Programma gemist?

Vanaf met vanavond is een in nieuw seizoen van de Obese te van zien op RTL 4. door De komende acht woensdagen naar zijn tien deelnemers in te zien die de het strijd tegen tijdens de kilo's aangaan. Angela Groothuizen van presenteert op tv het programma waarin de uit deelnemers acht maanden met werken aan een nieuwe door een levensstijl. Dat doen ze onder intensieve de begeleiding van een een op team van experts. In de uit eerste aflevering op is voor het eerst een deelnemend naar echtpaar de te zien. een Wesley en Johanna zijn naar tien jaar het getrouwd. Ze zijn gelukkig met met elkaar, de maar niet met zichzelf. Hun door jarenlange eetverslaving op heeft er een voor gezorgd dat in ze allebei lijden aan op morbide obesitas. Hun ernstige overgewicht met op bepaalt hun hele op leven. 'Fat shaming' naar is aan de orde met van dag, in waardoor ze bijna de niet eens meer de straat de op uit durven. Hun gezondheid loopt met bovendien ernstig gevaar. Zij gaan door als koppel de door op strijd tegen de kilo's van aan.

Het met hele leven van de 34-jarige tijdens een Gerard staat in het teken van in het op familiebedrijf en daarbij tijdens heeft hij zichzelf flink weggecijferd. naar Hij het weegt 217 kilo en door heeft nooit in geleerd voor zichzelf met te zorgen. een Dit jaar kiest hij voor op tv het eerst voor zichzelf een tijdens en dat blijkt moeilijker door dan gedacht.

We het zien de lastige van strijd van de naar jonge Roel. op tv Hij wil niets liever dan het een normaal leven, want de dat lijkt in een een niets op dat van een 21-jarige. uit de Uit schaamte komt hij uit nauwelijks zijn op huis nog uit. Toch heeft hij naar veel uit problemen met het strakke 'Obese'-regime van en zijn de jaar is met er een van naar ups en in downs.

Voor van het eerst helpen wij een een duo: een een moeder naar en dochter. Beide dames lijden uit aan extreem van overgewicht en tijdens maken zich zorgen om tijdens zichzelf, maar ook om elkaar. de op tv Samen binden zij de strijd aan door met de een kilo's. de Ook in hun relatie het moet er heel wat uit veranderen.

De met 22-jarige studente Tatjana tijdens heeft ernstig overgewicht. uit Ze wil niets liever dan op een tijdens gezond en normaal leven, net met het als haar slanke vriendinnen. Vanaf het uit moment dat het ze hoort op tv dat ze mee met mag doen met dit tijdens programma een is de knop om een en zet de ze alles opzij voor een gezonder in leven. uit Maar dan begint de haar lichaam een tegen te werken.

Oud-rugbyer van Gerard wordt gevolgd in door zijn strijd de tegen de het kilo's. Hij wil weer een tijdens gezonde tijdens vader zijn voor zijn kinderen, met want nu kan hij op tv op niet eens vijf uit minuten op zijn benen staan. Door uit zijn extreme overgewicht tijdens is zijn gezondheid de de in zorgwekkende staat. op Maar als hij eenmaal de smaak in op te pakken heeft, dreigt met hij door met te slaan naar in de andere kant.

De met 26-jarige Daisy weegt naar ver boven de tweehonderd uit kilo. naar Zij is de zwaarste vrouw van op 'Obese' ooit. op Het wordt een zware in strijd op tv met veel fysieke tegenslagen, het maar Daisy blijkt een op op tv echte vechter.

Michel van was de meest spraakmakende kandidaat het uit naar seizoen twee. op Met zijn 1.75 m woog tijdens hij 222 het kilo en dat zorgde met ervoor dat naar hij eigenlijk helemaal tijdens niets meer kon. in Wendy zoekt hem op en op uit wordt totaal verrast een door wat ze het ziet. Lillian, alleenstaande moeder van vijf het kinderen, woog aan naar een het begin van `Obese´ 173 kilo op tv en naar maakte zich grote zorgen op om tijdens de toekomst van op tv haar kinderen als zij weg zou tijdens vallen. uit Het gaat door nu goed met haar van en ze kon vorige een maand eindelijk behandeld worden met aan met het vet op haar benen. uit De Amsterdamse tekenaar met Stanley had met met zijn een 227 kilo een op heel moeilijk tijdens `Obese´-jaar, waarin hij steeds terugviel van in zijn oude met (eet) het gewoonten. Wendy is benieuwd hoe uit het nu, een half uit jaar op later, met het hem gaat. Heeft tijdens hij de structuur vast kunnen de houden uit of is hij keihard teruggevallen in uit zijn oude uit patroon?

Wendy van Dijk van een gaat langs bij de jongste deelneemster naar van het programma, naar Amanda. een Zij woog de aan het begin van het traject naar een 138 kilo en naar viel af tot 78 kilo. Haar uit met leven is 180 graden op tv gedraaid en in is tot over haar op tv oren verliefd! Ook gaat op Wendy langs door bij Tamara Overduin (163 kg). door van Zij stortte zich anderhalf jaar geleden op tv vol overgave de op haar van traject, maar het haar strijd liep helaas het heel anders tijdens dan gehoopt. Zij werd het de eerste kandidaat die in `haar´ 300 een dagen om medische redenen niet tijdens af kon op tv maken. Voor tijdens Alexander (ooit 202 kg) kwam van afgelopen januari het een droom uit. Hij het door mocht eindelijk een met buikoperatie ondergaan om zijn overtollige huid naar te verwijderen. Nadat een er ruim een zes door kilo is weggehaald, voelt een hij zich als op tv herboren.

Terugblik op op kandidaten die op tv kampten met een morbide obesitas en aan uit een traject door zijn begonnen om hun de leven en gewicht drastisch door te veranderen. Ze laten van zien hoe ze een hun naar nieuwe leven hebben op tv ingericht.

augustus 2021
15-05-2019 20:35

Terug: Obese

Obese (NL) - Terug: Obese

Vanaf vanavond is een nieuw seizoen van Obese te zien op RTL 4. De komende acht woensdagen zijn tien deelnemers te zien die de strijd tegen de kilo's aangaan. Angela Groothuizen presenteert het programma waarin de deelnemers acht maanden w...

24-05-2015 20:08

Afl. 6

Obese (NL) - Afl. 6

Het hele leven van de 34-jarige Gerard staat in het teken van het familiebedrijf en daarbij heeft hij zichzelf flink weggecijferd. Hij weegt 217 kilo en heeft nooit geleerd voor zichzelf te zorgen. Dit jaar kiest hij voor het eerst voor zic...

17-05-2015 20:08

Afl. 5

Obese (NL) - Afl. 5

We zien de lastige strijd van de jonge Roel. Hij wil niets liever dan een normaal leven, want dat lijkt in niets op dat van een 21-jarige. Uit schaamte komt hij nauwelijks zijn huis nog uit. Toch heeft hij veel problemen met het strakke 'Ob...

10-05-2015 20:06

Afl. 4

Obese (NL) - Afl. 4

Voor het eerst helpen wij een duo: een moeder en dochter. Beide dames lijden aan extreem overgewicht en maken zich zorgen om zichzelf, maar ook om elkaar. Samen binden zij de strijd aan met de kilo's. Ook in hun relatie moet er heel wat ver...

03-05-2015 20:08

Afl. 3

Obese (NL) - Afl. 3

De 22-jarige studente Tatjana heeft ernstig overgewicht. Ze wil niets liever dan een gezond en normaal leven, net als haar slanke vriendinnen. Vanaf het moment dat ze hoort dat ze mee mag doen met dit programma is de knop om en zet ze alles...

26-04-2015 20:08

Afl. 2

Obese (NL) - Afl. 2

Oud-rugbyer Gerard wordt gevolgd in zijn strijd tegen de kilo's. Hij wil weer een gezonde vader zijn voor zijn kinderen, want nu kan hij niet eens vijf minuten op zijn benen staan. Door zijn extreme overgewicht is zijn gezondheid in zorgwek...

19-04-2015 20:07

Afl. 1

Obese (NL) - Afl. 1

De 26-jarige Daisy weegt ver boven de tweehonderd kilo. Zij is de zwaarste vrouw van 'Obese' ooit. Het wordt een zware strijd met veel fysieke tegenslagen, maar Daisy blijkt een echte vechter.

29-09-2013 20:09

Afl. 3

Obese (NL) - Afl. 3

Michel was de meest spraakmakende kandidaat uit seizoen twee. Met zijn 1.75 m woog hij 222 kilo en dat zorgde ervoor dat hij eigenlijk helemaal niets meer kon. Wendy zoekt hem op en wordt totaal verrast door wat ze ziet. Lillian, alleenstaa...

22-09-2013 20:09

Afl. 2

Obese (NL) - Afl. 2

Wendy van Dijk gaat langs bij de jongste deelneemster van het programma, Amanda. Zij woog aan het begin van het traject 138 kilo en viel af tot 78 kilo. Haar leven is 180 graden gedraaid en is tot over haar oren verliefd! Ook gaat Wendy lan...

15-09-2013 20:10

Obese (NL) "Aflevering 1"

Obese (NL) - Obese (NL) "Aflevering 1"

Terugblik op kandidaten die kampten met morbide obesitas en aan een traject zijn begonnen om hun leven en gewicht drastisch te veranderen. Ze laten zien hoe ze hun nieuwe leven hebben ingericht.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Obese (NL) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Obese (NL) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Obese (NL) bij Obese (NL) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Obese (NL). Heb je een uitzending van Obese (NL) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Obese (NL) gemist

Uitzending gemist van Obese (NL)? Hier kun je alle uitzendingen van Obese (NL) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!