Programma gemist?

15:30,Programma de over de overhandiging van naar het eerste het exemplaar van het Droomboek aan de koning op Willem-Alexander.

juli 2021
05-09-2013 15:30

Do 5 sep 2013

Droomboek voor de koning - Do 5 sep 2013

15:30,Programma over de overhandiging van het eerste exemplaar van het Droomboek aan koning Willem-Alexander.

Droomboek voor de koning gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Droomboek voor de koning de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Droomboek voor de koning bij Droomboek voor de koning liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Droomboek voor de koning. Heb je een uitzending van Droomboek voor de koning gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Droomboek voor de koning gemist

Programma over de overhandiging van het eerste exemplaar van het Droomboek aan koning Willem-Alexander. Ook zijn delen van de ceremonie eerder die dag op Paleis het Loo en reportages met droominzenders te zien. Het Nationaal Comité Inhuldiging riep in aanloop naar de troonswisseling alle inwoners van het Koninkrijk op om hun droom bekend te maken, als inspiratie voor elkaar en voor de nieuwe koning en koningin. In het Droomboek Mijn droom voor ons land, inspiratie voor de Koning staan ruim 300 verrassende en inspirerende toekomstdromen voor ons land, die zijn gekozen uit ruim zesduizend inzendingen door jong en oud. Een jury, bestaande uit bekende Nederlanders als Albert Verlinde, Wendy van Dijk en Giovanni van Bronckhorst, heeft bepaald welke inzendingen het boek zouden halen. Presentatie: Astrid Kersseboom.

Uitzending gemist van Droomboek voor de koning? Hier kun je alle uitzendingen van Droomboek voor de koning kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-09-2013 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!