Programma gemist?

Een op doodshoofdaapje is klein. door Piepklein. Nu heeft aapje Kristoff tijdens last op tv van een op tand. Dus moet dierenarts Jacques Kaandorp naar het miniaapje op van door miniscule wijze proberen op tv te helpen. In Nuenen door zijn de ringstaartmaki's door een leuke op tv attractie voor de bezoekers. Verzorger Sandra de een gaat ze voeren en dan in maakt het de de dieren niet uit op tv hoe ze bij uit de een emmer komen.

Het spreekuur met van dierenarts Jacques uit Kaandorp is het op maandagmorgen op tv altijd goedgevuld. Er is een pas met jonge in rode panda geboren. Maar met de grote vraag is: tijdens is het een een mannetje of de een vrouwtje? op tv Ook gaan er twee door jachtluipaarden op transport. Sif een en Rut verhuizen naar van van het safaripark in door Hilvarenbeek naar van Dierenrijk in Nuenen. Jacques het brengt de dieren zelf die naar kant op. Hij uit kan dan tijdens meteen ingrijpen, mocht tijdens er toch iets een mis gaan. uit Er gaan het natuurlijk toch twee grote roofdieren de een uit openbare weg op.

Twee het springbokken gaan op plat, omdat Jacques het ze moet onderzoeken. Bij de een valkeniers van op tv het safaripark ontsnappen (bijna) twee door blauwbuikscharrelaars. Valkenier een Robin op tv en zijn team moeten alle zeilen naar bijzetten in om ze naar weer terug te krijgen, anders met kan de show niet door uit doorgaan.

IJsbeer het Noordje verhuist in van Dierenrijk naar de Emmen. Maar eerst moet ze op tv zelf de verhuiskist naar inlopen. Dierverzorger met Yvonne traint de door vier nieuwe uit olifanten in het een safaripark.

Dierenarts Jacques Kaandorp in van safaripark Beekse het Bergen en van Dierenrijk is op de expeditie naar tijdens Iran. Hij is hier de om een wetenschapper die op tv onderzoek doet naar naar deze ernstig bedreigde op diersoort op tv te helpen. tijdens Het is de bedoeling om uit de een luipaarden ten eerste met te vinden, want van dat is heel met lastig. Vervolgens te verdoven en een de halsband om op tv te doen met met een GPS zender. Zodat op tv ze uit een jaar alle bewegingen met in op kaart kunnen brengen.

Dierenarts Jacques de Kaandorp van tijdens safaripark Beekse Bergen en het Dierenrijk gaat op expeditie op tv naar Iran. Hij door is hier op tv om een wetenschapper tijdens die onderzoek doet naar van deze ernstig het bedreigde de diersoort te helpen. Het is de de bedoeling een om de luipaarden ten eerste een te vinden, want uit dat is heel tijdens een lastig. Vervolgens te verdoven en naar een het halsband om te doen een met een GPS door zender. Zodat ze op tv een jaar alle bewegingen uit in tijdens kaart kunnen brengen. Eerst maar de eens naar daar zien te door komen.

Dierenarts van Jacques Kaandorp van uit safaripark Beekse op tv Bergen is bij de axisherten. Er uit met gaan er twee naar een van Franse dierentuin, op maar door de komst van het de dierenarts worden op tv de een dieren zo wild dat er uit ééntje over op het hek springt naar en ontsnapt. In Dierenrijk op tv met in Nuenen moeten jonge naar papegaaien en stokstaartjes tijdens worden gechipt, maar de dan moeten ze wel eerst door gevangen op worden. Handschoenen door aan!

Dierenarts Jacques Kaandorp in van safaripark de Beekse Bergen gaat naar op zoek naar op een Brahma door haan met een ontstoken tijdens poot met en een jonge het antilope. Dierverzorgers Lonneke en het Jeroen gaan poep uit verzamelen voor onderzoek. Onder andere tijdens bij de een tijgers, schildpadden met en slangen.

Olijfje naar is een ocelot uit een Dierenrijk in in Nuenen. Deze katachtige op heeft een flinke door wond aan haar voorpoot. Ze tijdens loopt hierdoor op moeilijk de en likt heel veel aan de het wond, maar de met wond geneest van niet. Het een is zelfs erger geworden. met Daarom wordt er in besloten om het in dier naar de van Beekse Bergen tijdens over te de brengen voor een het operatie.

In het de Beekse Bergen is van een de groot nieuw olifantenverblijf gemaakt. de Er komen op namelijk vier Afrikaanse met olifanten naar Hilvarenbeek. Moeder Punda met een door haar drie kinderen: Bongi, de Shawu en op de jongste Pina-Nessi. Ze het komen uit de Grüner op Zoo in Wuppertal. door En met omdat je ze niet op de tijdens achterbank van een door auto een kan zetten komen er zeecontainers van en op tv mega-huiskranen aan te pas. Een in flinke operatie om met ze veilig naar door Hilvarenbeek te op tv brengen.

Een door doodshoofdaapje is het klein. Piepklein. Nu in heeft aapje Kristoff last van een door tand. Dus uit moet dierenarts de Jacques Kaandorp het het miniaapje op miniscule een wijze proberen met te helpen. In Nuenen het zijn de ringstaartmaki's met een leuke attractie voor de op tv de bezoekers. Verzorger Sandra in gaat ze voeren en dan door maakt tijdens het de dieren niet uit een hoe ze bij de tijdens emmer uit komen.

Het met spreekuur van dierenarts Jacques op tv Kaandorp is op maandagmorgen het altijd de goed gevuld. Er is pas door een rode van panda de geboren. Maar de grote vraag naar is: is het van een mannetje of een van vrouwtje? Ook naar gaan er twee jachtluipaarden van de op transport. Sif in en Rut verhuizen van het safaripark door in Hilvarenbeek naar de Dierenrijk in de Nuenen. Jacques brengt de uit van dieren zelf die kant op. in Hij kan uit dan meteen ingrijpen, mocht er van toch iets de misgaan. Er gaan naar natuurlijk een toch twee grote roofdieren de de openbare weg de op.

In dit nieuwe op tv een seizoen volgen we weer het wel een van en wee van de wilde dieren in door in het safaripark in een Hilvarenbeek en het dierenpark in een Nuenen. in In dit een nieuwe seizoen van 'Komt een aap met bij de met dokter' naar volgen we weer door het wel en wee van de op uit wilde dieren in het safaripark door in Hilvarenbeek in en het dierenpark uit in Nuenen. We kijken door achter de schermen een bij door de dierverzorgers én dierenarts. Samen zorgen met ze ervoor dat in de de dieren gezond zijn én door blijven. En is op er tijdens toch eentje ziek: dan de komt dierenarts in Jacques. Met een spuitje, de een blaaspijp, of zelfs het tijdens verdovingsgeweer. Dit de alles om de in dieren weer beter te de maken. in Maar die zitten niet altijd door door op de dierenarts uit te wachten. Want het naar blijven wilde van dieren.

In dit nieuwe door een seizoen volgen we uit weer het wel de en wee van de wilde naar dieren in het safaripark op in de Hilvarenbeek en het dierenpark in op een Nuenen. In dit nieuwe seizoen van van een 'Komt een aap bij de de dokter' volgen we weer naar het wel op tv en wee van de het wilde dieren in het het safaripark in een Hilvarenbeek en het het dierenpark in in Nuenen. We een kijken achter de een schermen bij de dierverzorgers een én door dierenarts. Samen zorgen ze ervoor op tv dat op de dieren gezond zijn én blijven. een En tijdens is er toch met eentje ziek: op dan komt dierenarts Jacques. Met een op tv spuitje, de uit blaaspijp, of op tv zelfs het verdovingsgeweer. door Dit alles tijdens om de dieren weer op tv beter te maken. Maar een die zitten niet in altijd op de dierenarts naar te tijdens wachten. Want het tijdens blijven wilde een dieren.

In dit uit nieuwe seizoen met volgen we weer het wel op en wee de van met de wilde dieren in het safaripark op in uit Hilvarenbeek en het dierenpark in een Nuenen. naar In dit nieuwe seizoen van met de 'Komt een aap het bij de dokter' op volgen we weer het in wel en wee van de naar met wilde dieren in uit het safaripark in Hilvarenbeek en uit het dierenpark in op tv Nuenen. We kijken in achter de schermen bij door de dierverzorgers in én dierenarts. Samen zorgen uit tijdens ze ervoor dat uit de dieren gezond zijn met én blijven. En is er van toch uit eentje ziek: dan met komt dierenarts op Jacques. Met een naar spuitje, de blaaspijp, of zelfs op tv het met verdovingsgeweer. Dit alles in om de dieren weer beter te tijdens maken. Maar uit die met zitten niet altijd de op de dierenarts te wachten. naar Want het blijven door wilde naar dieren.

juli 2018
05-07-2018 17:05

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Een doodshoofdaapje is klein. Piepklein. Nu heeft aapje Kristoff last van een tand. Dus moet dierenarts Jacques Kaandorp het miniaapje op miniscule wijze proberen te helpen. In Nuenen zijn de ringstaartmaki's een leuke attractie voor de bez...

04-07-2018 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Het spreekuur van dierenarts Jacques Kaandorp is op maandagmorgen altijd goedgevuld. Er is een pas jonge rode panda geboren. Maar de grote vraag is: is het een mannetje of een vrouwtje? Ook gaan er twee jachtluipaarden op transport. Sif en ...

18-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Twee springbokken gaan plat, omdat Jacques ze moet onderzoeken. Bij de valkeniers van het safaripark ontsnappen (bijna) twee blauwbuikscharrelaars. Valkenier Robin en zijn team moeten alle zeilen bijzetten om ze weer terug te krijgen, ander...

17-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

IJsbeer Noordje verhuist van Dierenrijk naar Emmen. Maar eerst moet ze zelf de verhuiskist inlopen. Dierverzorger Yvonne traint de vier nieuwe olifanten in het safaripark.

16-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Dierenarts Jacques Kaandorp van safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk is op expeditie naar Iran. Hij is hier om een wetenschapper die onderzoek doet naar deze ernstig bedreigde diersoort te helpen. Het is de bedoeling om de luipaarden ten ...

15-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Dierenarts Jacques Kaandorp van safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk gaat op expeditie naar Iran. Hij is hier om een wetenschapper die onderzoek doet naar deze ernstig bedreigde diersoort te helpen. Het is de bedoeling om de luipaarden te...

14-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Dierenarts Jacques Kaandorp van safaripark Beekse Bergen is bij de axisherten. Er gaan er twee naar een Franse dierentuin, maar door de komst van de dierenarts worden de dieren zo wild dat er ééntje over het hek springt en ontsnapt. In Dier...

11-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Dierenarts Jacques Kaandorp van safaripark Beekse Bergen gaat op zoek naar een Brahma haan met een ontstoken poot en een jonge antilope. Dierverzorgers Lonneke en Jeroen gaan poep verzamelen voor onderzoek. Onder andere bij de tijgers, schi...

10-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Olijfje is een ocelot uit Dierenrijk in Nuenen. Deze katachtige heeft een flinke wond aan haar voorpoot. Ze loopt hierdoor moeilijk en likt heel veel aan de wond, maar de wond geneest niet. Het is zelfs erger geworden. Daarom wordt er beslo...

09-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In de Beekse Bergen is een groot nieuw olifantenverblijf gemaakt. Er komen namelijk vier Afrikaanse olifanten naar Hilvarenbeek. Moeder Punda met haar drie kinderen: Bongi, Shawu en de jongste Pina-Nessi. Ze komen uit de Grüner Zoo in Wuppe...

08-08-2017 17:10

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Een doodshoofdaapje is klein. Piepklein. Nu heeft aapje Kristoff last van een tand. Dus moet dierenarts Jacques Kaandorp het miniaapje op miniscule wijze proberen te helpen. In Nuenen zijn de ringstaartmaki's een leuke attractie voor de bez...

30-07-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

Het spreekuur van dierenarts Jacques Kaandorp is op maandagmorgen altijd goed gevuld. Er is pas een rode panda geboren. Maar de grote vraag is: is het een mannetje of een vrouwtje? Ook gaan er twee jachtluipaarden op transport. Sif en Rut v...

23-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

22-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

21-06-2017 16:35

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een aap bij de dokter - Komt een Aap bij de Dokter

In dit nieuwe seizoen volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. In dit nieuwe seizoen van 'Komt een aap bij de dokter' volgen we weer het wel en wee van de wilde dieren ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Komt een aap bij de dokter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Komt een aap bij de dokter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Komt een aap bij de dokter bij Komt een aap bij de dokter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Komt een aap bij de dokter. Heb je een uitzending van Komt een aap bij de dokter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Komt een aap bij de dokter gemist

Hoe onderzoek je een olifant? Is het gevaarlijk om een giraffe te verdoven? Hoe verhuis je een Siberische tijger en wie geeft EHBO aan vechtende bosrendieren? Ook dieren moeten soms naar de dokter en gelukkig kunnen ze dan terecht bij Jacques Kaandorp, de dierenarts van Safaripark Beekse Bergen. We krijgen een kijkje achter de schermen bij het werk van dokter Jacques en de andere dierenverzorgers in het safaripark. De échte sterren zijn natuurlijk de dieren zelf. Met in de hoofdrol olifanten, leeuwen, tijgers, otters, neushoorns, ijsberen, berberapen, wisenten en oehoe's.

Uitzending gemist van Komt een aap bij de dokter? Hier kun je alle uitzendingen van Komt een aap bij de dokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 05-07-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord