Programma gemist?

Herhaling. Onderwerpen van van deze uitzending - Johan in Derksen organiseerde tijdens een benefiet-concert voor uit zijn zieke op tv chauffeur, ze zijn tijdens vanavond samen bij ons. - op D66-Kamerlid Sjoerd door Sjoerdsma mag Rusland niet meer tijdens naar in en nu gaat de naar Tweede met Kamer er ook niet meer op door werkbezoek. - op Klappen voor CDA door in de peiling, het Forum voor Democratie bloeit op. van door We hebben het in erover aan tafel.

Onderwerpen uit van deze uitzending - Johan op Derksen organiseerde een benefiet-concert door voor op tv zijn zieke op chauffeur, ze zijn vanavond op tv samen bij met ons. - D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma uit mag Rusland niet naar meer in en nu gaat de de Tweede door Kamer er ook niet op tv meer door op werkbezoek. - op tv Klappen voor CDA het in de peiling, naar Forum voor Democratie bloeit op. in We hebben het erover in aan met tafel.

Herhaling. door Onderwerpen van op deze uitzending - Dirk Scheringa naar wil een schadevergoeding op tv van meer dan acht in miljoen uit euro voor de een val van zijn DSB-bank. op Vanavond zit een hij bij Jinek om zijn verhaal tijdens te vertellen. een Ook een zijn advocaat, Geert-Jan in Knoops, zal aanschuiven. - op Gert Verhulst is de naar John de op Mol van België. Kort naar geleden werd zijn dochter het met nieuwe baasje op tv van de populaire televisie-hond op tv Samson. De kinderen met van het Gert spelen op een grote rol in zijn op succes. - En het in laatste nieuws op tv over de een evacuatie van Nederlanders uit van China.

Onderwerpen van van deze uitzending - Dirk Scheringa tijdens wil een van schadevergoeding van meer dan een acht miljoen naar euro in voor de val met van zijn DSB-bank. tijdens Vanavond zit hij bij uit Jinek om het zijn verhaal te vertellen. Ook zijn van advocaat, Geert-Jan tijdens Knoops, zal aanschuiven. - Gert een Verhulst is in de John de tijdens Mol van België. het Kort geleden werd zijn tijdens van dochter het nieuwe op baasje van de op populaire televisie-hond Samson. De kinderen tijdens van de Gert spelen een grote rol in tijdens zijn succes. - En het het laatste op nieuws over de op tv evacuatie van van Nederlanders uit van China.

Herhaling. de Onderwerpen van door deze uitzending - Maarten van der met Weijden heeft helaas zijn door loodzware door recordpoging moeten in staken. Sinds gisteren 19:00u naar probeerde hij het wereldrecord 24 uit uur in zwemmen te verbeteren, voor het een goede doel. Vanavond uit schuift op hij aan, samen uit met Fatima Moreira de tijdens Melo. - Roxeanne Hazes met gaat dit het jaar tijdens Holland op Zingt Hazes in door duet met haar vader. Ze het met zingt samen met hem het prachtige uit ?Sorry?. En door ook op tv Waylon is groot fan van de Hazes in en hij gaat aan de het einde van het jaar naar bij op de Top 1000 Hazes uit zingen. Daarnaast is vandaag door zijn nieuwe single tijdens in ?Lie With Me? uitgekomen en het die gaat hij live het ten naar gehore brengen bij op ons.

Met in deze door uitzending: -Arts-microbioloog Ann een Vossen het en China-kenner Bettine Vriesekoop over het de van impact van het naar nieuwe coronavirus. -Maarten van der tijdens Weijden en Fatima de een Moreira de Melo over zijn mislukte het recordpoging. -Roxeanne Hazes in over een 'Sorry': het duet naar dat ze naar met haar vader zingt. op tv -Waylon met zijn nieuwe een single 'Lie With naar Me'.

Met in tijdens deze uitzending: de -Politiek verslaggever uit Marike Stellinga over conclusie van commissie met Borstlap: als we uit nu niets doen, tijdens naar gaat onze welvaart eraan. op -Viroloog Ann Vossen van het met uit LUMC over het coronavirus. -Marianne de door Voogd en Hadassah uit Wiersma tijdens over seksueel met misbruik Jehova's Getuigen. -Er door komt een vervolg een op 'Beter Laat Dan Nooit'. door Wie wordt de tijdens kersverse de reisleider en een presentator?

Met in deze door uitzending: het -Politiek verslaggever Marike Stellinga over van conclusie van commissie op tv Borstlap: in als we nu niets tijdens doen, gaat onze welvaart het eraan. -Viroloog met Ann Vossen van het op tv LUMC het over het coronavirus. -Marianne de naar Voogd en van Hadassah uit Wiersma over seksueel het misbruik Jehova's Getuigen. -Er komt een een op tv vervolg op 'Beter Laat op Dan Nooit'. tijdens Wie wordt de kersverse reisleider van en door presentator?

Met met in deze uitzending: door -Advocaten familie kroongetuige Nabil een B. in leggen hun werk van neer. Wat zijn de gevolgen voor de het proces tegen met Ridouan de Taghi? -Marc de naar Hond werd onlangs voor naar blaaskanker behandeld. een Hij vertelt met over de bijzondere theatertour waarin hij het zich door 29 het interviewers laat ondervragen. naar -Albert van Verlinde en tijdens Frits Sissing schuiven direct na het uit van Musical Award Gala aan met met mystery guests. op tv -De eerste vrouwelijk in opvarenden van een onderzeeboot, op luitenant Sitara Hartsteen het en korporaal uit Marieke van Dijk, zijn samen van met commandant van Herman het de Groor te door gast.

Met uit in deze tijdens uitzending: -Advocaten familie kroongetuige Nabil B. uit leggen hun de werk neer. uit Wat zijn tijdens de gevolgen voor op het proces tegen Ridouan Taghi? -Marc het uit de Hond werd onlangs op voor blaaskanker behandeld. een Hij vertelt over van de bijzondere theatertour het waarin hij zich door 29 het interviewers laat ondervragen. van een -Albert Verlinde en Frits Sissing door schuiven naar direct na het door Musical Award Gala aan met mystery de guests. -De op tv eerste vrouwelijk het opvarenden van een met onderzeeboot, luitenant Sitara Hartsteen tijdens en korporaal naar Marieke van Dijk, zijn samen van met door commandant Herman de door Groor te op gast.

Met in deze van uitzending: een -Rechtbankverslaggever Saskia Belleman en in Yehudi Moszkowicz, advocaat de van Josef door B., over door de zaak 'Ruinerwold'. -Ruud Gullit, Arno het Kantelberg en op tv Maxim Hartman discussiëren over uit de ijdelheid de van de man. tijdens -Saroo Brierley raakte als naar kind met in India zijn familie een kwijt de en belandde in een weeshuis. uit 25 jaar de later vond hij met van Google Earth zijn naar geboorteplaats en naar uiteindelijk ook zijn van familie.

Met met in deze uitzending: -Rechtbankverslaggever Saskia een Belleman en Yehudi een door Moszkowicz, advocaat van Josef B., over het de in zaak 'Ruinerwold'. -Ruud Gullit, met Arno Kantelberg en Maxim op uit Hartman discussiëren over de op ijdelheid van uit de man. -Saroo Brierley raakte de als op tv kind in India zijn familie kwijt in en belandde in op een op tv weeshuis. 25 jaar later vond de hij op tv met Google Earth een zijn geboorteplaats en uiteindelijk ook het zijn van familie.

Met op in deze uitzending: -Gesprek een met gedupeerden uit over de op tv toeslagenaffaire bij de Belastingdienst. op tv -Psychiater Bram Bakker, de bestuurder van de stichting op achter het naar Depressiegala, en door presentatrice Sofie van den de Enk over misbruik van subsidiegeld. tijdens -De Belgische regisseurs tijdens in Adil El Arbi en Bilall Fallah tijdens over met hun Hollywoodfilm op tv 'Bad Boys for het Life'. -Susan Visser, Stephanie Louwrier, het André Dongelmans, Carolien tijdens Borgers en op tv Splinter Chabot praten het over feminisme.

Met naar in deze tijdens uitzending: -Gesprek met gedupeerden over op de toeslagenaffaire bij op tv de Belastingdienst. -Psychiater Bram op tv Bakker, bestuurder het van de stichting de achter het Depressiegala, en het presentatrice door Sofie van den Enk over van in misbruik van subsidiegeld. -De Belgische door regisseurs op Adil El Arbi door en Bilall Fallah over hun het Hollywoodfilm 'Bad het Boys for naar Life'. -Susan Visser, Stephanie door Louwrier, André van Dongelmans, Carolien Borgers in en Splinter Chabot praten naar over feminisme.

Met in het deze uitzending: het -Techjournalist Daniël Verlaan in en Tweede een Kamerlid Kees Verhoeven over cybersecurity. -De de jonge regisseur Sam naar de Jong vertelt op een over zijn avonturen in door Hollywood. -De Sekszusjes tijdens bespreken de op tv Netflix-serie 'Sex Education'. -Rapper Keizer door en zanger Ernst uit Daniël Smid over een hun bijzondere van samenwerking.

januari 2020
29-01-2020 14:44

Jinek: Johan Derksen, Sjoerd Sjoerdsma en meer

Jinek - Jinek: Johan Derksen, Sjoerd Sjoerdsma en meer

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Johan Derksen organiseerde een benefiet-concert voor zijn zieke chauffeur, ze zijn vanavond samen bij ons. - D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma mag Rusland niet meer in en nu gaat de Tweede Kamer ...

28-01-2020 22:15

Jinek: Johan Derksen, Sjoerd Sjoerdsma en meer

Jinek - Jinek: Johan Derksen, Sjoerd Sjoerdsma en meer

Onderwerpen van deze uitzending - Johan Derksen organiseerde een benefiet-concert voor zijn zieke chauffeur, ze zijn vanavond samen bij ons. - D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma mag Rusland niet meer in en nu gaat de Tweede Kamer er oo...

28-01-2020 14:45

Jinek: Dirk Scheringa, Gert Verhulst en meer

Jinek - Jinek: Dirk Scheringa, Gert Verhulst en meer

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Dirk Scheringa wil een schadevergoeding van meer dan acht miljoen euro voor de val van zijn DSB-bank. Vanavond zit hij bij Jinek om zijn verhaal te vertellen. Ook zijn advocaat, Geert-Jan Knoops...

27-01-2020 22:16

Jinek: Dirk Scheringa, Gert Verhulst en meer

Jinek - Jinek: Dirk Scheringa, Gert Verhulst en meer

Onderwerpen van deze uitzending - Dirk Scheringa wil een schadevergoeding van meer dan acht miljoen euro voor de val van zijn DSB-bank. Vanavond zit hij bij Jinek om zijn verhaal te vertellen. Ook zijn advocaat, Geert-Jan Knoops, zal a...

27-01-2020 14:33

Jinek: Maarten van der Weijden, Fatima Moreira de Melo en meer

Jinek - Jinek: Maarten van der Weijden, Fatima Moreira de Melo en meer

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Maarten van der Weijden heeft helaas zijn loodzware recordpoging moeten staken. Sinds gisteren 19:00u probeerde hij het wereldrecord 24 uur zwemmen te verbeteren, voor het goede doel. Vanavond s...

24-01-2020 22:25

Afl. 16

Jinek - Afl. 16

Met in deze uitzending: -Arts-microbioloog Ann Vossen en China-kenner Bettine Vriesekoop over de impact van het nieuwe coronavirus. -Maarten van der Weijden en Fatima Moreira de Melo over zijn mislukte recordpoging. -Roxeanne Hazes over 'So...

24-01-2020 14:46

Afl. 15

Jinek - Afl. 15

Met in deze uitzending: -Politiek verslaggever Marike Stellinga over conclusie van commissie Borstlap: als we nu niets doen, gaat onze welvaart eraan. -Viroloog Ann Vossen van het LUMC over het coronavirus. -Marianne de Voogd en Hadassah Wi...

23-01-2020 22:17

Afl. 15

Jinek - Afl. 15

Met in deze uitzending: -Politiek verslaggever Marike Stellinga over conclusie van commissie Borstlap: als we nu niets doen, gaat onze welvaart eraan. -Viroloog Ann Vossen van het LUMC over het coronavirus. -Marianne de Voogd en Hadassah Wi...

23-01-2020 14:38

Afl. 14

Jinek - Afl. 14

Met in deze uitzending: -Advocaten familie kroongetuige Nabil B. leggen hun werk neer. Wat zijn de gevolgen voor het proces tegen Ridouan Taghi? -Marc de Hond werd onlangs voor blaaskanker behandeld. Hij vertelt over de bijzondere theaterto...

22-01-2020 22:17

Afl. 14

Jinek - Afl. 14

Met in deze uitzending: -Advocaten familie kroongetuige Nabil B. leggen hun werk neer. Wat zijn de gevolgen voor het proces tegen Ridouan Taghi? -Marc de Hond werd onlangs voor blaaskanker behandeld. Hij vertelt over de bijzondere theaterto...

22-01-2020 14:41

Afl. 13

Jinek - Afl. 13

Met in deze uitzending: -Rechtbankverslaggever Saskia Belleman en Yehudi Moszkowicz, advocaat van Josef B., over de zaak 'Ruinerwold'. -Ruud Gullit, Arno Kantelberg en Maxim Hartman discussiëren over de ijdelheid van de man. -Saroo Brierley...

21-01-2020 22:18

Afl. 13

Jinek - Afl. 13

Met in deze uitzending: -Rechtbankverslaggever Saskia Belleman en Yehudi Moszkowicz, advocaat van Josef B., over de zaak 'Ruinerwold'. -Ruud Gullit, Arno Kantelberg en Maxim Hartman discussiëren over de ijdelheid van de man. -Saroo Brierley...

21-01-2020 14:33

Afl. 12

Jinek - Afl. 12

Met in deze uitzending: -Gesprek met gedupeerden over de toeslagenaffaire bij de Belastingdienst. -Psychiater Bram Bakker, bestuurder van de stichting achter het Depressiegala, en presentatrice Sofie van den Enk over misbruik van subsidiege...

20-01-2020 22:16

Afl. 12

Jinek - Afl. 12

Met in deze uitzending: -Gesprek met gedupeerden over de toeslagenaffaire bij de Belastingdienst. -Psychiater Bram Bakker, bestuurder van de stichting achter het Depressiegala, en presentatrice Sofie van den Enk over misbruik van subsidiege...

20-01-2020 14:35

Afl. 11

Jinek - Afl. 11

Met in deze uitzending: -Techjournalist Daniël Verlaan en Tweede Kamerlid Kees Verhoeven over cybersecurity. -De jonge regisseur Sam de Jong vertelt over zijn avonturen in Hollywood. -De Sekszusjes bespreken de Netflix-serie 'Sex Education'...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jinek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jinek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jinek bij Jinek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jinek. Heb je een uitzending van Jinek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jinek gemist

Presentatie: Eva Jinek.

Uitzending gemist van Jinek? Hier kun je alle uitzendingen van Jinek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 36
  • Laatste uitzending op 29-01-2020 om 14:44 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!