Programma gemist?

De uit jonge Richard en op tv Jennifer zitten tijdens diep in de schulden. naar Jennifer kreeg in haar jeugd van alles wat tijdens ze maar wilde, en met met leerde daardoor niet uit wat de waarde van geld uit is. En uit Richard groeide op in naar een door gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere uit maand hun de vaste lasten te betalen. uit met Als ze de naar huur nog een maand tijdens niet betalen, door kunnen ze op straat komen op te de staan.

Kees en tijdens Silvia een zijn opgegeven door hun het dochter, Esther. Zij maakt zich op tv door ernstige zorgen over de financiële situatie met van het haar ouders. De schoonheidssalon van met Silvia op tv trekt te een weinig klanten en de schulden door blijven maar tijdens oplopen. Kees en tijdens Silvia kunnen hun rekeningen op niet met meer betalen en Kees op tv is bang voor tijdens loonbeslag, waardoor hij tijdens zijn baan kwijt de zal raken. de Kunnen Kees en Silvia met het tij keren of met is met het te laat?

Mark en een Marieke het zijn beiden 27 het en hebben grote schulden. De geboorte in van hun tweeling het heeft tot door hoge kosten geleid. van Doordat Marks salaris naar is gehalveerd, kunnen ze de niet meer rondkomen. het Met op tv de financiële op hulp van Mariekes ouders tijdens proberen ze de in touwtjes aan elkaar uit te knopen. Als een het financiële de plaatje compleet wordt gemaakt, op tv blijkt dat hun het uitgaven buitensporig hoog door zijn. John de vindt daarom dat ze diep uit door door het stof moeten om het tij naar te van keren.

Gertjan en naar Margriet zoeken met dringend hulp. Ze met zijn van middelbare op tv leeftijd en hebben in naar de loop van hun het een jarenlange huwelijk een het torenhoge schuld opgebouwd. Door in het mislukken van een van aantal ondernemingen het zijn ze in grote in financiële problemen geraakt. Ze een komen niet meer naar rond de en Margriet zit futloos en van werkeloos thuis. uit De tijdens grootste pijn zit 'm een in een grote de lening aan hun eigen zoon, een die de met verhoudingen in op de familie op uit scherp hebben de gezet.

Marjolein de en Nick hebben op extreem hoge studieschulden en werken door zich door met hoge uitgaven steeds verder het in de van nesten. naar Tot overmaat van ramp tijdens dreigt het jonge met gezinnetje binnen een uit paar dagen het huis een uitgezet de te worden. En dat terwijl naar Marjolein de hoogzwanger is! Het door drama is compleet tijdens als ook de met bezorgde moeder van een Marjolein het gedrag een van het tweetal niet van langer accepteert.

Marcel en Anke het zijn tijdens twaalf jaar gelukkig samen, maar de naar hun geluk wordt overschaduwd door een grote een geldproblemen. De hypotheek het is al maanden niet betaald en het een het gedwongen verkoop uit dreigt. Als troost wordt er op tv te op veel geld uitgegeven een aan eten en de door barbiepoppenverzameling van de Anke, en dat maakt een de situatie alleen in maar erger. Om uit de tijdens schulden te komen, in moet op alles op alles worden door gezet. Maar tijdens zijn ze hiertoe uit bereid?

Ruud het en Jolande zijn naar dertig jaar getrouwd, in maar door op de ernstige financiële problemen staat op hun huwelijk op springen. met Ruud is in vijf jaar de geleden een winkel begonnen door als lijstenmaker. Hij op tv heeft geen naar kaas gegeten van ondernemen en met de winkel met lijdt alleen maar naar verlies. Jolande is de in wanhoop het nabij. Door de koppigheid op tv en trots van door Ruud het staan ze aan de een rand van van de afgrond. Om uit door de schulden te komen, moet de er van meer geld het binnenkomen. Wat betekent dit voor Ruud op uit en zijn winkel?

Kees en van Silvia zijn op tv opgegeven door hun van dochter, Esther. Zij met maakt zich ernstige zorgen door over de financiële situatie uit van haar ouders. uit een De schoonheidssalon van Silvia trekt van te weinig klanten en een tijdens de schulden blijven maar tijdens oplopen. Kees en met Silvia kunnen hun rekeningen niet van meer betalen uit en op Kees is bang voor loonbeslag, het waardoor hij op tv zijn baan kwijt zal uit raken. Kunnen Kees op en Silvia de het tij keren in of is naar het te laat?

De op tv jonge Richard en Jennifer de zitten diep in het de schulden. tijdens Jennifer kreeg in haar een jeugd alles wat ze op tv maar wilde, door en op leerde daardoor niet wat tijdens de waarde van geld met is. En een Richard groeide op in een naar gezin met het schulden. Ze 'vergeten' iedere in maand met hun vaste lasten te betalen. uit Als ze de het huur nog in een maand niet betalen, door kunnen ze in op straat komen tijdens te tijdens staan.

Richard door en Jennifer zijn met piepjong en van zitten al diep in de met schulden. Jennifer tijdens kreeg in haar op jeugd alles met wat ze maar wilde, en de leerde de daardoor niet wat de waarde uit van geld met is. En Richard groeide op van op in een gezin op tv met schulden, dus ook hij van kreeg niet uit het goede voorbeeld. op Ze 'vergeten' iedere maand hun in vaste lasten te in betalen, een maar geven in in plaats daarvan uit hun geld met bakken uit op tv aan in dingen die ze niet nodig de hebben. het Inmiddels hebben ze met al twee maanden tijdens hun huur niet betaald. Als ze naar de van huur nog een maand niet op betalen, kunnen in ze op uit straat komen te staan. Dit in door jonge, onwetende stel moet wakker worden in geschud met voordat het te laat naar is!

Richard en Jennifer een tijdens zijn piepjong en van zitten al diep in van de schulden. Jennifer kreeg uit in haar uit jeugd alles door wat ze maar wilde, en leerde tijdens daardoor het niet wat uit de waarde van geld is. En het Richard door groeide op in een met gezin met met schulden, dus tijdens ook hij kreeg niet met het goede voorbeeld. uit Ze 'vergeten' iedere op maand hun vaste lasten op te betalen, maar geven in in plaats daarvan door uit hun geld met met bakken uit aan dingen die ze een niet de nodig hebben. Inmiddels uit hebben ze al in twee maanden het hun huur niet betaald. van Als ze de huur op tv nog met een maand niet betalen, door kunnen ze op straat komen op tv te staan. op Dit jonge, van onwetende stel moet wakker worden een het geschud voordat het te uit laat is!

Kees en Silvia uit van zijn opgegeven door hun dochter, Esther. een Zij maakt een zich in ernstige zorgen over de financiële situatie in van van haar ouders. De schoonheidssalon van op Silvia op trekt te weinig klanten uit en de schulden door blijven maar oplopen. Kees een en Silvia kunnen tijdens hun rekeningen van niet meer betalen in en Kees is bang van voor een loonbeslag, waardoor hij met zijn baan kwijt zal raken. op Kunnen Kees en het Silvia het tij uit keren of is uit het van te laat?

Kees en op tv Silvia tijdens zijn opgegeven door hun tijdens dochter, Esther. Zij maakt op zich ernstige zorgen over op de naar financiële situatie van door haar ouders. op De schoonheidssalon van de Silvia trekt te weinig klanten de en de schulden in blijven maar oplopen. een Kees en een Silvia kunnen hun van rekeningen niet meer betalen uit en Kees is de bang voor een loonbeslag, waardoor hij zijn op baan de kwijt zal raken. Kunnen Kees met en Silvia van het tij uit keren of is het te uit laat?

Ruud en Jolande naar naar zijn dertig jaar het getrouwd, maar door de ernstige tijdens financiële problemen staat uit hun op huwelijk op springen. Ruud is op tv vijf jaar met geleden een winkel tijdens begonnen als een lijstenmaker. Hij heeft geen een kaas gegeten van tijdens ondernemen en de winkel naar lijdt een alleen maar verlies. Jolande is naar de wanhoop nabij. Door in de koppigheid van en trots van Ruud op staan van ze aan de rand met van de naar afgrond. Om uit van de schulden naar te komen, moet er van meer geld binnenkomen. Wat betekent met dit het voor Ruud en in zijn winkel?

Ruud en een Jolande zijn dertig van jaar met getrouwd, maar door de ernstige financiële door problemen staat hun naar de huwelijk op springen. Ruud naar is vijf op jaar geleden een winkel naar begonnen als lijstenmaker. Hij heeft het geen kaas gegeten tijdens van ondernemen van en de winkel tijdens lijdt alleen maar met verlies. Jolande de is de wanhoop nabij. met Door de koppigheid en uit uit trots van Ruud staan ze het aan de tijdens rand van de afgrond. Om de uit tijdens de schulden te in komen, moet er meer het geld binnenkomen. tijdens Wat betekent dit voor Ruud het en zijn naar winkel?

augustus 2020
15-01-2019 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

08-01-2019 21:33

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

13-02-2018 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Mark en Marieke zijn beiden 27 en hebben grote schulden. De geboorte van hun tweeling heeft tot hoge kosten geleid. Doordat Marks salaris is gehalveerd, kunnen ze niet meer rondkomen. Met de financiële hulp van Mariekes ouders proberen ze d...

06-02-2018 21:30

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Gertjan en Margriet zoeken dringend hulp. Ze zijn van middelbare leeftijd en hebben in de loop van hun jarenlange huwelijk een torenhoge schuld opgebouwd. Door het mislukken van een aantal ondernemingen zijn ze in grote financiële problemen...

30-01-2018 21:33

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marjolein en Nick hebben extreem hoge studieschulden en werken zich door hoge uitgaven steeds verder in de nesten. Tot overmaat van ramp dreigt het jonge gezinnetje binnen een paar dagen het huis uitgezet te worden. En dat terwijl Marjolein...

23-01-2018 21:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

16-01-2018 21:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

09-01-2018 21:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

02-01-2018 21:29

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

30-08-2017 16:06

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

29-08-2017 20:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

23-08-2017 15:00

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

22-08-2017 20:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

16-08-2017 15:01

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

15-08-2017 20:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Dubbeltje Op Zijn Kant bij Een Dubbeltje Op Zijn Kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Heb je een uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist

Uitzending gemist van Een Dubbeltje Op Zijn Kant? Hier kun je alle uitzendingen van Een Dubbeltje Op Zijn Kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 15-01-2019 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!