Programma gemist?

De met ene kip legt bruine uit eieren, de andere tijdens witte. Qua smaak is door er eigenlijk een geen verschil, maar toch met eten Nederlanders liever de bruine een dan witte. van En er is nog in iets geks. Witte eieren kosten tijdens in de de supermarkt stukken minder de dan bruine eieren. Tot uit op wel 8 cent per stuk met goedkoper. Hoe met kan dat? Wat maakt het van de prijsverschil tussen bruin en op tv wit zo groot? De Keuringsdienst uit onderzoekt het uit verschil tussen het de bruine en witte tijdens ei het en doet een opmerkelijke op ontdekking.

Het een is het allerduurste wat de je kan uit vinden in de supermarkt: met saffraan. Wat maakt tijdens deze specerij zo het peperduur? En zijn naar alle rode sprietjes tijdens wel naar echt wat ze zeggen naar te zijn? De Keuringsdienst volgt naar het spoor op van de saffraan en de naar vindt zijn weg naar uit Iran.

De Keuringsdienst wil het weten wat op zeevruchten zijn en stuit uit in op iets geks. het Want wie een zak op fruits de mer koopt vindt tijdens vaak alle zeven tijdens wereldzeeën terug in door naar één verpakking. Maar één zee ontbreekt, uit nooit tijdens vind je er een vrucht uit uit onze van eigen Noordzee in terug. van Waarom komen die met door schaal- en schelpdiertjes altijd van de ver? De het Keuringsdienst gaat op zoek in naar vruchten van uit zee.

Sinds op tv een paar het jaar verkoopt Albert Heijn groenten door en fruit van die vroeger nooit in in het schap zouden belanden: tijdens buitenbeentjes. uit Appels, peren en wortels die met op tv net niet mooi genoeg zijn op tv om in met de hoogst haalbare klasse de verkocht van te worden. 'Te lekker om weg op te gooien', zegt het de op tv supermarkt. Waar gingen die tijdens afwijkende paprika's en spruitjes een dan naartoe voordat van ze als 'buitenbeentjes' naar op in de winkel kwamen tijdens te liggen? tijdens Want werden die wel weggegooid zoals door de campagne je op tv op doet geloven? De Keuringsdienst het gaat op zoek naar door groenten en door fruit met een uit afwijking.

Vanavond zoekt het tijdens door consumentenprogramma Keuringsdienst van in Waarde de waarheid achter de een kaassoufflé uit. Kaas in de een door krokant jasje uit de frituur, oftewel het in de kaassoufflé, is naar al jaren een met klassieker in de snackbar. Maar op wat voor kaas door zit uit er verstopt onder die tijdens laag deeg? Gouda, emmentaler van of gruyère? De op tv Keuringsdienst snijdt de door soufflé open om uit te door kijken wat voor van kaas er eigenlijk gegeten een wordt.

Steeds op tv vaker verschijnen er het opmerkelijke ingrediënten op uit het etiket het van vleesproducten, zoals de bamboevezel, granaatappelextract en uit snijbietconcentraat. Maar wat doen die in met uit je rundergehakt, schnitzel of door slavink? Het blijkt dat het supermarkten en vleesproducenten door zich van in bochten wringen om naar E-nummers op het etiket te uit naar vermijden, dus gaan tijdens ze op zoek naar natuurlijk klinkende van vervangers. Daar de is een vakterm voor: de het Clean Label. Maar zijn die een vervangers in ook echt veel anders? De Keuringsdienst uit een over pogingen om op tv etiketten op te met schonen.

Wie pasta eet door strooit uit vaak geraspte op kaas over zijn maaltijd. naar Liefst uit Italië, specifiek uit een op Parma als het door even kan. Maar uit er zijn ook Nederlandse op kazen die met zeggen naar Italië te smaken of op tv zichzelf een heus door Italiaans imago naar aanmeten. Maar hoe maak in je op tv van een Hollandse kaas naar een Italiaanse? En, wat een is de op tv smaak van Italiaanse kaas door eigenlijk? het De Keuringsdienst gaat op op zoek op naar de ware aard tijdens van pastakaas.

Het naar ene stuk rundvlees is het tijdens van andere niet. Verpakkingen reppen naar tegenwoordig over het voer op tv dat op de koe at. op tv Het veevoer zou de in smaak bepalen. Zo zijn er tijdens biefstukken op tv uit Ierland met een bijzondere tijdens smaak door op een uit dieet van gras. Maar tijdens in hetzelfde het schap liggen Amerikaanse steaks van die extra een goed zouden smaken door een menu een van tijdens granen. Maakt naar het wat uit wat van de koe heeft de gegeten? De Keuringsdienst over dat het wat de de koe uit at.

De de Keuringsdienst kocht een zak in frieten. Speciale friet. van Niet om uit te bakken in met het vet, maar naar in de hete op lucht. Ofwel door airfryer friet. Maar hoe frituur in je in met lucht? En waarom heb je op daar dan tijdens speciale frietjes voor het nodig? De op tv Keuringsdienst gaat patat bakken. Ouderwets in in het frituurvet het en nieuwerwets in een de hete tijdens lucht.

Voor een namaak betaal je doorgaans door minder dan een voor het origineel. Alleen, op tv wanneer je de vlees namaakt op gebeurt er iets geks. Bijna altijd van is tijdens het imitatievlees duurder op dan het echte een werk. Zo in ook bij de op rookworst. Je hebt al uit een gerookte de vleesworst voor minder dan een euro. van tijdens Voor de vegetarische een variant betaal je makkelijk vier keer het zoveel. Hoe op kan dat? op Waarom zijn worsten zonder met vlees duurder dan op tv worsten naar met? Is het een vlees te goedkoop naar of zijn de vervangers zo uit duur? De in Keuringsdienst gaat op bezoek bij het op tv Nederlands bekendste worstenmakers.

Vanavond besteedt door de Keuringsdienst van Waarde een aandacht het aan 'culinair vlees'. Je hebt met gewoon vlees, en op tv tegenwoordig ook 'culinair met vlees'. Staat op de het pakje. Zelfde stuk de van het de varken, door maar de een door heet culinair en de andere niet. van Drie keer door raden naar welke duurder is... En het dan blijkt er iets geks, in uit in het culinaire naar vlees zit altijd door flink wat toegevoegd met water. Hoe culinair is dat water door het en wat doet tijdens het in je het varkenshaas? De Keuringsdienst gaat op zoek naar naar het verhaal de achter dit culinaire op tv een varkenslapje.

Wie een op pizza koopt in in de supermarkt op loopt het risico dat naar er iemand met zijn tijdens tengels aan door heeft gezeten. door Steeds meer pizza's zijn namelijk met handgevormd. Naar uit Napolitaanse traditie. Maar wie een zit er dan naar naar aan dat pizzadeeg? En in wat kunnen Italiaanse op handen wat een op tv machine niet op tv kan? De Keuringsdienst gaat op tijdens zoek naar de met handen die onze uit pizza's in vormen.

De in Keuringsdienst komt in deze uitzending met op het het spoor van een nieuw de product. Suikers door uit fruit, ontdaan van van alles tijdens wat het deed denken op aan de appel op tv of op tv druif waar het oorspronkelijk met uit kwam. Alleen er is het iets een geks. Tientallen in fabrieken maken het, maar tijdens niemand wil vertellen waar door het in zit door of waarvoor de het gebruikt wordt. Maar het als naar er zoveel producenten uit zijn, moeten er ook uit klanten zijn naar die het in hun product stoppen. het De van Keuringsdienst gaat op tv op zoek.

Wie naar zijn huid wilt laten de stralen smeert modder op tv of klei op uit zijn de gezicht. Schijfje komkommer erbij en ontspannen naar maar. een Alleen, wat in smeer je precies op je tijdens gezicht als je een met kleimasker gebruikt? Rivierklei, met boetseerklei of met toch heel door wat anders? Niet alle met klei het blijkt hetzelfde te zijn. De Keuringsdienst in gaat langs bij uit de schoonheidsspecialist de voor een speciale behandeling het op en probeert uit te vinden wat van voor bijzondere in klei er naar in de maskers naar verdwijnt.

Een een beetje koffiedrinker kiest op tv tegenwoordig voor koffiebonen met op tv een specifieke het herkomst. Of zoals dat heet: uit single origin. Koffie door uit een bepaald op land, de een bepaalde op tv streek of dorp. Niet van uit de in grote hoop, maar geplukt in op Ethiopië, Sumatra een of op een in Braziliaanse hoogvlakte. Maar wat zegt de die een herkomst precies en proef je met dat ook terug op in je uit kop koffie? naar De Keuringsdienst naar gaat op zoek naar uit koffie met een tijdens paspoort.

mei 2019
18-04-2019 19:25

Witte eieren

Keuringsdienst van Waarde - Witte eieren

De ene kip legt bruine eieren, de andere witte. Qua smaak is er eigenlijk geen verschil, maar toch eten Nederlanders liever bruine dan witte. En er is nog iets geks. Witte eieren kosten in de supermarkt stukken minder dan bruine eieren. Tot...

11-04-2019 19:25

Saffraan

Keuringsdienst van Waarde - Saffraan

Het is het allerduurste wat je kan vinden in de supermarkt: saffraan. Wat maakt deze specerij zo peperduur? En zijn alle rode sprietjes wel echt wat ze zeggen te zijn? De Keuringsdienst volgt het spoor van de saffraan en vindt zijn weg naar...

04-04-2019 19:25

Zeevruchten

Keuringsdienst van Waarde - Zeevruchten

De Keuringsdienst wil weten wat zeevruchten zijn en stuit op iets geks. Want wie een zak fruits de mer koopt vindt vaak alle zeven wereldzeeën terug in één verpakking. Maar één zee ontbreekt, nooit vind je er een vrucht uit onze eigen Noord...

28-03-2019 20:25

Buitenbeentjes

Keuringsdienst van Waarde - Buitenbeentjes

Sinds een paar jaar verkoopt Albert Heijn groenten en fruit die vroeger nooit in het schap zouden belanden: buitenbeentjes. Appels, peren en wortels die net niet mooi genoeg zijn om in de hoogst haalbare klasse verkocht te worden. 'Te lekke...

14-03-2019 20:25

Keuringsdienst van Waarde: Kaassoufflé

Keuringsdienst van Waarde - Keuringsdienst van Waarde: Kaassoufflé

Vanavond zoekt het consumentenprogramma Keuringsdienst van Waarde de waarheid achter de kaassoufflé uit. Kaas in een krokant jasje uit de frituur, oftewel de kaassoufflé, is al jaren een klassieker in de snackbar. Maar wat voor kaas zit er...

07-03-2019 20:25

Clean label

Keuringsdienst van Waarde - Clean label

Steeds vaker verschijnen er opmerkelijke ingrediënten op het etiket van vleesproducten, zoals bamboevezel, granaatappelextract en snijbietconcentraat. Maar wat doen die in je rundergehakt, schnitzel of slavink? Het blijkt dat supermarkten e...

28-02-2019 20:25

Italiaanse kaas

Keuringsdienst van Waarde - Italiaanse kaas

Wie pasta eet strooit vaak geraspte kaas over zijn maaltijd. Liefst uit Italië, specifiek uit Parma als het even kan. Maar er zijn ook Nederlandse kazen die zeggen naar Italië te smaken of zichzelf een heus Italiaans imago aanmeten. Maar ho...

21-02-2019 20:25

Gras of Graan

Keuringsdienst van Waarde - Gras of Graan

Het ene stuk rundvlees is het andere niet. Verpakkingen reppen tegenwoordig over het voer dat de koe at. Het veevoer zou de smaak bepalen. Zo zijn er biefstukken uit Ierland met een bijzondere smaak door een dieet van gras. Maar in hetzelfd...

14-02-2019 20:20

Airfryer friet

Keuringsdienst van Waarde - Airfryer friet

De Keuringsdienst kocht een zak frieten. Speciale friet. Niet om te bakken in het vet, maar in de hete lucht. Ofwel airfryer friet. Maar hoe frituur je met lucht? En waarom heb je daar dan speciale frietjes voor nodig? De Keuringsdienst gaa...

07-02-2019 20:25

Vegetarische rookworst

Keuringsdienst van Waarde - Vegetarische rookworst

Voor namaak betaal je doorgaans minder dan voor het origineel. Alleen, wanneer je vlees namaakt gebeurt er iets geks. Bijna altijd is het imitatievlees duurder dan het echte werk. Zo ook bij de rookworst. Je hebt al een gerookte vleesworst ...

31-01-2019 20:25

Keuringsdienst van Waarde: culinair vlees

Keuringsdienst van Waarde - Keuringsdienst van Waarde: culinair vlees

Vanavond besteedt de Keuringsdienst van Waarde aandacht aan 'culinair vlees'. Je hebt gewoon vlees, en tegenwoordig ook 'culinair vlees'. Staat op het pakje. Zelfde stuk van het varken, maar de een heet culinair en de andere niet. Drie kee...

24-01-2019 20:25

Handgevormd

Keuringsdienst van Waarde - Handgevormd

Wie een pizza koopt in de supermarkt loopt het risico dat er iemand met zijn tengels aan heeft gezeten. Steeds meer pizza's zijn namelijk handgevormd. Naar Napolitaanse traditie. Maar wie zit er dan aan dat pizzadeeg? En wat kunnen Italiaan...

17-01-2019 20:25

Keuringsdienst van Waarde: natuurlijke suiker

Keuringsdienst van Waarde - Keuringsdienst van Waarde: natuurlijke suiker

De Keuringsdienst komt in deze uitzending op het spoor van een nieuw product. Suikers uit fruit, ontdaan van alles wat het deed denken aan de appel of druif waar het oorspronkelijk uit kwam. Alleen er is iets geks. Tientallen fabrieken ma...

10-01-2019 20:25

Kleimasker

Keuringsdienst van Waarde - Kleimasker

Wie zijn huid wilt laten stralen smeert modder of klei op zijn gezicht. Schijfje komkommer erbij en ontspannen maar. Alleen, wat smeer je precies op je gezicht als je een kleimasker gebruikt? Rivierklei, boetseerklei of toch heel wat anders...

20-12-2018 20:25

Single origin koffie

Keuringsdienst van Waarde - Single origin koffie

Een beetje koffiedrinker kiest tegenwoordig voor koffiebonen met een specifieke herkomst. Of zoals dat heet: single origin. Koffie uit een bepaald land, een bepaalde streek of dorp. Niet van de grote hoop, maar geplukt in Ethiopië, Sumatra ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Keuringsdienst van Waarde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Keuringsdienst van Waarde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Keuringsdienst van Waarde bij Keuringsdienst van Waarde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Keuringsdienst van Waarde. Heb je een uitzending van Keuringsdienst van Waarde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Keuringsdienst van Waarde gemist

Keuringsdienst van Waarde is een Nederlands consumententelevisieprogramma van de RVU. Het programma probeert inzicht te geven in de productie van voedsel en ander consumentenprodukten en streeft er naar misstanden en vermeende misstanden aan het licht te brengen. Door het stellen van simpele vragen aan hulplijnen van producenten zich voordoend als naïeve maar vasthoudende consument verkrijgen de makers soms hilarische en/of onthullende antwoorden. De naam is een woordspeling met de naam van de keuringsinstantie Keuringsdienst van Waren.

Uitzending gemist van Keuringsdienst van Waarde? Hier kun je alle uitzendingen van Keuringsdienst van Waarde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 90
  • Laatste uitzending op 18-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord