Programma gemist?

Toeval het of niet in maar presentator Lucas De Man het ontmoet vier individuele op tv vrouwelijke een kunstenaars terwijl zij op de laatste hand leggen naar aan een solopresentatie. door Toeval of niet maar door Lucas De Man op ontmoet vier het individuele vrouwelijke kunstenaars terwijl op tv zij het de laatste hand leggen het aan een solopresentatie in naar een vooraanstaand museum: in Fotografe met Desirée Dolron, kunstenares Eylem Aladogan tijdens en de tweelingzussen Liesbeth het en Angelique tijdens Raeven, oftewel 'LA uit Raeven'.

Lucas De op tv Man naar ontmoet topontwerper Maarten Baas de tijdens het inrichten van zijn tijdens grote uit solotentoonstelling in het het Groninger Museum. naar Lucas De Man door ontmoet topontwerper Maarten Baas tijdens het het inrichten van zijn naar door grote solotentoonstelling in het van Groninger Museum. Baas brak wereldwijd uit door met in zijn afstudeerproject SMOKE uit aan de tijdens Design Academy in Eindhoven. uit Voor deze in collectie stak hij op tv letterlijk meubels in de de fik die hij de daarna met opnieuw lakte. Zijn werk is met in vooraanstaande door internationale museumcollecties opgenomen en van ook Brad van Pitt en Kanye West mogen het zich in de eigenaar van in een Smoke Chair noemen. in Trendwachter Lidwij uit Edelkoort en collega-designer Piet Hein door Eek komen met in het programma aan het uit het woord over Maartens naar autonome en unieke op tv kunstenaarschap. Voor tijdens zijn allernieuwste project in neemt Maarten Lucas mee naar de een tuin waarin over door 200 jaar een op tv stoel uit een de in boom geoogst kan op tv worden. Door nu het een mal te drukken in naar een het jonge boom, zal over twee met eeuwen een heuse stoel naar op in de stam gegroeid van zijn.

Presentator Lucas op tv De het Man reist voor deze speciale tijdens uitzending van door Kunstuur af naar Italië, het waar het kunstenaar Wendelien van Oldenborgh Nederland vertegenwoordigt uit van tijdens de 57e Biënnale van Venetië. in Na een ‘open een call’ van een het Mondriaan Fonds op werd uit maar liefst uit 68 plannen de uit presentatie de Cinema Olanda van Wendelien en op curator van Lucy Cotter gekozen. van Van Oldenborgh heeft van op tv het Nederlands paviljoen uit een bioscoop van gemaakt waarin met haar bijzondere filmwerken de bezoeker confronteren met met in een onderbelicht deel van van onze postkoloniale uit geschiedenis. Lucas door De Man bezocht in een Rotterdamse op kerk in de generale repetitie van de tijdens opnames van één door van met haar filmwerken in en doet vanuit de de ‘Giardini’ in Venetië verslag van naar de opening het van Cinema Olanda op in het Rietveldpaviljoen. Ook uit heeft hij onder op tv tijdens meer een interview met minister Jet van door Bussemaker, minister van onderwijs, cultuur en tijdens wetenschap, naar die een persoonlijke band met het het thema naar van Van Oldenborgh tijdens heeft. De Biënnale van in Venetië uit wordt tot en met van 26 november 2017 uit gehouden.

Larsson naar schildert in de traditie een van de oude naar meesters naar door ‘levende modellen’. in Hij verwierf internationale erkenning met met diverse prestigieuze portretopdrachten van van tijdens adel én royalty. In met dit tweeluik zien we hoe in ingewikkeld het is uit een om de juiste compositie te vinden naar het en reizen we met Larsson in mee naar Florence waar uit zijn met passie voor schilderen uit werd aangewakkerd. We zien uit ook hoe op Larsson de het laatste hand aan de levensgrote portretten op van Willem op tv Alexander van en Maxima legt. Kunsthandelaar in en Rembrandtkenner van Jan Six poseerde ook voor een Larsson omdat tijdens hij graag het uit proces van dichtbij wilde uit meemaken. En betekende in dus heel met lang stil op staan…

De met Zweedse schilder Larsson naar verwierf onder andere internationale erkenning een met diverse uit prestigieuze portretopdrachten. De Zweedse naar schilder op tv Larsson verwierf op onder andere internationale erkenning met op tv diverse naar prestigieuze portretopdrachten. Er worden uit in de tentoonstelling het meer dan veertig schilderijen tijdens getoond van de Zweedse uit kunstenaar, waaronder tijdens verschillende landschappen, op tv stillevens en door portretten van onder meer prominenten naar als Wim Kok, koningin uit Silvia met van Zweden en op voormalig Kamervoorzitter Gerdi Verbeet. uit Tevens een hebben twee nog nooit vertoonde voorstudies in van in ons koninklijk paar de een plek gekregen in de op presentatie. Naast zijn tijdens schilderijen worden uit ook Larssons kunstenaarsbenodigdheden tentoongesteld, het zoals de zijn verfmateriaal een en pigmenten en wordt middels met een naar korte documentaire meer uitgelegd met over de in werkmethodes van Larsson.

Larsson schildert in een de traditie uit van op de oude meesters naar ‘levende modellen’. het Hij verwierf de internationale erkenning met van diverse prestigieuze portretopdrachten tijdens van adel naar én royalty. In dit de tweeluik op tv zien we hoe door ingewikkeld het is om naar de juiste compositie uit te vinden met en reizen we het met Larsson mee naar Florence het waar op zijn passie voor op schilderen werd aangewakkerd. We zien ook tijdens hoe Larsson door de laatste hand naar aan de levensgrote de portretten van Willem uit Alexander en Maxima legt. uit Kunsthandelaar door en Rembrandtkenner Jan het Six poseerde in ook voor Larsson de omdat hij graag het proces van op tv dichtbij wilde meemaken. op En betekende dus met heel lang op stil tijdens staan…

Programma tijdens over beeldende kunst. Lucas De een Man laat hoogtepunten op zien van met tentoonstellingen, design, mode, naar fotografie en in architectuur.

In Washington een staat de op tv enige bibliotheek de van de wereldberoemde architect Mies van op tv der Rohe door die de naam het van activist Martin in Luther King een draagt. In door Washington staat de de enige bibliotheek van met de wereldberoemde architect Mies van van der Rohe die de een op tv naam van activist Martin Luther de King draagt. Francine Houben, door een tijdens van Neerlands een meest vooraanstaande architecten, kreeg naar de prestigieuze opdracht om het in het gebouw te renoveren en klaar te in stomen de voor de toekomst. In uit de documentaire 'Een van erfenis van tijdens Mies en King' op ziet u hoe zij zich een met haar architectenbureau de Mecanoo op voorbereidt op op tv deze monsterklus. Want het valt niet door op mee als grootheden als Mies van de een der Rohe en Marten Luther met King kritisch over je van een schouder meekijken..

De Brits-Nigeriaanse kunstenaar naar Shonibare is het een van de meest van uit invloedrijke kunstenaars binnen de hedendaagse kunstwereld. van Hij is vooral naar bekend vanwege het de door gebruik van stoffen en op dessins van de in Helmondse textielfabriek Vlisco in in zijn werk. Deze op tv zogeheten ‘Dutch wax’ het een functioneert in zijn installaties als door symbool van en herinnering uit op aan het proces van kolonisatie en naar dekolonisatie. tijdens Het werk op tv van Shonibare staat bekend om het naar maatschappij-kritische commentaar. De het verleidelijke beelden, tijdens gemaakt met behulp van een de kleurrijke Vlisco-stoffen, op tv verwijzen vaak naar in pijnlijke momenten in naar onze geschiedenis en door de de huidige actualiteit.

Programma naar over beeldende kunst. naar Lucas De Man uit laat hoogtepunten zien van tentoonstellingen, het design, mode, fotografie de en van architectuur.

Futuristische kostuums, oude met architectuur, Manga strips, een Japanse popcultuur en door kunstgeschiedenis. naar Het werk op van de Japanse de kunstenaar Mariko Mori laat onze tijdens verbondenheid met heden, naar op verleden en toekomst naar zien. Mariko Mori in werd geboren in op tv Tokio en kreeg tijdens internationale erkenning voor met haar multimediale werk het waarin ze alles het door elkaar heen mixt eigentijds, uit futuristisch met én oude Japanse rituelen. Ze is naar met van mening dat alles en iedereen door in deze wereld van uiteindelijk met met elkaar verbonden is. door Mori schept een tijdens artificiële in wereld waarin ze zelf vaak in tijdens op tv verschillende gedaanten optreedt, want ze op is ook met model.

Programma met over beeldende kunst. op Lucas De Man laat van hoogtepunten zien een van tentoonstellingen, design, mode, een fotografie en van architectuur.

Al meer dan naar twintig door jaar ondergraaft de naar Britse kunstenaar Martin Creed onze op ideeën over een wat kunst in is, met de prikkelend werk dat tot door denken aanzet tijdens en ons met nieuwe ogen een naar de een wereld laat kijken. Al meer tijdens dan twintig door jaar het ondergraaft de Britse kunstenaar van Martin Creed onze ideeën op tv over wat het kunst is, met prikkelend werk de dat van tot denken met aanzet en ons met nieuwe op tv ogen op naar de wereld laat kijken. tijdens Hij veroorzaakt met soms ophef tijdens met zijn werk, maar het de voormalig tijdens enfant terrible is inmiddels op uitgegroeid tot een publiekslieveling. de Martin Creed werkt van in alle het denkbare genres. Hij uit staat bekend om zijn van iconoclastische installaties, naar schilderijen en videokunstwerken. Maar hij op maakt van ook muziek.

Programma over de beeldende kunst. Lucas De op Man een laat hoogtepunten de zien van tentoonstellingen, design, mode, fotografie naar en op architectuur.

Programma over met beeldende kunst. Lucas op tv De Man de laat hoogtepunten door zien van tentoonstellingen, in design, mode, fotografie en in architectuur.

juli 2017
04-06-2017 17:40

Special Drie Vrouwen

Kunstuur - Special Drie Vrouwen

Toeval of niet maar presentator Lucas De Man ontmoet vier individuele vrouwelijke kunstenaars terwijl zij de laatste hand leggen aan een solopresentatie. Toeval of niet maar Lucas De Man ontmoet vier individuele vrouwelijke kunstenaars terw...

28-05-2017 17:35

Special Maarten Baas

Kunstuur - Special Maarten Baas

Lucas De Man ontmoet topontwerper Maarten Baas tijdens het inrichten van zijn grote solotentoonstelling in het Groninger Museum. Lucas De Man ontmoet topontwerper Maarten Baas tijdens het inrichten van zijn grote solotentoonstelling in het ...

21-05-2017 17:40

Special Biënnale Venetië

Kunstuur - Special Biënnale Venetië

Presentator Lucas De Man reist voor deze speciale uitzending van Kunstuur af naar Italië, waar kunstenaar Wendelien van Oldenborgh Nederland vertegenwoordigt tijdens de 57e Biënnale van Venetië. Na een ‘open call’ van het Mondriaan Fonds we...

14-05-2017 17:40

Urban Larsson (2)

Kunstuur - Urban Larsson (2)

Larsson schildert in de traditie van de oude meesters naar ‘levende modellen’. Hij verwierf internationale erkenning met diverse prestigieuze portretopdrachten van adel én royalty. In dit tweeluik zien we hoe ingewikkeld het is om de juiste...

12-05-2017 13:20

Urban Larsson (1/2)

Kunstuur - Urban Larsson (1/2)

De Zweedse schilder Larsson verwierf onder andere internationale erkenning met diverse prestigieuze portretopdrachten. De Zweedse schilder Larsson verwierf onder andere internationale erkenning met diverse prestigieuze portretopdrachten. Er...

07-05-2017 17:35

Urban Larsson (1)

Kunstuur - Urban Larsson (1)

Larsson schildert in de traditie van de oude meesters naar ‘levende modellen’. Hij verwierf internationale erkenning met diverse prestigieuze portretopdrachten van adel én royalty. In dit tweeluik zien we hoe ingewikkeld het is om de juiste...

30-04-2017 17:40

Annette Messager

Kunstuur - Annette Messager

Programma over beeldende kunst. Lucas De Man laat hoogtepunten zien van tentoonstellingen, design, mode, fotografie en architectuur.

23-04-2017 17:40

Francine Houben

Kunstuur - Francine Houben

In Washington staat de enige bibliotheek van de wereldberoemde architect Mies van der Rohe die de naam van activist Martin Luther King draagt. In Washington staat de enige bibliotheek van de wereldberoemde architect Mies van der Rohe die de...

16-04-2017 17:40

Yinka Shonibare

Kunstuur - Yinka Shonibare

De Brits-Nigeriaanse kunstenaar Shonibare is een van de meest invloedrijke kunstenaars binnen de hedendaagse kunstwereld. Hij is vooral bekend vanwege het gebruik van stoffen en dessins van de Helmondse textielfabriek Vlisco in zijn werk. D...

09-04-2017 17:40

Ellen Gallagher

Kunstuur - Ellen Gallagher

Programma over beeldende kunst. Lucas De Man laat hoogtepunten zien van tentoonstellingen, design, mode, fotografie en architectuur.

02-04-2017 17:40

Mariko Mori

Kunstuur - Mariko Mori

Futuristische kostuums, oude architectuur, Manga strips, Japanse popcultuur en kunstgeschiedenis. Het werk van de Japanse kunstenaar Mariko Mori laat onze verbondenheid met heden, verleden en toekomst zien. Mariko Mori werd geboren in Toki...

26-03-2017 17:40

Marc Quinn

Kunstuur - Marc Quinn

Programma over beeldende kunst. Lucas De Man laat hoogtepunten zien van tentoonstellingen, design, mode, fotografie en architectuur.

19-03-2017 17:40

Martin Creed

Kunstuur - Martin Creed

Al meer dan twintig jaar ondergraaft de Britse kunstenaar Martin Creed onze ideeën over wat kunst is, met prikkelend werk dat tot denken aanzet en ons met nieuwe ogen naar de wereld laat kijken. Al meer dan twintig jaar ondergraaft de Brits...

12-03-2017 17:40

Special Marres/Bilbao

Kunstuur - Special Marres/Bilbao

Programma over beeldende kunst. Lucas De Man laat hoogtepunten zien van tentoonstellingen, design, mode, fotografie en architectuur.

05-03-2017 17:40

Kunstuur

Kunstuur - Kunstuur

Programma over beeldende kunst. Lucas De Man laat hoogtepunten zien van tentoonstellingen, design, mode, fotografie en architectuur.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kunstuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kunstuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kunstuur bij Kunstuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kunstuur. Heb je een uitzending van Kunstuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kunstuur gemist

Uitzending gemist van Kunstuur? Hier kun je alle uitzendingen van Kunstuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 307
  • Laatste uitzending op 04-06-2017 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord