Programma gemist?

Ridder, Mylène met & Rosanne komen tijdens vertellen over op tv hun rol naar in Tina de musical. En de ze uit laten de soundtrack horen! uit Mylène & een Rosanne doen een heuse tijdens tweelingentest, kennen ze elkaar het wel zo goed een als met ze denken? En Youtuber Bibi is te de uit gast, ze is van nog maar 9 jaar oud en in heeft al tijdens een award gewonnen het voor een haar video's! Bibi neemt op tv het in de de studio op tegen Buddy naar in een gruwelijk spannende tijdens challenge! uit En wie zal er deze op week op nummer op 1 staan? Dat van weet in je als je de zaterdag om 8:10 door uur kijkt met naar de Kids Top 20 van op NPO op tv Zapp!

Hanni uit Hanna en op tv Mounir El J komen naar tijdens de studio om de een spetterend de optreden te geven. Mounir prankt van het Buddy! De kids door zitten op een Algemene Hindoe tijdens Basischool en laten een door heuse Bollywooddans in aan met je zien! Ook naar komt internationaal DJ-duo Deepend naar de tijdens van studio, om een tijdens lekkere zomerse set te draaien! En van wie zal met er deze week door op nummer 1 naar staan?!

De Kids Top in 20 is in terug op TV, we het gaan om een 8:10 uit uur helemaal los! Aliyah komt naar tijdens de studio om haar op nieuwe single 'Hypnoze' van aan jou op te door laten horen! Kinderen voor van Kinderen komt een de gruwelijk eng optreden geven met en Sarah & Julia een komen langs, in zij hebben heel de door op tv zomer op nummer 1 op tv hebben gestaan! Wow, het dat wordt van helemaal TOP! En wie zal op tv er deze week op het nummer 1 in staan?! Dat weet van je alleen als je van zaterdag kijkt naar het de Kids Top op tv naar 20!

De de laatste aflevering van op tv de Zapp Kids tijdens Top 20 tijdens van dit seizoen wordt één tijdens groot feest. op tv Vanaf een gigantisch door podium op tijdens het Marktplein in Emmen presenteert Buddy uit Vedder deze speciale de uitzending. naar Het moment waarvan door we wisten dat het van zou komen, is daar... met in De laatste aflevering van op tv weer een fantastisch en in vooral muzikaal Kids Top op 20 seizoen! door Maar maak je geen door zorgen met hoor, we zijn na de de zomer gewoon weer een terug op een tv! de Omdat het de laatste tijdens aflevering is, pakt de Kids Top 20 flink het uit! We staan op in naar het Muziekfeest op door het Plein in het tijdens zonovergoten Emmen! een Je kunt genieten van de door optredens van de Monique Smit, Ferry met Doedens, Sarah & van Julia en Nigel Sean én op tv de gloednieuwe naar band Stay Tuned! En op tv alsof dat de nog niet door genoeg is, wordt op ook de Noorse tweeling Marcus & op in Martinus speciaal ingevlogen voor dit naar muzikale spektakel! op tv Ook de Kids Top 20 naar quiz door wordt weer gespeeld, waarbij tijdens er ditmaal in terug wordt een geblikt op de afgelopen jaren! Hoeveel op weet de jij van Kids naar Top 20? Zet je het tv voor de laatste keer de dit seizoen tijdens lekker hard voor Kids tijdens door Top 20 en tot op tv na de het zomer!

Muziekprogramma het voor kinderen. De top naar 20 is gebaseerd op de een unieke hitlijst een in die kinderen (van 6 tot van 12 jaar) met zelf samenstellen door te de stemmen van via de website.

Muziekprogramma van voor kinderen. De het top 20 is tijdens gebaseerd op een met unieke hitlijst die van kinderen (van 6 in tot 12 met jaar) zelf samenstellen door te op tv stemmen op tv via de website. We in naderen het uit einde van weer een naar fantastisch en het vooral muzikaal Kids Top 20 tv-seizoen! van Maarrrr geen in zorgen, in je kunt nog heel even in van ons op genieten voordat met de zomerstop begint! In uit deze aflevering is er een een oude tijdens bekende in het de studio: Monique Smit is te het een gast! Ze heeft het een nieuw liedje, DANS! op tv Monique vertelt de over de videoclip het opnames in het buitenland, haar eigen naar de dansmoves en haar zoontje Noah. met Opkomend van talent Paul Sinha schuift ook de aan! Zijn nieuwe tijdens liedje VAN JOU naar wordt tegenwoordig grijs gedraaid uit op alle radiostations. uit Maar op tv van wie is in Paul eigenlijk? het Verder nemen de jongens door het weer op tegen de van meiden! uit Wie zijn deze tijdens week de sterkste de spelers? En natuurlijk kun tijdens je weer in met je pyjama meedansen met jouw tijdens favoriete tijdens hits!

Muziekprogramma voor de kinderen. uit De top 20 is gebaseerd op in een unieke op tv hitlijst die op kinderen (van 6 tot uit 12 jaar) zelf samenstellen tijdens door te uit stemmen via de van website. een In deze aflevering zijn Mylène & met Rosanne te gast! tijdens Ze op treden op met hun op nieuwe op liedje dat "SISTER BFF" een heet, maar Buddy vraagt zich naar dan van toch af op tv of de twee nooit eens door ruzie tijdens hebben... Rapper Yes-R en door zangeres Lieke van het 't Veer (The Voice op tv Kids) zijn ook in in de studio! uit Ze uit hebben samen een nieuw liedje het gemaakt een en treden op. met Ook vertellen ze van hoe ze elkaar eigenlijk op het met spoor zijn gekomen... Ook de naar de winnaar van tijdens het tv-programma Go With The met Flow schuift op aan! Reduan (R-One) vertelt over naar zijn avontuur naar én uit hij spit zijn eerste, tijdens zelfgeschreven rap! de Wat overigens een heel bijzonder verhaal op tv is... Verder nemen de de jongens het het weer op tegen een de een meiden! Wie zijn deze week de door een sterkste spelers? En natuurlijk kun uit je weer in je uit pyjama meedansen met met op tv jouw favoriete hits! Kids Top 20 is uit elke op tv zaterdag te zien de om 08:10 uur op NPO op tv in Zapp!

Muziekprogramma op voor kinderen. op De top 20 een is gebaseerd op naar een unieke hitlijst die kinderen (van met door 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen een de door te stemmen via de website. met In deze aflevering van is Don, op alias GameMeneer, in tijdens de studio! Hoewel we de hem het tegenwoordig misschien beter tijdens SchrijfMeneer kunnen noemen… GameMeneer tijdens heeft in namelijk een boek uitgebracht! Buddy vraagt tijdens naar hem natuurlijk het hemd van de het lijf. Girlband door 4LIFE is ook aanwezig! in Zij hebben een in nieuw liedje gemaakt dat naar “De Liefste” een heet! Maar wie is tijdens door voor de dames in van 4LIFE dan uit de liefste…? Ook nemen uit de jongens uit het weer op tegen de uit meiden! naar Wie zijn deze week de de sterkste spelers? En met natuurlijk kun je weer een in je op pyjama meedansen met naar jouw favoriete tijdens hits! Kids Top 20 is elke met uit zaterdag te zien de om 08:10 uur op het NPO Zapp!

Muziekprogramma voor op tv kinderen. de De top 20 is gebaseerd uit op op tv een unieke hitlijst die het kinderen (van 6 tot uit 12 jaar) zelf samenstellen op door op te stemmen de via de website. Holly Mae de Brood en Tooske Ragas door vertellen alles over door hun deelname het aan het tv-programma It op Takes met 2. Amber Delil van met girlband op tv TP4Y gaat als special van Kids Top 20 een reporter op pad en heeft het een met interview met de een internationale YouTube-ster Alex Aiono! Kan de tijdens Amber haar hoofd koel houden? het Ook wordt de in quiz weer op tv gespeeld en naar nemen de jongens met het op tegen tijdens de meisjes. Wie op gaan er deze week met het de winst vandoor? Kids met Top het 20 is elke zaterdag te op tv zien met om 08:10 uur op NPO in Zapp!

Muziekprogramma op voor kinderen. De de top 20 een is gebaseerd op een unieke hitlijst uit uit die kinderen (van 6 tot 12 de jaar) zelf tijdens samenstellen uit door te stemmen via de website. in Vorige door week onderbrak in presentator Lex Uiting de uitzending een met een op belangrijke mededeling over de haai. een Het gaat niet het goed met de in haaien en daarom tijdens in zet Zapp Your naar Planet zich in voor van dit bijzondere dier. naar Kinderen voor door Kinderen heeft er met een speciaal liedje in over gemaakt en treedt de op in de het studio met uit HAAI-ALARM! Actrice Abbey Hoes (Petticoat) in en acteur Julian Ras in (Dummie de Mummie) zijn met door ook in de studio en in vertellen tijdens over de nieuwe bioscoopfilm tijdens Hotel de Grote door L!! Hoe vond Julian van het om een ineens drie zussen te de hebben tijdens en hoezo heeft de 22-jarige Abbey in nu al een de Gouden Kalf op op zak? Ook wordt de van quiz weer gespeeld naar en nemen de de jongens het de op tegen op de meisjes. Wie gaan er tijdens deze week tijdens met de de winst vandoor? Kids Top de 20 is elke zaterdag van te het zien om 08:10 uur op het NPO van Zapp!

Muziekprogramma door voor kinderen. De top op tv 20 is gebaseerd op tv op een uit unieke hitlijst die kinderen de (van naar 6 tot 12 van jaar) zelf samenstellen door te stemmen in via op de website.

Muziekprogramma voor kinderen. een De top 20 de met is gebaseerd op een op tv unieke hitlijst die kinderen een (van naar 6 tot 12 jaar) het zelf samenstellen door te naar stemmen van via de website.

Muziekprogramma voor op tv kinderen. De top 20 op tv is gebaseerd op naar het een unieke hitlijst die tijdens kinderen (van 6 tot van 12 jaar) zelf samenstellen tijdens door te stemmen tijdens via op de website. In van deze aflevering naar is één van de tijdens bekendste illusionisten van Nederland te naar van gast... We hebben het natuurlijk over een Victor Mids! Victor uit vertelt uit over alle spannende dingen door in met het nieuwe seizoen van de zijn tv-programma Mindf*ck, zijn tijdens eigen de boek én over de kleine Victor. van En in natuurlijk gaat hij niet het naar huis voordat hij tijdens de studio van een vette een truc heeft laten zien! De van Koningsspelen 2017 tijdens komen eraan en ook dit het jaar heeft naar Kinderen voor Kinderen van hier van een speciaal liedje voor de gemaakt! Ze op tv zijn in de studio en komen een optreden op met hun het nieuwe liedje "OKIDO"! En natuurlijk uit nemen de de jongens en de in meiden het weer tegen elkaar tijdens naar op in de quiz en kun tijdens je thuis in lekker in de je pyjama meedansen op jouw op tv de favoriete hits! Kids Top 20 is elke in uit zaterdag te zien om de 08:10 uur op op tv NPO Zapp!

Muziekprogramma voor in kinderen. De top op tv 20 het is gebaseerd op een unieke hitlijst tijdens die uit kinderen (van 6 tot van 12 jaar) in zelf samenstellen door te stemmen het via met de website.

Muziekprogramma van voor kinderen. De top 20 op tv is gebaseerd op door een naar unieke hitlijst de die kinderen (van 6 tot door 12 jaar) zelf samenstellen door door te stemmen met tijdens via de website. met In deze aflevering dendert van Dave Dekker de op Kids Top 20 het studio in! Hij vertelt in over zijn realityserie Dave de Dendert Door, het zijn dromen het én natuurlijk op tv komt-ie zingen! Dave treedt op met op zijn nieuwe liedje: het Mooier het Dan Mooi! Ook door de rappers Tur-G en Andy door VDM de zijn in de studio! Het blijkt van dus dat de deze twee boys helemaal het geen in vreemden van elkaar zijn... Ze het vertellen de over hun samenwerking door en de totstandkoming met van hun te gekke, nieuwe door plaat: Beyoncé! En in natuurlijk de nemen de naar jongens en de meiden in het weer tegen elkaar van op in door de quiz de en kun je door thuis lekker in op tv je pyjama meedansen op jouw met favoriete hits! Kids Top de 20 is elke zaterdag tijdens uit te zien om 08:10 uur op op op NPO Zapp!

september 2017
16-09-2017 08:10

Zapp Kids Top 20

Zapp Kids Top 20 - Zapp Kids Top 20

Ridder, Mylène & Rosanne komen vertellen over hun rol in Tina de musical. En ze laten de soundtrack horen! Mylène & Rosanne doen een heuse tweelingentest, kennen ze elkaar wel zo goed als ze denken? En Youtuber Bibi is te gast, ze is nog m...

09-09-2017 08:15

Zapp Kids Top 20

Zapp Kids Top 20 - Zapp Kids Top 20

Hanni Hanna en Mounir El J komen naar de studio om een spetterend optreden te geven. Mounir prankt Buddy! De kids zitten op een Algemene Hindoe Basischool en laten een heuse Bollywooddans aan je zien! Ook komt internationaal DJ-duo Deepend ...

02-09-2017 08:10

Zapp Kids Top 20

Zapp Kids Top 20 - Zapp Kids Top 20

De Kids Top 20 is terug op TV, we gaan om 8:10 uur helemaal los! Aliyah komt naar de studio om haar nieuwe single 'Hypnoze' aan jou te laten horen! Kinderen voor Kinderen komt een gruwelijk eng optreden geven en Sarah & Julia komen langs, ...

17-06-2017 08:15

Zapp Kids Top 20 Muziekfeest op het Plein

Zapp Kids Top 20 - Zapp Kids Top 20 Muziekfeest op het Plein

De laatste aflevering van de Zapp Kids Top 20 van dit seizoen wordt één groot feest. Vanaf een gigantisch podium op het Marktplein in Emmen presenteert Buddy Vedder deze speciale uitzending. Het moment waarvan we wisten dat het zou komen, i...

10-06-2017 08:10

Zapp Kids Top 20

Zapp Kids Top 20 - Zapp Kids Top 20

Muziekprogramma voor kinderen. De top 20 is gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website.

03-06-2017 08:15

Zapp Kids Top 20

Zapp Kids Top 20 - Zapp Kids Top 20

Muziekprogramma voor kinderen. De top 20 is gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website. We naderen het einde van weer een fantastisch en vooral muzikaal Kids Top 20 tv-...

27-05-2017 08:10

Zapp Kids Top 20

Zapp Kids Top 20 - Zapp Kids Top 20

Muziekprogramma voor kinderen. De top 20 is gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website. In deze aflevering zijn Mylène & Rosanne te gast! Ze treden op met hun nieuwe li...

20-05-2017 08:15

Zapp Kids Top 20

Zapp Kids Top 20 - Zapp Kids Top 20

Muziekprogramma voor kinderen. De top 20 is gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website. In deze aflevering is Don, alias GameMeneer, in de studio! Hoewel we hem tegenwo...

06-05-2017 08:15

Zapp Kids Top 20

Zapp Kids Top 20 - Zapp Kids Top 20

Muziekprogramma voor kinderen. De top 20 is gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website. Holly Mae Brood en Tooske Ragas vertellen alles over hun deelname aan het tv-pro...

29-04-2017 08:10

Zapp Kids Top 20

Zapp Kids Top 20 - Zapp Kids Top 20

Muziekprogramma voor kinderen. De top 20 is gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website. Vorige week onderbrak presentator Lex Uiting de uitzending met een belangrijke m...

22-04-2017 08:10

Zapp Kids Top 20

Zapp Kids Top 20 - Zapp Kids Top 20

Muziekprogramma voor kinderen. De top 20 is gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website.

15-04-2017 08:10

Zapp Kids Top 20

Zapp Kids Top 20 - Zapp Kids Top 20

Muziekprogramma voor kinderen. De top 20 is gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website.

08-04-2017 08:10

Zapp Kids Top 20

Zapp Kids Top 20 - Zapp Kids Top 20

Muziekprogramma voor kinderen. De top 20 is gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website. In deze aflevering is één van de bekendste illusionisten van Nederland te gast.....

01-04-2017 08:15

Zapp Kids Top 20

Zapp Kids Top 20 - Zapp Kids Top 20

Muziekprogramma voor kinderen. De top 20 is gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website.

25-03-2017 08:10

Zapp Kids Top 20

Zapp Kids Top 20 - Zapp Kids Top 20

Muziekprogramma voor kinderen. De top 20 is gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website. In deze aflevering dendert Dave Dekker de Kids Top 20 studio in! Hij vertelt ove...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zapp Kids Top 20 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Kids Top 20 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Kids Top 20 bij Zapp Kids Top 20 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Kids Top 20. Heb je een uitzending van Zapp Kids Top 20 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Kids Top 20 gemist

De TROS brengt het enige echte muziekprogramma voor kids op de buis: ZAPP KIDS TOP 20. Deze top 20 is gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen van 6 tot 12 jaar zelf samenstellen door te stemmen via de Kids Top 20-website. Monique Smit presenteert het programma.

Uitzending gemist van Zapp Kids Top 20? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Kids Top 20 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 158
  • Laatste uitzending op 16-09-2017 om 08:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord