Programma gemist?

De jonge het Richard en Jennifer van zitten diep in in de schulden. uit Jennifer kreeg in haar een jeugd alles wat ze uit maar wilde, en door met leerde daardoor niet wat de waarde in naar van geld is. En van Richard groeide op in een van gezin met een schulden. Ze in 'vergeten' iedere het maand hun vaste lasten een te betalen. Als ze de het huur door nog een maand van niet betalen, kunnen naar ze op van straat komen te met staan.

Kees en tijdens Silvia een zijn opgegeven door hun van dochter, Esther. in Zij maakt zich ernstige zorgen een over in de financiële situatie van haar op ouders. De schoonheidssalon op tv van Silvia trekt te met weinig met klanten en de schulden blijven naar maar oplopen. uit Kees in en Silvia kunnen hun naar rekeningen niet meer betalen de en naar Kees is bang het voor loonbeslag, waardoor hij in zijn baan kwijt tijdens zal raken. Kunnen Kees van en op tv Silvia het tij keren of is de het te een laat?

Mark en met Marieke zijn beiden tijdens 27 en van hebben grote schulden. De geboorte door van hun tweeling de heeft tot hoge van kosten geleid. Doordat op Marks salaris naar is op tv gehalveerd, kunnen ze niet meer rondkomen. naar door Met de financiële hulp van Mariekes op tv ouders proberen de ze door de touwtjes aan elkaar te knopen. op Als het financiële tijdens plaatje compleet van wordt gemaakt, blijkt in dat hun uitgaven buitensporig het hoog het zijn. John vindt daarom dat de ze diep door van het uit stof moeten om het een tij in te keren.

Gertjan uit en Margriet de zoeken dringend hulp. het Ze zijn van middelbare op leeftijd en hebben in tijdens de loop door van hun jarenlange huwelijk een naar torenhoge schuld opgebouwd. op Door het op tv mislukken van op een aantal van ondernemingen zijn ze in grote door financiële problemen geraakt. Ze door komen niet tijdens meer rond en op tv Margriet zit futloos en de werkeloos thuis. De door grootste uit pijn zit 'm in een van grote lening uit aan hun eigen zoon, in die de van verhoudingen in in de familie in op scherp hebben tijdens gezet.

Marjolein uit en Nick op tv hebben extreem hoge studieschulden en werken het zich tijdens door hoge uitgaven steeds verder tijdens in de de nesten. Tot overmaat op van het ramp dreigt het jonge gezinnetje met binnen een tijdens paar dagen de het huis uitgezet te worden. En door dat uit terwijl Marjolein hoogzwanger is! in Het drama naar is compleet als ook door de bezorgde moeder van op tv Marjolein naar het gedrag van het op tv tweetal naar niet langer accepteert.

Marcel en uit Anke zijn twaalf tijdens jaar van gelukkig samen, maar naar hun geluk wordt overschaduwd door naar grote geldproblemen. De hypotheek van is al maanden het niet betaald en de een het gedwongen verkoop dreigt. Als op tv troost wordt er naar te veel geld door uitgegeven aan eten en een de barbiepoppenverzameling van uit Anke, en een dat maakt de situatie de alleen naar maar erger. de Om uit de schulden door te komen, op moet alles op alles tijdens worden gezet. Maar zijn met ze het hiertoe bereid?

Ruud en de Jolande zijn uit dertig jaar getrouwd, maar door in de ernstige financiële van problemen staat hun uit een huwelijk op springen. Ruud is op vijf jaar geleden een op met winkel begonnen als lijstenmaker. op tv Hij heeft geen een kaas gegeten het van ondernemen en op tv de winkel lijdt alleen maar verlies. in naar Jolande is de wanhoop op tv nabij. Door de koppigheid door en naar trots van Ruud het staan ze aan de rand van op tv de de afgrond. Om uit de in schulden te komen, moet op tv er op tv meer geld binnenkomen. Wat betekent de dit voor uit Ruud een en zijn winkel?

Kees en Silvia in zijn opgegeven tijdens door hun dochter, een Esther. Zij maakt zich naar ernstige zorgen door over de financiële situatie uit van haar door ouders. De schoonheidssalon van door tijdens Silvia trekt te op weinig klanten en de schulden blijven met maar oplopen. Kees de en naar Silvia kunnen hun rekeningen niet uit meer betalen tijdens en Kees is bang in voor loonbeslag, op tv waardoor in hij zijn baan kwijt zal raken. tijdens door Kunnen Kees en Silvia tijdens het tij keren op of is de het te laat?

De op tv jonge Richard en Jennifer zitten een diep uit in de tijdens schulden. Jennifer kreeg in haar van jeugd alles wat van ze maar het wilde, en leerde daardoor het niet wat door de waarde van op tv geld is. En Richard groeide op tv op in een van gezin het met schulden. Ze 'vergeten' op iedere maand door hun vaste tijdens lasten te betalen. Als op tv ze de naar huur nog een de maand niet betalen, het kunnen ze op straat komen te van met staan.

Richard en op tv Jennifer zijn piepjong en op tv tijdens zitten al diep in de schulden. op Jennifer kreeg in uit haar in jeugd alles wat op ze maar wilde, en met leerde daardoor niet wat van de waarde van van geld is. een En de Richard groeide op uit in een gezin met schulden, naar dus op ook hij kreeg niet in het goede in voorbeeld. Ze 'vergeten' iedere maand van hun uit vaste lasten te betalen, van maar geven in plaats daarvan in een hun geld met bakken uit de aan dingen de die ze op tv niet nodig hebben. Inmiddels een hebben ze al twee naar maanden hun huur met niet het betaald. Als ze de huur door nog uit een maand niet betalen, kunnen naar ze op door straat komen te staan. Dit naar jonge, onwetende een stel moet wakker worden uit geschud op voordat het te laat in is!

Richard en tijdens Jennifer zijn piepjong en met zitten al diep met in de schulden. van de Jennifer kreeg in haar op jeugd alles wat ze in maar wilde, met en leerde daardoor niet wat van de de waarde van geld tijdens is. En Richard groeide op naar een in een gezin met schulden, een dus ook door hij kreeg in niet het goede op tv voorbeeld. Ze 'vergeten' iedere maand op tv hun vaste in lasten te betalen, het maar geven in plaats het daarvan hun geld op met bakken uit aan van dingen die ze een niet nodig hebben. de Inmiddels hebben naar ze al op tv twee maanden hun huur niet de tijdens betaald. Als ze de huur nog naar een het maand niet betalen, het kunnen ze op in straat komen te staan. Dit de jonge, onwetende de stel moet uit wakker worden geschud voordat van het te tijdens laat is!

Kees en op Silvia zijn opgegeven het door met hun dochter, Esther. Zij maakt uit zich ernstige het zorgen over naar de financiële situatie van haar met ouders. een De schoonheidssalon van Silvia trekt te op tv weinig klanten op en de schulden blijven het maar oplopen. Kees door het en Silvia kunnen door hun rekeningen niet meer van betalen en Kees is bang met voor loonbeslag, op tv waardoor hij zijn in baan kwijt zal raken. in Kunnen Kees en met Silvia het tijdens tij keren of is door het op te laat?

Kees tijdens en Silvia zijn opgegeven het door hun op dochter, Esther. Zij maakt het zich ernstige zorgen over een de financiële met situatie van haar ouders. op tv op tv De schoonheidssalon van Silvia trekt te door in weinig klanten en de naar schulden blijven maar een oplopen. Kees en Silvia kunnen in hun tijdens rekeningen niet op tv meer betalen en Kees met is bang voor loonbeslag, waardoor op tv hij zijn met baan naar kwijt zal raken. Kunnen Kees door en Silvia het tij tijdens op keren of is het de te laat?

Ruud en tijdens Jolande zijn dertig jaar in getrouwd, maar door de de ernstige financiële het problemen tijdens staat hun huwelijk uit op springen. Ruud is de vijf jaar geleden uit een winkel begonnen als door lijstenmaker. Hij op heeft geen kaas gegeten tijdens van ondernemen op tv en de winkel lijdt uit alleen het maar verlies. Jolande op tv is de wanhoop nabij. de Door de koppigheid en met trots van op tv Ruud op staan ze aan in de rand van naar de afgrond. Om van uit de schulden te komen, op tv moet er de meer geld binnenkomen. Wat betekent van dit voor door Ruud en zijn met winkel?

Ruud in en Jolande zijn dertig jaar op tv getrouwd, maar de door een de ernstige financiële problemen staat in hun huwelijk op op springen. Ruud is uit vijf jaar geleden een een winkel begonnen als het lijstenmaker. Hij het heeft op geen kaas gegeten van met ondernemen en de winkel lijdt het alleen maar de verlies. Jolande is de de op wanhoop nabij. Door de naar koppigheid en trots van naar Ruud staan ze aan de de de rand van de afgrond. met Om uit de de schulden te komen, uit moet er meer geld uit met binnenkomen. Wat betekent uit dit voor Ruud en zijn het winkel?

juni 2019
15-01-2019 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

08-01-2019 21:33

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

13-02-2018 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Mark en Marieke zijn beiden 27 en hebben grote schulden. De geboorte van hun tweeling heeft tot hoge kosten geleid. Doordat Marks salaris is gehalveerd, kunnen ze niet meer rondkomen. Met de financiële hulp van Mariekes ouders proberen ze d...

06-02-2018 21:30

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Gertjan en Margriet zoeken dringend hulp. Ze zijn van middelbare leeftijd en hebben in de loop van hun jarenlange huwelijk een torenhoge schuld opgebouwd. Door het mislukken van een aantal ondernemingen zijn ze in grote financiële problemen...

30-01-2018 21:33

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marjolein en Nick hebben extreem hoge studieschulden en werken zich door hoge uitgaven steeds verder in de nesten. Tot overmaat van ramp dreigt het jonge gezinnetje binnen een paar dagen het huis uitgezet te worden. En dat terwijl Marjolein...

23-01-2018 21:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

16-01-2018 21:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

09-01-2018 21:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

02-01-2018 21:29

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

30-08-2017 16:06

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

29-08-2017 20:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

23-08-2017 15:00

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

22-08-2017 20:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

16-08-2017 15:01

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

15-08-2017 20:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Dubbeltje Op Zijn Kant bij Een Dubbeltje Op Zijn Kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Heb je een uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist

Uitzending gemist van Een Dubbeltje Op Zijn Kant? Hier kun je alle uitzendingen van Een Dubbeltje Op Zijn Kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 15-01-2019 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord