Programma gemist?

Al op zeer met jonge leeftijd ontwikkelde met Senne een op obsessie voor eten. Nu, met van op 20-jarige leeftijd, worstelt ze op tv iedere dag met de van gevolgen tijdens van haar van extreme overgewicht. Senne tijdens wil dolgraag gelukkiger naar en gezonder worden, op en misschien zelfs een gezinnetje een stichten met haar naar vriend. Maar dan het moet op tv ze eerst drastisch door afvallen.

Vanavond met is de laatste aflevering van in met dit seizoen van de Obese, het programma de waarin de deelnemers in actie komen in tegen hun een morbide van obesitas. ObsessieIn deze aflevering is het in verhaal van het Senne te zien. Al in op zeer van jonge leeftijd ontwikkelde met zij een obsessie voor het eten. GevolgenNu, op tijdens 20-jarige leeftijd, worstelt Senne iedere het dag het met de gevolgen de van haar extreme overgewicht. Drastisch afvallenZe met wil dolgraag gelukkiger uit en gezonder worden, in en misschien uit zelfs de een gezinnetje stichten met haar vriend. met Maar dan tijdens moet ze het eerst drastisch door afvallen.

Michael heeft met een naar rijk sociaal leven en is de een naar fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt hij op tv al zijn hele volwassen van leven aan naar morbide door obesitas. Onder vrienden lacht hij zijn op tijdens problemen weg, maar in werkelijkheid uit is hij doodongelukkig in tijdens een zijn ongezonde lichaam. de Hij ziet in met dat hij nu écht een actie moet ondernemen, anders gaat uit hij de simpelweg niet oud tijdens worden.

Michael heeft een in rijk van sociaal leven en op is een van fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt naar hij al een zijn hele volwassen leven aan een morbide obesitas. Onder een vrienden lacht hij met zijn problemen weg, maar in in werkelijkheid de is hij doodongelukkig in tijdens zijn ongezonde lichaam. door Hij ziet in met een dat hij nu écht actie moet van op tv ondernemen, anders gaat hij simpelweg niet op tv oud de worden.

Mirjam en op tv haar dochter, een Joëlle, hebben allebei tijdens extreem overgewicht. Dat is door het uit gevolg van te veel het en ongezond eten en geen op tv op lichaamsbeweging. Ze willen allebei in van hun tijdens overtollige kilo´s af, maar ontdekken al met snel dat afvallen tijdens misschien wel uit het van moeilijkste is wat op er bestaat.

In een deze aflevering van Obese het met verhaal het van een moeder op en dochter met extreem tijdens overgewicht. met Mirjam en Joëlle zijn veel tijdens te de zwaar door te veel en ongezond van eten en het naar naar gebrek aan lichaamsbeweging. Ze naar willen allebei van hun overtollige in kilo's af, op maar ontdekken met al snel dat een afvallen misschien wel naar het moeilijkste is wat er bestaat. Presentatrice naar Angela de Groothuizen en een team van de experts gaan met op tv naar ze aan de slag om op tv aan een de nieuwe levensstijl te een werken. Na vanavond de zijn er nog tijdens twee nieuwe afleveringen van Obese te een door zien op de woensdagavond om 20:30 tijdens op tv uur op RTL in 4.

Ludo uit lijdt aan morbide een obesitas. Dat een is niet alleen gevaarlijk voor zijn op tv naar gezondheid, zijn wereld de wordt ook steeds de kleiner door alle beperkingen. van Hij zal zijn de manier van leven door drastisch moeten omgooien de om van zijn de overgewicht af te uit komen.

Ludo lijdt tijdens aan het morbide obesitas. Dat is niet alleen van gevaarlijk voor naar zijn gezondheid, zijn de wereld van wordt ook steeds kleiner op door alle op tv beperkingen. Hij zal zijn tijdens manier van leven in drastisch moeten omgooien om op tv van met zijn overgewicht af te op tv komen.

Arthur de is al jaren verslaafd aan het ongezond eten. een Hij lijdt nu aan in morbide het obesitas en is de zwaarste op kandidaat van tijdens dit de seizoen. Hij heeft op lang gedacht dat zijn lijf met en leven de niet te lijden hadden uit onder zijn zware gewicht. door Maar nu tijdens ziet hij van in dat tijdens hij zijn manier van leven drastisch op moet de veranderen.

Arthur de is al jaren verslaafd aan op tijdens ongezond eten. Hij tijdens lijdt nu aan morbide obesitas en op tv is de een zwaarste kandidaat van in dit op tv seizoen. Hij heeft lang gedacht op dat zijn het lijf en leven niet te de lijden hadden onder op tijdens zijn zware gewicht. Maar een nu ziet hij in dat naar hij zijn met manier van een leven drastisch moet het veranderen.

Annet heeft met alles naar wat haar hartje begeert: een op lieve man, een in goede baan op tv en drie op tv schatten van kinderen. uit Annet is haar hele leven al tijdens te op zwaar, maar ze heeft zichzelf uit altijd geaccepteerd zoals het ze op is. Tot nu. Met met oog op op de toekomst beseft van ze dat er geen op moment met meer te verliezen het is.

Annet heeft alles door wat in haar hartje door begeert: een lieve op tv man, een goede baan en met drie schatten van kinderen. op tv Annet is haar uit het hele leven al van te zwaar, maar van ze heeft zichzelf altijd geaccepteerd zoals met ze de is. Tot naar nu. Met oog in op de toekomst beseft ze dat het er geen in moment meer te de verliezen een is.

Vincent door is vader van op een zoontje en de zijn vriendin is in uit verwachting van hun tijdens tweede kind. op Sinds hun in eerste kennismaking, zeven jaar de geleden, is het Vincent 80 kilo aangekomen. Vincent het is door zijn de vriendin opgegeven voor tijdens dit programma. tijdens Ze is bang dat Vincent uit zijn kinderen niet op zal zien opgroeien de en zij als op tv alleenstaande moeder in achterblijft. Vincent grijpt naar de kans om zijn met leven drastisch van om de te gooien met beide handen tijdens aan.

Vincent van is vader van een zoontje de en zijn vriendin uit is in verwachting door van hun een tweede kind. het Sinds hun eerste kennismaking, naar zeven het jaar geleden, is Vincent 80 kilo op aangekomen. Vincent in is door zijn naar vriendin opgegeven voor door dit programma. Ze het is bang dat tijdens Vincent zijn kinderen door niet zal zien van opgroeien en zij als door in alleenstaande moeder achterblijft. Vincent grijpt de de kans om zijn met leven drastisch om een door te gooien met in beide handen aan.

Wesley en Johanna het op zijn tien jaar getrouwd. tijdens Ze zijn gelukkig naar met elkaar, uit maar niet met zichzelf. Hun jarenlange door eetverslaving heeft er de voor gezorgd dat de in ze allebei lijden aan morbide tijdens obesitas. Hun uit ernstige overgewicht bepaalt hun de hele leven. `Fat het shaming´ van is aan de orde van van dag, de waardoor ze bijna niet eens een meer de van straat op een durven. Hun gezondheid loopt een bovendien ernstig een gevaar. Zij gaan als tijdens koppel de door strijd tegen de kilo's de aan.

december 2019
04-07-2019 16:01

Afl. 8

Obese (NL) - Afl. 8

Al op zeer jonge leeftijd ontwikkelde Senne een obsessie voor eten. Nu, op 20-jarige leeftijd, worstelt ze iedere dag met de gevolgen van haar extreme overgewicht. Senne wil dolgraag gelukkiger en gezonder worden, en misschien zelfs een gez...

03-07-2019 20:34

Slot: Obese

Obese (NL) - Slot: Obese

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Obese, het programma waarin de deelnemers in actie komen tegen hun morbide obesitas. ObsessieIn deze aflevering is het verhaal van Senne te zien. Al op zeer jonge leeftijd ontwikkelde z...

27-06-2019 16:00

Afl. 7

Obese (NL) - Afl. 7

Michael heeft een rijk sociaal leven en is een fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt hij al zijn hele volwassen leven aan morbide obesitas. Onder vrienden lacht hij zijn problemen weg, maar in werkelijkheid is hij doodongelukkig in z...

26-06-2019 20:33

Afl. 7

Obese (NL) - Afl. 7

Michael heeft een rijk sociaal leven en is een fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt hij al zijn hele volwassen leven aan morbide obesitas. Onder vrienden lacht hij zijn problemen weg, maar in werkelijkheid is hij doodongelukkig in z...

20-06-2019 16:01

Afl. 6

Obese (NL) - Afl. 6

Mirjam en haar dochter, Joëlle, hebben allebei extreem overgewicht. Dat is het gevolg van te veel en ongezond eten en geen lichaamsbeweging. Ze willen allebei van hun overtollige kilo´s af, maar ontdekken al snel dat afvallen misschien wel ...

19-06-2019 20:33

Obese: moeder en dochter veel te zwaar

Obese (NL) - Obese: moeder en dochter veel te zwaar

In deze aflevering van Obese het verhaal van een moeder en dochter met extreem overgewicht. Mirjam en Joëlle zijn veel te zwaar door te veel en ongezond eten en het gebrek aan lichaamsbeweging. Ze willen allebei van hun overtollige kilo's ...

13-06-2019 16:05

Afl. 5

Obese (NL) - Afl. 5

Ludo lijdt aan morbide obesitas. Dat is niet alleen gevaarlijk voor zijn gezondheid, zijn wereld wordt ook steeds kleiner door alle beperkingen. Hij zal zijn manier van leven drastisch moeten omgooien om van zijn overgewicht af te komen.

12-06-2019 20:33

Afl. 5

Obese (NL) - Afl. 5

Ludo lijdt aan morbide obesitas. Dat is niet alleen gevaarlijk voor zijn gezondheid, zijn wereld wordt ook steeds kleiner door alle beperkingen. Hij zal zijn manier van leven drastisch moeten omgooien om van zijn overgewicht af te komen.

06-06-2019 16:00

Afl. 4

Obese (NL) - Afl. 4

Arthur is al jaren verslaafd aan ongezond eten. Hij lijdt nu aan morbide obesitas en is de zwaarste kandidaat van dit seizoen. Hij heeft lang gedacht dat zijn lijf en leven niet te lijden hadden onder zijn zware gewicht. Maar nu ziet hij in...

05-06-2019 20:36

Afl. 4

Obese (NL) - Afl. 4

Arthur is al jaren verslaafd aan ongezond eten. Hij lijdt nu aan morbide obesitas en is de zwaarste kandidaat van dit seizoen. Hij heeft lang gedacht dat zijn lijf en leven niet te lijden hadden onder zijn zware gewicht. Maar nu ziet hij in...

30-05-2019 16:02

Afl. 3

Obese (NL) - Afl. 3

Annet heeft alles wat haar hartje begeert: een lieve man, een goede baan en drie schatten van kinderen. Annet is haar hele leven al te zwaar, maar ze heeft zichzelf altijd geaccepteerd zoals ze is. Tot nu. Met oog op de toekomst beseft ze d...

29-05-2019 20:33

Afl. 3

Obese (NL) - Afl. 3

Annet heeft alles wat haar hartje begeert: een lieve man, een goede baan en drie schatten van kinderen. Annet is haar hele leven al te zwaar, maar ze heeft zichzelf altijd geaccepteerd zoals ze is. Tot nu. Met oog op de toekomst beseft ze d...

23-05-2019 16:00

Afl. 2

Obese (NL) - Afl. 2

Vincent is vader van een zoontje en zijn vriendin is in verwachting van hun tweede kind. Sinds hun eerste kennismaking, zeven jaar geleden, is Vincent 80 kilo aangekomen. Vincent is door zijn vriendin opgegeven voor dit programma. Ze is ban...

22-05-2019 20:34

Afl. 2

Obese (NL) - Afl. 2

Vincent is vader van een zoontje en zijn vriendin is in verwachting van hun tweede kind. Sinds hun eerste kennismaking, zeven jaar geleden, is Vincent 80 kilo aangekomen. Vincent is door zijn vriendin opgegeven voor dit programma. Ze is ban...

16-05-2019 16:00

Afl. 1

Obese (NL) - Afl. 1

Wesley en Johanna zijn tien jaar getrouwd. Ze zijn gelukkig met elkaar, maar niet met zichzelf. Hun jarenlange eetverslaving heeft er voor gezorgd dat ze allebei lijden aan morbide obesitas. Hun ernstige overgewicht bepaalt hun hele leven. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Obese (NL) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Obese (NL) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Obese (NL) bij Obese (NL) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Obese (NL). Heb je een uitzending van Obese (NL) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Obese (NL) gemist

Uitzending gemist van Obese (NL)? Hier kun je alle uitzendingen van Obese (NL) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!