Programma gemist?

Met in tijdens deze uitzending: -Eveline Rethmeier uit schuift aan. Zij het deed in de afgelopen in dagen verslag vanuit Italië en is van een sinds vandaag weer in Nederland. het -Floor Bremer uit en Sven met Kockelmann praten ons bij over het een conflict tussen Thierry op Baudet en uit de op tv VPRO. -Bas Louissen, Chris tijdens Bergström en Domien een Verschuuren over hun succes en op tv er met komt een tijdens boek! -En Arjen Lubach, Brigitte Kaandorp een op en Mike Boddé schuiven aan. Zij met zijn alle naar drie genomineerd de voor de de Annie M.G. Schmidtprijs, door die 30 maart wordt het uitgereikt.

Met in naar deze uitzending: op tv -Eveline Rethmeier schuift met aan. Zij deed met de afgelopen dagen verslag vanuit uit Italië en uit is sinds vandaag een weer in tijdens Nederland. -Floor naar Bremer en Sven Kockelmann praten ons een bij over het op tv door conflict tussen Thierry Baudet en tijdens de in VPRO. -Bas Louissen, uit Chris Bergström en Domien Verschuuren over tijdens hun naar succes en er komt een de boek! -En Arjen van Lubach, Brigitte Kaandorp een en op Mike Boddé schuiven aan. een Zij zijn door alle drie genomineerd voor de in met Annie M.G. Schmidtprijs, die 30 op tv maart op wordt uitgereikt.

Met in de deze een uitzending: -Twentenaren Herman Finkers, Daphne een Bunskoek, Leonie ter Braak een en van Johanna ter Steege van over de uit speelfilm 'De Beentjes Van Sint-Hildegard'. -Lisa op tv in Simone, de dochter van Nina Simone, door vertelt met over haar moeder en tijdens haar een eigen muzikale carrière. -Viroloog van Ann Vossen en Steven van van der Heijden van het tijdens Corendon over Covid-19. -Nederlandse burgemeesters zetten op zich steeds tijdens duidelijk in tegen misdaad. uit Minister uit van Binnenlandse Zaken een Raymond Knops en uit de Eindhovense burgemeester van John Jorritsma de vertellen hierover.

Met in op deze uitzending: -Twentenaren Herman op tv Finkers, met Daphne Bunskoek, Leonie op tv ter Braak en Johanna ter op Steege over in de speelfilm van 'De Beentjes Van Sint-Hildegard'. door -Lisa Simone, naar de dochter van Nina Simone, uit van vertelt over haar de moeder en haar eigen muzikale carrière. tijdens -Viroloog het Ann Vossen en Steven van tijdens naar der Heijden van Corendon over het Covid-19. -Nederlandse burgemeesters zetten het een zich steeds duidelijk in tegen misdaad. tijdens met Minister van Binnenlandse Zaken door Raymond Knops en de Eindhovense in een burgemeester John Jorritsma vertellen op hierover.

Met in met deze uitzending: -Jeangu Macrooy tijdens blikt in vooruit op het in Eurovisie Songfestival. door -Vandaag begon dan door eindelijk de rechtszaak rond de het MH17. Ria van het der Steen en Piet het Ploeg verloren in familieleden bij de op vliegramp. -Frans Bauer een over zijn met nieuwe tv-programma door 'Goed Voor Elkaar', de waarin Nederlandse helden in het zonnetje op tv worden op gezet. -Jort Kelder over Covid-19 met door en de economische naar problemen.

Met tijdens in deze uitzending: -Jeangu op tv Macrooy naar blikt vooruit op het Eurovisie Songfestival. de -Vandaag van begon dan eindelijk de op rechtszaak rond de met MH17. tijdens Ria van der Steen de en Piet Ploeg verloren familieleden in bij de vliegramp. tijdens -Frans een Bauer over zijn nieuwe tv-programma het 'Goed op Voor Elkaar', waarin Nederlandse helden op tv in het zonnetje het worden gezet. van -Jort Kelder over van Covid-19 en de economische de het problemen.

Met tijdens in deze uitzending: -Tijl Beckand tijdens en Shirma uit Rouse hebben de met inzendingen de voor het Eurovisie Songfestival alvast beluisterd op tv en geven tijdens hun oordeel. -Carlo Boszhard in over een een nieuw seizoen van in 'De TV Kantine'. Hierin door speelt een Björn de Vries de de rol van van Martien Mijland. -Lodewijk Asscher door over het lijsttrekkerschap van met de PvdA. een -Frank Oostdam van in de ANVR en van Jort Kelder door over Covid-19.

Onderwerpen van op deze uitzending - Vandaag maakte in Lodewijk Asscher van bekend op dat hij bij de volgende in Tweede Kamerverkiezingen opnieuw in lijsttrekker uit van de PvdA een wil worden. Eerder uit deze week blies hij samen het met Jesse Klaver tijdens en Lilian Marijnissen van de linkse uit samenwerking nieuw leven in. Wat naar moeten uit we daarvan verwachten? We een bespreken de het vanavond. - Bijna alle liedjes die het in mei te met horen zijn op van van het songfestival zijn bekend. op Wie gaat er met een de winst uit vandoor? Zijn het de vrolijke in in nerds uit IJsland of wint een Nederland misschien wel in weer? Tijl Beckand door en Shirma Rouse hebben door zich tijdens door alle liedjes heen gewerkt met en met maken de balans op. Waar met moeten we naar door uit kijken tijdens en wat zijn uit de momenten dat we een het even kunnen gaan plassen? Ze vertellen door met het vanavond bij Eva naar aan tafel. - Wie speelt toch de 'Martien Meiland' tijdens in de TV-kantine? Met het die vraag tijdens hielden velen zich de bezig. Na de eerste een aflevering kwam door het verlossende antwoord: Het uit is de - met nu nog met - met onbekende Björn de Vries. Over hoe op tv hij is ontdekt, door vertelt van hij vanavond, in samen met Carlo Boszhard. - Het met coronavirus heeft steeds door meer het impact op onze economie. met Vooral de reisbranche is nu tijdens de naar dupe: halflege vliegtuigen, afzeggingen het en het veel minder boekingen. Frank het Oostdam van de in ANVR en een Jort Kelder komen ons op bijpraten.

Herhaling. in Onderwerpen van de deze uitzending - Eus in gaat voor zijn een nieuwe programma Dwarse door Denkers, naar aanleiding van op tv de het Boekenweek, langs bij bekende met schrijvers zoals Leon met de Winter een en Herman Brusselmans. Welke literaire en tijdens in culturele dwarsdenkers hebben in hen geïnspireerd en welke een heilige huisjes hebben het zij omgeschopt? - naar Familie, Vrienden, collega's, de buurt of door de een verjaardag van een tante. tijdens WhatsApp-groepen maken het uit makkelijk om in van elkaar een op de hoogte door te blijven en van beslissingen te nemen. Steeds vaker zijn het de het app-groepen stoorzenders en bronnen in van ergernis. Schrijfster naar Aaf Brandt door Corstius en actrice Lies het Visschedijk de vertellen vanavond over de de voorstelling ?Margreet heeft de uit groep naar verlaten?. - Het is de het allergrootste proces ooit gevoerd van in de Nederland: de rechtszaak over op tv het neerhalen van het vlucht MH17 boven Oekraïne in uit 2014. Inmiddels hebben de bijna tijdens 500 journalisten uit tientallen van landen zich aangemeld het om tijdens verslag te doen. door Het strafdossier omvat op tv momenteel zesendertigduizend pagina?s en voor op het het proces is nu uit al meer dan het een jaar uitgetrokken. We met blikken vooruit de met Derk naar Sauer, die al in dertig jaar in Rusland op woont. En van met bijzonder hoogleraar politiek op tv van het tijdens internationaal recht Geert-Jan het Knoops. - Opnieuw een in loodzware dag voor door de nabestaanden van het de tramaanslag vorig jaar in tijdens Utrecht. een Ze waren massaal uit aanwezig in de rechtszaal bij tijdens het tijdens proces tegen Gökmen T, tijdens waar hij zich flink de heeft misdragen. tijdens Het OM eiste een levenslang tegen hem. in AD-verslaggever Yelle Tieleman was erbij in en komt door vertellen wat er vandaag in allemaal de gebeurde.

Met in deze het uitzending: naar -Schrijfster Aaf Brandt Corstius en tijdens een actrice Lies Visschedijk over door de voorstelling van 'Margreet Heeft De uit Groep Verlaten'. -Özcan Akyol met over zijn het programma 'Dwarse Denkers', naar naar aanleiding van de van Boekenweek. -Geert-Jan door Knoops en Derk Sauer door over de naar rechtszaak over het neerhalen op tv van vlucht MH17 boven op Oekraïne in 2014. uit -Yelle Tieleman over de uit met rechtszaak tegen Gökmen van T.

Met uit in deze uitzending: op -Amerikadeskundige Michiel door Vos over de uitslag van met Super Tuesday. -Ronnie het Flex uit vertelt over de de documentaire 'De vlucht tijdens van Ronnie'. -Presentator Harm Edens en op met teamcaptains Jan Jaap van van der Wal en Peter uit Pannekoek tijdens vertellen alles over het het nieuwe seizoen van 'Dit Was met met Het Nieuws'. -En politieagent Koen op tv Simmers werd zaterdagnacht het in Tilburg aangevallen door het met een verdachte en kreeg een te maken een met een weigerend communicatiesysteem. door Hij vertelt zijn een verhaal.

Onderwerpen van tijdens deze uitzending - Democratische kandidaat op Joe Biden met heeft een spectaculaire comeback uit gemaakt door op Super een Tuesday, de dag door waarop in een groot door deel van een Amerika naar de stembus gaat om door de tegenstander van op tv Trump op tv te kiezen. in Nu de stemmen op tv grotendeels zijn geteld is een ding een van duidelijk: de tegenstander van de Trump gaat een het oude witte man worden. uit Maar wordt het van Joe Biden of Bernie in door Sanders? En waar staan zij uit voor? We bespreken de met uitslag van van Super door Tuesday met Amerikadeskundige Michiel Vos. - Ronnie tijdens met Flex veroverde niet alleen de grote op Nederlandse hiphopgemeenschap, maar van tijdens ook het breder de georiënteerde poppubliek wist in hij aan zich te binden. de Hij won de een popprijs, had op tv miljoenen streams en speelde het op alle grote uit festivals. het In de documentaire de vlucht van het Ronnie zien we het een van andere kant: we zien tijdens hem in worstelen met zichzelf, zijn verslaving en naar prille in vaderschap. - Agent Koen tijdens Simmers werd zaterdagnacht in Tilburg naar uit onverwachts aangevallen door een verdachte. in Toen hij tijdens met zijn naar portofoon en noodknop spoedassistentie probeerde het op naar te roepen, lukte van dat meerdere malen het niet. En dat is helaas tijdens geen uitzondering. de Binnen de op tv politie is veel kritiek op op het pas met uitgerolde communicatiesysteem C2000, van dat sinds ruim in een naar maand in gebruik op is bij de hulpdiensten. Koen in Simmers vertelt vanavond op zijn op verhaal. - Na 37 seizoenen tijdens kunnen we er in nog steeds maar geen naar genoeg van krijgen. Het het satirische nieuwsprogramma van Dit Was een Het Nieuws begint van aankomende zaterdag weer. Wat op is de de kracht van tijdens het programma? En waarom hebben we in zo?n behoefte aan in satire naar bij nieuws? de Teamcaptains Jan Jaap van der Wal het en Peter Pannekoek, uit en uit presentator Harm Edens, vertellen door er vanavond alles met over!

Herhaling. op tv Onderwerpen van deze uitzending - Mr. in Frank Visser trekt op tv op vanaf donderdag weer het land op tv door om op tv in zijn programma de ?Mr. Frank Visser rijdt op tv visite? mensen te uit voorzien van op tv juridisch advies op maat. het Hoe strijdt tijdens hij tegen de arrogantie van in de macht? Vanavond een vertelt hij erover van uit bij Jinek. - Windsurfer Kiran in Badloe versloeg dit weekend zijn op vriend met en concurrent Dorian van Rijsselberghe de de en pakte daarmee ook het op ticket voor naar de Olympische Spelen in een Tokyo. naar Hoe was die 'broederstrijd' en met hoe op bereid Kiran op zich nu voor op door de Spelen? naar Hij vertelt er vanavond over bij op tv Jinek. - met Tranen en woede tijdens met de tweede zittingsdag van tegen Gökmen T. De van man die een een jaar geleden het in een in Utrechtse tram vier mensen doodschoot. tijdens Na een op tv roerige dag gisteren, door was het vandaag aan op tv nabestaanden en slachtoffers. het met Zij kregen het woord het en vertelden op soms een hartverscheurende wijze hoe door T. hun levens naar heeft in verwoest. René Verschuur verloor zijn de dochter Roos en sprak op tv in vandaag tijdens de zitting. uit Hij is te gast, de samen met zijn op advocaat Sébas Diekstra. - De uit minst veilige plek van op voor vrouwen in Nederland? tijdens Dat is thuis. Elke 6 naar minuten met wordt er op tv een melding gemaakt van geweld achter tijdens de voordeur. Olcay een de Gulsen moest als uit kind toezien hoe op haar gewelddadige vader tekeer ging uit tegen haar op moeder en maakte daar een de documentaireserie over. in Ook de te gast is PvdA-kamerlid Kirsten in van den Hul. van Zij ondervond het uit aan naar den lijve toen ze uit mishandeld werd tijdens door haar toenmalige uit vriend.

Met in naar deze uitzending: -Advocaat Sébas de Diekstra over de uit rechtszaak tegen Gökmen de T. op René Verschuur, vader van uit slachtoffer Roos, was vandaag de het een van de sprekers. -Windsurfer Kiran de Badloe versloeg dit tijdens op weekend Dorian van Rijsselberghe en van mag nu namens de Nederland het naar de Olympische de Spelen. -Frank Visser blikt door vooruit op een met nieuw seizoen een 'Mr. Frank Visser Rijdt Visite'. in -Olcay Gulsen maakte een met documentaireserie over van huiselijk geweld. het PvdA-kamerlid Kirsten van der door Hul een kreeg ook te op tv maken met huiselijk geweld en vertelt van tijdens hierover.

Met door in deze een uitzending: -Merel Westrik, een Leonie ter Braak, Marije Knevel en uit in Stella Bergsma over het een programma 'Ladies Night'. -Frits Sissing van over een nieuw het in seizoen 'Tussen Kunst En Kitsch'. op -Covid-19 in update met viroloog Ann Vossen met en CEO van met het Erasmus MC Ernst van Kuipers. -Yelle Tieleman met over het de rechtszaak door tegen Gökmen T.

februari 2021
12-03-2020 14:32

Afl. 49

Jinek - Afl. 49

Met in deze uitzending: -Eveline Rethmeier schuift aan. Zij deed de afgelopen dagen verslag vanuit Italië en is sinds vandaag weer in Nederland. -Floor Bremer en Sven Kockelmann praten ons bij over het conflict tussen Thierry Baudet en de V...

11-03-2020 22:16

Afl. 49

Jinek - Afl. 49

Met in deze uitzending: -Eveline Rethmeier schuift aan. Zij deed de afgelopen dagen verslag vanuit Italië en is sinds vandaag weer in Nederland. -Floor Bremer en Sven Kockelmann praten ons bij over het conflict tussen Thierry Baudet en de V...

11-03-2020 14:35

Afl. 48

Jinek - Afl. 48

Met in deze uitzending: -Twentenaren Herman Finkers, Daphne Bunskoek, Leonie ter Braak en Johanna ter Steege over de speelfilm 'De Beentjes Van Sint-Hildegard'. -Lisa Simone, de dochter van Nina Simone, vertelt over haar moeder en haar eige...

10-03-2020 22:17

Afl. 48

Jinek - Afl. 48

Met in deze uitzending: -Twentenaren Herman Finkers, Daphne Bunskoek, Leonie ter Braak en Johanna ter Steege over de speelfilm 'De Beentjes Van Sint-Hildegard'. -Lisa Simone, de dochter van Nina Simone, vertelt over haar moeder en haar eige...

10-03-2020 14:24

Afl. 47

Jinek - Afl. 47

Met in deze uitzending: -Jeangu Macrooy blikt vooruit op het Eurovisie Songfestival. -Vandaag begon dan eindelijk de rechtszaak rond de MH17. Ria van der Steen en Piet Ploeg verloren familieleden bij de vliegramp. -Frans Bauer over zijn nie...

09-03-2020 22:17

Afl. 47

Jinek - Afl. 47

Met in deze uitzending: -Jeangu Macrooy blikt vooruit op het Eurovisie Songfestival. -Vandaag begon dan eindelijk de rechtszaak rond de MH17. Ria van der Steen en Piet Ploeg verloren familieleden bij de vliegramp. -Frans Bauer over zijn nie...

09-03-2020 14:32

Afl. 46

Jinek - Afl. 46

Met in deze uitzending: -Tijl Beckand en Shirma Rouse hebben de inzendingen voor het Eurovisie Songfestival alvast beluisterd en geven hun oordeel. -Carlo Boszhard over een nieuw seizoen van 'De TV Kantine'. Hierin speelt Björn de Vries de ...

06-03-2020 22:25

Jinek: Lodewijk Asscher, Tijl Beckand, Shirma Rouse en meer

Jinek - Jinek: Lodewijk Asscher, Tijl Beckand, Shirma Rouse en meer

Onderwerpen van deze uitzending - Vandaag maakte Lodewijk Asscher bekend dat hij bij de volgende Tweede Kamerverkiezingen opnieuw lijsttrekker van de PvdA wil worden. Eerder deze week blies hij samen met Jesse Klaver en Lilian Marijnis...

06-03-2020 14:42

Jinek: Özkan Akyol, Lies Visschedijk en meer

Jinek - Jinek: Özkan Akyol, Lies Visschedijk en meer

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Eus gaat voor zijn nieuwe programma Dwarse Denkers, naar aanleiding van de Boekenweek, langs bij bekende schrijvers zoals Leon de Winter en Herman Brusselmans. Welke literaire en culturele dwar...

05-03-2020 22:17

Afl. 45

Jinek - Afl. 45

Met in deze uitzending: -Schrijfster Aaf Brandt Corstius en actrice Lies Visschedijk over de voorstelling 'Margreet Heeft De Groep Verlaten'. -Özcan Akyol over zijn programma 'Dwarse Denkers', naar aanleiding van de Boekenweek. -Geert-Jan K...

05-03-2020 14:39

Afl. 44

Jinek - Afl. 44

Met in deze uitzending: -Amerikadeskundige Michiel Vos over de uitslag van Super Tuesday. -Ronnie Flex vertelt over de documentaire 'De vlucht van Ronnie'. -Presentator Harm Edens en teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek vert...

04-03-2020 22:20

Jinek: Michiel Vos, Ronnie Flex en meer

Jinek - Jinek: Michiel Vos, Ronnie Flex en meer

Onderwerpen van deze uitzending - Democratische kandidaat Joe Biden heeft een spectaculaire comeback gemaakt op Super Tuesday, de dag waarop in een groot deel van Amerika naar de stembus gaat om de tegenstander van Trump te kiezen. Nu ...

04-03-2020 14:40

Jinek: Frank Visser, Kiran Badloe, Sébas Diekstra en meer

Jinek - Jinek: Frank Visser, Kiran Badloe, Sébas Diekstra en meer

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Mr. Frank Visser trekt vanaf donderdag weer het land door om in zijn programma ?Mr. Frank Visser rijdt visite? mensen te voorzien van juridisch advies op maat. Hoe strijdt hij tegen de arroganti...

03-03-2020 22:18

Afl. 43

Jinek - Afl. 43

Met in deze uitzending: -Advocaat Sébas Diekstra over de rechtszaak tegen Gökmen T. René Verschuur, vader van slachtoffer Roos, was vandaag een van de sprekers. -Windsurfer Kiran Badloe versloeg dit weekend Dorian van Rijsselberghe en mag n...

03-03-2020 14:38

Afl. 42

Jinek - Afl. 42

Met in deze uitzending: -Merel Westrik, Leonie ter Braak, Marije Knevel en Stella Bergsma over het programma 'Ladies Night'. -Frits Sissing over een nieuw seizoen 'Tussen Kunst En Kitsch'. -Covid-19 update met viroloog Ann Vossen en CEO van...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jinek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jinek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jinek bij Jinek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jinek. Heb je een uitzending van Jinek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jinek gemist

Presentatie: Eva Jinek.

Uitzending gemist van Jinek? Hier kun je alle uitzendingen van Jinek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 14:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!