Programma gemist?

Vanavond van onder andere in op tv Jinek: - Prins Constantijn over hoe naar hij van de Nederland een start-upland gaat met tijdens maken Prins Constantijn van Oranje wil de niets liever een dan dat een onze start-ups de wereld op veroveren. Hiervoor reisde hij met in vijftig start-ups met naar de het grootste technologiebeurs van uit de wereld: van The Consumer Electronics het Show in Las Vegas. Wat zijn het de nieuwste uit technologische met trends en wat tijdens heeft ons land nodig om een het tijdens beste thuisbasis voor internationale start-ups met te worden? met Hij praat er vanavond over op tv bij Jinek. - de Hélène naar Hendriks en Ronald de met Boer over de transfer van tijdens Frenkie de Jong Vandaag door werd bekend met gemaakt tijdens dat Ajax-middenvelder Frenkie de uit Jong (21) deze uit zomer de een overstap maakt naar in FC Barcelona. Wat op tv staat hem precies te wachten? een Hélène de Hendriks en Ronald door de Boer schuiven aan in om over een deze bijzondere stap te praten. - De op tv grote met winnaars van van de Musical Awards 2019 schuiven aan het bij Jinek De met musical ?The Addams de Family? kreeg maar met liefst elf nominaties voor uit de tijdens Musical Awards. in Ook ?Het Pauperparadijs?, ?Selma Ann van Louis? en ?Evita? uit maken kans een om prijzen in een de wacht te slepen. Wie op tv vallen er uit allemaal in op tv de prijzen? Vanavond krijgen op tv we op tv daar antwoord op, want met dan zitten de het grote winnaars bij de ons aan door tafel.

Vanavond in onder andere in Jinek: - Gerrit met Zalm van stamt af van een Friese het zeerover, vanavond vertelt tijdens hij van erover Veel mensen kennen Gerrit Zalm met misschien als de voormalig op minister van Financiën. Veel minder het bekend is zijn een familieverleden. op Het tv-programma ?Verborgen Verleden? dook uit in op tv zijn familiegeschiedenis en nu blijkt met dat met Zalm een rechtstreekse op afstammeling is van de Friese vrijheidsstrijder van en zeerover ?de op een Grote Pier?. Vanavond vertelt hij bij de van Jinek zijn verhaal. - van Joost Vullings & Wouter door de Winther over de onrust op binnen de coalitiepartijen Ook de door in politiek Den Haag is tijdens de temperatuur tot het op vriespunt gedaald. het Want na geruzie over tijdens klimaat, kiften naar de coalitiepartijen nu tijdens alweer een paar op tv dagen over de op verruiming door van het kinderpardon. Grote naar vraag in politiek Den Haag tijdens op tv is: stevenen VVD, CDA, naar D66 en ChristenUnie af op op tv door een grote crisis? Vanavond hebben we het in het erover met politiek commentator Joost het Vullings naar en Wouter de Winther, uit chef parlementaire redactie bij naar De een Telegraaf. - Pier Eringa, de president-directeur van ProRail, over de in sneeuwerige dag door op op het spoor De sneeuw zorgde vandaag van voor een een spitsrecord van maar op tv liefst 2000 kilometer file. Op in met het spoor ging het juist verrassend door goed, naar mede door op een aangepaste dienstregeling. Hoe kan een dat? Pier Eringa, president-directeur de van ProRail, legt op tv in het vanavond uit.

Vanavond onder andere op tv in Jinek: - op tv Fractievoorzitter Jesse Klaver blikt door het vooruit op de Provinciale Statenverkiezingen De naar campagne voor de naar Provinciale Statenverkiezingen zijn begonnen. in De op tv kans is op groot dat het kabinet door Rutte III na deze op verkiezing door GroenLinks nodig heeft voor een meerderheid op tv in de het Eerste en door Tweede Kamer. Maar met wat gaat die steun kosten? het Fractievoorzitter Jesse Klaver uit is vanavond te het gast en tijdens deelt het zijn verwachtingen. - Summer de Snoo is naar het 9 jaar en verhuist door naar New York voor haar op tv modellencarrière Summer de op tv Snoo is op nog maar de negen jaar oud, maar van haar modellencarrière op zit al in van de lift. Sterker uit nog, ze verhuist binnenkort voor een haar loopbaan naar de New in York. Haar moeder, vader en met zusje op tv gaan gewoon mee. Ze vertelt tijdens vanavond over deze bijzondere door stap, naar samen met haar moeder Jessica naar de de Snoo. - De van Rossems zijn in door terug op de Nederlandse van televisie en met schuiven vanavond aan ?Hier Zijn de Van in het Rossems? keert dinsdag het 22 januari terug op op tv de Nederlandse televisie. de In het nieuwe een seizoen nemen Maarten, uit Vincent en Sis ons op tv mee naar verschillende plekken tijdens in Nederland. uit De de verhalen die zich daar op tv schuilhouden, vertellen zij alledrie op tv vanuit in hun eigen specialiteit: geschiedenis, kunstgeschiedenis de en architectuurgeschiedenis. En daar uit mag in het bekende vleugje scepsis tijdens natuurlijk niet aan op tv ontbreken! Broers Maarten met en Vincent schuiven aan! - het Wie op tv worden er genomineerd tijdens voor een Oscar? tijdens René Mioch doet zijn op tv voorspelling De jaarlijkse Oscarnominaties de staan tijdens weer voor de deur en het dus een is heel Hollywood weer in door spanning. Want uit welke films, acteurs en naar actrices uit worden genomineerd voor de in prestigieuze prijzen? Filmkenner tijdens René Mioch op is vanavond bij ons te een gast om het een voorspelling te op doen.

Vanavond met onder andere in Jinek: - Frans een Timmermans wil naar de in Europese Commissie leiden, vanavond vertelt tijdens hij waarom De Europese op tv verkiezingen staan weer voor tijdens de deur. En in Frans naar Timmermans wil het als voorman van de Partij van een de door Europese Sociaaldemocraten (PES) een de nieuwe Europese Commissie gaan in leiden. Volgens de Timmermans staat de met ziel door van Europa op het een spel. Het op zou voor hem een stapje omhoog door betekenen, een aangezien hij nu de in vicevoorzitter een is. Morgen wordt met zijn benoeming tot Europese van Lijsttrekker officieel bekrachtigd op het met PvdA-partijcongres. Vanavond met vertelt met hij er alvast de over bij ons in tijdens de uitzending. - Schrijver Ilja Leonard met Pfeijffer over van de groeiende toeristenstroom naar op tv Europa Europa: het de verleden ligt van er voor tijdens het oprapen en uit de culturele diversiteit is overweldigend. Maar met daarmee een heeft Europa zichzelf onbedoeld uit een groot probleem de op de tijdens hals gehaald. Volgens schrijver Ilja het naar Leonard Pfeijffer vernietigt de groeiende in toeristenstroom op het continent tijdens precies datgene waardoor het het wordt aangetrokken. tijdens In zijn onlangs op verschenen boek met Grand de Hotel Europa komen beide thema’s tijdens samen. het Vanavond vertelt hij erover bij Jinek. - de Politiek met verslaggever Joost Vullings praat tijdens ons bij over uit onrustige week in Den in Haag De vakantie in is voorbij en dat het hebben van de politici in Den Haag op geweten! Het in was namelijk op een onrustige week in de naar politieke een hoofdstad. Premier May zag haar door Brexit-voorstel de prullenbak met op tv in verdwijnen en het concept-klimaatakkoord de werd flink tijdens bekritiseerd. Joost Vullings blikt uit vanavond terug op tv op deze naar bewogen week en bespreekt op alvast de een Europese verkiezingen. - Alain Caron, Joris met Bijdendijk & het Miljuschka Witzenhausen over tijdens de Low Food-beweging We moeten het anders gaan een eten en trots zijn op de de Nederlandse keuken, naar vindt chef-kok uit Joris tijdens Bijdendijk. Hij is één van de van uit oprichters van ‘Low Food’, op een beweging die zich het inzet voor de de nieuwe Nederlandse in keuken. Maar wat is door dat het precies, de Hollandse gastronomie? 24Kitchen-presentatrice Miljuschka op tv Witzenhausen, chef-kok uit Alain Caron en op tv chef-kok Joris Bijdendijk vertellen op tv vanavond met bij Jinek over de Nederlandse op het keuken.

Vanavond onder andere een in door Jinek: - Roemrijk het vriendenteam AFC Zaterdag 2 kijkt met uit naar in de voetbalcompetitie Veel mensen kijken uit met naar dit weekend op tv in want dan begint de voetbalcompetitie op tv weer. Dat geldt ook op voor de mannen door van vriendenteam AFC een Zaterdag 2: een van met ‘amateurteam’ dat ooit in het uit leven werd op tv geroepen door Ruud een Gullit omdat hij op graag wilde voetballen met zijn tijdens vrienden. Eerder speelden op Marco van van Basten, Wim Kieft op tv en Ronald de Boer met in het elftal. de Vanavond de praten we over op de charme van het amateurvoetbal naar met met Gullit en op tv de huidige vedetten op van het team: van Kenneth Perez en John op tv van Lottum. van - Rick Jansen vertelt over uit zijn de dubbelleven als DJ Admin op tv én docent economie Rick tijdens Jansen staat vier dagen in van de week door voor de klas van als docent van economie. De uit rest van zijn tijd reist hij tijdens van de wereld over als DJ Admin. in Vorig op jaar draaide hij zelfs 115 van met shows in 29 landen. Hoe tijdens zorgt hij ervoor naar dat hij tijdens toch fit voor het de klas op staat, en wat in kunnen zijn leerlingen leren van door zijn dj-carrière? met Hij praat er vanavond over een op tv bij Jinek. - Tom van Egbers en Sybrand Buma over door de chaotische Brexit: door wat nu? Na de met nederlaag van premier May het in het Lagerhuis in koerst de Europese met door Unie af op op een chaotische Brexit. Sybrand Buma maakt op zich zorgen een en praat bij tijdens Jinek over de dilemma’s in waar tijdens zowel de Britten van als de door Europese Unie nu tegenaan van lopen. Tom Egbers een schuift aan in om het te hebben over het tijdens eiland waar zijn op tv met moeder vandaan komt.

Vanavond op onder andere in door Jinek: - Peter R. de een Vries over uit zijn getuigenis in door de zaak Holleeder Vandaag legt misdaadverslaggever een tijdens Peter R. de Vries opnieuw een naar getuigenis af naar in de uit zaak Holleeder. Op de naar vijftigste dag van het uit van proces staat de bandopname naar van een telefoongesprek door met Holleeder uit centraal. Deze werd onlangs door De met uit Vries aan het Openbaar Ministerie overhandigd. met de De misdaadverslaggever schuift vanavond bij ons uit aan in om erover te vertellen. - Klaas met de Dijkhoff licht zijn van uitspraken over het klimaatakkoord toe Afgelopen tijdens weekend werd de uit coalitie op door scherp gezet tijdens door de uitspraken van Klaas Dijkhoff. met De Telegraaf kopte: tijdens “VVD: ‘nee’ tegen met klimaatakkoord”. VVD-fractievoorzitter Dijkhoff een een acht de kans ‘nihil’ dat op hij op zijn handtekening zet onder het in huidige akkoord. Hij tijdens waarschuwt er tijdens zelfs voor dat het huidige van kabinet in zou kunnen de vallen over de in gemaakte klimaatplannen. Vanavond ligt een Dijkhoff zijn op uitspraken toe bij Jinek. - Documentaire uit ‘Emma wil Leven’ krijgt door de vervolg op toneel en het papier Zo’n twee jaar geleden in maakte de docu op ‘Emma wil Leven’ veel op los in op tv Nederland. op tv De documentaire van Jessica Villerius vertelt naar het verhaal met van in Emma, die vecht tegen op tv de dodelijke ziekte anorexia. Emma een verliest de uiteindelijk de strijd uit en overlijdt. Nu krijgt de van docu een vervolg, op met een theatervoorstelling een en met een boek. Emma’s vader Jo tijdens op tv Caris, documentairemaker Jessica tijdens Villerius en kinderarts Annemarie van van Bellegem komen er op tv vanavond over met vertellen.

Vanavond van onder andere met in Jinek: - Ahmed Aboutaleb viert zijn uit 10-jarig jubileum als van burgemeester door van Rotterdam Ahmed Aboutaleb op is alweer tien jaar burgemeester van van Rotterdam. op Van op tv het begin af aan uit viel hij op: hij op tv was de eerste burgemeester uit met een met migratieachtergrond van een de grote Europese stad. op Vanavond praat hij een bij uit Jinek over het op tv afgelopen decennium. - Songfestival-coryfeeën in Gerard Joling en Trijntje Oosterhuis op tv blikken naar vooruit Wie gaat er een dit jaar naar het door Eurovisie Songfestival in naar Tel Aviv? Dat is de de grote vraag. Normaal een gesproken kunnen we op tv ons er al tijdens maanden op een verheugen, maar in nu is het op nog een van groot raadsel. Trijntje Oosterhuis en de Gerard een Joling stonden beiden met ooit op het grootste podium uit van naar Europa en delen vanavond hun tijdens verwachtingen voor dit jaar! - de Televisierecensent Angela de de Jong reageert op in de een verwijten van Gordon Ophef de in medialand! Gisteren met was Gordon een te gast bij De Wereld de Draait Door de om te vertellen over zijn de nieuwe avontuur bij in SBS6. het Naast zijn overstap, op kwam televisierecensent Angela de de Jong ook aan bod, de die volgens Gordon op een ‘’vervelende met vrouw is geworden’’. de Hij vindt dat een de televisierecensenten de laatste de twee jaar de te veel op op de persoon spelen. Vanavond de tijdens is Angela te gast en met reageert het ze op de uitspraken van met Gordon.

Vanavond door onder andere het in Jinek: - Minister Cora van Nieuwenhuizen tijdens over de tijdens vervolgstappen van tijdens de containerramp Vanmiddag uit was ze nog voor op een werkbezoek van op Terschelling, maar vanavond in zit minister Cora van naar Nieuwenhuizen van naar Infrastructuur en Waterstaat bij Jinek uit aan tafel. naar Ze door bezocht het eiland om naar de overboord geslagen containers met van eigen tijdens ogen te zien. naar Morgen worden ze geborgen. naar Hoe gaat met Nederland deze ramp uit oplossen? De minister vertelt op er vanavond over een bij ons op in de de uitzending. - Bergbeklimmers Job van de Hemert en het Gerke Hoekstra over de tijdens ‘route der routes’ In de met nieuwe documentaire het Free Solo op zien we bergbeklimmer Alex Honnold uit zonder touw een top in op van 900 meter beklimmen in op Yosemite. Vanavond vertellen door twee een Nederlandse klimmers bij ons in tijdens de uitzending meer over op tv deze route, met die op tv zij mét touwen aflegden. uit Job van Hemert, die naar de op tv klim afmaakte, en Gerke Hoekstra, de de het niet haalde, op bespreken de naar moeilijkheden in van de route Free uit Rider.

Vanavond onder naar andere in Jinek: - tijdens Kees van met der Staaij en uit Ingrid van een Engelshoven over de Nashville-verklaring Dit weekend naar ontstond op tv veel ophef nadat ruim 200 uit predikanten en andere door orthodoxe christenen een pamflet op tv ondertekenden tegen uit homo’s en transgenders. de SGP-fractievoorzitter Kees van het der Staaij in was een van de ondertekenaars naar van de naar zogeheten Nashville-verklaring. Minister het van Emancipatie Ingrid de van Engelshoven naar vindt het manifest een stap in terug in de van tijd. Beiden schuiven het vanavond op aan. - De beveiligers van op de Gay van Pride en Wilders over op tv de risico’s van hun op beroep Hoe beveilig op tv je een kerncentrale, op tv een metronetwerk, de Gay tijdens de Pride of een politicus? Beveiliging op tv lijkt vanzelfsprekend en vooral naar nodig. Vijf beveiligers, uit onder meer tijdens van die van door Geert Wilders, tijdens laten de camera toe tijdens het een hun werk. Vanavond vertellen uit beveiligers Jory Brenders en in Michael samen met de regisseur Anneloek de Sollart over uit het risicovolle beroep. Aanstaande een woensdag is de documentaire met De Beveiligers op te zien op een NPO 2. - Wilfred Genee door vertelt hoe zijn een eerste dag was bij een Veronica Inside-radio Radio Veronica naar heeft er uit sinds vandaag een nieuw op programma bij. Wilfred de Genee, presentator van een de het televisieprogramma Veronica Inside, het heeft vanaf vandaag zijn eigen op radioshow Veronica Inside. van Samen op met de sidekicks Rick Romijn uit en Niels van de door Baarlen, probeert hij daarin hetzelfde ''vrijgevochten tijdens gevoel als het op de met televisie'' over te tijdens brengen, zegt het hij in het AD. tijdens Vanavond schuift hij bij door ons een aan.

Vanavond onder andere tijdens in in Jinek: - Het nieuwe duo Albert de Verlinde en van Jan Versteegh van vertelt over 6Inside Mister Entertainment, met oftwel Albert naar Verlinde, keert aanstaande in maandag weer terug op de uit buis. Tweeënhalf jaar naar na zijn vertrek de uit bij RTL Boulevard het gaat hij samen met Jan Versteegh in de de concurrentie aan een met zijn oude vertrouwde programma door op tv het op tv grootste entertainmentnieuws te bespreken op het tijdens SBS6. In 6Inside zal naar Albert Verlinde het gesprek met van in de dag doornemen een met Jan Versteegh en de bespreekt hij het entertainmentnieuws het met insiders. de De mannen beloven er een een spraakmakend het programma van te uit maken waarin Albert, met als vanouds, op geen blad voor de mond zal door uit nemen. Vanavond zijn de heren op tv te gast bij tijdens Jinek. - Max van op tv Weezel, icoon in van het Binnenhof, over een zijn loopbaan en met ziekte Zeker door 40 jaar is op hij het gezicht van de parlementaire de uit journalistiek: Max van Weezel. Maar een de tijdens diagnose kanker maakte plotseling een eind tijdens een aan werkweken van soms wel tachtig in uur. In tijdens zijn prognose hoorde op tv hij de onlangs dat zijn levensverwachting maar door kort uit is. Aanstaande zondag naar zendt omroep Max naar een lang interview het uit met dit icoon uit van het Binnenhof. in Aan tafel bij Jinek vertelt met hij in over zijn carrière van en zijn ziekte. - Betrokkenen over tijdens de vervuilde kust naar tijdens langs de Waddenzee en een de opruimactie De kust langs het de Waddenzee ligt bezaaid met naar met koelkasten, piepschuim, lcd-schermen en een gifzakken. op Militairen en honderden vrijwilligers helpen door met een opruimen om een grotere milieuramp te een voorkomen. Vanavond op schuiven van burgemeester Tineke Schokker (Vlieland), kolonel Paul naar met van der Touw van Defensie, met vrijwilligerscoördinator in Arnout de Vries en zeevaartspecialist Frans door Waals aan bij het op Jinek. Ze vertellen alles over de op met situatie aan de op Waddenzee.

januari 2019
23-01-2019 23:00

Jinek: o.a. Prins Constantijn van Oranje

Jinek - Jinek: o.a. Prins Constantijn van Oranje

Vanavond onder andere in Jinek: - Prins Constantijn over hoe hij van Nederland een start-upland gaat maken Prins Constantijn van Oranje wil niets liever dan dat onze start-ups de wereld veroveren. Hiervoor reisde hij met vijftig start-ups...

22-01-2019 23:05

Jinek: o.a. Gerrit Zalm

Jinek - Jinek: o.a. Gerrit Zalm

Vanavond onder andere in Jinek: - Gerrit Zalm stamt af van een Friese zeerover, vanavond vertelt hij erover Veel mensen kennen Gerrit Zalm misschien als voormalig minister van Financiën. Veel minder bekend is zijn familieverleden. Het tv-...

21-01-2019 23:00

Jinek: o.a. Jesse Klaver

Jinek - Jinek: o.a. Jesse Klaver

Vanavond onder andere in Jinek: - Fractievoorzitter Jesse Klaver blikt vooruit op de Provinciale Statenverkiezingen De campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen zijn begonnen. De kans is groot dat het kabinet Rutte III na deze verki...

18-01-2019 23:00

Jinek: o.a. Frans Timmermans

Jinek - Jinek: o.a. Frans Timmermans

Vanavond onder andere in Jinek: - Frans Timmermans wil de Europese Commissie leiden, vanavond vertelt hij waarom De Europese verkiezingen staan weer voor de deur. En Frans Timmermans wil als voorman van de Partij van de Europese Sociaalde...

17-01-2019 23:05

Jinek

Jinek - Jinek

Presentatie: Eva Jinek.

16-01-2019 23:05

Jinek: o.a. Ruud Gullit

Jinek - Jinek: o.a. Ruud Gullit

Vanavond onder andere in Jinek: - Roemrijk vriendenteam AFC Zaterdag 2 kijkt uit naar de voetbalcompetitie Veel mensen kijken uit naar dit weekend want dan begint de voetbalcompetitie weer. Dat geldt ook voor de mannen van vriendenteam AF...

15-01-2019 23:10

Jinek

Jinek - Jinek

Presentatie: Eva Jinek.

14-01-2019 23:00

Jinek: o.a. Peter R. de Vries

Jinek - Jinek: o.a. Peter R. de Vries

Vanavond onder andere in Jinek: - Peter R. de Vries over zijn getuigenis in de zaak Holleeder Vandaag legt misdaadverslaggever Peter R. de Vries opnieuw een getuigenis af in de zaak Holleeder. Op de vijftigste dag van het proces staat de ...

11-01-2019 23:05

Jinek: o.a. Ahmed Aboutaleb

Jinek - Jinek: o.a. Ahmed Aboutaleb

Vanavond onder andere in Jinek: - Ahmed Aboutaleb viert zijn 10-jarig jubileum als burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb is alweer tien jaar burgemeester van Rotterdam. Van het begin af aan viel hij op: hij was de eerste burgemeester...

10-01-2019 23:05

Jinek: o.a. Cora van Nieuwenhuizen

Jinek - Jinek: o.a. Cora van Nieuwenhuizen

Vanavond onder andere in Jinek: - Minister Cora van Nieuwenhuizen over de vervolgstappen van de containerramp Vanmiddag was ze nog voor een werkbezoek op Terschelling, maar vanavond zit minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur e...

09-01-2019 23:05

Jinek

Jinek - Jinek

Presentatie: Eva Jinek.

08-01-2019 23:00

Jinek

Jinek - Jinek

Presentatie: Eva Jinek.

07-01-2019 23:00

Jinek: o.a. Kees van der Staaij

Jinek - Jinek: o.a.  Kees van der Staaij

Vanavond onder andere in Jinek: - Kees van der Staaij en Ingrid van Engelshoven over de Nashville-verklaring Dit weekend ontstond veel ophef nadat ruim 200 predikanten en andere orthodoxe christenen een pamflet ondertekenden tegen homo’s ...

04-01-2019 23:05

Jinek

Jinek - Jinek

Presentatie: Eva Jinek.

03-01-2019 23:05

Jinek: o.a. Albert Verlinde

Jinek - Jinek: o.a. Albert Verlinde

Vanavond onder andere in Jinek: - Het nieuwe duo Albert Verlinde en Jan Versteegh vertelt over 6Inside Mister Entertainment, oftwel Albert Verlinde, keert aanstaande maandag weer terug op de buis. Tweeënhalf jaar na zijn vertrek bij RTL B...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jinek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jinek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jinek bij Jinek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jinek. Heb je een uitzending van Jinek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jinek gemist

Presentatie: Eva Jinek.

Uitzending gemist van Jinek? Hier kun je alle uitzendingen van Jinek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 226
  • Laatste uitzending op 23-01-2019 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord