Programma gemist?

Mark door en Marieke zijn beiden van 27 en tijdens hebben grote schulden. De geboorte een van op tv hun tweeling heeft tot hoge tijdens kosten geleid. de Doordat Marks met salaris is gehalveerd, kunnen op tv ze naar niet meer rondkomen. Met de financiële een hulp van met Mariekes ouders proberen op tv ze naar de touwtjes aan elkaar te tijdens knopen. Als uit het financiële op plaatje compleet wordt gemaakt, een blijkt dat hun van uitgaven buitensporig hoog het zijn. John vindt daarom dat met een ze diep door het in stof moeten tijdens om het tij te de keren.

Gertjan in en Margriet zoeken dringend het hulp. Ze zijn op tv van middelbare de leeftijd en door hebben in de in loop van hun uit jarenlange huwelijk een de torenhoge schuld opgebouwd. Door het mislukken in uit van een aantal ondernemingen zijn ze een in grote financiële uit het problemen geraakt. Ze komen naar niet meer rond en Margriet in het zit futloos en een werkeloos thuis. De grootste naar pijn zit met 'm in een grote in lening aan op tv hun eigen zoon, die de verhoudingen door in de tijdens familie door op scherp hebben van gezet.

Marjolein de en Nick naar hebben extreem hoge het studieschulden en werken zich op door hoge uitgaven steeds in verder met in de nesten. Tot van overmaat van ramp in dreigt het jonge de gezinnetje binnen een paar dagen naar het het huis uitgezet te door worden. En van dat terwijl Marjolein hoogzwanger is! op Het drama is compleet het als tijdens ook de bezorgde de moeder van van Marjolein het gedrag van het tweetal een niet langer tijdens accepteert.

Marcel en uit Anke zijn twaalf in jaar gelukkig samen, in maar het hun geluk wordt overschaduwd door uit grote geldproblemen. De van hypotheek is met al maanden niet betaald door en een gedwongen met verkoop dreigt. Als troost naar de wordt er te veel geld uitgegeven op aan eten de en de barbiepoppenverzameling van op tv Anke, van en dat maakt de met situatie met alleen maar erger. Om uit op tv de in schulden te komen, moet alles de op alles worden gezet. de Maar zijn naar ze uit hiertoe bereid?

Ruud en Jolande op tv in zijn dertig jaar getrouwd, maar op tv door de ernstige de financiële problemen een staat hun naar huwelijk op springen. Ruud is vijf naar jaar in geleden een winkel van begonnen als het lijstenmaker. Hij heeft geen kaas door gegeten van ondernemen in en de winkel lijdt naar alleen maar uit verlies. Jolande is de van wanhoop nabij. met Door de van koppigheid en trots van van Ruud staan uit ze aan de rand van door het de afgrond. Om uit een de schulden te komen, tijdens moet op tv er meer geld binnenkomen. Wat tijdens betekent dit een voor Ruud en zijn een winkel?

Kees en tijdens Silvia zijn naar opgegeven door hun van dochter, Esther. tijdens Zij maakt zich in ernstige zorgen over de uit financiële situatie van haar ouders. uit De schoonheidssalon van in het Silvia trekt te op tv weinig klanten en de van schulden blijven van maar oplopen. Kees op tv en Silvia kunnen hun op rekeningen niet meer betalen met en Kees is bang een voor met loonbeslag, waardoor door hij zijn baan kwijt zal het raken. Kunnen Kees uit en Silvia het tij een keren van of is het uit te laat?

De jonge Richard op tv en Jennifer zitten het uit diep in de door schulden. Jennifer kreeg in haar uit jeugd alles wat op tv ze maar wilde, op en leerde daardoor uit niet wat de waarde het van tijdens geld is. het En Richard groeide uit op in een gezin met schulden. uit Ze 'vergeten' uit iedere maand hun in vaste lasten te betalen. tijdens Als uit ze de huur het nog een maand uit niet betalen, kunnen ze op van tijdens straat komen te tijdens staan.

Richard en op tv Jennifer zijn piepjong en het zitten al diep een in de door schulden. Jennifer in kreeg in haar door jeugd alles wat ze tijdens maar wilde, en van leerde op tv daardoor niet wat de waarde in van geld in is. En op tv Richard groeide op van in een gezin met schulden, dus door ook hij kreeg een niet van het goede voorbeeld. Ze 'vergeten' met met iedere maand hun met vaste lasten te betalen, maar het geven uit in plaats daarvan door hun geld met bakken uit uit aan dingen op tv die ze niet op nodig hebben. Inmiddels hebben ze in al tijdens twee maanden hun van huur niet tijdens betaald. Als ze de naar huur nog een maand niet de betalen, tijdens kunnen ze op straat komen met te staan. op Dit naar jonge, onwetende stel tijdens moet wakker worden geschud voordat het naar te laat door is!

Richard op en Jennifer zijn een piepjong en zitten al diep naar in de een schulden. Jennifer uit kreeg in haar op jeugd alles wat ze een maar op tv wilde, en leerde daardoor niet tijdens wat de waarde tijdens van geld is. naar En Richard op tv groeide op in naar een gezin met schulden, dus op tv uit ook hij kreeg niet het tijdens goede van voorbeeld. Ze 'vergeten' iedere door maand hun op tv vaste lasten te betalen, maar geven uit in met plaats daarvan het hun geld met bakken uit op tv aan dingen die ze van op niet nodig hebben. het Inmiddels hebben ze al een twee maanden naar hun huur niet betaald. tijdens Als ze door de huur nog een maand een niet met betalen, kunnen ze van op straat komen de te staan. Dit jonge, onwetende stel in moet wakker het worden geschud voordat het de het te laat is!

Kees in en Silvia in zijn opgegeven door hun dochter, uit Esther. Zij naar maakt zich ernstige uit zorgen over naar de financiële situatie een van haar ouders. De op tv schoonheidssalon van Silvia trekt de te weinig een klanten en uit de schulden blijven de maar oplopen. Kees en Silvia door kunnen het hun rekeningen niet meer door betalen en Kees is naar bang een voor loonbeslag, waardoor de hij zijn baan kwijt zal op tv raken. tijdens Kunnen Kees en Silvia het tij op op tv keren of is het te uit laat?

Kees en van Silvia zijn opgegeven op tv door het hun dochter, Esther. Zij maakt zich op tv ernstige zorgen van over de financiële van situatie van haar ouders. het De schoonheidssalon van tijdens Silvia trekt te het weinig met klanten en de schulden blijven de maar een oplopen. Kees en een Silvia kunnen hun rekeningen niet op tijdens meer betalen en Kees is tijdens bang voor loonbeslag, in waardoor hij door zijn baan kwijt zal raken. tijdens met Kunnen Kees en Silvia door het tij keren of tijdens is het te het laat?

Ruud in en Jolande zijn dertig op tv jaar getrouwd, maar met door de ernstige van financiële problemen staat een hun in huwelijk op springen. Ruud van is vijf jaar van geleden een winkel begonnen als van lijstenmaker. Hij heeft het geen kaas tijdens gegeten van een ondernemen en een de winkel lijdt alleen door maar verlies. Jolande van is de wanhoop nabij. het Door de de koppigheid en trots van uit Ruud het staan ze aan de in rand van in de afgrond. Om uit de met schulden te komen, het moet er meer geld tijdens met binnenkomen. Wat betekent dit voor Ruud naar en tijdens zijn winkel?

Ruud het en Jolande zijn dertig jaar tijdens getrouwd, maar door door met de ernstige financiële problemen in staat hun huwelijk op springen. van met Ruud is vijf jaar geleden uit een winkel van begonnen als tijdens lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten uit op van ondernemen en de op tv winkel lijdt het alleen maar verlies. op Jolande is de tijdens wanhoop nabij. Door de koppigheid op en het trots van Ruud staan ze aan door de rand op van de op tv afgrond. Om uit de uit schulden te komen, moet tijdens er meer in geld uit binnenkomen. Wat betekent op dit voor Ruud en naar zijn winkel?

Marcel en Anke het zijn twaalf in jaar gelukkig samen, maar in hun geluk door wordt in overschaduwd door grote naar geldproblemen. De hypotheek is het al maanden niet betaald met en naar een gedwongen verkoop het dreigt. Als troost wordt naar er te veel naar geld uitgegeven aan uit eten en de barbiepoppenverzameling op van op Anke, en dat maakt de op tv situatie op alleen maar erger. Om uit de met op schulden te komen, moet alles het op alles worden naar gezet. Maar door zijn ze hiertoe het bereid?

Marcel de en Anke zijn twaalf jaar de gelukkig op samen, maar hun tijdens geluk wordt overschaduwd van door grote geldproblemen. op tv De hypotheek is van al maanden niet tijdens betaald en uit een gedwongen verkoop dreigt. Als troost tijdens wordt er in te veel geld uitgegeven op tv aan eten en naar de barbiepoppenverzameling de van een Anke, en dat maakt in de situatie alleen uit maar erger. Om uit een de schulden op te komen, met moet alles op alles op worden gezet. door Maar zijn ze hiertoe tijdens bereid?

maart 2018
13-02-2018 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Mark en Marieke zijn beiden 27 en hebben grote schulden. De geboorte van hun tweeling heeft tot hoge kosten geleid. Doordat Marks salaris is gehalveerd, kunnen ze niet meer rondkomen. Met de financiële hulp van Mariekes ouders proberen ze d...

06-02-2018 21:30

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Gertjan en Margriet zoeken dringend hulp. Ze zijn van middelbare leeftijd en hebben in de loop van hun jarenlange huwelijk een torenhoge schuld opgebouwd. Door het mislukken van een aantal ondernemingen zijn ze in grote financiële problemen...

30-01-2018 21:33

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marjolein en Nick hebben extreem hoge studieschulden en werken zich door hoge uitgaven steeds verder in de nesten. Tot overmaat van ramp dreigt het jonge gezinnetje binnen een paar dagen het huis uitgezet te worden. En dat terwijl Marjolein...

23-01-2018 21:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

16-01-2018 21:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

09-01-2018 21:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

02-01-2018 21:29

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

30-08-2017 16:06

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

29-08-2017 20:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

23-08-2017 15:00

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

22-08-2017 20:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

16-08-2017 15:01

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

15-08-2017 20:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

09-08-2017 15:01

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

08-08-2017 20:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Dubbeltje Op Zijn Kant bij Een Dubbeltje Op Zijn Kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Heb je een uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist

Uitzending gemist van Een Dubbeltje Op Zijn Kant? Hier kun je alle uitzendingen van Een Dubbeltje Op Zijn Kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 13-02-2018 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord