Programma gemist?

Seizoen 7 van - Aflevering in 2 - Reportagereeks waarin naar gezinnen met financiële met problemen worden geholpen: Ruud op tv en Jolande zijn de dertig jaar naar getrouwd, maar naar door de ernstige financiële problemen naar staat in hun huwelijk op springen. Ruud de is vijf jaar uit geleden een het winkel het begonnen als lijstenmaker. het Hij heeft echter geen kaas van gegeten van ondernemen het en de de winkel lijdt de alleen maar verlies. Jolande is op tv de wanhoop nabij. Door het van de koppigheid en trots van op Ruud op staan ze aan een de rand van de de afgrond. Om naar uit de schulden te een komen, moeten er meer inkomsten met naar binnen gaan komen. van Wat betekent dit voor Ruud het en zijn met winkel?

Ruud in en Jolande zijn dertig jaar de getrouwd, maar door tijdens de ernstige financiële op problemen het staat hun huwelijk door op springen. Ruud een is vijf jaar geleden uit een winkel begonnen als het lijstenmaker. in Hij heeft geen kaas het gegeten van ondernemen het en de de winkel lijdt alleen de maar verlies. in Jolande is de wanhoop nabij. Door op de door koppigheid en de trots van Ruud staan ze in aan op tv de rand van de afgrond. Om van uit naar de schulden met te komen, moet er met meer geld met binnenkomen. Wat betekent dit met voor Ruud en zijn met winkel?

Marcel door en Anke zijn twaalf door jaar gelukkig het samen, maar hun met geluk wordt overschaduwd door grote van geldproblemen. De hypotheek het is op al maanden tijdens niet betaald en een gedwongen verkoop op tv in dreigt. Als troost wordt er door te veel tijdens geld uitgegeven aan van eten en de barbiepoppenverzameling van tijdens Anke, en op dat maakt de situatie de alleen maar erger. uit Om het uit de schulden te komen, een in moet alles op alles het worden gezet. Maar zijn ze door met hiertoe bereid?

Marcel en Anke op tv zijn twaalf jaar een gelukkig samen, maar op tv hun tijdens geluk wordt overschaduwd door met grote geldproblemen. De hypotheek de is al maanden met niet betaald uit en een gedwongen met verkoop dreigt. Als tijdens troost wordt van er te veel geld naar uitgegeven aan eten uit en de barbiepoppenverzameling het van Anke, en een dat maakt de situatie een van alleen maar erger. in Om uit de het schulden te komen, moet alles op door alles de worden gezet. Maar zijn ze het hiertoe met bereid?

Door met ziekte en uit baanverlies hebben Jeroen op en Heidi grote schulden opgebouwd. Hun uit oplossing uit daarvoor bracht hen op zelfs nog meer in de tijdens problemen. van Bij iedere financiële tegenslag leenden het in ze steeds weer geld. de Het roer uit moet drastisch om. naar Dat gaat zo goed het dat ze zichzelf in genomineerd hebben voor hun eigen met 'Een in Dubbeltje Op een Zijn Kant'- trofee.

Door het ziekte en baanverlies op tv hebben Jeroen en Heidi een grote naar schulden opgebouwd. Hun het oplossing daarvoor bracht hen zelfs door nog het meer in de in problemen. Bij iedere financiële tegenslag een leenden ze steeds weer de tijdens geld. Het roer moet drastisch uit om. met Dat gaat zo goed dat in ze zichzelf genomineerd hebben door voor hun eigen de 'Een Dubbeltje Op op tv Zijn uit Kant'- trofee.

Vicky uit en Andre zijn door ten einde raad. uit Hun leven wordt een beheerst door geldproblemen. Ze zijn de met zelfs afhankelijk van de door voedselbank. Door in alle ellende staat hun relatie het onder druk en op tv lopen de naar emoties hoog op. op De dochter de van Vicky kan het niet uit meer aanzien en het luidt de met noodklok.

Vicky op tv en Andre zijn ten einde met door raad. Hun leven naar wordt beheerst door geldproblemen. Ze zijn naar met zelfs afhankelijk van de voedselbank. Door naar een alle ellende staat hun relatie onder van op druk en lopen de met emoties hoog op tv op. De dochter van door Vicky kan het uit niet meer aanzien en de luidt de door noodklok.

Nicole de en Maurice zijn pas 24 met tijdens en 28 jaar, maar leven tijdens al jarenlang in tijdens de schulden. Deurwaarders door lopen af het en aan door en er hangt ze zelfs een met door gijzeling boven het op hoofd. Nicole doet haar best, maar tijdens Maurice maakt er een een potje tijdens van. Hij naar heeft geen besef op van de naar ernst van de tijdens situatie.

Nicole met en Maurice het zijn pas 24 naar en 28 jaar, maar de leven al jarenlang in de door schulden. Deurwaarders lopen een af van en aan en op tv er hangt de ze zelfs een op tv gijzeling boven het hoofd. Nicole doet uit haar best, maar uit door Maurice maakt er een potje van. het Hij in heeft geen besef van het de ernst een van de naar situatie.

Rosacarmen de en Herman op tv zitten tot over met hun oren in de met schulden. Maar het naar is niet alleen door een chaos in qua financiën, ook in huis met is het op een enorme puinhoop dankzij tijdens hun verzamelwoede. De oplossing uit lijkt simpel: het met verkopen van hun op op tv spullen. Maar zodra er een opkoper van in beeld komt, door wordt het een bij Herman zwart uit voor door de ogen.

Rosacarmen en het Herman het zitten tot over hun uit oren in de schulden. in Maar het is de niet op tv alleen een chaos qua door financiën, ook in van huis is tijdens het een enorme puinhoop van dankzij hun verzamelwoede. De een oplossing lijkt simpel: het op verkopen in van hun tijdens spullen. Maar zodra er een door opkoper van in beeld komt, wordt het het bij Herman zwart voor van de de ogen.

Marjolein uit en Nick hebben de extreem hoge studieschulden en werken uit zich door tijdens hoge uitgaven de steeds verder in met de nesten. Tot het overmaat van in ramp dreigt het een jonge gezinnetje binnen met een paar dagen het huis de uitgezet te naar worden. En van dat terwijl Marjolein tijdens hoogzwanger is! Het drama is uit compleet in als ook de bezorgde moeder de van Marjolein uit het gedrag van het uit tweetal niet langer op tv accepteert.

Deze door zomer herhaalt RTL 4 naar afleveringen van in Een Dubbeltje op zijn Kant. op In dit programma door staan met gezinnen en huishoudens in centraal die financieel in zwaar met tijdens weer verkeren. Door een door gebrek aan overzicht tijdens in de in administratie en het het ontbreken van inzicht in de op tv eigen inkomsten en uitgaven een lopen betalingsachterstanden tijdens op en door worden schulden alsmaar groter. Met de een uit hulp van John Williams en het Annemarie van Gaal het komt er weer door duidelijkheid en structuur in op de een financiele huishouding. het Samen met een uit team van deskundigen zorgt John ervoor met dat er met zicht de komt op een schuldenvrij leven. In het deze aflevering zien we door Marjolein in en Nick. Zij in hebben extreem hoge studieschulden op tv en werken zich door naar op tv hoge uitgaven steeds verder met in de nesten. Tot in overmaat van in ramp dreigt het jonge gezinnetje tijdens binnen een de paar op dagen het huis uitgezet te naar worden, en dat in terwijl op tv Marjolein hoogzwanger is. Het drama is op met compleet wanneer ook de bezorgde de moeder van Marjolein het op tv gedrag een van het tweetal niet naar langer een accepteert.

Desmond door en Carola zitten in op de schulden door van verkeerde beslissingen in op tv het verleden. Tot van Carola twee jaar een geleden haar de baan kwijtraakte, konden het ze precies rondkomen. Sinds door zij in tijdens de WW de zit, moeten zij van de eindjes aan in elkaar knopen. Deze maand op stopt de WW-uitkering van tijdens Carola echter uit en dan zijn de gevolgen tijdens niet te het overzien. Ze denken zuinig uit te leven, maar in al een snel blijkt dat op tv zij hun vakantiegeld en uit een door flinke belastingteruggave uitgeven aan. een En waarom vindt Carola al op tv twee jaar geen op uit werk? Wat de achterliggende het reden ook uit is, Carola moet snel door aan de bak om uit te voorkomen dat een zij en hun zoontje een binnenkort op naar straat komen te naar staan.

augustus 2017
16-08-2017 15:00

Een dubbeltje op zijn kant

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Een dubbeltje op zijn kant

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Reportagereeks waarin gezinnen met financiële problemen worden geholpen: Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar gele...

15-08-2017 20:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

09-08-2017 15:01

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

08-08-2017 20:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

02-08-2017 15:01

Afl. 8

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 8

Door ziekte en baanverlies hebben Jeroen en Heidi grote schulden opgebouwd. Hun oplossing daarvoor bracht hen zelfs nog meer in de problemen. Bij iedere financiële tegenslag leenden ze steeds weer geld. Het roer moet drastisch om. Dat gaat ...

01-08-2017 20:32

Afl. 8

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 8

Door ziekte en baanverlies hebben Jeroen en Heidi grote schulden opgebouwd. Hun oplossing daarvoor bracht hen zelfs nog meer in de problemen. Bij iedere financiële tegenslag leenden ze steeds weer geld. Het roer moet drastisch om. Dat gaat ...

26-07-2017 15:03

Afl. 4

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 4

Vicky en Andre zijn ten einde raad. Hun leven wordt beheerst door geldproblemen. Ze zijn zelfs afhankelijk van de voedselbank. Door alle ellende staat hun relatie onder druk en lopen de emoties hoog op. De dochter van Vicky kan het niet mee...

25-07-2017 20:32

Afl. 4

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 4

Vicky en Andre zijn ten einde raad. Hun leven wordt beheerst door geldproblemen. Ze zijn zelfs afhankelijk van de voedselbank. Door alle ellende staat hun relatie onder druk en lopen de emoties hoog op. De dochter van Vicky kan het niet mee...

19-07-2017 15:01

Afl. 3

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 3

Nicole en Maurice zijn pas 24 en 28 jaar, maar leven al jarenlang in de schulden. Deurwaarders lopen af en aan en er hangt ze zelfs een gijzeling boven het hoofd. Nicole doet haar best, maar Maurice maakt er een potje van. Hij heeft geen be...

18-07-2017 20:32

Afl. 3

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 3

Nicole en Maurice zijn pas 24 en 28 jaar, maar leven al jarenlang in de schulden. Deurwaarders lopen af en aan en er hangt ze zelfs een gijzeling boven het hoofd. Nicole doet haar best, maar Maurice maakt er een potje van. Hij heeft geen be...

12-07-2017 15:01

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Rosacarmen en Herman zitten tot over hun oren in de schulden. Maar het is niet alleen een chaos qua financiën, ook in huis is het een enorme puinhoop dankzij hun verzamelwoede. De oplossing lijkt simpel: het verkopen van hun spullen. Maar z...

11-07-2017 20:32

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Rosacarmen en Herman zitten tot over hun oren in de schulden. Maar het is niet alleen een chaos qua financiën, ook in huis is het een enorme puinhoop dankzij hun verzamelwoede. De oplossing lijkt simpel: het verkopen van hun spullen. Maar z...

05-07-2017 15:02

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marjolein en Nick hebben extreem hoge studieschulden en werken zich door hoge uitgaven steeds verder in de nesten. Tot overmaat van ramp dreigt het jonge gezinnetje binnen een paar dagen het huis uitgezet te worden. En dat terwijl Marjolein...

04-07-2017 20:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Deze zomer herhaalt RTL 4 afleveringen van Een Dubbeltje op zijn Kant. In dit programma staan gezinnen en huishoudens centraal die financieel in zwaar weer verkeren. Door een gebrek aan overzicht in de administratie en het ontbreken van inz...

27-10-2015 21:29

Afl. 8

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 8

Desmond en Carola zitten in de schulden door verkeerde beslissingen in het verleden. Tot Carola twee jaar geleden haar baan kwijtraakte, konden ze precies rondkomen. Sinds zij in de WW zit, moeten zij de eindjes aan elkaar knopen. Deze maan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Dubbeltje Op Zijn Kant bij Een Dubbeltje Op Zijn Kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Heb je een uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist

Uitzending gemist van Een Dubbeltje Op Zijn Kant? Hier kun je alle uitzendingen van Een Dubbeltje Op Zijn Kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord