Programma gemist?

Geloof en religie met zijn in een rode draad een in het grillige naar leven van op tv Koningin Juliana, blijkt uit een de net verschenen biografie het van Jolande Withuis. uit Maar wat geloofde Juliana? op tv En hoe gaf het ze naar daar vorm aan? Op zoek in naar de uit God het van Juliana. Uit de onlangs verschenen de biografie Vorstin uit in een een mannenwereld, van Jolande Withuis, blijkt in dat geloof naar en religie een tijdens constante factor uit waren in het verder door zo grillig verlopen uit leven de van Koningin Juliana. het Maar waar geloofde ze in? En door het hoe gaf ze vorm aan op tv haar geloof? de Drie dominees met die haar gekend met hebben vertellen over naar het ondogmatische geloof van Juliana, haar van 'hang naar het met hogere' en haar de overtuiging dat de van dood niet een het einde uit is.

Twee boerenfamilies de vertellen door over het zware leven op een hun boerderij. de Door complexe Europese in regelgeving en naar extreme lage melkprijs kunnen ze hun naar de hoofd niet meer door boven water houden en moeten stoppen. met Twee boerenfamilies van vertellen in openhartig over het zware leven tijdens achter de op tv prachtige gevels van van hun boerderij. Door complexe Europese op tv regelgeving en op de het extreme lage melkprijs kunnen ze een hun hoofd niet naar meer met boven water houden en stoppen met uit hun bedrijf, een net als vele andere van de boeren. Je zou het een stille in van revolutie kunnen noemen, die op tv zich op het Nederlandse platteland tijdens voltrekt: het door boerenbedrijf is aan in het een verdwijnen.

President Trump wil van tijdens op bezoek bij Paus Franciscus. Het naar wordt een spannende in ontmoeting wordt, want met de twee leiders met staan diametraal tegenover door tijdens elkaar. President Trump wil op een bezoek bij tijdens Paus Franciscus. Het wordt op tv hoe dan de ook een spannende het ontmoeting want de twee leiders de staan op tv lijnrecht tegenover het elkaar. Als het met gaat om mondiale problemen als tijdens klimaatsverandering, terreur en migratie van op tv hebben ze totaal van andere oplossingen voor de wereld. een Toch zijn er volgens tijdens Vaticaan-kenner John Allen het wel degeiljk overeenkomsten op tv tussen de door paus tijdens en de president die volgens de hem beiden door 'must see in tv' zijn.

Twee portretten uit van mensen die op al hun hele leven een op op tv een plek op tv wonen. Annie Gieling (88) door verliet nooit haar geboortehuis. een Freerk Idzenga woont naar nog in de tijdens straat van waar hij 102 de jaar geleden werd geboren. Hoe een is het om op je hele de leven op een door plek te wonen? Steffie van op in den Oord portretteert in haar nieuwe van boek de mensen die uit nooit zijn weggegaan. Twee mensen door vertellen hun verhaal. tijdens Annie Gieling van (88) uit Olburgen en Freerk in Idzenga (102) uit naar Oosterbierum. Over hun de in huis, hun leven in en hun dorp van door toen.

Wat door doet iemand in zijn tijdens laatste nacht? Bijzonder oorlogsverhaal in over uit een kunstschilder en een kampbewaker tijdens in naar Kamp Amersfoort. Een Duitse van kampbewaker zegt een gevangene, op een 27-jarige uit kunstschilder, het de dood aan. De schilder op heeft een laatste wens: de schilderspullen het om te schilderen. De het kampbewaker zorgt ervoor uit dat hij een zijn laatste schilderij kan uit maken. de Een bijzonder oorlogsverhaal.

Drie mensen de die vijftig worden op tv op dezelfde door dag als de koning blikken door met terug op hun leven en uit dat van de het vorst. Wat van zijn de verschillen en paralellen? tijdens Het tijdens verhaal van drie mensen uit die naar op dezelfde dag van geboren zijn als een de koning. Ook zij worden dit het de jaar 50 op op 27 april, maar de hun wieg stond niet tijdens in een door paleis. Hoe verhoudt hun naar leven zich tot dat van in ons tijdens staatshoofd? Na de middelbare van school besluit Henk een om, net als Willem-Alexander, op tv met geschiedenis te gaan studeren. Terwijl in de een kroonprins zich onderdompelt uit in het Leidse studentenleven voert het hij actie tegen het door in afschaffen van de van studiebeurs. Reggy en Sanja zijn druk tijdens door in de weer met het vinden op tv van op tv de juiste outfit voor uit het koninklijke diner op eind van naar de maand. Zij op tv zijn twee van het de 150 gelukkigen die uit met de een vorst aan op tafel mogen.

Het naar wandelseizoen is weer begonnen naar en veel mensen trainen door in voor de pelgrimsroute tijdens naar Santiago de op tv Compostela. Een van hen is op Jacqueline Molenaar. naar Een paar jaar geleden kwam het Wilfred haar met tegen in Spanje een Het wandelseizoen is weer door begonnen en een veel mensen op tv trainen voor de pelgrimsroute naar het Santiago het de Compostela. Een uit van hen het is Jacqueline Molenaar. Een paar naar jaar geleden uit kwam Kruispunt de haar tegen in Spanje en op tv dit jaar gaat op ze de op Camino weer van lopen.

Elke met dag stapt de gepensioneerde ouderenarts uit de Robbert Kamerling (71) in van de auto om kwetsbare het ouderen te helpen die van in met het 'zorggat' vallen. Hij is op al een een aantal naar jaren met pensioen, van maar toch zet Robbert op Kamerling (71) uit Oegstgeest elke van dag in de wekker het om in alle vroegte van gewapend met zijn dokterstas op in de auto te op tv stappen, op tijdens weg van naar ouderen die hulp nodig hebben. van Meer dan van veertig jaar een werkte hij van als verpleeghuisarts, tot hij met pensioen tijdens op tv moest. Terwijl generatiegenoten op van de golfbaan staan, naar kiest hij het ervoor om zich vrijwillig uit in te zetten voor kwetsbare van ouderen uit die in het met zorggat vallen. In zijn eentje in probeert op tv hij zo de lacune uit in de ouderenzorg te van het vullen. Kruispunt in het de kielzog van de rijdende naar dokter.

De zoektocht van een drie nabestaanden naar naar een antwoord met op de de vraag waarom de hun dierbare zichzelf het van het leven heeft beroofd. de Drie jonge de mensen die zichzelf naar van het leven beroofden. de Hun nabestaanden gaan op op tv uit zoek naar de grote vraag: Waarom? op Ingrid Kamerling naar maakte een film over tijdens de zelfdoding van van haar zusje, Sanne tijdens uit Kooiman over die uit van haar vriend. Stanneke Lunter schreef het het een boek over haar dochter, tijdens die zeventien door was toen ze uit uit het leven door stapte.

Een in aangrijpend videodagboek van op tv een gezin tussen hoop in en tijdens vrees. Het zoontje de van Magda en Tomasz heeft een een uit zeldzame levensbedreigende aandoening. Hij stopt op tv met ademhalen op als hij de slaapt. Magda en Tomasz uit Polen met door zijn net ouders geworden van een op tv zoon. Leo is uit geboren met naar een zeldzame levensbedreigende de aandoening. Een de ziekte met een uit wonderlijke naam: 'Ondines vloek'. van De het wetenschap spreekt van door CCHS, ofwel aangeboren centraal tijdens hypoventilatiesyndroom. Daardoor kan naar Leo in tijdens zijn slaap zomaar stoppen met op ademhalen. De een baby kan dan ook alleen met leven op naar een medische ventilator. op Als een vorm in van therapie tijdens leggen de ouders het eerste op tv levensjaar met in hun op tv zoontje vast op een camera en dat levert een indringend uit portret op dat op tv twee jaar geleden de werd genomineerd voor op een Oscar en door nu voor uit het eerst is te de zien een op de de Nederlandse televisie.

Bericht op uit de Utrechtse een wijk Zuilen. in Gesprekken met bewoners en betrokken vrijwilligers op tv met in het licht van van de naderende verkiezingen. met Bericht uit de Utrechtse wijk in Zuilen. Gesprekken met van bezoekers uit en vrijwilligers met van de huiskamerkapel 'Roobol', die uit al zeventig jaar tijdens een een onmisbaar bindmiddel is voor uit mensen met een op tv kleine beurs het en weinig sociale een contacten. Hoe kijken zij naar de naar naderende het verkiezingen?

Na in jaren van naar krimp en crisis lijkt tijdens de lente weer te in beginnen in Limburg. met Limburgers de aan het woord op tv over vertrouwen in de met politiek en door de toekomst. Na uit jaren van krimp en crisis lijkt op tv de lente de weer te in beginnen in Limburg. De provincie naar klimt voorzichtig met weer uit uit het dal. Voelen de Limburgers de zich in naar de steek gelaten door op politiek een Den Haag? door Terwijl heel Nederland een profiteerde van de kolen in uit de mijnen, het stonden na de sluiting honderdduizenden het Limburgers er alleen op voor. op tv De provincie kampt naar met leegloop en werkloosheid, door maar in lijkt dat tij nu de te keren? het Kruispunt keert onder in meer terug naar de wijk Heilust tijdens in Kerkrade. Drie een jaar geleden door lag de buurt er naar op verlopen bij. Tientallen dichtgetimmerde huizen door stonden op de met nominatie een om gesloopt te worden tijdens en ook de kerk moest de de tijdens deuren sluiten. Hoe op tv is het nu met naar de bewoners het van Heilust een en wat is er op tv geworden van in de mooie plannen?

Ook een de zwevende kiezer? Stem op tv met op het geweten en een kijk naar de Levensbeschouwelijke kieswijzer van door tijdens KRO-NCRV. Stemmen met het het geweten: de levensbeschouwelijke kieswijzer van naar KRO-NCRV geeft met een stemadvies op een basis van naar ethische en maatschappelijke in vragen. Over wetenschap, de uit zorg, de naar multireligieuze samenleving, solidariteit de en duurzaamheid.

Wat is het op tv geheim van een tijdens gouden huwelijk? Stellen door die meer dan naar door een halve eeuw samen door zijn doen een boekje open. van Hoe hebben een zij het voor met elkaar gekregen in door voor- en tegenspoed? op Wat is het op tv geheim op tv van een gouden huwelijk? Stellen door die op meer dan een halve eeuw in samen zijn op tv doen een boekje open. van Hoe op tv hebben zij het uit voor elkaar gekregen uit in voor- en op tegenspoed? Tegenwoordig wordt er een steeds minder met en later getrouwd en tijdens en eindigen het huwelijken vaker in een uit scheiding. Zilveren, gouden het en diamanten huwelijken op tv worden zeldzaam. van Gerda en Wim Versteeg door zijn al 57 in jaar samen, maar wonen een noodgedwongen met niet meer samen. Wim met woont sinds op tv kort in een verpleeghuis, want door een zijn dementie kon een hij het niet langer met bij Gerda thuis blijven. Pauline en een Jan Hoomans uit vieren door hun diamanten huwelijksfeest, door compleet met felicitaties naar en een bos in bloemen van de burgemeester. Ze op tv zijn het nog steeds verliefd op elkaar. Voor op hen met was de belofte in op tv voor- en tegenspoed tijdens heilig.

Al tien jaar op tv ontwrichten de met gasbevingen het het leven van vele van Groningers. Het van lijkt er op dat hun onmacht in en woede nu in een pas de rest op van Nederland raakt. Mede dankzij naar de inzet op van Freek de Jonge het heeft het drama dat van zich in uit het in noorden afspeelt een gezicht gekregen. Bijna moegestreden in laten de naar Groningers hun stem op tv weer van horen in aanloop naar de naar verkiezingen. Kruispunt tekent de de verhalen op naar van het letterlijk de verscheurde Groningse tijdens platteland. ‘Wij zitten letterlijk het klem, we kunnen geen op kant meer op. door Er moet op tv een oplossing komen’. in Dat zijn de de woorden tijdens van de intens verdrietige bakkersvrouw op tv Abelien de Boer. de Het de is een noodkreet een van een ouder echtpaar dat in op tv grote een problemen zit omdat op tv hun huis en bakkerij door grote schade heeft opgelopen de door de het aardbevingen. Het echtpaar op is in de zeventig de en in moet noodgedwongen doorwerken in in de bakkerij. uit Ze voelen zich aan de op tv kant de gezet door de overheid. Na op tv dertig jaar op tv noeste door arbeid is hun door bakkerij niets meer waard en uit is naar er geen geld voor de een normaal pensioen. Bij Annemarie Heite in met sloeg wanhoop om in woede. het Ze woonde met tijdens haar gezin op op een zwaar beschadigde boerderij. op tv Haar strijd door tegen gaswinner NAM werd de twee jaar de lang gefilmd door op documentairemaker tijdens Piet Hein van op tv de Hoek. Op de filmpremière naar ontmoet Kruispunt gedupeerden door die de zich allemaal afvragen: hoe kan uit dit? Waar door is de van overheid, waarom beschermt de niemand ons? Ook Hanneke en Janny op Hoeksema de zijn ten einde de raad. Op de op dag dat Janny haar baan kwijt uit raakte kregen zij met uit te horen dat hun in huis niet langer veilig was. het En dat terwijl van uit zij ook nog de van zorg hebben voor een ziek door kind. De naar slachtoffers in van Groningen voelen zich niet tijdens serieus genomen een door de verschillende instanties die hierbij de op tv betrokken zijn. Er wordt het ontkent dat de uit schade samenhangt met de op bevingen op en dat maakt op tv de mensen wanhopig. Het naar vertrouwen in de uit overheid en instanties is met bij velen door tot het op tv nulpunt gedaald. Hoe gaan de zij straks naar de naar stembus?

juli 2017
28-05-2017 23:10

De God van Juliana

Kruispunt - De God van Juliana

Geloof en religie zijn een rode draad in het grillige leven van Koningin Juliana, blijkt uit de net verschenen biografie van Jolande Withuis. Maar wat geloofde Juliana? En hoe gaf ze daar vorm aan? Op zoek naar de God van Juliana. Uit de on...

21-05-2017 23:10

Boer zoekt baan

Kruispunt - Boer zoekt baan

Twee boerenfamilies vertellen over het zware leven op hun boerderij. Door complexe Europese regelgeving en extreme lage melkprijs kunnen ze hun hoofd niet meer boven water houden en moeten stoppen. Twee boerenfamilies vertellen openhartig o...

14-05-2017 23:05

De Paus en de President

Kruispunt - De Paus en de President

President Trump wil op bezoek bij Paus Franciscus. Het wordt een spannende ontmoeting wordt, want de twee leiders staan diametraal tegenover elkaar. President Trump wil op bezoek bij Paus Franciscus. Het wordt hoe dan ook een spannende ontm...

07-05-2017 23:10

Geboren, getogen en geboren

Kruispunt - Geboren, getogen en geboren

Twee portretten van mensen die al hun hele leven op een plek wonen. Annie Gieling (88) verliet nooit haar geboortehuis. Freerk Idzenga woont nog in de straat waar hij 102 jaar geleden werd geboren. Hoe is het om je hele leven op een plek te...

30-04-2017 23:05

Het laatste schilderij van Johan Dons

Kruispunt - Het laatste schilderij van Johan Dons

Wat doet iemand in zijn laatste nacht? Bijzonder oorlogsverhaal over een kunstschilder en een kampbewaker in Kamp Amersfoort. Een Duitse kampbewaker zegt een gevangene, een 27-jarige kunstschilder, de dood aan. De schilder heeft een laatste...

23-04-2017 23:05

Wij worden vijftig

Kruispunt - Wij worden vijftig

Drie mensen die vijftig worden op dezelfde dag als de koning blikken terug op hun leven en dat van de vorst. Wat zijn de verschillen en paralellen? Het verhaal van drie mensen die op dezelfde dag geboren zijn als de koning. Ook zij worden d...

09-04-2017 23:05

Terug naar Santiago

Kruispunt - Terug naar Santiago

Het wandelseizoen is weer begonnen en veel mensen trainen voor de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Een van hen is Jacqueline Molenaar. Een paar jaar geleden kwam Wilfred haar tegen in Spanje Het wandelseizoen is weer begonnen en v...

02-04-2017 23:05

De rijdende dokter

Kruispunt - De rijdende dokter

Elke dag stapt de gepensioneerde ouderenarts Robbert Kamerling (71) in de auto om kwetsbare ouderen te helpen die in het 'zorggat' vallen. Hij is al een aantal jaren met pensioen, maar toch zet Robbert Kamerling (71) uit Oegstgeest elke dag...

26-03-2017 23:15

Het raadsel zelfdoding

Kruispunt - Het raadsel zelfdoding

De zoektocht van drie nabestaanden naar een antwoord op de vraag waarom hun dierbare zichzelf van het leven heeft beroofd. Drie jonge mensen die zichzelf van het leven beroofden. Hun nabestaanden gaan op zoek naar de grote vraag: Waarom? In...

19-03-2017 23:10

Ondines vloek

Kruispunt - Ondines vloek

Een aangrijpend videodagboek van een gezin tussen hoop en vrees. Het zoontje van Magda en Tomasz heeft een zeldzame levensbedreigende aandoening. Hij stopt met ademhalen als hij slaapt. Magda en Tomasz uit Polen zijn net ouders geworden van...

12-03-2017 23:10

Bericht uit Zuilen

Kruispunt - Bericht uit Zuilen

Bericht uit de Utrechtse wijk Zuilen. Gesprekken met bewoners en betrokken vrijwilligers in het licht van de naderende verkiezingen. Bericht uit de Utrechtse wijk Zuilen. Gesprekken met bezoekers en vrijwilligers van de huiskamerkapel 'Roob...

05-03-2017 22:40

De lente begint in Limburg

Kruispunt - De lente begint in Limburg

Na jaren van krimp en crisis lijkt de lente weer te beginnen in Limburg. Limburgers aan het woord over vertrouwen in de politiek en de toekomst. Na jaren van krimp en crisis lijkt de lente weer te beginnen in Limburg. De provincie klimt voo...

26-02-2017 22:40

Stemmen met het geweten

Kruispunt - Stemmen met het geweten

Ook een zwevende kiezer? Stem met het geweten en kijk naar de Levensbeschouwelijke kieswijzer van KRO-NCRV. Stemmen met het geweten: de levensbeschouwelijke kieswijzer van KRO-NCRV geeft een stemadvies op basis van ethische en maatschappeli...

19-02-2017 22:35

Lang leve de liefde

Kruispunt - Lang leve de liefde

Wat is het geheim van een gouden huwelijk? Stellen die meer dan een halve eeuw samen zijn doen een boekje open. Hoe hebben zij het voor elkaar gekregen in voor- en tegenspoed? Wat is het geheim van een gouden huwelijk? Stellen die meer dan ...

12-02-2017 22:35

De STEM van Groningen

Kruispunt - De STEM van Groningen

Al tien jaar ontwrichten de gasbevingen het leven van vele Groningers. Het lijkt er op dat hun onmacht en woede nu pas de rest van Nederland raakt. Mede dankzij de inzet van Freek de Jonge heeft het drama dat zich in het noorden afspeelt ee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kruispunt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kruispunt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kruispunt bij Kruispunt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kruispunt. Heb je een uitzending van Kruispunt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kruispunt gemist

Uitzending gemist van Kruispunt? Hier kun je alle uitzendingen van Kruispunt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 333
  • Laatste uitzending op 28-05-2017 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord