Programma gemist?

Al op zeer naar jonge leeftijd een ontwikkelde Senne naar een obsessie voor eten. Nu, van op 20-jarige leeftijd, van worstelt ze met iedere dag met met de gevolgen de van haar extreme overgewicht. Senne uit wil dolgraag in gelukkiger en gezonder worden, door en op misschien zelfs tijdens een gezinnetje stichten met de haar vriend. Maar dan van moet op tv ze eerst drastisch de afvallen.

Vanavond is tijdens de laatste aflevering het van dit seizoen uit van Obese, het het programma uit waarin de deelnemers de in actie komen tegen tijdens hun morbide uit obesitas. ObsessieIn deze aflevering is het tijdens verhaal van Senne met te zien. Al op op zeer van jonge leeftijd ontwikkelde de zij een op obsessie voor eten. GevolgenNu, op door 20-jarige leeftijd, worstelt Senne iedere van dag met de tijdens gevolgen van haar op tv extreme overgewicht. Drastisch afvallenZe van de wil dolgraag gelukkiger op en gezonder worden, en misschien zelfs tijdens een tijdens gezinnetje stichten met tijdens haar vriend. Maar dan moet tijdens met ze eerst drastisch op afvallen.

Michael het heeft een rijk met sociaal leven en uit is een fervent achtbanenliefhebber. de Daarnaast lijdt in hij al het zijn hele volwassen van leven aan morbide op tv obesitas. Onder vrienden lacht hij zijn tijdens problemen weg, het maar door in werkelijkheid is met hij doodongelukkig in tijdens zijn ongezonde lichaam. Hij ziet op tv in dat hij op tv nu écht actie op tv moet ondernemen, anders op tv gaat hij door simpelweg niet met oud worden.

Michael door heeft een op tv rijk sociaal leven in en is een een fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt de hij al zijn in hele volwassen leven aan morbide uit obesitas. het Onder vrienden lacht op hij zijn problemen weg, maar op het in werkelijkheid is op tv hij doodongelukkig in op tv zijn ongezonde lichaam. Hij op ziet in dat hij naar nu écht actie op moet ondernemen, de anders gaat hij op tv simpelweg niet oud op tv worden.

Mirjam en haar uit door dochter, Joëlle, hebben in allebei extreem overgewicht. Dat tijdens is het gevolg van te het uit veel en ongezond eten en geen van lichaamsbeweging. Ze tijdens willen allebei in van hun overtollige het kilo´s af, maar ontdekken met al snel dat in afvallen met misschien wel het moeilijkste met is wat er door bestaat.

In deze aflevering met van op tv Obese het verhaal in van een moeder en dochter de een met extreem overgewicht. Mirjam en door Joëlle zijn door veel te zwaar naar door te veel en tijdens ongezond de eten en het op gebrek aan lichaamsbeweging. Ze willen allebei van van tijdens hun overtollige kilo's af, een maar ontdekken al de snel dat afvallen misschien door wel het van moeilijkste is wat er bestaat. Presentatrice tijdens Angela Groothuizen op en een team de van experts in gaan met tijdens ze aan de slag om aan tijdens een nieuwe levensstijl op tv tijdens te werken. Na vanavond zijn er nog het twee nieuwe van afleveringen van Obese de te op tv zien op de woensdagavond om 20:30 het uur op op RTL de 4.

Ludo lijdt aan door naar morbide obesitas. Dat is niet alleen door gevaarlijk op voor zijn gezondheid, tijdens zijn wereld wordt ook steeds door kleiner door tijdens alle beperkingen. Hij de zal zijn manier door van leven drastisch moeten op tv omgooien om van van uit zijn overgewicht af te het komen.

Ludo lijdt aan met morbide in obesitas. Dat een is niet alleen gevaarlijk voor zijn op tijdens gezondheid, zijn wereld wordt ook met steeds kleiner de door alle beperkingen. Hij zal door zijn manier van door leven drastisch moeten in omgooien om van de zijn op tv overgewicht af te de komen.

Arthur is al uit jaren tijdens verslaafd aan ongezond eten. Hij in lijdt nu tijdens aan op tv morbide obesitas en is de met zwaarste kandidaat van dit de seizoen. een Hij heeft lang gedacht uit dat zijn het lijf en het leven niet te op tv lijden hadden onder zijn naar zware gewicht. Maar nu ziet naar het hij in dat hij zijn door manier van uit leven drastisch moet de veranderen.

Arthur op is al jaren tijdens verslaafd aan ongezond eten. op tv Hij lijdt van nu aan op tv morbide obesitas en is van de zwaarste kandidaat op van dit seizoen. het Hij heeft lang gedacht op tv dat met zijn lijf en leven niet te de lijden hadden het onder op zijn zware gewicht. Maar van nu ziet hij in op dat van hij zijn manier van op leven drastisch moet door veranderen.

Annet heeft alles het wat haar hartje het begeert: naar een lieve man, een in goede baan en drie op tv schatten in van kinderen. Annet is op tv haar hele naar leven al te zwaar, maar naar in ze heeft zichzelf naar altijd geaccepteerd zoals ze door is. Tot nu. van Met oog op tv op de toekomst met beseft ze dat er geen moment een uit meer te verliezen met is.

Annet op heeft alles door wat haar hartje begeert: een naar lieve man, een door goede de baan en drie een schatten van kinderen. Annet door is haar hele leven al het te zwaar, maar uit ze heeft zichzelf het altijd geaccepteerd in zoals ze is. een Tot nu. Met oog in op uit de toekomst beseft ze met dat er geen moment met de meer te verliezen door is.

Vincent is het vader van een de zoontje en op zijn vriendin is in verwachting tijdens van hun een tweede kind. Sinds in hun eerste kennismaking, zeven met jaar geleden, op tv is uit Vincent 80 kilo in aangekomen. Vincent is door zijn de vriendin opgegeven in voor dit programma. Ze is door bang het dat Vincent in zijn kinderen niet tijdens zal zien opgroeien op en zij als door alleenstaande moeder achterblijft. Vincent grijpt door de kans in om zijn leven drastisch door om te gooien het met beide handen op tv aan.

Vincent is vader naar van het een zoontje en zijn vriendin met is in een verwachting van door hun tweede kind. Sinds hun van van eerste kennismaking, zeven jaar geleden, met is Vincent 80 kilo een aangekomen. Vincent uit is door zijn vriendin een in opgegeven voor dit uit programma. Ze is een bang dat Vincent zijn uit kinderen niet zal een zien opgroeien en zij als naar alleenstaande moeder achterblijft. van het Vincent grijpt de kans naar om zijn leven drastisch met om te gooien met door beide naar handen aan.

Wesley en op tv Johanna zijn tien jaar door het getrouwd. Ze zijn gelukkig uit met elkaar, maar niet met van op tv zichzelf. Hun jarenlange eetverslaving heeft er van voor uit gezorgd dat het ze allebei lijden aan morbide obesitas. met Hun ernstige overgewicht een bepaalt naar hun hele leven. `Fat tijdens shaming´ is aan op de orde op tv van dag, waardoor in ze bijna niet van eens meer naar de straat op durven. naar Hun gezondheid op loopt bovendien ernstig gevaar. Zij gaan op als uit koppel de strijd tegen uit de kilo's naar aan.

juni 2021
04-07-2019 16:01

Afl. 8

Obese (NL) - Afl. 8

Al op zeer jonge leeftijd ontwikkelde Senne een obsessie voor eten. Nu, op 20-jarige leeftijd, worstelt ze iedere dag met de gevolgen van haar extreme overgewicht. Senne wil dolgraag gelukkiger en gezonder worden, en misschien zelfs een gez...

03-07-2019 20:34

Slot: Obese

Obese (NL) - Slot: Obese

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Obese, het programma waarin de deelnemers in actie komen tegen hun morbide obesitas. ObsessieIn deze aflevering is het verhaal van Senne te zien. Al op zeer jonge leeftijd ontwikkelde z...

27-06-2019 16:00

Afl. 7

Obese (NL) - Afl. 7

Michael heeft een rijk sociaal leven en is een fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt hij al zijn hele volwassen leven aan morbide obesitas. Onder vrienden lacht hij zijn problemen weg, maar in werkelijkheid is hij doodongelukkig in z...

26-06-2019 20:33

Afl. 7

Obese (NL) - Afl. 7

Michael heeft een rijk sociaal leven en is een fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt hij al zijn hele volwassen leven aan morbide obesitas. Onder vrienden lacht hij zijn problemen weg, maar in werkelijkheid is hij doodongelukkig in z...

20-06-2019 16:01

Afl. 6

Obese (NL) - Afl. 6

Mirjam en haar dochter, Joëlle, hebben allebei extreem overgewicht. Dat is het gevolg van te veel en ongezond eten en geen lichaamsbeweging. Ze willen allebei van hun overtollige kilo´s af, maar ontdekken al snel dat afvallen misschien wel ...

19-06-2019 20:33

Obese: moeder en dochter veel te zwaar

Obese (NL) - Obese: moeder en dochter veel te zwaar

In deze aflevering van Obese het verhaal van een moeder en dochter met extreem overgewicht. Mirjam en Joëlle zijn veel te zwaar door te veel en ongezond eten en het gebrek aan lichaamsbeweging. Ze willen allebei van hun overtollige kilo's ...

13-06-2019 16:05

Afl. 5

Obese (NL) - Afl. 5

Ludo lijdt aan morbide obesitas. Dat is niet alleen gevaarlijk voor zijn gezondheid, zijn wereld wordt ook steeds kleiner door alle beperkingen. Hij zal zijn manier van leven drastisch moeten omgooien om van zijn overgewicht af te komen.

12-06-2019 20:33

Afl. 5

Obese (NL) - Afl. 5

Ludo lijdt aan morbide obesitas. Dat is niet alleen gevaarlijk voor zijn gezondheid, zijn wereld wordt ook steeds kleiner door alle beperkingen. Hij zal zijn manier van leven drastisch moeten omgooien om van zijn overgewicht af te komen.

06-06-2019 16:00

Afl. 4

Obese (NL) - Afl. 4

Arthur is al jaren verslaafd aan ongezond eten. Hij lijdt nu aan morbide obesitas en is de zwaarste kandidaat van dit seizoen. Hij heeft lang gedacht dat zijn lijf en leven niet te lijden hadden onder zijn zware gewicht. Maar nu ziet hij in...

05-06-2019 20:36

Afl. 4

Obese (NL) - Afl. 4

Arthur is al jaren verslaafd aan ongezond eten. Hij lijdt nu aan morbide obesitas en is de zwaarste kandidaat van dit seizoen. Hij heeft lang gedacht dat zijn lijf en leven niet te lijden hadden onder zijn zware gewicht. Maar nu ziet hij in...

30-05-2019 16:02

Afl. 3

Obese (NL) - Afl. 3

Annet heeft alles wat haar hartje begeert: een lieve man, een goede baan en drie schatten van kinderen. Annet is haar hele leven al te zwaar, maar ze heeft zichzelf altijd geaccepteerd zoals ze is. Tot nu. Met oog op de toekomst beseft ze d...

29-05-2019 20:33

Afl. 3

Obese (NL) - Afl. 3

Annet heeft alles wat haar hartje begeert: een lieve man, een goede baan en drie schatten van kinderen. Annet is haar hele leven al te zwaar, maar ze heeft zichzelf altijd geaccepteerd zoals ze is. Tot nu. Met oog op de toekomst beseft ze d...

23-05-2019 16:00

Afl. 2

Obese (NL) - Afl. 2

Vincent is vader van een zoontje en zijn vriendin is in verwachting van hun tweede kind. Sinds hun eerste kennismaking, zeven jaar geleden, is Vincent 80 kilo aangekomen. Vincent is door zijn vriendin opgegeven voor dit programma. Ze is ban...

22-05-2019 20:34

Afl. 2

Obese (NL) - Afl. 2

Vincent is vader van een zoontje en zijn vriendin is in verwachting van hun tweede kind. Sinds hun eerste kennismaking, zeven jaar geleden, is Vincent 80 kilo aangekomen. Vincent is door zijn vriendin opgegeven voor dit programma. Ze is ban...

16-05-2019 16:00

Afl. 1

Obese (NL) - Afl. 1

Wesley en Johanna zijn tien jaar getrouwd. Ze zijn gelukkig met elkaar, maar niet met zichzelf. Hun jarenlange eetverslaving heeft er voor gezorgd dat ze allebei lijden aan morbide obesitas. Hun ernstige overgewicht bepaalt hun hele leven. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Obese (NL) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Obese (NL) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Obese (NL) bij Obese (NL) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Obese (NL). Heb je een uitzending van Obese (NL) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Obese (NL) gemist

Uitzending gemist van Obese (NL)? Hier kun je alle uitzendingen van Obese (NL) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!