Programma gemist?

Twee een springbokken gaan van plat, omdat Jacques ze moet de onderzoeken. de Bij de valkeniers het van het safaripark ontsnappen (bijna) twee met blauwbuikscharrelaars. Valkenier Robin een en de zijn team moeten alle zeilen van bijzetten om ze naar weer terug tijdens te krijgen, anders kan een de show niet tijdens uit doorgaan.

IJsbeer het Noordje verhuist van Dierenrijk een naar Emmen. op tv Maar eerst de moet ze zelf de verhuiskist op tv inlopen. Dierverzorger Yvonne traint tijdens de vier nieuwe het olifanten in het door uit safaripark.

Dierenarts Jacques Kaandorp naar van door safaripark Beekse Bergen met en Dierenrijk is op tv op expeditie in naar Iran. Hij is hier een om een wetenschapper op die door onderzoek doet naar deze ernstig tijdens bedreigde uit diersoort te helpen. tijdens Het is de bedoeling naar om de luipaarden ten eerste uit te vinden, want op dat is met heel de lastig. Vervolgens te verdoven en met een tijdens halsband om te doen met een naar GPS in zender. Zodat ze een de jaar een alle bewegingen in een kaart kunnen brengen.

Dierenarts naar Jacques Kaandorp van safaripark Beekse uit Bergen en Dierenrijk het op tv gaat op expeditie naar Iran. op Hij op is hier om een wetenschapper van die op tv onderzoek doet naar deze ernstig een bedreigde op diersoort te helpen. het Het is de tijdens bedoeling om de luipaarden ten eerste door te vinden, want naar dat met is heel lastig. Vervolgens van te verdoven de en een halsband om op te in doen met een GPS zender. Zodat op tv ze een in jaar alle de bewegingen in kaart kunnen uit brengen. Eerst maar eens door daar zien te met met komen.

Dierenarts Jacques Kaandorp in van op tv safaripark Beekse Bergen uit is bij de het axisherten. Er op tv gaan er twee naar een de Franse dierentuin, maar door met de het komst van de van dierenarts worden de dieren zo uit wild in dat er ééntje over de het hek een springt en ontsnapt. In Dierenrijk uit in het Nuenen moeten van jonge papegaaien en een stokstaartjes worden gechipt, met maar dan moeten op ze wel eerst gevangen door worden. Handschoenen door aan!

Dierenarts van Jacques Kaandorp het van safaripark Beekse Bergen op tv gaat op zoek naar een het naar Brahma haan met een ontstoken door poot en een door jonge antilope. het Dierverzorgers Lonneke tijdens en Jeroen gaan van poep verzamelen voor door onderzoek. Onder andere bij de tijdens tijgers, schildpadden en op tv slangen.

Olijfje een is een ocelot op uit Dierenrijk in Nuenen. Deze van van katachtige heeft een flinke uit wond aan haar voorpoot. een Ze loopt hierdoor moeilijk het en likt in heel veel van aan de wond, maar door de wond geneest niet. het Het in is zelfs erger geworden. in Daarom wordt er de besloten om het het dier tijdens naar de Beekse Bergen over op te brengen voor een naar met operatie.

In de Beekse naar Bergen is de een groot uit nieuw olifantenverblijf op gemaakt. Er komen een namelijk vier Afrikaanse olifanten naar Hilvarenbeek. het Moeder Punda in met haar door drie kinderen: tijdens Bongi, Shawu en van de jongste Pina-Nessi. Ze komen uit van de met Grüner Zoo op tv in Wuppertal. En omdat je de ze niet op naar de achterbank van een een de auto kan zetten komen er zeecontainers naar en mega-huiskranen een aan te pas. op tv Een flinke operatie om op ze een veilig naar Hilvarenbeek te van brengen.

Een naar doodshoofdaapje is in klein. Piepklein. Nu heeft naar aapje Kristoff last van een op tv tand. tijdens Dus moet dierenarts Jacques Kaandorp een het miniaapje op op naar miniscule wijze proberen te uit helpen. In Nuenen zijn door de ringstaartmaki's van een leuke attractie voor de de bezoekers. Verzorger Sandra het op gaat ze voeren en dan maakt tijdens met het de dieren niet uit hoe met ze bij de een emmer tijdens komen.

Het spreekuur van tijdens door dierenarts Jacques Kaandorp uit is op maandagmorgen altijd van goed gevuld. Er het is pas de een rode panda geboren. naar Maar de grote vraag is: op is het naar een naar mannetje of een een vrouwtje? Ook gaan er uit twee jachtluipaarden een op transport. Sif en een Rut verhuizen van het tijdens safaripark in Hilvarenbeek in naar Dierenrijk op in Nuenen. met Jacques brengt de het dieren zelf die door kant op. Hij kan dan van meteen ingrijpen, een mocht er toch iets met misgaan. Er de gaan natuurlijk uit toch twee grote roofdieren op de openbare weg het op.

In op dit nieuwe seizoen tijdens volgen we weer tijdens het wel en van wee van van de wilde dieren in het safaripark naar van in Hilvarenbeek en het dierenpark met in Nuenen. een In dit tijdens nieuwe seizoen van 'Komt een een aap bij de dokter' het volgen we naar weer het de wel en tijdens wee van de wilde dieren in het het safaripark in het met Hilvarenbeek en het dierenpark in in Nuenen. We op kijken achter de schermen door bij op de dierverzorgers én dierenarts. Samen zorgen op ze ervoor met dat de dieren gezond door zijn én tijdens blijven. de En is er toch eentje ziek: in dan komt dierenarts een Jacques. Met een door spuitje, de de blaaspijp, of zelfs uit het verdovingsgeweer. Dit in alles het om de dieren in weer beter te maken. Maar die met in zitten niet altijd op de dierenarts het te tijdens wachten. Want het blijven tijdens wilde tijdens dieren.

In dit in nieuwe seizoen volgen we tijdens weer naar het wel en met wee van de door wilde dieren naar in het safaripark in van Hilvarenbeek en de het dierenpark in van Nuenen. In dit naar nieuwe seizoen van naar 'Komt een aap op tv bij de dokter' volgen we weer de het wel en een wee door van de op wilde dieren in het safaripark in tijdens Hilvarenbeek en het uit dierenpark in Nuenen. naar We kijken met achter de in schermen bij de dierverzorgers uit én uit dierenarts. Samen zorgen ze op tv ervoor dat de dieren tijdens gezond zijn én blijven. in En is er uit toch eentje ziek: een tijdens dan komt dierenarts Jacques. Met een een spuitje, de blaaspijp, naar van of zelfs het verdovingsgeweer. het Dit alles om de het dieren weer beter van te maken. Maar die uit zitten op niet altijd op de met dierenarts te wachten. Want naar een het blijven wilde in dieren.

In dit nieuwe met seizoen op volgen we weer tijdens het wel en wee van de de met wilde dieren in het op tv safaripark een in Hilvarenbeek en het dierenpark naar in Nuenen. In dit het nieuwe seizoen van tijdens 'Komt een uit aap uit bij de dokter' naar volgen we weer het wel en door wee het van de wilde dieren in naar het safaripark in de door Hilvarenbeek en het dierenpark door in Nuenen. van We kijken achter de schermen door bij de dierverzorgers door én dierenarts. Samen zorgen van ze ervoor op tv dat het de dieren gezond zijn tijdens én blijven. met En is er toch eentje ziek: tijdens de dan komt dierenarts Jacques. Met uit een spuitje, de blaaspijp, tijdens of op zelfs het verdovingsgeweer. Dit alles tijdens om door de dieren het weer beter te maken. van Maar die zitten niet op tv altijd op de dierenarts een te wachten. Want tijdens op het blijven wilde op dieren.

In dit nieuwe door seizoen volgen uit we weer het uit wel uit en wee van de wilde dieren door in het tijdens safaripark in Hilvarenbeek en door door het dierenpark in Nuenen. In dit met nieuwe tijdens seizoen van 'Komt een het aap van bij de dokter' volgen we weer het het wel naar en wee van van de wilde dieren in met het safaripark het in Hilvarenbeek en door het dierenpark op tv in Nuenen. We een kijken achter op de schermen bij een de dierverzorgers én dierenarts. tijdens Samen zorgen ze naar ervoor dat de dieren met gezond zijn uit én blijven. En is tijdens er van toch eentje ziek: dan komt een dierenarts Jacques. in Met een spuitje, de uit blaaspijp, of tijdens zelfs het verdovingsgeweer. Dit op tv alles om de de dieren weer tijdens beter te maken. Maar de die zitten niet door altijd op op de dierenarts te tijdens wachten. Want het blijven tijdens wilde op dieren.

In uit dit nieuwe van seizoen volgen we weer het wel de uit en wee van de een wilde dieren naar in het safaripark in naar Hilvarenbeek en het naar dierenpark in Nuenen. In naar dit nieuwe seizoen van van 'Komt een met aap bij naar de dokter' volgen een we weer het wel tijdens en op wee van de wilde dieren in op tv het safaripark in op Hilvarenbeek en uit het dierenpark in Nuenen. het We kijken achter in de schermen bij een de dierverzorgers het én dierenarts. Samen een zorgen ze tijdens ervoor dat de dieren gezond een zijn uit én blijven. En is er de toch eentje door ziek: dan het komt dierenarts Jacques. met Met een spuitje, de blaaspijp, op tv op of zelfs het verdovingsgeweer. Dit alles van om de op tv dieren weer beter naar te maken. Maar op tv die op tv zitten niet altijd op de dierenarts van te wachten. een Want het blijven wilde de op dieren.

maart 2018
18-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Twee springbokken gaan plat, omdat Jacques ze moet onderzoeken. Bij de valkeniers van het safaripark ontsnappen (bijna) twee blauwbuikscharrelaars. Valkenier Robin en zijn team moeten alle zeilen bijzetten om ze weer terug te krijgen, ander...

17-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

IJsbeer Noordje verhuist van Dierenrijk naar Emmen. Maar eerst moet ze zelf de verhuiskist inlopen. Dierverzorger Yvonne traint de vier nieuwe olifanten in het safaripark.

16-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Dierenarts Jacques Kaandorp van safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk is op expeditie naar Iran. Hij is hier om een wetenschapper die onderzoek doet naar deze ernstig bedreigde diersoort te helpen. Het is de bedoeling om de luipaarden ten ...

15-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Dierenarts Jacques Kaandorp van safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk gaat op expeditie naar Iran. Hij is hier om een wetenschapper die onderzoek doet naar deze ernstig bedreigde diersoort te helpen. Het is de bedoeling om de luipaarden te...

14-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Dierenarts Jacques Kaandorp van safaripark Beekse Bergen is bij de axisherten. Er gaan er twee naar een Franse dierentuin, maar door de komst van de dierenarts worden de dieren zo wild dat er ééntje over het hek springt en ontsnapt. In Dier...

11-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Dierenarts Jacques Kaandorp van safaripark Beekse Bergen gaat op zoek naar een Brahma haan met een ontstoken poot en een jonge antilope. Dierverzorgers Lonneke en Jeroen gaan poep verzamelen voor onderzoek. Onder andere bij de tijgers, schi...

10-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Olijfje is een ocelot uit Dierenrijk in Nuenen. Deze katachtige heeft een flinke wond aan haar voorpoot. Ze loopt hierdoor moeilijk en likt heel veel aan de wond, maar de wond geneest niet. Het is zelfs erger geworden. Daarom wordt er beslo...

09-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In de Beekse Bergen is een groot nieuw olifantenverblijf gemaakt. Er komen namelijk vier Afrikaanse olifanten naar Hilvarenbeek. Moeder Punda met haar drie kinderen: Bongi, Shawu en de jongste Pina-Nessi. Ze komen uit de Grüner Zoo in Wuppe...

08-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Een doodshoofdaapje is klein. Piepklein. Nu heeft aapje Kristoff last van een tand. Dus moet dierenarts Jacques Kaandorp het miniaapje op miniscule wijze proberen te helpen. In Nuenen zijn de ringstaartmaki's een leuke attractie voor de bez...

30-07-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Het spreekuur van dierenarts Jacques Kaandorp is op maandagmorgen altijd goed gevuld. Er is pas een rode panda geboren. Maar de grote vraag is: is het een mannetje of een vrouwtje? Ook gaan er twee jachtluipaarden op transport. Sif en Rut v...

23-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

22-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

21-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

20-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

19-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Komt een aap bij de dokter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Komt een aap bij de dokter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Komt een aap bij de dokter bij Komt een aap bij de dokter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Komt een aap bij de dokter. Heb je een uitzending van Komt een aap bij de dokter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Komt een aap bij de dokter gemist

Hoe onderzoek je een olifant? Is het gevaarlijk om een giraffe te verdoven? Hoe verhuis je een Siberische tijger en wie geeft EHBO aan vechtende bosrendieren? Ook dieren moeten soms naar de dokter en gelukkig kunnen ze dan terecht bij Jacques Kaandorp, de dierenarts van Safaripark Beekse Bergen. We krijgen een kijkje achter de schermen bij het werk van dokter Jacques en de andere dierenverzorgers in het safaripark. De échte sterren zijn natuurlijk de dieren zelf. Met in de hoofdrol olifanten, leeuwen, tijgers, otters, neushoorns, ijsberen, berberapen, wisenten en oehoe's.

Uitzending gemist van Komt een aap bij de dokter? Hier kun je alle uitzendingen van Komt een aap bij de dokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 18-08-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord