Programma gemist?

Met in met deze uitzending: -Oud-minister van op Buitenlandse Zaken Bert uit Koenders over de op tv situatie in Iran het en Irak. -Teun de van de naar Keuken gaat komend op jaar verschillende diëten het uitproberen. Hij is al een begonnen en komt de er alles over van vertellen. -Jort Kelder het en Daphne Bunskoek tijdens over de de film '1917'. een Afgelopen week kreeg met de film in de Beste Film-award bij tijdens de Golden Globes. -Najib naar Amhali, Anuar en Roué op tv van Verveer zijn al jaren van goede vrienden en werken nu naar op voor het eerst samen aan met een in project.

Met het in deze op uitzending: -Ahmed Aboutaleb, al 11 uit jaar burgemeester van op Rotterdam, een over de aanslag op medewerkers van op Charlie Hebdo, tijdens vandaag in vijf jaar geleden. -Lerares Suzanne Wesselman, van uit Maarten Brink van politievakbond ACP en de een verpleegkundige Gerlinda Mourits over het een gebrek het aan verpleegkundigen, leraren en agenten. -Arjen door naar Lubach en Tex de Wit over op hun voorstelling 'Voorlezen uit voor volwassenen'. op tv -Humberto Tan over de nieuwe uit programma op NPO Radio de 1.

Met in met deze uitzending: -Ahmed Aboutaleb, op tv al uit 11 jaar burgemeester tijdens van Rotterdam, over uit de aanslag op medewerkers van op Charlie op Hebdo, vandaag vijf jaar door geleden. -Lerares Suzanne tijdens Wesselman, Maarten Brink van door naar politievakbond ACP en verpleegkundige Gerlinda de Mourits over het gebrek in aan verpleegkundigen, van leraren naar en agenten. -Arjen Lubach en de Tex de Wit op tv over hun voorstelling tijdens 'Voorlezen voor met volwassenen'. -Humberto Tan over nieuwe op tv programma het op NPO tijdens Radio 1.

Met een in deze uitzending: -Volgens met Minister Hugo de Jonge in zit naar er een een grens aan het aantal migranten dat met een in Nederland opgevangen tijdens kan worden. -Neuropsycholoog door Erik Scherder en dermatoloog tijdens Elodie Mendels over de hoe slecht alcohol voor van ons is. -Ryanne naar van Dorst in is op op haar best in het holst met van op de nacht. -Peter het Pannekoek over Ricky Gervais, die het de Golden Globes tijdens presenteerde.

Met in een deze in uitzending: -Volgens Minister Hugo de Jonge op zit er een van door grens aan het aantal tijdens migranten dat in op Nederland opgevangen kan worden. -Neuropsycholoog door Erik Scherder en het dermatoloog in Elodie Mendels over op tv hoe slecht alcohol voor ons met is. -Ryanne van op tv Dorst het is op haar op tv best in het holst met van van de nacht. -Peter Pannekoek over de Ricky Gervais, die op de Golden op tv Globes presenteerde.

Met in in deze een uitzending: -Korpschef Erik Akerboom en met politieagente Esra in Ceran over geweld uit tegen hulpverleners tijdens oud en door nieuw. in -Michiel Vos door met vooruitblik op met komend verkiezingsjaar in de VS. tijdens Blijft Trump president? -Guus in Valk, chef politiek in door NRC, over het Nederlandse politieke jaar. in met Blijft Rutte III op het pluche? naar -Hélène Hendriks op bespreekt in het sportjaar 2020. -Carlo Boszhard met en Angela de op tv Jong over het op nieuwe televisiejaar. naar -Martijn Koning met terugblik op de zijn met oudejaarsconference.

Eva naar Jinek is terug met uit haar talkshow Jinek. Dit door keer niet op op NPO naar 1, maar op uit RTL 4. de Daar is de ze met komende maanden elke werkdag rond op 22:20 op tv uur te zien. het De eerste gasten: - Korpschef van door de de Nationale Politie Erik Akerboom en de politieagente Esra Ceran met over het van geweld tegen hulpverleners door tijdens Oud en Nieuw. - naar Michiel Vos is tijdens overgevlogen uit naar New York tijdens en blikt vooruit op de het komende een verkiezingsjaar in uit de Verenigde Staten. Blijft het Trump president? - NRC chef tijdens politiek van Guus Valk over het op tv Nederlandse politieke jaar. Blijft Rutte tijdens III op in het pluche? op Politiek verslaggever op tv Jaïr Ferwerda is het te zien met zijn eerste bijdrage op uit tijdens politiek Den Haag en met hij bezoekt een de premier. - Sportpresentatrice Hélène Hendriks van een bespreekt het sportjaar 2020. Komt de er een revanchematch tussen tijdens op tv Badr Hari en Rico uit Verhoeven en wordt een Oranje eindelijk weer eens van Europees kampioen? - Carlo Boszhard tijdens en Angela de op door Jong kijken uit naar op het spannende nieuwe televisiejaar. - op Martijn Koning blikt terug naar tijdens op zijn oudejaarsconference op en blikt meteen vooruit de op het nieuwe jaar. Onveranderd De met eerste met uitzending van Jinek op RTL 4 in op tv is direct na The op tv Voice of Holland, naar dus goede kijkcijfers lijken het gegarandeerd. Eva op Jinek belooft dat het in programma het op RTL 4 blijft het zoals kijkers van haar een gewend zijn. Reclame Er zijn in uit de eerste uitzendperiode uit zelfs geen een reclameblokken die de uitzending door onderbreken. het Alleen na de aankondiging van op tv de gasten uit om 22:20 uur volgt van een paar door minuten reclame tot het op tijdens programma echt begint. Scherp en onderhoudend "De hoofdrolspelers een uit de actualiteit tijdens nodig ik aan naar tafel uit en het ik in voer met hen het gesprek een van op tv de dag", zegt de Jinek. "Journalistiek, scherp, onderhoudend en tijdens over onderwerpen uit de het de media, cultuur, sport en maatschappij. uit op Alleen dan bij van RTL 4."

april 2020
08-01-2020 22:13

Afl. 4

Jinek - Afl. 4

Met in deze uitzending: -Oud-minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders over de situatie in Iran en Irak. -Teun van de Keuken gaat komend jaar verschillende diëten uitproberen. Hij is al begonnen en komt er alles over vertellen. -Jort Ke...

08-01-2020 14:44

Afl. 3

Jinek - Afl. 3

Met in deze uitzending: -Ahmed Aboutaleb, al 11 jaar burgemeester van Rotterdam, over de aanslag op medewerkers van Charlie Hebdo, vandaag vijf jaar geleden. -Lerares Suzanne Wesselman, Maarten Brink van politievakbond ACP en verpleegkundig...

07-01-2020 22:11

Afl. 3

Jinek - Afl. 3

Met in deze uitzending: -Ahmed Aboutaleb, al 11 jaar burgemeester van Rotterdam, over de aanslag op medewerkers van Charlie Hebdo, vandaag vijf jaar geleden. -Lerares Suzanne Wesselman, Maarten Brink van politievakbond ACP en verpleegkundig...

07-01-2020 14:49

Afl. 2

Jinek - Afl. 2

Met in deze uitzending: -Volgens Minister Hugo de Jonge zit er een grens aan het aantal migranten dat in Nederland opgevangen kan worden. -Neuropsycholoog Erik Scherder en dermatoloog Elodie Mendels over hoe slecht alcohol voor ons is. -Rya...

06-01-2020 22:16

Afl. 2

Jinek - Afl. 2

Met in deze uitzending: -Volgens Minister Hugo de Jonge zit er een grens aan het aantal migranten dat in Nederland opgevangen kan worden. -Neuropsycholoog Erik Scherder en dermatoloog Elodie Mendels over hoe slecht alcohol voor ons is. -Rya...

06-01-2020 14:24

Afl. 1

Jinek - Afl. 1

Met in deze uitzending: -Korpschef Erik Akerboom en politieagente Esra Ceran over geweld tegen hulpverleners tijdens oud en nieuw. -Michiel Vos met vooruitblik op komend verkiezingsjaar in de VS. Blijft Trump president? -Guus Valk, chef pol...

03-01-2020 22:24

Nieuw: Jinek op RTL 4

Jinek - Nieuw: Jinek op RTL 4

Eva Jinek is terug met haar talkshow Jinek. Dit keer niet op NPO 1, maar op RTL 4. Daar is de ze komende maanden elke werkdag rond 22:20 uur te zien. De eerste gasten: - Korpschef van de Nationale Politie Erik Akerboom en politieagente...

Je bekijkt momenteel pagina 7 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jinek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jinek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jinek bij Jinek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jinek. Heb je een uitzending van Jinek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jinek gemist

Presentatie: Eva Jinek.

Uitzending gemist van Jinek? Hier kun je alle uitzendingen van Jinek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 14:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!