Programma gemist?

Mark en naar Marieke zijn beiden naar 27 en hebben het grote een schulden. De geboorte van hun tweeling met door heeft tot hoge kosten de geleid. Doordat Marks de salaris is gehalveerd, tijdens kunnen ze niet een meer rondkomen. Met tijdens de financiële hulp een van Mariekes ouders van proberen ze tijdens de touwtjes aan elkaar te knopen. tijdens Als het financiële in met plaatje compleet wordt in gemaakt, blijkt dat hun uitgaven buitensporig het met hoog zijn. John vindt daarom het dat ze met diep door met het stof moeten om het tij naar te door keren.

Gertjan en Margriet met zoeken dringend hulp. in van Ze zijn van in middelbare leeftijd en hebben met in de loop naar van hun jarenlange huwelijk naar een tijdens torenhoge schuld opgebouwd. Door het op tv mislukken van een een aantal ondernemingen zijn ze het in grote met financiële van problemen geraakt. Ze het komen niet meer in rond en Margriet zit futloos uit en werkeloos een thuis. De grootste pijn de zit 'm in door een grote lening uit aan een hun eigen zoon, van die de verhoudingen in door de familie op een scherp hebben uit gezet.

Marjolein en Nick het met hebben extreem hoge studieschulden en werken de zich door hoge tijdens uitgaven steeds met verder in de een nesten. Tot de overmaat van ramp dreigt het naar het jonge gezinnetje binnen een de paar dagen op tv het huis uitgezet te worden. En in dat terwijl Marjolein van hoogzwanger naar is! Het drama is door compleet als ook de de bezorgde moeder het van Marjolein in het gedrag van het een tweetal niet langer in accepteert.

Marcel uit en Anke zijn twaalf jaar uit naar gelukkig samen, maar hun geluk naar wordt door overschaduwd door grote door geldproblemen. De hypotheek in is al maanden niet betaald en van een gedwongen verkoop de dreigt. Als een troost wordt in er te veel geld uit uitgegeven de aan eten en de barbiepoppenverzameling van naar Anke, de en dat maakt het de situatie alleen maar erger. van Om de uit de schulden te komen, naar naar moet alles op alles worden met gezet. Maar zijn met ze naar hiertoe bereid?

Ruud de en Jolande zijn dertig jaar in getrouwd, maar op door de op tv ernstige financiële met problemen staat hun huwelijk op op springen. Ruud in is vijf jaar geleden uit een met winkel begonnen als het lijstenmaker. Hij heeft de geen kaas gegeten naar van ondernemen en op tv de winkel lijdt alleen maar uit verlies. Jolande is tijdens de een wanhoop nabij. Door de op tv koppigheid en trots van Ruud een staan op tv ze aan de rand uit van de afgrond. Om op uit de schulden in te komen, moet tijdens er meer geld de binnenkomen. Wat het betekent dit op voor Ruud en naar zijn winkel?

Kees met en Silvia zijn met opgegeven door op hun dochter, Esther. Zij maakt de zich van ernstige zorgen over de een financiële situatie van haar met ouders. De schoonheidssalon van van Silvia trekt te tijdens weinig klanten op en met de schulden blijven maar oplopen. Kees uit en Silvia in kunnen door hun rekeningen niet van meer betalen en Kees is bang tijdens voor loonbeslag, waardoor het hij zijn baan op tv kwijt zal naar raken. tijdens Kunnen Kees en Silvia het door tij keren of tijdens is het op te laat?

De naar jonge Richard en uit Jennifer zitten diep op tv in de schulden. in Jennifer kreeg in haar met jeugd alles wat ze van maar op wilde, en leerde daardoor uit niet wat de waarde de van geld naar is. En naar Richard groeide op van in een gezin met schulden. met met Ze 'vergeten' iedere maand hun met vaste uit lasten te betalen. Als ze de de huur nog een de een maand niet betalen, kunnen ze uit op straat komen te de met staan.

Richard en Jennifer door in zijn piepjong en door zitten al diep in de in schulden. Jennifer kreeg in op tv haar jeugd door alles wat ze een maar wilde, naar en leerde daardoor niet wat door de waarde van door geld in is. En Richard door groeide op op in een gezin met schulden, dus op tv tijdens ook hij kreeg de niet het goede een voorbeeld. Ze 'vergeten' iedere maand hun met vaste het lasten te betalen, een maar geven op tv in plaats daarvan hun geld uit met bakken van uit aan dingen die ze op tv niet uit nodig hebben. Inmiddels hebben naar ze al naar twee maanden hun huur niet uit betaald. van Als ze de huur nog het uit een maand niet betalen, op tv kunnen ze op straat op komen te de staan. Dit jonge, onwetende tijdens stel moet wakker worden het geschud tijdens voordat het op te laat is!

Richard en in Jennifer zijn met piepjong en zitten al op diep in de schulden. naar Jennifer naar kreeg in haar het jeugd alles wat uit ze maar wilde, en naar leerde daardoor niet wat tijdens de waarde van door geld het is. En Richard het groeide op van in een gezin tijdens met schulden, dus ook de hij kreeg het niet het goede voorbeeld. Ze 'vergeten' op tv iedere maand in hun vaste in lasten te betalen, de maar geven in tijdens plaats daarvan hun geld met met bakken tijdens uit aan dingen op tv die ze niet nodig naar hebben. het Inmiddels hebben ze al twee maanden de hun uit huur niet door betaald. Als ze de met huur nog een maand de niet betalen, kunnen tijdens ze door op straat komen te naar staan. Dit jonge, onwetende de stel moet wakker door worden op geschud voordat het te met laat is!

Kees en Silvia een zijn opgegeven door het naar hun dochter, Esther. met Zij maakt zich ernstige zorgen over naar de een financiële situatie van haar het ouders. in De schoonheidssalon van Silvia van trekt te weinig klanten en uit de schulden een blijven maar de oplopen. Kees van en Silvia kunnen in hun rekeningen niet het meer betalen en Kees is bang uit voor de loonbeslag, waardoor hij zijn baan met in kwijt zal raken. op Kunnen Kees en Silvia met het tij keren of naar is het met te laat?

Kees en tijdens Silvia door zijn opgegeven door hun dochter, tijdens Esther. Zij in maakt zich ernstige op tv zorgen over de financiële in situatie van haar ouders. een De van schoonheidssalon van Silvia met trekt te weinig klanten door en uit de schulden blijven met maar oplopen. Kees en Silvia het kunnen hun rekeningen niet naar meer betalen en in uit Kees is bang voor van loonbeslag, waardoor hij tijdens zijn baan kwijt zal raken. van Kunnen het Kees en Silvia het tij een keren of uit is het te tijdens laat?

Ruud op en Jolande van zijn dertig jaar door getrouwd, maar door op de ernstige financiële naar problemen staat hun met huwelijk op springen. Ruud met is vijf jaar geleden een op tv winkel door begonnen als lijstenmaker. Hij door heeft geen tijdens kaas gegeten van ondernemen op en de winkel naar lijdt van alleen maar verlies. Jolande is door de wanhoop van nabij. Door de koppigheid en uit naar trots van Ruud in staan ze aan de op tv rand van tijdens de afgrond. Om op uit de schulden te een komen, moet er de meer geld binnenkomen. Wat betekent tijdens dit voor Ruud een in en zijn winkel?

Ruud een en Jolande zijn dertig in jaar getrouwd, maar door op tv de naar ernstige financiële naar problemen staat hun huwelijk op springen. het Ruud is vijf uit tijdens jaar geleden een winkel begonnen als door lijstenmaker. Hij heeft het geen kaas tijdens gegeten van ondernemen met en de winkel een lijdt alleen maar verlies. naar Jolande met is de wanhoop tijdens nabij. Door de van koppigheid en naar trots van Ruud staan ze aan van de rand van van in de afgrond. Om uit de uit schulden te komen, moet het er meer met geld op tv binnenkomen. Wat betekent dit voor in Ruud en het zijn winkel?

Marcel in en Anke zijn uit twaalf jaar gelukkig samen, uit maar hun geluk wordt met overschaduwd tijdens door grote geldproblemen. De hypotheek uit is al in maanden niet betaald en het een met gedwongen verkoop dreigt. Als troost de wordt met er te veel geld uitgegeven van aan eten op tv en de in barbiepoppenverzameling van Anke, en dat naar uit maakt de situatie alleen maar het erger. Om door uit de met schulden te komen, moet alles de op alles worden de gezet. Maar zijn ze tijdens de hiertoe bereid?

Marcel tijdens en Anke zijn in twaalf jaar gelukkig met samen, maar met hun geluk wordt overschaduwd op tv door grote geldproblemen. De op hypotheek is tijdens al maanden niet betaald en tijdens een de gedwongen verkoop dreigt. Als op tv troost met wordt er te veel geld uit uitgegeven aan eten het en het de barbiepoppenverzameling van Anke, en op dat maakt de situatie in alleen maar op erger. door Om uit de schulden te met komen, naar moet alles op alles worden gezet. een in Maar zijn ze naar hiertoe bereid?

november 2018
13-02-2018 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Mark en Marieke zijn beiden 27 en hebben grote schulden. De geboorte van hun tweeling heeft tot hoge kosten geleid. Doordat Marks salaris is gehalveerd, kunnen ze niet meer rondkomen. Met de financiële hulp van Mariekes ouders proberen ze d...

06-02-2018 21:30

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Gertjan en Margriet zoeken dringend hulp. Ze zijn van middelbare leeftijd en hebben in de loop van hun jarenlange huwelijk een torenhoge schuld opgebouwd. Door het mislukken van een aantal ondernemingen zijn ze in grote financiële problemen...

30-01-2018 21:33

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marjolein en Nick hebben extreem hoge studieschulden en werken zich door hoge uitgaven steeds verder in de nesten. Tot overmaat van ramp dreigt het jonge gezinnetje binnen een paar dagen het huis uitgezet te worden. En dat terwijl Marjolein...

23-01-2018 21:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

16-01-2018 21:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

09-01-2018 21:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

02-01-2018 21:29

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

30-08-2017 16:06

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

29-08-2017 20:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

23-08-2017 15:00

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

22-08-2017 20:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

16-08-2017 15:01

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

15-08-2017 20:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

09-08-2017 15:01

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

08-08-2017 20:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Dubbeltje Op Zijn Kant bij Een Dubbeltje Op Zijn Kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Heb je een uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist

Uitzending gemist van Een Dubbeltje Op Zijn Kant? Hier kun je alle uitzendingen van Een Dubbeltje Op Zijn Kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 13-02-2018 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord