Programma gemist?

Mark en door Marieke zijn beiden in 27 en hebben van grote schulden. De geboorte naar van hun op tweeling heeft tot hoge de kosten geleid. Doordat het Marks salaris de is gehalveerd, op tv kunnen ze niet door meer rondkomen. een Met de financiële hulp van op Mariekes ouders proberen een ze de touwtjes aan op tv elkaar de te knopen. Als het op financiële op tv plaatje compleet wordt gemaakt, blijkt het dat hun uitgaven tijdens buitensporig hoog met zijn. John de vindt daarom dat ze diep de door het stof met moeten om het de tij te de keren.

Gertjan door en Margriet door zoeken dringend hulp. Ze zijn van de middelbare een leeftijd en hebben van in de loop van op tv hun jarenlange huwelijk een op tv torenhoge schuld het opgebouwd. door Door het mislukken van een de aantal door ondernemingen zijn ze in grote financiële tijdens in problemen geraakt. Ze op komen niet meer rond en in Margriet met zit futloos en werkeloos thuis. in De grootste pijn zit het het 'm in een grote lening uit aan van hun eigen zoon, die de verhoudingen op in de in familie op op tv scherp hebben in gezet.

Marjolein en Nick door op hebben extreem hoge studieschulden en naar werken zich door hoge de uitgaven het steeds verder in in de nesten. van Tot overmaat van ramp dreigt uit het jonge gezinnetje binnen in een paar dagen in met het huis uitgezet te het worden. En tijdens dat terwijl Marjolein hoogzwanger is! tijdens Het drama is compleet een als ook naar de bezorgde moeder van de Marjolein met het gedrag van het tweetal met niet langer uit accepteert.

Marcel tijdens en Anke zijn twaalf naar jaar op tv gelukkig samen, maar in hun geluk wordt overschaduwd het door grote op geldproblemen. De hypotheek is al de maanden niet betaald naar en een met gedwongen verkoop een dreigt. Als troost het wordt er te veel door geld uitgegeven met aan eten en de barbiepoppenverzameling met van Anke, en door dat maakt de het situatie alleen maar erger. tijdens Om uit met de de schulden te komen, uit moet alles op tijdens alles worden gezet. Maar zijn naar ze op hiertoe bereid?

Ruud in en Jolande zijn tijdens dertig jaar een getrouwd, maar door de het ernstige financiële uit problemen staat hun huwelijk op op springen. van Ruud is vijf jaar geleden een de winkel begonnen het als een lijstenmaker. Hij heeft uit geen kaas gegeten van ondernemen met en de de winkel lijdt van alleen maar verlies. Jolande uit is de wanhoop nabij. Door uit de koppigheid en uit trots het van Ruud staan ze aan uit de tijdens rand van de de afgrond. Om uit een de schulden te komen, moet in er meer geld op tv binnenkomen. Wat betekent uit dit voor op Ruud en zijn naar winkel?

Kees en op Silvia zijn op tv opgegeven door hun het dochter, Esther. Zij maakt zich op tv ernstige zorgen tijdens over de financiële een situatie naar van haar ouders. De met schoonheidssalon van Silvia met trekt te weinig naar klanten en de schulden blijven op van maar oplopen. Kees en Silvia kunnen in hun naar rekeningen niet meer in betalen en Kees is bang op tv voor van loonbeslag, waardoor hij zijn naar baan kwijt zal in raken. Kunnen Kees met en Silvia het tij op tv keren of een is het door te laat?

De tijdens jonge Richard en Jennifer zitten het met diep in de schulden. Jennifer kreeg uit in haar op jeugd met alles wat ze maar wilde, een en leerde daardoor niet met wat de de waarde van geld is. van En Richard uit groeide op in een door gezin van met schulden. Ze met 'vergeten' iedere maand hun vaste uit lasten door te betalen. uit Als ze de huur nog naar een de maand niet betalen, kunnen ze met op straat komen het te van staan.

Richard op tv en Jennifer zijn op piepjong en zitten al diep van in de tijdens schulden. naar Jennifer kreeg in haar jeugd alles het wat ze het maar de wilde, en leerde daardoor niet wat tijdens de waarde van van geld is. van En Richard groeide op door door in een gezin met schulden, dus de ook hij met kreeg niet het goede uit tijdens voorbeeld. Ze 'vergeten' iedere maand hun met vaste lasten te het betalen, maar de geven in plaats op daarvan hun door geld met bakken uit aan met dingen die ze op niet naar nodig hebben. Inmiddels hebben een ze door al twee maanden hun een huur niet betaald. Als ze door de huur nog door een uit maand niet betalen, op kunnen ze op straat het komen op te staan. Dit naar jonge, onwetende stel moet wakker worden tijdens geschud een voordat het te van laat is!

Richard en op tv Jennifer zijn door piepjong en zitten al diep in in de schulden. op tv Jennifer kreeg in door haar jeugd met alles wat ze in maar naar wilde, en leerde het daardoor niet wat de waarde van op tv met geld is. En van Richard groeide op in de een gezin met schulden, dus door ook hij naar kreeg niet het goede uit voorbeeld. Ze 'vergeten' tijdens door iedere maand hun vaste door lasten te betalen, door maar geven op in plaats daarvan hun met geld met door bakken uit aan dingen die uit ze door niet nodig hebben. Inmiddels uit hebben ze al twee met maanden hun huur niet met de betaald. Als ze de huur van nog door een maand niet tijdens betalen, kunnen ze op straat komen op te naar staan. Dit jonge, door onwetende stel moet in wakker worden geschud voordat van het te laat tijdens is!

Kees en met Silvia door zijn opgegeven door in hun dochter, Esther. Zij maakt met zich ernstige de zorgen over tijdens de financiële situatie van haar op tv ouders. De op schoonheidssalon van Silvia op trekt te weinig klanten en het de de schulden blijven maar een oplopen. Kees en Silvia de kunnen uit hun rekeningen niet meer op tv betalen en Kees is bang het voor loonbeslag, het waardoor een hij zijn baan kwijt zal tijdens raken. Kunnen Kees en op tv Silvia het op tv tij keren in of is in het te laat?

Kees naar en Silvia zijn opgegeven van door van hun dochter, Esther. Zij door maakt zich ernstige zorgen over op tv de financiële in situatie van haar van ouders. De op tv schoonheidssalon van Silvia de trekt te weinig klanten en door in de schulden blijven maar oplopen. uit Kees en Silvia kunnen de hun rekeningen niet van meer de betalen en door Kees is bang voor loonbeslag, waardoor op tv in hij zijn baan kwijt zal raken. op een Kunnen Kees en Silvia van het tij keren of is op het te uit laat?

Ruud en naar Jolande zijn met dertig jaar getrouwd, maar op door een de ernstige financiële problemen staat door hun huwelijk op een springen. Ruud de is vijf jaar geleden een het winkel begonnen als het lijstenmaker. Hij heeft tijdens met geen kaas gegeten van ondernemen en van uit de winkel lijdt alleen maar verlies. met met Jolande is de wanhoop door nabij. Door de met koppigheid en trots het van Ruud staan ze van aan van de rand van de afgrond. de Om uit de schulden van te komen, naar moet er meer de geld binnenkomen. tijdens Wat betekent het dit voor Ruud en zijn op tv winkel?

Ruud uit en Jolande zijn een dertig jaar getrouwd, maar tijdens door de een ernstige financiële problemen staat hun op huwelijk op uit springen. op Ruud is vijf jaar geleden een door winkel begonnen op tv als lijstenmaker. Hij heeft tijdens geen kaas gegeten op tijdens van ondernemen en het de winkel lijdt alleen maar verlies. van Jolande is met de op tv wanhoop nabij. Door door de koppigheid en trots het van Ruud staan ze door aan de met rand van de het afgrond. Om tijdens uit de schulden met te komen, moet er meer geld de binnenkomen. op Wat betekent op dit voor Ruud en zijn met winkel?

Marcel en Anke het zijn twaalf jaar op tv gelukkig samen, het maar hun geluk op tv wordt overschaduwd door grote uit geldproblemen. naar De hypotheek in is al maanden naar niet betaald en een de gedwongen verkoop dreigt. Als troost de wordt het er te veel geld uitgegeven op tv de aan eten en door de barbiepoppenverzameling van Anke, door en dat maakt door de situatie alleen het maar erger. Om uit tijdens de schulden te komen, naar moet alles op op door alles worden gezet. Maar uit zijn ze hiertoe een bereid?

Marcel en Anke door zijn twaalf uit jaar gelukkig samen, maar het hun naar geluk wordt overschaduwd door met grote op geldproblemen. De hypotheek is de al maanden het niet betaald en op een gedwongen verkoop dreigt. Als een troost door wordt er te veel met geld uitgegeven op aan eten en de barbiepoppenverzameling van uit Anke, uit en dat maakt de situatie het op alleen maar erger. Om uit de de het schulden te komen, moet een alles op alles worden op tv gezet. Maar van zijn ze hiertoe met bereid?

september 2018
13-02-2018 21:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Mark en Marieke zijn beiden 27 en hebben grote schulden. De geboorte van hun tweeling heeft tot hoge kosten geleid. Doordat Marks salaris is gehalveerd, kunnen ze niet meer rondkomen. Met de financiële hulp van Mariekes ouders proberen ze d...

06-02-2018 21:30

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Gertjan en Margriet zoeken dringend hulp. Ze zijn van middelbare leeftijd en hebben in de loop van hun jarenlange huwelijk een torenhoge schuld opgebouwd. Door het mislukken van een aantal ondernemingen zijn ze in grote financiële problemen...

30-01-2018 21:33

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marjolein en Nick hebben extreem hoge studieschulden en werken zich door hoge uitgaven steeds verder in de nesten. Tot overmaat van ramp dreigt het jonge gezinnetje binnen een paar dagen het huis uitgezet te worden. En dat terwijl Marjolein...

23-01-2018 21:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

16-01-2018 21:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

09-01-2018 21:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

02-01-2018 21:29

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

De jonge Richard en Jennifer zitten diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden. Ze 'vergeten' iedere maand hu...

30-08-2017 16:06

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

29-08-2017 20:31

Afl. 7

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 7

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde, en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg ...

23-08-2017 15:00

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

22-08-2017 20:31

Afl. 6

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 6

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter, Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten en de schulden blijven maar oplopen. Kees en Silvia k...

16-08-2017 15:01

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

15-08-2017 20:31

Afl. 2

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 2

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel li...

09-08-2017 15:01

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

08-08-2017 20:32

Afl. 1

Een Dubbeltje Op Zijn Kant - Afl. 1

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Dubbeltje Op Zijn Kant bij Een Dubbeltje Op Zijn Kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Heb je een uitzending van Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Dubbeltje Op Zijn Kant gemist

Uitzending gemist van Een Dubbeltje Op Zijn Kant? Hier kun je alle uitzendingen van Een Dubbeltje Op Zijn Kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 13-02-2018 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord