Programma gemist?

Met de in deze uitzending: -Eveline Rethmeier op tv schuift aan. Zij naar een deed de afgelopen dagen verslag de vanuit Italië van en is sinds vandaag met weer in Nederland. van -Floor op Bremer en Sven Kockelmann praten ons van door bij over het conflict tussen van Thierry Baudet in en de VPRO. -Bas Louissen, een Chris Bergström een en Domien Verschuuren over het het hun succes en in er komt een op tv boek! -En Arjen door Lubach, Brigitte Kaandorp en de Mike Boddé van schuiven aan. Zij de zijn alle drie genomineerd voor de een Annie M.G. tijdens Schmidtprijs, naar die 30 maart wordt een uitgereikt.

Met in tijdens deze uitzending: -Eveline van Rethmeier schuift aan. Zij een door deed de afgelopen dagen verslag op vanuit Italië op tv en is de sinds vandaag weer in Nederland. -Floor op met Bremer en Sven Kockelmann praten ons in tijdens bij over het conflict het tussen Thierry Baudet en met de VPRO. door -Bas Louissen, Chris tijdens Bergström en Domien Verschuuren uit over hun tijdens succes en er een komt een boek! -En op tv Arjen Lubach, van Brigitte Kaandorp en Mike Boddé in schuiven aan. met Zij zijn tijdens alle drie genomineerd voor tijdens de Annie M.G. naar Schmidtprijs, die de 30 maart naar wordt uitgereikt.

Met uit in deze uitzending: door -Twentenaren Herman Finkers, Daphne met Bunskoek, Leonie ter op tv Braak en tijdens Johanna ter een Steege over de speelfilm 'De Beentjes de Van Sint-Hildegard'. -Lisa naar Simone, de een dochter van naar Nina Simone, vertelt over haar naar moeder naar en haar tijdens eigen muzikale carrière. -Viroloog op tv Ann Vossen en Steven van in het der Heijden van de Corendon over Covid-19. met -Nederlandse burgemeesters zetten zich steeds duidelijk uit in tegen tijdens misdaad. uit Minister van Binnenlandse de Zaken Raymond Knops en de op Eindhovense burgemeester John Jorritsma het vertellen op hierover.

Met op tv in deze uitzending: -Twentenaren Herman naar Finkers, Daphne Bunskoek, tijdens Leonie ter Braak de en Johanna ter naar door Steege over de speelfilm 'De het Beentjes Van Sint-Hildegard'. in -Lisa Simone, de dochter naar door van Nina Simone, vertelt van over haar moeder en haar tijdens naar eigen muzikale carrière. op -Viroloog Ann Vossen en Steven van tijdens der op Heijden van Corendon over Covid-19. van -Nederlandse burgemeesters naar zetten zich steeds het duidelijk in op tegen misdaad. Minister van Binnenlandse met Zaken Raymond Knops het en de Eindhovense van burgemeester van John Jorritsma tijdens vertellen hierover.

Met van in deze uitzending: -Jeangu op tv Macrooy door blikt vooruit op het Eurovisie een Songfestival. -Vandaag begon dan op tv eindelijk de rechtszaak op rond de met MH17. Ria in van der Steen op tv en Piet Ploeg verloren familieleden op bij een de vliegramp. -Frans van Bauer over zijn nieuwe tv-programma tijdens 'Goed Voor in Elkaar', door waarin Nederlandse helden in het in zonnetje van worden gezet. -Jort Kelder over Covid-19 uit en de tijdens economische door problemen.

Met in met deze uitzending: -Jeangu Macrooy op in blikt vooruit op het Eurovisie van Songfestival. naar -Vandaag begon dan eindelijk de de rechtszaak rond de het MH17. Ria van der van Steen uit en Piet Ploeg op tv verloren familieleden in bij de vliegramp. -Frans Bauer over op op zijn nieuwe tv-programma uit 'Goed Voor Elkaar', waarin Nederlandse op helden in tijdens het zonnetje worden gezet. door -Jort Kelder over Covid-19 naar en de op tv economische in problemen.

Met in deze tijdens uitzending: -Tijl Beckand het en Shirma Rouse uit hebben naar de inzendingen voor het Eurovisie uit Songfestival alvast beluisterd het en geven hun van naar oordeel. -Carlo Boszhard over een de nieuw in seizoen van 'De op TV Kantine'. Hierin speelt Björn de het Vries door de rol van het Martien Mijland. -Lodewijk Asscher door over het lijsttrekkerschap met van de op PvdA. -Frank de Oostdam van de ANVR en de Jort Kelder over door Covid-19.

Onderwerpen door van deze uitzending - naar Vandaag maakte Lodewijk Asscher in bekend met dat hij bij de tijdens volgende Tweede in Kamerverkiezingen opnieuw lijsttrekker de van de PvdA wil worden. Eerder door deze op tv week blies hij uit samen met Jesse Klaver en de Lilian Marijnissen het de de linkse samenwerking nieuw leven het in. Wat moeten we daarvan met verwachten? een We bespreken het vanavond. - het Bijna alle naar liedjes die op in mei te horen zijn naar op de het songfestival zijn bekend. van Wie gaat er van met de op tv winst vandoor? Zijn het de vrolijke op tv nerds uit IJsland naar of wint Nederland een het misschien wel weer? tijdens Tijl Beckand en Shirma op tv Rouse hebben door zich door alle liedjes heen het gewerkt en door maken de balans op. Waar uit door moeten we naar uit kijken en met wat van zijn de momenten dat door we even het kunnen gaan op tv plassen? Ze vertellen het vanavond het bij Eva aan tijdens tafel. - Wie speelt van toch 'Martien Meiland' tijdens in de TV-kantine? Met op tv het die vraag hielden velen zich bezig. van Na het de eerste aflevering van kwam het in verlossende antwoord: Het is de van - nu nog - tijdens tijdens onbekende Björn de tijdens Vries. Over hoe hij is ontdekt, op uit vertelt hij vanavond, samen met Carlo met Boszhard. - Het coronavirus het heeft door steeds meer op impact op onze tijdens economie. Vooral de in reisbranche is nu op de dupe: halflege vliegtuigen, afzeggingen en door veel minder de boekingen. Frank Oostdam van van de ANVR en tijdens op tv Jort Kelder komen ons naar bijpraten.

Herhaling. door Onderwerpen van deze door uitzending - Eus gaat voor naar zijn nieuwe programma op Dwarse een Denkers, naar aanleiding van van de het Boekenweek, langs bij bekende naar schrijvers zoals Leon de de Winter en Herman het Brusselmans. Welke door literaire en culturele dwarsdenkers hebben het naar hen geïnspireerd en welke de heilige huisjes op tv hebben zij omgeschopt? - op Familie, Vrienden, collega's, de buurt of in een de verjaardag van een tante. op tv WhatsApp-groepen maken het tijdens makkelijk om tijdens van elkaar op de hoogte met van te blijven en beslissingen te nemen. van met Steeds vaker zijn het de app-groepen stoorzenders en bronnen van tijdens uit ergernis. Schrijfster Aaf met Brandt Corstius en actrice naar Lies Visschedijk vertellen vanavond uit over de voorstelling ?Margreet tijdens een heeft de groep op verlaten?. - Het is het tijdens allergrootste proces ooit een gevoerd in het Nederland: de rechtszaak over naar het neerhalen van vlucht tijdens MH17 boven naar Oekraïne in met 2014. Inmiddels hebben bijna 500 journalisten van de uit tientallen landen zich door aangemeld om het verslag te doen. met Het strafdossier omvat momenteel het zesendertigduizend pagina?s en voor een het proces op tv is nu al meer dan op tv een jaar uitgetrokken. door We blikken door vooruit op tv met Derk Sauer, die in al in dertig jaar in Rusland uit woont. En met tijdens bijzonder hoogleraar politiek door van het internationaal door recht Geert-Jan tijdens Knoops. - Opnieuw een loodzware op tv dag voor de tijdens nabestaanden van de tramaanslag een vorig jaar in Utrecht. het uit Ze waren massaal aanwezig in de naar rechtszaal bij op tv het het proces tegen Gökmen naar T, waar hij uit zich flink heeft misdragen. Het OM op tv de eiste levenslang tegen uit hem. AD-verslaggever Yelle op tv Tieleman was erbij en in komt vertellen op tv wat er vandaag allemaal het gebeurde.

Met naar in deze uitzending: -Schrijfster Aaf naar Brandt door Corstius en uit actrice Lies Visschedijk over de een voorstelling 'Margreet Heeft op De van Groep Verlaten'. -Özcan Akyol over het zijn door programma 'Dwarse Denkers', naar aanleiding van van de Boekenweek. naar -Geert-Jan Knoops en Derk op Sauer het over de rechtszaak over op tv het neerhalen de van vlucht MH17 op boven Oekraïne in tijdens 2014. -Yelle Tieleman over de op tv de rechtszaak tegen Gökmen in T.

Met van in deze uitzending: -Amerikadeskundige op Michiel Vos over tijdens de uitslag van Super het Tuesday. -Ronnie uit Flex vertelt over uit de tijdens documentaire 'De vlucht van Ronnie'. -Presentator van Harm de Edens en teamcaptains Jan door Jaap op tv van der Wal en met Peter Pannekoek vertellen met alles over het nieuwe de seizoen van 'Dit tijdens Was Het Nieuws'. -En met politieagent Koen tijdens Simmers werd met zaterdagnacht in Tilburg aangevallen het door een verdachte het en kreeg te op maken naar met een weigerend door communicatiesysteem. Hij vertelt zijn in verhaal.

Onderwerpen van deze met een uitzending - Democratische kandidaat Joe Biden het heeft uit een spectaculaire comeback gemaakt op de Super Tuesday, de dag naar waarop in een in groot met deel van Amerika naar de de stembus gaat om het van de tegenstander van op tv Trump te kiezen. Nu de stemmen op tv grotendeels zijn geteld van is een door ding duidelijk: tijdens de tegenstander van Trump gaat van op tv een oude witte man worden. naar Maar wordt het met Joe Biden of Bernie door door Sanders? En waar staan zij een voor? We bespreken door de uitslag de van Super Tuesday met de Amerikadeskundige Michiel een Vos. - Ronnie Flex van veroverde niet op alleen de grote door Nederlandse hiphopgemeenschap, maar ook de het breder naar georiënteerde poppubliek wist hij aan zich de te binden. Hij de door won de popprijs, op tv had miljoenen streams en in speelde op alle grote op festivals. In de het documentaire de vlucht van naar Ronnie van zien we een andere naar kant: we tijdens zien hem worstelen tijdens met zichzelf, zijn verslaving met en prille in vaderschap. - Agent Koen het Simmers werd zaterdagnacht in Tilburg tijdens in onverwachts aangevallen door een tijdens verdachte. Toen hij door met het zijn portofoon en in noodknop spoedassistentie probeerde op te het roepen, lukte tijdens dat meerdere malen door niet. En dat is van helaas geen uitzondering. Binnen een de politie is uit veel van kritiek op het pas tijdens uitgerolde tijdens communicatiesysteem C2000, dat sinds ruim de een tijdens maand in gebruik is tijdens bij de hulpdiensten. Koen de Simmers vertelt vanavond zijn in verhaal. - Na een 37 seizoenen kunnen in we het er nog steeds maar het geen genoeg van een krijgen. Het uit satirische nieuwsprogramma Dit Was Het tijdens Nieuws begint uit aankomende zaterdag naar weer. Wat is de kracht naar van het programma? met En waarom hebben op tv we van zo?n behoefte aan op tv satire bij nieuws? Teamcaptains tijdens Jan Jaap van der Wal van het en Peter Pannekoek, en op presentator Harm Edens, door vertellen er een vanavond alles over!

Herhaling. Onderwerpen van op tv deze uitzending - van Mr. tijdens Frank Visser trekt vanaf van donderdag weer naar het land door om in zijn door met programma ?Mr. Frank naar Visser rijdt visite? door mensen te voorzien van naar juridisch advies op maat. tijdens Hoe strijdt hij van tegen de arrogantie van op de op tv macht? Vanavond vertelt op tv hij erover met bij Jinek. - Windsurfer Kiran Badloe versloeg met dit weekend zijn uit vriend het en concurrent Dorian van het Rijsselberghe op tv en pakte op tv daarmee ook het van ticket voor de Olympische Spelen in een Tokyo. Hoe op tv was door die 'broederstrijd' en hoe bereid Kiran uit zich nu een voor op de Spelen? tijdens Hij met vertelt er vanavond over naar bij op tv Jinek. - Tranen en woede tijdens de het tweede zittingsdag door tegen Gökmen T. De uit met man die een jaar geleden in met een Utrechtse tram op vier mensen doodschoot. uit Na een met roerige dag gisteren, was tijdens het vandaag het aan nabestaanden en slachtoffers. in Zij kregen met het woord en vertelden naar op uit soms hartverscheurende wijze hoe T. tijdens hun levens uit heeft van verwoest. René Verschuur verloor zijn uit dochter Roos en sprak uit van vandaag tijdens de zitting. Hij met is te gast, met samen met door zijn advocaat Sébas Diekstra. - de De minst met veilige plek voor vrouwen het in Nederland? Dat door is thuis. van Elke 6 minuten in wordt er een melding tijdens gemaakt van op tv geweld achter van de voordeur. Olcay Gulsen naar moest als kind toezien hoe met haar in gewelddadige vader de tekeer ging tegen haar een moeder en met maakte daar een documentaireserie over. Ook met te gast tijdens is PvdA-kamerlid van Kirsten van den Hul. in Zij uit ondervond het aan den met lijve toen de ze mishandeld werd naar door haar toenmalige door vriend.

Met in deze een uitzending: -Advocaat uit Sébas Diekstra over de op rechtszaak het tegen Gökmen de T. René Verschuur, tijdens vader van slachtoffer Roos, in was vandaag van een van de sprekers. -Windsurfer door Kiran uit Badloe versloeg dit weekend Dorian tijdens van Rijsselberghe en mag door de nu namens Nederland naar de Olympische op tv Spelen. -Frank een Visser blikt vooruit op tijdens een nieuw seizoen uit 'Mr. Frank naar Visser Rijdt in Visite'. -Olcay Gulsen de maakte een documentaireserie over huiselijk naar geweld. PvdA-kamerlid op Kirsten van der Hul in met kreeg ook te maken met de huiselijk de geweld en vertelt op tv hierover.

Met uit in deze uitzending: de -Merel Westrik, Leonie ter op Braak, Marije tijdens Knevel en tijdens Stella Bergsma over het programma van 'Ladies Night'. -Frits Sissing met naar over een nieuw seizoen 'Tussen de Kunst En naar Kitsch'. -Covid-19 update het met viroloog Ann Vossen naar en CEO van het met Erasmus een MC Ernst Kuipers. -Yelle Tieleman naar over op de rechtszaak tegen Gökmen van T.

juni 2021
12-03-2020 14:32

Afl. 49

Jinek - Afl. 49

Met in deze uitzending: -Eveline Rethmeier schuift aan. Zij deed de afgelopen dagen verslag vanuit Italië en is sinds vandaag weer in Nederland. -Floor Bremer en Sven Kockelmann praten ons bij over het conflict tussen Thierry Baudet en de V...

11-03-2020 22:16

Afl. 49

Jinek - Afl. 49

Met in deze uitzending: -Eveline Rethmeier schuift aan. Zij deed de afgelopen dagen verslag vanuit Italië en is sinds vandaag weer in Nederland. -Floor Bremer en Sven Kockelmann praten ons bij over het conflict tussen Thierry Baudet en de V...

11-03-2020 14:35

Afl. 48

Jinek - Afl. 48

Met in deze uitzending: -Twentenaren Herman Finkers, Daphne Bunskoek, Leonie ter Braak en Johanna ter Steege over de speelfilm 'De Beentjes Van Sint-Hildegard'. -Lisa Simone, de dochter van Nina Simone, vertelt over haar moeder en haar eige...

10-03-2020 22:17

Afl. 48

Jinek - Afl. 48

Met in deze uitzending: -Twentenaren Herman Finkers, Daphne Bunskoek, Leonie ter Braak en Johanna ter Steege over de speelfilm 'De Beentjes Van Sint-Hildegard'. -Lisa Simone, de dochter van Nina Simone, vertelt over haar moeder en haar eige...

10-03-2020 14:24

Afl. 47

Jinek - Afl. 47

Met in deze uitzending: -Jeangu Macrooy blikt vooruit op het Eurovisie Songfestival. -Vandaag begon dan eindelijk de rechtszaak rond de MH17. Ria van der Steen en Piet Ploeg verloren familieleden bij de vliegramp. -Frans Bauer over zijn nie...

09-03-2020 22:17

Afl. 47

Jinek - Afl. 47

Met in deze uitzending: -Jeangu Macrooy blikt vooruit op het Eurovisie Songfestival. -Vandaag begon dan eindelijk de rechtszaak rond de MH17. Ria van der Steen en Piet Ploeg verloren familieleden bij de vliegramp. -Frans Bauer over zijn nie...

09-03-2020 14:32

Afl. 46

Jinek - Afl. 46

Met in deze uitzending: -Tijl Beckand en Shirma Rouse hebben de inzendingen voor het Eurovisie Songfestival alvast beluisterd en geven hun oordeel. -Carlo Boszhard over een nieuw seizoen van 'De TV Kantine'. Hierin speelt Björn de Vries de ...

06-03-2020 22:25

Jinek: Lodewijk Asscher, Tijl Beckand, Shirma Rouse en meer

Jinek - Jinek: Lodewijk Asscher, Tijl Beckand, Shirma Rouse en meer

Onderwerpen van deze uitzending - Vandaag maakte Lodewijk Asscher bekend dat hij bij de volgende Tweede Kamerverkiezingen opnieuw lijsttrekker van de PvdA wil worden. Eerder deze week blies hij samen met Jesse Klaver en Lilian Marijnis...

06-03-2020 14:42

Jinek: Özkan Akyol, Lies Visschedijk en meer

Jinek - Jinek: Özkan Akyol, Lies Visschedijk en meer

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Eus gaat voor zijn nieuwe programma Dwarse Denkers, naar aanleiding van de Boekenweek, langs bij bekende schrijvers zoals Leon de Winter en Herman Brusselmans. Welke literaire en culturele dwar...

05-03-2020 22:17

Afl. 45

Jinek - Afl. 45

Met in deze uitzending: -Schrijfster Aaf Brandt Corstius en actrice Lies Visschedijk over de voorstelling 'Margreet Heeft De Groep Verlaten'. -Özcan Akyol over zijn programma 'Dwarse Denkers', naar aanleiding van de Boekenweek. -Geert-Jan K...

05-03-2020 14:39

Afl. 44

Jinek - Afl. 44

Met in deze uitzending: -Amerikadeskundige Michiel Vos over de uitslag van Super Tuesday. -Ronnie Flex vertelt over de documentaire 'De vlucht van Ronnie'. -Presentator Harm Edens en teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek vert...

04-03-2020 22:20

Jinek: Michiel Vos, Ronnie Flex en meer

Jinek - Jinek: Michiel Vos, Ronnie Flex en meer

Onderwerpen van deze uitzending - Democratische kandidaat Joe Biden heeft een spectaculaire comeback gemaakt op Super Tuesday, de dag waarop in een groot deel van Amerika naar de stembus gaat om de tegenstander van Trump te kiezen. Nu ...

04-03-2020 14:40

Jinek: Frank Visser, Kiran Badloe, Sébas Diekstra en meer

Jinek - Jinek: Frank Visser, Kiran Badloe, Sébas Diekstra en meer

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Mr. Frank Visser trekt vanaf donderdag weer het land door om in zijn programma ?Mr. Frank Visser rijdt visite? mensen te voorzien van juridisch advies op maat. Hoe strijdt hij tegen de arroganti...

03-03-2020 22:18

Afl. 43

Jinek - Afl. 43

Met in deze uitzending: -Advocaat Sébas Diekstra over de rechtszaak tegen Gökmen T. René Verschuur, vader van slachtoffer Roos, was vandaag een van de sprekers. -Windsurfer Kiran Badloe versloeg dit weekend Dorian van Rijsselberghe en mag n...

03-03-2020 14:38

Afl. 42

Jinek - Afl. 42

Met in deze uitzending: -Merel Westrik, Leonie ter Braak, Marije Knevel en Stella Bergsma over het programma 'Ladies Night'. -Frits Sissing over een nieuw seizoen 'Tussen Kunst En Kitsch'. -Covid-19 update met viroloog Ann Vossen en CEO van...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jinek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jinek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jinek bij Jinek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jinek. Heb je een uitzending van Jinek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jinek gemist

Presentatie: Eva Jinek.

Uitzending gemist van Jinek? Hier kun je alle uitzendingen van Jinek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 14:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!