Programma gemist?

Schrijver Ronald met Giphart is een te gast. door Hij is wars van kunstenaarsgeheimzinnigheid. Voor het tijdens hem geen goddelijke inspiratie of met de romantiek van het op tv miskend genie. met Schrijven is naar een vak, je moet op het naar leren.

Populair met wetenschappelijk programma. Wat kan tijdens de wetenschap actrice en het musicus Hadewych Minis de over relaties op tv vertellen?

Populair-wetenschappelijk programma in van Joep op tv van Deudekom en een Rob Urgert. met Te gast is uit EO-presentator Manuel Venderbos.

In Factcheckers draait op het het om verhalen achter op feiten en feiten naar achter verhalen. Te gast in is journalist, op presentator en hoogleraar Jeroen naar Smit.

11:41,Janine uit Abbring ondergaat de Trier van Social Stress Test, waarmee door wereldwijd door onderzoek wordt gedaan naar sociale tijdens van stress. En Rob inventariseert de uit positieve en negatieve de kanten van uit stress.

11:43),Zijn mannen steeds uit meer watjes tijdens geworden? Wat op gebeurt er met het met testosteronpeil van op tv jonge vaders? De eeuwige door kwestie van in man-vrouwvriendschappen, zijn die uit mogelijk?

20:57),Presentator met Marc de Hond op tv was een van de jongste in een internetmiljonairs van Nederland. tijdens Maar hij verloor z'n geld de en belandde vervolgens op tv door een door medische fout in tijdens een rolstoel.

20:59),Zijn mannen steeds naar meer watjes op geworden? Wat de gebeurt er met het de testosteronpeil van uit jonge vaders? De eeuwige naar kwestie een van man-vrouwvriendschappen, zijn die het mogelijk?

20:59),Acteur in Marcel Musters is te gast. in Hij viel tientallen naar kilo's af op en kan naar als ervaringsdeskundige goed meepraten over een door dikker worden en afvallen. naar Overgewicht is een door steeds groter probleem in het ons de land.

Wetenschapsprogramma door waarin het draait om met verhalen achter feiten en op feiten tijdens achter verhalen. Te gast op is naar trainer, onderwijzer en bondscoach Foppe op tv de een Haan.

Te gast is tijdens nieuwslezeres, met dierenvriend en het presentator Loretta Schrijver. Ze heeft uit een passie voor het duurzaamheid een en natuurbehoud. Maar naar wat heeft ze met uit tijd, met ouder worden en met door jong blijven?

Te op gast is uit oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting. met Hij volgt de criminaliteit nog op tv altijd op de op voet. naar Wat kan de wetenschap hem door over veiligheid vertellen? Hoe van kun naar je criminaliteit tijdens verminderen?

Wetenschapsprogramma waarin het op tv in draait om verhalen uit achter feiten en feiten achter verhalen. het Joep van Deudekom een en Rob tijdens Urgert, cabaretiers met tijdens een passie een voor wetenschap, onderzoeken een typisch op tv uit Nederlandse kwestie.

Wetenschapsprogramma waarin het uit draait om verhalen de in achter feiten en feiten achter het verhalen. door -Wat kan de wetenschap actrice en van op musicus Hadewych Minis over relaties de vertellen?

Wetenschapsprogramma het waarin het draait om met verhalen naar achter feiten en feiten achter verhalen. het Te gast tijdens is EO-presentator op Manuel Venderbos.

januari 2021
08-08-2014 11:50

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

Schrijver Ronald Giphart is te gast. Hij is wars van kunstenaarsgeheimzinnigheid. Voor hem geen goddelijke inspiratie of de romantiek van het miskend genie. Schrijven is een vak, je moet het leren.

01-08-2014 11:47

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

Populair wetenschappelijk programma. Wat kan de wetenschap actrice en musicus Hadewych Minis over relaties vertellen?

25-07-2014 11:42

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

Populair-wetenschappelijk programma van Joep van Deudekom en Rob Urgert. Te gast is EO-presentator Manuel Venderbos.

18-07-2014 11:39

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

In Factcheckers draait het om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Te gast is journalist, presentator en hoogleraar Jeroen Smit.

27-06-2014 11:41

vr 27 jun 2014

Factcheckers - vr 27 jun 2014

11:41,Janine Abbring ondergaat de Trier Social Stress Test, waarmee wereldwijd onderzoek wordt gedaan naar sociale stress. En Rob inventariseert de positieve en negatieve kanten van stress.

20-06-2014 11:43

Wordt Nederland minder mannelijk? (vr 20 jun 2014

Factcheckers - Wordt Nederland minder mannelijk? (vr 20 jun 2014

11:43),Zijn mannen steeds meer watjes geworden? Wat gebeurt er met het testosteronpeil van jonge vaders? De eeuwige kwestie van man-vrouwvriendschappen, zijn die mogelijk?

08-05-2014 20:57

Wordt Nederland gelukkiger? (do 8 mei 2014

Factcheckers - Wordt Nederland gelukkiger? (do 8 mei 2014

20:57),Presentator Marc de Hond was een van de jongste internetmiljonairs van Nederland. Maar hij verloor z'n geld en belandde vervolgens door een medische fout in een rolstoel.

24-04-2014 20:59

Wordt Nederland minder mannelijk? (do 24 apr 2014

Factcheckers - Wordt Nederland minder mannelijk? (do 24 apr 2014

20:59),Zijn mannen steeds meer watjes geworden? Wat gebeurt er met het testosteronpeil van jonge vaders? De eeuwige kwestie van man-vrouwvriendschappen, zijn die mogelijk?

17-04-2014 20:59

Wordt Nederland dikker? (do 17 apr 2014

Factcheckers - Wordt Nederland dikker? (do 17 apr 2014

20:59),Acteur Marcel Musters is te gast. Hij viel tientallen kilo's af en kan als ervaringsdeskundige goed meepraten over dikker worden en afvallen. Overgewicht is een steeds groter probleem in ons land.

03-04-2014 20:55

Hoe worden we beter in voetbal? - Foppe de Haan (do 3 a...

Factcheckers - Hoe worden we beter in voetbal? - Foppe de Haan (do 3 a...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Te gast is trainer, onderwijzer en bondscoach Foppe de Haan.

27-03-2014 21:00

Hoe worden we ouder? - Loretta Schrijver (do 27 mrt 201...

Factcheckers - Hoe worden we ouder? - Loretta Schrijver (do 27 mrt 201...

Te gast is nieuwslezeres, dierenvriend en presentator Loretta Schrijver. Ze heeft een passie voor duurzaamheid en natuurbehoud. Maar wat heeft ze met tijd, met ouder worden en jong blijven?

20-03-2014 20:56

Hoe maken we Nederland veiliger? - Klaas Wilting (do 20...

Factcheckers - Hoe maken we Nederland veiliger? - Klaas Wilting (do 20...

Te gast is oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting. Hij volgt de criminaliteit nog altijd op de voet. Wat kan de wetenschap hem over veiligheid vertellen? Hoe kun je criminaliteit verminderen?

13-03-2014 20:57

Hoe kunnen we creatiever worden? - Ronald Giphart (do 1...

Factcheckers - Hoe kunnen we creatiever worden? - Ronald Giphart (do 1...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Joep van Deudekom en Rob Urgert, cabaretiers met een passie voor wetenschap, onderzoeken een typisch Nederlandse kwestie.

06-03-2014 20:57

Hoe vind je een geschikte partner? - Hadewych Minis (do...

Factcheckers - Hoe vind je een geschikte partner? - Hadewych Minis (do...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. -Wat kan de wetenschap actrice en musicus Hadewych Minis over relaties vertellen?

27-02-2014 20:56

Wat zijn de voordelen van religie? - Manuel Venderbos (...

Factcheckers - Wat zijn de voordelen van religie? - Manuel Venderbos (...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Te gast is EO-presentator Manuel Venderbos.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Factcheckers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Factcheckers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Factcheckers bij Factcheckers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Factcheckers. Heb je een uitzending van Factcheckers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Factcheckers gemist

Wetenschapsprogramma waarin het gaat om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Joep en Rob onderzoeken een typisch Nederlandse kwestie. Zij doen dat steeds met een andere gast, de ervaringsdeskundige van dienst. Het zijn Marcel Musters die maar liefst dertig kilo afviel, Marloes Coenen, voormalig wereldkampioen kooivechten en opererend in een typische mannenomgeving, Janine Abbring die vorig jaar een stressvolle periode doormaakte na haar rampzalige sprong in Wie is de Mol? en Marc de Hond, ooit een van de jongste internetmiljonairs die zijn geld verloor en door toedoen van een medische fout in een rolstoel belandde. Met hem onderzoeken Joep en Rob het verschijnsel 'geluk'. Afl.: Wordt Nederland gestresster?. Presentatie: Joep van Deudekom, Rob Urgert.

Uitzending gemist van Factcheckers? Hier kun je alle uitzendingen van Factcheckers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 08-08-2014 om 11:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!