Programma gemist?

Al op uit zeer jonge op leeftijd ontwikkelde Senne een obsessie een voor uit eten. Nu, op 20-jarige in leeftijd, worstelt door ze iedere dag met de op tv met gevolgen van haar extreme tijdens overgewicht. Senne wil dolgraag gelukkiger door door en gezonder worden, en met misschien zelfs een met gezinnetje stichten met haar door vriend. Maar dan moet de ze eerst drastisch een een afvallen.

Vanavond is op tv de door laatste aflevering van met dit seizoen van in Obese, het programma waarin uit de deelnemers in actie uit komen tegen hun de morbide obesitas. ObsessieIn deze aflevering een is het verhaal de van Senne de te zien. Al van op zeer met jonge leeftijd met ontwikkelde zij een obsessie de voor eten. GevolgenNu, op 20-jarige leeftijd, in worstelt Senne tijdens iedere dag met het de gevolgen van van haar tijdens extreme overgewicht. Drastisch afvallenZe wil op dolgraag gelukkiger en gezonder worden, op tv en misschien zelfs in een een gezinnetje stichten met haar vriend. het Maar dan naar moet uit ze eerst drastisch op tv afvallen.

Michael heeft tijdens een rijk het sociaal leven en is een tijdens fervent achtbanenliefhebber. naar Daarnaast lijdt hij uit al zijn het hele volwassen in leven aan morbide obesitas. in Onder vrienden lacht hij zijn door problemen weg, in maar met in werkelijkheid is tijdens hij doodongelukkig in zijn ongezonde lichaam. tijdens Hij naar ziet in dat hij nu in écht actie tijdens moet uit ondernemen, anders gaat hij simpelweg niet met met oud worden.

Michael heeft tijdens een rijk sociaal leven naar en is een op fervent uit achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt hij al op zijn hele volwassen uit de leven aan morbide obesitas. door Onder vrienden lacht uit hij zijn problemen weg, maar naar in werkelijkheid van is het hij doodongelukkig in uit zijn ongezonde lichaam. Hij ziet naar in op dat hij nu uit écht actie moet ondernemen, anders gaat van hij simpelweg niet uit een oud worden.

Mirjam de en haar de dochter, Joëlle, hebben allebei extreem met overgewicht. Dat is het een gevolg van te op tv met veel en ongezond naar eten en geen lichaamsbeweging. Ze met willen allebei van op tv hun een overtollige kilo´s af, van maar ontdekken al snel de dat afvallen misschien op tv wel het moeilijkste in is wat tijdens er bestaat.

In het deze aflevering van Obese het de een verhaal van een moeder op en dochter met extreem naar overgewicht. Mirjam en Joëlle op tv in zijn veel te zwaar met door te veel door en ongezond eten en de het gebrek aan lichaamsbeweging. Ze tijdens willen allebei uit van hun overtollige op tv kilo's af, de maar ontdekken al snel op tv dat afvallen met misschien wel het de moeilijkste is wat van er bestaat. Presentatrice Angela Groothuizen met en een de team van van experts gaan met het ze aan de tijdens slag om aan een nieuwe levensstijl tijdens te werken. Na in vanavond zijn uit er nog twee nieuwe afleveringen naar van een Obese te zien door op de woensdagavond om 20:30 in uur op tijdens RTL in 4.

Ludo lijdt aan de morbide een obesitas. Dat is op tv niet alleen in gevaarlijk voor zijn gezondheid, zijn in wereld door wordt ook steeds uit kleiner door alle het beperkingen. Hij zal zijn manier door van in leven drastisch moeten omgooien om met van uit zijn overgewicht af te naar komen.

Ludo een lijdt aan een morbide obesitas. Dat is niet op alleen gevaarlijk uit voor zijn gezondheid, in zijn wereld wordt ook op steeds kleiner door op tv alle beperkingen. Hij de zal zijn manier in van leven naar drastisch moeten door omgooien om van zijn overgewicht af in te de komen.

Arthur is op tv al jaren verslaafd aan de ongezond eten. Hij uit lijdt tijdens nu aan op morbide obesitas en is de op zwaarste kandidaat uit van dit seizoen. in Hij heeft lang tijdens gedacht dat zijn op lijf en van leven niet te lijden hadden van onder het zijn zware gewicht. Maar uit nu ziet hij in naar dat hij van zijn manier naar van leven drastisch moet tijdens veranderen.

Arthur is al op jaren verslaafd aan met ongezond eten. het Hij lijdt van nu aan morbide obesitas en door is de met zwaarste kandidaat op van dit in seizoen. Hij heeft lang gedacht dat op zijn lijf en op van leven niet te lijden op hadden onder zijn op zware gewicht. Maar nu ziet met hij in in dat hij zijn in manier van door leven drastisch moet in veranderen.

Annet van heeft alles wat in haar hartje begeert: een lieve de man, een goede het baan en van drie de schatten van kinderen. Annet is haar met hele leven het al te zwaar, maar het van ze heeft zichzelf altijd geaccepteerd zoals tijdens ze uit is. Tot nu. Met uit oog op de de toekomst beseft ze de dat er geen moment de meer te verliezen op tv de is.

Annet heeft alles op wat haar hartje de begeert: van een lieve man, met een goede baan en de drie schatten van tijdens kinderen. Annet is de haar hele op leven al uit te zwaar, maar ze heeft op zichzelf door altijd geaccepteerd zoals ze naar is. Tot nu. Met oog het op de toekomst de uit beseft ze dat op er geen moment meer te met verliezen op is.

Vincent van is vader van naar een zoontje en zijn vriendin naar is in op verwachting het van hun tweede kind. Sinds op hun eerste kennismaking, zeven op jaar geleden, is met Vincent het 80 kilo met aangekomen. Vincent is door van zijn vriendin opgegeven voor op dit programma. de Ze is bang tijdens dat Vincent zijn de kinderen niet uit zal zien opgroeien en zij naar als alleenstaande de moeder achterblijft. Vincent grijpt in de de kans om zijn leven drastisch van om te gooien met de beide handen op tv aan.

Vincent is vader met van van een zoontje en zijn vriendin in van is in verwachting in van hun tweede een kind. Sinds hun eerste kennismaking, op zeven jaar geleden, is uit door Vincent 80 kilo aangekomen. Vincent is op tv door uit zijn vriendin opgegeven voor dit van programma. Ze in is bang dat Vincent door zijn door kinderen niet in zal zien opgroeien een en zij als in alleenstaande moeder achterblijft. op Vincent grijpt de kans van om zijn leven drastisch om het te gooien uit met tijdens beide handen aan.

Wesley en Johanna een zijn tien jaar tijdens getrouwd. Ze zijn door gelukkig met elkaar, uit maar niet tijdens met op zichzelf. Hun jarenlange eetverslaving op tv heeft er uit voor gezorgd dat ze allebei door lijden in aan morbide obesitas. Hun ernstige overgewicht op bepaalt door hun hele leven. `Fat shaming´ uit een is aan de orde het van dag, waardoor ze bijna uit niet eens de meer de op straat op durven. Hun gezondheid het loopt bovendien ernstig op gevaar. tijdens Zij gaan als koppel op de strijd tegen de van kilo's uit aan.

oktober 2020
04-07-2019 16:01

Afl. 8

Obese (NL) - Afl. 8

Al op zeer jonge leeftijd ontwikkelde Senne een obsessie voor eten. Nu, op 20-jarige leeftijd, worstelt ze iedere dag met de gevolgen van haar extreme overgewicht. Senne wil dolgraag gelukkiger en gezonder worden, en misschien zelfs een gez...

03-07-2019 20:34

Slot: Obese

Obese (NL) - Slot: Obese

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Obese, het programma waarin de deelnemers in actie komen tegen hun morbide obesitas. ObsessieIn deze aflevering is het verhaal van Senne te zien. Al op zeer jonge leeftijd ontwikkelde z...

27-06-2019 16:00

Afl. 7

Obese (NL) - Afl. 7

Michael heeft een rijk sociaal leven en is een fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt hij al zijn hele volwassen leven aan morbide obesitas. Onder vrienden lacht hij zijn problemen weg, maar in werkelijkheid is hij doodongelukkig in z...

26-06-2019 20:33

Afl. 7

Obese (NL) - Afl. 7

Michael heeft een rijk sociaal leven en is een fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt hij al zijn hele volwassen leven aan morbide obesitas. Onder vrienden lacht hij zijn problemen weg, maar in werkelijkheid is hij doodongelukkig in z...

20-06-2019 16:01

Afl. 6

Obese (NL) - Afl. 6

Mirjam en haar dochter, Joëlle, hebben allebei extreem overgewicht. Dat is het gevolg van te veel en ongezond eten en geen lichaamsbeweging. Ze willen allebei van hun overtollige kilo´s af, maar ontdekken al snel dat afvallen misschien wel ...

19-06-2019 20:33

Obese: moeder en dochter veel te zwaar

Obese (NL) - Obese: moeder en dochter veel te zwaar

In deze aflevering van Obese het verhaal van een moeder en dochter met extreem overgewicht. Mirjam en Joëlle zijn veel te zwaar door te veel en ongezond eten en het gebrek aan lichaamsbeweging. Ze willen allebei van hun overtollige kilo's ...

13-06-2019 16:05

Afl. 5

Obese (NL) - Afl. 5

Ludo lijdt aan morbide obesitas. Dat is niet alleen gevaarlijk voor zijn gezondheid, zijn wereld wordt ook steeds kleiner door alle beperkingen. Hij zal zijn manier van leven drastisch moeten omgooien om van zijn overgewicht af te komen.

12-06-2019 20:33

Afl. 5

Obese (NL) - Afl. 5

Ludo lijdt aan morbide obesitas. Dat is niet alleen gevaarlijk voor zijn gezondheid, zijn wereld wordt ook steeds kleiner door alle beperkingen. Hij zal zijn manier van leven drastisch moeten omgooien om van zijn overgewicht af te komen.

06-06-2019 16:00

Afl. 4

Obese (NL) - Afl. 4

Arthur is al jaren verslaafd aan ongezond eten. Hij lijdt nu aan morbide obesitas en is de zwaarste kandidaat van dit seizoen. Hij heeft lang gedacht dat zijn lijf en leven niet te lijden hadden onder zijn zware gewicht. Maar nu ziet hij in...

05-06-2019 20:36

Afl. 4

Obese (NL) - Afl. 4

Arthur is al jaren verslaafd aan ongezond eten. Hij lijdt nu aan morbide obesitas en is de zwaarste kandidaat van dit seizoen. Hij heeft lang gedacht dat zijn lijf en leven niet te lijden hadden onder zijn zware gewicht. Maar nu ziet hij in...

30-05-2019 16:02

Afl. 3

Obese (NL) - Afl. 3

Annet heeft alles wat haar hartje begeert: een lieve man, een goede baan en drie schatten van kinderen. Annet is haar hele leven al te zwaar, maar ze heeft zichzelf altijd geaccepteerd zoals ze is. Tot nu. Met oog op de toekomst beseft ze d...

29-05-2019 20:33

Afl. 3

Obese (NL) - Afl. 3

Annet heeft alles wat haar hartje begeert: een lieve man, een goede baan en drie schatten van kinderen. Annet is haar hele leven al te zwaar, maar ze heeft zichzelf altijd geaccepteerd zoals ze is. Tot nu. Met oog op de toekomst beseft ze d...

23-05-2019 16:00

Afl. 2

Obese (NL) - Afl. 2

Vincent is vader van een zoontje en zijn vriendin is in verwachting van hun tweede kind. Sinds hun eerste kennismaking, zeven jaar geleden, is Vincent 80 kilo aangekomen. Vincent is door zijn vriendin opgegeven voor dit programma. Ze is ban...

22-05-2019 20:34

Afl. 2

Obese (NL) - Afl. 2

Vincent is vader van een zoontje en zijn vriendin is in verwachting van hun tweede kind. Sinds hun eerste kennismaking, zeven jaar geleden, is Vincent 80 kilo aangekomen. Vincent is door zijn vriendin opgegeven voor dit programma. Ze is ban...

16-05-2019 16:00

Afl. 1

Obese (NL) - Afl. 1

Wesley en Johanna zijn tien jaar getrouwd. Ze zijn gelukkig met elkaar, maar niet met zichzelf. Hun jarenlange eetverslaving heeft er voor gezorgd dat ze allebei lijden aan morbide obesitas. Hun ernstige overgewicht bepaalt hun hele leven. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Obese (NL) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Obese (NL) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Obese (NL) bij Obese (NL) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Obese (NL). Heb je een uitzending van Obese (NL) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Obese (NL) gemist

Uitzending gemist van Obese (NL)? Hier kun je alle uitzendingen van Obese (NL) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!