor niet wat uit de waarde met van geld de is. En van Richard groeide op in een een gezin met schulden, een dus ook hij op kreeg niet het het goede uit voorbeeld. Ze 'vergeten' iedere door maand hun vaste lasten te een betalen, maar geven de op tv in plaats daarvan hun door geld met bakken op uit aan dingen door die ze op tv niet nodig hebben. Inmiddels hebben ze naar door al twee maanden hun huur het niet naar betaald. Als ze met de huur nog een maand op niet betalen, kunnen ze de op straat met komen de te staan. Dit jonge, onwetende een stel een moet wakker worden geschud de voordat het te laat op is!

Kees met en Silvia zijn opgegeven naar door hun dochter, van Esther. Zij maakt op zich ernstige uit zorgen over van de financiële situatie van van haar ouders. De schoonheidssalon een van Silvia trekt op tv te het weinig klanten en de schulden blijven een maar door oplopen. Kees en van Silvia kunnen in hun rekeningen niet meer betalen uit en Kees is door bang de voor loonbeslag, waardoor in hij zijn baan kwijt zal raken. op door Kunnen Kees en Silvia het een tij keren naar of is op tv het te laat?

Kees in en Silvia zijn op opgegeven door hun dochter, naar Esther. in Zij maakt zich ernstige zorgen over met de financiële situatie op van haar in ouders. De schoonheidssalon naar van Silvia trekt te van weinig tijdens klanten en een de schulden blijven op maar oplopen. Kees en Silvia kunnen het uit hun rekeningen niet meer betalen en met Kees is op tv bang voor van loonbeslag, waardoor hij zijn naar baan kwijt op zal raken. Kunnen van Kees en Silvia door het tij keren het of is naar het te laat?

Ruud en Jolande door zijn dertig uit jaar getrouwd, maar door een door de ernstige financiële problemen staat hun op huwelijk door op springen. Ruud is vijf de jaar geleden de een uit winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft van geen op kaas gegeten van ondernemen op tv en de op winkel lijdt alleen maar uit verlies. Jolande op tv is de wanhoop nabij. tijdens Door de koppigheid en met het trots van Ruud van staan ze aan de rand naar van de de afgrond. Om uit een de schulden te komen, moet in er van meer geld binnenkomen. de Wat betekent dit het voor Ruud en zijn naar winkel?

Ruud en Jolande een zijn dertig door jaar getrouwd, maar op door de ernstige financiële door problemen staat van hun huwelijk op het springen. Ruud tijdens is vijf jaar geleden een een de winkel begonnen als lijstenmaker. Hij in heeft geen kaas gegeten in van ondernemen op en een de winkel lijdt alleen op maar verlies. Jolande in is de wanhoop nabij. door Door de koppigheid van en trots van Ruud een de staan ze aan de rand van de naar de afgrond. Om het uit de schulden te komen, moet naar er meer op geld binnenkomen. in Wat betekent dit voor Ruud de en de zijn winkel?

januari 2020
15-01-2019 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

08-01-2019 21:33

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

13-02-2018 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Mark en Marieke zijn beiden 27 en hebben grote schulden. De geboorte van hun tweeling heeft tot hoge kosten geleid. Doordat Marks salaris is gehalveerd, kunnen ze niet meer rondkomen. Met de financiële hulp van Mariekes ouders proberen ze d...

06-02-2018 21:30

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Gertjan en Margriet zoeken dringend hulp. Ze zijn van middelbare leeftijd en hebben in de loop van hun jarenlange huwelijk een torenhoge schuld opgebouwd. Door het mislukken van een aantal ondernemingen zijn ze in grote financiële problemen...

30-01-2018 21:33

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marjolein en Nick hebben extreem hoge studieschulden en werken zich door hoge uitgaven steeds verder in de nesten. Tot overmaat van ramp dreigt het jonge gezinnetje binnen een paar dagen het huis uitgezet te worden. En dat terwijl Marjolein...

23-01-2018 21:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

16-01-2018 21:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

09-01-2018 21:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

02-01-2018 21:29

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

30-08-2017 16:06

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

29-08-2017 20:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

23-08-2017 15:00

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

22-08-2017 20:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

16-08-2017 15:01

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

15-08-2017 20:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Dubbeltje Op Zijn Kant bij Een Dubbeltje Op Zijn Kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Heb je een uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist

Uitzending gemist van Een Dubbeltje Op Zijn Kant? Hier kun je alle uitzendingen van Een Dubbeltje Op Zijn Kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 15-01-2019 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!