Programma gemist?

Schrijver door Ronald Giphart tijdens is te gast. Hij is op wars van kunstenaarsgeheimzinnigheid. van Voor hem geen goddelijke een op tv inspiratie of de romantiek met van het miskend in genie. Schrijven is in een vak, door je moet het in leren.

Populair naar wetenschappelijk programma. tijdens Wat kan de wetenschap actrice naar en musicus in Hadewych Minis over relaties in vertellen?

Populair-wetenschappelijk de programma van Joep van Deudekom met uit en Rob Urgert. Te gast naar is EO-presentator Manuel van Venderbos.

In een Factcheckers draait het met om verhalen in achter feiten en feiten achter op tv verhalen. Te van gast is journalist, op presentator en hoogleraar in Jeroen Smit.

11:41,Janine een Abbring ondergaat de Trier uit Social Stress het Test, waarmee wereldwijd onderzoek wordt van van gedaan naar sociale stress. En de Rob door inventariseert de positieve door en negatieve kanten van met stress.

11:43),Zijn mannen steeds met meer naar watjes geworden? Wat gebeurt de er met het testosteronpeil uit uit van jonge vaders? van De eeuwige kwestie van man-vrouwvriendschappen, zijn van die door mogelijk?

20:57),Presentator de Marc de Hond was een in van naar de jongste internetmiljonairs van van Nederland. Maar hij verloor naar z'n geld tijdens en belandde vervolgens door op een medische fout van in een door rolstoel.

20:59),Zijn mannen van steeds meer watjes op tv geworden? tijdens Wat gebeurt er met het de testosteronpeil van jonge het vaders? de De eeuwige kwestie van man-vrouwvriendschappen, zijn op die op mogelijk?

20:59),Acteur Marcel Musters van is een te gast. Hij viel tientallen op kilo's naar af en kan op als ervaringsdeskundige de goed meepraten over dikker door worden en afvallen. Overgewicht is van een steeds groter op probleem in in ons op tv land.

Wetenschapsprogramma waarin tijdens het draait de om verhalen achter tijdens feiten en door feiten achter verhalen. van Te gast is trainer, onderwijzer op tv en bondscoach Foppe naar de uit Haan.

Te het gast is nieuwslezeres, naar dierenvriend en presentator Loretta op tv Schrijver. Ze heeft door een passie voor duurzaamheid tijdens de en natuurbehoud. Maar wat heeft ze naar door met tijd, met ouder het worden en jong het blijven?

Te gast is uit oud-politiewoordvoerder Klaas tijdens Wilting. Hij naar volgt de criminaliteit in nog altijd op door de voet. met Wat kan de wetenschap hem over een veiligheid uit vertellen? Hoe kun in je criminaliteit op tv verminderen?

Wetenschapsprogramma in waarin het draait om verhalen van achter van feiten en in feiten achter verhalen. Joep van in Deudekom en op Rob Urgert, een cabaretiers met een passie uit voor wetenschap, op onderzoeken een typisch Nederlandse uit kwestie.

Wetenschapsprogramma naar waarin het draait om uit verhalen achter feiten en naar feiten een achter verhalen. -Wat kan de de wetenschap actrice het en musicus Hadewych van Minis over relaties naar vertellen?

Wetenschapsprogramma met waarin het draait om met verhalen achter feiten en op tv feiten achter op tv verhalen. een Te gast is EO-presentator Manuel de Venderbos.

mei 2020
08-08-2014 11:50

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

Schrijver Ronald Giphart is te gast. Hij is wars van kunstenaarsgeheimzinnigheid. Voor hem geen goddelijke inspiratie of de romantiek van het miskend genie. Schrijven is een vak, je moet het leren.

01-08-2014 11:47

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

Populair wetenschappelijk programma. Wat kan de wetenschap actrice en musicus Hadewych Minis over relaties vertellen?

25-07-2014 11:42

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

Populair-wetenschappelijk programma van Joep van Deudekom en Rob Urgert. Te gast is EO-presentator Manuel Venderbos.

18-07-2014 11:39

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

In Factcheckers draait het om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Te gast is journalist, presentator en hoogleraar Jeroen Smit.

27-06-2014 11:41

vr 27 jun 2014

Factcheckers - vr 27 jun 2014

11:41,Janine Abbring ondergaat de Trier Social Stress Test, waarmee wereldwijd onderzoek wordt gedaan naar sociale stress. En Rob inventariseert de positieve en negatieve kanten van stress.

20-06-2014 11:43

Wordt Nederland minder mannelijk? (vr 20 jun 2014

Factcheckers - Wordt Nederland minder mannelijk? (vr 20 jun 2014

11:43),Zijn mannen steeds meer watjes geworden? Wat gebeurt er met het testosteronpeil van jonge vaders? De eeuwige kwestie van man-vrouwvriendschappen, zijn die mogelijk?

08-05-2014 20:57

Wordt Nederland gelukkiger? (do 8 mei 2014

Factcheckers - Wordt Nederland gelukkiger? (do 8 mei 2014

20:57),Presentator Marc de Hond was een van de jongste internetmiljonairs van Nederland. Maar hij verloor z'n geld en belandde vervolgens door een medische fout in een rolstoel.

24-04-2014 20:59

Wordt Nederland minder mannelijk? (do 24 apr 2014

Factcheckers - Wordt Nederland minder mannelijk? (do 24 apr 2014

20:59),Zijn mannen steeds meer watjes geworden? Wat gebeurt er met het testosteronpeil van jonge vaders? De eeuwige kwestie van man-vrouwvriendschappen, zijn die mogelijk?

17-04-2014 20:59

Wordt Nederland dikker? (do 17 apr 2014

Factcheckers - Wordt Nederland dikker? (do 17 apr 2014

20:59),Acteur Marcel Musters is te gast. Hij viel tientallen kilo's af en kan als ervaringsdeskundige goed meepraten over dikker worden en afvallen. Overgewicht is een steeds groter probleem in ons land.

03-04-2014 20:55

Hoe worden we beter in voetbal? - Foppe de Haan (do 3 a...

Factcheckers - Hoe worden we beter in voetbal? - Foppe de Haan (do 3 a...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Te gast is trainer, onderwijzer en bondscoach Foppe de Haan.

27-03-2014 21:00

Hoe worden we ouder? - Loretta Schrijver (do 27 mrt 201...

Factcheckers - Hoe worden we ouder? - Loretta Schrijver (do 27 mrt 201...

Te gast is nieuwslezeres, dierenvriend en presentator Loretta Schrijver. Ze heeft een passie voor duurzaamheid en natuurbehoud. Maar wat heeft ze met tijd, met ouder worden en jong blijven?

20-03-2014 20:56

Hoe maken we Nederland veiliger? - Klaas Wilting (do 20...

Factcheckers - Hoe maken we Nederland veiliger? - Klaas Wilting (do 20...

Te gast is oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting. Hij volgt de criminaliteit nog altijd op de voet. Wat kan de wetenschap hem over veiligheid vertellen? Hoe kun je criminaliteit verminderen?

13-03-2014 20:57

Hoe kunnen we creatiever worden? - Ronald Giphart (do 1...

Factcheckers - Hoe kunnen we creatiever worden? - Ronald Giphart (do 1...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Joep van Deudekom en Rob Urgert, cabaretiers met een passie voor wetenschap, onderzoeken een typisch Nederlandse kwestie.

06-03-2014 20:57

Hoe vind je een geschikte partner? - Hadewych Minis (do...

Factcheckers - Hoe vind je een geschikte partner? - Hadewych Minis (do...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. -Wat kan de wetenschap actrice en musicus Hadewych Minis over relaties vertellen?

27-02-2014 20:56

Wat zijn de voordelen van religie? - Manuel Venderbos (...

Factcheckers - Wat zijn de voordelen van religie? - Manuel Venderbos (...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Te gast is EO-presentator Manuel Venderbos.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Factcheckers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Factcheckers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Factcheckers bij Factcheckers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Factcheckers. Heb je een uitzending van Factcheckers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Factcheckers gemist

Wetenschapsprogramma waarin het gaat om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Joep en Rob onderzoeken een typisch Nederlandse kwestie. Zij doen dat steeds met een andere gast, de ervaringsdeskundige van dienst. Het zijn Marcel Musters die maar liefst dertig kilo afviel, Marloes Coenen, voormalig wereldkampioen kooivechten en opererend in een typische mannenomgeving, Janine Abbring die vorig jaar een stressvolle periode doormaakte na haar rampzalige sprong in Wie is de Mol? en Marc de Hond, ooit een van de jongste internetmiljonairs die zijn geld verloor en door toedoen van een medische fout in een rolstoel belandde. Met hem onderzoeken Joep en Rob het verschijnsel 'geluk'. Afl.: Wordt Nederland gestresster?. Presentatie: Joep van Deudekom, Rob Urgert.

Uitzending gemist van Factcheckers? Hier kun je alle uitzendingen van Factcheckers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 08-08-2014 om 11:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!