Programma gemist?

De op jonge Richard en uit Jennifer zitten diep in de met van schulden. Jennifer kreeg uit in haar jeugd alles wat ze in uit maar wilde, en tijdens leerde daardoor niet wat de tijdens waarde van uit geld is. En Richard uit groeide op in een door gezin met schulden. uit Ze 'vergeten' iedere naar maand hun vaste van op tv lasten te betalen. op tv Als ze de de huur nog een maand niet betalen, tijdens kunnen ze op tijdens op straat komen te de staan.

Kees en naar Silvia zijn opgegeven een door hun dochter, Esther. op tv Zij maakt naar zich ernstige zorgen over tijdens de in financiële situatie van haar op ouders. met De schoonheidssalon van uit Silvia trekt te op tv weinig klanten en de een schulden blijven maar oplopen. met Kees en Silvia kunnen tijdens hun in rekeningen niet door meer betalen en Kees op is bang voor loonbeslag, van waardoor hij zijn door baan kwijt zal op tv raken. in Kunnen Kees en Silvia van het tij keren of is van het te door laat?

Mark en Marieke van het zijn beiden 27 en op tv hebben grote schulden. De het geboorte de van hun tweeling heeft tot hoge met kosten op geleid. Doordat Marks salaris is door gehalveerd, kunnen ze door niet meer rondkomen. naar in Met de financiële hulp van op Mariekes door ouders proberen ze de touwtjes aan uit elkaar te de knopen. Als op het financiële het plaatje compleet wordt een gemaakt, blijkt dat hun uitgaven buitensporig in hoog zijn. John op tv door vindt daarom dat ze het diep door het stof moeten het om het tij uit te naar keren.

Gertjan en Margriet in in zoeken dringend hulp. Ze op zijn van van middelbare leeftijd en hebben in de naar loop uit van hun de jarenlange huwelijk een torenhoge op tv schuld opgebouwd. Door het mislukken uit van een aantal het ondernemingen in zijn ze in een grote financiële problemen geraakt. Ze in op tv komen niet meer rond en Margriet uit zit futloos naar en een werkeloos thuis. De grootste pijn zit op 'm in op tv een grote op lening aan hun de eigen zoon, die de op tv verhoudingen in de familie met op scherp in hebben op tv gezet.

Marjolein en Nick naar hebben extreem het hoge studieschulden in en werken van zich door hoge het uitgaven steeds verder de in de nesten. Tot overmaat uit van ramp dreigt naar het jonge gezinnetje van binnen door een paar dagen het huis uitgezet van te worden. En een dat terwijl Marjolein van hoogzwanger van is! Het drama is compleet door als ook de op tv de bezorgde moeder van Marjolein het naar gedrag in van het tweetal door niet langer accepteert.

Marcel van en Anke zijn twaalf naar jaar gelukkig samen, naar maar hun tijdens geluk wordt overschaduwd door grote het geldproblemen. het De hypotheek is al een maanden niet betaald en van een gedwongen met verkoop dreigt. Als naar troost wordt tijdens er te veel geld door uitgegeven in aan eten en de barbiepoppenverzameling in van Anke, en dat het maakt de situatie uit door alleen maar erger. Om uit de naar door schulden te komen, moet alles op tv op alles worden een gezet. van Maar zijn ze van hiertoe bereid?

Ruud uit en Jolande zijn dertig op jaar getrouwd, maar door de de naar ernstige financiële problemen staat naar hun naar huwelijk op springen. Ruud met is vijf jaar geleden een op winkel begonnen als een lijstenmaker. Hij het heeft op tv geen kaas gegeten van ondernemen en met de winkel lijdt in tijdens alleen maar verlies. een Jolande is de wanhoop nabij. Door naar de koppigheid de en trots van Ruud een een staan ze aan op de rand van de afgrond. Om tijdens uit de tijdens schulden uit te komen, moet er meer geld naar binnenkomen. Wat betekent naar in dit voor Ruud en zijn naar winkel?

Kees en Silvia naar zijn opgegeven naar door hun dochter, op tv Esther. van Zij maakt zich ernstige zorgen over in de in financiële situatie met van haar ouders. De schoonheidssalon in van Silvia naar trekt te weinig klanten en met de schulden tijdens blijven maar tijdens oplopen. Kees het en Silvia kunnen hun rekeningen niet met meer met betalen en op tv Kees is bang voor loonbeslag, waardoor een hij tijdens zijn baan kwijt zal het raken. van Kunnen Kees en Silvia het het tij keren op of is het het te laat?

De het jonge Richard en van Jennifer zitten diep in de door schulden. Jennifer met kreeg in haar jeugd een alles het wat ze maar met wilde, en leerde daardoor uit niet het wat de waarde van geld is. tijdens En Richard groeide van op in een door gezin op tv met schulden. uit Ze 'vergeten' iedere met maand hun vaste lasten met te betalen. Als ze de naar huur nog een op tv maand niet betalen, met kunnen ze op tijdens straat het komen te op tv staan.

Richard een en Jennifer zijn piepjong op tv en zitten al tijdens diep in de in schulden. Jennifer tijdens kreeg in haar op tv jeugd alles in wat ze maar wilde, en leerde uit daardoor niet de wat in de waarde van geld is. En van de Richard groeide op in door een gezin met tijdens schulden, dus een ook hij kreeg met niet het goede voorbeeld. het Ze 'vergeten' een iedere maand hun vaste met lasten te betalen, maar op tv geven in plaats daarvan op tv het hun geld met bakken uit aan naar dingen die in ze niet nodig hebben. naar met Inmiddels hebben ze al twee uit maanden hun huur niet naar op betaald. Als ze op tv de huur nog naar een maand niet betalen, kunnen ze het op straat komen met te staan. Dit een jonge, tijdens onwetende stel de moet wakker worden geschud voordat het tijdens te laat uit is!

Richard tijdens en Jennifer zijn piepjong op en zitten al het diep de in de schulden. tijdens Jennifer kreeg in haar jeugd tijdens alles wat van ze maar wilde, een en leerde met daardoor niet wat de de waarde van geld van is. En uit Richard groeide op in uit een gezin met schulden, dus een van ook hij kreeg in niet het goede voorbeeld. Ze 'vergeten' door iedere maand uit hun vaste een lasten te betalen, maar uit geven in plaats met daarvan hun geld met in bakken door uit aan dingen die tijdens ze niet nodig van hebben. Inmiddels hebben ze de al twee een maanden hun huur niet op betaald. Als ze de in de huur nog in een maand niet betalen, kunnen ze van op naar straat komen met te staan. Dit jonge, onwetende een stel moet op tv wakker worden geschud op voordat het te laat van is!

Kees van en Silvia een zijn opgegeven door hun op dochter, Esther. Zij met maakt zich ernstige op tv zorgen over de financiële tijdens situatie op tv van haar ouders. De schoonheidssalon van op tv Silvia trekt op te weinig op klanten en de een schulden blijven het maar oplopen. Kees in en Silvia kunnen op hun rekeningen niet meer betalen tijdens en Kees is in bang voor op tv loonbeslag, waardoor op tv hij zijn baan door kwijt zal raken. van Kunnen Kees en Silvia het uit tij keren of is op tv het te met laat?

Kees door en Silvia zijn opgegeven door een met hun dochter, Esther. in Zij maakt zich ernstige zorgen een over op de financiële situatie van op haar ouders. De schoonheidssalon tijdens van Silvia door trekt te weinig klanten en op de schulden blijven het maar oplopen. het Kees een en Silvia kunnen uit hun rekeningen niet meer betalen en naar Kees is naar bang op tv voor loonbeslag, waardoor hij in zijn baan kwijt zal uit raken. Kunnen het Kees en Silvia het de tij naar keren of is het naar te laat?

Ruud met en Jolande tijdens zijn dertig jaar de getrouwd, maar door de ernstige met financiële problemen uit staat hun huwelijk met op springen. Ruud het is vijf jaar geleden een uit winkel begonnen als uit lijstenmaker. Hij heeft met in geen kaas gegeten van een ondernemen en de in winkel lijdt alleen maar op verlies. Jolande is van de wanhoop naar nabij. Door de koppigheid naar en trots van Ruud de staan ze aan tijdens de rand van door de op afgrond. Om op uit de schulden te komen, op moet op tv er meer geld binnenkomen. Wat uit betekent dit op tv voor Ruud en zijn het winkel?

Ruud het en Jolande in zijn dertig jaar getrouwd, uit maar door de op tv ernstige financiële problemen staat hun op huwelijk een op springen. met Ruud is vijf jaar geleden naar een winkel uit begonnen als lijstenmaker. Hij het heeft geen kaas gegeten op tv van ondernemen en in de winkel een lijdt alleen een maar verlies. tijdens Jolande is de wanhoop van nabij. Door in de koppigheid en trots van uit Ruud in staan ze aan de naar rand van de door afgrond. Om uit de schulden met te komen, de moet er uit meer geld binnenkomen. Wat betekent van dit de voor Ruud op en zijn winkel?

juli 2021
15-01-2019 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

08-01-2019 21:33

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

13-02-2018 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Mark en Marieke zijn beiden 27 en hebben grote schulden. De geboorte van hun tweeling heeft tot hoge kosten geleid. Doordat Marks salaris is gehalveerd, kunnen ze niet meer rondkomen. Met de financiële hulp van Mariekes ouders proberen ze d...

06-02-2018 21:30

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Gertjan en Margriet zoeken dringend hulp. Ze zijn van middelbare leeftijd en hebben in de loop van hun jarenlange huwelijk een torenhoge schuld opgebouwd. Door het mislukken van een aantal ondernemingen zijn ze in grote financiële problemen...

30-01-2018 21:33

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marjolein en Nick hebben extreem hoge studieschulden en werken zich door hoge uitgaven steeds verder in de nesten. Tot overmaat van ramp dreigt het jonge gezinnetje binnen een paar dagen het huis uitgezet te worden. En dat terwijl Marjolein...

23-01-2018 21:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

16-01-2018 21:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

09-01-2018 21:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

02-01-2018 21:29

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

30-08-2017 16:06

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

29-08-2017 20:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

23-08-2017 15:00

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

22-08-2017 20:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

16-08-2017 15:01

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

15-08-2017 20:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Dubbeltje Op Zijn Kant bij Een Dubbeltje Op Zijn Kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Heb je een uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist

Uitzending gemist van Een Dubbeltje Op Zijn Kant? Hier kun je alle uitzendingen van Een Dubbeltje Op Zijn Kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 15-01-2019 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!