Programma gemist?

Eva een Jinek voert het gesprek van het het de dag met de hoofdrolspelers uit naar de actualiteit: op journalistieke, scherpe naar en onderhoudende uit gesprekken over media, de cultuur, sport en het maatschappij. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de een stemming in politiek in Den door Haag en in met den lande. Live vanuit op tv de Westergasfabriek in de Amsterdam.

Eva op tv Jinek voert het met gesprek van de naar dag met op de hoofdrolspelers uit op de actualiteit: journalistieke, scherpe van en onderhoudende gesprekken over media, door op tv cultuur, sport en de maatschappij. Verslaggever Jaïr Ferwerda van peilt de stemming naar in politiek op tv Den Haag en in den het lande. uit Live vanuit de Westergasfabriek tijdens in Amsterdam.

Eva Jinek de voert het een gesprek van de dag met op de hoofdrolspelers uit het de actualiteit: journalistieke, uit scherpe uit en onderhoudende gesprekken van over media, cultuur, sport op en maatschappij. in Verslaggever Jaïr in Ferwerda peilt de stemming in op tv politiek Den Haag en het in den op lande. van Live vanuit de Westergasfabriek het in Amsterdam.

Eva Jinek voert met het tijdens gesprek van de dag op tv met de het hoofdrolspelers uit op de actualiteit: journalistieke, scherpe en onderhoudende de gesprekken over naar media, cultuur, tijdens sport en uit maatschappij. Verslaggever Jaïr Ferwerda uit peilt de stemming de in politiek Den Haag een en in uit den lande. Live vanuit de met Westergasfabriek van in Amsterdam.

Vanavond uit onder andere in in Jinek - Lilianne Ploumen en in betrokkenen over van het afschaffen het van inseminatievergoedingen Vruchtbaarheidsbehandelingen voor alleenstaande of lesbische van vrouwen worden naar niet meer vergoed. een Dat op is het besluit van van minister voor naar Medische Zorg Bruno Bruins. Het zorgt met het voor verontwaardiging onder met vrouwen die graag een kindje willen. de Heterostellen krijgen deze uit behandelingen namelijk met wél vergoed. Daarom is van er een uit petitie gestart. Vanavond aan op tafel praten het we het met de initiatiefnemer van de petitie, een van Eliene van Geest en tijdens Tweede Kamerlid Lilianne Ploumen. tijdens Ook schuiven op wensmoeders tijdens Mirjam van Heugten - in die met in haar vriendin een kindje wil - door én naar de alleenstaande Annemijn een van de Kamp aan. Zij een tijdens zou graag een tweede kind krijgen. - naar Duo’s Nick & van Simon en Van naar de Ven tijdens en Van tijdens Koningsbrugge zijn ‘De Mannen op van Taal’ Taal, door taal en nog eens op taal. Zowel het van duo Nick en in Simon als Dennis van uit de Ven op tv en Jeroen op van Koningsbrugge is er vrijwel door altijd mee het bezig. Nick en van Simon in de de songteksten het die ze schrijven, wat van je terugziet bij evergreens als het ‘Rosanne’. Ook komt het de met passie voor taal door terug bij de uit typetjes die Dennis en door Jeroen spelen in op Draadstaal met en bij de spannende scenario’s een die ze schrijven voor het een Smeris. Vanaf morgen de zijn de vier uit officieel ‘De Mannen op van Taal’ bij een nieuwe spelshow. in de Daarin komen verschillende een vormen van taal langs, uit zoals: songteksten, door limericks en slogans. Vanavond zijn Dennis, in met Jeroen, Nick en Simon te gast een bij Jinek! - Advocaat door Geert-Jan Knoops op tv en Mick op tv van Wely over mogelijk verbod de Hells de Angels Het proces over een de mogelijk op verbod op de motorclub Hells Angels op is vandaag begonnen met in Utrecht. op tv Het Openbaar op tv Ministerie wil dat de het Hells Angels verboden in moeten worden vanwege de naar met “geweldscultuur” binnen de naar organisatie. Geert-Jan Knoops is een van de de advocaten het van de het Hells Angels en de pleit tegen naar het verbod. Journalist Mick van Wely uit volgde van de zaak vandaag op op de voet. Beiden uit schuiven vanavond een aan.

Vanavond onder andere tijdens in Jinek: uit - Xander van der op tv Wulp en het Jesse Klaver met over de enquête het naar gaswinning de in Groningen Het is met het politieke nieuws van vandaag: op er komt een een parlementaire enquête naar de van gaswinning in Groningen. de op tv Alle partijen in de Tweede Kamer op door hebben een motie van het de PVDA in en GroenLinks ondertekend, waarin wordt uitgesproken tijdens dat zo’n onderzoek een er komt. We het bespreken met het aan tafel met Jesse het Klaver op tv en Xander van door der Wulp. - Met Martijn Koning het bespreken we het de laatste een vangst opvallende verkiezingsfilmpjes Het is bijna naar zover: in de Provinciale Statenverkiezingen van 20 het maart komen de steeds dichterbij. Cabaretier met Martijn Koning in laat ons vanavond aan tafel de weer de met leukste, mooiste uit en meest creatieve verkiezingsfilmpjes zien. uit Wat heeft politiek op Nederland naar dit keer naar voor ons in petto? - Lex Harding met vertelt over op zijn loopbaan uit en hoe van hij talent Adam Curry ontdekte Mediapionier Lex door Harding het groeide van populairste het diskjockey van op Nederland uit tot door een van de naar meest succesvolle en een invloedrijke ondernemers van de mediawereld. Hij met is het de man die de in commerciële van televisie naar Nederland haalde met uit RTL van Veronique.

Eva Jinek voert tijdens in het gesprek van in de dag met de hoofdrolspelers de uit de actualiteit: op journalistieke, scherpe en onderhoudende op gesprekken tijdens over media, een cultuur, sport en het maatschappij. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de van uit stemming in politiek Den Haag en op op tv in den lande. tijdens Live vanuit de Westergasfabriek in naar Amsterdam.

Eva op Jinek voert het gesprek in van de tijdens dag met naar de hoofdrolspelers uit de actualiteit: van journalistieke, scherpe en onderhoudende op tv gesprekken over een media, een cultuur, sport en maatschappij. Verslaggever Jaïr tijdens Ferwerda uit peilt de stemming in uit politiek het Den Haag en in den een lande. een Live vanuit de Westergasfabriek in uit Amsterdam.

Eva Jinek voert van het gesprek het van de dag met de het de hoofdrolspelers uit de actualiteit: op journalistieke, van scherpe en onderhoudende van gesprekken over media, cultuur, op tv sport en maatschappij. Verslaggever Jaïr op een Ferwerda peilt de stemming van in politiek Den Haag en van in naar den lande. op Live vanuit de Westergasfabriek in naar Amsterdam.

Vanavond in onder andere in Jinek: - Michiel het Vos en op Remco Breuker op tv over de top tussen Donald in Trump en Kim van Jong-un De een tweedaagse top van president in Donald Trump met de een Noord-Koreaanse dictator Kim het tijdens Jong-Un is vandaag begonnen. De naar twee leiders ontmoeten elkaar naar het in Hanoi om te op tv praten over op tv de denuclearisatie van Noord-Korea. door Het is de tijdens tweede keer dat met Trump en Kim elkaar tijdens persoonlijk in ontmoeten. Vorig jaar juni vond in de Singapore met de eerste een ontmoeting plaats. Sindsdien is de door verhouding tussen een de twee aartsvijanden verbeterd. Vanavond in bespreken we de het van historische ontmoeting met hoogleraar Koreastudies de Remco Breuker tijdens en Amerika-deskundige Michiel Vos. - een Thierry Aartsen, Steven Brunswijk op en Huub Stapel uit over hét het feest onder de rivieren Het met grootste en van langst durende feest van op Nederland staat op tv voor de deur. tijdens Het een feest waar 1,5 miljoen mensen samen de van zo’n 100 miljoen euro per het dag het uitgeven: carnaval! Aankomend de weekend is het door weer zover en barst het feest van onder een de rivieren los. uit Maar wat is carnaval tijdens nou tijdens eigenlijk en wat maakt het een jaarlijks in terugkerende feest zo leuk? Vanavond uit geven Huub met Stapel, Steven in Brunswijk en Thierry Aartsen bij een Jinek antwoord op naar deze naar vragen. - Journalist Fidan Ekiz over met haar tijdens nieuwe boek ‘Alles begint en op eindigt met tijdens familie’ ‘Alles begint en eindigt van met door familie’ is de titel van het in het nieuwste boek van journalist op Fidan Ekiz. Door haar ouders het uit voelt zij de plicht haar stem naar te laten naar horen over migratie, racisme in naar en polarisatie, ook wanneer dat een haar niet in dank van wordt afgenomen. op tv Dit doet ze in het haar een boek, haar columns en als door het presentator van tv-programma ‘De Nieuwe de Maan’. Aan uit tafel vertelt Fidan over hoe op tv haar ouders haar door uit gevormd hebben, maar de ook over welke de prijs ze betaald voor het uiten een van in kritiek.

Vanavond uit onder andere uit in Jinek: - Nationaal met Coördinator Terrorismebestrijding Aalbersberg uit over dreiging in Nederland De de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding op en Veiligheid Pieter-Jaap Aalbersberg kwam van vandaag op met de 49e dreigingsanalyse voor door uit Nederland. Ook onder leiding van de de nieuwkomer uit wordt het op tv dreigingsniveau nog niet verlaagd. Sterker nog, op Nederlanders moeten nog naar altijd op hun van hoede blijven. Vanavond het vertelt Pieter-Jaap door Aalbersberg voor het een eerst over het nieuwe op dreigingsbeeld bij naar Jinek. - de Zeiler Mark Slats deed mee aan de de zwaarste non-stop op tv van solowedstrijd rond de wereld Toen Mark een Slats vorig jaar het op wereldrecord oceaanroeien uit verpulverde door met in 30 tijdens dagen de Atlantische Oceaan over te met steken, dacht hij tijdens bij thuiskomst: het door is door tijd voor een nieuw avontuur. het Nog geen half van jaar later naar stond in hij aan de start van op de zwaarste door non-stop solozeilwedstrijd rond de wereld, tijdens zonder van gps en een moderne apparatuur: de ‘Golden Globe Race’. op tijdens Na 8 maanden alleen op zee op tv kwam hij het afgelopen zaterdag op tv heelhuids aan in Scheveningen. Vanavond door van vertelt hij bij Jinek over de alle tijdens hoogte- en dieptepunten op tv op zee. - De Nederlandse staat van neemt belang in Air de een France-KLM, minister Hoekstra schuift aan De Nederlandse naar staat heeft in een belang op genomen in de holding Air met France-KLM. Dat van maakte minister van het Financiën Wopke een Hoekstra zojuist bekend. op Het kabinet op tv heeft inmiddels al tijdens 12,68 procent van de aandelen gekocht, door dat door is goed naar voor zo’n 680 miljoen euro. De op tv staat op tv wil uiteindelijk 14 procent van op het de aandelen in door handen krijgen, net zoveel naar als de Franse een staat. Hoekstra wil zo zorgen op voor op tv ‘evenwicht in op de verhoudingen’. Wat dat in betekent, legt het hij vanavond uit. - Hoogleraar Remco Breuker het over met 90.000 onderschepte wodkaflessen en Kim tijdens op Jung-un Aan de vooravond het van de top met waar de Noord-Koreaanse tijdens leider Kim Jung-un en naar de Amerikaanse president naar Donald Trump uit elkaar ontmoeten in Vietnam, onderschept de op douane in van de haven van Rotterdam door een container een met daarin de minstens 90.000 flessen Russische in wodka. van De sterke drank met zou mogelijk bestemd zijn voor Kim naar Jung-un door en zijn legerleiding. Het ministerie tijdens van Buitenlandse in Zaken onderzoekt van nog of dat zo is. een een Remco Breuker, hoogleraar Koreastudies een aan de Universiteit Leiden, praat de ons op vanavond alvast even door bij.

Eva door Jinek voert het gesprek van door naar de dag met de naar hoofdrolspelers uit de actualiteit: in journalistieke, scherpe en met onderhoudende gesprekken over media, in cultuur, in sport en maatschappij. in Verslaggever Jaïr uit Ferwerda peilt de stemming in van politiek Den Haag en tijdens in op tv den lande. door Live vanuit de op tv Westergasfabriek in Amsterdam.

Vanavond door onder andere in in Jinek: - Is tijdens de ouderenzorg op tv verbeterd? Minister Hugo de Jonge schuift het vanavond van aan Precies een tijdens jaar geleden legde vicepremier en door minister in van Volksgezondheid Hugo de een Jonge zichzelf de aan tafel bij Jinek een met belangrijke taak op: de tijdens ouderenzorg moet op binnen het het jaar flink tijdens verbeteren. En dat de zou hij gaan het doen door de zorg tijdens te ontdoen van onzinnige regels uit die in de zorgverleners van hun een eigenlijke op tv werk afhoudt. Of zoals hij het in zelf het formuleerde: als oma er naar niets van merkt, dan op tv hebben we op tv het niet goed gedaan. naar Vanavond schuift op tv de met minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport naar aan om uit tijdens op tv te leggen hoe de het er een jaar later uit voorstaat in tijdens de zorg. - Martijn Koning met deelt tijdens de creatiefste campagnefilmpjes voor naar de regionale op verkiezingen De regionale politiek begint warm met te naar draaien voor de Provinciale Statenverkiezingen in op 20 maart. Martijn tijdens Koning - de cabaretier én connaisseur van door campagnefilmpjes - het heeft de afgelopen uit maanden naar uit dit moment toegeleefd: door hij mag weer een uit de brei van tijdens verkiezingsfilmpjes de door mooiste, grappigste de en meest creatieve het met ons delen. Vanavond laat hij in van zijn favorieten zien. - Vanavond de het bloedstollende The voice of op tv naar Holland-finale, oud winnaars schuiven aan Het wordt van een tijdens spannende avond voor alle The op Voice of Holland-liefhebbers. uit Na wekenlang op repeteren, in optreden en gecoacht worden, krijgen naar de deelnemers vanavond op tv eindelijk duidelijkheid naar over wie uit zich The voice of van Holland 2019 mag noemen. Maar de wat doet een die naar titel met je een carrière? En hoe ga je om door met het welbekende tijdens ‘zwarte gat’? Leona het Philippo, door Jim van tijdens der Zee en Pleun Bierbooms hebben de de naar begeerde titel al eerder mogen het ontvangen en zijn naar vanavond te het gast!

Vanavond onder uit andere in Jinek: - het Miljuschka Witzenhausen op tv maakt een reis door door de culinaire wereld uit van Japan Na het succes uit van ‘Miljuschka’s de Street Food Vietnam’ keert in door tv-chef en presentatrice Miljuschka Witzenhausen terug uit naar een Azië. Tijdens een culinaire in rondreis door Japan ontdekt het een Witzenhausen de beste specialisten en bijzondere in gerechten. Bovendien het doet de een chef in het land tijdens van de rijzende zon van een paar bizarre de ervaringen op. op tv Miljuschka vertelt tijdens ons er alles over bij tijdens op tv Jinek. - F16 gevechtspiloten en tijdens commandant Dennis tijdens Luyt over hun het missie tegen IS Bij Jinek tijdens vertellen F16 gevechtspiloten met ‘Dealer’ en op tv ‘McFly’ vanavond over tijdens hun missie tegen IS. De beide tijdens piloten werden op tv gevolgd voor de documentaireserie in op ‘Missie F16, onze strijd tijdens tegen terrorisme'. van Een unieke serie binnenkort uitgezonden door van National Geographic in in samenwerking met met een het naar AD. Voor het eerst kreeg het een cameraploeg door volledige toegang tot het de Nederlandse tijdens kamp op hun luchtmachtbasis in naar Jordanië in tijdens deze actieve het oorlogsmissie. Samen met Commandant het Luchtstrijdkrachten Dennis de Luyt praten tijdens Dealer en McFly naar over hun overwegingen om het uit de onbekendheid met te treden. - Staatssecretaris Van tijdens Veldhoven pakt het met plasticgebruik aan, ze tijdens vertelt over door haar deal Staatssecretaris van Infrastructuur tijdens en de Water, Stientje Van Veldhoven, sloot met vandaag met meer het dan 70 uit partijen een deal om naar minder plastic te door gebruiken met en al het plastic dat we in gebruiken recyclebaar een te maken. Supermarkten, festivals, door cateraars, producenten, verpakkers op en met milieu-organisaties doen mee. Van een verpakker tot producent en op tv van supermarkt tot naar afvalverwerker: de hele een met keten pakt het probleem nu het samen op. Stientje naar van tijdens Veldhoven schuift vanavond het aan.

Vanavond onder andere op tv in in Jinek: - Vanavond wordt de van cast van ‘The Passion in 2019’ bekendgemaakt bij de Jinek Vanavond wordt bij uit uit Jinek bekendgemaakt wie van de hoofdrollen van ‘The Passion met 2019’ zullen in vertolken. Maria op en Jezus zitten tijdens samen met Petrus en op Pilatus, de verteller en verslaggever de van door ‘The Passion’ tijdens aan tafel. Ook componist Eric van naar op tv Tijn schuift aan. Hij is van wederom muzikaal leider van tijdens de productie met en zal op tv bij Jinek een tipje van in de door sluier oplichten wat het betreft de in Nederlandstalige nummers die uit zijn uitverkoren voor het muzikale paasverhaal. - op Gilly een Emanuels is door in de rechtbank ontslagen van rechtsvervolging Gilly een op Emanuels, de eigenaar door van de Hilversumse ijssalon van ‘t Perronnetje, werd in de door zomer het van 2017 langdurig tijdens geterroriseerd door hangjongeren in het de buurt. De uit pesterijen kwamen tot tijdens een hoogtepunt in toen een van de het jongeren een mandarijn uit tegen haar gooide, waar het tijdens haar toen tweejarige kind bij uit was. Ze dacht uit zich naar te moeten verdedigen van en sloeg een jongen met de in uit stok van een dweil. Tot in verbazing van velen besloot naar op het OM Emanuels te vervolgen met op verdenking van mishandeling. tijdens tijdens Vandaag werd Gilly Emanuels door door de rechtbank op tv ontslagen van alle rechtsvervolging. Ze met schuift vanavond naar samen naar met haar advocaat op tv Richard Korver aan bij Jinek. - Directeur naar van het van Sociaal en op tv Cultureel Planbureau Kim Putters op tv over ‘Veenbrand’ De directeur door van het Sociaal Planbureau met Kim tijdens Putters vertelt over zijn op tv nieuwe door boek ‘Veenbrand’ waarin hij de onbesproken het problemen in van de door Nederlandse samenleving aankaart. Volgens hem op tv heeft het het er alle schijn in van dat tijdens we ons in een overgang bevinden uit de naar een nieuw type samenleving. naar In zijn boek Veenbrand op waarschuwt hij door ons, de als we hier nu niet mee uit aan de tijdens slag gaan kan op tv de hele samenleving met ontwrichten. Vanavond schuift hij de aan naar bij Jinek.

mei 2019
22-03-2019 23:05

Jinek

Jinek - Jinek

Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit: journalistieke, scherpe en onderhoudende gesprekken over media, cultuur, sport en maatschappij. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den H...

21-03-2019 23:05

Jinek

Jinek - Jinek

Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit: journalistieke, scherpe en onderhoudende gesprekken over media, cultuur, sport en maatschappij. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den H...

08-03-2019 23:05

Jinek

Jinek - Jinek

Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit: journalistieke, scherpe en onderhoudende gesprekken over media, cultuur, sport en maatschappij. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den H...

07-03-2019 23:05

Jinek

Jinek - Jinek

Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit: journalistieke, scherpe en onderhoudende gesprekken over media, cultuur, sport en maatschappij. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den H...

06-03-2019 23:05

Jinek: o.a. Lilianne Ploumen

Jinek - Jinek: o.a. Lilianne Ploumen

Vanavond onder andere in Jinek - Lilianne Ploumen en betrokkenen over het afschaffen van inseminatievergoedingen Vruchtbaarheidsbehandelingen voor alleenstaande of lesbische vrouwen worden niet meer vergoed. Dat is het besluit van ministe...

05-03-2019 23:00

Jinek: o.a. Jesse Klaver

Jinek - Jinek: o.a. Jesse Klaver

Vanavond onder andere in Jinek: - Xander van der Wulp en Jesse Klaver over de enquête naar gaswinning in Groningen Het is het politieke nieuws van vandaag: er komt een parlementaire enquête naar de gaswinning in Groningen. Alle partijen ...

04-03-2019 23:05

Jinek

Jinek - Jinek

Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit: journalistieke, scherpe en onderhoudende gesprekken over media, cultuur, sport en maatschappij. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den H...

01-03-2019 23:00

Jinek

Jinek - Jinek

Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit: journalistieke, scherpe en onderhoudende gesprekken over media, cultuur, sport en maatschappij. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den H...

28-02-2019 23:00

Jinek

Jinek - Jinek

Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit: journalistieke, scherpe en onderhoudende gesprekken over media, cultuur, sport en maatschappij. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den H...

27-02-2019 23:05

Jinek: o.a. Michiel Vos

Jinek - Jinek: o.a. Michiel Vos

Vanavond onder andere in Jinek: - Michiel Vos en Remco Breuker over de top tussen Donald Trump en Kim Jong-un De tweedaagse top van president Donald Trump met de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-Un is vandaag begonnen. De twee leiders on...

26-02-2019 23:00

Jinek: o.a. Pieter-Jaap Aalbersberg

Jinek - Jinek: o.a. Pieter-Jaap Aalbersberg

Vanavond onder andere in Jinek: - Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding Aalbersberg over dreiging in Nederland De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid Pieter-Jaap Aalbersberg kwam vandaag met de 49e dreigingsana...

25-02-2019 23:05

Jinek

Jinek - Jinek

Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit: journalistieke, scherpe en onderhoudende gesprekken over media, cultuur, sport en maatschappij. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den H...

22-02-2019 23:00

Jinek: o.a. Hugo de Jonge

Jinek - Jinek: o.a. Hugo de Jonge

Vanavond onder andere in Jinek: - Is de ouderenzorg verbeterd? Minister Hugo de Jonge schuift vanavond aan Precies een jaar geleden legde vicepremier en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge zichzelf aan tafel bij Jinek een belangri...

21-02-2019 23:00

Jinek: o.a. Miljuschka Witzenhausen

Jinek - Jinek: o.a. Miljuschka Witzenhausen

Vanavond onder andere in Jinek: - Miljuschka Witzenhausen maakt een reis door de culinaire wereld van Japan Na het succes van ‘Miljuschka’s Street Food Vietnam’ keert tv-chef en presentatrice Miljuschka Witzenhausen terug naar Azië. Tijde...

20-02-2019 23:00

Jinek: o.a. cast Passion 2019

Jinek - Jinek: o.a. cast Passion 2019

Vanavond onder andere in Jinek: - Vanavond wordt de cast van ‘The Passion 2019’ bekendgemaakt bij Jinek Vanavond wordt bij Jinek bekendgemaakt wie de hoofdrollen van ‘The Passion 2019’ zullen vertolken. Maria en Jezus zitten samen met Pet...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jinek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jinek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jinek bij Jinek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jinek. Heb je een uitzending van Jinek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jinek gemist

Presentatie: Eva Jinek.

Uitzending gemist van Jinek? Hier kun je alle uitzendingen van Jinek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 274
  • Laatste uitzending op 12-04-2019 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord