Programma gemist?

Met in op deze uitzending: de -Eveline Rethmeier schuift aan. het Zij deed de afgelopen een dagen verslag met vanuit Italië met en is sinds vandaag een weer tijdens in Nederland. -Floor de Bremer en Sven Kockelmann praten ons in bij over het in conflict tussen naar Thierry Baudet en de de een VPRO. -Bas Louissen, Chris Bergström en van Domien Verschuuren over de hun van succes en er op komt een boek! -En Arjen de tijdens Lubach, Brigitte Kaandorp en Mike in Boddé het schuiven aan. Zij zijn de alle drie het genomineerd voor de Annie het M.G. Schmidtprijs, die 30 met maart wordt uit uitgereikt.

Met in deze naar uitzending: -Eveline een Rethmeier tijdens schuift aan. Zij deed de afgelopen met dagen verslag tijdens vanuit Italië en is door met sinds vandaag weer in Nederland. -Floor naar Bremer en op Sven Kockelmann praten ons het bij over het met conflict tussen tijdens Thierry van Baudet en de op VPRO. -Bas Louissen, Chris Bergström en het Domien de Verschuuren over in hun succes en er komt een een boek! -En Arjen met Lubach, Brigitte een Kaandorp de en Mike Boddé schuiven aan. door Zij zijn alle op tv drie genomineerd voor uit de Annie M.G. naar Schmidtprijs, die 30 tijdens maart wordt in uitgereikt.

Met door in deze uitzending: van -Twentenaren Herman Finkers, op tv Daphne Bunskoek, het Leonie ter Braak en op Johanna ter Steege over met de speelfilm 'De het Beentjes van Van Sint-Hildegard'. -Lisa in Simone, de dochter van een Nina Simone, op tv vertelt over haar moeder en haar in op eigen muzikale carrière. -Viroloog Ann Vossen de en Steven naar van der Heijden in van Corendon op over Covid-19. -Nederlandse burgemeesters zetten de zich steeds duidelijk uit in tegen misdaad. van Minister van naar Binnenlandse met Zaken Raymond Knops en naar de Eindhovense tijdens burgemeester John Jorritsma op vertellen hierover.

Met van in deze uitzending: -Twentenaren Herman het met Finkers, Daphne Bunskoek, Leonie met ter Braak met en Johanna ter Steege over de van speelfilm 'De Beentjes door Van Sint-Hildegard'. een -Lisa Simone, de naar dochter van Nina Simone, door met vertelt over haar moeder op en haar eigen door muzikale carrière. -Viroloog Ann op Vossen en op Steven van de der Heijden van Corendon over Covid-19. op naar -Nederlandse burgemeesters zetten zich uit steeds duidelijk in tegen misdaad. in Minister uit van Binnenlandse Zaken Raymond Knops in en in de Eindhovense burgemeester John het Jorritsma uit vertellen hierover.

Met in in deze uitzending: een -Jeangu Macrooy blikt door vooruit op de het Eurovisie Songfestival. een -Vandaag begon dan eindelijk de met rechtszaak rond de MH17. in Ria van een der Steen en met Piet Ploeg met verloren familieleden in bij de vliegramp. met -Frans Bauer over zijn nieuwe uit tv-programma 'Goed een Voor Elkaar', het waarin Nederlandse helden in het in zonnetje worden gezet. de -Jort in Kelder over Covid-19 en de uit economische het problemen.

Met in deze met uitzending: -Jeangu van Macrooy blikt van vooruit op het met Eurovisie Songfestival. -Vandaag begon dan in eindelijk uit de rechtszaak een rond de MH17. Ria tijdens van der Steen en met Piet uit Ploeg verloren familieleden het bij de vliegramp. -Frans naar Bauer over zijn nieuwe een tv-programma 'Goed Voor op tv Elkaar', waarin Nederlandse in helden in het naar zonnetje worden gezet. naar -Jort Kelder een over Covid-19 en met de economische door problemen.

Met op tv in deze uitzending: -Tijl Beckand door en van Shirma Rouse tijdens hebben de inzendingen voor het op Eurovisie de Songfestival alvast beluisterd en geven hun op de oordeel. -Carlo Boszhard over een nieuw op seizoen van in 'De TV Kantine'. door Hierin in speelt Björn de Vries uit de rol naar van Martien Mijland. -Lodewijk het Asscher over de het lijsttrekkerschap van de van PvdA. -Frank Oostdam van naar de naar ANVR en Jort Kelder over naar Covid-19.

Onderwerpen naar van deze uitzending - Vandaag maakte uit naar Lodewijk Asscher bekend dat met hij bij de volgende tijdens Tweede Kamerverkiezingen uit opnieuw lijsttrekker van de een PvdA wil de worden. Eerder de deze week blies hij uit samen met Jesse van Klaver en Lilian Marijnissen in de linkse samenwerking in nieuw leven op in. Wat moeten we daarvan naar op tv verwachten? We bespreken het het vanavond. - Bijna alle liedjes die op in met mei te horen zijn het op het op songfestival zijn bekend. Wie gaat een naar er met de uit winst vandoor? Zijn het het de vrolijke nerds uit IJsland naar of met wint Nederland misschien wel weer? naar Tijl Beckand van en Shirma Rouse hebben uit zich door van alle liedjes heen gewerkt door met en maken de balans op. Waar het moeten we naar naar van uit kijken en wat zijn de op tv momenten met dat we naar even kunnen gaan plassen? Ze vertellen uit het door vanavond bij Eva aan in tafel. - Wie speelt van toch een 'Martien Meiland' in een de TV-kantine? Met de die vraag hielden het velen zich bezig. Na door de eerste aflevering kwam tijdens het verlossende in antwoord: Het is de tijdens - nu nog - door onbekende Björn met de door Vries. Over hoe hij is ontdekt, naar vertelt hij vanavond, op tv uit samen met Carlo op Boszhard. - Het coronavirus heeft steeds meer door impact in op onze economie. Vooral op tv de reisbranche op is nu de op dupe: halflege vliegtuigen, afzeggingen en met veel minder boekingen. het Frank Oostdam een van op de ANVR en Jort van Kelder komen ons door bijpraten.

Herhaling. in Onderwerpen van deze uitzending - op tv op Eus gaat voor zijn nieuwe programma op tv Dwarse Denkers, naar uit aanleiding van van de op Boekenweek, langs bij bekende schrijvers zoals een Leon de Winter van en Herman Brusselmans. op tv Welke literaire en in culturele dwarsdenkers met hebben op tv hen geïnspireerd en welke heilige huisjes het hebben zij omgeschopt? - door Familie, Vrienden, collega's, de de buurt uit of de naar verjaardag van een tante. van WhatsApp-groepen maken in het makkelijk om van op tv elkaar door op de hoogte met te blijven en beslissingen te nemen. naar Steeds een vaker zijn op de app-groepen stoorzenders en bronnen op van ergernis. Schrijfster op tv Aaf Brandt Corstius en op tv actrice van Lies Visschedijk een vertellen vanavond over in de voorstelling ?Margreet van heeft de groep verlaten?. - Het door is het allergrootste het proces ooit gevoerd in van Nederland: de rechtszaak het over het neerhalen tijdens op van vlucht MH17 boven Oekraïne tijdens in door 2014. Inmiddels hebben bijna 500 een journalisten uit tientallen op landen zich aangemeld in om verslag op tv te doen. Het strafdossier in omvat momenteel zesendertigduizend pagina?s op tv en een voor het het proces is nu al op meer dan een jaar uitgetrokken. uit We uit blikken vooruit met het Derk Sauer, uit die al dertig in jaar in uit Rusland woont. En met bijzonder de hoogleraar politiek van het van internationaal in recht Geert-Jan Knoops. - met Opnieuw een van loodzware dag voor op de nabestaanden van de tramaanslag door vorig jaar in Utrecht. tijdens Ze waren massaal naar naar aanwezig in de rechtszaal bij het van proces tegen Gökmen op tv naar T, waar hij uit zich flink heeft misdragen. Het OM uit tijdens eiste levenslang tegen hem. AD-verslaggever Yelle een Tieleman was erbij op tv en komt vertellen in uit wat er vandaag de allemaal gebeurde.

Met in deze naar uitzending: -Schrijfster Aaf naar Brandt Corstius naar en actrice op Lies Visschedijk uit over de voorstelling 'Margreet Heeft op tv De Groep de Verlaten'. -Özcan Akyol over zijn in programma de 'Dwarse Denkers', van naar aanleiding van de Boekenweek. -Geert-Jan een Knoops en Derk tijdens Sauer over de door rechtszaak een over het op tv neerhalen van vlucht MH17 een boven Oekraïne door in 2014. -Yelle Tieleman naar over de rechtszaak tegen met Gökmen het T.

Met een in deze op tv uitzending: -Amerikadeskundige Michiel Vos een over de uitslag van Super op Tuesday. -Ronnie Flex naar vertelt over met de documentaire 'De met vlucht van Ronnie'. een -Presentator Harm Edens en tijdens teamcaptains Jan tijdens Jaap van in der Wal en Peter met Pannekoek vertellen alles over de het met nieuwe seizoen van 'Dit een Was een Het Nieuws'. -En uit politieagent Koen Simmers werd zaterdagnacht een in een Tilburg aangevallen door een op tv verdachte en met kreeg te maken met een het weigerend communicatiesysteem. Hij vertelt van zijn uit verhaal.

Onderwerpen van uit deze door uitzending - Democratische kandidaat Joe Biden het heeft een spectaculaire de comeback gemaakt op Super door op tv Tuesday, de dag door waarop in een groot naar deel van Amerika naar de van de stembus gaat om de tegenstander op tv van op Trump te kiezen. Nu een de stemmen grotendeels zijn geteld op is een op ding duidelijk: de uit tegenstander van Trump een gaat met een oude witte man worden. Maar het wordt het een Joe Biden op of Bernie uit Sanders? En waar staan zij voor? naar We bespreken de in uitslag van Super de Tuesday met tijdens Amerikadeskundige Michiel Vos. - Ronnie het van Flex veroverde niet alleen de van grote Nederlandse hiphopgemeenschap, de maar van ook het breder georiënteerde poppubliek wist op tv hij met aan zich te binden. Hij op tv door won de popprijs, had met miljoenen streams en speelde op uit alle tijdens grote festivals. door In de documentaire met de vlucht van Ronnie zien we van tijdens een andere kant: we zien hem op worstelen met met zichzelf, zijn verslaving een en uit prille vaderschap. - Agent Koen Simmers uit werd door zaterdagnacht in Tilburg onverwachts met aangevallen door een verdachte. van Toen hij met de zijn portofoon van en op noodknop spoedassistentie probeerde op te een roepen, lukte dat met meerdere malen met niet. En dat op is helaas geen uitzondering. op Binnen met de politie is veel kritiek door op het pas uitgerolde een de communicatiesysteem C2000, dat sinds ruim tijdens een maand in gebruik van is uit bij de hulpdiensten. Koen in Simmers in vertelt vanavond zijn verhaal. - Na het 37 seizoenen kunnen tijdens we er nog naar steeds maar door geen genoeg van in krijgen. Het in satirische nieuwsprogramma Dit Was naar Het Nieuws begint aankomende zaterdag uit weer. Wat is uit de kracht de van het programma? En tijdens op waarom hebben we een zo?n behoefte aan satire bij door nieuws? Teamcaptains Jan in Jaap van der door Wal en Peter Pannekoek, op tv met en presentator Harm Edens, de vertellen er vanavond uit alles over!

Herhaling. Onderwerpen naar van deze naar uitzending - Mr. Frank Visser trekt het vanaf donderdag van weer het het land door om in op tv zijn met programma ?Mr. Frank Visser rijdt visite? naar de mensen te voorzien een van juridisch advies met op maat. Hoe tijdens strijdt hij tegen de arrogantie van met in de macht? Vanavond vertelt hij erover tijdens bij Jinek. - uit Windsurfer Kiran Badloe het versloeg door dit weekend zijn vriend en van concurrent op Dorian van Rijsselberghe het en pakte op daarmee ook het ticket voor tijdens de Olympische Spelen in van Tokyo. Hoe tijdens was die 'broederstrijd' en naar hoe bereid in Kiran zich een nu voor uit op de Spelen? Hij vertelt tijdens er vanavond het over bij Jinek. - op Tranen en woede in tijdens de tweede van zittingsdag tegen Gökmen met T. De man die naar een in jaar geleden in een Utrechtse naar tram vier mensen doodschoot. op tv de Na een roerige met dag gisteren, was op het vandaag aan nabestaanden en door slachtoffers. Zij kregen het op woord en uit vertelden de op soms hartverscheurende wijze de hoe T. hun tijdens levens heeft verwoest. René van Verschuur naar verloor zijn dochter Roos tijdens en sprak vandaag tijdens het de zitting. Hij is op te gast, van samen met zijn op advocaat Sébas Diekstra. - in De minst veilige plek de tijdens voor vrouwen in Nederland? Dat van is met thuis. Elke 6 in minuten wordt er een melding gemaakt op van geweld van achter de voordeur. met Olcay Gulsen moest als een met kind toezien hoe haar gewelddadige door vader tekeer ging tegen tijdens haar het moeder en maakte daar op een documentaireserie van over. Ook een te gast is op tv PvdA-kamerlid Kirsten van den met Hul. Zij ondervond het aan met den lijve naar toen ze het mishandeld werd door haar met toenmalige de vriend.

Met met in deze uitzending: van -Advocaat Sébas Diekstra op over de met rechtszaak tegen Gökmen T. René in Verschuur, vader uit van slachtoffer Roos, was de vandaag een van in de sprekers. -Windsurfer Kiran met tijdens Badloe versloeg dit weekend Dorian van de Rijsselberghe en mag door nu met namens Nederland naar naar de Olympische tijdens Spelen. -Frank Visser op blikt vooruit op op een nieuw seizoen op tv 'Mr. Frank Visser Rijdt Visite'. naar -Olcay Gulsen maakte een een de documentaireserie over huiselijk van geweld. PvdA-kamerlid Kirsten in van der Hul kreeg met ook te maken met huiselijk op tv geweld met en vertelt het hierover.

Met in op deze uitzending: tijdens -Merel Westrik, Leonie ter van Braak, op tv Marije Knevel en een Stella Bergsma over door het programma 'Ladies Night'. in -Frits Sissing over een uit nieuw seizoen naar 'Tussen Kunst het En Kitsch'. -Covid-19 update in met viroloog Ann Vossen en naar CEO van het een Erasmus MC Ernst naar Kuipers. het -Yelle Tieleman over de rechtszaak een door tegen Gökmen T.

juli 2020
12-03-2020 14:32

Afl. 49

Jinek - Afl. 49

Met in deze uitzending: -Eveline Rethmeier schuift aan. Zij deed de afgelopen dagen verslag vanuit Italië en is sinds vandaag weer in Nederland. -Floor Bremer en Sven Kockelmann praten ons bij over het conflict tussen Thierry Baudet en de V...

11-03-2020 22:16

Afl. 49

Jinek - Afl. 49

Met in deze uitzending: -Eveline Rethmeier schuift aan. Zij deed de afgelopen dagen verslag vanuit Italië en is sinds vandaag weer in Nederland. -Floor Bremer en Sven Kockelmann praten ons bij over het conflict tussen Thierry Baudet en de V...

11-03-2020 14:35

Afl. 48

Jinek - Afl. 48

Met in deze uitzending: -Twentenaren Herman Finkers, Daphne Bunskoek, Leonie ter Braak en Johanna ter Steege over de speelfilm 'De Beentjes Van Sint-Hildegard'. -Lisa Simone, de dochter van Nina Simone, vertelt over haar moeder en haar eige...

10-03-2020 22:17

Afl. 48

Jinek - Afl. 48

Met in deze uitzending: -Twentenaren Herman Finkers, Daphne Bunskoek, Leonie ter Braak en Johanna ter Steege over de speelfilm 'De Beentjes Van Sint-Hildegard'. -Lisa Simone, de dochter van Nina Simone, vertelt over haar moeder en haar eige...

10-03-2020 14:24

Afl. 47

Jinek - Afl. 47

Met in deze uitzending: -Jeangu Macrooy blikt vooruit op het Eurovisie Songfestival. -Vandaag begon dan eindelijk de rechtszaak rond de MH17. Ria van der Steen en Piet Ploeg verloren familieleden bij de vliegramp. -Frans Bauer over zijn nie...

09-03-2020 22:17

Afl. 47

Jinek - Afl. 47

Met in deze uitzending: -Jeangu Macrooy blikt vooruit op het Eurovisie Songfestival. -Vandaag begon dan eindelijk de rechtszaak rond de MH17. Ria van der Steen en Piet Ploeg verloren familieleden bij de vliegramp. -Frans Bauer over zijn nie...

09-03-2020 14:32

Afl. 46

Jinek - Afl. 46

Met in deze uitzending: -Tijl Beckand en Shirma Rouse hebben de inzendingen voor het Eurovisie Songfestival alvast beluisterd en geven hun oordeel. -Carlo Boszhard over een nieuw seizoen van 'De TV Kantine'. Hierin speelt Björn de Vries de ...

06-03-2020 22:25

Jinek: Lodewijk Asscher, Tijl Beckand, Shirma Rouse en meer

Jinek - Jinek: Lodewijk Asscher, Tijl Beckand, Shirma Rouse en meer

Onderwerpen van deze uitzending - Vandaag maakte Lodewijk Asscher bekend dat hij bij de volgende Tweede Kamerverkiezingen opnieuw lijsttrekker van de PvdA wil worden. Eerder deze week blies hij samen met Jesse Klaver en Lilian Marijnis...

06-03-2020 14:42

Jinek: Özkan Akyol, Lies Visschedijk en meer

Jinek - Jinek: Özkan Akyol, Lies Visschedijk en meer

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Eus gaat voor zijn nieuwe programma Dwarse Denkers, naar aanleiding van de Boekenweek, langs bij bekende schrijvers zoals Leon de Winter en Herman Brusselmans. Welke literaire en culturele dwar...

05-03-2020 22:17

Afl. 45

Jinek - Afl. 45

Met in deze uitzending: -Schrijfster Aaf Brandt Corstius en actrice Lies Visschedijk over de voorstelling 'Margreet Heeft De Groep Verlaten'. -Özcan Akyol over zijn programma 'Dwarse Denkers', naar aanleiding van de Boekenweek. -Geert-Jan K...

05-03-2020 14:39

Afl. 44

Jinek - Afl. 44

Met in deze uitzending: -Amerikadeskundige Michiel Vos over de uitslag van Super Tuesday. -Ronnie Flex vertelt over de documentaire 'De vlucht van Ronnie'. -Presentator Harm Edens en teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek vert...

04-03-2020 22:20

Jinek: Michiel Vos, Ronnie Flex en meer

Jinek - Jinek: Michiel Vos, Ronnie Flex en meer

Onderwerpen van deze uitzending - Democratische kandidaat Joe Biden heeft een spectaculaire comeback gemaakt op Super Tuesday, de dag waarop in een groot deel van Amerika naar de stembus gaat om de tegenstander van Trump te kiezen. Nu ...

04-03-2020 14:40

Jinek: Frank Visser, Kiran Badloe, Sébas Diekstra en meer

Jinek - Jinek: Frank Visser, Kiran Badloe, Sébas Diekstra en meer

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Mr. Frank Visser trekt vanaf donderdag weer het land door om in zijn programma ?Mr. Frank Visser rijdt visite? mensen te voorzien van juridisch advies op maat. Hoe strijdt hij tegen de arroganti...

03-03-2020 22:18

Afl. 43

Jinek - Afl. 43

Met in deze uitzending: -Advocaat Sébas Diekstra over de rechtszaak tegen Gökmen T. René Verschuur, vader van slachtoffer Roos, was vandaag een van de sprekers. -Windsurfer Kiran Badloe versloeg dit weekend Dorian van Rijsselberghe en mag n...

03-03-2020 14:38

Afl. 42

Jinek - Afl. 42

Met in deze uitzending: -Merel Westrik, Leonie ter Braak, Marije Knevel en Stella Bergsma over het programma 'Ladies Night'. -Frits Sissing over een nieuw seizoen 'Tussen Kunst En Kitsch'. -Covid-19 update met viroloog Ann Vossen en CEO van...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jinek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jinek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jinek bij Jinek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jinek. Heb je een uitzending van Jinek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jinek gemist

Presentatie: Eva Jinek.

Uitzending gemist van Jinek? Hier kun je alle uitzendingen van Jinek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 14:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!