Programma gemist?

Vanavond van onder andere in Jinek: - op tv Is de ouderenzorg het verbeterd? Minister op Hugo het de Jonge schuift vanavond op aan Precies een jaar geleden uit legde door vicepremier en minister van van Volksgezondheid Hugo een de Jonge zichzelf aan tafel de bij Jinek een belangrijke naar op taak op: de ouderenzorg moet binnen tijdens het jaar flink op verbeteren. En dat door in zou hij gaan doen door de de zorg te ontdoen door van onzinnige door regels die de zorgverleners op van op tv hun eigenlijke werk tijdens afhoudt. Of zoals een hij het in zelf formuleerde: als oma er een niets van merkt, uit dan hebben we het tijdens met niet goed gedaan. het Vanavond schuift de een minister van Volksgezondheid, Welzijn en door Sport aan om uit een te leggen hoe op tv het er het een jaar later voorstaat het het in de zorg. - Martijn Koning deelt tijdens de creatiefste in campagnefilmpjes voor de regionale de verkiezingen De regionale politiek in begint op warm te draaien voor de het Provinciale Statenverkiezingen op tijdens 20 maart. Martijn een op tv Koning - cabaretier én connaisseur uit van uit campagnefilmpjes - heeft van de afgelopen maanden naar naar dit moment toegeleefd: hij mag naar tijdens weer uit de brei met van verkiezingsfilmpjes tijdens de mooiste, grappigste in en meest creatieve met tijdens ons delen. Vanavond laat hij in zijn favorieten zien. - in Vanavond de een bloedstollende The tijdens voice of een Holland-finale, oud winnaars schuiven aan Het het wordt een spannende avond door voor met alle The Voice of op tv Holland-liefhebbers. Na wekenlang repeteren, op tv optreden en gecoacht in worden, krijgen met de deelnemers vanavond eindelijk naar duidelijkheid het over wie het zich The voice op of Holland 2019 mag het noemen. Maar in wat doet die titel in met je carrière? En op hoe ga je om van met het een welbekende ‘zwarte een gat’? Leona Philippo, Jim tijdens van der Zee van en Pleun Bierbooms het hebben de begeerde titel van al eerder een mogen in ontvangen en zijn vanavond naar te gast!

Vanavond met onder andere in Jinek: - door Miljuschka Witzenhausen op tv maakt een met reis door de culinaire de wereld van Japan Na het in succes van ‘Miljuschka’s door Street Food Vietnam’ keert naar tv-chef en van presentatrice Miljuschka Witzenhausen terug van naar Azië. Tijdens met een een culinaire rondreis door Japan ontdekt door Witzenhausen de door beste naar specialisten en bijzondere gerechten. Bovendien doet een de van chef in het land naar van de rijzende van zon een paar bizarre naar ervaringen op. tijdens Miljuschka vertelt ons in er alles over bij de Jinek. - F16 de gevechtspiloten en commandant Dennis van Luyt tijdens over hun missie tegen IS Bij in Jinek naar vertellen F16 op gevechtspiloten ‘Dealer’ en ‘McFly’ vanavond over een hun missie in tegen IS. De beide op tv piloten in werden gevolgd voor de documentaireserie de ‘Missie F16, onze op strijd tegen van terrorisme'. Een unieke een serie binnenkort uitgezonden een door National Geographic met in samenwerking met het met het AD. Voor de het met eerst kreeg een cameraploeg volledige uit toegang tot het op tv met Nederlandse kamp op hun luchtmachtbasis in een Jordanië tijdens deze met actieve oorlogsmissie. Samen uit het met Commandant Luchtstrijdkrachten Dennis Luyt een praten Dealer op en McFly over hun overwegingen het het om uit de onbekendheid te treden. - naar Staatssecretaris Van Veldhoven op pakt het de plasticgebruik aan, ze vertelt het over haar deal Staatssecretaris tijdens van Infrastructuur en in Water, Stientje Van op tijdens Veldhoven, sloot vandaag van met meer dan 70 partijen van een deal om uit minder plastic met te gebruiken en al het uit plastic dat we met uit gebruiken recyclebaar te uit maken. Supermarkten, festivals, cateraars, producenten, het verpakkers en milieu-organisaties doen op tijdens mee. Van verpakker tot een producent en van tijdens supermarkt tot afvalverwerker: de hele een keten pakt het door probleem nu uit samen op. Stientje door van door Veldhoven schuift vanavond in aan.

Vanavond naar onder andere in Jinek: - uit Vanavond wordt een de cast van ‘The naar Passion 2019’ bekendgemaakt van bij het Jinek Vanavond wordt bij Jinek van bekendgemaakt wie de tijdens hoofdrollen van ‘The Passion 2019’ op tv zullen op vertolken. Maria en naar Jezus zitten samen met Petrus in naar en Pilatus, de in verteller en verslaggever de van ‘The Passion’ aan tijdens tafel. Ook een componist Eric van Tijn schuift aan. tijdens Hij het is wederom in muzikaal leider van de productie naar en zal bij Jinek op een tipje het van de sluier op oplichten een wat betreft de Nederlandstalige nummers die de zijn uitverkoren door voor het muzikale tijdens paasverhaal. - Gilly de Emanuels is door van de rechtbank ontslagen van rechtsvervolging Gilly uit Emanuels, de een eigenaar uit van de Hilversumse ijssalon ‘t in Perronnetje, werd in de met zomer tijdens van 2017 van langdurig geterroriseerd door hangjongeren in het de buurt. De pesterijen van kwamen tot een van hoogtepunt toen een door een van de jongeren een uit mandarijn tegen haar een gooide, waar haar toen tijdens tweejarige kind bij was. op tv uit Ze dacht zich te naar moeten verdedigen en de sloeg een op jongen met de tijdens stok van een dweil. de Tot verbazing op tv van velen besloot het naar OM Emanuels te van vervolgen op verdenking van op tv mishandeling. in Vandaag werd Gilly in Emanuels door de rechtbank ontslagen een van alle een rechtsvervolging. Ze het schuift vanavond samen tijdens met haar advocaat tijdens Richard Korver aan bij Jinek. - tijdens Directeur van het de Sociaal en Cultureel Planbureau naar van Kim Putters over ‘Veenbrand’ De directeur een van het een Sociaal Planbureau Kim op tv Putters vertelt over zijn nieuwe op boek ‘Veenbrand’ van waarin hij de op onbesproken problemen in uit de in Nederlandse samenleving aankaart. Volgens hem heeft op het met er alle schijn van dat van we ons van in een overgang op bevinden naar een een nieuw type in samenleving. In tijdens zijn boek Veenbrand waarschuwt hij met ons, als de we hier nu niet mee in aan de slag met in gaan kan de hele samenleving van ontwrichten. uit Vanavond schuift hij aan bij de Jinek.

Eva Jinek voert tijdens het gesprek tijdens van de dag met op tv de hoofdrolspelers tijdens uit de actualiteit: journalistieke, tijdens scherpe een en onderhoudende gesprekken over een media, op cultuur, sport en maatschappij. de Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt van de stemming van in politiek op tv Den Haag en in uit den lande. Live door vanuit de door Westergasfabriek in Amsterdam.

Eva Jinek voert door door het gesprek van tijdens de dag met de hoofdrolspelers uit uit door de actualiteit: journalistieke, scherpe en onderhoudende naar een gesprekken over media, cultuur, op tv sport en op maatschappij. Verslaggever Jaïr Ferwerda tijdens peilt de stemming in op tv politiek uit Den Haag en in den naar lande. Live vanuit de uit Westergasfabriek in met Amsterdam.

Vanavond onder andere de in Jinek: - Minister van Grapperhaus schroeft de de aanpak van drugscriminelen een tijdens op, hij vertelt hoe De onder- en een bovenwereld dreigen steeds tijdens verder verstrengeld op tv te raken. op tv Volgens minister van met Justitie en Veiligheid Ferd op Grapperhaus is naar de belangrijkste oorzaak de naar grootschalige drugs- en het productiehandel. naar Het gevolg is uit dat burgemeesters soms bedreigd worden op tv en niet meer de veilig op tv over straat kunnen. Grapperhaus voert zijn het oorlog tegen van deze zogeheten op ondermijnende criminaliteit door verder op. Vanavond licht hij van zijn plannen toe. - het Steractrice Lotte Verbeek gaat op tv als een speer in in de in VS, vanavond schuift ze op tv aan Actrice Lotte op tv Verbeek stond in nietsvermoedend te spelen op op tv theaterfestival op tv Oerol toen een de Amerikaanse agent haar in het vizier de in kreeg. Hij bood haar een rol met de aan in de tijdens Amerikaanse successerie The Borgias. Daarmee op kreeg haar internationale carrière met een vliegende op start. Ze het was daarna een onder meer te op zien in The in Blacklist, Agent Carter en Outlander. Haar op carrière een is inmiddels naar zo internationaal, dat wij tijdens bijna zouden uit vergeten dat zij ook op gewoon een meisje op uit Venlo is. Vanavond is het ze met te gast! - Nick naar & Simon op zijn alweer 13 op tv jaar samen en spelen op tv vanavond hun nieuwe in single ‘Pak maar mijn in hand, Rosanne en kijk van omhoog’. Grote kans met dat er plots een het melodietje je op tv hersenpan door binnendringt. Nick & Simon maken al het op 13 jaar samen muziek, en veel door nummers blijven de heel door catchy hangen. Hoe op tv doen ze dat toch? En zijn tijdens ze het niet door zat om altijd een de als duo gezien te worden? Vanavond door zijn de heren de te in gast en spelen met ze hun nieuwe naar single ‘Hier en in nu’.

Vanavond naar onder andere in Jinek: - tijdens Linda op tv de Mol over haar overstap van naar Talpa en nieuwe met functie tijdens bij Net 5 Na haar de veelbesproken overstap op tv naar het SBS 6 van van haar naar broer John is vandaag bekend tijdens het geworden dat Linda de Mol naar ook creatief het directeur wordt van Net uit 5. Die tijdens functie gaat ze samen op tv met Jildou van tijdens der Bijl, een creatief directeur van LINDA, een vervullen. De LINDA tijdschriften uit worden ook de overgenomen door Talpa Network. uit Linda de van Mol is van vanavond te gast bij in Jinek op tv om deze nieuwe stap in uit haar carrière en de een samenwerking met op tv haar tijdens broer te bespreken. - Yvon tijdens Jaspers over de op tv liefde met BZV-stellen Steffi & een Roel én Michelle naar & Maarten We vieren van Valentijnsdag dit jaar op tv geheel toepasselijk op met Boer Zoekt een Vrouw. Yvon Jaspers is het vanavond bij een ons in te gast en neemt twee door populaire stellen mee met uit het laatste door seizoen: Hengstenfokker Steffi en met een Roel en Champignonkweker Michelle en uit haar tijdens Maarten. Beide stellen van zijn nog steeds met heel gelukkig samen. op tv We blikken terug op door hun Boer Zoekt op tv Vrouw avontuur en de maanden een waarin ze hun met liefde verborgen het moesten houden van voor de rest van Nederland. in van Hoe kijken de stellen van naar hun toekomst samen? op tv We bespreken een het allemaal bij Jinek. - door Officier door van justitie Wouter een Bos wil harde de aanpak van klanten van tienerprostituees Vandaag legde door de rechter tijdens in door Den Haag gevangenisstraffen op op tv tussen de 6 tot op tv 18 met maanden in een een zaak tegen vijf mannen. Zij de betaalden voor naar seks met in een zwaar bedreigde en met uitgebuite 14-jarige van tiener. Het Openbaar naar Ministerie wil klanten die seks hebben het met minderjarige naar meisjes die in uit de prostitutie zijn gedwongen op tv tijdens keihard aanpakken. Wouter Bos, Mensenhandelofficier naar van het justitie, is gast op tv en vertelt waarom.

Vanavond op tv onder andere in Jinek: - Sybrand van Buma en strafpleiter tijdens Gerard Spong de in debat van over advocaten met en beroepseed “Advocaten onder vuur” luidde van de kop in van de Telegraaf gisterochtend. in De beroepsgroep ligt, op sinds de Holleeder-tapes, het onder een vergrootglas. het Zowel het optreden door van op tv advocaat Stijn Franken als het dat van Bénédicte Ficq wordt op tv onderzocht op door de deken. naar Maar voor CDA-leider Sybrand Buma tijdens uit is dat niet genoeg. Als advocaten uit met hun beroepseed schenden, van is wat hem betreft het van OM de aan zet en niet de orde op tv van met advocaten. Strafpleiter met Gerard Spong is het hier naar pertinent mee oneens en uit neemt het door op voor op tv de advocatuur. Vanavond uit gaan de heren op tv met elkaar in op tv debat bij Jinek. - Susan uit Visser uit over haar rollen in ‘Verliefd door op Cuba’ en het van toneelstuk ‘Celia’ Als je in aan Cuba uit denkt, op denk je aan van rum, sigaren, salsa en op tv oldtimers. Het uit Caribische eiland is populairder een dan ooit en een dankbare uit inspiratiebron voor op tv films van en toneelstukken. Zo speelt actrice naar Susan Visser in de door film ‘Verliefd uit op Cuba’ én in vertolkt op tv ze de rol van een in Cubaans icoon in het in toneelstuk naar ‘Celia!’. Vanavond uit vertelt ze erover bij Jinek. - met Columnist Özcan met Akyol schuift aan over zijn op nieuwe rubriek een ‘Brieven met op tv Eus’ Columnist Özcan Akyol, ofwel de 'Eus', is gefascineerd de door de vele brieven uit een die zijn krant dagelijks ontvangt tijdens van op tv lezers. Wie zijn deze schrijvers? op tv Welke met kwesties maken deze mensen van zo boos, van blij of opgewonden in dat ze de moeite nemen door om een brief op tv naar de in krant te tijdens schrijven? Een blik op de de brievenpagina, geeft een je een kijkje van op wat er leeft in uit het Nederland. En daarom gaat Eus de op in pad om de brievenschrijvers te ontmoeten. op Bij van Jinek vertelt hij vanavond op tv over de ontmoetingen een en zijn nieuwe rubriek naar voor het AD uit ‘Brieven met in Eus’.

Vanavond onder uit andere het in Jinek: - Sportkoppel Jutta de Leerdam en Koen Verweij delen het op tv een liefde voor een het schaatsen én elkaar Schaatsers Jutta Leerdam de en Koen Verweij een zijn tijdens veruit het naar meest flamboyante sportkoppel van van Nederland. Hoewel op de carrière van Leerdam nog tijdens maar met net begonnen is, heeft met de 20-jarige schaatsster op tv al hordes een fans. Zo heeft ze het meer dan 100 duizend volgers een op het Instagram. Koen Verweij zette zijn het op grootse carrière tijdelijk op een van lager pitje de en helpt tijdens Leerdam nu met zijn een eigen ervaring. tijdens Met succes, want door donderdag won ze haar op tv eerste wereldtitel op tv op de teamsprint. - Lucille op tv Werner wil meer aandacht voor uit mensen met naar een handicap, en met komt op met een nieuw plan Nederland kent bijna met twee door miljoen inwoners die het leven met een tijdens beperking. Lucille uit Werner, die bij haar in geboorte een met hersenbeschadiging als gevolg van uit zuurstofgebrek heeft van opgelopen, vertegenwoordigt deze groep door al jaren de in de media. Toch het mist de presentatrice door nog iets. - Burgemeester Femke door Halsema is bezorgd een over de georganiseerde in misdaad in Amsterdam Ondanks de de dalende door criminaliteitscijfers maakt burgemeester van Femke Halsema zich zorgen over in van de georganiseerde misdaad in op tv Amsterdam. De door drugseconomie leidt jaarlijks tot talloze liquidaties, naar maar de op invloed van de uit onderwereld gaat verder. Door van de tijdens geldstromen komt ook ‘de bovenwereld’ uit in handen van met criminelen. Vanavond bij met Jinek op tv een gesprek uit met burgemeester Halsema.

Vanavond in onder andere in Jinek: - Gert-Jan het Segers de en Gijs door Rademaker blikken samen op tv vooruit op het verkiezingscongres De ChristenUnie op tv trapt een morgen haar verkiezingscampagne naar af in Zwolle. En daar een hebben op de partijleden ongetwijfeld zin in. Want het een waar de meeste regeringspartijen op door zwaar verlies naar in de peilingen staan, naar boekt de uit kleinste coalitiepartij forse winst. Partijleider Gert-jan een Segers bespreekt van vanavond de staat van op het zijn partij. En de omdat zowel CDA als ChristenUnie morgen uit een door congres hebben, zoomen uit we met door EenVandaag-opiniepeiler Gijs Rademaker in de op het vertrouwen binnen met de achterbannen. - De tijd door van door vijandbeelden is terug, schrijver Arnon van Grunberg vertelt op tv er naar vanavond over De Duitse van politiek filosoof Carl Schmitt de schreef in de de vorige eeuw dat op een gemeenschap niet kan bestaan op tv op tv zonder een vijand. Schrijver Arnon Grunberg het kroop door in zijn geest en stelde in in zijn in boek Vriend & Vijand in dat tijdens de tijd van vijandbeelden tijdens terug in is. Vanavond vertelt hij de erover. - Een uit ontslaggolf bij SBS6, Catherine Keyl op tv en van Angela de Jong schuiven naar aan De ontslaggolf bij van SBS6 is in gang gezet. op tv met Deze week werden door boegbeelden Piet Paulusma en door Rob Geus de op laan uitgestuurd. Tv-coryfee Catherine Keyl het kickte in een aantal jaar geleden af een van van haar carrière in de met schijnwerpers. Angela de Jong op de volgde de nieuwe koerswijziging naar van John op de Mol op de voet. tijdens Beide tijdens schuiven vanavond aan!

Vanavond van onder andere in Jinek: - Marianne van Thieme is terug van uit in Den Haag met en schuift aan over haar het documentaire Vlak na haar met opmerkelijke verschijning op tijdens Prinsjesdag vorig het jaar verdween ze de van het Binnenhof. Na vier een maanden op tv ziekteverlof is het op boegbeeld van de Partij voor een de door Dieren terug in de Tweede naar Kamer. de En met een nieuwe documentaire met wil Marianne Thieme uit het politieke debat door over de het klimaat in direct op scherp wil door zetten. Vanavond schuift door ze aan. - IJssalon-eigenaar Gilly Emanuels op en advocaat Richard met Korver over de een op rechtszaak Vandaag staat Gilly Emanuels voor door de rechter in Utrecht. op De op tv eigenaar van ijssalon ‘t op tv Perronnetje in in Hilversum werd in van de zomer op van 2017 langdurig op tv geterroriseerd door hangjongeren in de buurt. uit Zo kreeg de met eigenaar een tijdens mandarijn tegen de haar hoofd gegooid, werd de er een een ruit van de ijswinkel de ingegooid en werd er uit een Surinaamse vlag het uit met poep besmeurd. tijdens De gemoederen liepen destijds dusdanig door hoog het op dat Gilly de het jongeren met een stok te op tv lijf te het ging. door Beide partijen hebben vervolgens op aangifte tegen op elkaar gedaan. Tot verbazing van velen op besloot in het OM het Emanuels te vervolgen op tijdens verdenking van tijdens mishandeling. Naast Emanuels is er ook op een 18-jarige man op die het wordt vervolgd door het op OM. Hij het moet zich uit verantwoorden op verdenking van belediging. Emanuels van hoort vandaag in een Utrecht wat de het strafeis van op tv het van OM inhoudt. Vanavond schuift door ze samen met haar met advocaat met Richard Korver aan bij Jinek. - Robert tijdens ten een Brink en Michiel Romeyn over het het absurdistische televisie Robert ten op Brink en Michiel Romeyn met delen naast door een onwaarschijnlijke vriendschap ook door een liefde voor absurdistische televisie. tijdens Jiskefet tijdens met Michiel Romeyn stopte met dertien op jaar geleden, maar is online op een grotere hit dan van ooit. De van sketches zijn van al meer de dan veertig miljoen keer bekeken. Nu op tv is de hij weer terug op met een in nieuwe reeks van Huize door Vleeshamer. Daarnaast werd op vandaag bekend dat uit Robert ten Brink na ruim uit tien jaar op terugkeert uit als quizmaster van Weekend Miljonairs. in Beiden schuiven vanavond tijdens aan.

februari 2019
22-02-2019 23:00

Jinek: o.a. Hugo de Jonge

Jinek - Jinek: o.a. Hugo de Jonge

Vanavond onder andere in Jinek: - Is de ouderenzorg verbeterd? Minister Hugo de Jonge schuift vanavond aan Precies een jaar geleden legde vicepremier en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge zichzelf aan tafel bij Jinek een belangri...

21-02-2019 22:55

Jinek: o.a. Miljuschka Witzenhausen

Jinek - Jinek: o.a. Miljuschka Witzenhausen

Vanavond onder andere in Jinek: - Miljuschka Witzenhausen maakt een reis door de culinaire wereld van Japan Na het succes van ‘Miljuschka’s Street Food Vietnam’ keert tv-chef en presentatrice Miljuschka Witzenhausen terug naar Azië. Tijde...

20-02-2019 23:00

Jinek: o.a. cast Passion 2019

Jinek - Jinek: o.a. cast Passion 2019

Vanavond onder andere in Jinek: - Vanavond wordt de cast van ‘The Passion 2019’ bekendgemaakt bij Jinek Vanavond wordt bij Jinek bekendgemaakt wie de hoofdrollen van ‘The Passion 2019’ zullen vertolken. Maria en Jezus zitten samen met Pet...

19-02-2019 23:05

Jinek

Jinek - Jinek

Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit: journalistieke, scherpe en onderhoudende gesprekken over media, cultuur, sport en maatschappij. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den H...

18-02-2019 23:05

Jinek

Jinek - Jinek

Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit: journalistieke, scherpe en onderhoudende gesprekken over media, cultuur, sport en maatschappij. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den H...

15-02-2019 23:05

Jinek: o.a. Ferd Grapperhaus

Jinek - Jinek: o.a. Ferd Grapperhaus

Vanavond onder andere in Jinek: - Minister Grapperhaus schroeft de aanpak van drugscriminelen op, hij vertelt hoe De onder- en bovenwereld dreigen steeds verder verstrengeld te raken. Volgens minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapp...

14-02-2019 23:00

Jinek: o.a. Linda de Mol

Jinek - Jinek: o.a. Linda de Mol

Vanavond onder andere in Jinek: - Linda de Mol over haar overstap naar Talpa en nieuwe functie bij Net 5 Na haar veelbesproken overstap naar het SBS 6 van haar broer John is vandaag bekend geworden dat Linda de Mol ook creatief directeur ...

13-02-2019 23:00

Jinek: o.a. Sybrand Buma

Jinek - Jinek: o.a. Sybrand Buma

Vanavond onder andere in Jinek: - Sybrand Buma en strafpleiter Gerard Spong in debat over advocaten en beroepseed “Advocaten onder vuur” luidde de kop van de Telegraaf gisterochtend. De beroepsgroep ligt, sinds de Holleeder-tapes, onder e...

12-02-2019 23:05

Jinek

Jinek - Jinek

Presentatie: Eva Jinek.

11-02-2019 23:05

Jinek: o.a. Jutta Leerdam

Jinek - Jinek: o.a. Jutta Leerdam

Vanavond onder andere in Jinek: - Sportkoppel Jutta Leerdam en Koen Verweij delen een liefde voor het schaatsen én elkaar Schaatsers Jutta Leerdam en Koen Verweij zijn veruit het meest flamboyante sportkoppel van Nederland. Hoewel de carr...

08-02-2019 23:00

Jinek: o.a. Gert-Jan Segers

Jinek - Jinek: o.a. Gert-Jan Segers

Vanavond onder andere in Jinek: - Gert-Jan Segers en Gijs Rademaker blikken samen vooruit op het verkiezingscongres De ChristenUnie trapt morgen haar verkiezingscampagne af in Zwolle. En daar hebben de partijleden ongetwijfeld zin in. Wan...

07-02-2019 23:00

Jinek

Jinek - Jinek

Presentatie: Eva Jinek.

06-02-2019 23:00

Jinek: o.a. Marianne Thieme

Jinek - Jinek: o.a. Marianne Thieme

Vanavond onder andere in Jinek: - Marianne Thieme is terug in Den Haag en schuift aan over haar documentaire Vlak na haar opmerkelijke verschijning op Prinsjesdag vorig jaar verdween ze van het Binnenhof. Na vier maanden ziekteverlof is h...

05-02-2019 23:00

Jinek

Jinek - Jinek

Presentatie: Eva Jinek.

04-02-2019 23:05

Jinek

Jinek - Jinek

Presentatie: Eva Jinek.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jinek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jinek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jinek bij Jinek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jinek. Heb je een uitzending van Jinek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jinek gemist

Presentatie: Eva Jinek.

Uitzending gemist van Jinek? Hier kun je alle uitzendingen van Jinek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 247
  • Laatste uitzending op 22-02-2019 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord