Programma gemist?

De jonge Richard uit en Jennifer zitten de diep in de het schulden. Jennifer kreeg tijdens op in haar jeugd alles wat ze van maar wilde, van en leerde daardoor niet tijdens wat de waarde naar van geld het is. En Richard groeide uit op met in een gezin met schulden. het tijdens Ze 'vergeten' iedere maand hun op tv vaste lasten te betalen. met Als ze uit de uit huur nog een maand op tv niet betalen, kunnen door ze op straat het komen te met staan.

Kees en op tv Silvia in zijn opgegeven door op hun dochter, Esther. Zij maakt zich door tijdens ernstige zorgen over de financiële situatie de van haar naar ouders. De met schoonheidssalon van Silvia trekt te de weinig klanten en op de in schulden blijven maar met oplopen. Kees en op Silvia kunnen hun met rekeningen niet meer betalen op tv en Kees is bang in voor loonbeslag, waardoor in hij zijn baan door kwijt zal tijdens raken. Kunnen Kees en tijdens Silvia het de tij keren of uit is naar het te laat?

Mark de en Marieke zijn beiden 27 het naar en hebben grote schulden. De van geboorte van hun tweeling naar heeft tot het hoge het kosten geleid. Doordat in Marks salaris is gehalveerd, van kunnen ze niet meer met rondkomen. Met de financiële tijdens in hulp van Mariekes ouders proberen het ze de touwtjes op aan elkaar met te knopen. Als tijdens het financiële plaatje compleet wordt in naar gemaakt, blijkt dat hun uitgaven met buitensporig hoog op zijn. John op tv vindt daarom dat ze tijdens diep door de het stof moeten om het tij in te naar keren.

Gertjan en door Margriet zoeken dringend hulp. uit Ze zijn door van het middelbare leeftijd en een hebben in de uit loop van hun uit jarenlange huwelijk een torenhoge schuld opgebouwd. een Door van het mislukken van een met aantal op tv ondernemingen zijn ze in van grote financiële problemen naar geraakt. Ze komen uit niet meer rond en met Margriet zit futloos en naar in werkeloos thuis. De met grootste pijn zit 'm tijdens in een grote het lening aan hun eigen zoon, op tv die de verhoudingen een in de familie de op scherp met hebben uit gezet.

Marjolein naar en Nick hebben extreem naar hoge studieschulden en met werken zich door hoge tijdens tijdens uitgaven steeds verder in op tv de nesten. Tot overmaat van in ramp dreigt tijdens het op tv jonge gezinnetje binnen een paar dagen een het huis uitgezet op tv op te worden. En dat terwijl naar Marjolein op hoogzwanger is! Het drama is compleet het als ook de door bezorgde moeder naar van met Marjolein het gedrag van het tweetal tijdens niet langer op accepteert.

Marcel van en Anke tijdens zijn twaalf jaar gelukkig samen, het maar op tv hun geluk wordt het overschaduwd door grote geldproblemen. van De hypotheek is al maanden op tijdens niet betaald en een gedwongen verkoop uit dreigt. in Als troost met wordt er te het veel geld uitgegeven aan eten en naar de barbiepoppenverzameling van de Anke, en met dat maakt tijdens de situatie alleen maar met erger. Om uit de een schulden te van komen, naar moet alles op alles met worden gezet. Maar zijn het ze hiertoe naar bereid?

Ruud het en Jolande het zijn dertig jaar getrouwd, maar door het door de ernstige financiële problemen een staat hun de huwelijk op springen. Ruud tijdens is vijf jaar door geleden een winkel begonnen als in lijstenmaker. uit Hij heeft geen kaas gegeten met van de ondernemen en de winkel lijdt door alleen maar naar verlies. Jolande is de de de wanhoop nabij. Door de koppigheid het en trots van in Ruud staan ze naar aan de rand van het de afgrond. Om een uit de met schulden te komen, van moet er meer geld een binnenkomen. met Wat betekent door dit voor Ruud en van zijn winkel?

Kees op tv en Silvia het zijn opgegeven door op tv hun dochter, Esther. Zij maakt zich met ernstige van zorgen over de financiële situatie een van in haar ouders. De schoonheidssalon in van Silvia op tv trekt te het weinig klanten en de schulden een blijven maar een oplopen. Kees en Silvia kunnen op de hun rekeningen niet meer de betalen en Kees in is bang door voor loonbeslag, waardoor hij tijdens zijn baan kwijt uit zal raken. Kunnen Kees en uit Silvia het het tij keren of is de op het te laat?

De jonge Richard door en Jennifer zitten het naar diep in de schulden. op Jennifer kreeg door in haar jeugd in alles wat ze maar wilde, en van leerde daardoor niet het wat door de waarde tijdens van geld is. En Richard groeide door op door in een gezin met de schulden. Ze 'vergeten' uit iedere maand hun vaste met lasten de te betalen. Als tijdens ze de door huur nog een maand niet op betalen, op kunnen ze op straat komen in te uit staan.

Richard en Jennifer van zijn van piepjong en in zitten al diep op tv in de schulden. Jennifer kreeg in uit haar jeugd alles met wat ze uit maar wilde, en door leerde daardoor niet met wat de waarde in van geld is. En op tv Richard groeide op van in het een gezin met schulden, met dus ook hij kreeg de door niet het goede voorbeeld. Ze 'vergeten' de iedere maand tijdens hun vaste tijdens lasten te betalen, met maar geven in op tv plaats daarvan hun het geld met bakken de uit aan dingen die ze uit niet van nodig hebben. Inmiddels met hebben ze al twee met maanden uit hun huur niet betaald. Als op ze de uit huur nog een maand tijdens niet betalen, kunnen ze van uit op straat komen te staan. in Dit jonge, onwetende naar stel op moet wakker worden op tv geschud voordat het tijdens te laat is!

Richard naar en Jennifer een zijn piepjong en zitten het al diep in de op schulden. in Jennifer kreeg in van haar jeugd alles op tv wat ze maar wilde, uit en leerde daardoor door niet wat de waarde van in geld is. En tijdens Richard met groeide op in een gezin met met schulden, dus het ook hij door kreeg niet het het goede voorbeeld. Ze met 'vergeten' het iedere maand hun vaste lasten te de betalen, maar geven tijdens naar in plaats daarvan hun geld met naar bakken uit aan door op dingen die ze niet nodig hebben. van Inmiddels hebben ze op tv al twee een maanden hun huur de niet betaald. Als ze naar de de huur nog een maand door niet betalen, kunnen een ze op straat de komen te staan. Dit uit jonge, onwetende stel in op moet wakker worden van geschud voordat het te met laat is!

Kees tijdens en Silvia zijn opgegeven de door hun naar dochter, Esther. op Zij maakt zich ernstige zorgen over het de financiële in situatie de van haar ouders. De schoonheidssalon van door Silvia trekt op te tijdens weinig klanten en de in schulden blijven maar met oplopen. Kees en op Silvia kunnen tijdens hun rekeningen niet meer betalen in en op tv Kees is bang voor loonbeslag, waardoor door hij naar zijn baan kwijt zal raken. met met Kunnen Kees en Silvia het uit tij op tv keren of is de het te laat?

Kees op en Silvia in zijn opgegeven door hun dochter, naar Esther. Zij maakt zich tijdens een ernstige zorgen over de financiële situatie met van tijdens haar ouders. De schoonheidssalon van het Silvia trekt te van weinig uit klanten en de schulden blijven tijdens maar oplopen. Kees het en Silvia kunnen met hun naar rekeningen niet meer op tv betalen en Kees de is bang voor loonbeslag, waardoor uit hij zijn baan op kwijt zal van raken. naar Kunnen Kees en Silvia het op tv tij keren of het is uit het te laat?

Ruud met en Jolande zijn de dertig jaar getrouwd, maar van door de ernstige het financiële problemen staat door hun huwelijk een op springen. Ruud is op tv vijf jaar geleden een op tv winkel begonnen als door lijstenmaker. Hij heeft in het geen kaas gegeten van ondernemen met en in de winkel lijdt alleen door maar verlies. Jolande is het de wanhoop het nabij. Door de koppigheid en door trots uit van Ruud staan op tv ze aan de door rand van uit de afgrond. Om uit in de schulden door te komen, moet er een meer geld op tv binnenkomen. Wat betekent dit voor de Ruud en zijn door winkel?

Ruud naar en Jolande zijn dertig jaar uit getrouwd, maar het door de ernstige financiële uit de problemen staat hun huwelijk naar op springen. Ruud is op vijf jaar geleden in een winkel op begonnen als lijstenmaker. Hij naar heeft geen kaas gegeten op tv van ondernemen en uit de winkel door lijdt alleen door maar verlies. Jolande is de uit in wanhoop nabij. Door de tijdens koppigheid en op trots van Ruud staan ze aan tijdens uit de rand van de op tv afgrond. Om uit de met schulden te de komen, moet tijdens er meer geld in binnenkomen. Wat betekent dit voor door Ruud en zijn met winkel?

mei 2021
15-01-2019 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

08-01-2019 21:33

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

13-02-2018 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Mark en Marieke zijn beiden 27 en hebben grote schulden. De geboorte van hun tweeling heeft tot hoge kosten geleid. Doordat Marks salaris is gehalveerd, kunnen ze niet meer rondkomen. Met de financiële hulp van Mariekes ouders proberen ze d...

06-02-2018 21:30

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Gertjan en Margriet zoeken dringend hulp. Ze zijn van middelbare leeftijd en hebben in de loop van hun jarenlange huwelijk een torenhoge schuld opgebouwd. Door het mislukken van een aantal ondernemingen zijn ze in grote financiële problemen...

30-01-2018 21:33

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marjolein en Nick hebben extreem hoge studieschulden en werken zich door hoge uitgaven steeds verder in de nesten. Tot overmaat van ramp dreigt het jonge gezinnetje binnen een paar dagen het huis uitgezet te worden. En dat terwijl Marjolein...

23-01-2018 21:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

16-01-2018 21:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

09-01-2018 21:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

02-01-2018 21:29

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

30-08-2017 16:06

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

29-08-2017 20:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

23-08-2017 15:00

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

22-08-2017 20:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

16-08-2017 15:01

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

15-08-2017 20:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Dubbeltje Op Zijn Kant bij Een Dubbeltje Op Zijn Kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Heb je een uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist

Uitzending gemist van Een Dubbeltje Op Zijn Kant? Hier kun je alle uitzendingen van Een Dubbeltje Op Zijn Kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 15-01-2019 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!