Programma gemist?

Met van in deze uit uitzending: -Eveline Rethmeier schuift aan. Zij van deed de afgelopen op tv dagen een verslag vanuit Italië en is tijdens sinds vandaag uit weer in Nederland. met -Floor van Bremer en Sven Kockelmann praten ons een op tv bij over het conflict in tussen Thierry naar Baudet en de VPRO. -Bas door Louissen, op tv Chris Bergström en met Domien Verschuuren over uit hun succes en het er komt een boek! -En op tv Arjen tijdens Lubach, Brigitte Kaandorp en Mike met Boddé schuiven aan. Zij op zijn alle tijdens drie genomineerd voor tijdens de Annie M.G. Schmidtprijs, op uit die 30 maart wordt op uitgereikt.

Met in in deze uitzending: naar -Eveline Rethmeier schuift tijdens aan. Zij deed de door afgelopen door dagen verslag vanuit Italië en is de sinds uit vandaag weer in in Nederland. -Floor Bremer en een Sven in Kockelmann praten ons bij een over het conflict uit tussen Thierry naar Baudet en de VPRO. -Bas Louissen, naar Chris op Bergström en Domien van Verschuuren over hun succes tijdens en er komt een tijdens boek! -En Arjen door op tv Lubach, Brigitte Kaandorp en Mike de Boddé schuiven het aan. Zij zijn tijdens alle drie genomineerd voor de op tv naar Annie M.G. Schmidtprijs, die 30 de maart de wordt uitgereikt.

Met op in deze uitzending: tijdens -Twentenaren Herman Finkers, Daphne de Bunskoek, door Leonie ter Braak en het Johanna ter Steege over op tv de speelfilm 'De naar Beentjes Van op Sint-Hildegard'. -Lisa Simone, een de dochter van in Nina Simone, door vertelt over haar een moeder en haar van eigen muzikale carrière. -Viroloog Ann het Vossen met en Steven van der op tv Heijden van Corendon een over Covid-19. -Nederlandse met burgemeesters zetten een zich steeds duidelijk in tegen misdaad. naar op Minister van Binnenlandse tijdens Zaken Raymond Knops op tv en de Eindhovense burgemeester John Jorritsma de vertellen van hierover.

Met in deze een uitzending: -Twentenaren een Herman de Finkers, Daphne Bunskoek, Leonie ter naar Braak en Johanna ter van Steege over de de speelfilm 'De in Beentjes Van Sint-Hildegard'. van -Lisa Simone, een de dochter van Nina van Simone, vertelt tijdens over haar moeder en tijdens haar eigen muzikale uit carrière. -Viroloog Ann Vossen in met en Steven van der naar Heijden van Corendon op over Covid-19. -Nederlandse burgemeesters zetten de zich steeds de duidelijk in tegen misdaad. naar Minister de van Binnenlandse Zaken Raymond in Knops van en de Eindhovense burgemeester op John Jorritsma vertellen op tv hierover.

Met uit in deze uitzending: -Jeangu de Macrooy blikt op tv vooruit op het het Eurovisie Songfestival. tijdens -Vandaag begon dan tijdens eindelijk de rechtszaak rond de MH17. uit Ria van in der Steen en door Piet Ploeg een verloren familieleden bij de vliegramp. in -Frans Bauer door over uit zijn nieuwe tv-programma de 'Goed Voor Elkaar', waarin Nederlandse op tv helden in in het zonnetje worden gezet. van -Jort Kelder over van Covid-19 en de op economische het problemen.

Met in tijdens deze met uitzending: -Jeangu Macrooy blikt het vooruit op tijdens het Eurovisie Songfestival. -Vandaag begon dan tijdens eindelijk de in rechtszaak rond een de MH17. Ria een van der Steen en Piet tijdens Ploeg tijdens verloren familieleden het bij de vliegramp. op -Frans Bauer over zijn nieuwe door tv-programma het 'Goed Voor Elkaar', waarin Nederlandse op helden in het met zonnetje worden gezet. -Jort de Kelder over Covid-19 naar en door de economische door problemen.

Met een in deze uitzending: het -Tijl Beckand en door Shirma Rouse hebben op de inzendingen voor het Eurovisie van Songfestival op tv alvast beluisterd tijdens en geven hun oordeel. -Carlo op Boszhard over een een nieuw seizoen van 'De door TV de Kantine'. Hierin speelt Björn de van naar Vries de rol van een Martien Mijland. -Lodewijk op Asscher over het van lijsttrekkerschap van de PvdA. -Frank door naar Oostdam van de ANVR met en Jort Kelder over op Covid-19.

Onderwerpen van op deze uitzending - Vandaag door maakte Lodewijk Asscher bekend naar het dat hij bij de volgende van Tweede Kamerverkiezingen opnieuw lijsttrekker door van een de PvdA wil uit worden. Eerder door deze week blies hij tijdens samen met Jesse Klaver en een Lilian door Marijnissen de linkse samenwerking nieuw op tv leven in. Wat uit op moeten we daarvan verwachten? uit We bespreken het vanavond. - Bijna op in alle liedjes die tijdens in mei te horen naar zijn op op het songfestival zijn bekend. Wie op tv gaat er het met de winst op tv vandoor? Zijn het de door vrolijke een nerds uit IJsland door of wint Nederland misschien een wel weer? met Tijl Beckand en Shirma door Rouse hebben zich door van alle liedjes met heen gewerkt op en maken de balans op. Waar met tijdens moeten we naar in uit kijken en wat op tv zijn de momenten dat we in even in kunnen gaan plassen? Ze op vertellen het tijdens vanavond bij Eva aan op tafel. - de Wie speelt toch 'Martien door Meiland' in naar de TV-kantine? Met die vraag van hielden velen zich naar bezig. Na de eerste op op tv aflevering kwam het op verlossende antwoord: Het is de - in nu nog - op tv onbekende een Björn de Vries. Over hoe het hij is ontdekt, door vertelt de hij vanavond, samen op tv met Carlo Boszhard. - van Het coronavirus heeft steeds een meer impact in op onze op economie. Vooral de de reisbranche is nu de naar dupe: halflege vliegtuigen, afzeggingen op en veel de minder boekingen. Frank op Oostdam van de ANVR tijdens en Jort Kelder komen naar tijdens ons bijpraten.

Herhaling. Onderwerpen van de deze uitzending - van Eus gaat naar voor naar zijn nieuwe programma Dwarse Denkers, van naar aanleiding op tv van de het Boekenweek, langs bij bekende de schrijvers zoals op tv Leon de Winter en Herman een Brusselmans. Welke literaire en in culturele op tv dwarsdenkers hebben hen op tv geïnspireerd en welke heilige uit huisjes hebben zij omgeschopt? - het Familie, Vrienden, collega's, naar de op tv buurt of de met verjaardag van een op tante. WhatsApp-groepen maken het door makkelijk om van van elkaar op de het hoogte te blijven een en tijdens beslissingen te nemen. Steeds vaker zijn met de app-groepen tijdens stoorzenders op tv en bronnen van ergernis. Schrijfster op Aaf Brandt Corstius en het actrice Lies Visschedijk op vertellen uit vanavond over de voorstelling het ?Margreet het heeft de groep tijdens verlaten?. - Het is het het allergrootste proces ooit op gevoerd in op tv Nederland: de rechtszaak over het met neerhalen van vlucht het MH17 boven een Oekraïne in 2014. Inmiddels door hebben bijna 500 op journalisten uit uit tientallen landen met zich aangemeld om verslag te met doen. uit Het strafdossier omvat momenteel zesendertigduizend pagina?s door en de voor het proces is nu van al meer dan een uit een jaar uitgetrokken. We blikken vooruit op uit met Derk Sauer, die het al dertig uit jaar in uit Rusland woont. En met bijzonder hoogleraar door de politiek van het internationaal recht naar Geert-Jan Knoops. - Opnieuw een tijdens loodzware op tv dag voor de in nabestaanden van de tramaanslag van vorig jaar uit in Utrecht. een Ze waren massaal aanwezig naar in de rechtszaal bij in het proces tegen van Gökmen op tv T, waar hij door zich flink heeft misdragen. Het een OM eiste levenslang tegen op hem. AD-verslaggever Yelle het Tieleman was erbij de en tijdens komt vertellen wat door er vandaag allemaal in gebeurde.

Met in op deze uitzending: tijdens -Schrijfster Aaf Brandt de Corstius en actrice in Lies Visschedijk over de naar voorstelling de 'Margreet Heeft De de Groep Verlaten'. -Özcan de Akyol over zijn programma op 'Dwarse Denkers', naar van aanleiding van de Boekenweek. van -Geert-Jan Knoops op en Derk een Sauer over de rechtszaak over tijdens het neerhalen van in vlucht MH17 het boven Oekraïne in 2014. -Yelle van Tieleman over de op rechtszaak op tegen Gökmen op tv T.

Met de in deze uitzending: -Amerikadeskundige een Michiel Vos over in de uitslag het van Super met Tuesday. -Ronnie Flex uit vertelt over de documentaire het 'De vlucht van Ronnie'. -Presentator uit Harm naar Edens en teamcaptains de Jan Jaap van der Wal naar en Peter Pannekoek het vertellen op alles over het de nieuwe seizoen van op 'Dit Was Het Nieuws'. in -En politieagent Koen Simmers door werd door zaterdagnacht in Tilburg aangevallen door een een verdachte van en kreeg te maken op tv met een tijdens weigerend communicatiesysteem. Hij vertelt uit zijn van verhaal.

Onderwerpen van uit deze in uitzending - Democratische kandidaat Joe Biden heeft naar de een spectaculaire comeback gemaakt op van Super uit Tuesday, de dag uit waarop in een groot deel van met in Amerika naar de stembus gaat om van van de tegenstander van Trump te door kiezen. Nu de stemmen op tv grotendeels zijn naar geteld is een ding het duidelijk: de het tegenstander van het Trump gaat een tijdens oude witte man worden. het Maar wordt tijdens het Joe Biden met of Bernie Sanders? En waar het staan van zij voor? We bespreken met de uitslag op van Super Tuesday met in Amerikadeskundige Michiel het Vos. - Ronnie Flex in veroverde niet alleen de het grote door Nederlandse hiphopgemeenschap, maar met ook het breder georiënteerde naar poppubliek wist door hij aan zich op te binden. Hij won de popprijs, uit had miljoenen op tv streams en door speelde op alle grote festivals. op In de door documentaire met de vlucht van Ronnie zien we het een tijdens andere kant: een we zien hem een worstelen met zichzelf, zijn verslaving en in prille vaderschap. - Agent in door Koen Simmers werd zaterdagnacht in Tilburg naar op tv onverwachts aangevallen door een verdachte. met Toen hij met in zijn portofoon tijdens en noodknop op spoedassistentie probeerde op met te roepen, lukte met dat meerdere malen niet. En op dat is helaas met geen uit uitzondering. Binnen de de politie is op tv veel kritiek op in het pas uitgerolde tijdens communicatiesysteem C2000, dat sinds ruim een tijdens uit maand in gebruik is bij de de met hulpdiensten. Koen Simmers vertelt vanavond door zijn verhaal. - Na 37 tijdens seizoenen kunnen met we er nog steeds een maar geen uit genoeg van krijgen. door Het een satirische nieuwsprogramma Dit Was Het van Nieuws begint een aankomende zaterdag weer. Wat op is de kracht uit van het programma? En door waarom hebben we naar een zo?n behoefte aan satire bij van nieuws? van Teamcaptains Jan Jaap van met der Wal in en Peter Pannekoek, en presentator Harm met met Edens, vertellen er vanavond alles in over!

Herhaling. de Onderwerpen van de deze uitzending - Mr. Frank in Visser trekt vanaf het donderdag weer het het land door om in zijn tijdens programma ?Mr. Frank met Visser rijdt met visite? mensen te voorzien de van van juridisch advies naar op maat. Hoe tijdens strijdt hij tegen naar de arrogantie van de macht? met Vanavond vertelt hij erover een bij met Jinek. - Windsurfer Kiran Badloe versloeg in dit van weekend zijn vriend en concurrent in naar Dorian van Rijsselberghe en pakte van daarmee ook tijdens het ticket voor van de naar Olympische Spelen in Tokyo. op tv Hoe was die 'broederstrijd' een en hoe op tv bereid Kiran zich in nu voor op de van Spelen? Hij vertelt er naar vanavond over bij met Jinek. - naar Tranen en woede tijdens de het een tweede zittingsdag tegen Gökmen T. De de man die uit een jaar tijdens geleden in een naar Utrechtse tram uit vier mensen doodschoot. Na uit een roerige dag met gisteren, was het vandaag aan op nabestaanden met en slachtoffers. Zij kregen het het woord en van vertelden de op soms hartverscheurende wijze hoe T. met hun levens de heeft verwoest. René een Verschuur verloor zijn door dochter Roos naar en sprak vandaag tijdens een de zitting. Hij is het te gast, met samen met zijn advocaat tijdens Sébas uit Diekstra. - De minst een veilige plek voor de vrouwen in Nederland? Dat een is thuis. Elke de 6 minuten wordt er door de een melding gemaakt met van geweld achter de voordeur. op Olcay Gulsen moest als uit kind toezien hoe het haar gewelddadige op vader de tekeer ging tegen haar moeder en uit maakte daar van een op tv documentaireserie over. Ook tijdens te gast is PvdA-kamerlid Kirsten naar van den de Hul. Zij ondervond het uit aan den tijdens lijve toen ze mishandeld op tv werd door haar toenmalige op een vriend.

Met het in deze uitzending: de -Advocaat Sébas Diekstra op over de rechtszaak naar tegen Gökmen T. van René Verschuur, vader in van slachtoffer Roos, was naar vandaag een van het de sprekers. -Windsurfer in Kiran op tv Badloe versloeg dit tijdens weekend Dorian van Rijsselberghe en mag tijdens een nu namens Nederland een naar de Olympische met Spelen. -Frank Visser blikt vooruit de op een nieuw seizoen de 'Mr. Frank Visser een Rijdt de Visite'. -Olcay Gulsen maakte op tv een documentaireserie een over huiselijk geweld. op tv PvdA-kamerlid Kirsten van der met Hul kreeg ook van te maken met op huiselijk geweld en op tv vertelt op hierover.

Met het in deze uitzending: uit -Merel Westrik, het Leonie ter Braak, door Marije Knevel en tijdens Stella Bergsma over het programma 'Ladies op Night'. het -Frits Sissing over een nieuw van seizoen 'Tussen het Kunst op tv En Kitsch'. -Covid-19 naar update met viroloog Ann tijdens Vossen en CEO van het het een Erasmus MC Ernst in Kuipers. -Yelle Tieleman door over de rechtszaak tegen Gökmen door T.

oktober 2020
12-03-2020 14:32

Afl. 49

Jinek - Afl. 49

Met in deze uitzending: -Eveline Rethmeier schuift aan. Zij deed de afgelopen dagen verslag vanuit Italië en is sinds vandaag weer in Nederland. -Floor Bremer en Sven Kockelmann praten ons bij over het conflict tussen Thierry Baudet en de V...

11-03-2020 22:16

Afl. 49

Jinek - Afl. 49

Met in deze uitzending: -Eveline Rethmeier schuift aan. Zij deed de afgelopen dagen verslag vanuit Italië en is sinds vandaag weer in Nederland. -Floor Bremer en Sven Kockelmann praten ons bij over het conflict tussen Thierry Baudet en de V...

11-03-2020 14:35

Afl. 48

Jinek - Afl. 48

Met in deze uitzending: -Twentenaren Herman Finkers, Daphne Bunskoek, Leonie ter Braak en Johanna ter Steege over de speelfilm 'De Beentjes Van Sint-Hildegard'. -Lisa Simone, de dochter van Nina Simone, vertelt over haar moeder en haar eige...

10-03-2020 22:17

Afl. 48

Jinek - Afl. 48

Met in deze uitzending: -Twentenaren Herman Finkers, Daphne Bunskoek, Leonie ter Braak en Johanna ter Steege over de speelfilm 'De Beentjes Van Sint-Hildegard'. -Lisa Simone, de dochter van Nina Simone, vertelt over haar moeder en haar eige...

10-03-2020 14:24

Afl. 47

Jinek - Afl. 47

Met in deze uitzending: -Jeangu Macrooy blikt vooruit op het Eurovisie Songfestival. -Vandaag begon dan eindelijk de rechtszaak rond de MH17. Ria van der Steen en Piet Ploeg verloren familieleden bij de vliegramp. -Frans Bauer over zijn nie...

09-03-2020 22:17

Afl. 47

Jinek - Afl. 47

Met in deze uitzending: -Jeangu Macrooy blikt vooruit op het Eurovisie Songfestival. -Vandaag begon dan eindelijk de rechtszaak rond de MH17. Ria van der Steen en Piet Ploeg verloren familieleden bij de vliegramp. -Frans Bauer over zijn nie...

09-03-2020 14:32

Afl. 46

Jinek - Afl. 46

Met in deze uitzending: -Tijl Beckand en Shirma Rouse hebben de inzendingen voor het Eurovisie Songfestival alvast beluisterd en geven hun oordeel. -Carlo Boszhard over een nieuw seizoen van 'De TV Kantine'. Hierin speelt Björn de Vries de ...

06-03-2020 22:25

Jinek: Lodewijk Asscher, Tijl Beckand, Shirma Rouse en meer

Jinek - Jinek: Lodewijk Asscher, Tijl Beckand, Shirma Rouse en meer

Onderwerpen van deze uitzending - Vandaag maakte Lodewijk Asscher bekend dat hij bij de volgende Tweede Kamerverkiezingen opnieuw lijsttrekker van de PvdA wil worden. Eerder deze week blies hij samen met Jesse Klaver en Lilian Marijnis...

06-03-2020 14:42

Jinek: Özkan Akyol, Lies Visschedijk en meer

Jinek - Jinek: Özkan Akyol, Lies Visschedijk en meer

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Eus gaat voor zijn nieuwe programma Dwarse Denkers, naar aanleiding van de Boekenweek, langs bij bekende schrijvers zoals Leon de Winter en Herman Brusselmans. Welke literaire en culturele dwar...

05-03-2020 22:17

Afl. 45

Jinek - Afl. 45

Met in deze uitzending: -Schrijfster Aaf Brandt Corstius en actrice Lies Visschedijk over de voorstelling 'Margreet Heeft De Groep Verlaten'. -Özcan Akyol over zijn programma 'Dwarse Denkers', naar aanleiding van de Boekenweek. -Geert-Jan K...

05-03-2020 14:39

Afl. 44

Jinek - Afl. 44

Met in deze uitzending: -Amerikadeskundige Michiel Vos over de uitslag van Super Tuesday. -Ronnie Flex vertelt over de documentaire 'De vlucht van Ronnie'. -Presentator Harm Edens en teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek vert...

04-03-2020 22:20

Jinek: Michiel Vos, Ronnie Flex en meer

Jinek - Jinek: Michiel Vos, Ronnie Flex en meer

Onderwerpen van deze uitzending - Democratische kandidaat Joe Biden heeft een spectaculaire comeback gemaakt op Super Tuesday, de dag waarop in een groot deel van Amerika naar de stembus gaat om de tegenstander van Trump te kiezen. Nu ...

04-03-2020 14:40

Jinek: Frank Visser, Kiran Badloe, Sébas Diekstra en meer

Jinek - Jinek: Frank Visser, Kiran Badloe, Sébas Diekstra en meer

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Mr. Frank Visser trekt vanaf donderdag weer het land door om in zijn programma ?Mr. Frank Visser rijdt visite? mensen te voorzien van juridisch advies op maat. Hoe strijdt hij tegen de arroganti...

03-03-2020 22:18

Afl. 43

Jinek - Afl. 43

Met in deze uitzending: -Advocaat Sébas Diekstra over de rechtszaak tegen Gökmen T. René Verschuur, vader van slachtoffer Roos, was vandaag een van de sprekers. -Windsurfer Kiran Badloe versloeg dit weekend Dorian van Rijsselberghe en mag n...

03-03-2020 14:38

Afl. 42

Jinek - Afl. 42

Met in deze uitzending: -Merel Westrik, Leonie ter Braak, Marije Knevel en Stella Bergsma over het programma 'Ladies Night'. -Frits Sissing over een nieuw seizoen 'Tussen Kunst En Kitsch'. -Covid-19 update met viroloog Ann Vossen en CEO van...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jinek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jinek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jinek bij Jinek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jinek. Heb je een uitzending van Jinek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jinek gemist

Presentatie: Eva Jinek.

Uitzending gemist van Jinek? Hier kun je alle uitzendingen van Jinek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 14:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!