Programma gemist?

Met in deze op uitzending: in -Eveline Rethmeier schuift aan. een Zij deed de afgelopen het dagen in verslag vanuit Italië een en is sinds vandaag op tv weer in Nederland. -Floor de Bremer tijdens en Sven Kockelmann een praten ons bij over tijdens het conflict tussen Thierry tijdens Baudet en op de VPRO. -Bas het Louissen, Chris op Bergström en Domien met Verschuuren over hun op succes en er het komt een boek! het -En Arjen op Lubach, Brigitte Kaandorp en een Mike Boddé schuiven tijdens aan. Zij zijn alle uit drie de genomineerd voor de tijdens Annie M.G. Schmidtprijs, in die 30 maart wordt uit uitgereikt.

Met op tv in deze uitzending: -Eveline tijdens Rethmeier schuift aan. Zij het deed de afgelopen op tv dagen verslag naar vanuit Italië in en is van sinds vandaag weer in Nederland. -Floor door het Bremer en Sven Kockelmann praten uit ons uit bij over het conflict tussen in Thierry uit Baudet en de een VPRO. -Bas Louissen, op tv Chris Bergström en Domien Verschuuren uit over een hun succes en tijdens er komt een boek! door -En Arjen door Lubach, Brigitte Kaandorp en Mike uit Boddé schuiven tijdens aan. Zij zijn alle drie uit genomineerd voor de door in Annie M.G. Schmidtprijs, door die 30 maart wordt door uitgereikt.

Met in deze het uitzending: het -Twentenaren Herman Finkers, Daphne Bunskoek, in door Leonie ter Braak en Johanna ter naar Steege op tv over de speelfilm 'De de Beentjes Van Sint-Hildegard'. -Lisa in Simone, de door dochter van met Nina Simone, vertelt over in haar moeder en haar het eigen de muzikale carrière. -Viroloog uit Ann Vossen uit en Steven van met der Heijden van Corendon van over Covid-19. -Nederlandse met burgemeesters zetten zich steeds duidelijk tijdens in tegen misdaad. een Minister van in Binnenlandse Zaken Raymond naar Knops en de Eindhovense op burgemeester de John Jorritsma vertellen uit hierover.

Met van in deze uitzending: -Twentenaren Herman de Finkers, tijdens Daphne Bunskoek, Leonie door ter Braak en Johanna in ter van Steege over de speelfilm 'De uit Beentjes het Van Sint-Hildegard'. -Lisa uit Simone, de dochter van Nina naar Simone, vertelt door over haar moeder en naar haar eigen door muzikale carrière. -Viroloog uit Ann Vossen en Steven met van der Heijden door van Corendon over van Covid-19. -Nederlandse naar burgemeesters zetten op tv zich steeds duidelijk met in tegen misdaad. Minister van Binnenlandse de door Zaken Raymond Knops en de door Eindhovense naar burgemeester John Jorritsma vertellen met hierover.

Met op in deze de uitzending: -Jeangu Macrooy blikt vooruit op een het Eurovisie Songfestival. naar -Vandaag begon dan een eindelijk de naar rechtszaak rond de MH17. op Ria door van der Steen en Piet op Ploeg verloren familieleden uit naar bij de vliegramp. -Frans Bauer over de zijn uit nieuwe tv-programma 'Goed de Voor Elkaar', waarin Nederlandse helden van in het het zonnetje worden gezet. op tv -Jort een Kelder over Covid-19 het en de economische uit problemen.

Met in deze tijdens naar uitzending: -Jeangu Macrooy blikt het vooruit op de het Eurovisie Songfestival. -Vandaag in begon dan eindelijk de rechtszaak tijdens rond de MH17. in Ria van door der Steen en Piet naar Ploeg op tv verloren familieleden uit bij de vliegramp. van -Frans Bauer over zijn nieuwe van tv-programma 'Goed Voor een Elkaar', waarin Nederlandse op tv helden in het het zonnetje worden het gezet. -Jort Kelder op over Covid-19 en naar de economische het problemen.

Met in deze een uit uitzending: -Tijl Beckand van en Shirma Rouse hebben de op inzendingen voor het door Eurovisie op tv Songfestival alvast beluisterd en geven hun de oordeel. -Carlo Boszhard van over een nieuw tijdens seizoen van 'De van met TV Kantine'. Hierin speelt in Björn de Vries naar de rol van op tv Martien Mijland. -Lodewijk Asscher uit over een het lijsttrekkerschap van de op tv PvdA. -Frank Oostdam van uit de ANVR en Jort naar Kelder over uit Covid-19.

Onderwerpen van deze tijdens uitzending - Vandaag maakte uit Lodewijk Asscher bekend in dat hij bij op tv de volgende het Tweede Kamerverkiezingen opnieuw een lijsttrekker van het de PvdA wil van worden. Eerder deze op tv week blies uit hij samen met Jesse Klaver en het Lilian Marijnissen de door linkse samenwerking op nieuw de leven in. Wat moeten met we daarvan verwachten? We uit bespreken het uit vanavond. - Bijna alle op liedjes die in mei te op horen een zijn op het songfestival de zijn bekend. Wie gaat door van er met de winst vandoor? Zijn tijdens het de vrolijke uit nerds op uit IJsland of wint Nederland het het misschien wel weer? door Tijl Beckand en Shirma Rouse door hebben zich door tijdens alle liedjes met heen gewerkt en maken de de balans op. tijdens Waar moeten we naar door van uit kijken en wat zijn op de momenten dat we van even de kunnen gaan plassen? Ze een vertellen het vanavond op bij Eva op tv aan tafel. - Wie speelt toch het op 'Martien Meiland' in de TV-kantine? Met op tv de die vraag hielden een velen zich bezig. Na de de eerste aflevering kwam het tijdens verlossende antwoord: Het uit door is de - nu het nog - onbekende Björn de tijdens Vries. Over hoe op tv hij naar is ontdekt, vertelt de hij vanavond, de samen met Carlo Boszhard. - Het coronavirus met heeft steeds in meer impact op op tv onze economie. Vooral de het reisbranche het is nu de uit dupe: halflege op vliegtuigen, afzeggingen en een veel minder boekingen. Frank op Oostdam van op de ANVR en Jort Kelder komen door ons op bijpraten.

Herhaling. Onderwerpen van door deze uitzending - de Eus gaat door voor zijn in nieuwe programma Dwarse het Denkers, naar tijdens aanleiding van de Boekenweek, langs bij in bekende de schrijvers zoals op Leon de Winter een en Herman Brusselmans. Welke uit literaire en culturele dwarsdenkers door hebben hen een geïnspireerd en welke op heilige huisjes hebben zij omgeschopt? - naar Familie, Vrienden, collega's, in de de buurt of de de verjaardag van in een tante. WhatsApp-groepen maken het met makkelijk naar om van elkaar op de van hoogte te uit blijven en beslissingen te nemen. met Steeds naar vaker zijn de app-groepen stoorzenders in en bronnen in van ergernis. Schrijfster Aaf de Brandt Corstius en van actrice op Lies Visschedijk vertellen vanavond over door in de voorstelling ?Margreet naar heeft de groep verlaten?. - Het op tv is het in allergrootste proces ooit gevoerd in in naar Nederland: de rechtszaak over tijdens het neerhalen van vlucht op tv MH17 boven op tv Oekraïne in 2014. door Inmiddels hebben door bijna 500 journalisten naar uit tientallen landen zich aangemeld om de verslag te tijdens doen. naar Het strafdossier omvat momenteel zesendertigduizend in pagina?s en voor een het proces is nu de door al meer dan naar een jaar uitgetrokken. We blikken tijdens vooruit met op tv Derk tijdens Sauer, die al dertig jaar in op Rusland met woont. En met bijzonder door hoogleraar politiek van het met internationaal recht in Geert-Jan Knoops. - Opnieuw een de de loodzware dag voor de nabestaanden met van de tramaanslag vorig het jaar in een Utrecht. de Ze waren massaal aanwezig in een de met rechtszaal bij het proces tegen Gökmen uit T, het waar hij zich flink van heeft misdragen. op tv Het OM eiste levenslang tegen naar de hem. AD-verslaggever Yelle Tieleman was op erbij en komt vertellen het wat er door vandaag allemaal een gebeurde.

Met in deze van met uitzending: -Schrijfster Aaf Brandt in Corstius en uit actrice Lies Visschedijk over de voorstelling tijdens 'Margreet Heeft De van Groep een Verlaten'. -Özcan Akyol tijdens over zijn programma 'Dwarse naar Denkers', naar in aanleiding van de Boekenweek. uit -Geert-Jan Knoops en een Derk Sauer van over de rechtszaak over het het neerhalen op van vlucht MH17 boven tijdens Oekraïne op in 2014. -Yelle Tieleman van over de rechtszaak tegen met Gökmen door T.

Met van in deze uitzending: -Amerikadeskundige door Michiel Vos over tijdens de uitslag van Super in Tuesday. -Ronnie Flex een vertelt over de tijdens documentaire 'De vlucht met het van Ronnie'. -Presentator Harm Edens en uit teamcaptains Jan op Jaap van der Wal de en Peter naar Pannekoek vertellen door alles over het nieuwe seizoen het van 'Dit Was tijdens Het Nieuws'. -En tijdens op tv politieagent Koen Simmers werd zaterdagnacht in naar tijdens Tilburg aangevallen door een op tv verdachte en kreeg naar te maken met een een weigerend communicatiesysteem. Hij met vertelt zijn in verhaal.

Onderwerpen een van deze uitzending - tijdens Democratische kandidaat Joe de Biden heeft een met spectaculaire comeback gemaakt op Super tijdens Tuesday, de dag op waarop in op tv een van groot deel van op tv Amerika naar de stembus met gaat om de tegenstander van met door Trump te kiezen. op Nu de stemmen naar grotendeels zijn geteld is op tv een ding het duidelijk: de tegenstander van Trump gaat tijdens een oude witte het man op tv worden. Maar wordt in het Joe het Biden of Bernie Sanders? En een waar uit staan zij voor? naar We bespreken de uitslag van Super op tv Tuesday het met Amerikadeskundige Michiel Vos. - Ronnie op tv Flex tijdens veroverde niet alleen de grote in Nederlandse hiphopgemeenschap, maar tijdens ook het breder naar georiënteerde de poppubliek wist hij van aan zich te binden. Hij op door won de popprijs, had miljoenen streams naar van en speelde op de alle grote festivals. In met de documentaire op de vlucht van van Ronnie zien we op tv een andere kant: met we zien hem worstelen met zichzelf, in zijn verslaving door en prille vaderschap. - Agent met Koen door Simmers werd zaterdagnacht in Tilburg een onverwachts aangevallen op door door een verdachte. een Toen hij met een zijn portofoon en noodknop spoedassistentie op tv probeerde van op te roepen, lukte in dat meerdere malen niet. de En dat is een helaas geen uitzondering. de Binnen in de politie is de veel kritiek op het pas uitgerolde uit communicatiesysteem van C2000, dat uit sinds ruim een maand in naar gebruik is bij op tv de van hulpdiensten. Koen Simmers tijdens vertelt vanavond zijn verhaal. - Na een 37 uit seizoenen kunnen we er nog steeds in maar geen van genoeg in van krijgen. Het satirische nieuwsprogramma Dit tijdens Was naar Het Nieuws een begint aankomende zaterdag weer. uit Wat is de naar kracht van het programma? En naar waarom hebben naar we zo?n behoefte aan het satire met bij nieuws? met Teamcaptains Jan Jaap van de der Wal en Peter van Pannekoek, en presentator Harm een Edens, de vertellen er vanavond de alles over!

Herhaling. naar Onderwerpen van een deze uitzending - Mr. Frank het Visser trekt vanaf het donderdag weer het land naar door om in van zijn programma van ?Mr. Frank Visser het rijdt visite? door mensen te voorzien van juridisch op tv advies op een maat. Hoe strijdt hij in tegen de arrogantie van op een de macht? Vanavond het vertelt hij erover de bij Jinek. - Windsurfer Kiran Badloe op tv versloeg een dit weekend zijn vriend en het concurrent een Dorian van Rijsselberghe en tijdens pakte daarmee ook uit het ticket in voor de Olympische Spelen in uit Tokyo. Hoe was tijdens die 'broederstrijd' en met hoe bereid naar Kiran zich van nu voor op de de Spelen? Hij vertelt tijdens er vanavond uit over bij Jinek. - Tranen en naar woede tijdens van de de tweede zittingsdag tegen Gökmen naar T. De man die op een jaar geleden in met een op Utrechtse tram vier mensen met doodschoot. Na een roerige in dag gisteren, was van het vandaag naar aan nabestaanden op tv en slachtoffers. door Zij kregen het woord en vertelden de een op soms hartverscheurende wijze hoe uit T. hun door levens heeft verwoest. René Verschuur naar verloor zijn uit dochter Roos en sprak in van vandaag tijdens de van zitting. Hij is op te gast, samen met zijn advocaat uit met Sébas Diekstra. - De uit minst veilige plek voor vrouwen in in door Nederland? Dat is thuis. uit Elke 6 minuten wordt er uit een melding gemaakt op tv van door geweld achter de het voordeur. Olcay Gulsen moest als uit kind toezien met hoe haar gewelddadige door vader tekeer ging door tegen haar naar moeder en maakte daar uit een documentaireserie in over. Ook met te gast is met PvdA-kamerlid Kirsten van den op Hul. Zij in ondervond het aan den lijve toen naar ze mishandeld een werd door haar het toenmalige een vriend.

Met in tijdens deze uitzending: het -Advocaat Sébas Diekstra over de uit met rechtszaak tegen Gökmen met T. René Verschuur, het vader van slachtoffer Roos, naar was vandaag met een van de sprekers. -Windsurfer Kiran de Badloe versloeg dit uit weekend een Dorian van Rijsselberghe en van mag nu uit namens Nederland naar de Olympische op een Spelen. -Frank Visser tijdens blikt vooruit op tijdens een nieuw seizoen 'Mr. Frank Visser tijdens Rijdt op Visite'. -Olcay Gulsen maakte in een documentaireserie over huiselijk van geweld. PvdA-kamerlid met Kirsten met van der Hul kreeg ook te op maken een met huiselijk geweld door en vertelt het hierover.

Met naar in deze uitzending: met -Merel Westrik, naar Leonie ter Braak, Marije Knevel en van op tv Stella Bergsma over het programma een 'Ladies Night'. tijdens -Frits Sissing over een het nieuw seizoen met 'Tussen Kunst van En Kitsch'. -Covid-19 update met viroloog naar Ann Vossen en door CEO van van het Erasmus MC door Ernst Kuipers. -Yelle de Tieleman over de met rechtszaak tegen Gökmen van T.

juli 2020
12-03-2020 14:32

Afl. 49

Jinek - Afl. 49

Met in deze uitzending: -Eveline Rethmeier schuift aan. Zij deed de afgelopen dagen verslag vanuit Italië en is sinds vandaag weer in Nederland. -Floor Bremer en Sven Kockelmann praten ons bij over het conflict tussen Thierry Baudet en de V...

11-03-2020 22:16

Afl. 49

Jinek - Afl. 49

Met in deze uitzending: -Eveline Rethmeier schuift aan. Zij deed de afgelopen dagen verslag vanuit Italië en is sinds vandaag weer in Nederland. -Floor Bremer en Sven Kockelmann praten ons bij over het conflict tussen Thierry Baudet en de V...

11-03-2020 14:35

Afl. 48

Jinek - Afl. 48

Met in deze uitzending: -Twentenaren Herman Finkers, Daphne Bunskoek, Leonie ter Braak en Johanna ter Steege over de speelfilm 'De Beentjes Van Sint-Hildegard'. -Lisa Simone, de dochter van Nina Simone, vertelt over haar moeder en haar eige...

10-03-2020 22:17

Afl. 48

Jinek - Afl. 48

Met in deze uitzending: -Twentenaren Herman Finkers, Daphne Bunskoek, Leonie ter Braak en Johanna ter Steege over de speelfilm 'De Beentjes Van Sint-Hildegard'. -Lisa Simone, de dochter van Nina Simone, vertelt over haar moeder en haar eige...

10-03-2020 14:24

Afl. 47

Jinek - Afl. 47

Met in deze uitzending: -Jeangu Macrooy blikt vooruit op het Eurovisie Songfestival. -Vandaag begon dan eindelijk de rechtszaak rond de MH17. Ria van der Steen en Piet Ploeg verloren familieleden bij de vliegramp. -Frans Bauer over zijn nie...

09-03-2020 22:17

Afl. 47

Jinek - Afl. 47

Met in deze uitzending: -Jeangu Macrooy blikt vooruit op het Eurovisie Songfestival. -Vandaag begon dan eindelijk de rechtszaak rond de MH17. Ria van der Steen en Piet Ploeg verloren familieleden bij de vliegramp. -Frans Bauer over zijn nie...

09-03-2020 14:32

Afl. 46

Jinek - Afl. 46

Met in deze uitzending: -Tijl Beckand en Shirma Rouse hebben de inzendingen voor het Eurovisie Songfestival alvast beluisterd en geven hun oordeel. -Carlo Boszhard over een nieuw seizoen van 'De TV Kantine'. Hierin speelt Björn de Vries de ...

06-03-2020 22:25

Jinek: Lodewijk Asscher, Tijl Beckand, Shirma Rouse en meer

Jinek - Jinek: Lodewijk Asscher, Tijl Beckand, Shirma Rouse en meer

Onderwerpen van deze uitzending - Vandaag maakte Lodewijk Asscher bekend dat hij bij de volgende Tweede Kamerverkiezingen opnieuw lijsttrekker van de PvdA wil worden. Eerder deze week blies hij samen met Jesse Klaver en Lilian Marijnis...

06-03-2020 14:42

Jinek: Özkan Akyol, Lies Visschedijk en meer

Jinek - Jinek: Özkan Akyol, Lies Visschedijk en meer

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Eus gaat voor zijn nieuwe programma Dwarse Denkers, naar aanleiding van de Boekenweek, langs bij bekende schrijvers zoals Leon de Winter en Herman Brusselmans. Welke literaire en culturele dwar...

05-03-2020 22:17

Afl. 45

Jinek - Afl. 45

Met in deze uitzending: -Schrijfster Aaf Brandt Corstius en actrice Lies Visschedijk over de voorstelling 'Margreet Heeft De Groep Verlaten'. -Özcan Akyol over zijn programma 'Dwarse Denkers', naar aanleiding van de Boekenweek. -Geert-Jan K...

05-03-2020 14:39

Afl. 44

Jinek - Afl. 44

Met in deze uitzending: -Amerikadeskundige Michiel Vos over de uitslag van Super Tuesday. -Ronnie Flex vertelt over de documentaire 'De vlucht van Ronnie'. -Presentator Harm Edens en teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek vert...

04-03-2020 22:20

Jinek: Michiel Vos, Ronnie Flex en meer

Jinek - Jinek: Michiel Vos, Ronnie Flex en meer

Onderwerpen van deze uitzending - Democratische kandidaat Joe Biden heeft een spectaculaire comeback gemaakt op Super Tuesday, de dag waarop in een groot deel van Amerika naar de stembus gaat om de tegenstander van Trump te kiezen. Nu ...

04-03-2020 14:40

Jinek: Frank Visser, Kiran Badloe, Sébas Diekstra en meer

Jinek - Jinek: Frank Visser, Kiran Badloe, Sébas Diekstra en meer

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Mr. Frank Visser trekt vanaf donderdag weer het land door om in zijn programma ?Mr. Frank Visser rijdt visite? mensen te voorzien van juridisch advies op maat. Hoe strijdt hij tegen de arroganti...

03-03-2020 22:18

Afl. 43

Jinek - Afl. 43

Met in deze uitzending: -Advocaat Sébas Diekstra over de rechtszaak tegen Gökmen T. René Verschuur, vader van slachtoffer Roos, was vandaag een van de sprekers. -Windsurfer Kiran Badloe versloeg dit weekend Dorian van Rijsselberghe en mag n...

03-03-2020 14:38

Afl. 42

Jinek - Afl. 42

Met in deze uitzending: -Merel Westrik, Leonie ter Braak, Marije Knevel en Stella Bergsma over het programma 'Ladies Night'. -Frits Sissing over een nieuw seizoen 'Tussen Kunst En Kitsch'. -Covid-19 update met viroloog Ann Vossen en CEO van...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jinek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jinek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jinek bij Jinek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jinek. Heb je een uitzending van Jinek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jinek gemist

Presentatie: Eva Jinek.

Uitzending gemist van Jinek? Hier kun je alle uitzendingen van Jinek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 14:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!