Programma gemist?

Vanavond onder de andere in op Jinek: - Lodewijk Asscher de wil het kabinet aan zijn uit het kant krijgen Het derde kabinet Rutte uit is nu bijna in acht maanden onderweg. Maar de van moeilijk heeft dit kabinet op het vooralsnog niet. door De oppositie is versplinterd met en naar treedt zelden eendrachtig op. Toch van denkt PvdA-leider Lodewijk door Asscher het kabinet in zijn een richting op te met duwen. Vanavond schuift naar hij aan en licht hij uit zijn plannen uit toe. - Najib Amhali, Martijn Koning uit een en Ali B naar staan dit WK achter Marokko Na met een afwezigheid van 20 een jaar, is voor het door Marokko vandaag het op tv WK voetbal begonnen. En er is de ook steun vanuit uit Nederland. de Zo stuurden onder uit andere Louis op van Gaal en Wesley in Sneijder een tijdens videoboodschap. Maar ook comedyformatie de de Gabbers staat achter met Marokko. Vandaag te tijdens gast: Najib tijdens Amhali, Martijn Koning en tijdens Ali B. - Teun op tv op tv van de Keuken en Hanneke tijdens Dessing over de strijd met uit tegen suiker Een grote supermarkt naar kondigde deze week aan het om minder suiker van in zijn producten te tijdens stoppen. in Ze willen een miljard op tv suikerklontjes uit op hun producten halen. Journalist tijdens Teun van de Keuken door en Hanneke met Dessing van het Diabetes met een Fonds delen hun het kijk op deze strijd tegen een suiker.

Vanavond op onder andere in door Jinek: - Sigaretten zijn tijdens veel schadelijker in dan we dachten, staatssecretaris door Blokhuis reageert Sigaretten zijn nog op veel schadelijker met voor de gezondheid dan gedacht, met door maakte het Rijksinstituut voor Volksgezondheid een en Milieu (RIVM) van vandaag bekend. Door op sommige in sigaretten krijgen rokers door wel tot 26 een keer meer schadelijke stoffen door binnen. Vanavond in een Jinek reageert verantwoordelijk door staatssecretaris Paul een Blokhuis op dit nieuws en op tv licht hij van toe welke met stappen hij gaat nemen in naar de strijd door tegen de in sigaret. - Sporter Mike met Lingen over zijn door revalidatie en leven na het een treinongeluk Mike Lingen was op een uit veelbelovend jiu jitsu-talent, tot in hij vorig jaar op tv een treinongeluk naar kreeg waardoor hij zijn van onderbeen verloor. Na een een jaar een revalideren is hij van bezig met een opleiding tijdens tot gymleraar. En hij is uit op de zoek naar een nieuwe sport het waar van hij zijn tanden van in kan zetten. de Mike zit bij ons op tv aan uit tafel om te praten over uit hoe je naar er na zo’n op ongeluk weer in bovenop komt. - The Ruggeds doen tijdens mee aan de met grootste dansshow op naar Amerikaanse in televisie De Eindhovense breakdancegroep met The Ruggeds nemen op tv het in World of het Dance – de grootste dansshow een op van Amerikaanse televisie - op op tv tegen de de beste dansers van de uit wereld. Hoe is tijdens het in om te dansen tijdens voor een publiek van tijdens 9 miljoen mensen en voor het een het jury met onder andere Jennifer uit Lopez? Vanavond vertellen het ze erover bij in Jinek. - Rutger Castricum een volgt Marokkaanse Nederlanders een naar aanloop van op het WK Hoe volgen op op Marokkaanse Nederlanders het Marokkaans in elftal dit WK? in Rutger Castricum volgde hen in voor een met vierdelige televisieserie in ‘Marokko op 1’. Bij Eva uit aan tafel ook twee een op tv hoofdrolspelers uit de in serie: Siham Forkhani en Faisal een Bounif.

Vanavond onder andere naar in Jinek: - naar Saskia Belleman een praat ons van bij over de rechtszaak tegen Michael de P. Vandaag stond door Michael P. in Utrecht in in voor de rechter voor de door verdenking van het ontvoeren, met verkrachten naar en vermoorden van Anne door Faber. uit De 25-jarige Anne verdween tijdens eind september na een fietstocht. de Haar lichaam werd in bijna van twee weken later teruggevonden op in Zeewolde. het Telegraaf rechtbankverslaggever een Saskia Belleman was uit vandaag in de de rechtbank en schuift vanavond aan. - in André tijdens van Duin en Richard op Groenendijk over het naar eerbetoon aan Corrie van op tv Gorp Corrie van Gorp krijgt in de aanstaande woensdag een blijvend eerbetoon naar in het Oude Luxor met Theater in Rotterdam. uit De nu 75-jarige naar Van Gorp werd de groot een in de jaren zeventig. op Het grote publiek van kent haar vooral in van haar typetjes tijdens met naar André van Duin: op tv meneer en mevrouw de Bok. het Het initiatief voor een uit eerbetoon kwam een van cabaretier Richard Groenendijk naar die uit op het idee kwam tijdens na een in gesprek met Van Gorp tijdens op de jubileumvoorstelling van de 100 het jaar Luxor van Paul de tijdens Leeuw. De Leeuw de ontving daarin door Van Gorp op tv als een van het zijn special in guests. Vanavond vertellen Richard Groenendijk tijdens en met André van Duin bij van Jinek over hun band met een het de coryfee en met waarom Van Gorp een het eerbetoon verdient. - Laura en Merel tijdens Smulders op over hun succes op op het WK BMX Een unicum tijdens de in de BMX-sport. Een volledig van Nederlands podium tijdens in het WK in tijdens Bakoe bij de op dames! Maar het uit werd van bovenal het feestje van op Laura en de Merel Smulders. Het van familiesucces is compleet: Laura op werd wereldkampioen, haar zus uit Merel op tv pakte het zilver. het Vanavond zijn ze naar te gast bij de Jinek.

Vanavond onder naar andere in Jinek: - op Het op Voetbal Inside trio de blikt terug op een bewogen met TV-seizoen Het de Voetbal Inside trio, Wilfred Genee, een Johan Derksen op tv en René van in der Gijp schuift met vanavond aan de bij Jinek. Samen door met de mannen op tv blikken we terug op van een door veelbewogen TV-seizoen dat in op tv het teken stond tijdens van meerdere relletjes, waaronder een de een pruik van ‘Renate van op tv der Gijp’, het de kritiek op RTL-collega’s, uit een Televizier Ster voor door Wilfred én de uiteindelijke de overstap met naar John de tijdens Mol. - The Best Social van Awards met worden uitgereikt! Martijn van Koning vertelt welke zijn door favoriet zijn Vandaag worden naar The Best Social naar Awards uitgereikt! uit Welke entertainmentpagina is van het beste? De tijdens Speld, I Make Freek tijdens Vonk Memes To in Hide My Depression of door Waarom Vloggers Janken? Cabaretier door Martijn met Koning schuift aan uit en becommentarieert de op opmerkelijkste inzendingen, en vertelt met welke zijn met favorieten zijn. - Joost met Vullings en gedupeerde Raisa Thybaut in over de op gaswinning in Groningen Vandaag moet naar minister Wiebes zich tijdens in de uit Kamer verantwoorden over op tv de een gaswinning in Groningen met en zijn laatste de besluiten. Kan de minister toezeggen dat door hij de op Groningers met tegemoet komt in in het versterken van hun beschadigde op tv woningen? En uit hoe groot naar blijft het belang van een de NAM? Raisa Thybaut tijdens is gedupeerde en kan door niet wachten met tot op haar boerderij eindelijk gerenoveerd wordt. het Joost Vullings volgt het een debat en van praat de ons bij over door de ontwikkelingen. Vanavond met zijn ze allebei te in gast.

Na twaalf tijdens jaar keert de Cock met in met CeeOoCeeKaa terug naar de Nederlandse van televisie. in De succesvolle politieserie Baantjer wordt op voor naar de gelegenheid uit wel in een nieuw jasje gestoken. op tv Over een kleine van week begint de met rechtszaak tegen Michael op tv P., verdacht de van de verkrachting met van en de moord naar in op Anne Faber. De vader de van de Anne, Wim Faber, kwam op vorige week met een uit aangrijpende uit open brief waarin hij schrijft dat het het de moord op op zijn dochter voorkomen had kunnen worden op als van het gerechtshof van in een eerdere het zaak een hoge straf de had opgelegd met tbs. Moet op er naar meer controle komen op van de beroepsgroep? We naar praten erover door met Frits Bakker, een voorzitter van de Raad voor het de Rechtspraak in en rechter. Coco Chanel, uit Roger het Moore, Brigitte Bardot en nog naar veel een meer Hollywoodsterren kwamen jarenlang een hun door vakantie vieren in naar een Nederlands dorp naar onder de rook met van Utrecht, Haarzuilens. Daar staat van het met kasteel De Haar van de het excentrieke, adellijke van familie Van Zuylen van op Nijevelt. René de Mioch is maakte er een in in het kasteel een de tentoonstelling over.

Vanavond onder het andere in Jinek: - Sybrand een Buma vindt op dat met de oppositie haar verantwoordelijkheid moet nemen CDA-leider het Sybrand Buma haalde het dit weekend hard een uit in naar de oppositie in het de Tweede Kamer. Met het name SP, tijdens Forum op tv voor Democratie en GroenLinks moesten het in van ontgelden op het voorjaarscongres de van zijn partij. de Als regeringspartij vindt door Buma dat óók de door oppositie haar verantwoordelijkheid moet met het nemen. Vanavond schuift hij aan om naar tijdens dat toe te lichten - Dj-duo de Sunnery in James en Ryan Marciano over de tijdens drukke zomermaanden van door een de dj Voor het populaire dj-duo op tv Sunnery James en op tv Ryan de Marciano is de zomer niet door bepaald een naar tijd om te uit relaxen. Ook naar deze zomer vliegen de ze weer de hele op tv wereld over, om uit duizenden mensen op een te zwepen met hun naar muziek. Naast het dj’en tijdens de gaat het duo zich de komende tijdens tijd ook op een iets nieuws richten. op tv Wat dat precies in is, maken ze het vanavond bij ons in in de uitzending met bekend. - Britt Dekker de en Ankie een Broekers-Knol geven advies met aan uit hun 18-jarige zelf De door examens zijn voorbij en nu is door het in wachten op de uitslag. tijdens Voor naar veel jongeren een spannende tijd op tv met een uit nog grotere vraag: wat naar wil ik doen op tv met door mijn leven? Presentator met Britt Dekker en een voorzitter van de op tv Eerste Kamer Ankie Broekers-Knol schuiven vanavond de aan naar om hun waardevolle van adviezen met ons te delen. het Zij geven tips naar uit die zij zelf graag in hadden gehad toen door zij de de middelbare school verlieten. - De woordvoerder van op de familie Nouri van vertelt waarom van de familie tijdens een procedure start De op tv familie van Abdelhak Nouri, met de op tv 21-jarige Ajacied die met een jaar geleden in elkaar zakte het tijdens een oefenduel, naar stapt naar uit de arbitragecommissie van de door de KNVB. De familie meent dat Ajax het verantwoordelijk is voor uit de hersenschade van door in hun zoon, de op tv club wijst alle aansprakelijkheid af. De door woordvoerder van de van familie Nouri, advocaat uit Khalid Kasem, is op tv te gast van vanavond.

juni 2018
15-06-2018 22:45

Jinek: o.a. Lodewijk Asscher

Jinek - Jinek: o.a. Lodewijk Asscher

Vanavond onder andere in Jinek: - Lodewijk Asscher wil het kabinet aan zijn kant krijgen Het derde kabinet Rutte is nu bijna acht maanden onderweg. Maar moeilijk heeft dit kabinet het vooralsnog niet. De oppositie is versplinterd en treed...

14-06-2018 23:00

Jinek

Jinek - Jinek

Presentatie: Eva Jinek.

13-06-2018 23:05

Jinek: o.a. minister Blokhuis over sigaretten

Jinek - Jinek: o.a. minister Blokhuis over sigaretten

Vanavond onder andere in Jinek: - Sigaretten zijn veel schadelijker dan we dachten, staatssecretaris Blokhuis reageert Sigaretten zijn nog veel schadelijker voor de gezondheid dan gedacht, maakte het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en...

12-06-2018 23:00

Jinek

Jinek - Jinek

Presentatie: Eva Jinek.

11-06-2018 23:10

Jinek: o.a. Saskia Belleman over Michael P.

Jinek - Jinek: o.a. Saskia Belleman over Michael P.

Vanavond onder andere in Jinek: - Saskia Belleman praat ons bij over de rechtszaak tegen Michael P. Vandaag stond Michael P. in Utrecht voor de rechter voor de verdenking van het ontvoeren, verkrachten en vermoorden van Anne Faber. De 25-...

08-06-2018 23:00

Jinek

Jinek - Jinek

Presentatie: Eva Jinek.

07-06-2018 23:00

Jinek: Johan Derksen over VI

Jinek - Jinek: Johan Derksen over VI

Vanavond onder andere in Jinek: - Het Voetbal Inside trio blikt terug op een bewogen TV-seizoen Het Voetbal Inside trio, Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp schuift vanavond aan bij Jinek. Samen met de mannen blikken we ter...

06-06-2018 23:00

Jinek

Jinek - Jinek

Presentatie: Eva Jinek.

05-06-2018 23:00

Jinek

Jinek - Jinek

Presentatie: Eva Jinek.

05-06-2018 22:55

Victor Reinier, Peter Römer, René Mioch, Frits Bakker ea

Jinek - Victor Reinier, Peter Römer, René Mioch, Frits Bakker ea

Na twaalf jaar keert de Cock met CeeOoCeeKaa terug naar de Nederlandse televisie. De succesvolle politieserie Baantjer wordt voor de gelegenheid wel in een nieuw jasje gestoken. Over een kleine week begint de rechtszaak tegen Michael P., ve...

04-06-2018 23:00

Terug: Jinek, met Sybrand Buma e.a.

Jinek - Terug: Jinek, met Sybrand Buma e.a.

Vanavond onder andere in Jinek: - Sybrand Buma vindt dat de oppositie haar verantwoordelijkheid moet nemen CDA-leider Sybrand Buma haalde dit weekend hard uit naar de oppositie in de Tweede Kamer. Met name SP, Forum voor Democratie en Gro...

02-03-2018 23:00

Jinek

Jinek - Jinek

Presentatie: Eva Jinek.

01-03-2018 23:00

Jinek

Jinek - Jinek

Presentatie: Eva Jinek.

28-02-2018 23:05

Jinek

Jinek - Jinek

Presentatie: Eva Jinek.

27-02-2018 22:55

Jinek

Jinek - Jinek

Presentatie: Eva Jinek.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jinek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jinek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jinek bij Jinek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jinek. Heb je een uitzending van Jinek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jinek gemist

Presentatie: Eva Jinek.

Uitzending gemist van Jinek? Hier kun je alle uitzendingen van Jinek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 178
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord