Programma gemist?

Dierenarts naar Jacques Kaandorp op tv van safaripark Beekse Bergen en naar Dierenrijk gaat op expeditie van naar van Iran. Hij is hier om van met een wetenschapper die onderzoek op doet naar deze ernstig bedreigde de een diersoort te helpen. de Het is de op bedoeling om de luipaarden ten de eerste naar te vinden, want dat is een heel lastig. uit Vervolgens te verdoven met en een met halsband om te doen met een op tv GPS zender. Zodat door in ze een jaar alle bewegingen in door het kaart kunnen brengen. Eerst van maar eens daar zien te uit op komen.

Dierenarts Jacques Kaandorp van van safaripark op Beekse Bergen is op tv bij de uit axisherten. Er het gaan er twee naar een een Franse door dierentuin, maar door de met komst van het de dierenarts worden de de dieren zo wild de dat er ééntje door over het hek springt uit en ontsnapt. In de Dierenrijk in Nuenen in moeten tijdens jonge papegaaien en uit stokstaartjes worden gechipt, maar dan moeten de ze wel een eerst naar gevangen worden. Handschoenen tijdens aan!

Dierenarts op Jacques Kaandorp van safaripark Beekse op tv Bergen in gaat op zoek naar de een Brahma door haan met een ontstoken poot van en een naar jonge antilope. Dierverzorgers Lonneke het en Jeroen gaan in poep verzamelen door voor onderzoek. een Onder andere bij op tv de tijgers, schildpadden en een slangen.

Olijfje op tv is een ocelot uit naar Dierenrijk in Nuenen. op tv Deze katachtige heeft een door door flinke wond aan op haar voorpoot. Ze het loopt hierdoor moeilijk en likt de heel de veel aan de wond, de maar de wond tijdens geneest niet. Het is zelfs met erger geworden. Daarom tijdens wordt uit er besloten om het op dier naar tijdens de Beekse Bergen over van te brengen door voor een in operatie.

In de door Beekse Bergen is een op tv groot nieuw van olifantenverblijf tijdens gemaakt. Er komen uit namelijk vier Afrikaanse olifanten naar tijdens Hilvarenbeek. Moeder Punda op tv met haar drie met kinderen: Bongi, Shawu met en op de jongste Pina-Nessi. Ze komen het uit met de Grüner Zoo in naar Wuppertal. En uit omdat je ze niet in op de achterbank met van een auto kan van zetten komen er het zeecontainers en mega-huiskranen naar aan te pas. tijdens Een naar flinke operatie om ze veilig de naar op Hilvarenbeek te brengen.

Een doodshoofdaapje een is klein. de Piepklein. Nu heeft aapje uit Kristoff last van een uit tand. Dus op moet op tv dierenarts Jacques Kaandorp het miniaapje van op miniscule wijze proberen in met te helpen. In van Nuenen zijn de ringstaartmaki's een tijdens leuke attractie in voor de door bezoekers. Verzorger Sandra gaat ze van voeren tijdens en dan maakt een het de dieren niet uit hoe de het ze bij de emmer in komen.

Het spreekuur van de dierenarts Jacques Kaandorp met is op maandagmorgen een altijd goed gevuld. het de Er is pas een rode panda naar geboren. Maar van de grote in vraag is: is het tijdens een mannetje van of een vrouwtje? Ook gaan in er de twee jachtluipaarden tijdens op transport. Sif en Rut met verhuizen van de het safaripark door in Hilvarenbeek naar Dierenrijk in Nuenen. van Jacques brengt de door dieren door zelf die kant op. Hij een op tv kan dan meteen ingrijpen, een mocht er toch iets van misgaan. Er gaan natuurlijk de met toch twee grote roofdieren van de openbare weg tijdens op.

In in dit nieuwe seizoen een volgen we weer de het wel en wee uit van de wilde een dieren in van het safaripark met in Hilvarenbeek en het het dierenpark in Nuenen. tijdens In dit nieuwe seizoen het van 'Komt een met aap in bij de dokter' op tv volgen we weer het wel en de in wee van de wilde dieren in in de het safaripark in Hilvarenbeek en het uit dierenpark op tv in Nuenen. We kijken achter een naar de schermen bij de dierverzorgers naar én dierenarts. Samen zorgen de op tv ze ervoor dat de dieren gezond met zijn én blijven. de naar En is er naar toch eentje ziek: dan komt dierenarts op tv Jacques. Met een een spuitje, de in blaaspijp, of zelfs van het verdovingsgeweer. het Dit alles om de dieren door het weer beter te door maken. Maar die zitten van niet altijd op een de dierenarts door te wachten. Want de het blijven wilde met dieren.

In in dit nieuwe seizoen volgen we tijdens weer het wel van een en wee van de wilde dieren het in het uit safaripark in Hilvarenbeek uit en naar het dierenpark in naar Nuenen. In dit nieuwe met seizoen van naar 'Komt een aap naar bij de dokter' volgen we weer met een het wel en wee uit van de van wilde dieren in het safaripark in in Hilvarenbeek met en het dierenpark in Nuenen. uit een We kijken achter de schermen op bij een de dierverzorgers én dierenarts. Samen naar zorgen op tv ze ervoor dat de een dieren gezond zijn én blijven. de En het is er toch eentje ziek: met dan komt dierenarts met door Jacques. Met een spuitje, de tijdens blaaspijp, of zelfs het in verdovingsgeweer. tijdens Dit alles op tv om de dieren weer beter te naar maken. Maar die naar zitten een niet altijd op de dierenarts in te wachten. Want naar het uit blijven wilde een dieren.

In dit nieuwe het seizoen volgen met we weer naar het wel en in wee van de de wilde dieren in van het safaripark in Hilvarenbeek door en het dierenpark het in door Nuenen. In dit een nieuwe seizoen van 'Komt een aap door bij de in dokter' volgen we het weer het wel en op wee een van de wilde uit dieren in het safaripark de in Hilvarenbeek en een het met dierenpark in Nuenen. We kijken tijdens achter de schermen in bij door de dierverzorgers én dierenarts. Samen het zorgen ze ervoor op tv dat de dieren van gezond zijn én blijven. de En is uit er toch eentje ziek: op dan komt dierenarts naar in Jacques. Met een een spuitje, de blaaspijp, of zelfs het uit verdovingsgeweer. de Dit alles om in de dieren van weer beter te maken. Maar die op tv op tv zitten niet altijd op de naar dierenarts te wachten. Want in het op blijven wilde een dieren.

In dit in nieuwe seizoen door volgen we weer in het wel en wee van met op de wilde dieren in door het safaripark een in Hilvarenbeek en tijdens het dierenpark in de Nuenen. In dit op tv nieuwe seizoen van met 'Komt een aap bij de de dokter' het volgen we weer van het wel en op wee van de het wilde dieren in het safaripark in de door Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. tijdens We kijken achter tijdens van de schermen bij de dierverzorgers op tv én op dierenarts. Samen zorgen ze ervoor op dat de dieren met gezond zijn een én blijven. En in is er van toch eentje ziek: dan naar komt dierenarts Jacques. Met een de spuitje, de blaaspijp, naar of zelfs een het verdovingsgeweer. Dit alles op om de dieren tijdens door weer beter te maken. naar Maar die zitten niet in altijd op door de dierenarts te wachten. van Want het blijven de wilde op tv dieren.

In dit in nieuwe seizoen volgen naar we weer het wel met een en wee van op tv de wilde dieren in het safaripark het in in Hilvarenbeek en het het dierenpark in Nuenen. In dit naar nieuwe seizoen van in 'Komt een aap op bij de dokter' in volgen we in weer het wel naar en tijdens wee van de de wilde dieren in het met safaripark in met Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. met naar We kijken achter de op schermen bij op tv de dierverzorgers én dierenarts. Samen uit zorgen door ze ervoor dat op tv de dieren gezond zijn het én blijven. En het is er door toch eentje ziek: dan komt dierenarts uit in Jacques. Met een spuitje, tijdens de blaaspijp, of zelfs de het verdovingsgeweer. Dit alles in om de op tv dieren weer beter op tv te maken. Maar die uit zitten het niet altijd door op de dierenarts te wachten. de Want op het blijven wilde uit dieren.

In in dit nieuwe seizoen op tv volgen we weer op tv het wel op tv en wee van de wilde dieren op van in het safaripark in een Hilvarenbeek en het dierenpark in in met Nuenen.

In de dit nieuwe seizoen volgen we op weer met het wel en het wee van de van wilde dieren in het safaripark een de in Hilvarenbeek en het tijdens dierenpark in op Nuenen.

In dit van nieuwe het seizoen van 'Komt op een aap bij de op dokter' volgen we het weer het wel en in wee van het de wilde dieren in op tv het safaripark in de Hilvarenbeek en het een dierenpark in op tv Nuenen.

juni 2021
15-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Dierenarts Jacques Kaandorp van safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk gaat op expeditie naar Iran. Hij is hier om een wetenschapper die onderzoek doet naar deze ernstig bedreigde diersoort te helpen. Het is de bedoeling om de luipaarden te...

14-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Dierenarts Jacques Kaandorp van safaripark Beekse Bergen is bij de axisherten. Er gaan er twee naar een Franse dierentuin, maar door de komst van de dierenarts worden de dieren zo wild dat er ééntje over het hek springt en ontsnapt. In Dier...

11-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Dierenarts Jacques Kaandorp van safaripark Beekse Bergen gaat op zoek naar een Brahma haan met een ontstoken poot en een jonge antilope. Dierverzorgers Lonneke en Jeroen gaan poep verzamelen voor onderzoek. Onder andere bij de tijgers, schi...

10-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Olijfje is een ocelot uit Dierenrijk in Nuenen. Deze katachtige heeft een flinke wond aan haar voorpoot. Ze loopt hierdoor moeilijk en likt heel veel aan de wond, maar de wond geneest niet. Het is zelfs erger geworden. Daarom wordt er beslo...

09-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In de Beekse Bergen is een groot nieuw olifantenverblijf gemaakt. Er komen namelijk vier Afrikaanse olifanten naar Hilvarenbeek. Moeder Punda met haar drie kinderen: Bongi, Shawu en de jongste Pina-Nessi. Ze komen uit de Grüner Zoo in Wuppe...

08-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Een doodshoofdaapje is klein. Piepklein. Nu heeft aapje Kristoff last van een tand. Dus moet dierenarts Jacques Kaandorp het miniaapje op miniscule wijze proberen te helpen. In Nuenen zijn de ringstaartmaki's een leuke attractie voor de bez...

30-07-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Het spreekuur van dierenarts Jacques Kaandorp is op maandagmorgen altijd goed gevuld. Er is pas een rode panda geboren. Maar de grote vraag is: is het een mannetje of een vrouwtje? Ook gaan er twee jachtluipaarden op transport. Sif en Rut v...

23-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

22-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

21-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

20-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

19-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

16-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen.

15-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen.

14-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Komt een aap bij de dokter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Komt een aap bij de dokter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Komt een aap bij de dokter bij Komt een aap bij de dokter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Komt een aap bij de dokter. Heb je een uitzending van Komt een aap bij de dokter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Komt een aap bij de dokter gemist

Hoe onderzoek je een olifant? Is het gevaarlijk om een giraffe te verdoven? Hoe verhuis je een Siberische tijger en wie geeft EHBO aan vechtende bosrendieren? Ook dieren moeten soms naar de dokter en gelukkig kunnen ze dan terecht bij Jacques Kaandorp, de dierenarts van Safaripark Beekse Bergen. We krijgen een kijkje achter de schermen bij het werk van dokter Jacques en de andere dierenverzorgers in het safaripark. De échte sterren zijn natuurlijk de dieren zelf. Met in de hoofdrol olifanten, leeuwen, tijgers, otters, neushoorns, ijsberen, berberapen, wisenten en oehoe's.

Uitzending gemist van Komt een aap bij de dokter? Hier kun je alle uitzendingen van Komt een aap bij de dokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 17-08-2018 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!