Programma gemist?

Toeval of niet op tv maar presentator Lucas naar De Man tijdens ontmoet vier individuele vrouwelijke met kunstenaars terwijl zij met op de laatste hand leggen aan een het solopresentatie. Toeval met of niet door maar Lucas De een Man ontmoet vier individuele naar vrouwelijke kunstenaars terwijl zij uit door de laatste hand leggen aan een de solopresentatie in van een vooraanstaand museum: Fotografe de Desirée met Dolron, kunstenares Eylem Aladogan en uit een de tweelingzussen Liesbeth naar en Angelique Raeven, oftewel 'LA door Raeven'.

Lucas De Man op ontmoet topontwerper de Maarten Baas met tijdens het inrichten van zijn op tv door grote solotentoonstelling in het Groninger naar Museum. Lucas De Man op tv een ontmoet topontwerper Maarten naar Baas tijdens het inrichten van de zijn grote solotentoonstelling in op het Groninger tijdens Museum. met Baas brak wereldwijd op tv door met zijn afstudeerproject SMOKE een aan de in Design Academy in in Eindhoven. Voor deze collectie stak de hij letterlijk meubels op tv in een de fik die uit hij daarna opnieuw lakte. op Zijn werk is naar in vooraanstaande internationale van museumcollecties opgenomen en op tv ook Brad tijdens Pitt en Kanye van West mogen zich de eigenaar door van tijdens een Smoke de Chair noemen. Trendwachter met Lidwij Edelkoort en collega-designer Piet Hein door uit Eek komen in de het programma aan het woord naar over Maartens op autonome en unieke kunstenaarschap. Voor tijdens zijn op tv allernieuwste project neemt Maarten Lucas in mee door naar een tuin waarin door over 200 jaar een naar stoel uit uit een boom op geoogst kan worden. met Door nu het een mal te drukken op tv in een tijdens jonge boom, zal over twee uit eeuwen een heuse op stoel in de stam op tv gegroeid naar zijn.

Presentator Lucas naar De Man uit reist voor een deze speciale uitzending in van Kunstuur af naar Italië, de waar kunstenaar Wendelien op tv van Oldenborgh Nederland van vertegenwoordigt een tijdens de 57e Biënnale op tv van Venetië. Na een in ‘open de call’ van het Mondriaan Fonds werd door uit maar liefst in op 68 plannen de presentatie Cinema Olanda door van uit Wendelien en de curator Lucy Cotter gekozen. op Van Oldenborgh heeft tijdens van het Nederlands paviljoen een een bioscoop gemaakt op waarin met haar bijzondere filmwerken de van bezoeker confronteren de met een onderbelicht deel een van onze postkoloniale een geschiedenis. Lucas De uit Man bezocht in in een Rotterdamse kerk uit de generale door repetitie van de opnames van één op tv van haar filmwerken uit en doet door vanuit de ‘Giardini’ tijdens in Venetië door verslag van de op opening van Cinema door Olanda in het Rietveldpaviljoen. Ook van heeft hij uit onder tijdens meer een interview met minister op tv Jet Bussemaker, minister de van onderwijs, cultuur en de wetenschap, tijdens die een persoonlijke van band met met het thema van Van in Oldenborgh heeft. De met Biënnale van de Venetië wordt tot en met 26 van november 2017 een gehouden.

Larsson schildert op in een de traditie van op tv de oude meesters naar op ‘levende modellen’. uit Hij verwierf internationale uit erkenning met diverse prestigieuze portretopdrachten in van adel én royalty. het In dit tweeluik door op zien we hoe ingewikkeld het naar is op om de juiste compositie op te vinden en reizen we van in met Larsson mee naar een Florence waar zijn naar passie voor schilderen uit werd aangewakkerd. We zien ook naar hoe Larsson de tijdens laatste hand het aan de in levensgrote portretten van Willem Alexander door naar en Maxima legt. uit Kunsthandelaar en Rembrandtkenner uit Jan Six poseerde ook voor Larsson uit op tv omdat hij graag het in proces van op tv dichtbij wilde meemaken. En de betekende dus heel in lang stil met staan…

De door Zweedse schilder Larsson tijdens verwierf onder met andere internationale erkenning met tijdens diverse prestigieuze portretopdrachten. De door Zweedse schilder Larsson tijdens verwierf onder andere met internationale op tv erkenning met diverse prestigieuze portretopdrachten. Er op tv worden tijdens in de de tentoonstelling meer dan in veertig schilderijen getoond op tv van de Zweedse op tv kunstenaar, waaronder verschillende een landschappen, stillevens en portretten de van onder meer prominenten als een Wim Kok, koningin uit tijdens Silvia van Zweden met en voormalig Kamervoorzitter Gerdi Verbeet. uit Tevens hebben twee van nog nooit vertoonde door voorstudies van met ons koninklijk paar tijdens een plek gekregen door in de naar presentatie. Naast zijn schilderijen worden ook het Larssons kunstenaarsbenodigdheden van tentoongesteld, naar zoals zijn verfmateriaal en pigmenten tijdens en wordt middels op tv een korte documentaire de meer uitgelegd naar over de werkmethodes van van Larsson.

Larsson op schildert in de traditie van door de oude naar meesters het naar ‘levende modellen’. naar Hij verwierf internationale erkenning met diverse in prestigieuze op portretopdrachten van adel op én royalty. in In dit tweeluik zien we hoe uit ingewikkeld het is met om de juiste op compositie te vinden uit in en reizen we met Larsson op mee naar een Florence waar zijn passie de voor schilderen werd op tv aangewakkerd. op tv We zien ook hoe Larsson de met een laatste hand aan de de levensgrote portretten van Willem van Alexander in en Maxima legt. Kunsthandelaar en Rembrandtkenner van Jan Six poseerde tijdens ook voor Larsson op tv omdat hij graag tijdens het naar proces van dichtbij wilde met meemaken. En betekende dus in door heel lang stil in staan…

Programma van over beeldende kunst. Lucas De op op Man laat hoogtepunten zien het van tentoonstellingen, design, mode, fotografie in en door architectuur.

In op tv Washington staat tijdens de enige bibliotheek van de van wereldberoemde op architect Mies van der van Rohe die de het naam van uit activist Martin Luther King draagt. In tijdens Washington staat in de enige bibliotheek met van de wereldberoemde architect een tijdens Mies van der Rohe die het de naam van activist het Martin Luther King in draagt. Francine in Houben, een het van Neerlands van meest vooraanstaande architecten, kreeg de naar prestigieuze opdracht in om het de gebouw te renoveren en klaar te de op stomen voor de toekomst. In de op tv documentaire 'Een de erfenis tijdens van Mies en King' ziet u van hoe zij het zich met haar op architectenbureau Mecanoo voorbereidt op op op tv deze monsterklus. Want het valt naar niet met mee als grootheden als op tv Mies van der met Rohe en op Marten Luther King het kritisch over je schouder in meekijken..

De Brits-Nigeriaanse kunstenaar van van Shonibare is een van door de meest in invloedrijke kunstenaars binnen de hedendaagse in kunstwereld. Hij het is vooral bekend naar vanwege het gebruik van het stoffen op tv en dessins van de Helmondse textielfabriek in Vlisco in zijn van werk. met Deze zogeheten ‘Dutch wax’ uit functioneert op in zijn tijdens installaties als symbool van op tv en herinnering aan op het proces uit van kolonisatie en uit dekolonisatie. Het werk van Shonibare van staat bekend om het de maatschappij-kritische met commentaar. De verleidelijke beelden, gemaakt in met behulp van op de kleurrijke naar Vlisco-stoffen, verwijzen door vaak naar naar pijnlijke momenten in onze geschiedenis van en de de huidige actualiteit.

Programma over met beeldende kunst. Lucas tijdens De op Man laat hoogtepunten zien van uit tentoonstellingen, het design, mode, fotografie en door architectuur.

Futuristische kostuums, van oude architectuur, Manga door strips, Japanse popcultuur en uit uit kunstgeschiedenis. Het werk van op tv de Japanse kunstenaar Mariko uit door Mori laat onze verbondenheid met het heden, naar verleden en toekomst zien. Mariko een Mori het werd geboren in uit Tokio en kreeg het internationale erkenning voor haar multimediale werk met waarin ze alles uit door in elkaar heen naar mixt eigentijds, futuristisch een én oude Japanse op rituelen. Ze is van mening de dat uit alles en iedereen in met deze wereld uiteindelijk met uit elkaar verbonden is. Mori tijdens schept een artificiële op wereld waarin de ze het zelf vaak in verschillende uit gedaanten optreedt, want ze de is ook een model.

Programma de over beeldende kunst. het Lucas De naar Man laat hoogtepunten zien van uit tentoonstellingen, design, een mode, fotografie en in architectuur.

Al de meer dan twintig door jaar ondergraaft de Britse kunstenaar in Martin tijdens Creed onze ideeën over in wat kunst is, met het van prikkelend werk dat in tot denken aanzet en ons met uit nieuwe ogen op naar de uit wereld laat op kijken. Al meer door dan twintig jaar op tv ondergraaft de Britse met kunstenaar Martin Creed onze ideeën op tv over wat kunst naar is, met prikkelend werk het dat tot denken in aanzet en ons op met de nieuwe ogen naar tijdens de wereld laat kijken. Hij in veroorzaakt soms naar ophef met op tv zijn werk, in maar het voormalig enfant met terrible is inmiddels door uitgegroeid tot een publiekslieveling. Martin een Creed werkt in in alle denkbare het genres. Hij tijdens staat bekend om zijn tijdens iconoclastische installaties, schilderijen en op videokunstwerken. Maar door hij maakt ook uit muziek.

Programma over het beeldende kunst. Lucas De op tv Man laat in hoogtepunten zien met van tentoonstellingen, design, naar mode, fotografie en de architectuur.

Programma met over beeldende kunst. Lucas De uit Man laat op tv hoogtepunten door zien van tentoonstellingen, design, de mode, fotografie en in architectuur.

juni 2017
04-06-2017 17:40

Special Drie Vrouwen

Kunstuur - Special Drie Vrouwen

Toeval of niet maar presentator Lucas De Man ontmoet vier individuele vrouwelijke kunstenaars terwijl zij de laatste hand leggen aan een solopresentatie. Toeval of niet maar Lucas De Man ontmoet vier individuele vrouwelijke kunstenaars terw...

28-05-2017 17:35

Special Maarten Baas

Kunstuur - Special Maarten Baas

Lucas De Man ontmoet topontwerper Maarten Baas tijdens het inrichten van zijn grote solotentoonstelling in het Groninger Museum. Lucas De Man ontmoet topontwerper Maarten Baas tijdens het inrichten van zijn grote solotentoonstelling in het ...

21-05-2017 17:40

Special Biënnale Venetië

Kunstuur - Special Biënnale Venetië

Presentator Lucas De Man reist voor deze speciale uitzending van Kunstuur af naar Italië, waar kunstenaar Wendelien van Oldenborgh Nederland vertegenwoordigt tijdens de 57e Biënnale van Venetië. Na een ‘open call’ van het Mondriaan Fonds we...

14-05-2017 17:40

Urban Larsson (2)

Kunstuur - Urban Larsson (2)

Larsson schildert in de traditie van de oude meesters naar ‘levende modellen’. Hij verwierf internationale erkenning met diverse prestigieuze portretopdrachten van adel én royalty. In dit tweeluik zien we hoe ingewikkeld het is om de juiste...

12-05-2017 13:20

Urban Larsson (1/2)

Kunstuur - Urban Larsson (1/2)

De Zweedse schilder Larsson verwierf onder andere internationale erkenning met diverse prestigieuze portretopdrachten. De Zweedse schilder Larsson verwierf onder andere internationale erkenning met diverse prestigieuze portretopdrachten. Er...

07-05-2017 17:35

Urban Larsson (1)

Kunstuur - Urban Larsson (1)

Larsson schildert in de traditie van de oude meesters naar ‘levende modellen’. Hij verwierf internationale erkenning met diverse prestigieuze portretopdrachten van adel én royalty. In dit tweeluik zien we hoe ingewikkeld het is om de juiste...

30-04-2017 17:40

Annette Messager

Kunstuur - Annette Messager

Programma over beeldende kunst. Lucas De Man laat hoogtepunten zien van tentoonstellingen, design, mode, fotografie en architectuur.

23-04-2017 17:40

Francine Houben

Kunstuur - Francine Houben

In Washington staat de enige bibliotheek van de wereldberoemde architect Mies van der Rohe die de naam van activist Martin Luther King draagt. In Washington staat de enige bibliotheek van de wereldberoemde architect Mies van der Rohe die de...

16-04-2017 17:40

Yinka Shonibare

Kunstuur - Yinka Shonibare

De Brits-Nigeriaanse kunstenaar Shonibare is een van de meest invloedrijke kunstenaars binnen de hedendaagse kunstwereld. Hij is vooral bekend vanwege het gebruik van stoffen en dessins van de Helmondse textielfabriek Vlisco in zijn werk. D...

09-04-2017 17:40

Ellen Gallagher

Kunstuur - Ellen Gallagher

Programma over beeldende kunst. Lucas De Man laat hoogtepunten zien van tentoonstellingen, design, mode, fotografie en architectuur.

02-04-2017 17:40

Mariko Mori

Kunstuur - Mariko Mori

Futuristische kostuums, oude architectuur, Manga strips, Japanse popcultuur en kunstgeschiedenis. Het werk van de Japanse kunstenaar Mariko Mori laat onze verbondenheid met heden, verleden en toekomst zien. Mariko Mori werd geboren in Toki...

26-03-2017 17:40

Marc Quinn

Kunstuur - Marc Quinn

Programma over beeldende kunst. Lucas De Man laat hoogtepunten zien van tentoonstellingen, design, mode, fotografie en architectuur.

19-03-2017 17:40

Martin Creed

Kunstuur - Martin Creed

Al meer dan twintig jaar ondergraaft de Britse kunstenaar Martin Creed onze ideeën over wat kunst is, met prikkelend werk dat tot denken aanzet en ons met nieuwe ogen naar de wereld laat kijken. Al meer dan twintig jaar ondergraaft de Brits...

12-03-2017 17:40

Special Marres/Bilbao

Kunstuur - Special Marres/Bilbao

Programma over beeldende kunst. Lucas De Man laat hoogtepunten zien van tentoonstellingen, design, mode, fotografie en architectuur.

05-03-2017 17:40

Kunstuur

Kunstuur - Kunstuur

Programma over beeldende kunst. Lucas De Man laat hoogtepunten zien van tentoonstellingen, design, mode, fotografie en architectuur.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kunstuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kunstuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kunstuur bij Kunstuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kunstuur. Heb je een uitzending van Kunstuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kunstuur gemist

Uitzending gemist van Kunstuur? Hier kun je alle uitzendingen van Kunstuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 307
  • Laatste uitzending op 04-06-2017 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord