Programma gemist?

Geloof en met religie zijn tijdens een rode draad in naar het grillige met leven van Koningin Juliana, een blijkt uit de net het verschenen in biografie van Jolande Withuis. het Maar wat geloofde Juliana? op tv En hoe gaf door ze daar met vorm aan? Op van zoek naar tijdens de God van Juliana. Uit het de onlangs op verschenen biografie Vorstin in het een mannenwereld, van door Jolande het Withuis, blijkt dat geloof van en religie een een constante factor naar waren in het verder naar zo naar grillig verlopen leven van uit Koningin Juliana. Maar door waar geloofde het ze in? En van hoe gaf ze van vorm aan haar geloof? Drie een dominees die haar gekend door hebben vertellen in over op tv het ondogmatische geloof van Juliana, haar op 'hang naar het met hogere' en op haar overtuiging op tv dat de dood niet in het einde het is.

Twee met boerenfamilies vertellen over het zware het leven op hun met boerderij. de Door complexe Europese regelgeving en van extreme lage door melkprijs kunnen ze door hun hoofd niet meer in boven water door houden en van moeten stoppen. tijdens Twee boerenfamilies vertellen door openhartig over het zware leven de achter de prachtige op gevels van hun boerderij. op Door in complexe Europese regelgeving naar en de extreme lage melkprijs met kunnen het ze hun het hoofd niet meer in boven water houden door en stoppen met hun van bedrijf, net tijdens als vele andere boeren. Je op tv zou het een een stille revolutie kunnen noemen, in uit die zich op op het Nederlandse platteland voltrekt: een het boerenbedrijf is aan het van van verdwijnen.

President van Trump wil op een bezoek bij Paus naar Franciscus. Het door wordt een spannende ontmoeting wordt, want op de naar twee leiders het staan diametraal tegenover door elkaar. President Trump wil een op bezoek bij Paus uit Franciscus. naar Het wordt hoe dan de ook een spannende ontmoeting met want de twee het leiders op staan lijnrecht tegenover elkaar. Als het op door gaat om mondiale problemen uit als klimaatsverandering, terreur en naar migratie hebben ze totaal op andere tijdens oplossingen voor de het wereld. Toch zijn er met volgens op Vaticaan-kenner John Allen wel door degeiljk overeenkomsten tussen de paus met en de uit president die volgens hem tijdens beiden uit 'must see tv' op zijn.

Twee portretten van tijdens mensen van die al hun hele in leven op een in plek wonen. Annie Gieling van (88) verliet nooit door haar geboortehuis. op tv Freerk Idzenga naar woont nog in de straat van waar hij tijdens 102 jaar geleden op tv werd geboren. Hoe is tijdens het om je in hele een leven op een het plek te wonen? uit Steffie van den Oord met portretteert van in haar nieuwe uit boek mensen die nooit zijn tijdens weggegaan. Twee mensen vertellen uit de hun verhaal. Annie Gieling (88) door uit Olburgen de en Freerk Idzenga (102) op tv uit Oosterbierum. Over hun door naar huis, hun leven en hun dorp het van de toen.

Wat doet een iemand in in zijn laatste nacht? het Bijzonder oorlogsverhaal een over een kunstschilder en een op tv kampbewaker uit in Kamp Amersfoort. Een het Duitse kampbewaker zegt een gevangene, van een 27-jarige kunstschilder, tijdens van de dood aan. De schilder een heeft een een laatste wens: schilderspullen in om te een schilderen. De kampbewaker een zorgt ervoor dat door hij zijn laatste schilderij kan maken. van Een op tv bijzonder oorlogsverhaal.

Drie naar mensen die naar vijftig worden op op tv dezelfde dag als de op koning blikken terug op hun van leven en een dat op van de vorst. Wat zijn de door verschillen en paralellen? naar Het verhaal van een drie mensen door die op van dezelfde dag geboren zijn als de de koning. Ook met een zij worden dit jaar door 50 op 27 door april, maar hun wieg stond op tv niet in een van paleis. uit Hoe verhoudt hun met leven zich tot dat van in ons staatshoofd? een Na de middelbare in school op besluit Henk om, net als op tv Willem-Alexander, geschiedenis het te gaan studeren. Terwijl de op van kroonprins zich onderdompelt in het met Leidse op tv studentenleven voert hij actie tegen op tv het tijdens afschaffen van de studiebeurs. Reggy en op tv Sanja zijn druk uit van in de weer uit met het vinden van de juiste in outfit uit voor het koninklijke het diner eind de van de maand. naar Zij zijn twee van de met 150 gelukkigen die met het de op vorst aan naar tafel mogen.

Het wandelseizoen is door van weer begonnen en veel tijdens mensen trainen met voor de pelgrimsroute naar Santiago in de Compostela. Een van van hen is van Jacqueline door Molenaar. Een paar jaar geleden kwam door tijdens Wilfred haar tegen in Spanje Het naar wandelseizoen in is weer begonnen en veel in mensen met trainen voor de pelgrimsroute naar uit Santiago de Compostela. uit Een van het hen tijdens is Jacqueline Molenaar. Een paar het jaar geleden tijdens kwam Kruispunt haar tegen uit in Spanje in en dit jaar gaat ze op de Camino op tv weer op tv lopen.

Elke door dag stapt de gepensioneerde van ouderenarts Robbert Kamerling op (71) in de auto met om tijdens kwetsbare ouderen te helpen die tijdens in het het 'zorggat' vallen. Hij is door al een aantal met jaren met op pensioen, het maar toch zet Robbert Kamerling (71) tijdens uit Oegstgeest elke met dag de wekker het om in alle het vroegte naar gewapend met zijn op dokterstas in de auto te op in stappen, op weg naar ouderen die uit hulp een nodig hebben. Meer dan naar veertig jaar naar werkte hij als verpleeghuisarts, tot van hij in met pensioen moest. Terwijl generatiegenoten in op de golfbaan het staan, op kiest hij ervoor om zich op vrijwillig uit in te zetten in voor kwetsbare ouderen die in uit het zorggat vallen. tijdens In zijn door eentje probeert hij in zo de lacune van in de ouderenzorg door te vullen. Kruispunt op tv in tijdens het kielzog van de rijdende op dokter.

De op tv zoektocht van drie nabestaanden op tv naar een uit antwoord op uit de vraag waarom hun door dierbare zichzelf het van het leven door heeft beroofd. Drie jonge mensen tijdens die zichzelf van van het leven beroofden. naar Hun nabestaanden op tv gaan op zoek naar tijdens de van grote vraag: Waarom? Ingrid Kamerling het maakte een film de over een de zelfdoding van van haar zusje, Sanne Kooiman naar over die van haar op tv vriend. Stanneke Lunter naar schreef een boek over door haar dochter, van die zeventien door was toen ze uit met het uit leven stapte.

Een een aangrijpend videodagboek van door een gezin tussen uit hoop en vrees. Het tijdens zoontje van Magda en op door Tomasz heeft een het zeldzame levensbedreigende aandoening. Hij op tv stopt met de ademhalen als hij slaapt. Magda tijdens en Tomasz uit tijdens Polen zijn net ouders door geworden van van een door zoon. Leo is geboren door met een zeldzame levensbedreigende van aandoening. Een ziekte de met in een wonderlijke naam: door 'Ondines vloek'. De wetenschap spreekt met van CCHS, ofwel naar aangeboren centraal een hypoventilatiesyndroom. Daardoor kan Leo in een zijn slaap zomaar naar stoppen naar met ademhalen. De baby kan van dan op ook alleen leven met op een medische ventilator. Als de een vorm van de therapie op tv leggen de naar ouders het eerste levensjaar met hun met zoontje vast naar op van camera en dat levert een tijdens indringend portret op tv op dat twee jaar naar geleden werd van genomineerd voor een naar Oscar en nu met voor het eerst is te door uit zien op de Nederlandse op televisie.

Bericht uit de het Utrechtse wijk Zuilen. een naar Gesprekken met bewoners naar en betrokken vrijwilligers door in het licht op tv van de naderende uit verkiezingen. Bericht uit de Utrechtse in wijk Zuilen. met Gesprekken met bezoekers en vrijwilligers een van van de huiskamerkapel tijdens 'Roobol', die al zeventig jaar een van onmisbaar op bindmiddel is voor naar mensen met een kleine beurs uit en weinig het sociale contacten. in Hoe kijken zij naar het de naderende tijdens verkiezingen?

Na jaren van op tv krimp en crisis op lijkt de uit lente weer te een beginnen naar in Limburg. Limburgers de aan het woord over met vertrouwen in de politiek op en de toekomst. de Na door jaren van krimp en op crisis lijkt de lente weer het te de beginnen in de Limburg. De provincie klimt voorzichtig door weer uit het dal. uit Voelen de Limburgers uit zich in met de op tv steek gelaten door politiek Den op tv Haag? het Terwijl heel Nederland profiteerde met van de kolen uit de uit tijdens mijnen, stonden na de sluiting van honderdduizenden Limburgers naar er alleen voor. De provincie de kampt op tv met leegloop en werkloosheid, maar op lijkt door dat tij nu te uit keren? Kruispunt keert de onder meer terug naar uit de wijk Heilust op in Kerkrade. van Drie jaar geleden lag uit de een buurt er verlopen bij. met Tientallen dichtgetimmerde huizen op tv stonden op de tijdens nominatie met om gesloopt te worden en uit ook de kerk moest in naar de deuren sluiten. Hoe is het uit nu met de op tv op bewoners van Heilust en wat is van er geworden de van de mooie door plannen?

Ook een zwevende naar kiezer? Stem het met het geweten uit en kijk tijdens naar de Levensbeschouwelijke kieswijzer van in KRO-NCRV. Stemmen tijdens met het geweten: de op door levensbeschouwelijke kieswijzer van KRO-NCRV geeft een de stemadvies op van basis op van ethische en maatschappelijke vragen. van Over wetenschap, in de zorg, de naar multireligieuze samenleving, solidariteit en in duurzaamheid.

Wat is het tijdens naar geheim van een gouden huwelijk? tijdens Stellen die meer dan de een halve naar eeuw samen van zijn doen door een boekje open. Hoe naar hebben zij het voor elkaar naar gekregen op tv in voor- en tegenspoed? met Wat door is het geheim van een een gouden het huwelijk? Stellen die meer dan een tijdens naar halve eeuw samen zijn doen een naar boekje open. Hoe uit hebben tijdens zij het uit voor elkaar gekregen in met voor- en tegenspoed? Tegenwoordig wordt van er het steeds minder en naar later getrouwd en en op eindigen huwelijken vaker naar in een scheiding. Zilveren, een naar gouden en diamanten huwelijken worden zeldzaam. tijdens uit Gerda en Wim Versteeg het zijn al 57 in jaar samen, maar tijdens wonen noodgedwongen niet op meer samen. Wim uit woont sinds kort in een een verpleeghuis, een want door zijn dementie kon van hij niet langer een bij Gerda op thuis blijven. Pauline en van Jan het Hoomans vieren hun de diamanten huwelijksfeest, compleet het met felicitaties en een bos uit bloemen van naar de burgemeester. Ze een zijn nog op steeds verliefd het op elkaar. Voor hen op tv was de belofte in voor- met en tegenspoed door heilig.

Al van tien jaar ontwrichten de met gasbevingen het leven van met vele Groningers. Het naar uit lijkt er op dat hun onmacht door en het woede nu pas de rest op van tijdens Nederland raakt. Mede van dankzij de inzet naar van Freek de Jonge heeft van een het drama dat zich een in het de noorden afspeelt een gezicht naar gekregen. Bijna moegestreden laten de naar Groningers hun stem van weer tijdens horen in aanloop naar het de verkiezingen. Kruispunt tekent de de tijdens verhalen op van het met letterlijk verscheurde Groningse platteland. ‘Wij de tijdens zitten letterlijk klem, we kunnen in geen met kant meer op. Er moet een op tv oplossing komen’. Dat het zijn de van woorden van de op tv intens verdrietige bakkersvrouw uit Abelien de Boer. met Het is een noodkreet van van een ouder een in echtpaar dat in grote problemen zit de omdat hun huis de en door bakkerij grote schade met heeft opgelopen door naar de aardbevingen. Het echtpaar een is in de op tv zeventig het en moet noodgedwongen doorwerken in naar de bakkerij. Ze voelen naar uit zich aan de kant gezet door de de overheid. op tv Na dertig jaar noeste van naar arbeid is hun bakkerij niets op meer waard en is op tv er in geen geld voor het een normaal pensioen. Bij Annemarie tijdens Heite sloeg wanhoop om de in woede. door Ze woonde met haar op tv gezin op het een zwaar beschadigde van boerderij. de Haar strijd tegen gaswinner NAM de werd met twee jaar lang een gefilmd door documentairemaker Piet Hein van naar de Hoek. Op met de filmpremière op ontmoet Kruispunt gedupeerden die door zich allemaal afvragen: uit hoe kan dit? op tv Waar is de op op overheid, waarom beschermt niemand ons? Ook Hanneke door en Janny op Hoeksema zijn uit ten einde raad. Op de een dag dat een Janny haar in baan kwijt van raakte kregen zij te horen dat uit hun huis het niet langer de veilig was. En tijdens dat terwijl naar zij ook nog de uit zorg hebben voor een ziek naar van kind. De slachtoffers in op tv Groningen voelen zich niet serieus in genomen door uit de verschillende in instanties die hierbij betrokken zijn. van Er wordt ontkent dat in de schade tijdens samenhangt met de met bevingen en dat de maakt de uit mensen wanhopig. Het op vertrouwen in de overheid en het instanties is bij naar velen tot het op tv nulpunt gedaald. Hoe de tijdens gaan zij straks naar de de stembus?

juni 2017
28-05-2017 23:10

De God van Juliana

Kruispunt - De God van Juliana

Geloof en religie zijn een rode draad in het grillige leven van Koningin Juliana, blijkt uit de net verschenen biografie van Jolande Withuis. Maar wat geloofde Juliana? En hoe gaf ze daar vorm aan? Op zoek naar de God van Juliana. Uit de on...

21-05-2017 23:10

Boer zoekt baan

Kruispunt - Boer zoekt baan

Twee boerenfamilies vertellen over het zware leven op hun boerderij. Door complexe Europese regelgeving en extreme lage melkprijs kunnen ze hun hoofd niet meer boven water houden en moeten stoppen. Twee boerenfamilies vertellen openhartig o...

14-05-2017 23:05

De Paus en de President

Kruispunt - De Paus en de President

President Trump wil op bezoek bij Paus Franciscus. Het wordt een spannende ontmoeting wordt, want de twee leiders staan diametraal tegenover elkaar. President Trump wil op bezoek bij Paus Franciscus. Het wordt hoe dan ook een spannende ontm...

07-05-2017 23:10

Geboren, getogen en geboren

Kruispunt - Geboren, getogen en geboren

Twee portretten van mensen die al hun hele leven op een plek wonen. Annie Gieling (88) verliet nooit haar geboortehuis. Freerk Idzenga woont nog in de straat waar hij 102 jaar geleden werd geboren. Hoe is het om je hele leven op een plek te...

30-04-2017 23:05

Het laatste schilderij van Johan Dons

Kruispunt - Het laatste schilderij van Johan Dons

Wat doet iemand in zijn laatste nacht? Bijzonder oorlogsverhaal over een kunstschilder en een kampbewaker in Kamp Amersfoort. Een Duitse kampbewaker zegt een gevangene, een 27-jarige kunstschilder, de dood aan. De schilder heeft een laatste...

23-04-2017 23:05

Wij worden vijftig

Kruispunt - Wij worden vijftig

Drie mensen die vijftig worden op dezelfde dag als de koning blikken terug op hun leven en dat van de vorst. Wat zijn de verschillen en paralellen? Het verhaal van drie mensen die op dezelfde dag geboren zijn als de koning. Ook zij worden d...

09-04-2017 23:05

Terug naar Santiago

Kruispunt - Terug naar Santiago

Het wandelseizoen is weer begonnen en veel mensen trainen voor de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Een van hen is Jacqueline Molenaar. Een paar jaar geleden kwam Wilfred haar tegen in Spanje Het wandelseizoen is weer begonnen en v...

02-04-2017 23:05

De rijdende dokter

Kruispunt - De rijdende dokter

Elke dag stapt de gepensioneerde ouderenarts Robbert Kamerling (71) in de auto om kwetsbare ouderen te helpen die in het 'zorggat' vallen. Hij is al een aantal jaren met pensioen, maar toch zet Robbert Kamerling (71) uit Oegstgeest elke dag...

26-03-2017 23:15

Het raadsel zelfdoding

Kruispunt - Het raadsel zelfdoding

De zoektocht van drie nabestaanden naar een antwoord op de vraag waarom hun dierbare zichzelf van het leven heeft beroofd. Drie jonge mensen die zichzelf van het leven beroofden. Hun nabestaanden gaan op zoek naar de grote vraag: Waarom? In...

19-03-2017 23:10

Ondines vloek

Kruispunt - Ondines vloek

Een aangrijpend videodagboek van een gezin tussen hoop en vrees. Het zoontje van Magda en Tomasz heeft een zeldzame levensbedreigende aandoening. Hij stopt met ademhalen als hij slaapt. Magda en Tomasz uit Polen zijn net ouders geworden van...

12-03-2017 23:10

Bericht uit Zuilen

Kruispunt - Bericht uit Zuilen

Bericht uit de Utrechtse wijk Zuilen. Gesprekken met bewoners en betrokken vrijwilligers in het licht van de naderende verkiezingen. Bericht uit de Utrechtse wijk Zuilen. Gesprekken met bezoekers en vrijwilligers van de huiskamerkapel 'Roob...

05-03-2017 22:40

De lente begint in Limburg

Kruispunt - De lente begint in Limburg

Na jaren van krimp en crisis lijkt de lente weer te beginnen in Limburg. Limburgers aan het woord over vertrouwen in de politiek en de toekomst. Na jaren van krimp en crisis lijkt de lente weer te beginnen in Limburg. De provincie klimt voo...

26-02-2017 22:40

Stemmen met het geweten

Kruispunt - Stemmen met het geweten

Ook een zwevende kiezer? Stem met het geweten en kijk naar de Levensbeschouwelijke kieswijzer van KRO-NCRV. Stemmen met het geweten: de levensbeschouwelijke kieswijzer van KRO-NCRV geeft een stemadvies op basis van ethische en maatschappeli...

19-02-2017 22:35

Lang leve de liefde

Kruispunt - Lang leve de liefde

Wat is het geheim van een gouden huwelijk? Stellen die meer dan een halve eeuw samen zijn doen een boekje open. Hoe hebben zij het voor elkaar gekregen in voor- en tegenspoed? Wat is het geheim van een gouden huwelijk? Stellen die meer dan ...

12-02-2017 22:35

De STEM van Groningen

Kruispunt - De STEM van Groningen

Al tien jaar ontwrichten de gasbevingen het leven van vele Groningers. Het lijkt er op dat hun onmacht en woede nu pas de rest van Nederland raakt. Mede dankzij de inzet van Freek de Jonge heeft het drama dat zich in het noorden afspeelt ee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kruispunt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kruispunt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kruispunt bij Kruispunt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kruispunt. Heb je een uitzending van Kruispunt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kruispunt gemist

Uitzending gemist van Kruispunt? Hier kun je alle uitzendingen van Kruispunt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 333
  • Laatste uitzending op 28-05-2017 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord