Programma gemist?

Schrijver op tv Ronald Giphart is uit te gast. op tv Hij is wars van tijdens kunstenaarsgeheimzinnigheid. Voor hem geen op tv goddelijke op inspiratie of de romantiek van het met miskend genie. de Schrijven is een door vak, door je moet het door leren.

Populair van wetenschappelijk programma. Wat de kan de wetenschap actrice uit en musicus Hadewych door Minis over relaties uit vertellen?

Populair-wetenschappelijk een programma van Joep van een Deudekom en Rob door Urgert. Te het gast is EO-presentator door Manuel Venderbos.

In in Factcheckers draait het om verhalen op achter feiten en de een feiten achter verhalen. naar Te gast is journalist, presentator en het hoogleraar Jeroen uit Smit.

11:41,Janine Abbring de ondergaat de Trier Social een naar Stress Test, waarmee wereldwijd onderzoek wordt uit gedaan naar naar sociale stress. En in Rob inventariseert met de positieve en negatieve kanten met van uit stress.

11:43),Zijn mannen met steeds meer watjes geworden? in Wat van gebeurt er met het testosteronpeil uit van jonge de vaders? het De eeuwige kwestie van man-vrouwvriendschappen, naar zijn die in mogelijk?

20:57),Presentator naar Marc de Hond op was een van de jongste het internetmiljonairs van met Nederland. Maar hij van verloor z'n geld de en belandde uit vervolgens door een medische fout het in een tijdens rolstoel.

20:59),Zijn mannen een steeds meer met watjes geworden? Wat gebeurt er naar met het door testosteronpeil van jonge tijdens vaders? De eeuwige naar kwestie van man-vrouwvriendschappen, tijdens zijn die uit mogelijk?

20:59),Acteur Marcel Musters de is de te gast. Hij viel tientallen op kilo's af op tv en kan als ervaringsdeskundige naar tijdens goed meepraten over dikker worden en in van afvallen. Overgewicht is een steeds groter op tv probleem in ons op tv met land.

Wetenschapsprogramma op tv waarin het op draait om verhalen achter feiten en op tv met feiten achter verhalen. Te gast is een trainer, met onderwijzer en met bondscoach Foppe de uit Haan.

Te uit gast is nieuwslezeres, in dierenvriend en presentator in Loretta Schrijver. de Ze heeft een passie voor op duurzaamheid en natuurbehoud. tijdens Maar wat heeft ze op met tijdens tijd, met een ouder worden en jong in blijven?

Te op tv gast is oud-politiewoordvoerder Klaas van Wilting. Hij volgt op tv de op criminaliteit nog altijd in op de voet. Wat kan naar de wetenschap hem met over door veiligheid vertellen? Hoe een kun je criminaliteit uit verminderen?

Wetenschapsprogramma tijdens waarin het uit draait om verhalen de achter feiten en naar feiten achter verhalen. van Joep van Deudekom en het Rob Urgert, een cabaretiers met een passie tijdens voor wetenschap, onderzoeken een in typisch Nederlandse het kwestie.

Wetenschapsprogramma waarin van het tijdens draait om verhalen achter feiten naar en feiten de achter verhalen. -Wat kan een de wetenschap tijdens actrice en in musicus Hadewych Minis de over relaties vertellen?

Wetenschapsprogramma waarin het het draait om in verhalen achter feiten en door feiten achter verhalen. op tv Te het gast is EO-presentator Manuel op tv Venderbos.

mei 2021
08-08-2014 11:50

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

Schrijver Ronald Giphart is te gast. Hij is wars van kunstenaarsgeheimzinnigheid. Voor hem geen goddelijke inspiratie of de romantiek van het miskend genie. Schrijven is een vak, je moet het leren.

01-08-2014 11:47

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

Populair wetenschappelijk programma. Wat kan de wetenschap actrice en musicus Hadewych Minis over relaties vertellen?

25-07-2014 11:42

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

Populair-wetenschappelijk programma van Joep van Deudekom en Rob Urgert. Te gast is EO-presentator Manuel Venderbos.

18-07-2014 11:39

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

In Factcheckers draait het om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Te gast is journalist, presentator en hoogleraar Jeroen Smit.

27-06-2014 11:41

vr 27 jun 2014

Factcheckers - vr 27 jun 2014

11:41,Janine Abbring ondergaat de Trier Social Stress Test, waarmee wereldwijd onderzoek wordt gedaan naar sociale stress. En Rob inventariseert de positieve en negatieve kanten van stress.

20-06-2014 11:43

Wordt Nederland minder mannelijk? (vr 20 jun 2014

Factcheckers - Wordt Nederland minder mannelijk? (vr 20 jun 2014

11:43),Zijn mannen steeds meer watjes geworden? Wat gebeurt er met het testosteronpeil van jonge vaders? De eeuwige kwestie van man-vrouwvriendschappen, zijn die mogelijk?

08-05-2014 20:57

Wordt Nederland gelukkiger? (do 8 mei 2014

Factcheckers - Wordt Nederland gelukkiger? (do 8 mei 2014

20:57),Presentator Marc de Hond was een van de jongste internetmiljonairs van Nederland. Maar hij verloor z'n geld en belandde vervolgens door een medische fout in een rolstoel.

24-04-2014 20:59

Wordt Nederland minder mannelijk? (do 24 apr 2014

Factcheckers - Wordt Nederland minder mannelijk? (do 24 apr 2014

20:59),Zijn mannen steeds meer watjes geworden? Wat gebeurt er met het testosteronpeil van jonge vaders? De eeuwige kwestie van man-vrouwvriendschappen, zijn die mogelijk?

17-04-2014 20:59

Wordt Nederland dikker? (do 17 apr 2014

Factcheckers - Wordt Nederland dikker? (do 17 apr 2014

20:59),Acteur Marcel Musters is te gast. Hij viel tientallen kilo's af en kan als ervaringsdeskundige goed meepraten over dikker worden en afvallen. Overgewicht is een steeds groter probleem in ons land.

03-04-2014 20:55

Hoe worden we beter in voetbal? - Foppe de Haan (do 3 a...

Factcheckers - Hoe worden we beter in voetbal? - Foppe de Haan (do 3 a...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Te gast is trainer, onderwijzer en bondscoach Foppe de Haan.

27-03-2014 21:00

Hoe worden we ouder? - Loretta Schrijver (do 27 mrt 201...

Factcheckers - Hoe worden we ouder? - Loretta Schrijver (do 27 mrt 201...

Te gast is nieuwslezeres, dierenvriend en presentator Loretta Schrijver. Ze heeft een passie voor duurzaamheid en natuurbehoud. Maar wat heeft ze met tijd, met ouder worden en jong blijven?

20-03-2014 20:56

Hoe maken we Nederland veiliger? - Klaas Wilting (do 20...

Factcheckers - Hoe maken we Nederland veiliger? - Klaas Wilting (do 20...

Te gast is oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting. Hij volgt de criminaliteit nog altijd op de voet. Wat kan de wetenschap hem over veiligheid vertellen? Hoe kun je criminaliteit verminderen?

13-03-2014 20:57

Hoe kunnen we creatiever worden? - Ronald Giphart (do 1...

Factcheckers - Hoe kunnen we creatiever worden? - Ronald Giphart (do 1...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Joep van Deudekom en Rob Urgert, cabaretiers met een passie voor wetenschap, onderzoeken een typisch Nederlandse kwestie.

06-03-2014 20:57

Hoe vind je een geschikte partner? - Hadewych Minis (do...

Factcheckers - Hoe vind je een geschikte partner? - Hadewych Minis (do...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. -Wat kan de wetenschap actrice en musicus Hadewych Minis over relaties vertellen?

27-02-2014 20:56

Wat zijn de voordelen van religie? - Manuel Venderbos (...

Factcheckers - Wat zijn de voordelen van religie? - Manuel Venderbos (...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Te gast is EO-presentator Manuel Venderbos.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Factcheckers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Factcheckers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Factcheckers bij Factcheckers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Factcheckers. Heb je een uitzending van Factcheckers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Factcheckers gemist

Wetenschapsprogramma waarin het gaat om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Joep en Rob onderzoeken een typisch Nederlandse kwestie. Zij doen dat steeds met een andere gast, de ervaringsdeskundige van dienst. Het zijn Marcel Musters die maar liefst dertig kilo afviel, Marloes Coenen, voormalig wereldkampioen kooivechten en opererend in een typische mannenomgeving, Janine Abbring die vorig jaar een stressvolle periode doormaakte na haar rampzalige sprong in Wie is de Mol? en Marc de Hond, ooit een van de jongste internetmiljonairs die zijn geld verloor en door toedoen van een medische fout in een rolstoel belandde. Met hem onderzoeken Joep en Rob het verschijnsel 'geluk'. Afl.: Wordt Nederland gestresster?. Presentatie: Joep van Deudekom, Rob Urgert.

Uitzending gemist van Factcheckers? Hier kun je alle uitzendingen van Factcheckers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 08-08-2014 om 11:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!