Programma gemist?

Schrijver met Ronald Giphart is van te gast. Hij is op wars van kunstenaarsgeheimzinnigheid. het Voor op hem geen goddelijke inspiratie de of de romantiek van het van miskend genie. de Schrijven is een vak, de je moet het van in leren.

Populair tijdens wetenschappelijk programma. Wat kan naar de wetenschap op tv actrice en musicus Hadewych de Minis over van relaties vertellen?

Populair-wetenschappelijk programma van een door Joep van Deudekom op en Rob Urgert. Te in gast is EO-presentator de Manuel Venderbos.

In Factcheckers draait van het om uit verhalen achter uit feiten en in feiten achter verhalen. Te op gast is journalist, in presentator en het hoogleraar Jeroen Smit.

11:41,Janine Abbring door ondergaat de uit Trier Social Stress Test, waarmee tijdens wereldwijd onderzoek wordt met gedaan naar sociale van stress. En van Rob inventariseert de positieve op en met negatieve kanten de van stress.

11:43),Zijn mannen steeds een meer watjes met geworden? Wat gebeurt er van met het testosteronpeil het van het jonge vaders? De een eeuwige kwestie van man-vrouwvriendschappen, zijn op die van mogelijk?

20:57),Presentator tijdens Marc de Hond uit was een van met de jongste tijdens internetmiljonairs van Nederland. Maar hij verloor het z'n door geld en belandde vervolgens met door een medische fout naar in een naar rolstoel.

20:59),Zijn van mannen steeds met meer watjes geworden? een Wat gebeurt er met het testosteronpeil met van jonge een vaders? De eeuwige de kwestie van van man-vrouwvriendschappen, zijn die het mogelijk?

20:59),Acteur Marcel de Musters is te gast. met Hij viel op tv tientallen kilo's af en de kan als door ervaringsdeskundige goed meepraten over naar dikker van worden en het afvallen. Overgewicht is een steeds een groter probleem in ons een naar land.

Wetenschapsprogramma op tv waarin het draait om verhalen een achter feiten de en feiten achter met verhalen. met Te gast is trainer, onderwijzer door en bondscoach Foppe naar de door Haan.

Te een gast is nieuwslezeres, dierenvriend met en presentator Loretta in Schrijver. Ze heeft de een passie voor duurzaamheid met en natuurbehoud. op tv Maar wat heeft ze naar met in tijd, met ouder worden tijdens en het jong blijven?

Te gast naar is oud-politiewoordvoerder Klaas de Wilting. Hij uit volgt de de criminaliteit nog altijd op de een voet. op tv Wat kan de wetenschap tijdens hem over veiligheid vertellen? in Hoe kun je in criminaliteit door verminderen?

Wetenschapsprogramma waarin een het draait om in verhalen achter feiten en op feiten achter van verhalen. Joep van Deudekom het uit en Rob Urgert, cabaretiers het met een passie voor naar wetenschap, onderzoeken een typisch uit Nederlandse de kwestie.

Wetenschapsprogramma uit waarin het draait om verhalen op de achter feiten en feiten in achter verhalen. -Wat kan de het tijdens wetenschap actrice en musicus Hadewych door Minis over relaties in vertellen?

Wetenschapsprogramma waarin het op naar draait om verhalen achter het feiten en feiten de achter verhalen. Te van gast is de EO-presentator Manuel Venderbos.

februari 2020
08-08-2014 11:50

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

Schrijver Ronald Giphart is te gast. Hij is wars van kunstenaarsgeheimzinnigheid. Voor hem geen goddelijke inspiratie of de romantiek van het miskend genie. Schrijven is een vak, je moet het leren.

01-08-2014 11:47

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

Populair wetenschappelijk programma. Wat kan de wetenschap actrice en musicus Hadewych Minis over relaties vertellen?

25-07-2014 11:42

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

Populair-wetenschappelijk programma van Joep van Deudekom en Rob Urgert. Te gast is EO-presentator Manuel Venderbos.

18-07-2014 11:39

Factcheckers

Factcheckers - Factcheckers

In Factcheckers draait het om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Te gast is journalist, presentator en hoogleraar Jeroen Smit.

27-06-2014 11:41

vr 27 jun 2014

Factcheckers - vr 27 jun 2014

11:41,Janine Abbring ondergaat de Trier Social Stress Test, waarmee wereldwijd onderzoek wordt gedaan naar sociale stress. En Rob inventariseert de positieve en negatieve kanten van stress.

20-06-2014 11:43

Wordt Nederland minder mannelijk? (vr 20 jun 2014

Factcheckers - Wordt Nederland minder mannelijk? (vr 20 jun 2014

11:43),Zijn mannen steeds meer watjes geworden? Wat gebeurt er met het testosteronpeil van jonge vaders? De eeuwige kwestie van man-vrouwvriendschappen, zijn die mogelijk?

08-05-2014 20:57

Wordt Nederland gelukkiger? (do 8 mei 2014

Factcheckers - Wordt Nederland gelukkiger? (do 8 mei 2014

20:57),Presentator Marc de Hond was een van de jongste internetmiljonairs van Nederland. Maar hij verloor z'n geld en belandde vervolgens door een medische fout in een rolstoel.

24-04-2014 20:59

Wordt Nederland minder mannelijk? (do 24 apr 2014

Factcheckers - Wordt Nederland minder mannelijk? (do 24 apr 2014

20:59),Zijn mannen steeds meer watjes geworden? Wat gebeurt er met het testosteronpeil van jonge vaders? De eeuwige kwestie van man-vrouwvriendschappen, zijn die mogelijk?

17-04-2014 20:59

Wordt Nederland dikker? (do 17 apr 2014

Factcheckers - Wordt Nederland dikker? (do 17 apr 2014

20:59),Acteur Marcel Musters is te gast. Hij viel tientallen kilo's af en kan als ervaringsdeskundige goed meepraten over dikker worden en afvallen. Overgewicht is een steeds groter probleem in ons land.

03-04-2014 20:55

Hoe worden we beter in voetbal? - Foppe de Haan (do 3 a...

Factcheckers - Hoe worden we beter in voetbal? - Foppe de Haan (do 3 a...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Te gast is trainer, onderwijzer en bondscoach Foppe de Haan.

27-03-2014 21:00

Hoe worden we ouder? - Loretta Schrijver (do 27 mrt 201...

Factcheckers - Hoe worden we ouder? - Loretta Schrijver (do 27 mrt 201...

Te gast is nieuwslezeres, dierenvriend en presentator Loretta Schrijver. Ze heeft een passie voor duurzaamheid en natuurbehoud. Maar wat heeft ze met tijd, met ouder worden en jong blijven?

20-03-2014 20:56

Hoe maken we Nederland veiliger? - Klaas Wilting (do 20...

Factcheckers - Hoe maken we Nederland veiliger? - Klaas Wilting (do 20...

Te gast is oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting. Hij volgt de criminaliteit nog altijd op de voet. Wat kan de wetenschap hem over veiligheid vertellen? Hoe kun je criminaliteit verminderen?

13-03-2014 20:57

Hoe kunnen we creatiever worden? - Ronald Giphart (do 1...

Factcheckers - Hoe kunnen we creatiever worden? - Ronald Giphart (do 1...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Joep van Deudekom en Rob Urgert, cabaretiers met een passie voor wetenschap, onderzoeken een typisch Nederlandse kwestie.

06-03-2014 20:57

Hoe vind je een geschikte partner? - Hadewych Minis (do...

Factcheckers - Hoe vind je een geschikte partner? - Hadewych Minis (do...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. -Wat kan de wetenschap actrice en musicus Hadewych Minis over relaties vertellen?

27-02-2014 20:56

Wat zijn de voordelen van religie? - Manuel Venderbos (...

Factcheckers - Wat zijn de voordelen van religie? - Manuel Venderbos (...

Wetenschapsprogramma waarin het draait om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Te gast is EO-presentator Manuel Venderbos.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Factcheckers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Factcheckers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Factcheckers bij Factcheckers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Factcheckers. Heb je een uitzending van Factcheckers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Factcheckers gemist

Wetenschapsprogramma waarin het gaat om verhalen achter feiten en feiten achter verhalen. Joep en Rob onderzoeken een typisch Nederlandse kwestie. Zij doen dat steeds met een andere gast, de ervaringsdeskundige van dienst. Het zijn Marcel Musters die maar liefst dertig kilo afviel, Marloes Coenen, voormalig wereldkampioen kooivechten en opererend in een typische mannenomgeving, Janine Abbring die vorig jaar een stressvolle periode doormaakte na haar rampzalige sprong in Wie is de Mol? en Marc de Hond, ooit een van de jongste internetmiljonairs die zijn geld verloor en door toedoen van een medische fout in een rolstoel belandde. Met hem onderzoeken Joep en Rob het verschijnsel 'geluk'. Afl.: Wordt Nederland gestresster?. Presentatie: Joep van Deudekom, Rob Urgert.

Uitzending gemist van Factcheckers? Hier kun je alle uitzendingen van Factcheckers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 08-08-2014 om 11:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!