Programma gemist?

Al op op zeer jonge door leeftijd ontwikkelde Senne een obsessie met voor door eten. Nu, het op 20-jarige leeftijd, worstelt ze door iedere een dag met de gevolgen van in haar extreme overgewicht. Senne met wil dolgraag door gelukkiger en gezonder met worden, en misschien op tv zelfs van een gezinnetje stichten met haar een vriend. Maar dan tijdens moet ze eerst drastisch tijdens tijdens afvallen.

Vanavond naar is de laatste aflevering de van dit de seizoen van Obese, het de programma waarin de deelnemers door in actie komen op tegen hun tijdens morbide in obesitas. ObsessieIn deze aflevering is het op verhaal van Senne op te zien. Al het op zeer jonge uit leeftijd ontwikkelde zij een door de obsessie voor eten. GevolgenNu, op 20-jarige uit leeftijd, worstelt Senne door iedere dag met van de gevolgen van haar de extreme overgewicht. Drastisch een afvallenZe wil tijdens dolgraag gelukkiger en met gezonder worden, en uit misschien zelfs een in gezinnetje stichten met in haar vriend. Maar uit dan moet ze op eerst drastisch door afvallen.

Michael heeft naar een rijk sociaal een leven en is op tv een naar fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt op tv hij al zijn hele van volwassen leven aan naar morbide obesitas. Onder in vrienden lacht hij zijn op tv problemen tijdens weg, maar in werkelijkheid een is hij doodongelukkig in de zijn ongezonde op lichaam. Hij de ziet in dat hij nu het écht actie moet een ondernemen, anders gaat tijdens hij simpelweg niet naar oud het worden.

Michael heeft tijdens een met rijk sociaal leven en een is een fervent op achtbanenliefhebber. Daarnaast door lijdt hij al zijn hele volwassen het leven van aan morbide een obesitas. Onder vrienden lacht hij zijn van problemen weg, de maar in een werkelijkheid is hij met doodongelukkig in op tv zijn ongezonde lichaam. door Hij ziet in de dat hij nu écht actie moet in een ondernemen, anders gaat hij simpelweg niet van oud door worden.

Mirjam en haar van door dochter, Joëlle, hebben allebei extreem naar overgewicht. Dat is met het gevolg van te een veel en ongezond naar eten en met geen lichaamsbeweging. Ze in willen allebei van in hun overtollige uit kilo´s af, maar ontdekken al van snel van dat afvallen misschien wel door het moeilijkste in is wat er op bestaat.

In deze aflevering door van Obese met het verhaal door van een in moeder en dochter met extreem overgewicht. op Mirjam en op Joëlle zijn naar veel te zwaar tijdens door te uit veel en ongezond eten en een het uit gebrek aan lichaamsbeweging. Ze door willen allebei van hun overtollige een kilo's af, maar ontdekken in al snel dat het afvallen misschien wel door het moeilijkste een is wat er met bestaat. Presentatrice Angela de Groothuizen en een op team van door experts gaan met ze aan de in slag op om aan in een nieuwe levensstijl te werken. Na vanavond een zijn door er nog een twee nieuwe afleveringen van het Obese te een zien op de woensdagavond om door 20:30 naar uur op RTL door 4.

Ludo naar lijdt aan morbide naar obesitas. Dat is niet een alleen gevaarlijk voor zijn in gezondheid, op tv zijn wereld wordt ook van steeds kleiner door alle door beperkingen. Hij zal op tv zijn manier het van leven een drastisch moeten omgooien om een van zijn een overgewicht af te naar komen.

Ludo lijdt met aan uit morbide obesitas. Dat in is niet alleen op gevaarlijk voor zijn gezondheid, een zijn wereld wordt met ook steeds kleiner door met alle beperkingen. uit Hij zal zijn het manier van leven van drastisch moeten het omgooien om van een zijn overgewicht af te tijdens komen.

Arthur uit is al jaren verslaafd tijdens aan de ongezond eten. Hij lijdt op tv nu aan morbide op tv obesitas en is de zwaarste een door kandidaat van dit seizoen. Hij heeft een van lang gedacht dat naar zijn lijf en leven van niet te lijden hadden onder op zijn tijdens zware gewicht. Maar naar nu ziet hij in dat met hij zijn naar manier van leven tijdens drastisch naar moet veranderen.

Arthur tijdens is al jaren het verslaafd aan ongezond in eten. Hij lijdt nu aan met tijdens morbide obesitas en is de zwaarste naar kandidaat van van dit seizoen. tijdens Hij heeft lang gedacht dat naar zijn lijf uit en leven niet te tijdens lijden door hadden onder zijn een zware gewicht. Maar nu ziet op met hij in dat hij zijn uit manier van leven drastisch door moet uit veranderen.

Annet heeft met alles wat haar uit hartje naar begeert: een lieve man, een het goede baan en drie een een schatten van kinderen. Annet in is haar hele leven met al te zwaar, naar maar het ze heeft zichzelf altijd van geaccepteerd zoals met ze is. Tot nu. op tv Met oog op uit de toekomst in beseft ze dat er geen moment in meer naar te verliezen de is.

Annet een heeft alles wat haar hartje tijdens begeert: een uit lieve man, een op goede op tv baan en drie schatten op van kinderen. Annet is haar in hele met leven al te zwaar, op maar ze heeft met zichzelf altijd uit geaccepteerd zoals ze van is. Tot het nu. Met oog op de toekomst met beseft ze het dat er geen moment met op tv meer te verliezen door is.

Vincent in is vader van een zoontje tijdens en door zijn vriendin is in met verwachting van hun tweede op kind. Sinds hun met eerste in kennismaking, zeven jaar geleden, tijdens is het Vincent 80 kilo aangekomen. uit Vincent is door zijn vriendin met opgegeven een voor dit programma. Ze is door bang tijdens dat Vincent een zijn kinderen niet zal zien opgroeien op en zij uit als alleenstaande moeder door achterblijft. Vincent grijpt in de van kans om zijn een leven drastisch om te gooien van met met beide handen aan.

Vincent is vader op van een naar zoontje op tv en zijn vriendin is in verwachting de van op tv hun tweede kind. met Sinds hun eerste uit kennismaking, zeven jaar geleden, is het Vincent 80 in kilo aangekomen. Vincent is op door op tv zijn vriendin een opgegeven voor dit programma. Ze de is bang dat door Vincent zijn kinderen naar niet zal zien op tv opgroeien met en zij als door alleenstaande moeder achterblijft. op tv Vincent grijpt de kans om het zijn de leven drastisch om te door gooien met beide handen de aan.

Wesley uit en Johanna zijn de tien jaar getrouwd. naar Ze zijn gelukkig met op tv elkaar, maar niet op met zichzelf. Hun het jarenlange een eetverslaving heeft er voor gezorgd dat het ze allebei de lijden op aan morbide obesitas. in Hun ernstige overgewicht bepaalt hun op hele leven. in `Fat shaming´ tijdens is aan de de orde van dag, waardoor in ze bijna niet eens door meer op de straat op durven. Hun de gezondheid loopt bovendien de ernstig gevaar. Zij gaan in als naar koppel de met strijd tegen de kilo's op tv aan.

maart 2021
04-07-2019 16:01

Afl. 8

Obese (NL) - Afl. 8

Al op zeer jonge leeftijd ontwikkelde Senne een obsessie voor eten. Nu, op 20-jarige leeftijd, worstelt ze iedere dag met de gevolgen van haar extreme overgewicht. Senne wil dolgraag gelukkiger en gezonder worden, en misschien zelfs een gez...

03-07-2019 20:34

Slot: Obese

Obese (NL) - Slot: Obese

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Obese, het programma waarin de deelnemers in actie komen tegen hun morbide obesitas. ObsessieIn deze aflevering is het verhaal van Senne te zien. Al op zeer jonge leeftijd ontwikkelde z...

27-06-2019 16:00

Afl. 7

Obese (NL) - Afl. 7

Michael heeft een rijk sociaal leven en is een fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt hij al zijn hele volwassen leven aan morbide obesitas. Onder vrienden lacht hij zijn problemen weg, maar in werkelijkheid is hij doodongelukkig in z...

26-06-2019 20:33

Afl. 7

Obese (NL) - Afl. 7

Michael heeft een rijk sociaal leven en is een fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt hij al zijn hele volwassen leven aan morbide obesitas. Onder vrienden lacht hij zijn problemen weg, maar in werkelijkheid is hij doodongelukkig in z...

20-06-2019 16:01

Afl. 6

Obese (NL) - Afl. 6

Mirjam en haar dochter, Joëlle, hebben allebei extreem overgewicht. Dat is het gevolg van te veel en ongezond eten en geen lichaamsbeweging. Ze willen allebei van hun overtollige kilo´s af, maar ontdekken al snel dat afvallen misschien wel ...

19-06-2019 20:33

Obese: moeder en dochter veel te zwaar

Obese (NL) - Obese: moeder en dochter veel te zwaar

In deze aflevering van Obese het verhaal van een moeder en dochter met extreem overgewicht. Mirjam en Joëlle zijn veel te zwaar door te veel en ongezond eten en het gebrek aan lichaamsbeweging. Ze willen allebei van hun overtollige kilo's ...

13-06-2019 16:05

Afl. 5

Obese (NL) - Afl. 5

Ludo lijdt aan morbide obesitas. Dat is niet alleen gevaarlijk voor zijn gezondheid, zijn wereld wordt ook steeds kleiner door alle beperkingen. Hij zal zijn manier van leven drastisch moeten omgooien om van zijn overgewicht af te komen.

12-06-2019 20:33

Afl. 5

Obese (NL) - Afl. 5

Ludo lijdt aan morbide obesitas. Dat is niet alleen gevaarlijk voor zijn gezondheid, zijn wereld wordt ook steeds kleiner door alle beperkingen. Hij zal zijn manier van leven drastisch moeten omgooien om van zijn overgewicht af te komen.

06-06-2019 16:00

Afl. 4

Obese (NL) - Afl. 4

Arthur is al jaren verslaafd aan ongezond eten. Hij lijdt nu aan morbide obesitas en is de zwaarste kandidaat van dit seizoen. Hij heeft lang gedacht dat zijn lijf en leven niet te lijden hadden onder zijn zware gewicht. Maar nu ziet hij in...

05-06-2019 20:36

Afl. 4

Obese (NL) - Afl. 4

Arthur is al jaren verslaafd aan ongezond eten. Hij lijdt nu aan morbide obesitas en is de zwaarste kandidaat van dit seizoen. Hij heeft lang gedacht dat zijn lijf en leven niet te lijden hadden onder zijn zware gewicht. Maar nu ziet hij in...

30-05-2019 16:02

Afl. 3

Obese (NL) - Afl. 3

Annet heeft alles wat haar hartje begeert: een lieve man, een goede baan en drie schatten van kinderen. Annet is haar hele leven al te zwaar, maar ze heeft zichzelf altijd geaccepteerd zoals ze is. Tot nu. Met oog op de toekomst beseft ze d...

29-05-2019 20:33

Afl. 3

Obese (NL) - Afl. 3

Annet heeft alles wat haar hartje begeert: een lieve man, een goede baan en drie schatten van kinderen. Annet is haar hele leven al te zwaar, maar ze heeft zichzelf altijd geaccepteerd zoals ze is. Tot nu. Met oog op de toekomst beseft ze d...

23-05-2019 16:00

Afl. 2

Obese (NL) - Afl. 2

Vincent is vader van een zoontje en zijn vriendin is in verwachting van hun tweede kind. Sinds hun eerste kennismaking, zeven jaar geleden, is Vincent 80 kilo aangekomen. Vincent is door zijn vriendin opgegeven voor dit programma. Ze is ban...

22-05-2019 20:34

Afl. 2

Obese (NL) - Afl. 2

Vincent is vader van een zoontje en zijn vriendin is in verwachting van hun tweede kind. Sinds hun eerste kennismaking, zeven jaar geleden, is Vincent 80 kilo aangekomen. Vincent is door zijn vriendin opgegeven voor dit programma. Ze is ban...

16-05-2019 16:00

Afl. 1

Obese (NL) - Afl. 1

Wesley en Johanna zijn tien jaar getrouwd. Ze zijn gelukkig met elkaar, maar niet met zichzelf. Hun jarenlange eetverslaving heeft er voor gezorgd dat ze allebei lijden aan morbide obesitas. Hun ernstige overgewicht bepaalt hun hele leven. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Obese (NL) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Obese (NL) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Obese (NL) bij Obese (NL) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Obese (NL). Heb je een uitzending van Obese (NL) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Obese (NL) gemist

Uitzending gemist van Obese (NL)? Hier kun je alle uitzendingen van Obese (NL) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!