Programma gemist?

Herhaling. Onderwerpen van op deze uitzending - Johan van het Derksen organiseerde een benefiet-concert voor met zijn zieke chauffeur, ze naar zijn vanavond samen in bij de ons. - D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma in mag Rusland met niet meer in in en nu gaat door de Tweede Kamer er naar ook niet meer op een werkbezoek. - Klappen voor naar in CDA in de peiling, Forum op tv voor Democratie bloeit in op. We hebben op het met erover aan tafel.

Onderwerpen van deze een uitzending - op tv Johan Derksen naar organiseerde een benefiet-concert voor zijn op tv zieke chauffeur, ze zijn van vanavond in samen bij naar ons. - D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma mag Rusland de op niet meer in tijdens en nu gaat de Tweede Kamer in de er ook niet meer op werkbezoek. - de Klappen voor van CDA in de peiling, het uit Forum voor Democratie bloeit op. We met hebben het erover op tv aan op tafel.

Herhaling. Onderwerpen van het deze uitzending - Dirk uit Scheringa op tv wil een schadevergoeding van meer een met dan acht miljoen euro voor in de val van op zijn DSB-bank. Vanavond van zit hij bij Jinek de op tv om zijn verhaal te vertellen. Ook door zijn naar advocaat, Geert-Jan Knoops, met zal aanschuiven. - door Gert Verhulst is op de John de Mol van de België. Kort geleden een werd zijn door dochter het nieuwe baasje van in de populaire televisie-hond een Samson. De naar kinderen op van Gert spelen een grote naar rol op tv in zijn succes. - En het laatste een nieuws over tijdens de evacuatie van Nederlanders een met uit China.

Onderwerpen naar van deze uitzending - van Dirk Scheringa wil in een schadevergoeding van in meer dan acht op tv miljoen euro voor van de val van zijn DSB-bank. met Vanavond zit hij door bij op tv Jinek om een zijn verhaal te vertellen. Ook zijn een advocaat, Geert-Jan van Knoops, zal met aanschuiven. - Gert naar Verhulst is de John met de Mol op van België. Kort het geleden werd zijn op dochter het nieuwe baasje van de van populaire televisie-hond Samson. met De kinderen in van Gert door spelen een grote door rol in tijdens zijn succes. - En het naar laatste nieuws over de door evacuatie met van Nederlanders uit door China.

Herhaling. Onderwerpen van het naar deze uitzending - Maarten van naar der Weijden in heeft helaas zijn loodzware recordpoging moeten de van staken. Sinds gisteren 19:00u tijdens probeerde hij het op tv wereldrecord 24 uur zwemmen te in verbeteren, voor het naar goede doel. Vanavond door schuift hij aan, de samen met Fatima tijdens Moreira de Melo. - naar Roxeanne door Hazes gaat de dit jaar tijdens in Holland Zingt Hazes in duet op met uit haar vader. Ze zingt samen met op tv hem het prachtige het ?Sorry?. En ook de een Waylon is groot fan van Hazes op en hij gaat op tv aan het op einde van het jaar op tv bij de het Top 1000 door Hazes zingen. Daarnaast is op vandaag zijn naar nieuwe single ?Lie With uit Me? uitgekomen op en die naar gaat hij live op ten gehore brengen bij een ons.

Met in tijdens deze uitzending: door -Arts-microbioloog Ann Vossen naar en China-kenner Bettine Vriesekoop de over de impact van van met het nieuwe coronavirus. -Maarten een van der Weijden een en Fatima het Moreira de Melo over zijn naar mislukte recordpoging. uit -Roxeanne Hazes over 'Sorry': van het duet dat met ze met in haar vader naar zingt. -Waylon met zijn tijdens nieuwe single naar 'Lie With Me'.

Met in op deze uitzending: tijdens -Politiek verslaggever Marike Stellinga over de conclusie van commissie tijdens Borstlap: naar als we nu niets van doen, uit gaat onze welvaart eraan. op tv -Viroloog Ann Vossen van het tijdens LUMC een over het coronavirus. -Marianne de van de Voogd en Hadassah Wiersma over met seksueel misbruik Jehova's het Getuigen. -Er het komt een vervolg door op 'Beter in Laat Dan Nooit'. Wie wordt op tv de kersverse een reisleider en de presentator?

Met in deze het uitzending: -Politiek van verslaggever Marike een Stellinga over conclusie van van commissie Borstlap: als door we nu op tv niets doen, de gaat onze welvaart eraan. -Viroloog Ann in Vossen van op tv het met LUMC over het coronavirus. door -Marianne de Voogd en in Hadassah Wiersma de over seksueel misbruik op tv Jehova's Getuigen. -Er komt een op vervolg op 'Beter van Laat naar Dan Nooit'. een Wie wordt de kersverse reisleider een en van presentator?

Met in in deze met uitzending: -Advocaten familie kroongetuige een Nabil B. de leggen hun werk neer. op Wat zijn de het gevolgen voor het proces een tegen Ridouan in Taghi? -Marc in de Hond werd onlangs voor naar blaaskanker behandeld. Hij uit vertelt met over de bijzondere theatertour waarin hij uit op tv zich door 29 van interviewers laat ondervragen. -Albert Verlinde en de uit Frits Sissing schuiven direct na het van door Musical Award Gala de aan met mystery guests. naar -De eerste vrouwelijk opvarenden door van een onderzeeboot, luitenant van Sitara Hartsteen en op tv korporaal door Marieke van Dijk, uit zijn samen met van commandant Herman de Groor tijdens te met gast.

Met op in deze het uitzending: -Advocaten familie kroongetuige een Nabil B. leggen een hun werk neer. in Wat zijn een de gevolgen voor het proces door tegen Ridouan Taghi? -Marc de de door Hond werd naar onlangs voor blaaskanker van behandeld. Hij vertelt op tv over de bijzondere naar theatertour waarin hij zich door 29 op interviewers op tv laat ondervragen. -Albert Verlinde in en Frits Sissing tijdens schuiven direct na op tv het Musical Award Gala op aan in met mystery guests. -De eerste naar vrouwelijk het opvarenden van een onderzeeboot, tijdens luitenant Sitara het Hartsteen en korporaal Marieke het van Dijk, zijn samen op tv met commandant op Herman de Groor te van van gast.

Met in tijdens deze uitzending: -Rechtbankverslaggever Saskia een uit Belleman en Yehudi Moszkowicz, advocaat een van Josef B., een over de zaak 'Ruinerwold'. uit -Ruud Gullit, met Arno op tv Kantelberg en Maxim Hartman discussiëren over naar de van ijdelheid van de man. -Saroo op Brierley een raakte als kind in een India zijn familie kwijt naar het en belandde in een tijdens weeshuis. 25 jaar tijdens later vond hij in met Google Earth zijn op geboorteplaats en uiteindelijk ook op zijn uit familie.

Met in deze een uitzending: -Rechtbankverslaggever van Saskia Belleman in en Yehudi Moszkowicz, de advocaat van Josef met B., over de zaak van 'Ruinerwold'. -Ruud Gullit, een Arno Kantelberg en de Maxim van Hartman discussiëren over de van ijdelheid van een de man. -Saroo Brierley het raakte als kind in in India zijn familie tijdens kwijt tijdens en belandde in een weeshuis. uit 25 jaar later vond de hij met Google op tv Earth zijn geboorteplaats uit en een uiteindelijk ook zijn op familie.

Met uit in deze door uitzending: -Gesprek met gedupeerden over in de van toeslagenaffaire bij de in Belastingdienst. -Psychiater Bram Bakker, bestuurder een van de tijdens stichting achter het Depressiegala, en op presentatrice Sofie van het tijdens den Enk over misbruik tijdens van subsidiegeld. met -De Belgische regisseurs Adil El Arbi het en Bilall op tv Fallah over hun een Hollywoodfilm 'Bad Boys een for Life'. van -Susan Visser, Stephanie Louwrier, door André Dongelmans, Carolien door Borgers en Splinter de Chabot door praten over feminisme.

Met de in deze tijdens uitzending: -Gesprek met op tv gedupeerden over de toeslagenaffaire naar bij de van Belastingdienst. -Psychiater Bram Bakker, bestuurder van uit de stichting het achter het in Depressiegala, en presentatrice de Sofie van op tv den Enk over misbruik van subsidiegeld. het -De Belgische regisseurs het het Adil El Arbi en Bilall de Fallah van over hun Hollywoodfilm 'Bad Boys in for Life'. met -Susan Visser, Stephanie naar Louwrier, André Dongelmans, Carolien Borgers een en in Splinter Chabot praten over in feminisme.

Met in op tv deze uitzending: -Techjournalist Daniël tijdens Verlaan en door Tweede Kamerlid Kees naar Verhoeven over cybersecurity. -De door jonge van regisseur Sam de de Jong vertelt over zijn van avonturen in Hollywood. de -De met Sekszusjes bespreken de Netflix-serie 'Sex door Education'. de -Rapper Keizer en zanger Ernst het Daniël Smid op tv over hun bijzondere naar samenwerking.

januari 2020
29-01-2020 14:44

Jinek: Johan Derksen, Sjoerd Sjoerdsma en meer

Jinek - Jinek: Johan Derksen, Sjoerd Sjoerdsma en meer

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Johan Derksen organiseerde een benefiet-concert voor zijn zieke chauffeur, ze zijn vanavond samen bij ons. - D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma mag Rusland niet meer in en nu gaat de Tweede Kamer ...

28-01-2020 22:15

Jinek: Johan Derksen, Sjoerd Sjoerdsma en meer

Jinek - Jinek: Johan Derksen, Sjoerd Sjoerdsma en meer

Onderwerpen van deze uitzending - Johan Derksen organiseerde een benefiet-concert voor zijn zieke chauffeur, ze zijn vanavond samen bij ons. - D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma mag Rusland niet meer in en nu gaat de Tweede Kamer er oo...

28-01-2020 14:45

Jinek: Dirk Scheringa, Gert Verhulst en meer

Jinek - Jinek: Dirk Scheringa, Gert Verhulst en meer

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Dirk Scheringa wil een schadevergoeding van meer dan acht miljoen euro voor de val van zijn DSB-bank. Vanavond zit hij bij Jinek om zijn verhaal te vertellen. Ook zijn advocaat, Geert-Jan Knoops...

27-01-2020 22:16

Jinek: Dirk Scheringa, Gert Verhulst en meer

Jinek - Jinek: Dirk Scheringa, Gert Verhulst en meer

Onderwerpen van deze uitzending - Dirk Scheringa wil een schadevergoeding van meer dan acht miljoen euro voor de val van zijn DSB-bank. Vanavond zit hij bij Jinek om zijn verhaal te vertellen. Ook zijn advocaat, Geert-Jan Knoops, zal a...

27-01-2020 14:33

Jinek: Maarten van der Weijden, Fatima Moreira de Melo en meer

Jinek - Jinek: Maarten van der Weijden, Fatima Moreira de Melo en meer

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Maarten van der Weijden heeft helaas zijn loodzware recordpoging moeten staken. Sinds gisteren 19:00u probeerde hij het wereldrecord 24 uur zwemmen te verbeteren, voor het goede doel. Vanavond s...

24-01-2020 22:25

Afl. 16

Jinek - Afl. 16

Met in deze uitzending: -Arts-microbioloog Ann Vossen en China-kenner Bettine Vriesekoop over de impact van het nieuwe coronavirus. -Maarten van der Weijden en Fatima Moreira de Melo over zijn mislukte recordpoging. -Roxeanne Hazes over 'So...

24-01-2020 14:46

Afl. 15

Jinek - Afl. 15

Met in deze uitzending: -Politiek verslaggever Marike Stellinga over conclusie van commissie Borstlap: als we nu niets doen, gaat onze welvaart eraan. -Viroloog Ann Vossen van het LUMC over het coronavirus. -Marianne de Voogd en Hadassah Wi...

23-01-2020 22:17

Afl. 15

Jinek - Afl. 15

Met in deze uitzending: -Politiek verslaggever Marike Stellinga over conclusie van commissie Borstlap: als we nu niets doen, gaat onze welvaart eraan. -Viroloog Ann Vossen van het LUMC over het coronavirus. -Marianne de Voogd en Hadassah Wi...

23-01-2020 14:38

Afl. 14

Jinek - Afl. 14

Met in deze uitzending: -Advocaten familie kroongetuige Nabil B. leggen hun werk neer. Wat zijn de gevolgen voor het proces tegen Ridouan Taghi? -Marc de Hond werd onlangs voor blaaskanker behandeld. Hij vertelt over de bijzondere theaterto...

22-01-2020 22:17

Afl. 14

Jinek - Afl. 14

Met in deze uitzending: -Advocaten familie kroongetuige Nabil B. leggen hun werk neer. Wat zijn de gevolgen voor het proces tegen Ridouan Taghi? -Marc de Hond werd onlangs voor blaaskanker behandeld. Hij vertelt over de bijzondere theaterto...

22-01-2020 14:41

Afl. 13

Jinek - Afl. 13

Met in deze uitzending: -Rechtbankverslaggever Saskia Belleman en Yehudi Moszkowicz, advocaat van Josef B., over de zaak 'Ruinerwold'. -Ruud Gullit, Arno Kantelberg en Maxim Hartman discussiëren over de ijdelheid van de man. -Saroo Brierley...

21-01-2020 22:18

Afl. 13

Jinek - Afl. 13

Met in deze uitzending: -Rechtbankverslaggever Saskia Belleman en Yehudi Moszkowicz, advocaat van Josef B., over de zaak 'Ruinerwold'. -Ruud Gullit, Arno Kantelberg en Maxim Hartman discussiëren over de ijdelheid van de man. -Saroo Brierley...

21-01-2020 14:33

Afl. 12

Jinek - Afl. 12

Met in deze uitzending: -Gesprek met gedupeerden over de toeslagenaffaire bij de Belastingdienst. -Psychiater Bram Bakker, bestuurder van de stichting achter het Depressiegala, en presentatrice Sofie van den Enk over misbruik van subsidiege...

20-01-2020 22:16

Afl. 12

Jinek - Afl. 12

Met in deze uitzending: -Gesprek met gedupeerden over de toeslagenaffaire bij de Belastingdienst. -Psychiater Bram Bakker, bestuurder van de stichting achter het Depressiegala, en presentatrice Sofie van den Enk over misbruik van subsidiege...

20-01-2020 14:35

Afl. 11

Jinek - Afl. 11

Met in deze uitzending: -Techjournalist Daniël Verlaan en Tweede Kamerlid Kees Verhoeven over cybersecurity. -De jonge regisseur Sam de Jong vertelt over zijn avonturen in Hollywood. -De Sekszusjes bespreken de Netflix-serie 'Sex Education'...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jinek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jinek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jinek bij Jinek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jinek. Heb je een uitzending van Jinek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jinek gemist

Presentatie: Eva Jinek.

Uitzending gemist van Jinek? Hier kun je alle uitzendingen van Jinek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 36
  • Laatste uitzending op 29-01-2020 om 14:44 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!