Programma gemist?

Schrijver naar Ronald Giphart is te op gast. Hij is wars uit van de kunstenaarsgeheimzinnigheid. Voor hem het geen goddelijke inspiratie een of de romantiek door van het miskend tijdens genie. Schrijven met is een vak, je op tv moet het uit leren.

Populair wetenschappelijk in programma. Wat kan uit de wetenschap actrice en naar musicus op tv Hadewych Minis een over relaties vertellen?

Populair-wetenschappelijk programma van van Joep van Deudekom in op en Rob Urgert. Te door gast is op EO-presentator Manuel Venderbos.

In naar Factcheckers draait op het om verhalen achter door feiten en feiten achter verhalen. tijdens de Te gast is journalist, op presentator en uit hoogleraar Jeroen Smit.

11:41,Janine een Abbring ondergaat naar de Trier Social Stress Test, waarmee op wereldwijd onderzoek door wordt op gedaan naar sociale stress. En in Rob inventariseert de in positieve op en negatieve kanten van het stress.

11:43),Zijn naar mannen steeds tijdens meer watjes geworden? Wat door gebeurt er met het testosteronpeil een op tv van jonge vaders? op De eeuwige kwestie van in man-vrouwvriendschappen, zijn op die mogelijk?

20:57),Presentator de Marc de Hond was van een een van de jongste internetmiljonairs een van Nederland. Maar hij het verloor z'n geld door en uit belandde vervolgens door een de medische fout in een op tv rolstoel.

20:59),Zijn mannen in steeds meer op tv watjes geworden? in Wat gebeurt er met met het testosteronpeil van van jonge vaders? De op tv eeuwige kwestie van man-vrouwvriendschappen, zijn tijdens die de mogelijk?

20:59),Acteur door Marcel Musters is te uit gast. Hij met viel tientallen kilo's af en uit kan als ervaringsdeskundige op goed tijdens meepraten over dikker in worden en afvallen. van Overgewicht is een steeds op tv groter probleem uit in ons op land.

Wetenschapsprogramma van waarin het draait op tv om verhalen een achter feiten en tijdens feiten achter verhalen. Te tijdens gast is trainer, onderwijzer de en bondscoach Foppe op de naar Haan.

Te het gast is van nieuwslezeres, dierenvriend en presentator Loretta uit Schrijver. Ze heeft tijdens een passie voor duurzaamheid in en natuurbehoud. de Maar wat van heeft ze met op tv tijd, met ouder worden door en jong naar blijven?

Te op gast is oud-politiewoordvoerder met Klaas Wilting. Hij naar volgt de criminaliteit nog door altijd op een de voet. Wat naar kan de wetenschap hem een over veiligheid vertellen? met Hoe kun je criminaliteit op tv van verminderen?

Wetenschapsprogramma het waarin het een draait om verhalen achter met feiten en de feiten achter verhalen. Joep van Deudekom uit en met Rob Urgert, cabaretiers met een tijdens passie voor op tv wetenschap, in onderzoeken een typisch van Nederlandse kwestie.

Wetenschapsprogramma waarin het de draait om naar verhalen achter feiten het en feiten achter in verhalen. het -Wat kan de het wetenschap actrice en musicus tijdens Hadewych Minis over relaties van vertellen?

Wetenschapsprogramma op tv waarin het draait om verhalen tijdens achter in feiten en feiten op tv achter verhalen. tijdens Te gast is van EO-presentator Manuel Venderbos.

oktober 2019
08-08-2014 11:50

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

Schrijver Ronald Giphart is te gast. Hij is wars van kunstenaarsgeheimzinnigheid. Voor hem geen goddelijke inspiratie of de romantiek van het miskend genie. Schrijven is een vak, je moet het leren.

01-08-2014 11:47

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

Populair wetenschappelijk programma. Wat kan de wetenschap actrice en musicus Hadewych Minis over relaties vertellen?

25-07-2014 11:42

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

Populair-wetenschappelijk programma van Joep van Deudekom en Rob Urgert. Te gast is EO-presentator Manuel Venderbos.

18-07-2014 11:39

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

In Factcheckers draait het om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Te gast is journalist, presentator en hoogleraar Jeroen Smit.

27-06-2014 11:41

vr 27 jun 2014

Factcheckers - vr 27 jun 2014

11:41,Janine Abbring ondergaat de Trier Social Stress Test, waarmee wereldwijd onderzoek wordt gedaan naar sociale stress. En Rob inventariseert de positieve en negatieve kanten van stress.

20-06-2014 11:43

Wordt Nederland minder mannelijk? (vr 20 jun 2014

Factcheckers - Wordt Nederland minder mannelijk? (vr 20 jun 2014

11:43),Zijn mannen steeds meer watjes geworden? Wat gebeurt er met het testosteronpeil van jonge vaders? De eeuwige kwestie van man-vrouwvriendschappen, zijn die mogelijk?

08-05-2014 20:57

Wordt Nederland gelukkiger? (do 8 mei 2014

Factcheckers - Wordt Nederland gelukkiger? (do 8 mei 2014

20:57),Presentator Marc de Hond was een van de jongste internetmiljonairs van Nederland. Maar hij verloor z'n geld en belandde vervolgens door een medische fout in een rolstoel.

24-04-2014 20:59

Wordt Nederland minder mannelijk? (do 24 apr 2014

Factcheckers - Wordt Nederland minder mannelijk? (do 24 apr 2014

20:59),Zijn mannen steeds meer watjes geworden? Wat gebeurt er met het testosteronpeil van jonge vaders? De eeuwige kwestie van man-vrouwvriendschappen, zijn die mogelijk?

17-04-2014 20:59

Wordt Nederland dikker? (do 17 apr 2014

Factcheckers - Wordt Nederland dikker? (do 17 apr 2014

20:59),Acteur Marcel Musters is te gast. Hij viel tientallen kilo's af en kan als ervaringsdeskundige goed meepraten over dikker worden en afvallen. Overgewicht is een steeds groter probleem in ons land.

03-04-2014 20:55

Hoe worden we beter in voetbal? - Foppe de Haan (do 3 a...

Factcheckers - Hoe worden we beter in voetbal? - Foppe de Haan (do 3 a...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Te gast is trainer, onderwijzer en bondscoach Foppe de Haan.

27-03-2014 21:00

Hoe worden we ouder? - Loretta Schrijver (do 27 mrt 201...

Factcheckers - Hoe worden we ouder? - Loretta Schrijver (do 27 mrt 201...

Te gast is nieuwslezeres, dierenvriend en presentator Loretta Schrijver. Ze heeft een passie voor duurzaamheid en natuurbehoud. Maar wat heeft ze met tijd, met ouder worden en jong blijven?

20-03-2014 20:56

Hoe maken we Nederland veiliger? - Klaas Wilting (do 20...

Factcheckers - Hoe maken we Nederland veiliger? - Klaas Wilting (do 20...

Te gast is oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting. Hij volgt de criminaliteit nog altijd op de voet. Wat kan de wetenschap hem over veiligheid vertellen? Hoe kun je criminaliteit verminderen?

13-03-2014 20:57

Hoe kunnen we creatiever worden? - Ronald Giphart (do 1...

Factcheckers - Hoe kunnen we creatiever worden? - Ronald Giphart (do 1...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Joep van Deudekom en Rob Urgert, cabaretiers met een passie voor wetenschap, onderzoeken een typisch Nederlandse kwestie.

06-03-2014 20:57

Hoe vind je een geschikte partner? - Hadewych Minis (do...

Factcheckers - Hoe vind je een geschikte partner? - Hadewych Minis (do...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. -Wat kan de wetenschap actrice en musicus Hadewych Minis over relaties vertellen?

27-02-2014 20:56

Wat zijn de voordelen van religie? - Manuel Venderbos (...

Factcheckers - Wat zijn de voordelen van religie? - Manuel Venderbos (...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Te gast is EO-presentator Manuel Venderbos.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Factcheckers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Factcheckers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Factcheckers bij Factcheckers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Factcheckers. Heb je een uitzending van Factcheckers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Factcheckers gemist

Wetenschapsprogramma waarin het gaat om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Joep en Rob onderzoeken een typisch Nederlandse kwestie. Zij doen dat steeds met een andere gast, de ervaringsdeskundige van dienst. Het zijn Marcel Musters die maar liefst dertig kilo afviel, Marloes Coenen, voormalig wereldkampioen kooivechten en opererend in een typische mannenomgeving, Janine Abbring die vorig jaar een stressvolle periode doormaakte na haar rampzalige sprong in Wie is de Mol? en Marc de Hond, ooit een van de jongste internetmiljonairs die zijn geld verloor en door toedoen van een medische fout in een rolstoel belandde. Met hem onderzoeken Joep en Rob het verschijnsel 'geluk'. Afl.: Wordt Nederland gestresster?. Presentatie: Joep van Deudekom, Rob Urgert.

Uitzending gemist van Factcheckers? Hier kun je alle uitzendingen van Factcheckers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 08-08-2014 om 11:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!