Programma gemist?

Al op van zeer jonge leeftijd ontwikkelde een op tv Senne een obsessie voor met eten. Nu, op 20-jarige leeftijd, op in worstelt ze iedere in dag met de gevolgen van haar van het extreme overgewicht. Senne wil dolgraag de gelukkiger en het gezonder worden, en uit misschien zelfs in een gezinnetje stichten uit met haar vriend. Maar dan moet in ze eerst een drastisch door afvallen.

Vanavond is de de door laatste aflevering van dit seizoen van in Obese, het in programma waarin de met deelnemers in in actie komen op tv tegen hun morbide de obesitas. ObsessieIn deze aflevering tijdens is het verhaal van Senne te naar zien. Al tijdens op een zeer jonge leeftijd ontwikkelde het zij een met obsessie voor eten. GevolgenNu, op met 20-jarige leeftijd, worstelt in Senne iedere dag met het de gevolgen in van haar extreme van overgewicht. Drastisch afvallenZe wil dolgraag gelukkiger van en op tv gezonder worden, en misschien van zelfs met een gezinnetje stichten met haar de vriend. van Maar dan moet ze eerst drastisch het op tv afvallen.

Michael op tv heeft een rijk sociaal tijdens leven tijdens en is een fervent achtbanenliefhebber. door Daarnaast lijdt hij al het zijn hele naar volwassen van leven aan morbide uit obesitas. Onder vrienden lacht van hij zijn naar problemen weg, maar in werkelijkheid is het met hij doodongelukkig in zijn ongezonde lichaam. in Hij naar ziet in een dat hij nu écht in actie moet de ondernemen, anders gaat hij simpelweg niet naar oud het worden.

Michael heeft van een van rijk sociaal leven en is een naar fervent het achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt hij al met zijn door hele volwassen leven aan van morbide obesitas. Onder een vrienden tijdens lacht hij zijn problemen het weg, maar in werkelijkheid is naar hij doodongelukkig door in zijn ongezonde lichaam. op Hij een ziet in dat hij nu in écht actie moet tijdens ondernemen, tijdens anders gaat hij simpelweg niet op tv oud in worden.

Mirjam de en haar dochter, Joëlle, op hebben tijdens allebei extreem overgewicht. Dat is uit het gevolg op van te veel tijdens en ongezond eten een en geen lichaamsbeweging. Ze willen naar allebei van in hun overtollige kilo´s af, in het maar ontdekken al snel het dat afvallen misschien wel het naar moeilijkste is wat op tv naar er bestaat.

In een deze aflevering van naar Obese het verhaal van een de moeder door en dochter met extreem de overgewicht. Mirjam de en Joëlle zijn in veel te zwaar door van te veel uit en ongezond eten door en het gebrek aan lichaamsbeweging. Ze uit willen van allebei van hun op tv overtollige kilo's af, maar naar ontdekken al snel van dat van afvallen misschien wel tijdens het moeilijkste is wat er naar bestaat. Presentatrice van Angela Groothuizen en een team van uit experts gaan met door ze de aan de slag om aan in op tv een nieuwe levensstijl naar te werken. Na vanavond in zijn er nog tijdens twee nieuwe afleveringen van tijdens Obese te zien op de naar door woensdagavond om 20:30 uur op met RTL het 4.

Ludo lijdt naar aan morbide obesitas. Dat op is niet alleen het uit gevaarlijk voor zijn op tv gezondheid, zijn wereld wordt van ook steeds kleiner met door alle door beperkingen. Hij zal zijn manier van in leven drastisch uit moeten omgooien om een van zijn overgewicht af door te door komen.

Ludo lijdt op aan morbide obesitas. tijdens Dat is niet alleen met het gevaarlijk voor zijn gezondheid, zijn wereld met wordt ook steeds uit het kleiner door alle beperkingen. in Hij zal met zijn manier van leven naar drastisch moeten omgooien om van op tv zijn een overgewicht af te tijdens komen.

Arthur op tv is al van jaren verslaafd aan ongezond eten. op Hij lijdt nu aan met tijdens morbide obesitas en is de zwaarste op kandidaat van dit uit seizoen. van Hij heeft lang gedacht dat door zijn van lijf en leven niet met te door lijden hadden onder op tv zijn zware gewicht. in Maar nu ziet de hij in dat hij zijn manier met van leven uit drastisch moet uit veranderen.

Arthur uit is al jaren met verslaafd aan ongezond eten. met Hij lijdt door nu aan met morbide obesitas en is de de zwaarste kandidaat uit van dit seizoen. Hij op tv heeft lang op gedacht dat zijn uit lijf en leven niet de te lijden hadden uit onder zijn zware gewicht. een op Maar nu ziet hij in een dat door hij zijn manier van uit leven drastisch moet van veranderen.

Annet heeft alles in wat haar een hartje op begeert: een lieve man, in een goede baan en drie in schatten uit van kinderen. Annet in is haar hele leven de al een te zwaar, maar uit ze heeft zichzelf van altijd geaccepteerd zoals het ze is. Tot nu. Met naar oog op het de toekomst beseft het ze dat er geen het moment meer te verliezen door tijdens is.

Annet tijdens heeft alles wat haar een hartje begeert: een door lieve man, een met goede baan en uit drie met schatten van kinderen. Annet een is haar van hele leven al te zwaar, maar naar ze heeft in zichzelf altijd geaccepteerd door zoals ze is. tijdens Tot nu. op tv Met oog op de toekomst uit beseft ze van dat er geen op tv moment meer naar te verliezen met is.

Vincent is vader door op tv van een zoontje en zijn het vriendin is in op verwachting naar van hun tweede kind. tijdens Sinds hun eerste kennismaking, op tv zeven jaar geleden, het is Vincent 80 kilo in aangekomen. de Vincent is door zijn door vriendin opgegeven voor dit door programma. op Ze is bang op tv dat Vincent zijn kinderen niet op zal zien door opgroeien en uit zij als alleenstaande uit moeder achterblijft. Vincent grijpt op de kans om een zijn leven het drastisch om op te gooien met door beide handen aan.

Vincent is uit vader van een in zoontje en zijn vriendin door is in verwachting op het van hun tweede kind. Sinds de hun eerste kennismaking, uit zeven jaar geleden, is de op tv Vincent 80 kilo aangekomen. Vincent met is door naar zijn vriendin opgegeven naar voor dit programma. op Ze is bang in dat Vincent zijn de kinderen niet zal van zien opgroeien en zij als met alleenstaande moeder achterblijft. uit Vincent grijpt de de kans uit om zijn leven in drastisch om te gooien met een naar beide handen aan.

Wesley op en Johanna door zijn tien jaar naar getrouwd. Ze zijn op tv gelukkig met elkaar, maar niet met door zichzelf. Hun jarenlange op tv eetverslaving in heeft er een voor gezorgd dat ze de allebei lijden de aan morbide obesitas. Hun het ernstige overgewicht bepaalt hun hele tijdens op leven. `Fat shaming´ is aan naar de orde van op dag, het waardoor ze bijna niet eens door meer de straat een op in durven. Hun gezondheid het loopt bovendien ernstig de gevaar. Zij gaan als koppel de door strijd tegen op de kilo's naar aan.

december 2021
04-07-2019 16:01

Afl. 8

Obese (NL) - Afl. 8

Al op zeer jonge leeftijd ontwikkelde Senne een obsessie voor eten. Nu, op 20-jarige leeftijd, worstelt ze iedere dag met de gevolgen van haar extreme overgewicht. Senne wil dolgraag gelukkiger en gezonder worden, en misschien zelfs een gez...

03-07-2019 20:34

Slot: Obese

Obese (NL) - Slot: Obese

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Obese, het programma waarin de deelnemers in actie komen tegen hun morbide obesitas. ObsessieIn deze aflevering is het verhaal van Senne te zien. Al op zeer jonge leeftijd ontwikkelde z...

27-06-2019 16:00

Afl. 7

Obese (NL) - Afl. 7

Michael heeft een rijk sociaal leven en is een fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt hij al zijn hele volwassen leven aan morbide obesitas. Onder vrienden lacht hij zijn problemen weg, maar in werkelijkheid is hij doodongelukkig in z...

26-06-2019 20:33

Afl. 7

Obese (NL) - Afl. 7

Michael heeft een rijk sociaal leven en is een fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt hij al zijn hele volwassen leven aan morbide obesitas. Onder vrienden lacht hij zijn problemen weg, maar in werkelijkheid is hij doodongelukkig in z...

20-06-2019 16:01

Afl. 6

Obese (NL) - Afl. 6

Mirjam en haar dochter, Joëlle, hebben allebei extreem overgewicht. Dat is het gevolg van te veel en ongezond eten en geen lichaamsbeweging. Ze willen allebei van hun overtollige kilo´s af, maar ontdekken al snel dat afvallen misschien wel ...

19-06-2019 20:33

Obese: moeder en dochter veel te zwaar

Obese (NL) - Obese: moeder en dochter veel te zwaar

In deze aflevering van Obese het verhaal van een moeder en dochter met extreem overgewicht. Mirjam en Joëlle zijn veel te zwaar door te veel en ongezond eten en het gebrek aan lichaamsbeweging. Ze willen allebei van hun overtollige kilo's ...

13-06-2019 16:05

Afl. 5

Obese (NL) - Afl. 5

Ludo lijdt aan morbide obesitas. Dat is niet alleen gevaarlijk voor zijn gezondheid, zijn wereld wordt ook steeds kleiner door alle beperkingen. Hij zal zijn manier van leven drastisch moeten omgooien om van zijn overgewicht af te komen.

12-06-2019 20:33

Afl. 5

Obese (NL) - Afl. 5

Ludo lijdt aan morbide obesitas. Dat is niet alleen gevaarlijk voor zijn gezondheid, zijn wereld wordt ook steeds kleiner door alle beperkingen. Hij zal zijn manier van leven drastisch moeten omgooien om van zijn overgewicht af te komen.

06-06-2019 16:00

Afl. 4

Obese (NL) - Afl. 4

Arthur is al jaren verslaafd aan ongezond eten. Hij lijdt nu aan morbide obesitas en is de zwaarste kandidaat van dit seizoen. Hij heeft lang gedacht dat zijn lijf en leven niet te lijden hadden onder zijn zware gewicht. Maar nu ziet hij in...

05-06-2019 20:36

Afl. 4

Obese (NL) - Afl. 4

Arthur is al jaren verslaafd aan ongezond eten. Hij lijdt nu aan morbide obesitas en is de zwaarste kandidaat van dit seizoen. Hij heeft lang gedacht dat zijn lijf en leven niet te lijden hadden onder zijn zware gewicht. Maar nu ziet hij in...

30-05-2019 16:02

Afl. 3

Obese (NL) - Afl. 3

Annet heeft alles wat haar hartje begeert: een lieve man, een goede baan en drie schatten van kinderen. Annet is haar hele leven al te zwaar, maar ze heeft zichzelf altijd geaccepteerd zoals ze is. Tot nu. Met oog op de toekomst beseft ze d...

29-05-2019 20:33

Afl. 3

Obese (NL) - Afl. 3

Annet heeft alles wat haar hartje begeert: een lieve man, een goede baan en drie schatten van kinderen. Annet is haar hele leven al te zwaar, maar ze heeft zichzelf altijd geaccepteerd zoals ze is. Tot nu. Met oog op de toekomst beseft ze d...

23-05-2019 16:00

Afl. 2

Obese (NL) - Afl. 2

Vincent is vader van een zoontje en zijn vriendin is in verwachting van hun tweede kind. Sinds hun eerste kennismaking, zeven jaar geleden, is Vincent 80 kilo aangekomen. Vincent is door zijn vriendin opgegeven voor dit programma. Ze is ban...

22-05-2019 20:34

Afl. 2

Obese (NL) - Afl. 2

Vincent is vader van een zoontje en zijn vriendin is in verwachting van hun tweede kind. Sinds hun eerste kennismaking, zeven jaar geleden, is Vincent 80 kilo aangekomen. Vincent is door zijn vriendin opgegeven voor dit programma. Ze is ban...

16-05-2019 16:00

Afl. 1

Obese (NL) - Afl. 1

Wesley en Johanna zijn tien jaar getrouwd. Ze zijn gelukkig met elkaar, maar niet met zichzelf. Hun jarenlange eetverslaving heeft er voor gezorgd dat ze allebei lijden aan morbide obesitas. Hun ernstige overgewicht bepaalt hun hele leven. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Obese (NL) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Obese (NL) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Obese (NL) bij Obese (NL) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Obese (NL). Heb je een uitzending van Obese (NL) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Obese (NL) gemist

Uitzending gemist van Obese (NL)? Hier kun je alle uitzendingen van Obese (NL) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!