Programma gemist?

Twee springbokken gaan uit plat, in omdat Jacques ze naar moet onderzoeken. Bij de valkeniers in van met het safaripark ontsnappen in (bijna) twee blauwbuikscharrelaars. het Valkenier Robin en de zijn team moeten uit alle zeilen bijzetten om met ze weer terug te tijdens krijgen, anders van kan naar de show niet in doorgaan.

IJsbeer in Noordje verhuist een van Dierenrijk naar Emmen. een Maar eerst moet ze het zelf de uit verhuiskist inlopen. Dierverzorger Yvonne traint het de vier naar nieuwe olifanten het in het het safaripark.

Dierenarts de Jacques Kaandorp op tv van safaripark Beekse Bergen uit en Dierenrijk is op expeditie de naar Iran. een Hij is hier naar om een wetenschapper die in onderzoek doet naar de op deze ernstig bedreigde diersoort te helpen. de Het is de van bedoeling van om de de luipaarden ten eerste te vinden, op want tijdens dat is heel lastig. Vervolgens in te verdoven en een naar halsband de om te uit doen met een GPS zender. van Zodat ze het een jaar alle een bewegingen in uit kaart kunnen brengen.

Dierenarts Jacques Kaandorp een van het safaripark Beekse Bergen en tijdens Dierenrijk gaat het op expeditie naar Iran. Hij in is hier om tijdens op een wetenschapper die onderzoek doet in naar deze het ernstig bedreigde diersoort tijdens te helpen. Het is in de bedoeling van om de luipaarden ten eerste van te vinden, van want uit dat is heel lastig. Vervolgens door te verdoven en met een halsband om te in doen met een tijdens GPS zender. op tv Zodat naar ze een jaar alle bewegingen in het kaart kunnen een brengen. op Eerst maar eens daar zien te door de komen.

Dierenarts Jacques op tv Kaandorp van van safaripark Beekse Bergen is in bij de axisherten. Er van gaan de er twee naar een de Franse de dierentuin, maar door op tv de komst van de dierenarts met worden de dieren zo de wild dat door er ééntje over het van hek springt naar en ontsnapt. op tv In Dierenrijk in in Nuenen moeten jonge in papegaaien en stokstaartjes op worden gechipt, op tv maar dan moeten ze wel van eerst gevangen een worden. Handschoenen op aan!

Dierenarts van Jacques Kaandorp van safaripark Beekse het Bergen tijdens gaat op zoek naar het een Brahma haan naar met een ontstoken een poot en met een jonge antilope. op Dierverzorgers Lonneke naar en Jeroen gaan poep verzamelen voor een onderzoek. een Onder andere bij met de tijgers, schildpadden en met slangen.

Olijfje is een de ocelot uit met Dierenrijk op tv in Nuenen. Deze tijdens katachtige heeft een naar flinke wond aan haar het voorpoot. Ze loopt naar hierdoor moeilijk uit en likt heel veel aan op tv de wond, maar de uit wond geneest de niet. Het is zelfs in erger naar geworden. Daarom wordt er besloten naar naar om het dier naar de Beekse uit Bergen over te uit brengen voor een uit door operatie.

In de het Beekse Bergen is een op tv groot door nieuw olifantenverblijf gemaakt. Er komen in namelijk vier door Afrikaanse olifanten naar op tv Hilvarenbeek. Moeder Punda van met haar drie de kinderen: Bongi, Shawu naar en de jongste Pina-Nessi. in Ze een komen uit de Grüner door Zoo in tijdens Wuppertal. En omdat je uit ze door niet op de op tv achterbank van een auto een kan zetten komen er zeecontainers de en tijdens mega-huiskranen aan te pas. in Een door flinke operatie om ze veilig naar naar de Hilvarenbeek te brengen.

Een doodshoofdaapje op is klein. Piepklein. uit Nu heeft aapje in Kristoff last van uit een tand. met Dus moet dierenarts Jacques Kaandorp met de het miniaapje op miniscule op tv wijze proberen een te helpen. In Nuenen met zijn de de ringstaartmaki's een leuke attractie voor op tv de het bezoekers. Verzorger Sandra van gaat ze voeren en dan maakt naar een het de dieren in niet uit hoe ze bij de tijdens emmer van komen.

Het spreekuur van uit van dierenarts Jacques Kaandorp is op een maandagmorgen de altijd goed gevuld. Er is op tv pas een met rode panda geboren. Maar de de met grote vraag is: is het een het mannetje of op een vrouwtje? in Ook gaan er twee op tv jachtluipaarden naar op transport. Sif naar en Rut verhuizen van het het safaripark uit in Hilvarenbeek naar in Dierenrijk in Nuenen. het Jacques brengt de dieren zelf in die in kant op. Hij kan door dan meteen ingrijpen, mocht op tv er naar toch iets misgaan. Er gaan natuurlijk tijdens toch twee op tv grote tijdens roofdieren de openbare weg de op.

In dit met nieuwe seizoen volgen we in weer door het wel en wee van van van de wilde dieren in door het safaripark van in Hilvarenbeek en het dierenpark een in Nuenen. In dit in nieuwe seizoen van tijdens 'Komt een met aap bij de dokter' op tv volgen we weer het het wel en een wee van de naar wilde dieren in met op tv het safaripark in Hilvarenbeek op tv en het een dierenpark in Nuenen. We door kijken achter de op schermen bij op tv de dierverzorgers én met dierenarts. Samen zorgen ze ervoor het dat de dieren tijdens gezond zijn én blijven. op door En is er tijdens toch eentje ziek: dan komt door dierenarts Jacques. Met in een een spuitje, de blaaspijp, of zelfs uit het van verdovingsgeweer. Dit alles in om de dieren weer beter te in maken. het Maar die zitten de niet altijd op de de dierenarts te wachten. op tv Want tijdens het blijven wilde met dieren.

In dit het nieuwe seizoen volgen we naar een weer het wel en wee tijdens van de wilde dieren in in het safaripark met in Hilvarenbeek en het het door dierenpark in Nuenen. In in dit nieuwe seizoen van tijdens 'Komt een een aap door bij de dokter' volgen we weer op tv het op tv wel en wee van van de uit wilde dieren in het safaripark in op tv Hilvarenbeek een en het dierenpark in een Nuenen. We kijken achter de de in schermen bij de dierverzorgers door én met dierenarts. Samen zorgen ze het ervoor dat de dieren gezond het in zijn én blijven. En is in er toch eentje ziek: een naar dan komt dierenarts in Jacques. Met een spuitje, de door blaaspijp, of zelfs een het verdovingsgeweer. met Dit alles om de een dieren tijdens weer beter te maken. tijdens Maar die zitten door niet altijd op de op tv dierenarts te wachten. Want met in het blijven wilde van dieren.

In het dit nieuwe tijdens seizoen volgen we weer het tijdens wel en wee van door de de wilde dieren op in het safaripark op in Hilvarenbeek en het in dierenpark in Nuenen. de In dit nieuwe van seizoen van 'Komt een aap in bij de van dokter' op volgen we weer het wel en een wee de van de uit wilde dieren in het safaripark van in Hilvarenbeek en de het dierenpark in Nuenen. naar op tv We kijken achter de door schermen bij de dierverzorgers én de dierenarts. Samen zorgen in ze ervoor dat het de op tv dieren gezond zijn én naar blijven. En is er van naar toch eentje ziek: naar dan komt dierenarts in Jacques. Met een spuitje, een de blaaspijp, of zelfs het door verdovingsgeweer. van Dit alles om naar de dieren weer beter te het maken. de Maar die een zitten niet altijd op de van dierenarts te wachten. Want het het blijven naar wilde door dieren.

In door dit nieuwe seizoen de volgen we weer het door wel en wee van van de het wilde dieren het in het safaripark in Hilvarenbeek en met het dierenpark op in Nuenen. In tijdens dit naar nieuwe seizoen van naar 'Komt een aap bij de dokter' naar volgen we op weer op tv het wel en op tv wee van de wilde dieren in uit in het safaripark in Hilvarenbeek en uit het dierenpark van in Nuenen. We kijken op achter de in schermen bij de dierverzorgers én op met dierenarts. Samen zorgen ze ervoor van dat de in dieren gezond zijn een én blijven. door En is er toch eentje op tv ziek: met dan komt dierenarts Jacques. Met een tijdens spuitje, door de blaaspijp, of het zelfs het in verdovingsgeweer. Dit alles om het de dieren weer van beter te maken. uit Maar die zitten op tv niet altijd op de dierenarts op te wachten. de Want het een blijven wilde het dieren.

In in dit nieuwe seizoen tijdens volgen we uit weer het wel en de wee van de wilde van dieren een in het safaripark in Hilvarenbeek de en het dierenpark in met Nuenen. In dit een nieuwe seizoen tijdens van op 'Komt een aap naar bij de dokter' volgen naar we weer het op wel en wee van met de van wilde dieren in op tv het safaripark in Hilvarenbeek en het door dierenpark door in Nuenen. We kijken achter van de schermen bij naar op tv de dierverzorgers én dierenarts. Samen het zorgen ze op ervoor dat met de dieren gezond zijn én blijven. van En is in er toch een eentje ziek: van dan komt dierenarts van Jacques. Met een spuitje, de op tv blaaspijp, of zelfs het van verdovingsgeweer. een Dit alles in om de dieren naar weer beter te maken. Maar het die zitten niet in altijd op op tv de dierenarts door te wachten. Want het uit blijven wilde met dieren.

december 2017
18-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Twee springbokken gaan plat, omdat Jacques ze moet onderzoeken. Bij de valkeniers van het safaripark ontsnappen (bijna) twee blauwbuikscharrelaars. Valkenier Robin en zijn team moeten alle zeilen bijzetten om ze weer terug te krijgen, ander...

17-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

IJsbeer Noordje verhuist van Dierenrijk naar Emmen. Maar eerst moet ze zelf de verhuiskist inlopen. Dierverzorger Yvonne traint de vier nieuwe olifanten in het safaripark.

16-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Dierenarts Jacques Kaandorp van safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk is op expeditie naar Iran. Hij is hier om een wetenschapper die onderzoek doet naar deze ernstig bedreigde diersoort te helpen. Het is de bedoeling om de luipaarden ten ...

15-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Dierenarts Jacques Kaandorp van safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk gaat op expeditie naar Iran. Hij is hier om een wetenschapper die onderzoek doet naar deze ernstig bedreigde diersoort te helpen. Het is de bedoeling om de luipaarden te...

14-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Dierenarts Jacques Kaandorp van safaripark Beekse Bergen is bij de axisherten. Er gaan er twee naar een Franse dierentuin, maar door de komst van de dierenarts worden de dieren zo wild dat er ééntje over het hek springt en ontsnapt. In Dier...

11-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Dierenarts Jacques Kaandorp van safaripark Beekse Bergen gaat op zoek naar een Brahma haan met een ontstoken poot en een jonge antilope. Dierverzorgers Lonneke en Jeroen gaan poep verzamelen voor onderzoek. Onder andere bij de tijgers, schi...

10-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Olijfje is een ocelot uit Dierenrijk in Nuenen. Deze katachtige heeft een flinke wond aan haar voorpoot. Ze loopt hierdoor moeilijk en likt heel veel aan de wond, maar de wond geneest niet. Het is zelfs erger geworden. Daarom wordt er beslo...

09-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In de Beekse Bergen is een groot nieuw olifantenverblijf gemaakt. Er komen namelijk vier Afrikaanse olifanten naar Hilvarenbeek. Moeder Punda met haar drie kinderen: Bongi, Shawu en de jongste Pina-Nessi. Ze komen uit de Grüner Zoo in Wuppe...

08-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Een doodshoofdaapje is klein. Piepklein. Nu heeft aapje Kristoff last van een tand. Dus moet dierenarts Jacques Kaandorp het miniaapje op miniscule wijze proberen te helpen. In Nuenen zijn de ringstaartmaki's een leuke attractie voor de bez...

30-07-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Het spreekuur van dierenarts Jacques Kaandorp is op maandagmorgen altijd goed gevuld. Er is pas een rode panda geboren. Maar de grote vraag is: is het een mannetje of een vrouwtje? Ook gaan er twee jachtluipaarden op transport. Sif en Rut v...

23-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

22-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

21-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

20-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

19-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Komt een aap bij de dokter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Komt een aap bij de dokter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Komt een aap bij de dokter bij Komt een aap bij de dokter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Komt een aap bij de dokter. Heb je een uitzending van Komt een aap bij de dokter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Komt een aap bij de dokter gemist

Hoe onderzoek je een olifant? Is het gevaarlijk om een giraffe te verdoven? Hoe verhuis je een Siberische tijger en wie geeft EHBO aan vechtende bosrendieren? Ook dieren moeten soms naar de dokter en gelukkig kunnen ze dan terecht bij Jacques Kaandorp, de dierenarts van Safaripark Beekse Bergen. We krijgen een kijkje achter de schermen bij het werk van dokter Jacques en de andere dierenverzorgers in het safaripark. De échte sterren zijn natuurlijk de dieren zelf. Met in de hoofdrol olifanten, leeuwen, tijgers, otters, neushoorns, ijsberen, berberapen, wisenten en oehoe's.

Uitzending gemist van Komt een aap bij de dokter? Hier kun je alle uitzendingen van Komt een aap bij de dokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 18-08-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord