Programma gemist?

Mark van en Marieke zijn uit beiden 27 en de hebben grote een schulden. De geboorte van hun tijdens tweeling heeft tot van hoge kosten geleid. Doordat van Marks de salaris is gehalveerd, kunnen ze door niet door meer rondkomen. uit Met de financiële de hulp van Mariekes ouders proberen de ze in de touwtjes aan elkaar met te knopen. Als in het financiële plaatje door compleet wordt gemaakt, tijdens blijkt dat hun uitgaven in buitensporig hoog zijn. tijdens John vindt daarom in dat met ze diep door het stof moeten het om het het tij te een keren.

Gertjan en in Margriet naar zoeken dringend hulp. Ze zijn van op op tv middelbare leeftijd en hebben een in de loop op tv van hun jarenlange huwelijk door een torenhoge op tv schuld opgebouwd. Door het het mislukken van naar een aantal ondernemingen op zijn ze naar in grote financiële problemen geraakt. het Ze komen niet tijdens meer rond en een Margriet van zit futloos en werkeloos thuis. De een op grootste pijn zit 'm in tijdens een grote lening op aan hun eigen zoon, het in die de verhoudingen in de de familie op door scherp hebben op gezet.

Marjolein een en Nick hebben extreem het hoge studieschulden en werken een in zich door hoge uitgaven steeds uit verder in de op nesten. van Tot overmaat van in ramp dreigt het jonge gezinnetje binnen naar naar een paar dagen van het huis uitgezet op tv te worden. En uit dat terwijl Marjolein hoogzwanger is! Het met van drama is compleet als ook de op bezorgde moeder van naar Marjolein het gedrag in van het op tweetal niet een langer accepteert.

Marcel een en Anke zijn twaalf door jaar in gelukkig samen, maar hun naar geluk wordt overschaduwd door grote naar geldproblemen. een De hypotheek de is al maanden naar niet betaald en door een gedwongen verkoop uit dreigt. Als troost wordt er uit te door veel geld uitgegeven aan eten en op de de barbiepoppenverzameling van naar Anke, en dat maakt de naar situatie alleen tijdens maar erger. tijdens Om uit de schulden in te komen, moet van alles op alles worden gezet. de uit Maar zijn ze hiertoe de bereid?

Ruud een en Jolande zijn dertig jaar van met getrouwd, maar door op tv de ernstige financiële problemen staat hun in huwelijk op van springen. Ruud is in vijf jaar de geleden een winkel begonnen met als lijstenmaker. de Hij heeft geen kaas gegeten door van van ondernemen en de met winkel lijdt alleen de maar verlies. Jolande is op de op wanhoop nabij. Door de koppigheid en met trots met van Ruud een staan ze aan de rand met van de afgrond. het Om uit de naar schulden te komen, moet tijdens de er meer geld binnenkomen. Wat uit betekent het dit voor Ruud en zijn het winkel?

Kees naar en Silvia zijn opgegeven door de hun met dochter, Esther. Zij maakt uit zich op ernstige zorgen over uit de financiële situatie van haar ouders. een met De schoonheidssalon van Silvia een trekt te in weinig klanten en de op schulden blijven op tv maar oplopen. Kees uit en Silvia kunnen hun rekeningen niet de van meer betalen en door Kees is bang voor in loonbeslag, waardoor hij zijn baan uit kwijt zal het raken. Kunnen Kees en de Silvia uit het tij keren of is met het te van laat?

De jonge Richard door en met Jennifer zitten tijdens diep in de schulden. Jennifer door kreeg in de haar jeugd alles een wat ze uit maar wilde, en leerde uit daardoor niet wat de het waarde naar van geld is. En Richard groeide op tv op in het een gezin een met schulden. uit Ze 'vergeten' iedere maand hun vaste uit op lasten te betalen. Als op tv ze de huur op tv nog een maand niet in betalen, kunnen ze van op met straat komen te in staan.

Richard in en Jennifer zijn in piepjong en zitten al naar diep in de schulden. het het Jennifer kreeg in uit haar jeugd alles wat ze in maar wilde, en leerde op tv daardoor met niet wat de in waarde van geld is. En het Richard groeide op een in een door gezin met op schulden, dus ook door hij kreeg niet op tv het goede voorbeeld. uit Ze 'vergeten' tijdens iedere maand hun vaste met lasten te betalen, maar op geven in tijdens plaats daarvan hun geld met tijdens bakken door uit aan dingen die de ze niet nodig hebben. uit Inmiddels hebben in ze al twee maanden naar hun huur een niet betaald. Als ze tijdens de huur nog de een maand niet op tv tijdens betalen, kunnen ze op straat met komen te op staan. Dit jonge, onwetende stel met moet wakker worden tijdens geschud met voordat het op tv te laat is!

Richard en het Jennifer zijn piepjong van en zitten al de diep in de schulden. op tv Jennifer in kreeg in haar tijdens jeugd alles de wat ze maar wilde, en leerde op tv daardoor niet de wat tijdens de waarde van geld is. En het Richard groeide op uit in een door gezin van met schulden, dus ook een hij kreeg niet het naar goede voorbeeld. Ze 'vergeten' met iedere door maand hun tijdens vaste lasten te betalen, door maar geven door in plaats daarvan hun in geld met bakken door uit aan uit dingen die ze niet het nodig hebben. naar Inmiddels hebben ze al op twee maanden hun huur met niet de betaald. Als ze de door huur nog met een maand niet betalen, kunnen ze tijdens op straat een komen door te staan. Dit jonge, onwetende stel met moet op tv wakker worden geschud voordat het het te laat op tv is!

Kees en met Silvia zijn met opgegeven door in hun dochter, Esther. Zij met maakt zich ernstige zorgen over op de met financiële situatie van haar een ouders. De schoonheidssalon van door Silvia het trekt te weinig klanten een en de van schulden blijven het maar oplopen. Kees en Silvia een kunnen tijdens hun rekeningen niet op meer betalen en Kees is uit bang voor loonbeslag, waardoor op op hij zijn baan kwijt in zal raken. Kunnen Kees en door het Silvia het tij keren het of is door het te laat?

Kees het en Silvia zijn opgegeven een door hun dochter, uit Esther. Zij maakt in zich ernstige zorgen over een de financiële situatie in van haar ouders. naar op De schoonheidssalon van Silvia trekt te het weinig in klanten en de van schulden blijven maar oplopen. een Kees door en Silvia kunnen hun rekeningen door niet meer op tv betalen en Kees is bang met voor uit loonbeslag, waardoor hij zijn baan op tv kwijt zal op tv raken. Kunnen door Kees en Silvia het tij op keren of is een op tv het te laat?

Ruud en van Jolande zijn naar dertig jaar tijdens getrouwd, maar door de in ernstige financiële problemen staat met hun huwelijk op springen. een Ruud is vijf van jaar geleden tijdens een winkel begonnen tijdens als lijstenmaker. het Hij heeft geen kaas van gegeten naar van ondernemen en in de winkel lijdt tijdens alleen maar verlies. Jolande is de de wanhoop nabij. Door van de koppigheid en naar op trots van Ruud staan ze door aan de rand van een tijdens de afgrond. Om uit uit de schulden op tv te komen, moet er meer geld in binnenkomen. tijdens Wat betekent op dit voor Ruud en zijn van winkel?

Ruud en van Jolande door zijn dertig jaar door getrouwd, maar door de tijdens ernstige financiële problemen naar staat hun huwelijk op door springen. Ruud is vijf door jaar geleden tijdens een winkel begonnen als het lijstenmaker. Hij naar heeft geen door kaas gegeten tijdens van ondernemen en de winkel lijdt op tv alleen met maar verlies. Jolande het is de wanhoop door nabij. Door de koppigheid en op trots van tijdens Ruud het staan ze aan de rand van in de afgrond. Om een uit door de schulden te van komen, moet van er meer geld binnenkomen. Wat tijdens betekent dit voor uit Ruud en zijn de winkel?

Marcel naar en Anke zijn twaalf jaar door gelukkig samen, maar tijdens hun uit geluk wordt overschaduwd door de grote geldproblemen. uit De hypotheek is al maanden naar op niet betaald en een gedwongen naar verkoop dreigt. Als van troost op wordt er te veel het geld uitgegeven aan eten en uit de op tv barbiepoppenverzameling van Anke, en op tv dat maakt de een situatie alleen maar met erger. op tv Om uit de schulden het te komen, door moet alles op alles worden op tv gezet. Maar op tv zijn ze hiertoe het bereid?

Marcel door en Anke zijn van twaalf jaar een gelukkig samen, maar hun geluk wordt op overschaduwd door grote met geldproblemen. De op tv hypotheek is al maanden een niet betaald en een een gedwongen verkoop naar in dreigt. Als troost op tv wordt er te veel tijdens geld uitgegeven aan eten de en op de barbiepoppenverzameling van Anke, en een dat maakt de situatie van alleen maar erger. met Om uit de met schulden het te komen, moet naar alles op het alles worden gezet. het Maar zijn ze hiertoe van bereid?

april 2018
13-02-2018 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Mark en Marieke zijn beiden 27 en hebben grote schulden. De geboorte van hun tweeling heeft tot hoge kosten geleid. Doordat Marks salaris is gehalveerd, kunnen ze niet meer rondkomen. Met de financiële hulp van Mariekes ouders proberen ze d...

06-02-2018 21:30

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Gertjan en Margriet zoeken dringend hulp. Ze zijn van middelbare leeftijd en hebben in de loop van hun jarenlange huwelijk een torenhoge schuld opgebouwd. Door het mislukken van een aantal ondernemingen zijn ze in grote financiële problemen...

30-01-2018 21:33

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marjolein en Nick hebben extreem hoge studieschulden en werken zich door hoge uitgaven steeds verder in de nesten. Tot overmaat van ramp dreigt het jonge gezinnetje binnen een paar dagen het huis uitgezet te worden. En dat terwijl Marjolein...

23-01-2018 21:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

16-01-2018 21:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

09-01-2018 21:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

02-01-2018 21:29

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

30-08-2017 16:06

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

29-08-2017 20:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

23-08-2017 15:00

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

22-08-2017 20:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

16-08-2017 15:01

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

15-08-2017 20:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

09-08-2017 15:01

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

08-08-2017 20:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Dubbeltje Op Zijn Kant bij Een Dubbeltje Op Zijn Kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Heb je een uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist

Uitzending gemist van Een Dubbeltje Op Zijn Kant? Hier kun je alle uitzendingen van Een Dubbeltje Op Zijn Kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 13-02-2018 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord