Programma gemist?

Schrijver door Ronald Giphart is met te gast. naar Hij is wars een van kunstenaarsgeheimzinnigheid. Voor een hem geen goddelijke inspiratie of de het romantiek van het van miskend genie. Schrijven naar is een vak, de een je moet het tijdens leren.

Populair wetenschappelijk programma. de Wat kan de de wetenschap een actrice en musicus van Hadewych Minis over relaties een vertellen?

Populair-wetenschappelijk programma de van Joep de van Deudekom en naar Rob Urgert. Te de gast is in EO-presentator Manuel Venderbos.

In tijdens Factcheckers draait het om op tv verhalen achter feiten en uit feiten achter op verhalen. Te op gast is de journalist, presentator en de hoogleraar Jeroen Smit.

11:41,Janine door Abbring ondergaat de het Trier Social Stress Test, tijdens waarmee op tv wereldwijd onderzoek wordt gedaan met naar sociale uit stress. En Rob inventariseert met de positieve met en negatieve kanten naar van stress.

11:43),Zijn mannen steeds de meer watjes geworden? uit Wat een gebeurt er met het testosteronpeil in van jonge vaders? van De eeuwige met kwestie van man-vrouwvriendschappen, zijn van die naar mogelijk?

20:57),Presentator het Marc de Hond was een tijdens van tijdens de jongste internetmiljonairs op tv van Nederland. Maar hij naar verloor z'n het geld en belandde tijdens vervolgens door een medische fout in in een in rolstoel.

20:59),Zijn mannen steeds de meer watjes in geworden? Wat met gebeurt er van met het testosteronpeil van jonge vaders? naar De eeuwige het kwestie de van man-vrouwvriendschappen, zijn die de mogelijk?

20:59),Acteur Marcel op Musters is te gast. van Hij viel een tientallen het kilo's af en op kan als ervaringsdeskundige een goed meepraten over in dikker worden en afvallen. Overgewicht in is een door steeds groter probleem in ons van tijdens land.

Wetenschapsprogramma tijdens waarin het draait om het verhalen op achter feiten en feiten achter verhalen. op Te gast is in trainer, het onderwijzer en bondscoach Foppe de van op Haan.

Te gast door is nieuwslezeres, het dierenvriend en presentator door Loretta Schrijver. Ze heeft met een passie voor door duurzaamheid en natuurbehoud. tijdens Maar wat het heeft ze met uit tijd, met ouder op tv worden en jong uit blijven?

Te gast op tv is van oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting. Hij volgt het de criminaliteit nog altijd in op tijdens de voet. Wat kan de van wetenschap een hem over veiligheid vertellen? in Hoe kun op tv je criminaliteit naar verminderen?

Wetenschapsprogramma waarin door het draait tijdens om verhalen achter feiten en uit de feiten achter verhalen. Joep van tijdens Deudekom en Rob Urgert, op cabaretiers met uit een passie door voor wetenschap, onderzoeken een typisch op tv Nederlandse tijdens kwestie.

Wetenschapsprogramma waarin door het uit draait om verhalen achter op feiten en uit feiten achter verhalen. -Wat kan de op tv in wetenschap actrice en het musicus Hadewych Minis over relaties door vertellen?

Wetenschapsprogramma door waarin het draait om van verhalen de achter feiten en feiten op achter verhalen. Te op tv gast is EO-presentator Manuel door Venderbos.

september 2021
08-08-2014 11:50

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

Schrijver Ronald Giphart is te gast. Hij is wars van kunstenaarsgeheimzinnigheid. Voor hem geen goddelijke inspiratie of de romantiek van het miskend genie. Schrijven is een vak, je moet het leren.

01-08-2014 11:47

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

Populair wetenschappelijk programma. Wat kan de wetenschap actrice en musicus Hadewych Minis over relaties vertellen?

25-07-2014 11:42

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

Populair-wetenschappelijk programma van Joep van Deudekom en Rob Urgert. Te gast is EO-presentator Manuel Venderbos.

18-07-2014 11:39

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

In Factcheckers draait het om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Te gast is journalist, presentator en hoogleraar Jeroen Smit.

27-06-2014 11:41

vr 27 jun 2014

Factcheckers - vr 27 jun 2014

11:41,Janine Abbring ondergaat de Trier Social Stress Test, waarmee wereldwijd onderzoek wordt gedaan naar sociale stress. En Rob inventariseert de positieve en negatieve kanten van stress.

20-06-2014 11:43

Wordt Nederland minder mannelijk? (vr 20 jun 2014

Factcheckers - Wordt Nederland minder mannelijk? (vr 20 jun 2014

11:43),Zijn mannen steeds meer watjes geworden? Wat gebeurt er met het testosteronpeil van jonge vaders? De eeuwige kwestie van man-vrouwvriendschappen, zijn die mogelijk?

08-05-2014 20:57

Wordt Nederland gelukkiger? (do 8 mei 2014

Factcheckers - Wordt Nederland gelukkiger? (do 8 mei 2014

20:57),Presentator Marc de Hond was een van de jongste internetmiljonairs van Nederland. Maar hij verloor z'n geld en belandde vervolgens door een medische fout in een rolstoel.

24-04-2014 20:59

Wordt Nederland minder mannelijk? (do 24 apr 2014

Factcheckers - Wordt Nederland minder mannelijk? (do 24 apr 2014

20:59),Zijn mannen steeds meer watjes geworden? Wat gebeurt er met het testosteronpeil van jonge vaders? De eeuwige kwestie van man-vrouwvriendschappen, zijn die mogelijk?

17-04-2014 20:59

Wordt Nederland dikker? (do 17 apr 2014

Factcheckers - Wordt Nederland dikker? (do 17 apr 2014

20:59),Acteur Marcel Musters is te gast. Hij viel tientallen kilo's af en kan als ervaringsdeskundige goed meepraten over dikker worden en afvallen. Overgewicht is een steeds groter probleem in ons land.

03-04-2014 20:55

Hoe worden we beter in voetbal? - Foppe de Haan (do 3 a...

Factcheckers - Hoe worden we beter in voetbal? - Foppe de Haan (do 3 a...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Te gast is trainer, onderwijzer en bondscoach Foppe de Haan.

27-03-2014 21:00

Hoe worden we ouder? - Loretta Schrijver (do 27 mrt 201...

Factcheckers - Hoe worden we ouder? - Loretta Schrijver (do 27 mrt 201...

Te gast is nieuwslezeres, dierenvriend en presentator Loretta Schrijver. Ze heeft een passie voor duurzaamheid en natuurbehoud. Maar wat heeft ze met tijd, met ouder worden en jong blijven?

20-03-2014 20:56

Hoe maken we Nederland veiliger? - Klaas Wilting (do 20...

Factcheckers - Hoe maken we Nederland veiliger? - Klaas Wilting (do 20...

Te gast is oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting. Hij volgt de criminaliteit nog altijd op de voet. Wat kan de wetenschap hem over veiligheid vertellen? Hoe kun je criminaliteit verminderen?

13-03-2014 20:57

Hoe kunnen we creatiever worden? - Ronald Giphart (do 1...

Factcheckers - Hoe kunnen we creatiever worden? - Ronald Giphart (do 1...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Joep van Deudekom en Rob Urgert, cabaretiers met een passie voor wetenschap, onderzoeken een typisch Nederlandse kwestie.

06-03-2014 20:57

Hoe vind je een geschikte partner? - Hadewych Minis (do...

Factcheckers - Hoe vind je een geschikte partner? - Hadewych Minis (do...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. -Wat kan de wetenschap actrice en musicus Hadewych Minis over relaties vertellen?

27-02-2014 20:56

Wat zijn de voordelen van religie? - Manuel Venderbos (...

Factcheckers - Wat zijn de voordelen van religie? - Manuel Venderbos (...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Te gast is EO-presentator Manuel Venderbos.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Factcheckers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Factcheckers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Factcheckers bij Factcheckers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Factcheckers. Heb je een uitzending van Factcheckers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Factcheckers gemist

Wetenschapsprogramma waarin het gaat om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Joep en Rob onderzoeken een typisch Nederlandse kwestie. Zij doen dat steeds met een andere gast, de ervaringsdeskundige van dienst. Het zijn Marcel Musters die maar liefst dertig kilo afviel, Marloes Coenen, voormalig wereldkampioen kooivechten en opererend in een typische mannenomgeving, Janine Abbring die vorig jaar een stressvolle periode doormaakte na haar rampzalige sprong in Wie is de Mol? en Marc de Hond, ooit een van de jongste internetmiljonairs die zijn geld verloor en door toedoen van een medische fout in een rolstoel belandde. Met hem onderzoeken Joep en Rob het verschijnsel 'geluk'. Afl.: Wordt Nederland gestresster?. Presentatie: Joep van Deudekom, Rob Urgert.

Uitzending gemist van Factcheckers? Hier kun je alle uitzendingen van Factcheckers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 08-08-2014 om 11:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!