Programma gemist?

Mark het en Marieke de zijn beiden 27 door en hebben grote door schulden. De geboorte van hun tweeling met heeft van tot hoge van kosten geleid. Doordat Marks door salaris is op gehalveerd, kunnen ze op tv niet meer rondkomen. Met de tijdens financiële hulp door van Mariekes ouders proberen het ze de touwtjes aan naar elkaar in te knopen. Als het in financiële plaatje van compleet wordt gemaakt, blijkt dat tijdens hun uitgaven buitensporig met hoog een zijn. John vindt met daarom dat ze in diep door het stof moeten in van om het tij te op tv keren.

Gertjan en het Margriet door zoeken dringend hulp. Ze zijn een van middelbare leeftijd en tijdens de hebben in de loop van hun een jarenlange huwelijk door een torenhoge schuld de opgebouwd. uit Door het mislukken van een tijdens aantal ondernemingen zijn het ze van in grote financiële problemen geraakt. op tv Ze op tv komen niet meer met rond en Margriet in zit futloos en werkeloos uit thuis. De door grootste pijn zit 'm een in een grote lening naar aan met hun eigen zoon, die de met verhoudingen in de familie door een op scherp hebben uit gezet.

Marjolein en het Nick hebben extreem op tv hoge studieschulden en werken naar zich tijdens door hoge uitgaven met steeds verder in de naar nesten. Tot overmaat op tv van door ramp dreigt het jonge de gezinnetje binnen een paar in dagen het huis uitgezet van van te worden. En in dat terwijl Marjolein hoogzwanger is! de Het naar drama is compleet als ook de de bezorgde uit moeder van tijdens Marjolein het gedrag van het tweetal naar niet langer een accepteert.

Marcel en uit Anke zijn twaalf jaar van met gelukkig samen, maar hun geluk naar wordt overschaduwd door op grote geldproblemen. De op tv hypotheek op is al maanden door niet betaald en een gedwongen verkoop het dreigt. Als troost op wordt er te op veel geld een uitgegeven aan eten tijdens en tijdens de barbiepoppenverzameling van Anke, en met dat het maakt de situatie alleen maar erger. van Om uit uit de schulden te komen, op tv moet alles uit op alles op worden gezet. op Maar zijn ze hiertoe een bereid?

Ruud en het Jolande zijn dertig jaar de getrouwd, door maar door de de ernstige financiële problemen staat hun een huwelijk op springen. het Ruud is met vijf naar jaar geleden een winkel begonnen uit als uit lijstenmaker. Hij heeft geen kaas tijdens gegeten in van ondernemen en op tv de winkel lijdt alleen maar verlies. de Jolande door is de uit wanhoop nabij. Door de koppigheid en op trots van in Ruud staan op tv ze aan de in rand van op tv de afgrond. Om uit de op schulden te komen, naar moet er naar meer geld naar binnenkomen. Wat betekent in dit voor Ruud met en zijn winkel?

Kees en met Silvia zijn de opgegeven door de hun dochter, Esther. Zij een maakt zich op ernstige zorgen over de de financiële situatie van haar ouders. op De de schoonheidssalon van Silvia trekt tijdens te weinig klanten en door de tijdens schulden blijven maar oplopen. Kees door de en Silvia kunnen hun rekeningen op niet meer een betalen en Kees is uit bang voor loonbeslag, waardoor op hij zijn een baan kwijt het zal raken. Kunnen een Kees en Silvia het tij een keren of is het het uit te laat?

De naar jonge Richard en Jennifer zitten tijdens diep in de de schulden. Jennifer een kreeg in haar jeugd op tv alles wat naar ze maar wilde, en naar leerde daardoor met niet een wat de waarde van door geld is. een En Richard groeide in op in een tijdens gezin met schulden. Ze 'vergeten' het iedere maand het hun vaste door lasten te betalen. Als met ze de huur het nog een maand niet betalen, door met kunnen ze op straat komen de te uit staan.

Richard een en Jennifer zijn tijdens piepjong en zitten al tijdens diep in de schulden. op tv Jennifer kreeg het in uit haar jeugd alles wat ze op maar wilde, en leerde een daardoor niet wat het het de waarde van met geld is. En Richard groeide op op tv in een tijdens gezin met met schulden, dus in ook hij kreeg niet het naar goede voorbeeld. Ze 'vergeten' de iedere op tv maand hun vaste lasten met te betalen, de maar geven van in plaats daarvan hun geld met met bakken uit aan door dingen op die ze niet nodig hebben. met in Inmiddels hebben ze het al twee maanden hun het huur niet betaald. met Als ze de uit huur nog een maand door niet betalen, een kunnen ze op door straat komen in te staan. Dit jonge, onwetende tijdens stel het moet wakker worden geschud voordat de het te laat uit is!

Richard in en Jennifer zijn de piepjong en zitten al diep op in de schulden. uit de Jennifer kreeg in haar in jeugd alles wat de ze maar wilde, en leerde tijdens een daardoor niet wat de waarde naar van geld door is. En Richard groeide uit op in een een gezin met schulden, op tv dus ook naar hij kreeg niet het een goede op tv voorbeeld. Ze 'vergeten' iedere uit maand hun in vaste lasten te betalen, van maar geven in plaats daarvan uit hun geld met met bakken een uit aan dingen in die ze in niet nodig hebben. Inmiddels hebben ze de al twee maanden van hun in huur niet betaald. Als ze de de huur van nog een uit maand niet uit betalen, kunnen ze in op straat komen te staan. in Dit jonge, onwetende tijdens stel moet op tv wakker worden geschud voordat op tv het te laat naar is!

Kees en tijdens Silvia zijn opgegeven in door hun dochter, Esther. uit Zij maakt zich op tv tijdens ernstige zorgen over de financiële met situatie van tijdens haar ouders. op tv De schoonheidssalon van door Silvia trekt te weinig van klanten en de de schulden blijven in maar oplopen. Kees en Silvia de kunnen hun een rekeningen niet meer betalen een en Kees tijdens is bang het voor loonbeslag, waardoor uit hij zijn baan kwijt van zal raken. Kunnen Kees van en Silvia naar het tij keren of op tv is op tv het te laat?

Kees van en Silvia zijn van opgegeven door hun dochter, de Esther. Zij maakt zich uit ernstige zorgen over het de in financiële situatie van haar de ouders. De van schoonheidssalon van het Silvia trekt te weinig klanten naar en van de schulden blijven maar oplopen. Kees van en Silvia kunnen door hun rekeningen tijdens niet meer in betalen en Kees is naar bang het voor loonbeslag, waardoor op hij zijn baan kwijt zal raken. op Kunnen Kees met en Silvia tijdens het tij keren of is een het op tv te laat?

Ruud met en Jolande met zijn dertig jaar met getrouwd, maar door de ernstige het financiële problemen staat het hun huwelijk op van springen. Ruud is de vijf jaar geleden een de het winkel begonnen als lijstenmaker. Hij uit heeft op tv geen kaas gegeten van ondernemen op tv en de winkel lijdt een alleen maar verlies. met Jolande op is de wanhoop nabij. tijdens Door op tv de koppigheid en trots het van Ruud staan ze aan de de rand op van de door afgrond. Om uit op de schulden te uit komen, moet er uit meer geld binnenkomen. Wat op betekent dit van voor Ruud en zijn in winkel?

Ruud het en Jolande zijn dertig jaar van getrouwd, maar de door de ernstige financiële door het problemen staat hun huwelijk op door springen. Ruud naar is vijf jaar geleden een met winkel naar begonnen als lijstenmaker. Hij heeft tijdens geen kaas gegeten op tv van het ondernemen en de winkel lijdt naar alleen maar uit verlies. Jolande is van de uit wanhoop nabij. Door de koppigheid en tijdens trots van in Ruud staan ze aan de de het rand van een de afgrond. Om uit op de schulden te komen, moet met er tijdens meer geld binnenkomen. naar Wat betekent dit voor de Ruud en uit zijn winkel?

Marcel en Anke de zijn twaalf van jaar gelukkig samen, maar op hun geluk door wordt naar overschaduwd door grote met geldproblemen. De hypotheek is een al maanden niet betaald en tijdens op een gedwongen verkoop op dreigt. Als troost uit wordt er te veel geld uitgegeven een aan naar eten en de barbiepoppenverzameling van een het Anke, en dat uit maakt de situatie alleen het maar erger. Om door uit de schulden door te komen, moet alles op in alles worden gezet. een Maar zijn uit ze hiertoe een bereid?

Marcel en op Anke zijn twaalf jaar uit gelukkig samen, maar een hun uit geluk wordt overschaduwd met door grote geldproblemen. uit De hypotheek door is al maanden niet betaald uit en op een gedwongen verkoop dreigt. naar Als troost wordt er een te veel geld uitgegeven van aan eten de en in de barbiepoppenverzameling van het Anke, en dat maakt de situatie in alleen maar erger. van Om uit de de schulden te komen, op tv in moet alles op alles worden een gezet. Maar door zijn ze hiertoe in bereid?

juli 2018
13-02-2018 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Mark en Marieke zijn beiden 27 en hebben grote schulden. De geboorte van hun tweeling heeft tot hoge kosten geleid. Doordat Marks salaris is gehalveerd, kunnen ze niet meer rondkomen. Met de financiële hulp van Mariekes ouders proberen ze d...

06-02-2018 21:30

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Gertjan en Margriet zoeken dringend hulp. Ze zijn van middelbare leeftijd en hebben in de loop van hun jarenlange huwelijk een torenhoge schuld opgebouwd. Door het mislukken van een aantal ondernemingen zijn ze in grote financiële problemen...

30-01-2018 21:33

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marjolein en Nick hebben extreem hoge studieschulden en werken zich door hoge uitgaven steeds verder in de nesten. Tot overmaat van ramp dreigt het jonge gezinnetje binnen een paar dagen het huis uitgezet te worden. En dat terwijl Marjolein...

23-01-2018 21:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

16-01-2018 21:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

09-01-2018 21:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

02-01-2018 21:29

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

30-08-2017 16:06

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

29-08-2017 20:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

23-08-2017 15:00

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

22-08-2017 20:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

16-08-2017 15:01

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

15-08-2017 20:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

09-08-2017 15:01

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

08-08-2017 20:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Dubbeltje Op Zijn Kant bij Een Dubbeltje Op Zijn Kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Heb je een uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist

Uitzending gemist van Een Dubbeltje Op Zijn Kant? Hier kun je alle uitzendingen van Een Dubbeltje Op Zijn Kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 13-02-2018 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord