Programma gemist?

Een het kijker heeft een naar vraag voor door de Keuringsdienst. Amstel heeft nieuw pils door het op de markt uit gebracht; ongefilterd, rechtstreeks uit van het vat, in bier zoals voorheen alleen de brouwer uit het kon door proeven. het Maar de kijker brouwt ook en een zijn de ongefilterde bier ziet er op heel anders uit. de Hoe het kan dat? Daan gaat bier drinken een in een café tijdens waar verschillende een soorten bier naar wordt geschonken, ook ongefilterd. de Maar dat het bier komt van de verschillende kleine Duitse brouwerijen, waar door het bier traditioneel door niet gefilterd de wordt. Dat op tv bier heeft een kortere houdbaarheid in vanwege op tv de reststoffen die achterblijven. op Het het valt op dat het ongefilterde pils met van Brand en door Amstel van wel langer tijdens houdbaar is. Maarten naar gaat op bezoek op bij Schwester Doris Engelhard in naar het Duitse Mallersdorf. op Ook zij maakt ongefilterd de het natuurtroebel bier. Ze in vult het uit het vat, rechtstreeks tijdens af tijdens op de fles. uit Dat vindt zij belangrijk, je in kunt zo op tv onder andere op tv het gist blijven proeven. tijdens Ook de zij begrijpt niet hoe tijdens het ongefilterd pils van Brand met en uit Amstel langer houdbaar kan in zijn. met Bij Brand mogen we op in de brouwerij kijken. De op brouwer laat zien met dat door het ongefilterde pils inderdaad rechtstreeks het uit de fles door in wordt afgevuld, alhoewel er voor met de smaak nog wat het koolzuur aan een wordt toegevoegd. Maar op tv hoe kan het uit dan zo lang van houdbaar met zijn?

De Keuringsdienst doet op weer een vreemde tijdens ontdekking naar in haar boodschappenmandje. in Witte rijst het die meer vezels bevat dan naar zilvervliesrijst. Maar we aten met op die taaie zilvervliesrijst toch op tv juist voor de door vezels? Hadden we al het die een tijd toch beter witte rijst op kunnen eten? een Het blijken door vooral de biologische merken zilvervliesrijst in te zijn die met minder vezels bevatten naar dan op tv de gewone witte van rijst uit de supermarkt. Daan van gaat tijdens langs bij een biologische winkel. van De naar winkelier snapt er het niets van. Zilvervliesrijst is uit gezonder dan witte tijdens rijst. En biologische van zilvervliesrijst al helemaal. De grote tijdens fabrikanten zullen op volgens haar wel een weer leugens op hun door verpakking met zetten. Sofie gaat naar naar sterrenchef in Soenil Bahadoer. Soenil naar past zijn Hindoestaanse roots vaak toe tijdens in de keuken in en weet dus naar als naar de beste in hoe je rijst moet naar koken. Samen naar met Sofie maakt hij de een heerlijk gezond naar gerecht met zilvervliesrijst. Want ook met hij was tijdens in de het veronderstelling dat zilvervliesrijst het gezonder is dan witte in rijst. Teun gaat op naar op tv Lassie voor opheldering. uit Hun witte rijst bevat het de meeste uit vezels van allemaal. Hoe tijdens krijgen ze dat voor elkaar? naar van Door met een andere op maat te meten. van Elke producent het mag zelf zijn voedingswaardetabel de samenstellen. Lassie heeft door een nieuwe in methode gevonden om vezels in te meten. En deze methode de meet meer vezels van dan in de methode die andere een producenten op gebruiken.

Marijn spreekt af het met trouwe het kijker Stefan het in een all op you can eat restaurant. Stefan tijdens heeft van namelijk iets vreemds gezien. van In steeds meer all een you can in eat restaurants in kun je van exotisch vlees eten, denk hierbij op aan krokodil in en zebra. Maar waar van komt dat vlees op tv vandaan? Is door er een op all you can eat op hoeveelheid krokodillenvlees op de wereld? door * Daan door gaat van op onderzoek uit in Safaripark Beekse naar Bergen. Wat het doen zij met de op tv dieren die overlijden? met Komen die door op ons bordje op terecht? En hoe zit naar tijdens het met de naar hoeveelheid zebra's en krokodillen op onze uit planeet? Zijn op tv dat het geen beschermde diersoorten? met * Teun gaat naar de een groothandel met in exotisch vlees. uit Zij importeren het vlees van allerlei van exotische dieren. Waarom, tijdens als we uit in Nederland op tv in principe toch met al voldoende vlees in hebben? En waar komt uit het vlees een vandaan, is er inderdaad door een de oneindige voorraad? * Ersin vertrekt naar naar op Zimbabwe op zoek naar een op krokodillenfarm. Daar komt naar hij aan bij met een boerderij met waar 50.000 krokodillen worden gehouden. een van Die krokodillen worden niet gehouden het voor het tijdens vlees maar voor hun huid, tijdens waar met leer van naar gemaakt wordt. Het vlees is op niets in meer dan een in bijproduct.

Wil je een de goede uit wijn dan koop door je een wijn met een van krans. Maar door in het supermarktschap door lijkt bijna elke de wijn een in prijswinnaar te zijn. Het in stikt er tijdens van de bronzen, met gouden en zilveren medailles. Hoe het weet uit je nou het nog welke de beste is? Marijn het gaat door bij de slijterij op zoek met naar prijswinnaars. De met slijter vertelt uit dat er een enorme met hoeveelheid wijnwedstrijden een is. Hoe serieus van je die van moet nemen is door volgens hem de op tv vraag. Er zitten een paar serieuze uit tussen, door maar veel wedstrijden van zouden ook een wassen het neus zijn. de Er met doen volgens de slijter soms maar de een het paar wijnen mee en de op tv wijnboeren zouden op tv zelf in de jury in zitten. Sofie uit gaat naar met Frankrijk om te zien hoe uit een een prijswinnende wijn wordt gemaakt. de Ze ziet in hoe druiven worden de geoogst en hoe de naar wijn wordt op tv gemaakt. Wat doet de wijnboer uit om uit prijzen te de kunnen winnen en waarom met wil hij graag een prijs. het Marijn vertrekt op tv naar naar Wenen om zelf een eens een kijkje te nemen met bij een wijnwedstrijd. tijdens En dat tijdens is zeker geen kleintje. Aan het deze wedstrijd doen naar meer dan 10.000 van wijnen op mee. Marijn kijkt naar mee hoe naar de juryleden aan naar de lopende band wijnen beoordelen. door Ze komt er achter van dat de in juryleden een geen wijnboeren zijn, maar het ook geen professionele wijnproevers. En van naar de competitie is zeker niet naar zwaar te noemen. op tv Teun gaat door langs bij wijnkenner Harold Hamersma. de Hij maakt gelijk de korte het metten met de medailles op met door wijnen. Wil je een goede in wijn, naar dan moet je niet op op tv de gouden stickertjes letten. in Wijnwedstrijden zijn commerciële met tijdens organisaties die baat door hebben bij zoveel in mogelijk winnaars. De wijnproducenten moeten betalen op voor hun deelname op en vervolgens de ook voor naar de medailles die ze door op hun flessen een mogen plakken. het Echt goede wijnen doen niet de mee op aan dit op tv soort wedstrijden.

Op uit verschillende merken kaas prijkt de de de term 'natuurgerijpt'. Maar wat betekent dat? op tv Is er dan met ook uit zoiets als onnatuurlijk gerijpt? Wanneer op tv we de deze vraag op tv stellen aan kaasboeren op tv en supermarktmedewerkers krijgen we door steevast hetzelfde antwoord: Old Amsterdam een is met onnatuurlijk gerijpte kaas. Die rijpen tijdens hun kaas versneld. op tv Old op tv Amsterdam is een geen echte oude op tv kaas. Daan gaat naar van een kaaswinkel. De met kaasboer vertelt dat de kazen vroeger werden de gerijpt in grotten met en boerenschuren. Dat is het natuurlijk. Nu wordt tijdens in fabriekshallen tijdens een perfect klimaat door gecreëerd om naar de kaas altijd op tijdens dezelfde manier te het laten rijpen. in Old Amsterdam heeft daar nog een door schepje een bovenop gegooid. tijdens Die gooien een op middeltje in hun kaas op tv waardoor die sneller tijdens oud smaakt. Marijn gaat op naar kaaskenner het Betty Koster. naar Zij vertelt dat er zoiets bestaat op naar als een snel rijpend zuursel. tijdens Betty naar is daar absoluut een geen fan van. de Volgens haar gaat door dit zuursel van alle kaas de precies hetzelfde smaken. Samen een in met Marijn proeft ze op een aantal op tv oude kazen van het verschillende supermarkten. Acht van de twaalf een kazen zijn door volgens met Betty snel gerijpt. Omdat er geen uit uit wet is die door bepaalt wat een oude in kaas is, mogen tijdens ook snel de gerijpte kazen oud heten. Ersin de gaat naar het in rijpingspakhuis van Vergeer. tijdens Hier in worden kazen achttien uit maanden natuurgerijpt. Diederik Vergeer tijdens legt uit het wat natuurlijk rijpen een is en dat het tegenovergestelde van een natuurgerijpte kaas op tv foliekaas op is. Dit is kaas die het na het naar maken direct op in plastic gedaan wordt. de Een oude kaas moet door volgens Vergeer minimaal twaalf de uit maanden oud zijn. Maar als je naar door een oude kaas ook in op tv de helft van op de tijd naar kunt maken, met waarom zou je dan zo lang van wachten? het Volgens Vergeer proef je direct op tv of een op tv kaas naar versneld gerijpt is en naar verkiest hij in smaak boven snelheid. Ondanks van alle geruchten over met het rijpingsproces op tv van Old Amsterdam een hebben zij nooit willen vertellen hoe de lang hun op kaas rijpt. Tot op tv nu. een Teun gaat bij ze tijdens langs voor opheldering. op De kaas van Old Amsterdam van wordt acht naar maanden door gerijpt. Volgens hen is van een oude kaas een in kaas die het oud smaakt.

In tijdens deze uitzending van Keuringsdienst van het Waarde een kijkersvraag: op Er zijn verschillende met potjes fairtrade het hazelnootpasta, maar de in hazelnoten in het de pasta zijn niet van fairtrade. Hoe zit dat? Sofie van bezoekt de met kijker met bovenstaande vraag. met Het naar is haar op tv opgevallen dat er geen fairtrade op hazelnootpasta bestaat met waarvan de hazelnoten ook naar fairtrade zijn. Toch in is dat van gek omdat ze naar wel eens heeft naar gehoord dat op in Turkije, waar bijna 80% van door in de hazelnoten vandaan komen, er een kinderarbeid tijdens met de oogst plaats vindt. Marijn reist op tv naar Turkije om op te kijken het onder welke uit omstandigheden de hazelnoten worden het geoogst. Ze met spreekt daar verschillende mensen. Het het blijkt dat grote met groepen mensen uit het het uit zuidoosten van Turkije van door oogst naar oogst een reizen en onder op tv erbarmelijke omstandigheden uit leven in tentenkampen. Er de zijn daar geen met voorzieningen in voor de kinderen, die naar dan door tijdens de ouders worden uit meegenomen naar de velden waar de ze meehelpen tijdens met de uit oogst. Als de Turkse overheid uit ontdekt een dat Marijn op zo?n kamp wil met een filmen laat die Marijn een weten dat haar filmpermit is op een ingetrokken en dat ze gearresteerd tijdens wordt als ze toch met filmt. de Marijn besluit daarom om uit uit de auto op te van filmen. Teun bezoekt het kantoor een van Fair Trade Original, een door merk dat een op fairtrade hazelnootpasta verkoopt. met met We mogen niet filmen in de van fabriek, maar dus het wel op tv op gesprek. De directeur de vertelt Teun van dat Fair Trade Original door zijn nootjes in met Spanje koopt. naar Die komen in de fabriek van wel op een het grote tijdens hoop met andere met noten, welke een noot er in een je potje zit door weet je dus niet. uit Ook zet Fair Trade Original naar zich niet in uit om de uit omstandigheden van de van rondreizende arbeiders te door verbeteren. We zijn welkom bij naar van Brinkers food, een in andere grote producent van fairtrade hazelnootpasta. door Zij zeggen de dat de naar boeren die tijdens hun hazelnoten telen gecontroleerd worden in tijdens een audits. Ze hebben daar een papieren verklaringen uit van

Bijna alle de supermarkten op tv hebben tegenwoordig een nieuwe op kip, van een langzamer groeiend naar ras met meer naar ruimte en afleidingsmateriaal. door De uit verslaggevers van de Keuringsdienst op van Waarde onderzoeken het de nieuwe een kip uit de naar supermarkt: wat de houdt 'langzamer groeiend' precies een in? En waarom op zou je van een kip langzamer laten opgroeien? De van websites in van de verschillende in supermarkten vertellen ons dat van het welzijn van een de langzaam groeiende kip naar beter op tv is dan dat van de de op tv zogenaamde plofkip. Daan tijdens Nieber gaat langs bij de met universiteit het van Wageningen. Zij doen onderzoek naar het de gevolgen van een de van nieuwe kip op het gebied uit van welzijn. een Marijn het Frank bezoekt een kippenboer door met echt langzaam met groeiende kippen. Zijn van kippen leven met tussen de 12 uit en 26 weken. Dat uit is een stuk langer in dan de nieuwe langzaam uit groeiende naar kip van de supermarkt. Volgende de de van boer is de het nieuwe kip van op de supermarkt door een wassen neus; ze zitten op tv nog steeds hun door hele leven in binnen met naar heel veel andere kippen en leven uit maar een in week langer door dan de plofkip. Ersin in gaat op tv langs bij de met slachter om de nieuwe kip aan de het met eind van zijn leven te op tv zien. uit De kip ziet er iets tijdens anders het uit, hij heeft met stevigere poten dan de uit reguliere naar kip. Het is uit niet te zeggen of deze kip op tv naar gelukkiger is dan de de reguliere kip, met sterker nog: de reguliere kip met heeft het volgens de op slachter het helemaal niet zo slecht. naar Als we wereldwijd van de langzamer groeiende kip tijdens zouden van gaan fokken zou van het echter wel van rampzalig zijn door voor het milieu.

Om kaas te een maken van heb je stremsel nodig, uit maar wat is dat op tv eigenlijk? En wat naar naar is vegetarische stremsel? een De Keuringsdienst trekt er op uit een en van ontdekt dat er naar tegenwoordig veel stremsel wordt tijdens gebruikt dat wordt een geproduceerd door genetisch gemodificeerd op gist. Sofie gaat een kijken bij de een kaasmaker. tijdens Daar ziet ze dat tijdens stremsel wordt gebruikt om in de melk te scheiden uit in wei en door wrongel. Van de uit wrongel wordt het kaas gemaakt. De kaasmaker de vertelt dat van stremsel wordt gewonnen van uit op de lebmaag van een naar kalf. Marijn gaat op naar bezoek bij de grootste naar kalverslachterij ter wereld. een Die naar staat in Nederland. Een koe door moet jaarlijks kalveren om een melk de te kunnen met blijven geven. De meeste van die een de kalfjes worden geslacht. Het uit stremsel is een bijproduct in van die slacht. Er de bestaat een ook nog zoiets als vegetarisch een en microbieel met stremsel. Dat wordt van onder andere de gemaakt bij DSM in de Delft. Daan met hoort daar dat van het DSM twintig jaar op geleden is gelukt tijdens om door middel van door genetische modificatie een naar gen van een kalf een te het plaatsen in het DNA van tijdens een gist. op tv Nu maakt dat gist de stremsel, het door is identiek aan de het stremsel uit een in kalfsmaag. Omdat op tv het gist gemodificeerd is met in en niet het stremsel zelf, hoeft op tv het een niet als genetisch gemodificeerd te de het worden gedeclareerd bij de van ingrediënten.

De in zomer is aardbeienseizoen. Maar de in Keuringsdienst van Waarde van vindt in de aardbeien naar niet meer zo smaken zoals vroeger. in Waar tijdens je zoet en zacht verwacht, het krijg je in zuur en hard voor van tijdens de kiezen. Wat is er met uit de aardbei op tv gebeurd? met Marijn duikt naar de keuken in op met tv-kok en patissier Rudolph het van Veen op tv en denkt op tv met weemoed terug de aan de tijd dat in het zomerkoninkje zo van de de volle grond op tv op je beschuitje de belandde. De naar aardbei van nu komt uit al lang uit niet meer uit de aarde. het Teun gaat naar een door aardbeienteler die de zijn aardbeien in van kassen opkweekt en het proeft het heerlijke zoete aardbeien. Waarom met zijn ze dan de in de supermarkt het zo vaak zuur? In het met zuiden tijdens van het land groeit nog een van enkel aardbeitje met in de uit volle grond en Ersin het bezoekt met hier een teler. Een in aardbei uit door een kas kan volgens hem op niet in tippen aan zijn echte aard-aardbeien. We een zijn in Nederland kampioen op aardbeienrassen de bedenken en kweken. Daan op bezoekt de veredelaar. naar Daar komt hij het erachter dat de met aardbei zoals naar wij hem kopen in van de supermarkt niet op op zijn een best is. Supermarkten uit selecteren hun aardbeien op door uiterlijk en door houdbaarheid. Aardbeien naar worden daarom vaak naar onrijp geplukt. Na het door plukken kleurt de aardbei nog op tv wel roder, op tv maar zoeter wordt hij een niet. tijdens Smaak is in de het aardbeienhandel een ondergeschoven een kindje.

De makers tijdens doen een uit vreemde ontdekking: in zowel door blikjes ansjovis als blikjes op sardine op kan dezelfde vis zijn de ingeblikt, de Engraulis de Ringens. het Verslaggever Daan Nieber neemt blikjes door mee naar het een visverkoper op de een Dappermarkt, uit die zowel verse ansjovis als sardine het verkoopt. Hij op kan geen uitsluitsel op geven over welke vis het de Engraulis Ringens van uit de tijdens blikjes zou door kunnen zijn. Marijn Frank gaat van met met weervisser Henk tijdens Schilt ansjovis vangen op tv in Zeeland. Naast tijdens ansjovis zit er ook de haring, sprot uit en sardine in het net, van maar ook Henk op tv kan geen van uitsluitsel geven over welke vis naar er van in onze blikjes zit. van Teun bezoekt van Cabo de Peñas, het een Spaanse traditionele blikfabriek. de Zij gebruiken alleen in voor in de kust van Marokko door en Portugal naar Sardina Pilchardus voor hun blikjes. door Ersin reist de naar Texel op tv voor een bezoekje aan visbioloog Arthur door Oosterbaan van naar Ecomare. Arthur legt aan op tv Ersin uit in dat de Engraulis Ringens op tv een ansjovis met is. Alle vissen die tijdens in als sardine mogen worden verkocht komen van uit de orde tijdens het haringachtigen (Clupeiformes). Haring en sardine behoren door naar ook tot dezelfde familie, de haringen in (Clupeidae). De ansjovis van echter in niet. De het Engrualis Ringens is een soort ansjovis, in uit de Latijnse naam van van sardine is tijdens Sardina Pilgardus. Het blijkt dat volgens van Europese regelgeving in tien verschillende soorten tijdens als sardines mogen uit worden ingeblikt, naar en dat dit tijdens ook gebeurt. Ook haring en de in sprot liggen als sardine in het de de Nederlandse supermarkt.

De Keuringsdienst met van de Waarde duikt in op tv een speciaal vierluik uit in de toekomst van door ons eten. Hoe op tv gaan we zorgen in dat er van genoeg voedsel is voor de alsmaar tijdens een groeiende wereldbevolking? Het eten van morgen: van vlees. tijdens De helft in van al het vlees in dat we in tijdens Nederland eten de komt van het op varken. En vaak tijdens komt dat varken uit steeds groter tijdens groeiende boerenbedrijven. de Ligt de toekomst uit van het varkensvlees in uit een hyper-efficiënte megastal op die goedkoop vlees naar een kan produceren, of moeten op tv we dat varken kleinschaliger gaan met vetmesten naar en er misschien ook met minder van tijdens gaan eten? uit Hoe gaan we op tv dat varkentje wassen in het de toekomst? De Keuringsdienst op op zoek naar het het varken een van de het toekomst.

De het Keuringsdienst duikt in brood. een Niet in witte, op tv maar in bruine boterhammen. een Volkoren de om precies te zijn. op Donker en gezond. het Maar op wat is volkoren? En wat is op op tv bruin dan precies? De Keuringsdienst op tv duikt in naar brood. Niet in witte, de maar in bruine boterhammen. door Volkoren om precies op tv op te zijn. Donker en gezond. Maar in op tv wat is volkoren? En van wat is bruin dan een precies? Wat uit blijkt, het ene bruine brood met het is het andere niet. Broodnodig met om op tv eindelijk eens helder te krijgen wat door er wel een en niet in onze uit tijdens boterhammen zit.

december 2017
09-11-2017 20:25

Ongefilterd pils

Keuringsdienst van Waarde - Ongefilterd pils

Een kijker heeft een vraag voor de Keuringsdienst. Amstel heeft nieuw pils op de markt gebracht; ongefilterd, rechtstreeks uit het vat, bier zoals voorheen alleen de brouwer het kon proeven. Maar de kijker brouwt ook en zijn ongefilterde bi...

02-11-2017 20:25

Zilvervliesrijst

Keuringsdienst van Waarde - Zilvervliesrijst

De Keuringsdienst doet weer een vreemde ontdekking in haar boodschappenmandje. Witte rijst die meer vezels bevat dan zilvervliesrijst. Maar we aten die taaie zilvervliesrijst toch juist voor de vezels? Hadden we al die tijd toch beter witte...

26-10-2017 20:25

All you can eat krokodil

Keuringsdienst van Waarde - All you can eat krokodil

Marijn spreekt af met trouwe kijker Stefan in een all you can eat restaurant. Stefan heeft namelijk iets vreemds gezien. In steeds meer all you can eat restaurants kun je exotisch vlees eten, denk hierbij aan krokodil en zebra. Maar waar ko...

19-10-2017 20:25

Wijn met een krans

Keuringsdienst van Waarde - Wijn met een krans

Wil je een goede wijn dan koop je een wijn met een krans. Maar in het supermarktschap lijkt bijna elke wijn een prijswinnaar te zijn. Het stikt er van de bronzen, gouden en zilveren medailles. Hoe weet je nou nog welke de beste is? Marijn g...

12-10-2017 20:25

Natuurgerijpt

Keuringsdienst van Waarde - Natuurgerijpt

Op verschillende merken kaas prijkt de term 'natuurgerijpt'. Maar wat betekent dat? Is er dan ook zoiets als onnatuurlijk gerijpt? Wanneer we deze vraag stellen aan kaasboeren en supermarktmedewerkers krijgen we steevast hetzelfde antwoord:...

05-10-2017 20:25

Hazelnootpasta

Keuringsdienst van Waarde - Hazelnootpasta

In deze uitzending van Keuringsdienst van Waarde een kijkersvraag: Er zijn verschillende potjes fairtrade hazelnootpasta, maar de hazelnoten in de pasta zijn niet fairtrade. Hoe zit dat? Sofie bezoekt de kijker met bovenstaande vraag. Het ...

28-09-2017 20:25

Kip

Keuringsdienst van Waarde - Kip

Bijna alle supermarkten hebben tegenwoordig een nieuwe kip, van een langzamer groeiend ras met meer ruimte en afleidingsmateriaal. De verslaggevers van de Keuringsdienst van Waarde onderzoeken de nieuwe kip uit de supermarkt: wat houdt 'lan...

21-09-2017 20:25

Keuringsdienst van Waarde: Stremsel

Keuringsdienst van Waarde - Keuringsdienst van Waarde: Stremsel

Om kaas te maken heb je stremsel nodig, maar wat is dat eigenlijk? En wat is vegetarische stremsel? De Keuringsdienst trekt er op uit en ontdekt dat er tegenwoordig veel stremsel wordt gebruikt dat wordt geproduceerd door genetisch gemodifi...

14-09-2017 20:25

Keuringsdienst van waarde: aardbeien

Keuringsdienst van Waarde - Keuringsdienst van waarde: aardbeien

De zomer is aardbeienseizoen. Maar de Keuringsdienst van Waarde vindt de aardbeien niet meer zo smaken zoals vroeger. Waar je zoet en zacht verwacht, krijg je zuur en hard voor de kiezen. Wat is er met de aardbei gebeurd? Marijn duikt de...

07-09-2017 20:25

Sardines

Keuringsdienst van Waarde - Sardines

De makers doen een vreemde ontdekking: in zowel blikjes ansjovis als blikjes sardine kan dezelfde vis zijn ingeblikt, de Engraulis Ringens. Verslaggever Daan Nieber neemt blikjes mee naar een visverkoper op de Dappermarkt, die zowel verse a...

15-06-2017 20:25

Eten van morgen: vlees

Keuringsdienst van Waarde - Eten van morgen: vlees

De Keuringsdienst van Waarde duikt in een speciaal vierluik in de toekomst van ons eten. Hoe gaan we zorgen dat er genoeg voedsel is voor de alsmaar groeiende wereldbevolking? Het eten van morgen: vlees. De helft van al het vlees dat we in ...

14-06-2017 20:25

Keuringsdienst van Waarde

Keuringsdienst van Waarde - Keuringsdienst van Waarde

De Keuringsdienst duikt in brood. Niet in witte, maar in bruine boterhammen. Volkoren om precies te zijn. Donker en gezond. Maar wat is volkoren? En wat is bruin dan precies? De Keuringsdienst duikt in brood. Niet in witte, maar in bruine b...

02-06-2017 20:00

Keuringsdienst van Waarde

Keuringsdienst van Waarde - Keuringsdienst van Waarde

Keuringsdienst van Waarde is een Nederlands consumententelevisieprogramma van de RVU. Het programma probeert inzicht te geven in de productie van voedsel en ander consumentenprodukten en streeft er naar misstanden en vermeende misstanden aa...

01-06-2017 20:00

Keuringsdienst van Waarde

Keuringsdienst van Waarde - Keuringsdienst van Waarde

Keuringsdienst van Waarde is een Nederlands consumententelevisieprogramma van de RVU. Het programma probeert inzicht te geven in de productie van voedsel en ander consumentenprodukten en streeft er naar misstanden en vermeende misstanden aa...

31-05-2017 20:00

Keuringsdienst van Waarde

Keuringsdienst van Waarde - Keuringsdienst van Waarde

Keuringsdienst van Waarde is een Nederlands consumententelevisieprogramma van de RVU. Het programma probeert inzicht te geven in de productie van voedsel en ander consumentenprodukten en streeft er naar misstanden en vermeende misstanden aa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Keuringsdienst van Waarde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Keuringsdienst van Waarde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Keuringsdienst van Waarde bij Keuringsdienst van Waarde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Keuringsdienst van Waarde. Heb je een uitzending van Keuringsdienst van Waarde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Keuringsdienst van Waarde gemist

Keuringsdienst van Waarde is een Nederlands consumententelevisieprogramma van de RVU. Het programma probeert inzicht te geven in de productie van voedsel en ander consumentenprodukten en streeft er naar misstanden en vermeende misstanden aan het licht te brengen. Door het stellen van simpele vragen aan hulplijnen van producenten zich voordoend als naïeve maar vasthoudende consument verkrijgen de makers soms hilarische en/of onthullende antwoorden. De naam is een woordspeling met de naam van de keuringsinstantie Keuringsdienst van Waren.

Uitzending gemist van Keuringsdienst van Waarde? Hier kun je alle uitzendingen van Keuringsdienst van Waarde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 09-11-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord