Programma gemist?

De door jonge Richard op tv en Jennifer zitten diep in de op tv schulden. Jennifer kreeg van in haar een jeugd alles wat ze door maar wilde, op tv en leerde daardoor niet van van wat de waarde van naar geld is. in En Richard groeide op in tijdens een gezin met met schulden. Ze op tv 'vergeten' iedere maand hun in vaste lasten tijdens te betalen. Als ze de een huur nog in een maand niet naar betalen, van kunnen ze op straat komen op te in staan.

Kees en uit Silvia zijn van opgegeven door hun tijdens dochter, Esther. het Zij maakt zich met ernstige zorgen over de financiële situatie op tv van door haar ouders. De schoonheidssalon een van Silvia trekt te door weinig klanten in en de op schulden blijven maar het oplopen. Kees en Silvia kunnen tijdens hun rekeningen niet met meer betalen en naar Kees is bang met voor loonbeslag, het waardoor hij zijn baan tijdens naar kwijt zal raken. Kunnen Kees met en het Silvia het tij keren of is op het met te laat?

Mark tijdens en Marieke met zijn beiden 27 op tv en hebben grote de schulden. De geboorte op van hun tweeling heeft tot hoge het de kosten geleid. Doordat Marks salaris in is gehalveerd, van kunnen ze niet meer van rondkomen. Met door de financiële hulp van tijdens Mariekes ouders proberen tijdens ze de touwtjes aan tijdens elkaar op te knopen. door Als het financiële plaatje met compleet wordt naar gemaakt, blijkt dat hun in uitgaven buitensporig hoog zijn. naar John vindt daarom dat het ze op tv diep door het stof moeten een om in het tij te door keren.

Gertjan en Margriet naar zoeken uit dringend hulp. Ze op tv zijn van middelbare op leeftijd en hebben met in de loop naar van hun jarenlange huwelijk de een naar torenhoge schuld opgebouwd. een Door het mislukken van een aantal in ondernemingen zijn op ze in grote door financiële problemen geraakt. Ze van komen niet op meer door rond en Margriet zit naar futloos en met werkeloos thuis. De grootste pijn naar zit uit 'm in een grote lening aan naar hun het eigen zoon, die uit de verhoudingen in uit de familie op een scherp hebben met gezet.

Marjolein door en Nick de hebben extreem hoge studieschulden de en werken op zich door hoge uitgaven naar steeds verder in met de nesten. Tot naar overmaat van ramp een dreigt het jonge gezinnetje tijdens binnen met een paar dagen een het huis uitgezet te worden. op En dat op terwijl Marjolein hoogzwanger op tv is! Het drama naar is compleet naar als ook de bezorgde in moeder van Marjolein met het gedrag van het tweetal met op niet langer accepteert.

Marcel en Anke met zijn twaalf jaar op naar gelukkig samen, maar hun geluk wordt een overschaduwd door door grote geldproblemen. De van hypotheek is al op maanden niet betaald en uit het een gedwongen verkoop dreigt. naar Als troost wordt er te naar naar veel geld uitgegeven een aan eten en het de barbiepoppenverzameling van Anke, en dat een maakt het de situatie alleen maar erger. een Om uit door de schulden te met komen, in moet alles op alles worden gezet. in Maar zijn ze op tv hiertoe op tv bereid?

Ruud naar en Jolande zijn dertig jaar de getrouwd, een maar door de ernstige financiële uit naar problemen staat hun naar huwelijk op springen. Ruud het is vijf jaar geleden in een winkel begonnen door als lijstenmaker. met Hij heeft geen kaas tijdens gegeten op tv van ondernemen en in de winkel lijdt alleen maar verlies. door Jolande in is de wanhoop naar nabij. Door de koppigheid het en van trots van Ruud naar staan ze aan naar de rand van de afgrond. door Om op uit de schulden te met komen, moet er op meer geld binnenkomen. Wat de betekent dit voor Ruud een en op tv zijn winkel?

Kees tijdens en Silvia zijn tijdens opgegeven door hun dochter, Esther. met naar Zij maakt zich tijdens ernstige zorgen over de financiële situatie in van een haar ouders. De schoonheidssalon van in de Silvia trekt te weinig klanten uit en het de schulden blijven maar oplopen. de Kees op tv en Silvia kunnen hun rekeningen de niet meer betalen en door Kees is op bang voor door loonbeslag, waardoor hij zijn baan een kwijt naar zal raken. de Kunnen Kees en Silvia het tij van het keren of is naar het te laat?

De jonge Richard uit en Jennifer zitten tijdens diep op tv in de schulden. Jennifer kreeg op tv tijdens in haar jeugd alles wat ze op tv maar tijdens wilde, en leerde daardoor een niet wat van de waarde van op tv geld is. En Richard de groeide op in door een gezin met schulden. door Ze 'vergeten' naar iedere op maand hun vaste lasten te op tv betalen. Als ze de tijdens huur nog een op tv in maand niet betalen, kunnen ze op op straat komen te een van staan.

Richard op en Jennifer zijn het piepjong en zitten al diep naar in tijdens de schulden. Jennifer kreeg in tijdens door haar jeugd alles tijdens wat ze maar wilde, en leerde het het daardoor niet wat de waarde van naar de geld is. En de Richard groeide op in in een gezin met schulden, dus met de ook hij kreeg in niet het goede voorbeeld. Ze door 'vergeten' iedere maand hun van door vaste lasten te betalen, door maar geven in plaats daarvan van op hun geld met bakken uit het aan dingen tijdens die ze niet nodig het hebben. Inmiddels hebben ze een al twee naar maanden hun huur op tv niet betaald. de Als ze de van huur nog een uit maand niet betalen, kunnen uit ze een op straat komen te staan. Dit naar jonge, onwetende stel in op moet wakker worden geschud voordat het in te in laat is!

Richard en Jennifer het zijn piepjong en een zitten al een diep in de schulden. in Jennifer op tv kreeg in de haar jeugd alles wat ze een maar wilde, en tijdens leerde daardoor niet wat het de de waarde van geld is. naar En Richard groeide door op in tijdens een gezin met met schulden, dus ook hij naar kreeg niet het goede op tv het voorbeeld. Ze 'vergeten' naar iedere maand hun vaste uit lasten te betalen, maar met geven in plaats met daarvan hun geld met op tv met bakken uit aan dingen die tijdens ze niet nodig hebben. op Inmiddels op hebben ze al twee op maanden hun uit huur niet betaald. Als het ze de huur nog uit een maand tijdens niet een betalen, kunnen ze op straat tijdens komen te staan. op tv Dit jonge, onwetende een stel moet wakker van worden geschud voordat het in een te laat is!

Kees en Silvia van zijn van opgegeven door hun dochter, Esther. naar Zij maakt zich van tijdens ernstige zorgen over de met financiële situatie van haar ouders. in tijdens De schoonheidssalon van op Silvia trekt te naar weinig klanten en de in schulden blijven maar oplopen. naar Kees tijdens en Silvia kunnen hun het rekeningen niet meer op tv betalen en Kees is bang in voor de loonbeslag, waardoor hij naar zijn baan kwijt uit zal raken. Kunnen een Kees en Silvia het tij met keren of naar is het met te laat?

Kees een en Silvia zijn opgegeven door in hun tijdens dochter, Esther. een Zij maakt zich ernstige zorgen over op tv de financiële uit situatie van een haar ouders. op De schoonheidssalon van op Silvia trekt te uit weinig klanten en de schulden blijven in maar oplopen. Kees de en naar Silvia kunnen op hun rekeningen niet van meer betalen en Kees tijdens is bang op tv voor loonbeslag, waardoor hij zijn baan op tv tijdens kwijt zal raken. de Kunnen Kees en de Silvia het tij de keren of is het op tv te laat?

Ruud een en Jolande zijn naar dertig jaar getrouwd, maar door uit de ernstige financiële de problemen staat hun door huwelijk op de springen. Ruud een is vijf het jaar geleden een winkel tijdens begonnen als lijstenmaker. Hij heeft het geen een kaas gegeten van van ondernemen en in de winkel lijdt alleen met maar verlies. Jolande een is de wanhoop nabij. Door naar de van koppigheid en uit trots van Ruud staan ze aan uit de rand uit van op tv de afgrond. Om uit de schulden in te komen, moet een er meer met geld binnenkomen. Wat betekent tijdens op tv dit voor Ruud en zijn tijdens winkel?

Ruud en in Jolande zijn een dertig jaar getrouwd, maar door op van de ernstige financiële problemen staat hun tijdens huwelijk op op springen. Ruud is vijf door jaar geleden uit een naar winkel begonnen als lijstenmaker. Hij op tv heeft geen kaas gegeten in van naar ondernemen en het de winkel lijdt alleen maar in verlies. Jolande is de een het wanhoop nabij. Door de koppigheid en het trots van Ruud de tijdens staan ze aan van de rand van de afgrond. Om met uit de van schulden te komen, het moet de er meer geld binnenkomen. door Wat betekent dit naar voor Ruud en een zijn winkel?

januari 2019
15-01-2019 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

08-01-2019 21:33

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

13-02-2018 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Mark en Marieke zijn beiden 27 en hebben grote schulden. De geboorte van hun tweeling heeft tot hoge kosten geleid. Doordat Marks salaris is gehalveerd, kunnen ze niet meer rondkomen. Met de financiële hulp van Mariekes ouders proberen ze d...

06-02-2018 21:30

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Gertjan en Margriet zoeken dringend hulp. Ze zijn van middelbare leeftijd en hebben in de loop van hun jarenlange huwelijk een torenhoge schuld opgebouwd. Door het mislukken van een aantal ondernemingen zijn ze in grote financiële problemen...

30-01-2018 21:33

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marjolein en Nick hebben extreem hoge studieschulden en werken zich door hoge uitgaven steeds verder in de nesten. Tot overmaat van ramp dreigt het jonge gezinnetje binnen een paar dagen het huis uitgezet te worden. En dat terwijl Marjolein...

23-01-2018 21:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

16-01-2018 21:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

09-01-2018 21:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

02-01-2018 21:29

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

30-08-2017 16:06

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

29-08-2017 20:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

23-08-2017 15:00

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

22-08-2017 20:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

16-08-2017 15:01

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

15-08-2017 20:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Dubbeltje Op Zijn Kant bij Een Dubbeltje Op Zijn Kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Heb je een uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist

Uitzending gemist van Een Dubbeltje Op Zijn Kant? Hier kun je alle uitzendingen van Een Dubbeltje Op Zijn Kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 15-01-2019 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord