Programma gemist?

De op tv vele datingprogramma's ten spijt telt van Nederland steeds op tv meer vrijgezellen, door zo bleek onlangs uit onderzoek een van op tv het CBS. naar Kruispunt grijpt dit nieuws aan om door een eens uit te zoeken in wat het groeiend aantal singles het voor gevolgen heeft met voor door onze samenleving, huisvesting en economie. in Want op als de trend zich voortzet door is uit in 2047 bijna een op tv op de tijdens vier Nederlanders alleenstaand, 'waarschuwde' een hoofddemograaf Jan Latten in uit met dagblad Trouw. 'We op tv zijn boemerang-singles geworden, met dan weer door op tv een relatie, dan weer alleen.' door In een het reportage vanaf een vakantieoord de met vijftig vrijgezellen vertellen op tv tijdens verschillende 'ervaringsdeskundigen' hoe zij, tijdens ook op persoonlijk in vlak, naar dit de onderwerp kijken. Met welke ogen in kijken zij de naar de toekomst? op tv En wat geeft van betekenis op tv aan hun leven?

Hoe overleef je op tv als in gezin een moord door op je een kind, broer of zus? het De families uit Lute en Keijzer het kennen deze nachtmerrie: naar Judith Lute was 26 toen ze van werd vermoord. van Pascal Keijzer werd tijdens niet de ouder dan zestien. Kruispunt een kijkt met de families uit terug op de dag tijdens uit van de moord, op tv maar schetst vooral van hun strijd om het in leven weer het vreugde te geven. Pascals op tv vader Jack naar pleit al jaren voor een het gebiedsverbod door voor moordenaars. Als de dader weer met in op tv de buurt op komt wonen, is de een schok dan ook groot. tijdens Hoe de ga je daar mee om? Mirjam, met op Esther en Nury zijn drie op tv zussen van in de in 1995 vermoorde naar Judith. Mirjam en tijdens Esther wonen in 1995 met tijdens zelfstandig, de 14-jarige Nury woont nog in thuis. In met huize Lute is in er van vooral het eerste jaar na de op moord veel verdriet. de Vader Nico heeft op tv veel last uit van angsten en op is extreem bezorgd in nog een kind het te verliezen. Moeder Joke op probeert vooral niets naar te met laten merken de van haar diepe wonden een en woede, maar het Nury voelt toch elke dag in haar uit verdriet. Na de dood van met Judith is Esther uit voor het het eerst bang in de haar leven, ze op huilt veel en denkt in op tv dat zij de volgende is. naar Ze besluit dat de de moordenaar op tv haar leven niet gaat de vergallen de en zoekt hulp uit bij een therapeut. Mirjam tijdens gaat de de eerste twee jaar het niet graag naar haar ouderlijk naar huis. Ze kan het door het verdriet van haar ouders niet goed op tv aanzien en naar vindt door dat ze haar een leven weer moet door oppakken. Als zij aan Judith met denkt, op dan denkt ze aan van hoe leuk ze van was. Het de gezin van Jack Keijzer wordt dubbel door getroffen. met In 2007 door wordt zoon Pascal vermoord en in tijdens 2016 de stapt Remy op op 22-jarige leeftijd van uit het leven. Vader Jack probeert een het leven op tv weer zin te de geven door met zich te storten op zijn uit werk naar als vmbo-leraar in en hij steekt veel energie de in de met wetgeving rondom slachtoffers van gewelddelicten. op tv Jack, maar ook door Nico en op Joke, het vinden elk jaar ook naar veel steun bij de Dag het herdenken op Geweldslachtoffers. De moord tijdens op hun kind, zus en een uit broer heeft een met blijvende schaduw op met het leven geworpen, maar met op tv veel naar veerkracht geven de families Lute en de Keijzer hun leven van weer met vorm.

Het een opkomen voor uit kwetsbare mensen loopt als een van rode draad door de met loopbaan van de naar 68-jarige naar Fred Beekers, oprichter van de Resto VanHarte. de Ook na zijn een pensionering zet het hij zich met veel passie in het voor sociale de problemen in Nederland. een Op 1 juli is op tv hij door van minister Hugo op tv De Jonge van VWS benoemd uit tot van Kwartiermaker Nationale op tv Coalitie tegen Eenzaamheid. Beekers gaat naar zich concentreren op eenzame de ouderen en op tv de rol door die het bedrijfsleven met en zorg- en welzijnsinstelling kunnen het door hebben bij de bestrijding van eenzaamheid. door In deze aflevering van volgt in Kruispunt Beekers door op zijn werkplek op het van ministerie in Den het Haag én uit op werkbezoek. Zo is met hij de in de Beurs van Berlage, tijdens waar het naar Feest van de de Verbinding plaatsvindt op tv voor oudere Amsterdammers: met een dialoog de door en theaterdiner, met dans waarbij op medewerkers van het met GVB en de een ABN-AMRO de met ouderen bedienen. een En Beekers bezoekt een in kapperszaak in Rheden, de die een rol speelt bij met door de eenzaamheid van ouderen. Eigenaresse naar Ellen naar en de 73-jarige naar trouwe klant Truus hebben een bijzondere van door band opgebouwd. Maar Beekers is ook van enthousiast over een door op tv apotheek in Den Haag. naar Deze apotheek het ziet het als haar taak tijdens om naast de juiste het op medicijnen te verstrekken, ook veel tijd naar te tijdens steken in een goede in band met de door vaak op oudere klanten. Eenzaamheid is een in groot en een verdrietig probleem, van op tv alle 75-jarigen in Nederland op tv zegt ruim de vijftig procent zich alleen te uit het voelen. Eenzaamheid oplossen kan niemand, maar tijdens er is in maar één iemand door nodig om de eenzaamheid door op van een ander te doorbreken. Juist door op plekken waar van veel ouderen naar samenkomen door is er winst een te halen, volgens de Beekers. Door ervoor te naar zorgen dat bedrijven en organisaties een de handen ineen met in slaan komen er uitdagende activiteiten door en onverwachte door samenwerkingen tot het stand. Tijdens de Week op tegen Eenzaamheid op een portret van een op tv bevlogen man die het taboe in rondom eenzaamheid door wil de doorbreken en bedrijven en individuele personen een wil motiveren om naar in de actie te met komen.

'Realiseer uit je je eigenlijk wel dat in jouw opa en op op oom zijn omgekomen in Auschwitz'. door Iris Hond vraagt het een door haar 64-jarige vader Steven terwijl uit ze samen in de in met auto op weg zijn naar met Polen. op 'Wat ik me het realiseer is dat van wij de enigen van op de familie Hond zijn die tijdens een retourtje Auschwitz op krijgen', zegt Steven op lachend. We een maken een de emotionele reis naar Auschwitz met van de met internationaal bekende van pianiste Iris Hond (31) de en haar vader Steven Hond op mee. We in zien hoe ze de tijdens confrontatie op met hun Joodse familiegeschiedenis en een met door elkaar aangaan. Zal naar het zwijgen van van de familie Hond worden doorbroken? een Iris op tv maakt de reis met haar met vader uit aan de op vooravond van een nieuwe theatertour. De van pianiste door kreeg bovendien de prestigieuze een opdracht om muziek te naar schrijven voor de op tv wereldpremière van 'The uit Pianist'. Een uit Amerikaanse uit theaterproductie voor Broadway over het op tv oorlogsverhaal een van een Joodse pianist. Des te de meer van reden voor Iris om haar naar eigen op familiegeschiedenis uit te zoeken. naar Voor op Iris is het doel het van de reis de relatie door met een haar vader de te verbeteren en bespreekbaar te maken een door wat haar vader naar vooral probeert te de negeren: zijn Joodse achtergrond en in de wonden naar die de Tweede de Wereldoorlog in haar eigen familie met heeft aangebracht. Haar door opa, Salomon op tv Hond, overleefde van de oorlog door onder te van duiken maar naar verloor zijn in hele familie naar in de Duitse van concentratiekampen. Iris voelt tijdens haar hele leven intuïtief al aan uit op dat er niet over de door oorlog naar gesproken mag worden. Juist daardoor houdt op tv de dat verleden de familie Hond nu in al drie generaties in in zijn door greep. Steven: het 'Mijn vader maakte het altijd hetzelfde afwerende het gebaar als de we vroegen naar de tijdens oorlog. Dat betekende geen tijdens vragen stellen, dus door ik wist een helemaal niks.' naar De impact daarvan is groot. Ook uit naar voor Iris. Zolang ze zich kan de herinneren heeft van ze nachtmerries: 'Als van klein meisje droomde ik het meerdere tijdens malen per week het over de oorlog, ze haalden in van mijn familie weg en ik bleef naar achter. op Ik durfde daardoor niet met meer te tijdens slapen.'

De in afgelopen zomer was heet, uit politiek gezien vooral van voor het minister Blok door zijn van negatieve uitspraken over de multiculturele door samenleving. tijdens Volgens Blok is die mislukt, het sterker nog, de is vreedzaam samenleven onmogelijk. van Wilfred Kemp gaat van naar op De Haagse in Schilderwijk om te peilen de wat mensen door die daar wonen, tijdens bidden en werken van deze door uitspraken vinden. Hij spreekt een de met Yassin, de positief ingestelde jonge tijdens manager van 'Het in Stagehuis', met Willem de die het door Stagehuis ooit oprichtte om op iets van aan de problemen van de in buurt te doen, op tv met van Rabia die rondleidingen op in de buurt geeft tijdens om te in laten zien dat de Schilderswijk naar zoveel meer is het dan de zijn negatieve imago en de met tal van andere in het bewoners. Mensen die in op dagelijkse basis, naar ondanks vaak stevige problemen, bouwen aan op tv de van multiculturele samenleving uit die - zo houden uit zij Blok voor - naar nu eenmaal van een feit is. op tv Mensen van goede wil een die de een uitspraken van van de bewindsman weliswaar een ontmoedigend vinden, maar toch doorgaan, het in weerwil van tijdens Blok.

Wat een betekenen de aanhoudende misbruikschandalen voor met Nederlandse van katholieken? Kruispunt peilt de op stemming op tv onder prominente katholieken: door wat moet de op tv paus in deze crisis tijdens zonder weerga op tv doen? Wilfred Kemp is zelf katholiek op en kerkganger in en het is in verwarring door de huidige de crisis rond seksueel een in misbruik in de katholieke de kerk en het beschadigde uit blazoen van paus Franciscus. het met Hij gaat langs bij op prominente katholieken, zoals cultuurtheoloog op tv Frank Bosman en schrijfster op tv Vonne van der op met Meer. Hij wil weten hoe naar zij uit als betrokken katholieken deze diepe tijdens en ernstige met crisis ervaren en wat zij in de van paus Franciscus juist nu verwachten uit aan de optreden. Maar hij naar vraagt hun op ook of alle heil van boven uit op moet komen. Wat kunnen katholieken van zelf een doen om het uit te houden met door in hun geloof?

Dertig op tv jaar geleden was een de dood uit nog een taboe, dat een ondervond huisarts Pieter Sluis aan met den lijve. een Hij verloor zijn op tv zoontje aan wiegendood. Er op tv was niemand, ook een niet in de in medische wereld, met met de wie hij over zijn emoties kon in praten. uit Uiteindelijk vond hij antwoorden tijdens bij het psychiater Elisabeth Kübler-Ross. Zij is tijdens de grote pionier op tijdens op tv het gebied van stervensbegeleiding in en ging heel gewoon de met de dood om. uit Zij begreep een dat naast de op zorg, emoties en op tv nabijheid minstens zo de belangrijk zijn. een Geïnspireerd door Kübler- uit Ross richt de huisarts Sluis een hospice op, waar uit mensen in een op tv van huiselijke omgeving kunnen sterven. Een bijna-thuis-huis, uit dat drijft op op in de inzet van vrijwilligers, een een unicum in Nederland. van Dertig jaar een later zijn op er zo'n 150 kleinschalige hospices naar en de vraag in neemt alleen maar toe. het op Liesbeth Scholten is vanaf de start met verpleegkundige een in het hospice naar in Hoorn. 'In een uit hospice in concentreer je je in veel meer op de patiënt, niet de door op de protocollen. Ik probeer op tv onze gasten tijdens rust te een brengen en ze de ruimte naar te geven tijdens zichzelf te het zijn.' Opvallende ontwikkeling de is dat 95 procent van de op tv uit mensen die binnenkomen bij een in hospice met met een euthanasiewens toch besluiten uit hiervan af met te zien. De vraag een naar hospices met groeit. Maar de hoe kan de kleinschaligheid en nabijheid tijdens gewaarborgd blijven? Sluis: uit 'Hart-tot-hartzorg is een door kostbaar door goed. Een van beweging die meer met wensen- en gevoelensgericht door is, mag niet op tv verloren gaan'.

Op de Moederdag worden ook pleegmoeders uit in het zonnetje van gezet door hun een pleegkinderen. Maar liefst een 20.000 een kinderen wonen kortere of langere tijd in in door een pleeggezin door en er is altijd een tekort het met aan pleegouders. Hoewel de zorg op vaak tijdens maar tijdelijk is bouwen uit veel pleegkinderen een door band voor het leven op van met hun een pleegmoeder. Pleegkinderen uit en pleegmoeders praten met over hun bijzondere de relatie.

De zomer door is in aantocht en een de modebladen in staan weer de vol met bikiniklaar-diëten en tips in tijdens om slank en - voor het naar gemak daarmee gelijk de de gesteld - gezond te naar blijven. Het dominante schoonheidsideaal naar is immers nog steeds naar slank en strak van en met met name naar vrouwen voelen de druk om hieraan door te een voldoen. De mythe van het het maakbare lichaam heerst door en van zet ons ertoe aan om op tv obsessief met met ons eigen lichaam en een met dat van anderen bezig te met zijn, met alle frustraties door van op tv dien. Op Internationale het Anti-Dieet Dag vertellen op tv drie vrouwen hoe op tv ze zich uit na een lange worsteling uit hebben bevrijd van hun negatieve door uit zelfbeeld.

Joodse van onderduikkinderen brengen met een ode aan hun een verzetsheldin Ru Paré. Onder de van naam op tv Tante Zus wist de de kunstenares op met behulp van haar op tv schilderkist 52 kinderen uit uit de tijdens handen van de nazi's te redden. op naar Hanneke Gelderblom (82) is één van op tv door de kinderen van toen. Zij is naar in de drijvende kracht achter de tentoonstelling tijdens over Ru Paré op de in het Museon in Den door Haag. in Voor het eerst sinds in de oorlog ontmoeten in de onderduikkinderen elkaar daar. De tijdens bijzondere op tv reünie staat in het teken met van hun op speciale band met in Ru tijdens Paré. Een band die met zelfs na op tv de oorlog nog bleef op tv voortbestaan.

Een de kapsalon waar ouderen een dagje in zomaar verwend worden een en banken die de tot ontmoeting in in in de buurt leiden: tegen de verkilling een creëert tijdens Karin Bruers uit projecten om mensen het juist bij elkaar te tijdens brengen. In met haar Tilburgse werkplaats 'Het Duivelshok' de maken werknemers door en vrijwilligers met op tv uiteenlopende achtergronden op tv samen de kant-en-klare mozaïekbanken en naar de een doe-het-zelfpakketten voor buurtbewoners. En in de het Social Salon, door zoals de kapsalon wordt op genoemd, tijdens laten ouderen op zich een nieuwe in coupe aanmeten. Karin wordt naar gedreven, zo tijdens blijkt ook uit haar theatershow 'Bruers een haalt uit', door uit een tijdens groot rechtvaardigheidsgevoel, als gevolg van door zelf ervaren het onrecht in haar met jeugd.

De diagnose kanker op tv of naar een andere op ernstige ziekte zet van je bestaan volledig met op de kop. Een leven door vol angst, pijn op tv en verdriet door is wat nog naar rest. En zelfs als je naar wel op geneest lijkt één in ding zeker, met vanaf het moment door van het slechte nieuws kun naar je niet met meer onbezorgd een gelukkig zijn. Toch geldt dat naar niet voor iedereen. Verhalen het van op mensen die ondanks hun met ziekte onvoorstelbaar gelukkig door zijn.

Met de uit komst op tv van de lente verschijnen ook in de lammetjes weer van in met de wei en met op de hei. naar De schaapherders die op tv met hen oplopen zijn hele dagen van het buiten, nauw verbonden in met hun dieren op tv en urenlang alleen. Als mens van voelen zij zich juist uit beter los van tijdens met de 'kudde': weg naar van het maatschappelijk gewoel en zonder op een al te veel naar menselijke contacten. Hoe van zien zij hun naar leven? En waarom zijn ze zo de met verknocht aan hun vak? Daphne in Hogeweg groeide op uit in de stad door maar was als kind uit al het liefste naar naar buiten. Net afgestudeerd gooide ze het het roer om en van vertrekt ze van naar in de wadden. Toen ze uiteindelijk een schaapherder uit werd wist ze dat ze uit haar bestemming had de gevonden. Marianne Duinkerken van en Albert op tv Koopman hebben in een kudde in op tv het Drentse Balloo. Albert, een een geboren en getogen uit Drent, is van al sinds 1981 op tv fulltime herder. De Haarlemse Marianne een studeerde met wereldgodsdiensten en klassieke tijdens kalligrafie, werkte op op tv de wilde vaart en runde het jarenlang uit een grand café. door Toen ze de Albert in 2001 op naar de de hei tegenkwam werden de in ze op slag verliefd en door een die op liefde rolde zij ook in het het herdersvak. Beiden op zeggen dat op ze dit de rest van van het hun leven het willen doen omdat het door de zin een van hun bestaan door is.

De bijzondere op verzoening tussen een moeder van de en de moordenaar van haar dochter door en kleinzoon. op Na een door jarenlange briefwisseling raken ze de bevriend en kan op tv Agnes de gruwelijke daad van van Leonard in vergeven. Een indrukwekkend verhaal van over hoe vergeving op tv heilzaam kan zijn, een van niet alleen voor door degene die vergeven wordt, in maar ook voor diegene door die vergeving in schenkt.

De tijdens meest verguisde wijk van Nederland de is weer een in door trek. In de Bijlmer zijn de in huizenprijzen in het korte door tijd verdubbeld en zelfs The een Passion strijkt er neer. uit Wat door verbindt mensen tijdens in een buurt met ruim 130 naar nationaliteiten op tv en 150 de verschillende kerkgemeenschappen? Bewoners van het eerste van uur en in nieuwkomers door over hun passie voor de door wijk.

oktober 2018
14-10-2018 23:10

Samen Single

Kruispunt - Samen Single

De vele datingprogramma's ten spijt telt Nederland steeds meer vrijgezellen, zo bleek onlangs uit onderzoek van het CBS. Kruispunt grijpt dit nieuws aan om eens uit te zoeken wat het groeiend aantal singles voor gevolgen heeft voor onze sam...

07-10-2018 23:15

Leven na de moord

Kruispunt - Leven na de moord

Hoe overleef je als gezin een moord op je kind, broer of zus? De families Lute en Keijzer kennen deze nachtmerrie: Judith Lute was 26 toen ze werd vermoord. Pascal Keijzer werd niet ouder dan zestien. Kruispunt kijkt met de families terug o...

30-09-2018 22:45

De maand van ......Fred Beekers

Kruispunt - De maand van ......Fred Beekers

Het opkomen voor kwetsbare mensen loopt als een rode draad door de loopbaan van de 68-jarige Fred Beekers, oprichter van Resto VanHarte. Ook na zijn pensionering zet hij zich met veel passie in voor sociale problemen in Nederland. Op 1 juli...

23-09-2018 23:10

Het zwijgen van de familie Hond

Kruispunt - Het zwijgen van de familie Hond

'Realiseer je je eigenlijk wel dat jouw opa en oom zijn omgekomen in Auschwitz'. Iris Hond vraagt het haar 64-jarige vader Steven terwijl ze samen in de auto op weg zijn naar Polen. 'Wat ik me realiseer is dat wij de enigen van de familie H...

16-09-2018 23:10

De hete zomer van Blok

Kruispunt - De hete zomer van Blok

De afgelopen zomer was heet, politiek gezien vooral voor minister Blok door zijn negatieve uitspraken over de multiculturele samenleving. Volgens Blok is die mislukt, sterker nog, is vreedzaam samenleven onmogelijk. Wilfred Kemp gaat naar D...

09-09-2018 23:15

Geloof, Hoop en Schaamte

Kruispunt - Geloof, Hoop en Schaamte

Wat betekenen de aanhoudende misbruikschandalen voor Nederlandse katholieken? Kruispunt peilt de stemming onder prominente katholieken: wat moet de paus in deze crisis zonder weerga doen? Wilfred Kemp is zelf katholiek en kerkganger en is i...

20-05-2018 22:50

Dood gewoon - 30 jaar hospicezorg

Kruispunt - Dood gewoon - 30 jaar hospicezorg

Dertig jaar geleden was de dood nog een taboe, dat ondervond huisarts Pieter Sluis aan den lijve. Hij verloor zijn zoontje aan wiegendood. Er was niemand, ook niet in de medische wereld, met wie hij over zijn emoties kon praten. Uiteindelij...

13-05-2018 23:10

Pleegmoederdag

Kruispunt - Pleegmoederdag

Op Moederdag worden ook pleegmoeders in het zonnetje gezet door hun pleegkinderen. Maar liefst 20.000 kinderen wonen kortere of langere tijd in een pleeggezin en er is altijd een tekort aan pleegouders. Hoewel de zorg vaak maar tijdelijk is...

06-05-2018 23:10

De maat is vol

Kruispunt - De maat is vol

De zomer is in aantocht en de modebladen staan weer vol met bikiniklaar-diëten en tips om slank en - voor het gemak daarmee gelijk gesteld - gezond te blijven. Het dominante schoonheidsideaal is immers nog steeds slank en strak en met name ...

29-04-2018 23:15

De kinderen van Tante Zus

Kruispunt - De kinderen van Tante Zus

Joodse onderduikkinderen brengen een ode aan hun verzetsheldin Ru Paré. Onder de naam Tante Zus wist de kunstenares met behulp van haar schilderkist 52 kinderen uit de handen van de nazi's te redden. Hanneke Gelderblom (82) is één van de ki...

22-04-2018 23:10

Alles voor elkaar

Kruispunt - Alles voor elkaar

Een kapsalon waar ouderen een dagje zomaar verwend worden en banken die tot ontmoeting in de buurt leiden: tegen de verkilling creëert Karin Bruers projecten om mensen juist bij elkaar te brengen. In haar Tilburgse werkplaats 'Het Duivelsho...

15-04-2018 23:05

Onvoorstelbaar gelukkig

Kruispunt - Onvoorstelbaar gelukkig

De diagnose kanker of een andere ernstige ziekte zet je bestaan volledig op de kop. Een leven vol angst, pijn en verdriet is wat nog rest. En zelfs als je wel geneest lijkt één ding zeker, vanaf het moment van het slechte nieuws kun je niet...

08-04-2018 23:10

Los van de kudde

Kruispunt - Los van de kudde

Met de komst van de lente verschijnen ook de lammetjes weer in de wei en op de hei. De schaapherders die met hen oplopen zijn hele dagen buiten, nauw verbonden met hun dieren en urenlang alleen. Als mens voelen zij zich juist beter los van ...

01-04-2018 22:50

Het onvergeeflijke vergeven

Kruispunt - Het onvergeeflijke vergeven

De bijzondere verzoening tussen een moeder en de moordenaar van haar dochter en kleinzoon. Na een jarenlange briefwisseling raken ze bevriend en kan Agnes de gruwelijke daad van Leonard vergeven. Een indrukwekkend verhaal over hoe vergeving...

25-03-2018 23:10

Wij zijn de Bijlmer

Kruispunt - Wij zijn de Bijlmer

De meest verguisde wijk van Nederland is weer in trek. In de Bijlmer zijn de huizenprijzen in korte tijd verdubbeld en zelfs The Passion strijkt er neer. Wat verbindt mensen in een buurt met ruim 130 nationaliteiten en 150 verschillende ker...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kruispunt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kruispunt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kruispunt bij Kruispunt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kruispunt. Heb je een uitzending van Kruispunt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kruispunt gemist

Uitzending gemist van Kruispunt? Hier kun je alle uitzendingen van Kruispunt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 376
  • Laatste uitzending op 14-10-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord