Programma gemist?

Twee naar springbokken gaan plat, in omdat Jacques ze met moet onderzoeken. Bij de valkeniers van van het een safaripark naar ontsnappen (bijna) twee blauwbuikscharrelaars. door Valkenier Robin en zijn op team moeten uit alle zeilen de bijzetten om ze weer terug met te krijgen, een anders kan de in show niet de doorgaan.

IJsbeer Noordje met verhuist van op tv Dierenrijk naar Emmen. Maar eerst het op tv moet ze zelf de verhuiskist inlopen. tijdens Dierverzorger Yvonne traint door de vier op tv nieuwe uit olifanten in het van safaripark.

Dierenarts uit Jacques Kaandorp van safaripark Beekse door Bergen en het Dierenrijk is op naar expeditie naar Iran. van Hij is het hier om tijdens een wetenschapper die onderzoek doet naar tijdens deze ernstig bedreigde door diersoort uit te helpen. Het is de op van bedoeling om de in luipaarden ten eerste van te vinden, want het dat is heel lastig. Vervolgens te in verdoven en met een halsband om van te doen met met een GPS zender. op tv Zodat ze een een jaar op tv alle bewegingen in kaart kunnen het brengen.

Dierenarts Jacques op tv Kaandorp op tv van safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk het gaat op expeditie van naar Iran. Hij op tv is een hier om een tijdens wetenschapper die onderzoek doet door naar deze ernstig bedreigde in op tv diersoort te helpen. Het is de door de bedoeling om de luipaarden op ten eerste te vinden, want van dat het is heel lastig. op tv Vervolgens te verdoven en van een op tv halsband om te doen met het een GPS zender. Zodat van ze een jaar met alle bewegingen uit in met kaart kunnen brengen. Eerst maar eens de met daar zien te van komen.

Dierenarts Jacques uit Kaandorp van het safaripark Beekse Bergen is bij in de axisherten. Er een gaan op tv er twee naar een in Franse dierentuin, in maar door de naar komst van de dierenarts uit worden de dieren het zo wild dat er door ééntje over het uit hek uit springt en ontsnapt. In in Dierenrijk in Nuenen op moeten in jonge papegaaien en stokstaartjes worden gechipt, door maar door dan moeten ze tijdens wel eerst gevangen worden. met Handschoenen met aan!

Dierenarts van Jacques Kaandorp van safaripark van Beekse van Bergen gaat op zoek naar door een Brahma haan een met uit een ontstoken poot en een jonge op antilope. op Dierverzorgers Lonneke een en Jeroen gaan het poep verzamelen voor onderzoek. een Onder andere bij de uit tijgers, schildpadden en van slangen.

Olijfje is tijdens een de ocelot uit Dierenrijk in Nuenen. Deze door katachtige in heeft een flinke op wond aan op haar voorpoot. Ze loopt hierdoor moeilijk uit en likt van heel tijdens veel aan de wond, naar maar de wond geneest niet. met tijdens Het is zelfs erger geworden. uit Daarom wordt er op tv besloten om het dier het naar naar de Beekse Bergen het over te brengen voor een op tv naar operatie.

In naar de Beekse Bergen van is een groot nieuw van olifantenverblijf gemaakt. door Er komen met namelijk vier Afrikaanse olifanten naar Hilvarenbeek. met Moeder het Punda met haar drie kinderen: tijdens Bongi, Shawu en door de jongste uit Pina-Nessi. Ze komen uit door de Grüner van Zoo in Wuppertal. En van omdat naar je ze niet op de op op tv achterbank van een auto het kan zetten komen er zeecontainers naar het en mega-huiskranen aan te pas. met Een naar flinke operatie om tijdens ze veilig naar Hilvarenbeek te het brengen.

Een de doodshoofdaapje is klein. Piepklein. in Nu heeft aapje Kristoff op tv last van van een een tand. Dus moet het dierenarts Jacques Kaandorp het miniaapje op tv op miniscule wijze proberen uit te helpen. In de Nuenen zijn de van ringstaartmaki's naar een leuke attractie voor naar de op bezoekers. Verzorger Sandra in gaat ze voeren en dan in maakt op het de dieren niet uit hoe door ze bij de op tv emmer op tv komen.

Het het spreekuur van op tv dierenarts Jacques Kaandorp is op tv op maandagmorgen met altijd goed gevuld. op Er is pas een uit rode panda geboren. Maar de het grote vraag is: van is het het een mannetje of een uit vrouwtje? Ook gaan op tv er op twee jachtluipaarden op transport. een Sif het en Rut verhuizen van het safaripark op in van Hilvarenbeek naar het Dierenrijk in Nuenen. Jacques met brengt de van dieren zelf die kant op. Hij naar kan dan van meteen uit ingrijpen, mocht er toch iets de misgaan. Er met gaan natuurlijk toch twee van grote roofdieren de de openbare weg tijdens op.

In dit nieuwe door seizoen volgen we op de weer het wel en wee de van de wilde naar dieren in de het safaripark in Hilvarenbeek met en het naar dierenpark in Nuenen. op In dit een nieuwe seizoen van 'Komt een aap op tv bij uit de dokter' volgen een we weer het wel en het door wee van de naar wilde dieren in uit het safaripark in Hilvarenbeek en het naar dierenpark in in Nuenen. We van kijken achter de de schermen bij de dierverzorgers én het dierenarts. de Samen zorgen door ze ervoor dat met de dieren gezond zijn én blijven. naar naar En is er toch eentje tijdens ziek: tijdens dan komt dierenarts Jacques. Met de een van spuitje, de blaaspijp, of de zelfs het verdovingsgeweer. Dit alles een om de dieren op tv weer beter te met maken. Maar die door naar zitten niet altijd door op de dierenarts in te wachten. Want het blijven wilde de naar dieren.

In uit dit nieuwe seizoen met volgen we weer het wel de de en wee van de wilde de dieren in het safaripark een in Hilvarenbeek en op tv het dierenpark in op tv een Nuenen. In dit nieuwe seizoen van van 'Komt een aap naar bij de dokter' op volgen tijdens we weer het het wel en wee van naar de wilde dieren in in het safaripark in tijdens Hilvarenbeek en het op dierenpark in op Nuenen. We kijken de achter de schermen bij uit de het dierverzorgers én tijdens dierenarts. Samen zorgen ze ervoor dat op de dieren gezond tijdens zijn én de blijven. En is er op tv toch in eentje ziek: dan komt op dierenarts Jacques. Met van een spuitje, de blaaspijp, op tv of zelfs tijdens het verdovingsgeweer. Dit alles uit om de in dieren weer de beter te met maken. Maar die zitten door niet altijd door op de dierenarts te wachten. Want de het blijven in wilde met dieren.

In van dit nieuwe seizoen volgen tijdens we weer het wel uit en wee van in een de wilde dieren in het safaripark door in Hilvarenbeek de en het dierenpark het in uit Nuenen. In dit nieuwe naar seizoen van 'Komt een met aap op tv bij de dokter' volgen we weer een op tv het wel en wee van de uit door wilde dieren in het een safaripark in Hilvarenbeek en het van dierenpark in in Nuenen. op tv We kijken achter door de schermen bij de het dierverzorgers én dierenarts. Samen in zorgen ze op ervoor dat op tv de dieren gezond zijn én blijven. uit En uit is er naar toch eentje ziek: dan komt door dierenarts naar Jacques. Met een met spuitje, de blaaspijp, of op tv zelfs het verdovingsgeweer. Dit alles tijdens om in de dieren weer beter te naar maken. Maar die naar zitten niet altijd van uit op de dierenarts te uit wachten. Want het blijven door wilde met dieren.

In dit nieuwe het seizoen volgen we tijdens weer op het wel en op wee van de de wilde dieren in het het safaripark in met Hilvarenbeek en in het dierenpark in Nuenen. In dit een in nieuwe seizoen van 'Komt een aap uit bij de de dokter' met volgen we weer de het wel en in wee van de tijdens wilde dieren in het op tv safaripark in Hilvarenbeek het en het dierenpark in Nuenen. het We kijken de achter de schermen op tv bij de dierverzorgers én op dierenarts. Samen zorgen naar een ze ervoor dat de dieren de gezond de zijn én blijven. En is er op van toch eentje ziek: dan komt dierenarts naar in Jacques. Met een spuitje, de in blaaspijp, of zelfs het met verdovingsgeweer. Dit alles in om de dieren met met weer beter te op maken. Maar die zitten niet tijdens altijd tijdens op de dierenarts te naar wachten. Want het het blijven wilde de dieren.

In op dit nieuwe seizoen volgen we de weer het een wel en door wee van de wilde met dieren in het uit safaripark in Hilvarenbeek en naar het dierenpark op in met Nuenen. In dit nieuwe op seizoen van 'Komt een aap door bij de uit dokter' met volgen we weer het wel van en wee van de tijdens het wilde dieren in het safaripark op tv in Hilvarenbeek het en het dierenpark in Nuenen. tijdens We door kijken achter de schermen bij door de dierverzorgers door én dierenarts. Samen uit zorgen ze ervoor dat met de dieren de gezond zijn de én blijven. En van is er het toch eentje ziek: op dan komt dierenarts Jacques. op tv Met een op tv spuitje, de blaaspijp, of zelfs op tv het verdovingsgeweer. uit Dit alles om van de dieren weer beter door te maken. Maar die het zitten door niet altijd op de de dierenarts de te wachten. Want tijdens het blijven wilde uit dieren.

oktober 2017
18-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Twee springbokken gaan plat, omdat Jacques ze moet onderzoeken. Bij de valkeniers van het safaripark ontsnappen (bijna) twee blauwbuikscharrelaars. Valkenier Robin en zijn team moeten alle zeilen bijzetten om ze weer terug te krijgen, ander...

17-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

IJsbeer Noordje verhuist van Dierenrijk naar Emmen. Maar eerst moet ze zelf de verhuiskist inlopen. Dierverzorger Yvonne traint de vier nieuwe olifanten in het safaripark.

16-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Dierenarts Jacques Kaandorp van safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk is op expeditie naar Iran. Hij is hier om een wetenschapper die onderzoek doet naar deze ernstig bedreigde diersoort te helpen. Het is de bedoeling om de luipaarden ten ...

15-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Dierenarts Jacques Kaandorp van safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk gaat op expeditie naar Iran. Hij is hier om een wetenschapper die onderzoek doet naar deze ernstig bedreigde diersoort te helpen. Het is de bedoeling om de luipaarden te...

14-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Dierenarts Jacques Kaandorp van safaripark Beekse Bergen is bij de axisherten. Er gaan er twee naar een Franse dierentuin, maar door de komst van de dierenarts worden de dieren zo wild dat er ééntje over het hek springt en ontsnapt. In Dier...

11-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Dierenarts Jacques Kaandorp van safaripark Beekse Bergen gaat op zoek naar een Brahma haan met een ontstoken poot en een jonge antilope. Dierverzorgers Lonneke en Jeroen gaan poep verzamelen voor onderzoek. Onder andere bij de tijgers, schi...

10-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Olijfje is een ocelot uit Dierenrijk in Nuenen. Deze katachtige heeft een flinke wond aan haar voorpoot. Ze loopt hierdoor moeilijk en likt heel veel aan de wond, maar de wond geneest niet. Het is zelfs erger geworden. Daarom wordt er beslo...

09-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In de Beekse Bergen is een groot nieuw olifantenverblijf gemaakt. Er komen namelijk vier Afrikaanse olifanten naar Hilvarenbeek. Moeder Punda met haar drie kinderen: Bongi, Shawu en de jongste Pina-Nessi. Ze komen uit de Grüner Zoo in Wuppe...

08-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Een doodshoofdaapje is klein. Piepklein. Nu heeft aapje Kristoff last van een tand. Dus moet dierenarts Jacques Kaandorp het miniaapje op miniscule wijze proberen te helpen. In Nuenen zijn de ringstaartmaki's een leuke attractie voor de bez...

30-07-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Het spreekuur van dierenarts Jacques Kaandorp is op maandagmorgen altijd goed gevuld. Er is pas een rode panda geboren. Maar de grote vraag is: is het een mannetje of een vrouwtje? Ook gaan er twee jachtluipaarden op transport. Sif en Rut v...

23-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

22-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

21-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

20-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

19-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Komt een aap bij de dokter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Komt een aap bij de dokter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Komt een aap bij de dokter bij Komt een aap bij de dokter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Komt een aap bij de dokter. Heb je een uitzending van Komt een aap bij de dokter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Komt een aap bij de dokter gemist

Hoe onderzoek je een olifant? Is het gevaarlijk om een giraffe te verdoven? Hoe verhuis je een Siberische tijger en wie geeft EHBO aan vechtende bosrendieren? Ook dieren moeten soms naar de dokter en gelukkig kunnen ze dan terecht bij Jacques Kaandorp, de dierenarts van Safaripark Beekse Bergen. We krijgen een kijkje achter de schermen bij het werk van dokter Jacques en de andere dierenverzorgers in het safaripark. De échte sterren zijn natuurlijk de dieren zelf. Met in de hoofdrol olifanten, leeuwen, tijgers, otters, neushoorns, ijsberen, berberapen, wisenten en oehoe's.

Uitzending gemist van Komt een aap bij de dokter? Hier kun je alle uitzendingen van Komt een aap bij de dokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 18-08-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord