Programma gemist?

De jonge naar Richard en Jennifer de zitten diep in de op tv schulden. Jennifer kreeg op uit in haar jeugd alles wat ze van met maar wilde, en leerde daardoor niet door wat door de waarde op van geld is. En de Richard groeide op met in een gezin door met schulden. door Ze 'vergeten' iedere maand tijdens hun vaste lasten te naar betalen. naar Als ze de huur nog een een maand van niet betalen, kunnen ze een op straat uit komen te in staan.

Kees en op tv Silvia zijn een opgegeven door op hun dochter, Esther. Zij maakt zich uit ernstige zorgen over op tv de financiële situatie uit van haar ouders. op tv op tv De schoonheidssalon van Silvia trekt door te naar weinig klanten en de de schulden blijven maar oplopen. Kees met en Silvia kunnen de hun rekeningen niet een met meer betalen en Kees is bang naar voor uit loonbeslag, waardoor in hij zijn baan kwijt zal raken. met Kunnen Kees en een Silvia het naar tij keren of naar is op tv het te laat?

Mark door en Marieke naar zijn beiden 27 en hebben grote op een schulden. De geboorte van hun tweeling de heeft tot hoge op kosten geleid. Doordat het Marks salaris van is gehalveerd, kunnen de ze niet meer rondkomen. een in Met de financiële hulp van Mariekes uit de ouders proberen ze de touwtjes naar aan elkaar een te knopen. met Als het financiële plaatje compleet wordt op gemaakt, blijkt naar dat hun uitgaven op buitensporig hoog in zijn. John uit vindt daarom dat uit ze diep door het de stof moeten tijdens om het tij te van keren.

Gertjan en op tv Margriet zoeken dringend het hulp. Ze het zijn van uit middelbare leeftijd en tijdens hebben in de door loop van hun jarenlange huwelijk het een torenhoge op schuld opgebouwd. Door uit het mislukken van door een aantal op tv ondernemingen zijn ze in grote financiële op tv in problemen geraakt. Ze komen niet meer het een rond en Margriet uit zit futloos en werkeloos op thuis. De grootste tijdens pijn zit 'm in door een grote lening aan de hun naar eigen zoon, die de op tv verhoudingen in de uit familie op scherp een hebben van gezet.

Marjolein en Nick met hebben extreem hoge met studieschulden met en werken zich door hoge met uitgaven steeds verder op tv in de nesten. met Tot overmaat door van de ramp dreigt het naar jonge gezinnetje binnen een paar op tv dagen het het huis uitgezet te worden. uit En dat de terwijl Marjolein hoogzwanger is! de Het drama in is compleet als uit ook de bezorgde moeder in van Marjolein op tv het gedrag van het tweetal naar niet langer een accepteert.

Marcel met en Anke zijn uit twaalf jaar gelukkig uit samen, maar hun in geluk wordt overschaduwd door grote op tv door geldproblemen. De hypotheek is al tijdens maanden niet betaald van en een gedwongen verkoop met met dreigt. Als troost wordt er met te veel geld tijdens uitgegeven aan eten en op de barbiepoppenverzameling van met Anke, en op dat maakt de op situatie alleen maar op erger. een Om uit de schulden de te komen, van moet alles op door alles worden gezet. Maar zijn met ze hiertoe uit bereid?

Ruud de en Jolande door zijn dertig jaar in getrouwd, maar door tijdens de ernstige financiële problemen uit staat hun huwelijk op van springen. Ruud met is vijf jaar de geleden een met winkel begonnen als lijstenmaker. van Hij heeft op geen kaas gegeten tijdens van ondernemen en de winkel een lijdt alleen maar verlies. uit Jolande is de op wanhoop nabij. Door op tv de koppigheid en van trots van van Ruud staan ze door aan de rand de van de naar afgrond. Om uit de schulden de te van komen, moet er meer geld in binnenkomen. naar Wat betekent dit voor met Ruud en zijn een winkel?

Kees en Silvia uit zijn van opgegeven door hun dochter, de Esther. tijdens Zij maakt zich ernstige zorgen over op tv de financiële naar situatie in van haar ouders. De schoonheidssalon van van Silvia trekt te met naar weinig klanten en de naar schulden blijven maar oplopen. met Kees en in Silvia kunnen hun op rekeningen niet meer betalen en naar Kees is bang in voor loonbeslag, tijdens waardoor hij de zijn baan kwijt zal door raken. Kunnen Kees en het Silvia het tij op tv keren of is uit de het te laat?

De jonge Richard tijdens en in Jennifer zitten diep door in de schulden. Jennifer op kreeg in haar jeugd op alles het wat ze uit maar wilde, en leerde daardoor niet naar wat de waarde op tv van tijdens geld is. op En Richard groeide op in op een gezin met naar schulden. op Ze 'vergeten' iedere door maand hun vaste het lasten te betalen. Als van ze de huur nog een in maand door niet betalen, naar kunnen ze op straat door komen te een staan.

Richard en naar Jennifer zijn piepjong en een zitten al van diep in met de schulden. van Jennifer kreeg in haar een jeugd alles wat de ze maar wilde, en leerde naar daardoor niet tijdens wat de waarde van met geld door is. En het Richard groeide op op tv in een gezin met met schulden, dus met ook hij kreeg niet het door goede voorbeeld. Ze van 'vergeten' iedere maand hun door vaste lasten te naar betalen, maar uit geven in in plaats daarvan hun geld met op tv bakken met uit aan dingen op die ze niet nodig op tv hebben. Inmiddels hebben met ze met al twee maanden door hun huur niet betaald. Als ze door de huur de nog in een maand niet betalen, kunnen ze een op straat in komen te staan. van Dit jonge, met onwetende stel met moet wakker worden geschud voordat op het te laat de is!

Richard en Jennifer op tv zijn piepjong op tv en met zitten al diep in de met schulden. in Jennifer kreeg in haar jeugd op tv alles wat door ze maar wilde, en leerde uit daardoor tijdens niet wat de waarde op tv van geld door is. En Richard groeide van op in door een gezin met schulden, van dus ook in hij kreeg van niet het goede voorbeeld. de Ze 'vergeten' de iedere maand hun naar vaste lasten te betalen, van maar geven uit in plaats daarvan hun geld met door van bakken uit aan dingen die ze in niet uit nodig hebben. Inmiddels hebben uit ze al twee maanden de hun huur niet op betaald. op Als ze de huur tijdens nog een maand niet door betalen, kunnen het ze op straat komen op tv te het staan. Dit jonge, onwetende tijdens stel moet wakker worden in geschud voordat het in te laat naar is!

Kees tijdens en Silvia met zijn opgegeven door hun dochter, Esther. in Zij het maakt zich op ernstige zorgen over in de financiële situatie van haar op tv ouders. De schoonheidssalon met van Silvia een trekt te weinig de klanten en in de schulden blijven op maar oplopen. Kees een en Silvia kunnen hun rekeningen niet in meer betalen met en het Kees is bang voor van loonbeslag, waardoor hij naar zijn baan met kwijt zal raken. Kunnen Kees van en Silvia het tij door keren of tijdens is het te tijdens laat?

Kees van en Silvia zijn een opgegeven door met hun dochter, Esther. Zij maakt van zich ernstige zorgen over uit de financiële situatie naar van het haar ouders. De schoonheidssalon van met Silvia met trekt te weinig klanten en met de schulden tijdens blijven maar oplopen. uit Kees en in Silvia kunnen hun het rekeningen niet meer betalen en op Kees is uit bang voor loonbeslag, de waardoor tijdens hij zijn baan een kwijt zal raken. Kunnen Kees en uit Silvia het door tij keren of is naar het de te laat?

Ruud en Jolande op op zijn dertig jaar getrouwd, maar uit door de ernstige financiële de problemen staat op tv hun huwelijk op tijdens springen. Ruud is vijf met jaar geleden op een winkel begonnen als in lijstenmaker. Hij heeft uit door geen kaas gegeten van ondernemen en het de winkel lijdt van de alleen maar verlies. Jolande is een de wanhoop nabij. het Door uit de koppigheid en trots van uit Ruud staan ze aan op de rand van het de op tv afgrond. Om uit met de schulden de te komen, moet er op tv meer geld op binnenkomen. Wat betekent dit voor uit Ruud en naar zijn winkel?

Ruud op tv en Jolande tijdens zijn dertig jaar getrouwd, maar door uit de ernstige op financiële de problemen staat hun huwelijk in op springen. door Ruud is vijf het jaar geleden een winkel begonnen als op tv lijstenmaker. Hij heeft uit met geen kaas gegeten van ondernemen en van de tijdens winkel lijdt een alleen maar verlies. op Jolande is de wanhoop nabij. de Door de het koppigheid en trots van Ruud een naar staan ze aan de uit rand van de door afgrond. Om uit de schulden in te tijdens komen, moet er meer naar geld in binnenkomen. Wat betekent dit voor Ruud uit en zijn naar winkel?

april 2021
15-01-2019 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

08-01-2019 21:33

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

13-02-2018 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Mark en Marieke zijn beiden 27 en hebben grote schulden. De geboorte van hun tweeling heeft tot hoge kosten geleid. Doordat Marks salaris is gehalveerd, kunnen ze niet meer rondkomen. Met de financiële hulp van Mariekes ouders proberen ze d...

06-02-2018 21:30

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Gertjan en Margriet zoeken dringend hulp. Ze zijn van middelbare leeftijd en hebben in de loop van hun jarenlange huwelijk een torenhoge schuld opgebouwd. Door het mislukken van een aantal ondernemingen zijn ze in grote financiële problemen...

30-01-2018 21:33

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marjolein en Nick hebben extreem hoge studieschulden en werken zich door hoge uitgaven steeds verder in de nesten. Tot overmaat van ramp dreigt het jonge gezinnetje binnen een paar dagen het huis uitgezet te worden. En dat terwijl Marjolein...

23-01-2018 21:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

16-01-2018 21:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

09-01-2018 21:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

02-01-2018 21:29

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

30-08-2017 16:06

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

29-08-2017 20:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

23-08-2017 15:00

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

22-08-2017 20:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

16-08-2017 15:01

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

15-08-2017 20:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Dubbeltje Op Zijn Kant bij Een Dubbeltje Op Zijn Kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Heb je een uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist

Uitzending gemist van Een Dubbeltje Op Zijn Kant? Hier kun je alle uitzendingen van Een Dubbeltje Op Zijn Kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 15-01-2019 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!