Programma gemist?

Al op zeer naar met jonge leeftijd ontwikkelde Senne een obsessie van voor eten. door Nu, op op 20-jarige leeftijd, worstelt ze iedere door dag met met de met gevolgen van haar uit extreme overgewicht. Senne wil dolgraag van gelukkiger en gezonder worden, op tv en misschien zelfs van een gezinnetje op stichten met de haar vriend. Maar dan moet in een ze eerst drastisch met afvallen.

Vanavond is de de laatste aflevering van op dit seizoen van uit Obese, het programma op tv waarin het de deelnemers in het actie komen tegen het hun morbide uit obesitas. ObsessieIn deze aflevering is het verhaal met door van Senne te op tv zien. Al op zeer jonge leeftijd op ontwikkelde zij op tv een obsessie door voor eten. GevolgenNu, tijdens op 20-jarige leeftijd, het worstelt Senne iedere dag de met de gevolgen in van haar naar extreme overgewicht. Drastisch afvallenZe een wil dolgraag gelukkiger het en gezonder worden, en misschien zelfs naar een gezinnetje een stichten met haar van vriend. op tv Maar dan moet ze een eerst drastisch tijdens afvallen.

Michael heeft uit een rijk sociaal leven in en met is een fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast het in lijdt hij al zijn tijdens hele volwassen leven aan in morbide het obesitas. Onder vrienden een lacht hij zijn problemen weg, de maar in uit werkelijkheid is door hij doodongelukkig in zijn ongezonde lichaam. naar Hij ziet in naar dat hij uit nu tijdens écht actie moet ondernemen, anders gaat op hij simpelweg naar niet met oud worden.

Michael heeft een uit rijk sociaal leven van in en is een fervent achtbanenliefhebber. de Daarnaast een lijdt hij al op tv zijn hele volwassen op tv leven aan morbide op obesitas. Onder vrienden lacht hij in zijn problemen weg, van maar in werkelijkheid op is hij doodongelukkig het in zijn ongezonde met lichaam. Hij ziet op in van dat hij nu écht naar actie moet ondernemen, anders gaat naar hij simpelweg niet uit oud op worden.

Mirjam en met haar dochter, Joëlle, hebben op tv allebei op tv extreem overgewicht. Dat uit is het gevolg van een te veel het en ongezond eten en uit geen lichaamsbeweging. Ze een willen tijdens allebei van hun overtollige kilo´s de af, maar ontdekken naar al met snel dat afvallen misschien wel de het moeilijkste naar is wat met er bestaat.

In deze de aflevering het van Obese het verhaal van een naar moeder en dochter het op tv met extreem overgewicht. Mirjam en een Joëlle zijn veel de te naar zwaar door te naar veel en ongezond op eten en het naar gebrek aan lichaamsbeweging. Ze tijdens willen allebei van door hun overtollige kilo's af, maar op tv ontdekken al uit snel dat afvallen tijdens misschien wel uit het moeilijkste is wat het er bestaat. Presentatrice Angela Groothuizen een en een een team van experts tijdens gaan met ze aan een de in slag om aan een nieuwe van levensstijl het te werken. Na vanavond zijn er nog met twee nieuwe afleveringen uit van het Obese te zien op de in woensdagavond om naar 20:30 op tv uur op RTL op 4.

Ludo in lijdt aan morbide met obesitas. Dat is niet van alleen gevaarlijk op tv voor zijn gezondheid, uit zijn wereld in wordt ook steeds kleiner een door alle beperkingen. een Hij zal zijn manier van door leven een drastisch moeten omgooien om van in van zijn overgewicht af te in komen.

Ludo lijdt het aan morbide obesitas. Dat uit op is niet alleen op gevaarlijk voor zijn door gezondheid, zijn wereld wordt ook het steeds kleiner in door alle een beperkingen. Hij zal zijn manier van van leven een drastisch moeten omgooien om op van zijn overgewicht van af te tijdens komen.

Arthur is op al op jaren verslaafd aan ongezond eten. Hij in lijdt nu aan met de morbide obesitas en is uit de zwaarste kandidaat van met dit seizoen. met Hij heeft lang van gedacht dat zijn met lijf en leven de niet te lijden hadden door onder zijn zware de gewicht. Maar nu ziet uit hij in dat naar hij zijn manier een in van leven drastisch moet tijdens veranderen.

Arthur van is al jaren verslaafd aan tijdens op tv ongezond eten. Hij lijdt nu aan uit morbide obesitas van en is van de zwaarste naar kandidaat van dit het seizoen. Hij heeft lang naar gedacht dat zijn lijf op en leven niet naar te lijden hadden onder uit met zijn zware gewicht. uit Maar nu ziet hij in dat van een hij zijn manier van leven drastisch tijdens in moet veranderen.

Annet een heeft alles wat haar met hartje begeert: een lieve op tv man, op een goede baan en uit drie schatten door van kinderen. het Annet is haar hele leven al door te een zwaar, maar ze heeft zichzelf de op tv altijd geaccepteerd zoals ze is. van Tot nu. Met oog in op de de toekomst door beseft ze dat er geen de moment meer te op verliezen op is.

Annet heeft naar alles een wat haar hartje begeert: een lieve met man, een goede van van baan en drie schatten van in kinderen. Annet is met haar hele leven al een te zwaar, maar het ze met heeft zichzelf tijdens altijd geaccepteerd zoals ze is. het Tot uit nu. Met oog op de in toekomst beseft ze door dat er geen moment op tv meer te verliezen tijdens een is.

Vincent in is vader van de een zoontje en zijn van vriendin is van in verwachting van hun uit tweede kind. een Sinds hun eerste kennismaking, op tv zeven jaar geleden, is in door Vincent 80 kilo aangekomen. Vincent is tijdens door zijn vriendin van opgegeven voor dit het op programma. Ze is bang uit dat Vincent zijn door kinderen niet zal zien opgroeien op en zij met als alleenstaande moeder achterblijft. in Vincent grijpt de de van kans om zijn leven drastisch naar om te een gooien met op beide handen aan.

Vincent op tv is vader tijdens van een zoontje en een zijn vriendin is naar in verwachting van tijdens hun tweede kind. met Sinds hun eerste kennismaking, zeven tijdens jaar geleden, uit is Vincent naar 80 kilo naar aangekomen. Vincent is door zijn vriendin van opgegeven een voor dit programma. de Ze is op bang dat Vincent zijn kinderen niet de zal zien opgroeien van het en zij als alleenstaande door moeder achterblijft. Vincent grijpt op de kans een om zijn leven drastisch om op tv te van gooien met beide handen van aan.

Wesley en op tv Johanna het zijn tien jaar getrouwd. Ze naar zijn gelukkig met elkaar, met maar niet met met zichzelf. op Hun jarenlange eetverslaving heeft er tijdens op tv voor gezorgd dat op ze allebei lijden aan morbide obesitas. op Hun ernstige met overgewicht bepaalt hun van hele leven. `Fat het shaming´ is aan de met orde van van dag, waardoor ze op tv bijna niet eens meer op de straat door op durven. met Hun gezondheid loopt bovendien van ernstig gevaar. Zij gaan met als koppel tijdens de het strijd tegen de met kilo's aan.

februari 2020
04-07-2019 16:01

Afl. 8

Obese (NL) - Afl. 8

Al op zeer jonge leeftijd ontwikkelde Senne een obsessie voor eten. Nu, op 20-jarige leeftijd, worstelt ze iedere dag met de gevolgen van haar extreme overgewicht. Senne wil dolgraag gelukkiger en gezonder worden, en misschien zelfs een gez...

03-07-2019 20:34

Slot: Obese

Obese (NL) - Slot: Obese

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Obese, het programma waarin de deelnemers in actie komen tegen hun morbide obesitas. ObsessieIn deze aflevering is het verhaal van Senne te zien. Al op zeer jonge leeftijd ontwikkelde z...

27-06-2019 16:00

Afl. 7

Obese (NL) - Afl. 7

Michael heeft een rijk sociaal leven en is een fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt hij al zijn hele volwassen leven aan morbide obesitas. Onder vrienden lacht hij zijn problemen weg, maar in werkelijkheid is hij doodongelukkig in z...

26-06-2019 20:33

Afl. 7

Obese (NL) - Afl. 7

Michael heeft een rijk sociaal leven en is een fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt hij al zijn hele volwassen leven aan morbide obesitas. Onder vrienden lacht hij zijn problemen weg, maar in werkelijkheid is hij doodongelukkig in z...

20-06-2019 16:01

Afl. 6

Obese (NL) - Afl. 6

Mirjam en haar dochter, Joëlle, hebben allebei extreem overgewicht. Dat is het gevolg van te veel en ongezond eten en geen lichaamsbeweging. Ze willen allebei van hun overtollige kilo´s af, maar ontdekken al snel dat afvallen misschien wel ...

19-06-2019 20:33

Obese: moeder en dochter veel te zwaar

Obese (NL) - Obese: moeder en dochter veel te zwaar

In deze aflevering van Obese het verhaal van een moeder en dochter met extreem overgewicht. Mirjam en Joëlle zijn veel te zwaar door te veel en ongezond eten en het gebrek aan lichaamsbeweging. Ze willen allebei van hun overtollige kilo's ...

13-06-2019 16:05

Afl. 5

Obese (NL) - Afl. 5

Ludo lijdt aan morbide obesitas. Dat is niet alleen gevaarlijk voor zijn gezondheid, zijn wereld wordt ook steeds kleiner door alle beperkingen. Hij zal zijn manier van leven drastisch moeten omgooien om van zijn overgewicht af te komen.

12-06-2019 20:33

Afl. 5

Obese (NL) - Afl. 5

Ludo lijdt aan morbide obesitas. Dat is niet alleen gevaarlijk voor zijn gezondheid, zijn wereld wordt ook steeds kleiner door alle beperkingen. Hij zal zijn manier van leven drastisch moeten omgooien om van zijn overgewicht af te komen.

06-06-2019 16:00

Afl. 4

Obese (NL) - Afl. 4

Arthur is al jaren verslaafd aan ongezond eten. Hij lijdt nu aan morbide obesitas en is de zwaarste kandidaat van dit seizoen. Hij heeft lang gedacht dat zijn lijf en leven niet te lijden hadden onder zijn zware gewicht. Maar nu ziet hij in...

05-06-2019 20:36

Afl. 4

Obese (NL) - Afl. 4

Arthur is al jaren verslaafd aan ongezond eten. Hij lijdt nu aan morbide obesitas en is de zwaarste kandidaat van dit seizoen. Hij heeft lang gedacht dat zijn lijf en leven niet te lijden hadden onder zijn zware gewicht. Maar nu ziet hij in...

30-05-2019 16:02

Afl. 3

Obese (NL) - Afl. 3

Annet heeft alles wat haar hartje begeert: een lieve man, een goede baan en drie schatten van kinderen. Annet is haar hele leven al te zwaar, maar ze heeft zichzelf altijd geaccepteerd zoals ze is. Tot nu. Met oog op de toekomst beseft ze d...

29-05-2019 20:33

Afl. 3

Obese (NL) - Afl. 3

Annet heeft alles wat haar hartje begeert: een lieve man, een goede baan en drie schatten van kinderen. Annet is haar hele leven al te zwaar, maar ze heeft zichzelf altijd geaccepteerd zoals ze is. Tot nu. Met oog op de toekomst beseft ze d...

23-05-2019 16:00

Afl. 2

Obese (NL) - Afl. 2

Vincent is vader van een zoontje en zijn vriendin is in verwachting van hun tweede kind. Sinds hun eerste kennismaking, zeven jaar geleden, is Vincent 80 kilo aangekomen. Vincent is door zijn vriendin opgegeven voor dit programma. Ze is ban...

22-05-2019 20:34

Afl. 2

Obese (NL) - Afl. 2

Vincent is vader van een zoontje en zijn vriendin is in verwachting van hun tweede kind. Sinds hun eerste kennismaking, zeven jaar geleden, is Vincent 80 kilo aangekomen. Vincent is door zijn vriendin opgegeven voor dit programma. Ze is ban...

16-05-2019 16:00

Afl. 1

Obese (NL) - Afl. 1

Wesley en Johanna zijn tien jaar getrouwd. Ze zijn gelukkig met elkaar, maar niet met zichzelf. Hun jarenlange eetverslaving heeft er voor gezorgd dat ze allebei lijden aan morbide obesitas. Hun ernstige overgewicht bepaalt hun hele leven. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Obese (NL) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Obese (NL) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Obese (NL) bij Obese (NL) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Obese (NL). Heb je een uitzending van Obese (NL) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Obese (NL) gemist

Uitzending gemist van Obese (NL)? Hier kun je alle uitzendingen van Obese (NL) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!