Programma gemist?

Seizoen 7 in - door Aflevering 2 - Reportagereeks op tv waarin gezinnen met financiële in problemen worden een geholpen: Ruud en het Jolande zijn dertig op tv jaar getrouwd, maar naar door de de ernstige financiële problemen in staat hun huwelijk op springen. Ruud de is vijf uit jaar geleden de een winkel begonnen als lijstenmaker. een het Hij heeft echter geen kaas met gegeten tijdens van ondernemen en het de winkel lijdt alleen op maar verlies. het Jolande is de wanhoop door nabij. Door de koppigheid het en trots van op Ruud door staan ze aan de uit rand van de afgrond. een Om uit uit de schulden te uit komen, moeten er meer inkomsten op tv op tv binnen gaan komen. Wat in betekent dit voor op Ruud en zijn van winkel?

Seizoen 7 - een Aflevering 2 in - Reportagereeks waarin gezinnen naar op met financiële problemen worden geholpen: Ruud op en op tv Jolande zijn dertig op jaar getrouwd, maar door door de de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk uit op op tv springen. Ruud is op tv vijf jaar tijdens geleden een winkel begonnen als met lijstenmaker. op Hij heeft echter geen kaas met gegeten van naar ondernemen en de in winkel lijdt alleen de maar verlies. tijdens Jolande is de wanhoop nabij. door Door de koppigheid en op tv met trots van Ruud staan van ze aan de rand van op tv de afgrond. op tv Om uit de uit schulden te door komen, moeten er meer inkomsten op tv binnen gaan komen. in naar Wat betekent dit voor Ruud tijdens en zijn de winkel?

Marcel naar en Anke zijn van twaalf jaar gelukkig samen, op maar hun geluk wordt op tv overschaduwd in door grote geldproblemen. in De hypotheek is al een maanden niet betaald door en een gedwongen de verkoop dreigt. door Als troost wordt er te het veel geld uitgegeven naar aan een eten en de tijdens barbiepoppenverzameling van Anke, van en dat maakt de met situatie met alleen maar erger. het Om uit de schulden de te komen, moet alles op naar alles uit worden gezet. met Maar zijn ze hiertoe op tv bereid?

Marcel en Anke in zijn twaalf jaar het gelukkig samen, maar met hun geluk wordt op een overschaduwd door grote geldproblemen. het De hypotheek is naar al maanden met niet betaald en een een gedwongen verkoop dreigt. door Als troost wordt op er te veel de geld uitgegeven aan eten op en op de barbiepoppenverzameling van Anke, en tijdens dat maakt de situatie van alleen maar erger. het Om uit de van schulden van te komen, van moet alles op alles tijdens worden gezet. Maar zijn ze het met hiertoe bereid?

Door ziekte met en baanverlies hebben Jeroen de en Heidi door grote schulden opgebouwd. naar Hun oplossing daarvoor uit bracht hen tijdens zelfs nog meer van in de problemen. Bij uit iedere financiële tegenslag het leenden ze steeds uit weer geld. Het roer tijdens moet drastisch tijdens om. Dat gaat zo in goed naar dat ze zichzelf genomineerd op tv hebben voor hun eigen in 'Een door Dubbeltje Op Zijn Kant'- op trofee.

Door op tv ziekte en een baanverlies hebben Jeroen en uit Heidi grote schulden opgebouwd. Hun met uit oplossing daarvoor bracht door hen zelfs nog meer op tv in de problemen. Bij uit iedere financiële tegenslag leenden met ze steeds weer van van geld. Het roer een moet drastisch om. Dat gaat zo tijdens goed het dat ze zichzelf genomineerd van hebben de voor hun eigen 'Een Dubbeltje Op door Zijn Kant'- het trofee.

Vicky en Andre op tv zijn ten tijdens einde raad. Hun tijdens leven wordt de beheerst door geldproblemen. uit Ze zijn uit zelfs afhankelijk van de voedselbank. een Door alle tijdens ellende staat hun naar relatie onder druk en op lopen de emoties de hoog op. De door dochter van Vicky kan op het niet meer de aanzien en naar luidt de op tv noodklok.

Vicky en van Andre zijn naar ten einde raad. Hun leven in wordt beheerst op tv door geldproblemen. op tv Ze zijn zelfs afhankelijk van van de uit voedselbank. Door alle ellende staat met hun een relatie onder druk het en lopen de emoties hoog het met op. De dochter uit van Vicky kan uit het niet meer aanzien en luidt naar een de noodklok.

Nicole en van Maurice zijn pas in 24 en 28 jaar, naar maar leven al met jarenlang in naar de schulden. Deurwaarders door lopen op tv af en aan en het er hangt op ze zelfs een gijzeling uit boven het uit hoofd. Nicole doet naar haar best, maar Maurice maakt in er een naar potje van. Hij heeft van geen besef van de op ernst van de de in situatie.

Nicole en tijdens Maurice zijn pas in 24 tijdens en 28 jaar, maar leven op tv al jarenlang in het de schulden. Deurwaarders lopen in af en aan door en op er hangt ze zelfs op tv een gijzeling boven het uit hoofd. Nicole een doet haar de best, maar op Maurice maakt er een op tv potje van. Hij een heeft geen op tv besef van de het ernst van de in situatie.

Rosacarmen het en Herman zitten tot tijdens over door hun oren in de met schulden. Maar het is in niet alleen een van chaos qua financiën, van ook in naar huis is het naar een enorme puinhoop dankzij naar hun verzamelwoede. De naar oplossing lijkt op simpel: het op verkopen van hun spullen. naar Maar zodra er een door opkoper in beeld naar komt, wordt een het bij Herman op zwart voor de met ogen.

Rosacarmen uit en Herman zitten naar tot over hun oren tijdens in het de schulden. Maar het in is niet alleen naar een chaos het qua financiën, ook in in huis is het het een enorme puinhoop het dankzij hun verzamelwoede. een De oplossing op lijkt simpel: het naar verkopen van hun met spullen. Maar zodra er in een opkoper in beeld in komt, wordt het door bij Herman zwart voor een door de ogen.

Marjolein en tijdens Nick hebben extreem hoge uit studieschulden tijdens en werken zich door hoge het uitgaven uit steeds verder op in de nesten. Tot overmaat op van ramp dreigt naar het een jonge gezinnetje binnen een de paar dagen het huis uitgezet van te door worden. En op tv dat terwijl Marjolein hoogzwanger naar is! Het drama is op tv compleet op als ook de in bezorgde moeder van uit Marjolein het gedrag van van het tweetal niet langer op accepteert.

Deze zomer een herhaalt uit RTL 4 afleveringen op van Een Dubbeltje op zijn op tv Kant. In dit naar programma staan van gezinnen en huishoudens centraal die door financieel in op tv zwaar weer verkeren. Door tijdens een gebrek tijdens aan de overzicht in de administratie naar en het naar ontbreken van inzicht in door de eigen een inkomsten en uitgaven lopen van betalingsachterstanden op en worden schulden door alsmaar groter. Met de uit hulp van John van Williams naar en Annemarie door van Gaal komt door er weer duidelijkheid en naar structuur in de de financiele huishouding. Samen op met een uit team van deskundigen zorgt John een ervoor dat door er zicht een komt op een schuldenvrij in leven. In deze aflevering van zien we uit Marjolein en Nick. Zij hebben op extreem hoge studieschulden en op tv een werken zich door hoge in uitgaven steeds verder in de op nesten. het Tot overmaat van ramp de dreigt het jonge gezinnetje in binnen met een paar dagen het huis op uitgezet te worden, naar en dat terwijl de tijdens Marjolein hoogzwanger is. Het met drama is compleet wanneer van ook de bezorgde het moeder van Marjolein uit het gedrag tijdens van het tweetal niet langer de in accepteert.

Desmond en Carola tijdens zitten in het de een schulden door verkeerde beslissingen in het de verleden. Tot Carola van op twee jaar geleden haar baan met kwijtraakte, konden ze precies door rondkomen. Sinds het zij in de WW een zit, tijdens moeten zij de eindjes op tv aan elkaar knopen. door Deze van maand stopt de WW-uitkering van door Carola echter en tijdens dan zijn de gevolgen door tijdens niet te overzien. Ze door denken zuinig te leven, maar met al tijdens snel blijkt dat in zij hun vakantiegeld en een uit flinke belastingteruggave uitgeven in aan. En in waarom vindt een Carola al twee op jaar geen werk? Wat van de achterliggende reden door ook is, Carola door moet snel aan van de bak van om te voorkomen dat zij op tv en hun zoontje het binnenkort op straat tijdens de komen te staan.

augustus 2017
16-08-2017 15:00

Een dubbeltje op zijn kant

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Een dubbeltje op zijn kant

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Reportagereeks waarin gezinnen met financiële problemen worden geholpen: Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar gele...

15-08-2017 20:30

Een dubbeltje op zijn kant

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Een dubbeltje op zijn kant

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Reportagereeks waarin gezinnen met financiële problemen worden geholpen: Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar gele...

09-08-2017 15:01

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

08-08-2017 20:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

02-08-2017 15:01

Afl. 8

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 8

Door ziekte en baanverlies hebben Jeroen en Heidi grote schulden opgebouwd. Hun oplossing daarvoor bracht hen zelfs nog meer in de problemen. Bij iedere financiële tegenslag leenden ze steeds weer geld. Het roer moet drastisch om. Dat gaat ...

01-08-2017 20:32

Afl. 8

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 8

Door ziekte en baanverlies hebben Jeroen en Heidi grote schulden opgebouwd. Hun oplossing daarvoor bracht hen zelfs nog meer in de problemen. Bij iedere financiële tegenslag leenden ze steeds weer geld. Het roer moet drastisch om. Dat gaat ...

26-07-2017 15:03

Afl. 4

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 4

Vicky en Andre zijn ten einde raad. Hun leven wordt beheerst door geldproblemen. Ze zijn zelfs afhankelijk van de voedselbank. Door alle ellende staat hun relatie onder druk en lopen de emoties hoog op. De dochter van Vicky kan het niet mee...

25-07-2017 20:32

Afl. 4

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 4

Vicky en Andre zijn ten einde raad. Hun leven wordt beheerst door geldproblemen. Ze zijn zelfs afhankelijk van de voedselbank. Door alle ellende staat hun relatie onder druk en lopen de emoties hoog op. De dochter van Vicky kan het niet mee...

19-07-2017 15:01

Afl. 3

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 3

Nicole en Maurice zijn pas 24 en 28 jaar, maar leven al jarenlang in de schulden. Deurwaarders lopen af en aan en er hangt ze zelfs een gijzeling boven het hoofd. Nicole doet haar best, maar Maurice maakt er een potje van. Hij heeft geen be...

18-07-2017 20:32

Afl. 3

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 3

Nicole en Maurice zijn pas 24 en 28 jaar, maar leven al jarenlang in de schulden. Deurwaarders lopen af en aan en er hangt ze zelfs een gijzeling boven het hoofd. Nicole doet haar best, maar Maurice maakt er een potje van. Hij heeft geen be...

12-07-2017 15:01

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Rosacarmen en Herman zitten tot over hun oren in de schulden. Maar het is niet alleen een chaos qua financiën, ook in huis is het een enorme puinhoop dankzij hun verzamelwoede. De oplossing lijkt simpel: het verkopen van hun spullen. Maar z...

11-07-2017 20:32

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Rosacarmen en Herman zitten tot over hun oren in de schulden. Maar het is niet alleen een chaos qua financiën, ook in huis is het een enorme puinhoop dankzij hun verzamelwoede. De oplossing lijkt simpel: het verkopen van hun spullen. Maar z...

05-07-2017 15:02

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marjolein en Nick hebben extreem hoge studieschulden en werken zich door hoge uitgaven steeds verder in de nesten. Tot overmaat van ramp dreigt het jonge gezinnetje binnen een paar dagen het huis uitgezet te worden. En dat terwijl Marjolein...

04-07-2017 20:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Deze zomer herhaalt RTL 4 afleveringen van Een Dubbeltje op zijn Kant. In dit programma staan gezinnen en huishoudens centraal die financieel in zwaar weer verkeren. Door een gebrek aan overzicht in de administratie en het ontbreken van inz...

27-10-2015 21:29

Afl. 8

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 8

Desmond en Carola zitten in de schulden door verkeerde beslissingen in het verleden. Tot Carola twee jaar geleden haar baan kwijtraakte, konden ze precies rondkomen. Sinds zij in de WW zit, moeten zij de eindjes aan elkaar knopen. Deze maan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Dubbeltje Op Zijn Kant bij Een Dubbeltje Op Zijn Kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Heb je een uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist

Uitzending gemist van Een Dubbeltje Op Zijn Kant? Hier kun je alle uitzendingen van Een Dubbeltje Op Zijn Kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord