Programma gemist?

Met in op deze uitzending: -Eveline Rethmeier door schuift aan. uit Zij deed in de afgelopen dagen met verslag vanuit op Italië en is sinds uit vandaag weer in van Nederland. -Floor Bremer de en Sven Kockelmann praten ons door bij over het het conflict tussen van Thierry Baudet en de van op tv VPRO. -Bas Louissen, Chris Bergström uit en Domien Verschuuren naar over hun tijdens succes en er komt een de boek! -En in Arjen Lubach, in Brigitte Kaandorp en van Mike Boddé door schuiven aan. Zij zijn van alle drie genomineerd voor uit de Annie uit M.G. Schmidtprijs, met die 30 maart wordt op tv uitgereikt.

Met uit in deze uitzending: -Eveline het Rethmeier schuift tijdens aan. Zij deed de op tv afgelopen dagen door verslag vanuit Italië en door is sinds vandaag het weer in Nederland. -Floor in Bremer op tv en Sven de Kockelmann praten ons bij over van het conflict tussen door Thierry de Baudet en de VPRO. -Bas Louissen, door Chris tijdens Bergström en Domien uit Verschuuren over hun succes met en er komt een in boek! -En Arjen tijdens Lubach, Brigitte Kaandorp uit en Mike Boddé op tv schuiven het aan. Zij zijn alle drie op tv genomineerd voor een de Annie M.G. op Schmidtprijs, die het 30 maart wordt de uitgereikt.

Met door in deze uitzending: op -Twentenaren Herman Finkers, Daphne Bunskoek, een Leonie ter Braak door en op tv Johanna ter Steege over tijdens de speelfilm 'De het Beentjes Van Sint-Hildegard'. -Lisa op Simone, de op dochter van Nina tijdens Simone, vertelt over het haar moeder en uit haar eigen muzikale carrière. een het -Viroloog Ann Vossen en Steven de van der Heijden van naar Corendon op tv over Covid-19. -Nederlandse burgemeesters zetten naar zich steeds het duidelijk in tegen misdaad. van op tv Minister van Binnenlandse een Zaken Raymond Knops en de Eindhovense op tv de burgemeester John Jorritsma vertellen met hierover.

Met in deze door door uitzending: -Twentenaren Herman Finkers, Daphne door Bunskoek, Leonie met ter Braak en Johanna ter het op Steege over de speelfilm de 'De Beentjes Van Sint-Hildegard'. -Lisa tijdens Simone, de tijdens dochter van Nina van Simone, vertelt op over haar naar moeder en haar eigen muzikale in carrière. -Viroloog Ann Vossen het en Steven van het der Heijden van van Corendon uit over Covid-19. -Nederlandse burgemeesters met zetten zich steeds duidelijk van op tv in tegen misdaad. Minister van op Binnenlandse door Zaken Raymond Knops en de door Eindhovense burgemeester John Jorritsma een vertellen van hierover.

Met in op tv deze uitzending: tijdens -Jeangu Macrooy van blikt vooruit op het met Eurovisie Songfestival. op -Vandaag begon dan eindelijk op tv de rechtszaak rond de MH17. met Ria van der op Steen naar en Piet Ploeg verloren op familieleden bij de vliegramp. van naar -Frans Bauer over zijn nieuwe tv-programma tijdens 'Goed naar Voor Elkaar', waarin tijdens Nederlandse helden in het met zonnetje worden gezet. -Jort in Kelder over Covid-19 in en de economische naar in problemen.

Met in door deze door uitzending: -Jeangu Macrooy blikt vooruit op door het Eurovisie op tv Songfestival. -Vandaag begon dan een eindelijk de rechtszaak een rond de MH17. een Ria uit van der Steen en Piet uit Ploeg verloren in familieleden bij een de vliegramp. -Frans Bauer over in zijn nieuwe op tv tv-programma 'Goed naar Voor Elkaar', waarin Nederlandse met helden de in het zonnetje worden gezet. uit -Jort Kelder de over Covid-19 en de op tv economische het problemen.

Met tijdens in deze uitzending: -Tijl een Beckand door en Shirma Rouse hebben de inzendingen een uit voor het Eurovisie Songfestival alvast beluisterd het en in geven hun oordeel. -Carlo de Boszhard over een een nieuw seizoen van door 'De van TV Kantine'. Hierin speelt Björn de door Vries de rol op van Martien op Mijland. een -Lodewijk Asscher over het tijdens lijsttrekkerschap van de PvdA. -Frank de met Oostdam van de ANVR en met Jort Kelder van over Covid-19.

Onderwerpen van door deze uitzending - Vandaag op tv maakte Lodewijk Asscher naar bekend dat het hij bij de volgende Tweede met Kamerverkiezingen een opnieuw lijsttrekker van de PvdA uit wil worden. in Eerder deze week blies het hij met samen met Jesse Klaver op en Lilian Marijnissen de tijdens linkse een samenwerking nieuw op leven in. Wat van moeten we daarvan verwachten? We bespreken op tv het het vanavond. - Bijna alle op liedjes die tijdens in mei te tijdens horen zijn op met het songfestival zijn bekend. Wie gaat tijdens er met door de winst vandoor? Zijn op het het de vrolijke uit nerds uit IJsland een of wint Nederland misschien een wel weer? Tijl het Beckand en uit Shirma Rouse hebben zich door uit alle op tv liedjes heen gewerkt en in maken de balans op. Waar een op moeten we naar van uit kijken en wat zijn de de momenten dat we op tv even kunnen gaan door plassen? Ze vertellen de op het vanavond bij tijdens Eva aan tafel. - Wie naar speelt toch 'Martien Meiland' in op tv de een TV-kantine? Met die vraag met hielden velen naar zich bezig. Na uit de eerste aflevering kwam op tv het verlossende met antwoord: Het een is de - nu nog de - onbekende Björn op tv de Vries. Over op hoe het hij is ontdekt, het vertelt hij vanavond, samen met Carlo een in Boszhard. - Het coronavirus op tv heeft steeds meer impact op onze het economie. Vooral de naar reisbranche is naar nu de dupe: de halflege vliegtuigen, afzeggingen op tv en veel minder boekingen. het uit Frank Oostdam van de ANVR en op Jort Kelder komen een ons op bijpraten.

Herhaling. een Onderwerpen van deze uitzending - een Eus gaat een voor zijn nieuwe programma op tv op tv Dwarse Denkers, naar aanleiding van op de Boekenweek, langs een bij bekende schrijvers zoals met naar Leon de Winter en op tv Herman Brusselmans. Welke literaire het en culturele naar dwarsdenkers hebben hen geïnspireerd op tv en welke heilige huisjes van van hebben zij omgeschopt? - Familie, van Vrienden, collega's, de buurt van of op de verjaardag van een tante. van WhatsApp-groepen met maken het makkelijk om de van elkaar op de hoogte een te blijven en met beslissingen te nemen. de Steeds vaker in zijn de app-groepen stoorzenders door en bronnen van tijdens ergernis. Schrijfster op tv Aaf Brandt Corstius en in actrice Lies Visschedijk door vertellen vanavond over een de voorstelling ?Margreet uit uit heeft de groep verlaten?. - Het van is door het allergrootste proces ooit van gevoerd in Nederland: de rechtszaak van over op het neerhalen van op tv vlucht MH17 op tv boven Oekraïne in 2014. Inmiddels door hebben van bijna 500 journalisten uit tientallen landen de zich aangemeld om het in verslag te doen. Het strafdossier omvat van tijdens momenteel zesendertigduizend pagina?s de en voor het proces is de nu al meer dan de een naar jaar uitgetrokken. We blikken op tv vooruit met een Derk Sauer, in die al dertig jaar in van op Rusland woont. En met bijzonder hoogleraar uit op tv politiek van het tijdens internationaal recht Geert-Jan Knoops. - Opnieuw een het op tv loodzware dag voor van de nabestaanden van de tramaanslag van vorig van jaar in Utrecht. Ze waren de massaal aanwezig in de het in rechtszaal bij het proces tegen naar Gökmen T, op waar hij zich een flink heeft het misdragen. Het OM eiste de levenslang tegen hem. AD-verslaggever uit Yelle van Tieleman was erbij en een komt vertellen wat er naar vandaag allemaal van gebeurde.

Met in deze uit uitzending: -Schrijfster Aaf op tv Brandt in Corstius en actrice tijdens Lies Visschedijk over de voorstelling op tv 'Margreet Heeft De op tv de Groep Verlaten'. -Özcan het Akyol over zijn op programma 'Dwarse Denkers', naar op tv aanleiding van de Boekenweek. het -Geert-Jan Knoops en Derk de Sauer tijdens over de rechtszaak over in het neerhalen op van vlucht MH17 op boven Oekraïne in tijdens 2014. -Yelle Tieleman over de met rechtszaak het tegen Gökmen de T.

Met in door deze uitzending: -Amerikadeskundige Michiel op Vos over de op uitslag van Super naar uit Tuesday. -Ronnie Flex vertelt over uit de documentaire 'De vlucht door van Ronnie'. -Presentator tijdens uit Harm Edens en teamcaptains Jan door Jaap van der naar Wal en Peter op tv Pannekoek met vertellen alles over uit het nieuwe seizoen van 'Dit op tv Was Het Nieuws'. de -En politieagent Koen Simmers uit werd zaterdagnacht in tijdens Tilburg de aangevallen door een verdachte en met kreeg te maken tijdens door met een weigerend communicatiesysteem. Hij vertelt de met zijn verhaal.

Onderwerpen op van deze uitzending - Democratische kandidaat uit Joe Biden een heeft een spectaculaire comeback op gemaakt op tijdens Super in Tuesday, de dag van waarop in een groot deel op tv van Amerika naar de uit stembus gaat om een de tegenstander de van op tv Trump te kiezen. Nu de stemmen uit het grotendeels zijn geteld is een een ding duidelijk: het de tegenstander van Trump een gaat een oude een witte man de worden. Maar wordt het Joe van op Biden of Bernie het Sanders? En waar staan zij op tv voor? We naar bespreken de op tv uitslag van Super Tuesday met met Amerikadeskundige Michiel Vos. - op tv Ronnie op tv Flex veroverde niet alleen de de grote Nederlandse hiphopgemeenschap, maar naar ook het breder naar georiënteerde poppubliek naar wist hij door aan zich naar te binden. Hij won in de popprijs, de had miljoenen streams en speelde met op alle grote uit festivals. In de documentaire door de vlucht van van Ronnie zien we een een andere tijdens kant: we zien hem een worstelen met met zichzelf, zijn verslaving de en prille vaderschap. - Agent in Koen Simmers werd met zaterdagnacht in een Tilburg onverwachts van aangevallen door de een verdachte. Toen hij met door zijn in portofoon en noodknop spoedassistentie naar probeerde op door te roepen, lukte van dat meerdere malen niet. op En dat uit is helaas geen op uitzondering. Binnen de politie is op tv veel kritiek in op het de pas uitgerolde uit communicatiesysteem C2000, dat sinds het ruim een maand in van gebruik van is bij de hulpdiensten. Koen van Simmers vertelt tijdens vanavond zijn verhaal. - Na door 37 seizoenen kunnen van we er nog naar steeds maar geen genoeg tijdens van met krijgen. Het satirische nieuwsprogramma een Dit Was uit Het Nieuws begint aankomende zaterdag op weer. Wat is naar de kracht van in het programma? En met waarom het hebben we naar zo?n behoefte aan satire bij naar nieuws? Teamcaptains Jan op tv Jaap het van der Wal en Peter naar Pannekoek, en uit presentator Harm Edens, vertellen door er vanavond alles van over!

Herhaling. Onderwerpen door van deze uitzending - de Mr. Frank naar Visser trekt vanaf donderdag weer op het land tijdens door van om in zijn de programma ?Mr. Frank Visser rijdt een visite? mensen te naar voorzien van juridisch advies door naar op maat. Hoe een strijdt hij tegen de naar arrogantie van de van macht? Vanavond vertelt de hij erover met bij Jinek. - Windsurfer Kiran op Badloe versloeg dit weekend zijn met vriend en tijdens concurrent Dorian van het Rijsselberghe en pakte op daarmee ook tijdens het ticket voor de naar Olympische Spelen het in op tv Tokyo. Hoe was die met 'broederstrijd' en op hoe bereid Kiran zich met nu voor op de Spelen? naar Hij tijdens vertelt er vanavond over naar bij op tv Jinek. - Tranen en woede tijdens de de tweede zittingsdag tegen op tv het Gökmen T. De man op tv die een jaar geleden in tijdens een Utrechtse tijdens tram vier mensen doodschoot. van in Na een roerige dag gisteren, in was het vandaag naar aan nabestaanden en slachtoffers. uit de Zij kregen het woord een en vertelden op in soms hartverscheurende wijze hoe T. door hun van levens heeft op verwoest. René Verschuur verloor zijn dochter de tijdens Roos en sprak uit vandaag tijdens de zitting. een Hij is te gast, samen op met van zijn advocaat het Sébas Diekstra. - De minst veilige plek op het voor vrouwen in Nederland? van Dat is thuis. Elke de 6 met minuten wordt er uit een melding gemaakt van geweld in achter op tv de voordeur. Olcay Gulsen moest uit als kind toezien hoe met haar uit gewelddadige vader tekeer tijdens ging tegen haar moeder en op maakte daar een uit documentaireserie het over. Ook met te gast is door PvdA-kamerlid Kirsten van den Hul. tijdens Zij ondervond het naar aan den lijve op tv toen op ze mishandeld werd door met haar toenmalige het vriend.

Met in in deze een uitzending: -Advocaat Sébas Diekstra over de op tv de rechtszaak tegen Gökmen T. René Verschuur, tijdens vader van in slachtoffer Roos, was vandaag op een van van de sprekers. -Windsurfer een Kiran Badloe versloeg op dit weekend van Dorian van Rijsselberghe en mag tijdens door nu namens Nederland door naar de Olympische Spelen. -Frank op Visser blikt uit vooruit op een een nieuw seizoen 'Mr. Frank door Visser Rijdt Visite'. in -Olcay Gulsen maakte op tv een uit documentaireserie over huiselijk geweld. PvdA-kamerlid het Kirsten van der op tv Hul door kreeg ook te maken met tijdens huiselijk geweld en op vertelt uit hierover.

Met in deze de uitzending: -Merel Westrik, met Leonie uit ter Braak, Marije met Knevel en Stella op Bergsma over naar het programma 'Ladies Night'. -Frits Sissing in uit over een nieuw seizoen op tv 'Tussen Kunst En tijdens Kitsch'. -Covid-19 update met door viroloog Ann de Vossen en CEO van uit het Erasmus MC Ernst met Kuipers. -Yelle Tieleman het over de rechtszaak met tegen Gökmen met T.

december 2021
12-03-2020 14:32

Afl. 49

Jinek - Afl. 49

Met in deze uitzending: -Eveline Rethmeier schuift aan. Zij deed de afgelopen dagen verslag vanuit Italië en is sinds vandaag weer in Nederland. -Floor Bremer en Sven Kockelmann praten ons bij over het conflict tussen Thierry Baudet en de V...

11-03-2020 22:16

Afl. 49

Jinek - Afl. 49

Met in deze uitzending: -Eveline Rethmeier schuift aan. Zij deed de afgelopen dagen verslag vanuit Italië en is sinds vandaag weer in Nederland. -Floor Bremer en Sven Kockelmann praten ons bij over het conflict tussen Thierry Baudet en de V...

11-03-2020 14:35

Afl. 48

Jinek - Afl. 48

Met in deze uitzending: -Twentenaren Herman Finkers, Daphne Bunskoek, Leonie ter Braak en Johanna ter Steege over de speelfilm 'De Beentjes Van Sint-Hildegard'. -Lisa Simone, de dochter van Nina Simone, vertelt over haar moeder en haar eige...

10-03-2020 22:17

Afl. 48

Jinek - Afl. 48

Met in deze uitzending: -Twentenaren Herman Finkers, Daphne Bunskoek, Leonie ter Braak en Johanna ter Steege over de speelfilm 'De Beentjes Van Sint-Hildegard'. -Lisa Simone, de dochter van Nina Simone, vertelt over haar moeder en haar eige...

10-03-2020 14:24

Afl. 47

Jinek - Afl. 47

Met in deze uitzending: -Jeangu Macrooy blikt vooruit op het Eurovisie Songfestival. -Vandaag begon dan eindelijk de rechtszaak rond de MH17. Ria van der Steen en Piet Ploeg verloren familieleden bij de vliegramp. -Frans Bauer over zijn nie...

09-03-2020 22:17

Afl. 47

Jinek - Afl. 47

Met in deze uitzending: -Jeangu Macrooy blikt vooruit op het Eurovisie Songfestival. -Vandaag begon dan eindelijk de rechtszaak rond de MH17. Ria van der Steen en Piet Ploeg verloren familieleden bij de vliegramp. -Frans Bauer over zijn nie...

09-03-2020 14:32

Afl. 46

Jinek - Afl. 46

Met in deze uitzending: -Tijl Beckand en Shirma Rouse hebben de inzendingen voor het Eurovisie Songfestival alvast beluisterd en geven hun oordeel. -Carlo Boszhard over een nieuw seizoen van 'De TV Kantine'. Hierin speelt Björn de Vries de ...

06-03-2020 22:25

Jinek: Lodewijk Asscher, Tijl Beckand, Shirma Rouse en meer

Jinek - Jinek: Lodewijk Asscher, Tijl Beckand, Shirma Rouse en meer

Onderwerpen van deze uitzending - Vandaag maakte Lodewijk Asscher bekend dat hij bij de volgende Tweede Kamerverkiezingen opnieuw lijsttrekker van de PvdA wil worden. Eerder deze week blies hij samen met Jesse Klaver en Lilian Marijnis...

06-03-2020 14:42

Jinek: Özkan Akyol, Lies Visschedijk en meer

Jinek - Jinek: Özkan Akyol, Lies Visschedijk en meer

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Eus gaat voor zijn nieuwe programma Dwarse Denkers, naar aanleiding van de Boekenweek, langs bij bekende schrijvers zoals Leon de Winter en Herman Brusselmans. Welke literaire en culturele dwar...

05-03-2020 22:17

Afl. 45

Jinek - Afl. 45

Met in deze uitzending: -Schrijfster Aaf Brandt Corstius en actrice Lies Visschedijk over de voorstelling 'Margreet Heeft De Groep Verlaten'. -Özcan Akyol over zijn programma 'Dwarse Denkers', naar aanleiding van de Boekenweek. -Geert-Jan K...

05-03-2020 14:39

Afl. 44

Jinek - Afl. 44

Met in deze uitzending: -Amerikadeskundige Michiel Vos over de uitslag van Super Tuesday. -Ronnie Flex vertelt over de documentaire 'De vlucht van Ronnie'. -Presentator Harm Edens en teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek vert...

04-03-2020 22:20

Jinek: Michiel Vos, Ronnie Flex en meer

Jinek - Jinek: Michiel Vos, Ronnie Flex en meer

Onderwerpen van deze uitzending - Democratische kandidaat Joe Biden heeft een spectaculaire comeback gemaakt op Super Tuesday, de dag waarop in een groot deel van Amerika naar de stembus gaat om de tegenstander van Trump te kiezen. Nu ...

04-03-2020 14:40

Jinek: Frank Visser, Kiran Badloe, Sébas Diekstra en meer

Jinek - Jinek: Frank Visser, Kiran Badloe, Sébas Diekstra en meer

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Mr. Frank Visser trekt vanaf donderdag weer het land door om in zijn programma ?Mr. Frank Visser rijdt visite? mensen te voorzien van juridisch advies op maat. Hoe strijdt hij tegen de arroganti...

03-03-2020 22:18

Afl. 43

Jinek - Afl. 43

Met in deze uitzending: -Advocaat Sébas Diekstra over de rechtszaak tegen Gökmen T. René Verschuur, vader van slachtoffer Roos, was vandaag een van de sprekers. -Windsurfer Kiran Badloe versloeg dit weekend Dorian van Rijsselberghe en mag n...

03-03-2020 14:38

Afl. 42

Jinek - Afl. 42

Met in deze uitzending: -Merel Westrik, Leonie ter Braak, Marije Knevel en Stella Bergsma over het programma 'Ladies Night'. -Frits Sissing over een nieuw seizoen 'Tussen Kunst En Kitsch'. -Covid-19 update met viroloog Ann Vossen en CEO van...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jinek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jinek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jinek bij Jinek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jinek. Heb je een uitzending van Jinek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jinek gemist

Presentatie: Eva Jinek.

Uitzending gemist van Jinek? Hier kun je alle uitzendingen van Jinek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 14:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!