Programma gemist?

Het hangt naar in de met lucht, staat elke uit dag in de de krant en is vaak op met het op journaal: van in CO2 is er te veel. Zo door veel, naar dat de aarde met er van een opwarmt, de ijskappen met smelten en de op zee zal overstromen. een Eigen schuld van de van mens, vindt op tv de wetenschap. Maar die op tijd is veranderd. het Nu kunnen uit we onze uitstoot aan koolstofdioxide uit namelijk compenseren. Klimaatneutraal heet het dat, tijdens of CO2 gecompenseerd. op tv Van vliegticket tot een volle tank en van wasmiddel het tot wijntje, alles op tv kan worden het afgekocht naar met oerbossen, windmolens of zonnepanelen. Dat op tv wil de Keuringsdienst door ook wel. Niet op tv voor zichzelf, met maar in voor de kijker. Die op tv moet met een door gerust hart de kunnen kijken naar de Keuringsdienst van op tv. Maar wat met is de dat eigenlijk, door CO2? En hoe gaat dat compenseren uit in uit zijn werk? In een in tweeluik nemen in de verslaggevers een duikvlucht door het de handel in tijdens lucht die uit CO2 met heet en ze tijdens hebben een primeur. Keuringsdienst van op Waarde: het het eerste televisieprogramma uit dat klimaatneutraal wordt een uitgezonden.

Consumentenprogramma over de eten. tijdens Simpele vragen, hilarische antwoorden. een Verslaggevers Maurice van Dekkers, Roland Duong, in Marijn Frank, Teun tijdens van de Keuken en Maarten op Remmers stellen vragen aan de met fabrikanten en gaan het op onderzoek uit. Afl.: van Vet. Het maakt ons tijdens dik en krijgt van het uit het hart de schuld van zijn met falen: vet. Wat door de gezondheidsjongens het echter vergeten, door is dat we het meeste door vet niet eens het eten. de Wat lekt of door stinkt, gaat in een grote uit op ton. Vetrecycling, noemen ze dat. Maar op uit waar wordt dat vet eigenlijk tijdens in het gerecycled? De Keuringsdienst kreeg een met brief van een poelier uit met een door grill en een lekbak. naar Hij de heeft druipvet over het van de kip en wordt het daarvoor uit betaald. Het vet naar dat de kip van onder vuur uitzweet van blijkt handel. Om een nog maar te zwijgen het over het frituur. De het de Keuringsdienst van Waarde neemt een duik op tv in de afgewerkte de olieplas van door Nederland en tijdens ontmoet een in ware vetbaron.

Consumentenprogramma. Simpele vragen, door hilarische antwoorden. tijdens Verslaggevers Maurice Dekkers, Roland door Duong, Marijn de Frank, de Teun van de op Keuken en Maarten Remmers op tv stellen vragen aan fabrikanten van en gaan op onderzoek door met uit. Afl.: Toiletpapier. Koning, keizer, het admiraal, door naar de wc moeten we naar allemaal. Waar het de gros van de in wereld zich echter met in op water spoelt na de daad, op heeft het rijke tijdens westen door papier om te vegen. Hele bomen, door zo door de op tv plee. Tenzij in je ze eerst gebruikt met voor boek of in krant. Vroeger door heette dat op gerecycled. Nu noemen met ze het van ecologisch. Bij het boodschappen doen uit voor de van grote boodschap stuitte een kijker tijdens van de Keuringsdienst in in op een merkwaardige uitleg. Gemaakt van van 'speciaal geselecteerd, onbewerkt met papier, 100 procent een gerecycled', staat een er op de in puur en eerlijke rol het van het Albert Heijn. de Maar hoe zit op dat dan, speciaal geselecteerd, onbewerkt naar papier en toch tijdens gerecycled? Het het zal toch geen naar drukfoutje zijn? het De Keuringsdienst van Waarde de heeft hoognodig een behoefte aan opheldering over het de ecologische het van toiletpapier en van volgt het witte op lint tot aan de zijn oorsprong.

Consumentenprogramma. Het eerste uit programma dat geheel de klimaatneutraal met wordt uitgezonden. de Gedurende elke uitzending wordt de kijker op volledig gecompenseerd in tijdens zijn op CO2 uitstoot het als hij afstemt op tv op het consumentenprogramma. Niet alleen de op tv uitstoot van de het televisietoestel, maar ook in door die van de borrelnootjes, naar biertjes en wijntjes zullen van door de op tv makers afgekocht worden met een oerbossen, de windmolens of zonnepanelen. naar Afl.: Bio-afbreekbaar. Biologisch afbreekbare op verpakkingen.

Consumentenprogramma over de eten. Simpele vragen, de hilarische antwoorden. tijdens RVU-verslaggevers Maurice op Dekkers, Roland Duong, Marijn naar Frank, Teun van naar de Keuken uit en Maarten Remmers van stellen vragen aan uit fabrikanten en gaan op onderzoek in uit. Afl.: Boerenkool in (3). Voor op tv een stamppot van boerenkool uit heb je nodig, een uit boer, een een stamper en tijdens een rookworst. Het van hoogculinaire bestaan van de Nederlander een tijdens is zo simpel als aardappelpuree met de een in kuiltje voor de jus. het Iedereen kan tijdens stamppot maken op met boerenkool. Maar er de is iets van merkwaardigs mee. In het groot gaat de het niet op zoals het in tijdens het met klein moet. In een uit fabriek maken de ze er een ingewikkeld potje met van. Een stamppotje boerenkool op dat we in op de supermarkt van kant en uit klaar kunnen kopen door is niet gemaakt van uit boeren tijdens met een stamper en van rookworst, maar van duizend dingen de die het we in een geen enkel keukenkastje van in geen enkel huishouden van kunnen vinden. De door Keuringsdienst van Waarde op tv onderzoekt het in vreemde van het grote koken een en ondekt wat op tv ze de uitspoken in de tijdens kant-en-klaarindustrie.

Consumentenprogramma op over eten. Simpele vragen, tijdens hilarische uit antwoorden. RVU-verslaggevers Maurice Dekkers, Roland Duong, een Marijn Frank, Teun naar van de Keuken een tijdens en Maarten Remmers op tv stellen vragen aan fabrikanten het en gaan op onderzoek uit. het Afl.: Boerenkool (2). het Voor een stamppot tijdens de van boerenkool heb je nodig, een met boer, de een stamper en een rookworst. het op Het hoogculinaire bestaan van de door Nederlander door is zo simpel als aardappelpuree met op een door kuiltje voor de jus. in Iedereen kan stamppot door maken met met boerenkool. Maar er met is iets merkwaardigs mee. het In het groot op tv gaat het niet het zoals het in in het klein met moet. In een fabriek door maken ze door er een ingewikkeld potje van. in Een in stamppotje boerenkool dat we de in de supermarkt kant door en klaar kunnen een een kopen is niet gemaakt van boeren tijdens met uit een stamper en rookworst, maar tijdens van de duizend dingen op tv die we in geen enkel naar keukenkastje in geen van enkel tijdens huishouden kunnen vinden. De Keuringsdienst van een Waarde onderzoekt een het vreemde in van het uit grote koken en ondekt wat ze een uitspoken in op tv de naar kant-en-klaarindustrie.

Consumentenprogramma het over eten. Simpele vragen, tijdens hilarische antwoorden. Verslaggevers uit Maurice met Dekkers, Roland Duong, Marijn Frank, Teun tijdens het van de Keuken en Maarten in Remmers stellen vragen uit aan fabrikanten en gaan de op onderzoek uit. op Afl.: Boerenkool (1). in We bekijken de door wereld achter de uit meest uit Hollandse maaltijd. op Boerenkool met worst. Voor een op stamppot van boerenkool door heb je nodig: door een een boer, een stamper op tv en een rookworst. Het met hoogculinaire bestaan van het de Nederlander is zo simpel in als aardappelpuree uit met een kuiltje voor het de op tv jus. Iedereen op tv kan stamppot maken met boerenkool. Maar op tv op tv er is iets merkwaardigs van mee. In het groot gaat door het niet met zoals het in de het met klein moet. In een tijdens fabriek maken de ze er een ingewikkeld van potje van. Een stamppotje de boerenkool dat we in in de supermarkt op tv kant en een klaar kunnen kopen, tijdens is niet gemaakt door boeren naar met een stamper op tv naar en rookworst, maar van duizend dingen het die we in in een geen enkel keukenkastje in geen enkel naar huishouden kunnen in vinden. We onderzoeken een het vreemde met van het grote koken en het ondekken wat het ze de uitspoken in de het kant-en-klaar-industrie.

Consumentenprogramma een over eten. Simpele naar vragen, hilarische antwoorden. RVU-verslaggevers door Maurice Dekkers, Roland Duong, door Marijn door Frank, Teun van de Keuken de uit en Maarten Remmers stellen een vragen aan fabrikanten van en gaan op onderzoek uit. met Afl.: Peper. De met ene peper tijdens is de door andere niet. Groene, in rode, witte en uit zwarte peperbessen. een Vier pittige jaargetijden samen in één een potje noemt men met vier seizoenenpeper. op Maar welke kleur peper op tv in hoort nou bij met welk seizoen?

Consumentenprogramma. Afl.: de IJzer. Het was een met opmerkelijke met vangst van naar de Keuringsdienst, twee weken geleden. met Met een de magneet visten ze ijzerpoeder uit uit de ontbijtgranen van op Kellogg's. De voedseltechnoloog uit uit Wageningen was in verbaasd. De op tv huisarts een ook. En vraagtekens werden in gezet. Maar de Kellogg's hield zijn in poorten gesloten en trok liever de de de portemonnee voor een een advertentie in de dagbladen. De informatie naar was onjuist, een zelfs met flauwekul. Bij dit op ijzer zijn helemaal geen vraagtekens van nodig. Het met is goed voor ons. En in daarmee is tijdens het uit klaar. Maar de Keuringsdienst weet, als in de fabrikant begint in de te klagen, moet je uit doorgaan met vragen. Wat was in een er dan precies flauwekul uit meneer Kellogg's? De Keuringsdienst uit van Waarde met smeedt het op tv ijzer als het heet met is.

Consumentenprogramma over van eten. Simpele uit vragen, hilarische antwoorden. RVU-verslaggevers Maurice het de Dekkers, Roland Duong, Marijn Frank, Teun in van de uit Keuken door en Maarten Remmers van stellen vragen aan in fabrikanten en gaan op onderzoek met uit. met Afl.: Asperges. Het aspergeseizoen in is al weer enige tijd naar voorbij. naar Toch liggen een de asperges nog steeds in het de uit winkels. Helemaal uit uit Peru. Maar hoe tijdens vers kan het op tv witte goud dat op tv van zo ver komt het dan nog een zijn?

Consumentenprogramma. van Afl.: IJzer.

Consumentenprogramma. in Afl.: Gamba.

juli 2021
31-03-2011 20:25

Aflevering 75

Keuringsdienst van Waarde - Aflevering 75

Het hangt in de lucht, staat elke dag in de krant en is vaak op het journaal: van CO2 is er te veel. Zo veel, dat de aarde er van opwarmt, de ijskappen smelten en de zee zal overstromen. Eigen schuld van de mens, vindt de wetenschap. Maar d...

24-03-2011 20:25

Vet

Keuringsdienst van Waarde - Vet

Consumentenprogramma over eten. Simpele vragen, hilarische antwoorden. Verslaggevers Maurice Dekkers, Roland Duong, Marijn Frank, Teun van de Keuken en Maarten Remmers stellen vragen aan fabrikanten en gaan op onderzoek uit. Afl.: Vet. Het ...

17-03-2011 20:25

Toiletpapier

Keuringsdienst van Waarde - Toiletpapier

Consumentenprogramma. Simpele vragen, hilarische antwoorden. Verslaggevers Maurice Dekkers, Roland Duong, Marijn Frank, Teun van de Keuken en Maarten Remmers stellen vragen aan fabrikanten en gaan op onderzoek uit. Afl.: Toiletpapier. Konin...

10-03-2011 20:25

Bio-afbreekbaar

Keuringsdienst van Waarde - Bio-afbreekbaar

Consumentenprogramma. Het eerste programma dat geheel klimaatneutraal wordt uitgezonden. Gedurende elke uitzending wordt de kijker volledig gecompenseerd in zijn CO2 uitstoot als hij afstemt op het consumentenprogramma. Niet alleen de uitst...

26-11-2009 20:30

Boerenkool (3)

Keuringsdienst van Waarde - Boerenkool (3)

Consumentenprogramma over eten. Simpele vragen, hilarische antwoorden. RVU-verslaggevers Maurice Dekkers, Roland Duong, Marijn Frank, Teun van de Keuken en Maarten Remmers stellen vragen aan fabrikanten en gaan op onderzoek uit. Afl.: Boere...

19-11-2009 20:30

Boerenkool (2)

Keuringsdienst van Waarde - Boerenkool (2)

Consumentenprogramma over eten. Simpele vragen, hilarische antwoorden. RVU-verslaggevers Maurice Dekkers, Roland Duong, Marijn Frank, Teun van de Keuken en Maarten Remmers stellen vragen aan fabrikanten en gaan op onderzoek uit. Afl.: Boere...

12-11-2009 20:25

Boerenkool (1)

Keuringsdienst van Waarde - Boerenkool (1)

Consumentenprogramma over eten. Simpele vragen, hilarische antwoorden. Verslaggevers Maurice Dekkers, Roland Duong, Marijn Frank, Teun van de Keuken en Maarten Remmers stellen vragen aan fabrikanten en gaan op onderzoek uit. Afl.: Boerenkoo...

05-11-2009 20:30

Peper

Keuringsdienst van Waarde - Peper

Consumentenprogramma over eten. Simpele vragen, hilarische antwoorden. RVU-verslaggevers Maurice Dekkers, Roland Duong, Marijn Frank, Teun van de Keuken en Maarten Remmers stellen vragen aan fabrikanten en gaan op onderzoek uit. Afl.: Peper...

29-10-2009 20:30

IJzer

Keuringsdienst van Waarde - IJzer

Consumentenprogramma. Afl.: IJzer. Het was een opmerkelijke vangst van de Keuringsdienst, twee weken geleden. Met een magneet visten ze ijzerpoeder uit de ontbijtgranen van Kellogg's. De voedseltechnoloog uit Wageningen was verbaasd. De hui...

22-10-2009 20:30

Asperges

Keuringsdienst van Waarde - Asperges

Consumentenprogramma over eten. Simpele vragen, hilarische antwoorden. RVU-verslaggevers Maurice Dekkers, Roland Duong, Marijn Frank, Teun van de Keuken en Maarten Remmers stellen vragen aan fabrikanten en gaan op onderzoek uit. Afl.: Asper...

15-10-2009 20:30

IJzer

Keuringsdienst van Waarde - IJzer

Consumentenprogramma. Afl.: IJzer.

08-10-2009 20:30

Gamba

Keuringsdienst van Waarde - Gamba

Consumentenprogramma. Afl.: Gamba.

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Keuringsdienst van Waarde - Bekijk hier alle afleveringen

Keuringsdienst van Waarde is een Nederlands consumententelevisieprogramma van de RVU. Het programma probeert inzicht te geven in de productie van voedsel en ander consumentenprodukten en streeft er naar misstanden en vermeende misstanden aa...

Je bekijkt momenteel pagina 11 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Keuringsdienst van Waarde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Keuringsdienst van Waarde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Keuringsdienst van Waarde bij Keuringsdienst van Waarde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Keuringsdienst van Waarde. Heb je een uitzending van Keuringsdienst van Waarde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Keuringsdienst van Waarde gemist

Keuringsdienst van Waarde is een Nederlands consumententelevisieprogramma van de RVU. Het programma probeert inzicht te geven in de productie van voedsel en ander consumentenprodukten en streeft er naar misstanden en vermeende misstanden aan het licht te brengen. Door het stellen van simpele vragen aan hulplijnen van producenten zich voordoend als naïeve maar vasthoudende consument verkrijgen de makers soms hilarische en/of onthullende antwoorden. De naam is een woordspeling met de naam van de keuringsinstantie Keuringsdienst van Waren.

Uitzending gemist van Keuringsdienst van Waarde? Hier kun je alle uitzendingen van Keuringsdienst van Waarde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 163
  • Laatste uitzending op 03-10-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!