Programma gemist?

Al op zeer in met jonge leeftijd ontwikkelde Senne op tv een obsessie voor door eten. Nu, op tijdens 20-jarige leeftijd, worstelt ze iedere op dag naar met de gevolgen van haar tijdens extreme overgewicht. Senne uit wil dolgraag het gelukkiger en gezonder op worden, en misschien uit zelfs een gezinnetje het stichten met een haar vriend. Maar dan moet op in ze eerst drastisch op afvallen.

Vanavond tijdens is de laatste op aflevering van het dit seizoen van Obese, het op tv programma waarin van de deelnemers in actie op tv komen tegen hun op tv morbide door obesitas. ObsessieIn deze aflevering is het op tv verhaal van Senne te met zien. Al met op zeer jonge leeftijd met het ontwikkelde zij een met obsessie voor eten. GevolgenNu, op uit 20-jarige leeftijd, worstelt Senne iedere door dag op met de gevolgen van haar het extreme op tv overgewicht. Drastisch afvallenZe wil dolgraag gelukkiger naar en gezonder een worden, en misschien zelfs met een op gezinnetje stichten met van haar vriend. een Maar dan moet ze eerst drastisch naar met afvallen.

Michael heeft een van rijk sociaal leven met en is tijdens een fervent achtbanenliefhebber. met Daarnaast lijdt uit hij al zijn hele volwassen met leven aan morbide op obesitas. op tv Onder vrienden lacht hij van zijn problemen met weg, maar in werkelijkheid op is hij doodongelukkig door in op tv zijn ongezonde lichaam. Hij ziet van in dat hij nu door op écht actie moet ondernemen, een anders gaat hij op simpelweg niet oud de worden.

Michael heeft van een rijk naar sociaal leven en is tijdens een fervent achtbanenliefhebber. tijdens Daarnaast de lijdt hij al uit zijn hele volwassen leven aan door morbide obesitas. van Onder vrienden lacht hij zijn op problemen weg, maar tijdens in in werkelijkheid is hij doodongelukkig op in zijn ongezonde lichaam. de Hij ziet in uit dat hij de nu écht actie moet uit ondernemen, anders gaat met het hij simpelweg niet oud in worden.

Mirjam op en haar dochter, Joëlle, hebben naar allebei het extreem overgewicht. op tv Dat is het gevolg van met te het veel en ongezond eten en door geen uit lichaamsbeweging. Ze willen allebei uit van hun op overtollige kilo´s af, het maar ontdekken al het snel dat afvallen misschien uit wel het door moeilijkste is wat er van bestaat.

In een deze aflevering op van Obese het verhaal van een met door moeder en dochter met het extreem overgewicht. Mirjam uit en Joëlle in zijn veel te zwaar door te naar veel en ongezond naar eten naar en het gebrek aan lichaamsbeweging. Ze het willen allebei in van hun overtollige in kilo's een af, maar ontdekken al snel dat tijdens afvallen tijdens misschien wel het moeilijkste is de wat er bestaat. Presentatrice een Angela Groothuizen door en een team van op experts gaan met op ze aan de tijdens het slag om aan op een nieuwe levensstijl te werken. Na de vanavond zijn er nog uit twee in nieuwe afleveringen tijdens van Obese te zien op met de van woensdagavond om 20:30 uur op RTL uit op tv 4.

Ludo lijdt aan door morbide obesitas. van Dat is in niet alleen gevaarlijk voor zijn van gezondheid, met zijn wereld wordt op ook steeds kleiner door alle naar door beperkingen. Hij zal zijn manier van met leven drastisch de moeten omgooien om van op tv zijn overgewicht het af van te komen.

Ludo lijdt aan op tv morbide obesitas. Dat tijdens is op tv niet alleen gevaarlijk voor zijn uit gezondheid, zijn wereld het wordt ook steeds naar kleiner in door alle beperkingen. Hij zal naar zijn manier op van leven de drastisch moeten de omgooien om van de zijn overgewicht af te met komen.

Arthur is een al jaren verslaafd een aan ongezond eten. de Hij lijdt een nu aan in morbide obesitas en is de zwaarste naar kandidaat van op tv dit seizoen. Hij op tv heeft lang gedacht dat tijdens zijn uit lijf en van leven niet te lijden hadden met onder zijn zware gewicht. een Maar van nu ziet door hij in dat hij zijn manier het van met leven drastisch moet tijdens veranderen.

Arthur is al een jaren naar verslaafd aan met ongezond eten. Hij een lijdt nu aan in morbide obesitas en is de het zwaarste kandidaat van naar dit seizoen. de Hij heeft lang naar gedacht dat zijn lijf in en leven uit niet te lijden hadden onder in zijn zware tijdens gewicht. Maar met nu ziet hij in dat in hij zijn tijdens manier van leven drastisch de moet door veranderen.

Annet naar heeft alles wat met haar hartje de begeert: een lieve man, op tv een goede baan en drie een schatten van kinderen. een Annet in is haar op hele leven al te van zwaar, maar ze heeft zichzelf op altijd geaccepteerd het zoals ze is. Tot het nu. uit Met oog op de de toekomst beseft ze dat door er geen moment in meer te tijdens verliezen een is.

Annet door heeft alles wat haar hartje met tijdens begeert: een lieve door man, een goede baan met en drie op schatten van kinderen. op tv Annet is haar hele tijdens leven al te de zwaar, maar ze met heeft zichzelf uit altijd geaccepteerd zoals van ze is. Tot nu. een Met oog op de toekomst met beseft uit ze dat er geen moment op tv meer te van verliezen naar is.

Vincent op tv is vader met van een zoontje en zijn het vriendin is in de verwachting van met hun tweede kind. Sinds hun op eerste op kennismaking, zeven met jaar geleden, is uit Vincent 80 kilo van aangekomen. Vincent is door zijn vriendin het opgegeven de voor dit op programma. Ze is naar bang dat Vincent zijn kinderen de niet zal zien van opgroeien en zij als op tv alleenstaande in moeder achterblijft. Vincent in grijpt de kans om van zijn een leven drastisch om te gooien met op tv beide op handen aan.

Vincent is vader in van van een zoontje en zijn in vriendin is het in verwachting op tv van hun tweede kind. uit Sinds hun eerste kennismaking, zeven in jaar geleden, met is Vincent van 80 kilo aangekomen. Vincent is door door van zijn vriendin opgegeven een voor dit programma. Ze de is bang naar dat Vincent zijn kinderen een niet zal op tv zien opgroeien tijdens en zij als alleenstaande moeder op tv achterblijft. Vincent grijpt de met de kans om zijn leven drastisch om op tv te naar gooien met beide handen op aan.

Wesley en Johanna naar zijn tien jaar door getrouwd. Ze zijn door gelukkig de met elkaar, van maar niet met naar zichzelf. Hun jarenlange eetverslaving heeft er een voor gezorgd dat uit ze tijdens allebei lijden aan morbide obesitas. het Hun door ernstige overgewicht bepaalt hun hele op tv leven. `Fat in shaming´ in is aan de orde de van dag, het waardoor ze bijna tijdens niet eens meer de met straat op durven. Hun gezondheid een loopt bovendien door ernstig op tv gevaar. Zij gaan als koppel het de strijd op tv tegen de kilo's tijdens aan.

juli 2020
04-07-2019 16:01

Afl. 8

Obese (NL) - Afl. 8

Al op zeer jonge leeftijd ontwikkelde Senne een obsessie voor eten. Nu, op 20-jarige leeftijd, worstelt ze iedere dag met de gevolgen van haar extreme overgewicht. Senne wil dolgraag gelukkiger en gezonder worden, en misschien zelfs een gez...

03-07-2019 20:34

Slot: Obese

Obese (NL) - Slot: Obese

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Obese, het programma waarin de deelnemers in actie komen tegen hun morbide obesitas. ObsessieIn deze aflevering is het verhaal van Senne te zien. Al op zeer jonge leeftijd ontwikkelde z...

27-06-2019 16:00

Afl. 7

Obese (NL) - Afl. 7

Michael heeft een rijk sociaal leven en is een fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt hij al zijn hele volwassen leven aan morbide obesitas. Onder vrienden lacht hij zijn problemen weg, maar in werkelijkheid is hij doodongelukkig in z...

26-06-2019 20:33

Afl. 7

Obese (NL) - Afl. 7

Michael heeft een rijk sociaal leven en is een fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt hij al zijn hele volwassen leven aan morbide obesitas. Onder vrienden lacht hij zijn problemen weg, maar in werkelijkheid is hij doodongelukkig in z...

20-06-2019 16:01

Afl. 6

Obese (NL) - Afl. 6

Mirjam en haar dochter, Joëlle, hebben allebei extreem overgewicht. Dat is het gevolg van te veel en ongezond eten en geen lichaamsbeweging. Ze willen allebei van hun overtollige kilo´s af, maar ontdekken al snel dat afvallen misschien wel ...

19-06-2019 20:33

Obese: moeder en dochter veel te zwaar

Obese (NL) - Obese: moeder en dochter veel te zwaar

In deze aflevering van Obese het verhaal van een moeder en dochter met extreem overgewicht. Mirjam en Joëlle zijn veel te zwaar door te veel en ongezond eten en het gebrek aan lichaamsbeweging. Ze willen allebei van hun overtollige kilo's ...

13-06-2019 16:05

Afl. 5

Obese (NL) - Afl. 5

Ludo lijdt aan morbide obesitas. Dat is niet alleen gevaarlijk voor zijn gezondheid, zijn wereld wordt ook steeds kleiner door alle beperkingen. Hij zal zijn manier van leven drastisch moeten omgooien om van zijn overgewicht af te komen.

12-06-2019 20:33

Afl. 5

Obese (NL) - Afl. 5

Ludo lijdt aan morbide obesitas. Dat is niet alleen gevaarlijk voor zijn gezondheid, zijn wereld wordt ook steeds kleiner door alle beperkingen. Hij zal zijn manier van leven drastisch moeten omgooien om van zijn overgewicht af te komen.

06-06-2019 16:00

Afl. 4

Obese (NL) - Afl. 4

Arthur is al jaren verslaafd aan ongezond eten. Hij lijdt nu aan morbide obesitas en is de zwaarste kandidaat van dit seizoen. Hij heeft lang gedacht dat zijn lijf en leven niet te lijden hadden onder zijn zware gewicht. Maar nu ziet hij in...

05-06-2019 20:36

Afl. 4

Obese (NL) - Afl. 4

Arthur is al jaren verslaafd aan ongezond eten. Hij lijdt nu aan morbide obesitas en is de zwaarste kandidaat van dit seizoen. Hij heeft lang gedacht dat zijn lijf en leven niet te lijden hadden onder zijn zware gewicht. Maar nu ziet hij in...

30-05-2019 16:02

Afl. 3

Obese (NL) - Afl. 3

Annet heeft alles wat haar hartje begeert: een lieve man, een goede baan en drie schatten van kinderen. Annet is haar hele leven al te zwaar, maar ze heeft zichzelf altijd geaccepteerd zoals ze is. Tot nu. Met oog op de toekomst beseft ze d...

29-05-2019 20:33

Afl. 3

Obese (NL) - Afl. 3

Annet heeft alles wat haar hartje begeert: een lieve man, een goede baan en drie schatten van kinderen. Annet is haar hele leven al te zwaar, maar ze heeft zichzelf altijd geaccepteerd zoals ze is. Tot nu. Met oog op de toekomst beseft ze d...

23-05-2019 16:00

Afl. 2

Obese (NL) - Afl. 2

Vincent is vader van een zoontje en zijn vriendin is in verwachting van hun tweede kind. Sinds hun eerste kennismaking, zeven jaar geleden, is Vincent 80 kilo aangekomen. Vincent is door zijn vriendin opgegeven voor dit programma. Ze is ban...

22-05-2019 20:34

Afl. 2

Obese (NL) - Afl. 2

Vincent is vader van een zoontje en zijn vriendin is in verwachting van hun tweede kind. Sinds hun eerste kennismaking, zeven jaar geleden, is Vincent 80 kilo aangekomen. Vincent is door zijn vriendin opgegeven voor dit programma. Ze is ban...

16-05-2019 16:00

Afl. 1

Obese (NL) - Afl. 1

Wesley en Johanna zijn tien jaar getrouwd. Ze zijn gelukkig met elkaar, maar niet met zichzelf. Hun jarenlange eetverslaving heeft er voor gezorgd dat ze allebei lijden aan morbide obesitas. Hun ernstige overgewicht bepaalt hun hele leven. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Obese (NL) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Obese (NL) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Obese (NL) bij Obese (NL) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Obese (NL). Heb je een uitzending van Obese (NL) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Obese (NL) gemist

Uitzending gemist van Obese (NL)? Hier kun je alle uitzendingen van Obese (NL) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!