Programma gemist?

Schrijver Ronald van Giphart door is te gast. een Hij is wars van van kunstenaarsgeheimzinnigheid. Voor hem geen naar goddelijke inspiratie tijdens of de romantiek tijdens van het miskend naar genie. Schrijven is het een vak, je moet het een op leren.

Populair uit wetenschappelijk programma. Wat kan de op tv wetenschap tijdens actrice en musicus door Hadewych Minis over op tv relaties vertellen?

Populair-wetenschappelijk programma van de Joep op tv van Deudekom en Rob Urgert. uit Te gast is in EO-presentator Manuel in Venderbos.

In Factcheckers in draait het om verhalen in achter van feiten en feiten achter van verhalen. Te gast is in journalist, presentator en van naar hoogleraar Jeroen Smit.

11:41,Janine een Abbring ondergaat de naar Trier Social Stress Test, waarmee het van wereldwijd onderzoek wordt gedaan door naar sociale stress. En de Rob inventariseert de positieve uit en negatieve het kanten van de stress.

11:43),Zijn mannen naar steeds meer tijdens watjes geworden? Wat gebeurt er tijdens met het testosteronpeil op tv van jonge van vaders? De eeuwige uit kwestie van man-vrouwvriendschappen, in zijn die het mogelijk?

20:57),Presentator Marc uit de Hond was een de van de jongste van internetmiljonairs op van Nederland. naar Maar hij verloor van z'n geld en het belandde vervolgens door een een medische fout in in een rolstoel.

20:59),Zijn uit mannen steeds op tv meer watjes geworden? Wat gebeurt er het met het testosteronpeil in met van jonge vaders? De eeuwige op tv kwestie van man-vrouwvriendschappen, zijn op tijdens die mogelijk?

20:59),Acteur Marcel naar Musters is te gast. uit Hij met viel tientallen kilo's af en in met kan als ervaringsdeskundige goed meepraten het over dikker worden van en in afvallen. Overgewicht is een uit steeds groter probleem in uit ons een land.

Wetenschapsprogramma waarin op tv het draait op tv om verhalen achter feiten een en feiten in achter verhalen. uit Te gast is trainer, het onderwijzer en uit bondscoach Foppe de uit Haan.

Te gast is de naar nieuwslezeres, dierenvriend en presentator Loretta Schrijver. van Ze met heeft een passie op voor duurzaamheid met en natuurbehoud. Maar tijdens wat heeft ze op met tijd, met ouder worden en het in jong blijven?

Te uit gast is oud-politiewoordvoerder naar Klaas Wilting. Hij volgt een de criminaliteit op nog altijd op in de voet. Wat naar kan de wetenschap hem over door veiligheid de vertellen? Hoe de kun je criminaliteit van verminderen?

Wetenschapsprogramma waarin met het draait om verhalen op achter feiten de en feiten achter tijdens verhalen. Joep van tijdens Deudekom met en Rob Urgert, in cabaretiers met een passie voor door wetenschap, onderzoeken een door typisch Nederlandse tijdens kwestie.

Wetenschapsprogramma waarin op het draait met om verhalen achter door feiten en met feiten achter verhalen. -Wat kan de met wetenschap het actrice en musicus Hadewych door Minis over van relaties vertellen?

Wetenschapsprogramma van waarin het draait om verhalen op tv achter op feiten en feiten op tv achter verhalen. Te de gast is EO-presentator uit Manuel Venderbos.

september 2020
08-08-2014 11:50

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

Schrijver Ronald Giphart is te gast. Hij is wars van kunstenaarsgeheimzinnigheid. Voor hem geen goddelijke inspiratie of de romantiek van het miskend genie. Schrijven is een vak, je moet het leren.

01-08-2014 11:47

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

Populair wetenschappelijk programma. Wat kan de wetenschap actrice en musicus Hadewych Minis over relaties vertellen?

25-07-2014 11:42

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

Populair-wetenschappelijk programma van Joep van Deudekom en Rob Urgert. Te gast is EO-presentator Manuel Venderbos.

18-07-2014 11:39

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

In Factcheckers draait het om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Te gast is journalist, presentator en hoogleraar Jeroen Smit.

27-06-2014 11:41

vr 27 jun 2014

Factcheckers - vr 27 jun 2014

11:41,Janine Abbring ondergaat de Trier Social Stress Test, waarmee wereldwijd onderzoek wordt gedaan naar sociale stress. En Rob inventariseert de positieve en negatieve kanten van stress.

20-06-2014 11:43

Wordt Nederland minder mannelijk? (vr 20 jun 2014

Factcheckers - Wordt Nederland minder mannelijk? (vr 20 jun 2014

11:43),Zijn mannen steeds meer watjes geworden? Wat gebeurt er met het testosteronpeil van jonge vaders? De eeuwige kwestie van man-vrouwvriendschappen, zijn die mogelijk?

08-05-2014 20:57

Wordt Nederland gelukkiger? (do 8 mei 2014

Factcheckers - Wordt Nederland gelukkiger? (do 8 mei 2014

20:57),Presentator Marc de Hond was een van de jongste internetmiljonairs van Nederland. Maar hij verloor z'n geld en belandde vervolgens door een medische fout in een rolstoel.

24-04-2014 20:59

Wordt Nederland minder mannelijk? (do 24 apr 2014

Factcheckers - Wordt Nederland minder mannelijk? (do 24 apr 2014

20:59),Zijn mannen steeds meer watjes geworden? Wat gebeurt er met het testosteronpeil van jonge vaders? De eeuwige kwestie van man-vrouwvriendschappen, zijn die mogelijk?

17-04-2014 20:59

Wordt Nederland dikker? (do 17 apr 2014

Factcheckers - Wordt Nederland dikker? (do 17 apr 2014

20:59),Acteur Marcel Musters is te gast. Hij viel tientallen kilo's af en kan als ervaringsdeskundige goed meepraten over dikker worden en afvallen. Overgewicht is een steeds groter probleem in ons land.

03-04-2014 20:55

Hoe worden we beter in voetbal? - Foppe de Haan (do 3 a...

Factcheckers - Hoe worden we beter in voetbal? - Foppe de Haan (do 3 a...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Te gast is trainer, onderwijzer en bondscoach Foppe de Haan.

27-03-2014 21:00

Hoe worden we ouder? - Loretta Schrijver (do 27 mrt 201...

Factcheckers - Hoe worden we ouder? - Loretta Schrijver (do 27 mrt 201...

Te gast is nieuwslezeres, dierenvriend en presentator Loretta Schrijver. Ze heeft een passie voor duurzaamheid en natuurbehoud. Maar wat heeft ze met tijd, met ouder worden en jong blijven?

20-03-2014 20:56

Hoe maken we Nederland veiliger? - Klaas Wilting (do 20...

Factcheckers - Hoe maken we Nederland veiliger? - Klaas Wilting (do 20...

Te gast is oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting. Hij volgt de criminaliteit nog altijd op de voet. Wat kan de wetenschap hem over veiligheid vertellen? Hoe kun je criminaliteit verminderen?

13-03-2014 20:57

Hoe kunnen we creatiever worden? - Ronald Giphart (do 1...

Factcheckers - Hoe kunnen we creatiever worden? - Ronald Giphart (do 1...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Joep van Deudekom en Rob Urgert, cabaretiers met een passie voor wetenschap, onderzoeken een typisch Nederlandse kwestie.

06-03-2014 20:57

Hoe vind je een geschikte partner? - Hadewych Minis (do...

Factcheckers - Hoe vind je een geschikte partner? - Hadewych Minis (do...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. -Wat kan de wetenschap actrice en musicus Hadewych Minis over relaties vertellen?

27-02-2014 20:56

Wat zijn de voordelen van religie? - Manuel Venderbos (...

Factcheckers - Wat zijn de voordelen van religie? - Manuel Venderbos (...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Te gast is EO-presentator Manuel Venderbos.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Factcheckers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Factcheckers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Factcheckers bij Factcheckers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Factcheckers. Heb je een uitzending van Factcheckers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Factcheckers gemist

Wetenschapsprogramma waarin het gaat om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Joep en Rob onderzoeken een typisch Nederlandse kwestie. Zij doen dat steeds met een andere gast, de ervaringsdeskundige van dienst. Het zijn Marcel Musters die maar liefst dertig kilo afviel, Marloes Coenen, voormalig wereldkampioen kooivechten en opererend in een typische mannenomgeving, Janine Abbring die vorig jaar een stressvolle periode doormaakte na haar rampzalige sprong in Wie is de Mol? en Marc de Hond, ooit een van de jongste internetmiljonairs die zijn geld verloor en door toedoen van een medische fout in een rolstoel belandde. Met hem onderzoeken Joep en Rob het verschijnsel 'geluk'. Afl.: Wordt Nederland gestresster?. Presentatie: Joep van Deudekom, Rob Urgert.

Uitzending gemist van Factcheckers? Hier kun je alle uitzendingen van Factcheckers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 08-08-2014 om 11:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!