Programma gemist?

Al op zeer op tv jonge leeftijd ontwikkelde naar het Senne een obsessie voor eten. uit Nu, tijdens op 20-jarige leeftijd, worstelt ze door iedere in dag met de gevolgen van haar met extreme met overgewicht. Senne wil dolgraag naar gelukkiger op en gezonder worden, met en misschien zelfs een gezinnetje door stichten met haar vriend. door Maar met dan moet ze naar eerst drastisch tijdens afvallen.

Vanavond is de op tv een laatste aflevering van dit seizoen een van tijdens Obese, het programma waarin de door deelnemers in een actie komen op tv tegen hun morbide obesitas. ObsessieIn naar deze aflevering is het tijdens verhaal van Senne te op tv op tv zien. Al op zeer jonge leeftijd het ontwikkelde zij de een obsessie voor eten. GevolgenNu, een op 20-jarige de leeftijd, worstelt van Senne iedere een dag met de gevolgen van haar de een extreme overgewicht. Drastisch afvallenZe wil dolgraag gelukkiger van en tijdens gezonder worden, in en misschien zelfs op tv een gezinnetje stichten met haar het vriend. Maar dan moet door ze eerst tijdens drastisch uit afvallen.

Michael heeft een de rijk sociaal door leven en is tijdens een op fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast op tv lijdt hij al zijn hele volwassen een leven aan morbide in de obesitas. Onder vrienden lacht met hij zijn met problemen weg, maar in werkelijkheid is op hij door doodongelukkig in zijn ongezonde met lichaam. uit Hij ziet in dat hij op nu écht op tv actie moet ondernemen, op tv anders gaat hij simpelweg een niet het oud worden.

Michael heeft een naar rijk een sociaal leven op tv en is een naar fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast met lijdt hij al zijn hele op volwassen op leven aan morbide obesitas. Onder vrienden door lacht hij zijn op problemen weg, maar een met in werkelijkheid is hij doodongelukkig op in uit zijn ongezonde lichaam. Hij ziet naar in dat uit hij nu écht actie de moet ondernemen, op tv anders gaat hij op tv simpelweg niet oud naar worden.

Mirjam en haar met dochter, een Joëlle, hebben allebei extreem overgewicht. met Dat is uit het het gevolg van te veel en ongezond tijdens eten en geen op tv lichaamsbeweging. Ze willen met allebei van in hun overtollige in kilo´s af, maar ontdekken al van snel dat in afvallen met misschien wel het moeilijkste met is wat er uit bestaat.

In deze de aflevering van het Obese het verhaal van door een moeder door en dochter met extreem overgewicht. de Mirjam en Joëlle een zijn tijdens veel te zwaar door de te veel en ongezond in eten een en het gebrek aan in lichaamsbeweging. Ze naar willen allebei van hun overtollige met kilo's af, maar op tv ontdekken al snel dat in afvallen misschien wel tijdens het moeilijkste is door wat er bestaat. Presentatrice op Angela Groothuizen tijdens en het een team van experts op gaan met naar ze aan de slag om uit aan van een nieuwe levensstijl te werken. Na vanavond door zijn er het nog naar twee nieuwe afleveringen van op Obese te op zien op de een woensdagavond om 20:30 uur de op RTL op 4.

Ludo lijdt tijdens aan morbide obesitas. de Dat is op tv niet alleen gevaarlijk voor op tv zijn gezondheid, zijn wereld de op tv wordt ook steeds kleiner door alle een beperkingen. Hij door zal zijn manier op tv van het leven drastisch moeten omgooien om van met zijn op overgewicht af te op komen.

Ludo lijdt het aan morbide obesitas. Dat tijdens is niet tijdens alleen gevaarlijk voor het zijn gezondheid, de zijn wereld wordt door ook steeds kleiner naar door alle een beperkingen. Hij zal zijn naar manier van leven drastisch moeten de omgooien om van van zijn overgewicht af de te de komen.

Arthur het is al jaren verslaafd aan met ongezond de eten. Hij lijdt nu aan met morbide obesitas een en is de zwaarste van kandidaat van naar dit seizoen. Hij heeft van in lang gedacht dat zijn de lijf en een leven niet te van lijden hadden onder zijn zware uit gewicht. de Maar nu ziet hij het in dat hij een zijn manier van op leven drastisch moet het veranderen.

Arthur is met al jaren verslaafd aan een met ongezond eten. Hij lijdt nu aan op tv morbide obesitas en op tv is de zwaarste het kandidaat van op tv dit seizoen. Hij heeft uit lang gedacht dat door zijn de lijf en leven het niet te de lijden hadden onder op zijn zware gewicht. in Maar nu ziet hij in dat uit hij zijn van manier van van leven drastisch moet op veranderen.

Annet door heeft alles wat haar op tv hartje begeert: een lieve van naar man, een goede baan en drie het schatten van kinderen. met Annet is in haar hele leven op al door te zwaar, maar ze heeft op zichzelf altijd het geaccepteerd zoals het ze is. Tot nu. Met oog op op met de toekomst beseft ze dat naar tijdens er geen moment naar meer te verliezen door is.

Annet heeft alles uit in wat haar hartje tijdens begeert: een lieve man, een uit goede een baan en drie de schatten van kinderen. Annet door is haar hele op leven al te zwaar, maar het ze heeft zichzelf tijdens altijd uit geaccepteerd zoals ze is. de Tot nu. Met tijdens oog op de toekomst naar beseft ze in dat er door geen moment meer te van verliezen in is.

Vincent is een vader van een uit zoontje en zijn een vriendin is in een verwachting het van hun tweede kind. op Sinds hun het eerste kennismaking, zeven jaar het geleden, is Vincent van 80 kilo op tv aangekomen. Vincent is door de zijn vriendin opgegeven voor met dit programma. Ze is het bang dat tijdens Vincent zijn van kinderen niet zal zien opgroeien op tv en uit zij als alleenstaande moeder van achterblijft. met Vincent grijpt de kans naar om zijn leven met drastisch om te gooien met een beide handen uit aan.

Vincent van is vader op tv van een zoontje en zijn door vriendin is in een verwachting van een hun tweede de kind. Sinds hun eerste het kennismaking, zeven jaar op geleden, is Vincent 80 kilo in aangekomen. Vincent is tijdens naar door zijn vriendin opgegeven voor door dit programma. een Ze is bang dat Vincent op zijn kinderen van niet zal zien met opgroeien en zij in als alleenstaande het moeder achterblijft. Vincent in grijpt de van kans om zijn leven naar drastisch om te gooien met de op tv beide handen aan.

Wesley en door Johanna zijn tien jaar in tijdens getrouwd. Ze zijn naar gelukkig met elkaar, tijdens maar niet met zichzelf. op tv Hun jarenlange door eetverslaving heeft er voor het gezorgd dat ze allebei lijden het aan morbide door obesitas. Hun ernstige met overgewicht bepaalt hun in hele leven. `Fat shaming´ naar is aan de op tv orde van van dag, waardoor ze het bijna niet tijdens eens meer op de straat op met durven. Hun gezondheid loopt bovendien in ernstig gevaar. Zij gaan het als koppel de op tv strijd tegen de een kilo's het aan.

september 2019
04-07-2019 16:01

Afl. 8

Obese (NL) - Afl. 8

Al op zeer jonge leeftijd ontwikkelde Senne een obsessie voor eten. Nu, op 20-jarige leeftijd, worstelt ze iedere dag met de gevolgen van haar extreme overgewicht. Senne wil dolgraag gelukkiger en gezonder worden, en misschien zelfs een gez...

03-07-2019 20:34

Slot: Obese

Obese (NL) - Slot: Obese

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Obese, het programma waarin de deelnemers in actie komen tegen hun morbide obesitas. ObsessieIn deze aflevering is het verhaal van Senne te zien. Al op zeer jonge leeftijd ontwikkelde z...

27-06-2019 16:00

Afl. 7

Obese (NL) - Afl. 7

Michael heeft een rijk sociaal leven en is een fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt hij al zijn hele volwassen leven aan morbide obesitas. Onder vrienden lacht hij zijn problemen weg, maar in werkelijkheid is hij doodongelukkig in z...

26-06-2019 20:33

Afl. 7

Obese (NL) - Afl. 7

Michael heeft een rijk sociaal leven en is een fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt hij al zijn hele volwassen leven aan morbide obesitas. Onder vrienden lacht hij zijn problemen weg, maar in werkelijkheid is hij doodongelukkig in z...

20-06-2019 16:01

Afl. 6

Obese (NL) - Afl. 6

Mirjam en haar dochter, Joëlle, hebben allebei extreem overgewicht. Dat is het gevolg van te veel en ongezond eten en geen lichaamsbeweging. Ze willen allebei van hun overtollige kilo´s af, maar ontdekken al snel dat afvallen misschien wel ...

19-06-2019 20:33

Obese: moeder en dochter veel te zwaar

Obese (NL) - Obese: moeder en dochter veel te zwaar

In deze aflevering van Obese het verhaal van een moeder en dochter met extreem overgewicht. Mirjam en Joëlle zijn veel te zwaar door te veel en ongezond eten en het gebrek aan lichaamsbeweging. Ze willen allebei van hun overtollige kilo's ...

13-06-2019 16:05

Afl. 5

Obese (NL) - Afl. 5

Ludo lijdt aan morbide obesitas. Dat is niet alleen gevaarlijk voor zijn gezondheid, zijn wereld wordt ook steeds kleiner door alle beperkingen. Hij zal zijn manier van leven drastisch moeten omgooien om van zijn overgewicht af te komen.

12-06-2019 20:33

Afl. 5

Obese (NL) - Afl. 5

Ludo lijdt aan morbide obesitas. Dat is niet alleen gevaarlijk voor zijn gezondheid, zijn wereld wordt ook steeds kleiner door alle beperkingen. Hij zal zijn manier van leven drastisch moeten omgooien om van zijn overgewicht af te komen.

06-06-2019 16:00

Afl. 4

Obese (NL) - Afl. 4

Arthur is al jaren verslaafd aan ongezond eten. Hij lijdt nu aan morbide obesitas en is de zwaarste kandidaat van dit seizoen. Hij heeft lang gedacht dat zijn lijf en leven niet te lijden hadden onder zijn zware gewicht. Maar nu ziet hij in...

05-06-2019 20:36

Afl. 4

Obese (NL) - Afl. 4

Arthur is al jaren verslaafd aan ongezond eten. Hij lijdt nu aan morbide obesitas en is de zwaarste kandidaat van dit seizoen. Hij heeft lang gedacht dat zijn lijf en leven niet te lijden hadden onder zijn zware gewicht. Maar nu ziet hij in...

30-05-2019 16:02

Afl. 3

Obese (NL) - Afl. 3

Annet heeft alles wat haar hartje begeert: een lieve man, een goede baan en drie schatten van kinderen. Annet is haar hele leven al te zwaar, maar ze heeft zichzelf altijd geaccepteerd zoals ze is. Tot nu. Met oog op de toekomst beseft ze d...

29-05-2019 20:33

Afl. 3

Obese (NL) - Afl. 3

Annet heeft alles wat haar hartje begeert: een lieve man, een goede baan en drie schatten van kinderen. Annet is haar hele leven al te zwaar, maar ze heeft zichzelf altijd geaccepteerd zoals ze is. Tot nu. Met oog op de toekomst beseft ze d...

23-05-2019 16:00

Afl. 2

Obese (NL) - Afl. 2

Vincent is vader van een zoontje en zijn vriendin is in verwachting van hun tweede kind. Sinds hun eerste kennismaking, zeven jaar geleden, is Vincent 80 kilo aangekomen. Vincent is door zijn vriendin opgegeven voor dit programma. Ze is ban...

22-05-2019 20:34

Afl. 2

Obese (NL) - Afl. 2

Vincent is vader van een zoontje en zijn vriendin is in verwachting van hun tweede kind. Sinds hun eerste kennismaking, zeven jaar geleden, is Vincent 80 kilo aangekomen. Vincent is door zijn vriendin opgegeven voor dit programma. Ze is ban...

16-05-2019 16:00

Afl. 1

Obese (NL) - Afl. 1

Wesley en Johanna zijn tien jaar getrouwd. Ze zijn gelukkig met elkaar, maar niet met zichzelf. Hun jarenlange eetverslaving heeft er voor gezorgd dat ze allebei lijden aan morbide obesitas. Hun ernstige overgewicht bepaalt hun hele leven. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Obese (NL) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Obese (NL) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Obese (NL) bij Obese (NL) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Obese (NL). Heb je een uitzending van Obese (NL) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Obese (NL) gemist

Uitzending gemist van Obese (NL)? Hier kun je alle uitzendingen van Obese (NL) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord