Programma gemist?

Aflevering 9 de - Realityreeks: We kijken met achter de tijdens schermen het bij de dierverzorgers én tijdens dierenarts. Samen zorgen ze ervoor een dat de de dieren gezond zijn én op tv een blijven.

Aflevering in 8 - op Realityreeks: We kijken achter de een schermen bij de door dierverzorgers én dierenarts. uit Samen zorgen naar ze ervoor het dat de dieren gezond uit zijn én uit blijven.

Dierenarts in Jacques Kaandorp van safaripark de Beekse Bergen en Dierenrijk op gaat op expeditie door naar van Iran. Hij is tijdens hier om een wetenschapper die het onderzoek op doet naar deze ernstig naar bedreigde diersoort uit te helpen. Het is de het bedoeling om tijdens de luipaarden ten eerste tijdens te op tv vinden, want met dat is heel lastig. de Vervolgens te naar verdoven en een halsband om te op uit doen met een op tv GPS zender. Zodat op tv ze een jaar alle bewegingen met in kaart kunnen in brengen. Eerst met maar eens daar zien met te door komen.

Dierenarts tijdens Jacques Kaandorp naar van safaripark Beekse Bergen is bij het de het axisherten. Er in gaan er twee naar een een Franse dierentuin, maar op door de uit komst van met de dierenarts worden de de dieren zo wild dat er tijdens ééntje een over het hek springt door en het ontsnapt. In Dierenrijk in Nuenen moeten een met jonge papegaaien en stokstaartjes een worden gechipt, maar tijdens dan moeten ze wel eerst de gevangen worden. in Handschoenen een aan!

Dierenarts op tv Jacques Kaandorp van safaripark Beekse tijdens Bergen gaat op in zoek naar op tv een Brahma van haan met een ontstoken poot tijdens en een een jonge antilope. uit Dierverzorgers Lonneke en Jeroen de gaan poep het verzamelen voor onderzoek. Onder andere de bij de in tijgers, schildpadden en door slangen.

Olijfje is een een ocelot uit Dierenrijk door in Nuenen. van Deze katachtige de heeft een flinke op tv wond aan op tv haar voorpoot. Ze loopt hierdoor het moeilijk het en likt heel veel van aan de wond, op tv maar de een wond geneest niet. Het op tv is zelfs erger geworden. de Daarom wordt er in besloten uit om het dier naar de op tv Beekse Bergen in over te met brengen voor een op tv operatie.

In op tv de Beekse Bergen de is een groot op nieuw olifantenverblijf gemaakt. een Er komen naar namelijk vier Afrikaanse olifanten naar Hilvarenbeek. van Moeder Punda uit met tijdens haar drie kinderen: Bongi, Shawu een en de op tv jongste Pina-Nessi. de Ze komen uit de een Grüner Zoo het in Wuppertal. En omdat een je ze niet op het de uit achterbank van een auto kan naar zetten uit komen er zeecontainers en mega-huiskranen aan door van te pas. Een flinke operatie het om ze op tv veilig naar op Hilvarenbeek te brengen.

Een doodshoofdaapje is naar klein. naar Piepklein. Nu heeft naar aapje Kristoff last van een op tv tand. Dus de moet dierenarts Jacques Kaandorp met het miniaapje op uit miniscule uit wijze proberen te met helpen. In Nuenen de zijn de ringstaartmaki's een leuke van attractie voor de het bezoekers. Verzorger Sandra uit gaat ze voeren naar op en dan maakt het het de dieren niet uit met hoe op tv ze bij de emmer met komen.

Het een spreekuur van het dierenarts Jacques Kaandorp is op maandagmorgen uit altijd een goed gevuld. een Er is pas een rode met panda geboren. Maar de de grote vraag is: tijdens is de het een mannetje of met een vrouwtje? van Ook gaan op er twee jachtluipaarden op met transport. Sif een en Rut verhuizen op tv van het safaripark van in Hilvarenbeek naar Dierenrijk tijdens in Nuenen. tijdens Jacques brengt de dieren zelf die een kant naar op. Hij kan dan op meteen ingrijpen, mocht op er toch iets misgaan. op Er gaan natuurlijk door toch op twee grote roofdieren de de openbare weg naar op.

In de dit nieuwe seizoen een volgen we van weer het wel en wee van tijdens de wilde dieren van in het safaripark op in Hilvarenbeek en uit het dierenpark in naar Nuenen. In uit dit uit nieuwe seizoen van 'Komt een van aap op tv bij de dokter' volgen met we weer het door wel en wee van door de op tv wilde dieren in het safaripark op tv in Hilvarenbeek door en het dierenpark op in Nuenen. naar We kijken achter de schermen uit bij de dierverzorgers een én dierenarts. door Samen zorgen ze ervoor een dat de van dieren gezond tijdens zijn én blijven. En is van er toch met eentje ziek: de dan komt dierenarts Jacques. het Met een spuitje, een de blaaspijp, of in zelfs het op verdovingsgeweer. Dit alles om de de dieren in weer beter te maken. Maar die naar zitten niet altijd een op met de dierenarts met te wachten. Want het uit blijven wilde van dieren.

In dit nieuwe met seizoen op volgen we tijdens weer het wel en wee de van de de wilde dieren met in het safaripark in Hilvarenbeek en de het dierenpark op in Nuenen. In dit met nieuwe seizoen het van 'Komt een aap op tv bij de dokter' door volgen we naar weer met het wel en tijdens wee van de wilde dieren in tijdens het van safaripark in Hilvarenbeek op tv en het dierenpark naar in Nuenen. We kijken op achter de schermen bij op de tijdens dierverzorgers én in dierenarts. Samen zorgen ze een ervoor dat de met dieren gezond zijn én een blijven. En op tv is er toch eentje van ziek: dan komt dierenarts de Jacques. tijdens Met een spuitje, de in blaaspijp, of zelfs naar het verdovingsgeweer. Dit door alles om de dieren met weer beter naar te maken. Maar die van zitten op tv niet altijd op de dierenarts uit te wachten. Want op tv het blijven wilde het een dieren.

In op dit nieuwe seizoen volgen een we weer de het wel en wee van het de wilde dieren het in het safaripark uit het in Hilvarenbeek en het dierenpark in door Nuenen. de In dit nieuwe seizoen van uit 'Komt een aap op bij de door dokter' volgen door we weer het op tv wel en wee van van de wilde in dieren in het safaripark in de Hilvarenbeek en een het dierenpark in op tv Nuenen. We met kijken achter naar de schermen bij de dierverzorgers én van dierenarts. met Samen zorgen ze uit ervoor dat de dieren op gezond een zijn én blijven. En is naar er toch eentje in ziek: door dan komt dierenarts een Jacques. Met een spuitje, tijdens de blaaspijp, het of zelfs het verdovingsgeweer. uit Dit alles in om de dieren weer beter naar te maken. Maar die in zitten in niet altijd op de dierenarts in een te wachten. Want het blijven wilde op tv van dieren.

In met dit nieuwe seizoen het volgen we het weer het wel en wee op van de de wilde dieren in het het safaripark in Hilvarenbeek naar en het dierenpark in in Nuenen. In het dit nieuwe seizoen van tijdens 'Komt in een aap met bij de dokter' volgen door we weer het wel en tijdens wee van in de wilde dieren op in het in safaripark in Hilvarenbeek en met het dierenpark tijdens in Nuenen. tijdens We kijken achter de schermen de bij uit de dierverzorgers én dierenarts. het Samen zorgen ze ervoor tijdens dat de dieren op gezond zijn met én blijven. En is tijdens er naar toch eentje ziek: dan komt dierenarts naar Jacques. Met op een spuitje, naar de blaaspijp, of van zelfs het verdovingsgeweer. Dit alles op tv om op de dieren weer beter te in maken. Maar van die zitten naar niet altijd op het de dierenarts te wachten. Want uit de het blijven wilde van dieren.

In tijdens dit nieuwe seizoen volgen we op tv weer het wel op en wee door van de wilde dieren de in het safaripark naar in Hilvarenbeek door en het tijdens dierenpark in in Nuenen. In dit de nieuwe seizoen van 'Komt met een aap door bij de dokter' de volgen we weer het wel en naar wee van in de de wilde dieren in het op tv safaripark in een Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. de We kijken door achter de in schermen bij de dierverzorgers het én naar dierenarts. Samen zorgen ze ervoor uit dat de dieren gezond door zijn én blijven. in op En is er door toch eentje ziek: dan komt uit dierenarts Jacques. Met een op spuitje, de naar blaaspijp, of zelfs door het verdovingsgeweer. op tv Dit alles om de dieren op weer beter te van op maken. Maar die zitten niet altijd tijdens van op de dierenarts te naar wachten. Want het op tv blijven wilde het dieren.

In op tv dit nieuwe seizoen volgen we op weer het wel de en wee op tv van op tv de wilde dieren in met het safaripark met in Hilvarenbeek en met het dierenpark in de Nuenen.

augustus 2017
17-08-2017 17:10

Komt een aap bij de dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een aap bij de dokter

Aflevering 9 - Realityreeks: We kijken achter de schermen bij de dierverzorgers én dierenarts. Samen zorgen ze ervoor dat de dieren gezond zijn én blijven.

16-08-2017 17:10

Komt een aap bij de dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een aap bij de dokter

Aflevering 8 - Realityreeks: We kijken achter de schermen bij de dierverzorgers én dierenarts. Samen zorgen ze ervoor dat de dieren gezond zijn én blijven.

15-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Dierenarts Jacques Kaandorp van safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk gaat op expeditie naar Iran. Hij is hier om een wetenschapper die onderzoek doet naar deze ernstig bedreigde diersoort te helpen. Het is de bedoeling om de luipaarden te...

14-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Dierenarts Jacques Kaandorp van safaripark Beekse Bergen is bij de axisherten. Er gaan er twee naar een Franse dierentuin, maar door de komst van de dierenarts worden de dieren zo wild dat er ééntje over het hek springt en ontsnapt. In Dier...

11-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Dierenarts Jacques Kaandorp van safaripark Beekse Bergen gaat op zoek naar een Brahma haan met een ontstoken poot en een jonge antilope. Dierverzorgers Lonneke en Jeroen gaan poep verzamelen voor onderzoek. Onder andere bij de tijgers, schi...

10-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Olijfje is een ocelot uit Dierenrijk in Nuenen. Deze katachtige heeft een flinke wond aan haar voorpoot. Ze loopt hierdoor moeilijk en likt heel veel aan de wond, maar de wond geneest niet. Het is zelfs erger geworden. Daarom wordt er beslo...

09-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In de Beekse Bergen is een groot nieuw olifantenverblijf gemaakt. Er komen namelijk vier Afrikaanse olifanten naar Hilvarenbeek. Moeder Punda met haar drie kinderen: Bongi, Shawu en de jongste Pina-Nessi. Ze komen uit de Grüner Zoo in Wuppe...

08-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Een doodshoofdaapje is klein. Piepklein. Nu heeft aapje Kristoff last van een tand. Dus moet dierenarts Jacques Kaandorp het miniaapje op miniscule wijze proberen te helpen. In Nuenen zijn de ringstaartmaki's een leuke attractie voor de bez...

30-07-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Het spreekuur van dierenarts Jacques Kaandorp is op maandagmorgen altijd goed gevuld. Er is pas een rode panda geboren. Maar de grote vraag is: is het een mannetje of een vrouwtje? Ook gaan er twee jachtluipaarden op transport. Sif en Rut v...

23-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

22-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

21-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

20-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

19-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

16-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Komt een aap bij de dokter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Komt een aap bij de dokter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Komt een aap bij de dokter bij Komt een aap bij de dokter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Komt een aap bij de dokter. Heb je een uitzending van Komt een aap bij de dokter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Komt een aap bij de dokter gemist

Hoe onderzoek je een olifant? Is het gevaarlijk om een giraffe te verdoven? Hoe verhuis je een Siberische tijger en wie geeft EHBO aan vechtende bosrendieren? Ook dieren moeten soms naar de dokter en gelukkig kunnen ze dan terecht bij Jacques Kaandorp, de dierenarts van Safaripark Beekse Bergen. We krijgen een kijkje achter de schermen bij het werk van dokter Jacques en de andere dierenverzorgers in het safaripark. De échte sterren zijn natuurlijk de dieren zelf. Met in de hoofdrol olifanten, leeuwen, tijgers, otters, neushoorns, ijsberen, berberapen, wisenten en oehoe's.

Uitzending gemist van Komt een aap bij de dokter? Hier kun je alle uitzendingen van Komt een aap bij de dokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 17-08-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord